MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Întoarcerii
Shoud 10: "Utilizatorul acceptă deplina responsabilitate”
Tobias transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson la 2 mai 2009

www.crimsoncircle.com

Şi aşa este, dragi Shaumbra, respir adânc şi savurez acest moment. Nu mai sunt prea multe momente ca acesta. Nu mai sunt multe momente ca acesta. Aud că se spune că mai este un Shoud, că mai sunt câteva workshopuri şi şcoli, adunarea noastră finală precum aceasta... precum aceasta..., atunci când ne vom aduna în luna iulie. Cu siguranţă vom continua să vorbim. Vom continua să ne strângem la căsuţa mea. Vom fi învăţători împreună şi vom râde împreună pe Noul Pământ. Voi merge în experienţele mele noi, drept cel numit Sam. Voi veţi merge în experienţele voastre noi, drept cei numiţi Dumnezeu cu Adevărat.

Dar, dragi Shaumbra, înainte de a începe astăzi, daţi-mi voie mai întâi să ofer recunoaştere sufletelor frumoase şi creative care au scris cântecele acestei întoarceri – oh, voi aţi numit-o competiţie, dar nu a fost. A fost colecţia întoarcerii. Voi aţi scris cântecele care au venit din inima voastră, care au făcut ca pasiunile voastre să se reverse, au exprimat simţirile voastre. Iar pe fiecare dintre voi - cei care au creat un cântec şi aceia puţini care nu au trimis cântecele, deşi le-au scris oricum - vă ştiu cine sunteţi. Am stat alături de voi atunci când cântaţi, uneori la duş, alteori când conduceaţi maşina. Vreau să îmi exprim mulţumirile, recunoştinţa, iar voi ştiţi cum este să vă exprimaţi cu adevărat din inimă, pur şi simplu să faceţi asta, aducând-o în prim-plan.

A fost o mică problemă - despre care vom vorbi astăzi -, dar Shaumbra au avut unele ezitări în a ieşi în prim-plan pentru toţi Shaumbra, au avut reţineri dintr-o varietate de motive. Dar voi, cei care aţi scris muzica, voi aţi creat o energie, nu doar pentru voi înşivă, ci accesabilă de toţi Shaumbra, prin simplul fapt că aţi făcut aceasta, doar pentru că aţi adus-o. Şi chiar şi acela drag care şi-a trimis cântecul – şi nu pricep de ce oamenii l-au respins – a fost la fel de pasionat şi iubitor ca şi ceilalţi. Ştiu că doar scoteai nişte sunete de lătrat de câine, dar eu ştiu de unde veneau. Înţeleg de ce ei nu au acceptat, dar eu am făcut-o. (râsete) Ştiu ce făceai tu cu adevărat aici. Tu veneai din inima ta, te exprimai aşa cum ştii să o faci.

Astfel că, pentru voi toţi, vă mulţumesc cu drag şi vă voi cere aici, public, ca toţi cei care au trimis cântece – ceea ce voi numiţi primii trei, dar mie nu îmi place să privesc lucrurile astfel – mi-ar plăcea dacă aţi veni la Breckenridge şi aţi cânta pentru toţi Shaumbra. Şi, de fapt, oricine... oh, Linda, ştiu că îţi cam faci griji pentru asta, dar mai am nişte lucruri pe care să ţi le arunc astăzi, aşa că să nu-ţi sară siguranţele de acum! (râsete, Linda spune “Poate ar trebui să începem acum acel pahar de vin”) Într-adevăr, probabil vei avea nevoie de el înainte de sfârşitul acestei sesiuni, dar... (râsete), dar aş dori să îi invit pe toţi aceia dintre voi care aţi creat cântece. Aş vrea ca la reuniunea noastră din iulie să existe un timp special în care voi să vă puteţi exprima şi să împărtăşi cu toţi Shaumbra. Iubesc cu adevărat creaţiile voastre. (Linda spune: „Pentru mine este în regulă”) Oh, aşteaptă, mai urmează nişte lucruri. (mai multe râsete)

Astfel că, dragi Shaumbra, astăzi avem câţiva oaspeţi. Aş vrea să fiu scurt – vreau, dar nu ştiu dacă pot. (râsete) Dar aş vrea să rămână compact, hai să spunem aşa, fiindcă, pe măsură ce contemplu faptul că mai am atât de puţine sesiuni cu voi, despre ce să vorbesc? De fapt, noi cu toţii am contemplat asta în liniştea şi pacea căsuţei mele. Ce să spun? Mai am acest Shoud şi încă un Shoud obişnuit pentru a vorbi cu voi despre ceea ce consider a fi cele mai importante lucruri. Cu ce vă las? Care sunt lucrurile importante pentru voi şi, de asemenea, pentru Sam? Aşa că vreau să menţin această sesiune compactă, ca să nu obosiţi. Vă voi cere să staţi cu mine astăzi. Ştiu că aveţi tendinţa uneori de a ieşi în afară, dar staţi cu mine acum. Fiţi prezenţi. Noi vă extindem energiile. Nu înseamnă că ne restrângem, înseamnă doar că stăm prezenţi în acest moment.

Oaspeţii de astăzi

Aş vrea să încep prin a-i invita pe toţi musafirii noştri. Mai întâi de toate, toţi cei aflaţi aici, în Coal Creek. Ce energie magnifică am creat noi cu toţii în acest loc timp de zece ani, o energie care va continua să prospere aici, nu doar pentru Shaumbra, ci pentru toţi cei care vor veni în Coal Creek Canyon, Colorado. Ce energie frumoasă aţi plasat aici pentru ca alţii să vină să şi să se bucure de ea, să o simtă, să înţeleagă potenţialele pe care le-aţi lăsat acolo pentru ei!

Aş vrea să le urez bun venit astăzi oaspeţilor foarte speciali care ascultă online. Ştiu că uneori vă simţiţi ca şi cum nu aţi fi neapărat aici, că sunteţi, poate, la un pas sau la o respiraţie distanţă. Dar astăzi aş vrea ca energia vostră să vină cu adevărat aici. Sunt cu voi în casele şi în birourile voastre. Dar acum respiraţi adânc, mergeţi în interdimensional şi veniţi cu adevărat aici, fiţi cu acest grup iubitor de Shaumbra, cu mâncarea lor bună, cu toată energia lor bună de astăzi. Respiraţi-vă pe voi înşivă direct în Coal Creek Canyon şi fiţi cu noi astăzi, la această întâlnire specială.

Pentru aceia dintre voi care citesc sau ascultă mai târziu, puteţi transcende timpul şi spaţiul şi puteţi fi aici cu adevărat. Este destul loc, nu avem nevoie de spaţiu fizic. Daţi-vă voie să fiţi direct aici, în energia din Coal Creek Canyon, acolo unde Shaumbra a născut, acolo unde Shaumbra a emis – un grup foarte mic de Shaumbra la început – a trimis în întreaga lume un mesaj către cei cu care a călătorit înainte, către cei pe care i-au cunoscut în Atlantida, în Egiptul Vechi, în Israel, în vremurile lui Yeshua şi în multe vieţi de atunci. Ei au emis chemarea la adunare. Mai întâi doar au înregistrat-o, iar apoi au pus şi textul pe site. Apoi a fost pus acolo în format audio live, ca să emită chemarea în întreaga lume. Într-un fel, a fost precum trâmbiţa lui Gavriil, dar în versiunea din Noua Energie, iar apoi, în cele din urmă, transmisiile audio şi, de cele mai multe ori, video, emiteau către lume.

