Стаята на Великите Възнесени Земни Майстори

Отваря се веднъж месечно по време на пълнолуние

Стаята на Великите Земни Майстори ще бъде отворена в продължение на 24 часа преди и 24 часа след часовете на пълнолуние изброени по– долу. През това време тя ще бъде изпълнена с енергиите на 1500 инкарнирани Възнесени Майстори. Те ще се присъединят към Шамбра от целия свят.

януари 25, 2024 - 10:54 am
февруари 24, 2024 - 5:30:24 am


За повече информация за пълнолунието и часовите зони, натиснете тук. Click here for more full moon information and different time zones

Влезте в Стаята на Великите Въплътени Земни Майстори.

В началото на 2015г., Адамус Сен Жермен обяви, че сега можем да се свържем с над 1500 Възнесени Майстори, които отново са се въплътили на Земята от 2009 год. Те са във физически тела, на около 3 – 7 годишна възраст, разпръснати по всички краища на света. Независимо, че техните тела и умове са млади, душите им са напълно зрели и интегрирани.

Те се съгласиха да се присъединяват към нас един път месечно, за да споделят енергия, мъдрост и сияние. Адамус предложи това да става на пълнолуние, защото това е подходящ момент за напомняне, че е време за среща. Адамус каза, че можем да създадем наше собствено измерение, като тази специална стая, просто като обединим енергиите си в едно.

Присъединявайте се към нас на всяко пълнолуние, просто за да „ БЪДЕТЕ“ в тази специална междуизмерна стая. Адамус каза просто да споделите вашата същност с останалите от Шамбра и Възнесените Майстори. Моля, не разпитвайте Майсторите за решения на вашите проблеми или за някакви услуги или бърборене. Моля не насилвайте нищо, не се борете с нищо, не търсете решения там. Просто бъдете.

Препоръчваме ви да прекарвате там поне 30 минути по време на пълнолуние. Може да бъдете с отворени или затворени очи...това няма значение. Най– важното е да... Позволите. Стаята на Великите Земни Майстори ще бъде отворена в продължение на 24 часа преди и 24 часа след часовете на пълнолуние изброени по– долу. По това време тя ще бъде изпълнена с енергиите на 1500 инкарнирани Възнесени Майстори.

Ценим високо вашата подкрепа

Адамус предложи принос от 24$ на година, по 2$ на месец, за да се насладите на енергиите на тази стая. Това не е задължително, нито пък трябва да чувствате вина, ако изберете на не допринесете. Това е само предложение и вие винаги сте оценени и почитани независимо дали участвате или не. Ако решите да допринесете с 24$, ще бъдете автоматично уведомявани, когато стаята се отваря при пълнолуние. За да дарите 24$ натиснете линка.

Щракнете тук, за да допринесете $24 за Crimson Circle