Всичко започна през 1999год. С ченалинг в едно индианско типи в планините на Колорадо и от тогава ставаше все по – силно. Може би вече знаете какво е ченалинг – това е когато ангел или същност предават съобщение (или дори няколко шеги) чрез човешки посланик. Ние казваме, че това е подобно на превод от един език на друг. В този случай, това всъщност са невербални пакети от информация от ангелските същества в думи, така че хората да могат лесно да ги разберат. Това е невероятен процес.

 

Нашата първа канализирана информация дойде от любящата същност наречена Тобиас, който сподели с нас безброй красиви съобщения през последвалите 10 години. От 2009 год., посланията идват от Адамус Сен – Жермен.

 

Може да се каже, че посланията са като хроника на нашите луди приключения в този живот – пробуждането, избора дали да останем, независимо от трудностите, свързването ни едни с други и изучаването на любовта към себе си докато плаваме в бурните води на разширяващото се съзнание. Ние сме съзнателни пионери, духовни пирати, откриващи непознатите земи на съзнанието и новите измерения на творението. Това беше голямо и вълнуващо пътешествие на интеграция и реализация, пътешествие, което най – вероятно ще познаете.

 

Записваме всички посланията от самото начало, така, че заповядайте, настанете се удобно и се насладете на богатата библиотека с информация, съхранена в тези записи и страници. Не е важно от къде ще започнете – от началото, средата или от последните записи – защото това ще бъде най – подходящото за вас място. Така работят нещата за Майстора.