Материалите на Аления Кръг

Серията Въплътяване

Шоуд 1: „Въплътяването на Новата Енергия “

Представено от Тобиас, ченалинг чрез Джефри Хоуп

Представено пред Аления Кръг

На 7 август 2004 год.

http://www.shaumbra.ru/frm/viewtopic.php?f=19&t=64


И така скъпа Шамбра, отново се събрахме в енергията на нашето семейство, енергия на любовта и сега във вплетената и въплътена енергия на А и О. (А и О са енергиите на тъмнината и светлината, произхождащи от един източник ).Такава наслада е за мен, Тобиас и за всички, които са в нефизическа форма, да се присъединят към вас днес.

 

Най –приятния момент, преди да се приготвим...о, той прилича на момента, когато отивате да си легнете...в момента преди да заспите...когато пресичате границата...когато освобождавате силния фокус върху човешкото...и си позволявате да заплувате в ефирните сфери, за да позволите на тялото си да си почине...да позволите на ума да си почине...и да позволите на душата си да излезе да поиграе в своите прекрасни сънища...също и това са моментите, в които вие изплувате на нашата страна. Ние знаем колко обичате тези моменти, когато се приплъзвате през...също както и ние обичаме това време, когато енергиите се обединяват...когато се диша...и музиката свири...и настава празник на човешкия живот.

 

Ние от нашата страна на завесата можем да направим наше собствено дълбоко вдишване и да се настроим към вас, защото в края на краищата вашите сърца се отварят. Вашите сърца се отварят сега, Шамбра...каква голяма разлика в сравнение с времето от преди пет години...каква разлика...и колко далеч може да стигнете. Ще говорим за това днес.

 

За мен, Тобиас е радост отново да бъда тук. Миналия месец наистина беше малко по–различно. Енергиите бяха различни. Това беше–това което бихме нарекли–най–чистата форма на Шоуд от всички направени до сега. Нека това се знае, че аз Тобиас и останалите–отстъпихме назад. Позволихме ви да говорите. Позволихме на думите ви да дойдат в съвсем чист вид, по най–безусловния начин. Сдържахме хумора си. Сдържахме въздействието си.

 

Искахме да чуем как вие произнасяте думите. Искахме да преминете тази граница, през тази пропаст и да го направите безстрашно. Искахме да разобличите тази енергия на тъмнината и да разберете какво представлява тя всъщност.

 

О, това беше друг вид енергия, когато седяхте отново в радост и любов. И ние ви аплодирахме и ние ви аплодирахме през цялото време Ние знаехме, че вие знаете, че особено Калдре и Линда–се затрудняват с това. Вие го знаехте-и заради това ви беше още по–трудно-че е дошъл момента да откриете тази енергия за съзнанието на човечеството.

 

Не става дума да вземем думите ви от Шоуда и да ги разпространим в писмена или друга форма на всеки по Земята. Ставаше дума за отварянето на вашето сърце и откриването на съзнанието на човечеството. Беше казано тук: новото разбиране на тъмнината...божественото...и Бога отвътре...новото разбиране, за това до къде можете да стигнете без битки...без всякаква борба...до къде може да стигнете в съзнанието си в своята еволюция с това обединение. Ще говорим повече за това днес.

 

Ще попитаме всеки, който слуша и всички които гледат. Да, всъщност мен, Тобиас ме дават по телевизията ( смях ), ние сме повече от колкото си мислите. Някои от вас си мислят, че гледат Калдре. Но искам да затворите очи за малко и да вдишате дълбоко, вдишайте енергията на Шамбра и божествеността си и всичко което сте, вдишайте вашата цялостност...вдишайте вашата защитеност...да, вдишайте навътре всички тези енергии в този божествен и скъп момент.

 

И сега, за всички вас, които гледате, когато бавно си отваряте очите, погледнете отвъд очевидното. Позволете на очите си да се отворят по различен начин. И аз съм убеден, че ще видите моята енергия, на Тобиас. Не очаквайте, че непременно ще видите лице. Гледайте отвъд пределите на това, което виждате като Калдре, с тази нова техника, която използвате тук днес, ние придобиваме нов начин за общуване с вас, още един начин да бъдем заедно с вас.

 

Идете отвъд границите на очите и ушите и ще видите моята енергия, на Тобиас. Ще видите енергията на днешните ни гости. Да, ако откриете, че ума ви се намесва, затворете очи и вдишайте дълбоко. Сега гледайте отвъд. Позволете на очите си да се разширят, без фокус, по–скоро разширете фокуса, за да видите енергиите, които ви заобикалят.

 

Наистина е голямо удоволствие с всичките ви съвременни технологии. О, има неща за които даже не сме мечтали по мое време. Но интересното е, че с вашите технологии, ние можем мигновено да се свържем с целия свят, енергийно, чрез звук и светлина. И това помага да се разкрият всички тези чувствени възприятия–божествените чувства, които притежавате–през които сега можем да достигнем до вас по нов начин. Те се вливат навътре.

 

Имаше време, когато идвахме при вас чрез напечатани думи. След това можехме да използваме аудио, а сега и видео и вече всичките божествени чувства се връщат обратно. Това прилича на инструмент, който е бил в латентно състояние за известно време или пък напълно нов инструмент. Изисква се известно време за опознаване. Вътре във вас има част, която иска да се движи само със Старите човешки чувства. Това е точния момент в който да вдишате дълбоко, да пренастроите системата, да отворите въображението си и да си позволите да видите енергията в танца.

 

О, не е задължително да видите конкретно лице. Някои от вас може да видят моето лице, на Тобиас, каквото реша да ви го покажа...доста красиво, сигурен съм ( смях ). О, разбира се някои от вас може да ме видят като енергийна форма. Някои от вас може само да усетят това на другите нива. Но в действителност, то ще позволи на много неща да завършат пълния кръг по пътя към срещите на Шамбра. И така, удоволствие е да бъда тук в такъв вид за първи път.

 

Скъпа Шамбра, ние разбира се оставаме малко поразени, когато навлизаме в пространството ви, малко сме поразени днес, когато преминахте през толкова много промени в собственото си разбиране за последните няколко седмици. Някои от вас бяха много, много заети с външни събития. Някои от вас бяха разсейвани с външни неща в живота си...такива като приятели и роднини...работа...неща, които временно разсейват ума, така че голямо количество от енергиите от последния ни Шоуд заедно, не можаха да намерят мястото си вътре във вашето същество...така, че те не можаха да бъдат абсорбирани и приети навътре, без ума да се опита да ги филтрира и настрои и без да се опитва да анализира всичко това.

