Paluu-sarja, shoud 6: "Maailmanlaajuinen säätila"
KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
 
Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
Esitetty 3.1.2009 Crimson Circlen kuukausitapaamisessa
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on, rakas shaumbra, kysymysten ja vastausten aika. Minulla oli pitkähkö pätkä keskustelua jäljellä, mutta näen, että on monia, monia, monia kysymyksiä tänään, joten säästän sen seuraavaan kertaan.
 
Yksi ehdotuksen sana minulla on. Kuten mainitsin, tämä vuosi on varsinainen tilaisuuksien vuosi jokaiselle teistä. Siksi kehotin teitä tämän shoudin alussa jättämään taaksenne jotain, mikä ei palvele teitä. Tuo ankkuri, tuo pallo ja kahle - jättäkää se taaksenne, jotta voitte havaita tilaisuuden. Kuka tietää, kenties laulukursseja shaumbralle! (Naurua)
 
Aloitetaanpa sitten tämän päivän kysymykset.
 
LINDA:
Okei. Luen tämän kysymyksen, koska en saanut siihen päätä enkä häntää. Jätän sen siis sinulle.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 1 (Linda lukee internetistä):
Tobias, entä AIDS ja ehkäisy? Ovatko kondomit tarpeettomia uudessa energiassa?
 
TOBIAS (naureskellen):
Hassua, Sam kysyi minulta tätä myös. (Naurua) Hänestä on tulossa erittäin utelias asian suhteen! AIDS, tämä AIDS-epidemia on tulosta seksuaalienergian tasapainottomuudesta, mistä puhumme SES-kurssilla, kuten sitä kutsutaan. (Lisätietoa Tobiaksen seksuaalienergiakurssista sivuilta www.crimsoncircle.com.) Tasapainottomuudet tuovat esiin sairauksia, mikä ilmentyy sellaisina kuin AIDS.
 
Jos olet todella yhdistynyt, et vedä puoleesi sellaista, joka kantaa AIDS:ia, ja siksi et tarvitse kondomin suojaa. Mutta tarkastele itseäsi. Oletko tasapainossa? Oletko eheä? Oletko rakastunut itseesi ensin? Vai käytätkö seksiä vain nautintotapana - siinä ei ole mitään väärää - vai käytätkö seksiä energeettisenä tapana ruokkia itseäsi toisella? Valinta on perimmiltään sinun, mutta teoriassa, ehdottomasti ei ole kondomin tarvetta, kun olette… Ette vedä puoleenne sellaista kumppania, silloin kun olette itse tasapainossa. Kiitos.
 
LINDA:
Okei. En ole varma, pidänkö tästä. (Naurua)
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Kysymykseni koskee runsautta…
 
TOBIAS:
Aivan.
 
SHAUMBRA 2:
… ja siinä on kaksi osaa. Ensimmäinen osa koskee sijoitusta, joka tein muutamien shaumbra-ystävien kanssa, ja asiat ovat muuttuneet muutamien kuukausien aikana. Sijoitus ei virtaa niin kuin ennen ja näyttää olevan paljon hämmennystä, kaaosta ja ennustamattomuutta. Ja sitten toinen osa…
 
TOBIAS:
Puhutaanpa tästä ensin.
 
SHAUMBRA 2:
Okei.
 
TOBIAS:
Tuot esiin hyvin kohdan, et vain henkilökohtaisessa tilanteessasi, vaan shaumbrat ympäri maailmaa ovat miettineet sijoituksiaan. On uuden energian tyyppisiä sijoituksia. Silloin sijoitatte jotain sinne, mikä tuntuu teistä hyvältä, missä tunnette olevan aitoutta, mihin yhdistytte. Sijoitatte sinne.
 
Uuden energian sijoitukset ovat hassuja, koska ne eivät aina tule takaisin teille samasta paikasta, mihin sijoititte. Hmm. Kyse on siis virrasta. Kyse on aikomuksestanne. Ja tämä sijoitus jonka teit ja jonka olet ehdottomasti menettänyt siellä, minne teit sen - älä luota sen tulevan takaisin siitä lähteestä, mihin sen sijoitit. Se tulee eri "reiästä" jossain muualla, ja sillä on mahdollisuus tulla takaisin paljon suurempana, mahdollisesti, jos päästät irti pelosta ja itsesi sättimisestä "Miksi helvetissä tein tuon sijoituksen?" ja tullen taas kerran uhriksi. Anna siis tuon sijoituksen mennä. Laitoit energiaa ulos. Sen ei nimittäin tarvitse tulla takaisin saman portin kautta. Katsele, miten runsautta tulee hyvin mielenkiintoisista ja tuntemattomista lähteistä.
 
Ja tämä on teille kaikille, shaumbra, teille kaikille. Jos ajattelette, että laitatte rahaa, sijoituksia, tiettyyn paikkaan ja saatte tietyn tuoton, ette itse asiassa toimi uuden energian kanssa.
 
SHAUMBRA 2:
Ollaksemme selkeitä - sanot siis, että menetimme rahamme? (Naurua)
 
TOBIAS:
Miten paljon selkeämmäksi vielä on tultava! (Tobias nauraa)
 
SHAUMBRA 2:
Ja mistä se tulee takaisin? (Lisää naurua)
 
LINDA:
Hengitä!
 
TOBIAS:
Juuri nyt se ei tule takaisin, koska pidät siitä edelleen kiinni. Kun kehotin ennen täältä lähtemistä jättämään jotain taakse, niin tämä olisi erinomainen sinun jätettäväksesi - vaikea jätettävä, koska se on elämäsi, mutta se oli myös vanhan energian elämä. Jätä siis se taaksesi. Se on mennyt kauas. Sano sen häipyneen jonnekin muualle. (Tobias naureskelee) Se on mennyt kauas.
 
