"Ottakaa muutokset innolla vastaan"

Esitetty Crimson Circlelle
9.12.2000
Suomentanut Lea Lintunen


Tobias: Ja niin se on, rakkaat ystävät, että kokoonnumme jälleen "purppurapiirissä" tänä erityisenä vuodenaikana (joulu). Kokoonnumme vanhojen tuttujen kesken. Kokoonnumme enkeliystäviemme kanssa, jotka jättivät meidät tullakseen maapallolle. Kiitämme teitä kutsusta. Tämä on todellakin pyhää ja iloista aikaa liittyä seuraanne, jakaa energianne.

Seuraavien minuuttien aikana työskentelemme kanssanne säätääksemme ja tasapainottaaksemme yhdessä luomamme tilan energiat. Seuraamme on liittynyt niitä, jotka tuntevat ja ymmärtävät, mitä "kutominen" on.
Ne ymmärtävät, kuinka nämä energiat asetellaan. Pyydämme teitä yksinkertaisesti avaamaan sydämenne, avartumaan. Voimme tulla näin lähellä teitä vain silloin, kun annatte siihen lupanne. Joten pyydämme teitä avaamaan sydämenne tänä iltana ja päästämään Kaiken Mitä On yhden askeleen lähemmäksi teitä.

Kun musiikki soi muutama minuutti sitten (ennen kanavointia), tämän ryhmän valtasi liikutus.
Jalat altavievä liikutus! Tunsimme sen Cauldren (Geoffrey Hoppe) ja jokaisen teistä kautta. Se oli syvä ja rakastava tunne. Rakkaat ystävät, kiitämme teitä kyvystänne kokoontua näin ja yhdistää energianne, siitä että kutsutte meidät joukkoonne. Voi, tähän liittyy paljon tunnetta ja iloa. Aivan!

(liikuttuneena) Tänä iltana seuraamme liittyy entiteetti, jonka läsnäolon saatatte jo aistia. Hän liittyy seuraanne jälleen, kulkeakseen hetken rinnallanne. Aivan! Tämä seuraamme liittyvä entiteetti tulee  Sanandan perheestä. Olette kulkeneet Hänen rinnallaan aikaisemminkin. Hän tekee nyt läsnäolonsa tunnetuksi tänne kokoontuneille ja tätä lukeville. Hän ilmaisee läsnäolonsa. Olette kulkeneet Hänen kanssaan aikaisemminkin, ja kuten olemme jo kertoneetkin teille, eräässä vaiheessa Hän itki tietäessään, että Hänen oli aika jättää maapallo. Oli teidän vuoronne siirtyä eteenpäin moniin elämiinne jatkaaksenne matkaa, jatkaaksenne kokemusten keräämistä ja oppimista Henkeä, Kaikkea Mitä On varten.

Tämä perheemme jäsen, joka tunnetaan nimellä Yeshua Ben Joseph, kulkee nyt joukossanne. Hän koskettaa olkapäitänne. Hän suutelee otsianne. Hän kulkee tämän huoneen käytävillä. Energia tuntuu teistä tutulta. Se on osa perhettämme, Shaumbroja. Tämä energia on todella suloista.


(hyvin liikuttuneena) On vaikeaa edes puhua tällä hetkellä, tässä energiassa, joten pidämme pienen tauon. Pidämme pienen tauon sillä aikaa kun ystävänne, joka on auttanut ohjaamaan teitä polullanne, kävelee näillä käytävillä. (tauko) Pyydämme teitä yksinkertaisesti vastaanottamaan sen rakkauden, jota Hän tänä iltana välittää teille Sanandan perheeltä. Jotkut hetket ovat niin kallisarvoisia, että ne nostattavat kyyneleet meidänkin silmiimme.Tämä on sukukokous, kun Rakkauden Mestari palaa seuraanne kuullakseen kokemuksistanne ja tähän elämäänne liittyvistä tarinoista. Energia on todellakin suloista.


On mielenkiintoista, että muutaman viikon päästä on joulu ja te osoitatte silloin Hänelle kunnioitustanne. Tai niin te siis luulette! Sillä Hän on täällä kunnioittaakseen teitä. Hän on täällä kulkeakseen tuolirivien välissä ja
  koskettaakseen jokaista paikalla olevaa ja tätä lukevaa, muistuttaakseen siitä, että on teidän vuoronne puhaltaa Kristus-siemen eloon tällä kertaa. Te olette todellakin Kristus-olentoja. Hän juhlii tekemänne työn vuoksi.

Nämä hetket ovat todella suloisia.(hyvin liikuttuneena, ääni murtuen) Jopa minun, Tobiaksen, on vaikea jatkaa. (tauko) Tämä Sanandan perheen jäsen liittyy nyt seuraanne koko tapaamisemme ajaksi. Enkelit ja arkkienkelit eivät liity välittömään piiriinne tänä iltana. Ne istuvat toisessa ympyrässä, tarkkailemassa. Ne eivät tuo energiaansa kovin lähelle teitä salliakseen Yeshua Ben Josephin istua seurassanne kaikessa selkeydessään, loistossaan ja rakkaudessaan.
Voi ei, meidän on pakko pitää jälleen pieni tauko!

(tauko)

Ja nyt rakkaat ystävät, muistutamme teitä tekemästänne työstä. Muistutamme teitä siitä joka kerta siltä varalta, että olette ehkä unohtaneet. Kyse on tekemästänne työstä. Siirrytte eteenpäin. Luotte Toisen luomistyön malleja. Te olette niitä, jotka luovat tyhjyydestä uusia asioita. Tiedämme ja ymmärrämme, että elämänne on joskus vaikeaa. Mutta ystäväni, jos tietäisitte ja ymmärtäisitte koko vastaanottamanne haasteen, niin ymmärtäisitte myös tietyt vaikeudet.


