Paluu-sarja, shoud 10
KÄYTTÄJÄ HYVÄKSYY TÄYDEN VASTUUN
 
Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
2.5.2009, Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on, rakas shaumbrani, vedän syvään henkeä ja nautin tästä hetkestä. Ei ole kovin monta tällaista hetkeä enää. Kuulen sanottavan, että on vain yksi shoud enää, muutamia työpajoja ja kursseja ja viimeinen tällainen tilaisuutemme, kun kokoonnumme yhteen heinäkuussa. Tietenkin jatkamme puhumista. Jatkamme kokoontumista mökilleni. Opetamme yhdessä ja nauramme yhdessä uudella maapallolla. Minä menen uuteen kokemukseeni sellaisena, jonka nimi on Sam. Te menette uuteen kokemukseenne sellaisena, jonka nimi on "Jumala oikeasti".
 
Mutta rakas shaumbra, ennen kuin aloitamme tänään, sallikaa minun ensin antaa tunnustausta kaikille niille kauniille, luoville sieluille, jotka kirjoittivat lauluja tästä paluusta. Voi, kutsutte sitä kilpailuksi, se ei ollut sitä. Se oli paluukokoelma. Kirjoititte lauluja, jotka tulivat sydämestänne, kaadoitte ulos intohimoanne ja ilmaisitte tunteitanne. Ja jokainen teistä joka teki laulun ja muutamat jotka eivät lähettäneet lauluja, mutta kuitenkin kirjoittivat - tiedän, keitä olette; seisoin rinnallanne, kun lauloitte, joskus suihkussa, joskus ajaessanne tietä pitkin - haluan ilmaista kiitokseni, kiitollisuuteni. Ja tiedätte nyt, millaista on todella ilmaista sydämestänne - vain tehdä se, tuoda se esiin.
 
Ja tämä on ollut vähän ongelma, josta puhumme tänään, mutta kaikilla shambroilla on ollut haluttomuutta tulla esiin - he pidätelevät useista syistä. Mutta te jotka kirjoititte musiikkia, loitte energian - ette vain itsellenne vaan kaikille shaumbroille yhdistyttäväksi - vain tekemällä sen, vain saattamalla sen ulos. Ja sekin rakas ystävä, joka lähetti laulun - enkä tiedä, miksi ihmiset torjuivat sen - joka oli yhtä intohimoinen ja rakastava kuin kaikki muutkin. Tiedän, että teit vain koiran haukkumisääniä, mutta tiedän, mistä se tuli. Ja ymmärrän, etteivät he hyväksyneet sitä, mutta minä hyväksyin (naurua). Ja tiesin, mitä todellisuudessa teit siinä. Tulit sydämestäsi. Ilmaisit tavalla, jonka osaat.
 
Kiitos siis teille kaikille kovasti. Ja pyydän tässä julkisesti, että kaikki ne jotka lähettivät laulujaan - se mitä kutsutte kärkikolmikoksi, mutta en halua ilmaista asiaa niin. Rakastaisin sitä, että tulisitte Breckenridgeen ja laulaisitte kaikille shaumbroille. Ja itse asiassa kuka tahansa… voi, Linda, tiedän, että kannat tästä vähän huolta ja minulla on muutamia muitakin asioita heitettävänä tänään sinulle, joten älä polta päreitäsi tässä. (Naurua) (Linda sanoo: "Kenties meidän pitäisi aloittaa tuo viinilasillinen nyt.") Sinun todellakin, luultavasti tarvitset sitä ennen tämän tilaisuuden loppumista, mutta… (naurua). Mutta kutsuisin jokaisen teistä, joka loi lauluja… Haluaisin, että heinäkuun kokoontumisessamme olisi erityinen aika, jolloin voitte esittää laulun ja jakaa sen kaikkien shaumbrojen kanssa. Rakastan todella luomuksianne. (Linda sanoo: "Se on ok minulle.") Voi, mutta odota, lisää on tulossa (lisää naurua).
 
Niin rakas shaumbra, meillä on tänään muutamia vieraita. Haluan pitää tämän lyhyenä - haluan, mutten tiedä, pystynkö (naurua). Mutta haluaisin pitää tämän tiiviinä, koska olen miettinyt, mistä puhun, kun minulla on hyvin harvoja tilaisuuksia jäljellä kanssanne. Ja olen itse asiassa miettinyt sitä mökkini rauhassa ja hiljaisuudessa. Mitä sanon? Minulla on tämä shoud ja toinen säännöllinen shoud puhumiseen siitä, mitä pidän tärkeimpinä asioina. Minkä asioiden myötä voin lähteä luotanne? Mitkä asiat ovat tärkeitä teille ja myös Samille? Haluan siis pitää tämän tiiviinä, että te ette väsy. Pyydän teitä pysymään kanssani tänään. Tiedän, että teillä on joskus taipumusta "mennä muualle", mutta pysykää kanssani tässä. Pysykää läsnä. Laajennamme energioitamme. Se ei tarkoita sitä, että pysymme rajoittuneena. Se merkitsee vain sitä, että pysymme läsnä tässä hetkessä.
 
Tämän päivän vieraat
 
Haluaisin aloittaa kutsumalla sisään kaikki vieraamme. Ensinnäkin, kaikki ne jotka ovat täällä Coal Creekissä. Miten upean energian olemme kaikki luoneetkaan tähän paikkaan näiden kymmenen vuoden aikana, energian joka jatkaa kukoistamistaan täällä - ei vain shaumbroille, vaan kaikille niille, jotka tulevat Coal Creek Canyoniin, Coloradoon. Miten kauniin energian olette laittaneet tänne - he voivat tulla nauttimaan, tuntemaan ja ymmärtämään ne mahdollisuudet, jotka olette jättäneet heille.
 
Haluaisin kutsua hyvin erityisvieraina tänään sisään kaikki ne, jotka kuuntelevat suoraa lähetystä. Tiedän, että joskus teistä tuntuu siltä, ette te ette ole välttämättä todellisuudessa täällä - olette kenties askeleen tai hengityksen päässä. Mutta tänään haluaisin saada energianne todella tulemaan tänne. Olen kanssanne myös siellä kotonanne ja toimistossanne. Mutta tällä kertaa, vetäkää syvään henkeä, tulkaa moniulotteisiksi ja todella tulkaa tänne ja olkaa tämän ihastuttavan shaumbra-ryhmän, kaiken heidän hyvän ruokansa ja kaiken heidän hyvän energiansa kanssa. Todella hengittäkää itsenne suoraan Coal Creek Canyoniin ja olkaa kanssamme tänään, sillä tämä on erityiskokoontuminen.
 
Ne jotka lukevat tai kuuntelevat tätä myöhemmin, voitte ylittää ajan ja avaruuden ja voitte todella olla täällä myös. On paljon tilaa, emme tarvitse fyysistä tilaa. Antakaa itsenne olla täällä tässä Coal Creek Canyonin energiassa, missä shaumbra syntyi, mistä shaumbra lähetti - alun alkaen hyvin pieni shaumbra-ryhmä - mutta se lähetti viestin ympäri maailmaa niille, joiden kanssa se oli kulkenut aiemmin, niille jotka se oli tuntenut Atlantiksella, Vanhassa Egyptissä, Israelissa, Jeshuan aikoina ja monissa elämissä sen jälkeen. Se lähetti kokoontumiskutsun.
 
Ensin se vain nauhoitettiin ja sitten laitettiin tekstinä nettisivuille. Sitten tuo kutsu laitettiin audio-muotoon kutsuksi ympäri maailmaa ja tavallaan se oli kuin Gabrielin trumpetti, mutta uuden energian versiona. Ja sitten lopulta audio ja useimmiten video menivät suorana maailmalle.
 
Kutsumme siis teidät kaikki tuomaan energianne tänne, missä tämä syntyi ja missä se jatkaa evoluutiotaan. Mutta tuokaa oma energianne sisään. Tuntekaa shaumbrat, jotka istuvat fyysisesti täällä tänään. Tuntekaa minun, Tobiaksen, Aandrahin ja Onin, joita kutsutaan Normaksi ja Garretiksi, Eesan Lindan energiat. Tuntekaa meidät kaikki tänään. Olkaa täällä kanssamme. Ette ole poissa. Olette täällä.
 
Tänään haluaisin kutsua sisään myös erityisesti ne energiat - tai tunnistaa ne energiat - jotka ovat jo täällä, sillä viime viikolla oli eräs ryhmä Aucklandissa, Uudessa Seelannissa, mikä teki vähän aikamatkailua ja laajeni moniulotteisesti. He sallivat itsensä mennä eteenpäin ajassa, kuten sitä kutsutte, mutta todellisuudessa se oli eteenpäin kokemisessa. Perimmiltään ei ole mitään aikaa, kyse on vain kokemisesta ja tämän ymmärryksen kera voitte ylittää ajan ja avaruuden ja voitte käydä läpi kokemuksia ja kaikkia niiden mahdollisuuksia löytääksenne itsenne toisesta ajasta, kuten sitä kutsuisitte.
 
Tämä ryhmä siis avautui ja tuli käymään tänne, ennen varsinaisen kokoontumisen tapahtumista. Mutta he kävivät mahdollisuudessa, joka oli jo melko täysin asetettu paikoilleen. Vain muutamat asiat olisivat voineet järkyttää tuota mahdollisuutta eivätkä ne tehneet sitä. Niinpä mahdollisuus toteutui ja täällä te tapaatte itsenne. Monet teistä jotka osallistuitte Aucklandin tilaisuuteen, jotka kuuntelette nyt tai luette tätä myöhemmin, tapaatte itsenne ajan ja avaruuden halki. Ja täällä te olette. Niinpä haluamme tunnistaa läsnäolonne. Se tuntuu hyvin täällä.
 
Haluan kutsua sisään erityisvieraanani myös Samin energian. Sam on kotona tällä hetkellä - melko masentava päivä, vanhemmat tekevät muita asioita - ja hän on huoneessaan yksin. Hän vain tuntee energiaa tällä hetkellä. Hänellä on viime aikoina ollut hyvin epätavallisia aistimuksia, hän on tuntenut kummallisia asioita ja… no, luultavasti tunnette tarinan. Kun hän on yrittänyt puhua toisille näistä tuntemuksista, häntä katsotaan kummasti. Hänen vanhempansa yrittävät ehdottomasti vältellä häntä. Hänen ystävänsä koulussa nauravat hänelle. Jotkut muut hänen tuntemansa aikuiset katsovat häntä silmissään sympatiaa ja surua lapsiraukkaa kohtaan. Tällä hetkellä hän siis vain makaa sängyllään tuntien energiaa. Ja hän tuntee meidät tällä hetkellä. Hän tuntee kodin ja yhteyden tunnetta ja hän tuntee minun, Tobiaksen, energian - tavallaan hänet itsensä, mutta toisaalta ei. Hän siis yhdistyy kanssamme. Hän tutkii energioita täällä.
 
Ja tekin tiedätte, millaista se on. Tunnette yhteyttä, mutta ette ole varmoja miksi. Tunnette oven olevan avoinna, mutta ette ole varmoja, pitäisikö mennä sisään, ja siinä kohtaa Sam on tänään. Rakas Sam, toivotan sinut tervetulleeksi perheeseesi, shaumbra-perheeseen, opettajien perheeseen, uuden energian pioneerien perheeseen, sillä sinä olet myös yksi heistä. Tule toki käymään ja yritä pysyä valppaana. Yritä olla nukahtamatta.
 
Haluaisin kutsua tänään sisään myös hyvin erityisen ryhmän energiat. Monet teistä ovat kokeneet tämän ryhmän unissaan ja pohdinnoissaan. Tunnette tuon yhteyden. Haluaisin kutsua Camelotin energiat ryhmäämme tänään - kuningas Arthurin, Guineveren, Lancelotin ja kaikki muut hahmot. Kyse on arkkityyppisestä energiasta eli se on esimerkki. Se on tapa auttaa meitä löytämään. Meissä kaikissa on vähän kuningas Arthuria, vaikka olikin olemassa oikea kuningas Arthur, kuten sitä sanoisitte. Voi, tietysti se on kirjoitettuna nyt fiktioksi ja saduksi, mutta oli olemassa tämä olento sekä täällä maan päällä että toisissa ulottuvuuksissa. Se on hyvin, hyvin tärkeä tarina ihmisille. Hyvin tärkeä tarina - se liittyy siihen, mistä puhumme tänään. Kutsukaamme sisään siis nuo energiat, jotka ovat myös osa teitä - Arthur, Guinevere, Lancelot, Morgaine ja kaikki muut. Toivotetaan Camelot tänään tervetulleeksi kokoontumiseemme.
 
Vedetäänpä syvään henkeä kaikille vieraillemme, jotka ovat täällä. Annetaan heidän siirtyä vähän normaalia lähemmäs.
 
Muistutuksia
 
Niin, rakas shaumbra, olemme kokoontuneet tällä tavalla noin kymmenen vuotta, tuoneet kaikki nämä energiat yhteen ja kävimme läpi ensimmäisen sarjan, joita kutsuitte oppitunneiksi. Ja sitten jätimme sen ja siitä tuli shoud. Ette tarvinneet enää oppitunteja. Shoud on kokoelma meidän kaikkien energioista. Se on ryhmädynamiikkaa, mutta myös erittäin paljon yksilödynamiikkaa.
 
Tiedän, että voitte kuulla itsenne näissä shoudeissa - jos ette silloin, kun teemme niitä, niin ainakin myöhemmin kuunnellessanne. Voitte kuulla oman äänenne ja tunnette ja tiedätte oman kokemuksenne näissä shoudeissa, koska olette olleet auttamassa niiden luomisessa. Siitä muodostuu informaatiokirjasto, joka ei palvele ainoastaan teitä, vaan myös monia muita - joko he lukevat sitä täällä maallisessa olemassaolossa tai sitten uudella maapallolla.
 
Mutta olemme luoneet uskomattoman informaatiorepertuaarin. Shoudit ovat matkanne historia. Olemme ikään kuin kirjoittaneet yhdessä kirjaa tai näytelmää kaikkien näiden vuosien aikana ja käyneet läpi kaikkia elämän haasteita, vaikeuksia, koettelemuksia, iloja, juhlanaiheita ja uudistumisia.
 
Se mitä olette kuulleet näissä shoudeissa ja mitä olemme kokeneet yhdessä, ei ole uutta. Se ei ole uutta. Emme nimittäin käsittele mitään uutta. Crimson Council ei ole tekemisissä sellaisten ihmisten kanssa, jotka tarvitsevat uutta informaatiota. Tästä syystä on monia erityyppisiä kanavoijia tai inspiroijia ympäri maailmaa. Joskus meiltä kysytään: "Miksi Tobiaksen tai Saint Germainin viesti on erilainen kuin jonkun toisen kanavoijan tai toisen olennon tai enkelin viesti?" Koska jokainen on tekemisissä tietyn ryhmän ja tietyn painopisteen, tietyn energian kanssa. Meidän tehtävämme ei ole koskaan ollut olla tekemisissä niiden kanssa, jotka ovat vasta tulossa henkiseen kehitykseen - ei ollenkaan.
 
Tehtävämme, roolimme Crimson Councilina on ollut tulla tänne muistuttaman teitä siitä, minkä jo tiedätte, mutta laittamaan sen uuden energian puitteisiin. Tehtävämme on ollut tulla sisään, silloin kun teidät vedetään kovasti maapallon ja massatietoisuuden energioihin, tulla sisään ja olla ruusun hedelmä teille, muistutus siitä, mitä jo tiedätte.
 
Mutta on helppoa jäädä kiinni tämän 3D-olemassaolon tiheyteen. Huomaan sen enemmän ja enemmän joka hetki, kun yhdistyn Samin kanssa. Luulin, etten olisi haavoittuva sille. (Paljon naurua) Luulin, että kaiken sen myötä, mitä ajattelin tietäväni ja kaikkien elämieni myötä osasin välttää sen. Itse asiassa ylpeilin sillä, mutta nyt huomaan olevani siinä kiinni.
 
