MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Clarităţii:
SHOUD 6: "Sinele din umbră și Potențialele - Partea a 2-a" - Tobias, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
7 ianuarie 2006
www.crimsoncircle.com  

Si asa este, dragi Shaumbra, ne adunam din nou in aceasta minunata, extraordinara energie a Pamantului… ce loc uimitor pentru a trai, a exista si a crea… ce loc uimitor unde sa existati voi si energiile voastre, sa invatati in moduri in care nu ati invatat in nicio alta dimensiune, in nicio alta parte din cosmos sau din omnivers… doar aici, doar pe Pamant puteti face acest lucru! Iubiti ingeri, voi ati fost pretutindeni inainte de a veni vreodata pe Pamanat. Ati existat in diferite dimensiuni, dar niciuna ca aceasta. Este o comoara. Este o nestemata aici. Este o onoare!

Uneori ati auzit ca v-ati oferit voluntari dar, intr-un sens, este mult mai corect sa spunem ca ati fost alesi, deoarece au fost chemati doar ingerii care au dorit sa treaca la cel mai maret si extins nivel. Doar acei ingeri – voi – ati auzit chemarea trompetei lui Gabriel anuntand ca era momentul potrivit, iar constiinta universului era pregatita sa deschida planeta Pamant. Voi ganditi in termenii timpului si spatiului. Si ganditi ca a durat mult ca sa ajungeti aici, ca a durat mult ca sa evoluati ca specie pentru ca sa va dezvoltati corpul uman si constiinta umana. Dar, intr-un sens, a durat cat o clipire din ochi sau cat o respiratie de cand ati parasit taramul de Acasa. Nu a durat mult.

Uneori ceea ce pare sa va puna la pamant ca fiinte umane este faptul ca ganditi ca va dura o eternitate. Nu acesta este procesul care, in mod necesar, va pune la pamant. Este vorba despre lipsa accelerarii. Este vorba despre incetineala care va pune la pamant. Daca ati sti ca puteti trece prin toate acestea,intr-un singur an, in mod evident, v-ati relaxa putin. Nu ati mai fi atat de ingrijorati daca ati sti ca exista un fel de punct de cotitura, ceea ce noi numim “punct de separare”, de trecere de la un nivel de constiinta sau constienta la altul. Daca ati sti ca urmeaza sa se intample intr-o secventa relativ scurta, niciuna dintre aceste probleme care va chinuie astazi n-ar mai aparea ca probleme.

Noi chicotim uneori cand ne chemati, ceea ce faceti adesea noaptea (unii din audienta rad) si spuneti: “Draga Tobias sau naiba sa te ia, Tobias“ - depinzand de noapte - “Eu trec prin toata aceasta trauma din viata mea, prin toata aceasta suferinta si mizerie incat nu mai stiu cine sunt.” Si, acest lucru, de fapt, este un lucru bun! Voi treceti prin toate acestea, iar eu raspund cu iubire si blandete: “Iubitule, ai rabdare!”

Raspunsul aproape universal printre Shaumbra este “Rabdare, pe naiba!” (audienta rade), “Am obosit sa am rabdare”, spuneti voi. “Sunt atat de epuizat de proces, de cat dureaza, nu de actualul proces sau de actuala experienta, ci de cat de mult pare sa dainuie/dureze.” Ghiciti, Shaumbra, voi puteti schimba asta! Am incercat sa va explic, dar aveti tendinta de fiti in dezacord cu mine in acest moment. Va voi spune acum, iar voi puteti fi in dezacord cu mine pe durata acestui Shoud.

Dar… permiteti-ne sa schimbam timpul! V-ati pus acel lucru pe mana, acel ceas de mana. Aveti ceasuri de perete. Dar, cu adevarat, nu exista un astfel de lucru ca timpul, nu asa cum il stiti voi, nici intr-un caz. Si, sincer vorbind, ne-am plictisit cumva si suntem tinuti in urma de aspectul incomod al naturii timpului in care functionati voi… intelegeti… deoarece atunci cand va aflati in zona timpului si cand noi ne aflam aici ca servitorii vostri loiali si credinciosi – neplatiti, desigur – insa loiali si credinciosi (unii rad), noi intram, de asemeni, intr-o structura de timp. Si este foarte dificil pentru noi!

Asa ca este posibil ca pe parcursul acestui Shoud de astazi sa putem incepe sa extindem timpul. Putem incepe sa-l transcendem, sa-l folosim cand vrem sa-l folosim si sa nu-l folosim atunci cand nu este potrivit. Nimeni nu a spus ca trebuie sa existe 24 de ore intr-o zi. Daca veti indeparta toate ceasurile de perete, de mana si instrumentele de masurat timpul si daca veti indeparta efectele soarelui care rasare la un anumit moment si apune la un anumit moment nu veti mai avea conceptul de timp. Timpul ar insemna foarte putin pentru voi in acel moment.

Apoi, ati putea sa va deschideti mult mai usor naturii multi-dimensionale, potentialului, umbrei vesnice. Apoi, il puteti folosi in avantajul vostru asa cum doriti. Exista momente in care, desigur, vreti ca timpul sa avanseze foarte incet – cand ascultati muzica, cand va bucurati de prezenta prietenilor, cand meditati, cand faceti o plimbare lunga. Exista multe momente in care timpul poate fi extins.

Nu exista nimic, absolut nimic, doar conceptul de constiinta care spune ca timpul este fix. Insa ati fost de acord cu acest lucru. Ati spus: “Eu trebuie sa fiu la lucru la un anumit moment.” Ei bine, mai intai de toate, ar trebui sa va parasiti slujbele! Apoi nu ati mai avea acea problema (unii rad), asa cum am spus mereu Shaumbra! In ultima instanta, veti dori sa fiti proprii vostri angajati, activi, daca vreti sa definim acest lucru in mod clar.

Daca nu ati avea acest element al timpului, care atrage dupa sine dificultati sau anxietati, provocarile traiului pe planeta Pamant, nu ar mai parea asa de dificile. Deci, permiteti-ne sa incepem acest Shoud prin deschiderea timpului insusi, prin strapungerea barierelor sale. Societatea voastra este din ce in ce mai mult orientata de timp. Nu spunem ca ar trebui sa desconsiderati timpul sau sa va descotorositi de acesta complet. Noi va spunem ca il veti folosi cand va va servi si il veti ignora cand nu va va servi. Il veti extinde cand va fi potrivit si il veti condensa, il veti face sa fie compact, cand nu va fi potrivit. Ce lucru uimitor… un grup de oameni care ignora, in prezent, granitele si limitarile timpului!

Noi observam chiar acum cum unii dintre voi va ingrijorati de faptul ca veti aparea la o intalnire mai tarziu. Poate ca ar trebui sa experimentati acest lucru de cateva ori sa vedeti cum este. Se va sfarsi lumea? Nu! Trebuie cu adevarat ca acei oameni de la acea intalnire sa aibe energia voastra? Nu… ei pot continua fara voi, suficient de trist sa spunem asta! (unii rad). Va veti pierde pozitia voastra legitima, daca veti rata acea intalnire? Probabil, probabil, veti fi sters din existenta acelui loc in care lucrati. Dar, oricum, acesta este lucrul pe care il solicitati!

Vedeti… voi cereti o slujba noua. Insa ne cereti noua sa va garantam ca o veti obtine pe aceasta inainte de a o parasi pe cea veche. Ah… ah, draga Shaumbra, aceasta este o prapastie peste care trebuie sa treceti. Trebuie ca, in inima voastra, sa eliberati cu iubire si in totalitate ceea ce sunteti pregatiti sa eliberati. Daca nu sunteti pregatiti sa eliberati, va agatati de acestea. Daca inca va sunt de folos, va agatati de ele. Dar, cand sunteti pregatiti sa eliberati, eliberati-le total si observati ce se intampla!

Fricile voastre vor iesi la iveala. Voi spuneti: “Dar, apoi, cum imi voi plati facturile?” Ei bine, ce-ati spune de faptul ca v-ati creat un fel de munca mult mai abundenta? Ce-ati spune de faptul ca ati creat un mod nou in care se revarsa abundenta? Nu trebuie sa fie o alta munca. Nu trebuie sa fie o inlocuire, unu la unu, slujba veche/slujba noua. Aceasta este o gandire liniara, o gandire din Energia Veche. Si este, de asemeni, o gandire incomoda. Este un fel de gandire care va uzeaza, care va uzeaza mintea. Vom transcende aceasta chestiune a timpului, unul dintre cele mai puternice concepte care exista.

Eu sunt aici, astazi, impreuna cu energia iubitului Adamus Saint-Germain. Ne aflam impreuna aici. Veti observa, daca veti asculta pentru un moment… daca veti asculta un moment… observati… simtiti… fiti constienti de diferitele nivele de energie care opereaza simultan! Voi auziti multe voci simultan chiar acum. Voi ganditi ca vorbele provin de la Cauldre prin – cum numiti voi asta? – prin microfon, prin microfon si prin sistemul vostru – iti multumesc (Lindei) – prin sistemul vostru. Insa nu este asa. Voi ati fost indrumati sa credeti asta. Ati fost indrumati sa va focalizati pe acest lucru.

Ceea ce auziti acum este acest lucru si mai mult. Ceea ce auziti acum sunt eu, Tobias. Eu stau alaturi de voi. Voi nu auziti acestea prin sistemul de sunet. Voi auziti deoarece eu ma aflu chiar in spatele capului vostru, chiar aici. Eu vorbesc cu voi intr-un mod diferit.

