Materialele Cercului Crimson

Seria Întoarcerii

Shoud 1: “Se petrece Acum”

Sesiunea de întrebări şi răspunsuri

Tobias transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson la 2 august 2008
www.crimsoncircle.comŞi aşa este - timpul pentru întrebări şi răspunsuri din Seria Întoarcerii. O notiţă scurtă înainte de a începe - ceva de adăugat pe lista de verificare de azi. Mulţi vă întrebaţi de ce sunteţi aşa de iritabili. (râsete) Unii dintre voi folosiţi alte cuvinte, dar noi rămânem la exprimarea neutră. Evident, simţiţi schimbările care au loc pe Pământ, în planul fizic şi în conştiinţa planetei. Schimbările pot fi dificile, în special dacă apare rezistenţă, iar în general rezistenţa apare, aşa că voi simţiţi asta în interior. Aveţi zile în care vă întrebaţi de ce sunteţi atât de iritabili? De ce sunteţi atât de prost dispuşi şi greu de suportat? Greu de suportat pentru voi înşivă (râsete), ca să nu mai vorbim despre cum vă suportă alţii! Nu este una din problemele cu care să vreţi să jucaţi jocuri psihologice şi să vă oferiţi singuri mici clişee sau orice altceva în afară de a respira adânc, a sta în spatele zidului scund şi de a înţelege că nu vă aparţine. Resimţiţi asta profund în voi, dar nu vă aparţine.

Respiraţi adânc. Amintiţi-vă că oamenii trec prin mari schimbări - ţările, Pământul şi chiar regatul animalelor. Acum unele specii părăsesc definitiv Pământul. Au fost susţinătoare ale energiilor şi părăsesc planeta pentru a face loc pentru noi specii, noi tipuri de ceea ce aţi numi forme de animale şi plante. Aşa că speciile ameninţate nu dispar pentru că oamenii au făcut ceva. Unele dintre ele pur şi simplu decid să plece. Vor să se întoarcă în locul din care au venit şi, mai mult decât orice, vor să facă loc pentru nou.

Şi cu asta, dragi Shaumbra nervoşi, să trecem la întrebări.

Linda: Amuzant că ai adus asta în discuţie.

Tobias: Nu este amuzant deloc! (râsete)

Linda: Ştiu. Oricum, când veneam spre scenă cineva, o dragă prietenă Shaumbra, nu ştiu dacă să-i spun numele sau nu - Louise! (râsete) - mi-a reamintit că în trecut ai spus că Abraham Lincoln a fost o fiinţă neînsufleţită. Hei, despre ce este vorba?

Tobias: Da, foarte adevărat. A existat o energie care a creat fiinţa numită Abraham Lincoln, iar entităţile din spatele său creează şi fiinţa numită Barack Obama. Aşa că este...

Linda: Hmmm....

Tobias: Oh, am putea vorbit foarte mult despre asta.

Linda: Hmmm...

Tobias: Este o fiinţă neînsufleţită. În spatele său sunt multe energii. Am mai vorbit despre Sfântul Francisc de Assissi, Yeshua şi alţii care au venit pe Pământ ca o conştiinţă colectivă în momente importante şi foarte potrivite. Aşa că vedeţi din nou asta, o experimentaţi încă o dată în viaţa voastră. Ghiciţi cine se află în spatele acestei energii?

Linda: Saint-G. (Tobias râde) Vrei să mai adaugi ceva? Asta înseamnă că Barack Obama este o fiinţă neînsufleţită? N-ai vrea să fii citat cu asta...

Tobias: Nu am vrea ca informaţia să se împrăştie ca atare. Conştiinţa celui ce a fost Abraham Lincoln este susţinută de conştiinţa multor altora. Veţi înţelege că în Shoud am spus că nu este vorba doar despre Barack, ci şi despre energiile care susţin şi creează această entitate, dar care au un punct de referinţă foarte puternic în Abraham Lincoln.

Linda: Mulţumim.

Tobias: Cred că puteţi privi dincolo de ceea ce este evident, priviţi la ceea ce se petrece cu adevărat. Aceasta este imaginea de ansamblu, aceasta este conştiinţa care creează această entitate. Aşa că este cu adevărat un grup.

Linda: Foarte drăguţ, mulţumim.

Tobias: Aici trebuie să râd. Acum, sărmanii care stau la coadă aici - şi deja ştiţi ce răspuns o să vă dau, aşa că nici nu ştiu ce aşteptaţi -, dar... (râsete din sală, râde şi Tobias) Trăiţi vremuri fenomenale, iar când priviţi cum această fiinţă, entitatea Barack Obama, este creată - nu vreau să intru în energiile din spatele său, poate că o să facem asta în următorul Shoud -, dar din cauza acestui tip de acceptare de grup, a acestei energii de grup, există şi grupuri cărora nu le place. Acum, aceasta ar putea deveni foarte interesant, nu doar în tărâmurile umane, ci şi în altele.

Linda: Wow. Mulţumim.

Tobias: De fapt a trebuit să verific cu cei cu care lucrez dacă este potrivit să anunţ această legătură cu Abraham Lincoln, pentru că ar putea deranja unele din energiile de pe cealată parte.

Linda: Mulţumim.

Tobias: Într-adevăr. Întrebare.

Shaumbra 1 (o femeie la microfon): OK. Mai întâi, Namaste, Tobias. Am venit aici crezând că este pentru prima dată şi când stăteam şi te ascultam am priceput că tu, câine de pândă, m-ai urmărit în ultimii zece ani.

Tobias: Cineva a urmărit pe altcineva, dar nu ştiu cine pe cine.

Shaumbra 1: Da, şi cele mai puternice cuvinte pe care le voi lua cu mine azi sunt „nu aveţi de ce vă teme, este vremea să fiţi o inspiraţie”.

Tobias: Absolut adevărat.

Shaumbra 1: Sunt două - era să spun aspecte, dar mi-am dat seama că mai bine nu folosesc cuvântul pentru că nu sunt foarte sigură că ştiu clar ce înseamnă -, dar sunt două zone din viaţa mea pentru care caut inspiraţia astfel încât să îi pot inspira pe alţii. Prima este starea de somn despre care ai vorbit. Toată viaţa am călătorit în starea de somn şi am observat că asta revine. Am greutăţi cu revenirea aici despre care ai vorbit şi nu mă simt deloc odihnită când mă trezesc şi trebuie să-mi reiau viaţa. Mă întreb dacă mă poţi lumina puţin.

Tobias: Într-adevăr. Este - să simplificăm - o problemă de alegere, de alegere conştientă, prin care tu să dai corpului şi minţii tale permisiunea de a se odihni cu adevărat şi de a se regenera în timp ce îţi permiţi ţie, acestui aspect - de fapt asta este, un aspect al tău care iese şi este învăţător noaptea - să-şi facă lucrarea. Nu este nevoie să fii singulară sau de un singur fel în asta, se poate face simultan. Este surprinzător, tu de fapt ai făcut o alegere, dar trebuie să o exprimi şi faţă de tine însăţi.

Shaumbra 1: Se simte ca şi dualitatea.

Tobias: Nu dualitatea, ci posibilitatea de a face mai multe lucruri deodată sau despre a fi multidimensională, iar ceea ce vei descoperi este că dacă faci alegerea de a permite somnul pe durata întregii nopţi pentru corpul fizic şi pentru minte, dar îţi continui şi aventurile nocturne, atunci corpul va beneficia de un somn mai bun. Ce se întâmplă acum este că încă există o conexiune prea mare între corpul fizic, minte şi spirit, care ţine spiritul într-o lesă strânsă noaptea. Asta epuizează atât fizicul, cât şi spiritul, aşa că tu nu realizezi cele de care eşti capabilă.

Shaumbra 1: Mulţumesc. Cealaltă zonă de interes pentru mine este că din fire - şi chiar cred că sunt pe planetă ca să ajut copiii - sunt învăţător şi lucrez cu copii şi cu adulţi în pregătire. Eu lucrez cu copii despre care se pune că au dizabilităţi, deşi eu nu îi văd mereu în acea lumină. Din când în când apare câte un copil pe care nu ştiu cum să-l abordez. Alţi învăţători au renunţat să mai lucreze cu aceşti copii, dar eu sunt hotărâtă să descopăr ceva sau măcar să le aduc inspiraţia de a nu renunţa. Aşa că mulţi dintre aceşti copii renunţă la o vârstă fragedă, pentru că mulţi adulţi i-au abandonat.

Tobias: Da, într-adevăr, primul lucru - primul lucru - când lucraţi cu oricine are dificultăţi fizice, mentale sau de orice alt fel, este ca facilitatorul sau învăţătorul să aibă o totală compasiune. Dacă lucraţi cu un copil cu dizabilităţi fizice, mila este cel mai prost lucru pe care i-l puteţi oferi. Oferiţi compasiune şi acceptarea faptului că au ales un dezechilibru fizic sau mental, iar pentru asta există un motiv. Onoraţi asta împreună cu ei. Onoraţi-i cu Namaste, cu dumnezeul vostru interior către dumnezeul lor interior, mai degrabă decât de la om la om. Poate că nu veţi fi mereu de acord cu alegerile lor şi aţi putea înţelege că există o alegere dintr-o conştiinţă mai înaltă că voi nu trebuie să mai reveniţi în vreun dezechilibru. Dar onoraţi-i pentru cele prin care trec.

Ei vă vor simţi aşa cum un câine simte frica sau iubirea. Dacă veniţi dintr-un spaţiu al compasiunii, la început vor fi surprinşi că îi onoraţi. În cele din urmă aţi putea chiar să spuneţi tare: „Onorez modul în care ai ales să te întorci, ceea ce ai ales. Unde ai vrea să mergi mai departe?” Asta va produce o mare diferenţă în ei. Aşa că pentru toţi facilitatorii, vindecătorii, învăţătorii - mai întâi compasiunea.

Shaumbra 1: Îţi mulţumesc.

Tobias: Mulţumesc şi faci o lucrare excelentă. Ai în jur o echipă foarte bună. Nu sunt spirite-ghizi, ci fiinţe de pe cealaltă parte care se specializează în acest tip de lucrare şi sunt aici ca să te ţină în echilibru, pentru că, aşa cum ştii, este foarte uşor să aluneci în energia celor cu care lucrezi.

Shaumbra 2 (primită prin Internet şi citită de Linda): Tiroida mea este în dezechilibru de peste 20 de ani. A încetat să mai funcţioneze după un eveniment traumatic. De curând am trecut la acupunctură şi medicină chinezească. Asta înseamnă îngrijirea corpului meu? O să ajute la trezirea tiroidei mele? Şi, cel mai important, poţi comenta despre acel aspect ce a fost traumatizat în acel moment?

Tobias: Într-adevăr. Aspectul a fost traumatizat şi apare ca suferinţă fizică. Pentru tine personal sugerăm să renunţi la acupunctură şi medicina chinezească, pentru că le foloseşti ca scuză. În loc să le foloseşti ca pe mijloace de îngrijire, tu doar te joci cu ele. Spui: „Sărmanul aspect rănit!” Invită-l să se întoarcă la tine întreg, lăsând în urmă rănile. Vrea ca tu să faci o alegere. Aşa că întrebarea mea pentru tine este: eşti gata să treci peste această traumă? Vei continua să o compătimeşti şi să te compătimeşti şi pe tine? Mulţumesc.

Linda: Şi ultima parte?

Tobias: Cred că am răspuns la tot.

Linda: Ba nu. Aici scrie: „Şi, cel mai important, poţi comenta despre acel aspect ce a fost traumatizat în acel moment?”

Tobias: Absolut. Stai în spaţiul sigur. Întâmpină-l acasă. Dacă intri în toate detaliile sale, de ce este rănit, de ce l-ai cauzat, se va face din ce în ce mai mare. Un aspect se întoarce acasă când este sigur, dar dacă eşti în dramă şi toate celelalte nu va veni acasă. Aşa că fii în spaţiul sigur. Întâmpină acasă tot ceea ce eşti. Cred că acum am răspuns. (râde)

Linda: Ei, acum a fost mai bine. (râsete din public, râde şi Tobias) Este important, a fost foarte bine că ai spus toate astea. Mulţumim.

Tobias: Saint-Germain citeşte peste umărul tău.

Linda: (râzând) Probabil. (scoate un sunet de neîncredere.) Nu, îl iubesc. Tu ştii. Treci mai departe.

Shaumbra 3 (un bărbat la microfon): Bună, sunt Marcus şi sunt onorat să fiu aici. Sunt aici în faţa voastră a tuturor pentru a fi şi mai autentic. Descopăr în viaţa mea că stabilesc limite pentru a fi autentic încât deseori constat că mă aflu în ceea ce numesc speranţă halucinantă. Constat că mă lupt cu acceptarea, cu inconstanţa şi nu sunt deloc în pace cu asta. Caut încurajare, înţelepciune. O să împărtăşesc cu voi că, pe măsură ce deveneam autentic, ştii, am fost concediat de la serviciu. Nu pot avea compasiune faţă de oricine. Aleg şi selectez, ştii tu. Aş vrea să mă căsătoresc, aşa că este ca şi cum aş fi o personalitate multiplă sau vreun narcisist, vă rog să nu luaţi numărul meu de telefon! Aşa că învăţ puţin câte puţin. (râsete)

Linda: Care este întrebarea?

Shaumbra 3: Autenticitatea.

Tobias: Autenticitatea. Autenticitatea este ceva minunat, dar poate fi şi o capcană în sine, pentru că, într-un fel, tu încerci să cauţi un adevăr în perpetuă schimbare şi continuă evoluţie. Ai o fixaţie mentală asupra autenticităţii tale. Ai transformat-o într-un proiect în loc să o transformi în libertate pentru tine însuţi. Încerci să găseşti autenticitatea, dar ceea ce găseşti în final este ceea ce este neautentic. Împingi prea tare. Deja ţi-ai exprimat dorinţa de a fi autentic, acum trăieşte ca atare şi ieşi odată de aici, te rog (arătând spre cap). Ieşi din minte.

Shaumbra 3: Ei bine, eu doar simt acum propriile mele simţăminte, procesul este în curs. Mă întreb în legătură cu tăcerea şi liniştea şi despre incredibilul „a nu vorbi adecvat momentului” dacă nu cumva există o pasivitate disfuncţională. Îi admir pe cei cu prezenţă de spirit, care vorbesc clar, ferm, concis...

Tobias: Te descurci foarte bine, mulţumesc.

Linda: Care este întrebarea? (Tobias râde)

Tobias: O să răspund eu pentru tine.

Shaumbra 3: Mulţumesc.

Tobias: Problema autenticităţii este ceva foarte frumos pe care ţi l-ai oferit singur. Acum nu te mai gândi la el, nu mai lucra asupra sa şi doar trăieşte. Într-atât este de simplu. Ştiu că vei vrea să mai vorbeşti despre el pentru că este un minunat proiect pe care ţi l-ai oferit. Dar a fi autentic nu este un proiect. Pur şi simplu este. Rămâi atât de prins în metode şi în minte încât uiţi să trăieşti. Continuă să respiri. Când respiri nu poţi fi prins în capcane, vezi tu. Ai transformat autenticitatea într-o capcană similară celei în care mulţi oameni transformă spiritualitatea. Ei se hotărăsc să îl caute pe Dumnezeu şi caută, şi caută, şi caută, şi tot caută. Devine un joc. Înţeleptul înţelege că dumnezeu este mereu aici şi că totul, fiecare acţiune, fiecare gând, fiecare simţământ este deja aici.

Shaumbra 3: OK.

Tobias: Capisci?

Shaumbra 3: Da. Mulţumesc. Şi împărtăşeşte cu noi orice nu văd eu şi care ne-ar putea ajuta pe noi toţi cei care am putea fi orbiţi.

Linda: Cei care văd.

Tobias: Analiza este cel mai mare lucru care orbeşte o persoană, iar apoi o prinde în capcană. Aşa că o să te rog ca atunci când vei pleca astăzi să laşi toate acestea la uşă. Altcineva va curăţa după tine, tu doar lasă-le acolo. Lasă în urmă proiectul cu autenticitatea şi fii autentic atunci când ieşi pe uşă.

Shaumbra 3: M-am prins.

Tobias: Te-ai prins. Nu, nu te-ai prins, dar... (râsete, râde şi Tobias) Întoarce-te într-o lună sau două.

Shaumbra 3: Aşa o să fac.

Tobias: Da, aşa o să faci.

Shaumbra 4 (primită pe Internet şi citită de Linda): Se pare că m-am blocat într-o ipotecă îngrozitoare. Rata s-a recalculat şi a ajuns la o sumă aberantă. Se întrevede vreo uşurare pentru mine şi pentru toate familiile care sunt în aceeaşi situaţie? Cum va afecta conştiinţa Noii Energii ce vine domeniul imobiliar? Nu voi intra în detalii personale, dar aş vrea să ştiu dacă există vreo lumină de la capătul tunelului. Îţi mulţumesc.

Tobias: Am putea face o sesiune foarte lungă despre asta, dar voi încerca să răspund succint aici. Are legătură cu fluxul de energie, în special la nivel financiar, şi cu deschiderea unor valve prin care să se permită ieşirea unei uriaşe cantităţi de energie. Dar cumva a fost artificial. A lipsit o anumită responsabilitate personală. Aşa că acum aveţi o adevărată epidemie, iar ea într-adevăr loveşte casele, pentru că sunt atât de apropiate şi personale. Din nou dacă priviţi la imaginea de ansamblu a ceea ce se petrece veţi vedea un extraordinar flux al banilor, o eliberare extraordinară, dar care loveşte şi aria energetică a vieţii şi a casei. Aşa că totul face parte din acelaşi program.

Tu ai urcat în acest tren, în acest program, împreună cu conştiinţa de masă, şi ai simţit că era important să simţi energia acestei boli a creditelor pentru case, care are loc pentru a restructura sistemul financiar mondial. Aşa că adu-ţi aminte că nu este vorba despre tine, nici măcar nu este vorba despre ceea ce se petrece doar în SUA, ci va restructura totul în întreaga lume. Tu ai decis la un anumit nivel să preiei asta personal ca să poţi avea empatie şi înţelegere. Acum este momentul să eliberezi asta. Aminteşte-ţi nu este vorba despre tine. Nu este vorba despre lipsa abilităţii de a te descurca cu banii sau altele de acelaşi gen. Ai făcut ceea ce ai simţit că este important. Te-ai cufundat adânc în această energie. Cu aceeaşi uşurinţă poţi să şi ieşi din ea. Ai aflat ceea ce ai vrut să afli.

Aşa că îţi spui: „Dar ce ar trebui să fac acum”? Un pas în spate. Retrage-te puţin. Priveşte ce se întâmplă. Aşteaptă-te - în cazul tău propriu - la ceea ce este neaşteptat. Mulţumeşte-ţi ţie însuţi pentru a fi fost parte a acestui proces fiindcă el efectiv schimbă şi va schimba situaţia mondială în următorii ani. El cere reforme, nu doar în domeniul creditelor şi nu doar în SUA, ci şi în întreaga lume. Sistemele bancare mondiale sunt primitive şi din Vechea Energie şi sunt ţinute în picioare şi sub control de câţiva, nu de mulţi oameni. Ele nu mai pot rezista. Trebuie să se schimbe. Nu spunem nimic aici, decât că unii vor opune rezistenţă schimbărilor, spunând că este o conspiraţie pentru creşterea preţurilor la nivel global. Dar nu este timpul pentru adevărata valoare în finanţele globale, care să nu mai fie blocate doar în câteva puncte? Mulţumesc. Că nu este vorba despre tine - asta am spus.

Linda: Vreau să fac un scurt comnetariu. Glumesc cu Saint-Germain, dar el ştie că îl iubesc şi că doar glumesc, doar şi el glumeşte cu mine la fel de mult, nu-i aşa? El ştie asta?

Tobias: Într-adevăr.

Linda: Bine, vreau să fiu sigură că oamenii ştiu asta.

Tobias: Într-adevăr.

Linda: Mulţumesc.

Tobias: De fapt se teme de tine, aşa a spus. (multe râsete) Ştie cine eşti.

Shaumbra 5 (un bărbat la microfon): Tobias, am fost aici acum trei luni. Am spus atunci că am fost într-un grup spiritual timp de 18 ani şi am decis să plec. În prezent sunt în litigiu cu ei şi am făcut plângere împotriva liderului acelui grup pentru casa pe care am cumpărat-o împreună. Tu mi-ai spus că asta este o lecţie pentru sufletul meu. Liderul, John, şi grupul îşi au tentaculele adânc în mine şi că eu găseam confort şi iubire în a fi controlat. Am fost programat ca să accept controlul, iar cheia este să eliberez controlul. Am înţeles după mesajul tău câte alte relaţii de dependenţă aveam cu bărbaţii. Asta este o conştientizare majoră şi am încetat să mai încerc să obţin iubirea tatălui meu. Niciodată nu mi se va împlini nevoia de iubire din afara mea. Nu pot decât să experimentez iubirea sinelui meu superior şi a lui Dumnezeu, iar apoi să dăruiesc acea iubire altora ce nu vor abuza de ea. Voi înceta să mai încerc să iau iubire, ci să ofer iubire necondiţionată, iar asta înseamnă vindecare pentru mine.

În prezent am înaintat o plângere către autorităţi şi avem înfăţişare la proces. Am plătit deja 20.000$ şi am şi un avocat bun. O să cer nu doar evacuarea şi compensaţii financiare, ci îi voi acuza şi de fraudă, intenţii agresive şi comportament abuziv. I-am inclus în lista acuzaţilor şi pe soţia lui şi pe unii membri ai anturajului lor. Mă simt uşurat şi foarte bine faţă de ce se petrece. Îţi mulţumesc pentru mesajul minunat pe care mi l-ai oferit. Mai sunt şi alte informaţii pentru mine?

Tobias: Într-adevăr. Absolut! Îţi mulţumesc pentru că te-ai întors aici. Caut puţin să văd care este situaţia procesului şi... nu te-ai concentrat excesiv asupra ei, dar nu te lăsa prins. Permite-i să îşi urmeze cursul şi va ieşi mult mai bine decât ai putea prevedea.

Dar hai să ne întoarcem la problema reală, cea a iubirii dependente şi despre a avea o agendă în care iubirea revine la tine pentru că ai agenda propriei tale iubiri pentru tine însuţi, aşa că o manifeşti în afara ta. Ai permis această schimbare extraordinară de energie şi ştiu că uneori a fost dificil, că a fost greu chiar şi din punct de vedere fizic.

Hai să lucrăm ceva aici împreună cu Shaumbra. A aceepta iubirea este la fel de important cu a o oferi şi auzim din inima voastră că vreţi să radiaţi iubire, dar o puteţi şi accepta fără nicio agendă? Doar să o acceptaţi deschis şi liber, fără să încercaţi să o ţineţi pe loc, fără să încercaţi să o manipulaţi?

Aşa că te rog să stai o clipă aici şi toţi Shaumbra aflaţi aici, toţi cei care ascultă, să te iubească, să te iubească necondiţionat şi să accepţi asta în interiorul tău. Doar respiră cât timp Shaumbra te iubesşte necondiţionat. Nu au nevoie să te cunoască ca să te iubească. Iubirea este acceptarea necondiţionată. Nu asta căutai cu adevărat în interiorul tău?

