Paluu-sarja, shoud 9
UUDEN MAAPALLON KUULUMISIA… JA MUUTA
 
Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
4.4.2009, Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on, rakas shaumbra, rakkaat ystäväni. Joskus sanat eivät voi mitenkään ilmaista sitä rakkautta, hyväksyntää ja kunnioitusta, mitä tunnen, kun olen teidän seurassanne. Meillä on paljon puhuttavaa tänään. Voi, niin monia asioita puhuttavana ja niin vähän aikaa sen tekemiseen.
 
Tänään haluaisin kattaa neljä eri aihetta, mutta olkaa vakuuttuneita siitä, ettei tästä tule nelituntinen shoud (naurua). Työskentelemme tässä yhdessä välittääksemme kaiken sen, mitä on tarkoitus välittää, mitä on tarkoitus selittää. Teemme sen lyhyen kaavan mukaan, koska tämä on tosiaankin uutta energiaa. Sen mihin olisi mennyt noin tunti jokaisen aiheen osalta, voimme tehdä nyt hyvin lyhyessä ajassa. Kun meidän aiemmin täytyi todella puhua, puhua, puhua ja puhua saadaksemme tietoisuusvirran kulkemaan välillämme ja tarvittiin tunti tai tunti 20 minuuttia, niin voimme tehdä sen nyt yhdessä henkäyksessä. Vain henkäyksessä. Luultavasti käytän noin tunnin tänään, koska todella nautin siitä, kun tulen tähän energiaan, kun olemme tässä olohuoneessa yhdessä. Emme vain täällä… Rakastan muuten tuoksuja - keskeytän itseni - rakastan tuoksuja.
 
Vetäkää syvään henkeä nenän kautta, tekin jotka ette ole tässä kauniissa paikassa. Voitte haistaa sen. Ja puhuimme tästä jonkin verran moniulotteisuustyöpajassa. Voitte haistaa energioita, ette ainoastaan ihmishajuaistillanne vaan jumalaisella aistilla. Voi, rakastan tämän huoneen ja ruuan tuoksua. Rakastan itse asiassa ihmisten tuoksua. Voi yllä, teillä on hyvin selvä tuoksu. Kysykää vaikka tämänpäiväiseltä koiraystävältämme. Se ei tunne jokaista teitä nimen vaan hajun perusteella.
 
Ihmisillä on selvä tuoksu. Ette huomaa sitä, koska - no, olette ihmisiä. Haistatte itsenne koko ajan. Mutta synnyttyä pienillä lapsilla herää ensimmäiseksi hajuaisti. Paljon ennen kuuloa tai kosketusta - fyysistä tuntoaistia - paljon ennen makuaistia, mutta he haistavat ihmiset oitis. He haistavat äitinsä ja ympäristönsä. Ja siitä he yhdistyvät osaan, joka on ollut aiemmin ihminen.
 
Tämän huoneen tuoksut tänään - ihmiset, luonto, kaunis luonto tänään. Puhuin muutamalle teistä ulkona aiemmin, kun seisoitte lumessa. Aa, elämä on hyvää, kun on ihminen. Elämä on hyvää, kun on ihminen eikä juutu asioihin, kun oivaltaa, että teitte valinnan ja voitte jatkaa valintojen tekemistä ja tämän kokemuksen rakastamista. Teitä ei sido menneisyytenne. Tulevaisuutenne ei ole ollenkaan määrätty. Miten upea asia.
 
Kyyneleet
 
Muutamia asioita, ennen kuin pääsemme aiheisiimme tänään. Ne teistä, jotka olette itkun partaalla, vain itkekää. Päästäkää se ulos. Voin tuntea, että monet jotka ovat virittyneet tänne, jotka ovat osa tätä shoudia, haluaisivat itkeä, mutta olette joutuneet mieleenne ja sanoneet: "En edes tiedä, miksi haluan itkeä. Siksi en voi itkeä enkä itke." Tunsitte kipua sydämessänne. Tunsitte kuristusta kurkussanne ja vain halusitte itkeä - ja se on ok. Olette ystävien kanssa. Olette shaumbran kanssa, perheen - perheen kotoa. Enkeliperheen. Olette niiden kanssa, jotka ymmärtävät, millaista on käydä läpi tätä uskomatonta muodonmuutosta.
 
Kehotan siis teitä - istutte sitten kotona yksin tai olette tässä salissa, missä pidämme tätä - sallimaan itsenne itkeä, koska tunne haluaa tulla ulos ja se on paketoitu tuntemuksiin. Ja siinä on kyse vapautumisesta, minkä olette juuri valmis antamaan itsellenne, mutta tukahdutatte sen. On monia tapoja tehdä tällaista vapauttamista ja eräänlaista energioiden puhdistamista, mutta tällä hetkellä voin sanoa, että monien teistä tarvitsee vain itkeä. Ja tiedättekö mitä? Me itkemme kanssanne, me enkeliolennot. Emme surusta, emme edes tiedä, miksi kutsua sitä. Kenties tekään ette tiedä, miksi kutsua sitä, paitsi vapautumiseksi.
 
Kuten olemme puhuneet monta, monta kertaa aiemmin, maapallolla on uskomaton aika ja se käy läpi monia muutoksia tällä hetkellä. Ja imette paljon siitä kehoonne - kehoonne, mieleenne ja henkeenne. Tänä aikana jonka jaamme yhdessä, pyydämme teitä menemään itseenne. Olette imeneet näitä suuria energioita Gaiasta, Äiti Maasta, menneisyydestä - omasta menneisyydestänne ja maapallon historiasta. Olette tunteneet, imeneet ja myös prosessoineet tietyn määrän elämässänne olevien ihmisten puolesta. Voi, miten he todella luottavat teihin. Miten he laskevat teidän varaanne. Miten he myös ruokkivat itseään teillä. Miten he palvovat teitä tavalla, mitä he eivät voi myöntää, mutta tiedätte niin olevan. Se on eräänlaista rakkautta. Se on eräänlaista lohtua ja turvaa ja imette sitä heidän kanssaan.
 
Jotkut teistä parantajista, neuvoantajista, terapeuteista - miksi haluatte kutsuakin itseänne - olette oppaita. Autatte toisia. Voi, ja niin paljon kuin haluattekin huuhdella pois tuskan, jonka tunnette tulevan heistä, niin syvästi kuin kaipaattekin ratkaista heidän ongelmansa ja oikaista heidän asiansa, vaikka tiedätte, että heidän on tehtävä se itse, otatte itseenne osan siitä. Se menee erityisesti kehoonne. Sitten kehoanne särkee, mutta jatkatte laahustamista. Se menee mieleenne ja se pelaa pikkupelejä kanssanne. Voi, pelejä jotka… suurin peli on se, että luulette niitä omiksi ajatuksiksenne eivätkä ne ole.
 
Aion esittää väittämän tässä, kenties vähän räikeän - mutta olette todella siirtymässä ajattelun tuolle puolen. Kaikki tuo mielen vitsailu, kaikki äänet, keskustelut, nauhat ja pikkuäänet joita tulee sisään - useimmat niistä eivät ole enää teidän. Olette todella siirtymässä ajattelun, aivotoiminnan, yläpuolelle, mutta teette prosessointia edelleen toisten puolesta. Teette edelleen työtä toisten puolesta. Voi, olette upeita muuttamaan sen omaksenne. Se jopa kuulostaa omalta ääneltänne, muttei se todellisuudessa ole sitä.
 
Hyvin monet tämän muuttuvan maapallon ja ihmiskunnan energioista vaativat… en halua sanoa veronsa, mutta ne ottavat hyvin suuren osan mielenne toiminnasta ja omasta hengestänne. Oma henkenne on - katson sitä paraikaa - hyvin rakastava. Kyllä, vaikka ette ajattelisikaan olevanne rakastava henkilö. Vaikka ajattelisittekin olevanne välinpitämätön toisinaan - ja tiedän, että jotkut teistä ajattelevat näin. Jos ajattelette olevanne kylmäsydäminen, voin nähdä sen läpi. Tiedän, että se on este tai puolustus. Tiedän, miten rakastavia olette, ja minulla on todiste siitä.
 
Todiste on siinä, että olette täällä maan päällä matkalla, jossa ei oikeastaan ole kyse teistä. Sillä ei oikeastaan ole merkitystä teille itsellenne, mutta olette täällä rakkaudesta niitä ihmisiä kohtaan, joiden kanssa olette jakaneet elämiä. Olette täällä myötätunnosta ja rakkaudesta ihmiskuntaa kohtaan ja koska rakastatte eläimiä. Rakastatte kaikenlaisia eläimiä. Olette tehneet niiden kanssa töitä aiemmin. Olette auttaneet luomaan monia lajeja tänne maan päälle. Tunnette niiden merkityksen ja siunauksen. Olette täällä, koska rakastatte maapalloa - maata, kallioita, meriä ja taivasta. Tiedän siis, mistä teidät on tehty - rakkaudesta.
 
Voi, tällä hetkellä maapallon energiat ovat hyvin intensiivisiä. Hyvin intensiivisiä. Minun on ollut itse asiassa pakko pysähtyä muutaman kerran, rakkaat ystävät. Minun on ollut pakko pysähtyä miettimään uudelleen koko maan päälle palaamista! (Naurua) Olen kenties huijannut itseäni sanoen, että siitä tulee helppoa. Tulen takaisin ylösnousseena mestarina ja muistan, ettei sillä ole merkitystä (naurua). Voi jokaista ylösnoussutta mestariparkaa, joka luulee sen olevan näin helppoa.
 
