MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Saltului Cuantic:
SHOUD 10: "Scrisoare catre oamenii care se trezesc" -
Tobias, transmis prin Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
7 iunie 2008

www.crimsoncircle.com

 
Si asa este, dragi Shaumbra, ajungem la finalul seriei Saltului Cuantic, ferm ancorati in Energia Noua. Oh, desigur, inca vor avea loc multe schimbari si transformari pe Pamant timp de sute si sute de ani. Ale voastre vor fi scurte, desigur, insa cand am inceput sa vorbim prima oara despre Energia Noua si despre constiinta noua, cu multi, multi ani in urma, era doar o teorie. Stiam ca urma sa vina, o puteati simti venind, insa nimeni dintre noi nu stia cum se va dezvalui, cum va incepe sa patrunda in constiinta de pe Pamant, nu stiam cum va incepe sa coexiste cu Energia Veche.

V-am spus recent ca s-a efectuat o masuratoare cu cateva luni in urma, dupa celebrarea Saltului Cuantic, ca sa vedem unde se gasea constiinta umana, sa vedem unde erati voi, caci aceasta urma sa atraga uneltele care urmau sa va serveasca; astfel puteati atrage instrumentele care sa va ajute sa lucrati cu ceilalti oameni. Astazi, noi stim ca noua constiinta este aici, ca nu este doar un concept, nu este doar o filozofie, ci se afla aici, pe Pamant.

Unii dintre voi incepeti sa lucrati cu ea, cu cate o particula, cu cate un fragment odata. Este foarte neobisnuita, intr-un fel, deoarece nu actioneaza ca Energia Veche. Pe de alta parte este foarte frustrant, deoarece voi aveti unele asteptari in privinta cuvintelor “noua” sau “constiinta”, insa ea nu se comporta in acord cu acesti termeni, “noua” si “constiinta”. Ea determina multe schimbari in viata voastra si peste tot in lume, in acest moment. Dar, ea este aici.

Noi ajungem la finalul Seriei Saltului Cuantic, stiind ca v-ati extins propria constiinta in moduri de care inca nu sunteti constienti. V-ati adus aici resurse, energii, aspecte proprii, aspecte potentiale din viitor, cat si divinul vostru. Voi organizati o mare petrecere, o celebrare a vietii voastre aici, pe Pamant.

Experienta lui Tobias

Pentru mine, Tobias, sunt momentele cele mai interesante si mai frumoase! Ce oportunitate unica am eu, sa stau aici in fata voastra, prin constiinta mea, nu in forma umana, ci in spirit, de cealalta parte de val, care se afla la o distanta de jumatate de respiratie fata de realitatea voastra, pana in punctul in care, pot sa vorbesc atat de clar cu fiecare dintre voi si pot sa va simt atat de clar!

Ce lucru minunat este faptul ca am déjà un corp pe Pamant, ca ma pregatesc sa vin in acel corp, cam intr-un an de zile! Shoud-urile mele cu voi sunt numerate, insa spun asta cu bucurie. Nu este vorba despre moarte, ci despre nastere. Nu va spun la revedere, nici nu plec de langa voi, ci ma voi alatura voua pe Pamant.

Cata frumusete in viata mea, incat pot sa spun, ca n-am experimentat niciodata acest echilibru incredibil si aceasta abilitate de a fi aici cu voi in spirit, abilitatea de a avea déjà un corp uman aici, pe Pamant! Descopar ca am multe lucruri de spus, ca sunt multe lucruri pe care as dori sa vi le reamintesc, deoarece in realitate, mi le spun mie, i le spun lui Sam.

Noi facem acestea impreuna, scriem aceasta carte, creem acest film impreuna, oricum ati dori sa priviti voi aceste lucruri. Eu realizez aceste lucruri cu voi. De asemeni, fac asta pentru Sam, pentru mine, ca o reamintire. Va fi ceea ce ma va aduce la mine, caci este foarte usor sa te pierzi in confuzia constiintei de masa. Este atat de usor sa uiti cine esti si sa devii atat de absorbit in lumea fizica 3D, incat sa pretinzi ca este tot ceea ce este. Aceste materiale pe care le cream impreuna, vor fi cele pe care le va descoperi Sam.

Lui ii place sa intre pe Internet. Ii place sa hoinareasca in jurul radacinii cunoasterii, a intelepciunii omenirii, din prezent. Sam nu stie ca intr-o zi, nu peste mult timp, va intalni un cuvant, un cuvant care va rezona in el, care il va inconjura in mister; initial nu-si va reaminti sau nu va intelege de ce are un anumit impact asupra lui, insa ii va provoca o incredibila deschidere. Cuvantul este “Shaumbra”. El va descoperi asta pe internet, intr-o zi. Isi va gasi calea spre voi. El isi va descoperi calea, mai mult decat orice, spre el insusi.

Am admis in fata unui grup Shaumbra, in trecut, ca acesta este un timp interesant pentru mine, deoarece, ca Tobias, chiar si ca To Bi Wah, fiinta suflet care sunt, ajung intr-un fel de seductie, fiind atras in aceasta realitate pamanteana.

Magnetismul fizic al acestei dimensiuni, in care va aflati, este atat de intens! Voi credeti ca gravitatia fortei Pamantului este puternica? Gravitatia fizica care atrage cele mai evoluate fiinte suflet, in aceasta realitate foarte densa si ii face sa uite cine erau, este coplesitoare! Eu pot simti aceasta atractie, aceasta seductie. Si asa cum v-am spus la ultima intalnire, nu ii opun rezistenta. Nu o neg. Nu ma lupt cu ea. Voi continua in alt mod. Ma voi scufunda in ea, imi voi permite sa fiu in ea atat de profund, incat acest fapt va induce intelegerea ca nu este tot ceea ce este.

Vedeti voi, rezistenta opusa de sinele uman si de conditia umana, reprezinta unul dintre lucrurile care determina confuzie si va face sa uitati cine sunteti. Este o fizica uimitoare care are loc, deoarece exista o parte din voi – ingerul, fiinta suflet, fiinta cu constiinta inalta – careia ii opune rezistenta si in acest moment, careia ii opune rezistenta acel lucru numit conditia umana. O parte din voi o impinge inapoi. O parte din voi spune, “Daca ma voi abandona total acestui lucru numit “eu insumi” in realitatea 3D, cu siguranta ca ma voi pierde.” Si acesta este adevaratul lucru care va ajuta sa va pierdeti.

Prin scufundarea totala, prin permisiunea de a fi profund in ea, atunci va reamintiti, cu adevarat. Asta este ceea ce eu, Tobias fac acum. Sunt efecte secundare interesante, deoarece eu pot simti la nivel de spirit, ceea ce voi numiti putina amnezie, care se instaleaza. Exista zile in care, chiar si de aceasta parte, in timp ce stau cu Adamus, cu Kuthumi si cu altii, simt ca alunec, ca si cum n-ar fi acolo toate rotitele, care sa se angreneze impreuna. Un moment sunt la vila mea si lucrez cu voi, iar in urmatorul moment sunt Sam. Are loc o dinamica foarte interesanta si trebuie sa spun ca este una dintre cele mai minunate experiente – daca nu ii opuneti rezistenta.

Frumusetea Vietii

Eu imi permit sa simt totalitatea experientei umane. Trebuie sa adaug ceva aici, ceva ce as dori ca toti sa simtiti, in urmatoarea luna. Nu exista nimic asemanator frumusetii realitatii umane, a Pamantului, a existentei trei-dimensionale! Stiu ca unii va spuneti, “Dar frumusetea este in rai.” Oh, si el este minunat! Voi spuneti, “Frumusetea exista in taramurile cristaline.” Si ea este inimaginabila! Voi spuneti, “Frumusetea consta in a fi eliberat de corp.” si asta este adevarat, intr-o anumita masura. Dar adevarata frumusete, in mod total – frumusetea care cuprinde realitatea fizica, frumusete care necesita si implica toate simturile voastre in actiune, o frumusete care este simtita profund in suflet si care poate fi experimentata intr-un corp fizic – poate fi gasita doar pe Pamant! Cea mai mare frumusete pe care am experimentat-o vreodata, in toate vietile mele, este frumusetea care se gaseste pe Pamant!

Dragi prieteni, Pamantul isi are provocarile si dificultatile sale. Ele sunt iluzii. Dualitatea este o iluzie. Frica este o iluzie, care se joaca in grandoarea frumusetii vietii. Frumusetea se gaseste chiar aici!

Atat de multi oameni ii duc dorul! Ei sunt orbi fata de ea. Au ajuns intr-o mentalitate a telurilor. Mereu cauta frumusetea altundeva si mereu isi asuma ca se afla altundeva. Dar eu pot sa va spun ca adevarata frumusete, in toata maretia ei, nu exista nicaieri in univers, ci se afla aici.

Eu stiu ca in zilele vostre dificile, pare sa exista orice, inafara de frumusete. Ele apar ca pline de stress, frica si nesiguranta. Dar, imaginati-va, daca puteti, ca incetati sa mai indepartati acele lucruri – incetati sa mai fugiti de frica, ca incetati sa mai controlati vechiul aspect uman, ca incetati sa va ingrijorati de ceea ce se va intampla – atunci veti incepe sa apreciati adevarata frumusete a vietii!

Incetati sa va mai ingrijorati de unele lucruri, precum moartea! Moartea, asa cum am discutat in Shoud-ul trecut, moartea reprezinta o frumusete, prin ea insasi.

Experienta onorarii si recunostiintei fata de corpul fizic, din ultimele momente, experienta reamintirii a tot ce ati facut, fara judecata, fara rusine, acestea reprezinta frumusetea. Prin eliberarea corpului fizic voi ajungeti intr-o stare mult mai spirituala – cata frumusete!

Dar, ce anume este irezistibil, incat spiritul continua sa revina aici, pe Pamant? Ce lucru irezistibil il face sa aiba viata dupa viata? Unii ar dori sa spuna ca este “karma”. Unii ar dori sa creada ca este vorba despre chestiuni nerezolvate. Unii ar dori sa va faca sa credeti, ca trebuie sa va indreptati greselile din trecut. Dar daca n-au existat greseli? Dar daca a fost doar frumusete? Acest lucru determina sufletul sa creeze o alta incarnare si o alta experienta! Doar asta si numai asta!

Este momentul sa eliberati vechile concepte despre pacat, karma si pedeapsa! Este momentul sa acceptati, din nou, frumusetea totala a vietii! Mi-ar placea sa realizez un Shoud separat doar despre frumusete. Eu vad lucrurile din ambele perspective – din cea a spiritului si din cea a omului. Eu percep prin ochi, prin urechi, prin atingerea omului, dar simt si prin intregul eu, ca spirit. Ce dar extraordinar v-ati dat, sa fiti pe Pamant, in prezent! Ce timpuri traim impreuna!

Invitatii de Astazi

Shoud-ul de astazi este putin diferit. Voi invita aici musafirii nostri, in doar un moment si vom aduce energiile la un loc, la cererea voastra. Sa incepem cu invitatii nostri si sa permitem ca intreaga lor energie sa fie prezenta in acest spatiu sacru, sigur, in aceasta mini-dimensiune pe care am creat-o noi. V-am spus inainte ca puteti crea dimensiuni doar prin imaginatie. Unele sunt temporare, unele sunt eterne, altele isi preiau viata pe cont propriu. De fiecare daca cand realizam un Shoud impreuna cream o dimensiune iar ce facem cu aceasta, este in totalitate, in functie de noi.

Am avut sute si sute de intalniri ale Shaumbrei in lumea intreaga. Fiecare dintre ele continua sa existe intr-o dimensiune. Unele sunt inafara, plutind prin preajma, altele sunt foarte ancorate si impamantate aici. Aceste dimensiuni preiau atributele potrivite, fie ca este vorba despre timp si spatiu, fie ca este intelepciune sau constiinta si multe alte atribute, care pot fi desemnate unei dimensiuni, pentru a servi unui scop. Am creat o dimensiune chiar aici cu un scop minunat.

Sa invitam energia lui Albert Einstein, care ni se va alatura mai tarziu si la sesiunea de intrebari si raspunsuri, insa el constiutie o mare parte din acest Shoud, de astazi. Einstein a fost cunoscut pentru inteligenta sa, insa nu asa de bine cunoscut pentru intuitia sa incredibila, pentru intelepciunea sa, care a trecut dincolo de minte si de fizica de pe Pamant, din prezent. Einstein a fost cunoscut pentru formula sa brilianta, insa nu a fost prea cunoscut pentru abilitatea sa de a calatori dincolo de dincolo.

Cand Einstein calatorea, nu o facea cu corpul sau, ci cu constiinta sa. Nu-si lua mintea cu el. El a permis constiintei sale sa calatoreasca in celelalte taramuri, in taramurile care inca nu erau create, in fizica si in frumusetea necunoscutului, a taramurilor multidimensionale. Cand revenea din incredibilele sale calatorii ale constiintei, retinea mai putin de 0.001% din tot ce simtise sau invatase acolo. Dar, a fost suficient. A retinut suficiente informatii si intelepciune, incat sa inspire constiinta si astfel a inspirat cunoasterea pentru omenire, in general.

Asa ca, el vine aici – el este foarte, foarte activ pe Pamant, in prezent – el vine aici ca sa impartaseasca acest moment special si un mesaj special. Asa ca, va rog, prin respiratia acceptarii, spuneti-i bun venit dragului de Einstein!

De asemeni, spunem bun venit energiei lui Yoham! Yoham a fost cunoscut inainte ca Metatron. Yoham a evoluat dincolo de energia lui Metatron, dincolo de ce-ati considera a fi metalic sau posibil chiar mental, deoarece constiinta oamenilor de pe Pamant s-a expansionat si a acceptat lucruri precum: intuitia, sentimentele si energia inimii. Metatron era cunoscut ca vocea voastra in spirit si acum Yoham este cunoscut ca spiritul vostru din aceasta realitate, ca spiritul vostru prezent in practica materiala, ca spiritul vostru prezent in viata voastra zilnica.

Yoham poate fi considerat una dintre cele mai pure si mai inalte energii, dar si una dintre cele mai personale. Energia lui Yoham este esenta anterioara a lui Metatron, care a fost intermediarul dintre voi si ceea ce ati numi Sinele Superior, dintre voi si Spirit, dintre voi si fiintele celeste. Dar voi nu mai aveti nevoie de vreun intermediar. Nu mai aveti nevoie de vreun reprezentant. Astfel, esenta reala a lui Metatron s-a schimbat si a devenit Yoham, care reprezinta instrumentul vostru de folosit ca proprietate personala, in folosul lui Eu Sunt.

Yoham este foarte, foarte prezent astazi, stralucind in culori aurii, scaldandu-va pe fiecare dintre voi in iubire, compasiune si in ceea ce ati numi un fel de putere. Dar aceasta putere nu este nimic mai mult, decat cunoastere. Puterea este intelegerea a cine sunteti si a faptului ca nici o fiinta nu o poate indeparta vreodata de la voi – niciodata, niciunde.

O nota personala: vom invita in aceasta zi pentru unii dintre voi, in special, energia, spiritele animalelor voastre de companie pe care le-ati avut, le-ati iubit si care au trecut dincolo. Unii le-ati pierdut recent. Altii le-ati pierdut cu mult timp in urma. Stim ca acesta este un mesaj personal, pentru unii dintre voi. Ele nu mor si nici nu dispar. Voi stiti ca cel mai mare serviciu pentru un animal care a fost mult iubit si acceptat, cel mai mare serviciu, este sa fie acolo sa va salute, atunci cand faceti trecerea, sa va spuna bun venit acasa. Voi stiti cum este sa aveti un animal, ah, care in momentul in care intrati pe usa, nu are importanta ce zi ati avut, da din codita, este atat de pregatit sa fie cu voi, este atat de fericit sa va vada, nu-i asa? Nu este nimic asemanator! Ah, cainii… cainii in existenta mea ca Tobias au existat mereu. Intotdeauna a existat un caine in povestea mea si nu vorbesc despre sotia mea. Eu vorbesc despre… (hohote de ras, Tobias chicoteste)

Rad acum, Shaumbra! Adesea aud – am de gand sa clarific acest lucru, chiar aici – adesea le aud pe cele care afirma ca au fost sotia mea, in acea viata in care am fost Tobias. Trebuie sa spun ca ea nu este pe Pamant – Multumesc Doamne, in numele Pamantului! (rasete) Acum St. Germain spune ca acesta este motivul, pentru care alerg inapoi pe Pamant, deoarece ea hoinareste inafara, in alte taramuri (rasete) si prefer sa fiu pe Pamant (Tobias rade) in corpul lui Sam, in loc sa alerg la ea, de cealalta parte. Dar asta este doar o speculatie! (audienta si Tobias rad)

Prin urmare, unde eram…oh, cainii din viata mea!(hohote de ras) Animalele de companie, cainii, joaca un rol atat de important si asa cum ti-am spus, draga Michelle ieri, ele sunt cele care vor fi acolo sa ne salute, cand vom reveni de cealalta parte de val. Uneori, nu are importanta despre ce poate fi vorba, poate fi putin socant atunci cand revii – minunat da, dar uneori este putin deconcertant – insa in momentul in care simti sau vezi animalul tau de casa asteptandu-te… – asta fac ele, doar asteapta; oh, ele sunt rabdatoare, se distreaza de cealalta parte, insa ele va asteapta.

Am dori sa aducem la intalnirea noastra, pentru prima oara, animalele de companie, ca invitati. Daca aveti animale pe care le-ati pierdut, daca nu va puteti gasi un animal, chiar daca a fost unul din perioada copilariei, le invitam sa fie cu noi astazi, in timp ce realizam acest Shoud impreuna!

Mesajul de Astazi

Am dori sa realizam acest Shoud in trei parti. Prima parte este discutia de deschidere avuta intre noi, ca Shaumbra. In partea a doua am dori sa reincepem, sa reinitiem ceva. Dupa ce adunam energiile Shaumbrei – ale celor care sunt aici in persoana, ale celor care poate ca asculta si a celor care vor citi sau vor asculta mai tarziu, a celor care se cunosc astazi cu numele de Shaumbra – vom cere sa adunam toate energiile impreuna, pentru un moment, pentru un mesaj special! Acest mesaj va fi pentru fiecare dintre voi, personal – de la tine si de la tine si de la tine (Tobias ii arata pe cei din audienta), de la voi toti, cei care ascultati!

Reamintiti-va, intr-un Shoud recent, St. Germain a vorbit despre proclamarea a cine sunteti – “Eu sunt invatator al Energiei Noi, Sunt aici prin alegere. Sunt aici alegand viata, sunt aici ca ghid, ca invatator, pentru cei care sunt pregatiti.” Datorita prezentei unui raspuns covarsitor numeric, dupa acel Shoud si datorita acceptarii de sine ca invatatori, am dori sa adunam la un loc toate energiile Shaumbrei, a fiecaruia dintre voi si sa alcatuim o scrisoare pentru oamenii care se trezesc.

Mare parte din aceste informatii, in mod evident, sunt lucruri pe care déjà le cunoasteti si pe care déjà le-ati experimentat. Dar, realizati voi Shaumbra, cat de multi oameni din afara, trec acum prin procesul de trezire si nu stiu despre ce este vorba? Intr-o zi au piciorul pe acceleratie, ziua urmatoare au piciorul pe frana. Sunt foarte multi oameni care sunt acolo si care cer zilnic indrumare, cer ajutor, dar datorita dualitatii in care se afla, nu ne pot auzi. Ei vor crede ca innebunesc, daca vor auzi voci in cap. Nici macar nu ar indrazni sa asculte unele dintre Shoud-urile noastre, avute in trecut, deoarece energia insasi le-ar crea mari dificulati. Noi am evoluat cu fiecare dintre voi, pana la ceea ce ati numi un nivel superior. Energia poate fi coplesitoare pentru cei noi.

In a doua faza a Shoud-ului de astazi, am dori sa va aducem impreuna – adaca doriti – pe fiecare dintre voi, ca sa ne punem la un loc energiile iubirii, compasiunii si indrumarii, pentru oamenii care asteapta. Acest mesaj special, de la inceput, pana la sfarsit, va trebui sa poata fi pus sub forma de text si sa-i dam drumul pe aripile vantului; poate fi pus sub forma audio si eliberat in vant; poate fi pus intr-un pachet al constiintei si eliberat in vant. Vantul poate fi Internetul. Vantul poate fi o copie sau o transmisie prin media. Vantul poate fi o discutie. Voi ati spus ca sunteti pregatiti sa fiti invatatorii Energiei Noi, asa ca sa punem la dispozitie mesajul!

Ei sunt in asteptare. Sunt confuzi. Ei trec printr-un proces, pe care voi l-ati inceput cu vieti in urma, iar ei abia acum ajung la el. Cei care vor trece prin trezire pot fi si Cristalii, care abia vin pe Pamant, pentru prima data si pot fi foarte confuzi, coplesiti. Prin intermediul vantului, prin mesajul pe care il trimitem, ei pot descoperi acest lucru numit constiinta si Energia Noua. Ei pot descoperi acest mesaj, care ii va ajuta, ca propria lor trezire sa capete un sens.

Noi continuam sa fim – cei din Consiliul Crimson – foarte ocupati, lucrand cu Shaumbra. Auzim chemarea celorlalti oameni, insa ei nici nu stiu pe cine sa cheme. Multi dintre ei trec prin tulburari psihice, dezechilibre fizice, prin haos spiritual. Prin urmare, sa ne adunam energiile la un loc, insotiti de Yoham, insotiti de toti cei din Consiliul Crimson, de Einstein si de animalele voastre, care au trecut dincolo! Sa luam esenta Shaumbrei, esenta voastra, esenta acestei calatorii si sa scriem impreuna aceasta scrisoare, pentru oamenii care se trezesc!

O vom ruga pe Aandrah (Dr. Norma Delaney) sa vina aici sus, vom reincepe cu “Si asa este” si acesta va fi mesajul.

Va rog, sa ne adunam impreuna, pentru acest mesaj!

AANDRAH: Asa ca, in acest moment, in timp ce va scufundati profund in voi, sa stiti ca primiti: primiti, adaugati si imputerniciti acest moment uimitor!

Respirati atat de profund aceasta respiratie, care este respiratia noastra… respiratia noastra… respiratia Shaumbrei!

Inspirati-o profund acum... acum cand spuneti da…da… aceasta respiratie extraordinara! Este respiratia lui Unu… un moment, o iubire… Unu!
Respirati atat de profund… in jos… in jos! Da, caci fara voi si respiratia voastra, Unu nu ar fi complet! Voi… voi sunteti o comoara atat de pretioasa!
Respirati profund acum! Respirati profund…da… da…da!

Scrisoare catre Oamenii care Se Trezesc

TOBIAS:

“Şi aşa este dragi prieteni, am auzit chemarea voastră. Am auzit rugăciunile voastre, am simţit durerea voastră şi cunoaştem confuzia voastră. Acesta este motivul pentru care vă aducem acest mesaj. Şi-a găsit drumul către voi purtat de vânt. Şi-a găsit calea către voi prin procesele voastre – aţi putea spune că prin Internet – printr-un prieten care vi l-a dat sau, probabil, numai prin ceea ce pare să fie aleatoriu, dar am auzit chemarea şi rugăciunea voastră. Am venit să răspundem.

Eu sunt Tobias din Consiliul Crimson, un ordin angelic care este aici ca să lucreze cu învăţătorii conştiinţei atât pe Pământ, cât şi din alte tărâmuri. Mă alătur astăzi de fiinţele angelice care vin dintr-un loc al iubirii şi compasiunii să vă sprijine şi să vă iubească.

De asemenea, aducem acest mesaj împreună cu un grup de îngeri umani. Ei sunt în formă omenească pe Pământ în acest moment, dar ei sunt într-adevăr îngeri. Ei au explorat conştiinţa şi Spiritul şi Dumnezeu de-a lungul a eoni de timp. Ei sunt încarnaţi fizic pe Pământ în acest moment. Ei ar putea fi vecinii de la următoarea uşă, membrii familiei voastre sau prieteni sau, probabil, oameni pe care nici nu-i cunoaşteţi. Dar ei sunt pe Pământ în acest moment în serviciu ca tip nou de învăţător şi ghid. Ei au explorat tărâmurile noii conştiinţe şi Noua Energie şi întregul concept “Eu Sunt” (I Am), care înseamnă Spirit, Dumnezeu, integrate cu Sinele pe Pământ.
Reunim energiile îngerilor, ale Spiritului şi ale acestui grup de pe Pământ, numit Shaumbra, pentru a vă aduce acest mesaj ca răspuns la chemarea voastră.

Treceţi printr-un proces de trezire spirituală. Procesul de trezire poate fi provocator, poate fi înşelător şi poate fi minunat – toate acestea în acelaşi timp.
Ştiţi că treceţi printr-un proces de trezire spirituală din momentul în care începeţi să vă întrebaţi despre lucruri pe care nu le-aţi întrebat niciodată înainte, din momentul în care începeţi să vă întrebaţi de ce sunteţi aici pe Pământ, care este însemnătatea vieţii, ce ar trebui să faceţi chiar acum.

Cunoaşteţi că treceţi printr-un proces de trezire în momentul în care modul prin care aţi rezolvat problemele în trecut nu pare să mai funcţioneze şi din momentul în care cunoaşteţi că viaţa înseamnă mai mult dar vi se pare că nu puteţi atinge aceasta. Cunoaşteţi că există o cale mai măreaţă, dar nu ştiţi care este aceasta. Cunoaşteţi că sunteţi gata să treceţi la un nou nivel al trăirii şi înţelegerii, dar nu ştiţi cum să ajungeţi acolo.

Treceţi printr-un proces de trezire când vă simţiţi retrăgându-vă în voi, când vă simţiţi începând să nu mai vreţi atât de multă activitate externă, din momentul în care nu aveţi nevoie de stimulare sau de drama pe care aţi avut-o în trecut.

Treceţi printr-un proces de trezire când, în momentele voastre liniştite, probabil târziu în noapte, trimiteţi chemarea în afară către Dumnezeu neştiind dacă chiar există un Dumnezeu acolo, cel puţin în modul vechi. Trimiteţi chemarea în afară pentru fiinţa superioară sau puterea superioară aflată undeva, acolo. Şi daţi un mesaj complet din inimă, din cea mai adevărată parte a fiinţei voastre – “Dragă Spirit, dragă Dumnezeu, sunt gata”. Din adevărul fiinţei voastre spuneţi: “Dragă Spirit, dragă Unitate Eternă, sunt dispus să fac orice dar nu ştiu ce ar trebui să fac”.

Cunoaşteţi că treceţi printr-un proces de trezire în momentul în care toate credinţele vechi nu mai par atât de adevărate şi lucrurile la care ţineaţi cu atâta drag şi pe care le ţineaţi aproape acum par să fie ca amintirile din trecut, precum căile din trecut. Cunoaşteţi că treceţi printr-un proces de trezire în momentul în care lucrurile care erau, în mod obişnuit, visele şi scopurile, dorinţele sinelui uman nu mai contează cu adevărat, dar nu mai ştiţi ce contează.

Dacă ascultaţi sau citiţi sau aţi fost atins de acest mesaj, suntem aici ca să vă spunem că nu sunteţi singur. Există fiinţe angelice care sunt cu voi chiar acum – nu cândva în viitor, nu cândva într-un trecut pe care nu vi-l amintiţi chiar atât de bine – ci chiar acum. Cu o simplă respiraţie se deschide poarta pentru noi pentru a fi aproape de voi, pentru a vă iubi, pentru a vă reaminti originile voastre angelice, pentru a vă anunţa că avem cea mai mare compasiune şi iubire pentru voi. Nu sunteţi singuri.

Simpla respiraţie chiar din acest moment permite intrarea iubirii şi compasiunii multor oameni de pe Pământ, chiar acum, care au trecut sau care trec în acest moment printr-un proces foarte similar – trezirea Spiritului. Ei ştiu cum este să pierzi acele lucruri care vă erau apropiate şi dragi. Ei ştiu cum este să le fie provocate sistemele de credinţă la fiecare nivel. Ei ştiu cum este ca lucrurile care au venit din lumea materială, care erau importante la un moment dat, să înceapă să se dizolve. Ei ştiu cum este să pierzi o relaţie sau, măcar, să ai iluzia de a o pierde, astfel încât ei şi, acum, şi voi puteţi începe să aveţi relaţia cu voi înşivă. Cu simpla respiraţie vă puteţi deschide şi vă puteţi permite să nu mai fiţi singuri.

Ştim că a fost dificil şi provocator şi cunoaştem atât de mult prin ce aţi trecut, deoarece este foarte emoţional şi uneori dramatic. Cunoaştem că aţi încercat să vă daţi seama în mintea voastră. Aţi folosit sisteme şi structuri şi metode şi încă nu aţi găsit răspunsurile. Aţi încercat să analizaţi dar este ceva care nu poate fi analizat. Poate fi numai simţit şi experimentat.

Probabil aţi căutat consiliere – de la profesionişti sau doar de la prieteni – dar cunoaşteţi în inima voastră despre cuvintele pe care vi le spun că nu îndeplinesc cu adevărat căutarea profundă interioară de a vă cunoaşte pe voi înşivă şi de a cunoaşte Spiritul din voi înşivă.

Cunoaştem că sunt momente în care aţi vrea doar să dispăreţi. Vreţi doar să vă stingeţi. Nici măcar nu este vorba despre a muri, ci doar să ieşiţi în afara existenţei. Provocările, transformarea, schimbările pot fi atât de covârşitoare şi să cauzeze o asemenea duritate încât alegeţi doar să ieşiţi în afara existenţei.

Îngerii care sunt cu voi chiar acum înţeleg călătoria voastră. Ei au un mesaj pentru voi astăzi: Nu sunteţi singur. Ei vor să ştiţi că procesul prin care treceţi este chiar unul natural. Poate părea să fie confuz şi vă puteţi simţi pierdut, dar ceea ce faceţi este foarte natural. Voi permiteţi vechii faţade umane şi iluziei a cine credeaţi că sunteţi să se stingă. Pe măsură ce se stinge, ceea ce începeţi să cunoaşteţi în cel mai adânc, în cel mai iubitor nivel este pe voi înşivă ca Dumnezeu de asemenea; pe voi înşivă ca Spirit; pe voi înşivă ca divin, nemaifiind limitat de vechea identitate umană, ci înţelegând acum că sunteţi etern, că sunteţi grandios şi că vă puteţi alege propria realitate, chiar şi cum să trăiţi pe Pământ chiar acum.

Aceia dintre noi care se adună în jurul vostru împărtăşesc cu voi că toate răspunsurile sunt în interior. Ele nu sunt pentru a fi găsite cu vreun guru. Ele nu sunt pentru a fi găsite cu vreo fiinţă angelică. Răspunsurile sunt în interiorul vostru. Trăind în această stare de dualitate aşa cum aţi făcut, trăind cu conceptul de lumină şi întuneric, bun şi rău, masculin şi feminin, v-aţi băgat, de asemenea, într-un sistem de credinţă care spune că răspunsurile sunt în altă parte. Dar, într-adevăr, ele sunt în interiorul vostru. Ele vin din cel mai adevărat şi cel mai preţios loc din interior şi ele pot fi descoperite într-un moment liniştit, în momentul respiraţiei, în momentul acceptării voastre înşivă.

Împărtăşim cu voi că nu există ţel, nu există scop, nu există vreun Dumnezeu într-un rai îndepărtat care vă pune să treceţi printr-un labirint sau printr-o cursă cu obstacole. Realitatea este că fiecare lucru din viaţa voastră este despre creaţia voastră, despre voi descoperind frumuseţea, despre voi descoperind profunzimea realităţii. Tot ceea ce experimentaţi chiar acum în viaţa voastră este prin alegerea voastră. Nu există forţe exterioare sau fiinţe care vă direcţionează viaţa. Nimeni nu dictează destinul vieţii voastre. Veţi descoperi că toate sunt prin alegerea voastră.

În momentul în care vă asumaţi stăpânirea de voi înşivă, veţi începe chiar să înţelegeţi frumuseţea călătoriei voastre. Veţi înţelege că nu sunteţi pierdut deloc. Aţi fost doar atât de adânc scufundaţi într-o experienţă care este plină de bogăţia vieţii, chiar dacă experienţele au fost dureroase uneori. Viaţa voastră de până acum a adus noi profunzimi şi înţelesuri pentru sufletul vostru.

În acest moment, în trezirea la sinele vostru adevărat, este timpul să spuneţi adio vechiului vostru sine uman. Aţi încercat să vă agăţaţi de el şi să-l reparaţi şi să-l înviaţi şi acum este timpul să vă luaţi rămas bun de la acea identitate umană, de la credinţele limitate, de la vechile căi ale karmei, de la vechile progresii de vieţii care v-au ţinut în vechiul carusel. Este timpul să vă luaţi rămas bun de la acestea.

O parte din voi s-ar putea simţi tristă pentru aceasta. Este moartea vechii conştiinţe, nu o moarte a corpului fizic, ci o moarte a conştiinţei. Dar, pe măsură ce vă luaţi rămas bun de la vechiul sine, de asemenea, eliberaţi energii care erau blocate sau rănite, energii care nu vă mai servesc şi care nu v-au servit de multe, multe vieţi.

Pe măsură ce vă luaţi rămas bun de la vechiul vostru sine uman, descoperiţi o nouă libertate. Este ca şi cum aţi da jos un costum sau o armură care nu mai este necesară. Când eliberaţi vechiul aspect uman, în momentul în care vă luaţi rămas bun, creaţi acum un spaţiu în interiorul vostru pentru a permite în sinele grandios sinele divin şi sinele vostru angelic. Divinitatea voastră a aşteptat cu răbdare, a aşteptat ca voi să terminaţi minunatul joc, a aşteptat ca voi să faceţi o alegere de a invita divinul vostru în propria viaţă.

În momentul în care vă luaţi rămas bun de la sinele vostru uman, aceasta aduce la suprafaţă problemele legate de frică, de moarte şi de pierderea controlului. Dar acestea sunt toate iluzii.

Când lăsaţi să plece ceea ce gândeaţi că sunteţi, faceţi loc acum să fiţi tot ceea ce sunteţi cu adevărat. Aţi putea avea un sentiment că dacă lăsaţi să plece, veţi cădea în vreun abis întunecat din care nu veţi mai reveni vreodată, nu veţi fi găsit vreodată, probabil chiar să hoinăriţi prin dimensiuni şi universuri pierdute. Dar acest grup de îngeri care este cu voi chiar acum, grupul de oameni care este cu voi, au trecut toţi prin această experienţă şi toţi înţeleg că atunci când laşi să plece ceea ce gândeai că eşti, când ai încredere în tine însuţi în cel mai intim, în acel minunat nivel, acum vei descoperi cine eşti cu adevărat.

Aceasta este alegerea voastră, bineînţeles. Dar voi aţi trimis chemarea către noi, v-aţi rugat la noi, aţi cerut răspunsuri şi de aceea suntem aici acum.

În trezirea la sinele vostru adevărat, de asemenea, vă luaţi rămas bun de la Pământ aşa cum l-aţi cunoscut. Mulţi numesc Pământul “Gaia”, pământul, apa, cerul. Gaia este de fapt un spirit care a îngrijit Pământul, care a alimentat Pământul, toate elementele sale, toate animalele sale şi toate pădurile sale, chiar de la începtul timpului pe Pământ. În trezirea la voi înşivă şi luându-vă rămas bun de la Gaia, înţelegeţi că nu este responsabilitatea altui spirit să aibe grijă de planetă. Este responsabilitatea voastră să fiţi parte din ea.

Spiritul Gaiei pleacă încet, încet astfel încât voi şi toţi ceilalţi oameni să puteţi prelua responsabilitatea pentru apa pe care o beţi, pentru pământul pe care călcaţi, pentru cerul de deasupra voastră, pentru viaţa plantelor şi viaţa animalelor. Ce experienţă binecuvântată şi minunată este să-i mulţumiţi Gaiei pentru tot ce a făcut ea, să vă luaţi rămas bun şi să acceptaţi acum responsabilitatea acestei planete.

În trezirea prin care treceţi, este de asemenea timpul să vă luaţi rămas bun de la conştiinţa umană aşa cum aţi cunoscut-o. Nu veţi mai fi niciodată la fel. Recent, Pământul a trecut într-o nouă eră şi într-un nou tărâm. Îl numim noua conştiinţă sau Noua Energie. În această nouă conştiinţă toate lucrurile se schimbă. Pământul, conştiinţa umană şi oamenii evoluează chiar acum. Schimbarea pe care o vedeţi în afara voastră poate părea haotică. Poate părea că lucrurile se deşiră, totul destrămându-se. Poate părea că sunt lipsuri de bunuri vitale. Poate părea că totul este dezechilibrat.

Este momentul să lăsaţi aceasta să plece, de asemenea, pentru că umanitatea trece printr-un proces incredibil de transformare. Ei trec prin schimbări importante şi ceea ce pare să fie lipsa combustibilului sau petrolului este, de fapt, mult mai important pentru noi dezvoltări tehnologice, noi surse de energie. În locul folosirii vechiului combustibil fosil, este vorba despre descoperirea noului combustibil. Ceea ce pare lipsă de alimente este, în realitate, despre a privi cum să fie îngrijită biologia într-un mod nou, cum să fie alimentată într-un nou fel, cum să fie crescute recoltele într-un nou mod, eficient şi natural.

Schimbările din guverne, schimbările din politică sunt toate parte din proces. Este uşor să intri în frică şi îngrijorare despre ce se va întâmpla în lume acum, dar acest grup îngeri şi oameni cunosc că este doar evoluţie. Ei cunosc că schimbarea poate părea haotică, dar legile naturale ale evoluţiei şi expansiunii sunt în desfăşurare acum şi voi participaţi în aceasta.

Este vorba despre a vă lua rămas bun de la lume aşa cum aţi cunoscut-o, chiar şi în termeni de finanţe, prosperitate şi bogăţie. Pentru atât de mulţi ani pe Pământ, bogăţia, puterea, banii au fost concentraţi în doar câteva locuri şi deţinute de doar câţiva oameni din câteva ţări. În noua conştiinţă acest dezechilibru nu mai funcţionează. Astfel că bogăţia, chiar şi echilibrul a ceea ce aţi numi putere, sunt redistribuite. Nu înseamnă că toată lumea primeşte mai puţin, înseamnă doar că ajung şi cei care erau în urmă.

Lumea nu se prăbuşeşte, lumea evoluează. Lumea se redistribuie. Lumea devine mai echilibrată şi echitabilă.

În procesul de trezire, viaţa poate părea întunecată şi confuză. Poate părea să fie rea. Suntem aici ca să vă spunem că este doar evoluţie. Lumea va merge mai departe. Noua Energie va veni. Noua înţelegere a ştiinţei şi a matematicii, a tehnologiei şi a educaţiei, a finaţelor şi a medicinei, toate vin în existenţă acum.

Procesul de trezire poate fi în singurătate, pentru că este vorba despre redescoperirea a cine sunteţi fără a fi nevoie să vă spună alţii, fără a avea forma sistemelor de credinţă ale altora şi să vă creeze viaţa voastră. Cunoaştem că aţi trecut printr-o foarte întunecată şi însingurată şi, uneori, foarte tristă parte a vieţii voastre, simţindu-vă atât de pierdut şi de confuz, ca şi cum nimeni nu ar asculta. Dar aceste fiinţe angelice şi fiinţe umane vor să vă anunţe că v-am auzit. Cunoaştem prin ceea ce aţi trecut. Şi vrem să ştiţi că nu sunteţi niciodată singur.

Procesul vostru de trezire va continua să se desfăşoare şi, pe măsură ce se desfăşoară, veţi vedea frumuseţea în aceasta. Veţi vedea cum voi, ca fiinţă divină, de fapt aţi planificat acestea pentru voi înşivă. Veţi vedea cum frica pleacă. Iluzia dualităţii dispare pentru a fi înlocuită de cunoaşterea unui nou adevăr.

Vă aducem acest mesaj astăzi de la îngeri şi de la toţi cei care trec prin procesul de trezire: Nu sunteţi singuri.

Şi aşa este.”

Dragi Shaumbra, eu - Tobias, revin cu ultima parte. Vom continua sa adunam si sa colectam toate energiile din mesajul nostru, de trimis catre cei care se trezesc. Oh, nu vor fi doar cuvinte tiparite sau in format audio. Cei care au cerut acest mesaj, va vor simti. Ei vor simti iubirea, compasiunea si impartasirea voastra. Este voba despre a-i ajuta sa iasa din minte, sa se deschida fata de acea parte din ei, cu care s-au luptat, careia i-au opus rezistenta.

Vedeti voi, asa cum stiti din propria trezire, exista o parte care o doreste foarte mult si o alta parte care se opune foarte mult. Ati cerut trezirea, insa va temeti de trezire si aceasta dilema, acest conflict este cel care creaza atat de multa suferinta si nesiguranta. El va face, asa cum va reamintiti din trecut, sa va blocati. Unii numiti asta a fi indecisi. Eu numesc asta blocare in taramul nimanui, undeva intre constiinta Energiei Vechi si trezire.

Impreuna, ne-am impletit in toate experientele voastre, in toata intelepciunea voastra, in toata compasiunea si iubirea voastra, iar acum… sa le lansam in vant! Sa le lansam ca un potential sau ca zeci de mii de potentiale! Sa le lansam sa radieze spre fiecare om acum, care le cheama! Sa le lansam fara agenda, fara asteptari! Nu incercam sa convertim pe nimeni, la ceva anume. Nu incercam sa recrutam membri. Ceea ce facem consta din a impartasi iubirea si experienta noastra, a impartasi acea parte a noastra, cea de invatator, reamintindu-le ca nu sunt singuri.

Unii vor accepta mesajul, este posibil ca multi sa-l respinga. Dar, cei care il vor accepta, vor merge in profunzime. Vor ajunge la clarificare. Le va oferi o noua speranta.

Ah, voi spuneti, “Tobias, cum de n-a existat acest mesaj pentru mine? (rasete) Cum de nu am ajuns la el?” Ei bine, am putea intra intr-o fizica interesanta, pe care poate Einstein ar dori sa o explice putin, dar déjà ati scris acest mesaj pentru voi insiva.

Si asa este!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Traducerea în limba română este realizată de Gratia, pentru www.iamthatiam.ro.