"Varjominä ja potentiaalit, osa 2" - Pääosassa Tobias, kanavoijana Geoffrey Hoppe

Esitetty Crimson Circlelle
7.1.2006
Suomentanut Lea Lintunen

www.crimsoncircle.com

Ja niin se on, rakkaat Shaumbrat, että kokoonnumme jälleen yhdessä tässä kauniissa Maan energiassa… mikä upea paikka elää, olla olemassa ja luoda… oppia tavalla, joka ei ole mahdollista missään muualla kosmoksessa ja omniversumissa… vain täällä… vain täällä Maan päällä se on mahdollista. Rakkaat enkelit, olette olleet kaikkialla ennen maapallolle tuloanne. Olitte niin monissa eri paikoissa – tai kuten te niitä kutsuisitte – monissa eri ulottuvuuksissa, mutta mikään niistä ei vedä vertoja maapallolle.
Tämä paikka on oikea aarre, jalokivi. On kunnia saada olla täällä.

Teille on kerrottu, että tulitte tänne vapaaehtoisina, mutta tarkemmin sanottuna teidät valittiin. Vain ne enkelit kutsuttiin, jotka olivat valmiita siirtymään seuraavalle, kaikkein mahtavimmalle ja laajimmalle tasolle. Vain ne enkelit – eli te – kuulivat Gabrielin trumpetin kutsun, joka kertoi ajan ja omniversumin tietoisuuden olevan valmiit Maa-planeetan käyttöönottoa varten. Ajattelette ajan ja paikan puitteissa. Mietitte sitä, miten kauan aikaa kului tänne tulemiseen ja eri lajien, ihmiskehon ja -tietoisuuden kehittymiseen. Tavallaan siitä on kulunut vain silmänräpäys. Jätitte Kodin vasta hetki sitten. Siitä ei todellakaan ole kovin pitkä aika.

Joskus teitä masentaa ajatus siitä, että tämä prosessi on kestänyt ikuisuuksien ajan. Itse prosessi sinänsä ei masenna teitä, vaan sen hitaus, Se, että asiat sujuvat hitaasti. Jos tietäisitte, että tämä on ohi vuoden kuluttua, voisitte ilmiselvästikin rentoutua hiukan. Ette olisi niin huolissanne, jos tietäisitte jonkinlaisen käännekohdan olevan olemassa. Me kutsumme sitä “eroamisen pisteeksi”, siirtymiseksi tietoisuuden yhdeltä tasolta toiselle. Jos tietäisitte pääsevänne prosessinne päähän suhteellisen lyhyessä ajassa, mitkään nykyiset ongelmanne eivät tuntuisi teistä ongelmilta.

Meidän on joskus hymähdeltävä teille kutsuessanne meitä iltaisin, itse asiassa kutsutte meitä melkein joka ilta (naurua), ja sanotte: “Rakas – tai kirottu – Tobias”, riippuen illasta, “elämäni on traumaattista, täynnä kärsimystä ja surkeutta, enkä enää tunne itseäni.” Se onkin muuten hyvä asia, että ette enää tunne itseänne. Vastaan teille lempeästi ja rakastavasti: “Rakas ystävä, kärsivällisyyttä.”

Shaumbrojen yleismaailmallinen vastaus kuuluu: “Kärsivällisyys on syvältä!” (naurua) “Olen kyllästynyt olemaan kärsivällinen. Olen täysin tämän prosessin loppuunkuluttama, tai siis sen, miten pitkä aika tähän näyttää kuluvan.” Arvatkaa mitä, Shaumbrat, voitte muuttaa asioiden kulkua. Olen yrittänyt selittää sitä teille aikaisemminkin, mutta teillä on taipumusta keskeyttää minut. Aion kertoa saman asian teille jälleen, joten voitte nyt sulkea korvanne, jos niin haluatte.

Mutta… muutetaan siis ajankulkua. Teillä on ranne- ja seinäkellonne. Sellaista asiaa kuin aika ei kuitenkaan ole olemassa, ei ainakaan siinä mielessä kuin te sen tunnette. Meidän puolellamme ei ole kelloja. Ja suoraan sanottuna meitä kyllästyttää ja kammoksuttaa uskomuksenne ajasta… ymmärrättehän… teidän eläessänne ajassa ja meidän ollessamme uskollisia ja luotettavia palvelijoitanne – palkattomia tosin – mutta silti uskollisia ja luotettavia (naurua), joudumme mekin toimimaan ajan puitteissa. Ja se on meille hyvin vaikeaa.

Joten ehkä voimme tämän Shoudin aikana aloittaa ajan laajentamisen. Voimme päästä ajan yläpuolelle, käyttää sitä halutessamme tai sitten ei. Kukaan ei ole väittänyt, että vuorokaudessa on oltava 24 tuntia. Jos luopuisitte kaikista ajannäyttövälineistänne ja poistaisitte yhtälöstä auringon vaikutuksen, teillä ei olisi käsitystä ajasta. Ajalla ei olisi teille mitään merkitystä.

Voisitte silloin avautua helpommin ajattomuuden moniulotteiselle potentiaalille. Voisitte käyttää sitä hyväksenne halutessanne. Tietenkin haluatte joskus ajan kuluvan hyvin hitaasti – nauttiessanne musiikista tai ystävien seurasta, meditoidessanne tai käydessänne pitkillä kävelyillä. Katsoessanne hyvää elokuvaa haluaisitte sen jatkuvan ikuisesti. Aikaa voi venyttää hyvinkin usein.

Mikään muu ei kannattele ajan käsitystä paitsi tietoisuudessa vallitseva uskomusjärjestelmä. Te  uskotte siihen. Sanotte, että teidän on tehtävä töitä tietty tuntimäärä päivässä. No, ensinnäkin teidän pitäisi irtisanoa itsenne. Silloin teillä ei olisi enää moisia ongelmia (naurua), kuten olemme sanoneet teille aikaisemminkin, Shaumbrat. Loppujen lopuksi haluatte työllistää itse itsenne, olla tarkemmin sanottuna aktiivisia työttömiä.

Joten jos teillä ei olisi ajan käsitettä, elämä Maa-planeetalla ei tuntuisi läheskään niin vaikealta ja haasteelliselta kuin nyt. Aloitetaan siis tämä Shoudi purkamalla ajankäsite, murtautumalla sen ulkopuolelle. Yhteiskuntanne on orientoitunut yhä enemmän aikaan. Emme nyt tarkoita sitä, että hankkiutuisitte kokonaan eroon ajasta. Sen sijaan teidän pitäisi käyttää sitä hyväksenne, venyttää ja tiivistää sitä tarpeidenne mukaisesti. Miten upeaa… ihmisiä, jotka eivät välitä ajan asettamista esteistä ja rajoitteista.

Huomaamme joidenkin teistä jo murehtivan myöhästyvänne tapaamisista. Ehkäpä teidän pitäisikin kokeilla joskus, miltä se tuntuu. Loppuuko maailma siihen paikkaan? Ei! Tarvitsevatko palaverissa teitä odottavat ihmiset todella energiaanne? Eivät… he pärjäävät ilman teitäkin, surullista kyllä (naurua). Menetättekö asemanne, jos jäätte pois kokouksista? Luultavasti… luultavasti katoatte pikkuhiljaa työpaikoiltanne. Mutta sitähän te joka tapauksessa haluattekin.

Ymmärrättehän... pyydätte itsellenne uutta työpaikkaa. Haluatte meidän kuitenkin vakuuttavan teille, että löydätte uuden ennen kuin jätätte vanhan. Aah… rakkaat Shaumbrat, se kuilu teidän on ylitettävä yksin. Teidän on itse vapautettava täydellisesti ja rakkaudella kaikki, mistä olette valmiita luopumaan. Ja jos ette tunne vielä olevanne valmiita, niin pitäkää sitten kiinni. Jos jokin asia edelleen palvelee teitä, älkää päästäkö irti. Mutta kun olette valmiita vapauttamaan, tehkää se koko sydämellänne ja seuratkaa, mitä tapahtuu.

Pelkonne astuvat mukaan peliin. Ihmettelette: “Miten saan maksettua laskut?” Mitä jos loisitte itsellenne taloudellisesti kannattavamman työtilaisuuden? Tai loisitte uuden tavan, jonka ansiosta rahaa virtaa teille? Ei sen tarvitse mennä päittäin, uusi työ vanhaa työtä vastaan. Sellainen on lineaarisen, Vanhan Energian ajattelun mukaista. Ja myös pitkäveteistä. Se kuluttaa teidät ja mielenne loppuun. Aiomme voittaa ajan, yhden suurimmista hypnooseista.

Olen paikalla tänään yhdessä rakkaan Adamus-Saint Germainin energian kanssa. Olemme täällä yhdessä. Huomaatte sen, jos kuuntelette hetken… kuunnelkaa hetki… huomatkaa… tuntekaa… ja tarkkailkaa samanaikaisesti toimivia erilaisia energioita. Luulette kuuntelevanne yhtä ääntä, mutta kuulettekin monia eri ääniä juuri nyt. Luulette sanojen tulevan Cauldresta – miksikäs sitä sanotaankaan? – mikrofonin kautta. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Teille on vain uskoteltu niin. Teidät on ohjattu keskittymään ääneen.

Kuulette Cauldren äänen, mutta paljon muutakin. Kuulette minut, Tobiaksen, joka seisoo vierellänne juuri nyt. Ette kuule minua äänentoistolaitteiden ansiosta vaan siksi, että seison vierellänne. Puhun teille eri tavalla kuin mihinolette tottuneet.

