MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Încorporării:
SHOUD 2: "Cei Patru – Tions ai Incorporarii (Distragere, Translație, Validare, Percepție)"
Tobias, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
4 septembrie 2004
www.crimsoncircle.com  

Si asa este, dragi Shaumbra, noi ne intoarcem la intalnirea noastra... in aceasta clasa a Energiei Noi Spirituale... unde voi sunteti ambii, invatator si student, in acelasi timp... unde aduceti energiile voastre la un loc cu ale noastre, odata pe luna, ca sa discutam prin Shoud, la multe nivele ceea ce experimentati si ce invatati. Noi venim aici si va ajutam sa miscati energiile. Venim ca sa va iubim si sa glumim cu voi, sa stam alaturi de voi.

Noi venim aici ca sa ajutam la retransmiterea propriilor voastre cuvinte, inapoi la voi. Voi sunteti cei care creati toate acestea si acesta este un lucru fenomenal. Ceea ce se intampla aici, nu s-a mai scris inainte, nu a mai fost experimentat inainte. Nu este ceva ce va invatam noi. Este ceva ce voi invatati si ne invatati si pe noi, ii invatati pe toti ceilalti.

Asa ca, noi suntem onorati! Aducem binecuvantarile noastre, in aceasta zi! Va aducem binecuvantarile iubirii si ale familiei, binecuvantarile reamintirii!

Da, intr-adevar, noi venim ca sa va reamintim cine sunteti, cu adevarat. Asa cum am discutat in ultimul Shoud, nu sunteti persoana care sta pe scaun. Voi sunteti mult mai mult decat aceasta. Nu sunteti identitatea pe care o aveti pe permisul de conducere. Voi sunteti mult mai mareti decat aceasta. Nu sunteti doar om... sunteti mult mai mult decat acesta.

Aici astazi, ascultand sau stand aici – sau chiar cei care vor citi acest mesaj sau il vor ascula mai tarziu – aici astazi, noi ne adresam celor care au fost conducatori de familii celeste, cei care au fost numiti Regele si Regina in trecut, cei care au fost invatatori in alte dimensiuni. Apoi, voi ati venit aici pe Pamant, ca sa mai invatati ceva nou, in numele a Tot Ce Este. Uneori, voi nu vedeti acest lucru, pentru ca priviti dintr-o perceptie a iluziei. Uneori, uitati cine sunteti, pentru ca este usor ca sa fii doar om, care sta in aceste scaune.

Vom intra astazi si vom scutura unele energii (unii rad), ca sa va ajutam sa intelegeti ca puteti sa va ridicati de pe acele scaune. Voi puteti fi mai mult decat cine ganditi ca sunteti, ca voi sa va extindeti dincolo de aceasta.

Draga Shaumbra, trebuie sa va impartasesc o mica poveste aici; recent Cauldre a fost acuzat ca este pasiv si prin urmare, voi toti sunteti pasivi, ca voi nu faceti destule ca sa schimbati lumea, ca trebuie sa iesiti acolo, ca ar trebui sa determinati schimbarea. Ar trebui sa va luptati pentru lucruri. Ar trebui sa luati partea cuiva si sa aveti pasiune pentru munca voastra.

Am chicotit cand am auzit acestea. Si, am chicotit cand am simtit raspunsul lui Cauldre la acestea, pentru ca el s-a intrebat... el s-a scarpinat in cap. Dar apoi, a aflat – si suntem siguri ca aflati si voi – cat de activi sunteti, cata munca realizati voi.

Dar, voi realizati un tip diferit de munca acum. Nu se afla in campul Vechi al luptei din dualitate. Nu incercati sa va luptati pentru o cauza sau alta pentru ca, asa cum stiti, in momentul in care incepeti sa luptati pentru o cauza, voi va laturati dualitatii, de asemeni. Voi sunteti la fel de mult, problema cat si solutia.

Noi simtim aceasta energie, in special, in legatura cu alegerile care vor veni aici in SUA (si in Romania – nota trad.), ca trebuie sa luati partea cuiva. Oh, ne aduce aminte de un channel pe care l-am realizat cu patru ani inainte. “Cu cine veti vota?”, ati intrebat in sesiunea de Intrebari si Raspunsuri. Si, noi am spus, “Nu votati, ramaneti in spate. Stati in spatele zidului scund! Observati! Fiti observatori pentru un timp, pentru ca atunci cand sunteti observatori, voi sunteti inafara dualitatii. Voi sunteti in dinamica Energiei Noi si atunci, voi puteti intelege cum lucreaza lucrurile, cu adevarat.”

Observatorul intelege ca el nu trebuie sa schimbe lumea. El nu trebuie sa-si asume aceasta responsabilitate. Aceasta este o responsabilitate mare. Acesta este unul din motivele pentru care unii dintre voi ati avut intepaturi si dureri in corpul vostru, incercand sa preluati problemele lumii si sa schimbati lumea.

Singurul lucru pe care puteti sa-l faceti intotdeauna, singurul lucru pe care poate sa-l faca intotdeauna orice conducator, este sa iubeasca, este sa accepte, sa inteleaga ca lumea este acolo, unde a ales sa fie. Fiecare om, fiecare forma de viata, se afla acolo unde a ales sa fie. Daca stati in spate, puteti vedea ca acest lucru este adevarat. Si apoi, veti sti ce sa faceti in acel moment. Voi realizati ca nu trebuie sa schimbati totul. Voi realizati ca nu trebuie sa ridicati sabia niciodata, Shaumbra, pentru niste cauze.

Voi sa fiti pasivi? Putin probabil... pentru ca voi realizati o munca noua... munca de frontiera... munca de pionierat in Energia Noua... intr-o noua intelegere, ca voi sa puteti transcende dualitatea... ca voi sa treceti dincolo de lupta Veche a fortelor. Pasivi? Putin probabil... pentru cele care le-ati indurat in vietile voastre... pentru multele provocari si dificultati... si acum cea mai mare dintre toate provocarile – cum sa treceti dincolo, cum sa eliberati, sa eliberati si sa eliberati tot ce gandeati ca erati, pentru a deveni tot ce sunteti, cu adevarat!

Aceasta alege potentialul de schimbare pentru altii. Nu este o schimbare neplacuta. Nu este o schimbare care impune. Ea alege potentialul. Cat de importanta poate fi lucrarea pentru toti oamenii si ingerii care vin dupa voi, care urmeaza pasii ascensiunii voastre si realizeaza ca voi ati plasat o desfatare de potentiale pentru ei, daca ei aleg astfel? Voi ati pus optiuni, idei si posibilitati. Voi le-ati pus puncte de reper si indrumari, pentru toate aceste lucruri. Ei pot sa le aleaga daca doresc. Daca nu doresc sa se schimbe, asa sa fie! Asa ca, ei se afla exact unde sunt.

Voi, Shaumbra, sunteti lucratori ai schimbarii... sau jucatori ai schimbarii, oricum vreti sa priviti. Voi sunteti cei care afecteaza schimbarea in voi-insiva, chiar acum, pentru ca voi ati ales acest lucru. Voi ati ales un mod diferit de a trai, un mod diferit de a fi aici, pe Pamant. Voi ati ales sa treceti dincolo de “doi” sau dualitate, dincolo de fortele care se lupta si sa intrati intr-o totala energia noua, in Energia Noua. Ea este noua, cu totul noua!