Puhumme perheemme kanssa tänä iltana muutoksesta. Ensimmäinen Cauldren kautta annettu Crimson Councilin viesti koski juuri muutosta. Emme ole viime aikoina keskustelleet asiasta, mutta tänään puhumme teille muutoksista. Puhumme muutoksista, joita tapahtuu teissä itsessänne sekä teitä ympäröivässä maailmassa. Selitämme, miksi teillä on tiettyjä tuntemuksia. Puhumme teille olemuksessanne tälläkin hetkellä käynnissä olevasta muutoksesta. Toivomme voivamme auttaa teitä ymmärtämään, kuinka tämä muutos voimaannuttaa teitä, jotta kaikki tämän viestin kuulevat tai lukevat saisivat käyttöönsä tarjoamamme työvälineet. Kun olette oivaltaneet tämäniltaisen viestimme, niin saavutatte tasapainon, rakkauden ja myötätunnon, joita tarvitsette opettaessanne muita.


Katsomme tätä ryhmää tänä iltana ja näemme monia purppuranpunaisia auroja. Jokaisen teistä aurassa on suikaleita, jotka hohtavat karmiininpunaista. Tämä on aidon opettajan merkki. Onhan teillä toki muitakin värejä, mutta tänä iltana eniten loistaa se, joka julistaa teidän olevan opettajia. Älköön kukaan teistä erehtykö tämän asian suhteen: tulette omasta vapaasta tahdostanne opettamaan muita. Siksi me olemme kokoontuneet tänne.


Ennen kuin jatkamme, haluamme kertoa teille lyhyen tarinan. Nautimme todella näiden tarinoiden kertomisesta! (hykertelyä) Tämän iltainen tarinamme kertoo nuoresta Jack-nimisestä prinssistä. Jack asui suurenmoisessa Kuningaskunnassa ja oli siis prinssi. Hänen äitinsä oli kuningatar ja isänsä kuningas – ja tässä piileekin asian ydin. Tämä nuori prinssi oli vielä poikanen ja nautti eniten leikkimisestä. Hänellä oli paljon ystäviä ja leikkitovereita. Kaikki, jotka kohtasivat Jackin, kunnioittivat ja rakastivat häntä. Kaiken kaikkiaan Jackillä oli erittäin hyvä elämä sIAM-nimisen kuningaskunnan prinssinä. (suom. huom. sIAM viittaa Aasian loisteliaaseen ja tarunhohtoiseen kuningaskuntaan Siamiin, nyk. Thaimaa, sekä Minä Olen (I am)-käsitteeseen).

Lapsuudessaan Jackilla oli tarve kokea uusia asioita. Hän tunsi tarvetta leikkiä ja oppia. Muut katselivat nuorta prinssiä päitään pyöritellen ja totesivat: "Hän on aikamoinen luoja, suurenmoinen luoja. Hän rakastaa matkustelua ja uusia kokemuksia. Hänen sielunsa on aina leikkisä. Hän on jatkuvassa liikkeessä eteenpäin." Voi, tämä nuori Jack-prinssi ei pysynyt hetkeäkään aloillaan. Kun hän kasvoi teini-ikäiseksi, johtivat hänen matkansa yhä kauemmaksi ja kauemmaksi, Kuningaskunnan rajamaille, kyliin kaukana Kuningaskunnan keskustasta. Siellä Jack tapasi ihmisiä, jotka kuuluivat Kuningaskuntaan, mutta olivat erilaisia kuin Kuningaskunnan keskustan asukkaat.


Jack matkusti yhä kauemmaksi ja kauemmaksi, ja oli usein poissa päiväkausia, jopa viikkojakin. Hän rakasti kaikkea oppimaansa. Hän rakasti uusia eläimiä ja puita, joihin hän tutustui Kuningaskunnan rajamailla. Hän rakasti uusia maita ja taivaita. Hän rakasti matkojaan. Nuori prinssi Jack ei levännyt koskaan vaan valmistautui aina uuteen matkaan, valmiina löytämään uusia paikkoja ja uusia ystäviä.


Kun nuoresta prinssistä kehkeytui mies, hän tiesi hallitsevansa pian Kuningaskuntaa. Hän tiesi tulevansa istumaan valtaistuimella, hänestä tulisi pian kuningas. Joten Jack teki päätöksen ja sanoi:
  "Ennen kuin minusta tulee kuningas ja joudun istumaan linnassani hallitakseni tätä Kuningaskuntaa, niin valitsen lähteväni hakemaan viimeistä kokemusta. Lähden pitkälle matkalle paikkaan, jossa en ole koskaan aikaisemmin käynyt, paikkaan joka on jännittävä ja haasteellinen."

Nuori prinssi päätti lähteä matkaan ilman kuninkaallista saattuetta, joka tavallisesti seurasi häntä matkoilla. Hän päätti livahtaa ulos myöhään illalla, mukanaan vain pieni selkäreppu. Niin hän tekikin ja ohitti alussa tutuksi tulleita paikkoja. Hän ohitti kyliä, joissa oli aiemmin vieraillut. Hän jatkoi matkaa yhä kauemmaksi ja kauemmaksi alueille, joissa hän ei ollut koskaan aikaisemmin käynyt. Ne olivat uusia, erilaisia ja jännittäviä paikkoja, mutta edelleenkin sIAMin Kuningaskunnan rajojen sisäpuolella.


Kun Jack jatkoi matkaansa, joka oli muuten kestänyt jo kuukausia, tuli hän rajalle. Hän tuli ennennäkemättömän valtameren rannalle. Hän oli nähnyt aiemminkin järviä ja jokia, mutta ei koskaan mitään näin suurta. Hän oli kyllä kuullut valtavista meristä opiskellessaan Kuningaskuntansa perimätietoa. Hän oli kuullut paikasta, johon maa loppui. Hän oli kuullut, että sen kauemmaksi ei saisi mennä. Hän tiesi, että tähän paikkaan Kuningaskunta loppuu eikä ole sopivaa jatkaa eteenpäin. Nuori prinssi Jack istui koko yön valveilla mietiskellen jatkaako eteenpäin vai ei. Hän väitteli itsekseen purjehtiako merelle … vai palatako Kotiin.