Astfel că vă invităm pe toţi să vă aduceţi energiile aici, în locul în care s-au născut şi în care vor continua să treacă prin evoluţiile lor. Dar aduceţi-vă şi energia voastră aici. Simţiţi-i pe Shaumbra care stau fizic aici astăzi. Simţiţi energiile mele, Tobias, ale Aandrei şi ale lui On, cei pe care îi numiţi Norma şi Garret, ale Lindei din Eesa. Simţiţi-ne pe noi toţi astăzi. Fiţi aici cu noi. Nu sunteţi îndepărtaţi. Sunteţi exact aici.

Astăzi aş vrea să invit şi energiile, în special – sau să ofer recunoaştere energiilor ce sunt deja aici – căci în week-endul precedent un grup din Auckland, Noua Zeelandă, a călătorit în timp, s-a extins interdimensional. Ei şi-au permis lor înşile de a merge înainte în ceea ce numiţi timp, dar ei au mers cu adevărat înainte prin experienţă. Nu există timp, în cele din urmă, totul este experienţă, iar cu acea înţelegere voi puteţi transcende timpul şi spaţiul, puteţi merge prin experienţe şi toate potenţialele lor pentru a vă descoperi pe voi înşivă în ceea ce aţi numi un timp diferit.

Astfel că acel grup s-a deschis şi a venit aici în vizită, înainte ca prezenta reuniune să aibă loc. Dar ei vizitau un potenţial care era deja aproape complet stabilit; doar câteva lucruri mai puteau deranja acel potenţial, însă nu au făcut-o, astfel că potenţialul a ajuns la fructificare şi iată-vă întâlnindu-vă pe voi înşivă. Mulţi dintre voi, cei care aţi participat la întâlnirea din Auckland şi care ascultaţi sau citiţi mai târziu, voi vă întâlniţi pe voi înşivă prin timp şi spaţiu. Iată-vă, aşa că vrem să oferim recunoaştere prezenţei voastre. Este foarte simţită aici.

De asemenea vreau să mai invit, ca oaspete special al meu, energia lui Sam. Sam stă acasă acum – este o zi mai degrabă tristă, părinţii fac alte lucruri, iar el stă în camera lui, singur. Acum el doar simte energia. În ultimul timp trece prin senzaţii neobişnuite, simte lucruri stranii şi... ei bine, probabil că ştiţi povestea. Atunci când încearcă să vorbească cu alţii despre aceste simţiri ale lui, ei îl privesc ciudat. Părinţii cu siguranţă încearcă să-l evite. Prietenii de la şcoală râd de el. Unii dintre adulţii pe care îi cunoaşte îi vor oferi... oh, privirea de milă şi părere de rău pentru bietul copil. Astfel că acum el stă în pat şi simte energia. Ne simte pe noi acum. El simte o senzaţie de acasă şi de conectare, simte energia mea, Tobias, Sinele său, într-un fel, dar nu tocmai el însuşi, în alt fel. Aşa că se conectează cu noi. El sondează energile de aici.

Iar voi ştiţi cum este asta. Voi simţiţi o conectare, dar nu sunteţi siguri de ce. Simţiţi că poarta este deschisă, dar nu sunteţi siguri dacă ar trebui să treceţi prin ea, iar acolo se află Sam astăzi. Aşa că, dragule, îţi urez bun-venit în familia noastră, familia Shaumbra, familia învăţătorilor, familia pionierilor Noii Energii, căci şi tu eşti unul dintre ei. Vino şi vizitează şi încearcă să rămâi treaz. Încearcă să nu adormi.

Aş mai vrea, de asemenea, să invit energiile unui grup foarte special. Mulţi dintre voi aţi avut experienţe cu acest grup în vise şi în contemplări, voi simţiţi acea conexiune. Aş vrea să invit energiile Camelotului în grupul nostru de astăzi – regele Arthur, Guinevere, Lancelot şi tot restul distribuţiei şi personajelor. Este o energie arhetipală, ceea ce înseamnă că este un exemplu. Este un mod de a ne ajuta să descoperim. Noi cu toţii avem puţin din regele Arthur în noi, chiar dacă a existat ceea ce voi numiţi un rege Arthur real – oh, acum a fost transformat în ficţiune, desigur, dar a fost o entitate, atât aici, pe Pământ, cât şi în alte tărâmuri. Este o poveste foarte, foarte importantă pentru omenire. O poveste foarte importantă, se leagă de cele despre care vom vorbi astăzi.

Astfel că haideţi să întâmpinăm acele energii care sunt, de asemenea, parte din voi – Arthur, Guinevere, Lancelot, Morgana şi toţi ceilalţi. Haideţi să întâmpinăm Camelotul la întâlnirea noastră de astăzi. Haideţi să respirăm adânc pentru toţi oaspeţii noştru aflaţi aici. Daţi-le voie să vină ceva mai aproape decât o fac în mod obişnuit.

Reamintiri

Aşa că, dragi Shaumbra, ne-am adunat astfel cam de zece ani, am adus toate aceste energii la un loc, am trecut prin prima serie a ceea ce voi aţi numit lecţii, iar apoi noi am renunţat la ele şi au început Shoudurile. Nu mai aveţi nevoie de lecţii. Shoudul este adunarea energiilor noastre, ale tuturor. Este o dinamnică de grup, dar este, în mare măsură, o dinamică individuală, de asemenea.

Ştiu că vă puteţi auzi pe voi înşivă în aceste shouduri – dacă nu atunci când le facem, cel puţin atunci când le ascultaţi ulterior. Vă puteţi auzi vocea proprie şi simţiţi şi cunoaşteţi propriile voastre experienţe în aceste Shouduri, pentru că aţi participat la crearea lor. Aceasta creează o bibliotecă de informaţie care nu vă va servi doar pe voi, ci şi pe mulţi alţii, fie că le citesc în această existenţă pământească, fie că le citesc pe Noul Pământ.

Dar noi am creat un repertoriu incredibil de informaţie. Shoudul este istoria călătoriei voastre. Este ca şi cum am fi scris o carte împreună sau am fi creat împreună o piesă pe parcursul acestor ani, trecând prin toate provocările, dificultăţile, greutăţile, bucuriile, celebrările şi regenerările vieţii.

Ceea ce aţi auzit în Shouduri şi ceea ce am experimentat împreună nu este nou. Nu este nou. Nu lucrăm cu noul, vedeţi voi. Consiliul Crimson nu lucrează cu oameni care au nevoie de informaţie nouă. Din acest motiv există atâtea tipuri de channeleri sau de persoane care inspiră în întreaga lume. Uneori suntem întrebaţi: „De ce mesajul lui Tobias sau Saint-Germain este diferit de mesajul altui channeler sau al altei entităţi sau înger?” Fiindcă fiecare dintre ei lucrează cu un grup anume şi cu o ţintă anume, o energie anume.

Datoria noastră nu a fost niciodată să lucrăm cu cei care abia vin la trezirea spirituală – deloc. Treaba noastră, rolul nostru, al Consiliului Crimson, a fost să venim aici ca să vă reamintim ceea ce deja ştiaţi, dar să plasăm asta într-un context al Noii Energii. Treaba noastră a fost să venim atunci când eraţi foarte, foarte prinşi în energiile Pământului şi ale conştiinţei de masă, să venim şi să fim Fructul Trandafirului pentru voi, pentru a fi reamintirea a ceea ce deja ştiaţi.

Dar este uşor să fiţi prinşi în densitatea existenţei în 3D. Descopăr asta tot mai mult pe măsură ce mă integrez cu Sam. Am crezut că nu o să fiu vulnerabil la asta. (multe râsete) Am crezut că ştiu şi că, pe baza tuturor vieţilor pe care le-am trăit, voi şti cum să o evit. De fapt mă mândream cu asta, dar acum descopăr că sunt prins.