Kuulette Adamus-Saint Germainin energian. Saint Germain seisoo edessänne… ja osoittaa päätään. Myös Adamus puhuu teille. Kuulette äänen; monta ääntä samanaikaisesti. Voi, kuulette kokonaisen Shaumbrojen kuoron puhuvan. Te kaikki puhutte. Shoudaatte yhdessä meidän kanssamme. Shaumbroja on ympäri maailmaa, ja he kaikki puhuvat. Puhumme yksi- ja moniäänisesti, yhtenä ja useana konseptina.

Sanotte: “Mutta kun en kuule mitään.” Kuulette kyllä, jos annatte itsenne laajentua. Olemme iloisia, että Cauldre suostui siihen tämän tapaamisemme alussa – laajentamaan energiaansa. Kyllä, se tarkoittaa mielikuvitusta. Luottakaa mielikuvitukseenne niin paljon, että pystytte avautumaan ja kuulemaan. Kuuleminen ei tarkoita pelkästään fyysistä kuulemista, vaan on myös jumalallinen aisti. Se vain on. Se vain on.

Aiomme kertoa teille jotakin myöhemmin tänään – aiotte itse asiassa kertoa itse itsellenne – mielikuvituksesta ja moninkertaisista tasoista. Siitä, miksi joskus jumitutte. Se on tämänpäiväisen keskustelumme pääaihe. Mikä teitä estää? Mikä saa teidät jumittumaan? Ei paljoa mikään. Haluatte vain uskoa niin, mutta kyse ei todellakaan ole paljostakaan. Puhumme siitä tänään.

Mutta kuunnelkaa ensin monien äänien taikaa. Voi, jotkut niistä välittyvät kirjaimellisesti Cauldren äänen ja värähtelyn kautta. Ymmärrättehän, Cauldre… häntä nolottaa, kun puhumme hänestä. Mutta Cauldre on harjoitellut kanavointia monien elämien ajan. Ja useimpien teistä on hyvä tietää, että kyse ei ole pelkästään siitä, että me tulemme esiin. Teidän on kanavoidessanne avauduttava myös siten, että voitte itse tulla esiin. Avaatte kaikki kanavat – meidät, itsenne ja kuuntelijanne. Avaatte ne kaikki. Cauldre, kuten monet teistäkin, on opiskellut näitä asioita menneisyydessä.

Jotakin muutakin tapahtuu kanavointia opiskeltaessa – opitaan, miten kirjaimellisesti välitetään äänen kautta kaikki eri dimensionaaliset, energeettiset aspektit. Cauldren kanavoidessa hänen äänestään kuuluvat meidän ja teidän värähtelynne. On kanavoijan lahja ja velvoite valmentaa oma äänensä siten, että se ulottuu vatsaan asti ja nousee sieltä keuhkojen, rinnan ja kurkun läpi suuhun. Kanavoijan on siis kanavoitava myös fyysisiä energioita.

Olette siis “äänten ympäröimiä” tänään. Niitä tulee joka suunnasta. Miksikö? No, jotta voisitte kuulla… jos ette yhdestä, niin sitten toisesta lähteestä, mutta myös siksi, että olette moniulotteisia. Meidän jutellessamme virtaa tilaanne ja todellisuuteenne eri dimensionaalisten aspektien energiaa, joka sitten on vuorovaikutuksessa teidän dimensionaalisten aspektienne tai varjojenne kanssa… ymmärrättehän.

Kyse on siis paljon muustakin kuin yhdestä aspektistanne tai Cauldresta, joka istuu täällä kanavoimassa. Tämä tapahtuu kaikilla eri tasoilla, olittepa siitä tietoisia tai ette. Hämmästyttävää… tämä on Uuden Energian tapa elää; moniulotteinen, täynnä potentiaaleja, kaikkea samanaikaisesti. Ja tiedättehän, ettei se tule mistään ulkopuoleltanne, eettereistä tai edes meistä. Se on aina ollut olemassa ja odottanut teidän lupaanne astua mukaan leikkiin.

Joten Saint Germain, minä Tobias, seurassamme olevat enkelit ja kaikki Shaumbrat olemme täällä tänään siirtyäksemme seuraavalle tasolle… ensimmäinen askeleemme on aika… ajan voittaminen. Teidän ei tarvitse järkiperäistää tätä asiaa. Teidän ei tarvitse tuijottaa kellojanne ja yrittää muuttaa tai muokata aikaa. Teidän ei tarvitse muuta kuin ymmärtää, että aika on joustava käsite. Vain ihmiset ovat tehneet siitä joustamattoman.

Mutta pohjimmiltaan… tuntekaa hetki ajan ydin. Älkää yrittäkö määritellä, vaan pelkästään tuntea. Tuntekaa ajan ydin, sen takana piilevä asetelma, miksi se on olemassa ja miten se on palvellut teitä. Ei järkenne avulla… jos tunnette painetta päässänne, hengittäkää syvään ja tuntekaa aika. Sen ydinenergiaa on helppo laajentaa.

Joskus sanotte, että tietyn tehtävän suorittamiseen kuluu tietty määrä minuutteja tai tunteja. Sanotte: “En voi tehdä enempää kuin tietyn määrän töitä päivän aikana.” Siinä tapauksessa niin onkin. Jos sen sijaan sanotte itsellenne: “Joku päivä saan todella paljon aikaan. Teen loppuun monia eri asioita lyhyessä ajassa. Ne vain tulevat tehdyiksi tehokkaasti ja kunnolla ilman paniikkia ja kiirettä. Ne valmistuvat ajan hautomakoneessa nopeasti. Sen ansiosta minulla on enemmän vapaata – “vapaata aikaa” – tehdä asioita, joista todella nautin.”

Kyllä, teillä tulee aina olemaan erilaisia tehtäviä suoritettavana. Niitä on meidän puolellammekin, mutta me laitamme ne – miten sen sanoisi – tietyntyyppisiin aikakapseleihin, joissa ne hoituvat helposti. Sen ansiosta meillä on enemmän “vapaata aikaa” tehdä asioita, joita todella rakastamme … ymmärrättehän.

Joten Shaumbrat, tänään palaamme takaisin Shaumbra Huoltoon. Olimme siellä muutama kuukausi sitten. Se on energiaa, mielikuvituksen tuotetta, joka on hyvin todellinen paikka. Kyllä, rakastan tätä ilmaisua – mielikuvituksen tuote, joka on hyvin todellinen. Luulette, että nämä kaksi asiaa eivät sovi yhteen, mutta se ei pidä paikkaansa. Mielikuvitus ja todellisuus – ovat itse asiassa sama asia. Ne poikkeavat vain siten, että niiden energia ilmentyy eri tavalla… ymmärrättehän.

Menemme tänään Shaumbra Huoltoon, koska se on upea paikka. Teidän energianne on siellä. Sen parempaa paikkaa ei olekaan keskustelulle jumittumisesta, eri potentiaaleille avautumisesta. Siellä on hyvä avautua. Teemme tänään – kuinka sen sanoisi – ryhmäharjoituksen avautumisessa. Liikuttelemme myös aivan varmasti energiaa. Puhumme tietyistä konsepteista ja filosofioista.

Siirretään siis yhdessä energiamme Shaumbra Huoltoon. Se ei vaadi ponnisteluja eikä painostamista. Älkää pakottako mieltänne. Jos valitsette olevanne siellä, niin sitten olette.

Oma Shaumbra Huoltonne, vaikutelmanne sen energioista, saattaa olla erilainen kuin vieressänne istuvalla henkilöllä. Niin sen pitää ollakin. Laajentuneissa todellisuuksissa jokaisella on oma käsityksensä niiden energioista. Joku saattaa nähdä kauniiden, paksujen mattojen peittämän lattian, jonka päällä Shaumbra Huollossa voi makailla, kun joku toinen taas hahmottaa puulattian. Tämä johtuu siitä, että molemmat potentiaalit ovat olemassa samanaikaisesti. Matot, puu, laatat, maalattia, vesi – ymmärrättehän, että tämä paikka on moniulotteinen. Minkä potentiaalin te valitsette? Se riippuu täysin teistä itsestänne.

Istumme täällä Shaumbra Huollossa uudistamassa energiaamme. Olemme turvallisessa paikassa, jossa voimme vapautua meitä pidättelevistä asioista ja nähdä, keitä todellisuudessa olemme. Vetäkää syvään henkeä ja tuntekaa tämän paikan energia.

Meidän on ohimennen sanottuna nuhdeltava joitakin teistä. Törmäätte ongelmiin. Jotkut teistä ovat törmänneet pyhien aikana joihinkin mielenkiintoisiin, traumaattisiin ongelmiin… mitä upeaa aikaa draamalle! Joudutte pulaan, ja pian tilanne saa teidät kokonaan valtaansa. Masennutte. Ja sitten joillakin teistä on itku herkässä koko ajan. Annatte draaman hallita teitä.

Sitten kiroatte ja sanotte: “Olen oppinut kaikenlaista Shoudien aikana, mutta en näköjään  tarpeeksi. Shoudeissa ei ole perää, koska törmään näihin ongelmiin ja traumoihin perhepiirissäni ja työssäni. Miten voisin olla Shaumbra, jos kerta sain potkut juuri ennen joulua?” Tiedämme teidän ajattelevan niin… olemme kuulleet teidän “miten minulle voi tapahtua tällaista?” -kysymyksenne.

Shaumbrat, sen sijaan että suututte ja vihastutte, otatte “voi minua raukkaa” -asenteen tai tunnette olevanne arvottomia, niin pysähtykää hetkeksi. Tulkaa tänne Shaumbra Huoltoon. Se on usein täysin tyhjä ja vain teidän käytettävissänne. Muita Shaumbroja ei ole, ja saatte paikan kokonaan itsellenne.

