MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Întoarcerii
Shoud 9: "Noul Pământ – actualizări... şi mai multe"
Tobias transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson la 4 aprilie 2009

www.crimsoncircle.com


Şi aşa este, dragi Shaumbra, dragi prieteni ai mei. Uneori cuvintele nu pot exprima iubirea, acceptarea şi onorarea pe care o simt atunci când sunt în prezenţa voastră. Avem multe de discutat astăzi, oh, atât de multe lucruri de discutat şi atât de puţin timp pentru a face asta.

Aşa că astăzi voi acoperi patru subiecte, dar fiţi siguri că nu va fi un Shoud de patru ore. (râsete) Vom lucra împreună pentru a transmite, în esenţă, ceea ce trebuie transmis, să dezvăluim ceea ce este nevoie să fie dezvăluit şi povestit între noi. Vom face asta rapid, pentru că aceasta este într-adevăr Noua Energie. Ceea ce ar fi durat cam o oră pentru fiecare dintre subiectele despre care voi vorbi astăzi se poate realiza acum într-un timp foarte scurt. Acolo unde odinioară trebuia să vorbim, să vorbim şi să tot vorbim pentru a permite acelui fluviu sau flux de conştiinţă să curgă între noi şi voi, ceea ce dura de obicei o oră, o oră şi 20 de minute, putem realiza împreună într-o respiraţie. Într-o singură respiraţie. Probabil că va dura cam o oră astăzi, fiindcă realmente mă bucur atunci când vin în această energie, atunci când suntem împreună în această sală. Nu doar aici… iubesc miresmele, apropo – mă întrerup singur. Iubesc miresmele.

Respiraţi adânc, pe nas, chiar şi cei care nu sunteţi aici, în acest loc frumos. Îl puteţi mirosi. Şi am vorbit despre asta puţin în Workshopul de Expansiune Interdimensională. Puteţi mirosi energiile, nu doar prin simţul uman al mirosului, ci prin simţul vostru divin. Oh, iubesc mireasma acestei săli şi a mâncării. Iubesc mirosul oamenilor, de fapt. Oh, da, voi aveţi un miros distinct. Întrebaţi-l pe prietenul nostru câine astăzi. El vă cunoaşte pe fiecare nu după nume, ci după miros, după mirosurile distincte pe care le au oamenii. Voi nu le observaţi fiindcă, ei bine, sunteţi oameni. Voi vă mirosiţi pe voi tot timpul.

Dar, ştiţi, atunci când copii mititei se nasc, simţul care prinde viaţă primul în ei este mirosul. Cu mult înainte de auz sau de pipăit – simţul fizic al atingerii –, cu mult înainte de gust există simţul mirosului, iar copiii miros oamenii imediat. Ei îşi miros mama şi miros împrejurimile, iar de acolo se reconectează cu partea care a mai fost om înainte.

Miresmele din sală – oamenii, natura, natura frumoasă de astăzi. Vorbeam cu câţiva dintre voi afară, atunci când stăteaţi în zăpadă. Ah, viaţa este bună atunci când eşti om. Viaţa este bună atunci când eşti om şi nu eşti blocat în lucruri, atunci când realizezi că faci o alegere şi poţi continua să faci alegeri şi să iubeşti experienţa. Nu sunteţi legaţi de trecutul vostru. Viitorul vostru nu este deloc predestinat. Ce lucru excepţional!

Lacrimi

Deci câteva lucruri înainte de a intra în subiectele de astăzi. Pentru aceia dintre voi care sunt pe punctul de a izbucni în lacrimi – plângeţi. Daţi-i drumul. Îi pot simţi pe mulţi din cei acordaţi aici, care sunt parte din acest Shoud. Aţi vrut să plângeţi, dar aţi intrat în minte şi aţi spus: “Nici măcar nu ştiu de ce vreau să plâng, aşa că, prin urmare, nu pot plânge sau nu vreau să o fac”. Aţi simţit acea durere în inimă. Voi simţiţi strânsoarea din gât şi aţi vrea să plângeţi – şi este în regulă. Sunteţi între prieteni. Sunteţi cu Shaumbra, familia – familia de acasă. Familiile angelice. Sunteţi cu cei care înţeleg cum este să treceţi prin această transformare incredibilă.

Astfel că vă invit, dacă staţi acasă singuri, dacă vă aflaţi în sala în care are loc aceasta, daţi-vă voie să plângeţi, pentru că este o emoţie care vrea să vină şi este la pachet cu simţiri. Este vorba despre o eliberare pe care sunteţi gata să v-o dăruiţi vouă înşivă, dar o suprimaţi. Acum, sunt multe căi de a face acest fel de eliberare şi acea curăţare a energiilor, dar vă pot spune că mulţi dintre voi doar au nevoie să plângă. Şi ştiţi ceva? Vom plânge împreună cu voi, noi, fiinţele angelice. Nu din tristeţe, nici măcar nu ştim cum să-i spunem. Poate că nici voi nu ştiţi cum să-i spuneţi altfel decât o eliberare.

Este, aşa cum am spus de multe, multe ori înainte, un timp incredibil pe Pământ. Planeta trece prin multe schimbări acum, iar voi absorbiţi mult în corpurile voastre – în corpurile, în minţile şi spiritul vostru. În acest timp pe care îl împărtăşim, vă voi cere să intraţi în interiorul vostru. Voi aţi absorbit aceste energii imense de la Gaia, Mama-Pământ, din trecut, din trecutul vostru şi istoria Pământului. Voi aţi simţit şi absorbit şi chiar aţi făcut un anume volum de procesare a oamenilor din jurul vostru, din viaţa voastră. Oh, cât se bazează pe voi! Cât de mult contează pe voi! Cât se hrănesc din voi, de asemenea! Cum vă mai adoră într-un mod pe care ei nu-l pot recunoaşte, dar ştiţi că este acolo. Este un fel de iubire. Este un fel de confort sau de siguranţă, iar voi absorbiţi şi asta.

Unii dintre voi – vindecători, consilieri, practicieni, oricum vă numiţi pe voi înşivă – voi sunteţi ghizii. Voi îi ajutaţi pe alţii. Oh, şi pe măsură ce încercaţi să îndepărtaţi o parte a durerii pe care o simţiţi ca venind de la ei, pe măsură ce tânjiţi să le rezolvaţi problemele şi să îndreptaţi lucrurile pentru ei, chiar dacă ştiţi că ei trebuie să facă asta, voi absorbiţi în parte, în corpul vostru, în special. Apoi corpul vă doare, dar voi continuaţi să vă târâţi mai departe. Ceea ce absorbiţi intră în minte şi joacă mici jocuri prosteşti cu voi. Oh, jocurile acelea care… cel mai mare joc este cel în care credeţi că sunt gândurile voastre şi nu este deloc aşa.

Voi face o declaraţie aici, poate puţin îndrăzneaţă, dar voi cu adevărat treceţi dincolo de gândire. Pălăvrăgeala batjocoritoare a minţii, toate vocile, dialogurile şi ceea ce voi aţi numi înregistrările şi vocile micuţe care apar – majoritatea lor nu vă mai aparţin. Voi realmente transcendeţi dincolo de gândire, de activitatea cerebrală, dar încă mai procesaţi pentru alţii. Încă mai lucraţi pentru alţii. Oh, sunteţi minunaţi când vine vorba despre a transforma lucrurile ca fiind ale voastre. Chiar sună ca vocea voastră, dar nu este, de fapt.

Aşa că multe din energiile acestui Pământ în schimbare şi ale omenirii îşi iau... nu vreau să spun tributul, ci că vă ocupă foarte mult din activitatea voastră mentală şi din spiritul vostru. Spiritul vostru este – îl privesc acum – este atât de... este atât de iubitor. Da, chiar şi dacă voi nu credeţi că sunteţi o persoană iubitoare, chiar dacă voi gândiţi că sunteţi uneori indiferenţi, iar eu ştiu că unii dintre voi faceţi asta. Dacă voi credeţi că aveţi inimi reci, eu pot vedea prin asta. Ştiu că este o barieră sau o protecţie. Ştiu cât de iubitori sunteţi şi am şi dovada.

Dovada este că sunteţi aici, pe Pământ, într-o călătorie care nu este, de fapt, despre voi. Nu contează de fapt pentru voi înşivă, dar sunteţi aici datorită iubirii oamenilor cu care aţi împărtăşit vieţi, sunteţi aici din compasiune şi iubire pentru omenire, sunteţi aici pentru că iubiţi animalele. Iubiţi orice fel de animal. Aţi mai lucrat cu ele înainte. Voi aţi ajutat la crearea multora dintre speciile de pe Pământ. Le cunoaşteţi importanţa şi le cunoaşteţi binecuvântarea. Sunteţi aici pentru că iubiţi Pământul – ţărâna, stâncile, oceanele, cerul. Aşa că ştiu din ce sunteţi făcuţi: din iubire.

