MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Încorporării:
SHOUD 1: "INCORPORAREA NOII ENERGII"

Prezentat Cercului Crimson
7 august 2004
www.crimsoncircle.com  


Si asa este, dragi Shaumbra, noi ne adunam impreuna din nou, in energia familiei noastre, energia iubirii si, acum, intr-o energie noua fuzionata si incorporata, a lui AH si OH. Este o incantare pentru mine, Tobias – si pentru toti ceilalti care nu sunt in corpuri fizice – sa ne alaturam voua in aceasta zi.

Unul dintre momentele cele mai placute, este cel dinainte de a incepe voi, cand noi suntem deja pregatiti... oh, cat de mult va place voua momentul in care mergeti mai intai la culcare... chiar inainte de a adormi... cand treceti dincolo... cand va eliberati focalizarea puternica pe aspectul uman... si va permiteti sa patrundeti in taramurile eterice, ca sa lasati corpul vostru sa se odihneasca... sa lasati mintea voastra sa se odihneasca... si va lasati sufletul sa iasa si sa joace in aceste minunate vise pe care le aveti... de asemeni, in acele momente in care plutiti inspre partea noastra de voal. Noi stim cat de mult va place voua acest moment, in care alunecati de partea cealalta... la fel de mult cat ne place noua cand energiile se aduna mai intai.... cand se respira... cand se aude muzica... si cand exista celebrarea vietii umane!

Noi, cei din partea noastra de voal, putem lua propria noastra respiratie profunda si s-o acordam in voi, pentru ca intr-adevar, inimile voastre sunt deschise. Inimile voastre sunt deschise acum, Shaumbra... o asemenea schimbare din momentul in care noi am stat jos cu voi, cu cinci ani in urma... o asemenea schimbare... si cat de departe ati ajuns! Vom discuta acest lucru astazi.

Este o bucurie pentru mine, Tobias, sa fie inapoi aici, ca Tobias, caci in ultima luna a fost putin diferit. Energiile erau diferite. Era – ce ar trebui sa spunem – era cea mai pura forma de Shoud pe care l-ati realizat vreodata! Permiteti sa se afle ca eu, Tobias – si ceilalti – am pasit inapoi. V-am lasat sa vorbiti. Am lasat cuvintele voastre sa vina, in cel mai pur si neconditionat mod. N-am lasat sa patrunda umorul nostru. N-am lasat sa patrunda influenta noastra.

Am dorit sa va auzim rostind cuvintele. Am dorit sa ajungeti la aceasta intersectie, la aceasta prapastie si sa treceti dincolo, fara frica. Am dorit ca voi sa expuneti energia intunericului, ca fiind ce era ea, cu adevarat.

Oh, a fost un tip diferit de energie, atunci cand am ramas in spate, in iubire si in bucurie. Si, v-am aplaudat tot timpul. Noi am stiut ca voi – am stiut ca, in special, Cauldre si Linda au fost provocati de unele dintre acestea. Voi ati stiut acest lucru, insa ati fost provocati si mai mult decat provocati, stiind ca era momentul sa deschidem acestea pentru intreaga lume, sa plasam aceasta energie acum, in constiinta omenirii.

Nu este vorba despre a lua cuvintele voastre din acest ultim shoud si sa le distribuiti in scris sau sub alte forme tuturor celor care exista pe Pamant. Este vorba despre deschiderea inimilor voastre si de deschidere in constiinta umanitatii. A fost plasata acolo: o noua intelegere a intunericului... a divinitatii... si a lui Dumnezeu din interior.... o noua intelegere a locului spre care va indreptati fara batalii... fara intreaga lupta... o noua intelegere a locului unde puteti patrunde in constiinta voastra, in evolutia voastra, prin aceasta reintegrare. Vom vorbi mai mult despre aceasta, astazi.

Va cerem tuturor celor care asculta si celor care privesc, da, intr-adevar, eu, Tobias apar la televizor acum(audienta rade), sa intelegeti ca este vorba de mult mai mult, decat credeti voi. Unii dintre voi cred ca il privesc pe Cauldre, dintre cei care privesc acum. Dar, as dori sa va inchideti ochii pentru un moment si sa respirati adanc si cei care sunt aici in audienta din studioul meu(rasete). Respirati adanc, ca sa respirati energiile Shaumbra, ale divinitatii si tot ce sunteti voi, sa respirati in intreg... sa respirati in siguranta... da, intr-adevar, sa respirati in toate energiile din acest divin si pretios moment!

Acum, pentru cei care privesc, cand va deschideti ochii incetisor, priviti dincolo de ce este evident. Permiteti ochilor vostri sa se deschida, intr-un mod diferit. Eu va voi asigura ca voi veti vedea energia mea, a lui Tobias. Nu cautati, in mod necesar, o fata. Priviti dincolo de cel pe care il vedeti ca fiind Cauldre, pentru ca prin aceasta noua tehnologie, pe care o folositi aici, noi avem un alt mod de a comunica cu voi, o alta cale de a fi impreuna cu voi.

Treceti dincolo de ochi, dincolo de urechi si veti vedea energia mea, a lui Tobias. Veti vedea energiile oaspetilor nostri din aceasta zi. Da, daca aflati ca mintea voastra interfera, inchideti ochii si respirati, din nou, adanc. Priviti dincolo, acum! Permiteti ochilor vostri sa se extinda, nu diminuati focalizarea lor, ci mai degraba sa extindeti focalizarea lor pentru a vedea energii, pentru a vedea invoburarea energiilor in jurul vostru.

Este distractiv, cu adevarat, cu intreaga voastra tehnologie moderna. Oh, sunt lucruri la care nu am visat niciodata, in timpurile mele. Dar, este interesant cum ne putem conecta prin tehnologia voastra minunata, simultan, in mod energetic, cu intreg globul, prin sunet si prin imagine. Aceasta ajuta la deschiderea tuturor celorlalte perceptii senzoriale – perceptii divine pe care toti le aveti – prin care putem sa ne conectam cu voi, intr-un mod nou. Ele patrund aici.

Obisnuiam sa venim la voi, doar prin cuvinte tiparite. Apoi, am fost capabili sa apelam la radio, acum la video si la toate perceptiile voastre divine care revin. Este asemanator cu a folosi orice mijloc ce a fost dormant/inactiv pentru un timp sau orice unealta, care este o marca noua. Trebuie un timp pentru ajustare. Este o parte din voi care vrea sa revina la simturile voastre vechi. Acesta este momentul in care sa respirati adanc, pentru a reconsidera sistemul vostru, pentru a deschide imaginatia voastra si a va permite sa vedeti energiile dansand.

Oh, nu trebuie sa cautati o fata speciala. Unii puteti vedea fata mea, cand aleg sa apar in fata voastra... chiar aratos, sunt sigur!(audeinta rade) Oh, intr-adevar, unii pot sa ma vada ca o energie simpla. Altii pot doar sa ma simta la alte nivele. Dar, intr-adevar, acestea permit ca multe lucruri sa devina cerc plin, in modul nou al Shaumbrei de a se aduna. Este o placere sa fiu aici, pentru acest prim moment.

Draga Shaumbra, noi intra-devar, suntem putin coplesiti cand patrundem in spatiul vostru, asemanator acestuia, putin coplesiti in aceasta zi in care am trecut prin atat de multe schimbari, privind intelegerea voastra, din aceste ultime saptamani. Unii dintre voi ati fost foarte ocupati, cu adevarat, datorita evenimentelor exterioare. Unii ati fost distrasi de lucruri exterioare vietii voastre... de lucruri ale prietenilor... de lucruri de la serviciu... de lucruri care trebuiau, ca temporar, sa va distraga mintea, ca multe energii de la ultimul Shoud realizat impreuna, sa poata sa-si gaseasca locul lor in fiinta voastra... ca ele sa poata sa fie absorbite si preluate, fara ca mintea sa incerce sa le filtreze, sa le ajusteze si sa incerce sa analizeze toate acestea.

Trebuie sa spunem, din perspectiva noastra, ca suntem incantati ca nu ati incercat sa analizati acestea! Au fost unii dintre voi, care cu blandete si in mod minunat, i-au indrumat pe altii, cand au incercat sa patrunda in analiza. Este vorba de primul sentiment, de cunoastere si de intelepciunea care vine din acestea.

Acest intreg lucru despre intuneric... daca incercati sa-l analizati, dragi prieteni, veti juca un interesant joc, intr-un labirint foarte confuz. Veti afla ca este dificil sa iesiti din el. Este dificil, noi stim: nu angajati creierul in toate aceste lucruri! Vi s-a spus in anii de tinerete sa ganditi intotdeauna. Am revenit la voi si va spunem,”Nu, simtiti mai intai si apoi ganditi”!

Devine putin infricosator, in a nu avea filtrul mental. Dar, dragi prieteni, capacitatea sentimentelor de a intelege si de a cuprinde, transcede tot ceea ce mintea ar fi putut face. Abilitatea divinitatii voastre de a alege lucrurile – de a va mentine in loc sigur si de a va oferi intelegere – trece mult dincolo de minte!

Si, asa cum am spus inainte, mintea vrea sa fie eliberata de vechile ei sarcini si datorii, de a fi judecatorul si juriul vietii voastre, de a lua fiecare decizie. Ea vrea sa fie un participant activ in viata voastra. Dar, nu vrea sa stabileasca valori. Ea nu vrea sa faca judecati. Creierul serveste unui scop esential, in momentul vostru prezent de pe Pamant.

Dar, acum este timpul, cu adevarat, sa lasati sentimentele sa vina in fata. Aceasta intelegere totala a intunericului, vine mai intai, ca un sentiment. Multi l-ati avut, este vorba de sentimentul coplesitor de iubire, cunoasterea coplesitoare a compasiunii. Oh, si apoi, mintea incearca sa alerge si incearca sa analizeze intunericul. Acesta nu vrea sa fie analizat.

El vrea sa fie acceptat. Vrea sa fie re-integrat. Aceasta mare, mare iubire pe care ati avut-o intotdeauna, vrea sa revina si sa impartaseasca viata voastra cu voi. Intunericul vrea sa va arate lucruri care s-au petrecut, in timp ce voi va faceati munca voastra. Atunci cand va faceati munca, nu erati constienti de alte lucruri care se petreceau in jurul vostru, energia lui OH, pastratoarea intunericului, a divinitatii voastre, vrea sa impartaseasca cu voi, ceea ce s-a petrecut... vedeti.

Oh, nu s-au intamplat aici pe Pamant prea multe! Nu s-au intamplat in nici o parte a universului fizic pe care il cunoasteti voi. Energia lui OH v-a imbratisat tot timpul. Ea a trait alte experiente pentru voi, alte potentiale pentru voi, lucruri... oh, dragii mei, iubitii mei, lucruri pe care voi nu puteti sa vi le imaginati, prin mintea voastra. Ele pot fi imaginate numai prin sufletul vostru, prin divinitatea voastra, prin exprimarea voastra totala, a cine sunteti voi.

Imaginati-va ce s-a intamplat in toate acele vieti, in acele vieti in care ati trait pe Pamant, avand corp de barbat sau de femeie, cu doua maini, doua picioare, ochi, urechi, trecand prin toate experientele voastre, trecand prin toate conflictele voastre, traind unele dintre cele mai mari calatorii si cele mai mari experiente. Imaginati-va acum, pentru un moment ce a infaptuit divinitatea voastra... jucand cu toate potentialele care au putut fi aduse, experimentandu-le in numele vostru. Acele lucruri ar dori sa le impartaseasca cu voi, in viata voastra de acum.

De aceea noi va solicitam imaginatia. De aceea noi spunem ca e momentul, ca sa va deschideti inima si mintea... pentru ca noi am stiut ca atunci cand divinitatea va fi incorporata in interior, cand esenta energiei lui OH va fi acceptata si prezentata, vor fi povestiri de spus, experiente de impartasit.

Ati fost separati de parti ale voastre proprii, de foarte mult timp. Este ca si cum ati fi fost separati de familie si de prieteni, un timp foarte, foarte indelungat. Ce faceti cand va adunati impreuna cu ei? Vreti sa impartasiti povestiri. Vreti sa impartasiti emotia. Vreti sa impartasiti energia. Iata ce vrea divinitatea – care a fost invaluita de intuneric – vrea sa impartaseasca cu voi acum, in viata voastra.
In zilele ce vin, puteti simti un sentiment intens de informatii, povestiri, experiente, sentimente nou venite, care par sa fie din interior si din afara, in acelasi timp. Ele par sa fie povestea voastra, dar nu experienta voastra. Par sa fie personale, dar nu puteti sa va amintiti de unde provin. Ele vor veni alergand, cand acceptati energia lui OH si a lui AH, casatoria ambelor. Este un lucru minunat. Energia OH a fost ocupata, asa cum voi ati fost ocupati. Sunt povesti de spus.

Draga Shaumbra, am dori sa stam aici un minut si sa va privim. Chiar si cei care ne priviti pe micul vostru monitor... am dori sa va priviti!

Cu saizeci de ani in urma, in aceasta zi – cu 60 de ani in urma in ziua care avea numarul 33 – a existat o mare adunare, in marea camera a Odinului de Arc. La acea mare adunare au fost reprezentantii tuturor familiilor de energii, incluzand pe cele din Ordinul To-bi-wah... Ordinul lui Mihail... Ordinul lui Sananda... Ordinul lui Rafael... si toate celelalte s-au adunat in acea zi.

Voi toti ati fost acolo, intr-o forma sau alta. Cativa dintre voi erati deja pe Pamant in corpuri fizice, la o varsta frageda, desigur. Multi dintre voi nu va incarnaserati inca. Voi ati participat la acea mare adunare a Ah-lah-oan, Allatone, asa cum am numit-o inainte, insemnand creatie, insemnand “Eu creez, Eu sunt”. A fost adunarea lui Allatone, draga Shaumbra, la care am participat.

Si, acest lucru s-a intamplat aproape, de ceea ce am numi, sfarsitul marelui vostru Razboi Mondial. A avut loc in ziua in care era aproape cunoscuta directia, pe care o va lua acel razboi, pentru ca razboiul, cel de-al II-lea Razboi Mondial al vostru, a fost intr-un moment de decizie si de o noua directie. Dar, in acea data, acum 60 de ani in urma, directia a fost cunoscuta, cel putin de partea noastra. Oh, intr-adevar, ea se putea schimba. Dar, lucrurile au fost atat de bine stabilite in acel punct, incat cei din Ordinul de Arc au lansat o chemare, ca o noua legiune sa se reincarneze pe Pamant sau sa se alature celor cativa, care deja coborasera.

Cand ne-am adunat, am vorbit despre lucruri, cum ar fi Noul Pamant. Am vorbit despre Vechiul Pamant si de schimbarile prin care v-a trece, despre potentialele pe care le are pe durata celor 60 de ani de distrugere si de terminare... sau de revitalizare si reinnoire, de re-botezare si redefinire. La aceasta mare adunare, Shaumbra, noi am pasit in fata si am spus ca suntem pregatiti sa revenim pe Pamant.
Unii au plecat doar, de cativa ani sau in unele cazuri, de cateva luni. Unii au plecat pe durata razboiului, ucisi in actiune, revenind de partea noastra de voal. Unii dintre voi ati revenit dupa cativa ani, altii dupa multe, multe secole de asteptare a momentului potrivit. Cei care erau deja incarnati pe Pamant, erau cu noi in spirit. Voi ati plecat primii. Voi ati plecat sa ajutati... cum sa spun – sa pavati caile pentru ceilalti.

Asa ca, ne-am adunat si voi ati stiut ca era timpul ca sa va incarnati. Am vorbit despre toate lucrurile care pot fi realizate. Noi am vorbit – cum sa spun – despre marea misiune cu diferite aspecte. Am vorbit despre marile schimbari de pe pamant. Am vorbit despre unele dintre provocarile si dificultatile, pe care le-ati fi putut avea, cand reveneati. Am vorbit despre toata aceasta arie de reamintire.

Am vorbit – cum sa spun, o spunem in mod simbolic – despre gasirea trandafirului in tablou, in tabloul vietii de pe pamant, cu toate dificultatile si provocarile ei, cu toate uitarile. Undeva, de-a lungul liniei voi ati fi gasit trandafirul, din nou! Undeva, de-a lungul caii ati fi reajuns in contact cu “fructul trandafirului” despre care am vorbit inainte, de pasiune si renastere. Voi v-ati planificat sa gasiti acest “fruct al trandafirului”, reamintirea si trezirea.

Ati stiut ca va fi o viata dificila, plina de lucruri, asemanatoare provocarilor reale, o tinerete foarte provocatoare. Voi ati ales sa va incarnati in – voi le numiti – familii disfunctionale, in familii foarte dificile. Intr-adevar, o parte din aceasta, a fost intelegerea de a intra in acele familii... de a intelege cum lucreaza lumina si intunericul... cum puteti fi prinsi in acest intreg joc... cum puteti alege o astfel de lupta a dualitatii in voi-insiva... cum acest lucru poate cauza atata durere si suferinta!

Intr-un sens, voi v-ati oferit ceea ce poate fi un fel de catapulta, un fel de mecanism care eventual sa va atraga, ca sa faceti munca Shaumbrei, de a fi invatatori, in mentinerea voastra departe de a va simti prea confortabili, in forma umana. Asa ca, ati ales vieti dificile, in atat de multe cazuri. Si, trebuie sa o spunem, multi dintre voi ati trecut prin terapii si vindecari, prin toate acele lucruri, intr-un efort de a va ajuta. Si, intr-adevar, a fost util.

Dar, dragi prieteni, voi deja v-ati oferit voua-insiva trandafirul, reamintirea! A fost un lucru minunat, ca ati depus efort pentru vindecare si reintinerire. Dar, intelegeti ca voi v-ati oferit voua-insiva acel dar. Voi deja, v-ati oferit darul intelegerii totale si reamintirii. A fost, in mod simplu, o chestiune de timp din partea voastra, atunci cand erati pregatiti sa alegeti.

Asa ca, dragi prieteni, cu 60 de ani in urma, noi am vorbit in amanunt. Noi am extins energii mari catre aceasta adunare a Allatonului. Este vorba, intr-adevar, despre combinarea cunoasterii a ceea ce ar putea fi, prin aducerea laolalta a lui AH si OH, cunoasterea ca multe, multe lucruri ar trebui sa se intample intre atunci si acum. Dar, iata-ne aici, dupa 60 de ani. Atat de multe si diferite lucruri s-ar fi putut intampla!

Oh, intr-adevar, multi care sunt Shaumbra, au decis la un anumit punct sau altul, sa nu-si continue calatoria. Unii au revenit de partea noastra de voal. Unii, in mod simplu, au renuntat, nu total, caci asteapta ca primul grup sa se desfasoare. A fost prea dificil, prea provocator, asa ca ei au parasit locul pentru altii, pentru voi.

In aceasta zi, este o celebrare pentru noi toti, de partea noastra de voal, pentru cei din Ordinul de Arc, caci stim ca am putea iesi – si voi ati putea iesi – cu aceasta informatie, care ne va permite noua acum, sa mergem la alte nivele... de a avea o noua perspectiva asupra vietii... de ce sunteti aici... si ce sa faceti ca sa eliberati unele dintre Vechile povesti, pe care le aveti despre voi-insiva.
Voi toti purtati o poveste, stiti. Ea este o iluzie. Credeti ca ati avut un fel de inaltare? Voi credeti ca ati devenit un anumit tip de persoana. Ne aflam astazi aici, ca sa va spunem ca este o iluzie, una foarte puternica, una ce pare foarte reala. Dar, voi nu sunteti atasati de ea. Voi nu sunteti blocati in ea. Nu sunteti prinsi in ea.

Prin Shoud-ul de luna trecuta, prin acordul vostru de a arata aceasta informatie, acum aceasta furnizeaza oportunitatea, de a elibera povestea voastra. Ea furnizeaza oportunitatea, ca energia OH sa revina la voi si sa impartaseasca totul despre sine, care este tot voi!
In zilele ce vin, cand energia OH se integreaza intr-un nivel foarte bland si sigur, nu vor veni toate deodata. Ele nu vor sa va copleseasca. Vor veni intr-un mod sigur, usor si bland in fiinta voastra. Va veti simti plini, plini in corpul vostru. Unii dintrte voi veti gandi ca luati in greutate, insa scala va arata ca nu sunt kilograme, care sa fi fost luate recent. Dar, voi va veti simti plini, in corpul vostru.

Si, se intampla un lucru nostim, cand va simtiti plini in corpul vostru fizic, nu mai exista nevoie sa depozitati... nu mai trebuie sa consumati cantitati mari de mancare. Si, intr-adevar, intr-adevar, acest lucru furnizeaza energia perfecta, pentru a pierde in greutate. Corpul vostru se simte plin, deoarece voi aduceti in el toate aspectele voastre proprii.

Mintea voastra se va simti plina. Da, noi stim ca ea se simte plina, chiar acum. Dar, ea se va simti plina intr-un mod nou, nu intr-un mod in care se repede inainte si inapoi, incercand sa–si imagineze raspunsuri. Dar, ea se va simti plina, intr-un mod plin de pace. Raspunsurile se afla acolo. Poate ca ele nu sunt intotdeauna chiar in varful constiintei voastre, insa voi veti afla, ca prin a respira profund, acea stare de plin, va veni in mintea voastra. Raspunsurile sunt acolo.

Spiritul vostru... cati dintre voi v-ati simtit, cu adevarat, spiritul vostru? Uneori da... odata la o perioada de timp, pentru multi dintre voi... in general, a fost doar o rara ocazie. Dar, acest lucru s-a intamplat doar, in ceea ce voi numiti, un fel de stare modificata de constiinta. Insa, acum propriul vostru spirit soseste! El se simte plin. Se simte ca si cum a luat totul in el, a acceptat toate partile sale in el. Nu se simte ca si cum ar necesita, sa continue sa afle raspunsuri, sa gaseasca partile pierdute.

Exista o stare de plenitudine, ce vine in viata voastra acum, cand am trecut de acea bariera, am depasit acea linie si am ajuns la o noua intelegere a cine sunteti, cu adevarat. Cand stati aici, chiar acum, ascultand, privind acest mesaj sau poate citind acestea... dragi prieteni, acesta devine un moment sigur si o oportunitate sigura de a elibera povestea Veche a cine ati crezut ca erati... povestea Veche a omului care a avut o copilarie rea... care a avut o casatorie rea... care a fost cuprins de bautura sau de droguri... care a ajuns sa fie prins de dependenta de religie si de spiritualitate... povestea Veche a omului, care a simtit ca nu are control asupra propriei sale vieti... si in special, povestea Veche a omului care credea, ca este mai putin decat perfect!

Aceasta a fost povestea voastra, Shaumbra, povestea omenirii, gandind ca sunteti mai putin decat perfecti. Ati dus aceasta poveste cu voi. Ati jucat-o. De fiecare data cand oboseati din cauza povestii si doreati sa iesiti din ea, voi erati mentinuti pe loc, simtind ca erati ancorati de picioarele voastre, datorita povestii voastre Vechi, datorita copilariei rele si a casatoriei rele. Ati simtit ca erati prinsi pe acel drum.

Ati strigat, incercand sa iesiti din ea... strigand ca noi sa venim si sa va salvam.... strigand dupa un tip de interventie divina in viata voastra... suparati pe noi adesea, noi stim. Nu ne deranjeaza prea mult (rasete)... va veni un moment in care noi ne vom vedea fata in fata.(rasete). Dar, voi ati fost suparati pe noi.

Multi dintre voi v-ati simtit, in totalitate, fara speranta si fara ajutor in starea voastra, intrebandu-va cand va veni acea salvare, intrebandu-va cand veti primi ceva informatie, care sa va ajute. Multi dintre voi, asa cum stiti din povestea voastra, deja ati urmat acele cursuri spirituale.Voi ati trecut de la mesaj la mesaj, de la studiu la studiu, incercand sa obtineti macar o licarire de energie, putin din dulceata divina in viata voastra, s-o duceti cu voi, pentru ca absenta sperantei era profunda si dificila.

Dragi prieteni, unul dintre cele mai dificile lucruri pentru noi, de partea noastra de voal, a fost faptul, ca nu am fost capabili sa va extragem din acestea, ca nu am fost capabili sa va dam speranta, cand erati fara speranta, nu am fost capabili sa intervenim. Noi nu am fost capabili pentru ca fizica impiedica acest lucru si il impiedica si acordul nostru cu voi! Dar, voi ati lucrat, in special in aceasta viata, ce a urmat dupa adunarea lui Allatone de acum 60 de ani... asa cum ati lucrat... asa cum ati privit in interior... asa cum v-ati condus propriul sine prin aceste timpuri foarte dificile si foarte provocatoare... asa cum ati adus cuvintele ca intunericul este divinitatea voastra, ca divinul este intunericul – toate sunt la fel – ah... acum noi putem veni la voi, intr-un mod diferit.

Voi puteti fi aici, intr-un mod diferit. Voi puteti elibera acea poveste Veche a voastra, asemanator unui sarpe care isi leapada pielea. Puteti sa o eliberati. Nu trebuie sa va mai apartina, nicicand. Oh, voi ati creat-o, intr-adevar, insa voi nu trebuie sa o mai purtati nicicand. Puteti sa o lasati sa plece. Ah, si cand faceti asta, ce se intampla? Asa cum stiti, ea este eliberata. Voi nu mai sunteti constransi de ea si energia revine ca sa va serveasca, pe calea Energiei Noi.

Da, Vechea poveste este eliberata si ea eventual, revine, dar intr-un mod nou, plina de intelepciune si de iubire, plina cu toate aceste lucruri, Shaumbra. Acum, ca am trecut de aceasta linie – ajungand la o noua intelegere a luminii si intunericului – acum voi puteti fi eliberati de povestea voastra. Voi puteti sa o lasati sa plece.

Nu sunteti cine ati crezut ca ati fost. Iata ce incercam sa va spunem! Voi sunteti cu mult mai mult decat atat!

Voi ati fost concentrati pe o poveste foarte liniara. Unii dintre voi aduceti vietile trecute si va concentrati pe acestea. Intr-un sens – cum sa spun – nu ne place focalizarea prea mare, nici pe acele vieti trecute. Energia lor vine sa joace uneori, dar voi sunteti peste vietile trecute, acum. Voi nu urmati o cale liniara si o cale karmica, a unei vieti dupa alta viata. Noi ne-am smuls de aceasta, impreuna cu voi.

Acelea au fost povesti Vechi, de asemeni. Daca sunteti legati de vreuna... daca voi inca urmati energia, incercand sa ajungeti la un tip de salvare a energiei si a intelegerii... atunci este momentul sa lasati acea poveste sa plece, de asemeni.. Cand veti face acest lucru, veti intelege ca acele povesti erau limitate. Exista mai mult decat ele, mult mai multe, ce merg dincolo, de ce a existat in jurul si prin fiecare viata trecuta a voastra... asa cum a fost in aceasta viata.

Voi ganditi ca ati venit intr-o familie dificila, undeva in lume. Voi credeti ca ati avut anumite relatii si ati trecut prin scoli si v-ati facut o anumita cariera. Voi sunteti aici, ca sa va spunem: dragi prieteni, priviti dincolo de acestea! Ceea ce a fost doar un aspect, ceea ce numim o iluzie, a fost doar un singur aspect, din ceea ce s-a intamplat, cu adevarat!

Noi stim ca voi va scarpinati putin capul. Noi stim ca unii incep sa simta acest lucru. Stim ca sunteti pregatiti pentru acest lucru, pregatiti sa mergeti dincolo de povestea Veche, pregatiti sa incepeti sa intelegeti, ce s-a intamplat, cu adevarat, aici.

Stim ca ati trecut prin imense schimbari de-a lungul ultimilor cinci ani, in care v-am vorbit prin aceste mesaje si shoud-uri ale noastre. V-am observat, am fost aici cu voi. Asa cum stiti, voi nu ati fost nicicand singuri! Atunci cand ati parasit adunarea lui Allatone, fiecaruia dintre voi vi s-au dat sute si sute de ajutoare celeste, de alergatori, de ingeri, care au fost acolo sa sustina energiile, sa mentina toate aspectele multi-dimensionale si toate potentialele la un loc, in timp ce voi umblati si experimentati pe Pamant, o singura realitate, o iluzie!

Dar, au existat inca multe altele prin preajma. Voi veti incepe sa intalniti unii dintre acei ingeri. Veti incepe sa intalniti unii dintre acei alergatori. Veti incepe sa capatati reamintirea unor – a ceea ce voi numiti – experiente paralele, aspecte multidimensionale dintre cele ce s-au petrecut. Veti incepe sa simtiti, sa auziti si sa cunoasteti unele experiente, pe care le-a avut energia OH.

Voi sunteti pregatiti acum pentru acestea. V-ar fi speriat iadul activ, daca ar fi venit cu un an, cu doi sau cu cinci ani in urma. Insa, voi sunteti pregatiti acum pentru acesta si nu va mai inspaimanta. Va fi distractiv, intr-un fel! El, va va oferi, cu adevarat, acel “ah ha”, Shaumbra!

Asa ca, voi sunteti pregatiti pentru noul set de schimbari. Dar, asa cum am spus inainte, lucrurl cel mai dificil se afla in spate. Puteti lasa acea poveste sa plece. Puteti sa o lasati sa se vindece. Toate energiile cauta rezolvare. Voi puteti lasa Vechea voastra poveste sa plece!
Atunci cand lasati sa plece Vechea poveste, nu inseamna ca deveniti un nimeni, un neutru, nu deveniti invizibil. Nu, in schimb, veti afla ca ceva diferit ocupa locul. Acest lucru va ofera mai mult din intelegerea adevaratei voastre identitati. Dar, noi trebuie sa subliniem cuvintele “adevarata identitate”aici. Ati trait o identitate limitata si o constiinta limitata inainte. Acum, voi puteti avea o intelegere a noului.

Vor fi schimbari in viata voastra. Respirati-le pe ele in viata voastra. Incetati sa va ingrijorati de cele ce se intampla cu slujba voastra sau cu faptul ca va mutati sau alte lucruri din acestea. Vor fi schimbari in viata voastra, dar ele vor fi la un nivel nou acum!

A trebuit sa trecem prin unii pasi foarte dificili, in acest ultimi cinci ani, unii dintre pasi v-au ajutat sa treceti dincolo de a fi un om liniar, sa iesiti din starea de om si in acel moment, voi v-ati razvratit. De fapt, ati dorit mai mult starea de om. Ati dorit mai mult, din ce ati obtinut. Ati dorit mai multa limitare, intr-un fel. Oh, da, ati dorit o casa mai mare, o slujba mai buna si un partener mai aratos.(audienta rade)

Dar, draga Shaumbra, a trebuit sa rezistam tentatiei de a va ajuta in acestea. A trebuit sa va ajutam sa treceti prin ele. – oricat de dificil a fost – ca voi sa treceti prin ele, ca sa putem ajunge in acest punct, in acest spatiu sigur, in momentul Acum, in care voi sunteti multidimensionali, in care AH si OH sunt impreuna, din nou, sunt integrate.

Dragi prieteni, in aceasta minunata zi pe care o impartasim impreuna, am adus energia dragului, iubitului nostru Iisus, ca oaspetele nostru de astazi... ah, pentru ca Iisus a fost acolo, lucrand cu voi prin Ordinul lui Sananda. El este aici azi, mereu prezent in camera, cat si pentru cei care privesc la monitor. Da, voi poate ca ati observat unele lucruri nostime, ce se petrec pe monitorul vostru... este energia lui Iisus care soseste.

Da, inca o data pentru cei care privesc fie direct, fie pe ecran, daca inchideti ochii pentru o clipa si respirati adanc divinul fuzionat cu umanul... respirati adanc... permiteti tuturor simturilor voastre sa se deschida... va permiteti sa simtiti si sa vedeti energia lui Iisus care patrunde. El este aici in aceasta camera. El este in camera voastra, daca voi observati acest lucru.

Il veti recunoaste ca pe o energie care a fost acolo, ca o entitate care a fost acolo, pentru ca Iisus intelege! Ar trebuie sa spuneti, intr-un fel – ca Iisus este voi. Experienta lui va este apropiata si draga, pentru ca voi ati ajutat la crearea acestei entitati numita Iisus. Unii dintre voi aveti aversiune fata de experientele lui sau respingeti experientele lui, pentru ca ele sunt si ale voastre, sunt lucruri despre voi-insiva, cu care ati avut dificultati.

Iisus nu este cel din Biblie. Da, un aspect al lui Iisus este publicat acolo. Unele sunt povesti, inca o data, sunt povesti scrise despre el. Unele sunt influentate de energia mesajelor transmise si au fost scrise ca povesti. Unele sunt complet fabricate. Energia lui Iisus, care se alatura noua in aceasta zi, nu este cea din Biblie. Impingeti-o pe aceea inafara locului!

Da, intr-adevar, aceasta este o carte veche. (audienta rade) Timpul sau este ATAT de trecut, Shaumbra, ea ne aduce prejudicii si ne face sa radem, de partea noastra. A fost prevazuta pentru acum 2000 de ani in urma. A fost prevazuta ca o carte, care sa dainuie poate o mie de ani sau asa ceva.Apoi, este momentul sa trecem dincolo de aceasta. Insa, ei au uitat sa scrie cartea noua. Ei s-au temut. Dar, Iisus, asa cum am spus, ar dori sa fie eliberat din Biblie. Nu credem ca se va intampla. (rasete)

Iisus vine aici, pentru ca el intelege toata aceasta situatie, de a face fata intunericului. El v-a ajutat in aceste saptamani, dupa ultimul nostru Shoud. El a avut propria lui experienta cu intunericul. Asa cum stiti putin din poveste, el a plecat in desert pentru 40 de zile si 40 de nopti – este numarul patru din nou – sa se lupte cu diavolul – ah, asa cum spune cartea veche. Nu este de fel vorba de a se lupta cu diavolul.

El a mers in desert ca sa fie departe de multime, care de fapt, incepuse sa-l innebuneasca putin, in acel moment.(unii rad) Ei iubeau miracolele. Asa cum ati aflat si voi sau veti afla in viata voastra, oamenilor le plac miracolele. Lor le place un spectacol bun. Oh, insa nu poate fi distractiv, pentru ca oferindu-le un miracol, ei vor doua.(rasete) Dandu-le peste si paine, ei vor dori vin din apa. Dorintele lor vor continua sa creasca si sa creasca. Ceea ce obtinem apoi este nimic, decat un grup de fiinte umane fara posibilitati/dezimputernicite.

Astfel, dragi prieteni, Iisus a plecat in desert timp de 40 de zile si 40 de nopti. Voi ati mers cu el, la nivelul vostru propriu. Ati fost acolo cu Iisus. Ati fost acolo ca sa aruncati o privire, la ce era si ce nu era, cu adevarat, intunericul, caci de atunci si pana acum, nu s-a inteles prea mult.

Da, intunericul a fost imaginat ca acei demoni. Oh, li s-a dat nume si li s-a dat propria lor identitate. Ei erau justificarile rele, pentru lucrurile omenesti, pe care oamenii nu le placeau la ei-insisi. Asa cum ei au pus energia atotputernicului in dumnezei exteriori, in idoli si au fost multi, multi dumnezei, tot asa ei au plasat energiile lucrurilor care nu le placeau despre ei-insisi, in acesti demoni si in acea entitate numita Satan sau Lucifer!

Iisus nu a acceptata nici unul din aceste lucruri. Nu a acceptat ca existau dumnezei in acei – cum sa spun – in toate acele tipuri de idoli. Nu a acceptat nici ca exista un Dumnezeu indepartat – in rai. El nu a acceptat. Nu a acceptat. El a fost gresit citat, atat de mult in Biblie. Nu a acceptat ca au existat toti acei demoni. Nu a acceptat ca a existat acea energie a lui Satan, care supunea pe oricine, daca nu urma un set de reguli nebunesti. El a plecat in desert, pentru a se descoperi pe sine.

Oh, el credea in ceea ce voi ati numi Spirit sau Dumnezeu. Nu credea in calea bisericilor sau a niciunui cult, in niciunul din grupurile care au fost descrise. El era confuz. Suna aceasta ca un clopotel, Shaumbra? Si, voi erati cu el.

El a plecat in desert ca sa contempleze, sa fie intr-o energie care era linistita. Asa cum ati descoperit in viata voastra – voi toti – va face bine sa iesiti in natura, departe de energia oraselor si a familiilor.

Astfel, Iisus a plecat in desert ca sa arunce o privire, la ce a simtit ca fiind potrivit pentru el, la ce era real. El nu s-a luptat cu diavolul. A reiesit intelegerea ca diavolul era o parte din el. A reiesit intelegerea ca trebuia sa fie un anumit motiv pentru acest lucru. Nu a fost plasat acolo ca un test pentru el. Nu a fost pus acolo, ca sa-l faca sa se simta mai putin decat om sau mai putin decat inger.

De ce a fost el acolo? Ce era acel intuneric? Intr-adevar, Iisus – si voi toti in acelasi timp – ati ajuns la realizarea ca intunericul era ceea ce a fost respins de omul-insusi. Intunericul era tot ce era respins de spiritul-insusi.

Iisus a ajuns la aceeasi intelegere, pe care voi ati afirmat-o in alta zi. Intunericul este divinitatea. Cele doua merg impreuna, cele doua trebuie sa mearga impreuna. Iisus a ajuns la intelegerea, ca acolo nu existau demoni, care sa innebuneasca o persoana, nu existau demoni de care sa fuga si sa se ascunda. Insa, acolo era, mai degraba, acceptarea a toate acestea, in interior.

Shaumbra, voi ati fost acolo, in mod energetic, ca spirit. Voi toti ati ajutat sa cuprindeti acea entitate numita Iisus, ati ajutat la manifestarea sa in corp fizic, pe Pamant. Timp de 2000 de ani voi ati umblat cu aceasta cunoastere. Ati avut aceasta in voi. Voi ati avut intelegerea. Ati stiut ca va fi timpul, intr-un anumit punct, intr-una din vieti, sa aratati acest lucru, sa il traiti, sa il incorporati. Acest timp nu a fost acum 1500 de ani sau acum1000 de ani.

El exista. Voi l-ati simtit. Ati stiut ca ceva din ce era spus de invatatorii spirituali, de biserici, nu era tocmai corect. Ati incercat sa faceti ca sa fie corect. Ati incercat sa va adunati si sa participati. Ati incercat sa va impuneti, sa simtiti ce poate simteau altii, insa nu ati reusit, pentru ca voi ati stiut intodeauna, ceva diferit.

Cu 2000 de ani in urma, voi ati inteles ce reprezinta aceasta intreaga chestiune a luminii si a intunericului. Ati inteles ca nu exista demoni exteriori... decat daca, desigur, vreti sa fie acolo, ii veti vedea.

Oh, exista marea majoritate a oamenilor de pe Pamant, chiar acum... ei vor sa existe demoni exterior. Ei vor sa lupte cu ei. Oricat de mizerabili devin, ei vor sa se lupte cu ei. Ei vor sa aiba dreptate, ceva ca sa-si blameze propriile lor vieti, ceva in care sa reverse negativitatea lor si ceva ca ei sa poata sa continue, sa joace rolul de victima.

Asa ca, ei au creat acel lucru – Satana, Lucifer. Acesta nu exista de partea noastra, Shaumbra. Veniti aici sus... cand sunteti pregatiti! (audienta rade) Nu veti gasi energia lui Satan si a lui Lucifer.

Acum veti gasi acest – cum sa spun – acest tip de diavol aici, care este creat in constiinta oamenilor care doresc sa creada in el. Si, el ii serveste. Ii serveste ca maestrul lor. Si, ei ajung sa il vaneze. Acesta vine sa ii ispiteasca. El vine sa se joace cu ei. Vine sa le faca viata mizerabila. El ii serveste. Oamenii il creaza, il doresc. Ei il creaza.

Voi nu aveti nevoie de el in viata voastra. Nu aveti nevoie de forte opuse. Nu aveti nevoie sa va luptati cu nimic. Voi ati trecut dincolo de acestea.

Iisus a zabovit prin preajma in ultima vreme, ca sa va ajute pe voi toti, cu acest lucru foarte dificil. Da, este dificil pentru ca este atat de imprimat in voi, toata aceasta problema a luminii si a intunericului, aceste perceptii gresite, legate de ce reprezinta aceste lucruri. Iisus a fost acolo de partea voastra. El v-a ajutat sa va reamintiti timpul din desert, ajutandu-va sa va reamintiti ce vindecare reala reprezinta el si ce miracol real este.

Asa cum am spus inainte, miracolul – acel adevarat miracol – este deschiderea constiintei! Deschiderea constiintei va permite sa spargeti aceasta conditie umana limitata, sa mergeti in multidimensionalitate, in timp ce inca ramaneti in prezent, in totalitate prezenti, in totalitate prezenti si activi, in prezentul Acum.

Dar, acum fara povestea Veche, acum fara Vechiul bagaj, acestea va permit sa atrageti energii, energia lui OH in viata voastra. Acestea va permit de fapt, ca sa re-experimentati tot ce ati experimentat vreodata. Prin aceasta noua intelepciune si aceasta profunda intelegere a energiilor AH si OH, pe care voi le-ati pronuntat, cu adevarat, va este permisa re-experimentarea a toate cele, prin care ati trecut vreodata.

Intr-un sens, voi puteti spune ca intrega voastra iluminare straluceste prin timp si spatiu, datorita celor prin care ati trecut vreodata. Nu se schimba secventa evenimentelor vietilor trecute sau a lucrurilor din viata aceasta. Insa, cu adevarat, se schimba modul in care le experimentati. Veti afla in zilele ce vin, ca puteti reveni si sa re-experimentati amintirile, care au fost foarte dificile si dureroase.

Oh, noi stim ca unii dintre voi sunteti vizitati/bantuiti de aceste lucruri. Ele par sa revina mereu in vietile voastre. Nu le vreti acolo. Acum veti fi capabili sa reveniti si sa re-experimentati cu o noua intelegere, incat sa nu mai fiti vizitati/bantuiti. Acestea nu va vor chinui. Nu este vorba de a merge in urma, de jur imprejurul caii voastre, prin intunericul vostru, nicicand. Veti fi capabili sa re-experimetati cu bucurie. Veti fi capabili sa va intoarceti ca si cum – cum sa spun – ca si cum ati selecta un program de TV si ati privi parti din trecutul vostru, re-experimentandu-le. Veti fi capabili sa mergeti inainte si inapoi, cat de mult alegeti.

Draga Shaumbra, intunericul nu este de fel, ceea ce ati crezut ca ar putea fi. A fost un loc vast al unei marii pasiuni, a unei mari iubiri si a unei mari intelegeri gresite. Este vorba despre unul dintre cele mai mari jocuri, care au fost vreodata jucate pe Pamant. Acum, este momentul ca acesta sa se termine.

Voi sunteti primii care trec prin aceasta, ca grup. Unii dintre voi ati avut realizarea mentala a acestui lucru in trecut. Dar, nu ati trecut la incorporarea acesteia. Si este o mare deosebire.

Pe parcursul acestui an, noi va vom vorbi. Voi veti continua sa va vorbiti voua-insiva prin Shoud-uri, despre incorporare. Si, noi vom numi noua noastra serie “Seria Incorporarii”, aducand-o in viata voastra, nu pastrand-o aici, nu intelectualizand-o.

Oh, multi dintre voi aveti atat de multe concepte intelectuale, pe care n-ati crezut vreodata ca le veti avea, despre a trai in viata voastra. Voua va place sa vorbiti despre ele si ati uitat sa le traiti. Acest an priveste trairea! Acest an priveste incorporarea energiilor lui AH si a lui OH, priveste realizarea. “Voi va veti simti plini” realizati in viata voastra, aducandu-le aici. Nu puteti fi invatatori spirituali, un superstar spiritual, daca pastrati viata voastra si conceptele voastre separate.

Cei mai mari pontifi(prelati, episcopi, papi – nota trad.)) sunt cei mai mari ratati in viata.(unii rad) Intr-adevar, pot sa spun asta, pentru ca si eu am fost.(rasete).Oh, imi placea sa indeplinesc functia de pontif, in timpul meu ca Tobias. Si, oamenii in realitate ascultau.(rasete) Nostim, cum se intampla acest lucru... daca vorbesti, ei in general, te asculta, nu-i asa? Foarte putin discernamant din partea lor!(rasete) Oh, mi-a placut sa indeplinesc functia de pontif. Am citat din scripturi. Am citat din intelepciunea lui Moise si din intelepciunea lui Abraham.

Si, nici nu am stiut despre ce naiba le vorbesc, insa oamenii ma ascultatu si au crezut ca eram un fel de sfant, pentru ca am putut cita din scripturi. Nu le-am trait niciodata in viata mea. Oh, m-am jucat cu ele. Le-am folosit ca o aparare, in special, impotriva sotiei mele. Ceva trebuia sa o tina in urma (unii rad). Eu afirm acestea, cu tot respectul datorat.

Am folosit aceasta functie de pontif, pentru ca am gandit ca Dumnezeu m-ar aprecia, daca voi folosi ce-am crezut ca sunt cuvintele lui. Am citat aceste cuvinte oamenilor. Si, acestea i-au atins pe ei atat de mult, incat nu mi-au pus niciodata intrebari despre viata mea, care de fapt nu era destramata de tot, cum ar fi putut sa fie, destul de mult, incat eu am ales la un nivel sa fiu orb, sa orbesc prin murdarie de pasare, nimic altceva. Ce insulta a fost aceasta pentru un om sfant!

Dar, m-a determinat sa partund in interiorul meu, ca sa reconsider viata. Da, m-a determinat sa consider motivul pentru care as dori sa mai continui viata. Eram orb. Toate puterile mele s-au risipit. Auditorul meu, impreuna cu regele, s-a retras.

Astfel a trebuit sa reconsider viata. Am patruns in interior. Am realizat cat de fals am fost. Oh, a fost distractiv sa joc acea parte. Dar, am realizat ca nu am incorporat nimic din aceasta. Nu am dus-o in interiorul meu. Intotdeauna am exprimat-o spre altii, dar nu am trait-o in mine. Si, partea cea mai nostima era, ca nu aveam nici o ideie despre ce inseamna aceasta. Ea doar suna bine.

Pot sa vorbesc despre cei care indeplinesc functia de pontif si nu o traiesc, pentru ca eu am invatat de-a lungul caii. Am invatat mai tarziu in acea viata ca Tobias si in viata viitoare – intr-adevar, in cea in care am petrecut multe zile in inchisoare. Am invatat in inchisoare cum sa incorporez Spiritul in fiinta mea. Am invatat sa traiesc in fiecare moment. Am invatat cea mai mare bucurie pe care am avut-o vreaodata ca om, in spatele acelor patru pereti. A trebuit sa o fac. A trebuit sa invat sa il incorporez.

Shaumbra, multi dintre voi sunteti surprinsi, cand aveti de-a face cu dificultati... cand aveti de-a face cu situatii dure... cand aveti de-a face cu propriul intuneric. Voi decolati. Voi parasiti acest corp. Voi va parasiti constiinta. Voi plecati altundeva. Voi va ascundeti.
Este momentul acum sa incorporati intunericul. Este momentul atunci cand sosesc situatiile dificile pe calea voastra, sa respirati adanc si sa absorbiti totul in voi, sa incorporati totul. Nu ganditi in acel moment... doar incorporati-l... aduceti-l in interior.

Acum este momentul sa aveti un nou mod de a privi lucrurile... da, situatiile dificile de la serviciu, din relatii, in special, situatiile dificile cu voi-insiva. Atunci cand incorporati totul, fiind in totala acceptare, in totala integrare in realitatea voastra fizica, din momentul vostru Acum. Cand veti aduna toate acestea, va fi ca si cand, ati avea un mod nou de a le privi.

Treceti dincolo de frica! Treceti dincolo de orice tulburare pe care ati avut-o! Treceti dincolo de limitarile, despre care ati crezut ca erau acolo! Atunci cand le incorporati, le veti vedea intr-un mod total nou. Cand aveti o situatie dificila care apare, raspirati adanc si incorporati-o total, in fiinta voastra. Si, apoi veti vedea ceva diferit, cand veti deschide ochii vostri.

Unii dintre voi nu iubesc anumite lucruri. Voua nu va plac anumite mancaruri. Voi credeti ca sunt rele pentru voi. Ah, respirati adanc. Priviti-le intr-o lumina total noua! Oh, voi deja ati creat categorii in mintea voastra – bun si rau. “Raul” va va imbolnavi. Da, o va face, daca voi alegeti sa jucati acel joc. Raspirati adanc!

Ah, noi am folosit exemplul cu mancarea, pentru ca ea este exact incorporata. Aduceti-o in corpul vostru. Mergeti dincolo. Aruncati o privire. Exista ceva, ce voi nu vedeti in unele dintre aceste alimente, pe care le-ati categorisit.

Ca un alt exemplu, oamenii... voi creati categorii de oameni – oameni buni si rai... ah, oamenii iluminati... si oamenii tampiti (unii rad) Cu unii dintre ei ati avut momente dificile, avandu-i prin preajma. Si, noi intelegem... voi v-ati deschis si ati devenit mai sensibili.

Intr-adevar, insa acum am vrea sa-i priviti intr-un mod nou. Incorporati toate energiile... situatiile dificile... respirati in ele... incorporati toate aceste lucruri... aduceti-le in interior. Apoi, veti incepe sa va deschideti spre o noua intelegere. Veti vedea dincolo de ceea ce ati vazut mereu anterior, atunci cand le veti incorpora.

Sinele vostru propriu... respirati corpul vostru in el. Acesta este unul dintre lucrurile cu care ati avut momente dificile. Respirati-l in interior Veti incepe sa vedeti ceva diferit legat de corpul vostru... bucuria si frumusetea acestuia... cum v-a servit el... cum v-a servit in diferite moduri, atunci cand voi l-ati urat... atunci cand ati urat faptul ca erati pe Pamant si ati parasit corpul vostru fizic... si l-ati lasat sa devina o reflectare a propriei voastre aversiuni de a fi aici.

Ah, da, a aversiunii de a fi aici... voi ati incercat sa va respingeti starea de om si sa va gasiti spiritualitatea. Acest lucru nu se va mai intampla niciodata, in acest mod! Buddha poate sa va spuna acest lucru. El a descoperit asta. El a incercat sa-si respinga starea de om si sa devina sfant. El a sfarsit cu nimic, doar cu gauri in spiritualitatea lui... vedeti (unii rad)

Dragi prieteni, este vorba despre incorporarea tuturor acestor lucruri, tot ce ati crezut ca era gresit sau rau, tot ce nu v-a placut la voi, tot intunericul. A incorpora, inseamna a ajunge la intelegere cu el, acceptand ca a existat o ratiune, acceptand ca exista mai mult dincolo de ceea ce puteati voi vedea, simti si auzi. A incorpora inseamna, a le aduce in aceasta realitate.

Incorporati starea voastra de om. Incorporati aceasta teribila, mare aventura a fiintei umane. Nu exista nimic asemanator cu aceasta. Noi toti, trebuie sa ajungem pe aceasta cale. Noi toti trebuie sa urmam dupa voi. Asa ca, atunci cand voi incorporati si imbratisati conditia voastra umana, veti vedea lucruri in ea – in aceasta calatorie – pe care nu vi le-ati putut nicicand imagina, inainte. Veti vedea cum acestea sunt o binecuvantare, ceea ce voi, de atat de mult timp, ati gandit ca era un blestem.

Aceasta zona a intunericului, prieteni... atat de gresit inteleasa, atat de gresit inteleasa! Voi patrundeti intr-un nou teritoriu acum, cu o noua intelegere. Dar, ea este chiar simpla.

La fel ca si norii unei furtuni, ce mentin toate picaturile de apa, pregatiti sa le elibereze in momentul potrivit, divinitatea voastra a mentinut intunericul vostru, mentinandu-l ca si norul de furtuna, care mentine picaturile de apa. Acest lucru nu-l face pe norul de furtuna, sa fie in neregula. Acest lucru nu face ca norul de furtuna sa fie rau. El serveste unui scop.

Divinitatea voastra a pastrat intunericul – stropi mici de experienta, stropi de energie si stropi de iubire – acum pregatit sa revina, acum pregatit sa coboare in viata umana, intr-un mod total nou. Ah... aceasta este incorporarea. Ea este eliberarea. Ea este acceptarea faptului, ca totul se schimba.

Shaumbra, eu, Tobias, ma aflu aici ca sa va spun – nu trebuie sa fortati schimbarea... vedeti. Voi auziti cuvantul schimbare; va intrebati ce sa faceti cand plecati din acest loc, cand opriti monitoarele si incetati sa ma mai priviti.... nimic... nimic. Energia cauta rezolvare. Schimbarea isi gaseste propriul sau nivel. Ea abia incepe sa se intample.

Ce-ar trebui sa faceti apoi? Luati piciorul de pe frana! Vedeti.... schimbarea soseste si voi puneti piciorul pe frana. Si, acest lucru opreste totul. Totul va raspunde si va spune, “Ei bine, nici o schimbare”. Apoi, voi va suparati pe noi, ca nu sunt schimbari in viata voastra. (audienta rade)

Shaumbra, schimbarea va apare si va fi un nou tip de schimbare. Noi nu o catalogam ca buna sau rea. Ea este schimbarea Energie Noi. Nu mai este nevoie de frica, nu mai este nevoie de ingrijorare, nu mai este nevoie de a va intreba, daca faceti lucrul corect sau lucrul rau. Imaginati-va ca, din aceasta zi inainte – nu mai exista lucru bun sau lucru rau. Exista numai lucruri. Exista numai “fiintare” in viata voastra. Puteti voi sa va permiteti voua-insiva, ca acest dar al simplitatii este atat de simplu?

Ah, da, intr-adevar, daca ati putea sa eliberati acest intuneric Vechi, aceasta lupta Veche si aceasta poveste Veche despre voi-insiva si mai mult decat orice, Shaumbra, puteti sa va permiteti darul re-scufundarii/re-imersarii in conditia umana? Ah, da, botezul energiei Noi... re-imersarea voastra acum inapoi, in conditia voastra umana.

Voi ati fost inafara acesteia de un timp, pana acum, fie ca ati crezut sau nu. Oh, voi credeati ca erati chiar in mijloc. Voi ati dat inapoi. Voi ati dat inapoi. A fost parte din planul vostru, din planul nostru.

Voi existati. Voi traiati. Voi treceati prin actiuni, insa o parte din voi v-ati dat inapoi, ca sa puteti studia unele dintre aceste concepte. Ati reusit sa studiati spiritualitatea si Energia Noua, la alte nivele. Voi nu erati – cum sa spun – intregi, dar acest lucru a fost programat. Voi nu erati in totalitate aici. Si, noi stim ca a fost distrugator, uneori. Conditia umana a fost suparata in legatura cu acest lucru. O parte din voi a fost plecata in alte taramuri, realizand alta activitate.

Acum este momentul ca sa va re-imersati in conditia umana. Dar, cand va re-imersati, se realizeaza in mod diferit. Este un mod nou. El este echilibrat si este sigur. Este o energie sigura. Aceasta ajunge la o noua intelegere a luminii si a intunericului. Ea vine printr-o incorporare totala. Este mult asemanator cu un botez.

Vedeti... dupa ce Iisus a umblat in desert, el a revenit la raul Iordan unde Ioan Botezatorul l-a botezat si a permis ca acest botez sa aiba loc, nu sa spele pacatele, ci dimpotriva. El i-a vorbit lui Ioan dupa botez si i-a explicat ca nu era vorba despre spalarea pacatelor sau despre indepartarea diavolilor. Era vorba despre re-imersie in sine, in corpul uman, in planul fizic, era vorba despre incorporarea totala a Spiritului in conditia umana.

O parte din voi a fost departe pentru un timp lung. Ea este pregatita sa revina acum. Draga Shaumbra, permiteti-ne sa luam un moment aici, impreuna – daca voi sunteti atat de pregatiti – in acest spatiu sigur, pe care noi l-am creat cu energia lui Iisus. Da, unii dintre voi va reamintiti cum a trecut Iisus prin botez cu Ioan.

Daca voi sunteti pregatiti in acest spatiu, permiteti-ne sa va re-imersam. Lasati-ne sa revenim la incorporarea totala in dimensiunea umana din corpul fizic uman, acceptarea totala a conditiei umane, acceptarea totala a biologiei, acceptarea totala a momentului Acum, stralucitor, in care va aflati. Cand va permiteti sa va re-imersati, voi permiteti totalitatii sa revina. Nu mai exista lupte. Nu mai exista inainte si inapoi. De fapt, nu mai exista nici o misiune.

Cand va permiteti sa va re-imersati, sa reveniti in acum, voi aduceti toate energiile lui OH si AH, nimic nu este respins, nimic nu este lasat in urma. Nu poate exista nimic, ce poate fi lasat in urma. Voi permiteti acelui tot sa soseasca. Voi, de asemeni, permiteti tuturor experientelor lui OH sa vina, ca sa fie impartasite cu voi, la momentul potrivit. Voi permiteti totalitatea fiintei voastre, sa fie in acest moment Acum, sa nu va mai rusinati de conditia omenirii si a conditiei voastre umane, sa nu va mai rusinati de acest minunat lucru numit “realitatea umana”. Acum, voi puteti aduce totul, totul in acest Acum. Prin respiratie, prin respiratie profunda, permiteti-ne sa va re-imersam, intr-un mod total nou.

Va intrebati... uneori ne intrebati pe noi,”Care este insemnatatea vietii? Care este scopul vietii?” El este, in mod simplu, de a trai. El este in mod simplu, de a fi aici. Nu trebuie sa mai aveti o misiune acum.

Si, asa goala cum poate ca pare, nu trebuie sa aveti un scop. Scopurile, intr-un sens, limiteaza. Fara scop, voi puteti fi intregi. Cand sunteti intregi, voi puteti fi un Creator. Cand sunteti un Creator, voi puteti face tot ce doriti. Nu mai trebuie sa aveti o misiune sau un scop, chiar acum.

Apoi, in mod simplu, fiti impliniti, re-imersati in aceasta viata. Si, asa cum unii dintre voi ati ghicit, cand se intampla acest lucru... ah, nu mai trebuie sa aveti un scop definit. Nu mai trebuie sa schitati vreo misiune. Nu mai trebuie sa aveti misiunea de a anihila intunericul, nicicand. Nu, cand ajungeti in acest punct, totul devine evident.

In acest moment al fiintarii fara scop, imediat voi incepeti sa-l obtineti. Imediat o noua pasiune apare. Nu trebuie sa incercati sa creati sau sa fabricati o pasiune, nicicand. Voi, in mod simplu, o aflati. Pasiunea apare. “Fructul trandafirului” apare, re-imersat intr-un mod total nou, de asemeni.

Apoi voi intelegeti cum este sa fii un Creator. Apoi, voi intelegeti ca – tot ce alegeti sa creati si tot ce alegeti sa faceti – toate uneltele sunt acolo... nimic nu este ascuns de voi... nimic nu este mentinut in spate. Nu mai trebuie sa ghiciti nicicand. Cunoasterea soseste.
Nu fortati acest lucru, Shaumbra. El vine la voi. Incorporarea, intregirea, energiile, resursele... ele vin la voi Este vorba despre un mod nou de a trai, fata de ce ati experimentat voi. El vine la voi.

Shaumbra, voi ati trecut prin multi, multi ani dificili. A trebuit sa eliberati ghizii. Ati ajuns “fara calauza”. A trebuit sa lasati sa plece salvatorul. Nimeni nu poate sa va salveze si nu este necesar sa va salveze. A trebuit sa eliberati proptelele. A trebuit sa eliberati povestile Vechi. A trebuit sa eliberati totul. A trebuit sa traversati Podul de Sabii, pentru a ajunge in acest loc, pentru a ajunge in acest loc al incorporarii totale si a re-imersiei!

Acum, nu mai ganditi ca un Om al Energiei Vechi. Imaginati-va ca fiind omul divin al Enegiei Noi... vedeti! Lasati sa plece calea Veche si permiteti imaginatiei sa se avante!

Am dori sa simtiti pentru un moment, inainte de a strange legiunile care au fost cu voi, sustinandu-va la nivele diferite! V-ati intrebat unde erau ele pe Pamant. V-ati asteptat sa fie aici. Ele au fost in multe alte nivele, in alte dimensiuni.

Am dori sa va simtiti colaboratorii vostri, pentru un moment, sa va simtiti membrii echipei voastre, ce au facut ei pentru voi in alte nivele, ca sa va pastreze integritatea divina, in timp ce voi treceati prin procesul vostru. Ah, da, ii puteti simti, nu-i asa? Voi, aproape ca puteti sa-i chemati pe nume. Voi, aproape puteti sa-i vedeti.

Ei au fost cei care v-au servit. Nu le datorati nimic. Voi nu le datorati nimic. Serviciul lor pentru voi, a fost rasplata... serviciul lor pentru cei mai mari conducatori, pentru marea familie a acestei creatii! Nu sunteti singuri niciodata.

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro