Paluu-sarja, shoud 10: "Käyttäjä hyväksyy täyden vastuun"
KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
 
Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
2.5.2009, Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on. Ei ole tarkoitus keskeyttää musiikkia, mutta on niin monia kysymyksiä ja niin vähän aikaa. Olemme valmiina jatkamaan, mutta haluan tehdä muutamia kommentteja, ennen kuin pääsemme kysymyksiin.
 
Siis yksi pienellä painettu tekstialue on: silloin kun sanotte "kyllä, ehdottomasti, olen oman elämäni luoja", kun otatte tuon vastuun, lakatkaa syyttämästä toisia tai itsenne osia. Mutta kun tässä läsnäolopisteessä otatte ehdottoman vastuun elämästänne, voisitte saada mielenkiintoisen reaktion. Voisitte pysähtyä katsomaan ympärillenne elämässä ja sanoa: "En pidä siitä, mitä näen." Luulen, että teillä ihmisillä on sana sitä varten, sellainen mitä Sam alkaa käyttää - "Se on perseestä." (Naurua) Voi kyllä, hän käyttää ajoittain hyvin huonoa kieltä.
 
Voisitte siis sanoa: "En todellakaan pidä siitä, mitä näen, enkä ole varma, haluanko jäädä. Kaikki vaikuttaa tavallaan ankealta. En varmaankaan ole hyvä luoja ja minun on ehkä aika lähteä. Kenties olen vain jumissa pikkuluomuksissani. Kenties ei ole kyse kenestäkään muusta, kenties en vain tee hyvää työtä."
 
Olemme aistineet tämän tunteen monissa shaumbroissa, joten tuon asian esiin nyt sanoakseni: pysähtykää hetkeksi, ennen kuin teette mitään suuria päätöksiä - tietenkin meille on aina ilo nähdä teidät taas täällä - mutta pysähtykää, ennen kuin teette mitään suuria päätöksiä. Näette elämänne ja luomuksenne standardilaatuna. Ette ole vielä päässeet HD-elämään. Tämä tulee silloin, kun todella olette luoja ja hyväksytte vastuun. Kun todella alatte leikkiä noilla energioilla - ja ne ovat erittäin leikkisiä - ja kun alatte tuoda sisään uutta energiaa, silloin olette tuossa HD-tyyppisessä elämässä.
 
Vaikka siis saattaa näyttää vähän ankealta toisinaan tai saatatte olla turhautuneita omaan itseenne, niin pysähtykää hetkeksi, koska paljon uutta on tulossa sisään ja se tulee… Se on odottanut ja se tulee sisään, sitten kun olette valmis elämään luojana.
 
Lisään pienen sivuhuomautuksen shoudiimme ensi kuussa. Yksi asia josta haluan puhua teille, on se, miten ja miksi sabotoitte itseänne. Puhumme muutamista muista kohdista, mutta haluan antaa teille pienen varoituksen, pienen trailerin niin sanoakseni, että tulemme puhumaan siitä, miten ja miksi sabotoitte itseänne elämässä. Tämä on yksi niistä hyvin tärkeistä kohdista, mitä teidän on ymmärrettävä mennessänne eteenpäin.
 
Otetaanpa nyt kysymyksiä.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (Linda lukee internetistä):
Monilla tasoilla minulla on hyvä elämä. Viime aikoihin saakka olen ollut taloudellisesti melko vakaa, muttei nytkään ole huonommin kuin monilla muilla. Minulla ei vaan näytä olevan intohimoa mitään kohtaan. Tiedän, mitä meille on kerrottu, mutta vuosiin ei ole ollut yhtään intohimoa. Onko kyse henkilökohtaisesta prosessistani vai osasta yhteisongelmaa? Tiedän, että on helppoa sanoa, ettei tehdä vain valintaa, mutta ennen minulla oli aina halua jotain kohtaan ennen valinnan tekemistä. Mutta minulla ei näytä olevan mitään selviä haluja nyt. Meneekö tämä ohi?
 
TOBIAS:
Aivan. Aion pitää vastaukseni lyhyinä, koska Cauldre vaatii sitä.
 
LINDA:
Toivottavasti.
 
TOBIAS:
Aivan. Viittaan siihen, mistä puhuimme viime kuussa. Intohimo on eri paikassa. Yhdisty eri paikkaan. Palaat takaisin - tunnet sisälläsi, mikä on erittäin hyvä - sanomaan: "Missä on intohimoni?" Yhdisty eri paikkaan. Se on ehdottomasti siellä. On monia, monia intohimoja enkä halua mennä tässä yksityiskohtiin, mutta löydät sen eri paikasta. Tämä on hyvä tapa kehottaa myös laajentamaan horisonttiasi, koska se odottaa sinua. Ole kärsivällinen ja tee vähän ylimääräisiä hengityksiä tässä. Sinusta on tulossa vähän kärsimätön. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Lopetin juuri uuden nettisivustoni tekemisen ja sen nimi on hearthealingtechnique.com (sydämenparannustekniikka), ja…
 
TOBIAS:
Oliko se hearthealingtechnique.com?
 
SHAUMBRA 2:
Jep! Oli se! (Nainen nauraa) Ja…
 
TOBIAS:
Yritän antaa sinulle pienen mainospalan.
 
SHAUMBRA 2:
Halusin olla tässä kuussa "laukaisualustalla" täällä.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
SHAUMBRA 2:
Mutta en luonut sitä. Kysymykseni sinulle kuuluu siis… minulla on itse asiassa kaksi kysymystä. Ensimmäinen kysymykseni on tämä: onko minulla vielä jokin vanha ja haiseva ohjelma, joka estää minua saamasta sitä, mitä haluan?
 
TOBIAS:
Aivan. Tämä on erinomainen kysymys, koska siinä on iso ero, että luo elämäänsä tai tekee pieniä päätöksiä ja on odotuksia. Kuka sanoo, ettei tästä nettisivustosta tulisi energeettisesti hyvin menestynyt monin tavoin? Se ei ole riippuvaista laukaisualustasta.
 
Ongelma syntyy siitä, kun yrität liittää sellaisia odotuksia luomuksiisi, joihin liittyy toisia ihmisiä, ja tässä otit mukaan monia muita ihmisiä. Yrität siis sanoa, että aiot… Kannatta kuvitella tämän tai tämän olevan sitä, mitä haluat, mutta - kuten sanoimme kauan sitten yhdessä oppitunnissa, kun vielä pidimme niitä - maalaa laajoilla vedoilla. Älä huolehdi yksityiskohdista - onko se laukaisualustalla, tuleeko tämä henkilö tapaamaan minua tai saanko tiettyä rahoitusta? - vaan pidä se laajana, ja niin laajana, ettei kyse ole edes siitä, miten moni ihminen käy sivuillasi.
 
Asetat tarjolle luomuksen. Hankkiudu eroon odotuksista "tuleeko tästä nettisivustosta menestys?", koska on jotain myös nettisivuston ulkopuolella. Asetat odotuksiasi tälle tietylle luomukselle, mutta sokealla puolellasi et näe, että tapahtui toinen syntymä, joka oli seurausta nettisivustostasi - suurempi mahdollisuus ja jotain paljon kattavampaa tai täyttymyksellisempää sieluitsellesi. Tämä on siis hyvä oppitunti teille kaikille. Älkää jääkö kiinni yksityiskohtiin ja odotuksiinne, erityisesti silloin kun niihin liittyy toisia ihmisiä.
 
Todellisena luojana alatte ymmärtää, että laittamalla jonkin luomuksen eteenne, syntyy toisia asioita kaikkialle ympärillenne. Tässä kohtaa kaikesta tulee hauskaa ja tämä on kirjaimellisesti sitä, mihin Adamus menee monien teidän kanssa - ymmärrykseen siitä, miten luominen todella, todella toimii. Niinpä ehdottaisin, että katsot tässä myös sokealle puolellesi, koska toisia asioita tapahtuu tämän tuloksena.
 
SHAUMBRA 2:
Voi, kiitos. Se on hyvä uutinen. Toinen kysymykseni on hyvin lyhyt. Se koskee tytärtäni. Minä valitsen uuden energian ja hän valitsee pysymisen vanhassa energiassa ja lääkitsee itseään alkoholilla ja reseptilääkkeillä.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
SHAUMBRA 2:
Haluaisin siis tietää, näetkö mitään mahdollisuuksia tilanteen muuttumiselle?
 
TOBIAS:
Ensinnäkin, pyydän sinua ehdottomasti kunnioittamaan häntä. Kyse on upeasta luomisesta - toisinaan ei kovin hauskasta tuolle olennolle ja hänen lähellään oleville, mutta se on upeaa luomista. Tämä on jotain, mistä puhuimme vuosia sitten: on enkeleitä ihmismuodossa, jotka menevät äärimmäisyyksiin nähdäkseen, miten äärimmilleen voi mennä, ja jotka menevät pimeyden syvyyksiin nähdäkseen, miten syvää on. Se on osa heidän matkaansa, ehdottomasti. Kyse ei ole väärästä käännöksestä. Joskus se on hyvin tarkoituksellista ja voin nähdä katsoessani kirjaa sinun elämistäsi, että myös sinä olet tehnyt sitä muutaman kerran (naurua).
 
Mutta tässä on tärkeää se, että säilytät oman tasapainosi ja itsenäisyytesi, koska on hänen valintansa, jos ja kun hän päättää tulla siitä ulos. Olet standardi ja se, kuka pysyy tasapainossa. Ehdottomasti siis… Haluaisin sinun ehdottomasti soittavan tai käyvän hänen luonaan ja kertovan hänelle, miten uskomaton luoja hän on.
 
SHAUMBRA 2:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 3 (Linda lukee internetistä):
Mitä influenssan osalta on tekeillä? Miksi Meksiko on laukaisijana ja mitä seuraavaksi tapahtuu? Pitäisikö meidän ottaa jotain harkintaan?
 
TOBIAS:
Aivan. Kuten Adamus mainitsi yhdessä äskettäisessä shoudissaan täällä Crimson Circlessä, missä hän puhui siitä, mitä maailmassa tulee tapahtumaan taloudellisen romahduksen lisäksi - poliittista kaaosta, sotia kaduilla, kaikkea näitä asioita. Hän mainitsi myös laajalle levinneen sairauden. Muuten, tämä ei ole iso juttu. Tämä on pieni juttu. Se leviää ja se tekee tämän jutun - mutta mitä se tekee? Tiedätte kaikki tämän, minun ei tarvitse kertoa teille vastausta - se muodostaa tietoisuutta.
 
Se saa hallitukset, median ja terveydenhoitoyhteisön tietoiseksi, koska tulee olemaan yksi ja mahdollisesti kaksi muuta hyvin laajalle levinnyttä… kyse ei ole välttämättä influenssasta, mutta se on hyvä tapa levittää näitä asioita. Yhtä paljon kuin se on fyysinen virus, se on myös tietoisuusvirus. Yhtä paljon kuin se sairastuttaa ihmisiä, se myös muuttaa tietoisuutta. Näin ihmiset valitsevat tekevänsä sen. Sitä ei tarvitse tehdä näin, mutta se muuttaa maailmaa.
 
Miksi se siis alkoi Meksikosta? Koska siellä oli tiettyä heikkoutta - ei välttämättä valittu Meksikoa. Meksikossa on mielenkiintoinen dynamiikka. On hyvin haastavia energioita, kuten tiedätte - korruptiota, väkivaltaa, vihaa - mutta on myös vastakkaista energiaa. No, ei kutsuta sitä vastakkaiseksi, mutta on toinen energia, joka etsii ratkaisua. Eikä tätä ole monissa maissa. Saattaa olla hyvin negatiivista, muttei ole mitään luomaan tasapainoa tai polkua. Erityisesti te shaumbrat ja valotyöntekijät Meksikossa, jotka teette työtänne, olette niitä, jotka synnyttävät tämän muutospotentiaalin, mikä tällä hetkellä tapahtuu.
 
Näette tällä hetkellä, että kun tämä leviää ympäri maailmaa ja jatkaa leviämistään, se vetää itse asiassa enemmän median ja hallitusten huomioita kuin aiheuttaa ihmisten sairastumista ja kuolemaa, koska valmistaudutaan seuraavaan tapaukseen ja mahdollisesti vielä yhteen sen jälkeen. Vetäkää siis syvään henkeä ja siunatkaa sitä ja se tekee sen, mitä sen tarvitsee tehdä.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Minulla on ollut erittäin rankka vuosi. 23-vuotias poikani kuoli noin vuosi sitten ja olen etsinyt paljon sielua yrittäen saada järkeä johonkin järjettömään. Käytännössä olen tullut henkisesti hulluksi. Haluan nimittäin uskoa, että on elämää kuoleman jälkeen, mutta en pääse minnekään, en yhdisty mihinkään, en näe mitään merkkejä. Kysymykseni sinulle on, miksi hän kuoli niin nuorena, kun hän halusi tehdä paljon tässä elämässä. Ja mitä hän tekee nyt, jos hän on jossain muualla? Kyseenalaistan nimittäin sen, onko kaikki siinä, kun kuollaan, vai onko jotain sen tuolla puolen.
 
TOBIAS:
Aivan. Minä palautan osan tästä inulle takaisin. Miksi luulet… ei, miksi tunnet, miksi tiedät, että hän lähti, niin kuin lähti?
 
SHAUMBRA 4:
En tiedä.
 
TOBIAS:
Onnettomuus vai valinta?
 
SHAUMBRA 4:
No, se oli onnettomuus.
 
TOBIAS:
Oliko?
 
SHAUMBRA 4:
Kyllä.
 
TOBIAS:
Todellako?
 
SHAUMBRA 4:
Sen perusteella mitä tiedän.
 
TOBIAS:
Pyydän sinua katsomaan sitä, mikä tulee sielusta, ei vain sitä miltä näyttää pinnalla. Ja samalla sanomme, että hän on sielutasolla yrittänyt ottaa sinuun yhteyttä, mutta oma murheesi ja vihasi sekaantuvat siihen ja yrität myös katsoa häntä niin, kuin katsoit ennen, mutta hän on nyt erilainen.
 
Kyse oli valinnasta. Se oli ehdoton valinta useista syistä. Siinä ei ollut virhettä eikä onnettomuutta. Siis todellinen haaste sinulle on, voitko hyväksyä sen. Voitko hyväksyä, että sielu olisi tehnyt sen valinnan?
 
Nimittäin sielutasolla tai jumalaisella tasolla - miksi haluatkin sitä kutsua - kaikella tällä ihmistason hälinällä ei ole paljon vaikutusta. Sielu tietää, ettei ehdottomasti ole elämää tai kuolemaa. Se ei erottele. Se vain on. Ihminen näkee jonkin kuolemana, kun se lähtee fyysisestä kehosta ja tavallisesti palaa luonnollisempaan muotoonsa - ei-fyysiseen muotoon. Mutta sielu ei tarkastele sitä elämänä ja kuolemana. Se näkee sen kokemuksena.
 
Ihmisillä on taipumusta nähdä tilanne elämänä ja kuolemana ja kurjuutena, vaikeutena, koska - etkä ehkä pidä tästä eivätkä monet muutkaan shaumbrat - se on draamaa ja peliä ja on hauskaa pelata. Ja pelaamalla noita pelejä, myös masennuksen, vihan ja väkivallan pelejä - tämä ei tietenkään kohdistu sinuun, vaan ihmisiin yleisesti - ihmiset muistavat hyvin oudolla ja kieroutuneella tavalla, että he ovat elossa. Mutta turmeltuneisuus, tuska ja ahdistus ovat täällä yhtä paljon muistutuksena teille siitä, että olette elossa ja täällä, kuin ovat myös ilo, onnellisuus ja laajentuminen. Mutta valitettavasti - no, ei valitettavasti, mutta luulen niin olevan - monet ihmiset antavat sellaisten asioiden kuin draama saada itsensä tuntemaan, että he ovat elossa.
 
Tässä ei ole mitään virhettä riippumatta siitä, mitä pinta kertoo sinulle. Eikä ole mitään kuolemaa eikä myöskään elämää sellaisena, kuin määrittelisitte sen. Hänellä menee hyvin. Hänellä menee hyvin. Hän on ollut lähelläsi paljon, mutta katsot väärästä paikasta. Ja hän haluaa jakaa kokemuksensa kauneuden kanssasi. Hän on jakanut sen kanssasi, mutta et halua katsoa sitä. Niinpä hän ja minä kysymme sinulta nyt, miksi jatkat näin. Miksi olet ahdistunut ja onneton? Se itse asiassa painaa raskaasti häntä eikä hän tunne lainkaan niin.
 
Ja taas kerran… Cauldrelle on hyvin epämiellyttävää tämä keskustelumme, mutta se on ok, se on hänen peliänsä, ei minun (naurua)… Poika nauraa tällä hetkellä. Hän on täällä kanssasi, koska tämä on yksi ensimmäisistä tilaisuuksista saada yhteys. Hän hymyilee ja nauraa ja sinä sanot: "Mutta miten hän voi tehdä niin kuoleman ja jonkin niin traumaattisen osalta?" Se ei ole niin traumaattista. Se oli valinta. Voitko hyväksyä sen, että hänellä menee hyvin - ehdottoman hyvin? Voitko hyväksyä sen?
 
SHAUMBRA 4:
Se on se vaikea osuus. (Nainen naureskelee)
 
TOBIAS:
Se on se vaikea osuus, mutta ainakin naurat.
 
SHAUMBRA 4:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos. Ja anna hänen tulla puhumaan sinulle.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 5 (Linda lukee internetistä):
Tobias, olen vähän hämmentynyt siitä roolista, mitä uskomuksemme esittävät fyysisessä hyvinvoinnissamme. Sanotaan, että kahdelle ihmiselle jolla on päänsärkyä, annetaan samanlaisilta näyttävät pillerit, ja molemmille kerrotaan pillerien sisältävän kivun lievittäjää. Todellisuudessa toinen pilleri on plasebo, sokeria, ja toinen sisältää syanidimyrkkyä. Kumpikin ihminen uskoo, että hänen päänsärkynsä helpottuu pillerin ottamisella. Kenties sen henkilön joka ottaa sokeripillerin, päänsärky todella helpottuu, koska hän uskoi ottavansa kivun lievittäjää. Mutta toinen luultavasti kuolee, vaikka hän uskoo täysin ottavansa kivun lievittäjää…
 
LINDA:
Itse asiassa, jos hän kuolee, kyse on kivun lievittäjästä. (Tobias ja yleisö nauravat kovasti). Luin tämän kolme kertaa, ennen kuin näin tämän.
 
SHAUMBRA 5 (Linda jatkaa lukemista):
Miten uskomukset vaikuttavat todellisuuden luomiseen tässä tapauksessa?
 
TOBIAS:
Ehdottomasti. Tuskin pystyn panemaan paremmaksi! (Naurua) Koska ihmiset eivät usko uskomuksiinsa - siksi. Koska jos todella uskottaisiin itseensä ja omiin luomuksiinsa, sillä ei olisi merkitystä, juotaisiinko bensaa vai vettä - jos oltaisiin niin omassa keskuksessaan ja keho olisi niin keskittynyt ja virittynyt. Keho tietää ehdottomasti, miten eliminoidaan tai hankkiudutaan eroon asioista, jotka eivät ole sille sopivia. Se tietää, miten korjataan ja uudistetaan itsensä, kasvatetaan raajoja ja kaikkea muuta.
 
Mutta nyt on tapahtunut niin, että uskomusjärjestelmistä on tullut niin ohuita, ettei enää uskota uskomusjärjestelmiin. Niistä tulee yleispäteviä, vesittyneitä, jolloin sellaiset asiat kuin syanidi vaikuttaisivat ihmiseen, koska hän periaatteessa hyväksyy sen uskomuksen, mikä on juurrutettu tähän syanidiksi kutsuttuun sekoitukseen.
 
Uskomusjärjestelmät ovat erittäin tärkeitä, ja omistajana, itsenäisenä olentona voitte saada uskomusjärjestelmänne toimimaan puolestanne, ei teitä vastaan. Mahtavimmat ihmiset - ylösnousseet mestarit - kehittävät ja ovat kehittäneet uskomusjärjestelmiä, mutta he tietävät, että kyse on vain pelistä. He tietävät voivansa luoda ja purkaa ne koska tahansa. He käyttävät uskomusjärjestelmiä niin, kuin te käytätte dollarin seteleitä.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 6 (nainen mikrofonissa):
Tobias, minulla on kysymys. Isän kuoltua elämääni on ilmestynyt kuoppia ja on aina muureja, joita tunnen hänen muodostavan elämääni tehdäkseen minusta onnettoman. Mietin - jos mahdollista - milloin nämä kuopat poistuvat ja elämästäni tulee taas kerran onnellista.
 
TOBIAS:
Aivan, kyllä, tässä on ollut paljon manipulointia ja paljon erittäin vaikeita ja haastavia energioita. Voimme nähdä siinä paljon pimeyttä - ja se tulee sinulta, ei häneltä. Sinä olet se, joka kiusaat itseäsi teeskennellen, että se on hän. Voi, hänen energiansa leijuvat vähän ympäriinsä, mutta ne eivät ole läheskään niin tuhoisia kuin omasi. Tästä puhumme ensi kuussa - itsenne sabotoimisesta - ja sinä olet hyvä esimerkki siitä.
 
Sinun on siis päätettävä, ettei kyse ole hänestä, koska annat kaiken tuon voiman - voit kutsua sitä hänen aspektikseen, mutta kyse on todellakin sinusta itsestäsi. Annat sen hänelle. Toiseksi kehotamme sinua sanomaan, miksi teet sen itsellesi. Kyse on sabotoinnista. Pyydämme sinua miettimään sitä seuraavan kuukauden aikana ja puhumme enemmän siitä ensi kerralla, mutta miksi tekisit sen itsellesi? Miksi antaisit tuon voiman jollekin toiselle - joka on todellisuudessa sinä itse - miksi antaisit sen sabotoida sinua? Kysyn sinulta, mikä siis pidättelee sinua.
 
SHAUMBRA 6:
Ydinjärjestelmä.
 
TOBIAS:
Ydinjärjestelmä. Puhumme lisää siitä ensi kuussa. Mutta on… Voi, on paljon aiheita, mutta ne ovat yleisiä shaumbralle - itsearvostuksen puute, tunne että… Tämä on suuri juttu: on tunne siitä, että jos todella vapaudut luojana - eli että voit luoda jokseenkin kaikkea, mitä valitset, itsellesi, ei toisille - niin teet jotain todella pahaa, koska olet tehnyt. Te kaikki olette tehneet. Koska olet tehnyt, olet sanonut itsellesi: "En tee enää koskaan niin." Sinulla on vala ja kyse on aspektista, joka on luotu tuosta valasta. Et tee sitä uudestaan, kunnes purat tuon valan, kunnes annat sen mennä. Mutta tällä hetkellä se toimii sinulla. Loit sen, se palvelee sinua. Se palvelee "konttosillaan" sinua: "Pilaan elämäsi, jottei sinun enää koskaan tarvitse tehdä sitä."
 
Vedä siis syvään henkeä ja päätä, milloin olet valmis purkamaan valan, päästämään siitä irti. Tässä uudessa energiassa… En halua mennä liian pitkälle tämän osalta, mutta tässä uudessa energiassa et melkein pysty tekemään väärin. Toisin sanoen, se tulee takaisin sinulle. Jos päättäisit käyttää näitä upeita opetuksia mustaan magiaan toisia vastaan, se ei toimi. Se toimi ennen, muttei se toimi nyt. Mene siis yli tuosta pelosta, että teet jotain väärin. Vain tee se. Kiitos.
 
SHAUMBRA 7 (mies mikrofonissa):
Hei, Tobias. Ensinnäkin, olen 19-vuotias ja minut on kasvatettu evankelis-kristityksi. Olen siirtymässä pois siitä ja yritän löytää oman polkuni. Vanhempani eivät oikeastaan halua minun tekevän sitä ja heillä on… (naurua) vaikeaa sen kanssa eivätkä he ymmärrä. He eivät päästä minua etsimään omaa polkuani. Kysymykseni sinulle on, mitä minun on tehtävä saadakseni heidät ymmärtämään, että se on ok ja että minun on oltava omalla polullani. Ja… joo, tämä on kysymykseni.
 
TOBIAS:
Aivan, erinomaista…
 
LINDA:
Muuta pois! (Paljon naurua)
 
SHAUMBRA 7:
Olen muuttanut jo!
 
TOBIAS:
Erinomaista. Ja muuten, arvostamme kysymystäsi ja olemistasi täällä, ja sinulla ja minulla on ollut keskusteluja viime aikoina asioista. Osittain kyse on siitä, että pidättelet. Et ole aivan varma, koska kyse on tietystä mukavuudesta irtipäästämisestä. Ja olet myös kuullut tarinoita siitä, että jos menet pois uskon helmoista tai tietyn uskomusjärjestelmän ulkopuolelle, on paljon pimeitä energioita ja sinua viekoitellaan. Niinpä säilytät tietyn tarkkailu- ja tasapainoaseman itsesi kanssa uskaltautumalla vähän ulos, mutta kuitenkin tietäen, että siellä on turvallinen paikka - koska he ovat turvallinen paikka sinulle.
 
Ensimmäiseksi pyydän sinua ehdottomasti kunnioittamaan heidän uskomuksiaan - ehdottomasti kunnioittamaan. Tiedän, että teet sitä tietyssä määrin, mutta tiedän myös, millaista on olla sinun iässäsi. Siitä on pari tuhatta vuotta, mutta muistan (naurua) vähän. Ja tiedän, että sinusta alkaa tuntua siltä, että ole mennyt heidän ohitseen, minkä olet tavallaan tehnytkin. Mutta kunnioita heidän uskomuksiaan. Se antaa sinulle paremman ymmärryksen itsestäsi ja heistä. Ja silloin periaatteessa - hyvin suoraan ilmaistuna - he eivät voi tehdä mitään sinun uskomuksillesi. Ne ovat, mitä ovat. Mutta mitä enemmän kunnioitat heitä, sitä enemmän he itse asiassa kunnioittavat sinua. Niin energia toimii.
 
Olet asettanut upean polun - koska sallit sen, niin tarkastelen elämänpolkuasi, jonka olet asettanut, en yksityiskohtia, ja jossa valitset laajentuvasi - itsellesi siihen pisteeseen, missä nautit näistä edessä olevista vuosista. Et käy läpi paljon vaikeuksia ja haasteita, kun pääset tähän todelliseen kunnioittamiseen, myötätuntoon. Ja muuten, kukaan ei voi koskaan ottaa pois toisen uskomuksia, viisautta, koulutusta tai tietämystä. Kukaan ei siis todellisuudessa voi ottaa niitä pois missään tapauksessa. Kiitos.
 
LINDA:
Kiitos, että olet täällä, Steven.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 8 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias.
 
TOBIAS:
Hei.
 
SHAUMBRA 8:
Parin viime kuukauden aikana olen käynyt läpi erittäin syvän kriisin, ilman mitään erityistä syytä. Minulla on itse asiassa hyvin etuoikeutettu elämä. Kaikki hajosi sisältä ulospäin ja koin valtavaa tyhjyyttä ja menetin kiinnostuksen kaikkeen, ja oli hyvin syvää kärsimistä, pakahduttavaa kärsimistä. Ensimmäinen kysymykseni siis on - saadakseni ymmärrystä - mistä siinä oli kyse, erityisesti tässä kärsimisosassa?
 
TOBIAS:
Anna minun vastata tähän ensin. Emmekö puhuneet tästä Sedonassa?
 
SHAUMBRA 8:
Puhuitte ja muistan sen, mutta sitten toivoin, että puhuitte valotyöntekijöille ettekä shaumbroille (Tobias ja yleisö nauravat kovasti). Ja sanoitte, että siitä tulee lyhyt, mutta se tuntui ikuisuudelta. Se oli pitkä.
 
TOBIAS:
No, ilmeisesti uskoit minua Sedonassa ja puhuin kaikille. Luultavasti puhuin ennen kaikkea shaumbralle siitä, että käytte läpi tuon hyvin, hyvin vaikean henkisen kriisin. Silloin kun luulette päässeenne kaikesta läpi ja juuri kun alatte tuntea olevanne hyvin maadoittunut, se iskee päälle. Se iskee kovaa - erittäin, erittäin kovaa. Se vie teidät ehdottomiin syvyyksiin ja se on tavallaan avain. Se vie teidät ehdottomiin syvyyksiin. Saa teidät syvimmille alueille, joita ette ole avanneet aiemmin, joita ette ole käsitelleet aiemmin, ja se voi tuntua kamalalle. Se voi tuntua pahemmalle kuin kuolema, kuten tiedät.
 
Annoit siis itsellesi tuon kokemuksen ja se on takanasi. Olet edelleen parantumassa ja korjaantumassa siitä, mutta se on takanasi. Voit olla helpottunut siitä. Et henkilökohtaisesti käy läpi enää toista sellaista.
 
SHAUMBRA 8:
Mikä siunaus, koska toinen kysymykseni koski välttämistä…
 
TOBIAS:
Mutta tämä tekee sinusta myös upean opettajan, ja voin rohkaista sinua kertomaan tästä enemmän shaumbroille ja yleensä valotyöntekijöille, koska kuten tiedät, olet hyvä opettaja ja menet tekemään näitä asioita, mutta nyt sinulla on mukanasi kokemus.
 
SHAUMBRA 8:
Okei. Mikä on minulle tärkein asia tietää siirtyäkseni eteenpäin?
 
TOBIAS:
Teen varomattoman toteamuksen tässä ja Cauldre tarkistaa informaationi. Mutta ei ole mitään tarvetta, koska pystyn olemaan hyvin selkeä. Eikä tämä ehkä kuulosta kovin metafyysiseltä, mutta muuta. Muuta, fyysisesti. En sano tätä kovin usein. Tavallisesti sanon aivan päinvastaista tai ainakin sanon ihmisille, ettei sillä ole merkitystä, mutta sinun tapauksessasi - muuta. Ja voimme puhua myöhemmin, sinä ja minä…
 
SHAUMBRA 8:
Myöhemmin.
 
TOBIAS:
Kyllä.
 
SHAUMBRA 8:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
LINDA:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 9 (nainen mikrofonissa):
Hei. Kiitos kaikesta tänään. Sanoit upeita asioita, jotka osuivat moniin, moniin, moniin naruihin. Mutta minulle hyvin, hyvin tärkeitä ovat kaksi pientä poikaa. Olen ottanut hyvin merkittäviä askelia kohti - toivoakseni - heidän suojelemistaan tai heille paremman elämän turvaamista. Miten kaikki tulee menemään?
 
TOBIAS:
Ei kovin hyvin. Ei niin kuin tavoittelet.
 
SHAUMBRA 9:
Niinkö?
 
TOBIAS:
Juu, liikaa… Tiedät, että puhuimme tänään kuningas Arthurista?
 
SHAUMBRA 9:
Hmm.
 
TOBIAS:
Ja kuningas Arthurin vastuun ottamisesta itsestään ja omasta jumaluudestaan? Mutta se tuhosi hänet, että hän yritti ottaa vastuun myös kaikista muista.
 
Tiedän, että tämä on erittäin vaikeaa, koska katsot näitä olentoja, jotka toit maan päälle ja joista olet vastuussa, mutta tässä on liikaa suojeluenergiaa eikä riittävästi… Se jäykistää heitä ja kuluttaa kovasti sinua. Älä katso heitä lapsinasi. Älä katso heitä enää nuorina. He ovat kypsiä sieluolentoja aivan kuin sinä. Toisella heistä on ollut enemmän elämiä kuin sinulla ja hänen pitäisi itse asiassa olla jollain tavoin vanhempana tässä.
 
Kun vapautat sitä raskasta taakkaa, mitä kannat, näet todella, keitä he ovat. Näet, etteivät he tarvitse suojelua eivätkä he tarvitse sinua muotoilemaan elämäänsä. He tarvitsevat sinua kannustamaan sieluintohimonsa tasolla. He tarvitsevat innoitusta, motivointia, kannustusta ja ennen kaikkea turvallista tilaa, mitä et ole tehnyt. Heillä ei ole turvallista tilaa tällä hetkellä. Haluaisin siis sinun tarkastelevan näitä tekijöitä ja se vapauttaa paljon siitä hyvin raskaasta energiasta, jota on muodostunut.
 
SHAUMBRA 9:
Okei, kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos.
 
LINDA:
Vain pari kysymystä enää, jos voisit pitää vastaukset napakkoina.
 
TOBIAS:
Minulla on ok. Minulla on vasta heinäkuun 19. päivänä, joten… (naurua)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 10 (mies mikrofonissa):
Hei Tobias, kuningas Joep tässä. Tammikuussa mainitsit maailmanlaajuisesta säätilasta ja olemme kerääntyneet viiden ihmisen ryhmäksi, jotka tulevat ympäri maailmaa. Olemme luoneet pienen turvallisen tilan kyberavaruuteen, missä jaamme ideoita ja puhumme toisillemme. Jokainen tuo mukaan oman asiantuntemuksensa ja yksi asia on astrologinen tapa tarkastella säätä - käyttää astrologiaa sään ennustamiseen, mikä oli minulle melko uutta, mutta meistä yksi on todella hyvä siinä. Toinen puoli ovat luonnon henget - työskenteleminen ja kommunikoiminen deevojen kanssa. Alusta saakka ajatuksena on ollut lopulta muodostaa nettisivut. Emme ole tehneet sitä vielä, mutta olemme tavallaan vielä itsessämme tässä ryhmän rakentuvassa energiassa. Ja haluaisin tietää näkökulmasi tähän ja onko sinulla vihjeitä siihen, miten voimme viedä tämän seuraavalle tasolle.
 
TOBIAS:
Aivan, on minulla. Ja tässä kehittyvä työ on menossa oikeaan suuntaan, mutta lisään muutamia omia kommenttejani. Yksi on sellaisten asioiden jäljittäminen kuin ennätysten rikkoutuminen. Siitä informaatiosta tulee hyödyllistä, koska tämä on säävuosi - kuten sanoin, erityisesti vuoden toinen puolisko. Mutta alkakaa jäljittää uusia tapahtumia, asioita joita tapahtuu uutisten mukaan säätilassa.
 
Ei ole suoraa verrannollisuutta - toisin sanoen, säätilaan tuona päivän kuin jotain tapahtuu, mutta alatte nähdä mallien kehittymisen. Vain luokaa aikajana ja alkakaa vetää mukaan asioita, joita tapahtuu näinä päivinä. Näette esim. suoran korrelaation uutistapahtuman ja maanjäristyksen välillä tai jonkin maailmantapahtuman, kuten tämä influenssaepidemia, ja säämallien välillä. Ja kun keräätte riittävästi dataa, pystytte vahvistamaan sen ja pystytte melkein todistamaan suoran korrelaation tapahtumien ja säätilan välillä.
 
Sitten yksi askel tästä syvemmälle - alkakaa tarkastella tietoisuutta. Tämä on vaikeampaa, koska maan päällä ei ole vielä tietoisuusmittaria tai luotettavaa mittaria, mutta käyttäkää joitain omia yleistapojanne tietoisuuden testaamiseen - on kyse sitten lihastestauksesta tai vastaavasta - mikä auttaa teitä ymmärtämään sitä, missä kohtaa tietoisuus on.
 
Näette tämän ilmiömäisen asian ja monet tiedemiehet sanovat, että säätila on ennakoimatonta tai kaoottista, vain siksi, etteivät he ymmärrä, mikä sitä "ajaa" eivätkä he ymmärrä sen takana olevia voimia. Alkakaa siitä todella tarkastella sitä. Tarkastelkaa magneettinapojen liikettä ja myös sitä muutosta, mitä tapahtuu tällä hetkellä maapallon gravitaatioenergioissa. Kun alatte yhdistää näitä kaikkia, näette hyvin selvästi kuvan ja siitä syntyy upea kirja tai kirjoja, työpajoja, keskusteluja, videoita tai mitä tahansa, koska tämän monet ihmiset itse asiassa aistivat. He tietävät, mutta he eivät tiedä, miten ilmaistaan se määrällisesti - ja sitä te hyvin paljon teette.
 
Astrologia esittää roolia, mutta vain tiettyyn pisteeseen saakka. Ja tällä hetkellä astrologian ongelmana on, että monissa tapauksissa se käyttää vanhan energian kaavoja. Kun käytetään astrologiaa uuteen energiaan tai korkeamman tietoisuuden henkilöön, pitäisi alkaa lisätä toisia muuttujia mukaan. Mutta tällä hetkellä astrologialla on vähän vaikutusta, mutta se ei ole liikkeelle paneva voima säätilan takana. Se on tietoisuus. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 11 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Tunsin paljon helpotusta tammikuussa, kun puhuit ylisielun joissain tapauksissa torjuvan ja paheksuvan haavoittuneita puoliaan.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
SHAUMBRA 11:
Ja sitten maaliskuussa puhuit asiasta taas ja sanoit, että ihmisolento tekee valinnan ja sielu kunnioittaa sitä, ja olen varma, että on monia muunnelmia tehdyistä päätöksistä. Mutta haluaisin sinun puhuvan minun ongelmastani - olinko se minä ihminen, joka tein valinnan, vai oliko sieluni? Ja mietin, liittyykö se - henkilökohtainen valintani - mitenkään siihen massatietoisuuteen tuotuun hylkäämistraumaan, joka tapahtui, kun tulimme kaksinaisuuteen ja jätimme sielun koteloon?
 
TOBIAS:
Aivan. Yritän pitää tämän hyvin yksinkertaisensa - voisimme puhua tästä hyvin, hyvin pitkään. Mutta… otetaanpa tämä erilleen tarinasta ja liitetään se henkeen ja sinuun. Jumallähde tai -olemus - miksi sitä halutaankin kutsua - periaatteessa antoi sinulle - se synnytti sinut, olet henki - ainutlaatuisen identiteetin ja sanoi: "Anna mennä. Tee mitä haluat. Lopulta keksit, että olet samaa kuin minä, mutta ainutlaatuinen. Sinulla on samat luojakyvyt. En koskaan seiso korkeammalla kuin sinä." Sitten henki sanoi tämän - tietenkin yliyksinkertaisten - "Sinulla on samat kyvyt. Sinussa on erilaista kuin minussa niiden omien kokemustesi kokoelma, jotka ovat ainutlaatuisesti sinun, vaikka pystynkin tuntemaan ne ja tietämään ne." Henki siis sanoi: "Voit tehdä kaikkea, mitä haluat."
 
Lähdit ja jossain kohtaa - monien toisten tapaan - torjuit hengen ja sanoit: "Jumala on kuollut" tai "Ei ole mitään Jumalaa" tai "Vihaan Jumalaa". Sillä hetkellä kun sanot tämän, ei ole mitään Jumalaa, koska Jumala vastaa ehdottoman myötätuntoisesti kaikkeen, mitä valitset - ja päättäisit sanoa, ettei ole mitään Jumalaa. Jos olet vihainen Jumalalle, Jumala leikkii oitis kanssasi ja antaa sinun olla vihainen. Ja Jumala esittää tuota roolia sanoen: "Kyllä, loin tämän kurjan elämän sinulle saadakseni sinut kärsimään ja olemaan vihainen minulle."
 
Sama suhde on sieluitsesi, ihmisitsesi ja sen välillä, että sanot, että paheksut korkeampaa itseä ja on hylkäämisongelmia. "Jos minulla on henki, jos minulla on sielu, missä se on tällä hetkellä? Hitto soikoon, olen kutsunut sitä." Ja se pelaa tätä peliä kanssasi ja sanoo: "Okei, menen piiloon joksikin aikaa." Se on täällä koko ajan, mutta kyse on vain upeasta ja kauniista pelikokemuksesta.
 
Kirjaimellisesti ei siis ole eroa siinä, mitä näet ihmisitsenä ja sieluitsenä. Mutta tämä jakautuminen luodaan - hylkäämisongelmat ja kaikki muu - mutta lopussa sillä ei ole merkitystä, koska sinä olet, mitä sinä olet. Olet sielusi, henkesi, itsesi - et ole vain vähäpätöinen ihminen. Henki kääntää selkänsä sinulle, kun pyydät sitä, ja se tekee sen hyvin.
 
SHAUMBRA 11:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos. Puhuisin mielelläni paljon lisää tästä, mutta aika loppuu.
 
SHAUMBRA 11:
Kiitos.
 
LINDA:
Kenties Saint G puhuu, vai mitä?
 
TOBIAS:
Kyllä ja kenties yksi teistä tekee kirjan: "Jumala vihaa minua", alaotsikkona "Koska vihaan itseäni". (Naurua) Voi, kaikki nämä kirjat ja niin vähän aikaa.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 12 (nainen mikfofonissa):
Hei Tobias. Olen Janet Lee ja olen todella kiitollinen sinun… Tein sen meditaation, missä opetit meitä menemään tunteisiin ja niin päätin mennä tyhjiöön, muistatko? Ja näin valtavan matelijan silmän ja mietin, mikä se oli. Ja todella, todella autoit sen selittämisessä. Ajattelin, että menen sinne uudestaan vain nähdäkseni, mitä voin ottaa mukaan. Niinpä menin uudestaan ja otin vähän lisää. Se oli melkein kuin tietämistä, joka oli kuin sumua. Otin vähän lisää informaatiota sen lisäksi, mitä kerroit minulle. Mutta sitten yhtäkkiä tuli valo etäältä ja se tuli suoraan minua kohti ja meni lävitseni - lävitseni maahan ja se osui kristalliin maassa. En pystynyt kuulemaan ääntä, mutta pystyin tuntemaan äänen ja se lopulta tulkkaantui B-nuotiksi.
 
LINDA:
Kultasini, mikä on kysymyksesi?
 
SHAUMBRA 12:
Kysyn vain sinulta, mitä se oli?
 
TOBIAS:
Voi, en mitenkään voisi vastata siihen puolestasi! Itse asiassa voisin, mutta päätän olla vastaamatta, koska se on kaunis kokemus enkä halua avata joululahjaa puolestasi.
 
SHAUMBRA 12:
Ai, okei.
 
TOBIAS:
Haluaisin sinun tekevän jotain - ja tiedät jo. Haluat vain vahvistuksen siihen, mitä se on. Eikö?
 
SHAUMBRA 12:
Kyllä, luulisin (naurua).
 
TOBIAS:
Kyllä, kyllä, kyllä. Siis…
 
SHAUMBRA 12:
On mukava saada vahvistusta joskus.
 
TOBIAS:
Aivan, joten vahvista se itse kaikkien edessä. Mitä siellä tapahtui?
 
SHAUMBRA 12:
Ilmeisesti… sanoit, että tuo matelija oli osani, jolle se on tuttu juttu, mutta minussa on luullakseni myös osa, joka voi ammentaa valoa ja oppia siitä.
 
TOBIAS:
Ja…?
 
SHAUMBRA 12:
Opettelen edelleen.
 
TOBIAS:
Hmm. Minulla on suuri houkutus avata joululahja puolestasi. (Naurua) Voi, avaanko? Avaanko?
 
SHAUMBRA 12:
Kaikki sanovat "avaa". (Naurua)
 
LINDA:
Tik tak, tik tak, tik tak, tik tak.
 
TOBIAS:
Voi, avaa, älä avaa. Avaa… avaa, avaa. (Lisää naurua)
 
SHAUMBRA 12:
Tee se osittain.
 
TOBIAS:
No, annan sinulle sen takana olevan symbolisen merkityksen. Taaskin kannustan teitä kaikkia pitämään asiat yksinkertaisina. Jos teistä tulee liian monimutkaisia, kadotatte merkityksen. Se oli se osa itsestäsi - niitä energioita joiden kanssa olet puuhastellut ja jotka olivat osa sinua - joka muuntui jostain pelottavasta tai pimeästä tai negatiivisesta ja se muuntui viisaudeksi, joten se ei ole enää erillään. Kyse oli aspektiesi yhdistämisestä ja tunsit sen aistimuksena, missä valo meni lävitsesi maahan eli maadoitit sen. Se ei mennyt välttämättä kirjaimellisesti maahan, mutta niin tulkitset symbolisesti maadoittaneesi itsesi - koskettaen ydintä ja luoden tämän upean resonanssin, joka sanoi: "Vau! Sain tämän osan yhdistettyä".
 
SHAUMBRA 12:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Ilman muuta. Annan sinulle käärepaperin takaisin. (Naurua)
 
LINDA:
Viimeinen kysymys.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 13 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Kiitos, kun olet vastannut hyvin moniin kysymyksiini tänään shoudissa, mutta minulla on vielä yksi. No, luultavasti on monia, mutta tämä kysymys polttaa. Odotan todella innolla, että olen sinnikäs shaumbra ja teen työtä Saint Germainin kanssa - luon.
 
TOBIAS:
Todellako?
 
SHAUMBRA 13:
Anteeksi kuinka?
 
TOBIAS:
Todellako? (Naurua, Tobias naureskelee)
 
SHAUMBRA 13:
Minulla on intohimoisin luomukseni… Minulla on monia luomuksia, jotka näyttävät kaikki lentävän ilmassa tällä hetkellä, mutta suurin intohimoni on liiketoiminta, jonka loin muutamia vuosia sitten - uskoakseni paljolti sinun avullasi. Ja se näyttää olevan nyt jotenkin pysähdyksissä ja uskon, että se valmistautuu siirtymään uudelle tasolle. Haluaisin todella kuulla sinulta, onko sinulla mitään informaatiota minulle siitä, mitä minun täytyy tehdä tästä kesän loppuun, kenties sen ylikin - voisitko antaa mitään ohjeita minulle.
 
TOBIAS:
Kyllä, katsottaessa sen energiaa, yksi asia on - miten sen sanoisi ytimekkäästi - etten tekisi mitään merkittäviä muutoksia siihen, mitä teet, ennen - sanotaan 18.9. Päivämäärässä ei ole mitään mysteeriä, katsotaan vain energiaa. Älä siis yritä tehdä mitään merkittäviä muutoksia, anna sen mieluummin muuttua itsestään.
 
Olet luonut tämän jutun. Luomukset ovat sinun, mutta ne ovat myös… Anna siinä samassa rakkaudessa, jonka henki antoi sinulle, luomuksellesi täydellinen vapaus. Salli sen tehdä omia kiertojaan. Se ja kaikki muu pyörii, koska se menee seuraavalle tasolle. Sinun ei tarvitse kontrolloida tai manipuloida sitä, yrittää paketoida sitä. Se menee tällä hetkellä. Se on ikään kuin armon uunissa kypsymässä ja siinä on eräänlainen mielenkiintoinen hapan taikinasekoitus (naurua), joten se vain valmistuu.
 
Siunaa se, kiitä sitä ja anna sen tehdä juttunsa, samalla kun pysyt maisemissa sen lempeänä paimenena. Toisin sanoen, kerro sille, että sitä edelleen rakastetaan ja sitä halutaan ja että haluat leikkiä sen kanssa elämässäsi. Anna sen vain tehdä tätä jonkin aikaa ja katso, mitä syyskuun jälkeen tapahtuu.
 
SHAUMBRA 13:
Onko mitään informaatiota syyskuun jälkeistä aikaa varten?
 
TOBIAS:
Ei. (Naurua) En halua antaa tuota informaatiota nyt enkä tietenkään ole täällä myöhemmin, mutta olisi erittäin vaikea yrittää ennustaa. Minäpä ilmaisen se sinulle näin. Olet erittäin vahvassa yhteydessä sen energiaan, eikö totta?
 
SHAUMBRA 13:
Erittäin.
 
TOBIAS:
Okei, erittäin. Miksi et sanoisi nyt luomuksellesi: "Kerro minulle syyskuussa - tai aiemmin jos olet valmis - ne energiat, jotka ovat tässä mukana, jotta voin tehdä päätöksen ja valinnan, mihin menemme tämän kanssa. Kerro minulle, mitä mahdollisuudet ovat. Kerro minulle, mitä energeettisiä tarpeita on. Kerro minulle, miten paljon tämä voi laajentua." Se vastaa sinulle. Se on sinun luomuksesi. Se tulee mielellään sanomaan: "Kyllä, tässä kohtaa olemme. Tätä olen työstänyt sinulle."
 
Puhukaa luomuksillenne aivan, kuin puhuisitte ystävillenne, sukulaisillenne tai lemmikeillenne, koska niissä on itse asiassa läheisempää energiaa. Ne ovat täällä todella palvelemassa teitä. Ystävienne ja perheenjäsenienne osalta - ei niinkään paljon lemmikkien - se on kyseenalaista (naurua). Puhu siis sille. Kohtele sitä samalla tavalla. Se antaa sinulle informaatiota tarkoituksenmukaiseen aikaan. Kiitos.
 
Ja tämän myötä - mitä viimeisiin kysymyksiin tulee - keräännymme yhteen ensi kuussa ja pidän viestin melko lyhyenä - sanon näin eikä niin tapahdu. (Naurua). Tiedän, että on paljon kysymyksiä ja se on sentimentaalinen hetki meille. Se on viimeinen "kysymyksiä ja vastauksia" kymmenen vuoden shoudeissamme yhdessä. Niinpä haluaisin pyytää, että kehitämme järjestelmän sen tekemiseen - joko nostatte numeroita hatusta tai sandaalistani tai mistä tahansa - koska ensinnäkin, tähän liittyy tietty energia ja yritämme olla reiluja kaikkia kohtaan. Ja historiallisesti, kuka saa tilaisuuden kysyä viimeisen kysymyksen kaikkien shaumbrojen puolesta. Sen on siis parempi olla hyvä!
 
Ja niin se on.