Tiedän, millaista on - en ainoastaan Sam-inkarnaationani, vaan tiedän To-bi-wana, sieluna, olemuksena, millaista on, tiedän, miten voimakasta, raskasta ja viettelevää tämän maapallon energia on tällä hetkellä. Tiedän, että joskus sanotte itsellenne - miten sanottekaan ihmissanoilla - "se on perseestä" (naurua). Luulen, että niin kuulen teidän sanovan. "Miksi olen täällä?" Mutta tämä maapallon energia on hyvin viettelevää tällä hetkellä. Kaikki pelien pelaaminen - kaikki pelurit ovat taas täällä. Se on viettelevää myös siksi, että se kertoo teille, että teidän täytyy olla täällä. Se on viettelevää eikä se ole oikein eikä väärin. Se vain on viettelevää.
 
Se on hyvin viettelevää teidän kaltaisellenne rakastavalle sielulle, joka on viettänyt monta elämää maan päällä tai joka ymmärtää maapallon henkistä fysiikkaa ja sitä, miten se soveltuu henkiperheeseenne toisissa ulottuvuuksissa. Se on hyvin viettelevää. Se vetää teidät takaisin tänne hetkessä, koska täällä kaikki tapahtuu. Tämä on koko maailmankaikkeuden, kaikkien ulottuvuuksien kuuma paikka. Tämä on toimintapiste ja täällä myös taivaat, maapallot ja muut ulottuvuudet muuttuvat.
 
Kyse ei ole vain pienestä ihmisjoukosta, joka fyysisen kehonsa kera yrittää päästä ulos ansastaan ja takaisin paratiisiin. Kyse on koko sen luomakunnan muuntamisesta, jota olette auttaneet luomaan. Liikkeestä tai muutoksesta, joka ulottuu paljon kauemmas, mitä voitte mitenkään kuvitella tällä hetkellä. Niinpä sen sijaan että yritätte ajatuksina kuvitella sen, vain tuntekaa se. Tuntekaa se sydämessä.
 
Älkää sanoko minulle, että te ette tiedä, miten tunnetaan. Te tiedätte, miten tunnetaan. Te vain laitatte lukon tunteisiinne, jottei teidän tarvitsisi tuntea. Kenties kyse on tuosta sisäisestä itkemistarpeen tunteesta, jonka tarvitsee tulla nyt ulos. Kenties kyse on tuosta osasta, joka sanoo: "Älä lukitse minua pois enää. Älä sulje minua jonnekin." Se on osanne, joka todella tuntee ja aistii, osanne joka on todella tietoinen. Se haluaa tulla ulos - se itkee ja haluaa tulla ulos.
 
Käytetäänpä muutama hetki vain vetääksemme syvään henkeä tässä turvallisessa tilassa. Antakaa kehollenne, mielellenne, hengellenne, jokaiselle osallenne lupa. Antakaa sille lupa rentoutua tämän yhteisen tilaisuutemme ajaksi. Kenties tällä on suurin arvo kaikessa siinä, mitä teemme ollessamme yhdessä. Se huojentaa. Se on aikaa vain päästää irti, laskea alas taiteluhaarniska, kaikenlaiset suojamuurit ympäriltänne. Ja ymmärrän, miksi laitatte niitä ympärillenne. Juuri nyt on hyvin, hyvin intensiivistä aikaa. Ja tuo intensiivisyys… kun vedän henkeä, menkää sisäänne, tuntekaa itsenne - ei kaikkia maailman ulkopuolisia energioita, vaan itsenne juuri nyt. On ok tehdä niin. Se ei ole itsekästä. Itse asiassa se on yksi suurimmista lahjoista, minkä voitte antaa itsellenne.
 
Voitte nimittäin vain hellittää hetkeksi, päästää irti energioista ja kiinnityksistä lapsiinne, puolisoonne, työhönne, liiketoimintaanne ja tähän suuren muutokseen maan päällä ja voitte vain palata takaisin itseenne.
 
Palata takaisin itseenne, tuohon pyhään astiaan, mitä kutsutaan kehoksi, tuohon pyhään "laitteeseen", mitä kutsutaan mieleksi. Palata takaisin itseenne… henkeenne, tähän hetkeen.
 
Vain jatkakaa hengittämistä loppuajan, jonka puhumme tänään, ja tuntekaa itsenne. Tuolla "ulkona" on intensiivistä. Maan päällä on upeaa aikaa, kyllä, mutta hyvin intensiivistä.
 
Meillä on tiettyjä tapoja mitata maapallon eri ominaisuuksista - energiaa, tietoisuutta, laajentumista tai supistumista. Meillä on tapa mitata sitä, mihin ihmiskunta menee suhteellisen lyhyessä aikajaksossa - ei sadoissa vuosissa. Se ei ole oikeastaan mahdollista ja jokainen joka luulee sen olevan, tarkastelee vain yhtä mahdollisuutta. Tällä hetkellä meidän on vaikeaa nähdä kauemmas kuin kolmen, neljän vuoden päähän. Ei päivämäärän 21.12.2012 vuoksi, vain siksi että juuri nyt on erittäin virtaavaa ja on enemmän mahdollisuuksia kuin koskaan ennen. Ei ole mahdollista valita vain vasemman- tai oikeanpuolista tietä. On mahdollisuus moniin, moniin eri teihin. Niinpä kenelle tahansa enkeliolennolle on vaikeaa nähdä pidemmälle kuin muutaman vuoden päähän.
 
Energiat ovat erittäin korkealla, kuten tiedätte, ja tunnette sen. Älkää unohtako sitä. Älkää unohtako ottaa aikaa itsellenne enkä puhu vain parista syvästä hengenvedosta. Puhun tunnista tai parista. Kehonne tarvitsee sitä. Mielenne tarvitsee sitä. Ja henkenne.
 
Tobiaksen kommentti
 
Ennen kuin pääsemme tämän päivän shoudiin, aiheeseen josta puhuimme etukäteen ja jonka sitten kasasimme yhteen ja toimitamme siistinä pakettina. Muuten, tänään se oli erittäin vaikeaa. Kun keräsimme energioita teiltä kaikilta, kun keräsimme energioita niiltä jotka lukevat tätä aineistoa myöhemmin, oli hyvin monia eri aiheita katettavaksi, hyvin monia eri asioita. Meidän oli hyvin vaikeaa päättää, mistä aiomme puhua.
 
Mutta ennen kuin pääsemme noihin energioihin, haluaisin tehdä pikkukommentin tässä. En tee näitä kovin usein ja huomautan, että tämä on MINUN kommenttini eikä välttämättä shoudin energiaa, mikä koostuu meistä kaikista.
 
Haluan kommentoida jotain, mistä tulen aina vain tietoisemmaksi Samin kautta, ja tämä kommentti liittyy termiin "yksi maailmanjärjestys". Tästä puhuttiin vastikään G20-kokouksessa. Kun katsotte ihmiskuntaa tällä hetkellä, on tapahtumassa niin ensimäistä kertaa pitkään, pitkään aikaan - kenties voitaisiin sanoa ensimmäistä kertaa maapallon historiassa - että energiat yhdistyvät hyvin maailmanlaajuisesti. Menneisyydessä maita on erottanut kaikki, kielestä hallintoon ja talousjärjestelmään. Niitä on suojeltu ja puolustettu sodilla, kumouksellisilla toimilla. Jokainen on pitänyt omaa aluettaan. Se oli vallankäyttömuoto. Oli paljon taisteluja ja paljon ihmisiä tapettiin, jotta voitiin säilyttää tämä hyvin puolustettu alue ja kulttuuri sen sisällä.
 
Tällä hetkellä modernin teknologian myötä maailma on globalisoitumassa. Maalaisjärjellä sanoisitte: "No, kyllä, tietenkin, olemme planeetta. Meillä on side ihmisinä ja enkeleinä ja olisi vain järkevää, että tapahtuu globalisoituminen. Siinä olisi vain järkeä, että keräännymme yhteen keskustelemaan sekä eroavuuksistamme että yhtenevyyksistämme ja siinä olisi järkeä, että tarkastelemme tällä hetkellä talousjärjestelmiä, hallituksia ja niiden välisiä suhteita. Siinä olisi järkeä, että tarkastelemme kaikkia näitä eri kohtia nyt ja pääsemme jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen tai sopimukseen, mutta myös tunnistamme kulttuuriemme erot ja kunnioitamme niitä, muttemme sulje ovia tai rakenna uusia muureja."
 
On siis tätä puhetta yhdestä maailmanjärjestyksestä. Tämä alkoi jonkin aikaa sitten. Ja nyt tästä keskustelusta on - miten sen sanoisi - tehty roisto tai demoni. Ja on niitä, jotka sanovat: "Tämä on loppu. Tämä on ilmestyskirja. Tämä on maailmanloppu. Tässä on Saatana tulossa valtaan." Ja on niitä, jotka sanovat, että se hetki kun teillä on maailman yhteisvaluutta, on lopun alkua, koska ne jotka etsivät valtaa, ne joilla on valta tällä hetkellä, ottavat hallintaansa koko ihmiskunnan.
 
Ja minun on laitattava likoon pari senttiäni tai kaksi euroani, kuten voi olla (naurua) ja pyydettävä jokaista teitä käyttämään erottelukykyänne - omalla tavallanne, mutta käyttämään omaa erottelukykyänne. Mutta minun on ilmaistava oma ääneni tässä. Maailman on aika yhdistyä. Sotien on aika loppua. Niiden jotka yrittävät suojella ja niiden jotka yrittävät olla hyvin suljettuja - kulttuurillisesti, poliittisesti ja kaikin tavoin - on aika käsittää, että maapallo siirtyy eteenpäin, silloin kun on yhteisymmärrystä ja sopimuksia, myös erimielisyyksien osalta. Maailma siirtyy eteenpäin, kun tämä uusi kieli - globaalinen kieli - alkaa tulla maailmaan. Eikä kyse ole yrityksestä käännyttää kaikkia ja tehdä heistä täysin samanlaisia, vaan kyse on siltojen rakentamisesta saarien välille. Kyse on sotien ja eroavuuksien aikakauden lopusta.
 
Kun ihmiset ja hallitukset alkavat ymmärtää, miten samanlaisia me kaikki olemme, ja kun he alkavat ymmärtää, että olemme kaikki ihmisiä matkalla - emme ole vain kiinalaisia, emme ole vain israelilaisia, emme vain brasilialaisia tai kanadalaisia, vaan olemme ihmisiä tällä upealla planeetalla. Ihmiset tekevät enimmäkseen työtä kohti samaa asiaa - he ovat tekemässä tästä SEN planeetan, loistavan esimerkin enkeliperheillemme, muulle maailmankaikkeudelle, muille ulottuvuuksille. Koko muu luomakunta katselee tällä hetkellä, mitä maapallolla tapahtuu. Ja se mitä täällä tapahtuu, vaikuttaa kaikkeen muuhun. Eikö siinä olisi järkeä, että me ihmisenkeleinä kehittäisimme yhteyksiä toisiimme?
 
On niitä, jotka nyt sanovat, että millainen tahansa yksi maailmanjärjestys tulee olemaan uusi fasistinen tila, jota kontrolloivat jotkut koko maailman valtaansa haluavat ryhmät tai perheet tai salaliitot. Ja minkä vuoksi? Maailma näkee nälkää tällä hetkellä, siltä loppuu pian energia, energialähteet, siltä loppuu pian puhtaan veden lähteet ja se käy läpi suuria myllerryksiä. Niinpä sitä ihmettelee, miksi joku haluaisi saada maailman valtaansa.
 
Näen maan päällä liikettä enemmän kuin koskaan. On muutamia loistavia poliittisia johtajia. Ymmärrän, että on myös joitain hyvin vanhan energian, hyvin jumiintuneita poliittisia johtajia, mutta näette nyt täysin uuden johtajarodun ja -sukupolven, joka on todella epäitsekäs palvelussaan ja todella nerokas. Ja te tunnette heidät ja minä tunnen heidät, koska he ovat niitä, jotka jakavat yhteisen aikamme uudella maapallolla.
 
Vanhat parrat - vanhan energian poliittiset ja yritysjohtajat - eivät mene uudelle maapallolle. Se ei kiehdo heitä. Mutta on täysin uusin, nerokkaiden ihmisten sukupolvi, joka nyt etsii tietään hallituksiin. Heitä tulee liiketoimintaan tällä hetkellä, kun tämä liikemaailman muutos tapahtuu. Heitä tulee omille paikoilleen lääketieteen, psykologian ja henkisyyden alueilla.
 
Niin rakas shaumbra, näen tämän takaiskun, tämän pelon ja salaliiton, mitä monet yrittävät levittää tällä hetkellä koskien yhtä maailmanjärjestystä. Taas kerran, katsokaa tilannetta itse, mutta ensimmäistä kertaa pitkään, pitkään aikaan maailma on yhdistymässä. Ja sillä on erinomainen tilaisuus yhdistyä, koska useimmat ihmiset, suuri enemmistö uskoo, että on jotain muutakin. On henkimaailma. On maailma, jota kutsuisitte Jumalaksi, ja he ovat osa sitä. Useimmat ihmiset maan päällä uskovat jonkinlaiseen kuoleman jälkeiseen elämään, sielun jatkumiseen, sielun kehittymiseen. Useimmat ihmiset uskovat enkeleihin, enkeleihin jotka ovat heidän kanssaan - kyllä he ovat - jotka ovat paikalla rakastamassa heitä ja kietomassa heidät myötätunnon ja ymmärryksen peitteeseen. Ja tätä ihmiset tällä hetkellä todella tarvitsevat.
 
Useimmat ihmiset uskovat hyvään, kuten sitä kutsutaan. He uskovat hyvään. On hyvin, hyvin harvoja ihmisiä, joilla on vihan tai hallinnan tavoite tai… Tiedän, että näette paljon kamalia asioita tapahtuvan tällä hetkellä maan päällä, mutta on ihmisiä, jotka ovat aivan katkeamispisteessä eivätkä he tiedä enää, mitä tehdä.
 
On harvoja valittuja, jotka tavoittelevat valtaa ja hallintaa - harvoja valittuja. On niitä, jotka ovat pahoja ja juonittelevat, mutta kerron teille, ettei se toimi. Se ei voi toimia. Se ei voi toimia. On kyse sitten jostain hallituksesta, uskonnosta, liikeyrityksestä tai vallanahneiden olentojen ryhmästä, on kyse sitten näistä muukalaisista, jotka ovat tulleet maan pinnalle ja ottaneet ihmismuodon - niitä ei ole paljon, mutta joitain - ja ne yrittävät edistää omaa kulttuuritavoitettaan. Mutta se toimi.
 
Maapallon tietoisuus on aivan liian korkea tällä hetkellä. Rakkaus ja hyvyys ihmisten sydämessä ja sielussa on liian hyvä ja liian suuri tällä hetkellä. Halu siirtyä uuteen energiaan ja ajaa tällä aallolla, surffata tällä uuden energian aallolla ja kvanttihyppy ovat menneet liian pitkälle ja ovat nyt liian korkealla.
 
Kukaan joka yrittää hallita, kukaan joka manipuloi, kukaan joka juonittelee ihmisten rakkautta ja vapaata tahtoa vastaan maanpäällä, ei pääse kovin pitkälle. He kenties huutavat ja kirkuvat, he uhkailevat ja he kylvävät pelkoa. Mutta rakas, rakas shaumbra, tällä hetkellä ihmiskunnan tietoisuus on pisteessä, missä kaikki manipuloivat ja ahneet energiat palaavat suoraan takaisin heille. Menevät suoraan takaisin heille. Ei siksi että teidän on heitettävä ne takaisin, ei siksi että teidän täytyy tehdä jotain, vaan siksi että ihmiskunta on todella innoittunutta.
 
Tiedän, että on päiviä, jolloin luette otsikoita tai kuuntelette uutisia, mutta pyydän teitä lopettamaan sen joksikin aikaa. Pysymään niistä erossa. Monet teistä ovat jo tehneet tämän valinnan. Ottakaa viikko lomaa uutisista, myös sanomalehdistä ja radiouutisista - kaikesta tästä - ja haluan teidän tuntevan ihmiskuntaa, tuntevan ihmisten tietoisuutta maan päällä. Unohtakaa uutiset, koska ne keskittyvät dramaattisiin osiin, ruokkiviin osiin. Uutisvälityksestä on minun mielestäni tullut syöttäjiä - valitettavasti. Seksuaalienergiavirus - tai miksi sitä haluattekin kutsua - on soluttautunut tähän, koska kyse on seksuaalienergiaviruksen ruokkimisjuhlasta ja se menee suoraan tiedotusvälineisiin.
 
Rakkaat ystävät, tuntekaa siis ihmistietoisuutta. Tehdäänpä se yhdessä nyt. Tunnetaan kaikkien rakkaiden sielujen ihmistietoisuutta ympäri maailmaa. Tunnetaan heidän kasvojaan, heidän energiaansa ja heidän hyvyyttään.
 
On eräs ilmaisu, jota käytetään fyysisen maailmankaikkeutenne toisentyyppisissä elämänmuodoissa. Ne kutsuvat maapalloa hyvyyden planeetaksi. Hyvyyden planeetaksi. Ne tuntevat sen hyvän, mitä täällä on. Ne tietävät, että tänne tuli kehittyneitä olentoja. Ja kyllä, on aikoja, jolloin mikä tahansa olento eksyy, pimahtaa tai leikkii vallalla. Mutta yleisesti ottaen tämä on hyvyyden planeetta.
 
Kutsun teidät tuntemaan niiden energioita, jotka kylvävät pelkoa ja epäilystä tällä hetkellä. Ja kutsun teidät tuntemaan ihmiskunnan hyvyyttä, sillä tämä, tämä yksin tuo meidät taianomaiseen, uuteen aikaan.
 
Kommentin loppu, kiitos (taputuksia).
 
Voi, rakkaat ystävät, itse asiassa minun on kerrottava teille, että lämmittelen tässä, koska Samista tulee upea puhuja. Hän työstää energioita sen kera, koska hän rakastaa ihmisiä yhtä paljon kuin minä, koska hän ymmärtää vaikeudet ja haasteet, mutta kuitenkin myös uskomattoman rakkausmäärän.
 
Siirryn eteenpäin tässä ja siirrymme tämän päivän aiheeseen.
 
Tämän päivän vieras
 
Ensinnäkin, vieraamme tänään, vieras jonka tunnette erittäin hyvin, joka on läheinen ja rakas kullekin teistä - osanne joka menee uudelle maapallolle säännöllisesti. Voi, rakkaat ystävät, olette siellä. Olette aktiivisia ja kiireisiä. Yönne ovat intensiivisiä, koska silloin teette varsinaista työtänne uudella maapallolla.
 
Kyllä, tiedän, että valitatte nukkumisestanne ja teillä on kummallisia unia ja kaikkea, mutta teitä vedetään sinne monin tavoin. Puhun siitä aivan hetken kuluttua, mutta nyt kutsukaa tuo… voi, voitaisiin jopa sanoa kaksoisosanne. Se on oma ilmaisumuotonne.
 