 

Трябва да отбележим от нашата перспектива, че сме доволни, че не се опитахте да преанализирате това. Сред вас имаше такива, които нежно и красиво помагаха и напътстваха другите, когато те изпадаха в анализи. Това преди всичко са усещане, знание, мъдрост, които започват да се проявяват.

 

Всичко това се отнася за тъмнината. Ако се опитате да го анализирате, скъпи приятели, ще заиграете много интересна игра в много объркан лабиринт. Ще намерите много труден начин да излезете от там. Знаем, че е много трудно да не обвързвате ума с всичко това. От ранните ви детски години са ви говорили винаги да мислите. А ние се връщаме при вас и ви казваме: „ Не, почувствайте отначало и след това мислете. “

 

Това става малко страшно–да не разполагате с филтъра на ума. Но скъпи приятели, умението да чувствате, разбирате и постигате превъзхожда всичко, което ума може да направи. Способността на вашата божественост да подрежда нещата–да ви задържа в безопасното пространство и да ви дава разбиране–отива далеч отвъд пределите на ума.

 

И така, ние казахме по–рано, че ума иска да се освободи от тези стари тежести и задължения да бъде съдия или обвинител в живота ви, от необходимостта да взима всяко решение в живота ви. Той иска да бъде активен участник във вашия живот. Но той не иска да определя стойностите. Не иска да прави оценки. Мозъка има особено предназначение във времето си тук на Земята.

 

Но сега наистина дойде момента в който да позволим на чувствата да навлязат. Пълното разбиране на тъмнината идва преди всичко като чувство. Много от вас имаха това, зашеметяващо чувство на любов, зашеметяващо знание за състраданието. О, и след това ума се опитва да се състезава и да анализира тъмнината. Тя не иска да бъде анализирана.

 

Тя иска да бъде приета, тя иска да бъде ре–интегрирана. Тази велика, велика любов която някога сте имали иска да се върне и да сподели живота ви. Тя иска да ви покаже нещата, които е правила, докато сте си вършели работата. Докато сте правили разни неща, без да осъзнавате другите, които се случват около вас, енергията на О–притежателят на мрака, вашата божественост иска да сподели с вас, какво е правила...виждате ли?

 

Тя не е направила много тук на Земята. Тя не го е правила в която и да било част на познатата ви физическа вселена. Енергията О ви обгръщаше през цялото време. Това беше преживяване чрез чуждия опит за вас, на други потенциали за вас, неща...ох, скъпи мои приятели, неща които няма как да си представите с ума . Може да си го представите само с душата си, с вашата божественост, във вашето пълно изразяване на себе си.

 

Представете си какво е ставало във всички ваши превъплъщения на Земята, въплъщения в мъже и жени с две ръце и два крака, очи и уши, с всички тези опитности, всичките ви конфликти, преживяващ някои от най –грандиозните си пътешествия. Представете си сега за момент, какво е правила вашата божественост...играейки с всички тези потенциали, които можеха да бъдат приведени, преживявайки ги от ваше име. Тях, тя би искала да сподели с вас сега във вашия живот.

 

Ето защо усилваме въображението ви. Ето защо казахме, че това е момента да откриете сърцето и ума си... защото ние знаехме, че божествеността беше въплътена вътре, когато есенцията на енергията на О беше приета и привнесена също, там ще има истории за разказване, опит за споделяне.

 

Бяхте отделени от своите части толкова дълго време. Това е като да си отделен от семейството и приятелите си за дълъг период от време. Какво правите, когато се завръщате при тях? Искате да споделите опита си. Искате да споделите възхищението си. Искате да споделите енергията си. Това е което божествеността–която беше забулена от мрак –иска да сподели с вас в този живот.

 

Така, че в следващите дни може силно да усетите огромно количество входяща информация, истории, преживявания, чувства, които сякаш са във вас и извън вас в едно и също време. Ще изглежда като ваша история, но не е. Може да изглежда лично, но няма да може да си спомните от къде е дошло. Това ще идва бързо докато приемате енергиите А и О, повторното им обединение. Това е красив брак. Енергията О беше заета, също както и вие бяхте заети. Има истории за разказване.

 

Скъпа Шамбра, искаме просто да поседим с вас за минута и да ви погледаме. Даже и тези, които гледат от малките си екрани–искаме да ви погледаме.

 

Преди 60 години, на същия ден–преди 60 години в ден номер 33–се състоя голяма сбирка на Ордена Арк. И на това грандиозно събитие имаше представители от всички семейни енергии, включително и от Ордена на То- би -ас..., Ордена на Михаил...Ордена на Сананда...Ордена на Рафаил...и всички останали се събраха на този ден.

 

Всички вие бяхте там в тази или в друга форма. Няколко от вас, които се бяха върнали на Земята във физическо тяло, в ранна детска възраст, разбира се. Много от вас все още не се бяха преродили. И вие участвахте в това грандиозно събрание, събранието на А- ла- тон ( Ah – lah – oan ), Алатон, както го наричахме преди, означава творение, означава: „ Аз творя, Аз съм .“ Събранието се наричаше Алатон, скъпа Шамбра.

 

И това стана към края на вашата Световна Война. Бяха дни в които вече ни беше известно какъв ще бъде развоя на войната, вашата Втора Световна война беше време за решения и нови посоки. Но в този ден, преди 60 години, посоката беше известна, поне от нашата страна. О, разбира се всичко можеше и да се промени. Но нещата бяха толкова добре подредени в тази точка, че от Ордена Арк призоваха цял нов легион да се въплъти на Земята или да се присъедини към тези, които вече са пристигнали.

 

По време на събранието, ние говорихме за неща като Новата Земя. Говорихме и за Старата Земя и за промените, през които ще премине, за потенциалите, които имаше преди повече от 60 години за разрушение и унищожение...или за съживяване и обновление, за изплуване и повторно определение. Това беше голямо събрание, Шамбра, на което ние пристъпихме напред и казахме, че сте готови да се върнете на Земята.

 

Някои отсъстваха от няколко години, в някои случаи от няколко месеца. Някои от вас бяха напуснали тялото си по време на войната, бяха убити по време на военните действия и се завърнаха от нашата страна. Някои от вас бяха тук от няколко години, някои – много, много векове чакаха точния момент. Тези, които вече се бяха инкарнирали на Земята...вие бяхте с нас там в духа Вие тръгнахте първи. Заминахте, за да помогнете –така да се каже–да проправите пътя за другите.