Si auziti energia lui Adamus Saint-Germain. Saint-Germain se afla chiar inaintea voastra… el spune aratandu-si capul sau. Si el vorbeste cu voi. Voi auziti o voce; voi auziti toate vocile simultan. Oh, de asemeni, exista un cor intreg aici, corul Shaumbra, care vorbeste. Voi toti vorbiti. Chiar acum voi toti faceti Shoud cu noi. Ei se afla pretutindeni in lume Shaumbra! Ei exista si vorbesc. Noi vorbim la unison, ca o voce unica, ca multe voci, ca un concept, ca multe concepte.

Si voi spuneti: “Dar eu nu aud nimic.” Ba da, de fapt voi puteti daca va extindeti. Am fost incantati de ce a spus Cauldre asa cum i-am cerut sa faca la inceputul acestei intalniri de astazi – extindeti-va energia, extindeti-va energia voastra! Da, acest lucru inseamna imaginatia voastra. Aveti incredere in imaginatia voastra atat de mult incat sa va puteti deschide si auzi! Auzul nu trebuie sa provina doar de la urechile voastre fizice. Auzul este un simt divin de asemeni. El se afla chiar aici. Se afla chiar aici!

Va vom spune ceva,putin mai tarziu in Shoud astazi – va veti spune, de fapt – ceva despre intreaga zona a imaginatiei, de nivelele multiple, de ce uneori va blocati. Aceasta reprezinta una dintre temele discutiei noastre de astazi. Ce va blocheaza? Ce va face sa deveniti blocati? Nu este vorba despre multe lucruri. Va place sa credeti asta uneori. Dar, de fapt, nu sunt multe lucruri. Vom vorbi despre acestea.

Dar, pentru o clipa, ascultati magia vocilor multiple! Oh, unele dintre ele sunt purtate de vocea si vibratia lui Cauldre. Il vedeti pe Cauldre… el se simte jenat cand vorbim de el. Dar, Cauldre a petrecut multe vieti instruindu-se pentru a fi  canal de transmisie. Unul dintre cele mai importante lucruri pentru fiecare dintre voi, cei care faceti channeling, nu este legat de deschiderea pentru ca noi sa putem veni. Este vorba despre deschiderea pentru ca voi sa puteti veni de asemeni. Voi va deschideti toate conductele – pentru noi, pentru voi, pentru cei pentru care realizati/faceti channel sau Shoud. Voi le deschideti pe toate acestea. Deci, Cauldre a studiat acest lucru asa cum ati studiat multi dintre voi in trecut.

Insa, exista si altceva atunci cand studiati despre channeling – cum sa aduceti toate aceste aspecte energetice dimensionale prin vocea voastra. Atunci cand Cauldre face channel, ceea ce vine prin vocea sa fizica suntem noi si voi. Acesta este darul unui canal de transmisie, este obligatia unui canal de transmisie sa-si instruiasca vocea sa se extinda peste tot, in jos prin abdomen si in sus prin plamani, piept, gat si gura pentru a transmite si energiile fizice.

Deci, voi va aflati astazi “imprejmuiti de sunet”. Acesta vine din diferite directii. De ce? Ei bine, asa il auziti voi, daca nu l-ati auzi dintr-o singura sursa l-ati auzi din alta, deoarece voi sunteti multi-dimensionali de asemeni. In timp ce stam la taifas cu voi acum exista energii care se revarsa in jos, in spatiul vostru, in taramul vostru, energii ale aspectelor dimensionale diferite care corespund cu aspectele voastre dimensionale sau cu umbre ale voastre… intelegeti!

Asa ca acesta este mai mult decat un singur tu stand aici, facand channeling. Se intampla la toate nivelele. Fie ca sunteti constienti sau nu, se intampla la toate nivelele. Un lucru uimitor… este noul mod al Energiei Noi de a trai multi-dimensional, multi-potential, toate in acelasi timp! Si voi stiti ca nu provine de la altcineva. A fost acolo mereu, asteptand, asteptand ca voi sa ii permiteti sa apara si sa joace/sa actioneze.

Asa ca astazi, Saint-Germain, eu, Tobias, ingerii care ne insotesc, ceilalti Shaumbra adunati aici pentru a trece la urmatorul nivel… primul pas, timpul… sa transcendem timpul. Nu trebuie sa intelectualizati asta. Nu trebuie sa stati jos cu ceasurile voastre privindu-le fix si incercand sa le schimbati, sa le modelati. Doar trebuie sa intelegeti ca timpul este flexibil. Oamenii l-au facut sa fie inflexibil.
Dar, in esenta sa… doar simtiti esenta timpului pentru o clipa! Nu o definiti, doar simtiti-o! Simtiti esenta timpului, structura sa din spatele acestuia, de ce se afla aici, cum v-a servit! Nu prin capul vostru… daca simtiti presiune in cap, respirati adanc, doar simtiti esenta! Toata esenta energiei sale poate fi extinsa.

Uneori va spuneti ca va va lua multe minute sau ore, sa realizati ceva. Si, apoi voi spuneti, “Pot sa rezolv acea problema, doar intr-o perioada mare de timp, alocata din zi.” Ei bine, apoi, acest lucru devine real. Dar acum, spuneti-va, de exemplu, “Candva, voi realiza multe lucruri. Voi realiza multe lucruri intr-o perioada comprimata de timp. Vor fi realizate eficient si fara a trebui sa devin nevrotic sau suprasolicitat de acestea. Ele se vor procesa in incubatorul de timp, intr-o scurta perioada de timp. Si, acest lucru imi va furniza mai mult timp – sau “ne-timp” – pentru a realiza lucrurile pe care vreau, cu adevarat, sa le fac pentru mine!”

Da, intotdeauna vor exista sarcini. Si noi avem sarcini de partea noastra de voal. Dar, le plasam pe acelea in timp – cum sa spun – in tipuri de capsule, incat sarcinile sunt avute in vedere, foarte usor. Acest lucru permite mai mult “ne-timp”, pentru ca noi sa facem lucrurile, care ne face placere sa le facem… vedeti.

Deci, Shaumbra, astazi vom reveni in Centrul Service Shaumbra. Am fost acolo, acum cateva luni in urma. Acesta este o energie, un loc imaginar, care este foarte real. Da, imi place acest loc – un loc imaginar, care este foarte real! Voi credeti ca cele doua nu sunt compatibile, insa ambele sunt absolut compatibile. Imaginatia si realitatea – de fapt sunt acelasi lucru. Este vorba doar despre modul in care se manifesta energia; acest lucru este diferit… vedeti.

Astazi vom merge in Centrul Service Shaumbra, deoarece acesta este un loc extraordinar. Energia voastra se afla aici. Este un loc extraordinar, in care sa vorbim despre probleme, despre blocaje, despre deschiderea spre potentiale! Este un loc extraordinar, pentru a va deschide! Vom face – cum sa spun – un mic grup de exercitii astazi, pentru deschidere. Vom realiza unele miscari de energie, ca sa fim siguri. Vom vorbi despre unele concepte si unele filozofii.

Asa ca, sa ne adunam impreuna, sa aducem energiile noastre impreuna, in Centrul Service Shaumbra! Nu trebuie sa necesite vreun efort. Nu trebuie sa necesite vreo fortare. Nu va fortati mentalul! Daca alegeti sa fiti acolo, atunci veti fi.

Centrul vostru Service Shaumbra, impresia energiilor sale asupra voastra, poate diferi cumva, de cele ale persoanei de langa voi. Acest lucru este potrivit. In taramurile exterioare sau expansionate, fiecare are o acceptare diferita a energiilor.Daca voi vedeti o podea cu un covor minunat, gros, pe care puteti sta intinsi in Centrul Service Shaumbra, insa persoana de langa voi simte si percepe podeaua de lemn, acest lucru este asa deoarece acestea exista impreuna aici. Covor, lemn, ceramica, pamant, apa – vedeti, acest loc este multi-dimensional. Ce potential doriti sa alegeti? Este in functie de voi, pentru voi.

Asa ca, stam in Centrul Service Shaumbra reinnoind energia noastra. Ne aflam in spatiul sigur, pentru a ne permite sa eliberam unele dintre blocaje, pentru a ne permite sa privim dincolo de cine credem ca suntem. Respirati adanc si simtiti energia!

Si, apropo, trebuie sa mustram pe unii dintre voi aici. Voi intrati in dificultati/probleme. Unii dintre voi ati intrat in unele probleme foarte interesante, pe durata acestor cateva saptamani de vacanta ale voastre… ce perioada minunata pentru drama! Ati intrat in probleme. Apoi, va simtiti coplesiti. Sunteti la pamant. Deveniti depresivi. Si apoi, unii dintre voi deveniti putin exagerat de sentimentali. Voi permiteti ca acestui lucru sa dicteze in viata voastra.

Si apoi, voi injurati si spuneti, “Dar am invatat toate aceste lucruri din Shoud-uri. Insa, nu-mi sunt permise mie. Sau, acestea nu pot fi reale, deoarece eu am intrat in toate acele probleme si acele traume din familia mea, de la slujba mea. Cum as putea fi Shuambra, daca am fost concediat inainte de Craciun? Stiu ca sunteti acolo”, auzim noi. “Cum de mi se intampla mie?”

Shaumbra, in loc de a va supara si a va mania, in loc de a va plange de mila “saracul de mine” sau in loc de, mai mult decat orice, in loc de a simti ca nu sunteti demni de toate acestea, opriti-va pentru o clipa! Veniti aici, in Centrul Service Shaumbra! De multe ori acesta este vacant si gol. Nu sunt Shaumbra aici, de loc. Puteti ocupa un loc pentru voi-insiva.

Veniti aici… luati loc…respirati profund! Aduceti cu voi problemele, daca doriti! De fapt, este un loc excelent pentru a procesa, a privi si a observa problemele voastre si pentru a vedea, cu adevarat, umbra din spatele celor, despre care ganditi ca sunt problemele voastre.