Oh, in aceasta serie noi vom vorbi despre multe lucruri din fizic, care implica Energia Noua... ce inseamna... cum poate fi adusa in viata voastra... ce este... si ce nu este. Avem multe de acoperit. Dar, noi vrem sa incepem sesiunea noastra de astazi, cu aducerea, in mod simplu, a binecuvantarilor pentru voi!

Simtiti energia binecuvantarilor! Simtiti energia cuvantului “binecuvantari”! Noi nu incercam sa schimbam sau sa vindecam. “Binecuvantarile” sunt acceptarea si onorarea voastra! “Binecuvantarile” sunt energii ce raman intr-o stare potentiala sau neutra, asteptand sa fie activate! “Binecuvantarile” sunt iubirea noastra pentru voi, pe care o aducem aici!

In aceasta zi, Shaumbra draga, exista o mica diferenta in energie, datorita musafirului nostru care se afla aici, pentru ca nu este doar vocea mea, a lui Tobias care se aude. Nu este doar vocea lui Cauldre. Si nu sunteti doar voi in Shoud, la un loc. Noi am adus azi, energiile lui Ohamah (Tobias pronunta acest nume ca O-ah-mah), care a venit recent... da, cu filmul sau fain. El este foarte mandru. Daca vreti, puteti sa-l simtiti pasind tantos prin preajma.

Vedeti... ca mine, Tobias, Ohamah – sau cel cunoscut de asemeni ca Ramtha – a fost in forma umana si el stie cum este sa fii in corp. El intelege cum este sa fii prins in inchisoarea constiintei, in povestea voastra. El intelege cum este sa doreasca sa iasa din poveste, ceea ce a facut in viata sa ca Ramtha. El a dorit sa iasa din poveste.

Vedeti... el a fost luptator, cel mai rau dintre toti... da, barbarul care a iubit lupta... caruia ii placea sa omoare... care a facut asta cu mare pasiune. Dar apoi, el a fost ranit. Timp de sapte ani a stat pe piatra si a trebuit sa depinda de altii ca sa-l hraneasca, de altii ca sa-l ajute sa fie alinat, de altii ca sa-i sustina viata lui. El a urat acest lucru si a fost amarat. Dar, a fost o experienta pe care si-a oferit-o si a trait-o in totalitate.

Oh, pe durata acelor momente, el a fost ATAT de suparat pe Spirit, atat de suparat pe omenire si atat de manios pe tot ce a facut, pe durata acestor sapte ani de vindecare. Dar, el a avut mare pasiune, incat s-a vindecat prin vointa. El a transcens corpul sau, prin vointa si forta. El a transcens limitarile starii de a fi om, a povestii sale. El a trecut dincolo. El a devenit independent.

El nu s-a aliniat cu vreun grup particular. El a inceput pe cont propriu. El nu a chemat ingerii, cand statea pe stanca. El a dorit sa faca el-insusi acest lucru. El a fost atat de pasionat... si atat de curajos... si atat de indraznet... si atat de puternic... si atat de stupid, de asemeni!(audienta rade)

Si, el rade, pentru ca are un mesaj de adus azi... oh, cateva mesaje. Unul dintre mesaje este ca el realizeaza acum, ca nu era necesara vointa si forta, care sa-l elibereze din povestea sa, sa-l elibereze de limitari. El a realizat ca poate a trebuit sa fie asa, pentru ca aceasta era ce intelegea lumea, cu 50 000 de ani in urma.

Dar, draga Shaumbra, el vine ca sa aduca un mesaj – unul dintre mesajele sale – ca nu necesita vointa si nu necesita forta. Astazi noi vom vorbi prin multe voci, prin vocea voastra si prin vocea lui Cauldre, a lui Ohamah... si da, putin din Quan Yin pentru a da savoare. Vom vorbi prin toate acestea.

Si, vom trece prin energii care, Shaumbra, prin Energia Noua in care forta NU este forta. Forta nu este forta... vedeti. Inca exista acest gand in constiinta, ca lucrurile trebuie sa fie dorite, fortate si accelerate. Si, nu trebuie. Asa cum ati invatat de-a lungul acestor ani, este vorba de acceptare si onorare!

Si acesta este unul dintre mesajele pe care Ohamah le aduce. Ohamah va continua cu aceste mesaje prin scoala sa, ca sa se ajunga la intelegerea modului in care functioneaza fizica, cu adevarat.

Oh, fizica functioneaza cand o fortati, dar exista intotdeauna o forta de alta parte. Ah... da... da. Daca acum voi realizati lucruri, Shaumbra, intr-o stare sensitiva, inalt energizata, incat voi va aflati acolo prin forta, va exista o forta in spate. (unii rad)

Chiar acum, in Energia Noua este vorba de a fi FARA forta. Oh, energia exista. Dinamica exista. Pasiunea poate fi experimentata in totalitate, creativitatea poate fi exprimata in totalitate! Dar, dar voi, nu trebuie sa doriti calea voastra.

Noi vedem aici privind la energia Shaumbrei, ca exista multi dintre voi, care ati ajuns in acest punct prin disciplina, prin fermitate. Voi ne-ati auzit spunand ca Energia Noua nu are forta... o forta Noua nu este forta, de fel. Voi va scarpinati pe cap si spuneti,”Acest lucru suna ca fiind destul de subtire, fara substanta sau fara fermitate”... da, pentru ca voi sunteti atat de obisnuiti sa fortati calea voastra prin lucruri. Si, acest lucru a functionat.

Dar, ce ati observat? Chiar atunci cand fortati calea voastra prin ceva, altceva se afla acolo pentru a fi fortat/impins. Nu sunteti acum obositi de acest joc?

Prin urmare, trebuie sa adaugam ca Ohamah a venit astazi aici. Si, vocea sa este adaugata la aceasta. Eu, Tobias, trebuie sa impartasesc in nota din josul paginii, ca pot exista unele afirmatii, pentru care nu-mi asum nici o responsabilitate particulara (audienta rade). Aceasta este nerecunoasterea mea, pentru ca avem de-a face cu o voce fuzionata. Si, eu trebuie sa spun ca... feriti-va de cei care se ridica pentru intrebari astazi!(rasete)

Dragi prieteni, Noua forta nu este forta. Aceasta vine in mod natural si vine cu usurinta. Si, daca a trebuit sa folositi forta, disciplina si intreaga structura din viata voastra, este momentul sa le eliberati... decat daca doriti sa continuati in acest mod. Va veni la voi intr-un mod ATAT de lin/fara piedici si plina de pace, insa mult mai energizata. Poate ca veti gasi ca este un conflict in afirmatii. Cum poate fi viata incitanta, implinita si energizata, cand nu veti aveti toata aceasta tragere si impingere de forte? Pare sa fie neutra. Pare sa fie anemica.

