Paluu-sarja, shoud 2: "Heräämistalo"
KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
 
Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
6.9.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on, että jatkamme tämän kauniin energian ja tämän päivän uutuuksien kera, laukaisemme liikkeelle ja juhlimme luovia hankkeita ja sen heräämistalon pian tapahtuvaa avautumista, mihin hyvin monet teistä ovat käyttäneet kokemuksiaan, viisauttaan auttaen luomaan tämän paikan, minne nyt avautumassa olevat ihmiset voivat tulla. Ja kun he tulevat sinne, he oppivat, että aika on menneisyyden matkalaukku, sillä aika luo hyvin lineaarisen ja hyvin jäsennellyn mallin, mikä saa ihmiset uskomaan, että he ovat oma menneisyytensä.
 
Ette ole yhtään enemmän oma menneisyytenne kuin se talo, jossa asuitte ennen. Asuitte siellä kerran, koitte sen kerran, mutta ette ole siellä enää. Se oli aikaa sitten.
 
Sitten kun heräävä ihminen ymmärtää, että hänet voidaan vapauttaa - tai hän voi vapautua - menneisyydestä, kun hän pystyy elämään nyt-hetkessä, se selkeyttää niitä tulevia polkuja, joita hän voi valita. Se selkeyttää suuntia, mitä hän voi ottaa kulkiessaan eteenpäin. Se avaa uusia mahdollisuuksia. Monet ihmiset inttävät, että he ovat oma menneisyytensä, että se on tehnyt heistä sitä, keitä he ovat. He inttävät, etteivät he ole mitään muuta kuin menneisyytensä kooste. Mutta heräämisprosessissa opitte, että olette vain sitä, kuka valitsette olevanne tänään.
 
Ja tämän myötä, kysymyksenne ovat tänään hyvin kiinnostavia. Aloitetaan.
 
LINDA:
Ok.
 
TOBIAS:
Tästä tulee luullakseni melko lyhyt rupeama.
 
LINDA:
Tämä on minun omani.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (Linda):
Okei, kahdeksan vuotta sitten tavallaan kehotit seisomaan matalan aidan takana - kyse on vain tiedostamisesta - eikä se vaikuttanut tuolloin kovin hyvältä neuvolta, koska ihmisten on tarkoitus äänestää (naurua). Mutta jälkiviisaasti se oli selvästi hyvä neuvo, koska näimme, mitä tietoisuus heijasti, ja se on tavallaan noloa. Nyt näemme toivoa tietoisuudesta ja näemme toivoa noissa mahdollisuuksissa. Miksi ei äänestettäisi tietoisuutta?
 
TOBIAS:
Silloin kun puhuimme seisomisesta matalan aidan takana, siinä ei viitattu vain äänestämiseen. Siinä viitattiin ennen kaikkea teihin itseenne. Siinä viitattiin massatietoisuuteen kiinnijäämiseen ja puhuttiin tarkkailijana olemisesta. Tarkkailijana voidaan itse asiassa katsella, miten asioita luodaan.
 
LINDA:
Rakastan matalaa aitaa!
 
TOBIAS:
Muttet ole siellä kovin usein… (Paljon naurua, Tobias naureskelee)
 
LINDA:
Tosi kivaa, kiitti!
 
TOBIAS:
Emme sano kenelläkään ihmiselle, että siellä on oltava koko ajan, mutta on aika, jolloin astutaan etäämmälle katselemaan, miten luominen itse asiassa toimii, miten massatietoisuus on kuin joki, jossa on hyvin voimakas virtaus ja hyvin voimakas pohjavirta, ja voitte joutua siihen kiinni.
 
Sanomme siis sitä, että seisomalla matalan aidan takana näissäkin vaaleissa, jos niin valitsette, katselette, miten ihmiset jäävät kiinni draamaan. Näissä vaaliessa on harvoin kyse viisaan ja tietoisen valinnan tekemisestä. Kyse on siitä, kuka pystyy saamaan aikaan eniten draamaa.
 
LINDA:
Haluan vain tehdä pienen merkin kokonaisäänimäärään.
 
TOBIAS:
Tietenkään tämä ei ole mikään sääntö. Menneisyydessä annettiin ehdotus, mutta valitset tietenkin niin kuin lystäät.
 
LINDA:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos.
 
LINDA:
Okei, en esitä enää henkilökohtaisia kysymyksiä.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (Linda lukee internetistä):
Voisitko antaa vähän lisäselkeyttä siitä karmallisesta suhteesta, joka minulla oli juuri kuolleen mieheni kanssa. Miksi se oli niin haastava? Miksi hän valitsi lähtevänsä ja miten hänellä menee nyt? Hän pyysi minua "unikävelemään" itsensä enkä ole oikein varma, missä kohtaa olemme siinä.  Eilen olin valmis heittämään hänet alas Sillalta (naurua) sen sotkun vuoksi, minkä hän jätti jälkeensä minulle. Olisiko minun parasta olla jatkamatta "unikävelyä" ja antaa se jonkun sellaisen tehtäväksi, joka on myötätuntoisempi ja vähemmän kytkettynä häneen? Kiitos kaikista näkemyksistä.
 
TOBIAS:
Aivan, ja tämän kirjeen kirjoittamisen jälkeen olet kuullut, että "unikävely" on keskeytynyt, koska hän ei halua ylittää Kukkien siltaa. Hyvin suuri energiamäärä pitää hänet maan lähiulottuvuuksissa. Sinun huolesi ja jotkut sinun - miten sen sanoisi - mielenkiintoiset tunteesi häntä kohtaan pitävät hänet lähempänä. Päästä siis irti tuosta unikävelystä, irtaudu siitä ja ymmärrä, että hän on maisemissa jonkin aikaa.
 
Kuten vastasit jo omaan kysymykseesi, on pitkä karmahistoria - hyvin, hyvin pitkä historia, joka ulottuu aina enkeliperheen tasolle saakka - mutta on paljon historiaa täällä maan päällä. Tämä esittää sinulle mielenkiintoisen kysymyksen ja todellisuudessa kysyt sitä - kaikkien sanojen alla - onko sopivaa päästää hänestä irti kerta kaikkiaan - kuolleena tai elävänä. Onko sopivaa irrottautua ja sanoa: "Meillä on ollut monia seikkailuja yhdessä - olen rakastanut sinua kovasti, olen vihannut sinua sietämättömästi - mutta onko sopivaa päästää täysin irti?"
 
Tämä on vaikea kysymys. Vaikea koska on mielenkiintoista syyllisyyden tunnetta ja tietoisuus asioista, joita teillä kaikilla on - "Mitä tapahtuu, jos päästän irti äidistäni, joka kuoli?" Ei minun äidistäni, vaan omastanne. "Mitä tapahtuu, jos päästän irti lapsistani energeettisesti? Mitä tapahtuu, jos päästän irti työpaikastani? Mitä tapahtuu, jos päästän irti näistä vanhoista ihmisen olosuhteista, joiden ollessa sisälläni olen hyvin kauan elänyt?"
 
Erinomaisia kysymyksiä - mitä tapahtuu, jos päästätte irti? Putoatteko kuiluun? Tuleeko teistä "ei-mitään"? Vai löydättekö vapauden?
 
Sillä en voi vastata tuohon kysymykseen puolestanne. Mutta voin tuntea myötätuntoa sitä tiettyä ahdistusta, haluttomuutta ja syyllisyyttä kohtaan, mitä teillä on liittyen toisista irtipäästämiseen. Mutta katsotaanpa asiaa tällä tavalla. Hyvin monet teistä ovat olleet energeettisesti hyvin yhdistyneitä lapsiinne ja ovat edelleen. Mitä tapahtuu, jos päästätte irti? Oletteko vastuuton vanhempi? Lakkaavatko he elämästä? Putoavatko he kalliojyrkänteeltä, koska annoitte heidän mennä? Ehdottomasti ei. Annatte heille jumalaisen vapauden.
 
Kun päästätte heistä irti, se vapauttaa molemmat teistä, ei vain heitä. Se vapauttaa nämä vanhat energiayhteydet, joita teillä on ollut. Nyt olette vapaita. Olette riippumattomia ja itsenäisiä. Eikö siinä ole järkeä viisaana henkiolentona, että uusi suhde voidaan luoda eri tasolla, vapaalla tasolla ja sellaisella tasolla, jota voidaan todella kutsua rakkaudeksi, ei karmaksi? Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 3 (mies mikrofonissa, elokuvan "Tuning In" ohjaaja):
No, olen Kaliforniasta, joten voin sanoa "totally" (vähän naurua). Mutta olit täydellinen elokuvassamme. Mitä mieltä olit siitä? Ja minulla on toinenkin kysymys, täysin erilainen. Löysin äskettäin laulajan, joka on upea YouTubessa. Olen nyt hänen managerinsa. Voitko antaa minulle jotain opastusta hänen musiikkinsa saamiseksi maailmaan, koska hän on upea!
 
TOBIAS:
(Tauko) Aion kertoa sinulle vähän tietoa jälkeenpäin, koska olemme tässä tekemisissä hyvin nuoren ja vaikutusalttiin henkilön kanssa. Säästän osan siitä myöhemmäksi. Elokuva - on miellyttävää olla julkkis! (Naurua)
 
SHAUMBRA 3:
No, olet tähti. Tiedät sen.
 
TOBIAS:
Aivan, aivan! (Naurua) Ja olemme keskustelleet keskenämme. Haluat tehdä elokuvan vain minusta ja vaikka…
 
SHAUMBRA 3:
Voi, tietenkin haluan!
 
TOBIAS:
…olen vähän ujo siihen. Mutta kyllä, tehdään se (naurua) - "Tobiaksen ja Samin elämä ja ajat". Itse asiassa, pilailen vain aiheella ja jotkut teistä nauravat, mutta toisissa ulottuvuuksissa työstetään käsikirjoitusta. Pistäydyn siellä aina silloin tällöin ja kutsun sitä "Olen Sam" -käsikirjoitukseksi. Se on kyvystä saada kuorikeho, biologinen keho ja nyt siitä kirjoitetaan, ja jos siitä tulee elokuva, siitä tehdään fiktiivinen tarina useista olennoista maan päällä, jotka ovat sekä kuorikehossa että enkelitilassa, ja tapahtu kaikenlaista mielenkiintoista vuorovaikutusta. Siitä tulee hyvin, hyvin suosittu kirja ja kenties elokuva, koska se auttaa ihmisiä ymmärtämään sitä, miten he ovat moniulotteisia, miten he ovat olemassa monilla tasoilla, miten heidän jotkut osansa ovat edelleen pelissä mukana ja miten kaikki nämä asiat aina toimivat. Ja se selittää joitain kummallisia ajatuksia ja käyttäytymistapoja, joita ihmisillä on.
 
On siis ilo olla elokuvassa ja tosiaan - ja hyvin vilpittömästi - koko shaumbra-energia antaa lisänsä tähän projektiin, sillä se avaa monia, monia silmiä.
 
SHAUMBRA 3:
Kiitos. Ja voisitko nyt sanoa, kuka JFK:n tappoi? (Tobias ja yleisö nauravat kovasti.)
 
TOBIAS:
Tälläkin puolella on asioita, joista emme saa puhua.
 
SHAUMBRA 3:
Ok.
 
TOBIAS:
Sillä ihmisillä ei olisi mitään draamaa, jos tosiaankin kertoisimme kuka!
 
SHAUMBRA 3:
Okei, kiitos.
 
TOBIAS:
"Totally", kiitos. (Naurua)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (Linda lukee internetistä):
Olen käynyt läpi suurta siirtymävaihetta melkein vuoden. On ollut rankkoja paikkoja, jotka ovat olleet hyvin pimeitä ja vaikeita. Onko mitään viisauden sanoja näistä rankoista ajoista? Onko hypnoterapia edelleen hyödyllinen vaihtoehto? Onko mitään kommentteja siitä suunnasta, mihin olen menossa opetukseni ja kirjani kanssa. Kiitos.
 
TOBIAS:
Aivan. Tässä on useita asioita. Opettaminen ja kirja muuttuvat dramaattisesti. Opettaminen ja kirjat joita teet nyt, auttavat sinua konsultoimaan itseäsi hyvin vaikean ajan läpi. Mitä tämän pimeän ajan läpikäymiseen tulee, luulen jokaisen shaumbran ympäri maailmaa olevan hyvin myötätuntoinen ja luulen, että jos arvioisimme niitä vastauksia, mitä te kaikki tuotte parhaillaan esiin, kaksi asiaa tulee hyvin, hyvin selvästi esiin. Yksi, hengitä. Tämä vaikuttaa hyvin yksinkertaiselta ja tiedän joidenkin teidän haluavan jotain monimutkaisempaa. Mutta todella, hengittäminen auttaa saamaan aikaan energiavirtausta, se auttaa selvittämään näitä tukoksia, se auttaa teitä palaamaan kehoonne ja se saa teidät pois mielestänne.
 
Toinen asia on ymmärtää, että tämä prosessi jota käyt läpi - sielun pimeä yö, aika jolloin oppaasi menneisyydestä lähtevät luotasi ja aika jolloin muutat täysin elämänpolkusi suuntaa - on vaikea, haastava, mutta todellisuudessa kyse on luonnollisesta prosessista. Ihmisosasi huutaa ja ihmettelee, mitä sille tapahtuu. Se huutaa sinulle kuin pikkulapsi, joka vaatii ja on vihainen vanhemmalleen, "Kuka minut ruokki? Mitä työtä minä teen? Miten suojaudun ja selviydyn?" Mutta korkeammalla tasolla, sieluitseesi luottamisen tasolla homma toimii. Se todella toimii.
 
Mitä vähemmän vastustat tätä prosessia, mitä vähemmän pelkäät, sitä enemmän näet sen ehdottomana ilona ja juhlana. Miksi luulet, että hyvin monet enkelit jotka eivät ole koskaan olleet maan päällä, yrittävät päästä tänne? Joskus voitaisiin sanoa, että se on kuin vuoristorata-ajelua karnevaaleissa. Se voi pelottaa teitä. Mutta kyse on uskomattomasta prosessista. Älä vastusta sitä. Älä yritä paikkailla sitä.
 
Ja teen tähän lisäyksen, joka on kenties vähän ristiriidassa sen kanssa, mitä jotkut teistä ajattelevat, mutta psyykelääkkeet eivät ole tarkoituksenmukaisia. Tiedän, että joillakin teistä on houkutusta ottaa niitä. Jotkut teistä luulevat niiden auttavan, mutta juoksette karkuun luonnollista transformaatioprosessia ihmisestä jumalaiseksi ihmiseksi.
 
Mitä jos perhosentoukka alkaisi ottaa lääkkeitä, kun se alkaa mennä koteloon, estääkseen sitä tapahtumasta? Nyt se olisi jumissa jossain puolitiessä toukan ja perhosen välillä. Se laittoi keinotekoisen esteen itsensä ja hyvin kauniin prosessin välille. Se sanoi: "Minun on otettava tätä lääkettä, koska katsokaa, mitä minulle tapahtuu. Kehoni muuttuu. Minusta tulee "pöperöä". Kiedon itseni tähän koteloon." ja se ottaa lääkkeen. Se vain kierouttaa ja vääristää prosessia.
 
Rakas shaumbra, kannustan teitä kovasti - ja puhun tässä shaumbroille, en puhu muulle maailmalle - ymmärtämään, että hengittäminen on paljon voimakkaampi kuin mikään pilleri, että ajan ottaminen itsenne rakastamiseen voi tasapainottaa teidät ja tuoda uutta energiaanne tasapainottamaan ja ratkaisemaan paljon enemmän kuin mitkään tekniikat ja pillerit. Pystyttekö luottamaan itseenne? Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (nainen mikrofonissa):
Tobias, pari viime kuukautta ovat olleet hulluja ja olen siirtynyt halusta lähteä siihen tunteeseen, että olen kääntynyt kulmasta ja lopultakin voisin tuntea taas kerran haluavani elää. Ja haluaisin vain päivitystä sinulta siihen, miten pärjään ja onko sinulla mitään viisaita sanoja? Ja sitten minulla on kysymys Sandran puolesta.
 
TOBIAS:
Kyllä, teen yhteenvedon tästä hyvin nopeasti. Ja tietenkin puhumme paljon - no, sinä puhut paljon ja minä kuuntelen paljon - ja olen yrittänyt saada sinulle tämän viime aikoina läpi ja sanon sen tässä ääneen. Sinun on aika lopettaa etsiminen. Olet riippuvainen etsimisestä - etsimisestä joka paikasta muualta - ja se muistuttaa melkein hullua hatuntekijää Liisa Ihmemaassa -elokuvassa. Intät, että jossain on olemassa taianomainen vastaus ja ruukullinen kultaa. Mutta kun yrität pysyä hiljaa itseksesi ja lopettaa kaiken ulkoisen toiminnan, esiin tulee syvää pelkoa. Esiin tulee valtava määrä ahdistusta ja huomaat sinun olevan taas pakko juosta ja etsiä vastauksia jostain muualta.
 
Tilanne on erittäin yleinen, joten emme erottele sinua mitenkään. Shaumbra on yleisesti ottaen käynyt tämän läpi. Silloin kun teet sen valinnan, ettet enää aio etsiä, vaan aiot antaa kaikkien vastuksien tulla luoksesi, kun voit olla yhdessä paikassa luomatta järjestelyjä, jotka heittävät sinut ulos tuota paikasta, jotka työntävät sinut jonnekin muualle, löydät tuon vastauksen. Vastaus jota olet kauan odottanut, tulee juosten luoksesi sen sijaan, että juokset sen luo.
 
Ei siis yritetä kartoittaa, mitä päivittäisellä polullasi tapahtuu seuraavien kuukausien aikana. Sanotaan vain, että on aika lopettaa etsiminen. Seuraava kysymys.
 
SHAUMBRA 5:
Kiitos. Vain lyhyesti, Sandralla ja minulla on ollut molemmilla hyvin mielenkiintoista kipua ja kolotusta polvissamme viime kuussa. Voitko kertoa meille siitä?
 
TOBIAS:
Luulen, että juuri puhuimme sen syystä. Kun juokset, etsit ja olet aina liikkeessä, polviisi sattuu. Ne yrittävät saada sinua pysähtymään.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 6 (Linda lukee internetistä):
Rakas Tobias, voitko kertoa meille pelon energiasta. Se on esittänyt merkittävää roolia nykyelämässäni tähän saakka, koska tunnen tietoisuuteni muuttuneen sillä tavalla, että pystyn tuntemaan pelkoenergiaa, mikä on ollut tallennettuna kehooni vain energiana. Tunnen kuitenkin myös, että jollain tavalla ego-osa on kiinnittynyt tuohon energiaan ja se pelkää vapauttamista. Haluaisin kuulla tästä ja sen vapauttamisesta helposti.
 
TOBIAS:
Aivan. Aloitetaanpa taas sillä, että hengittäminen on helppo tapa päästää siitä irti. Mutta kun tämä on sanottu, kun aloitat hengittämisen - puhun todella tietoisesta hengittämisestä muutama minuuttia päivässä - mitä tapahtuu? Se irrottaa pelkoa, joka on ollut tallennettuna fyysisessä ja eteerisessä kehossasi. Olemme nähneet hyvin monien shaumbrojen aloittavan hengittämisen, elämän tuomisen takaisin elämäänsä ja pelkoa tulee esiin, pimeyttä tulee esiin. Se on nyt irrotettu. Mitä teette? Vain hengitätte. Olette tietoisia pelon olemassaolosta. Voitte tuntea pimeyttä ja joskus osianne tulee sisään. Pysytte keskuspisteessänne. Pysytte turvallisessa tilassa ja jatkatte hengittämistä.
 
Pelko on mielenkiintoista energiaa. Ihmiset käyttävät usein pelkoa tapana tuntea olevansa elossa, koska se on hyvin dynaamista energiaa. Niinpä he tuovat pelkoa elämäänsä jostain syystä - pelkoa ja draamaa - se saa heidät tuntemaan olevansa elossa. He muistavat olevansa täällä. Se saa heidät pois mielestään vähäksi aikaa - uskokaa tai älkää. Mutta sitten pelko on hyvin mielenkiintoista energiaa. Se on hyvin riippuvuutta aiheuttavaa ja se jatkaa tulemistaan maisemiin, kunnes ette enää keskity siihen, kunnes voitte hengittää sen läpi ja ymmärtää, että ette tarvitse draamaa. Sitä pelko on, draamaa. Ette tarvitse sitä elämäänne.
 
Joillakin teistä on mielenkiintoinen reagointitapa siihen - "Mitä teen ilman pelkoa? Olen täysin tyhjä. Minulla ei ole mitään. Mistä tiedän, mitä tienviitat ovat? Miten tiedän, olenko edes täällä, ilman näitä kieroutuneita energioita?" Mutta kenties, vain kenties, olette valmiita elämässänne erilaiseen tietoisuuteen, mikä ei tarvitse pelkoa muistuttamaan teitä elossa olemisestanne, mikä ei tarvitse draamaa saadakseen teidät ylös sängystä aamulla ja mikä ei tarvitse kaikkia näitä vääristymiä saamaan teille elossa olemisen ja todellisuuden tunnetta.
 
Pelon läpi hengittäminen on siis upein asia. Älä yritä tukahduttaa sitä. Älä yritä leikkiä ajatusleikkejä sen kanssa. Puhuimme siitä aiemmin shoudissa. Hyvin monet teistä nimittäin yrittävät kertoa itselleen näitä psykologisia tarttuvia pikkulauseita ja -kliseitä. Se on ajatusleikkiä, ja kuten tiedät, pelko vain voimistuu. Se tulee takaisin seuraavalla kerralla suurempana ja pahempana kuin ennen. Tunne tuo pelon energia. Nimittäin pelon toisella puolella on aina tietoisuushelmi. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 7 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Noin kahden viikon päästä olemme mieheni kanssa lentokoneessa matkalla kohti Itä-Eurooppaa. Miehelläni on uusi asiakas, joka on Bernossa, Tsekin tasavallassa ja yhtäkkiä vain päätimme mennä käymään siellä. Aiomme mennä myös Wieniin ja Prahaan, ja kun yritimme miettiä toisia käyntipaikkoja, mieheni katsoi kartasta ja automaattisesti tiesi, että hänen oli käytävä Budapestissä ja Auschwitzissa. Minusta tuntuu, että hänellä on jokin entinen elämä, mihin hänen ehkä täytyy yhdistyä noissa paikoissa.
 
Haluaisin siis tietää vähän enemmän tästä ja yritän myös päättää - ja tiedän, että teen tuon päätöksen tuolloin nyt-hetkessä - haluanko mennä Auschwitziin kokemaan noita energioita, koska olen useimpien shaumbrojen tapaan hyvin empaattinen ja tunnen paljon asioita. Kyse on siis siitä, tarvitseeko minun laittaa itseni tuohon tilanteeseen. Toinen osani ajattelee, että kenties olen viemässä uutta energiaa tuolle alueelle. Haluaisin siis vähän lisää näkemystä tähän matkaan. Kiitos.
 
TOBIAS:
Aivan. Nämä Euroopan alueet ovat heräämässä hyvin, hyvin nopeasti. Aika äskettäisessä shoudissa puhuimme kolmiosta, mikä kulkee Norjasta alas osaan Israelia, Romanian, Unkarin ja muutamien Itä-Euroopan maiden kautta. Siellä tukahdutettiin energiaa hyvin pitkään. Sitä pidäteltiin ja nyt se syöksyy eteenpäin. Se herää henkiin hyvin, hyvin nopeasti.
 
Tässä tapahtuu myös niin, että itse maaperä kutsuu takaisin joitain energioita, jotka haudattiin sinne tai ovat edelleen traumaattisia. Sanoisin, että osa maan, ihmisten heräämisprosessia on anteeksianto tai näiden energioiden vapauttaminen. Siksi monet teistä ovat tunteneet yhteyttä sinne palaamiseen. Kyse on menneestä elämästä. Jotkut teistä ovat haudattuna siellä maahan ja huutavat vapauttamista. Teidän ei tarvitse mennä sinne fyysisesti, mutta silloin kun menette, siitä tulee hyvin rikas kokemus. Voitte vapauttaa itsenne menneistä elämistä, jotka ovat haudattuna sinne tälläkin hetkellä. Mutta teidän ei tarvitse hypätä niihin surkeisiin lentokoneisiin mennäksenne sinne. (Vähän naurua)
 
Teitä siis kutsutan sinne useista syistä. Osat jotka haluavat vapautua - eivät tulla käsitellyksi tai konsultoiduksi - vaan vapautua, päästä pois maasta. Menette sinne myös tämän nopean heräämisprosessin vuoksi. Tunnet tuon energian. Silloin kun menemme sellaisiin paikkoihin kuin Romania ja Unkari ja muutamiin muihin Euroopan maihin, se on jännittävää nopea heräämisen vuoksi.
 
En halua pilata teiltä seikkailua, mutta tapahtuu kohtaamisia menneisyytenne kanssa, molemmilla teistä. On uusia mahdollisuuksia. Voit tuntea sen tulevan esiin siellä. Tulee esiin joitain tilaisuuksia. Osasi, ihmissinä, voi tuntea tuon esiintulemisen ja on vähän peloissaan sen vuoksi, koska siihen liittyy tarve tehdä melko merkittäviä valintoja elämässäsi. Mutta tämä tapahtuu, kun päästät irti menneisyydestä, kun annat sille vapauden ja sallit sen nousta ylös haudasta ja yhdistyä takaisin nyt-hetkeen. Se avaa sinulle uusia ovia, valtavia, uusia vaihtoehtoja. Kun olet seuraavan kerran tämän ryhmän edessä, kysyt merkittävistä valinnoista elämässäsi. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 8 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Noin kolme yötä sitten näin joko valveunta tai vision valveilla ja seison nyt juuri siinä, missä olin tuossa näyssä. En oikein ymmärtänyt, mitä tapahtui. Olin hyvin vihainen ja tulin eteesi sanoen: "Kuinka mitenkään voidaan tietää, kuka olen, kulkematta askeliani?" Sitten käännyin ympäri ja sinä käskit minua laittamaan kädet eteeni näin (ojentaen kädet yhdessä eteen, kämmenet ylöspäin). Kun tein sen, eräänlainen savu tai henki tai sumu muodostui esiin. Seuraavaksi tiednä sen, että koko juttu oli sekaisin enkä ikään kuin pystynyt pitämään siitä kiinni. Tulen nyt eteesi saamaan lisää ymmärrystä siitä, mitä näin - luultavasti itse puhuin itselleni. Joka tapauksessa…
 
TOBIAS:
No, annat hyvin tarkan kuvauksen ja se on hyvin ytimekäs. Mieli kyseenalaistaa sen, mutta olette kaikki opettelemassa kirjaimellisesti kulkemaan maailmojen välillä. Opitte, että tämä mikä oli kerran hyvin paksu verho tai itse asiassa seinä, ei ole mitään muuta kuin sumua tai savua. Epäröidään tämän rajan ylittämistä, koska jotkut teistä luulevat kuolevansa fyysisessä kehossa, jos teette sen, ja useimmat teistä eivät kuole. Kun sinä… (Tobias naureskelee, kun yleisö alkaa nauraa.)
 
No, ja sanon tämän kieli poskessa, mutta kun todella päästät irti ja sallit itsesi kulkea maailmojen välillä, monien, monien maailmojen ja sallit itsesi tulla moniulotteiseksi - näin teemme yhden ryhmän kanssa muutaman viikon kuluttua - on joskus taipumusta tuntea helpotusta tai päästää irti fyysisistä vaikeuksista. Ja muuttamat päättävät - ei Wisconsinissa - (Tobias nauraa, kun Linda sanoo "kiitos") olla palaamatta fyysiseen kehoon. Menetämme siis muutamia tällä tavalla (naurua), mutta te teette siitä suuremman numeron kuin me!
 
Rohkaisen siis sinua. Isket tähän väliin pienen tukoksen. Olet valmis tekemään tätä ulottuvuuksien välistä kävelyä maailmojen välillä. On jätettävä taakse mieli, ja useimmat ihmiset tekevät sen haluttomasti. On päästettävä irti mielen yrityksestä hallita sitä, koska jätettyänne tämän ulottuvuuden, jossa nyt olette, ei suuntauduta mieleen. Se perustuu luottamuksen ja intuitioon.
 
Sait siis kokemuksen pääsemisestä hyvin lähelle oman verhosi rikkomista, omien rajojesi rikkomista, ja saattaa kulua jonkin aikaa, ennen kuin tuo ikkuna avautuu sinulle uudestaan, mutta lähde tavoittelemaan tuota kokemusta. Kiitos.
 
LINDA:
Sinulla on mahdollisuus valita. Olemme myöhässä, joten joko yksi kysymys…
 
TOBIAS:
Ei ole mitään aikaa. Luulen sanoneemme siitä aiemmin tänään (naurua).
 
LINDA:
… yksi kysymys tai neljä pikaista.
 
TOBIAS:
Hmm, neljä, muttemme vastaa pikaisesti. Sanoisimme, että neljä kysymystä olisi hienoa.
 
LINDA:
Okei, kiitos.
 
TOBIAS:
Katsohan, aika on varsinainen ansa. Luulette, että teidän on mentävä tekemään tätä ja tuota. Ja heräävä ihminen oppii ensimmäiseksi, että aika on harhaa. Päästäkää siitä irti.
 
LINDA:
Käy tuo keskustelu ensin Cauldren kanssa.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 9 (mies mikrofonissa):
Hei Tobias. Minulla on sinulle kysymys, itse asiassa myös toisten puolesta. Kutsukaamme heitä visionäärisiksi johtajiksi, kulttuurillisiksi vartijoiksi, luoviksi yksilöiksi, jotka ovat luoneet sellaisia voittoa tuottamattomia ryhmiä kuin meidän Rakkaussäätiömme, minkä perustimme vuonna 2000. Olemme olleet olemassa nyt yli kahdeksan vuotta. Olen utelias tietämään, onko mahdollista, että nämä ryhmät alkavat tehdä yhteistyötä ja olemme maailmanlaajuisia kuin Crimson Circle, joka koskettaa ihmisiä 150 maassa. Ja onko jotain vihjeitä tässä uudessa energiassa siitä, miten visionäärisinä johtajina, jotka ovat vastuussa tai valvovat suurempia ryhmiä, pystymme yhdistämään ryhmät toisiinsa, jotta voimme todellakin laajentaa tätä säteilyä?
 
TOBIAS:
Aivan, ja alamme nähdä tätä aina vain enemmän. Menneisyydessä, viiden tai kuuden vuosikymmenen aikana erityisesti, tiedostimme, että henkisissä ryhmissä oli hyvin paljon egosidonnaisuutta. Muuten, henkisyydessä on upea, upea tapa… ego ottaa henkisyydestä vallan. Henkisyydessä on hyvin avointa ja voimakasta energiaa ja ego - ihmisen rajallisuus - rakastaa henkisyyden ottamista valtaansa. Siksi olette nähneet hyvin monien ryhmien aloittavan hyvää tarkoittaen, mutta sitten ihmisyys on tullut sisään ja sanut: "Meillä on energia, joka on vielä voimakkaampaa kuin pelko, voimakkaampaa kuin pimeys, voimakkaampaa kuin edes rakkaus. Aiomme siis käyttää tätä hyväksemme energiaa." Ja nyt ihmisyys on vääristänyt sen.
 
Meille on ilo sanoa, että näemme aina vain enemmän todella ja käytän sanaa "uuden tietoisuuden ryhmiä", jotka oppivat yhteistyötä ja työskentelemistä yhdessä - ei vain planeetan pelastamiseksi, vaan ainoastaan oman ilonsa, oman yhdessä oppimisensa vuoksi. Alamme nähdä enemmän kanavoijia, lisää tämän elokuvan kaltaisia projekteja, jotka ovat täydentävää energiaa, yhteistyöenergiaa. Niinpä kannustamme siihen kovasti. Menneisyydessä ryhmät eristyivät helposti, ne sanoivat, etteivät he aio osallistua tähän maailmaan. Ja me kehotamme shaumbraa elämään joka hetki. Osallistumaan täysin. Ymmärtämään, mistä olette tulleet, mutta olemaan myötätuntoisia ja hyväksyviä kaikkia toisia ihmisiä ja ryhmiä kohtaan.
 
Jotkut arvot ryhmissä ovat vähän erilaisia, mutta se on itse asiassa upea lähtökohta, jolloin ryhmät voivat tarkastella sitä, miksi arvot ovat erilaisia, miten ne ovat muotoutuneet palvellakseen ihmisiä noissa ryhmissä ja niiden korkeinta tarkoitusta ihmisten kanssa työskentelemiseksi tällä hetkellä.
 
Maan päällä ei ole yhtäkään ryhmää, mikä mitenkään voisi käsitellä kaikkia tarpeita ja pyyntöjä, joita tulee sekä herääviltä ihmisiltä että niiltä ihmisiltä, jotka eivät valitse heräämisen läpikäymistä. Meistä siis tuntuu siltä, että niiden on hyvin tärkeää työskennellä yhdessä. Erinomainen kysymys.
 
LINDA:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 10 (mies mikrofonissa):
Hei Tobias. Tein "unikävelyn" vähän reilu vuosi sitten eikä minulla ole vieläkään siitä muistikuvaa, joten minusta tavallaan tuntuu siltä, etten tehnytkään sitä. Halusin tehdä sen isälleni, mutta ensimmäisenä kurssilla sanottiin "ei itsemurhia". Voitko antaa mitään valaistusta tähän "unikävelyyni"?
 
TOBIAS:
Tosiaankin. Erityisesti itsemurhia ja vaikeita tapauksia käsitellessänne olette tekemissä hyvin erilaisen tietoisuuden ja ulottuvuuden kanssa, silloin kun saatatte toisia muihin ulottuvuuksiin. En ole yllättynyt siitä, kun sanot, että sinulla on vähän tai ei ollenkaan muistikuvia. Se on itse asiassa edelleen olemassa, mutta osa sinua ei halua yhdistyä siihen ja osa siitä tapahtui niin erilaisessa taajuudessa tai ulottuvuudessa.
 
Unikävely keskeytyi matkan varrella. Se ei mennyt Kukkien sillalle saakka. Jotkut toisilla tasoilla työskentelevät enkeliolennot tulivat väliin matkan varrella, koska jotkut tämän takana olevat energiat - yritän ajatella, miten tämän sanoisi - he eivät halunneet sen vaikuttavan sinuun mentaalisesti. Oli olemassa tämä mahdollisuus. Tärkeää on se, että olet takaisin täällä. Tärkeää on se, että teet sitä, mitä teet. Pyydämme sinua siis päästämään tästä irti tällä erää.
 
SHAUMBRA 10:
Teenkö toisen unikävelyn vai…?
 
TOBIAS:
Toinen unikävely olisi ok. Se olisi itse asiassa - näemme yhden tulevan aika lähitulevaisuudessa - hyvin helppo verrattuna siihen, minkä kävit läpi. Sinulla on luontaista kykyä unikävelyyn - hyvin vakaata, hyvin rauhallista energiaa. Olet siis luontainen unikävelijä, mutta jouduit hyvin, hyvin vaikeaan tilanteeseen, kuten tiedät.
 
SHAUMBRA 10:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 11 (mies mikrofonissa):
Hei Tobias. On hyvin outoa tavata sinut viimeinkin. En koskaan ajatellut tämän tapahtuvan! Kysymykseni liittyy siihen, että pidän itseäni luovana persoonana ja vastaavaa. Tarkoitan, että olen taiteellinen. Tarkoitan, että minulla on kiinnostusta näyttelemiseen ja teatteriin ja sellaiseen. No, en ole oikein päässyt tähän teatteriosuuteen vielä. Tarkoitan, että se on eräänlainen halu. Mutta, joo, Amerikkaan tulemiseni vuoksi yhdistin monia ilmaisukeinojani, kuten tietokone. Tarkoitan, että työskentelin paljon tietokoneella taiteellisista syistä. Huomasin tavallaan jo ennen kuin pääsin todella syvälle luoviin juttuihini, tavallaan käytin sitä… viivyttelin asioita mielessäni… Minulla on ideoita eivätkä ne oikein tapahdu. Ne ovat erittäin hyviä ideoita, joita ajattelen…
 
LINDA:
Tervetuloa kerhoon mukaan! (Paljon naurua)
 
SHAUMBRA 11:
Ok.
 
TOBIAS:
Pysähdytäänpä tähän hetkeksi. Ne kyllä tapahtuvat. Se "missä" ne tapahtuvat, onkin sitten toinen tarina. Luova energia - joka kerta kun annatte energian virrata, luotte jonnekin. Se voi olla toinen ulottuvuus. Se voi olla toinen galaksi. Se voi olla puolen askeleen päässä teistä toisessa ulottuvuudessa. Mutta luova energia ei koskaan, koskaan mene hukkaan. Ette ehkä ilmennä sitä tänne maan päälle juuri nyt useistakin syistä. Jotkut teistä ovat rakentaneet malleja ja teette toiminnallista testausta toisissa ulottuvuuksissa, ennen kuin olette valmiita tuomaan sen tähän ulottuvuuteen. Olette siis hyvin aktiivisia toisissa ulottuvuuksissa ja joskus energiaanne on kaikkialla.
 
Ja tässä on toisenlaista dynamiikkaa. Menneisyydessä oli joitain asioita - ei nykyelämäsi perhetaustassa, vaan menneisyydessäsi - jolloin harjoitit tuota luovuutta hyvin kevytmielisesti ja joskus rikkaasti, mutta se oli laiskan ihmisen toimintaa ja sinun piti työskennellä lihastesi ja mielesi avulla. Kaikki muu oli ajanhukkaa. Olet tuonut sen nyt esiin ja nyt luovan ilmaisun yrittäessä tulla esiin sinussa, on tuo vanha puoli/osa - tai itse asiassa eräänlainen "jengipuoli" - joka yrittää sanoa sinulle, että olet laiska ja arvoton. Kuulet näitä sanoja koko ajan itseltäsi, että olet laiska ja arvoton, ellet tee jotain käytännöllistä.
 
Niinpä yksi niistä haasteista on, mitä olet antanut itsellesi: voitko mennä sen tuolle puolen? Voitko ymmärtää, että luova energia on yksi upeimmista? Se on Luojaenergiaa. Lihakset ja mieli ovat vain tapoja ilmentää tuota luovaa energiaa. Voitko antaa itsellesi lahjan olla niin hyvin, hyvin luova, että voit ilmentää näitä asioita tälle tasolle eikä vain toisille tasoille?
 
SHAUMBRA 11:
Toivon niin.
 
TOBIAS:
No, yksi haasteistasi menneisyydessä - eikä kyse ole siitä, että sinun täytyy seurata jotain karmallista polkua - mutta olit tiedemies/keksijä. Ja taas kerran, tätä harjoittaessasi sinun täytyi työskennellä lihasten ja mielen kanssa. Sinulla oli monia suuria ideoita, mutta oli haluttomuutta tuoda niitä tänne. Koit muutamia epäonnistumisia ja olet sättinyt itseäsi aina siitä saakka. Voitko kuvitella vapauden, mikä sinulla olisi, jos päästäisit irti luovat energiasi täällä?
 
SHAUMBRA 11:
Vain uteliaisuudesta, mikä joku yrittämäni keksintö oli?
 
TOBIAS:
Ei mitään kuuluisaa (naurua).
 
LINDA:
Se oli viimeinen kysymyksesi.
 
SHAUMBRA 11:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Aivan, kiitos.
 
LINDA:
Kiitos. Viimeinen kysymys. Tiedän, ettei aikaa oteta huomioon. Minulla on toki kansioni täynnä, jos haluat minun lukevan lisää.
 
TOBIAS (naureskellen):
Olemme jo lukeneet ne. Olemme jo vastanneet niihin.
 
LINDA:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 12 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Kysymykseni koskee nuorinta tytärtäni, hän on mukana oikeusjutussa. Mietin, onko olemassa jonkin uuden energian ratkaisu, koska olen ollut lakimiesten pakeilla ja on tuomari, joka ei ole kovin suosittu, ja hän laittaa jokaisen maksamaan hinnan.
 
TOBIAS:
Aivan. No, minäpä esitän sinulle vastakysymyksen. Mikä yksi sana kuvaa tätä energiaa - seiso vain matalan aidan takana hetken aikaa - mikä on yksi sana kuvaamaan kaiken tämän energiaa?
 
SHAUMBRA 12:
(Pitkä tauko)
 
TOBIAS:
Vain yksi (tauko). Yksi sana. Mitä tässä tapahtuu? Olet valaistunut olento. Jouduit siihen kiinni, mutta mitä tapahtuu?
 
SHAUMBRA 12:
(Tauko)
 
TOBIAS:
Annamme sinulle vihjeen. Se alkaa D:llä.
 
SHAUMBRA 12:
Draamaa.
 
TOBIAS:
Juuri niin, draamaa. Draamaa, draamaa! Se on nimittäin hämmästyttävää. Se on hämmästyttävää. Kenties teen seuraavan elokuvan jälkeen elokuvan draamasta (naurua). Hyvä herrat, olen nyt jäänyt koukkuun. Saatoitte minut tähän. Draama. Huolimatta siitä että ihmiset huutavat ja valittavat siitä, niin miksi he valitsevat sen, jos seisot matalan aidan takana? Miksi he tekevät sitä? Mitä tyttäresi tekee tällä? Se on draamaa.
 
No niin, tiedän tämän kuulostavan kylmältä ja kenties sydämettömältä, mutta yritämme olla tässä realistisia. Siihen on syynsä, että hän yrittää saada aikaan draamaa. Miksi ihmiset luovat draamaa?
 
SHAUMBRA 12:
(Tauko) (Naurua) Jotta he tietävät olevansa elossa?
 
TOBIAS:
Juuri niin. Jotta he tietävät olevansa elossa. Ja mikä on heidän draamasta saamansa sivutuote? (Tauko) Annan vihjeen - toisten huomio. Koska he eivät pysty rakastamaan itseään, he luovat draamaa, mikä saa heidät tuntemaan olevansa elossa. He imevät energiaa ympärillään olevilta ihmisiltä, jottei heidän tarvitse rakastaa itseään, ja nyt on käynnissä upea, upea luominen. Voi, he huutavat ja potkivat sen vuoksi ja he vetävät teidät siihen mukaan, mutta mitä jos menisit kotiin, tapaisit tyttäresi ja antaisit hänelle suosionosoituksia (Tobias taputtaa käsiään) upean draaman luomisesta elämäänsä.
 
No, ensin hän olisi hyvin suuttunut sinulle. (Naurua) Mutta mitä jos sanoisit: "Miten upeaa luomista sinulla onkaan meneillään tässä, oletko valmis sen loppumiseen? Haluatko sen loppuvan? Koska se on lopussa minun osaltani, en voi osallistua siihen enää." Se ei ole sitä, mitä kutsuisimme korkean tietoisuuden luomiseksi. Se on luomista, mutta se ei etene mihinkään muualle paitsi aina vain suurempaan ja suurempaan ja suurempaan määrään draamaa.
 
Katsohan, emme erottele sinua tai tytärtäsi tässä - ihmiset luovat tapahtumia elämäänsä jostain syystä. Kukaan ei valitse häntä. Emme voi sanoa, että kyse on jostakin pimeästä olennosta toiselta puolelta, vaikka ihmiset tietenkin haluisivat syyttää sitä. Tässä tapauksessa kyse on puhtaasti draamasta. Hän tarvitsee epätoivoisesti huomioita. Niinpä pyydämme sinua ensinnäkin antamaan hänelle suosionosoituksia - kirjaimellisesti.
 
SHAUMBRA 12:
Okei.
 
TOBIAS:
Kysy sitten 20.9. häneltä, haluaako hän mennä heräämistaloon. Kysy häneltä, haluaako hän oppia, miten luodaan vähän eri tavalla, miten aloitetaan herääminen ja tuleminen tietoiseksi siitä, että hän luo kaikki tapahtumat elämäänsä. Hänen on otettava vastuu itsestään. Unohtakaa koko oikeustaistelu. Unohtakaa lopputuloksesta huolehtiminen. Se on kaikki draamaa. Se tulee selviämään. Voin jo sanoa sinulle sen. Se tulee selviämään. Kerron sinulle sen. Tyttäresi ei usko sitä juuri nyt, mutta kerron sinulle sen. Ei millään taikasauvan heilautuksella. Ei millään meidän väliintulollamme tältä puolelta, mutta se tulee selviämään.
 
Haluan sinun alkavan tarkastella nyt omaa elämääsi: miksi tuot siihen kerta toisensa jälkeen muiden ihmisten draamaa. Sinulla on nimittäin sitä hyvin vähän itselläsi, mutta tuot jatkuvasti sisään toisten draamaa. Miksi näin on? Miksi menet mukaan? Ja annan sinulle vihjeen, viisi kirjainta - n-u-n-n-a. Nunna. Äiti pitää huolen maailmasta. Sisar Myötätunto. Hyvin, hyvin pitkä kokemus toisista huolehtimisesta. Olet jäänyt siihen kiinni. Tunnet nyt luonnostaan vetoa draamaan ja tunnet sen olevan tiesi taivaaseen, tiesi itsesi löytämiseen. Se tulee olemaan sinulle suuri askel, valtava askel, mutta on aika päästää irti siitä, rakas Sisar.
 
SHAUMBRA 12:
Kiitos.
 
Ja tämän myötä, shaumbra, muistakaa naula renkaassanne (Tobias naureskelee), jotain rakentamiseen liittyvää seuraavien 30 päivän kuluessa - muistutus siitä, että olette olleet auttamassa heräämistalon rakentamisessa. Suuret avajaiset - meillä oli ennakkoavajaiset tänään - mutta suuret avajaiset 19.9. ja nettisivut.
 
Ja niin se on.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.