SHAUMBRA 2:
Okei.
 
TOBIAS:
Mutta nyt-hetkessä standardina, opettajana voit vetää syvään henkeä. Se on edelleen tuolla jossain. Se leijailee, muttei tule takaisin samasta portista. Se on tuolla jossain. Anna sen olla vapaa. Anna sen olla niin vapaa, että se voi - kuin kuumailmapallo - leijailla ja löytää korkeamman tason, löytää yltäkylläisemmän laajentuneen tason ja sitten palata luoksesi. Jos sinulla on odotuksia ajasta, paikasta ja määrästä, olet taas takaisin vanhassa pelissä. Päästä siitä irti. Energia on energiaa. Se on tuolla jossain. Se on sinun. Se on sydämesi. Se on sielusi. Se on kova työsi. Anna se mennä ja katso, miten se palaa kauniilla tavoilla.
 
Ihmiset - erityisesti shaumbra - jäävät ansaan ajatellessaan, että on oltava tietty lopputulos, tai huolehtiessaan asiasta päivittäin. Siksi se ei voi liikkua eteerisen järjestelmän läpi eikä se voi liikkua taloudellisen järjestelmän läpi palatakseen luoksenne. Se on tuolla jossain. Anna sen mennä.
 
SHAUMBRA 2:
Okei. Tämä johdattaa minut runsauteni toiseen osaan. Olen päättänyt jättää työni suuren irtisanomispaketin kera, koska on yksinkertaisesti selvää, että minun on lähdettävä. Enkä tiedä, miten tehdä tuon hyppäyksen…
 
TOBIAS:
Varmasti tiedät. Suljet silmäsi ja vain teet sen! (Naurua)
 
SHAUMBRA 2:
… okei - helposti ja jonkinlaisen rahan turvin. Toivoin, että sijoitettu raha olisi ollut tukemassa meitä.
 
TOBIAS:
Typerä, typerä ihminen, kuten Kuthumi sanoisi (naurua). Haluat kulkea tuon sijoituksesi punaista mattoa pitkin, ja uusi energia ei toimi niin. Muuten, emme erottele sinua. Edustat suurinta osaa shaumbroja tässä. Sanot: "Minulla on turvaa vanhan energian työpaikassa", missä tiedät olevasi tyytymätön. Se aiheuttaa sinulle muita ongelmia. Sanot siis: "Mutta ennen kuin teen tuon hypyn, haluan tietää, miten syvä kuilu on, miten pitkä matka on toiselle puolelle ja mikä minua odottaa toisella puolella."
 
SHAUMBRA 2:
Juuri niin.
 
TOBIAS:
No, se ei ole hauskaa! (Tobias nauraa)
 
SHAUMBRA 2:
Mutta on pelottavaa tehdä tuo hyppy.
 
TOBIAS:
Haluan sinun katsovan näitä kahta tässä eturivissä - Aandrah ja On (Norma ja Garret). Haluan sinun katsovan Cauldrea ja Lindaa ja haluan sinun katsovan monia muita, jotka istuvat tässä huoneessa ja jotka ovat tehneet tämän hypyn - joskus suuren kamppailun ja huutamisen kera. Mutta he ovat tehneet tuon hypyn. Ja he kertovat sinulle omasta kokemuksestaan, että se oli pelottavaa ja se oli riemastuttavaa. Se oli kaikki tai ei mitään. Mutta se oli vapauttavaa. Ja miten pitkään olen sanonut sinulle - puhumme usein - miten pitkään olen sanonut, että uudessa energiassa ennemmin tai myöhemmin sinun on lakattava tekemästä töitä jollekin toiselle, tekemästä töitä miehen vuoksi, yhdeksästä viiteen tai mitä niitä lauluja onkaan (Tobias naureskelee omalle vitsilleen).
 
Emme sano, että sinun - kenenkään shaumbran - on lähdettävä nyt, mutta ennemmin tai myöhemmin teidän on päästävä ulos tuosta vanhasta energiasta ja etsittävä oma tienne. Kuilu voisi olla siis mailin levyinen. Se voisi olla puoli metriä. Emme tiedä. Emme oikeastaan välitä, itse asiassa. (Naurua)
 
SHAUMBRA 2:
Minä välitän!
 
TOBIAS:
Koska sinulla on nimittäin siivet. Olet vain unohtanut sen. Voit liitää. Sinun ei tarvitse yrittää kävellä tai tehdä ihmisen hyppäystä. Voit liitää. Vedä siis syvään henkeä ja levitä siipesi kaikkien shaumbrojen kanssa ympäri maailmaa. Anna niiden avautua - vertauskuvallisten siipiesi, henkisten siipiesi, siipien jotka kantavat sinut uusiin paikkoihin. Kuin sen linnun siipien, josta puhuin aiemmin, huolehtimatta siitä, miten monta matoa maassa on tietyllä alueella, vain tietäen, että niitä on. Levitä siis siivet ja jatka hengittämistä.
 
SHAUMBRA 2:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos. Ja kiitos puhumisesta kaikkien shaumbrojen puolesta.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 3 (Linda lukee internetistä):
Olen ollut vegetaristi yli 10 vuotta ja olen kaivannut sinun sanovan jotain tästä. Tiedän, että meistä kaikista tulee vegetaristeja lopussa, joten miksi kaihdat tätä kysymystä? Minusta on aika sanoa jotain näistä asioista. Ja entä sitten eläinten oikeudet?
 