Ah, draga Shaumbra, veti afla ca este foarte diferita. Exista o fizica a Energiei Noi care schimba paradigma, care schimba totul, care spune ca puteti fi intr-o implinire, de care n-ati putut fi nicicand constienti inainte, fara forta, fara fermitate. Voi spuneti, “Ei bine, cum voi supravietui in trafic? Cum voi supravietui la birou? Fortele ma apasa intotdeauna. Trebuie sa le imping inapoi ca sa ma protejez.”

Sa va protejati de ce? De ce? De ce va temeti? De a simti? Va temeti de a simti, din nou? Lasati acele forte sa vina drept la voi! Lasati-le sa va atace, daca ele simt, pentru ca atunci cand o fac, cand isi deschid gura cuprinsa de nebunie, cand ating mocirla cu dintii lor si-i intind spre voi ca sa va muste, nu va exista nimic acolo, pentru ca voi existati intr-un alt taram... vedeti... intr-o energie diferita!

Ei se afla in dualitate. Ei se hranesc prin fiintele care nu au convingeri proprii. Ei se hranesc prin cei care inca se lupta. Ei vor sa vada cine sunt cei mai buni luptatori. Lasati-i sa vina la voi! Veti fi precum aerul. Va veti vaporiza, veti disparea si nu vor fi capabili sa se hraneasca cu nimic. Ei vor merge la altcineva, in schimb si vor lua o imbucatura din el.

Asa ca, Shaumbra, amintiti-va aceasta – Noua forta nu este forta! Ea este o “absenta”. Exista o dinamica si o fizica care este continuta in acest film – daca mergeti sa-l vizionati – despre “bleep” (un cuvant care inlocuieste cuvinte ce nu se cuvin sa fie auzite, scrise – nota trad), (referindu-se la filmul “Ce Bleep Cunoastem Noi?”) De ce au folosit cuvantul “bleep”? Ohamah spune ca ar fi trebuit sa foloseasca cuvantul direct. (audienta rade)

Ce stim noi, cu adevarat? Multe... dar sunt inca atat de multe de invatat. Exista atat de multe in fizica acestei Energii Noi – si a Energiei Vechi – intelegerea totala a modului in care functioneaza cu adevarat lucrurile.... cum functioneaza cand voi ajungeti dincolo de nivelul material... cum functioneaza in ceea ce Ohamah numeste ”Campul”.

Campul reprezinta toate energiile care sunt dincolo de energiile materiale, dincolo de atomi, protoni, neutroni, electroni si toate celelalte lucruri. Toate acelea raspund la Camp. Acelea sunt energii care raspund... modul in care energiile se schimba in si inafara realitatilor. Ele fac aceasta. Ele fac acest lucru, tot timpul.

Elementele – elementele subatomice – se schimba in si inafara realitatii. Intr-un moment ele pot fi vazute si detectate...in urmatorul moment ele nu pot fi. Unde se duc? Ele patrund in alte dimensiuni. Doar pentru ca ochii fizici – si echipamentul electronic brut – nu pot sa le masoare, nu inseaman ca nu sunt acolo.

Ce vrea sa spuna acest lucru despre voi, Shaumbra si despre realitate, despre realitatea voastra, a cine sunteti? Ce vrea sa spuna despre altceva, despre ce sunteti voi, de care nu ati fost constienti?

Acum, vom incepe astazi, prin aducerea noastra, in mod profund si ferm, in momentul acum. Iata unde incep toate... chiar aici! Puteti respira! Puteti gandi.

Ohamah are o vorba, de care noi chicotim aici, de partea aceasta de voal. El spune ca a invatat sa inceteze sa gandeasca si a inceput sa creeze. Exista o mica diferenta, stiti. Oamenii tind sa gandeasca in felul lor despre situatii, cu forta, din nou. El a invatat sa inceteze sa gandeasca si a inceput sa creeze. Gandirea il face sa mearga mai incet. Gandirea a fost una dintre bariere. A incerca sa ganditi totul prin capul vostru, ar fi ca un sobolan intr-un labirint, care nu ar fi capabil sa iasa in afara.

Inca va aflati in capul vostru! Inca va aflati in capul vostru! Sa patrundem in momentul Acum. Permiteti-ne sa fim in acest moment Acum, atat de ferm impamantati, incat sa puteti sa va simtiti talpile... sa simtiti locul pe care stati... sa va simtiti bratele voastre, picioarele voastre si fata voastra... sa va simtiti parul, sa simtiti respiratia, fie ca este profunda sau superficiala.

Este vorba de a fi ferm in acest moment Acum, in care voi realizati ca va aflati in camera... multi dintre voi sunteti cu alti oameni... unii nu... sunt zgomote in camera. In trecut, voi ati incercat sa patrundeti in aceasta stare modificata si sa indepartati zgomotele. De ce? Ele se afla acolo. Ele fac parte din realitatea voastra si din momentul Acum. Parti din corpul vostru pot fi neconfortabile. Incetati sa va luptati cu forta. Acceptati acele parti ale corpului vostru care sunt neconfortabile.

Fiti foarte ferm in Acum... foarte concentrati in Acum... foarte prezenti in Acum... simtiti totul in Acum.... fiind corpul si mintea in Acum... si Spiritul in Acum.... chiar aici in acest loc... chiar unde va aflati... chiar in acest moment... fiind aceasta parte din spatiul in care va aflati... fotografia la minut pe care v-o facem noi chiar acum... clic, chiar aici, in Acum!

Acest lucru incepe aici. El incepe in Acum. Si, nu uitati niciodata aceasta! Voi nu puteti accesa Campul... nu puteti accesa coridoarele dimensionalitatii, daca nu sunteti in Acum, pentru ca va va parasi. El va va arunca intr-un tip de tunel al vantului. Va va arunca intr-o stare de dezechilibru. Voi sunteti aici, chiar acum. Din aceasta sursa, prin aceasta ancorare in Acum, voi puteti sa va extindeti spre alte dimensiuni.

Cum veti face asta? Oh, nu prin forta si nu prin gandire. Nu puteti gandi calea voastra spre alte dimensiuni. Uneori puteti forta calea voastra, dar exista o forta egala si opusa, atunci cand incercati sa faceti acest lucru. Este vorba despre permitere si acceptare. Este vorba despre cunoasterea ca voi nu sunteti numai corpul fizic. Voi nu sunteti limitati la aceasta identitate, din aceasta viata. Este vorba despre a va oferi permisiunea voua-insiva.

Eu, Tobias, imi ofer permisiunea de a fi total prezent in Acum si aceasta include nu numai realitatea umana, nu doar iluzia umana, ci toate celelalte. Imi ofer permisiunea de a fi aici cu Shaumbra pe Pamant, cand sunt in taramurile angelice. Imi ofer permisiunea de a fi intreg si expansionat, avantandu-ma printre taramuri si prin taramurile dimensionalitatii. Eu, Tobias, imi ofer permisiunea de a fi mai mult decat Tobias, de a fi mai mult decat un aspect care a existat intr-o viata candva, cu mult timp in urma. Imi ofer permisiunea sa fiu tot ce sunt si toate potentialele care pot sa fiu vreodata si toate exprimarile pe care aleg sa le exprim.