Tulkaa tänne… istukaa alas… ja hengittäkää syvään. Tuokaa ongelmannekin tänne, jos niin haluatte. Tämä on itse asiassa loistava paikka prosessoida ja tarkastella ongelmia sekä niiden takana piileviä potentiaaleja. Tulkaa Shaumbra Huoltoon. Älkää tuhlatko energiaanne ongelmienne märehtimiseen, vaan tulkaa tänne. Pyytäkää meidät paikalle – Tobias, Saint Germain, Quan Yin, Ohama. Pyytäkää meidät paikalle istumaan kanssanne, jos niin haluatte. Älkää pyytäkö meitä ratkaisemaan ongelmianne, sillä tiedätte jo etukäteen vastauksemme. Mitä sisimmästäsi löytyy? Miltä se sinusta tuntuu?

Kysytte itseltänne istuessanne täällä Shaumbra Huollossa: “Mitä tämän asian takana piilee? Miksi sain juuri potkut? Miksi kehoni on tuntunut viime aikoina täysin loppuunpalaneelta? Miksi minulla on jatkuvasti ongelmia perheeni kanssa? Miksi en pysty jättämään puolisoani, vaikka en halua enää olla hänen kanssaan? Olen onneton, mutta jään kuitenkin.” No, tulkaa tänne… istukaa alas… hengittäkää syvään… juokaa lasi vettä. Aivan, voitte juoda täällä lasin vettä. Kokeilkaa vaikka.

Jotkut teistä ajattelevat: “Onpas älytöntä.” Kyllä, mutta ei lähestkään niin älytöntä kuin elää jumittuneena maapallolla yksiulotteisena ihmisenä. Se vasta älytöntä onkin. Teidän ei ole pakko olla maapallolla. Ottakaa vain lasillinen vettä ja virkistäytykää. Hengittäkää syvään ja sanokaa ääneen tai mielessänne: “Mistä tämä johtuu? Mistä on kysymys?” Silloin alkaa tapahtua. Vastauksen on tultava teille. Sen on pakko, ennemmin tai myöhemmin.

Jos käytätte vain järkeänne ja yritätte selvittää asioita sen avulla, on vastauksen hankala saapua luoksenne. Se on kuitenkin paikalla. Joskus näemme vastauksen leijuvan energiakentässänne ja toteamme: “Voi luoja, miksi he eivät näe vastausta kuten me?” Se johtuu sitä, että olette jumittuneet mieleenne.

Toimitte – kuten me niitä kutsumme – lähiulottuvuuksissa, ette luovissa ulottuvuuksissa. Puhumme asiasta kohta lisää. Päästäkää hiukan irti mielestänne. Antakaa kysymyksenne olla. Älkää yrittäkö pohtia sitä. “Rakas Henki, rakas minä itse, rakas Shaumbra, mistä rahan puute elämässäni johtuu? Miksi minulla on yhtäkkiä vino pino laskuja, auto rikki, vuokranmaksu myöhässä ja työpaikka menneen talven lumia?”

Esittäkää kysymys itsellenne… ymmärrättehän. Esittäkää se todella itsellenne. Kuunnelkaa vastausta sisimmästänne. Antakaa asian olla älkääkä enää ajatelko sitä. Olette jo kysymyksenne esittäneet. Kun enkeli tai ihminen kysyy kysymyksen – mikä onkin yksi maailman kauneimmista asioista – saa se aikaan dynamiikan, jonka ansiosta vastaus tulee esille. Sen on pakko. Se on universumin luonnollinen vastine kysymykselle. Toisin sanoen on luonnon lakien mukaista saada vastaus itselle esitettyihin kysymyksiin.

Kysyessänne itseltänne jotakin reagoivat kaikki mahdolliset tasonne lähtemällä liikkeelle. Niillä on tarve saada vastauksia ja ymmärrystä. Ne ovat väsyneitä käymään läpi kokemuksia. Siten luodaan tai tuodaan esiin vastaus, joka on aina ollut olemassa.

Siinä te sitten olette… esitettyänne kysymyksenne. Päästätte irti. Lähtekää… istukaa Shaumbra Huollossa… juokaa vettä… uikaa altaassa… istukaa kylvyssä… tai vesiputouksen alla, joka muuten on yksi suosituimmista paikoista täällä. Täällä on hyvin, hyvin kaunis vesiputous. Sen vesi on lämmintä ja laskeutuu päällenne pehmeästi, ei ryöppyämällä.… ymmärrättehän… täällä voitte jopa hidastaa avaruuden vaikutusta. Vesi laskeutuu päällenne pehmeästi.

Istukaa täällä hetki. Hengittäkää… kuunnelkaa musiikkia. Meillä on täällä kaikkea mahdollista musiikkia, kaikki – miten te niitä kutsuttekaan – CD:t. Kaikki kautta aikojen kirjoitetut nuotit tai sanat ovat täällä. Taivaallista musiikkia… meillä on jopa kantria (naurua).

Olette siis päästäneet irti kysymyksestänne. Älkää asettako mitään aikarajoitteita vastaukselle. Se saa aikaan vain sotkua. Antakaa vastauksen tulla ilman aikarajoitteita… ymmärrättehän. Te olette ajattomia kuten vastauksennekin. Älkää sanoko: “Tarvitsen vastauksen viidessä minuutissa”, sillä silloin kysymyksenne on alusta lähtien epätasapainossa. Olkaa ajattomia. Jotkut teistä sanovat: “Mutta mitä jos vastauksen saamiseen kuluu vuosi?” No, mitä sitten? Saatte joka tapauksessa vastauksenne, vai mitä? Älkää huolehtiko ajasta täällä Shaumbra Huollossa. Olkaa ajattomia. Vastaukset tulevat teille.

Shaumbrat, viime Shoudissamme esitettiin kysymys pimeydestä. Joku kysyi: “Mikä ero on pimeydellä ja pahuudella?” Vastasimme lyhyesti: “Pimeys on luonnollinen olemisen tila.”

Pimeydellä on monta eri nimeä. Sitä voidaan kutsua negatiiiviseksi tai feminiiniseksi energiaksi. Sitä voidaan myös kutsua “toiseksi” tai “toisen puolen” energiaksi. Se on vain osa yhtälöä. Se voisi olla yhtälön “nolla” verrattuna valoon, joka on “yksi.” Tai se voisi olla “yksi” ja valo “nolla.” Pimeys ja valo puhtaimmillaan eivät ole kiinni energiarakenteissaan. Ne muuttuvat… ymmärrättehän. Ne muuttavat paikkaa yhtenään – pimeydestä valoon, valosta pimeyteen. Ne muuttavat luonnettaan.

Joku siis esitti kysymyksen – pimeydestä verrattuna pahuuteen. Ja me vastasimme pimeyden olevan olemisen luonnollinen muoto. Se on osa kaksinaisuutta, oma dimensionsa. Se on valon kumppani ja rakastaja. Ne vaihtavat rooleja keskenään jatkuvasti.

Pahuus – joka englanniksi (evil) toisinperin kirjoitettuna on elää (live) – pahuus on epätasapainoista pimeyttä, jossa huomio on kiinnittynyt vain pimeyteen ja – kuten te sitä kutsuisitte – suuttumuksen… vihan… tyhjyyden… tai rakkauden puutteen energioihin… miten sitten haluattekin määritellä asian. Pahuus on epätasapainoista pimeyttä. Se keskittyy vain pimeyteen jättäen valon huomiotta.

Rakas Linda puolestaan kysyi: “Millä nimellä kutsutaan epätasapainossa olevaa valoa?” Ja koska yritimme vastata viime kerralla mahdollisimman moniin kysymyksiin, lykkäsimme vastauksen antamista Lindalle. Haluamme nyt kuitenkin puhua hetken asiasta, joka on hyvin tärkeä osa moniulotteista ja multipotentiaalista elämää maapallolla. Teidän on ymmärrettävä valon ja pimeyden välistä dynamiikkaa.

Valo… kutsutte itseänne “valotyöläisiksi.” Työskentelette valossa poistaen universumista pimeyden. Varsinaista potaskaa, Shaumbrat (naurua). Hyvin epätasapainoista. Me käytämme asiasta sanaa, jota ei voi liittää mihinkään ihmissanaan. Paras tapa lausua se ihmiskielellä on “anost,” anost (Tobias lausuaa sanana u-NOST). Se tarkoittaa valon suuntaan epätasapainossa olemista. Anost on pimeyden kieltämistä, joka puolestaan merkitsee oman pimeän puolenne kieltämistä.

On monia, monia new age-ihmisiä… meitä naurattaa, koska Cauldre… hän pyörittelee meille päätään ja sanoo: “Nyt sitten saamme vastaamme kaikki new agelaiset.” Mutta hehän tarvitsevatkin hiukan vastusta, vai mitä? (naurua). Heidän on aika astua alas huojuvilta valtaistuimiltaan… ymmärrättehän.

Valon suuntaankin voi siis olla epätasapainossa. Ja meidän on pakko nauraa kuullessamme puhuttavan “valon sotureista.” Mitä vastaan luulette taistelevanne? Aiotteko ryhtyä taisteluun pimeyttä vastaan? No, te häviätte, koska vastustajanne on voimakkaampi… ymmärrättehän. Sen vuoksi, että kohotatte miekkanne, kohottaa vastustajannekin omansa. Ja siitäkös vasta taistelu alkaakin. Kaikista rauhan ja rakkauden viesteistänne huolimatta… pimeyden kieltäminen sinällään luo sodan.

Pimeys pyytää vain hyväksymistänne… ymmärrättehän. Tämä on joillekin kova paikka johtuen pimeyteen liittyvistä uskomuksista. Pimeydellä on huono maine… ymmärrättehän… joka on, aivan, lähtöisin kirkoista ja muualtakin. Ette voi tunnustaa pimeyttä, koska se liitetään pahuuteen. Eikä se ole sitä. Pahuus on yksinkertaisesti epätasapainoinen, epävakaa versio pimeydestä. Pimeydessä itsessään ei ole mitään vikaa.