TOBIAS:
No niin… aa, kyllä tosiaankin, Sam nauttii monista hyvistä pihveistä, hampurilaisista ja valitettavasti sianlihasta, mistä yritän puhua hänet pois, mutta… tämä on juutalainen vitsi. (Tobias naureskelee ja yleisö nauraa) Tiedän, että Saint Germain puhuu paljon tästä, kun hän tulee heinäkuun jälkeen. Hän on enemmän ruokavalio-orientoitunut kuin minä, tietenkin, hän paremmassa kunnossa kuin minä.
 
Mutta sanon tässä, että jokainen eläin on maan päällä palvelemassa… palvelemassa. Enkeli/ihmiskunta on suurin. Jokainen eläin - kana, lehmä, poro - jokainen eläin on täällä palvelemassa tavalla tai toisella. Ne antavat itsensä maapallon ruokkimiseen ja tällä hetkellä se on proteiinin hankintatapa maan päällä. Se tulee muuttumaan, todellakin, mutta kyse ei ole uskonnollisesta tai henkisestä asiasta. Keho muuttuu siinä, miten se tuo sisään ja hyödyntää proteiineja, ravinteita ja muita asioita. Mutta tämä ei merkitse sitä, että teidän on tuomittava itsenne vegetaristin elämään. On kirjaimellisesti aikoja, jolloin kehonne todella tarvitsee tuota lihaa. Ei joka päivä eikä valtavina annoksina, mutta se tarvitsee sitä nykyisen geneettisen koodauksensa vuoksi.
 
Kysykää yksinkertaisesti keholtanne. Mitä se haluaa? On päiviä, jolloin haluatte syödä kevyemmin tai ette muuta kuin vettä. On toisia päiviä, jolloin se tarvitsee tai haluaa jonkinlaista lihaa. Olet todella oikeassa sanoessasi, että ennemmin tai myöhemmin valaistuneet ihmiset siirtyvät pois lihasta, koska he eivät tarvitse sitä raskautta. Mutta se ei tapahdu eläinraukkojen vuoksi. Kunnioittakaa eläintä - on se sitten kasvamassa, lahdattavana tai lautasella edessänne. Kunnioittakaa sitä. Se on julmuudeksi kutsumanne energian muuntamista.
 
Ihmiset ovat tulossa tietoisemmaksi karjan kasvattamisesta, tuotannosta ja kunnioittamisesta - ja myös kasvien. Et mutten sanonut mitään noista salaattiraukoista (naurua) ja herneenversoista, koska ne eivät ole kovinkaan erilaisia kuin eläimet. Kyse on siitä, että ihminen kunnioittaa niitä. Kiitämme sinua kysymyksestäsi…
 
LINDA:
Herneen versoista? (Kikattaen)
 
TOBIAS:
Niillä on tosiaankin kaikilla tietoisuus. Enkä sano tätä vitsaillen. Kunnioittakaa ruokaa, minkä laitatte itseenne, ja huomaatte oman biologianne muuttuvan siinä, mitä se tarvitsee. Tulee ehdottomasti se kohta - esitetään kysymys "Onko mahdollista, että juon vain vettä ja hengitän ilmaa?" Ehdottomasti, mutta älä pakota siihen. Se tapahtuu luonnostaan. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 4 (mies mikrofonissa, shaumbra 2:n aviomies):
No, Tobias…
 
TOBIAS:
Uskallat sentään esittää kysymyksen. (Naureskellen)
 
SHAUMBRA 4:
Uskallatkin puhua vaimolleni noin. (Tobias ja yleisö nauravat) Olen hämmästynyt, että edes seison tuon järkyttävän jutun jälkeen.
 
TOBIAS:
Niin minäkin.
 
SHAUMBRA 4:
Minulla ei oikeastaan ole kysymystä, se on tavallaan pyyhkäisty pois. Mitä minun täytyy tietää vuotta 2009 varten?
 
TOBIAS:
Itsesi kannalta?
 
LINDA:
Tarkkana, hän on herkkänahkainen! (Tobias nauraa)
 
SHAUMBRA 4:
Erittäin.
 
LINDA:
Oletko varma?! (Naurua)
 
TOBIAS:
Aina nimittäin sanotaan niin ja sitten meitä vihataan myöhemmin. Pilailemme kanssasi tietenkin. On yksi tärkeä sana: johtajuus. Johtajuus - itsesi kannalta ensin. Johda itseäsi. Kuulostaa oudolle, mutta ihmiset eivät yleensä johda itseään. Mutta tässä sinä olet tavallaan mielenkiintoinen - en halua sanoa ristiriita, mutta sinulla on noin viisi erilaista dynamiikkaa menossa ympärilläsi eikä ole johtajaa tekemässä valintoja ja johtamassa energiaa. Nämä ovat tietenkin kaikki sisälläsi, eivät ulkopuolisia. Johtajuutta itsessäsi, sitten enemmän johtajuutta perheessäsi.
 
Ja on aika astua ulos, myös shaumbran, ja olla se johtaja, joka tiedät olevasi, mutta pidättelet sitä. Joka kerta tuntiessasi kutsun, painat jarrua. Menet itse asiassa piiloon. Tiedän - tiedän, koska juttelemme - että olet luontainen johtaja, mutta tukahdutat sen ja tukahduttaminen aiheuttaa sinulle ahdistusta ja ahdistus saa sinut tekemään sellaisia asioita kuin typerät sijoitukset, mikä tulee… (naurua) takaisin myöhemmin uudella tavalla, kun otat johdon. Siis… siinä se on, johtajuus.
 