Puteti afirma acelasi lucru despre voi, Shaumbra? Va puteti oferi permisiunea de a fi total ancorat in Acum... fara a nega locul in care va aflati sau cine sunteti... si, apoi sa va permiteti, sa va oferiti permisiunea de a trece dincolo, de a va avanta?

Aceasta este locul de unde vom incepe sa captam, din lucrul pe care il numim Campul. Unii il numesc “reteaua cosmica”, “reteaua intertesuta”, “zona”. Sunt multe, multe nume pentru acesta. El este o energie sursa. Acesta este locul prin care veti ajunge la noi realizari si intelegeri. Vom discuta mai multe despre acestea, astazi. Acesta este locul in care transcendeti. Acesta este locul... oh, in care va expansionati in moduri, pe care mintea voastra umana nu poate, chiar acum, sa-si le imagineze, ca posibile.

Campul... “zona”... atunci cand intelegem cum lucreaza energia cu adevarat, in acest punct din Camp... oh, acest lucru reprezinta ceva ce Ohamah va intra in detaliul esential, in scoala sa. Campul, Shamubra, este locul in care rezista Noua Energie. Si, prin a fi capabil sa accesati aceasta energie sursa, veti avea Noua Energie, de asemeni... Noua Energie.

Este ceva fenomenal sa lucrati cu ea. Noi am lucrat cu ea cumva aici, de partea noastra, ajutand la pregatirea ei pentru voi, in realitate. Si, ea sfideaza orice fel de descriere. Ea este Noua Energie, in primul rand.

Prin Camp voi puteti ajunge sa intelegeti intreaga voastra calatorie de aici, de pe Pamant – reamintirea despre care v-am vorbit – sa ajungeti sa intelegeti cum noi, Shaumbra, ne-am intalnit prima oara in zilele Atlantidei, in Templul din Tien, pentru studierea realitatilor trans-dimensionale. Va amintiti acest lucru? Va amintiti cum am stat impreuna si am discutat impreuna... zeci de mii dintre noi, cu adevarat... discutand despre realitatile trans-dimensionale... fiind capabili sa ne ocupam locurile noastre in realitate, in templele noastre... si sa le plasam in alte dimensiuni... sa le ascundem, intr-un sens?

Oh, nu am fi vrut sa facem acel lucru in acea zi. Am fi dorit sa facem ca templele noastre sa fie atat de prezente in momentul Acum. Dar, revenind, era o necesitate sa le ascundem. Era o necesitate ca sa nu fie vazute. A fost ceva asemanator unei vremi cetoase. Era transparent.

Prin intermediul Campului voi puteti, cu adevarat, sa intelegeti. Nu va duceti la Inregistrarile Akashice. Ele sunt limitate in comparatie cu Campul – doua subiecte diferite, total diferite. Prin Camp va puteti aminti momentele noastre petrecute impreuna, atunci cand ne-am adunat prima oara, cand am spus ca vom merge intr-o calatorie impreuna, vom studia , vom invata si vom experimenta toate acele lucruri ale realitatilor de pe Pamant si din alte locuri, vom ajunge impreuna in acest moment de implinire.

In Camp... voi stati in el, pentru un moment. Va reveni un noian de amintiri. Multi dintre voi sunteti din timpurile lui Iisus, de acum doua mii de ani in urma. Unii dintre voi ati fost chiar acolo, chiar in Tara Sfanta. Unii dintre voi ati fost in alte parti ale Pamantului, ducand semintele constiintei Cristice, ale divinului. Prin Camp voi puteti rechema si simti acele amintiri. Dar, reamintiti-va, voi sunteti prezenti in acest moment Acum, de asemeni... interesant cum pot exista ambele locuri!

Prin Camp voi puteti sa ajutati la reamintirea motivului pentru care ati ales sa reveniti aici, in aceasta viata pe Pamant, acum, in acest moment de schimbare, in acest moment al Energiei Noi. Va ajuta sa va reamintiti motivul pentru care ati venit in acum, de ce va aflati pe Pamant. Prin Camp voi puteti vedea modul in care povestea voastra este doar o poveste, limitata dar minunata. Voi puteti depasi aceasta si sa va extindeti dincolo de ea, acum.

Toate incep... si toate sfarsesc prin a fi in mod ferm constient in acest moment - Acum. Nu exista nimic ca acesta, nimic ca acesta, de loc. Prin Camp voi puteti deveni un observator minunat, de asemeni, ca sa observati cum lucreaza energiile, sa vedeti cum ati planificat toate aceste succesiuni de vieti ca sa ajungeti in acest punct pentru a face urmatorul pas. Prin energia Campului puteti, de asemenea, sa observati ce se intampla in lumea voastra, chiar acum.

In aceasta ultima luna, Shaumbra a fost inalt energizata, s-au intamplat tot felul de lucruri, tot felul de lucruri in viata voastra. Si, voi ati gandit ca luna August a fost un timp de vacanta si relaxare. Si, ea a fost o luna foarte, foarte ocupata, pe Pamant si in viata voastra. Si, aceasta va continua pentru mai multe luni. De fapt, va continua sa se infierbante.

Oh, dar, Shaumbra, voi va aflati in Camp. Voi sunteti in Acum, de asemeni. Se poate energiza. Nu trebuie sa fie dificil. Oh, lumea in jurul vostru trece prin transformarile ei; uragane care prec prin zona Bahamas si prin partea de sud a SUA, unul dupa altul. Din Camp aruncati o privire la cele ce se intampla, cu adevarat, aici.

Ceea ce se intampla, cu adevarat aici, este o purificare a Energiilor Vechi din timpul Atlantis-ului, a energiilor lui Azuratamu, care sunt curatate si purificate prin cele mai mari vanturi si ploi din insule. Aceste vanturi si ploi vor matura doua dintre centrele importante ale Atlantis-ului, cea care era in zona Cubei si cea care era in preajma Atlantei. Ele, ele vor curata, vor purifica si vor elibera Energiile Vechi. Ce placere sa trebuiasca sa se intample asa! Ele vor aduce, prin eliberarea energiei, multe din cele ce au fost inabusite, care pot reveni intr-un mod total nou.

In aceste ultime luni, veti continua sa vedeti serii de incidente in tarile care sunt – oh, in special, in cele care trec prin transformarea lor si reechilibrarea lor – in tarile din Orientul Mijlociu. Voi ati vazut ca activitatea s-a infierbantat acolo recent si va contiuna.

Voi ati vazut o serie de evenimente in Rusia, pentru ca aceasta tara este pregatita pentru o reala – oh, o puteti numi – vindecare, insa este o readucere la un loc a energiilor. Este o zona profund ranita. Si, ne aflam aici ca sa va anuntam ca ii vom duce pe Cauldre si pe Linda – si pe unii dintre voi – acolo, chiar curand. Ea este acum pregatita. Veti vedea... da... asa cum am vorbit de puternicul potential pentru mari schimbari in tara, aici, ce apar din nou, unele dintre potentiale avand de a face cu alte centre ale Atlantis-ului, cu alte doua centre, unele dintre ele avand de a face doar cu reechilbrarea si restructurarea Pamantului.