 

И така, ние се събрахме заедно и вие знаехте, че е дошъл момента за инкарнация. И ние говорихме за всичките неща, които трябва да бъдат свършени. Говорихме–така да се каже–за грандиозната мисия. Говорихме за грандиозните промени на Земята. Говорихме за някои предизвикателства и трудности, с които може да се сблъскате, когато се върнете обратно. Говорихме за цялата тази област от паметта.

 

Говорихме–ще го кажем символично–да намерите розата на картината, картината на живота на Земята, с всички трудности и предизвикателства, при пълно отсъствие на памет. Някъде по пътя може да намерите розата отново, Някъде по пътя, отново ще се завърнете към контакта с „ плода на розата “, за който говорихме преди, страстта на възраждането. Вие планирахте това за себе си–да намерите „ плода на розата “, възпоменание и пробуждане.

 

Знаехте, че това ще бъде трудно въплъщение, изпълнено с неща като младост изпълнена с много, много предизвикателства. Много от вас избраха да се въплътят в–наричате ги–нефункционални семейства, проблемни семейства. Всъщност, част от това беше разбирането, че навлизате в тези семейства...с разбирането за това как работи светлината и мрака...как може да попаднете в капана на цялата тази игра...как може да бъдете въвлечени в такива битки на дуалността...как това може да ви причини такава болка и страдание.

 

В известен смисъл вие си дадохте нещо като катапулти, тип механизъм, който веднъж задействан, за изпълнение работата на Шамбра, да бъдете учители, да ви задържа от относително комфортно съществуване в човешка форма. Така, че вие в много от случаите си избрахте труден живот. И ние сме длъжни да ви кажем, че много от вас преминаха през терапии и изцеление и всички тези неща, в опит да си помогнат. И наистина това беше полезно.

 

Но скъпи приятели, вие вече си дадохте розата, възпоменанието. Това беше прекрасно, че направихте опит за изцеление и обновление. Но разберете, че вие вече си дадохте този дар. Вече си дадохте този дар на пълното разбиране и на паметта. Беше просто въпрос на време от ваша страна, когато ще бъдете готови за избора.

 

И така, скъпи приятели, преди 60 години ние говорихме за големи усилия. Изразходвахме голямо количество енергия за това събрание на Ордена Арк. Наистина това е комбинация от знанието, че в крайна сметка А и О ще се обединят, знанието че много, много неща ще трябва да се случат между сега и тогава. Но ето ни тук 60 години по– късно. Толкова много различни неща биха могли да се случат.

 

О, и разбира се много Шамбра решиха в една или друга точка, да не продължат пътешествието. Някои се върнаха на нашата страна. Някои просто отстъпиха, не изцяло но очакват първа възможност, за да се върнат. Това беше доста предизвикателно и много трудно, така че те го оставиха за другите, за вас.

 

И така, този ден е празник за всички нас от нашата страна, за Ордена Арк–да знаем, че можем да излезем–и че вие може да излезете-с тази информация, която ще ни позволи да преминем на нови нива...да имате съвършено нова визия за живота си ...защо сте тук...и какво правите, за да пуснете някои от старите си истории.

 

Всички вие носите история. Това е илюзия. Мислите, че имате определени спомени. Мислите, че сте станали определена личност. Днес сме тук за да ви кажем, че това е илюзия, много реална при това. Но вие не сте обвързани с нея. Не сте заклещени там. Не сте уловени в нея.

 

С Шоуда от предния месец, с вашето съгласие да преминете през тази информация, сега имате възможността да излезете от историята си. Това ви носи възможността да си спомните кой наистина сте. Това предоставя възможността за енергията на О да се свърже отново с вас и да сподели всичко за себе си, което сте и вие самите.

 

В идните дни, когато енергията на О се интегрира на много внимателно и безопасно ниво, няма да стане отведнъж. Тя не иска да ви претовари. Тя ще навлезе във вашето същество безопасно, бавно и нежно. Ще се почувствате изпълнен, ще усетите пълнота в тялото си. Някои от вас ще си помислят че напълняват, но кантара ще покаже, че не е така. Но вие ще усещате пълнотата в тялото си.

 

И ще стане нещо смешно, когато физическото ви тялото се усети изпълнено. То няма да има повече нужда да се запасява...то няма да се нуждае от голямо количество храна. И разбира се, разбира се това ще предостави отлична енергия за намаляване на теглото. Вашето тяло ще усеща пълнота, защото вие внасяте в него своите аспекти.

 

Вашия ум ще усети пълнота. Да, ние знаем, че той усеща вече пълнотата. Но той ще я усети по нов начин, не този който го мята насам и обратно в опити да изчислява отговори. Но той ще усети пълнотата по мирен начин. Всички отговори вече са там. Може не винаги да са на повърхността на съзнанието ви, но ще откриете, че вдишвайки дълбоко, пълнотата навлиза в ума. Отговорите са вече там.

 

Вашия дух...колко от вас наистина усещат духа си? Понякога, да...за повечето от вас–рядко...като цяло, това става в редки случаи. Това става само в така нареченото променено състояние на съзнанието. Но сега вашия собствен дух влиза. И това се усеща като пълнота. Усеща се сякаш той е заел всичко отвътре, приел е всички свои части. И усещането е, че няма нужда да ходи да търси каквито и да било отговори, да търси изгубени части.

 

Има пълнота, която навлиза сега в живота ви, когато преминаваме бариерата, линията и стигаме до ново разбиране за това кои наистина сме. В момента, както си седите тук, слушате и гледате това съобщение или може би го четете...скъпи приятели, това става безопасното време, безопасна възможност да пуснете старата история за това, което вие си мислехте че сте били...старата история за човека, който имаше лошо детство...който имаше лош семеен живот....който беше увлечен по алкохола или наркотиците...който беше пристрастен дори към духовността или религията...старата история на човека, който мислеше, че е по–малко от съвършен.

 

Това беше вашата история Шамбра, историята на човека, който си мислеше, че е по–малко от съвършен. Носехте тази история със себе. си .Играхте на това. Всеки път, когато се изморявахте от историята и искахте да излезете от нея, нещо ви връщаше назад, нещо заради старата ви история, имахте вериги около краката, заради лошото детство и лошия семеен живот. Изглежда сякаш бяхте увлечени от тази въртележка.