SHAUMBRA 4:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos. Ja minä pilailin. Ei se ollut typerä investointi lainkaan, koska ymmärsit jossain kohtaa, että se on vain energiaa. Se vain menee tuonne jonnekin. Se on siellä tullakseen takaisin luoksesi monin eri tavoin - teille kaikille. Jos kannatte huolta siitä, sijoitatteko rahanne öljyyn vai kultaan - mitä en suosittele - niin sijoittakaa rahanne johonkin yritykseen, minkä tunnette hyväksi. Sen ei tarvitse tulla takaisin tuosta samasta yrityksestä. On monia tapoja runsauden virtaamiseen. Runsauden virrassa on monia haaroja. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 5 (Linda):
Näyttää olevan hillitön määrä kysymyksiä ihmisiltä, jotka ovat suhteessa kumppanin kanssa, jota he uskovat rakastavansa, mutta jotain on muuttumassa. He eivät ole varmoja siitä, miten tietää, milloin on aika lähteä?
 
TOBIAS:
Silloin kun esität kysymyksen - oikeasti. (Naurua)
 
LINDA:
Ei ole minun kysymykseni.
 
TOBIAS:
Silloin kun kysymys tulee esiin eikä se ole enää ajatuskysymys, vaan todella sydämen kysymys. "Milloin sanot olevan aika lähteä?" - kysytte itseltänne tätä, koska on luultavasti aika lähteä. Todellinen kysymys on "Miten selvitän tämän ihmissuhteen? Miten teen sen suurimmalla rakkaudella ja kunnioittaen? Miten saan estettyä sen, etten laita itseäni tai toista ihmistä kärsimään?" Todellinen kysymys on "Miten käsittelen yksityiskohdat? Miten käsittelen lapsia? Omaisuutta?" Olette jo tavallaan tehneet päätöksen. Nyt teidän on tehtävä liikkeitä tilanteen selvittämiseksi.
 
Suhteiden ei ole koskaan ollut tarkoitus olla ikuisia. Suhteita ei ole koskaan ollut tarkoitus "pakottaa" kestämään elämän ajan. Suhteet ovat arvokkaita. Ne ovat kauniita. Mutta kenenkään rasituksena ei pitänyt olla, että niiden pitäisi kestää ikuisesti. Silloin kun pääsette yli karmakierrosta, vanhat karmaan perustuvat suhteenne loppuvat. On aika päästää niistä irti. Sitten kun päästätte niistä irti, kohtaatte nuo henkilöt uudestaan polulla, mutta ilman vanhan karman rasitusta. Jos jatkatte niiden raahaamista mukananne, se vie ilon elämästään ja siltä, jonka kanssa teillä on suhde. Päästäkää irti.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 6 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Olen siirtymävaiheessa elämässäni täällä hetkellä, enimmäkseen hyvällä tavalla. Olen juuri jäänyt eläkkeelle. Olen lopettanut ensimmäisen kirjani kirjoittamisen muutama kuukausi sitten ja muutaman viikon päästä täytän 60. Minusta siis tuntuu, että tämä on jännittävä siirtymävuosi, ja mietin, voisitko antaa minulle jotain neuvoja siitä, mitä on tulossa esiin ja mihin sellaiseen en kenties keskity, mihin pitäisi.
 
TOBIAS:
Olet nyt päästänyt irti hyvin monista asioista. Olet vapauttanut itsesi ja se avaa paljon tilaisuuksia. En halua yrittää yksilöidä mitään erityistä aluetta. Kyse on todella siitä, mikä on intohimosi ja minkä tekemistä rakastat. Rakastat opettamista monin eri tavoin. Rakastat työtä erityisesti nuorempien, teini-iässä olevien kanssa. Kysymyksesi todellisuudessa on "Miten alan toteuttaa sitä? Miten minusta tulee tuo opettaja ja miten jaan heidän kanssaan?"
 
Nyt teet sitä kirjan kautta, mikä on ensimmäinen askel. Tällä hetkellä on päätettävä, mihin vaihtoehtoihin tai tilaisuuksiin haluat tarttua, ja niitä voi olla useita kerralla. Ei tarvitse valita vain yhtä. Aloita jotain toimintaa ja katso, miten muut tekijät tulevat mukaan. Ja erityisesti… näemme valtavaa vetovoimaa tai intohimoa kohti hämmentyneiden teini-ikäisten kanssa työskentelemistä ja lopulta tulevien kristallilasten kanssa. Mutta valitse, mitä itse haluat. Ja taas kerran, tiedä, että olet vapautunut monista vanhoista asioista. Voit hyvinkin tehdä, mitä vain haluat.
 
SHAUMBRA 6:
Kiitos.
 
TOBIAS:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 7 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Luulen tässä kysymyksessä olevan kaksi osaa. Olen juuri laittamassa luomuksiani toimitaan. Olen aloittanut liiketoiminnan viime vuonna ja sain vähän liikevaihtoa kursseilleni tulevilta ihmisiltä. Ja sitten tunnen asiakkaideni kuluttavan minua. Tiedän, että ajatellessani luomuksiani pelkään, että ihmiset ottavat energiani. Ja tiedän sen. Hengittelen. Luulen päästäneeni siitä irti, mutta olen uskomattoman laiska. En tee päivittäin mitään, en mitään.
 