Dar, veti permite sa va afecteze? Veti permite sa ia energie de la voi? Sau, voi puteti fi observatorul si puteti sa observati cum totul este asa cum trebuie sa fie. Trebuie sa patrundeti in drama? Sau, voi puteti fi in locul propriei voastre suveranitati, al propriei voastre energii sigure? Exista un far al luminii pentru ceilalti, pentru ceilalti care progreseaza, pentru ceilalti care cauta invatatorul.

Asa ca, Shaumbra, sunt multe de spus despre a ramane concentrat in Acum si apoi despre a va deschide. Da, vor fi schimbari pretutindeni in jurul vostru, in aceste luni urmatoare. Da, deoarece voi sunteti sensibili, veti simti unele lucruri, insa intelegeti cum puteti fi in momentul Acum. Respirati adanc! Legati-va de acest lucru pe care noi il numim Campul! Vom vorbi mai mult despre fizica acestuia. Fiti pe Pamant, chiar acum, ca un magnific inger uman, care a transcens dualitatea, care se afla in Noua Energie, care este acolo pentru altii!

Shaumbra, am dori sa vorbim astazi despre ceva, pe care noi le numim Cei Patru “TIONS” ai Incorporarii (valabil numai pentru limba engleza). Aceasta se pronunta pe litere T-I-O-N-S. Dar voi puteti sa le luati ca S-H-U-N-S. Cei Patru TIONS ai Incorporarii... acestea sunt lucruri prin care ati trecut. Sunt provocarile ce trebuiau sa apara in ultimele 30 de zile, in special. Voi ati dorit sa vorbim despre ele, sa le impartasim, sa le punem inaintea voastra si de asemeni, sa le facem disponibile pentru altii... patru zone in care voi ati lucrat. Am dori sa vorbim despre acestea putin, astazi.

Cel dintai, primul -TION este DISTRAC-TION(in engleza) DISTRAGERE (in romana)... distragere. Oh, Shaumbra, pastrati cursul/drumul, chiar acum! Mentineti cursul pentru voi! Nu fortati cursul! In mod simplu, ramaneti in curs! Fiti in curs!

Este usor acum sa fiti distrasi... distrasi de evenimentele de la stiri... distrasi de familia voastra... de cei dragi ai vostri... distrasi de propria voastra minte, chiar. Dar, chiar acum, distragerile s-au incins. Multe lucruri par sa va indeparteze. Ele incearca sa va retraga din curs – nu-i asa? – facand sa fie dificil. Chiar cand ganditi ca ati facut unele progrese sau ca ati obtinut vederi profunde, apare distragerea.

Poate fi orice in viata voastra, chiar acum. Luati un moment aici! Aruncati o privire, ca observator al vietii voastre, la distrageri... ceva ce a aparut din senin... ceva ce nu ati planificat nicicand... un incident... o experienta... o persoana... o chestiune de sanatate, poate a unei persoane dragi... o situatie de la serviciu... o situatie financiara... o distragere.

Acea voce micuta din capul vostru zice, “Ma intreb daca ar fi trebuit sa fac acest lucru. Ma intreb daca n-ar fi trebuit sa-mi cheltuiesc energile prin a fi mai normal. (unii rad) Ma intreb unde vor ajunge toate acestea si daca toate acestea ma cuprind.” Shaumbra, ele sunt doar distrageri. Ramaneti in curs!

Ele se afla acolo pentru ca voi faceti schimbari. Si, energiile din jurul vostru sunt atrase de acestea. Ele sunt atrase si in felul acesta ele va distrag, pentru ca ele se intreaba ce se petrece cu voi.

Intr-un sens, asa cum am spus inainte, ele reprezinta un test. Ele va testeaza sa vada ce ati realizat voi. Ele va testeaza profunzimile propriei vostre hotarari si profunzimile proprii voastre intelegeri. Asa ca, ele apar in viata voastra. Ele nu sunt acolo ca lucruri rele. Dumnezeu nu le-a plasat pe ele acolo. Noi, cu siguranta, nu le-am plasat acolo. Ele sunt aparitii naturale.

Atunci cand trecem de la o forma de energie la alta, ele vor determina ca celelalte energii ale formelor din jurul vostru, sa raspunda cumva. Intr-un sens, atunci cand treceti prin propriul vostru proces si prin tranzitia in Energia Noua, voi marcati prin mici clopotele sau alarme totul in jurul vostru, in viata voastra. Ele vor sari in spate. Ele nu incearca sa va distraga, dar ele vor sari in spate, intrebandu-se ce se intampla, intrebandu-se cum faceti aceasta.

Nu lasati distragerile sa va traga inapoi sau sa va darame sau sa va ia energia voastra! Intelegeti ca ele sunt un raspuns natural la actiunile voastre!

La o scala globala, distragerile se afla acolo, pentru ca acesti urmatori trei ani de pe Pamant vor fi timpuri de mari, mari schimbari. Noi nu spunem dezastre. Noi spunem schimbari... energia se schimba... sunt mari schimbari de la o energie vibrationala, la o energie expansionala... mari schimbari... un salt cuantic!

Veti continua sa auziti mai multe si mai multe despre saltul cunatic si nu doar de la noi. Va apare din fiecare unghi. Va apare prin stiinta. Va apare din religii. Va apare de la lucratorii sociali si de la cei care au de-a face cu guvernele – despre saltul cuantic, mereu si mereu. Ceea ce se intampla in lume chiar acum, cand aceste schimbari au loc, cand metamorfozarile au loc, este ca apar distragerile. Schimbarea soseste.

Deci, Shaumbra, primul -TION este sa stati in curs. Nu permiteti distragerilor sa va darame! Fiti observatori! Fiti constienti ca ele se afla acolo, insa ramaneti in curs!

Al doilea –TION al incorporarii este TRANSLA-TION (TRADUCERE-in romana). Acum, acesta este un fenomen interesant, pentru ca exista tot felul de lucruri care se intampla in voi si in jurul vostru, chiar acum. Le simtiti. Voi va plangeti noua in legatura cu ele, tot timpul naibii (audienta rade). Voi stiti ca ele exista acolo. Stiti ca ceva se intampla peste tot, in jurul vostru. Oh, si va simtiti inafara echilibrului in unele zile si prost dispusi in voi-insiva.

Voi stiti ca exista o abundenta de informatii care apare si este descarcata pentru voi. Ne spuneti ca puteti simti descarcarea, dar nu stiti ce este. Nu puteti plasa mintea in aceasta. Si, aceasta este problema – problema descifrarii. Mintea este inca obisnuita pentru voi toti, ca fiind prima sursa de descifrare a informatiei. Informatia ce apare nu poate fi descifrata cu usurinta, prin minte. Mintea nu are capacitate pentru aceasta.

Ar fi ca si cum ati incerca sa plasati un program nou pentru computer, unul de un nivel foarte inalt, un sistem de operat sofisticat, pe un computer PC vechi... vedeti. Chip-urile PC si placa de baza nu ar sti cum sa descifreze noul sistem de operare. Acest lucru este exact la fel, cu cel prin care treceti voi. Voi nu stiti cum sa descifrati tot ce apare.

