Материалите на Аления Кръг

Серия Творец

Урок 5: "Очаквайте промени и ги благославяйте"

Представя Тобиас, ченалинг чрез Джефри Хоуп

Представено пред Аления Кръг

На 9 декември 2000г.

http://www.shaumbra.ru/frm/viewtopic.php?f=9&t=28


Тобиас:


И така е скъпи приятели, отново се събрахме в „Аления Кръг“ в това особено време от вашата година (Рождество). Събираме се отново с тези, с които бяхме предишния път. Събираме се с тези, които бяха ангели заедно с нас, а после заминаха за място наречено Земя. Благодарим на всички за поканата да дойдем във вашето пространство. Това наистина е свещен и радостен момент, когато споделяме енергиите си с вас, когато се потапяме във вашите енергии.


 А сега в следващите няколко минути ще поработим с вас, за да настроим и балансираме енергиите в пространството, което създаваме заедно. Тук присъстват тези, които знаят и разбират как се тъче този „модел“. Знаят как да интегрират тези енергии. Просто молим всеки от вас да отвори сърцето си, да отвори пространството си. Толкова е трудно да се приближим както сега, когато ни го позволявате, когато давате разрешение за това. И така, молим ви да отворите сърцата си тази вечер, за да позволите на Всичко Което Е да се приближи една крачка по-близо.


Сега, докато свиреше вашата музика (преди ченалинга), тази група се развълнува. Премина емоция! Чрез Калдре (Джефри Хо уп), чрез всички присъстващи, ние я усетихме. Тя беше дълбока и любяща. Скъпи приятели, благодарим ви за възможността, да се съберем днес когато вие обединявате енергиите си, когато отваряте вратата за нас, за да можем да влезнем. О, тук има много емоции и много радост. Така е наистина!


(емоционално) Тази вечер тук дойде някой, когото можете да усетите. Той дойде, за да постои с вас за малко. Действително! Този, който дойде е от семейството на Сананда. Той е този с когото вие вървяхте. Той се появява пред всички вас които сте се събрали тук и които четете това. Той ще застане пред вас. Някога вие бяхте рамо до рамо с него и ние сме говорили за това и преди в този кръг, че имаше момент, когато Той плака, защото знаеше, че е време да си върви. Беше време да продължите превъплъщенията си, за да продължите пътешествието, изпитанията, да продължихте да се учите ат името на Духа и Всичко Което Е.


Този, който се нарича Йешуа Бен Йосиф се намира с вас сега. Той докосва раменете ви целува челото ви. Разхожда се из помещението. Това е позната енергия. Той е един от членовете на семейството на Шамбра. Тази енергия е наистина прекрасна. 


(много емоционално) Трудно е. Много е трудно да се говори сега, за това ще направим почивка. Ще направим пауза, докато вашия приятел, който ви преведе по пътя в миналото, се разпростре в залата. (пауза) Молим ви да приемете любовта, която той ви дарява от семейството на Сананда. Има такива драгоценни моменти, които просълзяват дори и нас. Тази семейна сбирка, когато Майстора на Любовта се завръща, за да постои с вас, да послуша историите ви за това въплъщение. Това наистина е прекрасно.


Интересно е, че следващите няколко седмици ще Го чествате. Или поне така си мислите! За това Той дойде във ваша чест. Той дойде, за да се разходи покрай столовете, да докосне всеки от вас, които сте тук или чете това, да ви напомни, че вие сте тези които възраждат Христовите семена на Земята. Вие сте Христос. Вие сте тези, които Той ще чества следващите седмици, заради работата която вършите.


Тези моменти са наистина прекрасни. (много емоционално и много поривисто). Даже за мен Тобиас е трудно да продължа. (пауза) Този, който пристигна от семейството на Сананда ще остане тук цялата вечер. Тези от легионите ангели и архангели, които са тук днес не влезнаха в първия кръг. Те са във втория и наблюдават. Те държат енергията си не така близо, както друг път, за да позволят на Йешуа Бен Йосиф да постои сред вас в чистота, във великолепие и любов. Ох, сега трябва да направим пауза за секунда!


