Villa Ahmyo on Geoffin ja Lindan pitkäaikaisen unelman huipentuma turvallisen tilan luomiseksi Shaumbralle Ahmyo-elämän kokemiseen pienissä ryhmissä tai yksilöllisesti. Kun Adamus keskittyy siihen, mitä Ahmyo edustaa mestarin ja ihmisen integraatiossa, Villa Ahmyo ilmaantui ja tuli todeksi muutamassa viikossa.

 

Havaijin suurella saarella sijaitseva Villa Ahmyo on täynnä kauneutta ja viehkeyttä, rauhaa ja rentoutta. Se on luonnon keskellä rehevien trooppisten puiden, lehtien ja kukkien ympäröimänä ja sieltä on laajat näkymät länteen Tyynelle valtamerelle.

 

Arkkitehti suunnitteli ja rakensi talon 1978 Toscanan tyyliin, joka sointuu yhteen ympäröivän luonnon kanssa. Se tarjoaa paljon yhteistä tilaa aina 30 hengen workshopeille joko sisällä tilavassa olohuoneessa ja suuressa keittiössä tai ulkona uima-allasterassilla upein näköaloin puutarhaan ja merelle.

 

Kun huvilaa ei käytetä pienryhmien retriitteihin kuten ”Ahmyo Retriittiin” tai ”Thresholdiin”, se on Shaumbran vuokrattavissa henkilökohtaisesti. Talossa on kolme makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta, ja siihen majoittuu hyvin mukavasti kuusi henkeä: päämakuuhuoneessa on Cal King vuode ja oma kylpyhuone, yhdessä makuuhuoneessa on queen size vuode ja toisessa makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta. Tarjolla on useita tiloja ateriointiin, joko sisäpihalla, sisällä olevassa ruokasalissa, ulkoterassilla merinäkymin.

 

Talon alapuolella olevalla terassilla voi nauttia uima-altaasta ja porealtaasta, istua allastalon varjossa, jossa on myös ulkosuihku ja kylpyhuone.

 

Lisätietoja vuokrauksesta saatavilla lähiaikoina. Jos olet kiinnostunut Villa Ahmyon vuokraamisesta, täytä lomake alla olevasta linkistä ja otamme yhteyttä ja kerromme ehdoista mahdollisimman pian. http://CCEC.Villa-Ahmyo-Request-for-Information.sgizmo.com/s3/

 

Käy myös kaupassa tarkistamassa vuoden 2018 aikataulut.
https://store.crimsoncircle.com/left-menu/live-events.html 

 

Jos haluat tietää enemmän siitä, miten Villa Ahmyo ilmaantui, lue Geoffin artikkeli marraskuun lehdestä Shaumbra Magazine

 

Villa Ahmyo - lisää kuvia.