Materialele Cercului Crimson

Shoud 2: Casa Trezirii

Sesiunea de întrebări şi răspunsuri

Prezentat Cercului Crimson la 6 septembrie 2008
www.crimsoncircle.com


Şi aşa este, continuăm această frumoasă energie şi noutatea zilei de astăzi, lansarea şi celebrarea încercărilor creative, Casa Trezirii ce se va deschide în curând, unde atât de mulţi dintre voi v-aţi folosit experienţele şi înţelepciunea pentru a ajuta la crearea acestui loc în care acum pot veni oamenii ce se deschid. Iar când ei vin vor învăţa că timpul este valiza trecutului, căci timpul creează un tipar liniar şi foarte structurat ce îi face pe oameni să creadă că ei sunt propriul trecut. Nu sunteţi mai mult trecutul vostru decât sunteţi casa în care locuiţi. Aţi trăit odată acolo, aţi experimentat odată, dar nu mai sunteţi acolo. Asta a fost demult.

Când oamenii care se trezesc înţeleg că pot fi eliberaţi - sau se pot elibera pe sine - de trecut, când ei pot trăi în momentul Acum, aceasta curăţă cărările viitoare pe care ar putea merge, direcţiile pe care le-ar putea urma pe mai departe. Deschide noi potenţiale. Mulţi oameni vor insista că ei sunt trecutul lor, care i-a făcut cine sunt. Ei vor insista că nu sunt nimic altceva decât suma trecutului, dar în procesul de trezire veţi afla că sunteţi doar ceea ce alegeţi să fiţi astăzi. Şi cu asta, va fi foarte, foarte interesant să auzim întrebările voastre azi. Să înceapă.

Linda: OK.

Tobias: Va fi scurt, cred.

Linda: Prima întrebare este a mea.

Întrebare de la Shaumbra 1 (Linda): OK, în ultimii opt ani, ştii, ai spus să stăm în spatele zidului scund, că este doar conştiinţă. Atunci nu părea cine ştie ce mare sfat, pentru că, ştii tu, se presupune că trebuie să votezi. (râsete) Dar în înţelegerea înţelepciunii era clar, căci noi vedeam cum se reflecta conştiinţa şi asta ne putea pune cumva în încurcătură. Acum vedem speranţă pentru conştiinţă şi vedem speranţă în acele potenţiale. De ce să nu votăm pentru conştiinţă?

Tobias: Când am vorbit despre a sta în spatele zidului scund nu ne refeream doar la vot. Ne refeream la voi înşivă mai mult decât la orice altceva, ne refeream la a fi prinşi în conştiinţa de masă şi mai vorbeam despre a fi spectator. Fiind spectator puteţi privi cum sunt create lucrurile.

Linda: Iubesc zidul scund!

Tobias: Dar nu te duci acolo prea des… (multe râsete, râde şi Tobias)

Linda: Drăguţ, mulţumesc!

Tobias: Nu spunem niciunui om că ar trebui să se afle acolo permanent, dar sunt momente în care să vă retrageţi ca să priviţi cum lucrează de fapt creaţia, cum conştiinţa de masă este ca un râu cu un curent foarte puternic, iar voi vă puteţi lăsa prinşi în ea. Aşa că ceea ce spunem este că stând în spatele zidului scund, chiar şi în cazul acestor alegeri, dacă aşa alegeţi, veţi putea privi cum oamenii se prind în dramă. Aceste alegeri rareori înseamnă a face o alegere înţeleaptă şi conştientă. Este vorba despre cine creează cea mai mare dramă.

Linda: Vreau doar să fac un mic semn pe un buletin de vot.

Tobias: Sigur - nu este o regulă – sigur, a fost o sugestie în trecut. Dar acum alege cum vrei tu.

Linda: Mulţumesc.

Tobias: Mulţumesc.

Linda: OK, nu o să mai pun alte întrebări personale.

Întrebare de la Shaumbra 2 (primită prin Internet, citită de Linda): Ai putea, te rog, să-mi oferi puţină claritate în ceea ce priveşte relaţia karmică pe care am avut-o cu soţul meu care tocmai a făcut tranziţia? De ce a fost atât de provocator? De ce a ales să plece şi ce face acum? Mi-a cerut să fac DreamWalk pentru el şi nu ştiu pe unde am ajuns. Ieri eram gata să-l arunc de pe Pod (râsete) ca mulţumire pentru suferinţa pe care mi-a lăsat-o. Ar fi mai bine pentru mine să întrerup DreamWalk-ul şi să îl predau cuiva mai compasionat şi mai puţin conectat? Mulţumesc pentru orice lămuriri acum.

Tobias: Într-adevăr, iar de când a fost scris mesajul ai şi aflat că DreamWalk-ul a fost întrerupt, pentru că el nu vrea să treacă dincolo, peste Podul de Flori. Mult prea multă energie îl ţine în tărâmurile apropiate Pământului. Grijile pentru tine şi, cum să spun, unele din sentimentele tale interesante îl ţin aproape. Aşa că eliberează DreamWalk-ul, deconectează-te şi înţelege că el va mai sta în jurul tău o vreme.

Aşa cum deja ţi-ai răspuns în propria întrebare, există o poveste karmică foarte lungă - foarte, foarte lungă - ce merge înapoi până la nivelul familiei angelice, dar care s-a derulat şi mult timp pe Pământ. Asta ridică o întrebare interesantă, iar ceea ce întrebi cu adevărat, ceea ce întrebi cu adevărat dincolo de cuvinte este dacă este potrivit să îi dai drumul de tot şi definitiv, viu sau mort. Este în regulă să te deconectezi şi să spui: „Am trăit multe aventuri împreună, te-am iubit mult şi te-am urât la fel de mult, dar este în regulă dacă îţi dau drumul la modul absolut”.

Acum, aceasta este o întrebare dificilă. Dificilă pentru că există un simţ foarte interesant de vină şi de conştienţă în legătură cu lucrurile pe care le aveţi voi toţi - “Ce se întâmplă dacă o eliberez pe mama mea care a făcut trecerea?” Nu mama mea, mama ta! “Ce se întâmplă dacă energetic îmi eliberez copiii? Ce se întâmplă dacă renunţ la serviciul meu? Ce se întâmplă dacă eliberez această veche condiţie umană în care am trăit atât de mult timp cu mine însămi?” Excelentă întrebare – ce se întâmplă dacă eliberezi? Cazi în vreo prăpastie? Devii nimic? Sau descoperi libertatea?

Eu nu pot răspunde în locul tău. Dar pot fi empatic faţă de unele anxietăţi pe care le ai, ezitarea, chiar vina pe care o ai în legătură cu eliberarea celorlalţi. Dar hai să o privim şi astfel. Energetic mulţi dintre voi aţi fost foarte conectaţi cu copiii voştri şi încă mai sunteţi. Ce se întâmplă când îi eliberaţi? Sunteţi un părinte iresponsabil? Or să înceteze să mai trăiască? Vor cădea de pe o stâncă pentru că voi i-aţi eliberat? Absolut că nu. Voi le oferiţi libertatea divină.

Când le daţi drumul, asta vă eliberează pe amândoi, nu doar pe ei. Eliberează conexiunile Vechii Energii pe care le-aţi avut. Acum sunteţi liberi, sunteţi suverani şi independenţi. Nu-i aşa că are sens pentru o fiinţă spirituală înţeleaptă că o nouă relaţie se poate crea pe un alt nivel, un nivel liber, un nivel pe care îl puteţi numi cu adevărat iubire, nu karma? Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 3 (un bărbat la microfon, regizorul filmului „Tuning In” referitor la channelerii americani[1]): Ei bine, sunt din California, aşa că ar trebui să spun „total”. (câteva râsete) Dar ai fost total în filmul nostru. Ce crezi despre asta? Şi mai am o întrebare, total diferită. De curând am descoperit o cântăreaţă extraordinară pe YouTube. Acum sunt managerul ei. Poţi să-mi oferi nişte sfaturi despre cum să fac muzica ei cunoscută întregii lumi, pentru că este grozavă!

Tobias: (pauză) O să împărtăşesc cu tine câteva informaţii după ce se încheie transmisia online, pentru că avem de-a face cu cineva foarte tânăr şi impresionabil, aşa că ne rezervăm pentru mai târziu. Filmul - este o încântare să fii o celebritate! (râsete)

Shaumbra 3: Ei bine, tu eşti vedeta. Ştii asta.

Tobias: Într-adevăr. Într-adevăr! (râsete) Tu şi cu mine am discutat puţin. Tu vrei să faci un film despre mine, şi totuşi...

Shaumbra 3: Oh, fireşte că vreau!

Tobias: ... Eu sunt puţin timid. Dar hai să-l facem! (râsete) “Viaţa şi timpurile lui Tobias şi Sam”! De fapt glumesc despre asta şi unii dintre voi râdeţi, dar se lucrează la un scenariu în alte tărâmuri. Mai apar şi eu acolo din când în când, îl numesc scenariul „Eu sunt Sam”. Capacitatea de a avea un corp-carcasă, fizic, va fi transpusă în scris şi, dacă devine şi film, se va face ca ficţiune despre mai multe fiinţe de pe Pământ aflate atât în stare de corp-carcasă, dar şi în stare angelică, cu toate interacţiunile interesante ce au loc.

Va deveni o carte foarte populară şi poate şi un film, pentru că îi va ajuta pe oameni să înţeleagă cum sunt ei multidimensionali, cum există pe mai multe niveluri, cum aspectele lor încă se joacă, cum toate aceste lucruri lucrează permanent. Va mai explica şi unele din vechile gânduri şi comportamente ale oamenilor. Aşa că este o încântare să fiu în film şi într-adevăr şi foarte sincer se adaugă toată energia Shaumbra la acest proiect, căci el va deschide mulţi, mulţi ochi.

Shaumbra 3: Mulţumesc. Şi acum poţi să spui cine l-a ucis pe preşedintele Kennedy? (multe râsete din partea lui Tobias şi a audienţei)

Tobias: Sunt unele lucruri neobişnuite pe partea aceasta despre care nu ni se permite să vorbim.

Shaumbra 3: În regulă.

Tobias: Pentru că oamenii nu ar mai avea drame dacă am veni noi să le spunem cine l-a omorât!

Shaumbra 3: OK, mulţumesc.

Tobias: Cu mare plăcere, mulţumesc. (râsete)

Întrebare de la Shaumbra 4 (primită prin Internet, citită de Linda): Am trecut printr-o mare tranziţie de aproape un an. Au fost momente foarte dure, întunecate şi dificile. Ai câteva vorbe de înţelepciune pentru aceste vremuri grele? Dacă aş continua hipnoterapia m-ar ajuta? De asemenea şi orice comentarii asupra direcţiei în care merg ca învăţător şi cu cartea mea. Mulţumesc.

Tobias: Într-adevăr. Aici sunt câteva lucruri. Ceea ce predai şi cartea se vor schimba drastic. Ceea ce predai acum şi cărţile pe care le scrii acum te ajută să te consiliezi pe tine însuţi într-o perioadă dificilă. În ceea ce priveşte trecerea prin aceste vremuri întunecate, cred că fiecare Shaumbra din lume are compasiune şi empatie enorme. Mai cred şi că dacă ar fi să evaluăm răspunsurile cu care veniţi toţi acum două lucruri ar deveni foarte clare. Primul: respiraţia. Pare foarte simplu şi ştiu că unii dintre voi vor ceva mai complex, dar cu adevărat respiraţia vă ajută să creaţi un flux de energie, să curăţaţi unele blocaje, vă ajută să reveniţi în corp şi vă scoate din minte.

Al doilea lucru este că procesul prin care treceţi acum - noaptea întunecată a sufletului, timpurile când ghizii din trecut vă părăsesc, timpurile în care schimbaţi complet direcţia cărării vieţii voastre - este dificil, este plin de provocări, dar de fapt este absolut natural. Aspectul vostru uman strigă şi se minunează de ce i se întâmplă. Strigă la voi ca un copil mic care cere ceva şi este mânios pe părinţi - „Cine o să-mi dea de mâncare? Ce serviciu o să am? Cum o să mă apăr şi cum o să supravieţuiesc?” Dar la un nivel mai înalt, la nivelul încrederii în sinele vostru suflet, funcţionează. Cu adevărat funcţionează.

Cu cât mai puţină rezistenţă opui acestui proces, cu cât mai puţin te afli în frică, cu atât mai mult îl vei vedea ca pe o bucurie absolută şi ca pe o celebrare. De ce crezi că atâţia îngeri care nu au fost niciodată pe Pământ încearcă să vină acum? Uneori ai putea spune că este ca o călătorie într-un montaigne-russe la bâlci. Te poate speria. Te poate aduce în centrul tău, dar este un proces incredibil. Nu îi rezista. Nu încerca să îl cârpeşti. Şi o să adaug la asta, poate în conflict cu ceea ce unii dintre voi ar putea gândi, dar medicamentele psihiatrice disponibile nu sunt adecvate. Ştiu că unii dintre voi sunt tentaţi să le ia. Unii dintre voi cred că ele vă vor ajuta, dar ceea ce faceţi este să fugiţi de procesul natural al transformării de la o fiinţă umană la o fiinţă umană divină.

Cum ar fi dacă omida care a început să se transforme în cocon ar începe să ia medicamente ca să o împiedice să facă asta? Acum ar fi blocată undeva la jumătatea drumului între omidă şi fluture. A pus o barieră artificială între sine şi acest frumos proces. Ea spune: “Trebuie să iau acest medicament pentru că uite ce se întâmplă cu mine. Corpul meu se schimbă. Prind o crustă. Mă învelesc în acest cocon,” iar apoi îşi ia medicamentul. Va perverti şi va distorsiona procesul. Aşa că, dragi Shaumbra, vă încurajez puternic – şi aici vorbesc cu Shaumbra, nu cu restul lumii –, dar înţelegeţi că respiraţia este mult mai puternică decât orice pastilă, că a rezerva timp pentru a vă iubi pe voi înşivă vă poate reechilibra şi poate aduce Noua voastră Energie în echilibru şi rezoluţie mai mult decât orice tehnici şi pilule. Cum ai putea să nu ai încredere în tine? Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 5 (o femeie la microfon): Tobias, au fost două luni nebuneşti, care au mers de la a vrea să plec şi până la senzaţia că am trecut de o răscruce şi simt că mi-ar plăcea să trăiesc iar. Aş vrea să mă pui la curent cu ce se petrece, ce este cu mine şi dacă ai nişte cuvinte de înţelepciune. Apoi voi avea o a doua întrebare de la Sandra.

Tobias: Da, o să fac un rezumat rapid. Şi, fireşte, noi vorbim mult – bine, tu vorbeşti mult şi eu ascult mult – şi am încercat să te lămuresc în ultimul timp, aşa că o să spun tare. Este momentul ca acea căutare a ta să ia sfârşit. Eşti dependentă de căutare, de a scormoni peste tot, aproape ca pălărierul nebun din Alice în Ţara Minunilor. Insişti că undeva acolo se află răspunsul magic şi potirul cu aur, dar când încerci să rămâi în linişte, cu tine însăţi, şi încerci să opreşti toată activitatea exterioară, asta aduce la suprafaţă o frică profundă. Aduce o cantitate uriaşă de anxietate, iar tu descoperi că trebuie să fugi din nou să cauţi răspunsurile în altă parte.

Este o situaţie comună, nu te singularizăm pe tine. Shaumbra în general a trecut prin asta. Când poţi face alegerea că nu vei mai căuta, ci vei permite ca răspunsurile să vină la tine, când poţi rămâne într-un singur loc fără a crea înscenări care te aruncă în afară, te împing în altă parte, vei descoperi că răspunsul - răspunsul pe care îl aştepţi de mult - va alerga spre tine în loc să alergi tu după el. Aşa că hai să nu încercăm să facem o hartă cu ceea ce se va întâmpla în viaţa ta în următoarele luni. Hai să spunem doar că este momentul să încetezi căutările. Următoarea întrebare.

Shaumbra 5: Îţi mulţumesc. Foarte pe scurt, Sandra şi cu mine avem dureri intense în genunchi, de foarte puţin timp, din ultima lună. Poţi să ne spui ceva despre asta?

Tobias: Cred că am şi vorbit despre motivul real. Când alergi, cauţi, eşti mereu în mişcare, genunchii te vor durea. Încearcă să-ţi spună să te opreşti.

Întrebare de la Shaumbra 6 (primită prin Internet, citită de Linda): Dragă Tobias, ne poţi spune ceva, te rog, despre energia fricii? Ea a jucat un rol important în viaţa mea până acum, când conştiinţa mea s-a schimbat într-un mod în care pot simţi energia fricii stocată în corpul meu doar ca pe energie. Oricum, simt şi că, într-un fel, o parte a egoului sau un aspect este ataşat de energie şi se teme să fie eliberat. Aş vrea să aflu ce este cu asta şi cum să îl eliberez cu uşurinţă.

Tobias: Într-adevăr. Hai să începem din nou cu respiraţia care este cea mai uşoară cale de eliberare. Dar, acestea fiind spuse, pe măsură ce începeţi să respiraţi - vorbesc despre respiraţia cu adevărat conştientă, câteva minute pe zi - ce se întâmplă când începeţi să respiraţi? Se va înmuia frica înmagazinată în corpurile voastre fizice şi eterice. Am văzut mulţi Shaumbra care încep respiraţia, încep să readucă viaţa în viaţa lor, iar apoi vine frica, vine întunericul. Acum s-a înmuiat. Ce faceţi? Doar respiraţi. Sunteţi conştienţi că frica este acolo. Puteţi simţi întunericul şi uneori aspectele voastre ce vin. Staţi în acest punct central. Staţi în spaţiul sigur şi continuaţi să respiraţi.

Frica este o energie interesantă. Frica este deseori folosită de oameni ca mod de a se simţi în viaţă, pentru că este o energie foarte dinamică. Aşa că ei aduc frica în viaţa lor din orice motiv - frică şi dramă –, iar asta îi face să se simtă vii. Aşa îşi aduc aminte că sunt aici. Îi scoate în afara minţii pentru scurt timp, indiferent dacă voi credeţi asta sau nu. Dar apoi frica este o energie foarte interesantă. Dă dependenţă şi va continua să vină în jurul vostru până când nu vă mai concentraţi asupra ei, până când puteţi respira prin ea şi puteţi înţelege că nu aveţi nevoie de dramă - asta este frica, dramă – nu aveţi nevoie de ea în viaţa voastră.

Unii dintre voi au o reacţie interesantă la asta - “Ce o să mă fac fără frică? O să fiu total golit. Nu o să mai am nimic. De unde să ştiu unde sunt jaloanele? Cum o să ştiu şi dacă mă aflu aici fără unele din aceste energii perverse?” Dar poate, doar poate, sunteţi gata pentru o altă conştiinţă în viaţa voastră, una care nu are nevoie de frică pentru a vă reaminti că sunteţi vii, una în care nu este nevoie de dramă ca să vă sculaţi din pat dimineaţa. Nu este nevoie de toate aceste distorsionări pentru a vă face să vă simţiţi reali şi în viaţă.

Deci respiraţia prin frică - cel mai mare lucru. Nu încercaţi să o blocaţi. Nu încercaţi să jucaţi jocuri mentale cu ea. Despre asta am vorbit mai devreme în Shoud. Atât de mulţi dintre voi încercaţi să vă spuneţi singuri, ştiţi voi, acele mici fraze-magnet, nişte clişee. Acesta este un joc mental şi, aşa cum ştiţi, frica devine tot mai puternică. Se va întoarce data viitoare mai mare şi mai rea. Simţiţi acea energie a fricii. Ştiţi voi, de cealaltă parte a fricii se află mereu o perlă a conştiinţei. Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 7 (o femeie la microfon): Salut, Tobias. Cam în două săptămâni soţul meu şi cu mine ne vom găsi într-un avion către Europa de Est. El are un nou client la Brno, în Cehia, şi brusc ne-am decis să mergem să vizităm acele locuri. Vom merge şi la Viena şi la Praga, iar când am încercat să ne gândim la alte locuri în care să mergem el s-a uitat pe hartă şi a ştiut automat că trebuie să mergem la Budapesta şi Auschwitz. Simt că el are o viaţă trecută cu care trebuie să se conecteze acolo.

Aş vrea să ştiu puţin mai mult despre asta şi încerc să mă decid - ştiu că voi face alegerea în Acum -, dar încerc să mă hotărăsc dacă vreau să merg la Auschwitz sau nu ca să experimentez acele energii, pentru că eu, ca şi majoritatea Shaumbra, sunt foarte empatică şi simt multe lucruri. Este ca şi cum mă întreb dacă am realmente nevoie să mă plasez în acea situaţie, dar altă parte din mine gândeşte că poate sunt acolo ca să aduc Noua Energie în acea zonă. Aş vrea câteva lămuriri în legătură cu călătoria, te rog. Mulţumesc.

Tobias: Într-adevăr. Acele regiuni din Europa se trezesc foarte repede. Într-un Shoud nu prea îndepărtat noi am vorbit despre un triunghi care merge din ţinutul Norvegiei până în părţi ale Israelului, peste România, Ungaria şi unele ţări est-europene. Acolo energia a fost suprimată foarte mult timp. A fost blocată şi acum ţâşneşte. Revine la viaţă foarte, foarte repede. Ce se întâmplă este că pământul însuşi cheamă înapoi unele din energiile îngropate sau încă traumatizate de acolo. Parte a pământului - procesul de trezire a oamenilor - este, aş spune, iertarea sau eliberarea unora dintre aceste energii. De asta mulţi dintre voi aţi simţit o conectare şi nevoia de a vă întoarce acolo. Este o viaţă trecută. Unii dintre voi încă sunt îngropaţi în pământul de acolo şi ţipă să fie eliberaţi.

Acum, nu este nevoie să să mergeţi fizic acolo, dar când faceţi asta, cum să spun, vă oferă o experienţă foarte bogată. Vă puteţi elibera de vieţi trecute îngropate acolo chiar şi acum. Nu este nevoie să vă urcaţi în avioane mizerabile ca să vă duceţi până acolo. (câteva râsete) Aşa că sunteţi chemaţi acolo dintr-o varietate de motive, aspecte ce vor să fie eliberate, nu procesate sau consiliate, ci eliberate, eliberate din pământ. Voi mergeţi acolo din cauza procesului rapid de trezire. Simţiţi acea energie. Când noi mergem în locuri precum România şi Ungaria sau alte ţări europene este extraordinar datorită trezirii rapide.

Acum, nu vreau să vă stric aventura, dar voi amândoi veţi avea nişte întâlniri din trecut. Vor fi şi câteva noi potenţiale. Acum, poţi simţi că ele se prezintă. Vor apărea şi nişte oportunităţi. Parte din voi, partea voastră umană, poate simţi că acestea apar şi se teme puţin, pentru că implică necesitatea unor alegeri majore în viaţa voastră. Dar asta se petrece atunci când eliberaţi trecutul, când îi oferiţi libertate şi îi permiteţi să iasă din adâncuri şi să se integreze în Acum. Deschide noi porţi pentru voi, noi alegeri extraordinare. Aşa că data viitoare în care te vei afla în faţa acestui grup vei întreba despre alegerile majore din viaţa ta. Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 8 (o femeie la microfon): Bună, Tobias. Cam acum trei nopţi am avut fie un vis în stare de trezie, fie o viziune în timp ce eram trează. Acum stau exact cum eram în acea viziune. Nu am înţeles exact ce s-a întâmplat. Eram foarte mânioasă, am venit în faţa ta şi am spus: “Cum ai putea să ştii cine sunt eu dacă nu ai mers pe calea mea?” Apoi m-am întors şi tu mi-ai spus că sunt pe punctul de a fi capabilă să merg între două lumi şi să îmi aşez palmele aşa (îşi aşează mâinile una lângă alta, cu palmele în sus). Când am făcut asta, a apărut un fel de fum, un spirit sau o ceaţă şi prindea contur. Următorul lucru pe care îl ştiu este că toate acelea s-au prăbuşit, ca şi cum eu nu eram în stare să mă ţin de ele. Am venit în faţa ta ca să înţeleg mai mult despre ceea ce am văzut, deşi... probabil eram eu însămi vorbind cu mine. Aşa că ...

Tobias: Ei bine, ai oferit o descriere exactă şi foarte succintă. Mintea ta pune la îndoială asta, dar realmente voi toţi învăţaţi să umblaţi printre lumi şi aflaţi că ceea ce a fost odată un văl foarte gros sau un zid nu este nimic altceva decât ceaţă sau fum. Aveţi o anumită ezitare să treceţi acea linie, pentru că unii dintre voi cred că veţi muri în corpul fizic dacă faceţi asta, dar majoritatea nu o veţi face! Când o să ... (Tobias râde, audienţa începe să râdă la rândul său)

Ei bine, şi spun asta cu ironie, dar când realmente eliberaţi şi vă permiteţi vouă înşivă să mergeţi între lumi, între multe, multe lumi, voi vă permiteţi vouă înşivă să deveniţi interdimensionali, aşa cum vom face noi cu câţiva din grupul nostru în câteva săptămâni (n. tr. - referire la seminarul ), există uneori tendinţa de a simţi uşurarea eliberării unora dintre greutăţile fizice. Câţiva vor decide - nu în Wisconsin! -, dar câţiva (Tobias râde, iar Linda spune „Mulţumesc!”) vor decide să nu se mai întoarcă în corpul lor fizic. Aşa că îi mai pierdem pe unii astfel (râsete), dar voi vă alegeţi cu mai mult decât ne alegem noi!

Astfel că te voi încuraja. Te-ai lovit de un obstacol. Eşti gata să faci această călătorie interdimensională - cum îi spui tu - între lumi. Un lucru pe care trebuie să îl laşi în urmă este mintea, iar mulţi oameni vor fi reticenţi faţă de asta. Trebuie să eliberezi mintea care încearcă să controleze, pentru că odată ce ai părăsit dimensiunea în care eşti acum nimic nu mai este orientat spre minte. Se bazează pe încredere şi pe intuiţie. Aşa că ai avut experienţa de a te apropia foarte mult de trecerea dincolo de propriul văl, de trecerea dincolo de propriile limitări. S-ar putea să mai dureze puţin până când fereastra se va deschide din nou pentru tine, dar urmează experienţa. Mulţumesc.

Linda: Ai o alegere de făcut. Se face târziu, aşa că fie o să mai fie o singură întrebare...

Tobias: Timpul nu există. Am crezut că am spus asta mai devreme. (râsete)

Linda: ... o singură întrebare sau patru rapide.

Tobias: Ăăă, patru, dar nu rapide. Noi am spune că ar fi minunat să fie patru întrebări.

Linda: OK, mulţumesc.

Tobias: Vedeţi, acum timpul este o capcană atât de mare, iar voi credeţi că trebuie să plecaţi şi să faceţi una şi alta. Primul lucru îl învaţă pe care omul în trezire este că timpul este o iluzie. Daţi-i drumul.

Linda: Discută mai întâi cu Cauldre.

Întrebare de la Shaumbra 9 (un bărbat la microfon): Bună, Tobias. Am o întrebare pentru tine şi de fapt şi pentru alţii, hai să-i numim lideri vizionari, păstrători ai culturii, indivizi creativi care au creat grupuri precum Fundaţia Iubirii, organizaţie non-profit fondată şi lansată de noi în anul 2000. Acum şi noi avem, ştii, mai mult de opt ani de activitate. Eu eram curios să aflu dacă, precum Cercul Crimson care are o extindere globală ce atinge oameni în 150 de ţări, există potenţialul pentru grupuri să înceapă să colaboreze? Sunt poate nişte ponturi ale Noii Energii despre cum noi, liderii vizionari care conducem sau supervizăm grupuri mai mari, putem colabora între grupuri şi nu doar în micul nostru cerc, astfel încât să îi putem extinde radianţa?

Tobias: Într-adevăr, iar noi începem să vedem tot mai mult asta. În trecut, în special în ultimii 50-60 de ani, eram conştienţi că era mult ego implicat în grupurile spirituale. Apropo, spiritualitatea are un mod minunat, absolut minunat, de a... egoul preia conducerea asupra spiritualităţii. Spiritualitatea are o energie deschisă şi puternică, iar egoul, dacă voi aţi folosi cuvântul - limitarea umană - adoră să preia controlul asupra spiritualităţii. Din acest motiv aţi văzut multe grupuri care încep cu intenţii bune şi scopuri pe măsură, dar apoi condiţia umană vine şi spune: “Avem o energie şi mai puternică decât frica, mai puternică decât întunericul, mai puternică decât iubirea, aşa că o să folosim acea energie.” Iar acum ea este distorsionată de condiţia umană.

Suntem încântaţi să spunem că vedem tot mai mult şi mai sincer, şi voi folosi expresia „grupuri ale noii conştiinţe” care învaţă lucrul împreună, cooperarea şi colaborarea nu doar pentru salvarea planetei, ci doar pentru propria lor bucurie, pentru ceea ce învaţă împreună. Începem să vedem mai mulţi channeleri, mai multe proiecte ca acest film, într-o energie compatibilă, o energie de cooperare. Aşa că încurajăm asta. În trecut era uşor ca grupurile să fie izolate, să plece undeva şi să spună că nu vor participa la această lume. Noi spunem către Shaumbra: trăiţi fiecare moment. Participaţi pe deplin. Înţelegeţi punctul la care aţi ajuns, dar aveţi compasiune şi acceptare pentru alţi oameni şi alte grupuri.

Acum, unele dintre valorile acestor grupuri vor fi diferite, dar există un punct extraordinar în care ele pot privi la motivele pentru care valorile sunt diferite, cum au prins formă pentru a servi scopurile celor din grup şi ţelul lor mai înalt de a lucra cu oamenii. Nu există pe Pământ un singur grup care să poată gestiona toate nevoile şi cerinţele care vin atât de la oamenii în curs de trezire şi de la cei care aleg să nu treacă prin ea. Aşa că noi simţim că este foarte important ca ei să lucreze împreună. Mulţumesc. Excelentă întrebare.

Linda: Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 10 (un bărbat la microfon): Bună, Tobias. Am făcut un DreamWalk acum circa un an şi încă nu îmi amintesc nimic despre el, aşa că mă simt ca şi cum nu am făcut niciunul. Am vrut să lucrez cu tatăl meu, dar primul lucru care se spune la Şcoala DreamWalk-ului pentru moarte spune „fără sinucideri”. Aşa că poţi face puţină lumină asupra DreamWalk-ului meu?

Tobias: Într-adevăr, şi în special când este vorba despre sinucideri şi cazuri dificile aveţi de a face cu diferite conştiinţe şi dimensiuni când îi însoţiţi pe alţii în alte tărâmuri. Nu sunt surprins că spui că nu îţi reaminteşti prea mult. Este acolo, dar o parte din tine nu vrea să se conecteze cu acest lucru ce a avut loc într-o frecvenţă sau tărâm atât de diferit. DreamWalk-ul s-a oprit pe parcurs. Nu a dus la Podul de Flori. A fost şi o intervenţie la un moment dat a unor fiinţe angelice care lucrează la alte niveluri, pentru că unele din energiile din fundal..., încerc să mă gândesc cum să spun asta... Ei nu au vrut să te afecteze mental. Acest potenţial exista. Important este că eşti iar aici. Important este că faci ceea ce faci, aşa că te vom ruga să eliberezi asta deocamdată.

Shaumbra 10: Să mai fac alt DreamWalk sau...?

Tobias: Alt DreamWalk ar fi în regulă. De fapt va fi - vedem că o să apară în viitorul nu prea îndepărtat – va fi foarte uşor în comparaţie cu cele prin care deja ai trecut. Tu ai o abilitate naturală pentru DreamWalk, o energie stabilă, foarte calmă. Aşa că eşti un DreamWalker înnăscut, dar ai trecut înainte printr-unul foarte dificil, aşa cum ştii.

Shaumbra 10: Mulţumesc.

Tobias: Mulţumesc.

Întrebare de la Shaumbra 11 (un bărbat la microfon): Hello, Tobias. Este destul de neaşteptat să te întâlnesc în cele din urmă. E ca şi cum nu m-am gândit niciodată că o să vină şi ziua asta! Ca să răspund întrebării mele, mă consider o persoană creativă. Ce vreau să spun este că sunt cam artist, adică sunt interesat de actorie şi teatru şi tot felul de altele lucruri similare. De fapt nu am intrat încă în partea de teatru, este un fel de dorinţă şi cam atât. Dar, da, de când am venit în America am lucrat mult cu tot felul de medii, precum computerul şi altele, adică vreau să spun că am lucrat mult cu computerul în scopuri artistice şi tot aşa.

Cumva mai observasem eu şi înainte că nu prea am intrat niciodată adânc în lucrurile mele creative şi cumva am folosit asta... cumva tot amân şi în mintea mea sunt lucruri... Am tot felul de idei, da, şi nu prea se materializează. Sunt idei foarte bune la care mă gândesc uneori...

Linda: Bun-venit în club! (multe râsete)

Shaumbra 11: Da, da.

Tobias: Hai să ne oprim aici o clipă. Acestea chiar se petrec. Unde anume se petrec este o poveste cu totul diferită. Energia creativă - oricând permiţi energiei creative să curgă, undeva tu creezi. S-ar putea să fie în alt tărâm. Ar putea fi în ceea ce tu ai numi altă galaxie. Ar putea fi la jumătate de pas distanţă de tine, într-un tărâm diferit. Dar energia creativă niciodată, niciodată nu se va irosi. Poate că nu o manifestaţi pe Pământ dintr-o varietate de motive. Unii dintre voi construiţi modele şi le testaţi în alte tărîmuri până când sunteţi gata să le aduceţi în acest tărâm. Aşa că tu eşti foarte activ în unele din aceste tărâmuri şi uneori, oh, energia ta este împrăştiată peste tot.

Şi mai este o dinamică aici. În trecutul tău au fost nişte lucruri - nu în familia ta actuală, ci în trecut – în care ai fost învăţat că creativitatea era pentru frivoli, uneori pentru cei bogaţi, dar că este o activitate pentru leneşi, că se presupune că tu trebuie să lucrezi cu muşchii şi cu mintea. Orice altceva ar fi fost o pierdere de timp. Aşa că ai băgat asta în faţă, iar acum, când exprimarea ta creativă încearcă să iasă la suprafaţă, acel aspect vechi - sau aspecte vechi, de fapt o bandă de aspecte - încearcă să-ţi spună că eşti leneş şi fără valoare. Auzi aceste vorbe tot timpul din partea ta, că eşti leneş şi fără valoare dacă nu faci ceva practic. Aşa că una din provocările pe care ţi le-ai oferit singur este: poţi trece dincolo de asta? Poţi înţelege că energia creativă este una din cele mai strălucitoare? Este energia Creatorului. Muşchii şi mintea sunt doar căi de a manifesta energia creativă. Îţi poţi oferi singur darul de a fi atât de creativ încât să poţi manifesta unele din aceste lucruri la acest nivel mai degrabă decât la altele?

Shaumbra 11: Sper.

Tobias: Ei bine, una dintre provocările tale din trecut - şi nu este nevoie să urmezi o cărare karmică -, dar ai fost savant, ai fost inventator. Şi, din nou, în această pregătire pe care ai avut-o pentru muşchi şi minte ai avut multe idei măreţe, dar a existat şi o anumită reticenţă de a le aduce aici. Ai avut câteva eşecuri şi de atunci te-ai autoacuzat. Îţi poţi imagina libertatea pe care ai avea-o dacă ţi-ai dezlănţui energiile creative aici?

Shaumbra 11: Din pură curiozitate, ce am încercat să inventez?

Tobias: Nimic faimos. (râsete)

Linda: Asta a fost ta ultima întrebare.

Shaumbra 11: Mulţumesc.

Tobias: Într-adevăr, mulţumesc.

Linda: Mulţumesc. Ultima întrebare. Ştiu că nu contează timpul. Am o mapă de întrebări, dacă vrei să mai citesc din ele.

Tobias: (râzând) Le-am citit deja, le-am şi răspuns.

Linda: Mulţumesc.

Întrebare din partea Shaumbra 12 (o femeie la microfon): Bună, Tobias. Întrebarea mea are legătură cu fiica mea cea mică. Ea este implicată într-o problemă cu legea. Mă întreb dacă există un răspuns în Noua Energie, pentru că am fost la avocaţi, nu avem un judecător prea de dorit, iar ea îi va face pe toţi, ştii tu, să plătească preţul.

Tobias: Într-adevăr. Ei bine, o să te întreb şi eu ceva. Care este cuvântul care descrie energia - doar stai un minut cu mine în spatele zidului scund - care este cuvântul unic care să descrie energia aceasta?

Shaumbra 12: (pauză lungă)

Tobias: Unul singur. (pauză) Un cuvânt. Ce se petrece aici? Eşti o fiinţă iluminată. Te-ai lăsat prinsă în asta, dar ce se petrece?

Shaumbra 12: (pauză)

Tobias: Îţi dăm un indiciu. Începe cu litera D.

Shaumbra 12: Drama.

Tobias: Într-adevăr, drama. Drama. Drama! Ştii, este uimitoare. Este uimitoare. Poate că următorul film pe care o să-l fac o să fie un film despre dramă. (râsete) Domnilor, am devenit dependent. Aici m-aţi atras. Dramă. Ştii, în pofida faptului că oamenii strigă şi se plâng în legătură cu ea, dacă stai în spatele zidului scund, de ce o aleg ei? De ce fac asta? De ce face asta fiica ta? Este dramă. Acum, ştiu că sună rece şi cumva lipsit de suflet, dar încercăm să fim realişti. Există un motiv pentru care ea creează drama. De ce creează oamenii dramă?

Shaumbra 12: (pauză, râsete) Ca să ştie că sunt în viaţă?

Tobias: Într-adevăr, ca să ştie că sunt în viaţă. Şi care este rezultatul dramei în care intră? (pauză) O să-ţi ofer un indiciu: atenţia din partea altora. Pentru că nu se pot iubi pe ei înşişi, ei creează drama care îi face să se simtă în viaţă, sorb energia celor din jur care îi iubesc şi care le oferă atenţie. Intră în joc cu ei pentru a nu trebui să se iubească pe sine, iar acum aveţi o creaţie minunată care se derulează. Oh, ei ţipă, se zvârcolesc şi te trag şi pe tine în asta, dar cum ar fi dacă te-ai duce acasă, te-ai întâlni cu fiica ta şi ai aplauda-o (Tobias bate din palme) – pentru că a creat o dramă atât de minunată în viaţa ei?

Ei bine, mai întâi ea ar trebui să fie foarte plictisită de tine. (râsete) Dar cum ar fi dacă ai spune: „Ce creaţie minunată ai aici, eşti pregătită să o închei? Vrei să se sfârşească? Pentru că pentru mine se va termina, nu mai pot participa la asta”. Nu este... nu este ceea ce am numi o creaţie din conştiinţă înaltă. Este o creaţie, dar nu va merge în altă parte decât spre dramă, mai multă dramă, şi mai multă dramă.

Vezi tu - nu vă acuzăm pe tine sau pe fiica ta - oamenii creează evenimente în viaţa lor pentru un anume motiv. Nimeni nu îi face necazuri. Nu putem spune că este o entitate întunecată de pe cealaltă parte, deşi oamenilor cu siguranţă le place să le acuze. În acest caz este vorba despre dramă pură. Are o nevoie disperată de atenţie. Aşa că o să-ţi cerem ca, mai întâi de toate, să mergi să o aplauzi, efectiv.

Shaumbra 12: OK.

Tobias: Apoi, pe 20 septembrie, pune-i întrebarea dacă vrea să meargă la Casa Trezirii. Întreabă-o dacă vrea să meargă să înveţe cum să creeze cumva diferit, cum să înceapă să se trezească şi să devină conştientă că ea creează toate aceste evenimente din viaţa ei. Ea trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru ea însăşi. Uită de bătălia juridică. Uită de îngrijorările în legătură cu rezultatul. Astea nu sunt decât dramă. O să se rezolve, deja îţi pot spune asta. Se va rezolva. Îţi spun asta. Ea nu o să creadă acum, dar eu asta îţi spun. Nu prin fluturarea baghetei magice, nu prin intervenţia noastră de pe această parte, însă se va rezolva.

Aşa că vreau ca tu să începi să priveşti acum la propria ta viaţă, de ce eşti atrasă iar şi iar în dramele altora. Tu ai foarte puţină dramă a ta proprie, dar constant eşti atrasă în dramele altora. De ce se întâmplă asta? De ce te duci acolo? Îţi ofer un indiciu, trei litere: n-u-n (n. tr: călugăriţă) Calugăriţă. „Maica ce poartă grija lumii”. „Sora Milostivirii”. O lungă linie de pregătire pentru a avea grijă de alţii. Ai rămas prinsă acolo. Ai rămas prinsă. Eşti natural atrasă de dramă şi simţi că este calea ta spre rai, calea ta de a te găsi pe tine. Va fi un pas mare pentru tine, unul uriaş, dar este timpul să eliberezi asta, soră dragă.

Shaumbra 12: Mulţumesc.

Tobias: Mulţumesc. (aplauze din sală) Şi cu asta, Shaumbra, amintiţi-vă, un cui în cauciuc, (râde) ceva legat de construcţii în următoarele 30 de zile, o reamintire a faptului că aţi ajutat la construirea Casei Trezirii. Marea deschidere - am avut avanpremiera azi - marea deschidere va fi pe 19 septembrie, odată cu website-ul.

Şi aşa este.[1] Disponibil pe www.crimsoncircle.com

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. În cazul preluării pe alte site-uri sau bloguri, vă rugăm să preluaţi şi aceste elemente. Namaste!