Сега скъпи приятели напомняме ви за работата, която вършите. Всеки път, когато се събираме го правим, за да не забравите. Работата, която вършите-да напредвате. Вие създавате матрици за второто творение. Вие сте тези които взимат пустотата и я превръщат в творение. Ние знаем, ние разбираме, че имате и трудни дни. Но приятели, ако знаете и разбирате предизвикателството, което сте приели, ще знаете и защо има трудности.


Сега, тази вечер, със семейството си ще поговорим за промените. Това беше първото послание в Аления Кръг чрез Калдре. Ние говорихме за това известно време, но сега ще поговорим за промените които настъпват вътре във вас и по света който ви заобикаля. Ще ви обясним, защо чувствате определени неща. Ще поговорим за тази трансформация, която се случва у вас даже в момента. Надяваме се да ви помогнем да разберете как да получите този нов заряд, с който после всеки от вас и който чете това послание да може да използва новите инструменти. След това ще станете балансирани и любящи, изпълнени със съчувствие за да се превърнете в учителите които сте.


Гледаме тази група днес и виждаме много алени аури. Във ауричното поле на всеки от вас има алени отблясъци. Това е действителния знак на учителя. О, има и други цветове, но днес този който блести най-силно, е този който ви провъзгласява за учители. Не се съмнявайте в това, всеки от вас тук и всеки който ще се присъедини към нас, по свой собствен избор ще стане учител за тези, които ще дойдат после. За това се събираме тук.


Сега преди да продължим, искаме да ви разкажем една кратка история. Много обичаме да разказваме притчи! (подсмихва се ) Нашата история е за младия принц Джак. Джак живеел в прекрасно царство и бил принц. Майка му била кралица, а баща му–крал, това е важно. Младия принц Джак обичал да играе в кралството си. Имал много приятели приятелки, всички с които се срещал го уважавали и обичали. Имал прекрасен живот в Кралството на Всичко Което Е.


В детството си имал изследователски пориви. Имал страст и към игрите. Обичал да учи и всички които познавали младия принц скланяли глава и казвали: “Той е истински творец, великолепен творец. Той е този, който обича да пътешества, обича да изследва. Душата му винаги е весела. Той винаги се движи напред.“ Младия принц Джак не го свъртало на едно място. Когато станал юноша започнал да пътува на все по-големи разстояния из кралството си. Срещнал се с хора от Кралството, които силно се различавали от тези от свитата му.


Джак правел все по-далечни пътувания за по няколко дни, дори за седмица. На него му допадало всичко, което научавал. Обичал да вижда нови животни, дървета. Харесвал новите земи и новите небеса, които виждал. Обожавал пътешествията си. Младият принц никога не спирал за отдих. Пътувал ли пътувал и винаги по непознати места и винаги откривал нови приятели. 


Когато Джак станал пълнолетен, знаел че съвсем скоро ще му се наложи да управлява кралството. Знаел, че ще седне на трона. Ще бъде крал. За това взел решение. Казал си: “Преди да стана крал и да бъда принуден да седя в замъка по цели дни, да управлявам кралството, аз избирам да замина на едно последно изпитание, едно дълго пътешествие до място на което никой до сега не е стъпвал, място което така силно ме зове".


Принца решил да не взима свитата си, която обикновено го съпровождала по време на пътешествията. Решил да се изниже от двореца късно през нощта, взимайки само малката си раница. И така, той излязъл незабелязано и започнало пътуването му към места, непознати за него до сега. Преминал през села, в които не е бил. Продължил да пътешества все по-далеч и по-далеч по непознати територии. И всички те били нови, необикновени и вълнуващи, но всички били в пределите на Всичко Което Е.