Veniti in Centrul Service Shaumbra! Nu va risipiti energia prin toate aceste lucruri! Veniti aici pentru un moment! Chemati-ne – pe mine, Tobias, pe St. Germain, Quan Yin, Ohamah! Chemati-ne aici! Daca doriti, primiti-ne sa stam cu voi! Nu ne cereti sa va rezolvam problemele, deoarece ne cunoasteti raspunsurile! Ce exista in interior? De ce simtiti asa?

Acum, intrebati-va aici, in Centrul Service Shaumbra, “Ce se afla in spatele acestei chestiuni? De ce exista faptul ca abia am fost concediat? De ce corpul meu s-a simtit atat de lovit, recent? De ce am probleme continui, cu familia mea? De ce vreau sa-mi parasesc sotia, insa nu pot sa fac asta? Sunt mizerabil, dar nu pot pleca.” Ei bine, vino aici… stai jos… respira profund… bea un pahar cu apa! Intr-adevar, puteti bea, puteti bea un pahar cu apa, chiar aici. Incercati!

Unii dintre voi ganditi, “Ei bine, acest lucru este chiar prostesc!” Da, este, dar nu chiar asa de prostesc, comparativ cu a fi un om uni-dimensional, blocat pe Pamant! Acest lucru este cu adevarat, prostesc! Nu trebuie sa fiti acolo. Deci, beti un pahar cu apa! Refrisati-va putin! Respirati profund si spuneti-va cu voce tare sau in interior, “Ce este cu acest lucru? Ce este/reprezinta? “ Acum, in minutul in care spuneti asta, totul incepe sa lucreze. Raspunsul trebuie sa vina la voi. Trebuie, mai devreme sau mai tarziu!

Daca sunteti blocati mental si daca veti incerca sa v-il imaginati, raspunsul va avea un moment greu, de a se face cunoscut voua. El va fi acolo. Uneori, noi putem vedea raspunsul, plutind in jurul campului vostru de energie. Noi spunem, “Draga Doamne, de ce nu pot sa il vada la fel de clar, cum il vedem noi?” Este asa, deoarece va aflati in creierul vostru.

Voi operati in – ceea ce noi numim – dimensiunile apropiate/invecinate. Voi nu operati in dimensiunile creative. Vom vorbi despre acest lucru, intr-o clipa. Iesiti din cap, pentru putin timp! Eliberati intrebarea! Incetati sa incercati sa v-o inchipuiti! “Draga Spirit, draga Sine, draga Shaumbra, ce reprezinta chestiunea abundentei, care se afla in viata mea acum, sau a lipsei de abundenta? De ce sunt asaltat simultan, de toate aceste facturi, de ce masina mi se strica, de ce inchirierea expira si de ce mi-am pierdut slujba?

Plasati-le acolo, inafara… vedeti! Voi, cu adevarat, le plasati acolo, acum. Voi le puneti in voi-insiva. Voi ascultati raspunsuri din interior. Eliberati-le pentru un timp! Incetati sa va mai ganditi la acestea! Deja ati pus intrebarea. Intotdeauna un om sau un inger pune o intrebare – unul dintre cele mai minunate lucruri din lume – il reprezinta alegerea dinamicii, prin care raspunsurile vin plutind. Ele trebuie sa vina. Este un raspuns natural, de la ceea ce noi numim univers. Dar, de fapt, este un raspuns din voi-insiva.

Ceea ce se intampla, este ca voi puneti intrebarea, voi-insiva. Toate nivelele spun “Oh, este momentul pentru a avansa” Exista o dorinta pentru raspunsuri si intelegere. Ei sunt obositi de trecerea prin experiente. Si, acum noi creem sau aducem raspunsul, care a existat mereu acolo.

Acum, iata-va aici… ati pus intrebarea. Voi o eliberati. Mergeti acolo… stati in Centrul Service Shaumbra… beti apa… faceti o baie in piscina… stati in sauna… stati sub cascada, unul dintre cele mai populare locuri de aici! Exista o cascada minunata, minunata! Apa este calda. Apa nu va striveste; ea se afla in miscare lenta… vedeti… deoarece aici voi puteti incetini efectul spatiului. Si, apa se revarsa peste voi in cascade.

Doar stati jos, pentru putin timp! Respirati… dati drumul la ceva muzica! Noi avem toate tipurile de muzica posibile aici, orice muzica a fost pusa vreodata pe - ceea ce numiti – CD-urile voastre. Orice acord, care a fost vreodata gandit, dar nu a fost scris vreodata, se afla aici. Muzica celesta… noi avem chiar si country-western! (unii rad)

Deci, eliberati! Acum, nu plasati vreo restrictie de timp sau limitare, in privinta momentului in care raspunsul ar trebui sa fie acolo. Acest fapt va face ca totul sa iasa prost. Permiteti sa vina, fara data… vedeti. Voi sunteti fara data/eterni. Toate raspunsurile voastre sunt fara data/vesnice. Nu spuneti, “Am nevoie de acest raspuns in cinci minute.”, deoarece voi ati plasat o schimbare sau o energie neechilibrata asupra intrebarii, ca sa inceapa cu aceasta. Veniti aici, fara data! Unii dintre voi spuneti, “Dar, daca va dura un an?” Ei bine, ce va fi, daca va dura un an? Voi inca veti avea raspunsul, nu-i asa? Nu va ingrijorati de timp aici, in Centrul Service Shaumbra! Fiti fara data! Raspunsurile vor veni.

Shaumbra, in Shoud-ul de luna trecuta, a fost pusa o intrebare, intrebarea despre intuneric. Cineva a pus intrebarea, “Care este diferenta dintre intuneric si rau (fapte imorale/daunatoare/barbare)?” Pe scurt, am raspuns si am spus, “Intunericul este o stare naturala a fiintei.”

Intunericul poate fi numit cu multe alte nume, negative. El poate fi numit energie feminina. Poate fi numit “cealalta” energie, “cealalta parte”, oricare nume doriti sa-i dati. El doar este o parte a ecuatiei. El poate fi “zero”, comparat cu “unu” al luminii. Sau, poate fi “unu”, comparat cu “zero”. Intunericul si lumina, in cel mai pur sens, nu sunt inchise in structura lor de energie. Acestea se schimba… vedeti. Acestea se schimba inainte si inapoi – intunericul spre lumina. Ele isi schimba personalitatile.

Intrebarea a fost pusa – intunericul versus rau. Noi am spus ca intunericul este o stare naturala a fiintei. El este o parte a dualitatii. Acesta este o dimensiune prin el-insusi. El este un partner si un iubit al luminii. Ele isi schimba rolurile, inainte si inapoi.

Raul – despre care unii dintre voi stiti ca ar putea fi “viu” [live ( viu – rom.), anagramarea cuvantului evil (rau - rom), din limba engleza, n.t.] pronuntat invers – raul este un intuneric dezechilibrat, in care exista prea multa concentrare pe intuneric si o mare focalizare pe – ceea ce ati numi – energii sau poate manie… sau ura… sau gol… lipsa iubirii…oricum doriti sa il definiti. Este vorba despre intunericul dezechilibrat. Este vorba despre concentrarea pe intuneric si incercarea de a ignora lumina!

Intrebarea a venit de la iubita noastra Linda, “Ce se intampla atunci cand exista lumina dezechilibrata?” Deoarece noi - cum sa spun – am incercat sa trecem prin cat mai multe intrebari posibil, noi am amanat. Ne-ar placea sa vorbim despre acest lucru, intr-o clipa, deoarece este un aspect foarte important al fiintei multiplu-dimensionale si multiplu-potentiale, de pe Pamant. Trebuie sa intelegeti dinamica luminii si intunericului.

Lumina… voi sunteti “lucratori ai luminii”. Voi lucrati in lumina, eliminand intunericul din univers. (Tobias rosteste acestea cu voce joasa, conspirativ) Acesta reprezinta cel mai mare nonsens, Shaumbra! (unii rad). Acest lucru este dezechilibrat, de asemeni. Noi avem un cuvant pentru acest lucru, aici. Acesta nu se raporteaza la nici un cuvant uman. Dar, in cea mai buna translare pe care o putem furniza, noi numim acest lucru “anost”, anost. (Tobias pronunta acest cuvant ca ah-NAHST). Acest lucru inseamna un dezechilibru al luminii. Dezechilibrul luminii sau anost, reprezinta o negare a intunericului. Este o negare a propriei voastre jumatati, daca nu mai mult.

Exista mult, multi New Ageri (aderenti ai curentului New Age n.t.)… noi radem aici, deoarece Cauldre… da din cap catre noi. El spune, “Acum vom contracara toti New Agerii.” Dar, ei au nevoie sa fie putin contracarati, stiti! (unii rad) Este momentul ca ei sa coboare de pe tronurile lor, destul de catifelate… vedeti.

Exista si un dezechilibru al luminii. Noi radem cand auzim despre “luptatorii luminii” Cu cine va luptati? Veti merge si va veti lupta cu intunericul? Ei bine, el va invinge, deoarece este mai puternic… vedeti! Doar pentru ca voi ridicati sabia si ei (luptatorii intunericului n.t.) o vor ridica. Acum, voi aveti o lupta adevarata, care va continua. Acum, voi aveti o adevarata lupta, ce continua, in pofida tuturor cuvintelor voastre despre pace, iubire si toate aceste lucruri… negarea intunericului de catre voi, in primul rand, creeaza lupta!