Shaumbra 5: Ba da.

Tobias: Şi aşa este.

Shaumbra 5: Mulţumesc. (aplauze din sală)

Shaumbra 6 (primită prin Internet, citită de Linda): Alaltăieri am fost surprins să simt o umflătură uriaşă în partea din spate a capului, spre creştet. Sper că este doar parte din schimbările fizice prin care trece Shaumbra din cauza schimbărilor din creierele noastre. Ar fi minunat să cunosc şi părerea ta în legătură cu asta, nu că aş fi foarte îngrijorat, dar ar fi foarte încurajator. Pierderea de memorie este foarte mare şi asta ar fi dovada clară pentru mine însumi că au loc schimbări pozitive şi că tot procesul merită. Sper că va fi o întrebare relevantă şi pentru mulţi alţi Shaumbra. Sunt recunoscător pentru tot.

Tobias: Într-adevăr, iar eu o să mă cert un pic cu Cauldre aici - posibil şi cu Linda - în legătură cu sfaturile medicale. Aşa că o să încep prin a spune ceea ce Cauldre vrea ca eu să spun: nu sunt medic şi nu sunt autorizat să practic medicina şi bla, bla, bla (râsete, căci Tobias murmură ironic cuvintele)

OK, acestea fiind spuse, ceea ce avem aici de fapt este o energie care încearcă să se elibereze. Energia din corp, din minte şi spirit are nevoie să curgă. Ca şi apa ce curge printr-o conductă, precum râul ce curge prin albia sa, energia trebuie să curgă şi ea. Pe măsură ce oricare dintre voi trece prin eliberarea conştientă a vechilor energii blocate, în special ce unii dintre voi mergeţi şi începeţi să lucraţi cu aspectele, acea energie se redeschide. Începe să se mişte. Dar uneori există un alt strat care o va opri şi va încerca să o suprime, în special energiile care au fost blocate în minte.

Deci ceea ce ai tu este, efectiv, că unele energii au fost eliberate, dar acum sunt captive într-un anume loc din capul tău. Asta va produce probleme pe termen lung dacă nu eliberezi altfel acea energie. Ai putea face asta, aşa cum ştiţi cu toţii, prin respiraţie. Ai putea face asta printr-o activitate fizică mai mare decât în trecut, căci trupul este uimitor. El ştie cum să proceseze, să elibereze toxinele şi energia blocată. Va şti ce să facă, dar trebuie ca tu să îi acorzi permisiunea să facă asta şi uneori este nevoie de participarea ta fizică conştientă. Chiar şi mersul pe jos, Tai Chi sau lucruri care pun energia în mişcare.

Aşa că lucrează cu aceste lucruri şi lucrează la eliberarea... vedeţi voi, unele din aceste vechi energii blocate ar putea ieşi prin porii pielii. Pot fi eliberate prin intestine şi prin tractul urinar. Unele din ele pur şi simplu se evaporă prin voi. Aşa că dacă problema cu capul continuă mai mult de hai să spunem două săptămâni, ceva este puternic blocat acolo şi probabil va trebui să consulţi un specialist (Linda suspină de uşurare, Tobias râde) ca să te asiguri că nu va avea efecte pe termen lung. Între timp sugerăm să respiri, să faci exerciţii fizice sau să lucrezi cu un facilitator bun, care ştie cum să treacă de acele energii blocate.

Linda: OK, am depăşit deja timpul, dar mai sunt trei, patru întrebări.

Tobias: Într-adevăr.

Linda: Dacă vom continua cu întrebările tu o să...

Tobias: Nu am spus că timpul nu mai contează?

Linda: Oh, Cauldre are altă părere. S-ar putea să... înţelege, mai avem încă patru şi deja am depăşit timpul.

Tobias: Într-adevăr, încă patru.

Linda: Bine, fii judicios cu ele. Mulţumim. Apreciem foarte mult.

Shaumbra 7 (o femeie la microfon): Salutări, Tobias, şi îţi mulţumesc mult de tot pentru informaţia din channelul de azi. Am o întrebare scurtă pentru tine şi anume că am început o afacere nouă luna trecut - o afacere în Noua Energie, este clar pasiunea mea - şi aş vrea să ştiu dacă ai câteva vorbe de înţelepciune pentru mine.

Tobias: Într-adevăr, ne uităm la afacerea ta. (pauză) Ce putem spune aici este că vei fi cumva frustrată pe măsură ce creşte, ceea ce noi vedem că se produce. Vei ajunge la un moment de frustrare în legătură cu căile Vechii Energii cu care trebuie să lucrezi în fiecare zi şi asta ar putea provoca oprirea expansiunii afacetii tale la un moment dat. Trebuie să-ţi aminteşti că şi Vechea Energie vrea să te servească şi deşi ar putea reprezentat o barieră - vedem în special două lucruri, pe altcineva cu care lucrezi, ca un fel de furnizor care va apărea, şi posibile probleme cu justiţia - înţelege că şi energiile care par în conflict vor cu adevărat să te servească. Aşa că ţi-ai creat acest context pentru a vedea dacă poţi să faci faţă conflictelor din Vechea Energie într-un mod al Noii Energii. Nu va fi mare lucru, ci doar câteva lucruri pe care le vede. Mulţumim.

Shaumbra 7: OK. Mulţumesc.

Shaumbra 8 (un bărbat la microfon): Hello. M-am tot trezit la 3 dimineaţa în ultimul timp, probabil cam în ultima lună...

Linda: Bine ai venit în clubul nostru! (multe râsete)

Shaumbra 8: ...şi am fost copleşit de un sentiment de frică faţă de viitor. Mă întreb dacă poţi să-mi spui despre ce este vorba.

Tobias: Într-adevăr. Aşa cum a spus draga de Linda, bine ai venit în lumea noastră, voi toţi! Absolut. Ce se petrece - de fapt este o întrebare foarte bună - tu ieşi în starea de vis, iar acolo faci diverse lucruri, aşa cum am mai spus, eşti învăţător pe Noul Pământ. Dar făcând asta... începi să simţi de pe Noul Pământ ce se întâmplă pe Vechiul Pământ şi poţi simţi fricile şi mai sunt şi atât de multe schimbări. Asta declanşează multe lucruri, un scenariu de tip Atantida şi, de asemenea, unele din vechile programări religioase despre sfârşitul lumii. Mai sunt şi mulţi oameni care acum sunt foarte speriaţi. Cum să spun - li s-a tras covorul de sub picioare. Li s-a luat senzaţia de stabilitate şi echilibru, iar tu simţi asta.

Cel mai important este să-ţi aminteşti că schimbările care au loc pe Pământ acum sunt foarte potrivite, chiar şi ceea ce pare a fi, de exemplu, negativ, aşa cum s-a discutat mai devreme la toaleta bărbaţilor (Linda râde, unele râsete şi din sală) Problema care s-a discutat acolo nu este negativă - poluarea din China şi faptul că mulţi sportivi nici măcar nu vor concura acolo. Priviţi imaginea de ansamblu. Atrage atenţia întregii lumi la problemele Pământului şi ale Gaiei. Va provoca schimbări în China, dar şi în conştiinţă. Aşa că tu preiei toate acestea.

Cel mai important lucru - nu este vorba despre tine. Nu sunt fricile tale până când nu le preiei. Tu le culegi, dar sunt grupuri şi pe Pământ, şi în alte tărâmuri care literalmente bombardează conştiinţa cu scenarii de groază, căci prin spaimă ei îşi pot menţine puterea. Aceste grupuri bombardează deliberat conştiinţa cu o frică densă, iar majoritatea dintre ele se bazează pe frica religioasă şi cer să meargă înapoi. Ei simt că întoarcerea înapoi va fi salvarea lor, întoarcerea înapoi le va menţine puterea.

Da, atunci când te trezeşti dă-ţi voie să simţi. Simte toată frica, nu fugi de ea, dar aminteşte-ţi că nu este a ta. Tu simţi la multe straturi şi niveluri. Apoi respiră adânc de câteva ori, culcă-te la loc şi continuă-ţi aventurile.

Shaumbra 8: A doua parte a întrebării mele este că încerc să descopăr care este pasiunea mea adevărată. În prezent lucrez în calitate de consultant IT. Văd că piaţa muncii se schimbă şi constat că sunt oarecum temător faţă de viitor. Cred că am preluat şi asta de la alte grupuri şi tot aşa, nu îmi aparţine prea mult. Dar realmente încerc să descopăr ce este pasiunea mea şi aş vrea cu adevărat să ştiu care este sau ar putea fi pasiunea mea, aşa că pun întrebarea către sinele meu superior şi cer un răspuns.

Tobias: Într-adevăr. Putem face una din două: fie ne ia două zile ca să-ţi răspundem la întrebare (râsete), fie eu, Tobias, îţi dăruiesc o copie din noul meu workshop despre Pasiune, despre care înţeleg că va apărea foarte curând.

Shaumbra 8: Cu siguranţă îl voi cumpăra. Aşa că nu este o problemă.

Tobias: Oh, ţi-l dăruiesc eu. Îţi aparţine. (aplauze din sală)

Shaumbra 8: Pot totuşi să cer şi un răspuns concret? (râsete)

Tobias: Nu vreau să fac asta pentru că prefer ca tu să asculţi darul şi apoi să revii şi să vedem dacă întrebarea mai are rost.

Shaumbra 8: Pentru mine este o adevărată excursie să vin din Atlanta la Denver, aşa că...

Tobias: Într-adevăr. O să cerem în curând să se accepte telefoane în direct, aşa că nu va mai fi nevoie să te deplasezi!

Linda: Oh, dumnezeule, te rog!

Tobias: (râzând) Sau trimite-i o întrebare dragei de Linda.

Shaumbra 8: Mulţumesc.

Linda: Vorbim noi după ce se termină! Telefoane în direct... (râsete)

Shaumbra 9 (o femeie la microfon): Bună. Ai atins puţin ceea ce ar răspunde parţial întrebării mele atunci când ai răspuns altora. Dar în ultimul an am simţit că am curăţat şi am eliberat multe lucruri care de obicei mă ţineau pe loc şi sunt gata să merg înainte cu entiziasm şi apreciere pentru mine însămi. În acelaşi timp soţul meu pare a merge în jos. Parcă aş purta un sac cu bolovani. Iar slujba mea, dintr-un sistem al Vechii Energii, devine tot mai copleşitoare. Şi cu siguranţă vreau să folosesc toate acestea ca următorul pas al creşterii mele, dar vreau să o fac într-un mod onorabil.

Linda: Care este înrebarea, Cindy?

Shaumbra 9: Deci: întrebarea mea este legată de informaţia asupra celui mai bun mod în care să lucrăm cu asta.

Tobias: Într-adevăr. O întrebare excelentă, pentru că se aplică şi multor altora. Aici tu faci o eliberarea extraordinară, iar aceasta se face pentru a accepta venirea adevăratului sine. Este foarte greu pentru divinitatea voastră să se întoarcă dacă sunteţi aglomeraţi de probleme vechi. Pe măsură ce eliberezi se vor produce câteva lucruri. Vei trece printr-o perioadă de linişte. Asta este foarte potrivit. În perioada de linişte din viaţa ta, în care lucrurile se vor linişti şi s-ar putea chiar să fii puţin plictisită, te vei reechilibra pe multe niveluri diferite. În loc de a trece imediat de la haosul nebunesc la întoarcerea părţilor tale, vei avea o perioadă liniştitită doar cu tine însuţi. În timpul acestui timp de linişte cu tine însăţi vei descoperi lucruri pe care nu le-ai afla dacă nu ar fi infuzia bruscă de energie. În perioada de linişte... este o perioadă importantă.

Acum, aici se întâmplă ceva ciudat. Pe măsură ce începi să eliberezi, câmpul tău energetic, nivelul tău de conştiinţă se schimbă, iar cei din jur, în special familia şi colegii, vor simţi. Nu vor şti asta la nivel intelectual, dar o vor simţi şi vor şti că ceva se schimbă. Dacă sunt cumva neiluminaţi, o parte a lor va intra în panică. Atunci îşi creeză un scenariu în care să devină bolovanii din sacul tău. Ei nu vor ca tu să pleci. Nu vor ca tu să te schimbi. Nu pentru că încearcă să te manipuleze, ci pentru că ei se simt foarte confortabil cu locul şi rolul pe care l-ai jucat în viaţa lor şi vor ca asta să continue, chiar dacă nu este neapărat în interesul tău. Aşa că la nivel inconştient vor începe să se dărâme, vor începe să producă haos. Lucrurile încep să se schimbe în viaţa ta.

Din nou, este timpul să respiri adânc şi să-ţi aminteşti că lucrurile se schimbă. Relaţiile s-ar putea schimba. Serviciul se va schimba, pot să-ţi garantez. Chiar şi corpul tău trece prin schimbări, uneori nu este prea confortabil sau chiar ciudat, dar totul face parte din proces.

Întrebarea mea pentru tine este: ai suficientă încredere în tine - ce este în inima ta, care este alegerea ta - pentru a permite ca orice să se petreacă, orice?

Shaumbra 9: Asta mă cam forţează, dar ştiu. Am încredere în asta.

Tobias: Începi să înţelegi.

Shaumbra 9: Este greu de ştiut dacă o să menţin acest spaţiu de linişte despre care ai vorbit...

Tobias: Spaţiul de linişte se va produce natural, dar poţi avea încredere în ceea ce se va întâmpla ca să creeze spaţiul de linişte?

Shaumbra 9: Da. Da. Da.

Tobias: Bine, o să mai avem nişte discuţii. (râsete) Şi nu singularizez asta pentru tine, este pentru toţi Shaumbra. Pentru toţi Shaumbra. Schimbare şi transformare - ceea ce aţi ales din cele mai adânci şi mai liniştite părţi ale voastre - transformă lucrurile nu doar în interior, ci şi în afară. Uneori pare că lucrurile se sfărâmă atunci când ele se recreează atât de frumos pe sine. Aşa că o să vă rog să priviţi la nivelul vostru de încredere în voi înşivă - nu în mine, nu în Saint-Germain sau în alţii, ci în voi înşivă. Încredere în corpul vostru, care ştie cum să se vindece şi să se regenereze pe sine, încredere în minte că ştie cum să revină întotdeauna în echilibru, încredere în spiritul vostru că este chiar voi, că tânjeşte să se întoarcă la voi, încredere că nimic din afară nu poate interfera cu voi, căci totul se petrece în interior. Aşa că este o problemă majoră dacă puteţi avea încredere în voi înşivă în timpul acestui proces.

Shaumbra 9: Îţi mulţumesc foarte mult.

Tobias: Mulţumim.

Linda: OK, a trecut de 5,30, aş vrea să mai răspunzi la încă trei întrebări, dar în varianta Reader Digest (foarte scurt). OK, poţi face asta? Putem încerca?

Tobias: Într-adevăr.

Linda: Pentru că este târziu, dar Geoff va fi bine, nu? Atunci este în regula.

Shaumbra 10 (o femeie la microfon): Mulţumesc, Tobias. Aş vrea să te întreb despre cercurile din lanuri care au apărut în iunie în Coreea de Sud, pentru prima dată în această ţară. Ştiu că acele cercuri din lanuri apar în întreaga lume, nu doar în Anglia, şi aş vrea să ştiu care este semnificaţia apariţiei lor acum în acea parte a lumii.

Tobias: Interesant, da, o să răspundem succint. Cercurile din lanuri sunt energii - o să folosesc termeni foarte simpli - energii ale Ordinului Arcului. În esenţă sunt un fel de reflectare a conştiinţei umane, dar şi simboluri energetice ale Ordinului Arcului, care reuneşte arhangheli ce reprezintă toate familiile spirituale. Cercurile nu conţin în ele nicio putere, dar când apar este un eveniment fenomenal. Este un mesaj pentru omenire. Indiferent dacă oamenii ştiu sau nu să le descifreze, energia mesajului este acolo. Este un simbol - cum să spun, încerc să gândesc succint - este simbolul faptului că acolo s-a făcut o mişcare în conştiinţă semnificativă, nu doar în acea parte a lumii. Multe din cercurile din lanuri din Anglia au legătură cu transformarea energiilor arthuriene, care sunt foarte reale, iar cercurile pe care le vedeţi acum în Coreea de Sud - mai sunt multe în lume care nu au fost încă descoperite - sunt un simbol al întoarcerii la energia sacră şi spirituală în acea regiune.

Au legătură şi cu potenţialul de unire a Coreei de Sud cu Coreea de Nord, unul din puţinele locuri din lume în care mai există un zid. Dar am auzit că se contruieşte un zid şi între Mexic şi SUA (râsete), iar eu, Tobias, susţinut de Saint-Germain, vă spun că acel zid o să cadă! (râsete şi aplauze)

Shaumbra 11 (o femeie la microfon): Mulţumesc că mi-ai preluat întrebarea. Soţul meu şi cu mine vrem să întemeiem o familie, să avem un copil anul viitor. Cum ne putem pregăti cel mai bine vieţile, dar şi corpul meu, pentru această tranziţie?

Tobias: O să-ţi dăruiesc cursul lui Saint-Germain despre Dreamwalkerul pentru naştere. (aplauze) Discută cu Linda mai târziu şi îţi va fi trimis imediat, dar... (Tobias râde)

Linda: Drăguţ. (râde, râde şi Tobias)

Tobias: (râzând) Acum sute de oameni se vor aşeza la coadă în fiecare lună! În cursul său Saint-Germain intră asupra naşterii prin alegere conştientă - alegerea conştientă a voastră şi a entităţii de pe cealaltă parte. Sunt şi... cât de mult vrei să intru în asta?

Linda: Deja i-ai dat un set. O să se descurce.

Tobias: Sunt patru entităţi care ar vrea să vină prin intermediul tău - şi nu este nevoie să le aduci pe toate, apropo! (râsete) Două sunt conectate cu familia anterioară, ceea ce ai numi karma strămoşească. Două nu sunt conectate astfel, sunt cristale, nu au fost niciodată pe Pământ. Aşa că aici este vorba despre alegere conştientă. Ai putea vrea să lucrezi cu o adulă care a urmat cursul şi a mai lucrat cu alţii. Ele în multe lucruri legate de alegerea conştientă, de conectare. Vezi tu, procesul începe cu mult timp înainte de a concepe copilul, şi există o conexiune clară ce continuă până... o conexiune sacră care continuă chiar şi după naşterea copilului. Da, este minunat ce vedem, şi da, ne face mare plăcere să-ţi dăruim cursul Dreamwalkerului pentru naştere.

Shaumbra 11: Îţi mulţumim.

Tobias: Şi eu studiez puţin aici şi s-au adunat mai mulţi care ar vrea să vină pe măsură ce noi vorbim!

Linda: Ooooo!!! S-a dus vestea! (râsete)

Tobias: O să fii cam ocupată!

Linda: S-a dus vestea! (şi mai multe râsete)

Tobias: S-a dus vestea: “mamă la orizont!” (şi mai multe râsete)

Linda: Ultima întrebare.

Tobias: Într-adevăr.

Shaumbra 12 (o femeie la microfon): De fapt am două întrebări tip Reader’s Digest. Prima: simt că trupul meu are în el multe metale toxice şi are nevoie să se cureţe. Avem în noi suficientă magie ca să facem asta doar prin apă şi respiraţie sau este necesar să recurgem la curăţări şi la asistenţa unui specialist?

Tobias: Răspunsul poate consta în ambele. Începeţi, începeţi - întotdeauna începeţi - cu procesele prin care corpul vostru ştie cum să se cureţe pe sine de aceste lucruri. Apoi corpul vă va spune, fie că vă va vorbi, fie că vor apărea diverse semne, că ar fi utilă asistenţa din afară. Da mereu începeţi prin a vă asuma responsabilitatea voi înşivă, mai întâi de toate. Excelentă întrebare.

Mulţi dintre voi aveţi în corp nu doar metale grele, ci şi chimicale şi alte toxine. Trupurile voastre ştiu cum să le păstreze relativ stabile, dar acum ar vrea să scape de multe din ele. Nu intra în panică, corpul tău ştie cum să se ajusteze, dar începe prin aţi asuma responsabilitatea asupra faptului că trupul ştie cum să se cureţe singur. Acum, dacă apare o problemă fizică ce persistă înseamnă uneori că este bine să ceri sprijin din afară. Dar înţelege că trupul tău ştie cum să cureţe singur astfel de lucruri.

Shaumbra 12: Mulţumesc. A doua întrebare. Eu lucrez cu oameni care au probleme cu alimentaţia, sănătatea şi cu greutatea. Cunosc mulţi oameni care iau multe medicamente şi sunt supraponderali. Întrebarea mea este: pot ei să aibă încredere în corpurile lor acum sau sunt în dezechilibru?

Tobias: Oh, nu, ei nu au încredere în corpul lor. Asta este una din probleme. Nu au încredere în ei înşişi, nu au încredere în corpul lor, nu au încredere în tine, nu au încredere în nimeni, aşa că au aspecte foarte rănite. Aşa că... te-ai gândit la o schimbare de carieră? (multe râsete) Într-adevăr, mi-ar plăcea ca tu şi alţi Shaumbra să intraţi în - am mare grijă la cuvinte aici -, dar...

Linda: Ai grijă.

Tobias: …psihologia Noii Energii. Începeţi să lucraţi cu aspecte şi începeţi să înţelegeţi rănile şi ce produce acel nivel de neîncredere. Este o problema psihologică, nu una nutriţională. Îi puteţi umple de chimicale, de medicamente, puteţi trece prin toate acestea, dar nu aţi abordat adevărata problemă, care înseamnă că şi dacă vor începe să-şi stabilizeze greutatea sau corpul problema esenţială va apărea în altă parte. Va izbucni în starea mentală, în starea fizică profundă, potenţial chiar sub forma unui cancer.

Aşa că ajungeţi imediat în centru. De ce sunt ei în afara stării de încredere? Ce s-a întâmplat de-a lungul călătoriei? Avem... azi vorbesc ca un crainic de televiziune prost, ca din reclame, dar...

Linda: Este ca un clip de publicitate. Da, dar este interesant.

Tobias: Este. Dacă aş avea vreun curs de Aspectologie să-ţi dăruiesc aş face-o, dar nu am. Aşa că... (Tobias râde) Aspectologia abordează cu adevărat aspectele rănite care provoacă dezechilibrul. Asa că mai întâi de toate renunţă la medicaţia clienţilor. Asta doar va face ca problema să apară în altă parte, dar va fi mai volatilă.

Shaumbra 12: Lucrez cu experienţe interioare pentru a aborda asta. Este adecvat?

Tobias: Este, dar de fapt tu amesteci diverse lucruri, o varietate de ingrediente care nu... de fapt va cauza şi mai multă neîncredere în ei. Aşa că dacă te concentrezi pe acel lucru în legătură cu care eşti şi tu clară el va deveni un instrument incredibil pentru ei. Şi nu este nevoie să fie medical, spiritual sau altcumva. Poţi vorbi cu ei în termeni pe care să îi înţeleagă.

Shaumbra 12: Mulţumesc.

Tobias: Mulţumim şi noi. Şi cu asta, Shaumbra, ce început incredibil al noii serii! Totul se întoarce, chiar şi eu! (râsete)

Şi aşa este.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. În cazul preluării pe alte site-uri sau bloguri, vă rugăm să preluaţi şi aceste elemente. Namaste!