Menette sinne päiväunissanne. Muuten, menette sinne joskus ajaessanne tietä pitkin. Jostain kumman syystä haluatte mennä sinne myös syödessänne. Aa, se on upeaa aikaa. Lähdette uudelle maapallolle ja sitten täytätte vatsanne ja siitä tulee monin tavoin tuplasti tyydyttävää. Tämä on osanne, joka on hyvin, hyvin oleellinen osa tapahtumia siellä. Se on osanne, joka rakastaa ihmiskuntaa ja tätä hyvää maapalloa, tätä rakkauden paikkaa. Niinpä vietätte paljon aikaa siellä - ette velvollisuuden tunteesta, vaan pelkästään siksi. Vain kokemuksen ja rakkauden vuoksi.
 
Kutsukaa tuo osanne istumaan tänään kanssanne tämän shoudin ajaksi. Kutsukaa tuo osanne. Tuo osanne auttaa kehittämään uusia tietoisuusmalleja. Se auttaa teitä kehittämään uusia ruokalähteitä, uusia maanviljelyteknologioita - ja tiedän, että te ette ehkä tiedä mitään siemenistä, maaperästä, idätyksestä, ristipölytyksestä ja risteytyksistä. Sillä ei ole merkitystä.
 
Uusi maapallo ei ole välttämättä ajatusteknologian paikka. Uusi maapallo on kuvittelemisen paikka. Se on tietoisuuden innostamisen ja juurruttamisen paikka. Se on paikka, minne menette - esim. ne teistä jotka työskentelevät maanviljelyksen kanssa - koska ymmärrätte, että se on tällä hetkellä hyvin tärkeää ihmiskunnalle. Viimeksi nyt tarvitsemme mellakointia ruokapulan vuoksi - ja sitä tulee jonkin verran - mutta viimeiseksi tarvitsemme sen tulemista ylivoimaiseksi. Viimeksi nyt tarvitsemme ruokaresurssien manipuloimista. Niinpä työskentelette laajasti maanviljelyteknologioiden kanssa.
 
Mitä te teette? Kuvittelette. Kuvittelette ravintoaineita. Kuvittelette yhteyksiä maapalloon, Gaiaan, mistä nyt otatte vastuun, ja kuvittelette yhteyksiä moniulotteisiin energioihin ja tähän pikkusiemeneen. Kuvittelette pääsemistä pois hyvin arkaarisista tavoista juurruttaa energioita siemeneen, joka kasvaa kasviksi, joka ottaa ravinteita maasta ja kuluttaa maata. Kuvittelette jotain paljon suurempaa - kasveja jotka voivat tuoda praanaa tai energiaa siitä, mikä näyttää ilmalta. Tätä te teette!
 
Minusta tulee tässä vähän intohimoinen (naurua) ja sitten Cauldre sanoo, että puhun liian nopeasti. Ja tiedän, että monet teistä eivät ole englanninkielisiä, vaan käännätte puheen. Tuntekaa myös energiaa.
 
Kutsukaa siis tänään tämä osanne istumaan vierellenne ja tutustukaa tähän osaan tässä maallisessa ulottuvuudessa. Tutustukaa siihen. Tutustukaa tähän osaanne, joka menee kuvittelemaan upeaa uutta energiaa. Ei vain puhumaan siitä, vaan tuomaan sen tänne maan päälle, kuljettamaan tätä uutta tietoisuutta yhdestä ulottuvuudesta toiseen ja tuomaan sen tänne.
 
Vetäkää syvään henkeä…
 
Hyvin usein siis tämä osanne, tämä kaksoisosanne, on toisissa ulottuvuuksissa. Sillä ei oikeastaan ole ollut paljon tilaisuuksia tulla kutsutuksi tänne ja mikä mahdollisuus onkaan tänään. Kun teette sen, avaatte myös käytäviä tuodaksenne tuota tietoisuutta tänne, tälle planeetalle.
 
Sillä ei ole merkitystä
 
Aihe numero yksi: sillä ei ole merkitystä. Sillä ei todellakaan ole.
 
Kulkiessanne muutaman seuraavan vuoden läpi, näiden vaikeiden aikojen läpi, kehotan teitä muistamaan lauseen "sillä ei ole merkitystä" ja myös ydinolemuksen sen takana. Olette aikamatkaajia - te kaikki. Olette jo päässeet perille. Olette jo tehneet sen. Nyt koette sen.
 
Sillä ei ole merkitystä. Cauldre sanoo meille, että tämä kuulostaa lipevältä eikä siinä ole välittämistä ja myötätuntoa. Ei lainkaan. Sillä ei ole merkitystä. Näiden sanojen pieni energia- ja tietoisuuspaketti on avaimenne. Se on avain, joka estää teitä jäämästä mielenne ansaan. Ja se on tällä hetkellä yksi suurimmista taipumuksista - jäädä mielenne ansaan.
 
Maan päällä on tällä hetkellä yleisenergia, joka liittyy siihen, että ihmiset imetään takaisin mieleensä. Se on osa tätä kaksinaisuusprosessia. Se on osa niiden olentojen, energioiden prosessia, jotka haluavat saada teidät takaisin sinne. Ja se on myös osa muistoanne Atlantikselta. Teidät on periaatteessa… hypnotisoitu tai olette niin keskittyneitä menemään mieleen, että jatkatte edelleen noiden mallien toistamista uudestaan ja uudestaan.
 
Jokaisessa ihmisessä maan päällä on eräs energiaheijaste tai implantti - ovat he sitten olleet Atlantiksella tai eivät - "Kun pelkäät, kun epäilet, kun olet jotenkin hämmentynyt, mene mieleesi." Se on kuin lasersäde, joka ampuu teidät takaisin sinne. Hyvin, hyvin vanha implantti ja voitte päättää juuri nyt mennä sen yli. Mutta useimmille ihmisille tapahtuu nyt tänä pelon, hämmennyksen ja epäilyn aikana, että heidät laukaistaan automaattisesti takaisin mieleen.
 
Mielessä heistä tulee vieläkin hämmentyneempiä ja he ovat vielä enemmän ansassa. Mielessä heiltä puuttuu luovat energiat. Ja kun he menevät mieleen, he ovat omassa vankilassaan. En halua sanoa tämän olevan salaliitto. Se on vain menneiden aikojen krapulaa. Se on vanha malli.
 
Niinpä avaimenanne joka kerta kun huomaatte hämmentyvänne, kun huomaatte olevanne poissa sydämestä tai eheästä energiastanne, on muistaa: sillä ei ole merkitystä. Tämä on avaimenne. Avaimenne on muistaa: sillä ei ole merkitystä! Sillä ei ole merkitystä. Olette jo perillä. Mitä teette asian kanssa? Minne menette?
 
"Sillä ei ole merkitystä" on sielun vapautumista. On luultavasti vähän liian aikaista mennä kertomaan kaikille ihmisille maan päällä, ettei sillä ole merkitystä, koska monet heistä eivät ole vielä valmiita kuulemaan sitä. Mutta teille se on avain, jos niin valitsette. Se on fraasinne, silloin kun jäätte jumiin, kun olette niin uupuneita ja väsyneitä, että te ette enää tiedä, mitä tehdä. Muistakaa, vetäkää syvään henkeä, sillä ei ole merkitystä. Vapauttakaa itsenne. Valitkaa omasta puolestanne.
 
Energiahyökkäys
 
Kohta kaksi: ei ole kohtaloa. Tämä on toinen implantti, joka on ollut… Taas kerran, kun viittaan implanttiin, en puhu mistään salaseurasta tai vastaavasta.
 
Ja muuten, aion pysähtyä tässä hetkeksi. Monet teistä tuntevat tällä hetkellä eräänlaisen energiahyökkäyksen. Eivät kaikki, mutta monet. Ja me voimme tuntea teidän tuntevan sen. Sanotte: "Mitä tämä on?" Syytätte itseänne. No, mitä se on? Mitä tapahtuu tällä hetkellä, kun puhun? Sanotte: "Mutta olen turvallisessa paikassa. Miksi minuun tulee tämä hämmennys, tämä energiahyökkäys? Miksi en pysty keskittymään? Mitä tapahtuu?"
 
Tällä hetkellä kaksinaisuusenergia on maan päällä hyvin voimakasta ja on hyvin monia energioita, jotka haluavat pidätellä tai palata taaksepäin. On niin paljon tukahdutettua vihaa ja aggressiota ja niin paljon pelkoa ansassa pimeyden muodossa, että voitte tuntea sen - se voi tuntea tietoisuutenne ja se tekee pari asiaa.
 
Se yrittää tutkia teitä, mutta se ei oikein tiedä, miten tutkia. Voitte kutsua näitä olennoiksi tai vakoojiksi tai vain toisten ihmisten tietoisuudeksi, joka leijuu ympärillä. Niitä on huoneessa tällä hetkellä. Ne istuvat kanssanne olohuoneessa kotonanne tai missä satuttekin olemaan ja tutkivat teitä. Mutta tutkiessaan niistä tulee hyvin ärsyyntyneitä, turhautuneita ja vihaisia. Ja sitten ne alkavat huutaa kuin pikkukakarat ja kun ne saavat huomionne, osa tietoisuuttanne poikkeaa niiden luokse tai keskittyy niihin. Kun he saavat huomionne, ne yrittävät uhkailla tai manipuloida ja usein lankeatte siihen. Palaatte siihen ajattelumalliin, että kyse on teidän mielestänne - eikä ole. Tässä kohtaa pyydän teitä palaamaan itseenne.
 
Itse on se, kuka valitsette olevanne tällä hetkellä. Piste. Piste! Sanotte: "Mutta voi, kyse on menneestä elämästäni ja huonoista päätöksistäni." Sitten ON, jos valitsette niin. Mutta jos valitsette energianne olevan sitä, kuka olette juuri nyt, niin nämä hyökkäävät energiat eivät manipuloi teitä. Ne väsyvät peliin ja menevät jonnekin muualle. Mutta jos ne pysyvät sitomaan teidät nyt, ne tekevät sen.
 
Niissä ei ole mitään pelättävää. Niillä ei ole kykyä ottaa teitä hallintaanne tai roikkua kimpussanne, ellette salli sitä. Jotkut teistä sallivat sen. Jotkut teistä rakastavat sitä peliä, että sallitte näiden energioiden ja olentojen roikkua kimpussanne kuin vampyyrit. Olette niin tottuneita, että teillä ruokitaan itseään, olette niin tottuneita kulutukseen, että itse asiassa sallitte nämä energiat. Ja menette parantajien ja herra ties kenen luo käsittelemään niitä ja niitä vaan kasaantuu lisää. Niitä kasaantuu vielä lisää.
 
Teidän - TEIDÄN - on tehtävä valinta, että aiotte olla "sinä", että te ette aio antaa enää näiden energioiden ruokkia itseään teillä. Se on yhtä yksinkertaista kuin valitseminen. Palataanpa asiaan.
 
Ei ole kohtaloa
 
Ei ole kohtaloa. Kohtalo on uskomusjärjestelmä, joka on ollut leimattuna ihmisten tietoisuuteen ja mieleen. On helppoa sanoa, että on kohtalo, että Jumalalla on suunnitelma teidän varallenne. No, homma ei mene niin. Aioin käyttää toisia sanoja, mutta Cauldre pysäytti minut ja meillä oli lyhyt, kiihkeä hetki - Caulrella ja minulla - koska hän ei halunnut minun sanovan "se on paskaa", ja… (paljon naurua). Hän ei halunnut minun sanovan sitä. Voi. Cauldre, sillä ei ole merkitystä. (Lisää naurua)
 
Jumalalla ei ole suunnitelmaa teidän varallenne. No, se olisi naurettavaa, koska se olisi eräänlaista kontrollointia, myötätunnon puutetta. Miksi Jumalalla olisi suunnitelma teidän varallenne, kun Jumala jo tietää, että olette perillä? Olette jo valmis. No niin, Jumala antaa teille sen lahjan - annatte itsellenne sen lahjan - miten haluatte kokea sinne pääsemisen, mutta ei ole mitään kohtaloa.
 
Ja aivan yhtä negatiivinen - voitaisiin ehkä sanoa - tai yhtä hämmentävä on itse asettamanne kohtalo, joka perustuu karmamenneisyyteenne, ja uskotte, että olette tehneet tiettyjä asioita eilen, menneessä elämässä, Atlantiksen aikoina, muukalaisaikoina, jonain muuna aikana, jolloin teillä on itse asettamanne kohtalo ja se tie jota olette kulkeneet menneisyydessä, luo tulevaisuutenne tien.
 
Ja sanotte: "Kyllä, mutta minulla on kaikki nämä menneet elämät ja tein kamalia asioita, tein upeita asioita. Olin uhri, olin hyväksikäyttäjä. Siksi kohtaloni on siis puhdistaa nämä asiat." Olkaa siis puhdistuneita. Tänään. Juuri nyt! Miksi odottaa?! (Naurua) Mitä muuta teidän on koettava puhdistuaksenne? Mitä muuta… minkä oppituntien oppimista haluatte jatkaa? Linda ihmettelee, onko Adamus täällä tänään. (Tobias nauraa) Olet vähän läpinäkyvä, rakkaani. Vähän läpinäkyvä. (Naurua)
 
Ei siis ole mitään kohtaloa. Se on uskomusjärjestelmä, mikä rajoittaa teitä pahasti. Jotkut teistä sanovat: "Mutta kyllä, on jokin… voi, on korkeampi itseni. Korkeammalla itselläni on suunnitelma minun varalleni, sillä on kohtalo." Ei ole. Korkeampi itsenne… no, ensinnäkin, ei edes viitata siihen. Ydinolemuksenne on yksinkertaisin tekijä sisällänne. Se ei ole monimutkainen, hierarkkinen tekijä. Se on yksinkertaisin tekijä sisällänne ja se vain haluaa kokea ja ilmaista. Siinä kaikki.
 
Te - ei edes puhuta siitä erillisinä osina tässä - te, ollessanne Jumalolento, etsitte kokemista ja ilmaisemista, olemisen upeaa tunnetta ja kokemusta. Olemisen. Oleminen voi olla mitä tahansa, mitä haluatte sen olevan. Syytätte hyvin usein kaikesta sieluanne tai ydinolemustanne. Sanotte: "Kyllä, mutta sillä on jonkinlainen mestarisuunnitelma." Mestarisuunnitelma on vain itsenne rakastaminen. Siinä se. Ja itseänne rakastaessa ymmärrätte itseänne. Se on ainoa suunnitelma.
 
Ihmisillä on siis tämä yleinen uskomus. Valtaenemmistö heistä uskoo kohtaloon. Se on ansa. Se on vankila. Se on kokemus. Mutta he todella uskovat, että jossain ylähäällä on olentoja vetämässä naruista, keksimässä esteitä joiden yli teidän on hypittävä, luomassa teille joka päivä uusia sokkeloita, joihin teidän on mentävä ja löydettävä tienne niistä ulos. Kenties on houkuttelevaa ja kiehtovaa ajatella niin, mutta kerron teille, ettei ole mitään kohtaloa. On vain valinta. Vain valinta.
 
Samalla kun tämä saattaa kuulostaa upealta, se vaatii valtavan määrän henkilökohtaista vastuuta. On vaikeaa olla uhri ja samalla valita. On helpompaa sanoa: "Kyllä, tämä on vain huonoa tuuriani. Tämä on karmapolkuni. Tätä korkeampi itseni haluaa minulle." Tämä on välttelyä. Se on peliä. Se on harhaa. Se on kokemus, todellakin, mutta ettekö ole kokeneet sitä jo riittävästi? Ettekö ole saaneet siitä jo tarpeeksenne? Kukaan ei vetele mistään naruista. (Paljon naurua, kun Cauldren käsi kulkee edestakaisin pään yläpuolella.) Ei ole mitään naruja ylä- tai alapuolellanne. Kannustan jokaista teitä nousemaan ylös ja ottamaan vastuun elämästänne.
 
Voi, tästä on pientä väittelyä teidän ja minun välillä. "Tobias, kokeilin valintaa kerran eikä se toiminut. Niinpä siksi… (Linda sanoo: "Oletko lukenut kysymykset?")… antaudun. En tiedä, miksi sanot, että minulla on valinnanmahdollisuus, koska se ei ole toiminut." Huh! Pysähtykää hetkeksi. Ensinnäkin, teillä on ollut ohjelmointi ja kokemus monien elämien ajan siitä, ettei teillä ole valinnanvaraa. Vaaditaan vähän harjoittelua ja itseluottamusta valinnoissanne.
 
Saint Germain kertoo minulle Cauldren korvan sivusta, että noin 88.2% (naurua) valinnoistanne kokee toisia ihmisiä. Varmasti häviätte sen pelin! Kun puhun valinnasta, puhun valinnasta omasta puolestanne.
 
Älkää nyt sanoko: "No, valintani on saada suhde jonkun kanssa." Aaa… sisällytätte mukaan jonkun muun. Olette itsenäinen olento. Tehkää valinta omasta puolestanne, itsenne puolesta.
 
Ja sanotte: "No, valitsin yltäkylläisyyden ja missä se on?" Voi, se on matkalla. Se on todellakin matkalla, mutta käsittäkää, että teissä on osa jonka on huuhdottava, muutettava luontaisesti joitakin vanhoja uskomusjärjestelmiänne. Ja joskus yltäkylläisyys ei ilmesty ruukullisena kultaa lattialle eteenne. On kokonainen prosessi, johon liittyy jokainen sellainen osanne, jolta on joskus puuttunut yltäkylläisyyttä ja joka käy läpi eräänlaisen muodonmuutoksen tai eheytymisen.
 
Joskus valintanne ovat hyvin yksityiskohtaisia. Ne ovat hyvin keskittyneitä. Sanotte: "No, tänään haluan jonkun antavan minulle uuden vaateparren tyhjästä." Pelaatte pelejä. Testaatte itseänne ja koettelette Saint Germainin kärsivällisyyttä, kun teette sitä. (Naurua)
 
Puhumme laajoista valinnoista. Puhumme siitä, että älkää olko niin yksityiskohtaisia tällä hetkellä. Kun teistä tulee hyviä tässä valitsemisessa ja muistatte, että voitte valita, niin voitte alkaa mennä yksityiskohtiin. Mutta valitkaa nyt asioita omasta puolestanne.
 
Yksi ilmiselvistä perusasioista on yltäkylläisyys. Miksi teidän ei pitäisi olla yltäkylläisiä? Terveys. Miksi teidän ei pitäisi olla terve? Se mitä kutsuisitte intohimoksi. Intohimo on luonnollista. Intohimo on todellista ilmaisemista. Teillä on taipumusta olla hyvin, hyvin kirjaimellisia - melkein kuin haastatte itsenne siinä, että te ette ole todellisuudessa hyvä valitsija.
 
Meillä on uudella maapallolla kokonainen kampus, joka on omistettu valintaprosessin ymmärtämiseen, alaotsikolla "Miten ihmisille on niin hiton vaikeaa tehdä valinta ja ilmentää se". Ehdotan, että jos ette ole jo käyneet, niin viettäkää vähän aikaa siellä. Teillä on joskus hyvin määrätty termi tai käsite valinnalle. Haluatte sen tulevan hyvin aineelliseksi, haluatte sen olevan hyvin nopea - ja taas kerran - käytätte sitä itsenne tai Jumalan testaamiseen. Ymmärtäkää, millaista on todella tehdä syvällinen valinta omasta puolestanne - valinta, missä ymmärrätte, ettei sillä ole merkitystä. Kyse on siitä, miten haluatte kokea elämää.
 
Vedetäänpä syvään henkeä…
 
Uusi maapallo
 
Aihe kolme… kyllä, menemme tämän läpi hyvin nopeasti. Aihe kolme: uusi maapallo - mitä tapahtuu.
 
No, tarpeetonta sanoa, että uudella maapallolla on paljon toimintaa niiden valtavien muutosten vuoksi, mitä maaplaneetalla tapahtuu. Uusi maapallo on ensisijaisesti kolme asiaa. Uusi maapallo on opiskeluluokkahuone kaikille enkeliolennoille, jotka eivät ole koskaan aiemmin olleet maan päällä fyysisessä muodossa. Te olette opettajia, jotka ovat eläneet elämiä maan päällä. Oppilaat tulevat pääasiassa henkiperheistänne, mutta opetatte myös ristiin toisissa henkiperheissä. Kerrotte siellä tarinoita - huvittavia tarinoita, on sanottava. Syvällisiä ja viisaita tarinoita.
 
Täällä ihmisyydessä ei ehkä näytä merkittävältä asialta kertoa enkelille, joka ei ole ollut koskaan maan päällä, millaista on syödä ateria - hän ei ymmärrä. Ei ole mitään käsitystä/käsitettä. Se on todella vaikeaa, joten teidän on työskenneltävä energioilla - ei sanoilla, vaan energioilla - ja yritettävä auttaa heitä ymmärtämään. He esittävät sellaisia kysymyksiä kuin: "No, miksi tarvitsee syödä? No, miksi kuolee, jos ei syö?" Ja tämä itse asiassa innostaa hyvin, hyvin mielenkiintoisiin keskusteluihin uuden maapallon toisilla tasoilla. Miksi ihmisten enää tarvitsee syödä? Se on erittäin vanha malli. Se on erittäin vanha olotila ja olette vain tavallaan hyväksyneet sen, että teidän tarvitsee syödä. Kun aloitte käydä läpi inkarnaatioita, sanoitte vain: "Okei, minun on syötävä." Ja uskotte, että teidän on syötävä, eikö vain?
 
Todellisuudessa teidän ei tarvitse. Tavallaan olette tottuneet ammentamaan energiaa hyvin karkeista ja arkaarisista lähteistä - kasveista tai eläimistä - stimuloidaksenne, syöttääksenne ja ravitaksenne kehoa. Mutta teidän ei itse asiassa tarvitse syödä. On uusia tapoja tehdä se, ja kun nämä enkelit, ne jotka eivät ole koskaan aiemmin olleet ihmisiä - käytetäänpä sanaa "kristallit" - esittävät näitä kysymyksiä, se saa monet meistä sanomaan: "Hmm, hmm, miksi meidän on tehtävä niin?"
 
Uudet enkelit, olennot, puhuvat suhteista. On olemassa vastaavuutta tai rinnasteisuutta enkelisuhteisiin, mutta enkeliolennot eivät tarvitse vastakohtaansa - feminiininen ei tarvitse maskuliinista. Heillä ei ole fyysistä "näytöstä" teidän tapaanne. Enkeliulottuvuuksissa on suhteita - sanoisin paremminkin kestävää ystävyyttä ja kunnioitusta - mutta heidän on vaikeaa ymmärtää ihmissuhteita, kuten meidän kaikkien. (Naurua, Tobias naureskelee)
 
Kuvitelkaa itseänne hetken aikaa - tämä on hyvin, hyvin todellista - kun menette yöllä uudelle maapallolle opettamaan ja yksi enkeleistä sanoo: "Miksi ihmiset harrastavat seksiä?" He eivät ymmärrä. "Miksi ihmiset kaipaavat suhdetta, etsivät suhdetta toisen ihmisen kanssa ja sitten tappelevat toistensa kanssa… ja sitten eroavat toisistaan… ja sitten palaavat toiseen elämään toistensa kanssa?" (Naurua) Ja yritätte selittää sitä heille. Uusi maapallo on siis luokkahuone kristalleille, joita tulee sisään.
 
Aivan viime aikoihin saakka on ollut hyvin, hyvin harvoja ihmisiä, joilla on ollut elämiä maan päällä ja jotka ovat tulleet uudelle maapallolle oppimaan. He menevät yleensä maan lähiulottuvuuksiin, kuten Adamus niitä kutsuu. Mutta nyt alamme nähdä joitain ihmisiä, jotka ovat jääneet hyvin jumiin ja ansaan, jotka etsivät uutta innoitusta. Heitä alkaa ilmestyä uudelle maapallolle elämiensä välissä. Ja te alatte pistää yhdessä pystyyn kursseja nimeltään "Uuden tietoisuuden perusteet - miten olla ihminen ja enkeli samanaikaisesti". Alatte puhua heille oppimistanne asioista. Alatte puhua heille valinnasta. Puhutte heille itsenäisyydestä. Puhutte heille laajasta uskomusjärjestelmämatriisista ja miten siitä vapaudutaan. Uudella maapallolla tehdään hämmästyttävää työtä ja siellä alkaa olla hyvin, hyvin kiireistä… siellä, missä se sattuukin olemaan.
 
Uudesta maapallosta on myös tulossa hyvin hienostunut kirjasto monien ihmisten viisaudesta. Siitä tulee… se ei ole akaasinen tiedosto. Se on erilaista universaalia fysiikkaa tai moniulotteista fysiikkaa. Mutta täällä uudella maapallolla on elävä kirjasto kaikkien kokemustenne ja maaelämienne viisaudesta. Se on säilytyspaikka sille, mitä olette oppineet. Se on paikka, joka kokoaa tätä informaatiota kaikkien katsottavaksi, ja siitä tulee oma tietoisuutensa.
 
Uusi maapallo on tullut pisteeseen, missä siitä itsestään on tullut olento - ja puhumme sen nimestä toisella kertaa - mutta siitä on tullut oma olentonsa hyvin samaan tapaan, kuin Gaia on maapallon olento tai on ollut tähän saakka.
 
Se on valomajakka, joka menee toisiin ulottuvuuksiin ja toisiin fyysisen maailmankaikkeuden osiin, ja tuo valomajakka kantaa tietoisuussäteitä toisentyyppisille sivilisaatioille, elämänmuodoille ja tietoisuusmuodoille. Saint Germain palaa moniin keskusteluihin näistä heinäkuun jälkeen. Mitä ovat toiset elämänmuodot? Miksi niitä on? Kuka on niiden innoittaja? Mutta tarpeetonta sanoa, uusi maapallo on tämä elävä kirjasto.
 
Ja tärkeintä teille kaikille on se, että uusi maapallo on tällä hetkellä paikka, missä maapallon uutta tietoisuutta haudotaan, hoivataan ja synnytetään uudestaan, uudestaan ja uudestaan - ei vain kerran, vaan jatkuvana kiertona.
 
Teissä on niitä - lähes te kaikki - jotka menevät sinne säännöllisesti. Ymmärrätte ihmiskuntaa kohtaavat ongelmat. Ymmärrätte uudelle maapallolle siirtymisen haasteet. Koska olette tehneet sen itse fyysisessä muodossa, ymmärrätte sen. Se mitä olette käyneet läpi omassa kehossanne, mielessänne ja hengessänne, on sitä, mitä ihmiskunta ja maapallo tulee käymään läpi. Ei siksi että te teitte sen ja toiset seuraavat, vaan siksi että te annoitte itsellenne sen kokemuksen, mitä he käyvät läpi. Minkä kidutuksen? Minkä kauneuden? Minkä helvetin? Minkä vapautuksen ihmiskunta käy läpi? Miten he sabotoivat itseään? Miten he pettävät itseään? Millainen intensiivisyys liittyy tämän suuruiseen muodonmuutokseen? Annoitte sen itsellenne ensin, jotta voisitte ymmärtää.
 
Nyt siis menette uudelle maapallolle ja autatte kehittämään mahdollisia ratkaisuja. Autatte siis tietoisuustilassanne kehittämään uuden energian polttoainelähteitä ihmiskunnalle. Ette ehkä ole se, joka keksii sen laboratoriossa ja sitten patentoi sen. Ette ehkä ole se, joka kirjoittaa siitä kirjan innoittamaan muita. Mutta olette se, joka työskentelee sellaisilla tietoisuustasoilla, joita ei ole vielä nähty täällä maan päällä ja jotka auttavat innostamaan.
 
Ja mitä te teette? Katsotte kaikkia olosuhteita tällä hetkellä, katsotte Gaian lähtöä, katsotte ihmiskunnan vastuuta, katsotte sielun evoluutiota ja hengen laajentumista - itse asiassa kuljette ympäriinsä ja dynaamisesti menette, mittaatte ja tunnette kaikkia eri asioita - ja sanotte sitten itsellenne: "Mikä on ratkaisu - ei-teknisin tai ajattelutermein - mikä on innoittunut tietoisuus tähän?"
 
Kuvittelette tai laajennatte tietoisuuttanne - ette mihinkään tiettyyn, kuten tuulivoimaan tai siihen, miten uutetaan energioita viljasta tai mitään vastaavaa. Vaan laajennatte tietoisuuttanne hyvin tarkoituksellisesti ja opitulla tyylillä kaikkiin ulottuvuuksiin, ette vain maapallon fyysiseen rakenteeseen, vaan kaikkiin ulottuvuuksiin ja tunnette energiaa. Tunnette sen voiman. Tunnette, mikä ero on tietoisuuden ja energian välillä ja mitä on kaikkien tietoisuuspisteiden välillä - mikä muuten on latenttia energiaa odottamassa aktivoimista. Ja menette sisään tietoisuustilassa ja tunnette, millaista on aktivoida latentti energiapotentiaali.
 
Menette sisään ihmispsykologian tasolla, mikä ylittää kaiken sen, mitä on harjoitettu maan päällä. Ollessanne tutkijana uudella maapallolla katsotte ihmispsykologiaa, hyvin, hyvin monimutkaista ja mentaalista aihetta. Menette hyvin dynaamisesti sen energiapisteisiin. Mittaatte sitä. Olette hyvin koulutettuja tässä, olette auttaneet mittaustekniikkojen kehittämisessä. Pääsen kysymyksiinne hetken kuluttua. Mietitte: "Missä kuilu on tässä?" Hmm, pääsemme siihen. Autatte ymmärtämään ihmispsykologiaa ja sitten tunnette sen ratkaisuja - uuden energian ratkaisuja. Ette ratkaisuja kirjoissa maan päällä, koska hyvin harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta ne eivät ole niissä vielä. Ette mene kirjastoon etsimään vastauksia ihmispsykologiaan kirjasta, joka kirjoitettiin vuonna 1953.
 
Ja teidän ja minun on puhuttava paljon. Yksi taistelunne Adamuksen, Kuthumin ja minun kanssa on se, että haluatte palata tutkimaan vanhalla ihmistavalla. Ja toistamme jatkuvasti, että tutkimusta tehdään uudella maapallolla nyt.
 
Vesi. Vesi on hyvin tärkeä tekijä maapallolla. Puhtaan veden lähteet, jotka ovat selviä ja ihmisten ulottuvilla, ovat kuivumassa. Mikään ei saa aikaan kunnon mellakkaa nopeammin kuin vedenpuute. Ihmiset voivat syödä monia asioita - ruohoa maasta, kaarnaa puista ja melkein mitä tahansa yrittäessään nälän tilapäistä tyydyttämistä. Mutta kun on puutetta vedestä - puhtaasta vedestä joka menee ihmiselimistöön - syntyy melko tulisia yhteenottoja. Ymmärtäessään tämän perusperiaatteen monet teistä työskentelevät veden kanssa uudella maapallolla.
 
Teitä tietysti auttavat ne, jotka ovat olleet tiedemiehiä, kemistejä ja fyysikoita maan päällä, jotka eivät ole välttämättä henkisesti suuntautuneita, mutta jotenkin he löytävät tiensä uudelle maapallolle. Niinpä kyse on sekoituksesta, missä heidän tekninen asiantuntemuksesta teidän tietoisuusasiantuntemuksenne tukemana auttaa tutkimaan uusia vesilähteitä. Miten puhdistetaan vettä, miten poistetaan suolaa vedestä ja myös -mikä on vielä tärkeämpää - miten vähennetään riippuvuutta vedestä. Ja on riippuvuutta. Se kestää jonkin aikaa, mutta viljat imevät valtavasti vettä, te imette valtavasti vettä, eikä teidän tarvitse.
 
Tiedämme, että teitä kehotetaan nesteyttämään ja juomaan vettä ja kaikkea muuta. Kehonne voi ammentaa tarvitsemansa ilmasta. Ilmasta. En kehota teitä jatkamaan vedensäännöstelyä omalta osaltanne, vaan sanon tässä sitä, että työskentelette uusien vesiratkaisujen kanssa.
 
Puhuimme aiemmin ruuasta - miten ruokkia tai antaa ihmisille ravintoaineita. Työskentelette sellaisten ratkaisujen kanssa, jotka menevät kauas viljoista. Menette kauas toisiin ulottuvuuksiin. Miten ihmisen DNA sopeutuu massalaajuudessa siihen, ettei hyväksyttyjen, sulatettujen ja prosessoitujen ruokalähteiden tarvitse olla niin karkeita, että on poistettava lähes kaikki, mitä otetaan sisään? Se on hyvin, hyvin vanhan energian tapa antaa itsellenne ravintoa.
 
Työskentelette tällä hetkellä sellaisten tapojen kanssa, jotka ovat hyvin, hyvin hienostuneita ja jotka liittyvät fyysisen energiakehon kuljettamiseen - ei varsinaisen biologianne vaan sen energeettisen tekijän - toiseen ulottuvuuteen. Saamaan ravintoa tai latausta runsaista energioista - henkisistä energioista, valoenergioista, miksi tahansa haluatte niitä kutsua, mutta ei-fyysisistä energioista - niin että energiakeho sitten palaa fyysiseen kehoon eikä fyysinen keho ole enää niin riippuvainen ruuasta. Kyse on itse asiassa loistavan yksinkertaisesta suunnitelmasta, jota useimmat ihmiset eivät oitis hyväksy. Mutta kun he näkevät toisten ihmisten tekevän sitä, se avaa mahdollisuuksia.
 
Uudella maapallolla on hyvin, hyvin kiireistä. Ja kun viime kerran puhuimme siitä syvemmin, tiedän, että olitte pettyneitä, koska sanoimme voivan kestää aina 30 vuoteen saakka, ennen kuin uusi ja vanha maapallo sulautuvat yhteen, ennen kuin ne ehdottomasti, energeettisesti sulautuvat yhteen. Mutta kaikessa tässä on siunauksensa, koska tällä hetkellä te ja muut voitte työskennellä uudella maapallolla enimmäkseen häiriöttä.
 
Jos nämä kaksi - fyysinen ja energeettinen maapallo - olisivat sulautuneet yhteen, se olisi aiheuttanut hyvin suuria energiahäiriöitä ja myllerryksiä. Tällä hetkellä kun tapahtuu valtava määrä tutkimusta, tietoisuustutkimusta - eikä mistään uskomusjärjestelmistä tai vastaavasta, vaan todellisesta tietoisuudesta puhtaimmillaan - kehitetään valtavia, valtavia uusia oivalluksia.
 
On yksi merkittävä haaste. Haasteena ei ole tällä hetkellä energianne laajentaminen ja ratkaisujen tutkiminen. Haasteena on se, miten saadaan ne maan päälle.
 
Tiedätte, millaista on, kun lähdette. Joka ilta lähdette unitilassanne, mutta itse asiassa se on todellisempaa kuin se, mitä koette nyt. Lähdette toisiin ulottuvuuksiin ja monena, monena yönä menette uudelle maapallolle, koska se kiehtoo teitä. Olette viehtyneitä sen mahdollisuuksiin ja teillä on myös hauskaa siellä. On huoletonta. On avointa. On laajentavaa eikä ole paljon pelkoa.
 
Menette siis uudelle maapallolle. Joka ilta - pankaa merkille sanani - kun uppoudutte tai vajoatte tähän unitilaan, joka ilta sanotte: "Tänä yönä minun on muistettava, kun palaan takaisin." Joka ilta jokainen teistä sanoo: "Minun on muistettava. Minun on tuotava se mukanani." Ja joka aamu herätessänne teillä on sumuista hämmennystä. Teillä on murusia unista, joissa ei näytä olevan mitään järkeä, ja sanotte: "Miten voisin olla muka uudella maapallolla? Minulla oli kaikkia kummallisia ja outoja unia." Se on mielen tapa tulkita tai paremmin sanottuna, mieli ei ymmärrä, miten tulkita niin korkeaa tietoisuutta. Ja se keksii näitä pikkusirpaleita tai näitä - kutsun niitä sarjakuviksi, jotka eivät oikeasti edusta sitä, mitä tapahtuu. Ja sitten kadotatte sen. No, itse asiassa se ei katoa, se on vain toisissa ulottuvuuksissa - edelleen uudella maapallolla, mutta ette pysty tuomaan sitä tänne.
 
Ja tämän vuoksi halusimme puhua tästä tänään ja halusimme tänne uuden maapallon osanne, tuon kaksoisitsenne, jolla on hyvin paljon rakkautta ja myötätuntoa maapalloa ja ihmiskuntaa kohtaan. Halusimme sen olevan täällä kanssanne. Halusimme teidän ymmärtävän ihmisolentona ja enkeliolentona, että teidän kauttanne - ei minkään energiaportaalin, ei minkään muukalaisten avaruusaluksen, ei kenenkään muun kautta - tämä tietoisuus voidaan tuoda maapallolle.
 
Te ette tee sitä tahtomalla, teette sen valitsemalla. Te ette tee sitä jonkin tekniikan, manipuloinnin tai rakenteen avulla, vain hengitätte sen sisään ja valitsette sen. Te ette vaadi sitä, vain tunnette sen. Silloin kun te tiedätte, että te teette tätä työtä, ja kun tiedätte, että se on saatavilla, voitte auttaa tuomaan tätä tietoisuutta maan päälle.
 
Mitä sitten teette sen kanssa? Ette mitään. Antakaa sen olla. Olette kylväneet tietoisuussiemeniä aiemminkin, Jeshuan aikana. Kristuksen kadonneet lapset, ne jotka tulivat maan päälle vähintään 2000 vuotta sitten kylvämään uuden tietoisuuden siemeniä, joiden itäminen kesti 2000 vuotta. Tiedätte, millaista on olla siementen kylväjiä.
 
Se ei merkitse sitä, että teidän täytyy tehdä jotain tietoisuuden kanssa, paitsi tuoda se tänne maapallon tietoisuuteen. Sen tuominen vaatii ihmisiä. Enkeliolennot jotka eivät ole koskaan olleet maan päällä, eivät voi tehdä sitä. Vaatii ihmisen ja sellaisen, joka ymmärtää uuden maapallon dynamiikkaa, joka ymmärtää ihmiskuntaa ja joka ymmärtää itsensä itsenäiseksi, jumalaiseksi henkiolennoksi, tuomaan sen sisään.
 
Tiedättekö miten moni ihminen on tällä hetkellä pätevä tähän työhön? Ei moni. Ei moni joka todella ymmärtää. Annamme siitä lukeman, Adamus tekee tutkimusta parhaillaan (naurua). Hänellä on laskin esillä ja hän sanoo minulle antavansa tarkan lukumäärän. Alle miljoona - paljon alle, hän sanoo - jotka ymmärtävät uuden maapallon dynamiikkaa, tietoisuutta ja vanhaa maapalloa, jotka voivat olla kaikkien näiden ihmiskunnan ideoiden, keksintöjen ja ratkaisujen siementen kantajia.
 
Tekemällä tuon tietoisen valinnan, hengittämällä sen syvään sisään ja rakastamalla itseänne - ei epäilemällä, vaan rakastamalla - voitte alkaa avata noita käytäviä ja väyliä. Teistä voi tulla portaali. Teidän ei tarvitse mennä aktivoimaan jotain portaalia keskellä Tyyntämerta. Teistä voi tulla tuo portaali.
 
Itse asiassa, tällä hetkellä on uuden tietoisuuden siemeniä, jotka kirjaimellisesti ovat kehossanne, fyysisessä kehossanne. Ne eivät ole fyysisessä muodossa. Kutsuisitte niitä kirkkaiksi pikkuvalopisteiksi. Mutta on ollut este, tämä kuilu. Ne ovat teissä, mutta ette ole antaneet itsellenne ansiota/arvoa antaaksenne niiden pysyä täällä maan päällä, jäädä tänne maan päälle.
 
Mikä siunaus. Mikä kaunis aika onkaan tänään - kyllä, tiedän, että ajastamme on tulossa pitkä, mutta meillä oli paljon puhuttavaa - kylvää noita tietoisuussiemeniä, uuden energiatietoisuuden siemeniä suoraan uudelta maapallolta, suoraan teidänlaistenne innoittuneiden enkeliolentojen sydämestä.
 
Jotkut teistä epäröivät avata ääntä ja laulaa sydämenne laulua. Jotkut teistä epäröivät. Oletteko riittävän arvokas ollaksenne näiden tietoisuussiementen kantaja ja kylväjä? Monet teistä ovat huolissaan omasta elämästään, omista päätöksistään, omasta tasapainostaan. Sanotte: "Kenties en ole vielä valmis todella kylvämään näitä siemeniä maan päälle." Mutta nyt kun kokoonnumme yhteen tällaisena aikana, nyt on hyvin pyhä ja turvallinen aika. Teillä on nämä tietoisuussiemenet fyysisessä kehossanne. Voitte itse asiassa jättää ne tänne. Jättäkää ne tähän maaulottuvuuteen. Jättäkää ne tähän ulottuvuuteen. Jättäkää ne tänne mahdollisuuksiksi toisille ihmisille, tutkijoille, jotka eivät edes usko Jumalaan, niille jotka todella yrittävät työskennellä ihmiskunnan kanssa tänä suurena muutosaikana.
 
Monilla teistä on haluttomuutta. "Ovatko ihmiset valmiita? Käyttävätkö he väärin tietoisuussiemeniä?" Ja jossain määrin jotkut heistä käyttävät. "Manipuloivatko he tietoisuussiemeniä?" Jotkut heistä yrittävät. "Onko tämä voimakas tietoisuussiemen? Onko se niin voimakas, että ihmiset eivät ole valmiita siihen?" Vain te voitte vastata tuohon kysymykseen itse. Mutta te olette kulkuneuvo. Te olette kantaja. Te olette niitä, jotka ovat kuljettaneet näitä siemeniä uudelta maapallolta tänne - ihmisitsenne tietämättä, mutta hyvin tietoisena sydämessänne. Tämä on osa pulmatilannetta ja osa sitä itkemistä, mistä puhuin aloittaessamme. Osa teissä itkee, koska ette ole varma. Ette ole varma siitä, oletteko valmis tai onko maapallo valmis.
 
Tämän shoudin tarkoitus on muistuttaa teitä, muistuttaa teitä siitä, mitä uudella maapallolla tapahtuu ja mitä kannatte sisällänne.
 
Yhdistyminen uudella tavalla
 
Kohta numero neljä, teen tästä lyhyen kohdan (naurua). Se on hyvin, hyvin lyhyt, koska tiedätte tämän jo.
 
Vastaukset eivät ole samassa paikassa. Energiat, yhteydet ovat muuttuneet ja siirtyneet. Kun yritätte yhdistyä puolisonne tai kumppaninne kanssa, yritätte kytkeytyä vanhaan paikkaan saadaksenne yhteyden häneen - energeettisesti, fyysisesti, kaikin tavoin - ja ihmettelette, mikä on vialla. Kun yritätte yhdistyä omaan luovaan lähteeseenne, laitatte töpselin vanhaan pistorasiaan. Vertauskuvallisesti vanha RJ11 on korvattu RJ45:llä (naurua). Lakatkaa yrittämästä käyttää näitä vanhoja kytkentöjä.
 
Kun yritätte kytkeytyä itseenne, jumaluuteenne, henkisyyteenne, yritätte kytkeytyä johonkin, mikä oli olemassa elämiä sitten. Teillä oli kokemus pappina, nunnana, rabbina tai henkisen johtajana silloin ja yritätte yhdistyä siihen saadaksenne henkisyyttä. Ettekö ole huomanneet, että tuo pistorasia on pölyn, lian, rasvan ja nöyhtän peitossa eikä se toimi enää?
 
Kun yritätte kytkeytyä asiakkaisiinne - te jotka olette jonkinlaisia terapeutteja tai oppaita - yritätte kytkeytyä paikaan, johon teidät koulutettiin aiemmin, ja lähettää uuden tietoisuuden virtauksia ja vanha yhteys ei enää toimi. On uusi pistoke - itse asiassa se on langatonta (naurua). On uusi kytkentäpiste.
 
Kun yritätte kytkeytyä syömänne ruuan energiaan, kytkeydytte johonkin hyvin, hyvin, hyvin vanhaan. Yhdistykää eri kohtaan.
 
Kun yritätte kytkeytyä biologiaanne ja keksiä, mikä on vialla tai mitä se yrittää kertoa teille, käytätte vanhaa valintapuhelinta. Se on hyvin, hyvin hidas ottamaan tuon yhteyden ja yritätte tulkita kehonne viestejä tällä hyvin antiikkisella järjestelmällä. Aloittakaa langattomuus. Menkää uuteen tietoisuuteen kehonne kanssa. Yhdistykää eri tietoisuuspisteeseen.
 
Kun käytätte mieltänne, yritätte kytkeytyä sen hyvin, hyvin vanhoihin arvoihin ja mekanismeihin ja se turhauttaa teidät. Mielenne haluaa laajentua niiden rajojen yli, jotka laitettiin ja leimattiin siihen Atlantiksella ja joita pakottivat kirkot ja muut manipuloivat järjestöt matkan varrella. Kytkeytykää eri kohtaan. Mielenne haluaa laajentua. Se haluaa olla mukana luovuudessanne. Se haluaa olla mukana ilmaisussanne. Se ei halua jäädä kiinni enää omaan mieleensä. Se on väsynyt analysointiin, se on väsynyt ohjelmointiin, se on väsynyt rakenteisiin ja se haluaa päästä pois omasta mielestään. Yhdistykää mieleenne eri paikassa.
 
Kaikessa ympärillänne, vaikka olisi sitten kyse autostanne - teillä on yhteys autoonne - kytkeytykää eri kohtaan. Yhdistykää eri kohtaan.
 
En voi kertoa teille, missä yhteytenne on. Teidän on löydettävä se itse, koska se on erilaista ja ainutlaatuista jokaisella. Mutta voin kertoa teille sen, että se on eri paikassa. Se on laajemmassa paikassa ja keskustelu uudesta maapallosta ja niistä tietoisuussiemenistä, joita tuotte sisään, pitäisi antaa teille vihjeitä siitä, missä yhteyden pitäisi olla.
 
Kuulen, että minulta loppuu aika, joten lopettelen tämän.
 
Rakas shaumbra, miten paljon me kaikki rakastammekaan teitä. Miten hyvin ymmärrämmekään, mitä todellisuudessa teette. Miten hyvin ymmärrämmekään ne haasteet, joita käytte läpi. Ja jos voimme käyttää tämän pienen ajan ollaksemme kanssanne, muistuttaaksemme teitä siitä, keitä todellisuudessa olette ja muistuttaaksemme teitä siitä kunnioituksesta, mitä meillä on, kenties se auttaa teitä heräämään.
 
Ja niin se on.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 100.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.