Alt begynte med en kanalisering i et indianertelt i fjellene i Colorado i 1999, og siden har det vokst. Du vet sannsynligvis allerede hva en kanalisering er – det at en engel eller entitet overbringer et budskap (eller til og med en og annen spøk) gjennom en menneskelig budbringer. Vi sier at det er som å oversette fra et språk til et annet. I dette tilfellet, er det faktisk å oversette ikke-verbale informasjonspakker fra englevesenet til ord som vi mennesker lett kan forstå. Det er en fantastisk prosess.

Den første kanaliseringen vår kom fra et elskelig vesen ved navnet Tobias, som så delte vakre budskap med oss de neste 10 årene. Siden 2009, har budskapene kommet fra Adamus Saint-Germain.

En kan si at budskapene beskriver de sprø eventyrene våre i dette livet – våkne opp, velge å bli værende selv om det er tøft, forbinde oss med hverandre og lære å elske oss selv, selv når vi navigerer på de stormfulle havene der vi utvider bevissthet. Vi er bevisste pionerer, spirituelle pirater som utforsker ukjente bevissthetsland og nye dimensjoner av skapelse. Det har vært litt av en tur, en fantastisk reise av integrasjon og realisering, og en reise du sannsynligvis gjenkjenner.

Vi har skrevet ned, og/eller tatt opp budskap helt fra begynnelsen, så finn deg en god stol og se gjennom det store biblioteket med informasjon som er på disse sidene. Det spiller ingen rolle hvor du begynner – på begynnelsen, midten eller det siste – for det kommer til å være perfekt for deg. Det er slik det er for en Mester.