Intunericul, in mod simplu, cere sa fie recunoscut… vedeti. Acest lucru reprezinta totusi o problema pentru unii, datorita conceptului de intuneric. Intunericul a capatat o reputatie rea… din partea, da, din partea bisericilor, de oriunde. Voi nu puteti fi intuneric. Intunericul este echivalent, adesea, cu raul. Si, nu este asa. Raul reprezinta, in mod simplu, o versiune dezechilibrata, o versiune instabila a intunericului. Nu este nimic in neregula cu intunericul!

Shaumbra, voi puteti fi dezechilibrati in lumina, ceea ce va va determina taria sufleteasca, de a ajunge delicati/ingaduitori. Apoi, acest lucru va face sa vorbiti prin acele cuvinte esoterice, elevate, despre pacea de pe Pamant, insa fara a intelege in ce consta dinamica. Vreti sa salvati lumea, fara a avea compasiune pentru lume.

In general, cand observam o persoana dezechilibrata in privinta luminii, unul dintre primele lucruri pe care il recunoastem, este lipsa lor de compasiune, destul de ciudat! Voi ati crezut ca intunericul ar avea o lipsa de compasiune. Dar, este vorba de lumina, de lumina dezechilibrata, gandind ca totul trebuie salvat si ca ei sunt singurii care il pot salva.

Ceea ce se intampla, atunci cand o persoana este dezechilibrata in lumina, costa in faptul ca devine aeriana, eterica, neimpamantata, intangibila. Dar, aceasta nu mai este eficienta. Aceste persoane au concepte pufoase, care sunt nepractice, cu adevarat, nu misca energia, de loc. Lumina dezechilibrata este impinsa si rasturnata de energie, in loc de a fi eficienta, cu adevarat, in miscarea energiei.
Noi dorim sa abordam acest concept legat de perceptia intunericului.

In urma cu cativa ani, la adunarea noastra anuala Shaumbra, am vorbit despre faptul ca intunericul reprezinta divinitatea voastra. Acesta a fost cel mai dur lucru, pe care l-am oferit prin Cauldre si prin cativa dintre voi, deschizandu-va pentru a spune ca intunericul este, simplu, tovarasul luminii. El nu este nici corect, nici gresit. Ei au fost iubiti. Au fost parteneri. Ei au fost umpluti, unul de celalat. Ei au fost oglinzi, care v-au permis voua, sa priviti la cine sunteti.

Puteti ajunge in punctul din evolutia voastra, in care sa puteti privi intunericul si lumina, ca fiind acelasi lucru? Niciunul bun, niciunul rau… ei in mod simplu sunt. Ei sunt expresii. Intunericul ajuta la accelerarea luminii, Shaumbra. El misca lumina. Lumina ajuta la iluminarea zonelor noi, dar necesita intunericul,ca sa accelereze lumina. Ea are nevoie de intuneric, ca sa se impamanteze. Noi nu vorbim despre intunericul imoral, intunericul rau, intunericul violent. Noi vorbim despre esenta energiilor.

Din cand in cand, asa cum am explicat cu mult timp in urma, intunericul si lumina isi schimba rolurile… vedeti. Lumina spune, “Vreau sa experimentez acum, cum este sa fiu intuneric.” Si, intunericul vrea sa experimenteze iluminarea luminii. Asa ca, isi schimba rolurile
In general, aceasta schimbare de roluri, intre lumina si intunericul vostru personal, a avut loc intre vieti. In general, el nu este permis in timp ce sunteti in corp… vedeti. Exista astfel de cazuri si Andra, Norma pot sa va spuna mai multe despre acest fapt… despre ce se intampla… cand inversarea rolului are loc, in timp ce o persoana sau un spirit este in corp fizic, intr-o incarnare. Acest lucru va dezechilibra totul. In general, voi va inversati… si acest lucru nu este – cineva intreaba aici – este aceasta polaritatea inversa? Intr-un sens, nu chiar… aceasta este o chestiune diferita. Inversarea rolurilor are loc intre vieti.

Acum, pentru cei care trec printr-un proces de ascensiune spirituala foarte intens sau de evolutie spirituala, acest lucru se intampla, atunci cand sunteti in acest corp… vedeti. Acest lucru vi se intampla fiecaruia dintre voi, lucru prin care aveti inversarea inainte si inapoi a intunericului si a luminii. Acest lucru are tendinta de a dezechilibra totul, din realitatea voastra. Acesta este momentul in care, in general, va pierdeti slujba, partenerii si orice altceva, ce ati echilibrat si ati adus in viata voastra.

Dar acum, voi schimbati rolurile. Insa acest lucru este diferit decat in trecut. Acestea se schimba unul pe altul, incat sa puteti experimenta acestea, ca voi sa va puteti observa din partea opusa. . Apoi, ele revin. Ele se amesteca; fuzioneaza impreuna. Ceea ce se intampla acum majoritatii dintre voi, in timp ce are loc acest amestec… vedeti, intunericul si lumina vor pastra intotdeauna, intotdeauna, un anumit grad din propria identitate. Chiar cand fuzioneaza impreuna, va exista o constienta a faptului ca, “Odata am fost lumina, odata am fost intuneric.”, vedeti. Deci, lumina si intunericul nu vor dispare, in mod necesar; doar vor descoperi o noua cale de a dansa impreuna!

Dar, ce se petrece atunci cand se re-amesteca… vedeti, voi toti ati trecut prin aceasta inversare de rol, inversarea luminii/intunericului, in ultimii cinci sau sase ani. Stim ca se simte ca si cum ati trecut prin aceasta de multe, multe ori, dar nu este asa. Acest lucru poate fi manuit odata, intr-o viata fizica… credeti-ne! Voi ati trecut prin aceasta inversare si acum, acestea revin impreuna.

Acum, ganditi in termenii unei eclipse… vedeti… a unei eclipse de luna, de soare… atunci cand exista un element, care trece prin fata celuilalt, blocandu-l temporar sau umbrindu-l pe celalat… vedeti, este aproape ca o umbra inversa. Acest lucru se petrece cu voi in viata voastra, chiar acum. Voi integrati, fuzionati si uniti intunericul si lumina voastra.

Acum, nu plecati in fuga din camera si spuneti publicului obisnuit, ca va uniti intunericul si lumina voastra, deoarece ei nu vor intelege. Stigmatul intunericului este atat de intens, incat ei nu isi permit sa ajunga acolo. Ei se afla in propria lupta, dintre lumina si intunericul lor, chiar acum. Voi stiti cum este; ati trecut prin asta in aceasta viata, cat si in altele.

Dar, voi le reintegrati. Acum, voi aveti un fel de eclipsa care are loc – nu solara – ci o eclipsa a sufletului, care are loc acum, in care lumina si intunericul fuzioneaza impreuna, insa aproape ca raspandesc o umbra inversa… vedeti. In timp ce acest lucru se petrece, va intrebati uneori, de ce exista toate aceste fleacuri in viata voastra, de ce nu pot lucrurile ca doar sa se regleze. Dar, acesta este un proces pe care l-ati cerut, un proces pe care l-ati dorit, un proces de care a-ti putea fi dezamagiti, daca nu ati trece prin el. Daca ati reveni de partea noastra acum, ati spune, “Dar de ce nu m-ai incurajat sa continui? Eram cat pe ce sa continui, acolo. Eu le re-fuzionam impreuna.” Iata ce se intampla, chiar acum!

Este foarte potrivit ca pe durata acestei eclipse a sufletului, a intunericului si a luminii, a eclipsei sufletului, apropo, ca in loc sa se separe din nou, acestea sa fuzioneze impreuna. In acest moment al eclipsei sufletului, noi vorbim despre potentiale, despre umbre… vedeti, care sunt create. In spatele eclipsei intunericului si luminii din voi, care ajung impreuna… in spatele eclipsei, exista multe, multe potentiale.

Uneori este dificil de pus in cuvinte, dar in timp ce ati avut intotdeauna, aproape un numar infinit de potentiale de ales in viata voastra, cele care erau la un pas de atins sau de manifestat, erau cumva limitate… vedeti. Abilitatea de a aduce un tip total diferit de potentiale, era limitata. A existat, insa a fost dincolo de intelegerea constienta sau de abilitatea biologiei de a-l aduce, cu adevarat. Dar, odata cu aceasta eclipsa a sufletului, care are loc in viata voastra, numarul sau potentialul potentialelor este acum mai aproape. Abilitatea de a aduce lucrurile, care pareau acum un an sau doi imposibile, incredibile, acum este posibila. Toate acestea sunt rezultatul eclipsei sufletului. Numarul umbrelor sau potentialelor, in manifestarea realitatii sunt mult, mult mai grandioase… mult mai grandioase!

In timp ce stateam cu Cauldre, cu voi si transmiteam Rugaciunea Tacuta, care a fost oferita mai devreme… Rugaciunea Tacuta reprezinta “rugaciunea potentialelor”. La inceput am numit-o asa si Cauldre nu avea idée despre ce vorbeam, asa ca trebuie sa schimbam numele Rugaciunii Tacute. Rugaciunea Tacuta, spune, in principal, “Totul exista deja in realitatea mea… totul deja se afla aici… doar trebuie sa accept… sa le aduc in realitatea constientei mele… iubirea pe care o caut, exista deja in viata mea… doar trebuie sa deschid usa si sa o las sa intre, in loc de a sta si a ma plange, de ce nu o am. Abundenta pe care o aleg in viata mea, ca sa pot desfasura aceasta munca, ca sa pot fi un exemplu viu, sanatos de Spirit pe Pamant, se afla deja aici”… vedeti.