Voi, tehän tiedättekin, että Jack oli aivan liian rauhaton palatakseen Kotiin! Joten seuraavana päivänä hän alkoi rakentaa alusta, pientä venettä, jonka hän laskisi vesille. Jack työskenteli veneensä kimpussa päiväkausia, kunnes oli vihdoin tyytyväinen lopputulokseen. Sitten, pala kurkussa ja vatsa vihloen, tuntien että hän oli rikkomassa pyhää sääntöä, astumassa kiellettyyn paikkaan, lähti hän matkaan.


Virtaus kuljetti häntä nopeasti avomerelle. Jack purjehti monta päivää. Meri oli tyyni ja tuulet lempeät. Aurinko paistoi kirkkaasti ja kaikki tuntui hyvältä. Mutta läsnä oli myös levottomuus, levottomuus Jackin olemuksessa. Pala hänen kurkussaan kasvoi kasvamistaan. Vihlonta vatsassa yltyi ja Jackia kuvotti. Hän tiesi, että jotakin oli tapahtumassa.


Eräänä rauhallisena iltapäivänä – tylsänä Jackin mittapuun mukaisesti – hän näki suuren Tulimuurin kohoavan merestä. Hän alkoi meloa taaksepäin välttääkseen sen. Mutta vaikka hän kuinka yritti, ei hän pystynyt taistelemaan suuren Tulimuurin voimaa vastaan. Se imi Jackia itseään kohti, veti häntä lähemmäksi ja lähemmäksi. Jack tunsi sen kuumuuden ja myllerryksen. Hän saattoi tuntea Tulimuurin keskuksessa vallitsevan sekasorron. Jack alkoi kirkua meloessaan, yritti palata takaisin sIAMin Kuningaskuntaan. Mutta Tulimuuri veti häntä yhä lähemmäksi, imi hänet sisäänsä.


Siinä vaiheessa Jack menetti muistinsa.
Hän tiesi vain heränneensä myöhemmin ja tunteneensa olonsa voimattomaksi ja tyhjäksi, ilman muistoja. Hän heräsi oudon maan rannalla. Hän ei muistanut nimeään eikä kotipaikkaansa. Hän tiesi sisimmässään olevansa joku, mutta ei muistanut kuka. Se tuntui tavallaan samalta kuin muistinmenetys.

Kun Jack avasi silmänsä, hän näki uuden maan, erilaisen kuin mikään muu hänen aikaisemmin näkemistään paikoista. Hän tiesi, että oli aika nousta ylös ja alkaa tutkia sitä. Hän tutki uutta maata öin ja päivin ja löysi itselleen uusia asioita. Koko sen ajan, jonka hän vietti etsien ja tutkien… koko sen ajan hän tunsi jälleen levottomuutta. Hänestä tuntui, että hänen pitäisi tietää tai muistaa jotakin, jotakin joka pyöri aivan kielen päällä.
Hän yritti muistaa menneisyytensä.

Tutkittuaan pitkään tätä uutta maata, törmäsi hän eräänä päivänä naiseen. He juttelivat ja iloitsivat  toinen toisensa tapaamisesta. Heidän välillään tuntui olevan näkymätön side, mutta he eivät tienneet miksi. Nainen vei hänet mukanaan kylään, jossa oli muitakin asukkaita. Tässä kylässä rakennettiin. Siellä synnytettiin lapsia. Sinne luotiin uutta sivilisaatiota, mutta kukaan kylän asukkaista ei muistanut, mistä he olivat sinne tulleet. He eivät muistaneet, keitä olivat. He vain tiesivät, että heidän oli siirryttävä eteenpäin. Oli aika jatkaa elämää.

Rakkaat ystävät, tällä tarinalla ei ole loppua, koska sitä ei ole kirjoitettu vielä. Ja kuten jo varmaan tiedättekin, tämä Jackin ja kylän muiden asukkaiden tarina on teidän tarinanne. Te olitte vielä enkelimuodossa ollessanne tutkimusmatkailijoita ja seikkailijoita. Te olitte niitä, jotka tutkivat Jumalan Kuningaskuntaa Ensimmäisessä ympyrässä. Te olitte prinssejä ja prinsessoja, jotka tulisivat perimään valtakunnan.


Te olitte rauhattomia ja halusitte lähteä tutkimusmatkalle. Vaelsitte Kuningaskunnan rajamaille asti.
 Te laskitte veneenne vesille ja purjehditte Ensimmäisestä ympyrästä. Päädyitte tähän Maa-nimiseen paikkaan, jota ympäröi maailmankaikkeus, jota vielä tälläkin hetkellä autatte luomaan. Te rakennatte uutta kylää, uusia tapoja tehdä asioita. Te oivallatte uusia asioita, joita ette mitenkään olisi pystyneet oivaltamaan vanhassa Kuningaskunnassa. Te luotte malleja Toista luomistyötä varten.Yritätte muistaa kotipaikkanne, juurenne, alkuperänne.

Verhon toisella puolella olevat enkelit ovat niitä, jotka lähtivät etsimään teitä lähtiessänne tuona yönä pitkälle matkallenne. Me olemme niitä, joita kuningas ja kuningatar pyysivät lähtemään etsimään teitä. Me olemme niitä, jotka seurasivat jälkiänne halki sIAMin Kuningaskunnan, aina suuren meren rannalle asti.


Rakkaat ystävät, kun jälkenne päättyivät sinne, tiesimme että olitte lähteneet tarunomaisille vesille, Kaiken Mitä On ulkopuolelle. Ja me iloitsimme tästä havainnosta, sillä kukaan muu tuolloin tuntemistamme entiteeteistä ei ollut koskaan aikaisemmin tehnyt niin. Me iloitsimme siitä,

että välititte meistä. Rakastitte Henkeä niin paljon, että valitsitte tämän pitkän matkan, jonka tiesitte hyödyntävän meitä kaikkia.

Enkelit seisovat Tulimuurin vieressä eivätkä pysty siirtymään sen toiselle puolelle. Ne näkevät sen sisään. Ne pystyivät näkemään kuvia elämästänne Maan päällä niiden heijastuessa Tulimuuriin. Tämän valkokankaan kautta ne näkevät, mitä te teette. Ne voivat tuntea teidät, mutta eivät tällä hetkellä pysty siirtymään Tulimuurin toiselle puolelle.


Teidän muuttuessanne muuttuu Tulimuurikin. Suhteellisen lyhyen ajan kuluttua Kuningaskuntamme muidenkin asukkaiden on mahdollista kulkea sen lävitse. Ja siinä vaiheessa, rakkaat ystävät, sIAMin Kuningaskunnan rajat laajenevat. Kuningaskunta laajenee suuren Tulimuurin toiselle puolelle. Se laajenee tähän teidän luomaanne uuteen paikkaan. Tulee päivä, jonka suurin osa teistä tulee näkemään: Kuningaskunta tulee teidän luoksenne. Tunnistatte muut enkelit ja silloin muistatte Kodin. Ja silloin me olemme samassa todellisuudessa teidän kanssanne. sIAMin Kuningaskunta kasvaa teidän Maan päällä tekemänne työn ansiosta.


Aivan, tämä on tarina, mutta se kuvastaa teidän matkaanne.
Siitä me puhumme koko ajan – teidän matkastanne, kokemuksistanne ja löydöistänne. Rakkaat ystävät, teitä kunnioitetaan kaiken tekemänne vuoksi. Teitä kunnioitetaan kuormanne vuoksi. Erityisesti siksi tämä Sanandan perheen jäsen saapuu luoksemme tänä iltana, kiittämään teitä ja muistuttamaan teitä perheen olemassaolosta.

Jatkamme pian keskustelemalla lisää edessä olevista muutoksista. Tarkastelemme tiedettä opetusten takana.
Sen jälkeen puhumme Luoja-sarjan viidennestä oppitunnista.

(tauko)

Käytämme nyt analogiaa auttaaksemme teitä ymmärtämään sisällänne tapahtuvia muutoksia. Ne ovat käynnissä juuri nyt olemuksienne syvimmissä sopukoissa, syvemmällä kuin DNA, syvemmällä kuin magneettiset energiakuviot ja syvemmällä kuin syvimmät värähtelyt.


Ennen kuin tulitte Maan päälle, olitte aina olleet "ykseydessä", yksikkömuodossa.
Loitte kaiken ykseyden puitteissa. Kun siirryitte Tulimuurin toiselle puolelle, otitte käyttöönne kaksinaisuuden ominaisuudet. Jackin kokemus oli kaksinaisuuden kokemus. Sen Jack halusi tuntea ja kokea. Ja aivan niin hän kokikin. Aivan kuten te kaikki olette kokeneet!

Kun tulitte Maan päälle, otitte käyttöönne kaksinaisuuden tai polaarisuuden ominaisuudet.
Ette enää tunteneet ykseyttä, vaan pikemminkin "kaksi". Oli valo ja pimeys, positiivinen ja negatiivinen, ihan miten vain haluattekin asian ilmaista. Kuten olemme maininneet aiemminkin, vallitsi energioiden välillä aina noin 2/3:n ja 1/3:n tasapaino.

Syvällä sisimmässänne sijaitsevat energiakomponentit, jotka tekevät teistä sen mitä olette ja vastaavat haluunne kokea tiettyjä kokemuksiin. Kuvitelkaa nyt, että sisimmässänne on yksi valkoinen marmori ja yksi musta marmori. Ne muodostavat ytimenne. Kuvitelkaa myös, että lisäksi on olemassa läpinäkyvä marmori. Riippuen valitsemistanne kokemuksista, läpinäkyvä marmori vastaanottaa joko valon tai pimeyden ominaisuuksia. Läpinäkyvä marmori muuttaa väriään ja ottaa tietyksi ajanjaksoksi esimerkiksi valkoisen marmorin ominaisuudet ja värin. Silloin sisimmässänne on energiatasapaino, joka muodostuu kahdesta kolmasosasta valkoista ja yhdestä kolmasosasta mustaa. Ja saatatte käydä tässä energiatasapainon tilassa läpi sarjan kokemuksia tai haasteita saadaksenne aikaan sopivan
 "kitkan" täydellistä kokemusta varten.

Monien elämienne aikana saattoi muutoksen läpikäynyt läpinäkyvä marmori – se joka aiemmin muuttui valkoiseksi –
 muuttua joksikin aikaa neutraaliksi, läpinäkyväksi. Ja aah, silloin tunsitte hetken olevanne tasapainossa! Tietyn ajan kuluttua läpinäkyvä marmori siirtyi kuitenkin toiselle puolelle ja omaksui mustan marmorin ominaisuudet. Se näytti ja tuntui mustalta. Sillä oli mustan marmorin energiakuvio. Silloin teillä oli jälleen mahdollisuus uusiin kokemuksiin tämän kaksi osaa mustaa, yksi osa valkoista-energiatasapainon kanssa.

Yleisesti ottaen valkoinen marmori on pysynyt valkoisena ja musta mustana. Läpinäkyvä marmori on siis se joka muuttuu, siirtyy valkoisesta mustaan ja päinvastoin. Joskus on kuitenkin käynyt niin, että valkoinen ja musta marmori ovat vaihtaneet puolia, sillä ne ovat todellakin vain toinen toisensa peilikuvia. Mustasta tuli valkoinen ja valkoisesta musta. Ja tämähän sekoitti joskus läpinäkyvän marmorin aivan täydellisesti!


Tällainen puolien vaihto tapahtuu vain hyvin harvoin, kerran monessa tuhannessa vuodessa. Se ei myöskään tapahdu ainoastaan yksilössä, vaan yleensä koko planeetan tietoisuudessa. Kuluisi useita satoja vuosia, ennen kuin koko väestö reagoisi tähän
 polaarisuuden vaihtumiseen valosta pimeyteen ja pimeydestä valoon. Itse tapahtuma siis esiintyy yleensä vain kerran monessa tuhannessa vuodessa.

Tällä hetkellä, rakkaat ystävät, tällainen polaarisuuden vaihtuminen valon ja pimeyden välillä tapahtuu erittäin nopeasti. Se ei enää tapahdu vain kerran monessa tuhannessa vuodessa. Te näette sen
  – valkoisen ja mustan marmorin vaihtavan ominaisuuksiaan –  silmienne edessä kerran muutamassa vuodessa. Niin nopeasti se tapahtuu. Läpinäkyvä marmori puolestaan yrittää omaksua valon ja pimeyden ominaisuuksia vuoron perään, mutta alkaa jo sekoilla eikä enää tiedä kumpi on kumpi! (hykertelyä)

Maan päällä on myös ihmisiä, joilla on läpinäkyvän marmorin erityisominaisuudet. Heidän tapauksessaan läpinäkyvä marmori ei koskaan omaksu selkeästi joko valkoisen tai mustan marmorin ominaisuuksia. Se pysyy "harmaana". Se ei valitse selkeästi kaksinaisuutta tai 2/3 - 1/3-energiatasapainoa kuten muut. Tällaisten energioiden kantajat auttavat muuttamaan kaikkien ihmisten sisäisiä ja dynaamisia energiarakenteita. Rakkaat ystävät, kunnioittakaa homoseksuaaleja. Kunnioittakaa niitä, jotka eivät sovi "konventionaaliseen" yhteiskuntaanne, sillä he ovat valinneet syvemmän ja vaikeamman roolin. He eivät salli vanhaa
 2/3 - 1/3-energiatasapainoa. Heidän läpinäkyvä marmorinsa ei valitse puolta, valkoista tai mustaa. Se säilyttää puolueettoman tilansa, jota me kutsumme "harmaaksi" havainnollistaaksemme tätä esimerkkiä. Nämä ihmiset auttavat rakentamaan siltaa kuilun ylitse, joka erottaa kaksi eri puolta toisistaan. Kunnioittakaa heitä syvästi heidän tekemänsä työn vuoksi.

Kaikkien näiden sisimmässänne tapahtuvien muutosten lisäksi – valon muuttuminen pimeydeksi, pimeyden valoksi ja läpinäkyvän hämmennys puolien vaihtumisen johdosta – myös jotakin uutta on
  tapahtumassa. Rakkaat ystävät, neljäs marmori on astumassa kuvioihin. Neljäs marmori on tulossa peliin mukaan. Tämäkin marmori on läpinäkyvä. Erittäin läpinäkyvä ja kirkas, erilainen kuin vanha läpinäkyvä energiamarmori. Se on sisimmässänne olevan Kristus-energian herättäjä. Tämä neljäs marmori tulee nyt valaisemaan Kristus-energiaa, puhaltamaan siihen elämän. Se on väriltään läpinäkyvä, mutta kristallinkirkas, toisin kuin vanhempi läpinäkyvä marmorinne.

Kun tämä neljäs marmori muuttaa olemukseenne, niin kolme muuta marmoria – valkoinen, musta ja vanhempi läpinäkyvä – yrittävät heittää sen pellolle! Ne ajattelevat sen olevan vierasta energiaa, joka yrittää tunkeutua niiden rakenteisiin ja kuvioihin. Ne eivät ymmärrä, mistä tämä uusi marmori on peräisin, ja se herättää sekasortoa niiden keskuudessa! Ja te vielä ihmettelette, miksi selkänne ja hartianne ovat niin kipeät! (hykertelyä) Ihmettelette, miksi olemuksenne käy emotionaalista taistelua juuri kun elämänne pitäisi olla tasapainossa.
Te omaksutte neljännen marmorin ominaisuuksia. Kolme muuta marmoria ovat tällä hetkellä erittäin sekasortoisessa tilassa, sillä niiden keskuudessa ei ole ollut neljättä marmoria siitä lähtien kun jätitte Kuningaskunnan. Niillä ei ole koskaan aikaisemmin ollut neljättä kuviota. Olemme puhuneet teille aikaisemminkin numero neljän merkityksestä. Tämä on sen asian ydin. Tämä on sen "neljä"-tasapainon ydin, josta olemme puhuneet teille.

Me kerromme teille mitä näemme tapahtuvaksi muutoksessa, joka on käynnissä olemuksenne syvimmillä tasoilla sekä emotionaalisesti, fyysisesti että henkisesti. Neljäs marmori on asettautumassa energiakoostumukseenne. Se kommunikoi muiden marmorien kanssa. Se vakuuttaa niille, että se on osa olemustanne ja rakennettanne. Kun kolme alkuperäistä marmoria oppii hyväksymään neljännen marmorin ja ymmärtämään sen selvästi erilaista energiaa, niin ne lopettavat hyökkäyksensä. Ne eivät enää yritä päästä eroon tästä neljännestä marmorista. Neljäs marmori tulee uuvuttamaan kolme muuta, sillä se on hyvin vahva, vahvempi kuin kolme marmoria yhteensä. Ne alkavat kuunnella neljättä marmoria ja tuntea sen värähtelyn.


Silloin tapahtuu jotakin, rakkaat ystävät. Valkoinen marmori tulee menettämään valkoisen marmorin ominaisuutensa. Samoin musta marmori menettää omat ominaisuutensa. Läpinäkyvä marmori puhdistaa itse itsensä. Ja kaikki neljä marmoria alkavat säteillä uutta väriä, moniulotteista väriä. Ne tulevat säihkymään ja hohtamaan, laulamaan ja tanssimaan yhdessä. Ne alkavat kieppua ja juhlia keskenään. Niillä ei ole yksittäistä väriä, vaan ne sisältävät kaikki värit täydellisessä selkeydessä. Ja ne loistavat ja välkkyvät sopusoinnussa yhdessä
.

Tässä vaiheessa ylitätte kaksinaisuuden niin kuin te sen tunnette. Siirrytte seuraavalle tasolle. Emmekä halua nimetä sitä tässä vaiheessa. (yleisö nauraa)  Kyse ei ole teidän käsityksenne mukaisesti viidennestä, kuudennesta tai seitsemännestä ulottuvuudesta. Ne ovat lineaarisia käsitteitä ja nyt on kyse eksponentaaleista käsitteistä. Muutokset marmoreissa tapahtuvat sisimmässänne juuri tällä hetkellä. Katselemme ryhmäänne ja näemme miten vaikeaa ja haastavaa on neljännen marmorin hyväksyminen ollut.

Olemme pyytäneet teitä hyväksymään asiat sellaisina kuin ne ovat.
Olemme pyytäneet teitä "sallimaan" sen sijaan että "ponnistelisitte." Kommunikoimme kanssanne useilla eri tasoilla. Viestimme teille, että kaksinaisuuden oli aika lopettaa leikkinsä ja että vanhan 2/3 - 1/3 tasapainon tuli pysähtyä. Pyysimme teitä myös pitämään taukoa, tekemään "ei-mitään," rauhoittumaan. Teimme sen siksi, että tuona aikana kolme marmoria opetteli sallimaan ja hyväksymään neljännen marmorin läsnäolon.

Tämä on vaikea prosessi.
Varsinkaan kehonne ei ole vielä valmis tämän uuden elementin, neljännen marmorin saapumiseen. Eivät myöskään tunteenne. Olette tottuneet elämään kaksinaisuudessa – hyvä tai paha, oikein tai väärin – riippuen päivästä ja kolmannen läpinäkyvän marmorin väristä.

Mutta nyt olemuksenne ovat saavuttamassa uudenlaisen tasapainon. Paikalla olevat lääkärit, jotka lukevat värähtelyjä ja energioita, tulevat ymmärtämään tämän (viittaa tri.
Elena Uptoniin ja tri. Mindy Reynoldsiin, jotka esittivät aiemmin ihmisen energiakentän lukemiseen liittyvää tietoa). Ei ole sattumaa, että nämä lääkärit ovat paikalla meidän puhuessamme neljästä marmorista. He alkavat havaita, mitä olemuksissanne tapahtuu. Mahtavaa, mutta haasteellista. Teidän on vaikea kestää fyysistä prosessia. Teidän on vaikeaa pysyä tasapainossa emotionaalisesti.

Rakkaat ystävät, Shaumbrat, tänä iloisena iltana jota vietämme yhdessä Sananda-perheen kanssa, pyydämme teitä ottamaan tulevat muutokset innolla vastaan.

Oppitunti numero viisi – OTTAKAA ELÄMÄSSÄNNE TAPAHTUVAT MUUTOKSET INNOLLA VASTAAN. Olette itse halunneet olla niitä, jotka oppivat, kasvavat ja kokevat. Olette itse halunneet olla niiden joukossa, jotka siirtyvät seuraavaan elämään täällä maapallolla kokematta fyysistä kuolemaa. Te olette niitä, jotka sanoivat siirtyvänsä kaksinaisuudesta kaikista uusimpaan energiaan. Eikö näin ollen olekin varsin loogista, että elämänne tulisivat muuttumaan, joidenkin kohdalla dramaattisestikin?
Tehän raivaatte tietä uudelle energialle.

Te jotka kärsitte ja kohtaatte erittäin vaikeita asioita juuri nyt… me ojennamme kätemme ja rakkautemme teille, sillä tiedämme mitä tällä hetkellä koette. Mutta ymmärtäkää, että siihen on olemassa syy ja tarkoitus. Pyydämme jokaista teistä yksinkertaisesti sallimaan muutokset. Se saattaa näyttää vanhan minän murentumiselta. Aivan kuin jokaikinen unelmanne ja pyrkimyksenne revittäisiin rikki. Ja tavallaan niin käykin. Te raivaatte tietä. Neljäs elementti astuu nyt kuvioihin. Jotta se voisi toimia niin kuin pitääkin, tulevat monet asiat elämässänne muuttumaan.

Rakkaat ystävät ja Shaumbrat, ottakaa elämäänne saapuvat muutokset innolla vastaan.
Kun menetätte työpaikkanne, pitäkää sitä siunauksena. Kun ihmettelette miksi sairastutte laitettuanne kehonne Armon uuniin, niin ottakaa muutos vastaan siunaten. Tiedämme, ettei se ole sitä mitä odotitte. Odotittehan tulevanne terveiksi välittömästi. Odotitte tasapainottuvanne heti. Rakkaat ystävät, joskus muutokset tapahtuvat syvimmillä tasoilla. Joskus tarvitaan täydellinen muodonmuutos ja uudistuminen. Joskus vanhat perustukset on hajotettava. Nämä muutokset ovat todellakin pyhiä. Älkää joutuko paniikkiin niiden pyörteissä. Älkää ahdistuko. Jopa Cauldrekin moittii meitä näin sanoessamme. Hän sanoo, että helppohan meidän on hehkuttaa pyhistä muutoksista, koska emme joudu niitä itse kokemaan! (hykertelyä) Ymmärrämme häntä ja teitä.

Mutta näemme meidän puoleltamme yleiskuvan elämässänne tapahtuvista asioista.
Muutokset ovat pohjimmiltaan raivausta. Näemme niiden raivaavan tietä neljättä elementtiä varten. Saattaa tulla päiviä, jolloin makaatte sängyissänne niin sairaina, ettette pysty liikahtamaankaan. Joskus taas saatatte olla masentuneita ymmärtämättä miksi. Ehdotamme teille, ettette taistelisi näitä asioita vastaan. Ottakaa ne innolla vastaan. Siunatkaa ne, ja ne saavat siitä Uutta Energiaa. Ymmärrättekö tarkoituksemme?

Itse asiassa kolme alkuperäistä marmoria yrittää todella hylkiä neljättä.
Ne pitävät sitä ulkopuolisena uhkana. Tämä onkin ensimmäinen kerta, kun kolme alkuperäistä marmoria vetää yhtä köyttä ja on samaa mieltä keskenään! (hykertelyä) Monia muutoksia tapahtuu, sillä ne ovat hämmennyksissään neljännen elementin vuoksi. Ne testaavat neljättä marmoria. Ne uskovat sen olevan petkuttaja. Ne uskovat sen tulevan paikasta, joka ei palvele hyvinvointianne. Ne yrittävät puolustaa jotakin itselleen kallisarvoista – kaksinaisuutta. Kun "sallitte," neljäs marmori pystyy yhdentymään muiden marmorien kanssa nopeammin ja helpommin. Puhukaa  sisimmällenne ja antakaa Minänne tietää, että neljäs elementti kuuluu asiaan. Näin siirtymävaihe on paljon kitkattomampi ja nopeampi.

Sallikaa valkoisen, mustan ja läpinäkyvän marmorin lähestyä neljättä elementtiä. Antakaa niiden tuntea neljännelle marmorille luontainen rakkaus, hyväksyntä ja selkeys.
Siinä yksi asia, jonka tulette huomaamaan ihmistietoisuudessanne – selkeyden, joka liittyy luontaisesti neljänteen elementtiin. Silloin tiedätte sen olevan olemassa ja totta. Mutta ennen sitä ystäväni, kun tämä uusi tanssi sisimmässänne alkaa, niin ottakaa siitä johtuvat muutokset innolla vastaan. Siunatkaa niitä, sillä ne raivaavat tietä syvälliselle ja pyhälle asialle. Ottakaa nämä muutokset innolla vastaan.

Kun valkoinen, musta ja läpinäkyvä marmori tottuvat neljänteen elementtiin, niin ne tavallaan mukautuvat siihen. Ne alkavat omaksua tämän neljännen marmorin ominaisuuksia. Näin tehdessään ne alkavat luopua omista elektromagneettisista ominaisuuksistaan. Ne luopuvat vaalean, tumman ja kirkkaan ominaisuuksista. Eräänä päivänä ne huomaavat, että ovat karistaneet vanhat manttelit pois. Ne eivät kanna enää kaksinaisuuden ominaisuuksia.

Rakkaat ystävät, emme nyt puhu mistään kaukaisesta tulevaisuudesta. Tämä tapahtuu sisimmässänne juuri nyt. Kuten jo sanoimmekin, niin paikalla olevat lääkärit ovat täällä hyvästä syystä; kuuntelemassa ja tunnustelemassa tätä energiaa. He tulevat havaitsemaan tämän asian työssään. He eivät siis ole paikalla sattumalta.


Odottakaa muutoksia …fyysisiä, tunneperäisiä ja henkisiä. Ottakaa ne innolla vastaan ja huomatkaa elämässänne tapahtuvat uudet asiat. Tieto jonka jaamme kanssanne tänä iltana, niin kuin myös tieto jonka olemme jakaneet aikaisemmissa tapaamisissa… jokainen näistä oppitunneista on harkitusti ja huolellisesti valittu. Käymme tämän prosessin läpi kanssanne askel askeleelta. Rakas ystävämme
 Cauldre on hyvin kärsimätän, sillä hän haluaisi meidän jo siirtyvän oppituntiin numero 12! (yleisö nauraa)

Mutta rakkaat ystävät, kun jatkatte eteenpäin ja alatte opettaa muille ihmisille kuinka parantaa itsensä, niin teidän tulee ymmärtää tämä tarkkaan harkittu prosessi. Teidän täytyy ymmärtää, mitä heidän sisimmissään tapahtuu; vanhasta luopuminen, uuden hyväksyminen. Teidän on ensin itse ymmärrettävä. Kun katsotte heitä, heidän "yhtä chakraansa" ja energiakenttiään, niin näette heidän alkaneen omaksua neljättä elementtiään. Silloin ymmärrätte, mitä teidän tulee tehdä.


Käytte ensin itse läpi saman prosessin, jotta teillä olisi tarvittava määrä myötätuntoa heitä kohtaan. Kokemuksenne on ensikäden kokemus. Se saattaa olla syvempi ja vahvempi kuin niiden, joita tulette auttamaan. Olette ensimmäisten joukossa integroimassa neljättä elementtiä olemukseenne.

 

Ja sen vuoksi rakastamme teitä syvästi. Sen vuoksi kiitämme ja kunnioitamme teitä. Hämmästelemme aina nähdessämme näihin tapaamisiin tulevien ihmisten sielut ja olemukset. Hämmästelemme hymyileviä kasvoja ja naurunpurskahduksia. Se hämmästyttää meitä, sillä tiedämme matkanne olevan vaikea. Tiedämme, että millä hetkellä hyvänsä kenellä tahansa teistä on oikeus sanoa: "Rakas Henki, en pysty enää valitsemaan tätä vaikeaa polkua, tätä matkaa." Tiedämme, että missä tahansa vaiheessa voitte sanoa "ei enää," mutta silti tulette takaisin tänne uudelleen ja uudelleen! Tulette takaisin rakkaudesta. Tulette takaisin palvellaksenne Henkeä. Tulette takaisin ja sallitte ruumiidenne olla niissä paikoissa, joissa kokeillaan ja integroidaan uusia asioita. Tulette takaisin ja sallitte tunne-elämänne olla paikoissa, joissa opitte jotakin, ei vain itseänne vaan muitakin varten.

Voi, olemme sanoneet tälle ryhmälle aikaisemminkin, ettei kyse itseasiassa enää ole teistä. Pystyttekö ymmärtämään sen? Te olette valmiita. Olette täällä nyt kokemassa rakkaudesta Henkeen ja muihin, jotka tulevat seuraamaan jalanjälkiänne. Vastoinkäymiset ja haasteet, joita nyt kohtaatte, eivät todellakaan ole omianne. Hyväksytte ne Kaiken Mitä On puolesta. Hyväksytte nyt neljännen elementin yhdentymisen tietäen, että se on vaikeaa fyysiselle olemuksellenne ja ihmisminällenne.


Siksi me kunnioitamme teitä. Siksi Yeshua Ben Joseph pyysi päästä tapaamiseemme tänä iltana. Hän halusi olla yksin samassa piirissä kanssanne. Hän pyysi muita enkeleitä pysymään kauempana. Hän halusi jakaa tämän hetken kasvotusten kanssanne, perheenä. Hän on ollut tässä huoneessa koko tapaamisemme ajan – tiesittehän sen – ja työskennellyt jokaisen kanssa yksilöllisesti, lähettäen teille tarkoituksenmukaista värähtelyä. Rakkaat ystävät, kun kuuntelitte tai luitte sanojamme, niin tämä suuri Mestari kosketti teitä aivan erityisellä tavalla. Ja nyt Hän kiittää tästä mahdollisuudesta olla Crimson Circlen piirissä, yksin ilman saattuettaan, yksin ollakseen vain kanssanne, jakaakseen kanssanne tämän kallisarvoisen hetken, uuden tiedon paljastumisen hetken.


Rakkaat ystävät, tämä tieto tulee muuttamaan käsitystä siitä, miten asiat toimivat. Olemme aiemmin käyttäneet nimitystä "kvadmatematiikka." Se on osa kvanttihyppyä, kuten te sitä nimitätte. Se liittyy
  vuoteenne 2012 (jonka olemme kertoneet luultavasti saapuvan paljon aikaisemmin). Tämä tieto tulee muuttamaan ja keikauttamaan tapaa, jolla asioita tarkastellaan. Se kommunikoidaan tutkijoille ympäri maailmaa. Jaamme sen kanssanne tänä iltana, koska te olette ensimmäisten joukossa integroimassa sitä olemuksiinne. Siksi te käytte läpi tämänhetkisiä kokemuksianne.

Luvallanne jäämme vielä seuraanne joksikin aikaa. Jäämme kuuntelemaan musiikkia kanssanne (Robert Coxonin joulukonsertti kanavoinnin jälkeen). Jäämme nauttimaan huoneen lämmöstä, sydämistänne säteilevästä lämmöstä. Jäämme istumaan vierellenne. Crimson Council jää istumaan vierellenne ja tunnustelemaan teille kanavoitavan (Robert Coxonin kautta) musiikin energiakuvioita. Nämä värähtelyt tulevat olemuksenne läpi ja kurkottavat koskettamaan neljättä elementtiä. Värähtelyt toivottavat neljännen elementin tervetulleeksi olemuksiinne, jotta tänä iltana puheenaiheenamme ollut aktivointiprosessi voisi alkaa. Rakkaat ystävät, edessä on paljon opittavaa, paljon opittavaa. Mutta päästäkää nyt irti kaikista huolistanne edes hetkeksi .


Vaikkemme nyt olekaan tavallisessa kysymyksiä ja vastauksia-osiossa, niin vastaamme saman tien ilmassa leijuvaan kysymykseen: kyllä, aiomme keskustella kanssanne tulevaisuudessa muidenkin kuin omien haasteellisten tilanteidenne laittamisesta Armon uuniin! (yleisö nauraa) Pyydämme teitä olemaan kärsivällisiä. Pyydämme teitä pysymään lujasti kiinni periaatteessa, josta puhuimme aikaisemmin. Armon uuni on vain henkilökohtaista käyttöä varten.


Rakkaat ystävät, istumme seurassanne koko loppuillan, sopusoinnussa musiikin kanssa, ja seuraamme kuinka uusi marmori, neljäs elementti, saavuttaa hyväksyntää sisimmässänne.
Ystäväni, rakastamme teitä syvästi. Ja kuten tiedättekin, ette ole koskaan yksin, ette varsinkaan tänä iltana.

Ja niin se on ...
 


Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre",  joka asuu  Goldenissa, Coloradossa.  Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Crimson Circle on maailmanlaajuinen ihmisenkelien verkosto, joka siirtyy ensimmäisten joukossa Uuteen Energiaan. Kun he kohtaavat ylösnousemuksen ilot ja haasteet, he auttavat samalla muita ihmisiä heidän matkallaan jakamalla, välittämällä ja opastamalla. Yli 70,000 ihmistä vierailee Crimson Circlen nettisivuilla kuukausittain lukeakseen uusimman materiaalin ja keskustellakseen kokemuksistaan.

Crimson Circle tapaa joka kuukausi Denverissä, Coloradossa, jossa Tobias esittää viimeisimmän tiedon Geoffrey Hoppen kautta.

Crimson Circlen tapaamiset ovat avoimia kaikille. Crimson Circleä rahoittavat Shaumbrat ympäri maailmaa.

Crimson Circlen tarkoitus on toimia ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka vaeltavat sisäisen henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole evankelinen missio. Pikemminkin sisäinen valo johdattaa ihmiset ovellenne myötätunnon ja välittämisen toivossa. Tulette tietämään miten toimia ja mitä opettaa hetkellä, jolloin omalle matkalleen lähtevä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen ihminen saapuu luoksenne.

Jos lukiessanne tätä aistitte totuuden ja yhteyden, olette todellakin Shaumbra. Olette opettaja ja ihmisopas. Sallikaa jumalallisuuden siemenen kukoistaa sisällänne nyt ja aina. Ette ole koskaan yksin, sillä perheenne on vieressänne ja enkelit  ympärillänne.

Voitte vapaasti jakaa tätä tekstiä ilmaiseksi ja ei-kaupallisessa mielessä. Jakakaa tieto kokonaisuudessaan mukaan lukien nämä sivuhuomautukset. Kaikkeen muuhun käyttöön on saatava kirjallinen lupa Geoffrey Hoppelta, Goldenista, Coloradosta. Yhteystiedot löydätte nettisivulta: http://www.crimsoncircle.com

© Copyright 2005 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403