Oh, iar acum energiile Pământului sunt foarte intense. Foarte intense. A trebuit să mă opresc de câteva ori, dragi prieteni. A trebuit să mă opresc şi să reconsider întoarcerea pe Pământ! (râsete) Eu... poate că m-am păcălit singur şi mi-am spus că va fi foarte simplu. O să mă întorc drept ceea ce aţi numi un maestru ascensionat şi o să-mi amintesc că nu contează. (râsete) Oh, vai oricărui maestru ascensionat care crede că este uşor!

Ştiu cum este – nu doar prin întruparea mea ca Sam, ştiu cum este la nivelul fiinţei, al To Bi Wah, ca suflet, esenţă – cât de puternică, de grea şi de seducătoare este energia Pământului. Ştiu că uneori vă spuneţi vouă înşivă… care este termenul vostru uman... “Este o porcărie”. (râsete) Cred că asta vă aud spunând. “De ce sunt eu aici?” Dar, ştiţi, energia Pământului este foarte seducătoare acum. Orice joc se joacă... orice jucători, oh, se întorc acum. Este atât de seducătoare, de asemenea, pentru că vă spune că trebuie să fiţi aici. Asta este seducător şi nu este bine sau rău. Este doar seducător.

Este foarte seducătoare pentru suflet iubitor, aşa cum sunteţi voi, care a petrecut multe vieţi pe Pământ, unul care înţelege fizica spirituală a Pământului şi cum se aplică familiilor voastre spirituale din alte tărâmuri. Este foarte seducătoare. Vă va atrage aici într-o clipă, pentru că aici se petrece. În tot universul, în toate dimensiunile, acesta este punctul fierbinte, este punctul de acţiune, iar aici cerul, Pământul şi alte dimensiuni îşi vor face transmutarea. Nu este vorba despre o mică bandă de oameni cu corpuri fizice care încearcă să iasă din capcana lor, încearcă să se întoarcă în paradis. Este vorba de transmutarea întregii creaţii, la a cărei creare aţi contribuit, o mişcare sau transformare ce trece mult dincolo de ce vă puteţi imagina acum. Aşa că în loc de a încerca să vă imaginaţi mental, haideţi doar să simţim. Haideţi să simţim în inimă.

Acum să nu-mi spuneţi că nu ştiţi cum să simţiţi. Ştiţi cum să simţiţi. Voi doar aţi pus un lacăt pe simţiri, astfel încât să nu trebuiască să simţiţi. Poate că asta este senzaţia nevoii de a plânge, care iese acum la suprafaţă. Poate că aceasta este partea care spune: „Nu mă mai închide undeva departe. Nu mă mai închide în afară”. Este o parte din voi care realmente simte, o parte din voi care este cu adevărat conştientă. Vrea să vină la suprafaţă şi strigă, vrea să iasă la lumină.

Haideţi să stăm câteva momente aici, ca să respirăm adânc în spaţiul sigur. Acordaţi permisiunea corpului vostru, minţii voastre, spiritului vostru, fiecărei părţi din voi. Daţi-le voie să se relaxeze în timpul sesiunii noastre. Poate că aceasta este cel mai valoros lucru pe care îl facem atunci când ne adunăm. Este un răgaz. Este timpul de a elibera, pur şi simplu, de a lăsa jos armura de bătălie, de a renunţa la orice tip de bariere de protecţie din jurul vostru. Şi înţeleg de ce le-aţi ridicat. Lucrurile sunt foarte, foarte intense în afară.

Iar intensitatea... pe măsură ce eu vorbesc, voi doar respiraţi. Intraţi în interiorul vostru. Simţiţi-vă pe voi înşivă. Nu toate energiile lumii din afară, ci doar pe voi înşivă acum. Este în regulă să faceţi asta, nu este egoist. De fapt, este unul din cele mai mari daruri pe care vi le puteţi oferi vouă înşivă. Voi ştiţi că puteţi renunţa pentru o clipă, puteţi lăsa jos energiile şi ataşamentele faţă de copiii voştri, de soţi sau soţii, de serviciile voastre, de afaceri şi faţă de marile schimbări de pe Pământ de acum şi reveniţi la voi înşivă. Întoarceţi-vă la voi, la acest vehicul sacru pe care îl numiţi corpul vostru, la acest dispozitiv numit minte. Întoarceţi-vă la voi, la spiritul vostru, în acest moment. Doar continuaţi să respiraţi pe parcursul timpului în care vom vorbi astăzi şi simţiţi-vă pe voi înşivă. Este foarte intens în afară. Este un timp măreţ pe Pământ, dar, da, este foarte intens.

Noi avem un mod anume de a măsura diverse caracteristici pe Pământ – energia, conştiinţa, expansiunea sau contractarea. Avem un mod de a măsura încotro se îndreaptă omenirea pe o perioadă scurtă de timp, nu pe sute de ani. Realmente nu este posibil şi oricine ar crede aşa ceva priveşte doar un singur potenţial. Acum ne este greu să vedem mai departe de trei sau patru ani. Nu datorită datei de 21 decembrie 2012, doar pentru că totul este atât de fluid acum şi pentru că sunt mai multe potenţiale ca oricând înainte. Nu există doar potenţialul de a merge pe drumul din stânga sau pe drumul din dreapta. Este un potenţial pentru multe, multe drumuri diferite. Astfel că este dificil pentru orice fiinţă angelică să vadă la mai mult decât la câţiva ani distanţă.

Energiile sunt extrem de înalte, aşa cum ştiţi, iar voi le simţiţi. Nu uitaţi asta. Nu uitaţi să vă rezervaţi timp pentru voi înşivă, iar când spun asta nu vorbesc despre una sau două respiraţii. Vorbesc despre o oră sau două. Corpul vostru are nevoie. Mintea voastră are nevoie, spiritul vostru.

Editorialul lui Tobias

Înainte de a intra în Shoudul de astăzi, subiectul despre care am vorbit cu toţii înainte, iar apoi l-am pus la un loc şi l-am livrat ca pachet drăguţ şi unificat... apropo, astăzi a fost foarte dificil. Pe măsură ce am strâns energiile voastre, ale tuturor, pe măsură ce am strâns energiile celor ce vor citi acest material mai târziu, erau multe subiecte de acoperit, multe lucruri diferite. Am avut nişte dificultăţi în a determina despre ce să vorbim. Dar înainte de a intra în acele energii, aş vrea să fac aici un editorial mititel. Nu fac asta prea des şi menţionez că este editorialul MEU, nu neapărat energia unui Shoud, care ne reprezintă pe toţi.

Am vrut să fac unele comentarii despre ceva în legătură cu care devin tot mai conştient prin intermediul lui Sam, iar comentariile sunt legate de expresia „Ordine Mondială”. A fost rostită de curând, la reuniunea G20[1]. Dacă priviţi omenirea, ceea ce se petrece este că pentru prima dată într-un timp foarte, foarte lung, poate că aţi putea spune că pentru prima dată în istoria Pământului, energiile vin la un loc pe o bază globală.

În trecut naţiunile erau separate pe toate căile, de la limbi la autorităţi şi la sisteme financiare. Ele erau protejate şi apărate prin războaie, prin acţiuni subversive. Toţi ţineau de teritoriul lor. Era o formă de putere. Erau multe lupte şi multe vieţi omeneşti erau răpuse pentru a menţine un teritoriu definit şi cultura din acel teritoriu.

Ceea ce se petrece acum, prin sosirea tehnologiei moderne, este că lumea se globalizează. Acum, într-un înţeles obişnuit, voi aţi spune: “Ei bine, da, fireşte, suntem o planetă. Avem o legătură comună ca oameni şi ca îngeri şi ar avea sens doar dacă ar exista globalizarea. Ar avea sens doar dacă ne-am strânge la un loc pentru a discuta atât diferenţele dintre noi, cât şi asemănările, şi ar avea sens dacă am privi chiar acum la sistemele financiare, dacă am privi la autorităţi şi la relaţia dintre guverne. Ar avea sens dacă am privi toate diversele puncte şi am ajunge la consensuri sau acorduri, dar onorând şi oferind recunoaştere diferenţelor dintre culturile noastre, nu închizând porţi sau creând ziduri noi”.

Astfel că acum se discută, ceea ce a început cu ceva timp în urmă, despre Ordinea Mondială. Iar discuţia despre Ordinea Mondială a fost – cum să spun – înfierată sau demonizată. Mai sunt şi cei ce spun: “Acesta este sfârşitul. Este Apocalipsa. Este sfârşitul lumii. Acum vine Satana la conducere”. Şi mai sunt şi cei care spun că din momentul în care veţi avea o monedă unică pentru întreaga lume va fi începutul sfârşitului, pentru că cei care caută puterea, cei care controlează acum puterea, vor prelua controlul asupra întregii omeniri.