Unii dintre voi spuneti, “Dar unde, dar unde?” Oh, ea se afla aici. Este un potential asupra caruia nu v-ati focalizat, pe care nu l-ati realizat, insa exista aici. Sanatatea corpului vostru… Rugaciunea Tacuta spune ca, corpul vostru este deja vindecat, deoarece potentialul, umbra, pentru corpul vindecat se afla deja aici. Voi le-ati avut pe fiecare dintre aceste lucruri in voi, in tot acest timp. Acestea sunt aici, acum, Shaumbra.

Rugaciunea Tacuta este o rugaciune a potentialelor. Poate dorim sa luam in considerare punerea acesteia, ca subtitlu la Rugaciunea Tacuta. Poate ca atunci cand Shaumbra rosteste Rugaciunea Tacuta… care nu este o rugaciune de cerere sau implorare… aceasta este o rugaciune a realizarii si a acceptarii. “Eu realizez ca viata mea este abundenta, in orice mod. Eu realizez ca eu sunt in orice mod.” Poate, Shaumbra, aceasta ar putea fi Rugaciunea Potentialelor, prin care nu trebuie sa cereti nimic, doar trebuie sa deschideti usile, ca acestea sa intre. Acesta este un lucru uimitor!

Am vorbit in ultimul nostru Shoud despre umbre si potentiale. Am spus ca oamenii tind sa traiasca o singura viata, din greu si dualistica, mai mult unica, o unica expresie de sine, o singura cale pe care au fost si pe care continua sa ramana. Shaumbra invata ca exista mai mult, decat una singura. Shaumbra invata ca prin energia imaginatiei, va puteti deschide spre toate aceste alte lucruri. Le puteti aduce prin portal, prin portalul crsitalin, care duce direct in aceasta realitatea din Acum, care vine in prezentul vostru, Acum.

Dar, care sunt blocajele? Ce va tine in urma? De ce nu pare sa functioneze? Ei bine, mai intai de toate, voi incercati din greu. Voi incercati sa fortati aceste lucruri si incercati sa le descifrati. De fapt, unii dintre voi incearcati sa le pacaliti si sa le manipulati, iar acest lucru nu poate functiona.

Este vorba despre o realizare! Prin sine, reprezinta un sistem propriu de credinta. In mod absolut, este un concept. Este o credinta, care exista mai mult pentru voi, decat voi. De asemeni este un truism (un adevar evident), dar este o credinta. Este vorba despre a va permite sa credeti asta, a va permite sa iesiti inafara custii in care ati fost, insa sa faceti acest lucru fara lupta, fortare si competitie!

Alte lucruri ce va tin in urma, sunt legamintele, juramintele si promisiunile, pe care vi le-ati facut voua-insiva. Fiecare din aceste legaminte, juraminte si promisiuni, din aceasta viata sau din vietile trecute, serveste ca un fel de bariera… sau blocaj… o stanca in drum… sau un bolovan in drum… sau un cui, pe care l-ati tintuit in peretele sufletului vostru, care sa va retina… un legamant, ca niciodata nu veti avea de-a face cu artele intunecate. Doamne… de ce nu? Oh, voi ati abuzat de ele, da, am auzit inainte, despre asta.

Este momentul sa treceti peste acestea. Unii dintre voi ati spus, “Dar am fost o vrajitoare. Am fost infuentata de intuneric.” Reganditi intunericul, Shaumbra! “Da, dar datorita magiei pe care am purtat-o, pana la un punct, altii au abuzat de ea.” Ei bine, este adevarat, dar voi nu ati abuzat. Oh, unii dintre voi spuneti, “Ba da, am abuzat de ea.”

Insa, acum este momentul sa treceti dincolo de aceasta. Este momentul sa aruncati acel cui prin usa sufletului vostru, acel cui pe care l-ati folosit ca sa va tineti inchisi si limitati! Ati simtit atata vinovatie si angoasa, in aceasta privinta! Voi ati spus, “Nu voi mai face acest lucru, niciodata!” Bang, bang, bang… ati tintuit acest lucru… doar v-ati limitat pe voi-insiva. Voi doar ati exclus potentialele si probabilitatile sufletului vostru.

Voi ati spus, “Dar, am omorat un alt om.” Da, l-ati omorat… nu este un lucru bun… voi stiti mai bine! Nu veti mai face asta. Si, stiti ceva? El a revenit pe Pamant. Probabil ca nu va cunoaste si probabil ca nu poarta acest lucru impotriva voastra. Dar, voi ati tintuit o alta scandura in casa sufletului vostru, spunand, “Nu voi mai face acest lucru, din nou.”

V-ati simtit vinovati in legatura cu abuzul de putere, deoarece ati vazut ce v-a facut. Ati vazut ce a facut spiritului vostru. Ati vazut ce a facut celorlalti. Asa ca, bam, bam, bam… voi ati tintuit o alta scandura, ca sa blocati usile si ferestrele casei sufletului vostru… toate aceste lucruri, Shaumbra, mereu si mereu.

Noi am eliberat o multime dintre ele. Am indepartat o multime. Insa, inca mai exista ceva, acolo. Mai exista unele care sunt incorporate atat de profund, incat nici voi nu puteti sa le observati, unele pe care, de fapt, le-ati ascuns.Voi sunteti foarte vicleni/abili, stiti, sunteti foarte abili! Voi ati spus, “Eu nu mai vreau sa fac acest lucru, din nou. A fost cel mai rau lucru, pe care l-am facut vreodata! Nu mai vreau sa fac asta. Nu mai vreau niciodata sa conduc o armata de luptatori pe campul de lupta, deoarece am vazut sangele care s-a varsat. Am vazut cum au fost luate vietile. Am vazut familii, care au suferit fara nici un scop”, fara un alt scop, decat faptul ca cineva a spus, ca era un razboi in numele lui Dumnezeu… vedeti!

Unii dintre voi aveti aceste legaminte si juraminte in voi. Si, dupa acea viata, voi ati spus, “Niciodata! Ma voi asigura ca niciodata nu voi mai face asta, deoarece voi ingropa acel cui. Voi acoperi cu scanduri acea parte a sufletului meu. Voi ingropa acel cui. Imi voi imagin ca nu este acolo, chiar daca il voi cauta intr-o zi, daca il voi urmari intr-o zi, incercand sa il scot. Daca cineva va incerca sa ma pacaleasca, intrand in sufletul meu ca sa deschida partile, care sunt cel mai bine acoperite, imi voi imagina ca nu sunt acolo. Imi voi oferi invelisul, hipnoza. Cea mai mare hipnoza din toate, este aceea fata de sine! Imi voi oferi asta, incat niciodata, nu voi mai gasi cuiul.”, vedeti.

Acum, voi va aflati intr-un punct foarte interesant. Stiti, cuiul se afla acolo.Acea scandura peste usa sufletului vostru, se afla acolo. Ce veti face? Ce veti face cu acele juraminte si legaminte, care au fost atat de adanc ingropate, de voi care ati spus, “Nu imi voi permite niciodata sa am abundenta de bani, din nou, deoarece aceasta m-a transformat intr-o persoana groaznica.” Da, ati fost acea persoana (unii rad), dar nu veti mai repeta asta, Shaumbra. Constiinta, constiinta voastra, iubirea voastra v-a permis sa transcendeti!

Realizati voi acum… luati un moment pentru a simtit abundenta, in timp ce stam aici, in centrul de service, realizati voi, ca daca ati avea o imensa abundenta in viata voastra acum, cum ati simti acest lucru? Doar simtiti pentru o clipa! Oh, opriti acest lucru! – unii dintre voi deja au spus, ca veti da totul celorlalti – acum opriti acest lucru! Bucurati-va voi-insiva de aceasta, mai intai!

Imaginati-va…da, aveti dreptate, in mod absolut…imediat, voi realizati ca nu aveti nevoie, de atat de mult! Aveti dreptate! Imediat, voi realizati ca daca veti avea aceasta revarsare imensa de abundenta, care sa vina in viata voastra, veti realiza ca trebuie sa exista si un flux de iesire, fara vreun sentiment de a o acumula sau de a o ascunde, nici un sentiment pentru scopurile fricii, gandind ca lumea va ajunge la un sfarsit. Daca lumea va ajunge la un sfarsit, fiti primii care veti pleca (unii rad)… garantat! Ganditi-va la acest lucru! De ce sa suferiti… plecati din timp! (hohote de ras)

Deci, Shaumbra, aveti acest flux de bani care intra; simtiti-l pentru o clipa! Simtiti cum este! Simtiti cum este ca energia sa revina in viata voastra, in final! Simtiti acest potential! Da, aveti dreptate - acesta trebuie sa intre si sa iasa. Este vorba despre un flux si un reflux, despre un ciclu natural. Acest lucru inseamna folosirea sa corecta. Poate ca doriti sa construiti un centru. Poate vreti sa investiti, simplu, in economie… in cinci masini. Poate vreti cateva case.

Acum, observati ce face acest lucru! Acel cui sta acolo. Acel cui este greu de scos de acolo. Voi spuneti, “Dar acest lucru suna atat de egoist. Nu am nevoie de toate aceste lucruri.” Shaumbra, eliberati acestea! Eliberati limitarile! Noi stim – si voi stiti – nu veti innebuni din aceasta cauza. Nu veti merge si nu veti face lucruri care nu sunt potrivite, pentru voi si pentru ceilalti. Acestea vor fi echilibrate… intelegeti?

Trebuie sa fie echilibrate! De ce? Deoarece voi integrati lumina si intunericul… voi le aduceti impreuna. Voi realizati o eclipsa a sufletului. Le uniti pe cele doua. Banii nu vor fi inafara echilibrului… relatiile nu vor fi inafara echilibrului… iubirea… sexul… alimentele… toate aceste lucruri, nu vor fi inafara echilibrului, deoarece voi ati ales sa ajungeti aici!