Luati un moment aici. Incetati sa ganditi! Luati acest moment si doar simtiti! Simtiti miscarea energiei! Opriti-va din a incerca sa va imaginati!

Noi descarcam ceva catre voi, aici. Oh, toata sporovaiala de astazi este ca sa va distraga pe voi, de fapt!(unii rad). Sunt multe alte lucruri care se intampla aici. Noi descarcam ceva pentru voi, chiar acum. Voi incercati sa sesizati. Voi incercati sa intelegeti. Si voi nu puteti. Voi spuneti, “Nu trebuie sa existe o descarcare. Trebuie ca ma pacalesc” Ah... dubiile apar, nu-i asa?

Mintea, mintea umana, nu are in mod curent, capacitatea de a descifra cantitatea imensa de informatii inter-dimensionala, care vine la voi. Voi stiti ca este aici, nu-i asa? Dar, nu stiti ce sa faceti cu ea. Nu stiti cum sa o pronuntati. Nu puteti sa o plasati in cutiutele si compartimentele voastre aspectoase, in micile temnite.

Asa ca, ea aproape trece neobservata. Se simte aproape ca se scurge inauntru si apoi se scurge inapoi, ca si vantul. Ah, dar nu se intampla asa, de loc. Ea nu se scurge inafara. Ea se acumuleaza. Este stocata pana cand veti putea intelege.

Cum sa intelegeti voi toate acestea? Cum descifrati voi, daca aceasta nu se realizeaza prin minte? Ah, se face prin centrul divin... prin inteligenta divina.... prin inima voastra... prin sufletul vostru... oricum ati dori sa-l numiti. Voi spuneti, “Ei bine, unde se afla acesta? Unde este? Cum sa-l identific?”

Ah... opriti gandirea! Se afla acolo si intotdeauna a fost acolo. Permiteti-ne sa-l numim “sistemul descifrarii divine”, care a fost intotdeauna in locul sau. De fapt, nu a fost nicicand folosit, in timp ce voi erati pe Pamant. Se afla acolo. Este acolo.

Cum sa-l activati? In mod simplu, dandu-i permisiunea. Este tot ce trebuie – permisiunea voastra. Voi sunteti suveran. Voi sunteti cel care stabileste regulile pentru regatul vostru. Dati-i permisiunea sa mearga la lucru! Lasati-l sa lucreze pentru voi!

Acum, la inceput va exista aceasta lupta, caci mintea incearca sa se avante acolo si spune, “Dati-mi mie controlul! Trimiteti toate informatiile la mine! Vreau sa le am. Vreau sa fac istoria mea si mai mare.” Shaumbra, spuneti-i mintii sa ramane in spate. Spuneti-i sa se odihneasca. De fapt, trimiteti-o in vacanta, pentru o luna de zile.

Permiteti-i acestui sistem al inteligentei divine sa faca acum descifrarea! Cum faceti aceasta? Dati-i permisiunea! Lasati-l sa descifreze aceasta imensa cantitate de informatii.

Unii dintre voi... stiti ca se afla acolo. Voi incercati sa o atrageti. Voi incercati sa o descrieti. Voi incercati sa o trancrieti prin poezie sau muzica. Si, acest lucru este minunat... continuati aceasta deoarece acest lucru este oferirea permisiunii, ca aceasta informatie sa fie descifrata. Aceasta poate sa nu aiba sens pentru voi acum, pentru ca sensul este un aspect mental. Dar, ea se afla acolo cat timp lucrati cu ea, cat o lasati sa intre, cat nu va temeti de ea. Atat timp cat o veti folosi, veti observa o diferenta.

Mintea voastra se va adapta. Acesta este un lucru despre minte – ea este foarte adaptabila. Ea poate crea mari povesti pe care le-ati realizat voi. Ea este foarte adaptabila, asa ca se va adapta. Si, va veni sa va ajute in procesul de descifrare. Si, toata aceasta informatie ce vine din taramurile dimensionale, va putea apoi sa fie absorbita de minte.

Dar acum, mintea a preluat o responsabilitate proprie pentru acest lucru. Noi stim ca unele dintre acestea va creaza frustrari. Voi vreti sa stiti exact, care sunt parametrii acestei inteligente divine. Voi trebuie sa lasati aceasta sa plece. Trebuie sa aveti incredere in voi-insiva si in divinitatea voastra... nu in noi... nici in nimeni alticineva... ci in voi-insiva. Descifrarea se va activa. Veti simti o miscare interioara a energiilor.

Si, din nou, va exista tentatia ca mintea sa se arunce si sa puna stapanire pe aceasta, ca sa o defineasca. Lasati-o sa plece pentru putin timp. Intelegeti ca aceasta informatie trebuie sa treaca, in mod potrivit, prin multe nivele, pana in realitatea voastra. Dar apoi, veti ajunge la unele dintre acele momente de “ah” sau “ah ha”-uri, in care veti incepe sa intelegeti.

Acum, va fi dificil sa le explicati celorlalti. Poate ca, este mai bine sa nu incercati inca acum, pentru ca acestea vor fi concepte, care vor deveni cele mai mari concepte ale fizicii cuantice, creativitati si spiritualitatii, ele par atat de fundamentale. Veti ajunge la noi intelegeri. Nu trebuie sa incercati sa le pronuntati acum. In mod simplu, absorbiti-le!

Asa ca, trebuie sa spunem ca aceasta descifrare a informatiei este unul dintre aspectele incorporarii, pentru ca voi introduceti totul. Dar, acum voi spuneti, “Unde se afla toate sistemele, pentru a trata cu acestea?” ele se afla acolo, insa nu este vorba despre Vechiul sistem al mintii.
Asa ca, sa mergem la al treilea –TION. Este vorba despre VALIDA-TION (VALIDARE -in romana)... validare. Shaumbra, chiar acum, cand stam in aceasta energie sigura, in acest moment Acum impreuna, VOI CUNOASTETI TOATE RASPUNSURILE! Voi cunoasteti fiecare raspuns. O parte a problemei este, ca voi aveti indoieli in ce va priveste si astfel cautati validare peste tot in jurul vostru, in lumea dualitatii.

Voi cunoasteti raspunsul in dimensiunile si realitatile Energiei Noi. Dar, apoi voi cautati validarea in dualitatea Energiei Vechi. Si, avem un mare conflict aici, nu-i asa? Ele nu lucreaza impreuna. Voi ajungeti la toate aceste lucruri noi, care se intampla in viata voastra. Voi ajungeti la aceste noi senzatii si sentimente, dar indoiala – acest pod al indoielii care va separa pe voi, separa Energia Noua, de dualitatea Energiei Vechi – acest pod al indoielii revine mereu acolo pentru validare. Voi o cautati la oamenii din jurul vostru. Voi o cautati in evenimente, in anumite evenimentele din viata voastra.

Oh, voi aveti toate aceste perspicacitati minunate, aceste realizari creative. Si, voi spuneti, “Dar acum trebuie sa vad ca se manifesta intr-un mod anumit”. Voi supuneti unui test, care va duce in dualitate. Voi patrundeti in dualitate pentru validare. Si, veti avea dezechilibrari prin aceasta.