 

Вие викахте, когато се опитвахте да се измъкнете от нея...зовяхте ни да дойдем и да ви спасим...викахте някакъв вид божествена намеса в живота си...често ни се сърдехте, знаем. Това не ни притеснява особено ( смях ) ...ние знаехме, че ще дойде момент, когато ще се срещнем лице в лице ( още смях ). Но вие ни бяхте сърдити.

 

Толкова много от вас се чувстваха напълно безнадеждно и безпомощни в своето положение, чудеха се как да намерят спасението, кога ще получите късчето информация, което ще ви помогне. Толкова много от вас, както знаете от историята си, даже тръгнахте на тези духовни занимания. Прескачахте от канал на канал, от сбирка на сбирка, в опит да получите проблясък на енергия, мъничко парченце от блажената сладост на живота си, защото тази безнадеждност беше така дълбока и тежка.

 

Скъпи приятели, едно от най–трудните неща за нас, от нашата страна на завесата, беше невъзможността да ви извадим от това, да ви дадем надежда, когато чувствате безнадеждност, невъзможността да се намесваме. Нямахме възможност, защото физиката не го позволяваше и нашето съглашение също. Но докато вие работехте, особено в това въплъщение, следствие на срещата на Алатон преди 60 години, днес...след вашата работа...когато погледнахте навътре...след като преминахте през толкова трудности и предизвикателства...след като преминахте през идеята, че тъмнината е вашата божественост, божествеността е тъмнината–и всичко това е едно и също–ах, сега можем да дойдем при вас по друг начин.

 

Ще можете да бъдете тук по друг начин. Можете да изхвърлите старата си история, точно както змия сваля старата си кожа. Ще можете да позволите тя да тръгне. Тя вече не ви принадлежи. О, вие я създадохте, наистина, но вече нямате нужда от нея. Можете да и позволите да си тръгне. А ако го направите, какво ще стане? Както вече знаете-тя си тръгна. Вече не сте обвързани с нея и енергията се връща обратно, за да ви служи по друг начин.

 

Да, старата история е освободена и в края на краищата се връща обратно, но новия път, е изпълнен с мъдрост, изпълнен с любов, изпълнен с всички тези прекрасни неща, Шамбра. Сега, когато пресякохме тази линия–стигнахме до ново разбиране на светлината и тъмнината–сега можете да се избавите от вашата история. Можете да и позволите да си тръгне.

 

Вие не сте този, който си мислехте, че сте. Това е, което се опитваме да ви кажем. Вие сте много повече от това.

 

Фокусирахте се на много линейна история. Някои от вас дори внесоха жизнените си истории и се фокусираха върху тях. В известен смисъл– как да кажа–ние не се фокусираме толкова силно дори и на тези минали животи. Тяхната енергия понякога влиза в играта, но сега вие се намирате дори отвъд пределите на миналите животи. Вие не следвате линейна пътека, кармична пътека въплъщение след въплъщение. Ние с вас напуснахме това.

 

Това също бяха стари истории. Ако сте свързани с някоя от тях...ако все още следвате тази енергията в опит да си спестите енергията по някакъв начин или да разберете нещо ...време да пуснете тази история да си отиде. Когато го направите, ще разберете, че тези истории са ограничени. Има много повече за добавяне към тях и много повече става отвъд пределите и наоколо, през всяко от вашите превъплъщения...точно както беше и в това превъплъщение.

 

Мислехте си, че сте се родили в трудно семейство някъде по света. Мислехте си, че сте имали определени взаимоотношения, ходили сте в определено училище и сте избрали определена кариера. Ние сме тук, за да ви кажем скъпи приятели, погледнете отвъд пределите. Това беше просто един аспект, който ние наричаме илюзия, само един аспект от това, което наистина е станало.

 

Ние знаем, някои от вас се почесват по главата. Знаем, че някои от вас фактически започват да го усещат. Знаем, че сте готови за това, готови да отидете отвъд пределите на Старата история, готови да започнат да разбират, какво наистина се е случило.

 

И така, преминахте през грандиозна промяна за тези пет години от както говорим с вас в нашите Шоуди и ченалинги. Ние наблюдавахме, ние бяхме с вас. Както знаете, никога, никога не сте сами. Когато напуснахте събранието на Алатон, на всеки от вас бяха дадени стотици и хиляди небесни помощници, проводници, ангели, които да поддържат енергията ви, да държат всички многомерни аспекти и всички потенциали заедно, в момента в който вие ходехте и изпитвахте един от тях на Земята, една реалност, една илюзия.

 

Но наоколо имаше толкова много други същности. Ще започнете да срещате някои от тези ангели . Ще започнете да срещате някои от тези проводници. Ще започнете да си спомняте някои от–бихте ги нарекли– паралелни опити, многоизмерни аспекти от това, което става. Ще започнете да усещате и чувате и разбирате някои от опитите, които е имало вашето О.

 

Сега сте готови за това. То би ви изплашило, ако се беше случила преди година или две или пет. Но сега, вие сте готови за това и то няма да ви изплаши. То ще бъде в същото време и хумористично. То наистина ще ви даде „ Аха “, Шамбра.

 

Така, че ние знаем–вече сте готови за следващата порция промени, но както казахме преди, най–трудното накрая. Можете да позволите на тази история да си тръгне. Можете да и позволите да се изцели. Всяка енергия търси и намира решение. Мажете да позволите на старата си история да си тръгне.

 

Когато позволявате на Старата си история да си тръгне, това не означава, че ставате никой, неутрален, невидим. Не, разбира се ще откриете, че нещо съвсем различно ще заеме това място. Това фактически ще ви даде по–голямо разбиране за вашата истинска същност. Но, ние тук сме длъжни да подчертаем думата „ истинска същност. “ Вие живяхте в ограничена същност и ограничено съзнание. И сега можете да разберете новото.

 

Във живота ви ще настъпят промени. Вдишайте ги навътре. Радвайте им се. Престанете да се безпокоите за това какво ще стане в работата ви или за преместването ви или за каквото и да било. Ще има промени в живота ви, но сега те ще бъдат на ново ниво.

 

Бяхме длъжни да направим някои много трудни крачки през последните пет години, някои от тях бяха в помощ на придвижването ви отвъд пределите на линейното човешко битие, придвижването от човешкото и по някога вие се бунтувахте. Фактически искахте повече човешко. Искахте повече от това, което получавахте. Искахте голямо ограничение. О, да искахте по–голяма къща, по–добра работа и по–добре изглеждаща жена ( смях ).