Apropo, unii dintre voi se ingrijoreaza; voi spuneti, “Ei bine, ajung la un echilibru. Invat aceste lucruri. Sunt, cu adevarat, pregatit sa accept aceste daruri si bucuria, in viata mea! Dar, daca voi aluneca inapoi?” Aceasta este o fizica spirituala, care aproape ca face imposibil acest lucru – nu total, dar aproape imposibil – deoarece voi atingeti un anumit nivel al iluminarii. Nu puteti sterge/indeparta iluminarea… vedeti. Nu o puteti sterge.

Asa ca, nu veti aluneca inapoi. Nu vetiajunge sa faceti rau, sa faceti lucruri rele. De asemeni, nu veti ajunge sa faceti lucruri dezechilibrate in lumina. Va exista un echilibru. Voi ne-ati cerut ca sa va asiguram, ca nu veti aluneca inapoi, ne-ati cerut ca sa venim si sa va dam cateva la fund, daca veti face asta. (audienta rade). Si, vom face asta; ne place sa facem acest lucru! (hohote de ras). De fapt, ne place acest lucru – daca nu ati observat pana acum – asa cum mergeti voi, asa merge Shaumbra… asa cum merge Shaumbra, asa si voi… vedeti!

Multi dintre voi simtiti energiile entitatii Shaumbra, in viata voastra. Acestea vin sa va sustina, sa va serveasca si sa va ajute. Insa, de asemeni, puteti simti cand exista – cum sa spun – cand exista o perturbare in forta Shaumbrei. Puteti simtiti cand o alta Shaumbra are un moment dificil. Poate ca nu-i cunoasteti inca numele, dar puteti simti, voi-insiva sau ca parte a grupului.

Voi sunteti propria voastra constiinta si sunteti si o constiinta de grup…atat timp cat alegeti sa fiti in acest mod. Este si datoria noastra de a lucra cu voi, deoarece asa cum mergeti voi, asa mergem si noi! Noi suntem familia. Noi suntem un grup. Noi suntem Shaumbra.

Deci, Shaumbra, ce va tine departe, de acest concept al potentialelor, al noilor potentiale de adus? Ei bine, exista aspecte puternice care provin din exteriorul vostru, care provin de la ceilalti oameni – de la cei de la lucru, de la oamenii pe care ii intalniti pe strada. Exista aspecte particulare, care provin de la televiziune si media (mijloace de informare in masa), deoarece acestea ii hranesc pe ceilalti. Oh, media este cel mai mare mecanism de hranire pe care il putem cunoaste, deoarece aceasta poate hrani multi oameni in acelasi timp! Ea hraneste realitatile si sistemele de credinta. Ea sustine manifestarea credintelor, pretutindeni in lume.

Sistemele de credinta sunt foarte, foarte dificile. Acestea va afecteaza, deoarece, atunci cand simtiti sau experimentati un lucru din interior, lumea exterioara incearca sa va spuna, “Nu, nu aceasta este calea, de loc.” Trebuie sa fiti capabili sa transcendeti acest lucru, ca sa fiti capabili sa intelegeti! Este momentul pentru a va deconecta de aceste modalitati de hranire. Este momentul sa eliberati versiunea realitatii lor. Deci, eliberati aceasta versiune, Shaumbra! Acest fapt reprezinta un alt lucru, ce va tine in urma.

Propriile voastre sisteme de credinta interioare – cum poate fi posibil acest lucru? V-am auzit pe cativa dintre voi spunand, “Tobias, este o teorie extraordinara, arata-mi-o, dovedeste-o!” Nu putem face acest lucru, deoarece realitatea voastra este bazata pe sistemele voastre de credinta. Si, chiar daca am face-o, atunci cand ar aparea urmatorul lucru, “Ei bine, ai facut-o, dar acela nu eram eu.” Vedeti, trebuie sa vina din interiorul vostru!

Propriile voastre sisteme de credinta, despre natura realitatii, trebuie sa fie explorate putin. Trebuie sa aruncati o privire in interior. Care sunt sistemele voastre de credinta, in privinta naturii realitatii? Trebuie sa atingeti, sa simtiti si sa mirositi, ca aceasta sa fie reala? Sau, puteti accepta imaginatia? Puteti accepta celelalte probabilitati si posibilitati?

Voi sunteti o fiinta foarte complexa. Sunteti in parte om, in parte inger. Voi sunteti in parte Dumnezeu si cu siguranta, in parte rau (imoral, violent, etc n.t.) Voi aveti toate aceste aspecte diferite ale voastre. Din cand in cand, voi aveti nevoie sa veniti in Centrul Service Shaumbra, sa iesiti din confuzie si vacarm. Vedeti, aici exista o energie foarte deosebita. Acest loc nu trebuie sa aiba – ceea ce ati putea numi – nivelul de zgomot al oraselor voastre, nivelul de zgomot al Pamantului si al omenirii. Puteti veni aici si sa treceti de acestea, sa patrundeti intr-un fel de refacere.

Shaumbra, intr-un sens, permiteti-ne… sa va ajutam sa intelegeti conceptele, permiteti sa va oferim o analogie! Sa vorbim despre o masina, deoarece ne aflam intr-un centru de service. O masina! Acum, imaginati-va o masina, masina voastra, vehiculul vostru! Masina nu este nimic altceva, decat un lucru fizic, un invelis alcatuit din otel si roti, ceva plastic si daca sunteti suficient de norocosi, putina piele.

Masina, intr-un sens, nu trebuie sa aiba minte. In mod simplu, ea se afla acolo, mult asemanator corpului vostru. Corpul vostru fizic este un vehicul, este vehiculul vostru. Dar, acum sa spunem ca ii adaugam masinii un creier. Sa-i oferim masinii un creier! Voi nu aveti acest lucru, in realitate avoastra fizica. Dar, sa creem acum o masina care sa aiba un creier!

Creierul masinii o va ajuta acum sa mearga dintr-un loc in altul. Creierul va ajuta masina sa ajunga la magazin, sa ajunga la birou, o va indruma cum sa intoarca la dreapta si cum sa intoarca la stanga. Creierul va acumula si va colecta informatii despre directii si rute, cat si despre lucrurile de facut si de nefacut.

Vedeti, o parte a functiei creierului este sa protejeze masina si sa-i protejeze identitatea-insasi. Acum, avem o masina-creier. Aceasta doreste sa-si mentina esenta adevarata de sine. In mod intuitiv, ea stie sa se protejeze si sa se mentina. Acum, creierul preia responsabilitatea lucrurilor de facut si de nefacut. Creierul stie ca nu trebuie sa apasati pe pedala de acceleratie si sa mergeti cu 80 de mile pe ora, intr-o curba foarte stransa. El se va proteja.

Acesta este un lucru minunat! Voi v-ati oferit un creier. Creierul colecteaza si stocheaza informatii. Este o baza de date. De asemeni, are abilitatea de a face judecati, bazate pe lucrurile care au avut loc in trecut. Nu exista cale de a face judecati, despre lucrurile pe care nu le-a experimentat inainte. In acest mod, creierul in sine, este foarte limitat. El colecteaza informatii, face judecati.

Insa, el nu are abilitatea de a prezice viitorul. De fapt, daca incepeti sa vorbiti despre o experienta noua, despre viitor sau despre ceva prin care nu a trecut inainte, creierul pune in scena energia fricii. El nu stie; el isi protejeaza sinele-masina, acum. El pune in scena frica, asa cum faceti si voi.

Majoritatea oamenilor din prezent, opereaza ca la inceput prin - ceea ce ati numi – “constiinta corp/creier”, asemanator masinii cu creier, care se protejeaza. Majoritatea oamenilor se protejeaza. Ei inmagazineaza informatii, invatand cum sa treaca prin fiecare zi, protejandu-se si aparandu-se. Acum, sa luam masina voastra, care are creier; acesta ii ofera ceva pricepere. Ea stie sa faca unele lucruri, stie cum sa se miste prin preajma si cum sa se protejeze. Sa adaugam acesteia ceva sentimente! Uau!… o masina cu sentimente! Vedeti, intr-un sens, inainte masinii nu-i pasa; creierului masinii nu-i pasa de sentimente. In ultima instanta, acestuia ii pasa de prezervarea propriei identitati. El stia asta, in mod intuitv. Dar acum, a obtinut sentimente. Poate simti durerea.

Acum creierul spune, “Oh, durere… cand ma loveste o alta masina, ma raneste! Nu ma simt bine. Daca exista lucruri care se uzeaza, pot simti acest lucru, acum. Inainte doar stiam ca se uzeaza. Nu aveau un efect particular asupra mea. Eram indiferent fata de altceva, nu steam decat sa ma protejez, sa-mi mentin identitatea. Dar acum am adaugat o noua profunzime – pot sa simt. In prezent am “zile bune ale masinii” si “zile rele ale masinii” (unii rad) Prin sentimentele mele… am inceput sa observ ca exista unele masini aratoase in parcare. (hohote de ras). Acea Miata micuta, este foarte atractiva, astazi!”

Vedeti, acum masina are sentimente si incepe sa opereze, intr-un mod total diferit.. emotii, sentimente si constienta. Acum masina are un anumit nivel de constienta, care adauga o noua dimensiune. Majoritatea oamenilor opereaza prin corp/minte si sentimente inferioare/joase. Le numim sentimente de “vibratii joase”, un anumit nivel de intelegere, constienta durerii si a sentimentului, legate de ce le face placere, ce ii face fericiti, ce ii intristeaza… vedeti. Mare parte a umanitatii exista in acele nivele, fie corp/creier, fie corp/creier/ceva sentimente bazale.

