Grand Ascended Masters of Earth (G.A.M.E.) Room
Maan Suurten Ylösnousseiden Mestareiden Huone

Avoinna kerran kuussa uuden kuun kierron aikana 

G.A.M.E. huone on avoinna alla olevina aikoina 48 tuntia ennen uuden kuun ajankohtaa ja 48 tuntia sen jälkeen. Tuona aikana sen täyttää yli 1500 ruumiillistuneen Ylösnousseen Mestarin energia. Nyt Shaumbra kaikkialta maailmasta liittyy heihin.   

Huhtikuu 22, 2016 - 1:24 am (MST)
Toukokuu 21, 2016 - 5:14 pm (MST)
Kesäkuu 20, 2016 - 7:02 am (MST)
Heinäkuu 19, 2016 - 6:57 pm (MST)

Täältä lisää tietoa täysi kuusta ja eri aikavyöhykkeistä

Astu G.A.M.E huoneeseen

Aikaisin vuonna 2015 Adamus Saint-Germain ilmoitti, että voimme nyt liittyä yli 1500 Ylösnousseeseen Mestariin, jotka ovat olleet ruumiillistuneina maassa vuodesta 2009 alkaen. He ovat fyysisissä kehoissa, enimmäkseen ikäluokkaa 3 – 7 vuotta, ja elävät maailman kaikilla kulmilla. Vaikka heidän kehonsa ja mielensä ovat nuoria, heidän sielunsa on täysin kypsä ja integroitunut. 

He ovat sopineet liittyvänsä meihin kerran kuussa jakamaan energiaa, viisautta ja säteilyä. Adamus ehdotti, että teemme sen täyden kuun aikana joka kuukausi, koska se on hyvä muistutus siitä, että on aika tavata. Adamus sanoo, että luomme oman ulottuvuutemme, kuten tämän erityisen huoneen, vain tuomalla energiamme yhteen.

Liity meihin joka kuukausi täyden kuun aikana vain "OLEMAAN" tässä erityisen ulottuvuuden huoneessa. Adamus pyytää jakamaan vain ytimestämme ja tuntemaan muun Shaumbran ja Ylösnousseiden Mestareiden ydinolemuksen.  Älkää pyytäkö Ylösnousseita Mestareita ratkaisemaan ongelmianne, osoittamaan suosiota tai osallistumaan jutusteluun. Olkaa yksinkertaisesti huoneessa, tuntekaa energiat ja antakaa valonne loistaa. Älkää pakottako mitään, taistelko minkään kanssa tai yrittäkö ratkaista mitään. Vain olkaa.

Ehdotamme, että vietät täällä ainakin 30 minuuttia täyden kuun aikana. Voit sulkea silmäsi tai pitää ne avoinna... sillä ei ole väliä. Kaikkein tärkeintä on... sallia. 

Tukeasi arvostetaan suuresti 

Adamus on ehdottanut 24 dollarin avustusta vuoden ajaksi (2 dollaria kuussa) tämän huoneen energioiden nauttimisesta. Sitä ei edellytetä eikä sinun tarvitse tuntea syyllisyyttä tai negatiivisia energioita, jos et valitse lahjoituksen antamista. Se on vain ehdotus ja sinua arvostetaan ja kunnioitetaan aina, avustat tai et. Jos valitset avustaa 24 dollarilla, ilmoitamme sinulle automaattisesti joka kuukausi, kun huone avautuu täyden kuun tapaamiseen.  

Tästä pääset avustamaan Crimson Circleä