 

Но, скъпа Шамбра, бяхме длъжни да се съпротивляваме на изкушението да ви помогнем. Бяхме длъжни да ви помогнем да преминете през това –дори и да беше трудно–така че да можете да достигнете до тази точка, в безопасното пространство на момента Сега, в който вие сте многомерни, в който А и О са заедно и обединени.

 

И така, скъпи приятели, в този прекрасен ден, който споделяме заедно, вие внесохте енергията на нашия скъп, скъп приятел Йешуа, в качеството си на гост днес...ах, защото Йешуа беше там, работи с вас от Ордена на Сананда. Той е тук днес, за всички в стаята и за тези, които гледат на малките си монитори. Да, може да видите как на малките ви монитори се случват дребни, смешни неща...енергията на Йешуа преминава през тях.

 

Да, още веднъж за тези, които гледат на живо от екраните, ако затворите очи за миг и вдишате дълбоко божественото обединено с човешкото...вдишате дълбоко...позволите на всичките си усещания да се отворят...позволите си да чувствате и виждате енергията на Йешуа, не като брадат, дългокос, с дълга роба, ще може да влезе истинската енергия на Йешуа. Той е тук, в тази стая. Той е във вашата стая, ако гледате това.

 

Ще го разпознаете като енергия, която е била тук, същност която вече е била тук, защото Йешуа разбира. Трябва да кажем, че Йешуа–това сте вие. Неговите преживявания са ви близки и скъпи, защото ви помогнаха да създадете тази същност Йешуа. Някои от вас са отблъснати от преживяванията му или отхвърлят опита му, защото той е и ваш също, това са неща с които и вие сте имали затруднения.

 

Йешуа не е този от Библията. Да, аспект на Йешуа е описан там. Някои от историите, още един път, някои от историите в книгата са писани под влиянието на канализирана енергия. Някои са изцяло измислени. Енергията на Йешуа, която се присъедини към нас днес, не е тази от Библията. Отхвърлете това в страни.

 

Да разбира се, това е стара книга ( смях ). Това са толкова древни времена, Шамбра това ни наранява и ни кара да се смеем от нашата страна. Тя беше предназначена за времето преди 2000 години . Идеята беше тази книга да служи около1000 години. И след това да дойде момент да се придвижим отвъд нея. Но те забравиха да напишат нова книга. Те се страхуваха. Но Йешуа, както казахме искаше да го махнат от Библията. Не мислехме, че ще се стигне до там ( смях ).

 

Йешуа дойде тук, защото разбира целия проблем с тъмнината. Както знаете от историята, той отишъл в пустинята за 40 дни и 40 нощи–тук отново се явява числото 4–за да се справи с дявола–ах, или нещо подобно на него, както казва старата книга. Това всъщност не е имало отношение към битката с дявола.

 

Той отишъл в пустинята, за да се избави от тълпата, която започнала да го побърква по това време. ( смях ) Те обичали чудесата. Както и вие открихте в живота си, хората обичат чудесата. Те обичат доброто шоу. О, но това може да бъде толкова изморително, защото дай им едно чудо и те ще поискат две ( много смях ). Дай им риба и хляб и те ще поискат вино от водата. И това ще продължи да расте и расте. И какво имаме ние след това–нищо, освен групи неспособни човешки същества.

 

И така, скъпа Шамбра, Йешуа отишъл в пустинята за 40 дни и 40 нощи. И вие отидохте с него на своето ниво. Вие бяхте там с Йешуа. Вие бяхте там, за да видите какво е била или не тъмнината, защото до тогава тя не е била доразбрана.

 

Да, това било отразено в тези демони. О, бяха им дадени имена и им бяха дадени индивидуалности. Те бяха лошите оправдания на хората за нещата, които не харесват в себе си. Колкото повече енергия внасяха хората във всемогъществото на боговете, идолите, в многото си богове, също толкова енергия влагаха и в това, че не обичат себе си–във всички тези демони и тази същност наречена Сатана или Луцифер.

 

Йешуа не приемал нищо от тези неща. Той не приемал, че има нещо божествено в–как да кажем–във всички тези различни идоли. Той не приемал даже, че бог е на някакви отделни небеса. Той не го приемал. Той бил цитиран много погрешно в Библията. Той не приемал съществуването на всички тези демони. И не приемал съществуването на енергията на Сатаната, която иска да отвлече всеки, който не следва някакъв безумен набор от правила. И така, той отишъл в пустинята, за да намери своите отговори.

 

О, той вярвал в това, което вие бихте нарекли Дух или Бог. Но не вярвал в това по този начин, по който го правели църквите или някои култове или както някои групи от хора го изобразяват. Той бил объркан. Има ли смисъл това за вас, Шамбра? И вие бяхте с него.

 

И така, той отишъл в пустинята да размишлява, да пребивава в спокойна енергия. Както вие открихте в живота си–всички вие–това винаги е добре за вас–да отидете в природата, далеч от енергията на града и семейството.

 

И така, Йешуа отишъл в пустинята, за да разгледа това, което му се струвало правилно и реално. Той не се е сражавал с дявола. Той стигнал до разбирането, че дявола е част от самия него. Стигнал до разбирането, че трябва да има основателна причина за това. Това не било заложено като тест за него. Не било, за да се почувства по–малко човек или по–малко ангел.

 

Защо била там? Защо била тази тъмнина? И разбира се, Иешуа–и всички вие в този момент–стигнал до разбирането, че тъмнината представлява всичко, което е отхвърлил човешкия аз. Тъмнината била всичко, отхвърлено от духовното Аз.

 

Йешуа достигнал до същото разбиране, което и вие провъзгласихте един ден. Тъмнината–това е божественост. И двете вървят заедно; и двете трябва да бъдат заедно. Йешуа стигнал до разбирането, че там няма демони, които да отнесат човека, няма демони, от които трябва да бягаме или да се крием. Но повече от всичко трябвало всичко вътрешно да се обедини.

 

Шамбра, вие бяхте там енергийно, духовно. Вие помогнахте да се прояви тази същност наречена Йешуа, помогнахте да се прояви във физическо тяло на Земята. В продължение на 2000 години имахте това знание. Имахте го вътре в себе си. Имахте това разбиране. И знаехте, че ще дойде момент, в някое въплъщение да го изведете, за да го изживеете и да го въплътите. Не беше подходящия момент преди 1500 години или преди 1000.

