Ajaton ja syvällinen. Professori, Mestari, opettaja. Viisas ja humoristinen. Ylösnoussut Mestari. Nöyrä palvelijapoika Atlantiksessa. Enkeli valepuvussa. Miksi kutsuttekin häntä, miksi häntä on kutsuttu vuosisatojen ajan, me kutsumme häntä Adamus Saint-Germainiksi.

Historia: Paljon on kirjoitettu vuosien varrella tästä historian kiehtovasta ja mystisestä hahmosta. Adamus on merkittävä olento, joka on ilmaantunut monina elinaikoina erilaisissa hahmoissa maan päälle ja kokenut paljon seikkailuja. Elinaikanaan Saint-Germainina (Euroopassa 1700-l.) hän syntyi portugalinjuutalaisen isän ja kuninkaallista sukua olevan espanjalaisen äidin lapseksi alueella, joka nyt tunnetaan Espanjana. Kun hän alkoi matkustella Euroopassa, hän otti nimekseen Kreivi de Saint-Germain. Hän toimi kuninkaiden ja muiden kuninkaallisten neuvonantajana ja hänet tunnettiin suurena alkemistina - suurena energian liikuttajana.

Saint-Germain väittää perustaneensa monia mysteerikouluja Romaniaan, Unkariin ja Transylvaniaan. Wikipedian (engl.) mukaan “Kreivi St. Germainia (1712–1784) on kuvailtu vaihtelevasti  hoviherrana, seikkailijana, huijarina, keksijänä, alkemistina, pianistina, viulistina ja amatöörisäveltäjänä, mutta parhaiten hänet tunnetaan okkultisista tarinoista - erityisesti niistä, jotka liittyvät teosofiaan, jossa häneen viitataan myös Mestari Rakoczina tai Mestari R:nä ja jossa hänellä arvellaan olevan lähes jumalankaltaisia voimia ja elämä. Jotkut lähteet kirjoittavat, että hänen nimensä ei ole peritty vaan hän keksi sen ranskalaiseksi versioksi latinan Sanctus Germanuksesta, joka tarkoittaa "Pyhää Hermania" tai "Pyhää Veli Hermania". St. Germanus oli benetiktiiniveljeskunnan maallikkoveli."

Saint-Germain on viestinyt ihmisten kanssa kuolemansa jälkeen 1700-luvun lopulta lähtien, etenkin Madame Blavatskyn, Guy Ballardin, Elizabeth Clare Prophetin ja Alice A. Baileyn välityksellä. Hänen tiedetään myös olleen läsnä joidenkin Edgar Caycen lukemusten aikana. Saint-Germain ilmaantuu usein mysteeriopiskelijoille ja ihmisille, jotka ovat heräämässä henkisesti.

Nykyaika: Tobiaksen viimeisessä viestissä heinäkuussa 2009 hän luovutti taivaallisen Crimson Councilin ja sen maanpäällisen vastineen, Crimson Circlen Saint-Germainille. Hän tulee Crimson Circleen viestintuojansa Geoffrey Hoppen välityksellä ja käyttää nimeä Adamus Saint-Germainin erottaakseen sen intensiivisen työn, jota hän tekee Crimson Circlen kanssa, aikaisemmasta työstä muiden kanavoijien kanssa. Saint-Germainin "Adamus"-persoona on ainoastaan Crimson Circlen. Otettuaan tämän roolin Adamus on tuonut omintakeisen ja provokatiivisen tyylinsä kuukausitapaamisiin ja työpajoihin ympäri maailmaa, ohjaten Shaumbraa aina vain syvempään tietoisuuteen, luottamukseen ja yhdistymiseen Itsen kanssa.    

Adamus Saint-Germain on nykyisin pääpuhuja kaikissa Crimson Circlen työpajoissa ja tapahtumissa ympäri maailmaa. Hän on luonut viisi keskeistä Syventävien opintojen kurssia, joita nyt pitävät Crimson Circlen sertifioidut opettajat. Näitä kursseja ovat DreamWalker™ Death Transitions, DreamWalker™ Birth Transitions, DreamWalker™ Ascension Transitions, DreamWalker™ Life ja Synchrotize™. Hän on myös myötävaikuttanut viisaudellaan kahden Tobiaksen kurssin, Seksuaalienergioiden koulun ja Uuden Energian Aspektologian päivittämiseen. Todellisen opettajan viisaus, intohimo ja luovuus luonnehtivat paremmin Adamusta kuin monet tittelit ja erilaiset identiteetit.

Toisin kuin monet kanavoidut olennot, Adamus pitää parempana, että hänen viestintuojansa silmät ovat auki kanavointi-istuntojen aikana. Hän haluaa myös kävellä ympäriinsä huoneessa ja olla vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Tämä on hieman yllättävää niille, jotka ovat tottuneet näkemään kanavoijan istumassa tuolilla silmät suljettuina, mutta Adamus haluaa kaikkien, myös kanavoijansa, olevan todella läsnä ja tietoisia. 

Tärkeä huomautus 1: Adamus eli monta elämää maan päällä ihmismuodossa. Häne tuntee suurta ymmärrystä ja empatiaa ihmismatkaa kohtaan. Hänen taustansa ja kokemuksensa ihmisenä - kuten myös ylösnousemus ihmisolosuhteista - antavat hänelle ainutlaatuisen tarkkanäköisyyden ja myötätuntoa, kun hän ohjaa meitä Täyttymykseemme tavalla, jolla mikään muukalais- tai galaktinen olento ei voi sitä tehdä.

Tärkeä huomautus 2: Kun Adamus Saint-Germain otti Ylösnousseen Oppaan roolin Crimson Circlelle syyskuussa 2009, hän esitti erityisen pyynnön: 

Tulen Adamuksena vain shaumbralle, jotta voimme matkata yhdessä tähän uuteen energiaan. Tuon viestini Cauldren kautta, jonka tunnette Geoffreynä (Hoppe). Minulla ei ole mitään halua tehdä enkä tee yksityisistuntoja toisten ihmisen kanssa. Valitsen Cauldren – niin kauan kuin hän on halukas ja niin kauan kun hän pysyy selkeänä viestin osalta – valitsen hänet tuomaan tämän, koska en halua kymmentä, viitätoista, kahtakymmentä eri viestintuojaa tällä hetkellä. Teen viestini hyvin selväksi, ja niin kauan kuin Cauldre ja Linda (Hoppe) pysyvät selkeinä, pysyvät poissa egosta, pysyvät poissa kaikenlaisesta energiaruokkimisesta, tuon viestini heidän kauttaan teille. En siis halua kuulla kenestäkään, kuten jotkut jo tekevät, joka väittää kanavoivansa Adamusta. Voitte edelleen tuoda viestejä Saint Germainilta.

Nämä Adamuksen pyynnöt auttavat pitämään sanoman ja energian kirkkaana ja välttämään hämminkiä. Lue lisää tietoa jutusta “The One & Only Adamus.”

Lue lisää St. Germainista.