Kuten mainitsin eräälle ryhmälle vastikään, olen saamassa eräänlaisen Enkelialzheimerin (naurua) ja ymmärrän nyt syvemmällä tasolla kuin koskaan ennen, millaista on jäädä kiinni näihin energioihin. Luulin huijaavani järjestelmää ohittamalla luonnollisen syntymäprosessin - olemalla menemättä tuon tunnelin läpi, mistä Saint Germain puhuu syntymäprosessissa, älykkäästi luomalla kuorikehoni, pysymällä vähän irti siitä, kunnes olisi oikea aika, ja no, sitten vain valelisin energiani siihen ja kuljeskelisin leveä hymy naamallani! (Naurua) Minulla on edelleen leveä hymy naamallani, mutta joskus myös hyvin hämmästynyt ilme ja alan arvostaa uudella tavalla tätä juttua, mitä kutsutaan elämäksi maan päällä.
 
Siinä on tiettyä iloa. On tietty valtava kokemus tuntea tiheys ja olla siinä, olla sen keskellä. Kerron teille, että saatte tuntea ja kokea maan päällä toisella tapaa kuin missään muualla - missään muussa paikassa koko luomakunnassa. Koska tämän tyyppinen energiapainovoima ei ainoastaan vedä fyysistä kehoanne maan päälle, estä teitä putoamasta pois sen pinnalta, jos elätte alapuolella, vaan on myös henkistä painovoimaa. Ja tämä tulee massatietoisuuskerrosten lisäksi. On siis hyvin, hyvin helppoa tulla tänne ja unohtaa. Tehtävämme Crimson Councilina on ollut muistuttaa teitä siitä, mitä jo tiedätte.
 
Tehtävämme ei ole ollut henkisen kehitysprosessinne aloittaminen. Aloititte sen kauan, kauan sitten - paljon kauemmin kuin useimmat muut ihmiset maan päällä. Teillä on henkisen yhteisön historia pitkältä, pitkältä ajalta. Myös sielussanne oli jo ennen tulemistanne maan päälle jotain - enkelihengellänne oli tavallista enemmän kiinnostusta tähän henkiseen tietoisuuteen ja toitte sen mukananne maan päälle ja olette tutkineet, tavoitelleet ja eläneet sitä siitä lähtien.
 
Shaumbroissa on suurempi prosenttiosuus niitä, jotka ovat olleet mukana aloittamassa modernin ajan, viimeisten 2000 vuoden kirkkoja. Enemmän kuin melkein mikään muu henkinen ryhmä, josta tiedän - tai uskonnollinen ryhmä - te olette olleet tekemässä niitä, se on teille tuttu juttu. Nyt se ei välttämättä viehätä teitä. Olette siis opettajia ja pioneereja ja olemme vain muistuttamassa teitä. Emme opeta niitä, jotka ovat vasta tulossa sisään. On toisia tekemässä sitä. Olemme vain muistutus. Olemme tuo ruusun hedelmä, josta olemme puhuneet pitkän, pitkän aikaa.
 
Sitten kun Adamus tulee, kaikki toisiaan muuttuu. Ei pelkästään persoona, vaan tarkoitus. Teitä muistutetaan siitä, keitä olette, koska näemme, että se on aina tärkeää. Se on aina tärkeää niin kauan, kuin toimitte tiheydessä.
 
Aion tehdä tässä muutamia havaintoja, kenties ennustuksia. Kun minä, Tobias, lähden, tunnette muutoksen shaumbra-energiassa ja jotkut lähtevät pois. Ja se on luultavasti hyvä asia - ei siksi että te ette ole tervetulleita, vaan koska jotkut teistä tarvitsevat vähän "lomaa". Jotkut teistä tuntevat tyhjiön - ei minun, Tobiaksen, vuoksi, vaan ainoastaan tyhjiön - koska shaumbra-tietoisuus muuttuu. Sanotte, että aikanne Crimson Circlen ja shaumbran osalta on tullut ja se on luultavasti hyvä. Tarvitsette vähän lomaa. Jos, kun ja on suuri mahdollisuus, että palaatte, niin palaatte erilaisena - ette enää opiskelijana, mitä ette koskaan olleetkaan. Ette enää etsi informaatiota ja näkemyksiä toisilta, koska alatte ymmärtää, että te tiedätte jo. Kyllä, tulette yhteen toisinaan tai säännöllisesti muistamaan, mutta tulette eri tavalla lisäämään oman tietoisuutenne - hyvin, hyvin eri tavalla.
 
Saint Germain vie ryhmän - suuren tai pienen - uuteen energiaan. Tai kenties minun pitäisi sanoa eri tavalla - auttaa itse asiassa heitä ymmärtämään, miten tuodaan se sisään. Kyse ei siis ole enää mentaalisesta käsitteestä, se ei ole enää jotain esoteerista tai itsenne ulkopuolista. Mutta hän tekee työtä ryhmän kanssa sen tuomiseksi sisään, sen käyttämiseksi jokapäiväisessä elämässänne, sen yksinkertaisuuden ja salaisuuksien ymmärtämiseksi ja sen ymmärtämiseksi, miten voitte todella työskennellä sen kanssa.
 
Siitä tulee haastavaa. Siitä tulee haastavaa, koska uusi energia ei toimi mitenkään värähtelevän energian tapaan. Tulee olemaan siis taipumusta siihen, että halutaan vain olla parempi ihminen tai voimakkaampi ihminen tai miksi sitä kutsuttekin, mutta tässä mennään sen yli. Jotkut teistä tuntevat sen jo. Ette ole varma, oletteko valmis tai haluatteko olla osana sitä vai haluatteko mennä omillenne joksikin aikaa tai kenties aloittaa oman ryhmän. Ja kaikki nämä asiat ovat hyvin, hyvin sopivia.
 
Pointtini on se, että seuraavien muutaman kuukauden tai pidempänä aikana, antakaa itsenne tuntea näitä energioita - miksi tunnette jonkin muuttuvat, miksi sisällänne tuntuu erilaiselta. Älkää menkö mieleenne sen osalta. Antakaa itsenne tuntea se, ja jos tunnette kutsun lähteä omille teillenne, ottakaa vaari tuosta kutsusta. Seuratkaa sitä. Jos tunnette kutsun olla osa tätä kehitystä shaumbrassa Adamuksen kanssa, ottakaa vaari siitä kutsusta. Olkaa osa sitä.
 
Vedetäänpä syvään henkeä… (tauko)
 
Kuka on ohjaksissa?
 
Siirrytäänpä siihen, mitä on tapahtunut elämässänne viime aikoina, erityisesti viime shoudin jälkeen. Ja tämä energia tulee jatkumaan, ei lähtöni vuoksi, vaan koko shaumbran vuoksi - me kaikki luomme tietoisuutta. Tämä energia jatkuu luultavasti kesän loppuun.
 
Melkein kaikki mitä elämässänne tällä hetkellä tapahtuu - jotkut koettelemukset elämässänne, ne mitä kutsuisitte ulkoisiksi haasteiksi - useimmat asiat joita tapahtuu tällä hetkellä ja jotka jatkuvat kesän loppuun, ovat energioita, jotka tulevat luoksenne, katsovat teitä kasvoihin tai joskus laittavat jalan eteenne ja kamppaavat teidät, kun yritätte juosta ohi, ja kysyvät: "Oletko todella luoja omassa elämässäsi? Oletko todella pomo? Oletko todella omistaja? Oletko todella johtaja?"
 
Olemme puhuneet asiasta siitä lähtien, kun aloitimme yhdessä - Luoja-sarjassa ja jopa aiemmin. Tunnette käsitteen. Tunnette kaikki sanat, mutta nyt siitä tulee todellisuutta. Aspektienne/osienne energiat kysyvät teiltä: "Oletko todella johtaja täällä vai teeskenteletkö vain? Yritätkö vajota takaisin varjoihin?"
 
Monet teistä ovat käyneet läpi viime aikoina fyysisiä ongelmia ja ihmettelevät, mitä tapahtuu. Ja menette vähän paniikkiin ja sitten teillä nousee tunteita ja menette päähänne. Se ei ole aina hyvä yhdistelmä - tunteet ja mieli. Se on nimittäin erittäin voimakas cocktail, koska teillä nousee tunteita ja ne käsitellään eri paikassa sisällänne, jolloin raivostutte ja yhdistätte tilanteen mieleenne ettekä voi nähdä enää yksinkertaista vastausta. Ette voi nähdä, mitä on jalkojenne juuressa. Ette voi nähdä… mikään tästä ei ole monimutkaista ja tiedätte sen. Tiedätte, ettei mikään tästä ole monimutkaista. Itse asiassa kaikki on hyvin yksinkertaista.
 
Mutta ihmettelette, mitä kurkussanne ja äänessänne tapahtuu. No, te tiedätte - meidän ei tarvitse kertoa teille, mutta teemme sen kuitenkin - teitä kutsutaan puhumaan totuuttanne. Miksi kätenne alkavat tuntua reumaattisilta? Se ei ole reumaa. Ja lääkärikin sanoi sen teille, mutta haluatte uskoa sen olevan reumaa. Lääkärillä on tietysti omat ajatuksensa: "No, tässä on toinen." Eikä hän ymmärrä, että teillä tosiaankin on kipua käsissänne, mutta hän antaa teille reseptin, koska se on mukava tapa lähettää teidän pois vähäksi aikaa.
 
Saatte ehkä kipuja jalkoihinne tai jotain tapahtuu kehossanne. Kaikki nämä asiat, joita käytte läpi tällä hetkellä - tiedän, että teillä on tuhansia tekosyitä ja kyselette minulta koko ajan ja kerron teille, mutta näytätte kääntävän volyymin pienemmälle - nämä ovat ongelmia, missä kehonne kysyy teiltä: "Kuka on ohjaksissa? Kuka on luoja? Kuka ohjaa kehoa? Kuka tekee valinnat fyysisestä kehostanne?"
 
Ja keksitte kirjasta syyn näille fyysisille vaivoille, joita teillä on, ja jopa sanotte: "Mietin, mitä henki yrittää kertoa minulle?" Ei mitään. Heitän tämän teille nyt. Tämä menee suoraan yhteen sen toteamukseni kanssa, että "sillä ei ole merkitystä" ja toinen toteamus on "henki ei välitä hittojakaan." (Naurua) Ei todellakaan. Henki vain rakastaa teitä. Siinä kaikki. Se ei välitä hittojakaan siitä, mitä kokemuksia annatte itsellenne, mitä kehonne käy läpi. Se ei merkitse sitä, että henki on piittaamaton. Henki vain rakastaa teitä, tuntee myötätuntoa teitä kohtaan niin paljon, että henki antaa teidän käydä läpi kaikkea, mitä haluatte, kaikkea mitä valitsette.
 
Teillä on siis ongelmia kehonne kanssa ja joillakin teistä on ollut muita ongelmia elämässään. Käymme läpi kaikki standardiongelmat - suhde, raha, ette tiedä missä asua, ette tiedä mitä tehdä - tiedätte kaikki, mitä nämä ovat, ja niitä näyttää tulevan osaksenne tällä hetkellä. Ja ihmiset elämässänne tulevat luoksenne ja he katsovat teitä sanoen: "No, mitä haluat tehdä?"
 
Haluan teidän alkavan tarkastella tätä, erityisesti tästä kesän loppuun. Useimmat ongelmat - sanoisin jopa kaikki, mutta tiedän olevan joitain poikkeuksia - joita teille tulee tällä hetkellä kehossanne, mielessänne ja ulkopuolellanne, koskevat sitä, oletteko valmis olemaa luoja, johtaja, omistaja, ottamaan vastuun. Ja tätä tapahtuu tällä hetkellä. Kyllä, se vähän voimistuu, koska maailma on vähän hullu tällä hetkellä. Maailma käy läpi omia ongelmiaan. Ihmiset käyvät läpi valtavaa muutosta ja se voimistaa teidän omia ongelmanne.
 
Mutta tavallaan kello käy ja tiedätte sen. Jokin sisällänne tietää sen. Tik tak, tik tak. Ja tiedätte, että kesän lopussa - en halua mennä tarkkoihin päivämääriin, mutta kesän lopussa, useimmilla teistä elokuun lopussa, syyskuun alussa - saatte "soiton", ette välttämättä puhelinsoittoa (naurua). Mutta saatte soiton ja se tulee Crimson Councililta ja Adamukselta ja joiltakin toisilta, joita hän jo laittaa jonoon. On energia, joka tunnettiin aiemmin Metatronina, jota nyt kutsutaan Yohamiksi - ei musiikkiryhmä vaan olento - osanne joka on yhteytenne henkeen. Kun saatte tuon soiton, siinä sanotaan: "Mitä nyt? Mitä nyt? Mitä valitset? Oletko valmis todella antamaan itsesi olla luoja vai aiotko käyttää sitä vain mukavina sanoina, joita käytät tyynnyttämään itseäsi, kun joudut vaikeuksiin?"
 
Oletko valmis olemaan ehdottoman rohkea? Ehdottoman rohkea, koska Adamus vie teidät erilaiseen energiaan eikä se ole pelkureille tai hengeltään heikoille. Se ei ole niille, jotka ovat uhreja ja jotka pitävät valittamisesta. Voi, se on todellakin koville ja karaistuneille. Tämä ei ole myöskään kevyille ja pörröisille. Tämä on sisukkaille enkeleille, jota olette. Ei niille, joiden päälle täytyy kaataa sokeria ja siirappia joka päivä, koska se on toinen ryhmä.
 
Se minne hän on menossa kanssanne, on vain todellisia luojia varten. Eikä hänellä ole niin paljon sietokykyä ja rakkautta, kuten minulla oli. (Naurua) Tiedän, että hän kuuntelee myöhemmin, mutta hänessä ei ole samaa sulaväkäytöksistä, tasaista ja lohduttavaa tuntua. (Lisää naurua, Tobias naureskelee) Saatte siis soiton: "Oletko valmis menemään eteenpäin?"
 
Kaikki kokemukset tästä siihen saakka siis johtavat tähän, ja se on todella yksinkertaista. Se on hyvin yksinkertaista, ja kysymys tai toteamus mikä minulla on teille toiseksi viimeisessä shoudissani shaumbran kanssa, on: haluatko todella olla luoja? Ennen kuin vastaatte tähän, ennen kuin vastaatte, että… Se kuulostaa hyvältä, eikö vain? Mutta annan teille pienellä painettua tekstiä - pienellä painettua tekstiä josta Cauldre puhui aiemmin. Annan teille pienellä painettua tekstiä. Ette voi syyttää ketään muuta. Se ei toimi. Itse asiassa se toimii teitä vastaan. Osoittamalla sormella jotain toista, hämmennätte vain omaa itseänne. Hajotatte oman energianne ja se pirstoutuu ja menee toisiin paikkoihin.
 
Silloin kun otatte täyden vastuun luojana, kyse on oppimisesta hyväksymään myös sen, mitä kutsuisitte epäonnistumisiksi. Ne eivät ole oikeastaan epäonnistumisia, ne ovat kokemuksia. Jokainen kokemus on kaunis asia - mutta on joitain asioita, joita yritätte tehdä ja epäonnistutte siinä. On tiettyjä asioita, joita yritätte tehdä ja toisinaan ulkopuolinen maailma pitää sitä epäonnistumisena. Ja ulkopuolinen maailma nauraisi teille. No, se nauraa joka tapauksessa tällä hetkellä, mutta se tulee tekemään sitä vähän enemmän ja vähän pidempään.
 
On vaikeaa, kun työskentelette jonkin niin uuden kanssa kuin tietoisuus tässä uudessa energiassa. Ja maapallon tämänhetkiset mittausjärjestelmät - on kyse sitten fyysisten ominaisuuksien mittaamisesta tai tietoisuuden tai menestymisen fysiikasta - eivät päde tässä uudessa energiassa, johon Saint Germain vie teidät. Toisinaan se siis nähdään epäonnistumisena ja se on masentavaa tai surullista, kuten sitä kutsuisitte.
 
Ja jotkut teistä kokevat sitä tällä hetkellä. Tiedätte, millaista se on. Voitte turhautua siihen todella, koska se ei näytä toimivan, mutta pyydän saada olla kanssanne eri mieltä. Pyydän teitä seisomaan eri kohdassa, eri tietoisuusnäkökulmassa ja tarkastelemaan, mitä todella tapahtuu, koska kyse ei ole epäonnistumisesta. Alatte työskennellä uuden energian kanssa. Ja olette niin turhautuneita - puhun melko harvoille teistä nyt - että olette valmiita nostamaan kätenne ylös, mutta älkää tehkö sitä, ellette sitten nosta käsiänne hyväksyäksenne vastuunne, omistajuutenne, luovuutenne.
 
Teitä pyydetään olemaan oman elämänne ehdoton johtaja ja näin tehdessänne ette vain voi sanoa - kuten puhuimme viime kuussa - että se on kohtalonne. Ette voi syyttää siitä sitä, että teillä on huonoa karmaa, että synnyitte huonoon perheeseen tai mitä tahansa muuta. Teillä on ollut viime aikoina taipumusta syyttää kaikesta maailmaa - syyttää kaikkia maailman asioita. Ette ole ymmärtäneet maailmaa ollenkaan. Olette tietenkin ajatelleet, että se on sekasorrossa, mutta myös ajatelleet, että se vaikuttaa teihin tällä hetkellä. Eikä oikea luoja voi todellakaan tehdä sitä. Oikea luoja ottaa ehdottoman vastuun elämästään.
 
Tietoisena luojana oleminen
 
Oikea luoja ei ota ehdottomasti mitään vastuuta kenenkään toisen elämästä ja myös tästä hämmennytte. Yritätte olla heidän kanssaluojansa ettekä todellakaan voi. Kanssaluomista - oikeaa kanssaluomista - tapahtuu vain kahden olennon välillä, jotka ovat ehdottoman tietoisia luojia. Tietoisia luojia. Toisin sanoen, he eivät vain ajattele sitä, vaan he tuntevat sen ja tekevät sitä.
 
Taas kerran, energianne siis häiriintyy ja sirpaloituu, kun yritätte kanssaluoda tai - kuten jotkut sanoisivat - sekaantua heidän elämäänsä. (Naurua, Tobias naureskelee) Eikö tämä olekin mukava sana sille, että "teidän pitäisi pitää huolta omista asioistanne"? Rakkaat ystävät, tämä ei merkitse sitä, ettei teillä ole kiinnostusta heidän elämäänsä kohtaan tai rakkautta. Se ei merkitse sitä, ettei teillä ole myötätuntoa, mutta te ette yritä pyörittää elämää heidän puolestaan.
 
Niiden joilla on lapsia, pitäisi todella tietää, mistä puhun. Ne jotka ovat suhteessa, jotka yrittävät lempeästi opastaa kumppaniaan, ohjata kumppaniaan - haluan teidän katsovan kotiin, itseänne. Ensinnäkin, pohjimmiltaan ette voi johtaa tai kanssaluoda toisen kanssa, ellei hän ole tietoinen luoja. Puhutte kanssaluomisesta hengen kanssa. Henki on tietoinen luoja. Henki on sisällänne. Nyt teidän on aika astua esiin ja olla tuo tietoinen luoja.
 
Pointtini tässä shoudissa on se, että on aika mennä yli käsitteestä, mukavista sanoista ja olla elämänne ehdoton johtaja.
 
Nyt sanotte: "Mutta Tobias, yritin sitä eikä se toimi." Koska annatte edelleen toisten vaikuttaa teihin ja annatte edelleen vanhojen uskomusjärjestelmien vaikuttaa teihin. Ja sanotte: "Mutta se on vaikeaa." Olisin taipuvainen olemaan samaa mieltä siitä. Se on haastavaa tällä hetkellä, koska on monia ulkopuolisia muuttujia, muttei se merkitse sitä, että te ette pysty siihen. Se itse asiassa merkitsee yksinkertaistamista. Yksinkertaistakaa. Jatkakaa yksinkertaistamista.
 
Tiedän, että jotkut teistä ovat hyvin turhautuneita luomiskykyihinsä - niin paljon että olette heittäneet menemään sen kaiken. Olette sanoneet: "Se ei toimi. Olen kokeillut sitä." Sanotte - meillä on näitä keskusteluja - "Tobias, olen lukenut kaikki shoudit. Mitä elämässäni on vialla?" Luette niitä, mutta oletteko hyväksyneet ne omiksi sanoiksenne? Ei minun. Oletteko hyväksyneet, että olette luoja - ette ainoastaan tulossa luojaksi?
 
Oletteko hyväksyneet, että olette todellakin elämänne jokaisen osan johtaja - kehon, mielen ja hengen? Vai syytättekö edelleen kaikesta karmaanne, menneitä elämiänne - voi luoja, aspektejanne. Syytättekö kaikesta aspektejanne? Silloin kun teette tämän, te ette enää johda. Annatte kaikkien muiden johtaa puolestanne. Annatte kaikkien muiden pyörittää elämäänne. Mutta tällä hetkellä, kun kello tikittää - perheenne, ystävänne, työtoverinne, kehonne, mielenne ja henkenne, aspektinne - kaikki osat jotka ovat mukana elämässänne, tulevat luoksenne tällä hetkellä sanomaan: "Oletko sinä johtaja? Luoja? Omistaja? Oletko sinä se, joka tekee päätökset ja valinnat?" Ettekä te ole varma siitä. Ette ole todellisuudessa varma.
 
Ette ole varma, koska ette tiedä, miltä se näyttää tai miten se tehdään - luulette niin. Mutta itse asiassa te tiedätte. Ette ole varma, koska ette tiedä, pystyttekö nousemaan massatietoisuuden tai edes menneiden elämienne, vanhojen tapojenne yläpuolelle. Niinpä päädytte taas syyttämään muita, piiloutumaan. Piiloutuminen ei enää toimi. Olette kokeilleet sitäkin. Olette yrittäneet ottaa turvapaikan maailman ulkopuolelta - monin tavoin upea asia, koska olette tarvinneet aikaa vain yksin. Mutta olette jo saaneet aikanne yksin. Herra tietää, että teillä on ollut aikaa yksin, ja nyt voitte tuntea, että kello tikittää. Voitte tuntea tuon ilmiömäisen muutoksen ja sen mahdollisuuksien odottavan ja se sanoo: "Oletko nyt valmis tulemaan ulos? Oletko valmis olemaan luoja - ei vain ajattelemaan sitä, vaan itse asiassa tekemään sitä? Ottamaan johdon ja vastuun kaikesta elämässäsi - kaikesta."
 
Kehonne. Lakatkaa teeskentelemästä, että teillä on joku lääketieteellinen ongelma. Lakatkaa leikkimästä fyysistä mystifiointia itsenne kanssa, jolloin ajattelette, että te ette tiedä, miten kehonne toimii, ja että se on vain aparaatti, joka tavallaan toimii itsekseen. Tämä kieltää sen, että olette luoja ja omistaja. Kysykää Garretilta. Hän on käynyt läpi tämän kokemuksen - ei vain fyysisessä kehossaan, vaan elämänsä joka osassa - elämänsä joka osassa. Lopultakin hän on oppimassa sen, mistä aidossa luojaenergiassa on kyse. Hän mielellään… Itse asiassa hän ei mielellään kerro tarinaansa, mutta pyydän häntä mielellään kertomaan tarinansa, tulemaan ulos ja ilmaisemaan. Siinä on kyse elämänne hallinnasta.
 
Miekka kivessä
 
Tämä vertauskuva, tämä tarina kuningas Arthurista, voidaan oikeastaan supistaa hyvin yksinkertaiseksi - osittain totta, osittain keksittyä. Mutta tiedätte, että oli tämä suuri kivi tai jotkut sanoisivat hautakivi, ja siihen oli upotettu miekka. Ja se jonka haluttiin olevan kuningas, pystyisi vetämään miekan ulos, ja monet miehet koettivat. Ja he käyttivät kaiken mahtinsa ja kaikki muskelinsa eikä miekka hievahtanut vähääkään.
 
Ja mukaan tuli nuori Arthur - ei erityisen voimakas poika tuolloin, ei tunnettu älykkyydestään tai mistään muusta. Arthur meni miekan luo, veti syvään henkeä, muisti "minä olen" -olemuksensa - ei jonkun muun "minä olen" -olemusta, ei Saint Germainin, ei hengen, vaan omansa. Hän veti syyvään henkeä ja helposti liu'utti tuon miekan ulos kivestä, aivan kuin kivi olisi ollut voita.
 
Vertauskuva on yksinkertainen. Se merkitsee vastuun ottamista itsestään, omistajuuden ottamista itsestään. Ja ottamalla omistajuuden itsestään, hyväksymällä tuon totuuden miekan, mikä oli myös symboli vastuun ottamisesta itsensä omistajana - kehosta, mielestä ja hengestä - vastuun ottamisesta siitä todellisuudesta, mitä hän loi itselleen, hänestä tuli kuningas. Vertauskuva on, että hänestä tuli oman linnansa kuningas. Hän otti takaisin itsensä omistajuuden - siitä oli kyse. Ottaessaan takaisin itsensä omistajuuden, hän myös huomasi, että toiset kutsuivat häntä kuninkaaksi. Toiset tulivat hänen luokseen saamaan opastusta ja pyysivät, että hän olisi johtaja.
 
Teidän tapauksessanne, kun vedätte tuon miekan ulos kivestä, toisin sanoen kun hyväksytte vastuun itsestänne luojana, huomaatte, että toiset tulevat myös teidän luoksenne. Jotkut teistä ovat sanoneet: "Mutta Tobias, sanoit, että he tulisivat koputtamaan ovelleni, että heitä tulisi." No, heitä tulee, ehdottomasti. Voin nähdä heidän energiansa odottavan kärsivällisesti. Mutta milloin aiotte mennä ovelle? Milloin aiotte ottaa vastuun itsestänne? Ja siihen saakka kunnes teette sen, että näe tai tunne heitä, vaikka he ovatkin siellä. He haluavat - he tarkoittaa ihmiskuntaa - uusia opettajia, uusia opettamis- ja johtamistapoja. He haluavat sitä, mitä teillä on annettavana, mutta teidän on vedettävä ensin tuo miekka kivestä. Teidän on hyväksyttävä oma "minä olen" -olemuksenne.
 
Tarinassa kuningas Arthur meni yhdistämään maan. Miten upea, upea vertauskuva itsenne yhdistämisestä. Kaikki nämä aspektit, jotka odottavat takaisintulemista, odottavat teidän vetävän miekan kivestä, odottavat teidän ottavan vastaan johtajuuden, oman "minä olen" -valtaistuimenne.
 
Ei vain sanoja, olkaa kilttejä. Olette sanoneet nuo sanat itsellenne, mutta ette ole uskoneet niitä. Olette toistaneet niitä kuin mantraa "Minä olen mitä minä olen". Mitä se merkitsee teille? Tiedän, mitä se merkitsee Saint Germainille ja itselleni. Mitä se todellisuudessa merkitsee teille? Se ei ole vain mukava mantra. Ei vain mukavia sanoja, joita voitte käyttää itse asiassa itsenne naamioimiseen vielä lisää. "Minä olen." Mitä se on teille?
 
Arthur yhdisti maansa, kun hän yhdisti itsensä, aivan kuin te voitte yhdistää itsenne tuomalla yhteen jokaisen osanne. Jokainen osanne haluaa teidän tulevan takaisin, haluaa teidän olevan johtaja. Ei enää tekosyitä elämästänne. Ei enää "jossia" ja "muttia". Ei enää "no, mutta". Ei enää "huomenna", ei enää "sitten kun" tai "jos", vaan juuri nyt - ja se on vaikeaa. Luultavasti vaikein haaste tai kotitehtävä, minkä olen pyytänyt teitä tekemään koko aikana, jolloin olemme olleet yhdessä.
 
Voi, olemme sanoneet nuo sanat aiemmin, mutta nyt laitan sen suoraan eteenne - koko elämänne. Ette voi syyttää puolisoanne, huonoja suhteitanne, sitä että teitä käytettiin seksuaalisesti hyväksi. Ette voi tehdä sitä enää - ainakaan siellä, mihin olemme menossa tästä. Jos haluatte, voitte edelleen tehdä sen, mutta teidän on mentävä jonnekin muualle - ja Saint Germain varmistaa sen (naurua). Hän raapii jo rupea. Hän ärsyttää jo haavoja tarkoituksella. Tiedätte sen. Hän tekee sitä. Voi, hän tulee jatkamaan - tämä on vasta alkua! Jos ette pidä joistakin hänen aiheistaan nyt, ette todellakaan pidä niistä myöhemmin.
 
Ja hän tekee tämän rakkaudesta, rakkaat ystävät, ehdottomasta rakkaudesta. Hän ei tee sitä näytöksen vuoksi, hän tekee sen päästäkseen joidenkin noiden känsien, rupien, arpien ja suojalaitteiden alle, joita teillä on, koska hän haluaa - yhtä paljon kuin minä - teidän ymmärtävän, miten kaunista elämä voi olla. Haluamme teidän ymmärtävän, miten itsenäisiä ehdottomasti olette, ja se on juuri tässä. Se ei odota seuraavaa elämää. Se on juuri tässä, juuri nyt.
 
Arthur yhdisti maansa, hän yhdisti itsensä. He etsivät johtajaa. He etsivät sotien loppumista, taistelujen loppumista. He halusivat jonkun, joka opastaisi heidät Camelotiin, uuteen tietoisuuteen, aivan kuin jokainen osanne.
 
Jopa se jonka kanssa riitelitte eilen illalla… vaikka ne yrittävät vähätellä teitä, ne eivät tee sitä. Ne näkevät potentiaalin teissä, vaikka ette itse näe - sisäisen valon, sisäisen potentiaalin - ja te ärsytätte niitä helvetisti, koska ette päästä sitä ulos. Kätkette sen. Teeskentelette, että jokin estää teitä. Teeskentelette, että te ette aivan vielä tiedä vastausta ja käytätte myös sellaisia tekosyitä, että teidän tarvitsee juosta shoudiin yrittämään päästä takaisin energiaanne. Teidän ei tarvitse. Teillä on se juuri nyt - luovuus, minä olen, ei tekosyitä, ei mitään. Ei mitään.
 
Haaste jonka annan jokaiselle teistä tänään, on mennä sanojen yli, latteuksien yli. Oletteko ehdottoman valmis olemaan luoja, johtaja, omistaja, lipun kerääjä, talonmies ja kaikki muu elämässänne? Ja painotan tätä kohtaa. Painotan tätä kohtaa, koska tarvitsette tätä mennäksenne eteenpäin.
 
Saint Germain ei… Tämän soiton tultua hän käy jonon läpi - yksi toisensa jälkeen - ja katsoo teitä ettekä te voi kusettaa Saint Germainia. Hän katsoo teitä ja hänen on tiedettävä, että olette aito, voidaksenne siirtyä eteenpäin. Hän laskee leikkiä ja sanoo, että se johtuu siitä, ettei hän halua haaskata aikaansa opettaen niitä, jotka eivät halua oppia, mutta todellisuus on, että hän tietää, että tarvitsette tätä ehdotonta itsenne omistamisen - selkeän itsenne omistamisen - perustyökalua mennäksenne eteenpäin.
 
Shaumbralla tulee olemaan erilainen energia ja tietoisuus. Jos tämä ei ole teille selvää, tulee olemaan vaikeaa. Jos ette ole täysin hyväksyneet omaa "minä olen" -olemustanne - tarkoitan todella syvältä, todella, todella syvältä, ja siksi painostan teitä. Olen tehnyt sitä nyt viikkoja. Tästä syystä Saint Germain ja kaikkia näitä asioita tulee elämäänne. Älkää syyttäkö siitä mitään muuta nyt. Älkää ihmetelkö, miksi autonne hajoaa, mitä henki yrittää kertoa teille. Henki yrittää kertoa teille sitä samaa kuin minä: teitä rakastetaan ja on aika astua ulos. Aika ottaa vastuu - kaikesta elämässänne juuri nyt. Tämä on varsinainen avainkohta - avainkohta täydellisen luojavastuun ottamisessa itsestänne.
 
HD-elämä
 
(Suom. huom. HD = high definition, esim. television standardia korkeampi resoluutio/kuvalaatu) Aion lainata lausetta, jonka näin eräällä shaumbra-nettisivustolla. Rakastan tätä lausetta, koska se on niin kaunis ja niin sopiva meille kaikille tällä hetkellä. Olette siirtymässä standardiresoluutioelämästä HD-elämään. (Yleisö naureskelee)
 
Tiedätte, millaista teknologianne on nyt. Teillä on vanhoja televisioita ja vanhoja audio-järjestelmiä ja sitten tuotiin HD. Kaikki on voimakkaampaa - värit, kuva, laatu, kaikki - ja se on itse asiassa energiatehokkaampaa. Ja sitä tapahtuu teille tällä hetkellä. Alatte todella ymmärtää, millaista on elää HD-elämää, ja kaikesta tulee intensiivisempää, mutta intensiivisyys ei ole huono sana.
 
Alatte nähdä värejä, joita ette ole ennen nähneet, ja värien voimakkuus on sellaista, mitä ette ole ennen nähneet. Ne ottavat täysin uuden muodon, uuden elämän. Menen niin pitkälle, että sanoisin, että värit eivät ole enää pysyviä, kun elätte HD-elämää, kuten käytämme moniulotteisuustyöpajassa esimerkkinä vihreää väriä. Mutta sitten kun teistä tulee HD henkilökohtaisessa elämässänne, se ei ole enää vain vihreä. Se liikkuu. Se elää. Se muuttuu. Se reagoi aina teihin.
 
Tämä on tärkeä kohta: se reagoi aina teihin - jokin niin yksinkertainen kuin vihreä väri, jonka otatte itsestään selvyytenä. "Se vain on, se on vain vihreä", sanotte. Ei ollenkaan HD-elämässä. Se muuttuu, se on kuin kameleontti ja se on aina palvelemassa teitä. Mutta jos ette ole ottaneet omistajuutta itsestänne, se on vain vihreä. Sitä se vain on. Sama koskee kaikkea HD-elämässä.
 
Ihmiset ja autonne. Autonne, sillä on hyvin paljon teidän energiaanne, se haluaa niin kovasti palvella teitä, se haluaa käydä läpi oman muodonmuutoksensa, mutta jos ette ota omistajuutta, jos ette ole todella ratin takana - annatte jonkin aspektinne ajaa puolestanne, mikä on itse asiassa hyvin, hyvin todellinen, vaikka nauratte - niin auto hajoaa. Se väsyy olemiseen. Jos elätte HD-elämää, uuden energian elämää, auto ei ole enää auto - se on energiaa palvelemassa teitä. Ja törmäämisen tai hajoamisen sijasta sillä on hämmästyttävä kyky ylittää autona oleminen ja periaatteessa uudistua.
 
Nämä ovat uuden energian potentiaaleja. Ne eivät ole vain korkealentoisia ajatuksia. Tarkoitan, että ne ovat käytännön asioita, joista Saint Germain puhuu teille. Eläessänne HD-elämää autonne ei ole enää auto ja se muuttuu ja näyttää erilaiselle. Ruoka, sama juttu. Voisimme käydä läpi luettelon, mutta rakas shaumbra, oleminen osana tätä HD-elämää uudessa energiassa vaatii yhtä perussitoutumista: sitoutumista sydämestä siihen, että olette luoja, olette elämänne johtaja, olette kaiken tekemänne omistaja - eikä mitään tekosyitä. Piste. Ei tekosyitä. Ei tekosyitä.
 
Turhaudutte toisiaan, koska asiat eivät toimi niin, kuin ajattelette niiden pitävän toimia. Mutta silloin pyydämme teitä muuttamaan ajatteluanne tilanteesta. Katsokaa sitä eri tavalla. Turhaudutte, koska teillä on tiettyjä odotuksia ja ne vedetään pois altanne. Opitte, että odotukset ovat rajoituksia.
 
Toiseksi viimeisessä säännöllisessä shoudissani shaumbran kanssa kehotan teitä tulevien kuukausien aikana katsomaan, mitä elämässänne tapahtuu, niiden asioiden näkökulmasta, jotka yrittävät kyseenalaistaa teitä. Oletteko todella itsenne luoja? Oletteko todella valmis ottamaan vastuun kaikesta, mitä tapahtuu, ja ymmärtämään, että se ei tapahdu teitä vastaan? Kyse on energioista, jotka yrittävät tehdä työtä kanssanne. Vaikka se ei tosinaan näyttäisikään tai tuntuisikaan siltä, näin todella on. Ja energiat tulevat kysymään teiltä… niin kuin Arthurilta. Oletteko valmis ottamaan vastuun? Oletteko valmis vetämään miekan ulos kivestä?
 
Oma vastuunne
 
Vastauksena toiseen kysymykseen Arthurista ja yksi niistä syistä, miksi Camelotin energia on täällä, on, että Arthur otti vastuun itsestään - ja tämä on erittäin tärkeä kohta tässä. Hän otti tosiaankin vastuun itsestään ja hänestä tuli vahva. Hänestä tuli mahtava. Hän teki ihmeitä. Ja Merlin, tositarinassa Arthurista, oli Arthurin sisällä ja hän oli myös ulkopuolinen olento. Arthurin ei tarvinnut mennä ulkopuoliseen Merliniin taikaa hakemaan. Hänen ei tarvinnut konsultoida jotain toista olentoa, koska se oli jo sisällä. Merlin oli hänen muistutuksensa siitä, että se oli sisällä.
 
Arthur eli tietenkin eri aikaa ja eri energiassa kuin te. Yksi asia minkä Arthur teki ja mihin teilläkin on alttiutta, mutta ei aivan yhtä paljon: hän alkoi ottaa vastuuta myös kaikista muista, ei vain itsestään. Kaikista muista. Hän alkoi kantaa hovinsa taakkaa selässään, ja kansansa, aatteidensa, maansa taakkaa ja siitä tuli liikaa hänelle. Ja se sai hänet unohtamaan perusperiaatteen olla uskollinen itselleen, aito itsensä.
 
Niinpä lopussa Arthur otti miekkansa ja vihassa ja epätoivossa heitti sen järveen. Hän päästi siitä irti ja hän on täällä muistuttamassa teitä siitä, ettei teidän tarvitse tehdä sitä.
 
Muistakaa, ettei kyse ole kaikkien muiden vastuun ottamisesta. Arthur on edelleen surullinen siitä. Surullinen, koska hän käsitti, että hän yritti ottaa pois mahtavan kokemuksen heiltä - kokemuksen oman "minä olen" -olemuksensa löytämisestä. Hän yritti antaa heille oman "minä olen" -kokemuksensa. Hän yritti ottaa - myötätunnosta - heiltä ongelmat selästä. Tämä sai hänet heittämään miekan järveen. Ja hän on pyytänyt anteeksiantoa kaikilta niiltä, joiden kanssa hän työskenteli yrittäen olla heidän "minä olen" -olemuksensa, silloin kun todellisuudessa hänen olisi pitänyt vain olla omansa. Tästä tulee tärkeä kohta Adamuksen kanssa jatkettaessa. Tästä tulee erittäin tärkeä kohta seuraavien vuoden, parin aikana. Te kaikki kohtaatte tämän tilanteen. Hän muuten muistuttaa teitä siitä.
 
Tämän myötä, rakas shaumbra, haluan tosiaankin pitää tämän lyhyenä, koska haluan teidän muistavan lähtiessänne täältä, ettei tämä ollut hämmentävä pitkä keskustelu minulta, Tobiakselta ja että tämä oli hyvin selkeä. Mitä hän sanoi tänään? Hän sanoi: "Ottakaa vastuu." Hän sanoi: "Olette oma luojanne, oma johtajanne, kaikki." Ette voi enää syyttää mistään ketään.
 
Tobiaksen pyynnöt
 
Nyt aion pyytää vielä yhden erikoispalveluksen. Olen pyytänyt jo pari. Viimeisessä… no, kutsutaan sitä viimeiseksi ehtoolliseksi - uusi versio (paljon naurua). Uuden energian versio. Viimeiseen kokoontumiseemme olen pyytänyt muutamia palveluksia. En todellakaan pidä näistä ihmisten uudenaikaisista vaatteista - ja se muuten näkyy Samista. Hän on hyvin, hyvin huolimaton pukeutumisessaan, koska hän tuntee niin kuin minä. (Linda sanoo: "Tässäkö aiot työntää rajoja?") Aivan, haluat siis ehkä laittaa turvavyösi päälle tässä kohtaa. (Naurua)
 
Olen siis pyytänyt, että voin käyttää perinteisempää kaapua - ei mekkoa, vaan kaapua - eikä sillä ole merkitystä, mitä Cauldrella on sen alla, sillä en koskaan paljasta sitä. Olen pyytänyt Cauldrea, jos se on ok, kasvattamaan parran - ja autan häntä saamaan sen sinne, missä sen pitäisi olla - koska se on vain muistutus. Se on muistutus hyvin monista elämistä, mitä olen elänyt maan päällä miehenä, eikä meille ollut tavallista parran ajaminen. Hyvin epätavallista itse asiassa. Haluaisin siis kyetä raapimaan partaani muutaman kerran. Nyt minulla on vain iho ja haluan sivellä partaa muutaman kerran, jos se on ok.
 
Olen pyytänyt teitä hemmottelemaan minua, sillä haluaisin saada vähän viiniä - ei tietenkään paljon, mutta vähän. Ja näen jo, että minulle on lahjoitettu hienoa, hienoa viiniä Australiasta ja Saksasta. Ja jos toiset ehkä haluavat tuoda hienoja viinejä, se on… (paljon naurua) (Linda sanoo: "Hävytöntä") En tietenkään halua aloittaa mitään kansallista kilpailua, mutta tunnen hienon viinin, kun maistan sitä. (Linda sanoo taas: "Hävytöntä, hävytöntä.") Tiedän, että Kanadassa on erittäin hienoja viinejä (naurua) ja Etelä-Amerikassa ja muissa paikoissa. Olen siis pyytänyt vähän hemmottelua saadakseni vähän viiniä. Olen kuullut, että Ramtha saa viiniä aina silloin tällöin ja minäkin haluaisin kokeilla. (Linda kysyy: "Mihin olet menossa?")
 
Ja muut hemmotteluni… kyllä, kyllä, pääsemme siihen… muut hemmotteluni. Tämän päivän shoudiin ja joihinkin läpikäymiinne kokemuksiinne perustuen haluaisin pitää seremonian kanssanne tilaisuutemme lopussa, sen jälkeen kuin olen poistunut viimeisen kerran, mutta energiani on paikalla vielä jonkin aikaa, ja perustuen siihen että olen tehnyt erityispyynnön saada tämän upean ystävän, Anders Holten Sakasasta, ei vain laulamaan sitä kaunista laulua, jonka kuulimme tänään ennen kanavointia, vaan laulamaan myös "Sateenkaaren tuolla puolen" kanavoinnin jälkeen. Mutta tämä ei ole vielä minun pyyntöni.
 
Perustuen siihen, mistä puhuimme tänään, haluaisin pitää loppuseremonian teidän ja minun kesken. Haluaisin täällä olevan miekan ja kiven sijasta - ylitämme sen - sertifikaatin, "Minä olen luoja" -sertifikaatin jokaiselle teistä ja haluaisin signeerata ne. Mutta haluaisin antaa sen teille silloin. Tosiaankin.
 
Haluaisin antaa sen teille allekirjoitettavaksi sitten, kun todella, todella tiedätte - ei silloin kun luulette, vaan silloin kun tiedätte - olevanne luoja. Silloin kun tiedätte, ettei ole enää tekosyitä. Ei ole enää syyttelyä. Ei ole enää mennyttä elämää. Ei ole enää karmaa. Ei ole enää aspektien, äitinne tai kenenkään syyttelyä. Silloin kun olette todella valmis. Ja ette ehkä halua allekirjoittaa sitä silloin. Ehkä haluatte pitää sen pöydällänne tai heittää sen roskiin tai mitä tahansa. Mutta silloin kun olette valmis, niin symbolisena eleenä - samaan tapaan kuin Arthur veti miekan kivestä - allekirjoitatte sen, että olette luoja. Ei kukaan muu, ei kukaan muu voi luoda elämäänne. Vain te.
 
Ja tämän mukaan haluaisin erityisen… Ostan myös erityismuistokynän ja annan teille. Ja tämä erityismuistokynä on teille sertifikaatin allekirjoittamiseen ja siinä sanotaan jotain kynän vaikutuksesta… Tiedän, että Eesan Linda on upea kynäekspertti. Hän on erittäin hyvä valitsemaan kyniä, joten haluaisin tämän olevan kiva kynä. Ei sellainen 1.25 dollarin kynä, vaan kiva kynä. Voi kyllä, löydän tavan maksaa siitä. Ja haluaisin siinä lukevan "Käyttäjä hyväksyy täyden vastuun." Ja haluaisin teidän pitävän tuon kynän muistutuksena siitä, että otatte vastuun elämästänne. Älkääkä antako tuota kynää kenellekään. Älkää vain heittäkö sitä laatikkoon, vaan laittakaa se sinne, missä voitte nähdä sen joka päivä. Käyttäjä hyväksyy kaiken vastuun. No niin… (Linda sanoo: "Kiitos, että annoit minulle melkein riittävästi aikaa.") Voi, aivan, paljon aikaa. Varmistamme sen.
 
Nämä ovat siis pyyntöni. Ja jos mahdollista, haluaisin niiden jotka ovat paikalla tilaisuudessa, pitävän seremonian, pyhän seremonian jossa on mukavaa musiikkia taustalla. Ja mukana seremoniassa kunnioittamassa teitä ovat Aandrah ja On - Norma ja Garret - jotka ovat olleet hyvin tärkeä osa matkaani täällä maan päällä, ja Eesan Linda - rakas ystävä joka on ollut hyvin rakastava ja kunnioittava ja olemme viettäneet paljon aikaa jutellen yhdessä - ja jos sopii, niin myös Kryon ja muutamia muita olisi myös energiassa mukana. Mutta haluamme tehdä tämän teille.
 
Jos ette ole paikalla… (Tobias naureskelee)… jos ette ole paikalla, haluaisimme näitä sertifikaatteja ja kyniä olevan saatavilla - kohtuullista korvausta vastaan tietenkin. (Tobias naureskelee) Tämä on itse asiassa yksi paikalla olemisen eduista. Mutta signeeraan myös nuo sertifikaatit. Se on teidän. Se on teidän. Siinä ei ole kyse Taikuri Ozista, koska teidän on allekirjoitettava se, ennen kuin se vaikuttaa. Teidän on allekirjoitettava tuo "minä olen" -sertifikaatti - "Kaikkien elämäni asioiden luoja. Ei tekosyitä. Ei enää uhrina olemista."
 
Muuten, Saint Germain sanoo, että teidän on allekirjoitettava se, ennen kuin hän jatkaa eteenpäin kanssanne. Se on osa hänen pienellä kirjoitettua tekstiään. Hän haluaa teidän allekirjoittavan sen ja hän aikoo muistuttaa teitä siitä. Hän aikoo… Voi, muistuttaa teitä, kun hän menee eteenpäin kanssanne: "Muistakaa, mitä olette allekirjoittaneet!" Ja hän luultavasti ärsyttää teitä sillä. Mutta rakkaat ystävät, nämä ovat erityispyyntöjäni.
 
Vedetäänpä syvään henkeä tänä kauniin päivänä. (Tauko)
 
Tämän päivän viesti ei ole kenties metafyysinen, hurjan henkinen eikä uusi. Se ei ole uusi, mutta se on tärkeä. Ja kaikista asioista joista voin puhua näissä kahdessa viime tilaisuudessa, tämä oli yksi tärkeimmistä. Tämä oli yksi olennaisimmista - täyden vastuun ottaminen kaikesta luomisestanne.
 
En sano, että se on aina helppoa tai että kaikki aina vaikuttaa olevan oikein, mutta siitä alkaa hauskuus. Sillä hetkellä kun todella alatte ottaa vastuun kaikesta, mitä tapahtuu, - kaikesta - alatte nähdä elämän eri tavalla.
 
Tämän myötä odotan innolla näitä muutamia harvoja tilaisuuksia, joita meillä on jäljellä yhdessä.
 
Ja niin se on.