Şi o să pun aici cei doi cenţi ai mei – sau doi euro, ce or fi ei (râsete) – şi o să vă rog pe fiecare să discerneţi – în modul vostru propriu, dar discerneţi. Dar trebuie să îmi exprim vocea mea în asta. Este momentul ca lumea să se strângă la un loc. Este timpul ca războaiele să înceteze. Este timpul ca aceia care încearcă să protejeze şi cei care încearcă să fie foarte închişi – cultural, politic şi în toate celelalte moduri – să realizeze că Pământul va merge înainte atunci când va exista consens şi când va exista un acord chiar şi asupra dezacordurilor. Lumea va merge înainte atunci când noua limbă – o limbă globală – începe să-şi preia locul în lume. Şi nu este vorba despre a încerca o conformizare a tuturor şi de a-i face pe toţi exact la fel, ci despre a lega unele dintre insule. Este vorba despre sfârşitul erei războaielor şi diferenţelor.

Odată ce oamenii şi odată ce guvernele ajung să înţeleagă cât de asemănători suntem şi ajung să înţeleagă că suntem cu toţii oameni într-o călătorie. Nu suntem chinezi şi nu suntem doar israelieni, nu suntem doar brazilieni sau canadieni, suntem oameni pe această planetă măreaţă. Oamenii toţi, în cea mai mare parte, lucrează cu toţii către acelaşi scop, pentru a face aici PLANETA, pentru a o face exemplul strălucitor pentru familiile angelice, pentru restul universurilor, pentru restul dimensiunilor. Tot restul creaţiei priveşte acum ce se petrece pe Pământ, iar ceea ce se petrece pe Pământ afectează tot restul. Nu ar avea sens ca noi, ca îngeri umani, să dezvoltăm nişte legături între noi?

Acum, unii spun că orice fel de Ordine Mondială va fi vreun soi de stat neofascist, controlat de grupuri, familii sau conspiraţii care vor să preia conducerea lumii. Şi asta în ce scop anume? Lumea rabdă de foame, în curând nu va mai avea energie, surse de energie, foarte curând nu va mai avea surse de apă curată şi va trece prin multe tulburări. Aşa că v-aţi putea întreba: de ce ar vrea cineva să preia conducerea lumii?

Văd pe Pământ o mişcare cum nu am mai văzut vreodată. Există lideri politici inspiraţi. Înţeleg că mai sunt şi lideri foarte blocaţi, din Vechea Energie, dar veţi vedea o nouă specie şi o nouă generaţie de lideri cu adevărat lipsiţi de egoism în ceea ce priveşte serviciul lor, lideri ce sunt cu adevărat inspiraţi. Voi îi cunoaşteţi şi îi cunosc şi eu, pentru că ei sunt cei care împărtăşesc cu noi timpul petrecut pe Noul Pământ. Cei vechi – liderii politici şi de afaceri din Vechea Energie – nu merg pe Noul Pământ. Nu îi atrage. Dar există acum o nouă generaţie de oameni inspiraţi care îşi găsesc calea către guverne. Ei vor apărea şi în afaceri, pe măsură ce schimbarea din mediul de afaceri devine prevalentă. Ei intră în dreptul lor sau îşi ocupă propriul loc în domeniile medicinei, psihologiei şi spiritualităţii.

Aşa că, dragi Shaumbra, eu văd reacţia adversă, frica şi conspiraţia pe care mulţi încearcă să le împrăştie acum în legătură cu Ordinea Mondială. Din nou, priviţi aceasta prin voi înşivă, dar pentru prima dată într-un timp foarte, foarte lung lumea vine la un loc. Şi a fost o şansă excelentă de a veni la un loc, fiindcă, ştiţi voi, majoritatea oamenilor, – majoritatea oamenilor, marea lor majoritate – cred că mai este şi altceva. Acolo este lumea spiritului, este lumea a ceea ce aţi numi Dumnezeu, iar ei sunt parte din ea. Majoritatea oamenilor de pe Pământ cred în ceva ce ei ar numi viaţa de după viaţă, dar este doar continuitatea sufletului, evoluţia lui. Majoritatea oamenilor cred în îngeri, îngeri care sunt alături de ei – da, sunt –, care sunt acolo ca să-i iubească şi să-i învelească în pătura compasiunii şi înţelegerii. Exact de asta au nevoie oamenii acum.

Majoritatea oamenilor cred în ceea ce aţi numi bine. Ei cred în bine. Foarte, foarte puţin oameni au o agendă sau ură sau control ori... ştiu că vedeţi multe lucruri oribile care se petrec acum pe lume, dar există acolo şi oameni care se află la punctul de ruptură şi nu ştiu ce să mai facă. Mai sunt şi câţiva anume care caută putere şi control – câţiva anume. Sunt şi cei care sunt împotrivă şi complotează, dar vă voi spune acum că nu funcţionează. Nu poate funcţiona. Nu poate funcţiona. Fie că este vorba despre un guvern, despre o afacere sau un grup de fiinţe însetate de putere, fie că este vorba despre unele din acele, da, fiinţe extraterestre care au venit pe Pământ şi au preluat o formă umană – nu sunt multe, dar sunt câteva –, iar ele încearcă să-şi impună agenda lor, provenită din societăţile lor extraterestre. Nu va funcţiona.

Conştiinţa Pământului este prea înaltă acum. Iubirea şi bunătatea din inima şi sufletul oamenilor de pe Pământ sunt prea bune şi prea înalte acum. Dorinţa de a merge înainte în Noua Energie şi de a merge pe valul Noii Energii şi al Saltului Cuantic a înaintat prea mult şi acum este mult prea înaltă. Astfel că ceea ce se petrece este că oricine încearcă să controleze, oricine manipulează, oricine conspiră împotria iubirii şi a voinţei libere a oamenilor de pe Pământ nu va ajunge prea departe.

Poate vor ţipa şi vor urla, vor ameninţa şi vor induce frica, dar, dragi, dragi Shaumbra, conştiinţa omenirii se află acum la un punct în care oricare dintre aceste energii manipulatoare, lacome, se vor întoarce la ei. Se vor întoarce direct la ei. Nu pentru că voi trebuie să le aruncaţi înapoi la ei, nu pentru că voi trebuie să faceţi ceva, ci pentru că omenirea este cu adevărat inspirată.

Ştiu că sunt zile în care citiţi sau ascultaţi ştirile, dar o să vă cer să lăsaţi asta deoparte un timp. Staţi departe de ele. Mulţi dintre voi deja aţi făcut alegerea asta. Staţi o săptămână departe de ştiri, chiar şi de ziare, de ştirile de la radio – oricare dintre ele – şi vreau ca voi să mergeţi şi să simţiţi omenirea, să simţiţi conştiinţa oamenilor de pe Pământ. Uitaţi de ştiri, pentru că ele se centrează pe părţile dramatice, cele de hrănire din voi. Media axată pe ştiri, conform opiniei mele din Editorialul Tobias, se hrăneşte – din păcate. Virusul energiei sexuale sau oricum vreţi să-i spuneţi s-a infiltrat aici, pentru că este un festin de hrană pentru el, aşa că a intrat direct în media.

Astfel că, dragilor, simţiţi conştiinţa umană. Haideţi să facem asta împreună, acum. Haideţi să simţim conştiinţa umană a tuturor sufletelor dragi de pe tot Pământul. Simţiţi-le feţele, simţiţi-le energia, simţiţi bunătatea lor. Ştiţi, există o expresie care este folosită de unele forme de viaţă din universul vostru fizic. Ei numesc Pământul planeta bunătăţii. Planeta bunătăţii. Ei simt binele care este aici. ei ştiu că aici vin fiinţele avansate. Şi, da, sunt momente în care orice fiinţă s-ar rătăci sau ar ceda ori s-ar juca cu puterea, dar, în ansamblu, aceasta este planeta bunătăţii. Vă invit să simţiţi energiile celor care vor să inducă frica, ale celor ce vor planta îndoiala. Şi vă invit să mergeţi şi să simţiţi bunătatea omenirii, căci aceasta, doar ea însăşi, ne va purta în acest timp nou şi miraculos.

Sfârşitul editorialului, vă mulţumesc! (aplauze)

Oh, dragilor, de fapt trebuie să vă spun că aici îmi fac încălzirea, pentru că Sam va fi un mare orator. El o să... lucrăm cu asta şi cu energiile sale, pentru că el iubeşte oamenii tot atât de mult ca şi mine, pentru că el înţelege dificultăţile şi provocările, dar şi incredibila cantitate de iubire.

Voi trece mai departe şi vom merge la subiectul nostru de astăzi.

Oaspetele de astăzi

Mai întâi, oaspetele nostru de astăzi, un oaspete pe care îl cunoaşteţi foarte bine, foarte drg şi apropiat fiecăruia dintre voi – aspectul vostru care merge regulat pe Noul Pământ. Oh, dragilor, sunteţi acolo. Sunteţi activi şi foarte ocupaţi. Nopţile voastre sunt intense, pentru că atunci vă faceţi lucrarea adevărată pe Noul Pământ. Da, ştiu că vă plângeţi în legătură cu somnul vostru şi cu visele stranii pe care le aveţi şi despre toate celelalte, dar sunteţi atraşi acolo în multe moduri. Voi vorbi despre asta într-o clipă, dar acum invitaţi... oh, aţi putea chiar spune că este o parte geamănă a voastră. Este o expresie a voastră.