 

То беше там. Вие го усетихте. Знаехте, че нещо което учеха духовните учители, църквите не е било правилно. Опитвахте се да го направите правилно. Опитвахте се да се приобщите, да участвате. Опитвахте се да се заставите да чувствате по възможност това, което чувстват другите, но не можехте, защото винаги сте знаели нещо друго.

 

От този момент преди 2000 години, вие разбрахте цялото понятие за тъмнината и светлината. Вие разбрахте, че не съществуват външни демони... само разбира се ако искате да бъдат там–ще ги видите.

 

О, сега на Земята има велико множество от хора...те искат да има външни демони. Те искат да се борят с тях. Те искат да имат нещо, в което да бъдат прави, нещо за което да обвиняват в живота си, нещо към което да могат да излеят своята негативност и нещо, което ще им позволи да продължават да играят ролята си на жертва.

 

По този начин начин те създават Сатаната и Луцифер. Те не съществуват от нашата страна, Шамбра. Елате да проверите, когато сте готови. ( смях ) Вие няма да намерите енергията на Сатаната или Луцифер.

 

Сега вие ще намерите това–като се казва–този тип дявол, който е създаден в съзнанието на хората, които искат да вярват в него. Това им служи. То им служи като техен господар. То ще ги преследва. Ще ги изкушава. Ще си играе с тях. И ще направи живота им нещастен. Това им служи. Те го създават. Те го искат. Те го сътворяват.

 

Нямате вече нужда от това в живота си. Нямате нужда от противоположни сили . Няма нужда да се борите с нещо. Вие отидохте отвъд това.

 

Йешуа е тук, за да помогне на всички вас да преминете през нещо много трудно. Да, трудно е, защото това е така дълбоко насадено у вас, това понятие за тъмнина и светлина, неразбирането какво са всъщност тези неща. И така, Йешуа беше там, от вашата страна. Той ви помогна да си спомните времето в пустинята, помогна да си спомните, какво е действително изцеление и какво са истинските чудеса.

 

Както по–рано казахме –това е истинско чудо–това е открито съзнание. И откритото съзнание ви позволява да преодолеете ограничените човешки условия, да се движите многомерно и в същото време да оставате присъстващи, изцяло присъстващи и живи в момента Сега.

 

Но сега без старата си история, сега без стария багаж, това ви позволява да издърпате енергията на О в живота си. Това ви позволява фактически, буквално да пре-изпитате всичко, което някога сте изпитвали. С тази нова мъдрост и дълбоко разбиране на енергията на О и А, които обединихте, това наистина позволява да пре–изпитате всичко през което някога сте преминали.

 

В известен смисъл, бихте могли да кажете, че вашето просветление сияе във времето и пространството на всичко през което някога сте преминали. Това не променя последователността на събитията от последните ви животи или нещата от този живот. Но променя начина по който го преживявате. Ще откриете в идните дни, че може да се върнете назад и да пре–изпитате, нещо което ви е било трудно или болезнено за припомняне.

 

О, ние знаем, че някои от вас са преследвани от тези неща. Изглежда, че се връщат отново и отново в живота ви. Не ги искате. Сега ще можете да се върнете назад и да ги пре–изпитате с изцяло ново разбиране и те повече няма да се връщат. Няма да ви измъчват вече. Няма да ви преследват по пътя. Ще можете да пре–изпитвате радостта. Ще можете да се завръщате както–как да кажем–както се избира телевизионна програма и гледате части от миналото си, да ги пре–изпитате. Ще можете да се движите напред и назад както пожелаете.

 

Скъпа Шамбра, тъмнината изобщо не е това, което сте мислели, че е. Тя е едно чудесно място на страст, голяма любов и голямо недоразумение. Това е една от най–великите игри, които някога сте играли на Земята. Дойде момента да я прекратите сега.

 

Вие сте първите, които ще преминете през това като група. Ще говорите със себе си през Шоуд за въплъщението. И ние ще наречем нашите серии „ Серии за Въплъщението “, внасяйки това в живота ви, а не като го държим настрани, без да го интелектуализираме.

 

О, много от вас имат толкова много интелектуални концепции, които никога дори не са си помисляли да изживеят в живота си. Обичате да говорите за тях и забравяте да ги преживеете. Тази година ще бъде за преживяването. Тази година ще бъде за въплъщаването на енергията, енергията на А и О, изпълването. Ние казахме: „ Ще се почувствате пълни “, пълнота в живота, привеждането и в живота ви. Не можете да бъдете духовен учител, духовна супер звезда, ако държите живота и концепциите си разделени.

 

Някои от най–великите проповедници, са големи неудачници в живота си ( смях ). Разбира се, аз мога да го кажа, защото бях един от тях. ( още смях ) О, аз обичах да проповядвам в дните си като Тобиас. И хората фактически слушаха. ( много смях ) Смешно е как става това...ако вие говорите, те като цяло ви слушат, нали? Има много малко разбиране от тяхна страна! ( много смях ) О, аз обичах да проповядвам. Цитирах Писанията. Цитирах мъдростите на Моисей и на Абрахам.

 

И аз дори не знаех за какво по дяволите говоря, но хората слушаха и си мислеха, че съм светец, защото мога да цитирам Писанията. Аз не съм преживявал такива неща в живота си. О, аз играех с това. Използвах го като защита, особено срещу жена си. Нещо трябваше да я възпира. ( смях ) Казвам това с пълно уважение.

 

Използвах това проповядване, защото си мислех, че Бог ще е доволен, ако го правя, защото това са негови думи. Аз ги цитирах на хората. И това така ги поразяваше, че те никога дори не попитаха за живота ми, който всъщност далеч не беше превъзходен и то до такава степен, че на едно ниво аз избрах да ослепея, да бъда ослепен от птичи нечистотии. Какъв светец само!

 

Но това ме предизвика да навляза навътре, за да обмисля живота си. Да, това ме подтикна да се запитам, защо искам да продължа да живея. Аз бях сляп. Цялата ми сила беше отнета. Аудиенциите ми при краля бяха отменени.

 

И така, аз бях принуден да помисля за живота. Трябваше да тръгна навътре. Разбрах какъв лъжец съм бил. О, това беше удоволствие–да играя роля. Но аз разбрах, че нищо не съм въплътил от това. Не го бях приел навътре в себе си. Винаги се изразявах за другите, но не го преживявах вътрешно. И най–смешното беше, че нямах никаква представа какво означа всичко това. То просто звучеше добре.

 

И така, мога да кажа за тези, които проповядват, но не го преживяват, защото съм се учил по този начин. Научих го по–късно в същото превъплъщение като Тобиас и в следващото–разбира се в това, в което прекарах много дни в затвора. Учих се как да въплъщавам. Учих се как да въплъщавам духа в затвора на собственото си същество. Учех се да живея във всеки момент. Аз изучих най–великата радост, която някога е имал човека отвъд пределите на тези четири стени. Бях длъжен. Длъжен бях да се науча да въплъщавам това.

 

Шамбра, толкова много от вас отстъпват, когато се срещнат с трудности...когато попаднат в трудна ситуация...когато се срещнете със собствената си тъмнина. Вие отстъпвате. Напускате тялото си. Напускате съзнанието си. Отивате някъде другаде, криете се.

 

Сега дойде момента да се въплътите. Това е момента–когато трудните ситуации се изпречват на пътя ви–вдишайте ги дълбоко навътре и ги въплътете. Не мислете в този момент...просто ги въплътете...привнесете ги.

 

Ще придобиете съвършено нов светоглед...да, трудните ситуации в работата, във взаимоотношенията, но най–трудните ситуации ще бъдат с вас самите. Когато въплъщавате всичко това, бъдете в пълно приемане, пълна интеграция във вътрешността на своята физическа реалност, в момента си Сега. Когато я привличате навътре, ще бъде като появата на абсолютно нов светоглед.

 

Отидете отвъд пределите на страха. Отидете отвъд пределите на ужаса в себе си. Отидете отвъд ограниченията, които си мислите, че имате. Когато се въплъщавате, ще видите това по съвършено нов начин. Когато се появи трудна ситуация, вдишайте дълбоко и изцяло я въплътете в себе си. И след това ще забележите нещо абсолютно различно, когато отворите отново очи.

 

Някои от вас не обичат определени неща. Не обичате определени продукти. Мислите си, че са вредни за вас. Ах, вдишайте дълбоко. Погледнете на това в съвършено различна светлина. О, вие вече създадохте категории за добро и лошо в ума си. „ Лошото “ ще ви разболее. Да, това е така, ако изберете да играете тази игра. Вдишайте дълбоко.

 

Ах, да, ние използваме този пример за продуктите, защото това е истинско въплъщение. Внесете го в тялото си. Отидете отвъд. Огледайте се. Има нещо, което не виждате в продуктите, които осъждате.

 

Като на пример–хората ...вие създавате категории за тях...ах, просветлените хора...и тъпите хора ( смях ). С някои от тях ви е трудно да общувате. И ние разбираме...откривате се и ставате по–чувствителни.

 

Разбира се, но сега искаме да погледнете на тях по друг начин. Въплътете всичките енергии ..трудните ситуации...вдишайте ги навътре...въплътете всичко това...внесете го в себе си. След това ще започнете да откривате ново разбиране. Ще видите, нещо отвъд пределите на това, което сте виждали до сега, преди да го въплътите.

 

Вашето собствено Аз...вдишайте го навътре. Това е едно от нещата с които сте имали трудности. Вдишайте го. Ще започнете да виждате нещо относно тялото си по съвсем нов начин...радостта и красотата на това...как ви е служило...как ви служи по толкова различни начини, когато сте го ненавиждали...когато не сте искали да сте тук на Земята и да бъдете във физическа форма...и му позволете да стане отражение на собственото ви нежелание да бъдете тук.

 

Ах, да нежеланието да сте тук...опитвахте се да отхвърлите човешкото, за да откриете духовното. Това никога няма да стане по този начин. Буда може да ви го каже. Той го откри. Той се опитваше да отхвърли човешкото, за да стане свят. Той завърши с нищо друго освен, дупки в своята духовност...виждате ли.( смях )

 

И така скъпи приятели, става дума за въплъщението на всичко, което сте мислели, че е било неправилно или лошо, всичко, което не ви допада, с цялата тъмнина. Въплъщението–означава приемане на условията, приемане на това, че за всичко има причина, приемане, че има още много отвъд пределите на това, което можете да видите, почувствате, чуете. Въплъщението означава привнасяне в тази реалност.

 

Въплътете своята човечност. Въплътете това страхотно, велико проявление–да бъдете човек. Няма нищо подобно на това. Всички трябва да преминем през него. Ние всички трябва да минем след вас. И така, когато въплъщавате и прегръщате своята човечност–ще забележите, че никога не сте си и представяли каква благословия е, това което толкова дълго сте смятали за проклятие.

 

Това е пълното приемане на тъмнината, приятели...толкова неразбрана, толкова недоразбрана. Вие навлизате в нова територия с ново разбиране. Но това е съвсем лесно.

 

Точно както буреносния облак носи всички капчици вода и е готов да ги излее всеки момент, така и вашата божественост беше задържана от тъмнината, като облак дъждовните капки. Това не прави бурята лоша. Това не прави буреносния облак лош. Те си имат цел.

 

Вашата божественост задържаше тъмнината–малки капчици опит, капки енергия, капки любов–сега тя е готова да се върне обратно, готова е да слезе долу при човешкия живот по съвършено нов начин. Ах...това въплъщение. Това освобождаване. Това приемане, че всичко се променя.

 

И, Шамбра, аз Тобиас съм тук за да ви кажа–няма нужда да се фокусирате върху промените...виждате ли. Чухте думата „ промяна “, интересно ви е какво трябва да направите, когато си тръгнете, когато изключите мониторите и престанете да ме гледате...нищо...нищо. Енергията търси решение. Промените ще си намерят собствено равнище. Това предстои да се случи.

 

Какво трябва да направите после? Махнете си крака от спирачката! Виждате ли...промените започват да стават, а вие натискате спирачката. И това спира всичко. И всичко откликва: „ Добре, без промени.“ И след това започвате да ни се сърдите, че в живота ви няма промени. (смях )

 

И така, Шамбра, промените ще станат и те ще бъдат нов вид промени. Не можем да сложим етикета-това е добро или лошо. Това е промяна в Новата Енергия. Там вече няма нужда от страх, няма нужда от безпокойство, няма вече нужда да се притеснявате от това правите ли нещо правилно или грешно. Представете си, започвайки от днес–че няма правилно и грешно. Има само „ битие “, няма вече „ правене “ в живота ви. Можете ли да се наградите, за това, че всичко може да бъде така лесно, с дара на простотата?

 

А, разбира се, ако се избавите от старата тъмнина, от старите битки и от тази стара история и повече от всичко, Шамбра, можете ли да си позволите дара на повторното потапяне в човешкото? Ах, да, кръщаването в Новите Енергии...повторното потапяне в човечността.

 

Вие бяхте отвъд това за малко, вярвате или не. О, вие си мислехте, че сте точно по средата. И бяхте издърпани обратно. Трябваше. Това беше част от плана ви, от нашия план.

 

Вие съществувахте. Вие живяхте. Движехте се, но част от вас ви дърпаше назад, така че не можахте да научите някои от тези концепции. Можехте да изучавате Новата духовност и Новата Енергия на други нива. Но не бяхте–как да кажа–цялостни, но такъв беше замисъла. Вие не бяхте изцяло тук. И ние знаем, че това беше смущаващо от време на време. Човечността беше разстроена заради това също. Една част от вас беше отделена на разстояние в други светове, вършейки друга работа.

 

Дойде момента отново да се гмурнем в човешкото. Но когато го направите, ще е по–различно от преди. Ще е по ново му. Ще бъде балансирано и безопасно. Това е безопасна енергия. Тя идва с новото разбиране за светлина и тъмнина. Тя идва с пълното въплъщение. То много прилича на кръщение.

 

Виждате ли...след като Йешуа отиде пустинята, се завърна към река Йордан, където Йоан Кръстител кръщаваше хората. Той позволи кръщенето на Йешуа, не за да отмие греховете си, а точно обратното. И той поговорил после с Йоан и му обяснил, че не ставало дума за отмиване на греховете. Ставало дума за потапянето му отново в човешкото тяло, във физическия план, пълно въплъщение на Духа в човешкото.

 

Част от вас липсваше от много време. Тя е готова сега да се върне обратно. Скъпа Шамбра, нека използваме този момент заедно–ако сте готови–в надеждното пространство, което сме създали заедно с енергията на Йешуа. Ах, да, някои от вас си спомнят как Йешуа се кръсти при Йоан.

 

Ако сте готови в това пространство, нека се потопим отново. Нека се върнем в пълно въплъщение в човешкото измерение в човешко тяло, пълно приемане на човешкото, пълно приемане на биологията, пълно приемане на блестящия момент Сега, в който се намираме. Когато си позволявате да се потопите отново, вие се връщате пълнотата. Тук няма борба. Тук няма лутане–натам и обратно. Това дори физически вече не е мисия.

 

Когато си позволите да се потопите отново, да се върнете в сега, вие внасяте енергиите А и О, няма нищо отхвърлено, нищо не е изоставено. Там нищо не може да бъде изоставено. Позволявате на всичко да влезе навътре. Също така позволявате на целия опит на енергията на О да влезе навътре и да сподели с вас подходящи моменти. Позволявате на същността си да пребивава в момента Сега, без да се притеснява вече от човечеството и от човешкото, без да се притеснява от това красиво нещо наречено „ човешка реалност. “ Сега можете да внесете всичко това навътре, да внесете всичко в „ Сега. “Чрез дишането, дълбокото дишане, нека се потопим отново по съвършено нов начин.

 

Понякога се питате...понякога ни питате: „ Какъв е смисъла на живота? Каква е неговата цел? “ Просто да живеете. Просто да бъдете тук. Няма нужда да имате някаква мисия в момента.

 

И дори да ви изглежда напразно, нямате нужда от цел. Целите в известен смисъл ограничават. Без цели, вие можете да бъдете цялостни. Когато сте цялостни, вие можете да бъдете Творец. Когато сте Творец, можете да правите каквото си поискате. Сега не трябва да имате мисия или цел.

 

След това просто ще бъдете изпълнени и отново ще се потопите в живота. И някои от вас се опитваха да отгатнат, кога ще стане това ...ах, вие не трябва да конкретизирате целта. Не трябва да уточнявате мисията си. Нямате нужда вече от мисия за унищожаване на тъмнината. Не, когато стигнете до тази точка, всичко това ще стане очевидно.

 

В този момент от битието без цел внезапно ще я придобиете. Съвсем внезапно ще се появи нова страст. Няма нужда да се опитвате да създавате или да произвеждате страст. Вие просто я познавате. Страстта идва при вас. „Плода на розата “ се показва потапя се отново по съвършено нов начин.

 

И след това вие разбирате, какво е–да бъдеш Творец. След това разбирате че всичко, което избирате да сътворите и всичко, което се каните да направите–всички инструменти са вече там...няма нищо скрито от вас...нищо не се задържа. Не трябва да се чудите вече. Знанието идва.

 

Не се напрягайте, Шамбра. Не се фокусирайте върху това. Въплъщение, пълнота, енергия, ресурси...това идва към вас. Това е различен начин на живот от този, който сте имали до сега. Това идва към вас.

 

Шамбра, вие преминахте през много, много трудни години. Наложи ви се да пуснете водачите си. Останахте „ без водачи. “ Трябваше да пуснете спасителите. Никой не можеше да ви спаси и нямахте нужда от спасение. Трябваше да пуснете патериците. Трябваше да пуснете Старите истории. Трябваше да пуснете всичко. Трябваше да преминете Моста на Мечовете, за да попаднете на мястото на пълното въплъщение и повторно потапяне.

 

Сега, не мислете повече като човек от Старата Енергия. Представете си, че виждате божествения човек в Новата Енергия. Позволете на Стария път да напусне и въображението да полети.

 

Искаме да усетите това за момент, преди легионите, които бяха с вас и ви подкрепяха на другите нива, да си тръгнат. Чудите се, бяха ли те на Земята. Очаквате, че са били тук. Те бяха на много други нива, в другите измерения.

 

Искаме да усетите помощниците си за момент, членовете на вашия отбор, какво са правили за вас на другите нива, за да запазят божественото единство, докато вие преминавахте през своите процеси. Ах, да, може да ги почувствате, нали? Почти може да ги назовете. Почти може да ги видите.

 

Те бяха тези, които ви служиха. Нищо не им дължите. Нищо. Тяхната служба беше награда...да служат на великите лидери, великите семейства на творението. Вие никога не сте сами.

 

И това е така!Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова

 

 

 

 


To home page
Back to Crimson Circle Home
Go to Q&A Go to Questions/Answers