Пътешествието му продължило месец след месец и той наближил края на владението си. Стигнал до вода, океан който никога не бил виждал до сега. Бил виждал езера и реки, но никога не бил виждал такова нещо. Бил чувал за великия океан от учените в своето кралство. Знаел, че има място, където земята свършва. Знаел, че по-натам не бива да се продължава. Младия принц Джак мислил цяла нощ как да постъпи. Чудел се да отплава ли в океана...или да се завърне. О, и както можете да предположите духът му бил твърде неспокоен за да се върне у дома! За това на следващия ден той започнал да строи кораб, малка лодка, с която да пътешества. Джак работил много дни, докато не останал доволен от работата си. След това с буца в гърлото и топка в стомаха (with a lump in his throat and a pit in his stomach), с чувството че може би нарушава някакво свещено правило, се отправил към места до които знаел, че не трябва да припарва.


Течението веднага го понесло. Той плавал много дни. Водата била спокойна. Вятъра приятен, слънцето ярко и всичко било наред. Но имало нещо тревожно, Джак се притеснявал, бучката в гърлото му нараствала, той усещал че нещо приближава.


Веднъж в един спокоен следобед -скучен по критериите на Джак–той видял огромна огнена стена, издигаща се от океана пред него. Той започнал да гребе обратно, опитвайки да се отдалечи от огнената стена  в океана, но колкото и силно да опитвал не можел да я надвие. Тя го засмуквала все по-бързо и по-бързо. Джак усещал топлината и и започнал да се паникьосва. Започнал неистово да крещи, да гребе в обратна посока, към кралството на Всичко което Е. но стената го погълнала. Бил погълнат от огнената стена.


Какво станало после, Джак не помни. Знае само, че се събудил изтощен, опустошен и вече нищо не помнел. Събудил на брега на странна земя. Не можел да си спомни нито името, нито от къде идва. В същото време нещо вътре в него му подсказвало, че е някой, но не можел да се сети кой. Това било своего рода амнезия.


Когато се събудил Джак видял земя, съвсем различна от всички видени до сега. Той знаел, че трябва да започне да я изследва. Ден след ден откривал нови неща за себе си и за душата си. Но безпокойството не го напускало през цялото това време. Имал чувството, че трябва да си спомни нещо или че има нещо което задължително трябва да знае. В момента в който го докосвал, то изчезвало. Опитвал се да си спомни своето минало.


След като живял много време на тази нова земя, той, срещнал една жена. Те поговорили и двамата се изненадали от тази среща. Оказало се че съществува някаква връзка по между им, но не знаели от къде. Жената го завела в град с още хора. Те строили сгради, имали деца, създавали нова цивилизация, но никой в целия град не си спомнял от къде е пристигнал. Те не помнели кои са. Те просто знаели, че трябва да продължават напред. Живота трябвало да продължи.


И така скъпи приятели, края на тази история е неизвестен, защото тя още не е приключила. И както може би вече знаете, Джак и останалите с които се е срещнал в новия град, сте самите вие. Вие сте тези ангели–изследователи, търсачи на приключения. Вие сте били изследователите на кралството на Бога в първия кръг. Вие бяхте принцовете и принцесите, наследниците на трона.


Вие бяхте тези неуморни изследователи. Вие потеглихте към пределите на кралството си. Вие бяхте тези, които отплаваха и преминаха отвъд първия кръг. Завършихте пътешествието си тук на Земята обградени от вселена, в създаването на която помагате, дори докато седите тук сега. Вие сте тези, които строят нови градове, създават нови магистрали, изобретяват неща които ги е нямало в собствените ви кралства. Вие сте тези, които създават шаблоните за второто творение. Вие сте тези, които се опитват да си спомнят, от къде сте дошли, какви са вашите корени, вашия произход.