Joten Shaumbrat, voitte olla epätasapainossa valon suhteen niin pahasti, että se saa oman voimanne heikkenemään. Alatte puhua esoteerisen yleviä sanoja rauhasta Maan päällä, vaikka ette ymmärrä asioiden dynamiikkaa. Haluatte pelastaa maailman tuntematta myötätuntoa sitä kohtaan.

Yleisesti ottaen voisi sanoa, että valoon kallellaan olevassa henkilössä kiinnittää ensimmäiseksi huomiomme, kummallista kyllä, myötätunnon puute. Luulisi pimeydeltä puuttuvan myötätuntoa, mutta se onkin epätasapainossa oleva valo, joka luulee maailman kaipaavan pelastamista, ja että vain se itse voi toimia pelastajana.

Kun ihminen on enemmän kallellaan valoon, muuttuu hän hyvin ilmavaksi ja eteeriseksi. Hän ei ole maadoittunut eikä hänestä saa minkäänlaista otetta. Hänen suorituskykynsä heikkenee, ja hänellä on vaaleanpunaisia, epäkäytännöllisiä konsepteja, jotka estävät energian liikkumisen. Tasapainoton valo jää energian tuupittavaksi sen sijaan, että itse liikuttaisi tehokkaasti energiaa.

Halusimme siis ottaa esille tämän pimeyttä koskevan käsityksen.

Puhuimme muutamia vuosia sitten vuosittaisessa Shaumbra-tapaamisessamme siitä, että pimeydessä piilee jumalallisuutenne. Se oli vaikeinta, mitä olemme koskaan tehneet Cauldren ja teidänkin kanssanne; avautua ja sanoa, että pimeys on yksinkertaisesti valon kumppani. Siinä ei ole mitään hyvää eikä pahaa. Ne ovat kuin rakastavaisia tai ystäviä, jotka täydentävät toinen toisiaan. Ne ovat olleet teille peilejä, joista näette omat olemuksenne.

Voitteko päästä siihen evoluutionne vaiheeseen, jossa näette pimeyden ja valon yhtenä ja samana? Kumpikaan niistä ei ole hyvä tai paha… ne vain ovat. Ne ovat ilmaisuja. Pimeys auttaa pyörittämään valoa, Shaumbrat. Se liikuttaa valoa. Valo auttaa valaisemaan uusia alueita, mutta tarvitsee pimeyttä liikkuakseen ja maadoittuakseen. Emmekä nyt puhu akselilla pimeys/pahuus, pimeys/paha, pimeys/väkivalta, vaan ydinenergioista.

Silloin tällöin, kuten kerroimmekin jo kauan sitten, pimeys ja valo vaihtavat rooleja… ymmärrättehän. Valo sanoo: “Haluan nyt kokea, miltä pimeys tuntuu.” Ja pimeys puolestaan haluaa kokea valon. Silloin ne vaihtavat puolia.

Yleisesti ottaen voisi sanoa, että valonne ja pimeytenne ovat vaihtaneet rooleja ikuisuuksien ajan. Sitä ei yleensä kannata tehdä fyysisessä muodossa… ymmärrättehän. Siitä on olemassa esimerkkejä, joista Andra, Norma, voisi kertoa teille lisää… mitä tapahtuu… kun roolit vaihtuvat henkilön tai hengen ollessa inkarnoituneena fyysisesti. Se heittää kaiken tasapainosta. Joten yleisesti ottaen voisi sanoa… eikä kyse ole – joku juuri kysyi – onko tässä kyse polaarisuuden vaihtumisesta. Ei oikeastaan… se on eri asia, mutta tämä roolien vaihtuminen siis tapahtuu yleensä elämien välissä.

Ne, jotka käyvät läpi hyvin intensiivistä, henkistä ylösnousemusprosessia tai hengellistä evoluutiota, kokevat roolien vaihtumisen ollessaan edelleen fyysisessä kehossa… ymmärrättehän. Jokainen teistä on kokenut pimeyden ja valon roolien vaihtumisen. Ja sillä on taipumusta saada todellisuutenne heittämään häränpyllyä. Siinä vaiheessa yleensä menetätte työnne, kumppaninne ja kaiken muutkin elämässänne tasapainossa olleet asiat.

Roolit siis vaihtuvat, mutta eri tavalla kuin aikaisemmin. Ne vaihtuvat, jotta voisitte kokea ja nähdä itsenne uudesta näkökulmasta. Ja sitten ne palaavat ja sulautuvat yhteen. Monien teistä kohdalla tällainen sulautuminen on nyt käynnissä… ymmärrättehän, että pimeys ja valo säilyttävät aina tiettyyn pisteeseen asti oman identiteettinsä. Vaikka ne sulautuvatkin yhteen, säilyttävät ne tietoisuutensa siitä, että olivat joskus valo tai pimeys. Valo ja pimeys eivät siis välttämättä katoa, vaan löytävät uuden tavan kommunikoida keskenään.

Mutta niiden sulautuessa… ymmärrättehän, että te kaikki olette käyneet läpi tämän roolien vaihtumisen viimeisten viiden, kuuden vuoden aikana. Tiedämme teistä tuntuvan siltä, kuin olisitte käyneet sen läpi monia kertoja, mutta ette ole. Sitä ei voi käydä läpi kuin yhden ainoan kerran yhdessä fyysisessä elämässä… uskokaa pois. Olette kokeneet roolien vaihtumisen kerran, ja nyt valo ja pimeys sulautuvat yhteen.

Ajatelkaa asiaa pimennyksen avulla… ymmärrättehän… kuun ja auringon pimennyksen avulla… kun yksi elementti kulkee toisen ohi, ja väliaikaisesti peittää tai luo varjon toisen ylle… ymmärrättehän… melkein kuin käänteinen varjo. Juuri niin teille tapahtuu tällä hetkellä. Te integroitte, sulautatte ja vihitte pimeytenne ja valonne.

Älkää kuitenkaan juosko kuuluttamaan julkisesti, että pimeytenne ja valonne ovat avioituneet, sillä muut eivät voi ymmärtää teitä. Pimeyden stigma on niin vahva, että muut eivät yksinkertaisesti edes halua käsittää. He ovat keskellä omaa valon ja pimeyden välistä taisteluaan. Tiedätte, miltä se tuntuu; olette itse läpikäyneet sen tässä elämässä sekä itsenne että muiden kautta.

Te siis integroidutte uudelleen. Elämässänne on menossa sielun pimennys – ei kuun tai auringon – vaan sielun pimennys, jossa pimeys ja valo sulautuvat takaisin yhteen ja melkein heittävät yllenne käänteisen varjon… ymmärrättehän. Kun niin tapahtuu, ihmettelette elämissänne käynnissä olevia myrskyjä. Olette kuitenkin itse pyytäneet tätä prosessia ja pettyisitte, jos ette saisi kokea sitä. Jos palaisitte meidän puolellemme nyt, sanoisitte: “Miksi ette rohkaisseet minua jatkamaan. Olin melkein perillä. Valo ja pimeys sulautuivat takaisin yhteen.” Juuri niin tapahtuu tällä hetkellä.

On siis oikein, että tämän sielun pimennyksen aikana valo ja pimeys sulautuvat yhteen eivätkä erkane uudelleen. Sielun pimennyksen aikana puhumme potentiaaleista, varjoista… ymmärrättehän… joita nyt syntyy. Sielun pimennyksen tapahtuessa, pimeyden ja valon sulautuessa yhteen sisimmässänne… piilee pimennyksen alla monia, monia potentiaaleja.

Tätä on vaikea selittää sanoin, mutta vaikka teillä onkin aina ollut melkein lukematon määrä potentiaaleja valittavananne, ovat lähietäisyydellänne olleet potentiaalit olleet rajoitetut… ymmärrättehän. Kykynne tuoda esiin erilaisia potentiaaleja oli rajoitettu. Ne olivat olemassa, mutta tietoisen ymmärryksen tai biologisen kyvyn puuttuessa mahdottomia manifestoida. Sielun pimennyksen aikana suurempi määrä potentiaaleja on käsienne ulottuvilla. Pystytte manifestoimaan  asioita, jotka vuosi tai kaksi sitten olisivat tuntuneet lähes mahdottomilta. Se on sielun pimennyksen ansiota. Todellisuuden ulottuvilla on nyt paljon, paljon suurempi määrä varjoja tai potentiaaleja… niitä on paljon enemmän.

Tapaamisemme alussa kanavoimme yhdessä teidän ja Cauldren kanssa Hiljaisen rukouksen…  “mahdollisuuksien rukouksen.” Niin me kutsuimme sitä aluksi, mutta Cauldre ei ymmärtänyt tarkoitustamme. Meidän oli siksi muutettava nimi Hiljaiseksi rukoukseksi. Siinä sanotaan, että “minulla on jo kaikkea… todellisuuteni sisältää kaiken… minun on vain hyväksyttävä se… tuotava kaikki tietoisesti todellisuuteeni… etsimäni rakkaus on jo elämässäni… minun on vain avattava ovi ja päästettävä se sisään sen sijaan, että vain istuisin ja valittaisin rakkauden puutetta. Valitsemani varallisuus, jota tarvitsen tehdäkseni tätä työtä ja elääkseni vauraana esimerkkinä Hengestä Maan päällä on jo olemassa… ymmärrättehän.

Jotkut teistä kysyvät: “Mutta missä, missä?” Voi, kyllä, se on olemassa. Se on potentiaali, johon ette ole kiinnittäneet huomiota ettekä oivaltaneet, mutta se on silti olemassa. Terveys… hiljaisessa rukouksessa sanotaan, että kehonne ovat jo parantuneet, koska terveen kehon mahdollisuus on jo olemassa. Teillä kaikilla on ollut nämä samat mahdollisuudet koko ajan. Ne ovat nyt täällä, Shaumbrat.

