МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

Серия Нова Енергия

Шоуд 4: „Когато Божествения план се обединява с човешкия“

Представено пред Аления Кръг

 на 1 ноември 2003 год.

 http://www.crimsoncircle.com/LibraryTextViewer/ContentID/211

 

ТОБИАС: И така е скъпа Шамбра, ние отново се събрахме в тази група от човешки ангели, които се осмелиха да променят енергията на Земята, енергията на Вселената и енергията на космоса...които се осмелиха да встъпят в този живот при много трудни за човека обстоятелства...които се осмелиха да издържат някои от най- големите предизвикателства, с които някога са се сблъсквали в живота си...които се осмелиха да дойдат, за да променят всичко от името на Всичко Което Е...да се придвижат в Новата Енергия.

 

За мен, Тобиас е чест да бъда с вас. Представете си какво е за нас в Аления Кръг, за всички гости, които са дошли тук днес от ангелските сфери, да дойдат и да обединят енергиите ви, хиляди и хиляди от тези, които днес се обединиха в този момент Сега, обединиха сърцата си, обединиха се на ниво душа и дух.

 

Вие ни давате разрешение да бъдем тук и да обединим енергията ви, да я внесем в събранието, в Шоуда. Вие давате разрешение да вземем енергията ви и да я поставим в това нещо наречено Шоуд и след това да я направим достъпна за много други, които вървят с вас, за тези много други, които ще прочетат това, ще го прослушат след месец...след година...може би след 10...може би след 50...след 100...четейки информацията, която привнасяте в Шоуда...вие позволявате на мен, Тобиас и на всички останали да помогнем за обединяването ни заедно. Това е такава чест да бъда с вас да седя с вас.

 

И вие навярно сте забелязали, че всеки път когато ви посещаваме и се събираме с цялата Шамбра, ние можем да се приближим малко по– близо...и още малко по- близо. Наистина, ние можем да влезем и да усетим топлината на вашия огън днес в тази зала. Можем да се приближим толкова близо към всички, които слушат сега. И ние наистина можем да чуем дъха ви...не просто да го усетим...не просто да знаем, че го има. Но ние можем да започнем да усещаме човешкото дихание. Можем да започнем да усещаме сърцето ви. Ето колко близо можем да се приближим.

 

Вие знаете скъпи приятели и ние сме обсъждали и преди и сме казвали: „ Това ще дойде в живота ви. Останете в момента Сега. Вдишайте живота. Позволете си да го усетите.“ И динамиката се променя в тази Нова Енергия. Това идва към вас. Всичко, което ви е нужно в тази реалност идва към вас.

 

Вие започвате да го усещате. Ние сме чували тези “ Аха!“ от нашата страна на завесата, когато вие получавате това, разбирането, че нямате нужда от всички тези хаотични енергии. Нямате нужда да търсите каквото и да било. То идва при вас- нужните хора...нужните ресурси...всички енергии...всички ангели...Това идва към вас. Вие започвате да разбирате тази огромна промяна в парадигмата.

 

Ох, това ще отнеме известно време. Именно за това ви го повтаряме отново и отново. И е толкова важно. ТОВА ИДВА КЪМ ВАС. А след това ще бъде ваша отговорност- да създадете своя игра...да действате...да взаимодействате с хората...със събитията...с възможностите...ако изберете да се възползвате от тези неща. Но това идва към вас. Някои от вас дори разбраха скрития в това смисъл. Вие започвате да ставате истински “ Аха!“ хора. Ние ви казваме: „ Това идва към вас.“

 

Това, за което наистина говорим от толкова време, имам предвид скрития енергиен смисъл, касае вашето общо пътешествие...касае основните причини, защо сте тук на Земята...защо сте напуснали Ордена Арк и сте дошли на Земята. Това идва към вас, скъпи приятели. Дома идва към вас. Вие не вървите към Дома, както ние много често ви казваме. Вие не се връщате от тук към Дома. Вие не умирате и не се връщате в това вечно единство. Вместо това, Дома идва към вас.

 

Това е изпълнението на вашето пътешествие. Дома идва към вас. Всичко от което имате нужда или ви се иска...желаете...или искате да създадете...идва към вас. И заедно с това идва и Дома, идват новите отношения с Дома, енергиите на Краля и Кралицата.

 

Вие наистина сега съществувате извън Всичко Което Е. Вярвате или не. Калдре все още се опитва да разбере това, дори, когато ние казваме: „ Престанете да се опитвате да разберете всичко“. ( смях) Седейки тук в този момент Сега, вие съществувате извън Всичко Което Е. Не е ли феноменално? Как може да бъде? Усетете го. Усетете това, което създадохте.

 

О, вие създадохте нещо важно. Вие самите сте много важни, но вие съществувате извън сферата на Дома, това, което вие по традиция наричате небеса. Но когато им позволявате да дойдат при вас, Дома идва при вас. Дома се разширява.

 

Кралството, само по себе си е велико и в същото време беше ограничено в себе си. Бога, единството, беше ограничен. Духа не можеше да знае всички тези неща за творението...за разширението...за истинското изпълнение...и за разбирането на себе си. Когато Духа размишлявал над въпроса: „ Кой съм аз?“, след това се появили две форми- Крал и Кралица, мъжкото и женското начало. Те създали вас- в известен смисъл. Ние говорим тук метафорично, не буквално. Любовта на Краля и Кралицата ви създаде. И вие напуснахте Дома. Наложи ви се да се отправите извън пределите на Дома, да преминете през Огнената Стена, за да излезете от Всичко Което Е.

 

От тогава вие сте на дълго пътешествие. Но сега, Дома идва към вас. Вие направихте възможно единството на дома да може да се разшири, да се разшири любовта на Краля и Кралицата. И това разширение преминава през всички измерения, обхващайки всички пътешествия и опити, които някога сте имали.

 

Това е подобно на силата на светлината, осмеляваща се да проникне през стените, границите на Огнената Стена. Това е удивителна светлина. Това е удивително знание, което след това ще пътешества през хиляди опити, получени от вас, за да се съедини с вас в този момент.

 

Дома идва към вас. Всичко от което имате нужда идва към вас. Ето защо сте тук днес. Ето защо и ние сме тук, за да гарантираме вашето пътешествие.

 

Ще поговорим за пътешествието ви по–подробно в края на днешното обсъждане. Сега нека заедно с Шамбра вградим тази прекрасна енергия тук в тази прекрасна група от човешки ангели.

 

Пътешествието приключва. Свършва. Говориха ви в ченалинги и Шоуди за вашето дълго, дълго пътешествие, как все още сте на това пътешествие, как все още ви предстоят милиони и милиони животи и голям опит...Нека сега пътешествието приключи. Ние вграждаме енергиите си тук-ВАШАТА енергия- докато продължава дискусията ни днес.

 

Скъпа Шамбра, днес имаме прекрасен гост. Болшинството от вас усещаха енергията на нашия гост, много мощен, много енергичен гост. Обикновено този гост не приближава толкова близо, в този Първи Кръг. Енергията на този скъп гост остава на заден план, защото той има тенденцията- как да кажа- да възбужда и изкарва на повърхността нещата от вътре. Той е този, който беше с вас в миналото ви пътешествие.

 

Той приемаше различни роли. Той става различен-как да кажа- личности, по някога хора, по някога животни. Той се смее, когато говорим за това. Но- да- той е по малко и животно. ( смях) Той често остава на заден план, защото енергията му- която на практика често се явява ваша енергия...архетипна ваша част- неговата енергия се стреми да възбужда всичко вътре във вас.

 

Но той идва днес, защото нещата се проявяват. ( смях) И вие го усетихте. Вие продължавате да питате: „ Скъпи Дух, когато всичко ще започне да се забавя малко? Кога ще престана да преминавам през толкова много?“

 

Скъпи приятели, това ще продължава. Това ще остане все така интензивно през следващите няколко години. Ето защо всички ние постоянно, постоянно ви молим да се събирате с Шамбра. Да идвате тук на срещите всеки месец. Събирайте се с Шамбра. Събирайте се вкъщи- във вашите гостни и кухни. Събирайте се в ресторанти. Събирайте се на семинари. Събирайте се на което и да е място.

 

Ние виждаме от нашата страна как работи динамиката, когато се събирате без причина. Вие всъщност се подкрепяте един друг. Давате си сила и мъжество да продължите пътешествието си.

 

Но да се върнем към нашия гост...този скъп гост идва днес, защото сега става толкова много. И има ситуации, които ще се проявят в най- скоро време, които ще повдигнат- как да кажа- някои от най- най трудните за вас проблеми. Това ще бъде точка за вземане на решение. Това ще бъде точка на разделение, което не сте виждали от много, много време.

 

Молим ви да приветствате Ангела на страха Рафаил. Каква титла имаш Рафаил! Но както знаете страха се явява един от най- силните мотиватори. Страха ви помага да преминете през някои проблеми и промени, през които сега преминавате. Рафаил ви помага, скъпа Шамбра да трансмутирате страха.

 

Когато усещате трудности било то силните или странни енергии около вас...когато интуитивно знаете, че това, което навлиза във вашата реалност ще бъде изпитание за вас...и вие се опитвате да го отричате...опитвате се да се преструвате, че не е тук...и страха идва- Рафаил е тук с този страх. О, той не го създава- вие го създавате. Той присъства там като потенциална енергия, която можете да използвате за преобразуване на страха в мъдрост...в осъзнатост...в придвижване към съвършено новата Енергия.

 

Вие така често свързвате Рафаил с този, който създава страх, че там където има страх, там присъства и Рафаил. За това, когато усещате енергията му, по някога си мислите: „ Ах, боже мой, какво ли предстои?“ Именно за това, той толкова често остава на заден план.

 

Скъпи приятели, в последно време вие усещахте нещо подобно. Сега знаете, че нещо предстои да се случи, нали? Вие знаете, че това присъства в живота ви точно тук, точно сега.

 

По такъв начин, Рафаил идва днес за всички вас, за всички нас, за да ви помогне да трансмутирате това, да ви помогне да разберете защо сте тук в това време и на това място. Вдишайте енергията на Рафаил. Вдишайте енергията, която преобразува страха. Внесете тази част от себе си...този дар, който си дадохте, който ви позволява да имате сила...и мъжество...и мъдрост в трудните времена.

 

Интересно е, когато слушаме някои от вашите разговори за Архангелите. Архангелите разбира се не са хора. Архангелите нямат божествени души, както вие. Те имат един вид образ или характер. Но всички те са архетипни енергии.

 

Метатрон е тази част от вас, която е вашия глас в Духа. Метатрон- това е тази част от вас, която е така рязка и интензивна. И да, понякога е по-лесно да мислите за нея като за „нея“, като за личност, като за същност. Но той- това сте изцяло ВИЕ.

 

Рафаил- това е архетипна енергия, която се проявява у вас в моменти на страх. Рафаил- тази енергия- се явява такава важна част от Аления Съвет и Аления Кръг. Наистина неговите енергии се проявяват и в историята на Тобиас, както навярно знаете. Това е история за пътешествие и история за страха.

 

Така, че енергията на Рафаил сега е тук и вече работи с вас над трансмутацията. Рафаил- това сте вие. Тази енергия идва тук от Ордена Арк. Тя беше вградена в цял сложен код, който да може да бъде използван от вас, когато дойдете на Земята...когато преминавате през всички ваши опитности...когато това нещо наречено страх или мрак ви връхлети. Енергията на Рафа е трансмутацията.

 

Ние се усмихваме, защото Калдре ни моли да поясним всичко малко по- подробно. Скъпи приятели, този Орден Арк, Архангелите, това е обединена архетипна енергия. Това е като код на съзиданието. Позволете си да усетите това тук.

 

Може да се каже, че това са колоните, стълбовете, които представляват всеки архангел или архетипен код. И тези колони създават- как да кажа- нещо като врата, шлюз. През тези шлюзове енергиите на Ордена Арк преминават през сложна кодирана система, която вие помогнахте да се създаде. Вие помогнахте за написването им, защото знаехте, че ще имате нужда от същите енергии, когато дойдете на Земята.

 

Но вие също така знаехте, че ще ви се наложи да пазите всички останали енергии по отделно, така че да не се засекат с работата, която вършите. Този код или Орден Арк, отсява всички външни влияния, за това вие можахте да отидете на Земята и да извършите пътешествието си без външна намеса. Той ви пази от тези малки човечета в летящи чинии, за които говорите. Той ви пази от огромните, гигантски сили които блуждаят в космоса...които блуждаят в голямата Вселена на многомерно ниво.

 

Това е невидим проход- код- който вие помогнахте да бъде написан. Той никога не беше разбит, защото пазителите на ключа са тук, точно тук. Няма никакви пазители на ключа на вратите на Ордена Арк. Ах... това е сложен код за всички вас.

 

Калдре помоли специално да обясним това сега, въпреки че днес това не беше част от обсъждането.

 

И така, много от вас от последната ни среща насам се срещнаха, сблъскаха с въпроси, свързани с гнева, нали? Вие правите забавни неща с гнева...ние знаем. Опитвате се да отричате неговото присъствие, опитвате се да го подтискате. Когато го пускате от бутилката, чувствате вина за това и се очерняте, извинявайки се за гнева си.

 

Скъпи приятели, гнева е естествена реакция. Това е естествена емоция на това, което става около вас. Вие никога няма да можете да я подтиснете. Все от някъде ще излезе. И ако не излезе в тази силна дума, която ще кажете на съпруга си- Калдре ( смях)- ако не излезе така, тя ще излезе докато шофирате и тогава ще стане малка авария. Ако не се появи така, тогава ще се появи във физическото ви тяло. Ще се прояви като зачервяване...обриви...или потенциални ракови заболявания или други голям дисбаланс... или „ липса на лекота“ в тялото ви. ( игра на думи: diseases- болка и dis- eases- отсъствие на лекота)

 

Гнева е естествена реакция. И той се проявява точно сега. По– добре е да не го отричате. Това е възможност да се справите с него. Най-добре да не отричате присъствието му.

 

И така, защо сте гневни сега? Много от вас се чувстват така сякаш са затворени в бутилка. Понякога можете да виждате през бутилката. Въпреки, че сте в мъгла. Вие не можете да виждате достатъчно ясно. Когато се опитвате да излезете от бутилката, това много прилича на гумена мембрана. Тя просто се разширява, когато се опитвате да излезете. И какво става? Тази мембрана със сила ви отблъсква назад, обратно в бутилката.

 

Това, което става сега, е че вие наистина започнахте да усещате Духа. Вие наистина започнахте да усещате, че завесата изтънява. Вие наистина започвате да усещате, че дуалността се разтваря. Към вас идват някои осъзнавания. В някои дни стигате до разбиране и просветление. Но след това, на следващия ден усещате, че сте се върнали към Старото пространство или дори по- лошо.

 

Гнева съществува дълбоко във вас, в тази част, където е вашия Дух. Вие се сърдите. „ Преди всичко, защо трябва да съществува завесата? Защо се изолирате от всичко останало, в това число и от ангелските сили, които ви подкрепят?“

 

Дори, когато се връщате на нашата страна на завесата, това все още е в сила за вас. Докато преминавате през този цикъл на човешкия опит и се завръщате на нашата страна, вие все още носите със себе си това голямо разочарование. И то ви кара да си кажете:“ Дявол да го вземе, готвя се да се върна на Земята и да изясня всичко!“ (смях) Виждате ли цикъла в който се въртите?

 

Когато скъпи приятели, навлезете в собствената си божественост и в Новата Енергия, вие се чудите защо всичко трябва да е така. Защо трябва да вземете човешко тяло, за да разберете кои сте? Защо трябва да имате определен пол- мъжки или женски? Защо сте се затворили от знанието и разбирането?

 

Защо когато сте дошли на Земята, защо сте пъхнали ключа в джоба, ключа към разбирането на всичко, ключа към вашето пътешествие, към отговора на въпроса, защо сте тук? Защо Бог не е направил за вас това малко по- просто, защо не го е изложил в книга? (смях) Защо завесата не се вдига по- бързо? Защо дуалността е все още около вас? Защо все още се появяват аспекти от вашите минали животи?

 

И това предизвиква гняв- гневите се на себе си, гневите се на Духа. Този гняв помага да се генерира нещо: да се генерира енергия, която може да ви придвижи напред. Сега задавате уместния въпрос. Защо...защо всичко това трябва да съществува? Защо изобщо когато сте били в Ордена Арк сте решили да дойдете на Земята, за да се подложите на всичко това? Нямаше да е чак толкова зле ако го имаше този ПЛЮС- разбирането. Защо трябва да правим всичко това?

 

Защо ангели, архангели, всички останали тук, от тази страна ни позволяват да го правим? Ние помним как някои от вас са казвали: „ Когато се върна тук след живота си, не ми позволявай да се върна пак на Земята, независимо какво ти казвам! (смях) Спрете ме. Аз съм импулсивен. Ще поискам да се върна отново. Кажете ми: Не! Затворете ме. “(смях) Ние клатим глави...леко се усмихваме. Чакаме да се върнете...и вече сме приготвили лодката за вас, за да се върнете с нея на Земята. ( смях) Шамбра не могат да бъдат спрени. Няма такова нещо, което може да ви спре във вашето пътешествие.

 

И така, как се справяте сега с гнева си, с това желание да се избавите от бутилката, с желанието да си върнете знанието? То вече Е у вас и вие го знаете. Как си го връщате? Как се обединявате с Божественото? Как се разкривате, за да може Духа да влезе?

 

Скъпи приятели, става дума за дишането. Толкова е просто. Става дума за процеса, през който преминавате, невероятното пътешествие, което ви доведе до тази точка. Става дума- за това, че Сега за вас дойде момента да бъдете Божествени в Новата Енергия...че нямате нужда от друго около себе си.

 

Вие сами разчистихте всичко. Вие разчистихте неразбирането. Вие надигнахте завесата на дуалността около вас. Вие създадохте бутилката, в която живеете, вие сте единствените, които могат да я разрушат. Ние не можем.

 

Ние можем да ви ободрим и можем да ви обичаме. Можем да ви разкажем какви са симптомите. И можем да ви кажем, в какво се състои решението. Да го направите можете вие. И то няма да стане, като се сдържате. Няма да го направите, като се заставите да страдате. Ще го направите просто чрез дълбоко вдишване, казвайки си, че вече сте готови.

 

Какво ще стане изведнъж, след като кажете, че сте готови? Какво ще стане с всички тези мрежи изтъкани в бутилката, когато се разпаднат- какво ще стане?А...страхът ще дойде. Страха идва. Вие го създавате в ума си. Мислите си всичко това: „ Какво ако прекратя всички тези реалности, които съм създал около себе си? Да бутна стената на дуалността. Какво ще стане, ако снема всички определения за реалността, които съм посял навсякъде около себе си?

 

Идва страха. „ Ако разруша всичко това, може би нещо ще дойде, нещо което ще ме пороби... ще ми повлияе...ще ме накара да работя против себе си на „ тъмната страна“. Какво ще стане, ако сваля всичко и се окаже, че аз никога не съм съществувал на това място? Може би е по- добре да си живея в бутилката на тази илюзия, в която се намирам .“

 

Какво ще стане ако пусна? Какво ако позволя всички тези рамки около себе си...какво ако ги пусна и открия, че никоя от тях не е реална? Какво ако пусна и установя, че наистина е трябвало да слушам тези, които казват, че единствения път за спасение е през Исус Христос? И че това е свързано с много страдания и много учене! Какво ако се окаже, че са били прави? Какво ще стане, ако го пропусна? И какво ако загърбя всичко?“

 

Ето такива мисли скъпи приятели! И така, в момента вие сте гневни, защото сте създали това или по – точно казано- защото си мислите, че това е било създадено за вас...дуалността...незнанието...разделението...всичко

 

Можете ли да бъдете толкова сърцати, толкова смели, че да пуснете контрола, който използвате върху тази реалност, в която живеете? Пуснете. Пуснете изцяло, а не в известна степен. Това е така да се каже- то е така преплетено, че не може просто да счупите прозореца или да разбиете вратата, за да видите какво има отвъд, за да проверите дали наистина искате да влезете. Това изисква пълно доверие и вяра в себе си, в Бога вътре във вас.

 

Гнева у вас също така предизвиква депресия и тъга, отчасти защото тъгувате и сте в депресия и ви се струва, че не можете да се измъкнете от нея. Струва ви се, че не можете да се предвижите напред. Желаете това знание толкова силно и то е там, но все още не можете да го докоснете. То прилича на морков, който виси пред коня. И някой ден идва момента, в който коня се изморява от тази игра. Изпада в депресия. Натъжава се.

 

Но има и друг компонент. Да пуснете това, което сте си мислели, че сте...отново преминавайки през смъртта, за да се възродите. Но сега вие знаете нещо друго, различно от това, което сте знаели преди няколко години. Когато пускате- изцяло, изцяло, изцяло- когато пускате, позволете на този стар ваш аспект да умре. Когато позволите възраждането в себе си...ах, да, тогава Старото се завръща към вас по изцяло Нов начин...без болка, без трудности и предизвикателства, без кошмарни аспекти. Старото се връща към вас с мъдрост и разбиране и Нова Енергия.

 

Бъдещето е изцелено минало.

 

По такъв начин, вие живеете в интересни времена. Ние и за напред ще се стараем да ви помагаме да разберете през какво преминавате. Това, през което преминавате сега на земята е много, много интересно. И то е свързано с вашия гняв.

 

Миналата седмица видяхте едно от най- големите слънчеви изригвания, които някога са били регистрирани, дори от нашата страна на завесата. Слънчеви изригвания...огромни изригвания от Слънцето...и вие си мислите, че силата на гнева ви изобщо не е свързана с това! (смях)Това, което става с вашето съзнание и съзнанието на човечеството...е, че вие освобождавате толкова много Стара Енергия, че това буквално се отразява на Слънцето. Гигантските слънчеви изригвания...обстрелват Земята.

 

Вие сте под техния обстрел в продължение на няколко дни. И се чудите, скъпи приятели защо тялото ви се усеща така странно и защо ума ви излиза от равновесие...защо се чувствате във вихър от емоции! Емоциите се образуват, когато пускате нещо. Образуват се, когато позволявате на гнева си да се прояви по точно този начин- гигантска енергия, идваща от Слънцето- но създадена от вас.

 

Освобождавате нещо, което дълго е било сдържано. Говорили сме за енергиите, които се пазят в Гая, в Земята и те наистина съществуват. Вие ги освобождавате, свои аспекти от миналото. Също така има енергии, които се съхраняват на други планети, в слънцата, в звездите и галактиките. И те са ваши. Това са ваши енергии. Как мислите, защо някои планети имат астрономически свойства, астрологично влияние? В тях се съдържа част от вашите енергии.

 

И така, това, което става е, че имате огромни Слънчеви изригвания- освобождаване и изразяване на вашия гняв- което говори, че е време този път Дома да дойде при вас. Феноменалното количество енергия, което се движи от Слънцето точно към Земята. Вие го усещате в последните няколко дни.

 

И това се проявява точно така, както и трябваше да се прояви- пожари, скъпи приятели, тези за които говори Метатрон. Пожари...нима не ги видяхте миналата седмица? Нима не ги видяхте- дори и в тази планинска местност- но най- вече в района на Южна Калифорния, както и на други места по света? На това място наречено Калифорния беше фокусирана толкова енергия и внимание, пречистващи и освобождаващи енергии.

 

Наистина, хиляди останаха без подслон. Някои загубиха живота си. Нищожно количество- в сравнение с това, което можеше да стане преди няколко години- катастрофални земетресения, които биха разрушили целия регион. Биха загинали милиони и милиони. Те щяха да се върнат на нашата страна на завесата. Да, ние бяхме готови да ги приемем. Вместо това- откъслечни пожари, които позволиха да се прочисти територията, която беше- как да кажа- много фокусирана...до голяма степен, тя беше част от движението на Новата Енергия...няколко пожара, които могат да се погасят, но Земята и Гая ще бъдат прочистени, така че всички да можем да продължим нататък.

 

Всичко това работи заедно- вашия гняв...слънчевите изригвания...пожарите на земята. Понякога Шамбра, се опитвате да правите нещата толкова трудни. Но когато се отдръпнете за миг и опростите всичко, ще видите какво в действителност сътворявате. Ще видите как всичко работи заедно.

 

Тези пожари дойдоха също така на Земята, която в последно време преживя много промени. Тази земя Калифорния...е толкова готова да пусне, толкова готова да се придвижи напред в Новата Енергия и да очисти миналото, да отстрани политиците. Да...интересно, интересно...как е направено това...а имаше толкова обвинения към „сивите“. (смях) Всичко е просто, Шамбра. Всички отговори вече съществуват. Понякога те се съдържат в самото име ( има предвид името на губернатора на Калифорния Грей Дейвис – „Грей“ - сив).

Те са изморени от Старите Енергии. Те странят от този, когото сами са избрали. Забравят да поемат отговорност . И разберете, на тях им харесва да сочат с пръст съседите си и да казват: „ Вие избрахте „сивия“, а не аз“. Но все пак, в известен смисъл, те всички го избраха, дори тези, които не гласуваха за него.

 

И с какво ще го заменят? ( смях) Извънземен? Ще го заменят с много, много силна мъжка енергия. Ще ви дадем много интересна информация по този повод. О, ние вече проверихме и получихме резултатите от Арнолд( имат предвид Арнолд Шварценегер).

 

Тази енергия, тази душа, която вие сега познавате, като губернатор на този щат- или по- скоро ще бъде- е била жена в болшинството от превъплъщенията си. Той дойде в този живот като мъж, носейки при това много силни женски енергии. Но мъжкия аспект- на новата мъжка част- това не му хареса. Той се усещаше слаб. Той смята, че слабостта е недостойна. Той усещаше, че женските енергии, които толкова дълго време са били част от него, сега му се надсмиват и го презират заради мъжкия характер на цялото общество.

 

И така, какво прави той? Вдига тежести! ( смях) Той се опитва да преодолее женската енергия. Той придобива такава сила. Но всичко това беше интегрирана женска енергия, защото в същото време на него му харесваше да показва тялото си. Той се гордееше с физиката си. Харесваше му да се грижи за тялото си. Много интересна динамика!

 

По- натам, той се издигна отвъд това. Той се премести там, където да може да помага на хората да разберат някои неща, които биха станали на Земята- разбира се в холивудска версия ( Става дума за филма „ Терминатор“), но определени катастрофи, битки, на светлината и тъмнината. Той също така приема ролята на тъмнината, за да я превърне в светлина. Скъпи приятели, отговорите са толкова прости.

 

Сега той е губернатор на едно от най- могъщите общества в света, губернатор на земя с невероятни богатства и невероятни ресурси, но земя която също се оказа обременена от Старото „ ново-енергийно- мислене“. За това хората от тази земя го избраха в известен смисъл.

 

Но те не могат да видят отвъд това, което лежи на повърхността. Те не виждат женската енергия, която е готова да се прояви, която е готова да дойде на Земята. Това се поощрява от неговото обкръжение, от семейството му. Това е начин за внасяне на женската енергия в мъжки облик. Следете, за да видите какво ще стане на тази земя.

 

Да, феноменални събития...всички те са свързани. Не е нужно да сте ракетен инженер или метафизик, за да разберете това. ( смях)

 

Има още едно събитие, което трябва да стане примерно до една седмица. Вие му дадохте името Хармонично Съгласуване. Ах, скъпи приятели, зад това стои много повече, от колкото се вижда на пръв поглед! И преди да го обсъдим, искахме да отбележим- това не е събитие, което ще ви промени, вие бяхте тези, които създадохте събитието.

 

Това Хармонично Съгласуване, е изравняване на определени звезди, определени планети...тя би се случила при всеки случай. Тя трябва да стане така или иначе. Но...но, ако съзнанието на човечеството не беше подходящо, то вие щяхте да я пропуснете. Това беше потенциал, който присъстваше в подравняването. Можеше никога да не го видите. То можеше отново да се повтори след дълго, дълго време.

 

Но съзнанието изглеждаше съответстващо. Следяха го. И сега то е обхванато от Светлинни работници, духовни същества. Дори много от висшите кръгове на вашите духовни организации разбират по нещо за това, което става.

 

След седмица ще има интересно изравняване...също и лунно затъмнение...закриване и след това появяване, светлина и след това тъмнина. Хармоничното Съгласуване е изравняване на Звездата на Давид. И по- точно на това място, където се намираме- планините на Колорадо- тук изравняването ще бъде почти идеално. То ще се усети по цялата Земя. Изравняването на планетите трябва да създаде идеалната Звезда на Давид. Тя се състои от два равностранни триъгълника, които се припокриват един върху друг.

 

Звездата на Давид също се явява символ на Меркабата. Но какво е Меркабата...често ни забавляват хората, които правят това развъртане на Меркабата. ( смях) Така само се закопавате още по- дълбоко и по- дълбоко. Не разбирате простия смисъл на символа на собствената ви Меркаба.

 

Два равностранни триъгълника, един върху друг, за да образуват звездата на Давид...те представляват същността на дуалността. Единия сочи нагоре, а другия надолу. Единия триъгълник е мъжката енергия. Това е фалическа енергия...изходяща енергия...енергия на действието...Другата...

 

Обратния триъгълник е женската енергия. Това е заземена енергия, подхранваща. Тя е съд. Да съд. Това е чаша, както много от вас са чели за нея в „ Шифъра на Леонардо“.

 

Тези два вида енергия се припокриват- мъжката и женската. Те се движат нагоре, надолу. Те също така са представители на светлината и тъмнината, доброто и лошото. И те представляват Божественото и човешкото.

 

Те бяха разделени. Нима не го виждате? Те бяха разделени за много, много дълго време Съкровената енергия на разделението е мъжката и женска енергия, Адам и Ева. Разбирате ли, от както душата е напуснала Дома- от както започнахте да изучавате себе си- вие се разделихте. Сега вие го правите във физическа форма, мъж и жена. Съществуват мъжка и женска енергия, ин и ян.

 

Всичко това представлява звездата на Давид...разделение, разединение. Какво става, когато тези две части отново се изравняват? Вместо шест точки има четири.

 

Скъпи приятели, престанете да въртите тези меркабни енергии в противоположни посоки. Какво става в този момент? Вие си мислите, че ставате по- могъщи или по- умни. Вие просто правите енергиите по- интензивни. За някакъв момент вие може да усетите ефекта. Той не идва от нас- да въртим тези енергии. Ние се перваме по главите, като ви гледаме да го правите.

 

Енергиите би трябвало да се обединят. И това ще стане след седем дни. Има потенциал тези два триъгълника отново да се обединят.

 

В изравняването, което предстои има интересна сила и въздействие. Там присъства един от елементите, една планета, която предизвиква определен страх. Тя предизвиква известна скръб и болка. Някои от вас наистина я усещат в момента.

 

Това е енергията на Хирон, ранения войн...жертва...войн, който изпитва вина, за това, което е направил...рани, карма и спомени за миналото. Така че Ранения Войн трябва да дойде сега, за да стане част от Звездата на Давид и да каже: „ Готови ли сте да пуснете тези рани?“... защото това е което удържа тези две половини от повторно обединяване. Това е, което пречи на съюза между мъжкото и женското- това е Ранения Войн, Хирон. Той съхранява разделението на Небето и Земята- Хирон.

 

Тази рана е дълбока. Това е и една от причините за вашия гняв. Защо, защо...рана? Ще бъде ли някога изцелена? Или отново сме принудени да преминем през този цикъл, цикъл, който може да отнеме стотици, хиляди години?

 

Изравняването което наближава- което ще стане при всички случаи- е много, много рядко събитие. С изравняването съвпада затъмнението, което закрива енергията на луната, скрива- как да кажа- това, което става между мъжкото и женското. Но също е и време на пречистване.

 

Това събитие е не просто причина за промяна. Вие сте причината за промяна за да видите лично това събитие. Но в него има мощни енергии и осъзнаване на това, къде се намирате. По време на това изравняване...това е като огромна дъска за обяви в небесата...показваща ви къде се намирате...показваща ви началото на промените...показваща разделението на мъжкото и женското, доброто и злото, човешкото и Божественото.

 

Но разберете, че енергията на Хирон е толкова силна, че можете да пропуснете същината на събитията. Тази енергия е толкова изпълваща, раните са така дълбоки, че можете да позволите на събитие просто да премине, защото е твърде болезнено. И, че то ще върне спомени за това къде сте били. Тази седмица ще бъде доста напрегната за много от вас, време за дълбоко дишане. Това ще върне- независимо дали чрез интелекта или чувствата ви- ще върне спомени от преди много, много да дойдете на Земята, най- вече времената преди да дойдете на Земята.

 

Още веднъж, вие позволявате да сте осъзнати за това събитие. То внася потенциал за промяна. Но също така носи и спомени от миналото.

 

След осем дни- е знаменитото събитие! Както бихме казали от нашето ниво, от нашата гледна точка, събитие, по- значително, от това, което вие наричате Хармонична Конвергениция. Това беше потенциал за пробуждане. Това беше промяна на Земята.

 

Но настъпващите събития- това е невероятен сигнал, невероятен знак, говорещ: „ Готови ли сте? Готови ли сте да приемете мъжкото и женското в тялото си...в реалността си...да преодолеете Старите представи за това, което смятате за мъжко и женско? Готови ли сте да върнете всичко това обратно и да не усещате смут? Готови ли сте да кажете, че никога не е имало тъмнина и светлина, че никога не е имало нищо лошо в живота ви- до момента, в който пътуване ви спря? Готови ли сте да позволите на Дома, на Божествените енергии и човешкото да се слеят?“

 

Това ще бъде знаменателно събитие. Какво трябва да правите този ден? Празнувайте! Празнувайте факта, че вие изобщо знаете какво става. Празнувайте, че всички енергии сега се изравняват, за да изцелят Звездата на Давид.

 

Тя изобщо никога не е предполагала, че ще бъде разделена на части. Тя не е предполагала, че ще се върти в противоположни посоки. Тя е едно цяло. Тя обединява всичко. Ако в нея има някакво въртене, това е само, когато триъгълниците отново се обединят заедно. Знаете ли какво става, когато завъртите този нов елемент? Той създава кръг. Той има четири точки, когато го наблюдавате двуизмерно, но той създава кръг. Кръг, който дори астролозите виждат в тази формация напомняне за приключване, пътешествието приключи и е време да отидете на едно Нова Ниво.

 

О, да и след това нахлуват страховете: „ Дали съм достоен? Това истина ли е? Може би не трябва да правим тази стъпка. Спомням си когато направих тази стъпка, която ме доведе до Огнената Стена. Може би ще оставя някой друг да го направи преди мен!“ Идват опасенията. Ето защо Рафаел е тук.

 

Така, че скъпи приятели... много ще стане през следващата седмица. Дишайте този ден. Дишайте...осъзнато. Вдишайте дъха на Духа в раните, които още имате.

 

На Хирон му се наложи да се върне, защото има нужда от изцеление. Той е аспект. Той е част от вас. Той все още е ранен. Вие го избутахте на страна. Опитахте се дори да го скриете зад другите планети.

 

Но сега той идва в пълната си сила, за да изцели раните, за да придвижим напред Шамбра и да придвижи и вас напред. Позволете си изцелението.

 

Разберете, разберете, че никога не е имало нищо лошо. Това е бил просто опит. Разберете, че докато Духа може да ви обича така силно, то и вие можете да се обичате.

 

Вдишайте дълбоко Шамбра.

 

След тази интересна дата (8/11/ 2003), интересна дори не нумерологично, но заради енергетиката на числата. Това 11 от нашата страна на завесата представлява „ дуалноста“. 8 от нашата страна на завесата е символа на „ безкрайността“. 5 – сбора от цифрите на годината това е нашето число на промяната. Това е безкрайност в центъра на дуалността от една страна и промяна от друга.

 

Каква интересна динамика! Част от вас иска да остане в Старата дуалност. Но осъзнавате, че това ще прилича на безкрайност или вечност ако не продължите напред. За това ви е нужна промяна. Защо си мислите, че внасяме енергиите на Рафаел, за да ви помогнем в това? Много интересни цифри има във всичко това!

 

И разбира се има хора, които изучават това в детайли. Вижте във вашия интернет и ще видите най- разнообразна информация. Но помнете, когато я четете, че всичко е така просто. Има тенденция да усложнявате нещата.

 

Хирон идва с една проста цел- изцеление на раните. Това означава че вие освобождавате Старите си енергии от представа за това какво са били.

 

От 8 ноември и всеки следващ ден- това е времето вашия Божествен план да се съедини с човешкия. Вие ги държахте разделени, също както триъгълниците в Звездата на Давид. Държахте ги отделно- човешкия и Божествения си план. И това също ви разгневяваше.

 

Вашия Божествен план се състоеше в това да излезете и да получите опит, създавайки си усещане за Себе си, своята истинска същност, за да може някога да наследите трона. Такъв беше Божествения план. Плана на човека беше просто да оживее...просто да оживее тук на Земята...да има храна и дрехи и просто да живее.

 

Вашия Божествен план- беше да си дадете каквото ви е нужно в този живот- всички ресурси, всички инструменти- да си дадете всичко. И то е тук. Но той не се засича с човешкия ви план. Вашия човешки план, колкото и странен да е, беше просто да си дадете най- необходимия минимум.

 

Разбирате ли, това е интересно, защото вие молите за изобилие. „ Скъпи Дух, плати ми сметките. Дай ми нужните пари“. Ох...но когато гледате човешкия си план, той винаги изглежда различно- в пътешествието си да си дадете колкото се може по- малко, да научите възможно най- много. Ах...вие ни казахте...казахте го на себе си: „ Аз мога да издържа всичко. Тази малка командировка на Земята, като човек...Нямам нужда от нещо специално.“ Вашия човешки аз има оскъдни нужди.

 

Позволете му сега да се обедини с Божествения план, който представлява грандиозно изобилие от всичко. Вие си мислехте, че всичко е на обратно. Мислехте си, че Божественото ви задържа. Скъпи приятели, Вие се задържахте. Позволете на вашия Божествен план да се обедини с човешкия.

 

Божествения план представлява велика ре- интеграция на мъжката и женската енергия. Това винаги е било част от плана. Разделението се случи за да можете истински да познаете и да разберете себе си . Сега не говорим за мъжкото и женско тяло. Говорим за енергиите Ин и Ян, женското и мъжкото начало и двете така уместни и подходящи. Божествения план е да ги върнете отново в едно цяло.

 

Вашия човешки план представлява да направите себе си или едното или другото- да бъдете мъжката енергия или женската и да преувеличите този, който сте били, да усетите разделението, да се отстраните от другата енергия. Отчасти това беше, за да можете да усетите какво е да имате тази изходяща мъжка енергия и отчасти за да получите опита на възпитаващата и любяща женска енергия. Но Божествения и човешкия план не се срещнаха.

 

Сега дойде време да ги обединим. Вие се намирате в точката на осъзнаването. Намирате се в точката на просветлението, където вече те могат да се обединят. Не е нужно да са разделени.

 

Божествения план се състоеше в това, да премине през пълния цикъл на познаване на Себе си. Бяхте дарени с уникален дар от Духа. Той бе наречен Само- осъзнаване...на вашата истинска същност...без да се намирате във великото единство с Всичко Което Е. Но ви беше дадена възможност да имате уникален духовен отпечатък, всичко което сте и да се развивате. Човешкия план беше толкова ограничен. Представляваше – опитай се да вземеш каквото успееш. Беше- да се опиташ първо да развиеш собствената си идентичност, без отношение към целостта на всичките ви останали животи.

 

Но след това, когато стигнахте до определена точка, до определено ниво, където си казахте: „ Сега плана има нужда от промяна.“. Трябва да унищожите своето „ Аз“, защото най- вече то ви води към всички тези проблеми. Вашите съвременни психолози говорят за разрушаването на своето „Аз“, за унищожаването на Себе си. В света има такива, които практикуват унищожение на своето „Аз“ в някои много тежки условия. Ние от нашата страна на завесата, продължаваме да събираме техните части и аспекти. Те са така разпръснати и раните им са много дълбоки.

 

Божествения план представлява Само- реализацията. Човешкия план, към който толкова много от вас се придържат представлява само- унищожение. Можете ли да ги обедините заедно и да осъзнаете, че вашето „Аз“ служи за определена цел? Можете ли сега да обедините Божествения и човешкия план? Няма нужда от тяхното разделение.

 

Човешкия план предполага смъртта, болестта и заболяването. Той казва, че вие трябва да внесете това във вашата реалност, за да достигнете до ново разбиране. Трябва да се разболеете. Трябва да получите болест, за да можете отново да се върнете на своя път. Ще ви се наложи да умрете, за да не попаднете в този капан или да се изгубите тук на Земята.

 

Можете ли сега да обедините тези два елемента- Божественото и човешкото, защото те не трябва да са разделени? Можете ли да преодолеете този разрив, да пресечете тази пропаст, за да може Божествения и човешкия план да се обединят?

 

Намирате се в точка, скъпа Шамбра, където можете отново да възстановите Звездата на Давид да създадете истинска Звезда на Давид, а не тази, която е изобразена на вашите рисунки, където елементите съществуват разделено- може би малко се припокриват, но са разделени. Можете ли да изцелите раната на Звездата на Давид? За да възстановите елементите и, трябва да обедините отново Божествения и човешкия план.

 

Човешкия план призоваваше към разделение...изолация...призоваваше ви толкова пъти по време на вашето пътешествие да се почувствате самотни. Божествения план- както вече сме го казвали отново и отново- това е призив да не бъдете самотни...никога да не бъдете изолирани...винаги да разбирате от къде сте дошли и защо се намирате в това пътешествие.

 

Можете ли да престанете да се криете от самите себе си и от другите? Можете ли да се покажете сега като Божествен човек, да бъдете учители- с малка буква „У“- посредници...домакини...който и термин да употребите, но да бъдете сияен Божествен човек? Можете ли сега да се обедините с небесния план на човека, така, че да можете да излезете напред, да бъдете този който наистина сте?

 

Човешкия план предполага да се преминава през уроци, уроци и уроци. Всичко към което се приравнява той е страдание. Той ви казва, че знанията ви са недостатъчни. Той ви казва, че ще ви се наложи да си дадете още един тласък, още едно перване по главата. Божествения план винаги е бил просто за преминаването през опита, но опит в радостта от живота и творчеството.

 

Вие игнорирахте Божествения план и избрахте страданието вместо преминаването през уроците, всичко което наричате уроци. Става дума не за уроците. Става дума за опитите да докажете нещо на Духа. Става дума за живот Сега и изпитването на дара на живота, истинския дар на състраданието.

 

Дойде време Божествения план да се съедини с човешкия. Можем ли да го направим сега заедно? Можем ли да позволим състоянието на изцеление, изцелението на раните на Хирон- война, война, който е бил всеки от вас не само тук на Земята, но предимно в другите сфери? Можете ли сега да позволите на Божествения план да прегърне човешкия...за да прекрати този разрив...за да спре това разделение между тях...за да има пълно зачитане и състрадание между тях?

 

Можете ли да го направите така- докато разрушавате стените на тази бутилка, в която живеете- да можете да усетите и познаете този прост Божествен план и да го притежавате, работещ в хармония с човешкия план? Можете ли да позволите това? Можете ли да позволите изцелението на Звездата на Давид?

 

( пауза)

 

Част от този процес е разбирането на раните...вашите рани...има просто разделение. Това е всичко което то представлява- разделение, дълбок разрез, който разделя. Едната част взима отговорността върху себе си- за всички ваши пътешествия, за всичко включително и за настоящия живот. Но заедно с отговорността идва и просветеността...и любовта...и разбирането...и състраданието към това, защо сте създали всичко това, което сте създали. Отговорността знае, че сте го направили...че сте създали...но също така знае, че в това е имало и Божествен план.

 

Вие си мислите заради възприятието си за хаоса и разрушението, работата с тъмните сили...си мислите, че това е нещо от което трябва да се срамувате. Толкова дълго сте носили тази рана. Някои от вас тук са си позволили да бъдат привлечени от тъмните сили. Ах, вашите филми ( става дума за „ Междузвездни войни“) го изобразиха толкова добре.

 

Вие отидохте на тъмната страна. Вие работите за тях от гняв. И след това чувствате вина и се принуждавате да страдате. Сега ние говорим за събития случили се преди много, много години някъде далече, далече. Но, скъпи приятели, това всъщност е само на един дъх разстояние.

 

И така, вие задълбочихте разбирането си за получения опит. Направихте го за да можете да се придвижите напред, за да можете да се разширите. Направихте го защото обичахте другите.

 

Ах...много преди да дойдете на Земята, вие открихте какво е да обичаш друга същност. Великолепно! Великолепно! Разбирате ли, има потенциал че вие можете да обичате само себе си. Помислете си само какво би създал той. ( смях)

 

Бидейки извън Всичко Което Е, отвъд пределите на Първия Кръг, вие се учехте да обичате някой друг, друга същност. И ние сега не говорим за тези аспекти на секса и половете. Говорим за любов, чиста и състрадателна, към друга същност, характерна черта, която наследихте от Духа. Духа изпитва към вас истинска любов и състрадание. Какъв ден беше, когато вие се върнахте обратно в Кралството и се учехте да обичате някой друг извън себе си.

 

Но в тази любов вие също така се сражавахте с другите, защитавахте се от тези, които обичахте. И в тази любов, вие усетихте най- дълбоката форма на предателството, когато те ви напуснаха. В тази любов, вие усетихте какво е да изпиташ гняв заради това, което са ти сторили. Вие им дадохте сърцето си. Защо те не ви го върнаха?

 

В цялото това изцеление и в цялото това преобразуване на енергии...става дума за поемане на отговорността, че самите вие сте създали всичко това. Не се опитвайте да разберете. Не се опитвайте да се върнете в тези минали животи и да повторите всичко отново. Нямате нужда в понеделник да тръгнете по екстрасенси и да потъвате в минали животи. Вие вече знаете всичко. То е тук. А детайлите не ви трябват.

 

Става дума за поемане на отговорност и любов към себе си...приемане на отговорност за вашето пътешествие. Както вече сме казали по- рано, вие сте или жертва или творец. Протичащата енергия на Хирон е енергията на жертвата. Можете да я видите в себе си...как обвинявате случките, хората, ангелите, събитията станали в миналото.

 

Няма никаква нужда да се обвинявате- съвсем не. Ние знаем какво е станало. Те знаят какво е станало. Просто приемане на отговорност и разбиране, че това са били Божествени причини...зад всичко това стои Божествения план. Ето защо е станало.

 

Отговорността е толкова интересно нещо. Дори и в реалните си животи, които преживявате в момента, тя е толкова важна. Нас отново и отново ни питат: „ Скъпи Тобиас, какво можем да направим, за да сменим правителствата по целия свят?“ Поемете отговорността върху себе си. Правителствата просто са проявление на груповото съзнание, независимо дали те са диктатори...независимо дали са корумпирани лидери. Това е манифестация на населението, което им се подчинява.

 

 

Когато поемете отговорност върху себе си, веднага ще се озовете извън масовото съзнание. Можете да живеете в определена социално- политическа структура, като на пример диктатурата. Но когато поемете отговорността върху себе си, то тази диктатура няма да ви засегне. Може да живеете в страна обхваната от корупция, но когато поемете отговорността върху себе си и разберете, че вече нямате отношение към корупцията- вие сте Божествени- ще можете да живеете в корумпирана страна, но няма да ви се налага да ставате част от нея.

 

Лидерите са точно отражение на съзнанието на хората. И това е всичко. Обичате да обвинявате лидерите си. Харесва ви да вменявате вина. Харесва ви да казвате: „ Аз не гласувах за тях“. ( смях) Но, скъпи приятели, вие все едно носите отговорност. Те са проявление на груповото съзнание.

 

Как да промените правителствата по света? Ах, може да пишете сложни книги за нови структури...и нови теории...и нови системи...и нови видове социализъм...или демокрация. И това никога до нищо няма да доведе. Вие просто сменяте едно с друго.

 

Промените стават, когато поемате отговорност, когато вие, а след това и останалите и останалите и останалите поемат отговорност върху себе си. Това ще става в Новите Енергии...ако продължавате да си вършите работата. Вие стартирате цяла верижна реакция „ Аз нося отговорност“, защото „ Аз съм Творец“.

 

Вие се избавяте от жертвеността. Вече не обвинявате правителствата. Трябва да разберете, че сте помогнали за тяхното създаване. Не обвинявайте църквите. Вие поехте отговорността върху себе си. В някакъв момент, когато достатъчен брой хора поемат отговорността за творенията си върху себе си, необходимостта от правителствата, каквито ги познавате ще изчезне.

 

Това е което наистина виждаме- и ви го казваме съвсем директно без заблуди. Докато все повече и повече хора по цялата Земя приемат отговорност за своето съществуване, необходимостта от правителства ще отпадне. Потребността от услуги като- такива неща като болници, пътища и други подобни, които ви трябват като действащи структури- ще бъдат предадени на частни предприятия, управлявани от групи хора, които сами са пожелали да се занимават с това, а не са били избирани. Интересно...обръщайки отговорността за услугите обратно към себе си, към частни предприятия. Звучи малко страшно за някои от вас.

 

Но скъпи приятели, когато всеки поеме отговорността, няма да има вече необходимост от създаването на такива толкова йерархични, мъжки управления, които виждате в страните по целия свят. Има само неголяма група доброволци, които помагат в управлението на частни предприятия, които предоставят услуги. Правителството ви служи. За това е било създадено, а не за обратното.

 

Но помислете че... вие сте отдали отговорността си. Отдали сте им отговорността си, на слугите, така че те да растат, растат ...и растат. Вие предадохте собственото си съществуване на някой друг. По такъв начин, те действително стават отражение на корупцията...силния контрол...дисциплиниращата мъжка енергия...дисбаланса...и всичко останало. Те са отражение на това.

 

Поемете отговорност и ще видите, че правителството се променя. Престанете да се опитвате да пишете всякакви нови планове. Същността, простата същност е да поемете отговорността върху себе си.

 

(пауза)

 

И така, след седмица е звездната формация Звездата на Давид...използвайте това време за вътрешно изцеление за тези остатъци, които все още присъстват...за убеждението, че дуалността трябва да съществува...че Божествения и човешкия план не работят заедно...за убеждението, че човека и Духа са две различни неща. Използвайте това време, за да обедините елементите на мъжкото и женското начало. Това- са най- основните форми на Божественото разделение. В това е същината.

 

Позволете...позволете на женската енергия да влезе във вас, дори да представлявате мъжкото начало. Престанете да се срамувате от това. Престанете да усещате, че това ще ви обезсили. Ако сте мъж, вдишайте женските енергии днес.

 

Ако сте жена, позволете на мъжките енергии да навлязат. Ако сте жена, позволете си да изцелите раната на Изида. Разбира се, тя също е с нас днес. Наложи и се да дойде за да поработи с Рафаил. Раната на Изида- толкова много от вас, които физически са жени, интуитивно разбират за какво всъщност говоря- това е най- великата от всички рани.

 

Позволете си да вдишате обратно в себе си мъжката енергия. И докато го правите, позволете на архетипната енергия на Изида. Майката, Твореца...дарителката на живота и раждането- да се изцели. Вие знаете, колко е била подтисната, чудовищно подтисната. Това предизвика ответна реакция, особено във вашето съвременно общество. Но това продължава вече много дълго, повече от последните ви дни на Земята.

 

Мъжката енергия, която вие позволихте да стане по- силна от женската...позволихте го защото се опитвате да прикриете това, което сте направили. Раната на Изида е по- дълбока дори от раната на Хирон. Много добре знаете за какво говорим тук. Опитахте се да го скриете. Бяхте ядосани. Не знаехте какво да направите. Предадохте отговорността на мъжкото.

 

Дойде време да обедините божественото и човешкото. Дойде време да обедините мъжкото и женското. Дойде време за вас да освободите Изида. Раната беше дълбока. Но след седем дни ще можем да я изцелим. Всичко това е от нашето минало- не само човешкото- всичко е от миналото.

 

Вие привнесохте в съзнанието това събитие за изцелението на Звездата на Давид. И сега можем да направим нещо с това. Помнете, енергиите на Рафаил ще бъдат с вас. Рафаил ще бъде с вас, за да ви помогне да трансмутирате. Енергиите на Изида ще бъдат там- заедно със сълзите и- за изцеление.

 

Вие не сте сами през следващата седмица и винаги.

 

И нека го кажем заедно: И това е така!Тобиас(Tobias) от Crimson Circle представен от Джефри Хоуп от щата Колорадо (Geffrey Hoppe, Golden, Colorado). Историята на Тобиас може да намерите в уебсайта на Аления кръг , http://www.crimsoncircle.com. Материалите на Тобиас се предоставят безплатно от работниците на светлината и Шамбра( Shaumbra )из целия свят от август 1999г.момента в който, както казва Тобиас, човечеството се издигнало от потенциала на разрушението в Новата Енергия.

Crimson Circle представлява планетарна мрежа от човешки ангели, които се явяват едни от първите, които извършват прехода към Новата Енергия. Те изпитват радостите и предизвикателствата на състоянието възнесение. Те помагат и на други хора в техните пътувания чрез споделяне, грижа и напътствия. Повече от 70000 посетители идват на сайта на Crimson Circle: http://www.crimsoncircle.com всеки месец, за да четат последните материали и да обсъждат личния си опит.

Срещите на Crimson Circle се провеждат ежемесечно в Денвър, Колорадо (Denver, Сolorado ), където Тобиас предава последната информация чрез Джефри Хоуп (Geoffrey Hoppe). Тобиас заявява, че той и останалите от божествения Crimson Circle всъщност канализират хора. Според него те четат нашите енергии и ги превеждат обратно към нас. Така ние можем да виждаме всичко отстрани, докато го преживяваме отвътре. Crimson Circle получава в изобилие чиста любов и дарове от Шамбра ( Shaumbra ) и от целия свят.

Разбира се, задачата на Аления Кръг е да служат в човешка форма като учители и проповедници за тези, които са тръгнали по пътя на вътрешното духовно пробуждане. Това не е евангелистка мисия. По скоро да кажем, че вътрешната ви светлина ще насочи хората към вас, за да получат вашето състрадание и грижа. Ще знаете какво да правите и как да преподавате, когато този уникален и важен човек, който почти е бил готов за пътешествието си към Моста на Мечовете, дойде при вас.

Ако четете това и имате усещането, че е истина, то вие сте действително от Шамбра (Shaumbra). Вие сте учители и човешки посланици. Позволете божественото семе да разцъфне във вас сега и завинаги. Вие никога не сте сами, защото има семейства от ангели по целия свят и навсякъде около вас.

Моля разпространявайте свободно този текст, некомерсиално, безплатно. Моля включете цялата информация включително и тези бележки под линията. Всичко останало трябва да бъде одобрено в писмена форма от Geoffrey Hoppe (Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado)

Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Каре 7328, Golden, CO 80403 Всички права запазени

Преведено от Росица Стоянова