header

Crimson Circlen Enkelit on merkittävä siunaus Shaumbralle ympäri maailmaa. He mahdollistavat Crimson Circlen laajentumisen, pysymisen ajan tasalla teknologiassa, tarjoavat maailman luokan asiakaspalvelua, jatkavat lisämateriaalin luomista tukemaan valaistumistasi ja niin paljon muuta.

Miksi Crimson Circlen Enkelit? Kun Adamus otti Tobiaksen paikan syyskuun 5. päivänä 2009, hän pyysi Shaumbraa antamaan oman energialisänsä Crimson Circlelle, pysymään mukana toiminnassa ja myötävaikuttamaan jotenkin organisaation hyvinvointiin. Se voisi olla niin yksinkertaista kuin siunausten lähettäminen tai vapaaehtoistyö Crimson Circlen tapahtumissa. Niin monet ihmiset halusivat lähettää säännöllisiä lahjoituksia, että loimme Crimson CIrclen Enkeli-ohjelman Shaumbralle keinoksi osallistua taloudellisella tuellaan. 

Mitä Enkelten rahavaroilla tehdään? Se on ohjelma Shaumbralle, joka haluaa tukea Crimson Circlen monia toimintoja. Rahavarat käytetään palveluiden tuottamiseen kuten Crimson Circlen nettisivuihin, maksuttomiin webcasteihin, maksuttomiin teksteihin, kaikkien kuukausishoudien maksuttomiin audio- ja videotallenteisiin, Shaumbra Magazineen, kansainvälisiin nettisivuihin ja Crimson Circlen kauppaan, josta saa koko valikoiman maksuttomia latauksia.

Miten Enkeli-ohjelma toimii? Jos olet kiinnostunut tukemaan Crimson Circleä Enkeli-ohjelman avulla, valittavana on kolme osallistumisen tasoa. Riippuen valitsemastasi tasosta saat etuja ,jotka käsittävät pääsyn kahteen erityiseen Adamuksen kanavointiin "vain tilaajille", alennuksia Crimson Circlen kaupassa ja Crimson Circlen tapahtumissa, etukäteistiedon työpajoista ennen niiden julkistamista ja jäsenyyden vain tilaajille avoimessa yksityisessä sosiaalisessa verkostossa, Enkelten Talossa. 

Ei velvoitetta. Ei painetta tai vaatimusta tulla Crimson Cirlcle Enkeliksi tai auttaa taloudellisella tuellasi, vaikka sitä arvostetaan hyvin paljon. Ohjelma sallii meidän jatkaa palveluiden tuottamista heräämässä oleville ihmisille ja Mestareille ympäri maailmaa. Olemme tehneet tämän ohjelman niille, jotka haluavat tukea taloudellisesti työtämme sekä meille arvostuksen ilmaisemiseksi vastapalveluksena.

Miten enkeliksi tullaan? Jos haluaisit tulla Crimson Circlen Enkeliksi, tee tilaus tästä. Otamme nimesi erityiselle Crimson Circlen Enkeleiden listalle alla (paitsi jos haluat pysyä tuntemattomana). Jos olet jo Crimson Circlen säännöllinen lahjoittaja, voit valita siirtymisen CC Enkeli ohjelmaan ottamalla yhteyttä Bonnie Capelleen.

Vilpitön ja sydämellinen kiitollisuuteemme näille ja muille tuntemattomille Enkeleille, jotka valitsevat taloudellisen tuen antamisen Crimson Circlelle. Yhdessä siunaamme ja laajennamme Kaiken Mikä on Tietoisuutta. 

99 Angels

  • {{angel}}

44 Angels

  • {{angel}}

22 Angels

  • {{angel}}