Hiljainen rukous on mahdollisuuksien rukous. Ehkä siitä kannattaisi tehdä Hiljaisen Rukouksen alaotsikko. Ehkä Shaumbrojen lausuessa Hiljaisen rukouksen… joka ei ole pyyntö tai kerjäämistä… vaan oivaltamisen ja hyväksymisen rukous. “Oivallan, että elämäni on kaikin puolin rikasta. Ymmärrän, että Minä Olen.” Shaumbrat, sen pitäisi olla Potentiaalien rukous, jossa ette pyydä mitään; avaatte vain ovet eri potentiaaleille. Hämmästyttävä asia.

Puhuimme viime Shoudissa varjoista ja potentiaaleista. Sanoimme, että ihmillä on tapana elää hyvin yksipuolista elämää, tuskin edes dualistista. He ilmaisevat itseään vain yhdellä tavalla ja kulkevat yhtä ja samaa polkua. Shaumbrat oppivat, että elämässä on muutakin kuin vain yksi tapa tehdä asioita. Shaumbrat oppivat, että mielikuvituksen energian kautta voi avautua kaikille muille asioille. Voitte tuoda ne todellisuuteenne kristalliporttien kautta, jotka johtavat suoraan tähän Nyt-hetkeenne.

Mikä estää teitä? Mikä teitä pidättelee? Miksi asiat eivät suju? No, ensinnäkin yritätte liikaa. Yritätte pakottaa ja järkeillä asioita esiin. Jotkut teistä yrittävät huijata ja manipuloidakin, mutta se on mahdotonta.

Kyse on oivalluksesta ja uskomusjärjestelmästä. Kyse on uskosta siihen, että teissä on muutakin kuin vain ihmisaspektinne. Kyseessä on paitsi selviö, myös uskomus. On kyse siitä, että annatte itsenne uskoa ja unohtaa rajoituksenne, mutta ilman pakottamista ja kamppailua.

Toinen teitä pidättelevä asia ovat lupaukset ja valat, joita olette vannoneet itsellenne. Jokainen niistä toimii esteenä… tai tukoksena… kivenä… tai lohkareena tiellänne… tai naulana, jonka olette naulanneet sielunne seinään pidätelläksenne itseänne… vala, jonka mukaan ette koskaan olisi tekemisissä pimeyden kanssa. Voi hyvänen aika… miksi ette olisi? Aivan, olette olleet hyväksikäyttäjiä; olemme kuulleet sen ennenkin.

Nyt on aika päästä sen yli. Jotkut teistä sanovat: “Olen ollut noita ja manaaja. Pimeys on vaikuttanut minuun.” Määritelkää pimeys uudelleen, Shaumbrat. “Kyllä, mutta muut käyttivät taikuuttani hyväkseen.” Aivan, jotkut tekivät niin, mutta te ette. Jotkut teistä sanovat nyt: “Mutta kun minä itsekin käytin sitä hyväkseni.”

Nyt on aika siirtyä noiden esteiden yläpuolelle. On aika poistaa sielunne ovelta naula, joka on pidätellyt teitä. Tunsitte olonne niin syylliseksi ja ahdistuneeksi, että sanoitte: “En tee tällaisia asioita enää koskaan.” Pam, pam, pam… iskitte juuri naulan oveenne… rajoititte itseänne. Suljitte juuri ulkopuolellenne sielunne potentiaaleja, todennäköisyyksiä ja mahdollisuuksia.

Sanotte: “Mutta olen tappanut toisen ihmisen.” Aivan… ei hyvä… mutta nyt tiedätte paremmin. Ette toimisi enää samalla tavalla. Ja tiedättekö mitä? Tappamanne ihmiset ovat jälleen Maan päällä. He eivät luultavasti tunne teitä eivätkä edes kanna kaunaa teitä kohtaan. Mutta te löitte yhden naulan lisää sielunne oveen sanomalla: “En enää koskaan tee niin.”

Tunsitte syyllisyyttä käyttäessänne hyväksenne valtaanne. Näitte, mitä se teki teille ja hengellenne. Näitte, mitä se teki muille. Joten pam, pam, pam… yksi naula ja lauta lisää sielunne talon ikkunoihin ja oveen… ja sama asia on toistunut yhä uudelleen ja uudelleen, Shaumbrat.

Olemme vapauttaneet ja poistaneet monia nauloja ja lautoja. Muutamia on silti edelleen jäljellä. Jotkut naulat on isketty niin syvään, että ette edes näe niitä. Jotkut olette jopa piilottaneet. Olitte hyvin, hyvin ovelia ja sanoitte: “En halua enää koskaan tehdä niin. Se oli pahinta, mitä olen koskaan tehnyt. En tee sitä koskaan enää. En halua enää koskaan johtaa yhtäkään armeijaa taistelukentälle, sillä olen nähnyt veren virtaavan. Näin ihmisten menettävän henkensä ja perheiden kärsivän turhan takia, Jumalan puolesta”, kuten teille oli kerrottu… ymmärrättehän.

Joillakin teistä on tämä vala sisimmässänne. Ja tuolloisen elämänne jälkeen sanoitte: “Ei koskaan enää. Varmuuden vuoksi hautaan käyttämäni naulankin. Vuoraan laudoilla osan sieluani ja hautaan käyttämäni naulan. Ja kuvittelen, että sitä ei ole olemassakaan, vaikka joku päivä yrittäisinkin etsiä ja poistaa sen. Jos joku yrittää saada minut aukaisemaan sieluni osia, joiden on parasta pysyä lukittuna, aion kuvitella, että mitään ei ole tapahtunutkaan. Aion hypnotisoida itseni. Se on kaikista vahvoin hypnoosi. Teen sen, että en enää koskaan löytäisi edes naulaa.” Ymmärrättehän, mitä tarkoitamme.

Olette nyt mielenkiintoisessa vaiheessa. Tiedätte naulan olevan paikoillaan. Sieluanne peittävät laudat ovat siellä. Mitä siis aiotte tehdä? Mitä aiotte tehdä syvään haudatuille lupauksille ja valoille kuten “en halua enää koskaan rikastua, koska raha tekee minusta pirullisen ihmisen.” Aivan, niin se tekikin (naurua), mutta ette toimisi enää samalla tavalla kuin silloin, Shaumbrat. Tietoisuutenne ja rakkautenne ovat saaneet teidät siirtymään eteenpäin.

Pystyttekö nyt oivaltamaan… tuntekaa hetki istuessamme täällä Huollossa. Tiedättekö, miltä tuntuisi, jos teillä olisi suunnaton määrä rahaa? Tuntekaa se hetki. Voi, lopettakaa – joku teistä sanoi juuri, että jakaisi rahat muille – lopettakaa tuollaiset puheet. Nauttikaa rahoista ensin itse.

Kuvitelkaa… kyllä, olette oikeassa… olette aivan oikeassa… oivaltaessanne äkkiä, että ette tarvitse niin paljon. Olette oikeassa. Ymmärrätte, että jos teille virtaisi suunnattomasti rahaa, pitäisi sen myös virrata ulos. Ei ole mitään järkeä kasata tai piilotella tai käyttää rahaa ruokkimaan  maailmanlopun pelkoja. Jos maailmanloppu olisi tulossa, kannattaisi lähteä ensimmäisinä lipettiin (naurua)… takuuvarmasti. Ajatelkaa asiaa. Miksi kärsiä… paras poistua ajoissa (naurua).

Joten Shaumbrat, teille siis virtaa rahaa. Tuntekaa se hetki. Tuntekaa, miltä se tuntuu. Tuntekaa, miltä energian palaaminen elämiinne tuntuu. Tuntekaa tämä potentiaali. Aivan, olette oikeassa – rahan on virrattava sisään ja ulos. Se on luonnollinen lasku- ja nousuveden sykli. Se tarkoittaa rahan käyttämistä tarkoituksenmukaisesti. Ehkä haluatte rakentaa sen avulla tällaisen Huollon. Tai investoida talouteen… ostaa viisi autoa. Haluatte ehkä useamman kuin yhden kodin.

Katsokaa, mitä tästä seuraa. Naula on tiukasti paikoillaan. Ja te sanotte: “Kuulostaapa itsekkäältä. En tarvitse niin paljon tavaraa.” Shaumbrat, päästäkää irti. Vapautukaa tällaisista rajoitteista. Tiedämme – ja niin tiedätte tekin – että ette ala riehumaan rahan kanssa. Ette tule tekemään asioita, joista olisi haittaa teille tai muille. Tulette toimimaan tasapainoisesti… ymmärrättehän.

Niin sen vain on oltava. Miksikö? Koska ymmärrätte valon ja pimeyden olemuksen… tuotte ne takaisin yhteen. Teillä on meneillään sielun pimennys. Vihitte valon ja pimeyden. Rahan ei koskaan tarvitse olla epätasapainossa… ei myöskään ihmissuhteiden… rakkauden…seksin… ruoan… tai minkään muunkaan, koska te olette valinneet niin.

Jotkut teistä sanovat huolissaan: “Hyvä on, minä siis tasapainotun. Opin tekemään sen. Olen todella valmis hyväksymään lahjat ja ilon elämääni. Mutta mitä jos alankin lipsua taaksepäin?” Henkinen fysiikka tekee sen melkein mahdottomaksi – ei sataprosenttisesti, mutta melkein mahdottomaksi – koska saavutatte tietyn valaistumisen asteen. Sitä ei voi tuosta vain pyyhkäistä pois… ymmärrättehän. Valaistumista ei voi pyyhkiä pois.

