СТАЯТА НА МАЙСТОРИТЕ

 

Стаята на Великите Възнесени Земни Майстори

 

Отваря се веднъж месечно по време на пълнолуние

 

Стаята на Великите Земни Майстори ще бъде отворена в продължение на 24 часа преди и 24 часа след часовете на пълнолуние изброени по– долу. През това време тя ще бъде изпълнена с енергиите на 1500 инкарнирани Възнесени Майстори. Те ще се присъединят към Шамбра от целия свят.

 

Юни 20, 2016-01:02:24 pm

Юли 20,2016-12:56:36 pm

Август 18, 2016- 11:26:35 am

 

За повече информация за пълнолунието и часовите зони, натиснете тук. Click here for more full moon information and different time zones

 

Влезте в Стаята на Великите Въплътени Земни Майстори.  https://www.crimsoncircle.com/FullMoonRoom/FullMoonRoom.aspx

 

В началото на 2015г., Адамус Сен Жермен обяви, че сега можем да се свържем с над 1500 Възнесени Майстори, които отново са се въплътили на Земята от 2009 год. Те са във физически тела, на около 37 годишна възраст, разпръснати по всички краища на света. Независимо, че техните тела и умове са млади, душите им са напълно зрели и интегрирани.

 

Те се съгласиха да се присъединяват към нас един път месечно, за да споделят енергия, мъдрост и сияние. Адамус предложи това да става на пълнолуние, защото това е подходящ момент за напомняне, че е време за среща. Адамус каза, че можем да създадем наше собствено измерение, като тази специална стая, просто като обединим енергиите си в едно.

 

Присъединявайте се към нас на всяко пълнолуние, просто за да „ БЪДЕТЕ“ в тази специална междуизмерна стая. Адамус каза просто да споделите вашата същност с останалите от Шамбра и Възнесените Майстори. Моля, не разпитвайте Майсторите за решения на вашите проблеми или за някакви услуги или бърборене. Моля не насилвайте нищо, не се борете с нищо, не търсете решения там. Просто бъдете.

 

Препоръчваме ви да прекарвате там поне 30 минути по време на пълнолуние. Може да бъдете с отворени или затворени очи...това няма значение. Най– важното е да... Позволите. Стаята на Великите Земни Майстори ще бъде отворена в продължение на 24 часа преди и 24 часа след часовете на пълнолуние изброени по– долу. По това време тя ще бъде изпълнена с енергиите на 1500 инкарнирани Възнесени Майстори.

 

Ценим високо вашата подкрепа

 

Адамус предложи принос от 24$ на година, по 2$ на месец, за да се насладите на енергиите на тази стая. Това не е задължително, нито пък трябва да чувствате вина, ако изберете на не допринесете. Това е само предложение и вие винаги сте оценени и почитани независимо дали участвате или не. Ако решите да допринесете с 24$, ще бъдете автоматично уведомявани, когато стаята се отваря при пълнолуние. За да дарите 24$ натиснете линка. https://store.crimsoncircle.com/grand-ascended-masters-of-earth-room.html