Olemme suhteellisen pieni ryhmä ihmisiä (noin 100 000), joiden maantieteelliset, kulttuuriset ja henkiset taustat ovat kovin erilaisia. Tiedämme intuitiivisesti olevamme tällä planeetalla aistivina ihmisinä laajentamassa kokemustamme tietoisina olentoina.  

Emme usko, että ihmiset ovat langenneita enkeleitä, kadonneita muukalaisia tai apinoiden jälkeläisiä. Tulimme alunperin enkeliulottuvuuksista ja olemme täällä nauttimassa elämästä fyysisessä olemassaolossa. Kun olemme valmiita menemään ihmiskokemuksen tuolle puolen, kokoamme kaiken yhteen (muistot, aspektit, viisauden jne.) ja jatkamme eteenpäin.

Ennen kuin lähdemme planeetalta, haluamme elää viimeisen elämämme valaistuneina Mestareina. Se tarkoittaa sitä, että haluamme olla tietoisia elämän hyvyydestä, ihmiskokemuksemme huikeudesta ja täyden tietoisuuden selkeydestä. Haluamme myös pitää hauskaa, matkustella, syödä hyvin, olla luovia ja nauraa paljon. Se on Mestarin tapa. 

Itse asiassa noin 1 500 Ylösnoussutta Mestaria on hiljattain inkarnoitunut uudelleen maan päälle, vaikka heidän ei olisi tarvinnut. He tekivät sen vain nauttiakseen elämästä tavalla, jolla he eivät tehneet sitä ennen ylösnousemustaan. Se sanoo paljon. Jos Ylösnousseet Mestarit palasivat vain nauttimaan elämästä ilman vanhaa karmaa tai agendaa kuten pyrkimystä pelastaa maailma, olemme melko varmoja, että on hyvä tehdä samoin.

Tässä elämässä, vuodesta 1999 alkaen, meitä veti yhteen sisäinen tieto siitä, että tietoisuus valmistautui kvanttihyppyyn kuin ei koskaan aiemmin ihmisyyden historiassa. Koimme heräämisemme, joka oli kuin laivan heittelehtimistä myrskyssä, pieksettynä ja murskautumassa kallioita vasten. Nyt olemme sopeutumassa elämään Mestareina, vaikka se ei ole aivan sitä, mitä odotimme. Olemme yhä kuolevaisia ja haavoittuvia, meillä on vielä hyviä ja pahoja päiviä ja meillä on vielä roinaa poiskuskattavaksi.

Lisäksi olemme oppineet tästä hämmästyttävästä asiasta, joka on nimeltään JA. "Ja" tarkoittaa, että koemme monia asioita samanaikaisesti. Emme ole enää lineaarisen tai yhden ainoan todellisuuden rajoittamia. Olemme vanhoja ja nuoria samaan aikaan. Olemme sekä viisaita että hulluja. Olemme opiskelijoita ja mestariopettajia samalla hetkellä. "Ja" on ihanan vapauttavaa. (Ja kun satunnaisesti unohdamme, Mestari-itse muistuttaa nopeasti Ihmis-itseä JA:n taianomaisuudesta, sillä se ei katoa, kun sen on kerran sallinut.)

Meillä on kunnia saada työskennellä Saint-Germainin kanssa. Hän on ollut ihminen aivan kuten me ja sitten hänestä tuli Ylösnoussut Mestari. Hän murtautui vapaaksi 1700-luvun lopulla ja vietti aikaa oleskelemalla Ylösnousseiden Mestareiden klubissa, enkeliulottuvuuksien kuumassa paikassa, ennen kuin alkoi työskennellä kanssamme 2009. Hän on aikamoinen näyttelijä (ja rohkaisee meitäkin näyttelemään).

Hän tulee luoksemme kutsumanimellä Adamus, mutta tämän puvun alla tiedämme hänen olevan Saint-Germain, SYM (Suuri Ylösnoussut Mestari). Hänellä on samankaltaisia ystäviä kuten Kuthumi lal Singh, Tobias, Madame Blavatsky, El Morya, Buddha ja Bob (Ylösnoussut Mestari Kanadasta). He olivat kaikki ihmisiä ennenkuin heistä tuli SYMejä. 

Muukalaisolennot eivät vietä, mistä syystä tahansa, aikaa kanssamme ja se on meille enemmän kuin OK. Suosimme Suuria Ylösnousseita Mestareita, jotka kävelivät maan päällä ihmisinä, sillä he tietävät, miltä tuntuvat kipeät jalat, riutuva sydän ja kaikki muu inhimillinen.


Tässä muutamia faktoja meistä:

• Kotipesämme on Golden, Colorado, USA. Rakastamme nimeä “Golden” postiosoitteessa. Se vain kuulostaa paremmalta kuin Plainsboro tai Hoboken.

• Internetlähetys- ja äänitysstudiomme on Louisvillessä, Coloradossa. Se lausutaan “Lew-is-vill” eikä “Loo-vill.” Loo-vill on Kentuckyssa.

• Meillä on noin 10 kokopäiväistä ja 6 osa-aikaista henkilökunnan jäsentä. Monet heistä ovat olleet meillä 10+ vuotta. Vanhenemme (ja nuorenemme) ja meillä on vielä kivaa.

• Meillä on noin 500 seritifioitua Crimson Circle opettajaa ympäri maailmaa. He opettavat Syventävien opintojen ydinkursseja ja ihailemme heitä valtavasti. 

• Lähetämme suoran nettilähetyksen joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina (kuukauden tauko kesäaikana), pääosassa Adamus Saint-Germain. Se on maksuton. Sinun ei tarvitse maksaa mitään. Viehättävää.  

• Pidämme noin 25 live-tapahtumaa ympäri maailmaa joka vuosi. Meillä oli tapana pitää useampia, mutta matkustaminen on muuttunut rankemmaksi ja pidämme studiostamme, Crimson Circle Connection Centeristä Coloradossa.

• Meillä ei ole sääntöjä, rituaaleja eikä vaatimuksia. Ei ole jäsenyyksiä eikä kuluja eikä sinun tarvitse käydä kursseja, jollet halua.

• Olemme normaali “C” voittoa tavoitteleva yhdysvaltalainen yhtiö, koska olisi vain liikaa paperityötä olla voittoa tavoittelematon. Ja emme ole kirkko.