Paluu-sarja, shoud 11
VALMISTUMINEN, TOBIAKSEN VIIMEINEN SHOUD
 
Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
6.6.2009, Crimson Circle -kuukausitapaaminen
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se oli, sopimus joka tehtiin satojatuhansia vuosia sitten kauneudessa, seesteisyydessä ja perheessä Tienin temppeleissä. Yli 2000 vuotta sitten ennustettiin, että tämä ryhmä olisi taas koossa maan päällä niiden kanssa, jotka enkeliulottuvuuksissa opastavat, tukevat ja rakastavat, että tämä ryhmä olisi yhdessä koko ihmiskunnan ja luomakunnan aivan uskomattomana ja monumentaalisena muutosaikana. Ja tässä olemme tänään.
 
Valmistumispäivä. Valmistumispäivä, rakas shaumbra, ja mikä ilo minulle, Tobiakselle, on olla se, joka istuu kanssanne. Kyse ei ole minun lähtemisestäni. Kyse ei ole minun palaamisestani maan päälle. Miksi kyyneleet, Cauldre? Miksi nämä syvät tunteet, shaumbra? Kyse ei ole minusta. Me - minä Tobias, Adamus, Kuthumi ja kaikki enkelit toisella puolella - itkemme muutaman kyyneleen ja pidämme tänään oman juhlamme. Kyse on teistä, teidän valmistumisestanne.
 
Matkamme
 
Silloin kun aloitimme työskentelemisen yhdessä, silloin kun arkkienkeli Gabrielin kutsu kirjaimellisesti kaikui maailmankaikkeuteen, ulottuvuuksiin, ja kutsui yhteen ihmisryhmän maan päälle tänä muutosaikana, tämän uuden energian aikana, jotta päästään ohi umpikujasta tai hidastumisesta kaikissa vanhoissa energioissa, niin te vastasitte. Tulitte maan päälle ja voi, on ollut kamppailua ja haasteita, vaikeuksia. Kuten olette kertoneet meille monta kertaa, kaikki ei ole niin helppoa, kuin me sanomme, ja me tiedämme sen. Tiesimme sen kaiken aikaa. Mutta shaumbra, meidän täytyi jatkaa teidän kannustamistanne ja muistuttamistanne. Meidän täytyi jatkaa sen kertomista teille, että olette jo perillä. Meidän täytyi muistuttaa teitä siitä, että rakastuisitte itseenne hyvin syvästi päivä toisensa jälkeen, silloin kun kaikki näytti toimivan teitä vastaan.
 
Tulitte siis tänne maan päälle. Vastasitte tuohon kutsuun emmekä tienneet 21.8.1999, miten kauan tekisimme työtä kanssanne. Löimme vetoa tällä puolella (naurua) - kirjaimellisesti. Oli niitä… ja minun on kerrottava, että ne jotka ovat tehneet työtä kanssanne lähimpänä, ovat olleet maan päällä aiemmin - he ovat olleet ihmiskehossa ja työskennelleet teidän sandaaleissanne ja vuodattaneet samoja kyyneliä ja nauraneet samoja nauruja. Lähimmät Crimson Coucilissa tietävät, millaista se on. Kun he siis löivät vetoa siitä, miten pitkä tämä prosessi olisi, vetona oli yleensä kolme elämää. Minä olin optimistisempi: veikkasin vain kahta elämää (naurua). Ja olin täysin valmistautunut olemaan kanssanne tuon koko ajan. Mutta vähän tiesimme… vähän tiesimme siitä, että tämä kestäisi vain kymmenen vuotta.
 
Emme ennustaneet päivämäärää, ennustimme vain tapahtumaa. Tiesimme, että se tapahtuisi, mutta emme tienneet, mitä teidän olisi käytävä läpi. Ja tässä sitä ollaan - tuntuu olevan vain hetki siitä, kun aloitimme. Tässä olemme tänään - valmistumispäivässä, eroamiskohdassa, ajassa jolloin päästämme irti teistä. Annamme teidän mennä, jotta voimme säätää energioitamme ja tulla takaisin tekemään kanssanne töitä eri tavalla.
 
Muistatteko aivan ensimmäisen virallisen shoudin - kuten sitä kutsutaan? 21.8.1999 - oppaiden lähteminen. Voi, oli monia, jotka eivät olleet tyytyväisiä siihen ja he lähtivät siitä paikasta Crimson Circlestä. Mutta oli monia muita, jotka kokoontuivat yhteen, jotka muistivat ne sopimukset, mitä teimme Tienin temppeleissä, ja jotka muistavat olleensa yhdessä taas Jeshuan aikaan.
 
Oli oppaiden lähtöaikaa kymmenen vuotta sitten - otettiin pois henkiset apupyörät. Ja voi, rakkaat ystävät, tällä hetkellä teistä joskus tuntuu, että teillä on vaikeuksia tässä nykyhetkessä. Tuolloin kyse oli oikeista vaikeuksista, joita kävitte läpi. Kyse oli sielun todellisesta pimeästä yöstä. Silloin kun päästitte irti enkeliolennoista, jotka olivat olleet kanssanne hyvin pitkään - lähimmät ystävänne - he tuntuivat hyvin paljon omalta osaltanne. Tunsitte, että he olivat te. He olivat enkeliolentoja, jotka olivat rinnallanne ja auttoivat säilyttämään kaikkia energioita ihmisyytenne ja jumaluutenne välillä, energioita teidän tässä elämässä ja henkiperheenne, enkeliperheenne, välillä ja tasapainottamaan tämän hyvin kovan 3D-ympäristön energiaa kaikkien muiden ulottuvuuksien energioiden kanssa - ja he lähtivät. He lähtivät.
 
Kävitte läpi vuonna 1999 ja 2000 pimeistä pimeimpiä aikoja ja tunsitte olevanne hyvin yksin, tunsitte itse asiassa tulleenne petetyksi - tunsitte, että teille lähimmät "asiat" olivat kävelleet ulos elämästänne. Muistan lukemattomia pitkiä öitä, jolloin lohdutitte itseänne ja yrititte kertoa itsellenne, että se oli osa suunnitelmaanne. Kertoa, että te ette olleet tehneet mitään väärin. Miksi niin on, että kun on muutosta ja kehitystä, ihminen ajattelee tehneensä jotain väärin? Kenties, koska se on toisinaan tuskallista? Kyllä, tosiaankin. Kenties, koska se on pelottavaa? Ehdottomasti. Mutta oli osa suunnitelmaanne päästää irti omista oppaistanne, jotta voisitte ottaa täyden vastuun ja koko "minä olen" -olemuksenne.
 
Henkioppaat, enkeliolennot olivat joillakin muuttuneet kainalosauvoiksi, tekosyyksi. Monet olivat mukautuneet heihin ja sanoivat: "He kehottavat minua tekemään tätä ja he kehottavat minua tekemään tuota", ja kun kuulimme noiden sanojen tulevan teistä, meidänkin oli lähdettävä. Meidän oli kunnioitettava pyyntöänne lähteä, silloin kun oli tultu siihen kohtaan, jolloin ette puhuneet omalla äänellänne, omasta itsestänne ja omasta hengestänne.
 
Tämä oli vain kymmenen vuotta sitten. Silmänräpäys. Siitä ei ole edes hengenvedon aikaa, kun aloimme kokoontua tällä tavalla. Ja vaikka olisitte liittyneet Crimson Circleen tai alkaneet lukea shoudeja vuosi tai viisi vuotta sitten, niin olitte energeettisesti yhteydessä aivan alusta saakka.
 
Ja tässä on valmistumispäivä. Olette käyneet prosesseja läpi. Olette käyneet läpi irtipäästämisiä, muodonmuutoksia ja viisauksia. Olette ottaneet vastaan itsenne. Olette alkaneet ymmärtää myötätuntoa ja rakkautta. Ette vain mukavina, unelmoivina sanoina, vaan osana itseänne, osana elintapaanne. Olette käyneet läpi monumentaalisen muodonmuutoksen hyvin lyhyessä ajassa - eivätkä kaikki ole selviytyneet siitä.
 
Puhun nyt niistä, jotka kokoontuvat ja valmistautuvat pikkujuhlaamme, jonka olemme suunnitelleet teille tänään, jotka ovat olleet ihmismuodossa - Monica, Christina ja lukematon määrä nimiä - jotka ovat lähteneet ennen tätä ajankohtaa. He eivät lähteneet, koska maan päällä oli niin vaikeaa, vaan koska he rakastivat teitä hyvin paljon ja halusivat olla tällä puolella lisäämässä oman ihmisenkelitukensa siihen, mitä teette omalla puolellanne. He kerääntyvät tänne tänään yhdessä kaikkien muiden vieraiden kanssa, joita meillä on ollut kymmenen vuoden aikana. Kaikki vieraat kerääntyvät tänään yhteen valmistumisenne vuoksi.
 
Eroamiskohta
 
On aika rakastaa itseänne. On sellainen eroamiskohta, millaista emme ole koskaan yhdessä kokeneet. Olette tunteneet sen menneillä viikoilla. Viime öinä jotkut teistä ovat nähneet unta valmistujaisseremoniasta ja rakkaat ystävät, älkää huolehtiko. Tiedän, että jotkut näkivät unta siitä, että te ette päässeet valmistujaisiinne ajoissa, että myöhästyitte, että tämä seremonia oli menossa. Ajattelitte, että kyse oli high school- tai college-valmistujaisista. Ei ollut, oli kyse tästä.
 
Jotkut teistä eivät löytäneet autonavaimia päästäksenne autolla valmistujaisiin. Jotkut teistä häiriintyivät matkan varrella yrittäessään auttaa jotakuta toista. Mutta haluan kertoa teille nyt, että selvisitte. Olette täällä. Tuo uni oli vain omia pelkojanne, omia huolianne ja - kuten puhumme hetken kuluttua - omaa niiden lahjojenne ja kokemustenne sabotointia, jotka todella ansaitsette ja jotka olette järjestäneet itsellenne.
 
Jotkut teistä ovat viime viikkojen aikana miettineet hyvin syvällisesti ja tunteellisesti lähtemistä - ette ole tunteneet, että teillä on vastaukset ja että voisitte jatkaa askeltakaan pidemmälle. Mutta haluan muistuttaa jokaista teitä, joko lähdette tai ette - ja jotkut teistä lähtevät noin seuraavan viikon aikana - että älkää huolehtiko, tiedätte jo, kuka olette emmekä me emme tee tuota päätöstä. Mutta jotkut teistä lähtevät ja tulevat meidän puolellemme - jotkut jotka ovat hyvin, hyvin rakkaita ja läheisiä.
 
Mutta haluan kertoa teille nyt, että selvisitte tälle virstanpylväälle. Selvisitte valmistujaisjuhlaan. Nyt voitte vain päästää irti. Olette tässä. Sallitte itsenne muuttumisen, sielunne eheytymisen. Selvisitte. Ja jos päätätte tulla takaisin meidän puolellemme, toivotamme teidät tervetulleeksi avoimin sylin ja rakkaudella. Te ette tee huonoa päätöstä tai väärää päätöstä. Teette valinnan. Se on tärkein asia. Lakatkaa olemasta niin kova itsellenne.
 
Tai voitte päättää jäädä maan päälle ja katsoa, mitä seuraavaksi tapahtuu; katsoa, mihin shaumbra menee; katsoa, mitä tapahtuu, kun Adamus alkaa työskennellä kanssanne uuden energian kanssa; katsoa, mitä tapahtuu, kun allekirjoitatte oman julistuksenne, että otatte täyden vastuun itsestänne luojana - katsoa, mitä tapahtuu seuraavaksi.
 
Jollakin teistä on ollut vaikeaa, koska olette käyneet läpi hyvin intensiivisen irtipäästämisprosessin, intensiivisen ihmis- ja henki-itsenne transformaation, missä olisi pitänyt mennä kolme elämää. Ja tässä olemme, yhdessä valmistumispäivässämme. Juhlapäivässä.
 
Oli aika - ei kovinkaan kauan sitten - ja monet teistä tulevat muistamaan ne elämät, mukaan luettuna kenties tämä elämä, jolloin Jahven nimeä ei voinut sanoa ääneen, jolloin se oli naamioitava, jolloin siitä oli käytettävä alkukirjaimia (YHWH). Ette voineet sanoa myöskään sanaa Jumala, ei siksi että Jumala suuttuisi ja heittäisi alas salamoita, ei siksi että sen oli tarkoitus olla hyvin mystinen. Mutta oli aika jolloin ihmisitse ei pystynyt edes tunnistamaan ja sanomaan sanaa "Jumala". Oli ajateltava kaikkia muita sanoja. Ei voitu sanoa sanaa "Henki", ei voitu sanoa sanaa "ikuinen sielu".
 
Ja tässä on ihmisryhmä, jonka ei tarvitse kätkeytyä neljän kirjaimen taakse, jotka muodostavat viitan tai naamion ja jonka ei tarvitse käyttää sanaa Jahve. Nyt olemme kohdassa, missä voitte sanoa: "Minä olen myös Jumala. Minä olen Jumala oikeasti. Minä olen mitä minä olen."
 
Mietitte, mistä valmistumisessa on kyse. Mietitte, mistä puhumme. Vain sen oivaltaminen, että olette myös Jumala, joka elää ja kulkee ihmisharhassa tai ihmistodellisuudessa, se tosiasia, että voitte sanoa sen nyt ääneen itsellenne ja myös toisille, on tärkeä. Se on virstanpylväs.
 
Vedetäänpä syvään henkeä. Enää ei tarvitse piiloutua, enää ei tarvitse käyttää peitteleviä sanoja sanoakseen: "Minä olen mitä minä olen - myös Jumala."
 
Viimeinen vierailu yhdessä
 
Niin, rakas shaumbra, tänään meillä on erityinen valmistujaisseremonia. Pyydän teitä kaikkia vetämään syvään henkeä ja sallimaan itsenne laajentua. Mennäänpä mökilleni viimeistä kertaa ryhmänä. Vetäkää syvään henkeä ja sallikaa itsenne avautua ja laajentua mökille. Voi, olemme valmistelleet teitä tähän kymmenen vuotta. Olemme valmistelleet tätä päivää varten.
 
"Miten pääsen sinne?", sanotte. Kyse on mielikuvituksestanne. Mielikuvituksenne on yksi suurimmista lahjoista, joita Jumala on koskaan antanut teille. Mielikuvituksenne on luonut fyysisiä maailmankaikkeuksia. Mielikuvituksenne on luonut ulottuvuuksia. Mielikuvituksenne ja todellisuuden välillä ei ole eroa. Ne vain ilmentyvät erilaisina toisinaan.
 
On niitä, jotka sanovat sen olevan "vain mielikuvitusta", koska se ei ilmenny tänne 3D-muotoon, mutta kuitenkin se on yhtä todellista, kuin mikä tahansa tänne ilmentyvä. Ja kun jatkatte uuteen energiaan, huomaatte, ettei enää ole rajaa sen välillä, mitä kutsutte fyysiseksi todellisuudeksi ja mitä kuvittelette. Kaikki on samaa.
 
On itse asiassa sanottu, että se mitä on luotu ei-fyysisiin ulottuvuuksiin mielikuvituksella, on todellisempaa kuin se, mikä päätyy tänne fyysiseen todellisuuteen. Ne jotka jatkavat Crimson Circlen kanssa, jotka jatkavat shaumbrana, oppivat, ettei niillä todellisuudessa ole mitään eroa. Kaikki on samaa. Kyse on siitä, miten, milloin ja minne haluatte asioiden ilmentyvän.
 
Työskentelette jo näissä toisissa ulottuvuuksissa - mielikuvituksessanne. Työskentelette uudella maapallolla ja se on yhtä todellinen - ja tiedätte sen. Työskennellen uuden energian ja Adamuksen kanssa opitte, miten tuodaan se halutessanne tähän todellisuuteen.
 
Miten siis pääsette Tobiaksen mökille, missä meillä on upea juhla valmiina teille? Kuvittelette sen. Kuvittelette sen sydämestä. Kuvittelette sen ottamastanne hengenvedosta. Mennäänpä siis kaikki sinne nyt.
 
Olette olleet siellä monta kertaa aiemmin.
 
Ennen kuin menette - olette nähneet, että siellä on muutamia enkeleitä ovella pitämässä teidät ulkona - kokoonnutaan vain ulkopuolelle.
 
On kaunista. Kaunista mökissäni on se, että voitte luoda mielikuvituksellanne sen, millaiselta haluatte sen näyttävän. Näen omasta näkökulmastani, että tänään on kaunis päivä.
 
Otetaanpa koko shaumbra-ryhmä ympäri maailmaa mukaan ja keräännytään ulos nurmikolle. Voi, se on valtava. Se on valtava ja on kaunis päivä - aivan kuin täällä Coal Creek Canyonissa ja monissa muissa paikoissa ympäri maailmaa.
 
Ottakaa hetki hengittääksenne sisään energioita täällä. Olen kuvitellut sen teitä varten, tähän valmistumiseen. Olen kuvitellut kauniita puita, kukkia - joitakin niistä olette nähneet maan päällä ja joitakin ette ole koskaan ennen nähneet missään. Mutta ne on istutettu kasvamaan tänne tänään teidän kunniaksenne.
 
Vetäkää syvään henkeä… vain haistakaa energioita.
 
(Tauko)
 
Aa, ilmassa lentää lintuja, koska rakastan lintuja. Todella rakastan. Ne ovat vapauden ilmaisumuoto. Se oli juuri lintu, joka irvaili minulle viime elämässäni maan päällä, istui ikkunalaudallani joka aamu, lauloi vapaudestaan ja irvaili minulle vankilastani. Vihasin tuota hemmetin lintua! (Naurua) Niin nälissäni kuin olin, olisin halunnut sen päivällisekseni. Mutta opin, että tuo lintu oli viestintuoja - arkkienkeli Mikael joka tuli kertomaan minulle shaumbra-nimisen ryhmän kokoontumisesta; tuli kertomaan minulle, että Kristuksen energiat, Kristus-siemen, oli tulossa maan päälle vajaan 50 vuoden päästä viime elämästäni ja ryhmä viestintuojia kaikkialta maailmankaikkeudesta, kaikista henkiperheistä oli inkarnoitumassa. Tuo lintu arkkienkeli Mikaelilta tuli kertomaan minulle, että oli minun aikani tulla takaisin ei-fyysisyyteen, jotta voisin olla täällä hyvin tärkeässä matkavaiheessa kanssanne.
 
Niinpä rakastan lintuja ja täytin taivaan linnuilla, jotka laulavat lauluja valmistumisestanne tänään.
 
Ottakaa hetki vain tuntien. Voi, taustalla on vuoria. Se on melkein kuin Norman Rockwellin maalaus. Se on niin hyvä, kuin haluan sen olevan, ja myös te voitte tuntea noita energioita.
 
Ja kerääntyneenä tätä valmistumispäivää varten ovat kaikki vieraat, joita meillä on koskaan ollut viimeisten kymmenen vuoden aikana - Tesla, Jung, arkkienkeli Rafael, arkkienkeli Mikael, Isiksen ja Aatamin energiat ja uusien maan päälle tulevien lasten, kristallilasten energiat, Samin energiat, 911-terroristien energiat, jotka olivat osa kokoontumisiamme vuosia sitten, vanhemmat ja lapset jotka ovat kuolleet, jotka ovat olleet nimeämättömiä vieraita monissa kokoontumisissamme - he ovat myös täällä tänään. He ovat täällä juhlimassa sitä, mitä ette kenties vielä ymmärrä, juhlimassa sitä, minkä te otatte kenties itsestäänselvyytenä, mutta me emme ota.
 
Kerroimme teille jonkin aikaa sitten, että tämä oli se elämä. Siitä tulisi kenties kovin ja haastavin elämä, mitä teillä on koskaan ollut. Iso ero on siinä, että olette tietoisia tässä elämässä. Voi, kymmenen elämän takaista elämää elitte itsenne ja sielunne aspektina, mutta ette olleet niin tietoinen henki-itsestänne. Oli selvä ero teidän ja Hengen välillä, teidän ja sielunne välillä.
 
Tämä elämä on ollut vaikea ja haastava, koska olette tietoisia. Joskus teeskentelette, että te ette ole, mutta te olette tietoisia. Tiedätte vastaukset. Joskus teeskentelette, että te ette tiedä, ja kenties tämä on aiheuttanut teille suuren osan tuskasta. Tiedätte tietävänne vastaukset, mutta osa peliä on ollut sen teeskenteleminen, että te ette tiedä, että te ette pysty ilmentämään, että te ette ole luoja ja te olette edelleen vain ihminen. Ja yksi tuskallisimmista osista on tietoisuutenne siitä, että te ette ole vain ihminen. Te ette ole uhri - te olette luoja. Te ette ole oppilas - te olette opettaja. Niinpä annamme kaikki teille tunnustusta siitä, mitä olette tehneet, ja sen lisäksi olette olleet uuden tietoisuuden pioneereja - riippumatta ymmärrättekö sitä vai ette.
 
Tietoisuus on tällä hetkellä vaikea asia, koska sitä pidetään ei-konkreettisena - teidän ulottuvuuksissanne, ei meidän - koska ette voi mitata sitä, ette voi analysoida sitä ja se vaikuttaa liian muuttuvalta. Se sivuutetaan usein. Ihmiset ovat oppineet mittaamaan älykkyyttä tai ainakin he luulevat oppineensa, mutta koska tietoisuutta ei voi ilmaista määrällisesti - tietoisuusosamäärä ei ole vielä määriteltävissä - teillä on taipumusta sivuuttaa se.
 
Kun siis puhumme tietoisuuspioneerina olemisesta, se menee ohitsenne. Ette tajua, mitä oikeastaan sanomme. Mutta tietoisuuspioneeri on sellainen, joka työskentelee energioiden kanssa tarkoituksellisella, tietoisella ja avoimella tavalla, joka tutkii tietoisuuden uusia muotoja ja ulottuvuuksia ja joka ei vain jää työskentelemään samojen vanhojen yhtälöiden ja tekijöiden kanssa, vaan tutkii uutta.
 
Mutta te tiedätte, missä uudet tietoisuusulottuvuudet ovat. Eivät ulkoavaruudessa. Eivät kätkettynä mihinkään kiihdyttimeen Sveitsissä. Eivät missään matemaattisessa kaavassa. Uudet tietoisuusalueet ovat sisällänne.
 
Kun avaudutte uusille tietoisuustasoille, se avaa mahdollisuusoven myös kaikissa muissa. Heitä ei pakoteta menemään omalle ovelleen tai avaamaan sitä. Ihmistietoisuutta ei pakoteta kehittymään nopeammin, lempeämmin ja yksinkertaisemmin, mutta mahdollisuus on luotu ja sitä te olette tehneet.
 
Ja ne jotka päättävät lähteä ja tulla takaisin meidän puolellemme seuraavien viikkojen aikana, miettivät, mitä olette saaneet aikaan tässä elämässä. Olette saaneet aikaan sen, mitä hyvin, hyvin harvat ovat tehneet ihmiskunnan aionien aikana maan päällä: olette tuoneet sisään uusia mahdollisuuksia. Ja kyllä, kyllä, kyllä, teillä on ollut toisinaan vaikeuksia soveltaa niitä omaan elämäänne. Teistä on helpompaa soveltaa niitä, kun opetatte uudella maapallolla. Teistä on helpompaa soveltaa niitä, kun palvelette toisia. Teistä on helpompaa, kun opetatte ja parannatte toisia, kun työskentelette heidän ongelmiensa kanssa - ja unohdatte tehdä kaiken itsellenne. Ja tämä on viimeinen alue: tietoisuuden soveltaminen itseen.
 
Aion puhua hetken kuluttua siitä, miksi sabotoitte itseänne, mutta haluan viettää tässä hetken, kun kokoonnumme mökkini ulkopuolelle. Se on muuten hyvin todellinen paikka. Se ei ole joku abstrakti, "ilmava", häviävä ja näkymätön paikka. Se on hyvin todellinen. Se on niin todellinen, että ne jotka oppivat avaamaan aistinsa, pystyvät itse asiassa maistamaan sen, koskettamaan sitä, kuulemaan sen ja haistamaan sitä. He pystyvät avaamaan jokaisen ihmisaistinsa ja lopulta näkemään sen sellaisena, mitä se todella on.
 
Kun kokoonnuimme tänne tähän pyhään ja turvalliseen paikkaan, haluan kertoa teille, että olette tervetulleita tänne koska tahansa. Emme enää tapaa täällä ryhmänä, mutta olette tervetulleita tänne koska tahansa. Ovi on aina avoin jokaiselle, joka kutsuu itseään shaumbraksi. Vaikka tulenkin takaisin maan päälle Samina, Tobiaksen olemus jatkaa ja jatkaa.
 
Rakkaat ystävät, melko pian löydätte oman vastaavan paikan sisältänne. Ymmärrätte, että ette ole vain tämä ihmisinkarnaatio, että on olemassa osanne, jota kutsun nimellä "minun Tobiakseni". Muodostatte tuon yhteyden, aivan kuin Sam muodostaa yhteyden Tobiaksen ja To Bi Wah'n kanssa.
 
Mennäänpä nyt sisään. Kuten huomaatte edetessämme hitaasti, oven ulkopuolella ovat jonossa kaikki enkelit, kaikki vieraat ja rakkaat. He eivät tule tänään sisään, koska siellä on jotain erityistä teille ja yksin teille. Muut vieraat eivät tule sisään minun, Tobiaksen, kanssa - vain tämä shaumbra-ryhmä. Mutta kun menemme mökkiin, sallikaa heidän asettua jonoon. Sallikaa heidän taputtaa selkäänne, kannustaa teitä ja kiittää kaikesta, mitä olette tehneet.
 
Vedetäänpä syvään henkeä…
 
(tauko)
 
… ja menemme sisään.
 
Viedään nyt energiamme - täällä olemme, sisällä. Kestää hetken sopeutua. Energioillenne kestää hetken sopeutua, mutta melko pian alatte tuntea, aistia ja nähdä - no, ensinnäkin, se on sisältä paljon suurempi, mitä ulkopuolelta näyttää. Mökki on sisältä valtava! Luulitte, että se olisi vain pieni, vanhanaikainen mökki maalla, missä on pieni puro ja pikkupolkuja. Voi, täällä on valtavan suurta.
 
Shaumbra-galleria
 
Ja kuten voitte nähdä - jos sallitte itsenne nähdä - laitoimme kuvia seinille. Annan teidän kuljeskella täällä ympäriinsä, kun puhun vähän, mutta haluan teidän panevan merkille, että nämä kuvat ovat aina Atlantikselta saakka, sieltä saakka jolloin ensimmäistä kertaa kokoonnuimme yhteen. Kun kuljeskelette ympäriinsä, menkää vapaasti mihin tahansa huoneeseen. Menkää vapaasti minne vain. On paljon valoa. Riippumatta siitä minne menette, valoa on - ja tämä on hyvin tärkeä toteamus. En käytä hehkulamppuja. Niitä ei tarvita täällä, koska silloin kun enkeli tulee paikalle, huone valaistuu.
 
Vaeltakaa siis ympäri vähän ja katsokaa kuvia seinällä. Antakaa itsellenne lupa, rakkaat ystävät, olla mielikuvituksessanne, sallikaa itsenne tuntea näitä kuvia, aistia niitä.
 
Ne ovat kuvia ja ne ovat kaikki dynaamisia. Ne ovat liikkuvia, eläviä ja rakastavia kuvia. Sallikaa itsenne nähdä kuvia Tienin temppeleistä Atlantiksella. Kyllä, on ns. ryhmäkuvia. Silloin meillä ei ollut kameroita, mutta nämä ovat energeettisiä - tai minun pitäisi paremminkin sanoa - tietoisuuskuvia seinällä. Voi, joitain on myös pöydällä, pianon päällä ja levitettynä ympäriinsä. Olemme valmistautuneet kymmenen vuotta.
 
Kun kuljette ympäriinsä, näette kuvia ajoista, jolloin me olimme yhdessä, jolloin te olitte yhdessä, Jeshuan ajoista. Miksi ihmisillä on aina kaikissa näissä kuvissa käsivarret toisten ympärillä, aina he poseeraavat ja hymyilevät?
 
On myös muita kuvia, kuvia työstä mitä olette tehneet, kuvia kokoontumisista jolloin kutsuitte itseänne shaumbraksi 2000 vuotta sitten, kuvia jolloin olitte essealaisia, kuvia teistä perheenne kanssa tuolloin, kuvia monista teistä elämissänne maan pinnan alla - kun maan päällä oli hyvin väkivaltaista Atlantiksen kaatumisen jälkeen ja asuitte maan alla. Voi, antakaa itsenne tuntea se taas. Upeita aikoja.
 
Rakas shaumbra, seinillä on kuvia Egyptistä, monista teistä Intiassa elämiä sitten. Silmäilkää vapaasti. Tämä on shaumbra-galleria. Se on elävä teidän energioistanne.
 
Kuvia teistä Euroopan suurissa kuninkaallisissa hoveissa 500, 300 ja 200 vuotta sitten. Voi kyllä, olette aina tienneet sen. Miksi kieltäisitte sen? Miksi kieltäisitte sen?
 
Kuvia teistä purjehtimassa laivoilla kohti uutta maata. Voi kyllä, meillä on kuvia teistä taisteluissa, sodissa. Tämä on yhtä suuri osa tätä galleriaa, kuin kuvat teistä filosofeina ja parantajina.
 
Rakkaat ystävät, teistä on kuvia myös elämien välillä. Usein mietitte: "Mitä tein elämien välillä?" No, katsokaa. On kuvia elämien väliltä.
 
Voitte nähdä huone toisensa jälkeen eläviä, värillisiä tietoisuuskuvia, joissa on tunne; kuvia kokoontumisestamme 21.8.1999 tiipiissä. Voi, miksi näette kuvanne siellä. Te ette olleet siellä. Voi, kyllä olitte. Voi, kyllä olitte. Ette olleet siellä kehossa, mutta näette kuvanne, koska energianne oli siellä ja auttoi tuomaan tämän shaumbra-ryhmän tälle aikakaudelle.
 
On kuvia shaumbra-ihmisistä, jotka olivat fyysisesti tai energeettisesti aivan ensimmäisessä työpajassamme Minneapolisissa, kuvia ryhmästä joka meni Englantiin 11.9.2001 aikoihin. Kyllä, näette. Aivan siinä. Ette tienneet, että olemme ottaneet kuvia koko tämän ajan. No, tietenkin olemme ottaneet. Olemme tehneet shaumbra-historiaa - ei vain siksi että voisitte tulla vierailulle, vaan se menee myös albumiin. Se menee kirjastoon uudella maapallolla. Se näytetään jokaiselle kristallienkelille, joka menee maan päälle. Se näytetään henkiperheidenne enkeleille, jotka haluavat tietää, mitä teille kuuluu. Se näytetään jokaiselle teille, joka haluaa vain muistella.
 
On kuvia työpajoista Japanissa, Koreassa. Monia kuvia. Voi, vain sallikaa itsenne silmäillä. Minä vain juttelen, kun katselette. Kauailla - voi, miten hyvin muistammekaan aivan ensimmäisen vuoden. Näette, että liikutun myös vähän. Olen kuljeskellut näiden kuvien joukossa viime päivät valmistautuen. On sanottava, että se on tuonut silmiini muutamia kyyneleitä.
 
Voi, sanotte huomaavanne vähän musiikkia taustalla. No, tietenkin. Se on shaumbra-musiikkia. Kyse on kaikista niistä lauluista, joita on soitettu kaikissa työpajoissa ja shoudeissa. Kuvia shoudeista vuosia sitten, kun teillä oli tapana kokoontua tuohon toiseen paikaan nimeltään Mile High -kirkko; kuvia shoudeista jolloin, voi rakkaat ystävät, vessat olivat rikki täällä Coal Creek Canyonissa; kuvia siitä upeasta ajasta mikä meillä oli yhdessä Santa Fessä, kun Anazasit olivat lähdössä. Kuljeskelkaa vähän.
 
Voi, ne ovat täynnä… Voitte tulla tänne takaisin koska tahansa tai voitte mennä katsomaan tätä tietoisuusalbumia uudelle maapallolle, mutta voitte nähdä, mitä olemme kasanneet teitä varten tänään. Kaikkialla on myös naposteltavaa. Mitä, luuletteko, etteivät enkelit nauti naposteltavasta? Tietenkin nautimme. Jokainen enkeli joka on ollut ihminen, kuvittelee ja luo niitä asioita, joita rakastimme eniten maan päällä. Kaikkialla on naposteltavaa. Ottakaa itse.
 
On kuvia yhteisistä ajoistamme Saksassa, Kanadassa, Brasiliassa, Suomessa, Norjassa, Hollannissa, monista kerroista Romaniassa, kokoontumisestamme Unkarissa. Kaikkialla ympäri maailmaa, shaumbra, missä olette kokoontuneet, missä olette sanoneet Hengen nimen, olemme olleet kanssanne.
 
Näissä kokoontumisissa ei ole ollut kyse työpajasta tai jonkin uuden oppimisesta. Kyse oli ajan ottamisesta itsellenne, sen muistamisesta, miksi olette täällä, ja mahdollisuuksien avaamisesta ihmiskunnalle. Siitä oli kyse.
 
Shaumbra-huone
 
No niin, voitte kokoontua tänne koska tahansa, mutta haluaisin kutsua kaikki Shaumbra-huoneeseen. Suuren huoneen yläpuolella on kyltti "Shaumbra-huone". Tulkaa tänne, jos haluatte. Se on iso huone. Voi, se ei ole amfiteatteri eikä kokoushuone monien tapaamispaikkojenne tapaan. Shaumbra-huoneessa on tyynyjä lattialla, luonnonvaloa. Olemme tehneet kauniit energiaikkunat. On veden ääntä - kyllä, veden - lorinaa, mutta ette voi oikeastaan sanoa, mistä se tulee, ettehän? On kevyttä musiikkia. On värejä. Olemme tehneet tämän teille.
 
Tulkaa siis sisään tänään ja etsikää mukava paikka - pankaa makuulle, roikkukaa ylösalaisin, sillä ei ole merkitystä. Etsikää tuoli. Jos ette näe tuolia, luokaa sellainen. Kuvittele se, rakas ystävä. Vain kuvittele se ja se on siinä.
 
Kokoonnutaanpa kaikki pientä puhetta varten. Meillä on matkalla ulos tilaisuus käydä taas katsomassa kuvia, mutta voitte nähdä, että on miljoonia ja miljoonia kuvia, kaikki teidän kunniaksenne.
 
Vedetäänpä syvään henkeä ja tehdään olo mukavaksi…
 
(Tauko)
 
On ollut uskomaton matka. Tämä osa on tulossa loppuun, epäilemättä. Eroamiskohta. Valmistumispäivä.
 
En aio puhua teille tällä tavalla enää. Meillä on muutamia tilaisuuksia vielä yhdessä, mutta tämä on viimeinen säännönmukainen shoud. Tämä on viimeinen kerta, kun tulen muistuttamaan teitä siitä, mitä jo tiedätte.
 
Haluan puhua hetken siitä, miltä teistä tällä hetkellä tuntuu. Olemme juuri sallimassa itsemme olla todella ihmisenkeli maan päällä. On valmistumispäivä. Monet teistä sanovat: "Mitä seuraavaksi?".
 
Kehotan joitakin teistä muistamaan, millaista oli, kun valmistuitte high schoolista tai collegesta. Olitte hyvin onnellisia saatuanne koulun loppuun, koska se oli vaikea. Olitte hyvin onnellisia saadessanne vapauden, mutta teillä oli myös energia tai tietoisuus edessä olevasta epävarmuudesta, pelosta ja mukavuutenne menettämisestä. Niin paljon kuin yksi osa teissä juhlikin valmistumistanne, toinen osa pelkäsi sitä, mitä seuraavaksi tulee, ja siinä kohtaa suuri osa meistä on nyt. Voi, minä mukaan luettuna. Minä mukaan luettuna. Minulla on omat ahdistukseni - minusta on tulossa joka päivä enemmän ihminen. Mietitte, mitä tulee seuraavaksi.
 
Tämä matkan osa on valmis. Sopimukset ovat ohi. Nyt ei ole mitään henkistä sopimusta. Ne ovat ohi. Niinpä sanotte: "Mitä seuraavaksi?" Ja tapahtuu mielenkiintoinen asia. Tapahtuu eräänlaista sabotointia, purkautumista. Kyse ei ole luontaisesta osastanne, vaan kyse on hankitusta osasta, joka on hyvin koulutettu ja kehitetty vetämään matto altanne juuri silloin, kun valmistutte, kun olette ilmentämässä sen, mitä luotte toisissa ulottuvuuksissa. Juuri kun olette onnistumassa, kaikki epäonnistuu.
 
Miksi niin on? Miksi niin on, shaumbra? Koska olette huono ihminen? Ainoastaan muutamat teistä (naurua). Onko se sitä, että te ette ole arvokkaita? Ei. Onko se sitä, että kenties olette ylittäneet rajanne? Kenties olette menneet liian kauas ilman tukea? Se on yksi tekosyistä. Miksi niin on, että juuri sen aattona, mitä te kutsutte menestymiseksi ja me kustumme ympyrän sulkeutumiseksi, kaikki tuntuu kaatuvan? Kuka tekee sen teille?
 
Ovatko he niitä, jotka ovat mukana näissä suurissa salaliitoissa? En usko. Onko se sielunne? En usko. Onko se tuo hemmetin puolisonne tai kumppaninne? No, kyllä! (Paljon naurua) Koska annatte hänen tehdä sen, sallitte sen. Kyse ei siis todellisuudessa ole hänestä, vaan teistä. Mutta elätte epäsuorasti ystävienne ja perheenne silmien kautta ja sallitte heidän asettaa rajoja itsellenne.
 
Miksi sabotointia?
 
Miksi näin on tämän ympyrän sulkeutuessa tässä elämässä maan päällä - tämä on se elämä, tämä on eroamispiste, tämä on aikaa olla luoja/ilmentäjä - miksi tämä energia tulee sisään? Tuo pimeä, kylmä, eloton, petollinen, ei-rakastava, inhottava energia tulee sisään? Miksi niin on, että tällaisella hetkellä jotkut teistä tuntevat ahdistusta ja jännittyneisyyttä? Miksi niin on, että tällaisella hetkellä jotkut teistä haluavat juosta piiloon? Miksi niin on, että asetatte itsellenne niin suuret odotukset, että te ette pysty mitenkään elämään niiden mukaisesti? Että ilmentäminen merkitsee sitä, että teidän pitäisi välittömästi pystyä parantamaan ja muuttamaan kehonne ja sitten epäilette, pystyttekö siihen? Ajattelette olevanne edelleen liikaa ihminen. Miksi niin on, että tulette hyvin lähelle aitoa rakkautta, todellista yltäkylläisyyttä, terveyttä, kaikkia niitä asioita, joita sydämenne haluaa luoda, mutta sitä ei tapahdu? Miksi ihmiset sabotoivat itseään?
 
Tämä on itsessään kirja. Ei ole mitään yksittäistä vastausta, mutta tarjoan muutamia näkemyksiäni teille tänään tässä promootiopuheessa, minkä pidän. Luulen, että yksi asia mitä ihmiset - ja enkelit samalla tavalla - pelkäävät, on loppuunsaattaminen. Loppuunsaattaminen.
 
Syy miksi he pelkäävät sitä, on, että kun olette saaneet jonkin loppuun - erityisesti jos kyse on kaikista elämistä, mitä teillä koskaan on - niin mitä on jäljellä? Kun olette saattaneet sen loppuun, ei ole intohimoa. Ei ole draamaa, kuten sitä voitaisiin kutsua. Ei ole porkkanaa edessänne. Tiedättekö, mitä tapahtuu hyvin usein? Jos elämä on kuin suuri ympyrä, niin juuri kun olette tulossa sen loppuun, te rikotte tuon ympyrän. Itse asiassa rikotte sen, mitä olette luoneet, jotta teidän ei tarvitse saattaa loppuun tai sulkea ympyrää.
 
On pelko, myös enkelien keskuudessa, että kun kaikki tämä on valmista, teistä tulee ei-mitään. Lakkaatte olemasta. Ihmiset uskovat taivaaseen ja helvettiin menemiseen - enkelillä on tämä olemattomuuspelko. He pelkäävät, että jos ei ole jotain korjattavaa, jos ei ole tavoitteita tai suunnitelmia, ei ole mäkiä noustavana tai meriä ylitettävänä, niin lakkaatte olemasta. Ja tämä on hyvin syvästi osa teitä kaikkia.
 
Voin kertoa teille - ja Adamus tulee kertomaan teille - ettei se ole totta. Mutta toisaalta, kun lisäämme Kuthumin tähän, niin kerromme teille jotain, minkä olemme havainneet todeksi. Lakkaatte olemasta sillä tavalla, mihin olette tottuneet. Niinpä itse asiassa osa tämän pelon tai huolen aihetta havaitaan. Se on totta. Ette enää koskaan ole olemassa niin kuin ennen. Olemassaolosta tulee jotain erilaista. Siitä tulee hetki, "minä olen". Se tulee ilman tavoitteita tai ilman yritystä korjata mitään, ilman yritystä korjata maailmaa. Ja joillakin teistä enkeleistä täällä, jotka istuvat mökkini Shaumbra-huoneessa, on vaikeuksia tämän kanssa.
 
Perustatte arvonne edessänne oleville tehtäville - työskentelemiseen itsenne tai toisten kanssa. Perustatte huomisenne asialistaan, mitä on tehtävä ja minkä kirjoitatte tänään. Perustatte arvonne - on se sitten toisten ihmisten silmissä maan päällä tai enkelien silmissä henkiperheessänne tai Crimson Councilissa - sille, mitä saatte aikaan ja mitä teette. Perustatte identiteettinne, itsetietoisuutenne sille, miten paljon teidän on vielä korjattava sen sijaan, mitä olette jo tehneet.
 
Niinpä sabotoitte itseänne. Tiedän, tässä huoneessa istuu tänään hyvin monia - en puhu nyt vain tästä fyysisestä huoneesta, vaan puhun Shaumbra-huoneesta - tiedän, keitä olette. Olen nähnyt, mitä pystytte tekemään, ja olen nähnyt, että olisitte voineet lähteä elämiä sitten, mennä Kolmanteen ympyrään, mennä kokemaan ylösnousemuksenne siitä puhumisen sijasta. Olisitte voineet saada rikkauksia, olisitte voineet saada mainetta - kumpikaan ei ole paha asia.
 
Olisitte voineet saada mitä tahansa, mutta olette pelänneet, että tämä olisi ympyrän sulkeutumista - ympyrän joka alkoi aioneita sitten. Olette pelänneet ylösnousta, koska pelkäätte, ettei se ole mitään, ettei siinä ole mitään, ketään, mitään tehtävää, mitään todellista ymmärrystä itsestänne tai arvostanne.
 
Miksi sabotoitte itseänne? Ette siksi, että olette paha, että on asioita, joita teidän on korjattava tai tehtävä, että te ette ole arvokas. Hassua on nimittäin se, että kuka tahansa ihminen - kuka tahansa ihminen missä kohtaa tahansa - voi sanoa "riittää". En välitä, onko hän ihminen vankilassa jostain pahimmasta asiasta tuomittuna. En välitä, onko hän köyhä, koditon. En välitä, onko hän etsityimpien syntisten listan kärjessä, mutta rakas shaumbra, sillä hetkellä kun ihmisenkeli sanoo: "Nyt riittää", kaikki alkaa muuttua. Kaikki alkaa selvitä ja oivallus ylösnousemuksesta tulee.
 
Katson teitä, jotka valmistuvat tänään tästä kymmenvuotisesta kokemuksesta, joka meillä on ollut yhdessä - valmistautuvat menemään täysin uuteen osaan elämässänne, työskentelevät Adamuksen kanssa luomustenne varsinaisen ilmentämisen kanssa, työskentelevät uuden energian kanssa ja ovat uuden tietoisuuden todellisia tiedemiehiä - enkä käytä tätä sanaa kevyesti. Teistä tulee fyysikkoja, tiedemiehiä ja tutkijoita. Olette niitä, jotka auttavat määrittelemään määrittelemättömiä, olette uuden energian opettajia. Olette niitä, jotka luovat uuden energian liiketoimintaa, parannusmenetelmiä.
 
Olette niitä, jotka ovat paikalla toisia ihmisiä varten, johtavat tietä, mutta teidän on tarkasteltava jotain tänään, juuri nyt. Sabotointia. Loppuunsaattamisen pelkoa. Ja tiedän teidän mielessänne sanovan minulle nyt: "Voi ei, Tobias, minä todella haluan loppuunsaattamista." Menkää sydämeenne ja sieluunne. Menkää syvimpään osaanne.
 
(Tauko)
 
Loppuunsaattaminen merkitsee sitä, ettei teidän enää koskaan tarvitse asettaa tavoitetta, teidän ei enää koskaan tarvitse tehdä mitään, teidän ei enää koskaan tarvitse korjata ketään, teidän ei enää koskaan tarvitse korjata itseänne. Loppuunsaattaminen merkitsee sitä, että voitte nousta ihmiskehon yläpuolelle, ihmismielen yläpuolelle. Loppuunsaattaminen merkitsee sitä, että teillä ei ole ainuttakaan aineellisen tavaran tarvetta, halua tai puutetta, mutta teillä on kaikki, mitä haluatte. Loppuunsaattaminen merkitsee ehdotonta itsenne rakastamista eikä teidän tarvitse lukea enää yhtäkään kirjaa tai sanoa itsellenne näitä pieniä sieviä lauseita katsoessanne peiliin - mutta itseänne inhotessa koko ajan teette tätä. (Vähän naurua) Rakkaat ystävät, loppuunsaattaminen merkitsee olemista aito ja uskollinen itsellenne ja mahdollisesti menemistä olemassaolon ulkopuolelle tavalla, mitä ette ole tunteneet tähän mennessä.
 
Miksi olette sabotoineet? Miksi olette rakentaneet linnan ja sitten hajottaneet sen? Miksi olette tehneet harppauksia, hyppyjä tietoisuudessa, menneet pidemmälle kuin kukaan toinen näkemämme ihminen ja sitten sallitte itsenne pudota pimeyden kuiluun? Miksi?
 
En voi antaa teille vastauksia. Voin vain osoittaa teille sen, mitä teette. En voi antaa lupausta tai takuuta siitä, millaista on, kun saatatte loppuun ympyränne, mutta voin kertoa teille, että siitä alkaa seuraava evoluutioympyrä.
 
Silloin kun ympyrä sulkeutuu, kyse on itse asiassa enemmän spiraalista. Nyt se laajentuu. Nyt se kasvaa. Nyt se jatkuu. Ei samalla tavalla, mitä olette kokeneet tähän saakka - se muuttuu.
 
Rakas shaumbra, kesätauon aikana haluan sinun todella katsovan, sabotoitko itseäsi ja miksi. Kukaan muu ei tee sitä teille. Tuo pimeä, kylmä ja energiaa varastava energia, joka tulee menestyksenne saapuessa, on omanne. Kutsuitte sen kauan sitten ja aivan yhtä lailla kuin kutsuitte sen sisään, voitte käskeä sen myös ulos. Aivan yhtä lailla kuin loitte sen, voitte mitätöidä sen. Se on kaunista henkistä fysiikkaa: voitte mitätöidä kaiken, mitä luotte.
 
Tärkein sana
 
Haluaisin lähteä luotanne vain neljän kohdan kera - tietysti. Vain neljä kohtaa tässä viimeisessä shoudissa.
 
Aivan yksinkertaisesti, tärkein sana koko maailmassa ja koko luomakunnassa on sinä - itse. Itse. Ihmisillä - erityisesti, kummallisesti kyllä, korkeasti kehittyneillä ihmisillä - on vaikeuksia itsen kanssa. Jos käytte läpi kaikki shoudit, kaikki kymmenen vuoden työpajat, yleisin sana, jonka näette, on "sinä" ja "itse". Haluan teidän olevan "itseä täynnä". Haluan teidän ajattelevan itseänne ensin. Voi, teitä on opetettu ajattelemaan, että se on väärin, mutta tiedättekö mitä, ne jotka ovat opettaneet teitä ajattelemaan, että se on väärin, käyvät tällä hetkellä läpi omaa helvettiään! (Naurua)
 
Silloin kun pidätte huolta itsestänne ja rakastatte itseänne, kun rakastutte intiimisti, syvästi ja häpeämättä itseenne, se on kuin taikaa ja sillä on enemmän vaikutusta… Cauldre ei pidät siitä, mitä aion sanoa, mutta tämä on viimeinen shoudini, joten aion sanoa sen. (Tobias naureskelee naurulle ja taputuksille.)
 
Kun ajattelette itseänne ensin, sillä on enemmän vaikutusta tällä maapallolla kuin tuhannella Äiti Teresalla. Ja tämä on totta. Voi, Äiti Teresa oli upea ikoni niille, jotka pitävät kärsimisestä (naurua) ja niille jotka - sori Cauldre - haluavat ansaita taivaspaikkansa kärsimällä.
 
Shaumbra, tässä uudessa energiassa kyse on itsenne rakastamisesta, sillä miten voitte koskaan kertoa kenellekään siitä, miten parantua, miten muuttua, miten yhdistyä henkensä kanssa, ellette ole oppineet sitä ensin itse? Tärkein sana on "itse".
 
Ottakaa itsenne huomioon. Sitten alatte ymmärtää jotain, mikä on karttanut monia teistä: tarkoitus sanojen "minä olen mitä minä olen" takana. Jotkut teistä sanovat nämä sanat, mutta teillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä sanotte - ja se on ok. Saint Germain tulee työskentelemään kanssanne. Hänellä on erityiskurssi, jota hän suunnittelee kutsuvansa "Minä olen -apukurssiksi". (Naurua)
 
Tärkein sana on itse - sinä. Sinä. Kyse on itsenne hyväksymisestä. Kyse on myötätunnosta. Myötätunnon on kohdistuttava itseenne ensin, muuten se on merkityksetöntä tässä maailmassa. Rakkauden on kohdistuttava itseenne ensin, muuten se on merkityksetöntä. Ja itse asiassa sana "rakkaus" on… Itse asiassa jos tarkastelette sen tietoisuusmäärää, se ei ole enää kovin hyvä sana. Energeettisesti ihmistermein se on alkanut merkitä petollisuutta, energian varastamista ja valheellisuutta.
 
Silloin kun todella rakastatte itseänne, kun hyväksytte itsessänne kaiken, ei ole enää luetteloa niistä asioista, joita teidän on tehtävä itsenne korjaamiseksi. Olen hyvin väsynyt siihen, shaumbra. Haluan teidän heittävän pois kaikki tavoitteenne, kaikki asiat joita työstätte, kaikki ohjelmanne, kaiken sen muun, koska se vain merkitsee sitä, että te ette pysty sulkemaan ympyräänne. Jokainen tavoite, jokainen ohjelma, kaikki mitä sanotte tekevänne - pudottavanne painoa, tulevanne fiksummaksi, paremman näköiseksi, tekevänne kaikkia näitä asioita - tekee kuilun sulkemiseen, loppuunsaattamiseen, suuremmaksi ja suuremmaksi. Ette voi palata taaksepäin, mutta voitte tehdä kuilusta paljon suuremman.
 
Rakas shaumbra, tärkein sana: itse.
 
Tärkein muistutus
 
Tärkein muistutus, minkä kukaan meistä voi antaa teille, on luottaminen. Luottakaa itseenne. Ei kehenkään muuhun, ennen kuin luotatte itseenne. Kaikki on siinä. Kaikki on siinä - kehonne koko parantuminen, kaikki tarvitsemanne, kaikki vastaukset - jos luottaisitte vain itseenne. On edelleen taipumusta siirtää luottamus jonnekin muualle, johonkin toiseen - juosta lukijalle tai parantajalle, jolle annatte voimanne. Terapeuteille, kyllä. Joskus on hyvä olla joku "terapoimassa" - kunhan olette itse ajajan penkillä, vastuussa. Silloin he voivat auttaa tilanteen tekemisessä vähän helpommaksi tai ainakin viihdyttävämmäksi (naurua). Ja autatte heitä elannon ansaitsemisessa terapeutteina.
 
Käsitätte luottaessa… Voi, rakkaat ystävät, olette lakanneet luottamasta itseenne. Olette luoneet tämän ihmisen kuorikerroksen - ihmisen puutteet ja hairahtuneet tiet ja kaiken muun. Se on kuin suuri kerros päällänne. Luottakaa itseenne, aina. Palatkaa luottamuksen yksinkertaisimpaan muotoon. Ajatusluottamus ei perimmiltään saa aikaan paljonkaan hyvää. Silloin kun jotain tulee elämäänne, jotain vähän pelottavaa, mikä aiheuttaa levottomuutta ja saa kämmenenne vähän hikoilemaan, niin luottakaa itsenne.
 
Voi kyllä, saatatte tuntea pelkoa. En sano, että teiltä poistuu tämä peloksi kutsuttu. Pelko on itse asiassa upeaa energiaa, kun se on muunnettu ja kohdistettu luovaan ilmentämiseen.
 
Luottakaa - ehdottomasti - itseenne. Se on vaikeaa.
 
Luotatte itseenne vähän. Luotatte itseenne sen perusteella, mitä olette oppineet entisistä kokemuksistanne: että te ette petä itseänne. Mutta puhun itseenne luottamisesta terveydessänne. Keho ei ole vieras esine. Se on ilmentymänne maan päällä. Luottakaa siihen. Luottakaa itseenne. Luottakaa itseenne, silloinkin kun synkimmät myrskypilvet tulevat. Luottakaa, että myrskypilvet eivät välttämättä ole sitä, mitä luulette, ja joskus hyvä myrsky puhdistaa paljon energiaa. Luottakaa siihen, että se on olemassa. Lakatkaa juoksemasta sitä karkuun.
 
Monet teistä pelaavat tätä peliä, mitä kutsumme positiivisuudeksi. Tai pelaatte sitä peliä, että kerrotte uudestaan ja uudestaan, että kaikki tulee olemaan ok, mutta ette todellisuudessa usko sitä. Jotkut teistä pelaavat juoksemispeliä - juoksemista, juoksemista. Pysähtykää hetkeksi. En välitä, mitä se on, vaikka olisitte kohtaamassa kuoleman. Riippumatta siitä mitä se on, niin silloin kun luotatte itseenne ettekä kehenkään muuhun, käynnistätte kaikki järjestelmät, jotka ovat jos sisällänne, toimimaan palvellakseen teitä.
 
Kun päästätte irti siitä, että teidän on juostava toisiin paikkoihin saadaksenne luottamusta, suojaa, kun päästätte irti suhteesta väärään optimismiin ja sallitte kaiken - pimeän, valon, hyvän, huonon - ja ehdottomasti luotatte itseenne, havaitsette ihmeitä. Ihmeitä yksinkertaisimmalla tavalla. Olkaa kilttejä, luottakaa itseenne. Voi, jotkut teistä - olen itkenyt kanssanne, olen väitellyt kanssanne - minun on ollut pakko uhkailla muutamia teistä! Luottakaa itseenne.
 
Miten tiedätte sen, milloin ette luota itseenne? Koska mielenne hyppää esiin ja alkaa… Teille tulee kaikki tuo pulina päähänne, makaatte hereillä myöhään yöllä huolehtien ja unohdatte luottaa. Olette luoneet kaiken. Se on täydellistä - ei Jumalan täydellistä, ei jossain toisessa paikassa olevan Jumalan - teidän täydellisyyttänne. Loitte sen. Luottakaa siihen nyt. Luottakaa jokaiseen osaanne.
 
(Tobias huokaa) Joskus nimittäin vain näyttää siltä, että kaadutte. Joskus vain näyttää siltä, että asiat hajoavat. Mutta luottamuksen todellisessa energiassa ymmärrätte, että olette luoneet jotain täydellistä. Se ei hajoa, se järjestää itsensä uudelleen. Rakas shaumbra, luota itseesi.
 
Asia mihin voitte luottaa
 
Numero kolme: asia mihin voitte ehdottomasti luottaa, mihin voitte luottaa enemmän kuin mihinkään muuhun, on kehitys tai muutos. Olette kuulleet sen aiemmin - varmaa on muutos. Kaikesta muusta tulee epävarmaa tai vain menneisyyden kokemusta. Elämänne muuttuu tai me sanomme, kehittyy. Elämänne kehittyy, joten sopeutukaa siihen.
 
Kehittyminen merkitsee sitä, että kyllä, joskus muutatte eri paikkaan. Vaihdatte ihmisiä, joita on elämässänne. Muutos merkitsee sitä, että joskus teiltä menee työpaikka löytääksenne todellisen intohimonne - mutta odottakaa muutosta. Tulitte tänne muutosaikaan ja tiesitte sen. Olette pyytäneet muutosta elämäänne, mutta sitten ällistytte, kun sitä tulee.
 
Rakas shaumbra, maailma muuttuu ja on niitä, joiden on vaikeaa käsitellä sitä mentaalisesti, fyysisesti ja henkisesti. Olette itse asiassa paremmassa asemassa käsittelemään muutosta, kuin melkein mikään muu tuntemamme ryhmä, mutta vastustatte sitä edelleen. Miten olisi sen hengittäminen sisään? Miten olisi sen päästäminen sisään? Jos ymmärtäisitte, että olette se, joka käynnisti tuon muutoksen. On pelottavaa vain, jos muutos tulee jostain muualta. Te käynnistitte sen. Olette järjestäneet muutokset elämäänne, muutokset jotka jatkuvat tällä hetkellä maailmassa. Hengittäkää sisään tuo muutos ja uppoutukaa siihen.
 
Tällä hetkellä sitä tapahtuu, mutta vastustatte sitä, joten se luo tietoisuuskitkaa, mikä aiheuttaa epämukavuutta kehossanne ja olemisessa tällä planeetalla. Sillä hetkellä kun hyväksytte muutoksen, no, ymmärrätte jotain, mistä en aio puhua mitään nyt. Adamus tulee puhumaan siitä, mutta muutos ei ole ollenkaan sitä, mitä luulette sen olevan.
 
Paras lahja itsellenne
 
Ja viimeinen kohta tämän päivän neljän aiheen listallani, lahja annettavaksi itsellenne - ja tiedätte tämän jo, jotkut teistä ovat kyllästyneet kuulemaan siitä - mutta lahja annettavaksi itsellenne on hengittäminen. Hengittäminen vahvistaa, että olette elossa ja että valitsette olevanne täällä. Ja miten moni teistä - älkää nostako kättänne, nolaatte itsenne - ei ole todellisuudessa tiennyt, haluatteko olla täällä? Miten moni teistä on ollut neutraali tai päättämätön nyt jo vuosia? Jäädä vai lähteä? Jäädä vai lähteä?
 
No, hengittäkää. Se on joko viimeinen hengenvetonne (naurua) tai, rakas shaumbra, se elvyttää jokaisen osanne.
 
Hengittäminen siirtää teidät päästä intohimoon, sieluun ja henkeen. Hengittäminen päästää upeasti hengen energiaa tähän todellisuuteen, tähän elämään. Hengittäminen saa energiat liikkeelle. Hengittäminen on tapa, jolla tuotte uutta energiaa toisista ulottuvuuksista. Hengittäminen on lahja itsellenne. Hengittäminen muistuttaa teitä siitä, miten helppoa pitäisi olla. Kun pääsette pois kaikista muista monimutkaisista harjoituksista, menetelmistä, etsimisestä ja metsästämisestä, palaatte hengittämiseen, koska se on siellä, missä olette. Hengittäminen tuo nyt-hetkeen.
 
Hengittäminen antaa tietoisuuteenne joustavuutta, jotta se voi laajentua uuteen tietoisuuteen ja uusiin ulottuvuuksiin. Hengittäminen avaa jokaisen aistin, joten palatte aistivaksi ihmiseksi - ette ole vain tyhmä aasi. Hengittäminen avaa teidät, jotta voitte tuntea taas. Se avaa. Se on maailman helpoin resepti - hengittäkää. Hengittäkää ja sitten hengittäkää. Haluatte meidän tuovan jotain uutta ja erilaista, jotain jännittävämpää, mutta rakas shaumbra, salaisuus on hengittämisessä. Se on hengittämisessä.
 
Aatami ja Isis
 
Ja ennen kuin lähdemme tästä huoneesta, haluan jättää teille vielä yhden ajatuksen, joka liittyy itsensä sabotoimiseen. Se on yksi asia, minkä nappasimme shaumbra-tutkasta, yksi sabotointinne syy, eli ette salli itsellenne loppuunsaattamista, täyttymystä, menestystä.
 
Aion puhua tässä vähän vertauskuvallisesti, mutta itse asiassa siinä on paljon todellisuutta. Olemme puhuneet aiemmin siitä, miten teissä on erilaisia energioita - valo, pimeys, jin, jang, maskuliininen, feminiininen. Palaamme tässä tapauksessa tarinaan Isiksestä ja Aatamista, mitkä ovat periaatteessa maskuliinisuus ja feminiinisyys sisällänne. Mutta haluan käyttää sitä ilmaisemaan myös toista kaksinaisuuskäsitettä ja se on sielunne sisäiset ja ulkoiset ilmaisumuodot.
 
Kauan sitten kun lähditte Kaikkeudesta, kun menitte sen Tulimuurin läpi matkallanne, mikä toisi teidät maan päälle, loitte alkuperäisen erillisyyden ja tuon sisäisen hengen, mitä nyt kutsutte sieluksenne, jumaluudeksenne, ja ulkoisen ilmaisumuotonne, osanne mikä matkustaisi tyhjiöön ja loisi todellisuuden - ulkoisen ilmaisumuotonne joka lopulta löytäisi Kaaren veljeskunnan kautta tälle maaplaneetalle loppuunsaattamista ja täyttymystä varten.
 
Käyttäen kaksinaisuuden käsitteitä, vertauskuvaa, puhumme Isiksestä ja Aatamista, mutta ymmärtäkää, että tämä liittyy sisäisiin ja ulkoisiin osiinne - valoon ja pimeyteen, kaikkeen vastakkaiseen kaksinaisuuteen.
 
Silloin kun Aatamin energia jätti Isiksen, aiheutui suurta tuskaa, sillä nämä kaksi energiaa ovat periaatteessa samaa. Niiden oli aina tarkoitus olla yhdessä. He rakastivat toisiaan. Kun ero sitten tapahtui Isiksen ja Aatamin välillä, voitte kuvitella sen aiheuttaman tuskan. Voitte myös kuvitella sen vihan, mitä aiheutui, kun yksi osanne lähti matkalle ja jätti toisen osan itsekseen. Tämä aiheutti rakkauden ja erillisyyden tuskaa, mutta myös eräänlaista vihaa - "Miksi lähdet? Miksi sallit tämä erillisyyden?"
 
Niinpä maskuliinisuuden, Aatamin, itsen ulkoisen ilmaisumuodon, energia lähti tietäen - molempien osien tietäessä - että palaisitte yhteen oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Tämä osanne - kutsutaan sitä Aatami-energiaksi - lähti etsimään. Aatami lähti etsimään uusia ratkaisuja, voi, ehdottomasta rakkaudesta Isikseen. Hän halusi luoda paikan, mikä olisi niin täydellinen, että Isis haluaisi palata.
 
Niinpä Aatamia alkoi rakentaa täydellistä linnaa - kuten sitä voitaisiin kutsua - täydellistä kotia, täydellistä tilaa. Ja kun hän rakensi sitä mielikuvituksensa ja luovan ilmaisunsa avulla, hän mietti jatkuvasti, pitäisikö Isis siitä oikeasti. Pitäisikö hän väreistä? Pitäisikö hän tyylistä? Ja hän alkoi epäillä valtavasti itseään. Hän mietti, olisiko Isiksellä mukava olla täällä. Hän mietti, tekikö hän tämän vain itselleen vai olisiko se sopiva myös Isikselle.
 
Hän mietti jatkuvasti, kaipasiko ja rakastiko Isis todella häntä. Hän mietti, oliko tämä Isiksen juoni hänestä irtipääsemiseksi. Hän mietti toisinaan, tekikö Isis tämän hänelle tarkoituksella kukistaakseen hänet täysin, orjuuttaakseen hänet, tehdäkseen hänet merkityksettömäksi. Ja nämä myriadit vastakkaiset energiat virtasivat Aatamin lävitse koko ajan, kun hän rakensi tätä täydellistä unelmalinnaa Isikselle.
 
Linna ei tietenkään koskaan ollut riittävän hyvä. Voi, se on minun mielestäni mahtava, mutta Aatami työstää sitä edelleen. Se on linna, mitä ei saada koskaan valmiiksi, koska rakas shaumbra, jokseenkin tasapainottomassa sydämessään Aatami pelkää kutsua Isista sisään ja sitä, ettei tämä hyväksy linnaa.
 
Tämä merkitsee, ettei Isis hyväksy häntä. Tämä merkitsee, ettei tule jälleentapaamista. Tämä merkitsee, ettei mennä eteenpäin. Jos hän siis jatkaa linnansa rakentamista ja muokkaamista, itsensä epäilemistä ja pelin pelaamista, hänen ei koskaan tarvitse kohdata tuota kysymystä: onko hän Isiksen paluun arvoinen? Onko hän sen arvoinen?
 
Ja Isis miettii koko ajan: "Mitä Aatamille on tapahtunut? Miksei hän ole soittanut? Ehkäpä hän ei enää rakasta minua. Ehkäpä hän on löytänyt jonkun toisen. Ehkäpä hän on pettänyt minua. Ehkäpä hän yrittää saada valtaa. Ehkäpä hän yrittää kukistaa minut täysin. Ehkäpä en ole hänelle riittävän kaunis. Ehkäpä hän on löytänyt sisältään jotain, mikä on korkeampilaatuista kuin minä. Ehkäpä en ole arvokas saamaan koskaan Aatamin rakkautta. Ehkäpä käännän selkäni. Kätken kyyneleeni, jottei minun tarvitse koskaan kohdata tuota kysymystä, soittaako Aatami minulle, toivottaako hän minut tervetulleeksi takaisin luokseen. Niinpä pidän itseni kiireisenä. Teen kaikkea muuta, paitsi katson."
 
Rakas shaumbra, tämä on tarina Isiksestä ja Aatamista. Se on myös teidän tarinanne. Se on tarina sisäisestä ja ulkoisesta ilmaisumuodostanne. Se on tarina ihmisitsestä ja jumaluudesta. Kenties ette usko olevanne arvokas, että olette rakentaneet riittävän hyvän talon jumaluutenne liittymiseksi seuraanne täällä, joten jatkatte talon rakennusyritystä. Ja kenties jumaluutenne juuri nyt tällä hetkellä miettii: "Miksi ihmeessä en ole saanut soittoa? Miksi ihmeessä minua ei ole kutsutte tuohon pyhään paikkaan, mitä kutsutaan ihmisen olemassaoloksi?" Kenties jumaluus uskoo teidän pettäneen sen.
 
Niin tämä peli jatkuu. Petos jatkuu ja erillisyys jatkuu, koska mitä jos - vain mitä jos - ihmisyys ei pitäisi jumaluudesta? Mitä jos se olisi pettynyt intiimeimpään osaansa? Mitä jos sillä olisi niin monia kokemuksia ja niin monia rakkauksia kaikissa elämissään, ettei se halua enää itseään? Mitä jos…?
 
Kohtaatte joitain tärkeimpiä olemassaolonne kysymyksiä tällä hetkellä. Kohtaatte loppuunsaattamisen ja hyväksymisen kysymyksiä. Suuri ja pimeä energia tulee sisään juuri nyt ja sanoo: "Mitä jos jumaluus ei pidä minusta? Mitä jos se ajattelee minun rakentaneen roskatalon? Etten ole arvokas? Mitä jos jumaluus tulee kertomaan minulle, että minulla on ainakin tusina elämää vielä, ennen kuin se edes harkitsee tilannetta?" Ja se on sabotointia. Se on keinotekoista, ja ne meistä jotka ovat omassa kolmannessa ympyrässämme, voivat kertoa teille, että se on suurin harha ja huijaus, minkä koskaan annatte itsellenne. Mutta se on myös suurin lahja.
 
Muotokuva teistä
 
Niin, rakas shaumbra, vedetään syvään henkeä. On aika lähteä Shaumbra-huoneesta. Olette tervetulleita tänne takaisin koska tahansa. Olette tervetulleita takaisin tänne katselemaan ympärille, katsomaan kuvia. Kun kävelette ulos Shaumbra-huoneesta, kun menemme takaisin galleria-alueelle, niin olemme ripustaneet jotain hyvin erityistä teille.
 
Vetäkää syvään henkeä…
 
Laitoimme esiin muotokuvan sinusta. Ketään muuta ei ole tuossa kuvassa, vain sinä. Se on muotokuva, joka on ollut tekeillä aionien ajan. Se on dynaaminen. Siinä on syvyyttä ja ulottuvuutta. Se on kasvot tästä ihmisinkarnaatiosta ja kaikista muista, mitä sinulla on koskaan ollut. Se on kasvot ja energia sinusta kauan ennen, kuin tulit maan päälle.
 
Sen alla on laatta. Laattaa ei ole kirjoitettu sanoin, jotka ihmissilmä voi nähdä, vaan se on energiailmaus. Se on värähtelysi. Se on resonanssisi. Tuossa laatassa on laulusi.
 
Ja kun lähdette tänään, ripustamme jokaisen näistä muotokuvista - teidän muotokuvanne - pääkäytävään, käytävään, jonka läpi jokaisen tänne tulevan olennon on kuljettava. Hän näkee kuvanne ja se roikkuu täällä ikuisuuden.
 
Se roikkuu täällä esimerkkinä ihmisestä, joka lähti Kotoa, jätti henkiperheensä, tuli maan päälle ja kävi läpi ilot ja tuskan, mutta joka valmistui. Se on täällä, jotta he näkevät, että se voidaan tehdä, että olette standardeja. Niinpä kutsumme tätä Standardien saliksi. Ja jos luette tai kuuntelette näitä sanoja, muotokuvanne on täällä.
 
Mennäänpä nyt takaisin ulos. Kaikki entiset vieraat ovat täällä odottamassa, juhlimassa. Juhlimassa teitä. Kyse ei ole minun lähtemisestäni. Kyse on teidän valmistumisestanne. He juhlivat.
 
Mutta ennen kuin päästämme irti tämän päivän energiasta, otetaanpa hetki ja tunnetaan kauneutta - auringonpaistetta ja no, varmasti on sateenkaaria ja sataa samaan aikaan. Näin voi olla. Ottakaa energeettinen kuva tästä perheestä, jota kutsumme shaumbraksi, kaikista vieraista jotka ovat koskaan olleet täällä, luonnosta, turmeltumattomasta kauneudesta, mökistäni, tämän kaiken tervetuloa-matosta.
 
Minne menette?
 
Ja minulla on yksi kysymys, ennen kuin lähdemme. Minne menette? Missä on teidän tilanne? Missä on teidän tilanne? Minulla on tämä mökki, jonka olen luonut. Rakastan sitä ja omistan sen. Kun teillä on epätoivoisia hetkiä, kun pelkäätte ja olette ahdistunut, kun teidän on päästävä pois, niin minne menette? Minä tiedän, minne menette, eikä se ole aina kovin kaunista.
 
Jotkut teistä menevät… kuvitelkaa pimeä luola. Jotkut teistä menevät tyhjyyteen - ja tämä on mökkinne? Tämä on "minä olen" -talonne? Jotkut teistä eivät pysty kuvittelemaan itseään kauniissa paikassa, joka on teidän. Teidän on mentävä jonkun toisen mökille, jonkun toisen ulottuvuuteen.
 
Minne menette, kun on vaikeaa? Minne menette hengähtämään, uudistumaan? Miksi annatte itsellenne hökkelin, vankityrmän? Miksei teillä ole mitään paikkaa, rakas shaumbra? Ettekö ole tällaisen mökin arvoinen, jossa on kaikki henkenne rakkaus ja kauneus?
 
Tiedän, että joskus olette menneet tekemään ajatusharjoituksia luodaksenne kauniin paikan, mutta väsytte puolessa minuutissa. En puhu mielessänne. Puhun sydämessänne. Minne menette yöllä? Valitettavasti monet teistä ovat edelleen henkisesti kodittomia. Teillä ei ole mitään paikkaa minne mennä.
 
Teillä on kaikki työkalut ja kaikki resurssit, ette vaadi tilaa, ette tarvitse lainaa, ette kuluta energiaa, ette varasta keneltäkään muulta, joten rakas shaumbra, kutsun sinut luomaan oman täydellisen kotitilasi.
 
Se on kotitila sinulle, hengellesi, sielullesi, olemuksellesi. Luo se ehdottomassa ilossa ja rakkaudessa ja lakkaa huolehtimasta, onko se täydellinen. Lakkaa tuhoamasta sitä, mitä olet luonut. Olet sen arvoinen. Älä kopioi minun mökkiäni, koska silloin se ei oikeastaan ole sinun. Tee se sydämestäsi. Luo tämä tila. Se on kotisi tästä edespäin. Se voi olla mitä tahansa, mitä haluat.
 
Hyvästi
 
Tämän myötä, rakas shaumbra, teidän on aika lähteä tilastani, mökiltäni. Minun on aika tehdä valmistelujani. Minun on nimittäin pakattava kasseja. Minulla on melkoinen matka edessäni.
 
Voi… (tunteikkaasti) tulen kaipaamaan näitä aikoja, kun nauramme, ravistelemme toisiamme, mietimme, onko jokin totta vai ei ja tutkimme uutta tietoisuutta. Miten tulenkaan kaipaamaan tätä.
 
Tulen tänne puhumaan teille kaikille - en enää näiden kanavien kautta, vaan syvällä sisällänne, henkilökohtaisesti sinä ja minä.
 
Tämän myötä palaamme aivan hetken kuluttua viimeisiin kysymyksiinne - Luojalle kiitos siitä! (Naurua)
 
Ja niin se on.