Тези ангели, от другата страна на завесата, които тръгнаха да ви търсят, когато вие не се завърнахте от дългото си пътешествие–ние сме тези които краля и кралицата помолиха да тръгнат да ви търсят. Ние ви следвахме по петите, когато вие обикаляхте из Кралството на Всичко Което Е с песни за океана.


Когато стигнахме до това място, разбрахме, че сте изчезнали в митичните води зад пределите на Всичко Което Е. И ние ликувахме, защото никой от нашите познати не беше правил подобно нещо. Бяхме щастливи да разберем, че вие толкова силно обичахте Духа, че избрахте да отпътувате в търсене на това, което после да служи на всички.


Ангелите спряха пред огнената стена, безсилни да преминат отвъд. Те могат да се взират в огъня, могат да виждат отражение на живота ви на Земята проектиран върху огнената стена, могат да виждат какво правите, могат да усещат, но не могат да я преминат в момента.


Както и вие, огнената стена се променя. След относително кратко време, ще бъде възможно останалите от кралството да я преминат. И тогава, скъпи приятели границите на Всичко Което Е ще се разширят. Кралството ще се разшити отвъд пределите на великата огнена стена. То ще се разпростре до това ново място, което вие сте създали. Ще дойде ден в който болшинството от вас ще усетят, че свитата ви пристига. Ще познаете тези ангели и тогава ще си спомните за Дома. Тогава ще съществуваме заедно. Кралството на Всичко което Е ще бъде по-велико, благодарение на работата която свършихте на Земята.


Това разбира се е приказка, но тя описва вашето пътешествие. Нея разказваме през цялото време на пътешествието, опита и откритията ви. Скъпи приятели, ние се прекланяме пред това което правите, за това че се съгласихте да го направите. Ето защо този Дух от семейството на Сананда, е тук лично да ви благодари и да ви напомни за семейството.


А сега ще продължим със случващите се промени. Тук ще разгледаме науката образование и след това ще обсъдим петия урок от Серията на Създателя.


Дълго преди да дойдете на Земята вие се намирахте в състояние на „единство“. Всички ваши творения бяха създадени в единна система. Когато преминахте стената, вие приехте атрибутите на дуалността. Това беше опита на Джак. Това искаше Джак да опита и изследва. И той го направи. Вие всички го направихте.


Когато дойдохте на Земята вие приехте дуалностите и полярностите . Вече нямаше единство, имаше „двойственост“. Имаше светло и тъмно, позитив и негатив, във всеки случай вие така го наричахте. Както вече споменахме винаги имало баланс между тези енергии примерно 2/3 до 1/3.


Компонентите, дълбоко във вас реагират на стремежа ви към експерименти. Представете си една бяла и една черна топка. Това е вашата основа. И още си представете една прозрачна топка. В зависимост от опита, който избирате, прозрачната топка приема свойствата на светлината или тъмнината. Прозрачната топка се трансформира и за част от живота ви приема свойствата и цвета на бялата топка. Тогава вашия енергиен баланс ще бъде две части бяло и една част черно. И ще преминете през серия предизвикателства с такъв енергиен баланс, който ще осигури подходящите опитности.


После, когато преминавате през нов жизнен цикъл, топката отново може да стане прозрачна за известно време. О, и тогава за кратко ще изпитате баланс в живота си! С времето прозрачната топка ще премине на другата страна и ще стане черна. Тогава ще навлезе в нов опит с енергийния баланс- две части тъмно и една част светло.


Основно бялата топка си остава бяла, а черната–черна. Само прозрачната се променя от бяло в черно и обратно. Обаче понякога бялата и черната топка сменят полярностите си, защото те в крайна сметка се явяват огледала една за друга. Черната става бяла, а бялата –черна. И по някога това много смущава прозрачната топка!


Тези изменения като цяло стават рядко, на всеки няколко хиляди години. Това се случвало не само с вас, а и със съзнанието на цялата планета. Тази смяна на полярностите от светло към тъмно и от тъмно към светло отнема стотици години за да обхване цялото население, но се случва на няколко хиляди години.


Какво се случва сега скъпи приятели, смяната на полярностите става много бързо. Няма вече да отнема стотици години. Вие наблюдавате смяната на полярностите сега-бялата и тъмната топка променят свойствата си–на всеки няколко години. Това става толкова бързо. Прозрачната топка се опитва да приема свойствата на светлата и тъмната, но отново е смутена и не разбира кой кой е! (подсмихва се)


Има на Земята и такива хора, които носят със себе си особените атрибути на прозрачната топка. В техния случай прозрачната топка никога не става съвсем бяла или съвсем черна. Тя остава в „сиво“ състояние. Те не избират да имат характерните полярности или баланс 2/3 до 1/3, както е при другите. Носителите на тези енергии помагат да се промени вътрешната динамика на енергиите вътре във всички хора. Скъпи приятели, уважавайте гейовете, уважавайте всички които не се вписват във вашето „традиционно" общество, защото те са се нагърбили с изпълнението на много по-дълбока и сложна работа. Те не допускат предишния баланс на енергията 2/3 и 1/3. Обратно, тяхната прозрачна топка не избира нито тъмната нито светлата страна. Тя остава в неутрално положение или така нареченото „сиво“ състояние. Те са тези, които помагат за преодоляването на разрива в полярностите днес. Почитайте ги за дълбоката работа, която вършат.


Във всичко, което се случва сега с вас–светлината се сменя с тъмнина, тъмнината се сменя със светлина–става нещо ново. Четвърта топка идва скъпи приятели. Тази топка също е прозрачна. Тя е, изключително ясна и светла не такава като другата енергийна топка. Тя олицетворява Христовата енергия, която вече е във всички вас. Тази четвърта топка идва сега, за да освети Христовата енергия, да я върне към живот. Тази четвърта топка има ясен цвят, кристално прозрачен, различен от другата прозрачна топка вътре във вас.


Сега, когато тази четвърта топка навлиза във вашето същество, останалите три топки-бялата, черната и другата прозрачна-се опитват да я отблъснат! Те си мислят, че това е чужда енергия, която се намесва в техните енергийни структури. Те не разбират от къде идва и вътре става бъркотия! И после се чудите, защо преживявате душевни конфликти, когато се предполага, че живота ви трябва да е балансиран. Вие приемате атрибутите на четвъртата топка. Останалите три са доста озадачени сега, защото никога преди не е имало четвърта топка-тороид от както напуснахте кралството, никога не е имало четвърта структура. По-рано ви обяснявахме за цифрата 4. Това е същността-балансът на „четирите“, за които ви говорихме.


Сега ще ви разкажем от нашата гледна точка, за промените които се случват в най-дълбоките нива на това което сте-емоционално, физическо и ментално. Четвъртата топка се настанява във вашите енергийни структури. Тя общува с останалите топки. Убеждава ги, че и тя е част от тях и от тяхната структура. И трите изначални топки се научават да приемат четвъртата и когато успяват да разберат специфичната и енергия, те престават да я атакуват. Престават да се опитват да я изтласкат навън. Те се изморяват. Тази четвърта топка е силна, по-силна от всички останали взети заедно. Те започват да се вслушват в четвъртата топка, започват да усещат вибрациите и.


И след това нещо се случва скъпи приятели. Бялата топка губи свойствата си на бяло, черната губи черните си качества. Прозрачната се самопочиства. И всичките четири топки започват да излъчват нов вид цвят, междупространствен. Те ще започнат да святкат и бляскат и ще затанцуват и запеят заедно. Ще закръжат, ще празнуват. Те няма да имат един единствен цвят, но всички ще притежават всички цветове в превъзходна чистота. Ще светят и сияят, ще бъдат в хармония една с друга.