Aşa cum am spus recent unui grup, dezvolt un fel de Alzheimer angelic (râsete) şi înţeleg la un nivel mai profund ca oricând cum este să fii prins în aceste energii. Am crezut că voi păcăli sistemul prin ocolirea procesului natural al naşterii – fără să trec prin tunelul despre care vorbeşte Saint-Germain în legătură cu procesul naşterii, ci creându-mi inteligent un corp-carcasă, stând cumva despărţit de el până la momentul potrivit şi apoi, ei bine, infuzându-mi energiile şi mergând cu un zâmbet uriaş pe faţă! (râsete) Încă am zâmbetul pe faţă, dar uneori am o privire foarte uimită şi încep să am o nouă apreciere pentru lucrul numit viaţa pe Pământ.

Este o anumită bucurie în asta. Este o experienţă extraordinară în simţirea densităţii, în a fi în densitate, în miezul ei. Vă spun, în orice loc în care v-aţi putea duce, în întreaga creaţie, nu veţi putea simţi şi experimenta ca pe Pământ. Acest tip de gravitaţie energetică nu doar vă atrage corpul fizic pe Pământ, vă împiedică să cădeţi dacă trăiţi pe curbura planetei, dar există şi o gravitaţie spirituală, pe lângă straturile conştiinţei de masă. Aşa că este foarte uşor să veniţi aici şi să uitaţi. Treaba noastră, Consiliul Crimson, a fost să vă reamintim cele pe care deja le ştiaţi.

Nu a fost vorba despre a vă începe procesul de dezvoltare spirituală. Voi l-aţi început acum foarte, foarte mult timp, cu mult înaintea majorităţii oamenilor de pe Pământ. Aveţi o istorie de a fi o comunitate spirituală de mult, mult timp. Era ceva în legătură cu sufletul vostru înainte chiar de a veni pe Pământ, în legătură cu spiritul vostru angelic, care era mai interesat decât alte spirite de conştiinţa spirituală, iar voi aţi adus asta pe Pământ şi aţi studiat-o şi aţi trăit-o de atunci.

Există un procentaj mai mare sau rată a ceea ce numim Shaumbra ce au fost implicaţi în organizarea bisericilor din epoca modernă, în ultimii 2.000 de ani. Mai mult decât orice alt grup spiritual sau religios pe care îl cunosc eu voi aţi fost acolo, aţi făcut aceasta. Acum asta nu prea vă atrage. Dar voi sunteţi învăţătorii şi pionierii şi noi suntem aici ca să vă reamintim. Noi nu îi învăţăm pe cei care vin acum. Alţii fac asta. Noi suntem doar reamintirea, suntem Fructul Trandafirului despre care am vorbit de mult, mult timp.

Atunci când va veni Adamus, se va schimba ceva, într-adevăr, nu doar personalitatea, ci scopul. Vă va reaminti cine sunteţi, pentru că mereu este important, noi vedem – întotdeauna este important cât timp lucraţi cu densitatea.

Voi face câteva observaţii, poate predicţii, aici. Atunci când eu, Tobias, voi pleca, veţi simţi o schimbare în energia Shaumbrei şi unii vor pleca. Asta este, probabil, un lucru bun, nu pentru că nu aţi mai fi bine-veniţi, ci din cauză că veţi avea nevoie de ceva timp de pauză. Unii dintre voi vor simţi un vid - nu din cauza mea, Tobias, doar veţi simţi un gol –, ci pentru că Shaumbra îşi schimbă conştiinţa. Veţi spune că timpul vostru cu Cercul Crimson şi Shaumbra a ajuns la final, iar asta este, probabil, foarte bine. Veţi avea nevoie de o pauză. Dacă – poate că este un potenţial mare – reveniţi, veţi reveni diferiţi. Nu mai sunteţi studenţii, ceea ce oricum nu aţi fost. Nu veţi mai căuta informaţie şi percepţii de la alţii, pentru că veţi începe să înţelegeţi că deja ştiţi. Da, vă veţi întâlni ocazional sau chiar frecvent pentru a vă reaminti, dar cu un mod diferit de a vă aduce conştiinţa, un mod foarte, foarte diferit.

Saint-Germain va duce un grup, mic sau mare, în Noua Energie. Sau poate că ar trebui să spun altfel – să îi ajute să înţeleagă cum să aducă Noua Energie. Aşa că nu mai este un concept mental, nu mai este ceva ezoteric sau în afara voastră. Dar el va lucra cu un grup pentru a o aduce, pentru a o folosi în viaţa voastră de zi cu zi, pentru a-i înţelege simplitatea şi misterele, pentru a înţelege cum puteţi de fapt lucra cu ea.

Va fi provocator. Va fi foarte provocator, fiindcă Noua Energie nu mai lucrează precum energia vibraţională, aşa că va exista tendinţa de a vrea să fiţi doar un om mai bun sau mai puternic ori cum vreţi voi să-i spuneţi, dar veţi transcende asta. Unii dintre voi deja o simt. Nu sunteţi siguri că sunteţi pregătiţi sau că vreţi să fiţi parte din ea sau dacă nu cumva vreţi să mergeţi singuri o perioadă ori poate să vă creaţi propriul grup. Iar toate aceste lucruri sunt foarte, foarte potrivite.

Ceea ce subliniez aici este ca, în următoarele luni sau chiar şi mai mult, să vă daţi voie să simţiţi aceste energii – de ce simţiţi că ceva se schimbă, de ce vă simţiţi diferiţi în interor. Nu intraţi în minte. Nu intraţi în minte. Daţi-vă voie să simţiţi, iar dacă simţiţi chemarea de a pleca pe cont propriu, urmaţi chemarea. Urmaţi-o. Dacă simţiţi chemarea de a fi parte a acestei evoluţii a Shaumbra împreună cu Adamus, urmaţi chemarea. Fiţi parte din ea.

Aşa că haideţi să respirăm adânc... (pauză)

Cine este la conducere?

Trecem la ceea ce s-a petrecut în viaţa voastră în ultimul timp, în special de la precedentul Shoud. Iar această energie va continua, nu din cauza plecării mele, ci pentru că suntem cu toţii Shaumbra şi cu toţii creăm o conştiinţă. Această energie probabil că va continua până la sfârşitul verii.

Aproape toate cele care se petrec acum în viaţa voastră – unele din elementele de încercare din viaţa voastră, unele din cele pe care le-aţi numi provocări exterioare – majoritatea lucrurilor care se petrec acum şi care vor continua până la sfârşitul verii sunt energii care vin la voi, vă privesc în faţă sau, uneori, vă pun piedică atunci când încercaţi să fugiţi de ele, dar vă întreabă cu adevărat: Sunteţi cu adevărat creatorul vieţii voastre? Sunteţi cu adevărat şeful? Sunteţi cu adevărat proprietarul? Sunteţi cu adevărat managerul?

Acum, noi am vorbit despre asta de când am început să lucrăm împreună – seria Creatorului şi chiar dinainte. Cunoaşteţi conceptul. Ştiţi toate cuvintele, dar acum devin realitate. Energiile aspectelor voastre vă întreabă: „Sunteţi cu adevărat managerul sau doar vă prefaceţi? Încercaţi să vă prăbuşiţi iar în umbre?”

Mulţi dintre voi au trecut prin probleme fizice în ultimul timp şi se întreabă ce se petrece. Vă panicaţi puţin, iar apoi deveniţi emoţionali şi mentali. Asta nu este întotdeauna o combinaţie bună, emoţională şi mentală. Este un cocktail foarte puternic, pentru că, vedeţi voi, deveniţi emţionali, iar asta lucrează din alt loc din voi înşivă, în care intraţi în agitaţie. Voi combinaţi asta cu mintea şi nu mai puteţi vedea răspunsul simplu. Nu puteţi vedea ceea ce se află la picioarele voastre. Nu puteţi vedea... nimic din toate acestea nu este complex, iar voi ştiţi. Ştiţi că nimic din toate acestea nu este complex. De fapt este destul de simplu.

Dar voi vă întrebaţi ce se petrece cu gâtul şi cu vocea voastră. Ei bine, ştiţi – nu este nevoie să vă spunem, dar o vom face oricum – sunteţi chemaţi ca să vă rostiţi adevărul. De ce mâinile voastre încep să simtă artroza? Nu este artroză. Aşa v-a spus şi doctorul, dar voi vreţi să credeţi că este. Medicul, fireşte, are propriile sale păreri: „Hmm, încă unul”. Nu înţelege că realmente aveţi dureri de mâini şi vă dă o reţetă pentru că este un mod amabil de a vă trimite în altă parte un timp.

S-ar putea să aveţi dureri de picioare sau ceva s-ar putea petrece în corpul vostru. Toate acestea, toate lucrurile prin care treceţi – ştiu că aveţi mii de scuze, că mereu mă întrebaţi şi eu vă răspund, iar voi daţi atunci sonorul mai încet – sunt probleme ale corpului, care vă întreabă: „Cine este la conducere? Cine este creatorul? Cine manageriază corpul? Cine face alegerile pentru corpul vostru fizic?”

Iar voi veniţi cu toate explicaţiile posibile pentru unele din afecţiunile fizice pe care le aveţi şi aveţi chiar tendinţa de a spune: „Mă întreb ce vrea să îmi spună Spiritul?” Nimic. Vă spun direct acum – se potriveşte perfect cu declaraţia mea “Nu contează”, iar cealaltă declaraţie este “Spiritul nu dă doi bani”. (râsete) Chiar aşa este. Spiritul doar vă iubeşte. Asta este tot. Nu dă doi bani pe ce fel de experienţă vă oferiţi vouă înşivă, pe ce se întâmplă cu corpul vostru. Nu înseamnă că Spiritul este indiferent. Spiritul doar vă iubeşte, are compasiune pentru voi, atât de multă încât vă permite să treceţi prin orice doriţi, prin orice alegeţi.

Aşa că aveţi probleme cu corpul, iar unii dintre voi aveţi alte probleme în viaţa voastră. Le enumerăm pe cel standard – relaţiile, banii, nu sunteţi siguri unde vreţi să trăiţi, nu sunteţi siguri ce vreţi să faceţi – ştiţi ce sunt toate acestea, iar ele par să vină acum la voi. Oamenii din viaţa voastră vin la voi, vă privesc şi spun: “Ei bine, ce ai vrea să faci?”

Vedeţi voi, aş vrea să începeţi să le priviţi în mod deosebit, de acum şi până la sfârşitul verii. Majoritatea problemelor – aş spune chiar toate, dar ştiu că vor fi şi excepţii – ce apar în corpul vostru, problemele din minte, cele din afara voastră sunt legate de întrebările: sunteţi gata să fiţi creatorul, managerul, proprietarul, să vă asumaţi responsabilitatea? Asta se petrece acum. Da, s-a amplificat cumva, pentru că lumea a luat-o puţin razna. Lumea trece prin propriile probleme. Oamenii trec printr-o schimbare uriaşă, ceea ce amplifică problemele voastre.

Dar, vedeţi voi, într-un fel ceasul ticăie, iar voi ştiţi. Ceva din voi ştie asta. Tic-tac, tic-tac. Şi, ştiţi, la sfârşitul verii... nu vreau să intru în date exacte aici, dar la sfârşitul verii, pentru cei mai mulţi dintre voi asta este spre sfîrşitul lui august, începutul lunii septembrie, veţi primi un apel – nu neapărat unul telefonic (râsete), dar veţi primi un apel şi va fi din partea Consiliului Crimson, a lui Adamus şi a altora pe care deja îi aliniază. Va fi şi energia a ceea ce înainte cunoşteam drept Metatron, care acum este numit Yoham – nu grupul muzical, ci entitatea –, acea parte din voi care este conexiunea voastră cu Spiritul. Atunci când veţi primi chemarea va spune: “Şi acum? Şi acum? Ce alegeţi? Sunteţi pregătiţi să vă permiteţi vouă înşivă să fiţi creatorul sau doar o să folosiţi asta drept o expresie frumoasă cu care să vă liniştiţi singuri atunci când daţi de necaz?”

Sunteţi gata să fiţi absolut îndrăzneţi? Absolut îndrăzneţi, fiindcă Adamus vă va duce într-o energie total diferită, iar ea nu este pentru cei slabi de inimă sau de spirit. Nu este pentru victime şi pentru cei cărora le place să se plângă. Oh, este pentru cei aspri şi robuşti. Nu este nici pentru cei pufoşi sau aerieni. Este pentru îngerii perseverenţi care sunteţi. Nu este pentru cei care au nevoie să li se toarne zahăr şi sirop în fiecare zi, căci ei sunt alt grup.

Acolo unde merge el este doar pentru adevăraţii creatori. Şi nu o să aibă toleranţă şi iubire aşa cum am avut eu. (râsete) Ştiu că o să asculte mai târziu ce am spus, dar... nu va mai fi aceeaşi senzaţie suavă, lină, plină de mângâiere. (şi mai multe râsete, râde şi Tobias) Aşa că veţi primi chemarea: „Sunteţi gata să mergeţi înainte?”

Aşa că experienţele ce se vor produce între acum şi atunci vor conduce la asta şi este foarte simplu. Este foarte simplu, iar întrebarea mea ori, poate, afirmaţia pe care o am pentru voi, în penultimul meu Shoud cu Shaumbra, este: vreţi voi cu adevărat să fiţi creatori? Înainte ca voi să răspundeţi, înainte de a răspunde... sună bine, nu-i aşa? Dar vă voi oferi unele din notele scrise cu litere mici, literele mici despre care vorbea Cauldre mai înainte. Vă voi oferi unele din aceste note. Nu puteţi da vina pe nimeni altcineva. Nu va merge. De fapt va lucra împotriva voastră. Arătând cu degetul la oricine altcineva, doar faceţi ca voi să deveniţi mai confuzi. Vă fracturaţi energia şi ea se sparge şi pleacă în alte locuri.

Atunci când vă asumaţi deplina responsabilitate de creator învăţaţi să acceptaţi şi ceea ce aţi numi eşecuri. Nu sunt cu adevărat eşecuri, sunt experienţe. Fiecare experienţă este ceva frumos, dar vor fi lucruri pe care veţi încerca să le faceţi şi veţi cădea făcându-le. Există lucruri pe care veţi încerca să le faceţi şi, uneori, vor fi percepute ca eşecuri de lumea din afară, iar ea ar putea râde de voi. Ei, oricum face asta şi acum, doar că atunci va râde mai tare, mai mult timp.

Este dificil atunci când lucraţi cu ceva atât de nou precum conştiinţa în Noua Energie, iar sistemele actuale de măsură de pe Pământ, fie că este vorba despre măsurarea caracteristicilor fizice, a fizicii, a conştiinţei sau succesului, nu se aplică în Noua Energie în care vă va duce Saint-Germain. Aşa că uneori va fi perceput ca ratare şi va fi, cum aţi spune voi, deprimant sau trist.

Iar unii dintre voi o experimentează chiar acum. Ştiţi cum este. Puteţi fi foarte frustraţi de asta, pentru că nu pare să lucreze, dar, vă rog, hai să fie altfel. Vă implor să vă aşezaţi într-un loc diferit, o perspectivă diferită a conştiinţei şi să priviţi ce se petrece cu adevărat, pentru că nu este un eşec. Aţi început să lucraţi cu Noua Energie şi ştiţi – vorbesc cu câţiva dintre voi acum – sunteţi atât de frustraţi şi sunteţi gata să renunţaţi, dar nu, să nu faceţi asta, cu excepţia cazului în care renunţaţi spre a vă accepta responsabilitatea proprie, proprietatea, starea de creator.