TOBIAS:
Haluaisin korjata sinua tässä - ja teitä kaikkia. Sanot, että olet uskomattoman laiska etkä tee mitään. Elät samanaikaisesti monilla eri tasoilla. Ihmisitse pidättelee ja itse asiassa lepää, uudistuu eri tasoilla. Sinussa on osia, jotka tekevät uskomattomasti työtä eri ulottuvuuksissa. Se tulee teille kaikille selvemmäksi tänä vuonna. Teillä ei tarvitse olla dramaattista eroa unitilanne ja valvetilanne välillä tai työhön, mitä teette toisissa todellisuuksissa, rinnakkaisulottuvuuksissa tai miksi ikinä haluattekin kutsua niitä. Teette uskomattoman määrän työtä. Ihmisbiologia ottaa tavallaan tällä hetkellä rennosti. Kun menemme tässä kysymyksesi toiseen osaan, niin mitä teet noissa toisissa todellisuuksissa? Mitä teet?
 
SHAUMBRA 7:
Kysytkö minulta?
 
TOBIAS:
Kysyn sinulta, kyllä! (Tobias nauraa) Minä tiedän. Kysyn sinulta. (Naurua) Tee umpimähkäinen arvaus.
 
SHAUMBRA 7:
No, minulla on tämä projekti uudesta tietoisesta kehosta. Haluan luoda sellaisen, kirjoittaa siitä. Mutta olen ollut äärimmäisen sairas koko vuoden.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
SHAUMBRA 7:
Nämä ovat luultavasti yhteydessä toisiinsa.
 
TOBIAS:
Kyse on kehon muokkaamisesta - uudistamisesta - ja muuten, monille shaumbroille tulee tänä vuonna sairautta, mitä heillä ei ole aiemmin ollut - on kyse sitten vilustumisesta tai flunssasta tai jostain. Ja he ovat lannistuneita, koska he luulevat, etteivät he ole voimakkaampia kuin fyysinen kehonsa. Mutta sellainen sairastuminen, myös se mitä olet käynyt läpi, liittyy kehon "mikropiirien" uudelleenjohdotuksesta. Teillä on siis havainto, että olette sairaana jonkin aikaa. Kyse ei ole siitä. Kyse on muokkaamisesta ja tässä kohtaa tulee mukaan luottamus kehoon.
 
Työ mitä teet toisissa todellisuuksissa, liittyy yhdistymiseen, samanlaiseen kuin aspektologiassa, mutta työskennellen toisissa ulottuvuuksissa olentojen kanssa, jotka ovat hyvin, hyvin sirpaloituneita ja olet siinä erittäin hyvä - auttamaan saamaan osat takaisin. Tämä on itsessään väsyttävää työtä, ilman fyysistä kehoakin. Kun siis työskentelit joidenkin asiakkaidesi kanssa tänä vuonna, huomasit itsesi hyvin tyhjiin valutetuksi ja turhautuneeksi siitä. Mutta se ihmispersoona, joka istui kanssasi huoneessa, oli vain pieni osa sitä persoonaa, minkä kanssa työskentelit toiselta pohjalta. Siirryit eri alueelle, koska ajattelit testaavasi sitä, mutta siirryit sinne hyvin tarkoituksellisesti kytkettynä asiakkaisiin, joiden kanssa työskentelit ensimmäiseksi toisissa ulottuvuuksissa ja sitten ihmistasolla.
 
Tämä on tosiaankin pakahduttavaa, koska työskentelet heidän kaikkien aspektiensa/osiensa kanssa. Ajattelit - ihmisitsesi ajatteli - että kyse oli vain tuolissa istuvasta henkilöstä. Mutta olit tekemisissä monien hänen aspektiensa kanssa monissa muissa ulottuvuuksissa. Se oli vain jäävuoren huippu, joka istui tuolissa terapiahuoneessa kanssasi.
 
Annoit siis itsellesi tilaisuuden ymmärtää olennon kokonaisluonnetta. Ota nyt se, mitä olet oppinut toisissa ulottuvuuksista - ja lakkaa sättimästä itseäsi. On eräänlaista psykologia - tai miksi sitä kutsutaankin - mikä tapahtuu toisissa ulottuvuuksissa. Keskity siihen tässä todellisuudessa. Työskentelet niiden kanssa, jotka tulevat luoksesi nyt, kokonaisvaltaisesti kaikilla eri tasoilla - et vain ihmisosan kanssa.
 
Se on laajaa työtä. Sen ei tarvitse olla pakahduttavaa. Fyysinen kehosi johdottui uudelleen kyetäkseen käsittelemään tätä nyt. Mutta ymmärrä, ettet ole tekemisissä vain sen ihmisen kanssa, joka istuu tuolissa. Yrität edelleen tuoda mukaan vanhan energian psykologian osia, koska tunnet joskus riittämättömyyttä tai olevasi ilman kunnon työkaluja. Laita tunne pois. Luota intuitiivisiin uuden energian työkaluihin ja aspektolgian olemukseen aloittaaksesi työskentelemisen asiakkaidesi kanssa. Sinulla on uskomaton kyky, joka juontuu monien elämien takaa. Ota se nyt käyttöön.
 
SHAUMBRA 7:
Ja voisiko tämä liittyä yltäkylläisyyteeni? Missä tukokseni on sen osalta? Elän… Minulla ei ole edes autovakuutusta ja olen 38-vuotias. Asun toisen kanssa. Onko tämän… näetkö… onko minussa jotain sellaista…
 
TOBIAS:
Veloita paljon palveluistasi.
 
SHAUMBRA 7:
Ihan oikeastiko?!
 
TOBIAS:
Sillä päästään yli yltäkylläisyysongelmasta.
 
SHAUMBRA 7:
Ja tiedän ansaitsevani sen, koska pelkään veloittaa liikaa.
 
TOBIAS:
Vaikka et edes uskoisi ansaitsevasi sitä, niin veloita paljon. Silloin alat uskoa, että ansaitset sen.
 
SHAUMBRA 7:
Okei.
 
TOBIAS:
Veloita paljon. Eikä enää… teet mielelläsi näitä hyväntekeväisyystapauksia. Olet henkinen sosiaalityöntekijä monin eri tavoin, koska et voi velottaa toisissa ulottuvuuksissa. Mutta voit velottaa täällä maan päällä. (Naurua ja yleisö taputtaa)
 
SHAUMBRA 7:
Kiitos.
 
LINDA:
Tämä on erittäin pitkä kysymys. Se edustaa useiden ihmisten kysymyksiä. Aion lukea vain lyhennelmän ja voit lopettaa, kun saat tunteen siitä.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
LINDA:
Okei.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 8 (Linda lukee internetistä):
…suurempi kysymys on se syvä haava, minkä monet homot, lesbot ja "13. säikeiset" tuntevat lakiehdotus 8:n hyväksymisestä (suom. huom. käsittääkseni laki rajaa Kaliforniassa avioliiton vastakkaista sukupuolta olevien välille). Olen nähnyt hyvin paljon vihaa ja hyväksikäyttöä ja tunnen tämän henkilökohtaisesti. Monet homot ja lesbot tuntevat raivoa, tunneväsymystä ja olevansa kuin toisen luokan kansalaisia. Oma perheeni, yhtä sisarta lukuun ottamatta, äänesti "kyllä" ja on sanonut minun olevan väärässä ja paha. Tiedän totuuden siitä, kuka olen, mutten tiedä, miten lopetan kaiken tuskan imemisen toisilta homoilta ja lesboilta. Tunnen, ettei oikea puoli tehnyt mitään… (Linda sanoo "plaa, plaa, plaa") Olen erittäin kyllästynyt kristillisiin ja jumiutuneisiin energioihin ja tuntemiini taistelunhaluisiin ihmisiin - jopa tuhansia marssii ikkunani ulkopuolella Long Beachilla. Ihmiset huutavat, draamaa ja vihaa, kaaosta ja tuntemista kaikkialla ympärilläni. On vain…
 
LINDA:
En halua lukea enempää tästä. Sanon vain, että monet ihmiset ovat järkyttyneitä siitä, mitä tapahtui lakiehdotus 8:n osalta.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
LINDA:
He luulivat asioiden menevän eteenpäin ja ovat järkyttyneitä.
 
TOBIAS:
Aion pyytää kaikkia niitä, jotka ovat "13. säikeisiä", homoja ja lesboja - kuten kutsutte heitä - vetämään syvään henkeä. Ja minulla on yksi fraasi, jonka haluaisin teidän muistavan. Sen on nimeltään PYUO. PYUO. Pääskää Yli Uhrina Olemisesta (vähän naurua). Tämä kirje on täynnä uhrienergiaa - "voi minua raukkaa" ja "kamppailen yrittäen saada oikeuksia homoille ja lesboille". Pääskää yli uhrina olemisesta.
 
Lakiehdotus 8 ei ollut loppu. Se oli alku. Se tuo esiin tietoisuutta ja kysymyksiä. Te kaikki - "13. säikeiset" - ette tulleet tähän elämään ihmisten hyväksyttäviksi. Ette tulleet. Valitsitte ihmisten hyväksymättömyyden polun, mutta ymmärsitte, että se muuttaisi maan tietoisuutta siihen pisteeseen, missä hyväksytään ja suvaitaan kaikki mieltymykset - uskonnolliset, seksuaaliset, rotu ja kaikki muut. Mutta monet teistä - ja tämä kirje edustaa sitä - ovat nyt joutuneet takaisin uhrienergiaan, ja juuri siinä jotkut näistä ryhmistä haluavat teidän olevan, koska on paljon helpompaa käsitellä uhria kuin sellaista, joka ymmärtää, miksi hän tekee jotain. Seksuaaliset mieltymykset, homoavioliitot ja oleminen sen kanssa, joka rakastaa, tulevat etualalle koko maailmassa.
 
Lakiehdotus 8 ei ollut loppu. Haluatte suuttua siitä, haluatte olla vihaisia, mutta lopettaisitteko hetkesi ja tarkastelisitte sitä, mitä te ja toiset "13. säikeiset" teette tuodaksenne esiin suvaitsevaisuutta. Ei vain seksuaalista suvaitsevaisuutta - uskonnollista, rodullista ja kaikkea muuta suvaitsevaisuutta. Jos "13. säikeiset" eivät olisi tällä hetkellä tuomassa esiin suvaitsevaisuuskysymystä, olisi ollut erittäin vaikeaa valita musta presidentti USA:han. Maailma muuttuu ja te olette auttamassa sitä muuttumaan, mutta teidän on päästävä yli uhrina olemisesta. Kiitos.
 
LINDA:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 9 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Haluan ehdotuksia siitä, miten pystyn pitämään rauhantilan. Tunnen usein - vaihdellen - sydämeni olevan rajoittunut ja joskus herätessäni aamulla, kenties minulla on hyvä päivä, kenties se riippuu siitä, miten olen nukkunut tai mistä nähnyt unta. Mutta millaisia ehdotuksia sinulla olisi minulle, että säilyttäisin sen tasapainotilan, missä mielelläni olen.
 
TOBIAS:
Aivan. Suurin ongelma sinulla - ja taas kerran monilla shaumbroilla - on sen ymmärtäminen, että tunnet energioita kaikkialta ympäriltäsi, itse maan tietoisuutta, ja tunnet olevasi erittäin levoton ja tasapainoton päiviä ennen sellaisen myrskyn tulemista, josta puhuin, ennen kuin maa järisee allanne. Tunnet sen intuitiivisesti. Tunnet niiden ihmisten energioita, jotka käyvät läpi kärsimystä tai muutoksia kaikilla eri tasoilla. Tulkitset ne omiksesi ja tunnet olevasi poissa rauhantilasta.
 
Varsinainen kysymys tässä on sen ymmärtäminen, ettei kyse ole sinusta. Sinä tunnet. Osa avautumista ja herkistymistä energialle on se, että tunnet kaikkea. Tunnet koiran, jolla on vamma tai sairaus, mistä omistajat eivät edes vielä tiedä. Ja tunnet sen ja sanot: "Ei tunnu kovin rauhalliselle." Tunnet sitä ennen - sanotaan vaikka - suurta vaihtelua osakemarkkinoilla. Tunnet jotain sydämessäsi, tuon vaihtelun, tuon tasapainottoman rytmin, ja sanot: "Mutta rauhallisuuteeni vaikutetaan." Ei, jos ymmärrät, ettei kyse ole sinusta. Tunnet näitä ongelmia.
 
Salli itsesi tuntea ne. Älä estä niitä, mutta ymmärrä, ettei kyse ole sinusta. Se voi olla tosinaan vaikeaa, koska sanot "Tunnen tätä intensiivistä painetta tai suurta ahdistusta. Mitä tarkoitat, Tobias, sillä että "vain salli itsesi tuntea se"? En pidä siitä." Mutta jonkin ajan kuluttua sinusta tulee varsinainen mestari energian tuntemisessa, mutta et ota sitä omaksesi. Ymmärrät, mikä on sinun ja mikä ei. Sinulla on aina tasapainotilasi. Sinulla on tasapainotilasi, erityisesti jos hengittelet säännöllisesti. Se auttaa ylläpitämään eron siinä, mikä on sinun ja mitä tunnet ulkopuolelta.
 
Shaumbralle rauhallisuus ei merkitse tukkimista ja tunteiden lopettamista. Olette oppineet, ettei se toimi kovin hyvin. Tunteiden kieltäminen ei tuo lainkaan rauhaa. Se tuo turhautumista. Mutta sen ymmärtäminen, että se mitä intuitiivisena ja erittäin herkkänä tunnet, ei ole sinun - tämä tuo itsessään paljon rauhaa.
 
SHAUMBRA 9:
Kiitos oikein paljon.
 
TOBIAS:
Kiitos.
 
LINDA:
Okei, saat valita. Voit saada kolme lyhyttä kysymystä tai yhden pitkän.
 
TOBIAS (naureskellen):
Kolme lyhyttä…
 
LINDA:
Okei.
 
TOBIAS:
… ja kolme pitkää vastausta. (Naurua)
 
LINDA:
Kello on 17.30. Ole kiltti Cauldrelle.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 10 (nainen mikrofonissa):
Hei Tobias. Olen saanut paljon musiikkienergioita. Olen työskennellyt valokielen kanssa parin viime vuoden ajan ja nykyisin saan vain paljon sanoja ja sointuja, ja minulla on suuri into laulaa ääneen. Haluaisin tietää, miten voin parhaiten hyödyntää näitä uusia musiikkienergioita itseni ja toisten kannalta?
 
TOBIAS:
Aivan. Uusia musiikkienergioita tulee sisään suunnattomasti, mistä puhuimme äskettäin nauhoitetussa istunnossamme uuden energian musiikista. Siinä ei jäädä kiinni kaikkiin musiikin mentaalisiin osiin, vaan se on enemmänkin olemusta ja tunnetta. Ja puhuimme tuossa tilaisuudessa musiikin käyttämisestä parantamiseen ja tasapainottamiseen, ja jos ei mihinkään muuhun, niin energian virrattamiseen oman kehon läpi. Kehosi täytyy virrattaa energiaa ja musiikki auttaa siinä. Sitä voidaan käyttää monilla, monilla eri tavoilla ja yksinkertaisesti nautinnoksi. Ehdottaisimme siis tänä tilaisuuksien vuotena, että sallit itsesi avautua tuolle musiikille, mikä soi sisällä.
 
SHAUMBRA 10:
Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 11 (nainen mikrofonissa):
Tobias, puhuisitko siinä mielessä, mistä olet kertonut meille tänään, uuden energian maanviljelyksestä, pienimuotoisesta viljelystä ja shaumbran roolista.
 
LINDA:
Voi, tämä kuulostaa pitkältä vastaukselta.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
SHAUMBRA 11:
Se on helppo vastaus. Se on helppo vastaus.
 
TOBIAS:
Aivan, erittäin helppo vastaus. Haluaisin pitää tilaisuuden, mitä nimitätte "Kysy Tobiakselta", uuden energian maanviljelyksestä. Ja rakastaisin mennä itse asiassa yksityiskohtiin - siemeniin ja geneettiseen tasoon - ja puhua suhteesta maan kanssa ja siitä, miten tällä hetkellä on uusia, kirjaimellisesti uusia, kasvilajeja - ruokamuotoja - mitkä yrittävät tulla toisista ulottuvuuksista ja itse maasta, ja miten voimme saattaa kaiken harmoniaan. Pyytäisin siis rakasta Lindaa laittamaan tämän aikatauluun ennen lähtöämme.
 
LINDA:
Saamasi pitää.
 
TOBIAS:
Kiitos kun toit kysymyksen esiin.
 
SHAUMBRA 11:
Kiitos.
 
LINDA:
Erittäin hyvä. Kiitos, Catherine. Viimeinen kysymys.
 
TOBIAS:
Aivan.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 12 (nainen mikrofonissa):
Tervehdys Tobias. Soittamasi musiikin vuoksi meidän pitäisi kutsua sinua Kuningas Crimsoniksi. (Tobias naureskelee) No joka tapauksessa, pari asiaa. Kun olit maininnut putoamisesta kuiluun, putosin omaan kuiluuni, ja kun olin oppinut pudotessani, että minulla oli siivet, ja opin lentämään, niin olen todella ruvennut lentämään. En halua laskeutua minnekään! Siitä on tullut todella upeaa. Äläkä kanna huolta rahoistasi, koska kulkeminen on todella mahtava tunne - kuusinumeroisten tulojen tekemisestä siihen, että pankkitilillä on 3.27 dollaria ja että oppii myymään juttujaan eBay:llä (naurua). Se on upeaa. Sinä pystyt siihen myös. (Lisää naurua) Tarkoitan, että älä kanna huolta autovakuutuksesta. Et tarvitse sitä. Lennä.
 
Pari asiaa… Kyllä, kerroin sinulle, että tekisin tämän. Vasta äskettäin kanavointikykyni lisääntyivät ja ihmiset ovat pyytäneet minua tekemään kanavointeja. Ja opastus mitä saan - no, kuten tiedät, olen hyvin yhteydessä enkeliperheeseeni. Se on enemmänkin sitä, mitä puhut intuitio-cd:lläsi, jolloin emme kanavoi jotain ylösnoussutta mestaria, vaan kanavoimme itseämme, mutta monia eri energioita yhdessä, ja tämä on Crimson Circlen suunta.
 
LINDA:
Mikä on kysymyksesi, kultaseni?
 
SHAUMBRA 12:
Voi että! Okei, kysymykseni on, kun kaikkea tätä on käynnissä ja yritin saada asioita tapahtumaan vanhalla tavalla, mutta lopulta pystyin päästämään irti siinä määrin, että tänä aamuna sain puhelun rakkaalta ystävältä Tasamaniasta ja hän pyysi minua tulemaan auttamaan erittäin suuren talonsa myymisessä. Kuten tiedät, minulla on paljon kokemusta sen tekemisestä. Ja hän on myös muusikko - tekemään yhteistyötä. Hänen nimensä on Julie McAllister. Mitä voit kertoa minulle tästä?
 
TOBIAS:
Vastaisin tähän mieluummin yksityisesti. Puhumme sinulle myöhemmin siitä. Se on yleisesti ottaen hyvä asia. Se on yleisesti ottaen erittäin positiivinen asia. Luulen, että tärkeämpää ollessasi ryhmän edessä on se, että puhut irtipäästämisestä, vapautumisesta, erityisesti vanhoista haavoista - erittäin syvistä haavoista monista, monista elämistä - ja itsesi kohtaamisesta pimeimpinä ja pelottavimpina hetkinä, mutta uskomisesta itseesi riittävästi, että otat tuon hengenvedon, mikä johdattaa uuteen itseen johtavaan hyppyyn. Ja periaatteessa erittäin syvällä tasolla yhdistymisestä, mikä sallii sinun muuntua ilmiömäisellä uudella tavalla. Olet esimerkki muille ja tämä rahaongelma on erittäin, erittäin väliaikainen, kuten tiedät. Tiedät, millaista on mennä täältä ylhäältä - paljon rahaa, muttei ei sisäistä tyytyväisyyttä - kaikesta siitä irtipäästämiseen, ja sitten se virtaa takaisin täysin uudella tavalla.
 
Musiikki… musiikki. Haluat jatkaa myös sitä, koska se sitoo yhteen täydellisesti monia muita asioita, joita tulet tekemään. Ehdottaisin siis, että palaat musiikkiin, mutta eri tavalla. Toiseen osaan vastaamme - Cauldre vastaa - sinulle yksityisesti.
 
SHAUMBRA 12:
Kiitos. Shalom, Tobias.
 
TOBIAS:
Kyllä, shalom.
 
Ja tämän myötä, shaumbra, on ollut pitkä mutta upea päivä. Lähdemme tähän uuteen vuoteen - se ei ole mitään muuta kuin päivämääriä kalenterissa, mutta ihmistietoisuus pitää merkkipaaluna, virstanpylväänä ja tavoitteena pääsemistä tämä vuoden toiselle puolelle. Näette monia muutoksia, erityisesti säästä aiheutuvia, mutta ymmärtäkää, että se kaikki on tarkoituksenmukaista. Se kantaa tietoisuutta. Sataa uutta tietoisuutta maahan, maaperään, viljoille, eläimille ja takaisin ihmisille. Se jakaa energiaa ja säätä käytetään tänä vuonna energian jakeluun ja tasapainottamiseen ympäri maailmaa.
 
Tätä tapahtuu - tätä uutta energiaa, tätä jakelua - kosmisella tasolla tai eteerisellä tasolla, mutta myös erittäin käytännöllisellä tasolla säätilassa.
 
Muistakaa tänä vuonna, jos sää on arvaamaton ja jos jotkut huutavat säätiladraamasta, millainen siunaus se on vuonna 2009.
 
Ja niin se on.