Crimson Circle on yhdistävä linkki ihmisille, jotka sallivat valaistumisen tässä elämässä. Materiaali, jonka löydät täältä, tukee matkaa henkisestä heräämisestä sisäistettyyn mestaruuteen. Kunnioitamme kaikkia ihmisiä ja heidän valitsemiaan uskomusjärjestelmiä emmekä pidä oikeina ihmiselämään perinteisesti liitettyjä rajoituksia. 

Tietoisuus on intohimomme. Se alkaa yksinkertaisesta, henkilökohtaisesta oivalluksesta "Olen olemassa" ja laajenee sitten moniulotteiseksi luomukseksi ja kokemukseksi. Jotkut sanoisivat, että olemme New Ageä tai henkisiä, mutta emme oikeastaan. Ehdottomasti emme ole uskonto tai kirkko; meillä ei ole sääntöjä, jäsenyyksiä tai maksuja. Kyse on tietoisuudesta.

Crimson Circle sai alkunsa 1999, ja sitä ohjasivat kymmenen vuoden ajan Tobiaksena tunnetun enkeliolennon henkevät sanomat. Tobias palasi ihmismuotoon 2009 ja sen jälkeen hänen hyvä ystävänsä ja ylösnoussut mestarikaverinsa Adamus Saint-Germain otti Tobiaksen ohjaavan roolin.

Tietoa yrityksestä

Crimson Circle Energy Company, Inc. on kokonaan virtuaalinen yritys. Sen kotipesä on Golden, Colorado ja kotipaikka Nevadan osavaltio, mutta lähetämme ohjelmaa myös studiostamme Louisvillestä, Coloradosta. Tarkoituksemme on tarjota tietoa Tobiakselta, Adamus Saint-Germainilta, Kuthumi lal Singhiltä ja muilta enkeliolennoilta, joita Geoffrey Hoppe kanavoi, ja tukea niitä, jotka ovat tietoisesti valinneet valaistumisen ihmiskehossa.

Toimintamme käsittää maksuttoman webcast-lähetyksen kerran kuussa, usein toistuvia online-kursseja ja tapahtumia, monia työpajoja ja kursseja, joita Geoffrey ja Linda Hoppe pitävät joka vuosi ympäri maailmaa, satoja opettajien pitämiä kursseja ja online-kaupan, jossa on saatavilla valtava kirjasto inspiroivaa sisältöä maksua vastaan tai maksuttomasti. Isännöimme myös sosiaalisen median sivustoja yhteyksien solmimista varten samanhenkisten kesken.

Crimson Circle kouluttaa ja sertifioi opettajia esittämään syvällisempää tietoa (“Syventävät opinnot”) kurssilaisille ympäri maailmaa. Olemme hyvin ylpeitä noin 500 sertifioidusta opettajasta, jotka omistautuvat niin intohimoisesti tietoisuuden inspiroimiselle. 

Crimson Circle Energy Company, Inc. P.O. Box 7394 Golden, CO 80403 USA


Vastuuvapauslauseke

Täällä esitetty materiaali ei ole luultavasti sinua varten, jos et ota täyttä vastuusta elämästäsi ja luomuksistasi. 


Oikeudellista asiaa

Ja nyt lakikielellä: Tämä sivusto ja sen sisältämät menettelytavat, ideat, ehdotukset, tieto ja muu aineisto tarjotaan vain tiedoksi eikä siihen pidä vedota oikeudellisena, lääketieteellisenä, psykiatrisena tai muunlaisena ammatillisena neuvona. Täällä esitetty tieto, esimerkit ja aineisto eivät voi ottaa eivätkä ota huomioon yksilöllisen tilanteesi erityisiä tosiseikkoja ja olosuhteita eikä sinun tule vedota niihin.  

Vaikka pyrimme pitämään täällä olevat tiedot ajan tasalla, emme esitä mitään väitteitä, takuita tai lausuntoja minkään täällä olevien tietojen tai täällä käsiteltyjen materiaalien tarkkuudesta, riittävyydestä tai kattavuudesta. Mitään täällä esitettyä ei pitäisi tulkita minkään tuotteen, sivuston tai muun ammatillisen palvelun hyväksyntänä tai suosituksena.

Tämä sivusto sisältää rajoitettuja ja/tai luottamuksellisia tietoja ja on tarkoitettu vain valtuutettujen henkilöiden katseltavaksi. Et saa levittää, muokata tai kopioida, kokonaan tai osittain, tai ryhtyä toimenpiteisiin täällä olevien tietojen suhteen ilman CRIMSON CIRCLE ENERGY COMPANYN, INC., erikseen antamaa lupaa. Mitään materiaalien sisältöä ei saa jäljentää, käyttää tai siirtää missään muodossa tai millään tavoin, sähköisesti tai muulla tavoin, mukaan lukien tallentaminen tai tiedontallennus- tai hakujärjestelmän käyttö ilman CRIMSON CIRCLE ENERGY COMPANYN, INC., etukäteistä kirjallista suostumusta. Kaikki oikeudet pidätetään.

Ylläoleva tieto tekijänoikeudesta tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että haluamme säilyttää näiden pyhien materiaalien eheyden. Emme halua kenenkään muuttavan sitä, koska sen alkuperäinen kokoonpano sisältää erityisiä energiataajuuksia kirjoitettujen tai puhuttujen sanojen lisäksi. Tämän tiedon luojina ja hoitajina pidätämme oikeuden päättää tiedon hinnoittelusta, jakelusta ja jakamisesta. Tämä on luojan ja mestarin tapa.  


Tärkeä huomautus – Yleinen vapautus ja vaateista luopuminen

Käyttämällä tätä verkkosivustoa otat täyden vastuun menetyksistä, vahingoista tai korvausvastuusta, jotka suoraan tai välillisesti aiheutuvat, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, tällä sivustolla esitettyjen (tai tältä sivustolta löytyvien linkkien kautta löytyvien) menettelytapojen, ehdotusten, materiaalien tai tietojen käyttämisestä ja vapautat CRIMSON CIRCLE ENERGY COMPANYN, INC., sen luojat, omistajat, avustajat, työntekijät, toimihenkilöt, edustajat, lisenssinhaltijat, seuraajat ja siirronsaajat mistä tahansa ja kaikista vaatimuksista, vahingoista tai syyteoikeudesta, tunnetuista tai tuntemattomista, jotka voivat syntyä milloin tahansa ja jotka liittyvät tämän sivuston käyttöön tai saatavuuteen. 


Oikeudellinen huomautus

Seuraavat termit ovat Crimson Circle IP:n, Inc., Incline Village, Nevada, USA tavaramerkkejä: 
Adamus®
Adamus Saint-Germain™
Ahmyo™
Aspectology™
Aspectology School™
Crimson Circle™
DreamWalker® Ascension Transitions
DreamWalker® Birth Transitions
DreamWalker® Death Transitions
DreamWalker® Life Transitions
Inspire Consciousness®
Kaikho™
Kasama™
Keahak™
Merabh™
New Energy Synchrotize™
Nhahyu™
Pakauwah™
Sexual Energy School™
Sha-dhar™
Shaumbra™
Tobias of the Crimson Council™
Tobias of the Crimson Circle™

Kaikki oikeudet pidätetään. Älä käytä näitä termejä millään tavoin tai missään muodossa ilman tekijänoikeuden haltijan antamaa kirjallista lupaa.