Acum, permiteti sa adaugam spirit masinii, sa-i adaugam spirit! Oh, imaginati-va ce implica acest lucru! Spiritul este scopul. Spiritul este constiinta. Spiritul este “Eu sunt”. Masina realizeaza acum, ca este o masina. Are propria personalitate, propria identitate. Are un corp, un creier si ceva sentimente, insa acum ea este completa, cu adevarat. Acum, cu spiritual adaugat acestui vehicul, el are insemnatate. Exista scop, nu doar supravietuire, nu doar evitarea durerilor si cautarea placerii. Exista scopul evolutiei, expansiunii, cresterii si al creatiei.

Prin spiritul care a intrat in masina, aceasta va capata un nou aspect, o noua intelegere. Aceasta realizeaza ca se poate re-crea, mereu si mereu. Se poate re-crea, pornind de la a fi o Chevy Lumina si acum se poate re-crea ca un Mercedes, ca sa folosim unul din exemplele voastre obisnuite. Se poate crea ca un Jeep. Se poate re-crea ca un taxi. Spiritul din masina, intelege creatia si re-creatia. Apoi, spiritul isi spune, “Daca m-am creat o data, pot sa ma creez si sa ma re-creez, mereu si mereu.”, vedeti.

Exista patru nivele de operare si noi, in esenta, doar am inversat mecanica ingerului uman. Am inceput cu corpul si am ajuns la spirit. In cazul vostru, a fost un alt mod – spiritul care a preluat un sentiment sau emotie, a acceptat un creier, a acceptat un corp… vedeti. Am dori ca voi sa intelegeti cum functioneaza fiecare dintre aceste nivele… cum, atunci cand adaugati un creier unui corp, intreaga compozitie… cand adaugati sentimente creierului si corpului, acestea schimba totul.

Adaugarea spiritului este ultimul lucru. Acesta adauga abilitatea de a se intelege ca sine, a avea constiinta de sine, de a avea scop in sine, avea scop nu doar de a supravietui, nu doar de a trai, ci de a conduce ca in iad (audienta rade), de a simti vantul pe parbriz, de a observa imagini panoramice minunate! Spiritul ajuta la intelegerea bucuriei, implinirii, creatiei, la intelegerea tuturor acestor lucruri.
Voi sunteti aceste patru elemente, puse la un loc. Voi incepeti sa intelegeti spiritul vostru… incet… insa, incepeti sa intelegeti.

Un alt blocaj, Shaumbra, cel mai mare blocaj din toate… voi ati operat prin corp, prin creier si printr-o extensie/proiectie a nivelelor sau dimensiunilor sentimentului. Voi v-ati indepartat de Spirit. Spiritul a fost cu voi, desi voi l-ati cautat in exterior. Spiritul era prezent.

Acum, sa aducem spiritul in aceasta combinatie. Este vorba despre voi, este vorba despre “Eu sunt”. Este vorba despre constiinta. Este acea parte, care nu cunoaste moartea… vedeti! Spiritul nu poate cunoaste moartea.. niciodata… niciodata! Nu exista moarte in inima Spiritului. Exista re-creatie, a se re-crea, a se re-inventa pe sine, mereu si mereu.

Unul dintre cele mai mari blocaje il reprezinta agendele diferite – agenda/planul uman versus incantarea spirituala, scopul spiritual, prezenta spirituala! Voi ati cerut toate aceste lucruri in viata voastra, pentru a satisface masina – incercand sa fixati rotile, incercand sa indepartati defectele din tapiterie, incercand sa corectati/indepartati rugina, incercand sa turati motorul, ca sa parcurga cateva mile in plus. Atentia voastra Shaumbra, atentia oamenilor, a fost pe repararea masinii.

Si, este momentul sa re-inventati masina, sa re-creati masina si sa incetati sa o reparati. Frica a constituit condamnarea la moarte. Frica a constituit finalitatea. Voi ati operat in trei – ceea ce noi numim - nivelele joase sau nivelele bazale, ori ati incercat intotdeauna sa va mentineti integritatea masinii, incercand sa o prezervati, sa o protejati. Asa ca, agenda voastra de a face masina doar putin mai stralucitoare, putin mai rapida, de a face masina putin mai buna, decat a altcuiva, nu este in mod necesar, in acord cu dorinta sufletului. V-ati indepartat de sufletul vostru, deoarece ati incercat sa va concentrati pe lucrurile bazale, pentru a mentine masina veche in functiune.

Vedeti, Shaumbra, a existat o deconectare dintre voi si suflet. Voi ati plans dupa lucrurile, care poate ca nu au fost atat de importante pentru suflet. In ultima instanta, sufletul vrea, simplu, sa se extinda si sa re-creeze, mereu si mereu. Aspectul de care va tineti atat de strans, in viata voastra, acel aspect al vostru, omul, care sta aici pe scaun, dorind doar cativa ani in plus de viata pe Pamant, nu are importanta, cu adevarat pentru suflet. Acestuia nu-i pasa de el. Acea parte din voi nu se ingrijoreaza de lucruri ca acestea. Uneori acea parte din voi, pe care ati camuflat-o/v-ati interzis-o, stie de departe mai bine, stie ca uneori este momentul sa se sfarseasca viata, cu scopul ca sa se poata re-crea.

Draga Melanie, cea care a plecat recent, cea care a fost invatatoare pentru Cauldre, a inteles bine acest lucru si il intelege, chiar acum. Uneori sufletul doar vrea sa se re-creeze. Ei bine, o parte a ei, desigur, a dorit sa repare corpul, acolo unde a aparut cancerul. Dar, trebuia sa se conecteze cu sufletul ei. “Care este scopul real? Care este semnificatia reala a acestui fapt?” Sufletul a spus, “Este momentul sa ne re-inventam. Acest sine vechi, acest tu vechi, este epuizat. Noi putem indeplini o munca mai buna. Au aparut modele noi, acum. (unii rad). Noi putem indeplini o munca mult mai importanta, acum.”

Vedeti, cel mai mare blocaj din toate, a fost ceea ce voi considerati a fi agenda voastra, dorinta voastra versus dorinta sufletului. Le vom pune la un loc, pe acestea. Le vom aduce impreuna. Le vom plasa intr-o eclipsa impreuna, o eclipsa a sufletului, intr-o intelegere totala.

Vedeti, voi credeti ca sufletul vostru stie tot, ce isi doreste starea voastra de a fi om. El nu stie, deoarece voi i-ati interzis accesul. Voi l-ati baricadat. Voi ati avut atat de multe juraminte, legaminte si promisiuni! Voi ati taiat legatura dintre suflet si sine. Permiteti sa le aducem impreuna, acum! Oh, acestea sunt parti din acelasi lucru, intr-adevar, dar voi ati creat o separare artificiala. Permiteti sa le readucem impreuna!

Sa inspiram pentru un minut… sufletul…sinele… acea parte din voi careia ii place sa creeze, careia ii place sa re-crezez, careia ii place exprimarea vietii, fie ca este in plan fizic, fie ca este in exterior. Intr-un sens, sufletul, adevarata voastra fiinta, nu are dorinte, nevoi sau agenda. Aceasta stie ca acestea sunt deja, acolo. Sufletul este partea care intelege fiecare probabilitate si fiecare potential. Acestea se afla deja, acolo. Partea pe care o auziti ca plange uneori, noaptea, este sufletul vostru, deoarece voi ati ales sa nu il observati ca el este deja acolo, sa nu vedeti ca voi sunteti deja acolo.

Deci, Shaumbra, permiteti ca in centrul de service, sa aducem sufletul inapoi, in viata, in voi, in realitatea voastra, in Acum! Cu acesta soseste si adevarata intelegere a modului de aducere, a tuturor potentialelor in viata voastra. Doar invitati-l, fara agenda! Invitati-va pe voi-insiva!

Vom face o alta observatie aici, o parte din… vom vorbi despre acest lucru in urmatorul Shoud. Insa, o parte din alt blocaj important, este nivelul dimensional din care ati lucrat. Acum, St. Germain intra in detalii in Scoala Calatorului din Vis. Si, apropo, eu Tobias, fara vreo – cum sa spun – vreo agenda, sugerez, ca mai devreme sau mai tarziu, fiecare Shumbra sa treaca prin Scoala Calatorului din Vis. Acestea sunt informatii, care nu sunt legate de moarte. Sunt legate de realitati noi si probabilitati noi. Iata despre ce este vorba, cu adevarat!

Saint Germain vorbeste in detaliu, despre dimensiunile sau realitatile nonfizice, limitrofe Pamantului. El le denumeste “realitatile invecinate”, nonfizice, realitatile limitrofe Pamantului, invecinate, deoarece acestea se afla in preajma Pamantului. Acesta este locul unde aveti tendinta sa mergeti noaptea. Acesta este locul unde tindeti sa mergeti pentru a rezolva problemele. Acesta este locul unde creierul se simte mult mai confortabil, deoarece are infatisarea, sensatia, mirosul si mersul realitatii fizice. Acolo va simtit mult mai confortabil.

Majoritatea oamenilor nu depasesc niciodata dimensiunile sau realitatile invecinate, atunci cand mor. Ei parasesc Pamantul, in mod simplu, isi parasesc corpul. Patrund in dimensiunile invecinate, care au toate atributele realitatii fizice de pe pamant; in mod simplu, acestea sunt fara materie.

Saint Germain vorbeste in Scoala Dreamwalker despre trecerea prin urmatoarea usa, care duce in ceea ce el numeste “taramurile cristaline”. El le spune studentilor ca mintea nu functioneaza aici, in taramurile cristaline. Taramurile cristaline sunt foarte departe de Pamant. Voi lasati totul in urma.

