Drago nam je da ste ovde, bilo da ste nas upravo pronašli ili ste ovde već neko vreme i znate ko je Adamus Saint-Germain.

Ovo su neke stvari koje bismo voleli da podelimo pre nego što krenete dalje:

• Veoma je teško u nekoliko reči objasniti sve što možete otkriti na našem vebsajtu, tako da nećemo ni pokušati. Umesto toga, pozivamo vas da istražite. Osetite energije, osetite globalnu zajednicu Grimiznog Kruga i osetite autentičnost ljudi koji su na njihovom putu do utelovljenog Majstorstva.

• Samo polako, pretražite i vidite šta osećate da je pravo za vas. Jedna od lepih stvari povodom Grimiznog Kruga je da ne postoje nikakva pravila, ne postoji članstvo, ne postoje članarine. Možete se gostiti na besplatnim mesečnim kanalisanjima u video, audio ili tekst formatu, bez da morate da kupite i jednu stvar ili da se registrujete na vebsajtu. Zapravo, dobijate mnogo toga besplatno i nikad ne morate da se pridružite ničemu.

• Naš moto je "Opusti se u Prosvetljenje™." Istinska realizacija ne zahteva ništa drugo osim Dopuštanja. To je toliko jednostavno. Prosvetljenje ne zahteva pravila ili članstva ili hijerarhije ili čak tajne lozinke (mi nemamo ništa od toga). Zato, molimo vas, opustite se u vaše prosvetljenje i uživajte u vašem vremenu ovde na vebsajtu Grimiznog Kruga.