Paluu-sarja, shoud 1: "Se tapahtuu nyt"
KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
 
Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
2.8.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin on kysymysten ja vastausten aika Paluu-sarjassa. Yksi nopea huomautus lisättäväksi tämän päivän tarkistuslistaan, ennen kuin aloitamme. Monet teistä ovat ihmetelleet, miksi olette niin ärsyyntyneitä (naurua). Joillakin teistä on muita sanoja sille, mutta pidämme tämän neutraalina. Tunnette tietenkin muutokset, joita tapahtuu maan päällä - sekä fyysisellä maapallolla että maapallon tietoisuudessa.
 
Muutokset voivat olla vaikeita, erityisesti jos on vastustusta, ja tavallisesti sitä on. Tunnette tämän siis sisällänne. Teillä on päivä, jolloin ihmettelette, miksi teitä ärsyttää niin kovasti. Miksi olette hankalia ja teidän kanssanne on vaikeaa olla? Vain ollessanne yksin, (naurua) ei edes ihmisten kanssa! Tämä ei ole niitä kysymyksiä, jossa haluatte pelata näitä psykologisia pelejä ja antaa itsellenne pikkukliseitä tai tehdä mitään muuta kuin vetää syvään henkeä, seistä matalan aidan takana ja käsittää, että se ei ole teidän. Tunnette sen hyvin syvällä sisällänne, muttei se ole teidän.
 
Vetäkää syvään henkeä. Muistakaa, että ihmiset käyvät läpi suurta muutosta - maat, maapallo ja myös eläinkunta. On joitain lajeja, jotka ovat lähdössä maan päältä kokonaan tällä hetkellä. Ne ovat olleet eräänlainen energian ylläpitäjä. Ne lähtevät maan päältä tehdäkseen tilaa uusille lajeille, uudentyyppisille eläinmuodoille ja kasvimuodoille, kuten te niitä kutsuisitte. Kyse ei siis välttämättä ole siitä, että nämä lajit ovat vaarantuneet jostain, minkä ihminen on tehnyt väärin. On joitain lajeja, jotka vain valitsevat lähdön. Ne haluavat palata sinne, mistä ne tulivat, ja ennen kaikkea ne haluavat tehdä tilaa uusille.
 
Tämän myötä, rakas ärsyyntynyt shaumbra, pääsemme kysymyksiin.
 
LINDA:
No, on hauskaa, että toit tämän esille.
 
TOBIAS:
Ei lainkaan hauskaa! (Naurua)
 
LINDA:
Tiedän. Joka tapauksessa, kun olin palaamassa tänne eteen, eräs rakas shaumbra-ystävä täällä - en tiedä, tarvitseeko minun sanoa hänen nimeään - Louise! (Naurua) Louise muistutti minulle, että olet aiemmin viitannut Abraham Lincolniin sieluttomana olentona. Hei, mistä siinä on kyse?
 
TOBIAS:
Kyllä, täysin totta. Oli energia, joka loi tämän olennon nimeltään Abraham Lincoln ja sen takana olevat olennot, ja joka luo myös tämän olennon nimeltään Barack Obama. Siis, se on…
 
LINDA:
Hmmmmmm…
 
TOBIAS:
Voi, voisimme puhua tästä pitkään.
 
LINDA:
Hmmmmmm…
 
TOBIAS:
Se on sieluton olento. Sen takana on monia olentoja. Olemme puhuneet myös sellaisista kuin Pyhä Francis Assisilainen, Jeshua ja muita, jotka tulivat maahan kollektiivitietoisuutena hyvin tärkeään ja tarkoituksenmukaiseen aikaan. Niinpä näette, koette sen taas kerran elämässänne. Ja arvatkaa, kenen energia tämän takana on?
 
LINDA:
Saint G (Tobias naureskelee) Haluatteko lisättävän tähän vielä jotain? Tarkoittaako tämä siis sitä, että Barack Obama on sieluton olento? Ette halua nauhoittaa sitä…
 
TOBIAS:
Emme halua tämän menevän sellaisena ulos. Kyse on tästä Abraham Lincolnin tietoisuudesta, jota tukee monien muiden tietoisuus. Ymmärrätte shoudin aikana sanoneeni, että kyse ei ole vain Barackista, vaan kyse on energioista, jotka tukevat tai itse asiassa luovat tämän olennon, mutta hyvin voimakkaan viittauksen kera Abraham Lincolniin.
 
LINDA:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Luulen, että voitaisiin kehottaa katsomaan ilmeisen yli, siihen mitä todella tapahtuu. Suuri kuva on, että on tietoisuus, joka luo tämän olennon. Kyse on siis hyvin paljon kollektiivista.
 
LINDA:
Mukavaa, kiitos.
 
TOBIAS:
Minun on pakko nauraa tässä kohtaa - näitä ihmisraukkoja odottamassa jonossa - tiedätte jo vastauksen, jonka aion antaa teille, joten en tiedä, miksi odotatte, mutta… (yleisö ja Tobias nauravat kovasti) Nämä ovat ilmiömäisiä aikoja, joita elätte, kun katsotte, miten tämä olento, tämä Barack Obama -olento, luodaan. En halua mennä yksityiskohtaisiin energioihin sen takana, teemme sen ehkä seuraavassa shodissamme. Mutta tällaisen ryhmähyväksynnän, tämän ryhmäenergian vuoksi on toisia ryhmiä, jotka eivät pidä siitä. Tästä voisi tulla hyvin mielenkiintoista - ei vain ihmisulottuvuuskissa, vaan muissakin ulottuvuuksissa.
 
LINDA:
Vau. Kiitos.
 
TOBIAS:
Minun täytyi itse asiassa tarkistaa niiltä, joiden kanssa työskentelen, oliko edes sopivaa ilmoittaa tämä sidos Abraham Lincolniin, koska se järkyttää joitain energioita toisella puolella.
 
LINDA:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Aivan. Kysymys.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (nainen mikrofonissa):
Okei. Ensin, namaste Tobias. Tulin tänne ajatellen, että tämä oli ensikertani, ja istuessani täällä kuuntelemassa sinua, käsitän, että olet salamyhkäisesti seurannut minua viimeiset kymmenen vuotta.
 
TOBIAS:
Joku on seurannut jotakuta, en tiedä kuka ja ketä.
 
SHAUMBRA 1:
Joo, ja voimallisimmat sanat, jotka vien tänään mukanani, ovat "ei ole mitään pelättävää, on aika innostaa".
 
TOBIAS:
Ehdottomasti totta.
 
SHAUMBRA 1:
Ja on kaksi - aioin sanoa puolta/aspektia ja käsitin, että minun on luultavasti parempi pysyä erossa tuosta sanasta, koska en oikeastaan ole varma, olenko siitä täysin selvillä - elämäni aluetta, joilla etsin innostusta, jotta voin innostaa muita. Ensimmäinen on unitila, josta olet puhunut. Koko ikäni olen matkustanut pois unitilassa, ja olen huomannut, että palatessa minulla on vaikeaa enkä tunne itseäni levänneeksi, kun nousen ylös ja lähden liikkeelle. Mietin, osaisitko valaista tätä.
 