Това ще се случи, когато преминете през дуалността такава, каквато я познавате. Ще преминете на следващото ниво. От сега нататък ще го наричаме така (аудиторията се смее) Не е това, което вие си мислите, че е вашето пето, шесто или седмо измерение. Те всички са линейни. Това са формули известни на всички. Изменението в топките ви става сега. Гледаме групата и виждаме, колко трудно е приемането на Четвъртата топка.


Преди, ние ви помолихме да приемете нещата. По-скоро ви помолихме да „позволите“ от колкото да „полагате усилия“. Общувахме с вас на различни нива. Казахме ви, че е дошъл момента полярностите да прекратят играта си. Казахме, че е дошъл момента старите баланси 2/3 и 1/3 да отпаднат. Молихме ви да правите паузи, да практикувате „нищо не правене“ на тихо и спокойно място. В течение на това време тези три топки се приспособяваха и приемаха четвъртата.


Това е труден процес за преминаване. Вашата биология по-специално, все още не се е адаптирала към този нов елемент, който постъпва. Вие сте свикнали да работите в дуалностите–добро или лошо, правилно или неправилно, в зависимост от това какъв ден е и какъв цвят е придобила третата топка.


Но сега новият баланс навлиза във вашето същество. Тук присъстващите доктори, които замериха вибрациите и енергиите ви ще разберат това (отнася се за Др.Elena Upton и Dr. Mindy Reynolds, които по-рано през деня изнесли информация за отношението на новите технологии към замерването на енергийните полета на хората). Не е случайно, че тези доктори са тук сега и че им говорим за тези топки. Те ще наблюдават какво се случва с вас. Това е мощен процес, но и труден. Ще ви е трудно да издържите физически. Ще ви е трудно да останете емоционално тази радостна вечер, когато семейството на Сананда се събира заедно, ние ви молим да очаквате балансирани.


Скъпи приятели, скъпа Шамбра, в тази радостна вечер, когато семейството на Сананда се събира заедно, ние ви молим да очаквате промените в живота си и да ги благославяте.


Урок Номер Пет-ОЧАКВАЙТЕ ПРОМЕНИТЕ В ЖИВОТА СИ И ГИ БЛАГОСЛАВЯЙТЕ. Вие молихте да бъдете тези, които ще учат, ще израстват и ще усещат. Вие сте тези, които помолиха за прехода в следващо въплъщение на Земята. Вие сте тези, които казаха, че ще преминат през дуалността в най-новите енергии. В такъв случай няма ли да бъдат справедливи измененията които ще настъпят в живота ви и в някои случаи дори ще ви се струва, че всичко изчезва от живота ви? Вие проправяте пътя за Новата Енергия.


Тези от вас, които сега преживяват най-трудните си моменти...подаваме ви ръката си и нашата любов, защото знаем през какво преминавате. Но за това си има причина. Това има смисъл. Молим всеки от вас, да позволи на промяната да се случи. Може да ви се стори, че старото ви Аз се разрушава. Може да ви изглежда, че всяка мечта и желание които сте имали някога се разрушава. В известна степен сте прави. Вие проправяте път. Четвъртия елемент навлиза във вас. За да работи той надеждно много неща във вашия живот ще трябва да се променят.


Скъпи приятели, скъпа Шамбра, очаквайте промени и ги благославяйте. Ако загубите работата си, благословете я. Ако тялото започне да ви боли, след като сте го поместили в печката на благодатта и вие се чудите защо става така, благословете промяната. Знаем, че това не е което очаквахте, че изведнъж ще станете здрави. Вие очаквахте да се балансирате мигновено. Скъпи приятели, понякога промените настъпват на по-дълбоко ниво. По някога е нужно цялостно изменение и обновление. По някога старите основи трябва да бъдат разрушени. Тези промени, през които преминавате, наистина са свещени. Не се паникьосвайте. Не се безпокойте. В момента, дори Калдре роптае, като говорим така. Той казва, лесно ни е на нас, да говорим като не го изпитваме на гърба си! (подсмихва се) Но ние разбираме.


От нашата перспектива виждаме много добре какво се случва в живота ви. Измененията, които сега се случват, представляват прочистване. Можем да видим, как тези промени проправят пътя за прехода в четвърто измерение. Може да има дни в които, лежите болни в кревата си и не можете да се надигнете от него. Може да има дни в които сте в депресия и не знаете защо. Съветваме всеки от присъстващите или четящите това–не се борете. Благославяйте промените и това ще им даде нова енергия. Разбирате ли за какво говорим сега?


Става това, че трите изначални топки, действително се опитват да отритнат четвъртата. Те предполагат, че тя ви застрашава. Това е един от първите случаи в които трите топки са съгласни по между си и се обединяват! (подсмихва се) Много промени ще настъпят, заради смута от четвъртия елемент. Те ще го тестват. Смятат го за самозванец. Мислят си че идва от такова място, което не служи на общото ви благо. Те се опитват да защитят нещо вътре, нещо ценно за тях–съществуването на дуалността. С ваше „позволение“ , четвъртата топка ще има възможност да се интегрира бързо и лесно. Поговорете с вашето вътрешно същество и позволете на своето Аз да знае, че четвъртия елемент е част от процеса. Това ще облекчи процеса на преход и ще го ускори.


Позволете на бялата и черната и прозрачната топка да се приближат до четвъртия елемент. Позволете им да усетят любовта там, любов, която се явява неотменна част от него, да усетят приемането и чистотата които струят от четвъртия елемент. Това е нещо което ще забележите с човешкото си съзнание-чистотата, която идва заедно с четвъртия елемент. Тогава вие ще знаете, че той е реален и истински. Но в момента, в който приятели този нов танц се вихри във вашето същество, очаквайте промени в живота си и ги благославяйте. Благославяйте ги защото те прокарват нов път за нещо основателно и свещено. Благославяйте тези промени в живота си.


Когато бялата, черната и прозрачната топка свикнат с четвъртия елемент, тъй да се каже се адаптират към него, ще започнат да приемат неговите характеристики. Когато го направят, ще започнат да излъчват електро-магнитните характеристики, които сдържат толкова отдавна. Те ще се научат да излъчват ясни светлинни характеристики, на тъмнина и прозрачност. Ще се събудят един ден и ще установят, че вече не са облечени със старите си роби. Повече не притежават характеристиките на дуалността.


Ние не говорим скъпи приятели за нещо което ще се случи в далечно бъдеще. Това се случва във всеки от вас сега. Както казахме, лекарите които присъстват тук днес, дойдоха по хубав повод: да чуят и почувстват тази енергията. Те ще започнат да изследват това в работата си. И нищо от това не е случайно.


А докато чакате промените, които ще се случат в дълбините на вашето същество...физически, емоционални, ментални. Благославяйте тези промени и започнете да забелязвате новите неща които идват в живота ви. Това, което ви споделяме днес и на другите сбирки...всеки от уроците беше щателно избран. Всеки беше избран акуратно. Превеждаме ви през тях много внимателно. Нашия приятел Калдре, нервничи защото иска вече да сме на урок 12! (аудиторията се смее)


Но скъпи приятели, когато се върнете в своя свят и започнете да работите с другите хора и започнете да ги учите, как да подобрят състоянието си, ще трябва да разбирате този умишлен процес. Ще трябва да разбирате всичко което се случва в тяхното същество, отказа от старото, приемането на новото. Вие ще трябва да приемате всичко това. Когато ги погледнете и видите тяхната „единна чакра“, ще видите и техните енергийни полета и че на дълбочинно ниво те започват да приемат четвъртия елемент. тогава ще знаете как да работите с тях.


За придобиване на нужното състрадание вие ще преминете първи през това. Ще го изпитате върху себе си. Ще го изпитате възможно най-дълбоко и силно от когото и да било от тези с които после ще работите. Вие ще бъдете първите, които ще интегрират четвъртия елемент.


За това ви обичаме така нежно. За това сме благодарни за вашето служене. То ни изумява и ние идваме в този кръг, за да видим тези души, тези същности усмивките по лицата ви, да чуем смеха ви. Той ни изумява, защото знаем колко труден е пътя ви. Знаем, че в даден момент всеки от вас може да каже:“ Мили Дух не мога повече да продължавам по този труден път, това пътешествие“. Знаем, че всеки момент може да кажете „не“, но въпреки това се връщате тук отново и отново! Връщате се с любов. Връщате се в служене. Връщате се позволявайки на телата си да бъдат там, където новите неща се тестват и интегрират. Вие се завръщате, позволявайки на емоционалното си тяло да бъде площадка за обучение не само за вас, но и за останалите.


О, ние ви говорихме за това преди, но то вече не се отнася за вас. Разбирате ли? Вие сте чисти. Това през, което преминавате го правите в името на любовта си към Духа и от любов към всички останали които ще дойдат. Нещастията и изпитанията, които ви съпътстват сега, в същност не са вашите собствени. Вие ги приемате в името на Всичко Което Е. Вие интегрирате този четвърти елемент сега, знаейки, че ще е трудно за физическото ви тяло, знаейки че ще е трудно за човешкото ви същество.


Ето защо ви уважаваме. За това Йешуа Бен Йосиф пожела да се присъедини към вас. Той помоли да постои насаме с вас в този кръг. Той помоли другите ангели да наблюдават от разстояние. Той помоли да сподели това време с вас като със семейство, като равни. Той беше тук през цялото време–вие знаехте–работеше с вас индивидуално, изпращайки ви съответните вибрации. Докато вие слушахте или четяхте това послание, скъпи приятели, този велик майстор се докосна до вас по много особен начин. И сега той благодари за тази възможност, да бъде в Аления Кръг, насаме с вас тази вече, за да сподели това най-драгоценно време, за да сподели тази нова информация.


Тази информация скъпи приятели, ще промени много във вашия кръгозор, за това как мислите, че са подредени нещата. Ние наричаме това „четирикратна математика“. Това е което вие наричате квантов скок. Това е свързано с година 2012 от вашето време (който , както казахме, вероятно ще настъпи по-рано). Тази информация ще измени и промени цялата ви перспектива. Тя ще предаде вашите изследвания по целия свят. Ние я споделяме с вас тази вечер, защото вие сте едни от първите които ще я интегрират в своите същности. За това се чувствате по този начин.


С ваше позволение ще останем още малко. Ще послушаме музика заедно (Коледен концерт от Робърт Коксън). Ще се насладим на топлотата на вашата компания, на топлината на сърцата ви. Ще постоим с вас в този Ален Кръг, за да усетим енергийните модели на тази музика, която ви се предава( чрез робърт Коксън) тази вечер. Тези вибрации ще преминат през вашето същество, ще се протегнат и ще докоснат вашия четвърти елемент. Тези вибрации приветстват четвъртия елемент във вашето същество и ще започнат процеса на активация, за който говорихме. Скъпи приятели, предстои голямо проучване, голямо. Но в този кратък промеждутък от време тази вечер, просто пуснете всичките си безпокойства.


И в отговор на вашия въпрос, днес няма да проведем обичайната сесия с въпроси и отговори, но ще има друг момент в който ще работим с вас и ще слагаме тези елементи в печката, в чужда не във вашата собствена! (голям смях в аудиторията) Молим ви да не пришпорвате този процес. Молим ви да се придържате към това, за което говорихме по-рано. Слагайте само собствените си проблеми в своята Печка на Благодатта.


Скъпи приятели ще останем до края на вечерта, за де се хармонизираме с музиката и да понаблюдаваме как новата топка–четвъртия елемент, намира признание от вашето същество. Обичаме ви нежно приятели. И както вече знаете, никога не сте сами.


И това е така ...

 

 

Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова