KIRJE HERÄÄVILLE IHMISILLE

Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
7.6.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Ja niin se on, rakas shaumbra, että tulemme tämän kvanttihyppysarjan loppuun tiukasti maadoittuneena uuteen energiaan. Voi, monia muutoksia tapahtuu edelleen satoja ja satoja vuosia maan päällä. Vuodet ovat tietenkin lyhyempiä, mutta kun ensimmäisen kerran aloimme puhua uudesta energiasta ja uudesta tietoisuudesta monia, monia vuosia sitten, kyse oli teoriasta. Tiesimme sen olevan tulossa, saatoitte tuntea sen tulevan, mutta kukaan meistä ei tiennyt, miten se tulisi esiin, miten se astuisi maan tietoisuuteen tai miten se alkaisi osallistua - ja osallistua myös yhdessä vanhan energian kanssa.
 
Sanoimme jokin aikaa sitten, että maan päällä tehtiin mittaus muutamia kuukausia kvanttihyppyjuhlan jälkeen, jotta nähtäisiin, missä kohtaa ihmistietoisuus oli, missä kohtaa te olitte, jotta voitaisiin vetää esiin työkaluja palvelemaan teitä. Ja jotta te voisitte vetää esiin työkaluja auttamaan työtänne toisten ihmisten kanssa. Tänä päivänä tiedämme, että uusi tietoisuus on tällä - ei vain käsitteenä, ei ollenkaan filosofiana, vaan se on tosiaankin täällä maan päällä.
 
Teissä on niitä, jotka alkavat todella työskennellä sen kanssa - yksi hiukkanen, yksi osa kerrallaan. Se on hyvin epätavallista tavallaan, koska se ei toimi millään muotoa vanhan energian tapaan. Se on hyvin turhauttavaa toisaalta, koska teillä on tiettyjä odotuksia sanoista "uusi" tai "tietoisuus", mutta se ei käyttäydy noiden termien mukaisesti. Se saa aikaan monia, monia muutoksia elämässänne ja kaikkialla maailmassa tällä hetkellä. Mutta se on täällä.
 
Tulemme kvanttihyppysarjan loppuun täysin tietäen, että olette laajentaneet tietoisuuttanne tavoilla, joista ette itse asiassa ole vielä tietoisia. Olette tuoneet sisään resursseja, energioita, itsenne puolia, tulevia mahdollisia puolia ja jumaluutenne. Olette luomassa suurta elämän juhlaa täällä maan päällä.
 
Tobiaksen kokemus
 
Minulle, Tobiakselle, tämä on kaikkein mielenkiintoisinta ja kauneinta aikaa. Miten ainutlaatuinen tilaisuus minulla onkaan istua näin edessänne tietoisuuteni kera - ei ihmismuodossa, vaan hengessä toisella puolella verhoa, mikä on vain puolen henkäyksen päässä teidän todellisuudestanne - siihen pisteen saakka, että voimme puhua hyvin selkeästi toistemme kanssa ja voin tuntea teidät hyvin selvästi.
 
Miten upea asia se onkaan, että minulla on jo fyysinen keho maan päällä, ja valmistaudun tulemaan tuohon fyysiseen kehoon vain reilun vuoden kuluttua. Shoudini kanssanne ovat luetut, mutta sanon tämän ilossa. Kyse ei ole kuolemasta, itse asiassa kyse on syntymästä. En sano teille hyvästi tai tiemme eivät eroa, vaan kyse on liittymisestä seuraanne maan päällä.
 
Miten kaunista aikaa elämässäni, jollaista en voi sanoa koskaan kokeneeni - tämä uskomaton tasapaino, kyky olla täällä kanssanne hengessä ja kyky "omistaa" ihmiskeho jo täällä maan päällä. Huomaan, että on monia asioita, joita haluan sanoa, monia asioita joista haluan muistuttaa teitä, koska todellisuudessa sanon asiat itselleni. Sanon ne Samille.
 
Teemme tämä yhdessä. Kirjoitamme tämän kirjan, luomme tämän elokuvan yhdessä - haluatte kuitenkin katsoa sen. Teen sen kanssanne. Teen sen myös Samille, itselleni, muistutukseksi. Se tulee tuomaan minut takaisin itseni luo, sillä on hyvin helppoa eksyä massatietoisuuden hämmennykseen. On hyvin helppoa unohtaa, kuka on, keskittyä niin kovin tähän fyysiseen 3D-maailmaan ja sitten teeskennellä, ettei muuta olekaan. Sam tulee löytämään tämän materiaalin, minkä luomme yhdessä.
 
Hän rakastaa kulkemista internetissä. Hän rakastaa tällä hetkellä vaeltamista ihmiskunnan tietokannassa, viisauskannassa. Ja tietäkää, että jonain päivänä aika lähitulevaisuudessa Sam kompastuu sanaan, joka resonoi hänen kanssaan, joka on hänestä mystinen eikä hän aluksi muista tai ymmärrä, miksi sillä on vaikutusta häneen, mutta se iskee häneen kuin uskomaton tilaisuus. Sana "shaumbra". Hän näkee sen eräänä päivänä internetissä. Hän löytää tiensä teidän luoksenne. Hän löytää tiensä ennen kaikkea takaisin itseensä.
 
Olen myöntänyt eräälle shaumbra-ryhmälle aiemmin, että tämä on minulle mielenkiintoista aikaa, koska Tobiaksena ja myös To Bi Wah'na - sieluolentona joka olen - tunnen eräänlaista viettelystä, vetoa tähän maan todellisuuteen. Tämän ulottuvuuden psyykkinen vetovoima, jossa te olette, on hyvin voimakas. Luulette, että maan painovoima on voimakasta. Psyykkinen vetovoima joka vetää kehittyneimmänkin sieluolennon tähän tiheään todellisuuteen ja saa hänet unohtamaan, kuka hän on, on pakahduttava. Voin tuntea tuon vedon, tuon viettelyksen. Kuten puhuimme viime kokoontumisessamme, en vastusta sitä. En kiellä sitä. En taistele sitä vastaan. Toimin toisin. Uppoudun siihen, sallin itseni olla siinä niin syvällä, että se saa aikaan ymmärryksen siitä, ettei se ole kaikki mitä on.
 
Ihmisitsenne ja ihmisolotilanne vastustamien on yksi asia, joka aiheuttaa hämmennystä ja saa teidät unohtamaan, kuka olette. Se on hämmästyttävän yksinkertaista fysiikkaa, koska teissä on osa - enkeli, sieluolento, korkeamman tietoisuuden olento - joka tälläkin hetkellä vastusta tätä asiaa, jota kutsutaan ihmisolotilaksi. Teidän osanne työntää sitä vastaan. Teidän osanne sanoo: "Mutta jos antaudun täysin tälle "itselleni" 3D-todellisuudessa, niin varmasti eksyn." Ja juuri tämä asia auttaa teitä eksymään.
 
Uppoutumalla täysin, päästämällä itsenne tähän syvälle - silloin te itse asiassa muistatte. Tätä minä, Tobias, teen tällä hetkellä. On mielenkiintoisia sivuvaikutuksia, koska voin tuntea henkitasolla vähän muistinmenetystä. On päiviä, jolloin istuessani toisella puolella Adamuksen, Kuthumin ja muiden kanssa tunnen vähän lipsuvani - aivan kuin kaikki rattaat eivät pyörisi yhdessä. Huomaan yhtenä hetkenä istuvani mökissäni tehden töitä teidän kanssanne ja seuraavassa hetkessä olen Sam. Tapahtuu hyvin mielenkiintoista liikettä, ja minun on sanottava, että se on todella yksi kauneimmista kokemuksista - jos sitä ei vastusta.
 
Elämän kauneus
 
Sallin itseni tuntea ihmiskokemuksen täyteyden. Haluan lisätä tähän jotain, minkä haluan teidän kaikkien tuntevan seuraavan kuukauden aikana. Ei ole mitään ihmistodellisuuden, maapallon, tämän kolmannen ulottuvuuden olemassaolon kauneuteen verrattavaa. Nyt tiedän joidenkin teistä ajattelevan itsekseen: "Mutta taivaassa on kaunista." Ai jaa - siellä on kaunista. Sanotte: "Kristalliulottuvuuksissa on kaunista." Ai jaa - siellä on käsittämätöntä. Sanotte: "Kauneutta on kyvyssä olla vapaana kehosta" ja se on jossain määrin totta.
 
Mutta todellista kauneutta täysimmillään - kauneutta joka sisältää fyysisen todellisuuden, kauneutta joka ottaa mukaan kaikki aistinne, kauneutta joka tuntuu syvällä sielussa ja voidaan kokea fyysisessä kehossa - voidaan löytää vain maan päältä. Todellisinta kauneutta mitä olen koskaan kokenut kaikissa elämissäni maan päällä ja kaikilla kerroilla elämien välissä - voin todella sanoa, että kauneus löytyy maan päältä.
 
Maapallolla on haasteensa ja vaikeutensa, mutta nämä on harhoja, rakkaat ystävät. Ne ovat vain harhaa. Kaksinaisuus on vain harhaa. Pelko on harhaa, joka tulee mukaan elämän suureen kauneuteen. Kauneus on täällä.
 
Hyvin monet ihmiset eivät huomaa tätä. Heillä on silmälaput. He ovat joutuneet varsinaiseen "tavoitementaalisuuteen". He etsivät aina kauneutta jostain muualta ja olettavat aina, että se on jossain muualla. Mutta voin kertoa teille nyt, että todellinen kauneus maailmankaikkeuden mahtavimmassa muodossa on juuri täällä.
 
Tiedän, että vaikeina päivinä elämä näyttää kaikelta muulta kuin kauniilta. Se näyttää stressiltä, pelolta ja epävarmuudelta. Mutta kuvitelkaa, jos voitte lakata työntämästä myös noita asioita pois, lakata juoksemasta pakoon pelkoa, lakata yrittämästä hallita vanhaa ihmispuolta, lakata huolehtimasta siitä, mitä tulee tapahtumaan - alatte arvostaa elämän todellista kauneutta. Lakata huolehtimasta sellaisista asioista kuin kuolema.
 
Kuolema, kuten puhuimme viime shoudissamme, kuolema on itsessään kaunis. Kokemus fyysisen kehon kunnioittamisesta ja kiittämisestä viime hetkillä, kokemus kaiken tekemänne muistamisesta ilman tuomitsemista tai ilman syyttelyä - se on kauneutta. Ja fyysisyyden vapauttamien takaisin henkisempään tilaanne - miten kaunista.
 
Mutta mikä pakottaa hengen palaamaan tänne maan päälle? Mikä pakottaa sitä ottamaan elämän toisensa jälkeen? Jotkut haluaisivat sanoa "karma". Jotkut haluaisivat ajatella, että koska asioita on viimeistelemättä. Jotkut haluaisivat saada teidät uskomaan, että teidän on oikaistava menneisyyden vääryydet. Mutta mitä jos ei ole vääryyksiä? Mitä jos on vain kauneutta? Se pakottaa sielun luomaan uuden inkarnaation ja uuden kokemuksen. Se ja pelkästään se.
 
On aika päästä pois tästä synnin ja karman, koston käsitteestä. On aika taas kerran hyväksyä elämän koko kauneus. Minusta olisi ihanaa pitää erillinen shoud vain kauneudesta. Näen asiat nyt molemmista näkökulmista - hengen ja ihmisen. Aistin ihmisen silmien, korvien ja kosketuksen kautta, mutta tunnen myös kokonaisuuteni kautta henkenä. Miten suuren lahjan olettekaan antaneet itsellenne ollessanne maan päällä tällä hetkellä. Millaisessa ajassa me kaikki elämmekään.
 
Tämä päivän vieraat
 
Tämän päivän shoud on vähän erilainen. Kutsun sisään vieraamme ihan hetken kuluttua ja tuon energiat yhteen teidän pyynnöstänne. Aloitetaanpa tämän päivän vieraistamme. Sallimme heidän koko energiansa olla läsnä tässä pyhässä tilassa, tässä turvallisessa tilassa, tässä miniulottuvuudessa, jonka olemme luoneet. Olemme kertoneet teille aiemmin, että te voitte luoda ulottuvuuksia pelkällä mielikuvituksellanne. Jotkut ovat hyvin väliaikaisia, jotkut jatkuvat ikuisesti, toiset alkavat elää omaa elämäänsä. Joka kerta kun teemme shoudin yhdessä, luomme ulottuvuuden, ja riippuu täysin teistä, mitä sillä teemme.
 
Meillä on ollut satoja, satoja ja satoja shaumbra-kokoontumisia ympäri maailmaa. Jokainen niistä elää edelleen ulottuvuutena. Jotkut leijuvat ympäriinsä, toiset ovat hyvin maadoittuneita ja ankkuroituneita tänne maahan. Nämä ulottuvuudet ottavat tarkoituksenmukaisia ominaisuuksia - on kyse sitten ajasta tai paikasta, viisaudesta tai tietoisuudesta ja monista muista ominaisuuksista - jotka voidaan nimittää johonkin ulottuvuuteen palvelemaan jotain tarkoitusta. Ja me luomme tässä ja nyt ulottuvuuden, jolla on hyvin kaunis tarkoitus.
 
Kutsutaanpa sisään Albert Einsteinin energia, joka liittyy seuraani myöhemmin kysymyksiä ja vastauksia varten, mutta joka on suurelta osin osana tämän päivän shoudia. Einstein tunnettiin nerokkuudestaan, muttei kovin hyvin uskomattomasta intuitiostaan, viisaudestaan, joka ylitti mielen, ja fysiikasta, jota ei tunneta maan päällä tällä hetkellä. Einstein tunnettiin nerokkaista kaavoistaan, mutta häntä ei niinkään tunnettu kyvystään matkustaa "tuonpuoleisen tuolle puolen".
 
Silloin kun Einstein matkusti, hän ei tehnyt sitä kehossaan, hän teki sen tietoisuudessaan. Hän ei ottanut mieltä mukaansa. Hän salli tietoisuutensa matkustaa toisiin ulottuvuuksiin, ulottuvuuksiin joita ei ollut vielä luotu, tuntemattomaan, moniulotteisten ulottuvuuksien fysiikkaan ja kauneuteen. Ja kun hän palasi uskomattomilta tietoisuusmatkoiltaan, hän muisti vähemmän kuin 0.001% kaikesta, mitä hän oli tuntenut tai oppinut siellä. Mutta se riitti. Se oli riittävää informaation ja viisauden muistamista, jotta se innosti yleisesti ottaen ihmisten tietoisuutta ja tietämystä.
 
Hän siis tulee sisään. Hän on ollut tällä hetkellä hyvin, hyvin aktiivisena maan päällä. Hän tulee jakamaan tämän erityisen ajan ja viestin tänään. Toivottakaa siis rakas Einstein tervetulleeksi hyväksyvällä henkäyksellä.
 
Toivotamme tervetulleeksi myös Yohamin energian. Yoham on olento, joka aiemmin tunnettiin Metatronina. Yoham kehittyi Metatronin vanhan energian yli, sen yli mitä pidettäisiin "metallisena/metallinvärisenä" tai mahdollisesti myös mentaalisena, koska ihmistietoisuus maan päällä laajeni hyväksymään sellaiset asiat kuin intuitio, tunteminen ja sydänenergia. Metatron tunnettiin teidän äänenänne hengessä ja nyt Yoham tunnetaan teidän henkenänne tässä todellisuudessa, henkenänne aineellisuudessa, henkiolemuksenanne elämässänne tänä päivänä.
 
Yohamia voidaan pitää yhtenä puhtaimmista ja korkeimmista energioista, mutta kuitenkin myös yhtenä henkilökohtaisimmista. Metatron, Yohamin aiempi energiaolemus, "kulkija" teidän ja korkeamman itsenne välillä - kuten te sitä kutsuisitte - teidän ja hengen välillä, teidän ja taivaallisten olentojen välillä. Mutta te ette enää tarvitse tuota kulkuväylää. Ette tarvitse välittäjää. Niinpä Metatronin olemus muuttui ja tuli Yohamiksi, mikä on työkalu käyttöönne, henkilökohtaiseen omistukseenne, henkilökohtaiselle minä olen -olemuksellenne.
 
Yoham on hyvin, hyvin läsnä tänään, hehkuen kultaisissa väreissä, kylvettäen jokaista teitä rakkaudessa ja myötätunnossa ja eräänlaisessa vahvuudessa. Mutta itse asiassa vahvuus ei ole mitään muuta kuin tietämistä. Vahvuus on sen ymmärtämistä, kuka olette ja sen ymmärtämistä, ettei mikään olento voi koskaan ottaa sitä pois teiltä - ei koskaan, ei missään.
 
Henkilökohtaisena sävynä aiomme tänään kutsua sisään myös - jollekin teistä erityisesti - niiden lemmikkien energian, hengen, joita teillä on ollut, joita olette rakastaneet ja jotka ovat menneet tuolle puolen. Jotkut teistä ovat menettäneet sellaisen äskettäin. Jotkut menettivät rakkaan lemmikkinsä kauan sitten. Tiedämme tämän olevan henkilökohtainen viesti joillekin teistä. Ne eivät kuole ja mene pois.
 
Suurin palvelus, minkä kovasti rakastammanne ja hyväksymänne lemmikki tekee, on, että se on tervehtimässä teitä, kuin kuolette, toivottamassa teidät tervetulleeksi kotiin. Tiedättehän, millaista on sillä hetkellä, kun on lemmikki ja menette sisään ovesta. Riippumatta siitä millainen päivä teillä on ollut, se heiluttaa häntäänsä, se on hyvin valmis olemaan kanssanne, se on hyvin onnellinen nähdessään teidät. Ei ole mitään sitä vastaavaa. Aa, koirat… koiria oli Tobiaksena ollessani. Tarinassani on aina ollut koira - enkä nyt puhu vaimostani. Puhun… (paljon naurua, Tobias naureskelee).
 
Minun on pakko nauraa, shaumbra (naureskellen). Kuulen hyvin usein - aion nyt puhdistaa tässä rekistereitä - kuulen hyvin usein niistä, jotka väittävät olleensa vaimoni elämässäni Tobiaksena. Minun on sanottava, ettei hän ole maan päällä - Luojan kiitos maapallon kannalta (naurua). Saint Germain väittää, että siksi minä pinkaisen takaisin maan päälle, koska vaimoni vaeltelee tuolla ulottuvuuksissa (naurua) ja olen mieluummin taas maan päällä (Tobias naureskelee) Samin kehossa, kuin mahdollisesti törmään häneen toisella puolella. Mutta tämä on vain spekulointia. (Yleisö ja Tobias nauravat.)
 
Niin, mihin me jäimmekään… Voi, koirat elämässäni! (Lisää naurua) Lemmikit, koirat, esittävät hyvin tärkeää roolia ja kuten olemme kertoneet rakkaalle Michellelle eilen, he ovat ensimmäisenä tervehtimässä teitä, kun palaatte toiselle puolelle. Joskus riippumatta siitä mitä kaikki voisi olla, voi olla vähän shokki mennä takaisin toiselle puolelle - kaunista mutta joskus vähän hämmentävää - mutta se hetki, kun tunnette tai näette lemmikkinne olevan odottamassa teitä… Sitä ne vain tekevät, odottavat. Voi, ne ovat kärsivällisiä. Ne pitävät hauskaa toisella puolella, mutta ne odottavat teitä.
 
Haluaisimme siis ensimmäistä kertaa kutsua tänään vieraiksi kokoontumiseemme lemmikit. Jos olette menettäneet lemmikin tai ette löydä lemmikkiä, kutsukaa se tulemaan sisään tänään - vaikka se olisi varhaislapsuudestannekin - olemaan kanssamme, kun teemme tätä shoudin yhdessä.
 
Tämän päivän viesti
 
Haluaisimme tehdä tämän shoudin kolmessa osassa. Osa yksi on avauskeskustelua keskenämme shaumbrana. Osassa kaksi haluaisimme itse asiassa aloittaa alusta, kun olemme keränneet yhteen kaikki shaumbra-energiat - shaumbrat jotka ovat täällä henkilökohtaisesti tänään, ne jotka kuuntelevat ja ne jotka lukevat tai kuuntelevat myöhempänä ajankohtana, ne jotka tuntevat tänä päivänä itsensä shaumbra-nimellä. Pyydämme, että tuomme kaikki energiamme yhteen hetkeksi erityisviestiä varten. Tämä viesti on teiltä jokaiselta henkilökohtaisesti - sinulta, sinulta, sinulta ja kaikilta teiltä, jotka kuuntelette.
 
Muistatteko, kun Saint Germain aivan äskettäin shoudissamme puhui sen julistamisesta, kuka olette - "Olen uuden energian opettaja. Olen valinnut olevani täällä. Valitsen elämän täällä ja olen täällä oppaana, opettajana niille, jotka ovat valmiita." Koska tuohon shoudiin reagoitiin voimakkaasti ja koska olette hyväksyneet itsenne nyt opettajiksi, haluaisimme kerätä yhteen tänään kaikki shaumbra-energiat - jokaisen teistä - ja kirjoittaa kirjeen herääville ihmisille.
 
Suurin osa tästä informaatiosta tietenkin on asioita, jotka te jo tiedätte ja olette kokeneet. Mutta käsitättekö, shaumbra, miten monia sellaisia ihmisiä tällä hetkellä on, jotka käyvät läpi heräämisprosessia eivätkä tiedä, mitä se on? Yhtenä päivänä heidän jalkansa on kaasulla, seuraavana jarrulla. Miten monia sellaisia ihmisiä on, jotka rukoilevat joka päivä opastusta, apua, mutta sen kaksinaisuustilan vuoksi, missä he ovat, he eivät voi kuulla meitä. He luulisivat tulleensa hulluksi, jos he alkaisivat kuulla ääniä päässään. He eivät välttämättä uskaltaisi kuunnella joitain shoudeja, joita meillä on ollut menneisyydessä, koska se energia aiheuttaisi heille suuria vaikeuksia. Olemme kehittyneet teidän jokaisen kanssa hyvin korkealle energiatasolle. Se olisi pakahduttava uusille.
 
Tämän päivän shoudin toisessa osassa haluaisimme kerätä yhteen - jos olette valmiita - jokaisen teistä, jotta voimme lähettää rakastavaa, myötätuntoista ja opastavaa energiaamme tuolla jossain odottaville ihmisille. Tämä viesti - alusta loppuun saakka - voidaan laittaa tekstimuotoon ja lähettää tuuleen, voidaan laittaa audiomuotoon ja lähettää tuuleen, voidaan laittaa yksinkertaisesti tietoisuuspakettiin ja lähettää tuuleen. Ja tuo tuuli voi olla internet. Tuuli voi olla kopio tai lähetys. Tuuli voi olla keskustelu. Mutta olette sanoneet olevanne valmiita uuden energian opettajiksi. Laitetaan viestimme tuonne jonnekin.
 
He odottavat. He ovat hämmentyneitä. He käyvät läpi prosessia, jonka te aloititte elämiä sitten, ja he ovat juuri nyt päästämässä siihen. Ne jotka käytävät läpi heräämistä, voivat olla myös kristalleja, jotka tulevat tänne maan päälle vasta ensimmäistä kertaa, ja se voi olla hyvin hämmentävää, ylivoimaista. Ja tuulesta, lähettämästämme viestistä he voivat löytää asian, jota kutsutaan tietoisuudeksi ja uudeksi energiaksi. He voivat löytää tämän viestin, joka auttaa saamaan järkeä heidän omaan heräämiseensä.
 
Meillä - Crimson Councilissa - on hyvin kiire työskennellessämme shaumbran kanssa. Kuulemme toisten ihmisten kutsun, mutta he eivät edes tiedä, ketä kutsua. Hyvin monilla heistä on psykologinen häiriötila, fyysistä tasapainottomuutta ja henkistä kaaosta. Kerätään siis tänään energiamme yhteen - yhdessä Yohamin, kaikkien Crimson Counciliin kuuluvien, Einsteinin ja kuolleiden lemmikkienne energioiden kanssa. Otetaan shaumbra-olemus, teidän olemuksenne, tämän matkan olemus ja kirjoitetaan yhdessä tämä kirje herääville ihmisille.
 
Pyydämme Aandrah'a (Norma Delaney) vetämään muutaman minuutin hengityksen ja sitten aloitamme uudestaan sanoilla "ja niin se on" ja tämä on viesti. Liitytään tätä varten yhteen.
 
AANDRAH:
Tällä hetkellä kun asetutte syvälle itsenne, tietäkää, että otatte vastaan. Otatte vastaan, teette lisäyksen ja voimaannutatte tätä upeaa hetkeä.
 
Hengittäkää syvään tämä hengitys, tämä hengitys joka on teidän hengityksenne… meidän hengityksemme… shaumbra-hengitys.
 
Hengittäkää se syvään nyt… nyt kun sanotte kyllä… kyllä… tälle voimakkaalle hengitykselle. Ykseyden… yhden hetken, yhden rakkauden hengitykselle… yhdelle.
 
Hengitä hyvin syvään… alaspäin… alaspäin. Kyllä, sillä ilman sinua ja hengitystäsi Yksi ei olisi täydellinen. Sinä... sinä olet varsinainen aarre.
 
Hengitä nyt syvään. Hengitä syvään… kyllä… kyllä… kyllä.
 
Kirje herääville ihmisille
 
TOBIAS:
"Ja niin se on, rakkaat ystävät, olemme kuulleet kutsunne. Olemme kuulleet rukouksenne, olemme tunteneet tuskanne ja tiedämme hämmennyksenne. Tämän vuoksi tuomme tämän viestin teille. Se on tuulessa löytänyt tiensä luoksenne. Se on löytänyt tiensä luoksenne prosessienne kautta - voisitte kutsua sitä internetiksi - ystävän kautta, joka on antanut tämän teille, tai kenties puhtaasti tavalla mikä vaikuttaa satunnaiselta, mutta olemme kuulleet kutsunne ja rukouksenne. Olemme tulleet vastaamaan.
 
Olen Tobias Crimson Couscilista, enkeliveljeskunnasta, joka on täällä työskentelemässä tietoisuusopettajien kanssa sekä maan päällä että toisissa ulottuvuuksissa. Liityn tänään yhteen enkeliolentojen kanssa, jotka tulevat rakkauden ja myötätunnon tilasta tukemaan teitä ja rakastamaan teitä.
 
Tuomme tämän viestin myös ihmisenkeliryhmältä. He ovat tällä hetkellä ihmismuodossa maan päällä, mutta he ovat tosiaankin enkeleitä. He ovat tutkineet tietoisuutta, Henkeä ja Jumalaa aionien ajan. He ovat fyysisesti ruumiillistuneina tällä hetkellä maan päälle. He voivat olla seinänaapureitanne, perheenjäseniänne tai ystäviänne - kenties ihmisiä, joita ette edes tunne. Mutta heitä on tällä hetkellä maan päällä palvelemassa uudenlaisina opettajina ja oppaina. He ovat tutkineet uuden tietoisuuden ja uuden energian ulottuvuuksia ja "minä olen" -olemuksen käsitettä, mikä merkitsee Henkeä, Jumalaa yhdistettynä itseen maan päällä tällä hetkellä.
 
Keräämme yhteen enkelien, Hengen, tämän maan päällä olevan, shaumbraksi kutsun ryhmän energiat tuomaan tämän viestin teille vastauksena kutsuunne.
 
Käytte läpi tällä hetkellä heräämisprosessia ja siksi olette saaneet tämän kirjeen. Heräämisprosessi voi olla haastava, harhauttava ja kaunis - kaikkea samanaikaisesti.
 
Tiedätte käyvänne läpi henkistä heräämisprosessia, kun alatte kyseenalaistaa asioita, joita ette koskaan ole ennen kyseenalaistaneet - sellaisia asioita kuin auktoriteetti ja rakenne - kun alatte kysyä, miksi olette täällä maan päällä, mikä on elämän tarkoitus ja mitä teidän pitäisi tehdä juuri nyt.
 
Tiedätte käyvänne läpi heräämisprosessia, kun se tapa jolla ratkaisitte ongelmia ennen, ei enää näytä toimivan. Tiedätte käyvänne läpi tätä heräämisprosessia, kun tiedätte, että on muutakin, mutta ette näytä pystyvän saamaan siitä otetta. Tiedätte olevan jotain suurempaa, mutta ette tiedä, mitä se on. Tiedätte olevanne valmis menemään täysin uudelle elämis- ja ymmärrystasolle, mutta ette tiedä, miten sinne pääsee.
 
Tiedätte käyvänne läpi heräämisprosessia, kun tunnette vetäytyvänne itsenne, kun tunnette, että alatte haluta vähemmän ulkoista toimintaa, ja kun ette tarvitse samaa stimulaatiota tai draamaa kuin ennen.
 
Tiedätte käyvänne läpi heräämisprosessia, kun hiljaisina hetkinänne - kenties myöhään yöllä - kutsutte Jumalaa tietämättä, onko Jumalaa edes olemassa, ainakaan vanhalla tavalla. Kutsutte korkeampaa olentoa tai korkeampaa voimaa tuolla jossain. Ja annatte viestinne täydestä sydämestä, olemuksenne aidoimmasta osasta: "Rakas Henki, rakas Jumala, olen valmis." Olemuksenne totuudesta, kun sanotte: "Rakas Henki, rakas Ikuinen olento, olen valmis tekemään mitä vain, mutten tiedä, mitä minun pitäisi tehdä."
 
Tiedätte käyvänne läpi heräämisprosessia, kun vanhat uskomukset eivät enää näytä olevan totta ja asiat, joita piditte hyvin läheisinä ja rakkaina itsellenne, näyttävät nyt kuin menneisyyden muistoilta, menneisyyden tavoilta. Tiedätte käyvänne läpi heräämisprosessia, kun asioilla jotka olivat ennen unelmia ja tavoitteita, ihmisitsen haluja, ei enää ole todella merkitystä, mutta ette enää tiedä, millä on merkitystä.
 
Jos kuuntelet tätä tai luet tätä tai tämä on koskettanut sinua jollain tavalla, olemme täällä kertomassa sinulle, ettet ole yksin. Meidän puolellamme on enkeliolentoja, jotka ovat kanssasi tällä hetkellä - eivät jonain ajankohtana tulevaisuudessa, eivät jonain ajankohtana menneisyydessä, jota et oikein muista, vaan tällä hetkellä. Ja yksinkertaisella henkäyksellä, sinun yksinkertaisella henkäykselläsi, meille avautuu ovi olla lähellä sinua, rakastaa sinua, muistuttaa sinua enkelialkuperästäsi, kertoa sinulle, että meillä on suurta myötätuntoa ja rakkautta sinua kohtaan. Et ole yksin.
 
Yksinkertainen henkäys juuri tällä hetkellä päästää myös sisään niiden maan päällä olevien kymmenien ja kymmenien tuhansien ihmisten rakkauden ja myötätunnon, jotka ovat käyneet läpi - tai käyvät parhaillaan läpi - hyvin samanlaisen prosessin, Hengen heräämisen. He tietävät, millaista on menettää asioita, jotka ovat sinulle läheisiä ja rakkaita. He tietävät, millaista on, kun omat uskomusjärjestelmät haastetaan joka tasolla. He tietävät, millaista on, kun ne aineellisesta maailmasta olevat asiat, jotka olivat kerran tärkeitä, alkavat hävitä pois. He tietävät, millaista on menettää ihmissuhde - tai ainakin tuntea sen menettämisen harha - jotta he, ja nyt sinä, voivat aloittaa suhteen itsensä kanssa. Yksinkertaisella henkäyksellä voi avautua ja sallia itsesi olla olematta enää yksin.
 
Tiedämme, että tämä on vaikeaa ja haastavaa, ja tiedämme, että paljon siitä mitä olette käyneet läpi, on hyvin tunnepitoista ja toisinaan se voi olla hyvin dramaattista. Tiedämme, että olette yrittäneet ymmärtää sitä mielessänne. Olette käyttäneet järjestelmiä, rakenteita ja menetelmiä ettekä vieläkään ole löytäneet vastauksia. Olette yrittäneet analysoida sitä eikä sitä voi analysoida. Se voidaan tuntea ja kokea.
 
Olette menneet, monet teistä, saamaan neuvoja - ammattilaisilta tai vain ystäviltä - ja tiedätte sydämessänne, että heidän teille kertomansa menetelmät ja sanat eivät todella tyydytä tuota syvää sisäistä kaipausta tuntea itsenne ja tuntea Henki itsessänne.
 
Tiedämme, että on aikoja, jolloin haluatte vain kadota. Haluatte vain haihtua pois. Kyse ei ole edes kuolemisesta, kyse on siitä, että lakkaa olemasta. Haasteet, muodonmuutos ja muutokset voivat olla ylivoimaisia ihmiselle, mielelle, sille osallenne jolla on eräänlaiset silmälaput, joka ei halua nähdä, kuka todella olette. Se voi olla ylivoimaista ja aiheuttaa sellaista pakkoa, että päätätte vain lakata olemasta.
 
Mutta enkelit jotka ovat kanssanne tällä hetkellä, ja ihmiset jotka seisovat rinnallanne, ymmärtävät matkaanne. Heillä on teille tänään ennen kaikkea se viesti, että te ette ole yksin. Toiseksi, että läpikäymänne prosessi on itse asiassa hyvin luonnollinen. Se saattaa vaikuttaa hämmentävältä ja teistä voi tuntua eksyneeltä, mutta se mitä teette, on hyvin luonnollista.
 
Sallitte vanhan ihmiskulissin ja harhakuvan siitä, kuka luulitte olevanne, hävitä pois. Ja kun se häviää pois, alatte tuntea syvimmällä, rakastavimmalla tasolla itsenne myös Jumalaksi, Hengeksi, jumalaiseksi. Ette ole enää vanhan ihmisidentiteetin rajoittama, vaan ymmärrätte, että olette ikuinen, että olette suuri ja että voitte valita oman todellisuutenne siinäkin, miten elätte maan päällä tällä hetkellä.
 
Ne meistä jotka kerääntyvät ympärillenne, kertovat teille, että kaikki vastaukset ovat sisällä. Niitä ei löydy joiltain guruilta. Niitä ei löydy joltain enkeliolennolta, vaan vastaukset ovat sisällänne. Eläessänne tässä kaksinaisuuden tilassa, eläessänne valon ja pimeyden, hyvän ja huonon, maskuliinisen ja feminiinisen käsitteiden kanssa, olette myös omaksuneet uskomusjärjestelmän, joka sanoo vastausten tulevan jostain muualta. Mutta tosiaankin ne ovat sisällänne. Ne tulevat aidoimmasta ja kallisarvoisimmasta paikasta sisällänne, ja ne voidaan löytää hiljaisena hetkenä, hengityksen hetkenä, itsenne hyväksymisen hetkenä.
 
Kerromme teille, ettei ole mitään tavoitetta, ei mitään tarkoitusta, ei mitään Jumalaa jossain kaukana taivaassa, joka laittaa teidät kulkemaan jossakin sokkelossa tai jollain esteradalla. Todellisuudessa kaikessa elämässänne on kyse luomisestanne, kauneuden löytämisestä, todellisuuden syvyyksien löytämisestä. Kaikki mitä koette tällä hetkellä elämässänne, on oma valintanne. Ei ole mitään ulkopuolisia voimia tai olentoja, jotka laittavat teidät tekemään sen. Kukaan ei sanele elämänkohtaloanne. Huomaatte kaiken olevan omaa valintaanne.
 
Kenties jossain hyvin syvässä tai kaukaisessa itsenne osassa haluisitte saada kokemuksen, jossa käytte läpi elämän sellaisena, kuin olette tunteneet sen tähän saakka, mutta ymmärtäkää, että te luotte sen. Ja sitten kun ymmärrätte tämän ja omistatte itsenne, alatte todella ymmärtää matkanne kauneutta. Ymmärrätte, että te ette olleet mitenkään eksynyt. Olitte vain hyvin syvälle uppoutuneena kokemiseen, hyvin täynnä rikkautta - vaikka rikkaus olisikin ollut tuskalista toisinaan - mutta se toi uutta syvyyttä ja tarkoitusta sieluunne.
 
Niinpä tänä päivänä tässä hetkessä, tässä todelliselle itsellesi heräämisessä on aika sanoa hyvästi vanhalle ihmisitsellesi. Olet yrittänyt roikkua siinä kiinni, korjailla sitä ja herättää sitä henkiin, ja nyt on aika sanoa hyvästi tuolle ihmisidentiteetille, rajoittuneilla uskomuksilla, vanhoille karmapoluille, niiden elämien jatkumisille, jotka ovat pitäneet sinut vanhassa karusellissa. On aika sanoa hyvästi tälle.
 
Osa sinusta kenties suree sitä. Se on erään tietoisuuden kuolemista - ei fyysisen kehon, vaan tietoisuuden kuolemista. Mutta kun sanot hyvästi vanhalle itselle, päästät myös irti energioista, jotka olivat jumissa tai haavoittuneita, energioille jotka eivät palvele sinua enää eivätkä ole palvelleet moniin, moniin elämiin.
 
Kun sanot hyvästi vanhalle ihmisitsellesi, löydät uuden vapauden. Se on kuin sellaisen puvun tai haarniskan ottamista pois, jota ei enää tarvita. Kun päästät irti vanhasta ihmispuolesta, kun sanot hyvästi, luot tilaa sisällesi sen suuremman itsen, jumalaisen itsen, enkeli-itsen sisäänpäästämiseksi, joka on kärsivällisesti odottanut siivillään, odottanut sinun lopettavan tämän upean pelin tai kokemuksen esittämisen, odottanut sinun tekevän sen valinnan, että kutsut aidon itsesi, jumalaisen itsesi tähän todellisuuteen.
 
Kun sanotte hyvästi ihmisitsellenne, tulee esiin pelon, kuoleman ja hallinnan menettämisen kysymyksiä. Mutta rakkaat ystävät, ne ovat kaikki harhaa. Kun päästätte irti siitä, kuka luulitte olevanne, teette tilaa kaikelle sille, mitä todella olette. On sellainen tunne, joka teille on tällä hetkellä, että jos päästätte irti, putoatte johonkin ikuiseen, pimeään kuiluun ettekä koskaan palaa, teitä ei koskaan löydetä, kenties jäätte jopa vaeltelemaan eksyneenä ulottuvuuksiin ja maailmankaikkeuksiin.
 
Mutta tämä enkeliryhmä joka on kanssanne tällä hetkellä, tämä ihmisryhmä joka on kanssanne, on käynyt läpi tämän kokemuksen, ja he ymmärtävät, että kun päästätte irti siitä, kuka luulitte olevanne, kun luotatte itseenne intiimeimmällä, kauneimmalla tasolla, löydätte sen, kuka todella olette.
 
Tämä on tietenkin teidän valintanne. Se riippuu teistä. Mutta olette kutsuneet meitä, olette rukoilleet meitä, olette pyytäneet meiltä vastauksia, ja siksi olemme ilmestyneet tänään.
 
Todelliselle itselle herätessänne sanotte hyvästi myös maapallolle sellaisena, kuin olette tunteneet sen. Monet kutsuvat maapalloa "Gaiaksi", maaksi, vedeksi, taivaaksi. Gaia on todellinen henki, joka on hoitanut maapalloa, hoivannut maapalloa, kaikkia sen elementtejä, kaikkia sen eläimiä ja metsiä aina maapallon ajan alkamisesta saakka. Herätessänne itselle ja irtipäästäessänne Gaiasta tai jättäessänne sille hyvästit, ymmärrätte, ettei ole jonkin toisen hengen velvollisuus pitää huolta tästä planeetasta. Teidän velvollisuutenne on olla osa sitä.
 
Gaian henki on hitaasti, hitaasti lähdössä, jotta te, kaikki ihmiset voitte ottaa vastuun vedestä, jota juotte, maasta jolla kävelette, taivaasta jonka näette silmillänne ja kaikesta kasvi- ja eläinelämästä. Miten siunattu ja kaunis kokemus onkaan kiittää Gaiaa kaikesta, mitä se on tehnyt, sanoa sille hyvästit ja hyväksyä nyt vastuu tästä planeetasta itsellenne.
 
Tässä heräämisessä mitä käytte läpi, on aika myös sanoa hyvästi ihmistietoisuudelle sellaisena, kuin te olette tunteneet sen. Ette ole koskaan enää entisenne. Äskettäin maapallo siirtyi uuteen aikaan ja uuteen ulottuvuuteen. Kutsumme sitä uudeksi tietoisuudeksi tai uudeksi energiaksi. Tässä uudessa tietoisuudessa kaikki asiat muuttuvat. Maapallo, ihmistietoisuus ja ihmiset kehittävät tällä hetkellä. Muutos jonka näette ulkopuolellanne, voi vaikuttaa kaoottiselta. Voi vaikuttaa sitä, että asiat hajoavat, kaikki romahtaa. Voi vaikuttaa siltä, että kriittisistä hyödykkeistä on pulaa. Voi vaikuttaa siltä, että asiat ovat jatkuvasti veitsenterällä.
 
On aika päästää tästäkin irti, koska ihmiset ovat käymässä läpi uskomatonta muodonmuutosprosessia. He käyvät läpi tärkeitä muutoksia ja siinä mikä vaikuttaa polttoaineen ja öljyn puutteelta, on itse asiassa enemmän kyse uuden teknologian, uusien energialähteiden kehittämisestä. Sen sijaan että käytetään vanhoja fossiilisia polttoaineita, löydetään uusi polttoaine. Siinä mikä vaikuttaa ruuan puutteelta, on kyse sen tarkastelemisesta, miten huolehditaan biologiasta uudella tavalla, miten ruokitaan sitä uudella tavalla, miten kasvatetaan viljaa uudella, tehokkaalla ja luonnollisella tavalla.
 
Hallitusten muutokset ja poliittiset muutokset ovat osa tätä prosessia. On helppoa tällä hetkellä alkaa pelätä ja huolehtia siitä, mitä maailmalle tulee tapahtumaan, mutta tämä enkeliryhmä ja tämä ihmisryhmä tietää kyseen olevan vain evoluutiosta. He tietävät, että muutos voi vaikuttaa kaoottiselta, mutta evoluution ja laajentumisen luonnonlaki on toiminnassa juuri nyt ja te osallistutte siihen.
 
On kyse hyvästien jättämisestä maailmalle sellaisena, kuin olette tunteet sen, liittyen talouteen, vaurauteen ja varallisuuteen. Sillä hyvin monien vuosien ajan varallisuus, valta ja raha ovat keskittyneet vain muutamaan paikkaan ja niitä on pitänyt hallussaan vain muutamat ihmiset tai ne ovat kerääntyneet vain muutamiin maihin. Ja uudessa tietoisuudessa tämä tasapainottomuus ei enää toimi. Niinpä varallisuus ja myös voimatasapaino jaetaan uudelleen. Tämä ei merkitse sitä, että kukaan saa yhtään vähemmän, tämä merkitsee vain sitä, että ne jotka olivat jäljessä, saavat nyt kiinni.
 
Maailma ei romahda kasaan, maailma kehittyy. Maailma jakautuu uudelleen. Maailmasta tulee tasapainoisempi ja oikeudenmukaisempi.
 
Heräämisprosessin aikana asiat voivat vaikuttaa synkiltä. Asiat voivat vaikuttaa jopa pahuudelta. Asiat voivat vaikuttaa hyvin hämmentäviltä, mutta olemme täällä kertomassa teille, että kyse on vain evoluutiosta. Maailma jatkuu. Uutta energiaa tulee sisään. Uutta ymmärrystä tieteestä ja matematiikasta, uutta ymmärrystä teknologiasta ja koulutuksesta syntyy tällä hetkellä.
 
Heräämisprosessi voi olla yksinäinen, koska kyse on sen löytämisestä, kuka olette, ilman että toiset kertovat sen teille, ilman että toisten uskomusjärjestelmät muotoilevat ja luovat elämäänne. Tiedämme, että olette käyneet läpi elämässänne hyvin pimeän, yksinäisen ja joskus hyvin surullisen osan ja tunteneet olleenne hukassa ja hämmentyneitä - niin kuin kukaan ei kuuntelisi. Mutta nämä enkeli- ja ihmisolennot haluavat kertoa teille, että me olemme kuulleet. Tiedämme todellakin, keitä olette. Tiedämme todellakin, mitä olette käyneet läpi. Ja haluamme teidän tietävän, että te ette ole koskaan yksin.
 
Heräämisprosessinne jatkuu ja tämän tapahtuessa alatte nähdä sen kauneuden. Näette, että te jumalolentona olette itse asiassa suunnitelleet sen itsellenne. Näette, että pelko lähtee pois. Kaksinaisuuden harhat lähtevät pois ja ne korvataan ykseyden tuntemisella.
 
Tuomme sinulle tänään tämän viestin enkeleiltä, ihmisiltä ja kaikilta, jotka käyvät läpi heräämisprosessia: et ole yksin.
 
Ja niin se on."
 
Niin, rakas shaumbra, minä, Tobias tulen nyt viimeiseen osuuteen. Keräämme edelleen viestimme kaikkia energioita niille, jotka ovat heräämässä. Voi, kyse ei ole vain sanoista, jotka ovat painetussa muodossa tai audiona. Sillä ne jotka ovat kutsuneet tätä viestiä, tulevat tuntemaan teidät. He tuntevat rakkautenne, myötätuntonne ja jakamisenne. Tämä itse asiassa auttaa heitä pääsemään pois mielestään, auttaa heitä avautumaan sille osalleen, jonka kanssa he ovat kamppailleet, jota he ovat vastustaneet.
 
Kuten tiedätte omasta heräämisestänne, on osa, jota haluatte niin kovasti ja osa jota vastustatte niin kovasti. Pyydätte heräämistä, mutta pelkäätte heräämistä ja tämä pulma, tämä ristiriita aiheuttaa paljon tuskaa ja epävarmuutta. Se saa ja on saanut teidät, kuten muistatte menneisyydestä, jäämään jumiin. Jotkut kutsuvat sitä odottavalla kannalla olemiseksi. Minä kutsun sitä jäämiseksi jumiin "ei kenenkään maalle", jonnekin vanhan energiatietoisuuden ja heräämisen välille.
 
Olemme yhdessä kutoneet yhteen kaikki kokemuksenne, kaiken viisautenne ja kaiken rakkautenne ja myötätuntonne ja nyt… nyt lähetämme sen tuuleen. Lähetämme sen potentiaaliksi tai kymmeniksi tuhansiksi mahdollisuuksiksi. Lähetämme sen säteilemään jokaiselle ihmiselle, joka tällä hetkellä kutsuu tarvitsevana. Lähetämme sen ilman tavoitteita, ilman odotuksia. Emme yritä käännyttää ketään tai mitään. Emme yritä värvätä jäseniä. Jaamme rakkauttamme ja kokemuksiamme ja jaamme opettajaosamme muistuttaen heitä siitä, etteivät he ole yksin.
 
Jotkut ottavat tämän vastaan, monet kenties torjuvat sen. Mutta niille se menee syvälle, jotka ottavat sen vastaan. Se menee kirkkaana. Se antaa heille uutta toivoa.
 
Aa, ja te sanotte: "Tobias, miksi tätä viestiä ei ollut minua varten? (Naurua) Miten ihmeessä minä en saanut tätä?" No, voisimme päästä tässä mielenkiintoiseen fysiikkaan, mitä Einstein haluaisi vähän selittää, mutta te kirjoititte tämän juuri itsellenne.
 
Ja niin se on.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.