Voi mergeţi acolo în timpul viselor cu ochii deschişi. Mergeţi acolo, uneori, atunci când conduceţi maşina. Alt moment în care vă place să mergeţi acolo este atunci când mâncaţi, dintr-un motiv ciudat. Ah, este un timp minunat. Voi decolaţi şi mergeţi pe Noul Pământ, iar apoi vă umpleţi burta şi satisfacţia devine dublă în multe moduri. Aceasta este o parte din voi care este foarte, foarte integrată ce ceea ce se petrece acolo. Este o parte din voi care iubeşte omenirea şi acest Pământ bun, acest loc al iubirii. Astfel că petreceţi mult timp acolo şi nu din spirit de obligaţie, ci, pur şi simplu, doar pentru experienţă şi doar pentru iubire.

Invitaţi acea parte din voi să stea alături de voi astăzi, în timpul Shoudului. Invitaţi acel aspect. El ajută la dezvoltarea noii conştiinţe, ceea ce aţi numi tipare. Vă ajută să dezvoltaţi noi surse de hrană, noi tehnologii agricole. Ştiu că s-ar putea să nu ştiţi nimic despre seminţe, sol, germinare, polenizare încrucişată şi hibrizi – nu contează.

Noul Pământ nu este neapărat un loc al tehnologiei mentale. Noul Pământ este un loc al imaginaţiei. Este un loc al inspiraţiei şi al infuzării conştiinţei. Este un loc unde merg, de exemplu, aceia dintre voi care lucrează cu agricultura, pentru că ei înţeleg că este foarte importantă pentru omenire acum. Ultimul lucru pe care ni l-am dori sunt revoltele din cauza lipsei de hrană – şi vor fi -, însă ultimul lucru de care avem nevoie este ca acestea să devină copleşitoare. Ultimul lucru de care avem nevoie este manipularea resurselor de hrană. Aşa că voi lucraţi extensiv cu tehnologiile agricole.

Ce faceţi voi? Vă imaginaţi. Voi vă imaginaţi nutrienţi. Voi vă imaginaţi conexiuni între Pământ, Gaia, pentru care vă asumaţi acum responsabilitatea, şi vă imaginaţi conexiunile dintre energiile interdimensionale şi o sămânţă micuţă. Voi vă imaginaţi cum vă îndepărtaţi de modurile arhaice ale aducerii energiei într-o sămânţă din care creşte o plantă, care trebuie să-şi extragă hrana din Pământ şi îl secătuieşte. Voi imaginaţi ceva mult mai măreţ – plante care pot aduce prana sau energia din ceea ce pare a fi aer. Asta faceţi voi!

Sunt puţin pasionat aici... (râsete), iar apoi Cauldre spune că vorbesc prea repede. Ştiu că mulţi dintre voi nu au engleza ca limbă maternă, ci traduceţi. Simţiţi şi energia, de asemenea. Aşa că invitaţi acel aspect al vostru să stea astăzi lângă voi şi cunoaşteţi-l în tărâmul pământesc. Cunoaşteţi-l. Cunoaşteţi partea din voi care iese în afară ca să imagineze o nouă energie măreaţă. Nu doar să vorbească despre ea, ci să o şi aducă aici pe Pământ, să o transporte această conştiinţă nouă de la o dimensiune la alta şi să o aducă aici. Respiraţi adânc.

Astfel că deseori acest aspect al vostru, parte voastră geamănă, a ieşit în alte tărâmuri. Nu prea a avut multe şanse de a fi invitat aici şi ce oportunitate are astăzi! Iar când faceţi asta se deschid şi culoarele pentru a aduce acea conştiinţă aici, înapoi pe planetă.

Nu contează

Subiectul numarul unu: nu contează. Într-adevăr nu contează. Când veţi trece, în următorii doi ani, prin vremuri dificile, vă invit să vă amintiţi nu doar fraza “nu contează”, ci esenţa din spatele său. Voi sunteţi călători în timp – voi toţi. Voi deja aţi ajuns acolo. Deja aţi făcut asta. Acum doar o experimentaţi.

Nu contează. Cauldre ne spune că asta sună ca un bobârnac sau ca nepăsare ori lipsă de compasiune. Deloc. Nu contează. Micul pachet de energie şi conştiinţă din această mică frază este cheia voastră. Este cheia care vă împiedică să ajungeţi blocaţi în minte. Iar aceasta va fi una din tendinţele cele mai mari acum – să fiţi blocaţi în minte. Există o energie generală pe Pământ în legătură cu absorbirea oamenilor în minţile lor. Este parte a procesului dualităţii. Este parte a procesului fiinţelor – energiilor – care vor să vă întoarcă aici. Şi este, de asemenea, parte a reamintirii voastre despre Atlantida. În esenţă aţi fost... aţi putea spune hipnotizaţi sau atât de mult concentraţi pentru a intra în minte încât încât mai continuaţi să repetaţi iar şi iar acele tipare.

Există o proiecţie energetică sau un implant în fiecare om de pe Pământ, fie că a fost în Atlantida, fie că nu. “Atunci când este frică, atunci când este îndoială, atunci când este confuzie, intră în minte”. Este ca un laser, o rază care vă aruncă imediat acolo. Un implant foarte, foarte vechi şi puteţi face acum alegerea de a trece dincolo de el. Dar ceea ce se petrece cu majoritatea oamenilor acum, în acest timp de frică, îndoială şi confuzie, este că sunt atraşi automat înapoi în minte.

Acum, în minte, ei ajung şi mai confuzi şi mai blocaţi. În minte le lipsesc energiile creative, iar când intră în minte se află în propria lor închisoare. Nu vreau să spun că este o conspiraţie. Este doar o reminiscenţă din vremuri trecute. Este un tipar vechi.

Astfel, cheia voastră, ori de câte ori vă descoperiţi în confuzie, de câte ori vă descoperiţi pe voi înşivă în afara inimii voastre şi în afara energiei voastre integrale, este să vă amintiţi că nu contează. Aceasta va fi cheia voastră. Aceasta va fi cheia voastră pentru a vă reaminti că nu contează. Nu contează. Deja sunteţi acolo. Acum ce faceţi cu asta? Acum unde vă duceţi?

“Nu contează” este eliberarea sufletului. Probabil că este cam devreme să mergeţi şi să spuneţi fiecărui om de pe Pământ că nu contează, pentru că mulţi dintre ei nu sunt pregătiţi să audă asta. Dar pentru voi este cheia, dacă alegeţi să fie. Este fraza voastră dacă vă blocaţi, atunci când sunteţi atât de obosiţi şi de epuizaţi încât nici nu ştiţi ce să mai faceţi. Amintiţi-vă, respiraţi adânc, nu contează. Eliberaţi-vă pe voi înşivă. Eliberaţi-vă. Alegeţi pentru voi înşivă.

„Asaltul” energetic

Tema doi: destin nu există. Acesta este un alt implant care a fost... Din nou, atunci când mă refer la un implant, nu vorbesc despre vreo societate secretă sau orice altceva similar.

Şi, apropo, mă voi opri aici o clipă. Mulţi dintre voi simt un fel de asalt energetic acum. Nu toţi, dar mulţi dintre voi, iar noi putem simţi că voi simţiţi asta. Voi spuneţi: “Ce este asta?” Voi daţi vina pe voi. Ei bine, ce este asta? Ce se petrece acum, când eu vorbesc? Voi spuneţi: “Dar eu sunt în spaţiu sigur, de ce sunt în confuzie, în asaltul energiilor? De ce nu mă pot concentra aici? Ce se petrece?”

Acum energia dualităţii pe Pământ este foarte puternică, multe energii vor să stea pe loc sau să se întoarcă. S-au acumulat multă mânie şi agresiune şi multă frică este captivă în forma întunericului care vă poate simţi pe voi – vă poate simţi conştiinţa – şi face câteva lucruri. Încearcă să vă sondeze, dar nu ştie cum să facă asta, de fapt. Puteţi numi aceste entităţi stafii sau doar conştiinţa altor oameni care pluteşte în jur. Se află în sală acum. Stau cu voi în camera voastră de acasă, oriunde aţi fi, şi vă sondează. Dar atunci când vă sondează, se agravează şi devin frustrate, mânioase, apoi încep să ţipe ca nişte copii mici. Atunci când vă atrag atenţia, parte din conştiinţa voastră deviază către ele sau se concentrează asupra lor. Atunci când vă atrag atenţia, ei încearcă să vă ameninţe şi să manipuleze, iar de multe ori voi luaţi acestea de bune. Vă întoarceţi la tiparul de a gândi că este mintea voastră – şi nu este. Aici vă cer să vă întoarceţi la voi înşivă.

Voi sunteţi ceea ce alegeţi să fiţi în acest moment. Punct. Punct! Voi spuneţi: “Dar, oh, am atâtea vieţi trecute şi atâtea decizii proaste!” Atunci aşa ESTE dacă voi alegeţi asta. Dar dacă alegeţi ca energia voastră să fie cine sunteţi acum, atunci toate energiile ce vă asaltează nu vă vor manipula. Vor obosi din cauza jocului şi vor pleca în altă parte. Dar dacă ei vă vor putea bloca un timp, o vor face.

Nu aveţi de ce să vă temeţi de ele. Nu au capacitatea de a vă controla sau de a se agăţa de voi, cu excepţia cazului în care le permiteţi. Unii dintre voi, de fapt, le permit asta. Unii dintre voi iubesc jocul în care permit acestor energii sau entităţi să se agaţe de voi precum vampirii. Sunteţi atât de obişnuiţi ca alţii să se hrănească din voi, sunteţi atât de obişnuiţi să fiţi secătuiţi, încât de fapt permiteţi aceste energii. Iar apoi mergeţi la vindecători şi la dumnezeu mai ştie cine altcineva ca să lucraţi cu asta. Iar apoi doar se adună. Se tot acumulează.

Voi – VOI – trebuie să faceţi alegerea că veţi fi voi înşivă, că nu veţi permite acestor energii să se mai hrănească din voi. Este simplu precum o alegere. Aşa că hai să ne întoarcem la subiect.

Nu există destin

Nu există destin. Destinul este un sistem de credinţă care a fost – cum aţi spune voi – imprimat în conştiinţa şi minţile oamenilor. Este uşor de spus că există destin, că Dumnezeu are un plan pentru voi. Ei bine, asta nu mai merge. Era să spun alte cuvinte. Cauldre m-a oprit şi am avut un mic moment de intensitate – Cauldre şi cu mine –, pentru că nu vroia ca eu să spun ‘este un rahat’ şi… (multe râsete) El nu vroia să spun asta. Oh, Cauldre, nu contează. (şi mai multe râsete)

Dumnezeu nu are un plan pentru voi. Ei bine, asta ar fi caraghios, pentru că ar fi un tip de control, o lipsă de compasiune. De ce ar avea Dumenezeu un plan pentru voi, când Dumnezeu ştie deja că sunteţi deja acolo? Deja aţi făcut asta. Acum, Dumnezeu vă oferă darul, voi vă oferiţi darul modului în care voi vreţi să experimentaţi cum aţi ajuns acolo, dar destin nu există.

Şi la fel de negativ, aţi putea spune, sau la fel de confuz este destinul auto-impus, bazat pe trecutul karmic, pe credinţa că aţi făcut anumite lucruri ieri, în vieţi trecute, în vremurile atlante, în timpurile extraterestre, oricând altă dată, credinţa în care aveţi un destin auto-impus, în care drumul pe care aţi călătorit în trecut va crea cărarea viitorului vostru.

Şi voi spuneţi: “Da, dar am avut toate acele vieţi trecute şi am făcut lucruri groaznice, am făcut şi lucruri minunate. Am fost victimă, am fost abuzator. Aşa că, prin urmare, destinul meu este să curăţ toate acestea”. Aşa că fie curăţate. Astăzi. Chiar acum! De ce să mai aşteptaţi?! (râsete) Ce altceva mai aveţi nevoie să experimentaţi pentru a curăţa? Ce altceva… Ce lecţii vreţi să tot continuaţi să învăţaţi? Linda se întreabă dacă Adamus este aici astăzi. (Tobias râde) Eşti cam transparentă aici, draga mea. Cam transparentă. (râsete)

Aşa că nu există destin. Acesta este un sistem de credinţă care vă va limita jalnic. Unii dintre voi spun: “Dar, da, există… oh, sinele meu superior. Sinele meu superior are un plan pentru mine, un destin”. Ba nu. Sinele vostru superior... ei bine, mai întâi de toate, haideţi să nu ne referim la asta. Esenţa voastră este cea mai simplă componentă a voastră. Nu este o componentă complexă, ierarhizată. Este cea mai simplă componentă din voi şi doar vrea experienţă şi exprimare. Asta este tot. Voi – hai să nu discutăm despre ea ca despre lucruri separate –, voi, pur şi simplu, ca fiinţe divine, căutaţi experienţă şi exprimare, simţirea şi experienţa excepţională de a fi. De a fi. A fi poate fi orice vreţi voi să fie.

Atât de des voi daţi vina pe sufletul vostru sau pe esenţa voastră. Voi spuneţi: “Da, dar are un plan de ansamblu”. Planul de ansamblu este doar pentru voi, ca să vă iubiţi pe voi înşivă. Asta este tot. Iar în iubirea de sine vă veţi înţelege pe voi înşivă. Acesta este singurul plan.

Aşa că există o credinţă comună printre oameni. Marea lor majoritate cred în destin. Este o capcană. Este o închisoare. Este o experienţă. Dar ei realmente cred că există nişte fiinţe care trag nişte sfori, care aduc tot felul de obstacole peste care trebuie să săriţi voi, care zilnic creează noi labirinturi pentru voi, labirinturi în care trebuie să intraţi şi să vă descoperiţi drumul în afara lor. Poate că este tentant şi vă incită să gândiţi astfel, dar vă informez că nu există destin. Există doar alegerea. Doar alegerea.

Acum, deşi asta sună minunat, cere un volum uriaş de responsabilitate personală. Este greu să fii victimă şi să alegi. Este mai uşor să spui: “Da, este doar ghinionul meu. Este drumul meu karmic. Asta vrea pentru mine sinele meu mai înalt”. Este lipsă de responsabilitate. Este un joc. Este o iluzie. Este o experienţă, într-adevăr, dar nu aţi experimentat-o destul? Nu v-aţi săturat de ea? Nimeni nu trage niciun fel de sfori. (multe râsete, căci mâna lui Cauldre se mişcă peste cap) Nu există sfori deasupra sau sub voi. Vă încurajez pe fiecare să faceţi un pas în faţă şi să vă asumaţi responsabilitatea pentru viaţa voastră.

Oh, aici apare micuţa ceartă pe care o avem voi şi cu mine. „Tobias, eu am încercat să aleg o dată şi nu a mers. Aşa că, prin urmare... (Linda spune: ‘Ai citit întrebările?’) … renunţ. Nu ştiu de ce spui că noi putem alege, pentru că nu funcţionează”. Wow! Staţi o clipă. Mai întâi, aţi avut programarea şi experienţa din multe vieţi conform căreia nu aveţi nicio alegere. Necesită puţină practică şi puţină încredere de sine în alegerile voastre. Saint-Germain îmi spune de lângă urechea lui Cauldre că circa 88,2% (râsete) din alegerile voastre implică alţi oameni. Sigur veţi pierde acel joc! Atunci când vorbesc despre alegere, vorbesc despre alegerea pentru voi înşivă.

Acum, nu spuneţi: “Ei bine, alegerea mea pentru mine este să am o relaţie cu cineva”. Eh… implicaţi pe altcineva. Sunteţi o fiinţă suverană. Faceţi o alegere pentru voi înşivă, pentru voi. Şi mai spuneţi: “Ei bine, aleg abundenţa, unde este?” Oh, este pe drum. Este pe drum, cu adevărat, dar voi înţelegeţi că o parte din voi necesita o curăţare, o transmutare naturală a unora din sistemele voastre de credinţă vechi. Iar uneori nu apare doar ca un cazan cu aur pe podeaua din faţa voastră. Este un proces întreg care implică fiecare aspect al vostru care a fost vreodată în lipsa abundenţei care trece printr-un tip de transformare şi integrare.

Uneori alegerile voastre sunt foarte exacte, sunt foarte focalizate. Spuneţi: “Bine, vreau ca astăzi cineva să-mi dea un costum nou de haine pur şi simplu”. Jucaţi jocuri. Vă puneţi la încercare pe voi înşivă şi puneţi la încercare şi răbdarea lui Saint-Germain când faceţi asta. (râsete) Noi vorbim despre alegerile mari. Vorbim despre a nu fi foarte exacţi acum. Atunci când vă veţi pricepe foarte bine la alegeri, atunci când vă amintiţi că puteţi alege, puteţi începe să intraţi în detalii. Dar acum alegeţi lucruri pentru voi înşivă.

Acum, printre lucrurile elementare este abundenţa. De ce să nu aveţi abundenţă? Sănătatea. De ce să nu fiţi sănătoşi? Ceea ce aţi numi pasiunea. Pasiunea este naturală. Pasiunea este exprimare adevărată. Voi aveţi tendinţa de a fi foarte, foarte exacţi, literali, încât vă provocaţi singuri că nu ştiţi să faceţi alegeri.

Pe Noul Pământ avem un întreg campus dedicat înţelegerii procesului alegerii, care mai este numit şi „De ce naiba este aşa de greu pentru oameni să facă o alegere şi să o manifeste?” Vă sugerez, dacă nu aţi fost deja acolo, să petreceţi ceva timp acolo. Uneori aveţi o terminologie foarte definită sau un concept asupra alegerii. Vreţi să devină foarte materială, vreţi să fie rapidă şi, din nou, o folosiţi ca mijloc de testare a voastră sau a lui Dumnezeu. Înţelegeţi cum este cu adevărat să faceţi o alegere profundă pentru voi înşivă, o alegere în care înţelegeţi că nu contează. Este vorba despre cum vreţi să experimentaţi viaţa.

Haideţi să respirăm adânc.

Noul Pământ

Subiectul trei… da, ajungem acolo foarte repede. Subiectul trei: Noul Pământ – ce se petrece. Ei bine, nici nu mai este nevoie să spunem, pe Noul Pământ este o activitate imensă din cauza schimbărilor uriaşe ce au loc pe planeta Pământ.

Noul Pământ înseamnă în principal trei lucruri. Noul Pământ este o sală de cursuri pentru toate fiinţele angelice care nu au mai fost pe Pământ în formă fizică. Voi sunteţi învăţătorii, voi aţi trăit vieţi pe Pământ. Studenţii provin, în principal, din familiile voastre spirituale, dar voi sunteţi învăţători şi pentru cei din alte familii spirituale. Voi le spuneţi poveştile voastre – poveşti amuzante, trebuie să spun, poveşti profunde şi înţelepte.

Acum, pentru caracterul vostru uman de aici s-ar putea să nu pară prea mare lucru, dar să spuneţi unui înger care nu a mai fost niciodată pe Pământ cum este să mănânci – ei nu înţeleg. Nu au conceptul. Este cu adevărat dificil, aşa că trebuie să lucraţi cu energiile – nu prin cuvinte, ci prin energii – şi încercaţi să îi ajutaţi să înţeleagă. Ei vă vor adresa întrebări precum: “Ei bine, de ce aveţi nevoie să mâncaţi? Ei bine, de ce muriţi dacă nu mâncaţi?” Iar aceasta stârneşte discuţii foarte, foarte bune la alte niveluri ale Noului Pământ. De ce mai au oamenii nevoie să mănânce? Este un format foarte vechi. Este o condiţionare foarte veche şi voi aţi acceptat-o – că aveţi nevoie să mâncaţi. Atunci când aţi început să parcurgeţi întrupările aţi spus: “Bine, trebuie să mănânc”. Iar voi credeţi că aveţi nevoie să mâncaţi, nu-i aşa?

În realitate nu este aşa. Într-un fel sunteţi foarte obişnuiţi să vă extrageţi energiile din surse arhaice şi primare – plante sau animale – pentru a stimula, a hrăni şi a vă îngriji corpul. Dar de fapt nu aveţi nevoie să mâncaţi. Există moduri noi de a face asta, iar aceşti îngeri, cei care nu au mai fost oameni înainte – haideţi să folosim pentru ei cuvântul „cristale” – pun aceste întrebări şi ne fac pe mulţi dintre noi să spunem: „Hmmm. Hmmm, de ce facem asta în acel mod?”

Îngerii noi, fiinţele, vorbesc despre relaţii. Acum, există o corelare sau o paralelă cu relaţiile angelice, dar fiinţele angelice nu au nevoie să aibă – cum spuneţi voi – un opus, feminin sau masculin. Ele nu au interludiul vostru fizic. Există relaţii în tărâmurile angelice – aş spune că ele sunt mai mult prietenii ce rezistă sau o onorare –, dar ei au dificultăţi în a înţelege relaţiile umane, aşa cum avem şi noi toţi. (râsete, râde şi Tobias)

Aşa că imaginaţi.vă pe voi înşivă pentru o clipă – este foarte, foarte real – atunci când mergeţi noaptea pe Noul Pământ pentru a preda, unul dintre îngeri spune: “De ce fac oamenii sex?” Ei nu înţeleg. „De ce oamenii îşi doresc o relaţie cu alt om, iar apoi se ceartă… apoi divorţează, iar după asta se întorc în altă viaţă împreună?” (râsete) Iar voi încercaţi să le explicaţi. Astfel că Noul Pământ este sala de clasă pentru cristalele ce vin.

Până foarte de curând, foarte, foarte puţini oameni care au trăit vieţi pe Pământ veneau pe Noul Pământ ca să înveţe. În general ei mergeau în ceea ce Adamus numeşte tărâmurile apropiate. Dar acum începem să vedem că oameni care erau captivi şi blocaţi caută o nouă inspiraţie. Ei încep să apară pe Noul Pământ între vieţi. Iar voi începeţi să creaţi cursuri numite “Noua Conştiinţă, nivel de bază – Cum să fii om şi înger în acelaşi timp”. Voi începeţi să le vorbiţi despre lucrurile pe care le-aţi învăţat. Voi aţi început să le vorbiţi despre alegere. Le vorbiţi despre suveranitate. Le vorbiţi despre matricea extinsă de sisteme de credinţă şi despre modul în care vă eliberaţi pe voi înşivă din ea. O lucrare incredibilă se face pe Noul Pământ şi acolo este foarte, foarte ocupat... acolo, oriunde ar fi.

Noul Pământ devine, de asemenea, cum aţi spune voi, o bibliotecă sofisticată a înţelepciunii multor oameni. Devine... nu este Înregistrările Akashice. Acesta este un alt tip de fizică universală sau interdimensională. Dar aici se află o bibliotecă vie, pe Noul Pământ, a înţelepciunii tuturor experienţelor voastre şi a tuturor vieţilor voastre pe Pământ. Este un depozit al călătoriei voastre, a ceea ce aţi învăţat. Este un loc ce strânge informaţia pentru ca toţi să o acceseze şi devine propria sa conştiinţă.

Noul Pământ a ajuns la un punct în care în sine a devenit o entitate – vom vorbi despre numele aceste entităţi altădată –, dar a devenit propria sa entitate, tot aşa precum Gaia este entitatea Pământului sau a fost până acum. Este o scânteie de lumină care merge în alte dimensiuni şi în alte părţi ale universului fizic, iar acea scânteie poartă raze de conştiinţă pentru alte tipuri de civilizaţii, forme de viaţă şi forme de conştiinţă. Saint-Germain va intra în unele din aceste discuţii după luna iulie. Ce sunt alte forme de viaţă? De ce sunt acolo? Cine le inspiră? Dar nu este nevoie să o mai spun, Noul Pământ este o bibliotecă vie.

Şi, mai important pentru fiecare dintre voi, Noul Pământ este locul în care noua conştiinţă a Pământului este incubată, hrănită şi născută într-un ciclu perpetuu. Nu doar o dată, ci într-un ciclu continuu.

Unii dintre voi – aproape toţi –merg acolo în mod regulat. Voi înţelegeţi problemele cu care se confruntă omenirea. Voi înţelegeţi provocările intrării în Noua Energie, pentru că aţi făcut asta voi înşivă, în formă fizică, aşa că înţelegeţi. Cele prin care aţi trecut în trup, în minte şi în spirit sunt cele prin care omenirea şi Pământul vor trece. Nu pentru că voi aţi făcut asta şi ei vă urmează, ci pentru că voi v-aţi oferit vouă înşivă experienţa lucrurilor prin care ei vor trece. Ce frământare? Ce frumuseţe? Ce iad? Prin ce eliberare va trece omenirea? Cum se vor sabota pe ei înşişi? Cum se vor înşela singuri? Ce fel de intensitate este legată de orice transformare de asemenea magnitudine? Voi v-aţi oferit aceasta mai întâi vouă înşivă, astfel încât să puteţi înţelege.

Astfel că voi mergeţi pe Noul Pământ şi ajutaţi la dezvoltarea unor potenţiale soluţii, ajutaţi, în starea voastră de conştiinţă, la dezvoltarea unei noi surse de energie pentru omenire. S-ar putea să nu fiţi cei care le inventează într-un laborator, iar apoi le patentează. S-ar putea să nu fiţi cel care scrie cartea pe această temă care să îi inspire pe alţii, dar voi sunteţi cei care lucrează la niveluri de conştiinţă nevăzute pe Pământ, astfel că sunteţi ajutorul care inspiră.

Şi ce faceţi voi? Cercetaţi necesităţile Pământului. Voi priviţi la condiţiile sale acum, voi priviţi la plecarea Gaiei, voi priviţi la responsabilitatea omenirii, priviţi la evoluţia sufletului şi la expansiunea Spiritului – de fapt voi, într-un mod dinamic, accesaţi, măsuraţi şi simţiţi aceste lucruri diferite, iar apoi vă spuneţi vouă înşivă: “Care este soluţia – în termeni non-tehnici, non-mentali – care este conştiinţa inspirată pentru asta?”

Voi vă imaginaţi sau vă extindeţi conştiinţa nu către ceva definit, nu către ceva precum puterea vântului ori modul în care să extrageţi energie din recolte sau altceva, ci vă extindeţi conştiinţa într-un mod deliberat şi foarte învăţat în toate tărîmurile, nu doar structura fizică a Pământului, ci în toate tărâmurile şi simţiţi energia. Îi simţiţi capacitatea. Voi simţiţi care este diferenţa dintre conştiinţă şi energie şi ceea ce se află între toate punctele conştiinţei, ceea ce, apropo, este o energie latentă ce aşteaptă să fie activată. Voi intraţi acolo, în starea voastră de conştiinţă, şi simţiţi cum este să activaţi acel potenţial energetic latent.

Atunci când cercetaţi pe Noul Pământ voi intraţi în niveluri ale fiziologiei umane care merg mult mai departe decât orice este practicat pe Pământ acum, şi cercetaţi şi psihologia umană, un subiect foarte, foarte complex şi foarte mental. Voi mergeţi foarte dinamic către punctele energiei sale. O măsuraţi. Sunteţi bine pregătiţi pentru asta, voi aţi ajutat la dezvoltarea tehnicilor de măsurare. Voi ajunge şi la întrebările voastre imediat. Vă întrebaţi: “Unde este prăpastia aici?” Umm, ajungem şi la asta. Voi contribuiţi la înţelegerea psihologiei umane, iar apoi simţiţi soluţiile pentru ea – soluţii ale Noii Energii. Nu soluţii care se află acum în vreo carte de pe Pământ, fiindcă, minus foarte puţine excepţii, ele nu se află acolo. Nu vă veţi duce la vreo bibliotecă la ceva ce a fost scris în 1953 ca să descoperiţi răspunsurile pentru psihologia umană.

Iar voi şi cu mine discutăm mult. Una din luptele dintre Adamus, Kuthumi, eu şi voi toţi – voi continuaţi să vreţi să vă întoarceţi la cercetarea umană veche, iar noi continuăm să spunem că această cercetare este efectuată acum pe Noul Pământ.

Apa. Apa este o componentă foarte importantă pentru Pământ. Sursele de apă curată, pură, care sunt cunoscute şi accesibile oamenilor, seacă. Nimic nu va crea mai rapid o revoltă adevărată decât lipsa apei. Oamenii pot mânca diverse lucruri – iarbă din pământ, se ştie că au mâncat scoarţă de copac şi cam orice atunci când le era teribil de foame. Dar când lipseşte apa, apa curată care să intre în sistemul uman, aceasta va crea confruntări destul de aprinse. Astfel că mulţi dintre voi care înţeleg acest principiu de bază lucrează asupra apei pe Noul Pământ.

Sunteţi asistaţi, desigur, de cei care au fost savanţi, chimişti şi fizicieni pe Pământ, care nu sunt neapărat orientaţi spre spiritualitate, dar care şi-au găsit cumva calea spre Noul Pământ. Astfel că o împletire a expertizei lor tehnice susţine expertiza conştiinţei voastre şi vă ajută să exploraţi noi surse de apă, cum să purificaţi apa, cum să o desalinizaţi şi, mai important, cum să reduceţi dependenţa de apă. O dependenţă există. Va dura ceva timp, dar recoltele absorb o cantitate uriaşă de apă. Voi absorbiţi o cantitate uriaşă de apă şi nu este necesar să fie aşa.

Acum, ştim că noi v-am spus să vă hidrataţi, să beţi apă şi toate celelalte. Corpul vostru poate atrage ceea ce îi este necesar din aer. Din aer. Nu vă spun să vă faceţi singuri un program de raţionalizare a apei, dar ceea ce vă spun aici este că voi lucraţi la noi soluţii pentru apă.

Despre mâncare am vorbit mai devreme – cum să hrăniţi sau cum să daţi hrană oamenilor. Voi lucraţi la soluţii care merg mult dincolo de recolte. Mergeţi departe în alte tărâmuri. Cum se reajustează pe sine ADN-ul uman pe scară largă, de masă, astfel încât nu mai este nevoie să fie atât de primitiv în acceptarea, digerarea şi procesarea surselor de hrană, încât să fie nevoie să elimine aproape tot ceea ce ingeră? Este un mod al Vechii Energii de a vă oferi hrana.

În prezent voi lucraţi la căi ce sunt foarte, foarte sofisticate, în legătură cu transportarea corpului fizic energetic – nu a corpului vostru fizic, ci a componentei sale energetice – în alt tărâm, la cum să se hrănească pe sine sau să se reîncarce cu energii îmbelşugate – energii spirituale, energii de lumină, cum vreţi să le spuneţi, dar non-fizice –, astfel încât atunci când corpul energetic se întoarce la cel fizic, trupul nu este dependent de mâncare. Este, de fapt, un plan sclipitor de simplu pe care cei mai mulţi oameni nu vor să îl accepte acum. Dar când vor vedea că alţii fac asta, se vor deschide potenţialele.

Noul Pământ este foarte, foarte ocupat. Iar ultima dată când am vorbit în profunzime despre el, ştiu că aţi fost foarte dezamăgiţi când am spus că ar putea dura 30 de ani până când Noul şi Vechiul Pământ să se contopească, până când ele să se contopească energetic absolut. Dar în toate acestea este o binecuvântare, fiindcă acum, pe Noul Pământ, voi şi alţii puteţi lucra fără să fiţi distraşi.

Dacă cele două – Pământul fizic şi cel energetic – s-ar fi contopit, ar fi cauzat imense dezagregări ale energiei şi tulburări. Ceea ce se petrece acum, cu acest volum uriaş de cercetare, de cercetare în conştiinţă – nu despre sisteme de credinţă sau altele, ci în conştiinţa adevărată în puritatea sa – acolo sunt dezvoltate percepţii imense, imense.

Este şi o mare provocare. Provocarea nu este să vă extindeţi energia şi să exploraţi unele din soluţiile pentru omenire. Provocarea este cum să le aduceţi pe Pământ. Voi ştiţi cum este când plecaţi. În fiecare noapte plecaţi în starea de vis, dar de fapt este mult mai reală decât ceea ce experimentaţi acum. Voi plecaţi în alte tărâmuri şi în multe dintre aceste nopţi plecaţi pe Noul Pământ, pentru că vă intrigă. Sunteţi fascinaţi de potenţialele sale şi vă şi distraţi acolo. Nu sunt griji. Este deschis. Este expansional şi nu este prea multă frică acolo.

Astfel că mergeţi pe Noul Pământ. În fiecare noapte, fiţi atenţi la cuvintele mele, atunci când voi, cum să spun, vă scufundaţi în starea de vis, în fiecare noapte spuneţi: „În seara asta trebuie să-mi amintesc atunci când mă întorc”. În fiecare noapte, fiecare dintre voi spuneţi: “Trebuie să-mi amintesc. Trebuie să aduc asta cu mine”. Şi în fiecare dimineaţă când vă treziţi aveţi o confuzie ceţoasă. Aveţi frânturi de vise care par să nu aibă niciun sens, iar voi spuneţi: “Cum să fiu pe Noul Pământ? Am avut nişte vise stranii şi bizare”.

Este modul în care mintea interpretează sau, mai bine spus, modul în care mintea nu înţelege cum să interpreteze o conştiinţă atât de înaltă şi creează mici fragmente – eu le numesc mici desene animate – care nu reprezintă cu adevărat ceea ce se petrece. Iar apoi pierdeţi tot. Ei bine, de fapt nu sunt pierdute, se află în alte tărâmuri. Se află încă pe Noul Pământ, dar nu le puteţi aduce aici.

Din acest motiv am vrut să vorbim despre acest subiect astăzi şi am vrut ca aspectul vostru de pe Noul Pământ, geamănul vostru, cel care are atât de multă iubire şi compasiune pentru Pământ şi omenire, am vrut ca el să fie aici, cu voi. Am vrut ca voi să înţelegeţi, ca fiinţă umană şi ca fiinţă angelică, faptul că prin voi, nu prin vreun portal energetic, nu prin vreo navă spaţială extraterestră, nu prin altcineva, prin voi această conştiinţă poate fi adusă pe Pământ.

Nu veţi face asta prin voinţă. O faceţi prin alegere. Nu o faceţi printr-o tehnică, o manipulare sau o structură – doar doar o respiraţi şi o alegeţi. Nu o solicitaţi imperativ, doar o simţiţi. Atunci când ştiţi că faceţi această lucrare şi ştiţi că este disponibilă, puteţi aduce această conştiinţă pe Pământ.

Ce faceţi apoi cu ea? Nimic. Daţi-i voie să fie aici. Aţi plantat seminţele conştiinţei înainte, în timpul lui Yeshua. Copii pierduţi ai lui Christos, cei care au venit pe Pământ acum mai bine de 2.000 de ani pentru a planta seminţele unei noi conştiinţe, ce au avut nevoie de 2.000 de ani pentru a germina. Voi ştiţi cum este să fiţi cei care plantează seminţele.

Nu înseamnă că aveţi ceva de făcut cu ea în afară de a o aduce aici, în conştiinţa Pământului. Este nevoie de un om pentru a face asta. Fiinţele angelice care nu mai fost vreodată pe Pământ nu pot face asta. Nu funcţionează. Este nevoie de un om şi este nevoie de un om care înţelege dinamica Noului Pământ, care înţelege omenirea, care se înţelege pe sine ca fiinţă spirituală divină şi suverană pentru a aduce aceasta.

Ştiţi câţi oameni de pe Pământ s-ar califica acum pentru acea lucrare? Nu prea mulţi. Nu prea mulţi care să înţeleagă cu adevărat. O să dăm şi o cifră, Adamus cercetează chiar acum. (râsete) Şi-a scos calculatorul şi îmi spune că va obţine o cifră exactă. Mai puţin de un milion – mult mai puţin, spune el – care înţeleg dinamica Noului Pământ, conştiinţa şi Vechiul Pământ, care pot fi purtătorii seminţelor tuturor acestor idei, invenţii şi soluţii pentru omenire.

Făcând această alegere conştientă, respirând-o profund şi iubindu-vă pe voi înşivă – fără de îndoială, ci cu iubire – puteţi începe să deschideţi acele coridoare, acele căi. Puteţi deveni portalul. Nu aveţi nevoie să ieşiţi şi să activaţi un portal în mijlocul Oceanului Pacific. Puteţi deveni acel portal. De fapt, chiar acum seminţe ale noii conştiinţe există efectiv în corpul vostru, în corpul vostru fizic. Ele nu sunt în formă fizică, sunt ceea ce aţi numi mici scânteieri de lumină. Dar a existat o barieră, o prăpastie. Ele există în voi, dar voi nu v-aţi acordat creditul de a le permite să stea pe Pământ, să le depozitaţi pe Pământ.

Ce binecuvântare! Ce moment frumos – da, ştiu că ne-am cam lungit astăzi, dar avem multe de vorbit – pentru a planta acele seminţe ale conştiinţei, ale conştiinţei Noii Energii, direct de pe Noul Pământ, direct din inimile inspirate ale fiinţelor angelice ca voi înşivă.

În acelaşi timp, mulţi dintre voi ezită în legătură cu dechiderea acelei voci şi a cântecului inimii voastre. Unii dintre voi ezită. Sunteţi demni ca să fiţi purtătorii şi cei care plantează seminţele conştiinţei? Mulţi sunteţi îngrijoraţi în legătură cu viaţa voastră, cu deciziile voastre, cu propriul vostru echilibru. Voi spuneţi: „Poate că nu sunt pregătit încă să plantez acele seminţe pe Pământ”. Dar acum, pe măsură ce ne alăturăm într-un asemenea timp, acum este un moment sacru şi sigur. Aveţi aceste seminţe ale conştiinţei în corpul vostru fizic. Le puteţi lăsa acolo. Lăsaţi-le în tărâmul Pământului. Lăsaţi-le în această dimensiune, lăsaţi-le ca potenţiale pentru alţi oameni, pentru cercetătorii care nici măcar nu cred în dumnezeu, pentru cei care cu adevărat încearcă să lucreze cu omenirea în aceste vremuri de mari schimbări.

Mulţi dintre voi sunt reticenţi. “Este pregătită omenirea? O să abuzeze aceste seminţe ale conştiinţei?” Într-un anume grad unii dintre ei o vor face. „Vor manipula aceste seminţe ale conştiinţei?” Unii dintre ei vor încerca. “Este puternică o sămânţă a conştiinţei? Este într-atât de puternică încât omenirea s-ar putea să nu fie pregătită pentru ea?” Doar voi puteţi răspunde acelei întrebări pentru voi înşivă. Dar voi sunteţi vectorul. Voi sunteţi purtătorii. Voi sunteţi cei care au transportat seminţele de pe Noul Pământ până aici, fără ştirea sinelui uman, dar ştiind asta foarte bine în inima voastră. Aceasta este parte a dilemei şi parte a plânsului despre care am vorbit la început. O parte din voi plânge pentru că nu sunteţi siguri. Voi nu sunteţi siguri dacă sunteţi pregătiţi sau dacă Pământul este pregătit.

Scopul acestui Shoud a fost să vă reamintească, să vă reamintească de ceea ce faceţi pe Noul Pământ şi să vă amintească de ceea ce purtaţi cu voi.

Conectarea într-un nou mod

Punctul patru o să fie foarte scurt. (râsete) Va fi foarte, foarte scurt pentru că voi deja ştiţi. Răspunsurile nu mai sunt în acelaşi loc. Energiile, conectările, s-au mişcat, s-au transformat şi s-au schimbat. Atunci când încercaţi să vă conectaţi cu soţul, soţia ori cu partenerul vostru, voi încercaţi să vă conectaţi la priza veche pentru a face conexiunea cu ei – energetic, psihic, în orice mod – şi vă întrebaţi ce nu merge bine. Atunci când încercaţi să accesaţi sursa voastră creativă, recurgeţi la priza veche. Vechea priză de telefon a fost înlocuită de cabluri RJ-45[2], metaforic vorbind. (râsete) Încetaţi să mai încercaţi să faceţi aceste prize interşanjabile.

Atunci când încercaţi să vă conectaţi la voi înşivă, la divinitatea voastră, la spiritualitatea voastră, încercaţi să vă conectaţi la ceva care a existat acum multe vieţi. Aţi avut experienţe ca preoţi, călugăriţe, rabini sau lideri spirituali pe atunci, iar acum încercaţi să vă conectaţi cu ele pentru a vă oferi spiritualitate. Nu aţi observat că priza este acoperită de praf, de mizerie, de grăsime şi murdărie şi că nici nu mai funcţionează?

Când încercaţi să vă conectaţi cu clienţii voştri – pentru aceia dintre voi care sunt facilitatori sau îndrumători – voi încercaţi să vă conectaţi cu un loc în legătură cu care aţi fost educaţi mai înainte. Încercaţi să vă conectaţi şi să trimiteţi prin acea conexiune curent al noii conştiinţe, iar conexiunea veche nu funcţionează. Există o priză nouă – de fapt este wireless. (râsete) Este un nou punct de conectare.

Atunci când încercaţi să vă conectaţi cu energia alimentelor pe care le mâncaţi, voi vă conectaţi cu ceva foarte, foarte, foarte vechi. Treceţi pe wireless. Conectaţi-vă într-un punct diferit. Atunci când încercaţi să vă conectaţi cu fizicul vostru şi să vă daţi seama ce nu este în regulă cu el sau ce încearcă să vă transmită, voi folosiţi un vechi telefon analogic. Este foarte lent, foarte lent să formaţi numărul, iar apoi încercaţi să interpretaţi mesajele corpului vostru pe baza acestui sistem arhaic. Treceţi pe wireless. Intraţi în noua conştiinţă faţă de corpul vostru. Accesaţi un alt punct al conştiinţei.

Atunci când vă folosiţi mintea, încercaţi să vă conectaţi cu valorile şi mecanismele ei vechi, iar asta vă frustrează. Mintea voastră vrea să se extindă dincolo de limitările puse asupra ei, care i-au fost imprimate în Atlantida şi care au fost consolidate de biserici şi de alte organizaţii manipulatoare pe parcurs. Conectaţi-vă într-un punct diferit. Mintea voastră vrea să se extindă. Vrea să fie implicată în creativitatea voastră. Vrea să fie implicată în exprimarea voastră. Nu vrea să mai fie blocată în propria sa minte. Este obosită de analiză, este obosită de programare, este obosită de structură, vrea să iasă din propria sa minte. Conectaţi-vă cu mintea într-un loc diferit.

Totul în jurul vostru, fie că este vorba despre maşină – aveţi conexiuni cu maşinile voastre – se conectează într-un punct diferit. Se conectează într-un punct diferit. Nu vă pot spune eu unde este conectarea voastră. Trebuie să o descoperiţi singuri, pentru că este diferită şi unică pentru fiecare dintre voi. Dar vă pot spune că este într-un loc diferit. Este într-un loc expansionat, iar discuţia despre Noul Pământ şi discuţia despre seminţele conştiinţei pe care le aduceţi ar trebui să vă ofere nişte indicii în legătură cu locul în care ar trebui să vă conectaţi.

Aud că nu mai am timp, aşa că voi încheia. Dragi Shaumbra, cât de mult vă iubim cu toţii! Cât de mult înţelegem noi ce faceţi voi cu adevărat! Cât de mult înţelegem provocările prin care treceţi!

Iar dacă putem sta acest timp scurt alături de voi, pentru a vă reaminti cine sunteţi cu adevărat, pentru a vă reaminti de veneraţia noastră pentru voi, poate că vă va ajuta să vă treziţi.

Şi aşa este.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro.