Megnyílik havonta egyszer telihold idején

A legutóbbi 2015-ös ProGnost rendezvényen, Adamus Saint-Germain azt jelentette be, hogy mi most már összekapcsolódhatunk a több, mint 1500 Felemelkedett Mesterrel, akik 2009 óta inkarnálódtak a Földre. Fizikai tesben tartózkodnak, az életkoruk többnyire 2 – 6 éves közötti és a világ minden szegletében élnek. Annak ellenére, hogy a testük és az elméjük fiatal, a lelkük teljes mértékben érett és integrálódott állapotban van.

Megállapodtak abban, hogy csatlakoznak hozzánk havonta egyszer annak érdekében, hogy megosszák az energiáikat, a bölcsességüket és a ragyogásukat. Adamus azt javasolta, hogy mi ezt minden hónapban teliholdkor tegyük meg, mert ez egy jó emlékeztető arra, hogy eljött a találkozó ideje. Adamus azt mondja, hogy mi létre tudjuk hozni a mi saját dimenziónkat, mint például ebben a speciális szobában, egyszerűen közösen behozva az eneriáinkat.

Csatlakozz hozzánk minden hónapban a telihold ciklus ideje alatt csak hogy “OTT LEGYÉL” ebben a speciális dimenziós szobában. Adamus azt mondja, hogy csak osszd meg az esszenciádat és érezd más Shaumbra és a Felemelkedett Mesterek esseznciáját. Kérjük, ne kérd a Mestereket a csevegőben, hogy oldják meg a problémáidat vagy, hogy bármiféle szivességet tegyenek. Csak légy itt a szobában, érezd az energiákat és hagyd a saját fényedet ragyogni. Kérjük ne erőltess semit sem, ne küzd semmivel sem vagy próbálj megoldani bármit is. Csak légy itt.
t.

Javasoljuk, hogy legalább 30 percet tartózkodj itt a telihold ideje alatt. Becsukhatod a szemed vagy nyitva is tarthatod… nem számít. A legfontosabb dolog, hogy …. Megengedd. 

NAGYRA ÉRTÉKELJÜK A TÁMOGATÁSOTOKAT

Adamus $24 USD felajánlást javasolt az évre ($2 USD havonta)* azért, hogy élvezzétek ennek a szobának az energiáit. Nem kötelező, nem kell bűntudatot érezni, vagy negatív energiákat ha úgy döntötök, hogy nem tersztek felajánlást. Ez csupán egy javaslat és mindig nagyra értékeljük és tiszteljük akár tesztek felajánlást, akár nem. Amennyiben úgy döntötök, hogy éltek a $24 USD-s felajánlás lehetőségével, mi minden hónapban automatikusan küldünk majd egy értesítést arról, hogy a terem mikor nyílik meg a telihold összejövetelre.

Klikkelj ide a $24 USD felajánlásához a Crimson Circle számára

* A ProGnost rendezvény Adamus csatornázása közben, Adamus megemlítette a $24 USD hozzájárulást Geoffrey Hoppe számára, annak ellenére, hogy ő és Geoff semmit sem “egyeztettek le” előre erről a témáról. Geoff úgy döntött, hogy nem említi meg ezt akkor, azért hogy ne zavarja meg a beszélgetést a Nagy Felemelkedett Mesterek terméről. Adamus egyetértett, hogy ne említsék meg addig, amíg mi hozzá nem adjuk ehhez az oldalhoz ezt a megjegyzést. Tehát, most már tudjátok...

A G.A.M.E. (Grand Ascended Masters of Earth - Nagy Felemelkedett Földi Mesterek) Szoba telihold előtt és után 24 órán keresztül lesz nyitva az alább felsorolt időpontokban. Ezekben az időpontokban a szobát, több mint 1500 inkarnálódott, Felemelkedett Mester energiája fogja betölteni. Jelenleg az egész világról: XXX Shaumbra van becsatlakozva.
  
Telihold időpontok a G.A.M.E. Szoba számára 2015-ben (minden megadott időpont Denver-i, Colorado, Mountain Time szerinti):

  
 • Február 03, 04:09 pm (MST)
 • Március 05, 11:05 am (MST)
 • Április 04, 06:05 am (MDT)
 • Május 03, 09:42 pm (MDT)
 • Június 02, 10:19 am (MDT)
 • Július 01, 08:20 pm (MDT)
 • Július 31, 04:43 am (MDT)
 • Augusztus 29, 12:35 pm (MDT)
 • Szeptember 27, 08:50 pm (MDT)
 • Október 27, 06:05 am (MDT)
 • November 25, 03:44 pm (MST)
 • December 25, 04:11 am (MST)
     

Klikkelj ide még több telihold információért és a különböző időzónák szerinti időpontok végett.