Vi se cere să fiţi managerul absolut al vieţii voastre, iar când faceţi asta nu puteţi spune că este, aşa cum am spus luna trecută, destinul vostru. Nu puteţi da vina pe faptul că aveţi o karmă rea, că v-aţi născut într-o familie rea sau orice altceva. În ultimul timp aţi avut tendinţa de a da vina pe întreaga lume, de a acuza toate lucrurile din lume, fără să înţelegeţi deloc lumea, desigur, gândind că este confuzie, dar gândindu-vă şi că vă afectează foarte mult. Iar un creator adevărat nu poate face asta. Un adevărat creator îşi asumă responsabilitatea absolută pentru viaţa sa.

A fi creator conştient

Un creator adevărat nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru viaţa nimănui altcuiva şi aici, de asemenea, deveniţi confuzi. Încercaţi să fiţi co-creatorul lor şi nu puteţi. Co-creaţia – adevărata co-creaţie – se petrece doar între două fiinţe care sunt creatori absolut conştienţi. Creatori conştienţi. Cu alte cuvinte, nu se gândesc la asta, ci o ştiu şi o fac.

Astfel că ceea ce se petrece este că energia voastră este distrasă iarăşi şi se fragmentează atunci când încercaţi să co-creaţi sau, cum ar spune unii, să interferaţi cu vieţile lor. (râsete) (Tobias râde) Nu este un cuvânt drăguţ pentru „vezi-ţi de treaba ta?” Acum, asta nu înseamnă, dragilor, că nu vă interesează viaţa lor sau că nu îi iubiţi. Nu înseamnă că nu aveţi compasiune, înseamnă că nu încercaţi să conduceţi în locul lor.

Aceia dintre voi care au copii chiar ştiu – ar trebui să ştie – despre ce vorbesc. Aceia dintre voi care se află într-o relaţie şi care încearcă, cum să spun, să-şi călăuzească cu blândeţe partenerul, să-l conducă, aş vrea să priviţi în casa voastră, la voi înşivă. Mai întâi de toate, nu puteţi manageria sau crea cu altcineva decât dacă este creator conştient. Voi vorbiţi despre co-crearea cu Spiritul. Spiritul este creator conştient. Spiritul este în voi. Acum este timpul să păşiţi în faţă şi să fiţi un creator conştient.

Ceea ce subliniez în acest Shoud este că e vremea să treceţi dincolo de concept, dincolo de cuvintele frumoase, pentru a fi managerul absolut al vieţii voastre. Acum spuneţi: “Dar, Tobias, am încercat şi nu merge”. Pentru că îi lăsaţi pe alţii să vă influenţeze şi încă mai permiteţi unor sisteme vechi de credinţă să vă influenţeze. Voi spuneţi: “Ştiu, dar este greu de făcut”. Aş tinde să fiu de acord cu asta. Este provocator acum, pentru că sunt multe variabile exterioare, dar nu înseamnă nu puteţi face asta. Pur şi simplu înseamnă simplificare. Simplificaţi. Continuaţi să simplificaţi.

Ştiu că unii dintre voi sunt foarte frustraţi de ceea ce numiţi capacităţile voastre creatoare, atât de mult încât aproape că aţi renunţat la tot. Voi spuneţi: “Nu merge. Am încercat”. Voi spuneţi – din nou, purtăm aceste discuţii împreună – voi spuneţi: “Tobias, am citit toate Shoudurile, ce este în neregulă în viaţa mea?” Le-aţi citit, dar le-aţi şi acceptat ca fiind cuvintele voastre? Nu ale mele. Aţi acceptat că sunteţi creator, nu că veţi fi un creator?

Aţi acceptat că sunteţi de fapt managerul fiecărei părţi din viaţa voastră – corp, minte şi spirit? Sau încă mai daţi vina pe karma, pe vieţile trecute... oh, dragilor, pe aspectele voastre – daţi vina pe toate aspectele voastre? Atunci când faceţi asta, nu mai sunteţi manager. Permiteţi oricui altcuiva să managerieze pentru voi. Permiteţi oricui altcuiva să vă conducă viaţa, dar ceea ce petrece acum, pe măsură ce ceasul ticăie este că familia şi prietenii, colegii, corpul, mintea şi spiritul, aspectele – fiecare parte implicată în viaţa voastră se întoarce la voi şi spune: “Sunteţi managerul? Creatorul? Proprietarul? Sunteţi cel care va lua deciziile şi va face alegerile?” Iar voi nu sunteţi siguri. Chiar nu sunteţi siguri deloc.

Nu sunteţi siguri pentru că nu ştiţi cum este sau cum să faceţi asta – credeţi voi, dar de fapt sunteţi. Nu sunteţi siguri pentru că nu ştiţi dacă puteţi trece dincolo de conştiinţa de masă sau de voi înşivă, cei din vieţi trecute, de pe căile voastre trecute, aşa că vă întoarceţi la a-i acuza pe alţii, la a vă ascunde. Ascunderea nu mai funcţionează. Aţi încercat şi asta. Aţi încercat să vă refugiaţi departe de lume – în multe feluri a fost minunat, pentru că aveaţi nevoie de timp cu voi înşivă. Dar aţi avut suficient timp de stat cu voi înşivă. Dumnezeu ştie că aţi avut timp de stat cu voi înşivă, iar acum puteţi simţi ceasul care ticăie. Puteţi simţi schimbarea fenomenală şi potenţialul său care aşteaptă şi spune: “Sunteţi pregătiţi să ieşiţi la iveală acum? Sunteţi gata să fiţi creator – nu doar să vă gândiţi la asta, ci să o şi faceţi?”, să vă asumaţi conducerea şi responsabilitatea pentru tot ce este în viaţa voastră – totul?

Corpul vostru. Încetaţi să mai pretindeţi că este ceva complex şi medical aflat dincolo de voi. Încetaţi să mai jucaţi mistificări fizice cu voi înşivă atunci când gândiţi că nu ştiţi cum lucrează corpul vostru şi că este doar un aparat ce operează pe cont propriu. Asta înseamnă a nega că sunteţi creator şi proprietar. Întrebaţi-l pe Garret. El a trecut prin experienţă, nu doar în corpul fizic, ci în fiecare parte a vieţii lui. Fiecare parte a vieţii lui se împăca, în cele din urmă, cu ceea ce este, de fapt, energia adevăratului creator. El va fi încântat... de fapt nu este prea încântat să-şi împărtăşească povestea, dar îl voi ruga să fie încântat să-şi împărtăşească povestea, să vină şi să o exprime. Este vorba despre managerierea vieţii voastre.

Sabia din stâncă

Această metaforă, povestea regelui Arthur, poate fi redusă la simplitatea sa, parţial adevărată, parţial inventată. Dar voi ştiţi că exista o piatră mare sau, cum ar spune unii, o piatră de mormânt, iar în ea era înfiptă o sabie. Cel care vroia să devină rege era cel care putea scoate sabia, iar mulţi bărbaţi au încercat. Şi-au folosit puterea şi toţi muşchii, iar sabia nu s-a clintit deloc.

Şi atunci a venit Arthur, pe atunci un băiat nu prea puternic, care nu era renumit pentru isteţimea lui sau pentru altceva. Arthur a mers la acea sabie, a respirat adânc, şi-a amintit propria sa prezenţă Eu Sunt – nu prezenţa Eu Sunt a altcuiva, nu a lui Saint-Germain, nu a Spiritului, ci a lui – a respirat adânc şi cu uşurinţă a scos sabia din stâncă, ca şi cum piatra ar fi fost doar unt.

Metafora e simplă. Înseamnă asumarea responsabilităţii pentru sine, proprietatea asupra sa. Iar când şi-a reluat proprietatea asupra sa, când a acceptat sabia adevărului, care era şi simbolul asumării responsabilităţii totale asupra sa, ca proprietar – corp, minte şi spirit, asumarea responsabilităţii pentru realitatea pe care o crea pentru sine – a devenit rege. Metafora este că a devenit rege al propriului castel. El şi-a reluat proprietatea asupra sa, asta a fost. Atunci când şi-a reluat proprietatea asupra sa, el a descoperit că alţii îl numeau rege. Alţii au venit la el pentru călăuzire, pentru a le fi lider.

În cazul vostru, atunci când trageţi sabia din stâncă, cu alte cuvinte, atunci când vă acceptaţi responsabilitatea pentru voi înşivă în calitate de creator, veţi descoperi că alţii vor veni spre voi, de asemenea. Unii dintre voi aţi spus: “Dar, Tobias, ai spus că or să-mi bată la uşă, că vor fi acolo”. Ei bine, se află acolo, absolut. Le pot vedea energia aşteptând cu răbdare. Dar când o să răspundeţi la uşă? Când o să vă asumaţi responsabilitatea pentru voi înşivă? Iar până când nu veţi face asta nu îi veţi vedea sau simţi, deşi ei sunt acolo. Ei – ei însemnând omenirea – îi vor pe noii învăţători, un mou mod de a preda şi un nou tip de liderat. Ei vor ceea ce voi aveţi de oferit, dar mai întâi trebuie să trageţi sabia din stâncă. Voi trebuie să îl acceptaţi pe Eu Sunt al vostru.

În povestea regelui Arthur, el a unificat ţara – ce metaforă minunată pentru unificarea voastră înşivă, a tuturor aspectelor care aşteaptă să vă întoarceţi ca să scoateţi sabia din stâncă, aşteaptă ca voi să acceptaţi conducerea, tronul lui Eu Sunt al vostru. Vă rog, nu doar sub forma cuvintelor. V-aţi spus aceste cuvinte, dar ştiţi ceva? Voi înşivă nu le credeţi. Le repetaţi ca pe o mantră: “Eu Sunt Cel Ce Sunt”. Ce înseamnă asta pentru voi? Ştiu ce înseamnă pentru Saint-Germain şi pentru mine. Ce înseamnă cu adevărat pentru voi? Nu doar o mantră drăguţă. Nu doar cuvinte simpatice pe care să le folosiţi pentru a vă deghiza şi mai mult pe voi înşivă, de fapt. „Eu Sunt”: ce înseamnă asta pentru voi?

Arthur şi-a unificat ţara tot aşa cum s-a unificat pe sine, aşa cum şi voi vă puteţi unifica pe voi înşivă, aducând la un loc fiecare parte din voi. Fiecare parte din voi vrea să se întoarcă, vrea ca voi să fiţi managerul. Gata cu scuzele în legătură cu viaţa voastră. Fără „dacă”, „dar” şi „însă”. Gata cu „bine, dar...” Fără „mâine”, fără „atunci când” sau „dacă”, ci chiar acum – şi asta este greu, este, probabil, cea mai dificilă provocare sau temă pe care v-am cerut vreodată să o faceţi, în toată perioada în care am fost împreună.

Oh, da, am mai spus cuvintele înainte, dar acum vi le pun direct în faţă – totul în legătură cu viaţa vostră. Nu puteţi da vina pe partenerul vostru, pe relaţiile proaste, pe faptul că aţi fost abuzaţi sexual. Nu mai puteţi face asta, cel puţin nu acolo unde vom merge de acum înainte. Dacă vreţi încă o mai puteţi face, dar va trebui să mergeţi în altă parte, iar Saint-Germain se va asigura de asta. (râsete) El deja zgândăre intenţionat rana. Ştiţi asta. El o face. Oh, va continua, abia a început! Dacă nu vă plac acum unele din problemele pe care le ridică el, nu or să vă placă nici mai târziu.

Iar el face asta din iubire, dragilor, din iubire absolută. Nu o face pentru spectacol, ci pentru a intra sub unele din bătături, sub unele din cruste, din cicatrici şi protecţii pe care le aveţi, pentru că şi el, ca şi mine, vrea ca voi să înţelegeţi cât de frumoasă poate fi viaţa. Noi vrem ca voi să înţelegeţi cât de absolut de suverani sunteţi şi totul este chiar aici. Nu aşteaptă altă viaţă. Este aici, chiar acum.

Arthur şi-a unificat ţara, s-a unificat pe sine. Ei căutau un lider, căutau ca războaiele să se încheie, ca luptele să înceteze. Ei vroiau pe cineva care să-i călăuzească în Camelot, într-o nouă conştiinţă, întocmai ca şi fiecare parte din voi.

Ştiţi, chiar şi cel cu care v-aţi certat aseară... chiar dacă încearcă să vă facă neînsemnaţi, nu este aşa. Ei văd în voi potenţialul aşa cum nici voi nu îl vedeţi – lumina din interior, potenţialul interior – şi sunt plictisiţi ca naiba de voi, pentru că nu le daţi voie să iasă. Le ascundeţi. Pretindeţi că ceva vă împiedică. Pretindeţi că nu ştiţi răspunsul încă şi folosiţi chiar şi scuza că ar trebui să vă grăbiţi la Shoud pentru a încerca să vă întoarceţi în energia voastră. Nu este aşa. Aveţi totul acum – starea de creator, pe Eu Sunt, „fără scuze”, absolut niciuna. Absolut niciuna.

Provocarea pe care o arunc fiecăruia dintre voi astăzi este să treceţi dincolo de cuvinte, dincolo de platitudini. Sunteţi absolut pregătiţi să fiţi creatorul, managerul, proprietarul, cel ce verifică biletele, îngrijitorul şi orice altceva în viaţa voastră? Subliniez apăsat acest punct. Subliniez acest punct, pentru că aveţi nevoie de asta pentru a merge înainte.

Saint-Germain nu... el se va întoarce la asta, iar şi iar, după ce acea chemare va fi emisă şi vă va privi şi nu veţi putea.... nu puteţi să îl luaţi pe Saint-Germain cu RH. Se va uita la voi şi va avea nevoie să ştie că sunteţi adevăraţi pentru a merge înainte. El glumeşte şi spune că asta este din cauză că nu vrea să-şi piardă timpul cu cei ce nu vor să înveţe, dar în realitate el ştie că veţi avea nevoie de acest instrument de bază al stăpânirii de sine – stăpânirea de sine clară – pentru a merge înainte.

Vor fi o energie şi o conştiinţă diferită pentru Shaumbra. Dacă nu sunteţi clari în legătură cu asta, va fi greu, dacă nu l-aţi acceptat total pe Eu Sunt al vostru – adică foarte profund, cu adevărat foarte adânc, şi din acest motiv să presez. Fac asta de câteva săptămâni. De asta Saint-Germain şi toate acele alte lucruri vin în viaţa voastră. Nu acuzaţi pentru ele nimic altceva acum. Nu vă miraţi de ce s-a stricat maşina, nu vă întrebaţi ce vrea să vă spună Spiritul. Spiritul încearcă să vă spună aceleaşi lucruri ca şi mine: sunteţi iubiţi şi este momentul să faceţi un pas în faţă. Este timpul să vă asumaţi responsabilitatea pentru tot din viaţa voastră. Acesta este un punct cheie, un punct cheie pentru a vă asuma responsabilitatea totală de creator asupra voastră înşivă.

Viaţa în înaltă definiţie (HD –High Definition)

Voi împrumuta un citat pe care l-am văzut pe unul din site-urile aparţinând Shaumbra. Ador citatul, este foarte frumos, pentru că este atât de oportun pentru noi toţi acum. Voi tranziţionaţi de la viaţa în rezoluţie standard către viaţa în înaltă definiţie. (audienţa râde)

Ştiţi cum este tehnologia voastră, cum a fost când aveaţi televizoare vechi, sisteme audio vechi, iar apoi au apărut în înaltă definiţie? Totul este mai intens – culorile, imaginea, calitatea – totul şi, de fapt, este mai eficient energetic. Asta se petrece cu voi acum. Voi începeţi să înţelegeţi cum este să trăiţi viaţa în înalta definiţie, iar totul devine mai intens, însă intens nu este un cuvânt rău.

Începeţi să vedeţi culori pe care nu le-aţi mai văzut înainte şi intensitate în culori pe care le-aţi văzut înainte, cu o nouă formă, o nouă viaţă. Aş merge într-atât de departe încât să spun că acele culori nu mai sunt statice atunci când trăiţi o viaţă în înaltă definiţie, ci se mişcă constant. Sunteţi obişniuiţi să vedeţi culoarea doar ca pe o culoare anume, aşa cum noi folosim în Workshopul Interdimensional exemplul culorii verde. Dar atunci când intraţi în înalta definiţie în viaţa voastră personală, nu mai este doar verde. Se mişcă. Trăieşte. Se schimbă. Mereu vă răspunde.

Acesta este un element important – întotdeauna vă răspunde, ceva atât de simplu precum culoarea verde pe care voi o consideraţi de la sine înţeleasă. „Pur şi simplu este acolo, este doar verde” spuneţi voi. Ba nu, într-o viaţă în înaltă definiţie. Se schimbă, este camelonică şi este mereu aici, servindu-vă. Dar dacă nu v-aţi asumat proprietatea asupra vostră înşivă, este doar verde. Asta este tot. Aşa este totul într-o viaţă în înaltă definiţie: oamenii sau maşina voastră. Maşina are atât de mult din energia voastră, vrea atât de mult să vă servească, vrea atât de mult să treacă prin propria metamorfoză, dar dacă voi nu vă asumaţi proprietatea, dacă nu sunteţi cu adevărat la volan – voi lăsaţi unul din aspectele voastre să conducă pentru voi, râdeţi, dar de fapt este foarte adevărat – maşina se va strica. Va obosi să fie aici. Dacă trăiţi o viaţă în înaltă definiţie, o viaţă în Noua Energie, maşina nu mai este doar o maşină, este o energie care vă serveşte. În loc de a se strica are, de fapt, capacitatea uimitoare de a trece dincolo de a fi doar o maşină, de a se regenera pe sine.

Aceste sunt potenţiale ale Noii Energii. Nu sunt doar idei elevate. Vreau să spun că sunt lucruri practice despre care vă va vorbi Saint-Germain. Trăind în înaltă definiţie, maşina voastră nu mai este doar o maşină şi se schimbă şi arată diferit. Mâncarea, acelaşi lucru. Putem continua lista, dar, dragi Shaumbra, a fi parte din viaţa în înaltă definţie în Noua Energie impune o dedicare de bază, o dedicare din inimă, dedicarea că voi sunteţi creatorul, că sunteţi managerul vieţii voastre, că sunteţi creatorul a tot ceea ce faceţi – şi fără scuze. Punct. Fără scuze. Fără scuze.

Uneori veţi fi frustraţi, fiindcă lucrurile nu merg aşa cum credeţi voi că ar trebui să meargă. Dar atunci vă vom cere să vă schimbaţi gândirea asupra acelui lucru. Priviţi-l diferit. Veţi fi frustraţi pentru că aveţi anumite aşteptări şi ele vă vor fi trase de sub picioare. Veţi afla că aşteptările erau limitări.

Astfel că în penultimul meu Shoud obişnuit cu Shaumbra vă voi invita, în lunile ce vin, să priviţi ce se petrece în viaţa voastră din punctul de vedere al lucrurilor ce încearcă să vă pună întrebări. Sunteţi cu adevărat creatorul? Sunteţi gata să vă asumaţi responsabilitatea pentru tot ce se petrece şi să înţelegeţi că nu are loc împotriva voastră? Energiile încearcă să lucreze cu voi. Chiar dacă nu pare astfel uneori sau nu se simte astfel, aşa e, cu adevărat. Şi energiile vin să vă întrebe, ca şi pe Arthur: sunteţi gata să vă asumaţi responsabilitatea? Sunteţi gata să trageţi sabia din stâncă?

Propria voastră responsabilitate

Ca răspuns pentru întrebarea despre Arthur şi unul dintre motivele pentru care energia Camelotului este aici, Arthur şi-a asumat responsabilitatea pentru el însuşi, iar acesta este un punct important. El şi-a asumat responsabilitatea pentru sine, într-adevăr, şi a devenit puternic. A devenit puternic. A făcut minuni. Iar Merlin, în adevărat poveste a lui Arthur, Merlin era în egală măsură în Arthur şi o fiinţă exterioară lui. Arthur nu avea nevoie să meargă la Merlin cel exterior pentru magie. Nu era nevoie să se sfătuiască cu altă fiinţă, pentru că ea era deja în interior. Merlinul din afară era reamintirea a ceea ce era în interior.

Acum, Arthur, desigur, trăia într-un timp şi într-o energie diferite de cele în care trăiţi voi, iar unul dintre lucrurile pe care le-a făcut el şi pe care aţi putea fi tentaţi să le faceţi şi voi, dar nu chiar la fel de mult, a fost că Arthur a început să preia nu doar propria responsabilitate, ci şi a tuturor celorlalţi. A tuturor celorlalţi. El a început să care greutatea curtenilor săi în spate, povara poporului său, a supuşilor săi, povara insulei sale şi a fost mult prea mult pentru el. L-a făcut să uite principiul de bază de a fi adevărat cu el însuşi, de a fi real cu el însuşi. Aşa că, în cele din urmă, Arthur a luat sabia, cu mânie şi disperare, şi a aruncat-o înapoi în lac. El a eliberat şi este aici să vă amintească faptul că nu este nevoie ca şi voi să faceţi asta.

Amintiţi-vă că nu este vorba despre asumarea responsabilităţii altcuiva. El încă este trist în legătură cu asta. Trist... trist pentru că a înţeles că încerca să le ia o experienţă grozavă – propria lor experienţă de a-şi descoperi propriul Eu Sunt. El încerca să le ofere experienţa propriului lui Eu Sunt. El încerca – din simpatie – să la ia problemele din spate. Asta l-a făcut să arunce sabia la loc în lac şi a cerut iertate tuturor celor cu care lucra pentru a fi încercat să fie Eu Sunt al lor, atunci când, în realitate, tot ceea ce ar fi trebuit să facă era să fie Eu Sunt al său.

Acesta va fi un punct foarte important în lucrarea cu Adamus. Va fi un punct foarte important în următorii doi ani. Toţi vă veţi confrunta cu acea situaţie. El vă va reaminti de asta, apropo.

Cu asta, dragi Shaumbra, cu adevărat vreau să fiu concis, pentru că vreau ca voi să vă amintiţi atunci când plecaţi de aici că nu au fost discursuri încâlcite şi lungi ale mele, Tobias. Acesta a fost foarte clar. Ce a spus astăzi? A spus: “Asumaţi-vă responsabilitatea”. A spus: „Voi sunteţi propriul creator, propriul manager, totul”. Nu mai puteţi da vina pe altcineva.

Solicitările lui Tobias

Acum voi cere încă o favoare specială. Am cerut deja două. La… ei bine, hai să-i spunem Cina cea de Taină în ediţie nouă, (multe râsete) în versiunea Noii Energii. La ultima noastră reuniune am cerut câteva favoruri. Într-adevăr, nu îmi plac hainele umane moderne şi asta se vede la Sam, apropo. Este foarte negliljent cu hainele, pentru că şi el simte la fel ca şi mine. (Linda spune: „Aici vrei să forţezi limitele?”) Într-adevăr, s-ar putea ca aici să vrei să-ţi pui centura de siguranţă. (râsete)

Astfel că am cerut să-mi port tipul meu tradiţional de robă – nu o rochie, ci o togă – şi nu contează ce o să poarte Cauldre pe dedesubt, căci nu o să descopăr. L-am rugat pe Cauldre, dacă nu-l deranjează, să-şi lase barbă – şi o să-l asist ca să ajungă la mărimea la care ar trebui să fie – pentru că este doar o reamintire. Este reamintirea multor vieţi pe care le-am trăit pe Pământ ca bărbat şi nu era prea obişnuit să ne bărbierim. Destul de neobişnuit, de fapt, aşa că aş vrea să îmi pot mângâia barba de câteva ori. Acum nu este decât piele acolo şi aş vrea să îmi mângâi barba de câteva ori, dacă nu vă deranjează.

V-am rugat să îmi daţi voie, vă rog să îmi daţi voie, căci mi-ar plăcea să gust puţin vin – nu prea mult, fireşte, dar măcar puţin. Şi deja văd că mi-a fost dăruit un vin foarte, foarte bun din Australia şi un vin foarte, foarte bun din Germania. Iar dacă alţii ar vrea să mai aducă şi alte vinuri bune, ar fi... (multe râsete) (Linda spune: „Neruşinare”) Cu siguranţă nu vreau să lansez un concurs naţional, dar eu recunosc un vin bun atunci când îl gust. (Linda spune iar: „Neruşinare, neruşinare”) Ştiu că sunt vinuri foarte bune şi în Canada, (râsete) în America de Sud şi în alte locuri. Aşa că am cerut îngăduinţa de a gusta puţin. Aud că şi Ramtha are parte de puţin vin din când, aşa că aş vrea să încerc şi eu, de asemenea. (Linda întreabă: „Încotro?”)

Şi alte cerinţe ale mele... da, da, ajungem la ce vrem să spunem… alte cerinţe ale mele, pe baza Shoudului de astăzi şi pe baza unora dintre experienţele prin care treceţi voi, aş vrea să fac o ceremonie cu voi la finalul adunării noastre – după ce închei pentru ultima dată, dar energia mea va mai fi încă acolo un timp – şi pe baza faptului că am cerut special ca cel frumos, Anders Holte, din Germania, să cânte nu doar cântecul pe care l-aţi auzit astăzi, înainte de channel, ci şi „Dincolo de curcubeu” („Over the Rainbow”) după channel. Dar aceasta nu este încă solicitarea mea.

Aşa că, pe baza celor discutate astăzi, aş vrea să fie o ceremonie finală între voi şi mine. Aş vrea să fie, în locul unei săbii şi al unei stânci, trecem peste asta, dar aş vrea să existe un certificat – un certificat „Eu sunt creator” – pentru fiecare dintre voi, pe care aş vrea să îl semnez, iar apoi să vi-l dăruiesc. Într-adevăr. Aş vrea să vi-l ofer pentru ca voi să-l semnaţi atunci când realmente, realmente ştiţi – nu când gândiţi, ci atunci când ştiţi – că sunteţi creatorul. Atunci când ştiţi că nu mai există scuze. Nu mai există vină. Nu mai există vieţi trecute. Nu mai există karmă. Nu mai daţi vina pe aspecte, pe mamele voastre sau pe oricine altcineva. Atunci când sunteţi cu adevărat pregătiţi. S-ar putea să nu vreţi să semnaţi pe loc. S-ar putea să vreţi să îl păstraţi pe biroul vostru, să îl aruncaţi la gunoi sau altceva. Dar atunci când sunteţi pregătiţi, ca gest simbolic, precum Arthur care a scos sabia din stâncă, sunteţi voi înşivă în acea semnătură că sunteţi creatorul. Nimeni altul, nimeni altul nu vă poate crea viaţa pentru voi. Doar voi.

Şi, pe lângă asta, aş vrea ca în mod special... o să cumpăr nişte pixuri aniversare pe care să vi le dăruiesc, de asemenea. Acel pix special, aniversar, va fi pentru ca voi să semnaţi certificatul şi va semnifica ceva în legătură cu... pe pix va fi inscripţionat... Ştiu că Linda din Eesa este mare expertă la capitolul pixuri. Se pricepe să aleagă pixuri, aşa că aş vrea să fie unul frumos. Nu unul din seria de 1,25 dolari bucata, ci unul frumos. Oh, da, o să găsesc eu o cale să plătesc pentru ele.

Şi aş vrea ca pe ele să scrie: “Utilizatorul acceptă deplina responsabilitate”. Aş vrea să păstraţi pixul ca amintire că vă asumaţi responsabilitatea pentru viaţa voastră. Să nu daţi acel pix altcuiva. Nu-l aruncaţi în sertar, ci puneţi-l undeva unde îl puteţi vedea în fiecare zi. Utilizatorul acceptă toate responsabilitatea. Acum… (Linda spune: „Mersi că abia îmi laşi timp pentru toate astea”) Oh, într-adevăr, este o grămadă de timp. Ne vom asigura de asta.

Aşa că acestea sunt solicitările mele. Şi, dacă este posibil, mi-ar plăcea, pentru cei care sunteţi acolo, la acel eveniment, să facem o ceremonie, o ceremonie sacră cu muzică plăcută în fundal, cu Aandrah şi On - Norma şi Garret, care au fost o parte atât de importantă a călătoriei mele pe Pământ, cu Linda din Eesa – draga de ea, atât de iubitoare şi plină de onorare, iar noi doi petrecem atât de mult timp vorbind –, care să fie acolo, pe scenă, parte a ceremoniei, onorându-vă, cu Kryon, dacă este de acord să se afle acolo, în acea energie, şi alţi câţiva. Dar vrem să facem asta pentru voi.

Dacă nu veţi fi acolo... (Tobias râde), dacă nu veţi fi acolo ne-ar plăcea ca aceste certificate şi pixuri să fie disponibile contra unei mici sume, desigur. (Tobias râde) Este unul din beneficiile de a vă afla acolo! Dar eu voi semna şi acele certificate. Sunt ale voastre. Sunt ale voastre. Nu este vorba despre... nu este ceva precum Vrăjitorul din Oz, pentru că trebuie să semnaţi înainte de a intra în vigoare. Trebuie să semnaţi certificatul „Eu Sunt creatorul tuturor lucrurilor din viaţa mea”. Fără scuze. „Nu mai sunt victimă”.

Apropo, Saint-Germain spune că va trebui să îl semnaţi înainte ca el să meargă înainte cu voi. Este parte a notelor sale scrise cu litere mici. Vrea ca voi să îl semnaţi şi vă va reaminti. El o să... Oh, el vă va reaminti pe măsură ce va merge mai departe cu voi – “Aminteşte-ţi ce ai semnat!” – şi probabil vă va plictisi cu asta. Dar, dragii mei, acestea sunt cerinţele mele speciale.

Haideţi să respirăm adânc, împreună, în această zi frumoasă. (pauză) Mesajul de astăzi poate că nu este foarte metafizic, extrem de spiritual, şi nu este nou. Nu este nou, dar este important. Iar dintre toate lucrurile despre care puteam vorbi în aceste ultime două sesiuni, acesta era cel mai important, era cel mai pertinent – voi vă asumaţi responsabilitatea deplină pentru fiecare creaţie.

Acum, nu spun că va fi mereu uşor sau că mereu va părea a fi în regulă, dar aici începe distracţia. Din momentul în care veţi începe cu adevărat să vă asumaţi responsabilitatea pentru tot ceea ce se petrece – tot – veţi vedea viaţa diferit. Cu asta, abia aştept puţinele ocazii pe care le mai avem împreună.

Şi aşa este.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro.