Olet päässyt eroon lapsuutesi pikkukaupungista, muuttanut maailmalle ja nyt johdat useaa menestyvää yritystä pikatiellä mukavaan eläköitymiseen ja onnelliseen loppuelämään. Mitä elämästäsi puuttuu? Voi, vain pari näkymätöntä ystävää, jotka kääntävät elämäsi ylösalaisin! 

Geoffrey Hoppe: Nuoren miehen varhainen henkinen uteliaisuus lähes unohtui, kun hän palveli muutamia vuosia Yhdysvaltain armeijaan viestintäasiantuntijana NASAn Ames Research Centerissä (Mountain View, Kalifornia) ja astui sitten liike-elämään. Hän löysi tiensä useiden mainostoimistojen johtotehtäviin, jonka jälkeen käynnisti oman markkinointiyhtiönsä Dallasissa, Teksasissa kypsässä 28 vuoden iässä. Myöhemmin hän oli mukana perustamassa ilmailun telekommunikointialan yhtiötä (internetpalveluiden tuottaja liikesuihkukoneille ja kaupallisille lentoyhtiöille, nyt tunnettu Gogona) ja palveli myynnin ja markkinoinnin varatoimitusjohtajana vuoteen 2001. Ennalta tietämisen ironisesti hipaisemalla Geoffreyllä on kolme moniulotteisen telekommunikaatioteknologian patenttia sekä lukuisia tavaramerkkejä ja tekijänoikeuksia.

Linda Hoppe: Linda, joka on lahjakas taiteilija ja luonteeltaan erittäin luova, valmistui yliopistosta korkeimmin arvosanoin. Hän alkoi opettaa taidekasvatusta ja laati Teksasin ensimmäisen, uutta luovan taidekasvatuksen opetusohjelman lukioille. Hänen taiteellinen lahjakkuutensa toi hänelle työn Fortune 500 yhtiön muodin ostopäällikkönä, jossa hän valitsi tulevien sesonkien tyylejä ja malleja. Hän toimi myös Geoffreyn markkinoinnin konsultointiyrityksen johtajana useita vuosia.

Kohtalo: Geoffrey & Linda tapasivat lukiossa ja menivät naimisiin 1977 päivänä, jolloin Tähtien Sota sai ensi-iltansa. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin Tobias-niminen enkeli esittäytyi Geoffreylle lennolla. Vuoden kestäneiden keskustelujen ja opintojen jälkeen Geoffrey kertoi lopulta Lindalle näkymättömästä ystävästään. Pian sen jälkeen Tobias alkoi työskennellä paikallisen psykologin asiakkaiden kanssa tuoden syviä oivalluksia menneisiin elämiin ja nykyisiin haasteisiin.

Myöhäiskesällä 1999 muutamia ystäviä oli kutsuttu kuuntelemaan, kun Tobias puhui Geoffreyn välityksellä Lindan avustamana. Se oli alku Crimson Circlelle, organisaatiolle, jonka vauhdissa he yrittäisivät pian pysyä jokaisen hereillä olon hetkensä. Siitä Crimson Circle on kasvanut monikansalliseksi organisaatioksi ja Geoffrey & Linda matkustavat maailmalla pitämässä lukuisia työpajoja ja tapahtumia joka vuosi. 

He eivät nähneet sen tulevan, mutta taaksepäin katsoessaan he eivät muuttaisi mitään tästä erittäin epätavallisesta elämästä.