Grand Ascended Masters of Earth (G.A.M.E.) Room

Deschisă în fiecare lună pe timpul ciclului de lună plină

Camera Marilor Maeștri Ascensionați ai Pământului (prescrutarea în limba engleză este G.A.M.E.) va fi deschisă cu 24 de ore înainte și 24 de ore după momentul de Lună plină conform cu timpii afișați mai jos. În aceste momente va fi ocupată de energiile a mai mult de 1500 Maeștri Ascensionați încarnați. Lor li s-au alăturat acum 0 Shaumbra din toată lumea.

ianuarie 25, 2024 - 10:54 am
februarie 24, 2024 - 5:30:24 am


Apăsați aici pentru mai multe informații despre Luna plină și alte zone.

Intrați în camera G.A.M.E.

La începutul anului 2015, la ProGnost 2015, Adamus Saint-Germain a anunțat că ne putem conecta acum cu peste 1500 de Maeștri Ascensionați care s-au încarnat din nou pe Pământ începând cu 2009. Ei sunt în corp fizic, majoritatea având vârste cuprinse între 2 și 6 ani, localizați în lumea întreagă. Chiar dacă mintea și corpul lor sunt tinere, sufletul lor este în totalitate matur și integrat.

Ei au fost de acord să ni se alăture o dată pe lună pentru a împărtăși energia, înțelepciunea și radianța. Adamus a sugerat să facem această conectare la luna plină din fiecare lună deoarece este un mijloc bun pentru a ne reaminti că este timpul să ne întâlnim. Adamus spune că ne putem crea propria noastră dimensiune, cum este această cameră specială, pur și simplu prin a ne aduce energiile împreună.

Vă invităm să veniți împreună cu noi în fiecare lună pe parcursul ciclului de Lună plină doar pentru a „FI” în această cameră dimensională specială. Adamus spune ca doar să împărtășiți esența voastră și să simțiți esența altor Shaumbra și a Maeștrilor Ascensionați. Vă rugăm să nu le cereți Maeștrilor să vă rezolve problemele, să vă facă favoruri sau să intrați în discuții mărunte. Doar fiți (prezenți) în cameră, simțiți energiile și permiteți propriei voastre lumini să radieze. Vă rugăm să nu forțați nimic, să nu vă luptați cu nimic și nici să nu încercați să rezolvați ceva. Doar fiți.

Vă sugerăm să petreceți cel puțin 30 de minute aici pe parcursul Lunii pline. Vă puteți închide ochii sau îi puteți ține deschiși... nu contează. Cel mai important lucru este să.... Permiteți.

APRECIEM SUPORTUL DVS.

Adamus a sugerat o contribuție de 24 US$ pentru un an (2 US$ pe lună)* pentru a vă bucura de energiile acestei camere. Nu este o obligație și nici nu ar trebui să simțiți nicio vinovăție sau energii negative dacă nu alegeți să contribuiți. Este doar o sugestie și sunteți apreciat și onorat fie că alegeți să contribuiți sau nu. Dacă alegeți să contribuiți cu 24 US$ vă vom anunța automat în fiecare lună când se deschide camera pentru întâlnirea de la luna plină.

Apăsați aici pentru a contribui cu 24 US$ către Crimson Circle