Ette siis ala lipsumaan taaksepäin. Ette sorru tekemään pahoja ja pimeitä tai edes valoon päin kallellaan olevia asioita. Kaikki tulee olemaan tasapainossa. Olette pyytäneet meitä  varmistamaan sen; läpsäytämme teitä takapuolelle muutaman kerran, jos alatte lipsua (naurua).  Teemme sen oikein mielellämme (naurua). Rakastamme auttamistanne, sillä – jos ette ole sitä vielä huomanneet – teidän suuntanne on koko Shaumbran suunta… aivan kuten senkin suunta on teidän suuntanne… ymmärrättehän.

Niin monet teistä aistivat tämän Shaumbra-entiteetin energiat. Se on läsnä tukeakseen, palvellakseen ja avustaakseen teitä. Mutta pystytte myös tuntemaan – kuinka sen sanoisi – häiriöt Shaumbrassa. Tunnette, kun muilla Shaumbroilla on vaikeaa. Ehkä ette edes tiedä heidän nimiään, mutta pystytte tuntemaan ryhmäenergian.

Olette oma tietoisuutenne, mutta myös ryhmätietoisuus… niin pitkään kuin niin valitsette. Meistä on myös hyvä tehdä kanssanne töitä siksi, että sinne minne te menette, menemme mekin. Olemme perhettä, samaa ryhmää. Olemme Shaumbroja.

Mikä muu teitä pitää erossa potentiaalien konseptista, uusista esiin pyrkivistä konsepteista? No, saatte hyvin vahvoja vaikutteita ulkopuoleltanne, muilta ihmisiltä – työtovereiltanne tai kadulla kulkevilta ihmisiltä. Erityisen vahvoja vaikutteita saatte television ja muun median kautta, koska ne ruokkivat monia. Voi, media on suurin tuntemamme ruokintajärjestelmä, koska se pystyy ruokkimaan miljoonia samanaikaisesti. Se ruokkii todellisuuksia ja uskomusjärjestelmiä. Se myös tukee uskomusten manifestoitumista ympäri maailmaa.

Uskomusjärjestelmät ovat hyvin, hyvin vahvoja. Ne vaikuttavat teihin, koska tuntiessanne tai kokiessanne jotakin sisimmässänne, yrittää ulkopuolinen maailma kertoa teille: “Ei, se ei voi olla niin.” Teidän on pystyttävä pääsemään sen yli ymmärtääksenne. On aika irrottautua ruokinnasta. On aika päästää irti muiden versiosta todellisuudesta. Päästäkää siitä irti, Shaumbrat. Sekin pidättelee teitä.

Omat sisäiset uskomuksenne – miten ne ovat mahdollisia? Olemme kuulleet useiden teistä sanovan: “Tobias, upea teoria, todista se.” Emme voi tehdä niin, koska todellisuutenne perustuu uskomuksiinne. Ja vaikka voisimmekin, sanoisitte seuraavaksi: “Okei, sinä todistit sen, mutta minä itse en siihen pysty.” Ymmärrättehän, että sen on tultava teistä.

Omia uskomuksianne todellisuuden luonteesta on tutkittava tarkemmin. Teidän on katsottava sisimpäänne. Mitkä ovat uskomuksenne todellisuuden luonteesta? Onko teidän pystyttävä koskettamaan, tuntemaan ja haistamaan, jotta asia olisi todellinen? Vai pystyttekö hyväksymään mielikuvituksen? Voitteko hyväksyä muut todennäköisyydet ja mahdollisuudet?

Olette hyvin monimutkaisia olentoja. Olette osittain ihmisiä, osittain enkeleitä. Olette osittain Jumala ja aivan varmasti myös paholainen. Teillä on kaikki nämä eri aspektit. Joskus teidän on vain tultava Shaumbra Huoltoon, pois hämmennyksen ja melun keskeltä. Ymmärrättehän, täällä on oma erityinen energiansa. Siitä puuttuu – kuten te sanoisitte – kaupunkienne, Maan ja ihmiskunnan aiheuttama melu. Voitte tulla tänne ja olla melun yläpuolella, uudistua.

Joten Shaumbrat, käytetään… auttaaksemme teitä ymmärtämään käytämme seuraavaa analogiaa. Puhutaan autosta, koska olemme Huollossa. Kuvitelkaa auto, oma autonne ja kulkuvälineenne. Se ei ole muuta kuin fyysinen tavara, teräksestä, renkaista, muovista ja – jos olette onnekkaita – osittain nahastakin tehty esine.

Autolla ei ole mieltä. Se vain on, kuten fyysinen kehonnekin. Fyysinen kehonne on myös kulkuväline, teidän kulkuvälineenne. Sanotaan nyt, että autolle lisätään aivot. Sitä ei tapahdu fyysisessä todellisuudessanne, mutta luodaan nyt auto, jolla on aivot.

Auton aivot auttavat sitä kulkemaan paikasta toiseen. Aivojen avulla auto osaa kulkea kauppaan tai toimistolle ja kääntyä oikealle tai vasemmalle. Aivot varastoivat ja keräävät tietoa suunnista ja reiteistä, mutta myös asioista, joita pitäisi tehdä tai olla tekemättä.

Ymmärrättehän, että osa aivojen tehtävää on suojella autoa ja sen identiteettiä. Meillä on nyt aivo-auto. Ja sisimmässään se haluaa elää ikuisesti. Intuitiivisesti se osaa suojella ja pitää huolta itsestään. Aivot ottavat tehtäväkseen vastuun asioista, joita tulisi tehdä tai olla tekemättä. Aivot tietävät, että tiukassa mutkassa kaasua ei paineta pohjaan eikä ajeta tuhatta ja sataa. Se osaa suojella itseään.

Se on hieno asia. Olette antaneet itsellenne aivot, jotka keräävät ja varastoivat tietoa. Ne ovat tietokantanne. Aivoilla on myös kyky tuomita menneisyydessä tapahtuneiden asioiden perusteella. Niillä ei ole mitään keinoa tuomita asioita, joita ei ole vielä koettu. Siinä mielessä aivot ovat hyvin rajoitteiset. Ne keräävät tietoa ja langettavat tuomioita.

Niillä ei kuitenkaan ole kykyä ennustaa tulevaisuutta. Itse asiassa jos alatte puhua uusista kokemuksista, tulevaisuudesta tai jostakin, mitä ei ole aikaisemmin koettu, alkavat aivot erittää pelon energiaa. Niillä ei ole kokemusta asiasta, joten ne suojelevat itseään pelon avulla kuten tekin. 

Suurin osa ihmisistä toimii pääasiassa – kuten me sitä kutsumme – “keho/aivot -tietoisuudessa”, aivan kuten itseään suojeleva aivoautommekin. Suurin osa ihmisistä yksinkertaisesti suojelee itseään. He varastoivat tietoa ja oppivat selviytymään suojelemalla ja puolustamalla itseään.

Tarkastellaan nyt autoanne, jolla on aivot. Se osaa tehdä tiettyjä asioita kuten kulkea ympäriinsä ja suojella itseään. Lisätään sille nyt tunteet. Vau… auto, jolla on tunteet! Ymmärrättehän, että ennen tunteita aivot eivät välittäneet; aivoauto ei välittänyt tunteista. Se ei välittänyt loppujen lopuksi mistään muusta kuin oman identiteettinsä säilyttämisestä. Se osasi tehdä sen intuitiivisesti. Mutta nyt sillä on tunteet. Se voi tuntea tuskaa.

Aivot sanovat nyt: “Ai, tuskaa… kun toinen auto osuu minuun, se sattuu. Se ei tunnu hyvältä. Jos osani alkavat kulua, pystyn tuntemaan sen. Ennen vain tiesin, että ne ovat kulumassa loppuun. Sillä ei ollut mitään erityistä vaikutusta minuun. Olin välinpitämätän paitsi että huolehdin omasta pysyvyydestäni. Nyt minussa on uutta syvyyttä – pystyn tuntemaan. Minulla on “hyviä autopäiviä” ja “huonoja autopäiviä.” (naurua) Koska minulla on tunteet… olen huomannut muutamia hauskannäköisiä autoja parkkipaikan toisella puolella (naurua). Tuo pikku Miata näyttää aika puoleensavetävältä tänään.”

Ymmärrättehän, että kun autolla on tunteet, se alkaa toimia aivan eri tavalla… sillä on tunteet ja tietoisuus. Autolla on tietty tietoisuuden taso, joka lisää uuden ulottuvuuden. Monet ihmiset toimivat keho/aivot/matalat tunteet -tasolla. Kutsumme tällaisia tunteita “matalalla värähteleviksi” tunteiksi, mikä tarkoittaa tiettyä määrää ymmärrystä ja tietoisuutta kivusta ja siitä, mikä miellyttää tai tekee onnelliseksi tai surulliseksi… ymmärrättehän. Joten suurin osa ihmisistä toimii joko keho/aivot tai keho/aivot/matalat tunteet -tasoilla.

Seuraavaksi lisätään autoon henki. Kuvitelkaa, mitä siitä seuraa! Henki on tarkoitus ja tietoisuus. Henki on “Minä Olen.” Auto ymmärtää nyt olevansa auto. Sillä on oma persoonallisuutensa ja identiteettinsä. Sillä on keho, aivot ja tunteet. Vasta nyt se on kokonainen. Autolla on tarkoitus, kun siihen on lisätty henki. Sillä on tarkoitus, ei pelkästään selviytyminen tai kivun välttäminen ja mielihyvän etsiminen. Sillä on tarkoitus kehittyä, laajentua, kasvaa ja luoda.

Kun autoon liitetään henki, ottaa se käyttöön uuden aspektin, aivan uuden ymmärryksen. Se oivaltaa voivansa luoda itsensä uudelleen ja uudelleen. Se voi luoda itsensä Chevy Luminasta Mersuksi. Se voi luoda itsensä  Jeepiksi tai taksiksi. Auton henki ymmärtää luomisprosessin. Sitten henki sanoo itselleen: “Jos olen luonut itseni kerran, voin tehdä sen yhä uudelleen ja uudelleen”, kuten varmaan ymmärrättekin.

Toimintasoja on neljä. Loimme juuri ihmisenkelin käänteisessä järjestyksessä. Aloitimme kehosta ja päädyimme henkeen. Teidän tapauksessanne se tapahtui toisinperin – henki otti itselleen tunteet, sitten aivot ja kehon… ymmärrättehän. Haluamme teidän ymmärtävän, miten nämä eri tasot toimivat… miten keho muuttuu, kun siihen lisätään aivot… miten tunteet muuttavat toimintatapaa.

Hengen lisääminen on viimeinen vaihe. Sen ansiosta ymmärtää itseään, on tietoinen itsestään ja tarkoituksestaan, ei pelkästään selviytyäkseen tai ollakseen olemassa, vaan ajaakseen helvetin lujaa (naurua), tunteakseen tuulen iskeytyvän tuulilasiin ja nähdäkseen upeat maisemat. Henki auttaa ymmärtämään iloa, täyttymystä, luomista ja kaikkia muita vastaavia asioita.

Te olette kaikki nämä neljä elementtiä yhdistettynä. Olette alkaneet ymmärtää henkeänne… hitaasti… mutta kuitenkin.

Yksi esteistänne, Shaumbrat, yksi kaikkein suurimmista esteistänne… on se, että olette toimineet keho/aivot/jonkin verran tunteita tai dimensioita -tasolla. Olette pysytelleet erossa Hengestä. Henki on ollut kanssanne, vaikka olettekin etsineet sitä ulkopuoleltanne. Henki on ollut kanssanne.

Lisätään Henki tähän soppaan. Se on te; teidän “Minä Olenne.” Se on tietoisuus. Se on osanne, joka ei tunne kuolemaa… ymmärrättehän. Henki ei voi tuntea kuolemaa… koskaan… ei ikinä. Hengen sydämessä ei ole kuolemaa. Se luo ja keksii teidät yhä uudelleen ja uudelleen.

Yksi suurimmista esteistä ovat eri agendat – ihmisagenda vastaan hengellinen mielihyvä, tarkoitus ja läsnäolo. Olette pyytäneet elämissänne asioita, jotka tyydyttävät autoa – renkaiden ylläpitoa, verhoilun puhdistamista, ruosteenpoistoa, moottorin huoltoa ja sitä, että auto jaksaisi vielä muutaman ylimääräisen kilometrin. Huomionne ihmisinä, Shaumbrat, on kiinnittynyt auton kunnossa pitämiseen.

Nyt on aika luoda auto uudelleen eikä vain korjata sitä. Olette pelänneet kuolemaa ja kaiken loppumista. Olette toimineet kolmella – kuten me niitä kutsuisimme – alimmalla tai perustasolla yrittäen ylläpitää autonne koskemattomuuden ja suojella sitä. Joten teidän agendanne tehdä autosta hiukan kiiltävämpi, nopeampi tai parempi kuin muiden autot ei välttämättä osu yksiin sielujenne agendan kanssa. Olette joutuneet eroon sieluistanne, koska olette yrittäneet keskittyä perusasioihin, joiden ansiosta auto jatkaa kulkuaan.

Ymmärrättehän, Shaumbrat, että te ja sielunne olette joutuneet eroon toisistanne. Olette itkeneet asioiden perään, jotka eivät ole olleet kovinkaan tärkeitä sielujenne kannalta. Loppujen lopuksi sielu haluaa vain laajentua ja luoda yhä uudelleen ja uudelleen. Ihmisaspektinne, josta pidätte niin tiukasti kiinni, ja joka haluaa vain muutaman vuoden lisää aikaa maapallolla, ei ole kovinkaan tärkeä sielun kannalta. Sielu ei siitä välitä. Se osa teitä ei ole kiinnostunut tällaisista asioista. Joskus se osa teitä, jota pidätte pimennossa, tietää paljon paremmin milloin on aika lopettaa ja luoda itsensä uudelleen.

Hiljattain kuollut rakas Melanie, joka oli Cauldren opettaja, ymmärsi sen hyvin sekä eläessään että nyt. Joskus sielu vain haluaa luoda itsensä uudelleen. No, osa Melanieta halusi syöpään sairastuttuaan korjata kehon. Hänen oli kuitenkin otettava yhteys sieluunsa ja kysyttävä: “Mikä on tämän asian todellinen tarkoitus?” Ja sielu vastasi: “Meidän on aika luoda itsemme uudelleen. Vanha minäsi on loppuun kulunut. Pystymme paljon parempaan. Uusia malleja on jo markkinoilla (naurua). Pystymme parempaan.”

Joten ymmärrättekin, että yksi suurimmista esteistänne on omien ja sielujenne agendojen erilaisuus. Aiomme yhdistää ne. Aiomme saattaa ne jälleen yhteen. Aiomme saada ne sielun pimennykseen, täydelliseen yhteisymmärrykseen.

Luulette sielujenne tietävän kaiken, mitä ihmisinä tarvitsette. Se ei pidä paikkaansa, koska pidätte sielunne pimennossa. Olette saartaneet ne. Olette tehneet niin monia lupauksia ja vannoneet niin monia valoja. Olette erottaneet itsenne sieluistanne. Tuodaan ne nyt takaisin yhteen. Voi, ne ovat osa samaa kokonaisuutta, mutta olette luoneet keinotekoisen eron. Tuodaan ne takaisin yhteen.

Hengitetään hetki… sielu… minänne… osanne, joka rakastaa luomista ja ilmaisua, olipa se sitten fyysisessä kehossa tai ei. Sielullanne, Todellisella Minällänne, ei tavallaan ole mielitekoja, haluja tai agendoja. Se tietää jo olevansa perillä. Sieluminänne ymmärtää kaikki todennäköisyydet ja mahdollisuudet. Se on jo perillä. Osanne, jonka kuulette joskus itkevän öisin, on sielunne. Se itkee, koska ette valintanne mukaisesti näe sitä ja perille pääsyänne.

Joten Shaumbrat, aletaan nyt täällä Huollossa tuoda sielujanne takaisin elämiinne, teihin, todellisuuteenne ja Nyt-hetkeen. Sen myötä saapuu myös todellinen ymmärrys siitä, miten tuoda eri potentiaalit elämiinne. Kutsukaa sielunne sisään ilman agendaa. Kutsukaa itsenne sisään.

Teemme nyt toisenkin huomion… josta puhumme lisää seuraavassa Shoudissa. Osa toista suurta estettänne on ulottuvuus, josta käsin toimitte. Saint Germain puhuu siitä yksityiskohtaisesti Dreamwalker-koulussa. Ja muuten minä, Tobias, ilman mitään – kuinka sen sanoisi – agendaa ehdotan, että ennemmin tai myöhemmin jokainen Shaumbra kävisi Dreamwalker-koulun. Sieltä saa tietoa, joka… ei koske kuolemaa, vaan uusia todellisuuksia ja mahdollisuuksia. Niistä siinä itse asiassa on kysymys.

Saint Germain puhuu yksityiskohtaisesti ei-fyysisistä, Maahan sidonnaisista ulottuvuuksista tai todellisuuksista. Saint Germain kutsuu niitä “lähiulottuvuuksiksi.” Ne ovat ei-fyysisiä, Maahan sidonnaisia todellisuuksia, jotka sijaisevat lähellä maapalloa. Ne ovat ei-fyysisiä, mutta hyvin läheisessä yhteydessä Maahan. Niissä te yleensä vierailette öisin. Sinne teidän on tapana mennä ratkaisemaan ongelmia. Ja siellä aivonne tuntevat olonsa kotoisaksi, koska nämä ulottuvuudet näyttävät, tuntuvat ja tuoksuvat fyysiseltä todellisuudelta. Tunnette siellä olonne kotoisaksi.

Suurin osa ihmisista ei pääse kuoltuaan lähiulottuvuuksia pidemmälle. He jättävät Maan eli siis yksinkertaisesti jättävät kehonsa ja siirtyvät lähiulottuvuuksiin, joilla on maapallon fyysisen todellisuuden ominaisuudet aineettomassa muodossa.

Saint Germain puhuu Dreamwalker-koulussaan seuraavan askeleen ottamisesta, joka johtaa “kristalliulottuvuuksiin.” Saint Germain kertoo oppilailleen, että siellä aivot eivät toimi. Kristalliulottuvuudet sijaitsevat kaukana Maan ulottuvuuksista, eivätkä ne muistuta erityisemmin maapalloa. Sinne mennessänne jätätte kaiken taaksenne.

Kristalliulottuvuuksissa syntyvät uudet asiat. Näitä ulottuvuuksia kutsutaan nimellä “kristalli”, koska ne ovat alkioasteella olevaa Kristus-siemenen energiaa, vasta syntymässä. Jos tulette sinne, tunnette synnytyksen olevan käynnissä. Siellä on käynnissä luominen ilman aivoja. Mieli ei toimi siellä. Jotkut ovat yrittäneet päästä sinne huumeiden avulla ja tulleet hulluiksi, koska mieli ei toimi. Ja huumeet merkitsevät aina aivoille… ymmärrättehän… huonoa trippiä (naurua).

Olemme nyt keskustellessamme Shaumbra Huollossa siirtyneet – teidän luvallanne tietenkin – pois mielestä. Jotkut teistä ovat nukahtaneet, koska olemme siirtyneet kristalliulottuvuuksiin. Jotkut teistä pitävät mielensä ahkerana pelien avulla tai teeskentelemällä kuuntelevansa. Olemme itse asiassa olleet kristalliulottuvuuksissa.

Täältä käsin toistan – ja painotan tätä alleviivaamalla ja huutomerkin avulla tekstissä – että kristalliulottuvuuksissa mieli ei toimi! Ja jos se toimii, niin silloin ette ole kristalliulottuvuuksissa… piste. Mieli ei toimi täällä. Yritätte pakottaa sen toimimaan. Yritätte jopa kirjoittaa ylös, millaista kristalliulottuvuuksissa on.

Ja sitten yritätte – kuinka sen sanoisi – tärkeillä ja kertoa muille ihmisille, millaista täällä on. Ette voi… ette voi. Voin koskettaa teitä ja saada teidät ymmärtämään kristallienergiaa, mutta en voi kertoa teille siitä. Voitte jakaa sen toisten kanssa sydämistänne käsin tai koskettamalla heitä. Mutta ette voi koskaan kertoa heille siitä, ei siksi, että kyseessä olisi salaisuus, vaan koska se on sanojen ja mielen yläpuolella.

Jokainen teistä on ollut siellä joskus. Teillä on siis muistonne, mutta ette voi muistaa aivojenne avulla… ymmärrättehän. Aivot kamppailevat ymmärtääkseen. Ne kertovat teille juuri nyt: “Kyllä, olen käynyt siellä. Olin siellä mestari ja opettaja.” (naurua)  En muista kutsuneeni Kuthumia paikalle, mutta täälla se vain on (naurua).

Kristalliulottuvuudet ovat siellä, missä todennäköisyydet ja mahdollisuudet luodaan. Siellä myös ratkotaan kaikki ongelmat… ymmärrättehän. Dreamwalker-koulussa Saint Germain puhuu yksityiskohtaisesti näistä asioista antaen mahdollisimman paljon taustatietoa, mutta myös siirtäen niin paljon energiaa kuin vain pystyy.

Joten miettiessänne: “Miten avaudun uusille potentiaaleille ja todennäköisyyksille? Miten tuon varjot esiin käydessäni läpi sielun pimennystä, yhdistäessäni valoa ja pimeyttä? Minua odottavat uusien potentiaalien myriadit. Miten tuon ne esiin?”

Tulkaa kristalliulottuvuuksiin. Aloittakaa Shaumbra Huollosta. Jos tarvitsette seuraa tai opasta, on se aivan ok. Monet ovat valmiita auttamaan teitä. Käykää kristalliulottuvuuksissa. Olkaa sitten hiljaa… ja kokekaa luomisen alku… kokekaa uudelleensyntyminen. Ja tehkää se peloitta.

Kokekaa, miltä tuntuu tulla luoduksi uudelleen. Kuvitelkaa kaikki potentiaalit, jotka voidaan tuoda todellisuuteenne. Ja kuvitelkaa, että kyseessä ei tarvitse olla vain yksi potentiaali; niitä voi olla monia. Ja antakaa niiden sitten virrata sisään.

Kyllä, elämänne tulevat muuttumaan… jälleen… tiedämme kyllä. Asioita tulee tapahtumaan. Hengittäkää vain syvään ja antakaa niiden tapahtua. Älkää yrittäkö pitää niin tiukasti kiinni vanhoista autoistanne. Älkää yrittäkö parannella niitä. Ehkä on olemassa potentiaali, että autonne pystyvät luomaan itsensä uudelleen tuhoutumatta ensin… ymmärrättehän… ymmärrättehän, miten nämä asiat liittyvät toisiinsa.

Joten Shaumbrat, vastaamme nyt yhteen kysymykseen ennen kuin sitä kysytään jälleen. Sanotte: “Kaikki nämä potentiaalit ovat olemassa, myös se, että voisin olla aina haaveilemani suuri muusikko. Mutta enhän minä tiedä mitään musiikista. Miten se on siis mahdollista? Onko tuo potentiaali täysin valmis? Ilmeneekö se taitavana pianistina ja säveltäjänä? Pitääkö minun vai istua alas kuten kanavoitaessa ja alkaa vain soittaa?”

Se on olemassa oleva potentiaali, mutta muut potentiaalit saattavat haluta ilmentyä ennen sitä, monestakin eri syystä. Tässä vaiheessa täysin valmiudessa oleva moniulotteinen aspektinne – keho, mieli, tunteet ja henki – työskentee kokonaisuutena. Te tuotte tuon varjon esiin. Te hengitätte sen esiin ja annatte sille lupanne. Teillä ei ole rajoitteita.

Tämä potentiaali on olemassa, mutta se on aluksi tietyllä tapaa eteerinen ja epävakaa. Se on fyysisen olemuksenne vierellä. Se on osa teitä, mutta myös oma itsensä. Ja nyt se tarvitsee ravintoa. Sillä on halunsa ja tarkoituksensa. Se haluaa luoda musiikkia. Se haluaa, että se täytetään. Se on tavallaan kuin tyhjä taulu, joka haluaa tulla täytetyksi.

Se aloittaa itsensä ruokkimisen kollektiivisestä minästänne. Se aloittaa itsensä ruokkimisen täältä… täältä… ja täältä… ymmärrättehän… musiikin energia ja tietoisuus ovat joka paikassa. Niitä ei ole lukittu jonnekin kauas vuorille, vaan ne ovat joka paikassa. Musiikin energia sijaitsee kaikkialla, aivan kuten maalaustaiteen ja tieteellisten keksintöjenkin energia.

Joten todennäköinen potentiaali, joka on liittynyt seuraanne mielikuvituksenne kautta, alkaa ruokkia itseään. Se voi aloittaa sointujen poimimisen. Se voi aloittaa skaalojen ymmärtämisen, jotka muuten ovat oma rajoitteinen hypnoosinsa. Se voi aloittaa soitinten tunnun ja resonanssin poimimisen ilmasta… ymmärrättehän. Kollektiivisen tietoisuuden ansiosta näitä energioita leijuu joka puolella jatkuvasti.

Saatatte vetää puoleenne mahdollisuuden tehdä keksintö – sanotaan esimerkiksi – uudesta energialähteestä maapallolla. Sitä tarvitaan juuri nyt. Tarvitaan uusi tapa tuottaa energiaa. Alatte  tuoda esiin todennäköisyyttä ja mahdollisuutta tuottaa energiaa vedestä. Tuotte sen esiin, ja se alkaa ruokkia itseään kollektiivisesta tietoisuudesta, varastoidusta informaatiosta. Tiedämme joidenkin teistä puhuvan akaasisista arkistoista. Siellä sijaitsevat “ihmistietoisuuden arkistot” leijuvat joka puolella ympärillänne. Voitte kirjaimellisesti aloittaa informaation ja energian poimimisen ilmasta ja tuoda ne omaan todennäköisyyteenne ja itseenne.

Joillakin teistä on ollut viime aikoina kokemuksia… voi, tiedämme kyllä… olemme puhuneet jo pitkään. Minkäs teet, meillä on niin hauskaa. Jotkut teistä ovat kokeneet ja sanoneet viime aikoina: “En tiedä, mistä vastaus tuli. Tunsin olevani todella fiksu. Minä varmaan kanavoin.” Ei, vaan toitte esiin omia todennäköisyyksiänne ja mahdollisuuksianne.

Nuo potentiaalit alkavat välittömästi ruokkia itseään kollektiivisesta tietoisuudesta, mutta luvan saatuaan myös Verkosta, omniversumin tiedostoista. Sitten ne alkavat kokeilla ja leikkiä tuon energian kanssa… ymmärrättehän. Kaikki resurssit ovat siis käytettävissänne. Te tuotte potentiaalit esiin. Te annatte niiden aloittaa itsensä ruokkimisen. Siksi jotkut teistä kuulevat päässään musiikkia, jota eivät ole ennen kuulleet missään muualla. Ankkuroidutte kollektiiviseen tietoisuuteen.

Haluatte tietää – kuinka sen sanoisi – miten ydinfysiikan parissa työskennellään. Kyllä, sen voi tehdä opiskelemalla, mutta aloittaessanne huomaatte jotakin mielenkiintoista. Olette luoneet todennäköisyyden, joka haluaa ymmärtää ydinfysiikkaa. Aloittaessanne opiskelun ymmärryksenne kasvaa eksponentiaalisesti, kvanttihypyn verran. Kyllä, lukiessanne tapahtuu muitakin asioita. Otatte yhteyden kollektiivisen tietoisuuden tarjoamaan informaatioon. Otatte sen esiin, mutta ette mielenne, vaan oman kristalliyhteytenne kautta.

Jokaisella teistä on kristalliyhteytenne, jota ette ole käyttäneet pitkään, pitkään aikaan. Yhteytenne ulottuu lähiulottuvuuksien ulkopuolelle kristalliulottuvuuksiin asti… ymmärrättehän. Ette ole käyttäneet sitä pitkään aikaan. Kotitehtävänne seuraavien 30 päivän aikana on selvittää – milloin katkaisitte kristalliyhteytenne? Ja miksi teitte sen?

Tulkaa Shaumbra Huoltoon kuulemaan vastauksenne. Tämä on hyvin tärkeää. Tämä ei siis ole mikään toissijainen, vaan hyvin tärkeä kotitehtävä.

Kristalliyhteys löytyy sisältänne. Olette vain ottaneet sen pois käytöstä. Te katkaisitte yhteyden. Miksi teitte sen? Milloin se tapahtui? Oletteko valmiit aktivoimaan yhteytenne uudelleen?

Ja niin se on!


Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli  "Cauldre",  joka asuu  Goldenissa, Coloradossa.  Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkeleiden verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 50,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta. Tobias korostaa, että hän ja muut taivaallisen Crimson Councilin jäsenet itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat energiamme ja kääntävät oman tietomme takaisin meille, jotta voisimme nähdä sen ulkopuolisen silmin samanaikaisesti kun koemme sen sisällämme.  "Shoud" on se kanavoinnin osa, jossa Tobias astuu sivuun ja ihmisten energia kanavoituu suoraan Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovellenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbra. Olette opettaja ja ihmisopas. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vieressänne ja enkelit  ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, Golden, CO