Voi stiti fiecare raspuns, chiar acum. Si, voi stiti ca stiti, nu-i asa? Este vorba despre un sentiment. Este vorba despre cunoasterea ca voi il aveti in interior. Dar, apoi voi va indoiti. Nu tineti cont de el.

Shaumbra, ramaneti in acest moment Acum, in Divinul Acum! Inspirati in acesta si permiteti raspunsului sa patrunda! V-a ganditi ca nu voi v-ati permis fiecare raspuns, cand un potential dinaintea voastra a venit aici, pe Pamant in aceasta viata... fiecare raspuns pentru fiecare potential? Voi puteti spune ca voi ati “ascuns” fiecare unealta si resursa, de care aveati nevoie de-a lungul caii, ca atunci cand ajungeati acolo, ea sa apara si sa fie chiar acolo, pentru voi. Stiti raspunsul.

Acum, raspunsul poate sa nu fie cel pe care, starea voastra de om sa-l gandeasca ca ar putea fi, dar el se afla acolo. Raspunsul, uneori, va fi chiar o alta intrebare. Raspunsul ar putea fi, in realitate, multe raspunsuri continute in interiorul aceluiasi pachet, dar este acolo. Se afla acolo, chiar acum.

Cand cautati validare, opriti-va sa traversati podul indoielii si sa patrunderii inapoi in dualitate, pentru ca NU o veti gasi acolo. De fapt, dualitatea NICIODATA nu va va oferi validare, pentru activitatea Energiei Noi pe care voi o realizati. Ea nu vrea sa va valideze! Ea vrea sa-si mentina identiatea sa. Nu va va valida! Asa ca, daca veti reveni acolo, veti ajunge ne-validat.

Voi nu mai aveti nevoie de validare, nicicand! Puteti sa eliberati aceasta? Nu aveti nevoie de validare. Validarea este doar un mod de a incerca sa va justificati existenta voastra, de a incerca sa va alinati dubiile, sa incercati sa va faceti Vechea poveste si mai mare. Oh, validarea a fost un mod minunat, o metoda pe care voi ati folosit-o, ca sa va construiti Vechea poveste. Nu mai aveti nevoie de ea, nicicand!

Ce incercati sa validati? Existenta voastra? Va furati pe voi-insiva? Aceasta este validarea. (aufienta rade). Voi SUNTETI aici. Incercati sa validati ca voi sunteti Energia Noua? Respirati adanc! Voi sunteti aici in multe, multe moduri.

Este validarea spiritualitatii voastre... o anumita suma de bani pe care ii aveti in banca? Atunci cand nu sunt bani in banca si cand sunteti infirmati/nevalidati, atunci voi ganditi ca toata spiritualitatea voastra reprezinta un manunchi contrafacut? Validarea voastra este un numar de oameni care va iubesc, un numar de oameni care incuviinteaza din cap si va spun, “da”? Aceasta este validarea voastra? Incetati sa mai priviti acolo! Shaumbra, voi nu aveti nevoie de validare, niciodata!

Reamintiti-va acest cuvant, pentru ca veti ajunge la o experienta in urmatoarele zile, care nu este rea, dar care va va determina sa aruncati o privire la chestiunea validarii. Aveti voi nevoie sa fiti validati? Reamintiti-va cum am discutat despre aceasta aici, in aceasta zi!

Validarea – nu mai aveti nevoie de ea, nicicand. Multi oameni doresc cu infocare validarea, se straduiesc si se lupta pentru validare, intr-o varietate de moduri. Validare pentru ce?

Sa trecem la al patrulea –TION al incorporarii. Acesta este, Shaumbra, PERCEP-TION (PERCEPTIA - in romana)... perceptia. Voi patrundeti intr-o stare total diferita chiar acum – si voi stiti cine sunteti. Realitatea se schimba. Perceptia se schimba. Totul se schimba!

Voi aveti un moment dificil cu aceasta in unele zile, pentru ca voi va intrebati de ce se schimba totul. Se schimba pentru ca VOI va schimbati. Voi va permiteti sa innebuniti in unele zile, pentru ca totul se schimba si o parte din voi se lupta cu aceasta. Vreti ca totul sa ramana la fel, dar voi vreti doar ca sa fie un la fel mai bun.(audienta rade)

Shaumbra, voi ati cerut acest lucru! Voi ati ales acest lucru, sa treceti prin aceste schimbari. Realitatea voastra se schimba. Fiecare moment acum, va continua sa se schimbe. Natura realitatii nu mai este ceea ce gandeati voi ca era! Natura realitatii a fost trasa de dedesubt. Ea a fost trasa de dedesubt, Shaumbra.

Intreaga natura a realitatii se schimba. Voi nu mai aveti povestea voastra. Nu mai aveti o Energie Veche, stagnanta. Ceea ce aveti voi este Energia Noua... o noua libertate... o noua creativitate. Va intrebati uneori, de ce sunt zilele dificile, de ce totul pare sa fie in dezordine. Este... pentru ca se schimba!

Natura realitatii se schimba, asa ca incepeti sa o priviti dintr-o perspectiva diferita! Sa aveti o perceptie diferita a cine sunteti... a realitatii! Sa aveti o perspectiva diferita a naturii realitatii! Lasati-o sa fie libera si sa curga, decat sa fie statica si stagnanta! Incepeti sa priviti orice, din orice directie!

Am lucrat cu Shaumbra la atelierul nostru recent, cu incorporarea, cu a privi lucrurilor, cu observarea lucrurilor si evaluarea lucrurilor, din orice directie diferita. Cum credeati ca am ajuns in fata, acum? Aruncati o privire la modul in care ne reintoarcem, de asemeni. Cand voi ganditi ca unele lucruri sunt inalte si altele sunt joase... priviti-le in alt mod!

Totul acum... va vom provoca... va vom cere sa priviti totul dintr-o perspectiva diferita. Schimbati-va perceptia! Lucrurile NU sunt asa cum par... de loc! Acesta este doar un singur unghi din care le priviti.

Lucrurile Nu sunt ce par a fi. Voi le priviti in mod liniar, tridimensional, limitat. Priviti-le de sus in jos... din spate! Priviti pe oricine pe care il cunoasteti acum, dintr-o perspectiva diferita! Priviti fiecare eveniment, orice in mod diferit! Chiar cand v-ati gandit la ceva ca este inceputul, priviti-l ca fiind sfarsitul. Chiar cand v-ati gandit ca ceva este lent, priviti-l prin perceptia accelerarii. Totul acum... acesta este modul in care vom continua cu toate acestea!

Natura realitatii se schimba. Voi puteti alege realitatea, de fapt. Nu vi se va impune. Aceasta este libertatea. Aceasta este suveranitatea. Voi puteti sa o alegeti. Dar, natura se schimba. Orice presupunere ati facut pana acum, despre orice... acum aruncati o privire la aceasta, intr-un mod diferit.