Taramurile cristaline se afla acolo unde iau nastere lucrurile noi. Taramurile cristaline sunt numite “cristaline”, deoarece ele sunt energia semintei Cristice, in forma embrionara, care se naste. Daca veniti in taramurile acestea, veti simti cum are loc nasterea. Acestea sunt creative. Sunt non-mentale. Mintea nu functioneaza acolo. Unii au incercat sa se proiecteze in aceste taramuri, prin utilizarea drogurilor si au innebunit, deoarece mintea nu functioneaza . Prin droguri voi va aduceti intotdeauna mintea… vedeti… este o calatorie dificila. (unii rad)

Chiar acum, in Centrul Service Shaumbra, asa cum v-am spus, am indepartat – cu permisiunea voastra – am indepartat mentalul. Unii dintre voi ati adormit, deoarece ati intrat in taramurile cristaline. Unii dintre voi v-ati mentinut mintea ocupata cu jocuri sau pretinzand ca ascultati. Dar, de fapt, am fost in taramurile cristaline.

De aici – din nou, voi sublinia si voi accentua si voi pune un semn de exclamatie, daca veti trece acestea in text, va rog – mintea nu functioneaza in taramurile cristaline! Daca mintea functioneaza, nu sunteti in taramurile cristaline… pentru un timp. Aceasta nu functioneaza. Voi veti incerca sa o fortati sa functioneze. Veti incerca chiar sa luati putine notite mentale, despre ceea ce reprezinta taramurile cristaline.

Si, apoi veti – cum sa spun – fi plini de voi si veti incerca sa le spuneti celorlalti oamenii cum este acolo. Nu puteti… nu puteti! Eu va pot atinge si va pot face sa intelegeti energia cristalina, dar nu va pot vorbi despre aceasta. Voi puteti impartasi cu alte persoane, la nivel de inima sau atingandu-le. Dar, nu le puteti vorbi despre aceasta, nu pentru ca este secret, ci deoarece pentru ca este dincolo de cuvinte si dincolo de minte.

Fiecare dintre voi ati fost acolo, la un moment dat sau altul. Acum, amintirea este acolo, dar nu este rechemata in creier… vedeti. Creierul se lupta incercand sa o descifreze. Creierul va spune acum, “Oh, da, am fost acolo. Acolo sunt un maestru; acolo sunt invatator!” (audienta rade) Nu-mi amintesc sa-l fi invitat pe Kuthumi, dar cred ca a aparut! (hohote de ras)

Taramurile cristaline se afla acolo, unde sunt create probabilitatile si potentialele reale. Se afla acolo, unde sunt rezolvate toate problemele… vedeti. In Scoala Dreamwalker, St. Germain vorbeste in detaliu despre acest lucru oferidu-va cat de multe cunostinte poate, transmitand cat de multa energie, caci el stie cum sa faca acest lucru.

Shaumbra, cand incercati sa spuneti, “Cum este cand ma deschid fata de probabilitati si potentiale? Cum sa aduc umbrele in acum, acum cand am o eclipsa a sufletului, cand aduc lumina si intunericul impreuna? Exista miriade de potentiale noi, disponibile pentru mine acum. Cum sa le aduc aici?”

Veniti in taramurile cristaline! Incepeti de aici, din Centrul Service Shaumbra! Daca aveti nevoie de escorta sau de ghizi, este in regula. Exista multi aici, care va vor insoti. Mergeti in taramurile cristaline! Apoi fiti linistiti… si experimentati cum se naste creatia… experimentati cum sunteti voi re-inventati! Si, faceti acestea, fara frica!

Experimentati cum este sa aveti totul re-inventat, re-creat, in privinta voastra! Imaginati-va toate potentialele, care pot fi aduse in realitate! Imaginati-va ca nu trebuie sa fie doar un potential, pot fi multe! Apoi, lasati-le sa curga!

Da, viata voastra se va schimba…. din nou… stim asta. Lucrurile se vor intampla. Dar, respirati adanc si permiteti-le sa se intample! Incetati sa tineti atat de strans acea masina veche! Incetati sa refaceti acea masina veche! Poate ca, exista un potential, prin care masina se poate re-inventa, fara sa necesite sa se distruga, mai intai… vedeti cum se pun toate impreuna?

Shaumbra, vom raspunde unei intrebari acum, inainte de a mai fi pusa, din nou. Voi spuneti, “Deci, exista toate potentialele: potentialul de a putea fi un mare muzician, cel care am dorit sa fiu intotdeauna. Eu nu stiu nimic despre muzica. Cum functioneaza acest lucru? Este acel potential incarcat, in totalitate? Va veni aici, ca un pianist sau un compozitor realizat? Doar voi sta jos, ca si cum as face channeling si voi incepe sa cant?”

Acesta este un potential, dar pot exista si alte potentiale, care doresc sa vina primele, dintr-o varietate de motive. Acesta este momentul, in care acel aspect dimensional total incarcat la vostru – corp, minte, sentiment si spirit – lucreaza impreuna. Ceea ce se intampla, este ca voi aduceti acea umbra in fata. Voi o respirati. Voi ii permiteti sa vina. Nu cunoasteti limitari.

Acum, acel potential este aici. Dar, intr-un fel, la inceput acesta este cumva eteric, instabil. El sta langa voi, langa fiinta fizica. Este o parte din voi, insa este si de sine statator. El necesita sa fie hranit. Are un scop si o dorinta. Vrea sa creeze muzica. Acum acesta trebuie sa fie umplut. Este asemanator unei fiinte goale, intr-un sens, dorind sa fie umplut.

Incepe sa se hraneasca din colectivul tu. Incepe sa se hraneasca pe sine, chiar aici… si aici… si aici… vedeti oriunde exista energie si constiinta muzicii. El nu exista inchis in interiorul unui munte, undeva. El se afla in jurul vostru. Energia muzicii se afla pretutindeni, la fel cum exista energia picturii sau a descoperirilor stiintifice.

Acea probabilitate a sinelui potential, care abia vi s-a alaturat in realitate, prin imaginatie, acum incepe hranirea/alimentarea. Acesta poate incepe acum restabilirea legaturilor. Poate incepe sa regaseasca intelegerea scalei muzicale curente, care apropo, este un aspect limitat in sine. Poate incepe sa invete atingerea si rezonanta instrumentelor, prin intermediul aerului… vedeti. Constiinta de masa permite ca toate acestea sa pluteasca prin preajma, in orice clipa.

Voi atrageti in probabilitatea voastra, a ceea ce doriti sa inventati – sa zicem, de exemplu – o noua sursa de energie pentru Pamant. Pamantul are nevoie de aceasta, chiar acum. El are nevoie de o cale noua. Voi doriti sa incepeti sa aduceti probabilitatea si sinele potential, care intelege cum sa scoata energia din apa. Voi le aduceti si acestea incepe sa se hraneasca din constiinta de masa, din informatiile care sunt stocate. Noi stim ca unii dintre voi vorbiti despre Inregistrarile Akashice, uneori. Exista o “inregistrare a constiintei umane”, care pluteste, chiar pretutindeni. Pur si simplu, puteti capta energiile si informatiile din aer, puteti sa le aduceti in sinele probabilitatii, sa le aduceti in voi.

Unii dintre voi ati avut experienta aceasta mai inainte, in care ati simtit… oh, da, noi am auzit… noi ne lungim prea mult aici. Dar, ne distram. Unii dintre voi ati trait experienta, mai inainte, spunand, “Dar, nu stiu de unde cunosc acest lucru. Ma simt atat de inteligent. Cred ca am facut channeling.” Nu, voi ati adus sinele probabilitati, sinele potentiale.

Aceste sine potentiale, incep imediat racordarea la alimentare/hranire, la alimentarea din constiinta de masa si prin permisiune, alimentarea prin grila, alimentandu-se cu mai multe informatii omni-universale si apoi incep sa experimenteze si sa se joace cu acea energie… vedeti. Toate resursele se afla aici. Voi aduceti acel potential. Il lasati sa inceapa alimentarea. In acest moment, voi incepeti sa auziti melodii cantate, pe care nu le-ati auzit niciodata la radio, caci acestea vin prin voi. Voi accesati constiinta de masa.

Voi vreti sa stiti cum – cum sa spun – sa lucrati cu fizica nucleara. Oh, da, puteti studia carti, insa se petrece un lucru interesant. Voi ati creat un sine al probabilitatii, care alege sa cunoasca fizica nucleara. Incepeti citind carti, imediat intelegerea voastra creste exponential, face un salt cuantic. Ei bine, voi studiati, insa exista si alte lucruri care se petrec. Va conectati la informatiile din constiinta de masa. Voi le aduceti aici, nu prin minte, ci prin propria conectare cristalina.

Fiecare dintre voi are o conectare cristalina, care nu a fost folosita de mult, mult timp, care trece dincolo de taramurile invecinate, care se conecteaza direct cu taramurile cristaline… vedeti! Aceasta nu a fost utilizata de mult timp. Tema voastra pentru acasa, pe durata urmatoarelor 30 de zile sau asa ceva, consta in a merge si a observa – cand v-ati intrerupt conectarea voastra cristalina? De ce ati intrerupt-o?

Si, apoi, ascultati! Veniti in Centrul Service Shaumbra si ascultati raspunsurile! Este un lucru important. Aceasta nu este o tema banala … de aceasta data. Aceasta este o tema importanta, pentru acasa.

Conectarea cristalina se afla in interiorul vostru. Doar ca ati dezactivat-o. Voi ati scos fisa (de alimentare). De ce ati facut-o? Cand ati facut-o? Sunteti pregatiti sa o reactivati, din nou?

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia - www.iamthatiam.ro