TOBIAS:
Aivan. Kyse on - yksinkertaistamme tätä - valinnasta, tietoisesta valinnasta, että voit antaa fyysiselle kehollesi ja mielellesi luvan todella levätä ja uudistua samalla, kun voit antaa itsellesi, tälle osallesi - itse asiassa tämä osasi menee yöllä opettamaan - luvan tehdä asioitaan. Sinun ei tarvitse olla niin yksittäinen tässä, voit tehdä molempia kerralla. On yllättävää, että sinulla tosiaankin on valintamahdollisuus, mutta sinun tarvitsee ilmaista tämä valinta itsellesi.
 
SHAUMBRA 1:
Tämä tuntuu kaksinaisuudelta.
 
TOBIAS:
Ei se ole kaksinaisuutta, vaan kyse on kyvystä tehdä monia asioita tai olla moniulotteinen, ja tulette kaikki huomaamaan, että kun teette tämän päätöksen antaa fyysiselle keholle ja mielelle täyden yöunen, mutta kuitenkin tehdä yöllisiä seikkailujanne, kehonne saa paremmin unta. Tällä hetkellä tapahtuu niin, että fyysisen keho-mielen ja hengen välillä on vielä liikaa sidosta tai yhteyttä, jolloin henki on edelleen hyvin tiukassa lieassa yöllä, ja tämä uuvuttaa sekä fyysistä kehoa että henkeä. Näin et oikein saa suoritettua sitä, mihin pystyt.
 
SHAUMBRA 1:
Kiitos. Ja toinen alue on - ja uskon olevain tällä planeetalla palvelemassa lapsia - olen opettaja ja opetan lapsia ja opettajaksi koulutettavia. Opetan lapsia, joiden sanomme olevan vammaisia, vaikka en näe heitä siinä valossa, ja aina silloin tällöin on lapsia, joita tulee mukaan ja joihin en osaa ottaa yhteyttä. Ja toiset opettajat ovat sivuuttaneet nämä lapset ja minä olen päättänyt keksiä jotain tai innostaa heitä olemaan luovuttamatta. Hyvin monet näistä lapsista luovuttavat hyvin varhaisessa vaiheessa, koska liian monet ihmiset ovat luovuttaneet heidän suhteensa.
 
TOBIAS:
Kyllä, ja todellakin aivan ensimmäinen asia jokaisen sellaisen kanssa työskentelemisessä, jolla on haasteita - fyysisiä, henkisiä tai mitä tahansa - on, että terapeutilla ja opettajilla on täydellistä myötätuntoa. Jos olette tekemisissä lapsen kanssa, jolla on fyysisiä erityisvammoja, suru on pahinta, mitä voitte antaa hänelle. Myötätuntoa ja hyväksyntää sille, että hän on valinnut jonkinlaisen fyysisen vajavuuden, henkisen vajavuuden ja että siihen on hyvin erityinen syy - kunnioitusta hänessä sitä kohtaan. Kunnioita sitä "namastestasi", Jumalasta sisälläsi hänen Jumalalleen, sen sijaan että se menee ihmiseltä ihmiselle. Et ehkä aina ole yhtä mieltä hänen valinnoistaan ja saatat ymmärtää, että on jokin korkeamman tietoisuuden valinta, ettei tarvitse palata minkäänlaiseen vajavuuteen. Mutta kunnioita häntä sen vuoksi, mitä hän käy läpi.
 
Hän aistii sen sinusta, niin kuin koira aistii rakkautta tai pelkoa. Jos toimit myötätunnosta, hän ensinnäkin yllättyy, kun kunnioitat häntä. Ja lopulta sanot sen myös ääneen: "Kunnioitan todella sitä, millaisena tulit takaisin, mitä valitsit. No niin, mihin haluat mennä tästä?" Sillä on syvällinen vaikutus häneen. Kaikille terapeuteillenne, parantajillenne, opettajillenne - myötätuntoa ensin.
 
SHAUMBRA 1:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos ja erinomaista työtä. Sinulla on erittäin, erittäin hyvin tiimi ympärilläsi. Nämä eivät ole henkioppaita, vaan olentoja toiselta puolelta, jotka ovat erikoistuneet tällaiseen työhön ja ovat paikalla pitämässä sinut tasapainossa, koska kuten tiedät, on erittäin helppoa luiskantaa niiden energiaan, joiden kanssa työskentelet.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (Linda lukee internetistä):
Kilpirauhaseni on ollut epätasapainossa yli 20 vuotta. Se lakkasi toimimasta yhden hyvin traumaattisen tapahtuman jälkeen. Olen äskettäin alkanut käyttää akupunktiota ja kiinalaista lääketiedettä. Hoitaako tämä minun kehoani? Auttaako tämä herättämään kilpirauhaseni? Ja ennen kaikkea, voitko kommentoida sitä osaa, joka järkyttyi tuolla hetkellä?
 
TOBIAS:
Aivan. Jokin osa on järkyttynyt ja se ilmentyy fyysisenä vaivana. Ehdottaisimme sinua henkilökohtaisesti jättämään väliin tällä hetkellä akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen, koska käytät sitä tekosyynä. Sen sijaan että käyttäisit sitä todellisen hoitona, sinä vain - kuten sanoisimme - hemmottelet sitä tai elät sen ehdoilla. Sanot: "Haavoittunut osaparka." Kutsu tuota osaa palaamaan takaisin sinuun jättäen taaksensa rikkinäisyytensä ja haavansa, palaten sinuun kokonaisena. Se haluaa sinun tekevän valinnan. Minulla on siis sinulle kysymys: oletko valmis pääsemään yli tästä traumasta? Aiotko jatkaa sen hemmottelemista ja itsesi hemmottelemista? Kiitos.
 
LINDA:
Entä jälkimmäinen osa?
 
TOBIAS:
Luulen vastanneeni koko juttuun.
 
LINDA:
Et vastannut. Siinä sanotaan: "ja ennen kaikkea, voitko kommentoida sitä osaa, joka järkyttyi tuolla hetkellä?"
 
TOBIAS:
Aivan. Pysy turvallisessa tilassasi. Toivota se tervetulleeksi takaisin kotiin. Jos menen kaikkiin sen yksityiskohtiin ja siihen, miksi se haavoittui ja miksi aiheutit sen, siitä tulee suurempi. Jokin osa palaa kotiin, kun se on turvassa, ja jos olet tässä kaikessa draamassa ja muussa, se ei palaa kotiin. Ole siis turvallisessa tilassa. Toivota kaikki osasi tervetulleiksi palaamaan kotiin.
 
Luulen vastanneeni (naureskellen).
 
LINDA:
No, nyt teit sen paremmin. (Yleisö ja Tobias nauravat.) Se on tärkeää, oli hyvä, että teit sen. Kiitos.
 
TOBIAS:
Saint Germain lukee olkapääsi takaa.
 
LINDA (nauraen):
Luultavasti. (Hän päästää pyh-äänen.) Ei, rakastan häntä. Tiedätte sen. Jatketaan.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 3 (mies mikrofonissa):
Hei, olen Marcus ja minulle on kunnia olla täällä. Seison täällä teidän kaikkien edessä ollakseni aidompi. Pyrin elämässäni asettamaan rajoja ja tulemaan aidommaksi, ja huomaan itsessäni paljon itsepetoksellisia toiveita, kuten niitä kutsun. Huomaan taistelevani hyväksyntää vastaan, kamppailevani väliaikaisuuden kanssa enkä pysty olemaan rauhassa sen kanssa. Etsin siis vain rohkaisua, viisautta. Kerron teille, että kun minusta tulee aito, minut sanotaan irti työstäni. En voi olla myötätuntoinen kaikille. Teen valintaa. Haluan mennä naimisiin, joten tunnen ikään kuin olevani rajalla tai narsisti, älä ota numeroani! Opin siis vähän kerrassaan. (Naurua)
 
LINDA:
Mikä kysymyksesi on?
 
SHAUMBRA 3:
Aitous.
 
TOBIAS:
Aitous. Aitous on upea asia, mutta se voi olla itsessään myös ansa, koska tavallaan yrität etsiä totuutta, joka aina muuttuu ja kehittyy. Keskityt mentaalisesti aitouteesi. Olet tehnyt siitä projektin sen sijaan, että vapautat sillä itsesi. Yrität löytää aitoutesi, mutta löydät vain kaikkea, mikä on epäaitoa tuossa kohtaa. Teet työtä sen kanssa liikaa. Olet jo ilmaissut halusi olla aito. Elä nyt vain aitona ja tule pois täältä (osoittaen päätä) - mielestäsi.
 
SHAUMBRA 3:
No, tunnen vain tunteitani, se on jatkuva projekti. Ihmettelen hiljaisuutta ja äänettömyyttä ja sitä uskomatonta "puhumatonta hetkeä", jolloin on toimimatonta passiivisuutta. Ja ihailen niitä, jotka ovat valokeilassa, kun he puhuvat selkeästi, päättäväisesti, tarkasti…
 
TOBIAS:
Pärjäät oikein hyvin, kiitos.
 
LINDA:
Mikä on kysymyksesi? (Tobias naureskelee)
 
TOBIAS:
Vastaan tähän puolestasi.
 
SHAUMBRA 3:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Tämä koko aitous on kaunis, kaunis asia, jonka olet antanut itsellesi. Lakkaa nyt ajattelemasta sitä, lakkaa työstämästä sitä ja vain elä. Se on näin yksinkertaista.
 
Tiedän, että haluat puhua siitä lisää, koska se on ihana projekti, jonka olet antanut itsellesi. Mutta aitona oleminen ei ole projekti. Se vain on. Jäät ansaan menetelmiin ja mieleen ja unohdat elää. Jatka vain hengittämistä. Kun nimittäin hengität, et voi jäädä kiinni siihen ansaan. Olet muuttanut aitouden samanlaiseksi ansaksi, minkä monet ihmiset tekevät henkisyydestä. He päättävät alkaa etsiä Jumalaa, ja he etsivät ja etsivät ja etsivät ja etsivät. Siitä tulee peliä. Viisas ymmärtää, että Jumala on aina paikalla kaikessa, jokaisessa teossa, ajatuksessa, tunteessa - se on jo paikalla.
 
SHAUMBRA 3:
Okei.
 
TOBIAS:
Ymmärretty?
 
SHAUMBRA 3:
Joo, kiitos. Ja kerro toki meille kaikille mistä tahansa, mille olen sokea ja mikä voisi auttaa meitä kaikkia siinä, mille voimme sokaistua.
 
LINDA:
Näkevä.
 
TOBIAS:
Analysointi on suurin ihmisen sokaiseva asia, ja se saa hänet jäämään ansaan. Joten pyydän sinua jättämään kaiken tämän ovelle, kun lähdet tänään täältä. Joku muu voi siivota jälkesi, vain jätä kaikki sinne! Jätä aitousprojektisi taakse ja ole vain aito, kun astut ulos ovesta.
 
SHAUMBRA 3:
Tajusin.
 
TOBIAS:
Tajusit. Ei, et tajunnut, mutta… (naurua ja Tobias naureskelee). Tule takaisin kuukauden, parin päästä.
 
SHAUBMRA 3:
Tulen.
 
TOBIAS:
Niin tulet.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (Linda lukee internetistä):
Näytän olevan kiinni kamalassa asuntolainassa. Korko on muuttunut ja noussut naurettavan korkealle. Onko mitään helpotusta näkyvissä minulla ja kaikilla saman tilanteen kohtaavilla perheillä? Miten uuden energian tietoisuus tulee vaikuttamaan koko asuntoteollisuuteen? En mene tässä henkilökohtaisiin yksityiskohtiin, mutta haluaisin vain tietää, onko tunnelin päässä valoa. Kiitos.
 
TOBIAS:
Voisimme pitää pitkän, pitkän tilaisuuden tästä aiheesta, ja aion yrittää vastata siihen tässä hyvin ytimekkäästi. Tämä liittyy energiavirtaan, erityisesti taloudellisella tasolla, ja se avaa venttiilejä, jotka päästävät valtavan energiamäärän virtaamaan ulos. Mutta tavallaan siinä on jotain keinotekoista. Puuttuu tiettyä henkilökohtaista vastuuta. Nyt on menossa epidemia, ja se todella osuu kohteeseensa, koska se on hyvin läheinen ja hyvin henkilökohtaista. Taas kerran, jos tarkastelet suurta kuvaa siitä, mitä tapahtuu, kyse on valtavasta rahan energiavirrasta, valtavasta vapauttamisesta, mutta se iskee myös energeettiseen elämän ja kodin alueeseen. Tämä kaikki on siis sidottuna yhteen tällä ohjelmalla.
 
Nousit tähän junaan - tähän ohjelmaan - massatietoisuuden mukana ja tunsit, että sinulle oli tärkeää tuntea tämän koko asuntolainaepidemian energia, joka auttaa muotoilemaan uudelleen koko rahoitusjärjestelmää maailmanlaajuisesti. Muista siis, ettei kyse ole sinusta, kyse ei ole edes siitä, mitä tapahtuu vain Pohjois-Amerikassa, vaan kyse on kaiken uudelleenmuotoilusta maailmassa. Päätit jollain tasolla ottaa tämän itsellesi henkilökohtaisesti, jotta sinulla olisi empatiaa ja ymmärrystä. Nyt on aika päästää irti siitä. Muista, kyse ei ole sinusta. Kyse ei ole kyvyttömyydestäsi käsitellä raha-asioita tai mitään vastaavaa. Teit sen, minkä tunsit tärkeäksi. Sukelsit syvälle tähän energiaan. Voit aivan yhtä helposti tulla takaisin siitä. Olet oppinut sen, mitä sinun piti oppia.
 
Sanot: "Mutta mitä minun nyt pitäisi tehdä?" Astu etäämmälle, astu etäämmälle. Katso, mitä tapahtuu. Odota - henkilökohtaisessa tilanteessasi - odottamatonta. Kiitä itseäsi siitä, että olet ollut osana tätä prosessia, koska se on kirjaimellisesti muuttamassa ja muuttaa maailman tilannetta muutaman vuoden kuluessa. Se kehottaa uudistamaan, ei vain asuntolainaa eikä vain USA:ssa, vaan maailmanlaajuisesti. Pankkijärjestelmät ovat maailmanlaajuisesti hyvin julmia ja hyvin vanhaa energiaa ja ne ovat pitäneet vallassa harvoja, ei monia. Se ei voi kestää enää. Sen on muututtava. Emme sano tässä mitään muuta erityistä, paitsi sen että on joitain tahoja, jotka vastustavat muutoksia sanoen, että on kyse maailmanlaajuisen arvostuksen salaliitosta. Mutta eikö ole sen aika, ettei maailmanlaajuisen rahoituksen todellista arvoa pidetä enää vain muutamissa pisteissä? Kiitos. Sanon vain sitä, ettei kyse ole sinusta.
 
LINDA:
Haluan tehdä pikaisen kommentin. Kiusoittelen Saint Germainia ja jatkan sitä, mutta hän tietää, että rakastan häntä, että vain lasken leikkiä ja hän laskee yhtä kovaa leikkiä kanssani. Hän tietää tämän, eikö vain?
 
TOBIAS:
Kyllä.
 
LINDA:
Okei, haluan ihmisten tietävän tämän varmasti.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
LINDA:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Hän itse asiassa pelkää sinua - hän sanoi juuri näin. (Paljon naurua) Hän tietää, kuka sinä olet.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 5 (mies mikrofonissa):
Tobias, olin täällä kolme kuukautta sitten. Kerroin olleeni eräässä henkisessä ryhmässä 18 vuotta ja päättäneeni lähteä pois siitä. Olen tällä hetkellä tekemässä kannetta ja olen esittänyt vaateita johtajalle, jonka kanssa ostimme yhdessä kodin. Vastasit, että tämä oli sieluni oppitunti. Johtajalla, Johnilla, ja ryhmällä oli lonkerot syvällä minussa ja löysin suurta lohtua ja rakkautta ollessani kontrolloitu. Käsitin viestisi jälkeen, miten monia muita tarvitsevia miessuhteita minulla on. Tämä on tärkeä tiedostaminen ja olen lakannut yrittämästä saada isäni rakkautta. En koskaan saa tuolle tarvitsevalle rakkaudelle tyydytystä itseni ulkopuolelta. Voin nyt vain kokea rakkautta korkeammalta itseltäni ja Jumalalta ja sitten antaa tuota rakkautta toisille, jotka eivät hyväksikäytä sitä. Lakkaan yrittämästä ottaa rakkautta, vaan sen sijaan annan ehdotonta rakkautta ja siinä on parannus minulle.
 
Tarkkaan ottaen, nostin kanteen ja olen menossa oikeuteen. Maksoin yli 20000 dollaria ja minulla on hyvä asianajaja. En pyri vain häätöön ja rahalliseen korvaukseen, vaan myös tuomioon petoksesta, pahansuopuudesta sekä tahallisesta ja mielivaltaisesta käyttäytymisestä. Olen sisällyttänyt kanteeseen myös hänen vaimonsa ja muutamia jäseniä. Tunnen helpotusta ja oloni hyväksi siitä, mitä tapahtuu. Kiitos upeasta palautteesta, jonka annoit minulle. Onko minulle muita viestejä?
 
TOBIAS:
Aivan. Ehdottomasti ja kiitos, kun palasit. Tähystelen vähän tätä oikeudellista tilannetta ja se on… et ole keskittynyt siihen liikaa, mutta älä jää kiinni siihen. Anna sen ottaa oma suuntansa ja se toimii paljon paremmin, kuin voisit odottaa.
 
Mutta takaisin todelliseen kysymykseen tarvitsevasta rakkaudesta ja sen rakkauden tavoitteesta, joka palaa luoksesi, koska sinulla oli tavoite omalle rakkaudellesi itseäsi kohtaan. Ilmennät sen vain ulkopuolellesi. Olet siis sallinut tämän valtavan energiamuutoksen, ja tiedän sen olleen vaikeaa toisinaan, joskus hyvin vaikeaa fyysisesti. Tehdäänpä tässä jotain shaumbran kanssa. On yhtä tärkeää ottaa vastaan rakkautta kuin antaa sitä, ja kuulemme sydämeltäsi, että haluat säteillä rakkautta, mutta voitko vain ottaa vastaan rakkautta ilman tavoitteita? Vain ottaa sitä vastaan avoimesti ja vapaasti yrittämättä vastustaa sitä, yrittämättä manipuloida sitä?
 
Pyydän sinua siis seisomaan siellä hetken ja kaikkia shaumbroja täällä ja kuuntelemassa vain rakastamaan sinua, vain rakastamaan sinua ehdottomasti ja pyydän sinua vastaanottamaan sen itseesi. Vain hengitä sitä, kun shaumbra rakastaa sinua ehdottomasti. Heidän ei edes tarvitse tuntea sinua rakastaakseen sinua. Rakkaus on ehdotonta hyväksyntää. Etkö sinä juuri tätä etsi sisältäsi?
 
SHAUMBRA 5:
Kyllä.
 
TOBIAS:
Ja niin se on.
 
SHAUMBRA 5:
Kiitos. (Yleisö taputtaa)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 6 (Linda lukee internetistä):
Yhtenä päivä vähän yllätyin tuntiessani valtavan kyhmyn päässäni, takaraivosta päälakea kohti. Toivon, että tämä on vain niitä fyysisiä muutoksia, joita shaumbroille tapahtuu aivojemme muuttumisen vuoksi. Olisi upeaa saada näkemyksesi tähän - ei niinkään siksi että olisin huolissani siitä, vaan se olisi hyvin rohkaisevaa. Muistamattomuuteni on hyvin suurta ja tämä olisi todellinen todiste itselleni siitä, että positiivisia muutoksia tapahtuu ja kaikki on tämän arvoista. Toivon, että tämä on oleellinen kysymys myös muille shaumbroille. Olen kiitollinen kaikesta.
 
TOBIAS:
Aivan, minun on pakko kiistellä vähän Cauldren - ja kenties Lindan - kanssa lääketieteellisten neuvojen antamisesta. Joten johdannoksi sanon sen, mitä Cauldre haluaa: en ole lääkäri enkä luvan saanut lääketieteen harjoittaja ja plaa, plaa. (Naurua kun Tobias mumisee sanoja.)
 
Okei, kun tämä on sanottu, meillä on tässä itse asiassa energiaa, joka yrittää vapautua. Energian kehossa, mielessä ja hengessä - kaiken täytyy virrata. Samalla tavalla kuin vesi virtaa putkessa, joki virtaa uomassaan, energian on virrattava. Ja kun kuka tahansa teistä käy läpi vanhan jumiutuneen energian tietoisen vapauttamisen - erityisesti kun jotkut teistä palaavat käsittelemään aspektejanne/puolianne - energia avautuu taas. Se alkaa liikkua. Mutta joskus on jokin toinen taso, joka yrittää pitää sen sisällä ja yrittää tukahduttaa sen - tässä erityisesti ne energiat, joista on tullut hyvin mentaalisia.
 
Sinulla on kirjaimellisesti energioita, jotka vapautettiin ja nyt ne ovat ansassa hyvin tietyssä paikassa päässäsi. Tämä aiheuttaa pitkäaikaisia ongelmia, ellet päästä tuosta energiasta irti toisilla tavoilla. Voisit tehdä sen hengittämisen avulla, kuten kaikki tiedätte. Voisit tehdä sen tekemällä kehosta fyysisesti aktiivisemman, kuin se on ollut, koska keho on hämmästyttävä. Se tietää, miten prosessoidaan myrkkyjä ja jumiutuneita energioita ja vapaudutaan niistä. Se tietää, mitä tehdä. Mutta sinun on annettava sille lupa ja joskus se tarvitsee tietoista, fyysistä osallistumistasi. Myös käveleminen tai Tai Chin tekeminen tai vastaava pitää energian liikkeessä sisällä.
 
Tee siis näitä asioita ja anna sen… jotkut näistä vanhoista, jumiutuneista energioista voivat liikkua huokostenne kautta. Ne voivat vapautua suoliston ja virtsateiden kautta. Jotkut niistä vain tavallaan haihtuvat lävitsenne. Jos tämä pään ongelma jatkuu enemmän kuin - sanotaan 14, 15 vuorokautta tästä - siellä on jotain todella jumissa ja haluat luultavasti käydä lääketieteen ammattilaisen puheilla saadaksesi varmuuden (Linda huokaisee helpotuksesta, Tobias naureskelee), ettei se aiheuta pitkäaikaista vahinkoa. Sillä välin ehdottaisimme hengittämistä, fyysisiä harjoituksia tai työskentelemistä hyvän terapeutin kanssa, joka tietää, miten tuo jumiutunut energia saadaan läpi.
 
LINDA:
Okei, olemme ylittäneet aikamme, mutta on ainakin vielä kolme, neljä kysymystä.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
LINDA:
Jos jatkamme niillä, oletteko…
 
TOBIAS:
Emmekö sanoneet, ettei aika ole enää mitään?
 
LINDA:
Voi, Cauldrella on eri ajatus asiasta. Voisimmeko… vain käsittäkää, että meillä on neljä kysymystä vielä ja olemme ylittäneet aikamme.
 
TOBIAS:
Aivan, neljä vielä.
 
LINDA:
Hyvä, olkaa siis arvostelukykyisiä niiden osalta. Kiitos. Todella arvostan tätä.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 7 (nainen mikrofonissa):
Tervehdys, Tobias, ja kiitän sinua erittäin paljon tiedosta tämän päivän kanavoinnissa. Minulla on sinulle yksi pikainen kysymys, ja se kuuluu niin, että olen aloittanut uuden liiketoiminnan viime kuussa - uuden energian liiketoimintaa ja ehdottomasti intohimoni - ja haluaisin tietää, onko sinulla minulle mitään viisauden sanoja.
 
TOBIAS:
Aivan, katsomme liiketoimintaasi (tauko). Voisimme sanoa tässä, että turhaudut vähän, kun kasvu alkaa, minkä näemme ehdottomasti tapahtuvan. Turhaudut vanhan energian tapoihin, joiden kanssa sinun on oltava tekemisissä jokapäiväisessä maailmassa ja jotka voisivat saada oman liiketoimintasi laajentumisen pysähtymään tuossa kohtaa. Sinun on muistettava, että vanha energiakin haluaa palvella, ja samaan aikaan kun se on ehkä este - näemme tässä pari asiaa erityisesti, joku jonka kanssa olet tekemisissä, joku tavaratoimittajan kaltainen ja mahdollinen oikeudellinen ongelma - ymmärrä, että nekin energiat jotka vaikuttavat olevan ristiriidassa, todella haluavat palvella sinua. Olet siis luonut tällaisen järjestelyn itsellesi nähdäksesi, pystytkö käsittelemään vanhan energian ristiriidat täysin uuden energian tavalla. Tässä ei ole mitään suurta juttua, mutta muutamia asioita. Kiitos.
 
SHAUMBRA 7:
Okei, kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 8 (mies mikrofonissa):
Hei. Olen viime aikoina heräillyt klo 3 aamulla hyvin usein, luultavasti kuukauden ajan…
 
LINDA:
Tervetuloa kerhoomme! (Paljon naurua)
 
SHAUMBRA 8:
… ja minut on vallannut pelon tunne tai tulevaisuuden pelko. Mietin, voisitko kertoa minulle, mistä tässä on kyse.
 
TOBIAS:
Aivan. Kuten rakas Lindamme sanoi, tervetuloa maailmaanne, te kaikki! Ehdottomasti. Tapahtuu sitä - itse asiassa kysymys on erittäin hyvä - että lähdette "ulos" unitilassa ja teette erilaisia asioita, kuten mainitsimme, teette opetustyötä uudella maapallolla. Mutta tehdessäsi paljon tätä… saat tunteen uudella maapallolla siitä, mitä vanhalla maapallolla tapahtuu, ja voit tuntea joitain pelkoja, kun tapahtuu hyvin monia muutoksia. Se laukaisee eri asioita - Atlantis-tyyppisen näkymän ja myös joitain vanhoja uskonnollisia ohjelmointeja maailmanlopusta. On myös paljon ihmisiä, jotka ovat tällä hetkellä hyvin, hyvin peloissaan. Heiltä on matto vedetty alta. Heiltä on vedetty vakauden ja tasapainon tunne pois ja tunnet sen.
 
Tärkeää on muistaa, että maan päällä tällä hetkellä tapahtuvat muutokset ovat hyvin tarkoituksenmukaisia. Ja se mikä vaikuttaa olevan esim. jotain negatiivista, kuten keskusteltiin aiemmin miestenhuoneessa… (Linda kikattaa ja vähän nauretaan). Se ei ole negatiivista, tuo ongelma josta siellä keskusteltiin - Kiinan saasteet ja se, etteivät monet urheilijat edes kilpaile siellä. Tarkastelkaa suurempaa kuvaa. Se vetää huomion kaikkialla maailmassa maapallon ja Gaian ongelmiin. Se saa muutoksia tapahtumaan Kiinassa, mutta myös tietoisuudessa. Nappaat siis itsellesi kaikkia näitä asioita.
 
Tärkeintä on, ettei kyse ole sinusta. Ne eivät todellisuudessa ole sinun pelkojasi, ellet omaksu niitä. Nappaat myös sitä, kun sekä maan päällä että toisissa ulottuvuuksissa on ryhmiä, jotka kirjaimellisesti pommittavat tällä hetkellä tietoisuutta pelkonäkymillä, koska pelon myötä he saavat pitää valtansa. Ja nämä ryhmät myös tahallaan pommittavat tällä hetkellä tietoisuutta hyvin raskailla peloilla, ja useimmat niistä perustuvat uskonnollisiin pelkoihin ja ne liittyvät taaksepäin menemiseen. He tuntevat, että meneminen taaksepäin on heidän pelastuksensa - se säilyttää heidän valtansa.
 
Kyllä, kun siis heräät tähän, salli itsesi tuntea se. Tunne kaikki pelko, älä juokse sitä pakoon, mutta muista silloin, ettei se ole sinun. Tunnet monilla eri tasoilla ja monissa eri kerroksissa. Vedä sitten muutaman kerran syvään henkeä, palaa uneen ja jatka seikkailujasi.
 
SHAUMBRA 8:
Kysymykseni toinen osa on, että yritän löytää todellisen intohimoni. Teen tällä hetkellä IT-konsultointityötä. Näen työmarkkinoiden muuttuvan. Huomaan olevani vähän peloissani tulevaisuudesta. Luulen napanneeni sen toisilta ryhmiltä, se ei ole niinkään omaani. Mutta yritän todella löytää, mikä intohimoni on, ja haluaisin tarkasti tietää, mikä intohimoni on tai mikä se voisi olla, joten esitän kysymyksen korkeammalle itselleni ja pyydän vastausta.
 
TOBIAS:
Aivan. Voisimme tehdä kaksi asiaa: joko käyttää pari päivää kysymykseesi vastaamiseen (naurua) tai minä, Tobias, voisin antaa sinulle lahjaksi uuden intohimotyöpajani nauhoitteen, mikä ymmärrykseni mukaan on ilmestymässä pian.
 
SHAUMBRA 8:
Aion ehdottomasti ostaa sen. Se ei ole siis mikään ongelma.
 
TOBIAS:
Voi, annan sen sinulle lahjaksi. Se on sinun. (Yleisö taputtaa)
 
SHAUMBRA 8:
Onko myös mahdollista pyytää vähän tarkempaa vastausta? (Naurua)
 
TOBIAS:
En halua tehdä sitä, koska haluaisin sinun mieluummin kuuntelevan tämän lahjan, sitten palaavan takaisin ja katsovan, onko kysymyksessä enää järkeä.
 
SHAUMBRA 8:
Minulle on melkoinen matka tulla Atlantasta tänne Denveriin, joten…
 
TOBIAS:
Aivan. Aiomme pyytää melko pian soittolinjoja, joten sinun ei tarvitse tehdä sitä!
 
LINDA:
Ei hyvä Jumala, ei, ole kiltti!
 
TOBIAS (naureskellen):
Tai esitä kysymys rakkaalle Lindalle.
 
SHAUMBRA 8:
Kiitos.
 
LINDA:
Puhumme tästä vielä. Kysymyksiä puhelimitse… (naurua)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 9 (nainen mikrofonissa):
Hei. Olet koskettanut jo jossain määrin vastatessasi toisille sitä, minkä ajattelen olevan vastaus omaan kysymykseeni. Mutta kuluneen vuoden aikana olen tuntenut puhdistaneeni ja päästäneeni irti monia asioita, joita käytin pidättelemään itseäni, ja olen valmis siirtymään eteenpäin innostuneena ja arvostaen itseäni. Sillä välin mieheni näyttää menneen alamäkeä ja se tuntuu tiilirepun kantamiselta selässään. Työstäni joka on vanhan energian järjestelmässä, on tulossa aina vain ylivoimaisempaa. Tietenkin olen valmis käyttämään näitä seuraavina kasvuaskelminani, mutta kuitenkin haluan tehdä sen kunnioittavasti.
 
LINDA:
Mikä on kysymyksesi, Cindy?
 
SHAUMBRA 9:
Kysymykseni on vain tietoa parhaasta tavasta työskennellä tilanteen kanssa.
 
TOBIAS:
Aivan. Erinomainen kysymys, koska se soveltuu myös hyvin moniin muihin. Olette siis tehneet valtavaa vapauttamista ja se on tehty todellisen itsen päästämiseksi sisään. Jumaluudellenne, millekään osalle, on erittäin vaikeaa palata, jos olette aivan tukossa vanhoista kysymyksistä. Olette siis päästäneet irti - ja tapahtuu pari asiaa. Käytte läpi eräänlaisen hiljaisen ajan. Tämä on erittäin tarkoituksenmukaista. Elämänne hiljaisena aikana, jolloin asiat ikään kuin asettuvat ja saatatte olla myös vähän kyllästynyt, tasapainotutte monilla eri tasoilla. Ja sen sijaan että menette hullun kaoottisesti irtipäästämisen läpi ja sitten välittömästi toiset osanne alkavat palata, on hiljainen aika, jolloin olette vain itsenne kanssa.
 
Tänä hiljaisena aikana, joka teillä on vain itsenne kanssa, havaitsette sellaisia asioita itsestänne, joita ette voisi havaita, jos yhtäkkiä tulvisi sisään toisia energioita. Tänä hiljaisena aikana… tämä hiljainen aika on tärkeää aikaa.
 
No niin, tässä tapahtuu kummallinen asia. Kun alatte päästää irti, energiakenttänne, tietoisuustasonne muuttuu, ja ihmiset ympärillänne - erityisesti perheenne jäsenet ja työtoverit - aistivat sen. He eivät tiedä sitä älyllisellä tasolla, mutta he aistivat sen ja he tuntevat jonkin olevan muuttumassa. Jos he eivät ole suhteellisen valaistuneita, heidän jokin osansa menee paniikkiin. He järjestävät sitten tilanteen, josta tulee tiiliä teidän reppuunne. He eivät halua teidän lähtevän. He eivät halua teidän muuttuvan. Ei siksi että he yrittävät manipuloida, vaan siksi että heille on tullut hyvin mukavaksi se paikka ja rooli, joka teillä on ollut heidän elämässään, ja he haluavat jatkaa sitä, vaikkei se välttämättä olekaan teidän parhaan etunne mukaista. Niinpä tiedostamattomalla tasolla he alkavat murtua. He alkavat aiheuttaa kaaosta. Asiat alkavat muuttua elämässänne.
 
Taas kerran, on aika vetää syvään henkeä ja muistaa, että asiat muuttuvat. Suhteet ehkä muuttuvat. Työpaikat muuttuvat - sen voin melkein taata. Kehonnekin käy läpi muutoksiaan ja joskus se on vähän epämukava ja kömpelö, mutta tämä kaikki on osa prosessia.
 
Minulla on sinulle vastakysymys: luotatko riittävästi itseesi - siihen mitä on sydämessäsi, mikä on valintasi - salliaksesi mitä tahansa tapahtua, mitä tahansa?
 
SHAUMBRA 9:
Tämä painostaa minua, mutta kyllä luotan nyt. Luotan tosiaankin siihen.
 
TOBIAS:
Olet pääsemässä siihen.
 
SHAUMBRA 9:
On vaikeaa tietää, pystynkö ylläpitämään tämän hiljaisen tilan, josta puhuit, koska minä…
 
TOBIAS:
Hiljainen tila tapahtuu hyvin luonnostaan, mutta voitko luottaa siihen, mitä tapahtuu tuon hiljaisen tilan luomiseksi?
 
SHAUMBRA 9:
Kyllä, kyllä, kyllä.
 
TOBIAS:
No, täytyy jutella vähän (naurua). Enkä tarkoita tässä erityisesti sinua, tämä on kaikille shaumbroille. Kaikille shaumbroille. Muutos ja transformaatio - minkä te kaikki olette valinneet hiljaisimmassa ja syvimmässä osassanne - eivät muuta asioita ainoastaan sisällä, vaan myös ulkopuolella. Ja joskus voi tuntua siltä, että asiat romahtavat, kun ne oikeastaan luovat itsensä uudelleen kauniilla, uudella tavalla.
 
Pyydän sinua tarkastelemaan luottamuksesi taso itseesi - ei minuun, ei Saint Germainiin tai kehenkään toiseen vaan itseesi. Luottamusta kehoosi, että se tietää, miten parannutaan ja uudistutaan; luottamusta mieleesi, että se tietää, miten palataan aina tasapainoon; luottamusta henkeesi, että se olet sinä, että se haluaa palata sinuun; luottamusta siihen, ettei mikään ulkopuolelta voi puuttua sinuun, että kaikki tapahtuu sisällä. Kyse on siis valtavasta asiasta, "voitko luottaa itseesi, jotta voit mennä tämän prosessin läpi".
 
SHAUMBRA 9:
Kiitos paljon.
 
TOBIAS:
Kiitos.
 
LINDA:
Okei, kellon on ylittänyt 17.30, mutta haluaisin sinun vastaavan vielä kolmeen lisäkysymykseen, kuitenkin Valitut Palat -versiona. Okei, voitko tehdä sen? Voisimmeko yrittää sitä?
 
TOBIAS:
Kyllä.
 
LINDA:
Koska on jo myöhä, mutta Geoff on myös ok, eikö? Okei.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 10 (nainen mikrofonissa):
Kiitos, Tobias. Haluaisin kysyä siitä viljaympyrästä, joka ilmestyi Etelä-Koreaan kesäkuussa, ensimmäistä kertaa Koreassa. Tiedän siis, että viljaympyröitä ilmestyy ympäri maailmaa, ei vain Englannissa. Haluaisin tietää sen viljaympyrän merkityksestä, joka ilmestyi tänä aikana tuohon maailmankolkkaan.
 
TOBIAS:
Mielenkiintoista, kyllä, tähän on hyvin ytimekäs vastaus. Viljaympyrät ovat energioita - aion sanoa tämän hyvin yksinkertaisesti - Kaaren veljeskunnasta. Periaatteessa kyse on eräänlaisesta ihmistietoisuuden heijastuksesta, mutta myös energiasymboleista Kaaren veljeskunnalta, mikä on kaikkia henkisiä perheitä edustavien arkkienkelien kokoontuminen.
 
Niissä ei itsessään ole voimaa, mutta niiden tapahtuminen on ilmiömäistä. Se on viesti ihmiskunnalle. Riippumatta siitä osaavatko ihmiset todella tulkita niitä kirjaimellisesti, viestin energia on kuitenkin olemassa. Se on symboli - miten se sanotaan, yritän ajatella hyvin ytimekkäästi - se on symboli siitä, että tietoisuudessa on tehty merkittävä siirtyminen eteenpäin, ei ainoastaan tuossa maailman osassa. Hyvin monet Englannin viljaympyrät ovat liittyneet niiden "Artturilaisten" energioiden muuntamiseen, mitkä ovat hyvin, hyvin todellisia, ja Etelä-Koreassa nyt näkemänne viljaympyrät - ja ympäri maailmaa on monia muita, joita ei ole vielä löydetty - ovat symboli pyhän ja jumalaisen henkisen energian paluusta tuolle alueelle.
 
Se liittyy myös yhtenäisyyden mahdollisuuteen Pohjoisen ja Etelän välillä yhdessä maailman ainoista paikoista, missä on vielä muuri. Mutta ymmärrämme toki, että nyt ollaan rakentamassa muuria Meksikon ja USA:n välille (naurua), ja minä, Tobias, Saint Germainin tukemana vannon, että tuo muuri tulee sortumaan! (Lisää naurua ja yleisö taputtaa.)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 11 (nainen mikrofonissa):
Kiitos, kun otitte kysymykseni. Olemme mieheni kanssa aloittamassa perhettä ja saamme lapsen ensi vuonna. Miten parhaiten valmistelemme elämäämme ja kehoani tähän siirtymään?
 
TOBIAS:
Aion antaa sinulle lahjaksi Saint Germainin DreamWalker Birth (= unikävely, syntymä/synnytys) - kurssin (taputuksia). Käy tapaamassa Lindaa jälkeenpäin ja se toimitetaan sinulle välittömästi, mutta… (Tobias naureskelee)
 
LINDA:
Kiva. (Nauraen ja Tobias naureskelee)
 
TOBIAS (nauraen):
Nyt meille tulee satoja ihmisiä jonoon joka kuukausi! Saint Germain menee tässä kurssissa yksityiskohtiin synnytyksestä tietoisena valintana - sinun ja toisella puolella olevan olennon tietoisesta valinnasta. On… miten paljon haluat minun paneutuvan tähän?
 
LINDA:
Annoit hänelle jo cd-pakkauksen. Hän kyllä pärjää. (Kikatusta)
 
TOBIAS:
On neljä olentoa, jotka tällä hetkellä olisivat innokkaita tulemaan tänne kauttasi - eikä sinun muuten tarvitse tuoda niitä kaikkia. (Naurua) Kaksi liittyvät aiempaan sukuun, mitä kutsutte esi-isien karmaksi, ja kaksi eivät liity, ne ovat itse asiassa kristalleja, jotka eivät ole koskaan olleet maan päällä. Tässä on kyse tietoisesta valinnasta. Haluat ehkä myös työskennellä "adoulan" kanssa, joka on käynyt kurssin ja työskennellyt muiden kanssa. Hän menee eri asioihin tietoiseen valintaan, yhdistymiseen liittyen. Prosessi nimittäin alkaa paljon aiemmin, silloin kun hedelmöitätte vauvan, ja on olemassa selvä yhteys ja se jatkuu… tuo pyhä yhteys jatkuu vielä lapsen syntymän jälkeenkin. Näemme sen siis upeasti, ja kyllä, haluaisimme lahjoittaa sinulle tämän DreamWalker Birth -kurssin.
 
SHAUMBRA 11:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Ja katselen tässä ja itse asiassa puhuessamme kerääntyy useampiakin, jotka mielellään tulisivat sisään!
 
LINDA:
Huh! Sana kiersi! (Naurua)
 
TOBIAS:
Sinulle tulee kiirettä!
 
LINDA:
Sana kiersi! (Lisää naurua)
 
TOBIAS:
Sana kiertää, "kohdeäiti!" (Paljon naurua)
 
LINDA:
Viimeinen kysymys.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 12 (nainen mikrofonissa):
Itse asiassa minulla on kaksi Valitut palat -versiota. Ensimmäinen: minulla on tunne, että kehossani on paljon myrkyllisiä metalleja ja ne on puhdistettava pois. Onko meissä riittäväsi taikaa tehdäksemme tämän vain veden ja hengittämisen avulla vai onko tarpeellista tehdä puhdistuksia ja saada apua terapeuteilta?
 
TOBIAS:
Vastaus voi olla molempia. Aloita, aloita - aina aloita - prosessi siitä, että kehosi tietää, miten puhdistutaan näistä asioista. Kehosi saattaa sitten kertoa sinulle - joko kehosi puhuu sinulle tai näyttää erilaisia näkyviä merkkejä - että jokin ulkopuolinen apu olisi hyödyllistä. Mutta aloita aina vastuun ottamisella itsestäsi. Erinomainen kysymys.
 
Hyvin monilla teistä ei ole ainoastaan raskasmetalleja, vaan kemikaaleja ja muita myrkkyjä, ja kehonne on tiennyt, miten pidetään tilanne suhteellisen vakaana, mutta nyt kehonne haluaisi päästä näistä eroon. Älkääkä joutuko paniikkiin tästä, kehonne tosiaankin tietää, miten sopeudutaan tilanteeseen, mutta aloittakaa vastuun ottamisella siitä, että kehonne tietää, miten puhdistua. No niin, jos teille alkaa ilmestyä jokin itsepintainen fyysinen ongelma, tämä merkitsee joskus sitä, että on hyvä saada jotain ulkopuolista apua. Mutta ymmärtäkää, että kehonne tosiaankin haluaa puhdistua näistä asioista.
 
SHAUMBRA 12:
Kiitos. Toinen kysymys on: teen töitä monien ihmisten kanssa ruoka-, terveys- ja painoasioiden parissa, ja monilla ylipainoisilla ihmisillä on paljon lääkkeitä. Kysymykseni kuuluu, voivatko he luottaa tässä kohtaa kehoonsa vai ovatko he poissa tasapainosta?
 
TOBIAS:
Voi ei, eivät he luota kehoonsa. Se on ongelmana. He eivät luota itseensä, he eivät luota kehoonsa, he eivät luota sinuun, he eivät luota kehenkään, joten heillä on hyvin haavoittuneita puolia itsestään. Joten… oletko harkinnut uran vaihtamista? (Paljon naurua) Tosiaankin rakastaisin sitä, että sinä ja toiset shaumbrat menisivät - minun on oltava varovainen sanoissani tässä kohtaa - mutta…
 
LINDA:
Ole varovainen.
 
TOBIAS:
… uuden energian psykologiaan. Alatte olla tekemisissä eri puolien/aspektien kanssa ja alatte ymmärtää haavoja ja sitä, mikä aiheuttaa epäluottamuksen. Kyse on psykologisesta ongelmasta. Kyse ei ole ravitsemuksellisesta ongelmasta. Voitte syöttää heille kemikaaleja, lääkkeitä. Voitte käydä kaiken tämän läpi, mutta ette ole vielä tarttuneet varsinaiseen ongelmaan. Tämä merkitsee vain sitä, että vaikka he alkaisivatkin tasapainottaa painoaan tai kehoaan, varsinainen ydinongelma pomppaa esiin jostain muualta. Se pomppaa esiin henkisenä vaivana, se pomppaa esiin hyvin syvänä fyysisenä vaivana - mahdollisesti jopa syöpänä. Menkää siis oitis ytimeen. Miksi, miksi he eivät luota? Mitä on tapahtunut matkan varrella? Niin, meidän täytyy… Kuulostan kuin huonolta televisiojuontajalta, maksetulta, mutta…
 
LINDA:
Tämä on kuin maksettu ohjelma. Kyllä, mielenkiintoista.
 
TOBIAS:
Niin on, mutta jos minulla olisi aspektologiakurssi lahjoitettavana sinulle, tekisin sen, mutta ei ole. Joten… (Tobias naureskelee) Mutta aspektologia (suom. huom. aspekti = puoli, osa) todella tarttuu niihin haavoittuneisiin puoliin, jotka alun alkaen ovat aiheuttaneet epätasapainon. Ennen kaikkea lopettakaa asiakkaidenne lääkitys. Se saa ongelman vain ilmestymään jonnekin muualle mutta paljon vakavampana.
 
SHAUMBRA 2:
Teen sellaisia "sisäisiä kokemuksia", jotka tarttuvat tähän asiaan. Onko tämä sopivaa?
 
TOBIAS:
On se, mutta itse asiassa sekoitatte tällä hetkellä erilaisia asioita, erilaisia aineksia, mikä ei… se itse asiassa aiheuttaa heillä enemmän epäluottamusta. Joten jos keskityt kovasti yhteen asiaan, josta olet myös selvillä, he saisivat uskomattoman työkalun. Eikä sinun tarvitse olla lääkinnällinen tai henkinen tai mitään vastaavaa heidän kanssaan. Voit puhua heidän ymmärtämillään sanoilla.
 
SHAUMBRA 12:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos.
 
Ja tämän myötä, shaumbra, miten uskomaton aloitus tämä on ollut uudelle sarjalle. Kaikki palaa, mukaan luettuna minä! (Naurua)
 
Ja niin se on.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.