Daca ganditi ca ceva este greu, ca un obiect este greu, schimbati-va perceptia! El este in realitate, chiar usor... vedeti. Ce se afla intre toate acele molecule care par ca-l determine sa fie greu? Ce se afla printre atomi, care par sa determine moleculele sa para, ca il fac greu? Nimic... nimic... nimic... sunt elemente care se misca inauntrul si in afara realitatii, incat acel lucru greu despre care ganditi asa, nu este greu, de fel. Voi doar ati crezut ca era asa.

Impreuna vom ajunge intr-un loc, in care intreaga natura a realitatii se schimba. Voi nu mai puteti sa fiti suparati nicicand pe schimbare. Nu mai puteti fi suparati, ca lucrurile nu mai sunt, ceea ce pareau sa fie. Nu mai puteti fi suparati pe noi nicicand, caci nimic nu va mai fi stabil, niciodata!

Voi ati avut o anumita definitie privitor la ce ati gandit ca urma sa fie viata voastra si cum sa fie. Schimbati-va perceptia si despre aceasta, de asemeni! Mai mult decat orice, schimbati-va perceptia povestii voastre. Oferiti-va libertatea! Totul se schimba. Se schimba natura realitatii. Atunci cand ati gandit ca e rece, schimbati-va perceptia si simtiti caldura.

Asa ca, totul... totul... totul... vom continua sa va repetam acest lucru mereu: priviti totul diferit! Priviti-l din alt unghi!

Este ca si cand am merge sa vedem o pictura de pe peretele unui muzeu, un tablou. Voi stati in fata lui si spuneti, “Oh, iata o pictura!” Ah... voi o priviti dintr-un singur unghi si o singura dimensiune. Acum, imaginati-va pentru un moment stand si privind pictura de pe peretele din muzeu, privind fix la acesta, de-a dreptul. Voi ganditi ca vedeti intreg tabloul. Va provocam, asa ca incercati sa va uitati la nuante, prin miscarile pensulei, la efectele luminii si la toate aceste alte lucruri.

Oh, nu, noi vom trece mult peste aceasta. Aruncati o privire din interiorul picturii inafara, privind inapoi la voi! Ah.... aruncati o privire prin ochii pictorului, mai degraba decat prin ai vostri! Aruncati o privire asupra faptului ca aceasta pictura nu este, cu adevarat, bidimensionala! Ea exista in multe dimensiuni diferite, in acelasi timp. Ea are dimensiunile Noii Energii, ale profunzimii, ale inaltimii si ale latimii. Nu bidimensional... exista profunzimi interdimensionale, inaltimi interdimensionale si latimi interdimensionale. Ele nu pot fi masurate cu nici unul din sistemele voastre de masura. Ce vrem sa spunem, este ca acea pictura de pe perete, trece acum interdimensional. Ea se intinde in toate directiile si dimensiunile.

Va vom provoca mereu si mereu, ca sa aruncati o privire peste tot, dintr-o perspectiva diferita, inclusiv asupra voastra. Voi nu sunteti doar om... si voi stiti aceasta. Voi nu sunteti doar inger in forma umana. Poate ca ati crezut ca sunteti limitati la acele lucruri. Voi sunteti multe, multe alte lucruri.

Voi nu sunteti doar colectivul tuturor vietilor voastre trecute si experientele trecute, stand aici in forma fizica, acum Voi sunteti mult mai mult decat atat. Voi sunteti mai mult decat o entitate caruia i s-a dat o identitate spirituala unica de catre Tot Ce Este. Voi sunteti mult mai mult decat aceasta. Priviti la aceasta din fiecare unghi!

Priviti paharul de apa pe care il tineti in maini in aceasta noapte, dintr-un unghi diferit! In el nu este apa. Asa ca, voi spuneti, “Ei bine, ce este?” Ah... explorati si experimentati. Deschideti-va inima voastra si mintea voastra! Simtiti tot ce este si simtiti ce nu este!

Va vom conduce prin acest lucru mereu, in special prin scoala lui Ohamah, privitor la natura realitatii, la ce gandeati ca este, de ce vindecarea nu functioneaza prea mult pe Pamant acum, de ce multe tehnici de vindecare sunt Energie asa de Veche. Da, noi le numim asa cum sunt. A face pase cu mana – pentru ce exista acest lucru? Noi nu intelegem.(audienta rade) Rugaciunile pe care le spun oamenii – poate ca ii fac pe ei sa se simta mai bine – dar nu ii fac pe altii sa se simta mai bine, cei pentru care se roaga. Este o povara asupra lor, Shaumbra. Este o povara.

Vom explora natura realitatii si a non-realitatii. Vom patrunde in unele locuri cu voi toti, Shaumbra, cu voi toti in fizica Energiei Noi. Va vom pregati prin aceasta serie, pentru ce va veni in doi ani... asa incat, voi va aflati intr-o noua intelegere... asa incat, aceste lucruri care vor veni peste omenire si dualitate, nu va vor trage inafara echilibrului... asa incat, voi sa puteti fi invatatorii, care ati fost de acord sa fiti.

Astazi, ca sa conchidem, ramaneti pe cale. Nu permiteti DISTRAGERILOR sa va arunce din drum. Observati distragerile! Intelegeti de ce exista ele! Dar, nu le lasati sa va indeparteze. Voi va impliniti munca pentru care ati venit aici, ca sa o faceti. Va spunem asta, nu doar prin vocea noastra, ci prin vocea voastra, de asemeni.

DESCIFRAREA... intelegeti... va intrebati unde se afla toate aceste informatii? Se afla acolo. Doar ca nu pot fi descifrate prin minte. Deschideti-va sistemul inteligentei voastre divine, ca informatia sa poata apoi, sa vina la voi prin cunoastere. Ea va veni la voi prin cunoastere.

VALIDARE... incetati cautarea validarii. Dar, daca voi aveti nevoie de validare, nu va intoarceti in dualitate pentru aceasta. Va va de-valida/infirma intr-un moment.

Si, PERCEPTIA... priviti orice in mod diferit, decat ati privit intotdeauna, inainte... orice! Mancarea pe care o introduceti in gura voastra... nu priviti la aceasta ca la mancare. Priviti la ea ca la orice altceva. Noi nu vorbim liniar aici; noi vorbim multi-dimensional. Schimbati-va perceptia! Si, incetati sa va plangeti despre schimbarile din viata voastra!

Shaumbra, a fost o placere pentru mine, Tobias, de a fi aici, de a avea energia lui Ohamah aici, care a revenit acum, sa realizeze noua lui munca, care va ajunge in unele – cum sa spun – unele fizici interesante, unele fizici care ar supara multe teorii conventionale. Dar, Ohamah spune aici, ca chiar Newton a provocat unele intelepciuni conventionale ale vremii. Toti cei remarcabili i-au provocat. Celebrul Ohamah va provoca sistemele conventionale.

Asa ca, va lasam astazi, pe acesta remarca, de a va reaminti ca forta Energiei Noi nu este forta... fara forta! Aceasta va fi o cheie pentru invataturile lui Ohamah si invataturile Shaumbrei. Nu aveti nevoie de forta pentru a influenta schimbarea si creativitatea!
Voi nu sunteti singuri nicicand! Dar apoi, cand priviti, voi ati fost singuri pe deplin, pentru putin, nu-i asa?(unii rad)

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro