Paluu-sarja, shoud 6
MAAILMANLAAJUINEN SÄÄTILA
 
Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
Esitetty 3.1.2009 Crimson Circlen kuukausitilaisuudessa
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on, rakas shaumbra. Kokoonnumme yhteen tähän turvalliseen ja pyhään tilaan, tähän shaumbran, hengen ja kaiken sen energiaan, mitä on ollut ja mitä tulee olemaan. Ja sitä mikä on ollut, ei enää ole. Se mitä otaksutte tulevan, ei tule. Ja tämä jokseenkin summaa tämän vuoden. (Naurua ja Tobias naureskelee)
 
Voi, rakas shaumbra, on varsinainen ilo. On varsinainen ilo kuulla ja tuntea ihmisten pitävän hauskaa, riemuitsevan elämässä, päästävän irti peloista, päästävän irti siitä, mitä saattaa olla, koska riippumatta siitä miten kovasti yritätte ajatella, mitä saattaa olla, se luultavasti muuttuu joka tapauksessa. Miksi ette siis vain nauti hyvin, hyvin syvillä tasoilla sisällänne siitä, mitä luotte.
 
Tunnette Cauldren, Lindan ja muutamien muiden surun siitä, että tämä on viimeinen kalenterivuosi, jolloin työskentelen kanssanne. Mutta katsokaas, tulen takaisin. En ole lähdössä. Olen tulossa takaisin ihmismuotoon liittyäkseni seuraanne tällä matkalla. En jättäisi sitä väliin kaikkien kosmoksen tähtien vuoksi. En jättäisi sitä väliin minkään vuoksi.
 
Voi kyllä, voidaan sanoa ja kenties siinä on vähän totuutta, että annoin teidän tulla ensin viitoittamaan tietä, menemään läpi vaikeasta osuudesta, auttamaan tietoisuuden luomisessa uuteen muotoon. Sitten vain pomppaan mukaan ja seuraan perässänne. Mutta olen myös ollut kanssanne tällä matkalla viimeiset 10, 20 ja joillakin 30 vuotta. Voi, olen ollut kanssanne tällä matkalla Atlantiksen ja Tienin temppelien ajoista saakka - vanhan Egyptin aikoina monilla teistä ja Jeshuan aikana 2000 vuotta sitten. En ole lainkaan surullinen viimeisen kanavointini vuoksi, koska minulla ei ole enää tätä verhoa tai erillisyyttä teidän ja itseni välillä. Tulen olemaan suoraan kanssanne.
 
Monet teistä tapaan henkilökohtaisesti. On joitain kokoontumisia, monien, monien vuosien päästä, missä tapaan nuo… Voin katsoa teitä nyt, (Caulren silmät avautuvat) voin nähdä, keitä olette… (tauko) (Cauldren silmät sulkeutuvat ja Tobias naureskelee, yleisö nauraa ja taputtaa) Caulre ei tiennyt, että tämä oli tulossa ja nopeasti hän lopetti sen, mutta… (lisää naurua) Näettehän, tämän vuoksi minun on tultava takaisin maan päälle - hän on niin saita silmistään! Saan vain yhden pikku kurkistuksen! (Naurua) Minun on tultava takaisin ihmismuotoon vain katsoakseni teitä silmiin. (Tobias naureskelee) Yllätinpä sinut, Cauldre.
 
Voi, teille tulee monia yllätyksiä tänä vuonna. Aloitetaanpa tämä shoud. Meillä on paljon puhuttavaa tänään, paljon kiinnostavia uutisia ja informaatiota, ja sen kaiken takana valtava määrä tietoisuutta. Aloitetaanpa tämän päivän vieraistamme.
 
Tämän päivän kotitehtävä
 
Mutta ennen sitä haluan antaa teille etukäteen kotitehtävänne… Voi, helpon kotitehtävän tällä kertaa. On yksi asia, jonka haluaisin teidän jättävän taaksenne. Olette tuoneet sen viime vuodesta mukananne… itse asiasta viime elämästä… itse asiassa hyvin pitkän ajan takaa. Jotain mitä olette kantaneet mukananne. Sen ei tarvitse olla aineellista. Se voi olla tunne, tuntemus tai luultavasti uskomusjärjestelmä. Tämä on upeaa aikaa jättää se taakse, kun aloitamme uuden vuoden. Jättäkää se ovelle, kun lähdette ulos tästä paikasta täällä kanjonissa. Jättäkää se vessaan kotona, kun menette sinne myöhemmin. Vain jättäkää se taaksenne. Jättäkää se taaksenne, kun lähdette tähän uuteen vuoteen. Ette tarvitse sitä. Ja haluaisin teidän vähän hengittelevän sen kanssa.
 
Mitä se on? Olette tunteneet sen, olette myös ajatelleet sitä viime aikoina. Olette tunteneet tämän painon, tämän taakan. Mutta joskus kun yritätte katsoa sitä suoraan, se katoaa. Se palaa epämääräisyyteen, epäselvyyteen. Mutta elämässänne on jotain.
 
No niin, ryntäätte nyt mieleenne. Lopettakaa se. Menkää tunteeseen. Tunne on kaikenkattava osanne, joka yhdistää kehon, mielen ja hengen. Tunteminen on aistienne ja tietoisuutenne avaamista - fyysisten aistien sekä jumalaisten aistien.
 
On jotain, mitä olette raahanneet mukananne kuin palloa kettingissä - teidän on ikään kuin ollut raahattava sitä mukananne. Kenties kyse on vanhasta karmasuhteesta. Kenties kyse on vanhasta uskomusjärjestelmästä - uskosta hyvään ja pahaan sellaisina, kuin tunsitte ne ennen. Kenties kyse on uskosta arvottomuuteen. Kenties kyse on uskomuksesta, että elämän on oltava kovaa, sen on oltava kamppailua voidakseen olla arvokasta. Kenties kyse on uskosta, että odotatte jotain tapahtuvaksi sen sijaan, että laitatte sen tapahtumaan - uskosta että jokin tulee luoksenne - mutta pidätte sen tulemassa luoksenne sen sijaan, että toimitatte sen itsellenne nyt-hetkessä. Uskosta että on parempi pitää unelmat unelmina, todellisuuden sijasta.
 
Joskus on paljon helpompaa päiväunelmoida siitä, mitä voisi olla, mutta kauhistuttavaa tuoda se todellisuuteenne, koska se ei ehkä ole niin hyvää kuin unelmanne. Joskus on parempi pitää unelmat erillisessä todellisuudessa, erillisessä maailmassa, koska siellä ne ovat turvassa. Pidätte unelmanne, pyrkimyksenne, sydämenne, leikkisyytenne ja luovuutenne jossain muualla, koska mitä jos ne tullessaan maan päälle tuhoutuisivat niin kuin fyysinen keho tai tavoitteet?
 
Shaumbra, kenties se on jokin vanha uskomusjärjestelmä, jonka voitte jättää taakse. Voi, enkeliolennot siivoavat sen pois. Ne pienet moniulotteiset hyönteiset siivoavat sen, jotka ahmivat energiaa. Ne repivät sen kappaleiksi ja palauttavat takaisin luonnolliseksi, puhtaaksi energiaksi - jumiutuneen energian sijasta.
 
Käyttäkää siis hetki tuntien sitä, mitä päätätte jättää taakse - ja alleviivaan sanaa "päätätte". Teidän ei tarvitse tehdä mitään hokkuspokkusta tässä. Teidän ei tarvitse pirskottaa pyhää vettä eikä teillä tarvitse olla gurua ottamassa sitä pois teistä tai muuntamassa sitä. Te voitte tehdä sen. Tämä on uuden energian kauneus. Te voitte tehdä sen.
 
Mitä päätätte jättää taaksenne? Ja millaisen tyhjiön se jättää? Mitä peliä teidän on luovuttava pelaamasta? Aa. Miksi kannoitte sitä mukananne niin pitkään? Sen on täytynyt palvella jotain tarkoitusta. Ja mitä teiltä jää väliin, sitten kun jätätte sen taaksenne?
 
Nyt varoittaisin teitä sanoen, että kun jätätte sen, älkää katsoko taaksenne. Älkää katsoko taaksenne. On olemassa tuo taipumus - on luullakseni vanha raamatullinen tarina siitä, taakseen katsomisesta. Älkää katsoko taaksenne, koska se on pelkästään symboli, joka sanoo, että kenties ette olekaan oikeastaan valmis päästämään siitä irti. Silloin kun päästätte irti, niin päästäkää irti. Älkää pitäkö sitä pysähtyneessä ulottuvuudessa. Älkää jättäkö sitä sinne vain siltä varalta, että muutatte mielenne. Tehkää valinta ja päästää irti.
 
Haluaisin teidän kommunikoivan keskenänne internetissä, foorumeissanne. Kertokaa tosillenne, mistä olette päästäneet irti, jotta toiset voivat tuntea intohimon sen takana, ja kenties myös kamppailun ja ilon. Jakakaa sydämestänne. Jakakaa vilpittömästi ja aidosti. Silloin kun päästätte irti, älkää katsoko taaksenne - voi, lisään tähän muutamia alaviitteitä - erityisesti, erityisesti jos kyse on ihmissuhteesta.
 
Nyt lisään alaviitteen alaviitteelle ja sanon, että silloin kun päästätte irti vanhasta, piintyneestä karmasuhteesta, ette katso taaksenne ja jatkatte eteenpäin iloista matkaanne, niin on hyvin, hyvin suuri mahdollisuus, että tuo suhde tulee teitä vastaan polullanne. Se tulee matkanne varrelle. Mutta tuo suhde on nyt muuttunut. Sen energia ja vanha karma on muuttunut. Kun siis tapaatte taas tuon henkilön, jonka kanssa teillä on ollut suhde, se ei enää perustu menneisyyteen. Se perustuu uuteen potentiaaliin ja tilaisuuteen. Se ei enää kanna kärsimystä, tuskaa ja syyllisyyttä, vaan se kantaa uutta mahdollisuutta - jos valitsette sen. Kenties ette päätä yhdistyä enää tuohon suhteeseen. Kenties vain haluatte tervehtiä tuota rakasta sielua tiellä, siunata häntä, kunnioittaa häntä ja kiittää häntä kaikesta siitä, mitä hän on antanut teille elämässänne.
 
Vetäkää syvään henkeä ja tämän päivän shoudimme lopussa - rakas, tämä ei kestä kovin pitkään - jättäkää jotain, älkääkä katsoko taaksenne. Kävelkää eteenpäin tähän uuteen energiaan.
 
Hmm… aah, odotan kovasti takaisin tulemista!
 
Tämän päivän vieraat
 
Vieraitamme tänään on erityisesti kolme. Ensinnäkin, Carl Jung tulee taas kerran mukaan ja tutkii ihmisluontoa uuden energian tavalla. Hän tulee innostamaan joitakin teistä - joitakin teistä täällä - auttamaan kirjojen kirjoittamisessa uuden energian tietoisuudesta ja psykologiasta, mikä on hyvin erilaista kuin vanhan energian psykologia. Hän auttaa joitain teistä kirjoittamaan kirjoja uudesta, kosmisesta tietoisuudesta, ja hän on kirjoittanut muutamia näitä kirjoja itsekin menneisyydessä. Mutta hän tulee sisään valmiina ja halukkaana "haamukirjoittamaan" - tarkoituksetonta sanaleikkiä (naurua)… hän kirjoitti tuon rivin minulle - haamukirjoittamaan kirjoja uudesta kosmisesta tietoisuudesta, siitä mitä tapahtuu, kun olette todella "kaksoisläsnä", kuten sitä kutsun. Ja selitän sitä hetken kuluttua.
 
Jotkut teistä jotka ovat kirjailijoita tai tulevia kirjailijoita, jotka ovat viime aikoina tunteneet innostusta kirjoittaa, pääskää yli siitä seikasta, ettei teillä ehkä ole kliinistä tai yliopistotaustaa psykologiassa. Pitäkää sitä siunauksena. Jung tulee sisään työskentelemään kanssanne uuden psykologian osalta. Hän on tutkinut sitä erittäin huolellisesti ja siksi hän palaa taas kerran vieraana tähän kokoontumiseen.
 
Toinen vieras on rakas sielu, jota kutsun Samiksi. Sam tulee juuri sisään. Hän on valvetilassa. Kuten useimmat teistä tietävät, Sam on seuraava inkarnaationi maan päällä. Sam on nuori poika, joka asuu USA:n länsiosassa ja on erittäin elossa tällä hetkellä. Jonkin aikaa olen yhteensulattanut ja yhdistänyt olemustani Samiin. Samilla on erittäin paljon oma persoonansa. En ole vain Tobias, joka kontrolloi Samia. Autan luomaan Samin, mutta yhtä paljon kuin autan luomaan Samia, annan hänelle hänen vapautensa, itsenäisyytensä ja riippumattomuutensa. Inkarnaatiot ovat tällaisia - parhaassa tapauksessa - jolloin se mitä kutsutaan sieluolennoksi, antaa itsenäisyyden ihmisluomukselle maan päällä. Ja olen antanut sen Samille ja sitten hitaasti yhdistän itseni häneen ja se on upeaa, upeaa tutkimusta.
 
Tietoisuus ja yhdistymistyö on kaksisuuntaista - aina. Tässä meillä on Sam, nuori poika, valvetilassa tällä hetkellä, vaikkakin vähän päiväunelmissa juuri nyt, paljon kypsempänä kuin viime kerralla, kun hän oli läsnä kanssamme. Hän tietää, että jotain on tekeillä. Hän on erittäin läsnä omassa todellisuudessaan juuri nyt ja luulee, että hän viettää aikaa internetissä. Hän surffailee internetissä ja kappas vaan, mistä hän löytääkään itsensä? Crimson Circlen nettisivuilta. Hän ei ole nettilähetyksessä tällä hetkellä, mutta hän on Crimson Circlen energiassa.
 
Hänen energiansa on myös hengessä täällä teidän ja minun kanssani ja tuntee tämän shoudin olemusta, mikä meillä on yhdessä, ja hän tuntee jonkin sisällään heräävän henkiin, kutsuvan häntä ja pyytävän häntä osallistumaan.
 
Sielun ja ihmisen yhdistyminen
 
Erityisesti muutaman viime kuukauden aikana Sam on yhdistynyt. Ei tietoisesti, kuten monet teistä, mutta hän on yhdistynyt jumalolemukseensa, mikä pitää sisällään Tobiaksen, muttei ole rajoittunut siihen. Hän tulee enemmän ja enemmän tietoiseksi siitä, että häneen virtaa energiaa, tietoisuutta, mikä muuttaa hänen todellisuutensa luonnetta, antaa hänelle oivalluksia, antaa hänelle tiedostamista, mitä hänellä ei ole koskaan aiemmin ollut. Hän ja minä juttelemme säännöllisesti, mutta hän ei tiedä vielä, miten määritellä minut Tobiaksena. Hän vain tietää, että hänessä on toinen osa, mikä on tulossa hänelle tutummaksi ja mukavammaksi ja siksi hän kutsuu tuon osan osallistumaan elämäänsä.
 
Siinä missä hyvin monilla teistä on sellainen tausta, että aloitte avautua, mutta piditte tuon jumaluusosanne jossain muualla, ette sallineet sen tulla tänne maan päälle, ette halunneet maapallon energioiden vääristävän sitä tai toisten ihmisten manipuloivan sitä - kenties toisten varastavan tai ottavan sen energiaa - Sam on nyt sen sijaan erittäin avoin. Hänellä ei ole sellaisia pelkoja, joten hän antaa jumaluuden yhdistyä. Hän ei tiedä termejä vielä, hän löytää monia niistä pian Crimson Circlen nettisivustolta, Kryonin nettisivustolta ja muualta. Hän tulee lukemaan laajasti Jungista, mikä antaa hänelle taustaa kosmisesta tietoisuudesta tai sielun heräämisestä.
 
Hän siis antaa yhdistymisen tapahtua ja se on hämmästyttävä - ja joskus pelottava - paljastus hänelle. Mutta rakas shaumbra, aivan yhtä paljon kuin minä yhdistyn häneen, tulen myös enemmän tietoiseksi olennosta nimeltään Sam. Tulen tietoisemmaksi sen inhimillisistä taipumuksista ja tarpeista. Sallin itseni tulla lähemmäs, kuin henki tai ylisielu tavallisesti tulee - osaksi siksi että ihmiset eivät kutsu, osaksi siksi että myös ylisielu pelkää tulla liian lähelle.
 
Tapahtuu siis minunkin osaltani yhdistymistä. Voitaisiin sanoa, että toisaalta Sam avautuu päästämään minut maalliseen, fyysiseen kehoonsa. Voidaan myös sanoa, että minä avaudun vastaanottamaan Samin henkiulottuvuuksiin ja sallin ihmisolemuksen yhdistyä minuun, yhdistyä ylisieluun näissä ulottuvuuksissa.
 
Tässä on loistava oppitunti, oppitunti jokaiselle teille täällä tänään, koska erittäin usein… ylisielu luo ilmaisumuodon itsestään ihmisulottuvuuksiin, mutta sitten pitää etäisyyttä siihen. Hyvin usein ylisielu luo ihmisolennon ja sen vaikeaa olla yhteydessä tämän kanssa. Verho on kaksisuuntainen - ehdottomasti kaksisuuntainen. Joskus ylisielu tekee tämän, koska se ei halua sekaantua ihmisolemukseensa, toisinaan koska se pelkää tulla liian lähelle ja joutua imetyksi ihmistodellisuuteen. Joskus ylisielun osat ovat hyvin haavoittuneita ja kieroutuneita. Jotkut näistä ylisielun osista jäävät maan lähiulottuvuuksiin, niin kiinni omiin kauhuihinsa ja omaan helvettiinsä, että ne ovat jokseenkin tietämättömiä tästä maan päällä elävästä ihmisestä.
 
On siis suurta erillisyyttä hengen, ylisielun, olennon toisten osien ja maan päällä olevan ihmisen välillä. Miten usein olemmekaan nähneet ja tunteneet meidän puolellamme sen, missä on erillisyyttä sielun ja ihmisen välillä, jolloin sielu itse asiassa on joskus katkera tai torjuu oman ihmisilmaisunsa, kääntää sille selkänsä - juuri niin, kyllä, sielut voivat tehdä se, kääntää selkänsä ihmisilmaisulle - ja miltä tuosta ihmisestä maan päällä tuntuu? Arvottomalta, rakkaudettomalta, tarpeettomalta.
 
Kun teette työtänne maan päällä, tietoisuusmuutos- ja evoluutiotyötä, meidän puolellamme on käynnissä rinnakkaistyö - sielujen herättäminen ja eheyttäminen, sielujen joilla on ollut sellaisia ihmisinkarnaatioita, joita on haavoitettu, murjottu, jotka on raiskattu, jotka ovat olleet linnassa, jotka ovat niin piinattuja, ettei heidän sielunsa pysty katsomaan heitä. Kun teette työtänne - ja teidän työnne tulee ensin, se johtaa kulkua. Kun teette työtänne, meidän puolellamme tapahtuu myös työtä, mikä saattaa sielut takaisin ihmisilmaisuunsa yhteyteen - ei vain ihmisilmaisuun tästä elämästä, vaan ilmaisumuotoihin jotka on haudattuna maaperään, jotka vaeltavat maan lähiulottuvuuksissa - ja ne saatetaan taas yhteen.
 
Kokemukseni Samin kanssa antavat minulle uusia oivalluksia - ja tulee kirjoja - suhteesta ihmisluomuksen, ihmisilmaisumuodon ja sen itsenäisyyden ja olennon ylisielun välillä. Tiedostaminen… näiden kaikkien tasojen samanaikaisuuden tiedostaminen ei ole vain ihmisen tehtävä. Se on myös sielun tehtävä.
 
Ja rakas shaumbra, olette standardeja, jotka johdatte tietä maan päällä ja kutsutte takaisin oman olemuksenne, oman sielunne, oman itsenne ja sallitte sen yhdistyä kanssanne maan päällä ja rohkaisette itseänne yhdistymään siihen toisissa ulottuvuuksissa ja saatatte itsenne takaisin yhteen.
 
Joskus ihmiset itkevät yöllä, he rukoilevat yöllä. He rukoilevat ymmärrystä ja opastusta. He rukoilevat särkyneen sydämen korjaamista, hämmennyksen selvittämistä ihmismielestään. Ja he miettivät… miksi kukaan ei näytä kuulevan heitä. Joskus kyse on sielusta. Sielu on joko piinattu omalla tavallaan tai se on kääntänyt selkänsä.
 
Tämä on uutta energiaa. Te olette niitä, jotka muuttavat tuon vanhan dynamiikan - tuotte olemuksen ja hengen tänne maan päälle ja sallitte sielun tuoda tietoisuutenne siihen toisissa ulottuvuuksissa. Tässä kohtaa taivas ja maa kohtaavat. Tämä on uutta tietoisuutta.
 
Mikä kunnia onkaan saada Sam tänne. Mikä kunnia onkaan Samille kutsua minut maalliseen olemassaoloonsa. Mikä nautinto onkaan minulle saada hänet tänne toisiin ulottuvuuksiin.
 
Oleminen "kaksoisläsnä"
 
Samista on tuossa hyvin kaksoisläsnäoleva. Kaksoisläsnä - uusi sana. Se merkitsee kykyä olla hetkessä, kuten olette tällä hetkellä, mutta monissa eri paikoissa samanaikaisesti. Tämä vaikutta ristiriidalta, muttei ole sitä lainkaan. Teette sitä juuri nyt riippumatta siitä, tiedättekö siitä vai ette. Teistä tulee vain suurempia mestareita siinä tänä vuonna.
 
Tällä hetkellä Sam on valvetilassa tietokoneellaan… Cauldre kysyy, onko se Mac. (Naurua) Ei ole. Olen kertonut teille, että hänen vanhempansa ovat collegen professoreita, erittäin mentaalisia. Joten… (Tobias naureskelee) Sam on siis erittäin hereillä juuri nyt. Hän myös selailee Crimson Circlen nettisivuja. Ja samanaikaisesti hän tuntee olemukseni ihmistodellisuudessaan ja oman olemuksensa minun todellisuudessani. Hän tekee kaikkia näitä asioita samanaikaisesti ja saumattomasti, ja kun hänestä tulee tehokkaampi siinä, hän tulee tietoisemmaksi tämän kaikista vivahteista ja tasoista. Tätä kutsutaan olemiseksi kaksoisläsnä. Se antaa teidän olla useissa ulottuvuuksissa ja todellisuuksissa yhtä aikaa.
 
Sen sijaan että täytyy hyppiä eri läsnäolopisteissä tai eri todellisuustasoilla, oleminen kaksoisläsnä merkitsee sitä, että sallitaan kaikkien eri ulottuvuusrajojen - ja muistakaa, että ulottuvuudet eivät ole toistensa päällä, vaan sekoittuvat toistensa kanssa - yhdistyä samaan pisteeseen, läsnäolopisteeseen.
 
Ennen tämän tekeminen oli erittäin vaikeaa. Se oli ylivoimaista keholle eikä mieli pystynyt käsittämään sitä. Niinpä teidän täytyi huomata hyppivänne eri todellisuuksissa ja keskittyä vain yhteen todellisuuteen. Saatoitte päiväunelmoida tai olla erittäin keskittyneenä johonkin projektiin maan päällä, mutta oli vaikeaa tehdä molempia kerralla. Saatoitte olla unessa, missä lähditte ulos, tai saatoitte olla täysin hereillä ajamassa autoa tietä pitkin. Mutta oli erittäin vaikeaa tehdä molempia kerralla.
 
Tänä vuonna huomaatte, että voitte myös tulla tietoiseksi omasta kaksoisläsnäolostanne ja teette monia asioita samanaikaisesti. Niiden ei tarvitse hämmentää teitä. Niiden ei tarvitse heittää teitä tasapainosta. Monet teistä ovat huolestuneita siitä, että - miten sen sanoisi - kadotatte paikkanne, kadotatte tasapainonne ja teidät heitetään johonkin suureen kuiluun. Silloin kun päästätte irti, niin oivallatte, että itse asiassa laajennutte hyvin armollisesti. Kaikki eri todellisuudet tulevat yhdistymään läsnäolopisteesenne. Tätä merkitsee olla kaksoisläsnä.
 
Sam siis liittyy seuraamme, koska minusta tulee enemmän ja enemmän osa hänen elämäänsä ja hänestä minun. Ja kehotan teitä juuri nyt, istutte sitten näissä tuoleissa tai luette tai kuuntelette myöhemmin, pysähtymään hetkeksi. Vetäkää syvään henkeä. Kutsukaa sielunne, olemuksenne osallistumaan elämään kanssanne juuri nyt.
 
(Tauko)
 
Älkää katsoko elämäänne niin, kuin katsoisitte rähjäistä, likaista taloa. Älkää arvostelko sitä. Kutsukaa sielunne, jumaluutenne sisään kunniavieraaksi. Kutsukaa se sisään keksimättä tekosyitä, sanomatta että teidän on korjattava tämä tai tuo myöhemmin, sanomatta että teidän oli tarkoitus siivota ensin, pyytelemättä anteeksi ja keksimättä puolusteluja. Kutsukaa olemuksenne, sielunne, omaan todellisuuteenne, kun olette kaksoisläsnä juuri nyt.
 
Ja kun sielunne viittoilee teitä liittymään seuraansa, sen yhdistyneeseen itseen, tehkää tuo rohkea ja uskallusta vaativa liike. Ottakaa tuo askel liittyäksenne siihen, liittyäksenne itseenne, sieluunne, toisissa ulottuvuuksissa. Toisten ulottuvuuksien ei tarvitse olla miljoonien kilometrien päässä täältä. Ne ovat puolikkaan hengenvedon päässä. Sallikaa itsenne luottaa siihen, että voitte avautua liittyäksenne sieluunne, laajentuaksenne fyysisen ja mentaalisen ulkopuolelle ja liittyäksenne siihen.
 
Vetäkää syvään henkeä tälle.
 
(Tauko)
 
Sielunne on hyvin utelias. Voi, oletteko ajatelleet, että se vain paineli nappuloita ja veteli naruista ja oli suunnitellut ennalta teille elämän? Ei lainkaan. Olette itsenäinen. Olette itsenäinen tekemään omat valintanne. Ajattelitte, että sielu loi todellisuutenne - hyvän, huonon tai mitäänsanomattoman. Te luotte sen. Sielunne haluaa liittyä teihin siinä ja se haluaa myös teidän liittyvän siihen sen omalla matkalla. Tämä on todellista yhdistymistä ja tästä tässä vuodessa on teidän kannaltanne kyse - todellisesta yhdistymisestä joka tasolla.
 
Kolmas vieras
 
Seuraava vieraamme… Vedetäänpä syvään henkeä ja otetaan juotavaa. Meillä ei näemmä ole kuplivaa tässä kuussa, meillä on tätä epätavallisen makeaa vettä.
 
Seuraava vieraamme on vieras, joka on erittäin tärkeä vuoden edistyessä. Se on tämä ryhmäolemus, jota kutsutte Yhdistyneiksi kansakunniksi. Niiden ei kaikkien tarvitse virrata tänne kerralla - on olemus. On sen tyyppinen olento, joka edustaa Yhdistyneitä kansakuntia.
 
Riippumatta siitä mitä ajattelette tästä järjestöstä, se on yksi harvoista kulttuurillisista, poliittisista ja maantieteellisistä järjestöistä maan päällä, mikä yrittää edustaa, yrittää auttaa ja opastaa maailmaa kokonaisuutena. Se on yksi harvoista järjestöistä, joka yrittää - aina onnistumatta - mutta yrittää tuoda rauhaa ja harmoniaa maan päälle. Kyllä, tiedän, että ihmisten järjestönä se voi myös korruptoitua. Se voi jäädä liian kiinni byrokratiaan. Se voi jäädä liian kiinni rahataisteluihin, ja myös se toimii hyvin ihmismäisillä tavoilla. Mutta tässä on toivoa. Tässä on toivoa maapallolle ja maapallo tarvitsee sitä tulevana vuonna.
 
Kutsumme siis Yhdistyneiden kansakuntien - kaikkien valtioiden - olemuksen. Kutsumme sen sisään myötätuntoisesti ja hyväksyen. Tuomme sen sisään tuntemaan tämän shaumbra-energian ja ymmärtämään, että muutos tapahtuu ensin tietoisuudessa ja sitten levittäytyy maailmaan. Pyydämme siis teitä, shaumbra, tämän maapallon tietoisuustyöntekijöitä, kutsumaan sisään Yhdistyneiden kansakuntien energian.
 
Tuleva vuosi
 
Puhutaanpa nyt vuodesta 2009. Aa, ihmiset rakastavat ennustuksia vuoden alussa. Ongelmana on se, ettei kukaan palaa niihin vuoden lopussa! Mutta me teemme sen. Te teette sen… te teette.
 
Puhutaanpa tulevan vuoden ennustuksista, ja haluaisin aloittaa tämän kuuntelemalla teitä! Aa, minulla on omat lisäykseni tähän, mutta haluaisin muutamien teistä antavan lyhyen ja ytimekkään tuntemuksen tulevan vuoden energioista - tietoisuudesta - enemmänkin maailmanlaajuisesta näkökulmasta, kuin vain omastanne. Menemme tähän vähän. Olette tunteneet sen viime aikoina. Olette tunteneet muutokset. Olette tunteneet energioiden muuttuvan, liikkuvan ja rakentuvan uudelleen. Olette toimineet intuitiollanne.
 
Emme nyt puhu tässä tyypillisten ennustusten ja profetioiden tekemisestä, vaan siitä mikä on suunta. Mitä seuraava vuosi pitää sisällään? Ja haluaisin jonkun pitävän listaa siitä, mitä tuodaan esiin, ja haluaisin, että listaa laajennetaan internetin kautta, jolloin toiset voivat antaa osansa siihen - tietenkin tietyllä aikarajalla. Haluaisin, että tämä lista laitetaan nettiin ja pidetään tässä pyhässä, turvallisessa tilassa nimeltään crimsoncircle.com kaikkien katseltavana vuoden aikana ja sen havaitsemiseksi ja ymmärtämiseksi, miten viisaita te todellakin olette - todella viisaita. Ette ehkä saa ennustetta täysin oikein yrittäessänne määritellä ihmisen sanoilla, mutta kyse on sen taustalla olevasta energiasta.
 
Pelaamme siis tänään pikkupeliä. Pelaamme peliä "Mitä ihmiskunnalla ja maapallolla on edessään?" Pyydämme rakasta Lindaa viemään mikrofonin yleisön joukkoon ja pyydämme teitä pitämään tämän ytimekkäänä ja tuntemaan sen. Ja aa, tässä on yksi kohta. Jotkut teistä tuntevat tämän tarpeen, mutta ette uskaltaisi nousta ylös. Pääskää siitä yli. Jättäkää sekin taaksenne. Puhukaa totuuttanne, kun Linda tuo mikrofonin.
 
Aloitetaanpa.
 
SHAUMBRA 1: Lisää maailmanlaajuisia yhteyksiä.
 
TOBIAS: Hyvä. Pyydämme taas, että pidetään listaa.
 
LINDA: Saimmeko tämän? Lisää maailmanlaajuisia yhteyksiä. Okei.
 
SHAUMBRA 2: Monia mahdollisuuksia avautuu.
 
TOBIAS: Erinomaista. Monia mahdollisuuksia avautuu.
 
SHAUMBRA 3: Alamme kuunnella itseämme toisen sijasta.
 
TOBIAS: Aa, juuri niin. Kuunnella itseä toisten sijasta.
 
Tuntekaa. Tuntekaa ihmiskuntaa ja planeettaa yleisesti. Mitä asioita tapahtuu tänä vuonna?
 
SHAUMBRA 4: Todellinen tunne yhteydestä tietoisuuden ja rahan välillä.
 
TOBIAS: Aivan.
 
SHAUMBRA 5: Puhdasta ja suhteellisen vapaata energiaa.
 
SHAUMBRA 6: Yhteistyötä.
 
SHAUMBRA 7: Aistin sydänyhteyden ympäri maailmaa, alkaen Obamasta, ja huomaan sen myös politiikassa, mikä alkaa täältä Coloradosta.
 
TOBIAS: Vielä kaksi.
 
SHAUMBRA 7: Aistin, että sotavoimamme löytävät sodalle vaihtoehtoja, mitkä näyttävät enemmän rauhalta.
 
LINDA: Olenko ainoa, joka ajattelee, että tilanne saattaa tulla vähän epävarmemmaksi?
 
SHAUMBRA 8: Kaaosta.
 
TOBIAS: Kaaosta. Tosiaankin. Nyt siis… kestä meitä, Linda.
 
LINDA: Ei mitään ongelmaa.
 
TOBIAS: Siis, mitä puuttuu? Suuri määrä draamaa. En ole kuullut täällä shaumbralta suuresta määrästä draamaa, mikä on hyvä merkki.
 
Haluaisin jatkaa vielä kolmella. Aandrah, Garret ja Patricia. Olette niitä, jotka tekevät tutkimusta tästä, ja haluaisimme saada panoksenne. Sallikaa itsenne kommentoida myös vähän tarkemmin. Tiesitte tämän olevan tulossa.
 
AANDRAH (Norma): Kyllä. Aistin aitoja ominaisuuksia, jotka ihmiset omaksuvat henkilökohtaiseen yhdistymiseensä. Ei puhuen, vaan sukeltaen. Todella, todella sallien intohimon, jotta sallivat itsensä yhdistyä niihin ja omistaa ne.
 
GARRET: Olemme kuulleet maailman tietoisuuden sanovan "Haluamme muutosta". Uskon, että olemme todellakin valmiita asioiden muuttumiseen.
 
TOBIAS: Ja Patricia, joka tutkii trendejä.
 
LINDA: Patricia Aberdeen.
 
TOBIAS: Kyllä.
 
PATRICIA: Luulen, että tapahtuu hidasta palautumista kiinteistömarkkinoilla. Luulen, että osakemarkkinat piristyvät ja sitten laskevat jyrkästi.
 
TOBIAS: Aivan. Ja lopuksi, Linda. (Linda nikottelee, Tobias naureskelee)
 
LINDA: Luulen, että tapahtuu todella tietoisuuden heräämistä tavalla, minkä näemme - paljon meidän lisäksemme. Ihmiset ovat todella sellaisessa pisteessä, että he avautuvat tekemään asioita eri tavalla, avautuvat jollekin uudelle. Ja… näemme kaikkialla ympärillämme, että ihmiset todella keskittyvät, avautuvat jollekin uudelle. Todella avautuvat ja näemme sitä kaikkialla ympärillämme, ja se on todella henkeäsalpaavan kaunista. Eikä se aina tapahdu siksi, että asiat ovat helppoja. Se tapahtuu usein siksi, että asiat todella kutsuvat meitä sanoen "Haluatko asioiden olevan eri tavalla?"
 
TOBIAS: Aivan, ja kiitämme teitä kaikkia panoksestanne ja sen energian tuntemisesta, mitä tulee tapahtumaan. Ja muuten, tämä myös auttaa luomaan tuon todellisuuden.
 
Nyt siis meidän näkökulmastamme - ja katselemme tätä todellakin hyvin tarkasti. Tunnemme ihmistietoisuuden suuntia ja tarkastelemme trendien yli, korkeampia trendejä siitä, mitä on tapahtumassa. On erittäin vaikeaa tehdä tarkkoja ennustuskia, ja teidän ihmisinä pitäisi tietää - monet teistä olivat entisissä elämissä lukemusten tekijöitä, olitte mustalaisia ja maagikkoja ja saatoitte tuntea energioita - mutta on erittäin vaikeaa saada yksityiskohtia. Mennäänpä siis korkeammalle yleiskatsaustasolle siitä, mitä tapahtuu, ja sitten työstetään muutamia yksityiskohtia.
 
Kvanttihyppy tapahtui yli vuosi sitten ja se merkitsi uuden ja erilaisen energian valelua maapallolle. Ihmiset, maapallo ja maapallon tietoisuus opettelevat edelleen, miten sen kanssa toimitaan. Se on lapsenkengissä. Uusi energia on hyvin erilaista kuin vanha energia - puhun tässä tietoisuudesta, en polttoaineesta - mutta kun se hienovaraisesti tekee tietään jokapäiväiseen elämään, useimmat ihmiset eivät ole tietoisia siitä. Harvat ihmiset tietävät, miten sen kanssa toimitaan, miten se toimii.
 
Kuten olemme sanoneet aiemmin, vanha värähtelevä energia oli suhteellisen ennustettavaa. Oli aina kahden voiman vastakkaisuus työskentelemässä toisiaan vastaan, kun ne loivat todellisuutta. Uuteen energiaan ei liity vastakkaisia voimia, siihen ei liity kitkaa, joten se ei luo todellisuutta samalla tavalla. Uusi energia on todella joka suuntaan laajentuvaa samanaikaisesti. Sitä on siis eritäin vaikeaa yrittää tajuta mielellä, ja toisinaan kun joku yhdistyy uuteen energiaan, hän työskentelee sen kanssa yksittäisessä tilanteessa ja yrittää monistaa sen - mutta se ei ilmesty uudestaan. Se näyttää kadonneen, mutta se ei ole lainkaan kadonnut.
 
Uusi energia ei seuraa menneisyytensä polkua. Se jatkaa laajentumista uusiin mahdollisuuksiin, jotka eivät tule menneisyydestä. Kaikki erittäin monimutkaisella tavalla sanomassa, että uusi energia toimii hyvin eri tavalla. Se vaikuttaa ennakoimattomalta, mutta itse asiassa se on hyvin yksinkertaista, kun päästätte irti värähtely- tai vanhan energian odotuksista.
 
Mitä tämä siis merkitse ihmistietoisuuden kannalta? Se muuttuu erittäin syvillä tasoilla. Olette nähneet sen omassa elämässänne. Olette nähneet sen kuluneena vuotena, vuonna 2008. Asioita joita ette olisi koskaan odottaneet tapahtuvaksi rahamarkkinoilla, poliittisella areenalla. Täydellinen muutos vanhoissa järjestelmissä, joiden muuttumisen toiset olisivat ajatelleet kestävän satoja vuosia, tapahtui viikossa. Voi, se rakentui pitkään, mutta itse asiat, muutokset rahoitusmarkkinoilla, tapahtuivat viikoissa. Näin nopeasti asiat kulkevat.
 
Mitä on edessä vuonna 2009? Kenties tämä ei ole jännittävää tai dramaattista, mutta erittäin huomionarvoista. Kutsumme sitä säätilan vuodeksi - onko vai ei - mutta myös maapallon fyysisen säätilan vuodeksi. (Suom. huom. ääntämisasultaan samanlainen sana kuin "säätila" merkitsee mm. "onko vai ei".) Syy on hyvin yksinkertainen: kun tietoisuus muuttuu, uusi energia tulee sisään ja vanha energia menee ulos. Vanha jumiutunut energia itse maassa muuttuu ja lähtee. Ruumiit jotka on haudattu satoja, tuhansia ja kymmeniätuhansia vuosia sitten, lähtevät nyt.
 
Gaia, itse planeetta, planeetan energia ja olemus on lähdössä, siirtämässä vastuuta tästä mahtavasta planeetasta ihmisille, jotka asuttavat sitä. Se ei lähde yhdessä päivässä, ja se saattaa kestää monia, monia vuosi, mutta tuo siirtymä on tapahtumassa. Tällä hetkellä tapahtuu puhdistumista maapallon syvimmillä tasoilla ja se kääntyy merkittäviksi säätilamuutoksiksi maan pinnalla.
 
Säätila maapallolla
 
2009 on myrskyjen vuosi - myrskyjen joista tulee otsikoita ja jotka synnyttävät draamaa. On kyse sitten maanjäristyksistä, rajumyrskyistä, jollaisia ei ole koskaan ennen mitattu, tuulesta, sateesta, salamoinnista - kummallisia ja epätavallisia ukkosmyrskyjä ympäri maailmaa, jotka synnyttävät malleja, jollaisia ei ole ennen nähty ukkosmyrskyissä. Näitä tapahtuu kaikkialla maan päällä.
 
Jotkut sanovat tämän olevan tulosta maapallon lämpenemisestä. Kaikesta syytetään maapallon lämpenemistä. Joudutaan paniikkiin ja draamaan. Mennään äärimmäisyyksiin, koska se on hauskaa peliä.
 
Toiset syyttävät siitä Jumalaa. "Jumala on vihainen, Jumala on suuttunut ihmisille", he sanovat. "Tämä on lopun alkua, maapallon loppu ja Jumala ilmaisee tyytymättömyytensä ihmisiin ja siksi lähettää luonnonvoimia ja säätiloja herättämään ihmisiä." Ja toisinaan ottamaan pois tuhansia, kymmeniätuhansia tai satojatuhansia pois yhdessä myrskyssä, yhdellä pyyhkäisyllä.
 
Toiset syyttävät siitä itse maata sanoen - näillä on tieteellinen mieli - että maassa ja aurinkokunnassa on voimia, joita ei ole ennen ennustettu ja jotka aiheuttavat nämä arvaamattomat mallit, ja että kenties maapallo alkaa hajota.
 
Mikään näistä ei ole todellisuutta, ne ovat draamaa. Ne ovat draamaa. Ne ovat älyllistä tai tunnedraamaa.
 
Teillä on tämä tilanne, koska maapallon tietoisuus on muuttumassa siinä määrin, että se vaikuttaa säätilaan. Säätila syntyy vastauksena ihmistietoisuuteen. Tämä ei merkitse sitä, että sään on aina oltava miellyttävää ja aurinkoista. (Vähän naurua) Säätila puhdistaa. Säätila antaa myös näkemystä ja tietoisuutta.
 
Säätila maan päällä auttaa myös hyvin mielenkiintoisella tavalla jakamaan tietoisuutta, jakamaan energioita ympäri maailmaa. Se oli ennen kenties tärkein yksittäinen tietoisuuden välittämismenetelmä kulttuurista tai maailmankolkasta toiseen. Näin tietoisuus tuotiin eetteritason taskuista uusiin paikkoihin ympäri maailmaa. Näin oli mahdollista, että keksittiin jotain 10000 vuotta sitten Kiinassa ja hyvin samoihin aikoihin tehtiin sama keksintö toisella puolella maailmaa. Osa siitä tapahtuu eetterissä ja osa fyysisesti. Säätilaa käytettiin siis tietoisuuden välittäjänä, ja sitä se edelleen on. Sitä se edelleen on. Se on konkreettisempaa.
 
Nyt on peliin tullut myös muita järjestelmiä ja teknologioita, kuten internetinne. Mutta säätila esittää silti hyvin merkittävää roolia kuljettaessaan tärkeitä viestejä ympäri maailmaa - ei vain ihmisille, vaan eläimille, maaperälle ja kasveille maapallolla. Ne eivät juurikaan luota internetiin (naureskellen). Ne luottavat edelleen säätilaan.
 
Säätilassa on sydämensyke, kuten sitä voitaisiin kutsua. Säätilassa on pulssi. Kun sitä katsotaan hyvin tilastollisesta näkökulmasta, siltä ei vaikuttaisi. Mutta jos tunnette itse pilviä, jos tunnette maata ja sen suhdetta veteen ja ilmaan, pystytte tuntemaan sykkeen ja pystytte ymmärtämään, että säätila, maapallon muuttuva säätila vuonna 2009. puhdistaa. Ja se tuo uutta viestiä kasveille, elämille, maalle ja vedelle. Ja olette osa sitä. Tunnette olevanne hyvin, hyvin yhteydessä säätilaan.
 
Älkää antako se nostaa pelkoja. Älkää ajatelko, että oma sisäinen myllerryksenne ja raivonne ilmaistaan myrskyn kautta. Sallikaa itsenne tuntea säätä enemmän kuin koskaan, koska se kantaa uutta tietoisuutta maan syvemmille tasoille ja syvempiin kerroksiin tämä vuonna.
 
Säätila saa otsikkonsa, erityisesti vuoden ensimmäisen neljänneksen jälkeen. Se hämmentää tiedemiehiä ja niitä, jotka tutkivat sen malleja. He ihmettelevät, miksi magneettinavat muuttuvat hyvin odottamattomasti sekä maan magneettinen veto tai intensiteetti. Molemmat magneettinavat muuttuvat ja maan painovoiman vahvuus - tai vahvuuden puute - muuttuu tänä vuonna, ja se on ailahtelevaa. Se ei noudata mukavaa, symmetristä polkua. Se muuttuu maapallon joka osassa ja jokainen maapallon biologinen osa tuntee sen, mutta useimmat eivät ymmärrä, mitä tapahtuu.
 
Monet joutuvat draamaan ja tunteet nousevat pintaan eivätkä he tiedä, mitä tulee tapahtumaan. Sanotaan, että se on muistutus maapallolta siitä, että maapallo on suurempi kuin ihminen, että ihmiset ovat väärinkäyttäneet maata ja nyt on aika kunnioittaa ja arvostaa maata. Tavallaan kyllä - aina kunnioittakaa ja arvostakaa maata. Mutta älkää pelätkö sitä. Se on osa teitä. Säätila järjestää tärkeitä muutoksia niiden energioiden vapauttamisessa, joita on pidetty sisällä aionien ajan ja jotka ovat odottaneet lähtemistä.
 
Useimmat teistä ovat ottaneet takaisin energiansa, kuolleet menneisyydet, jotka olivat haudattuna maahan. Mutta nyt toisten olentojen osia kerätään.
 
On lajeja, jotka lähtevät maapallolta pysyvästi. Ne lähtevät, jotta uusia lajeja voidaan kehittää ja ne voivat tulla sisään, jotta ihmislaji voi kehittyä ja muuttua. Kaikki tämä, rakas shaumbra, on suuri siunaus.
 
Tulee aikoja, jolloin kiroatte minut, kun makaatte sänkynne alla, piilottelette kellarissanne, myrskyn keskellä jossain preerialla, kun lentonne viivästyvät päiviä, päiviä ja päiviä. Sori (naurua). Kiroatte minut, kun lunta on päänne korkeudelle saakka ettekä pääse ulos tai kun jatkuva jyrinä- ja salamointipommitus ei näytä lakkaavan.
 
Mutta muistakaa, muistakaa, mitä olemme tänään puhuneet. Säätila on tietoisuutta ja se muuttuu. Säätila palvelee ihmiskuntaa. Säätila on täydellinen tapa, joka sallii tämän yksinkertaisen asian tapahtua, missä energia etsii ratkaisua, muodonmuutosta ja uudistumista. Ja tätä tapahtuu kuluvana vuonna.
 
Vaikutukset ruuansaantiin
 
Epädramaattinen osa, joka ei välittömästi pääse otsikoihin, on se, että maailmanlaajuisen säätilan muutos aiheuttaa ruokapulaa ainakin useiden vuosien aikana. Paikat joihin on luotettu ruuan kasvatuksessa, eivät pysty kasvattamaan. Vesisäiliöt syvällä maan pinnan alla kuivuvat tai tulevat myrkyllisiksi kasveille. Paikoissa joissa on ollut lauhkea sää, alkaa olla ankaria säätiloja - liian kylmää, liian kuumaa - ja kasveja joita kerran kasvoi pinnalla, ei enää kasva yhtä sitkeästi, jos ollenkaan. Tämä aiheuttaa ruokapulaa maan päällä.
 
Se ei tule oitis otsikoihin, ei samalla tavalla kuin osakemarkkinoiden romahdus tai hyvä sota. Se on hienovarainen ja hiljainen uutinen, mikä on tapahtumassa. Mutta haluan teidän olevan tietoisia siitä. Haluan teidän kaikkien olevan tietoisia säätilasta. Menkää yli etusivun otsikoista ja kaivakaa syvemmältä. Haluaisin myös nähdä shaumbra-ryhmän, missä on edustajia eri maista, liittyvän yhteen raportoimaan säästä ja auttamaan toisia shaumbroja ymmärtämään, mitä tapahtuu. Ei draaman tilasta, vaan ymmärryksen tilasta.
 
Kun ruokapula siis alkaa, tämä laukaisee tietenkin täysin erilaisen energian. Teillä on tällä hetkellä maita ja yrityksiä, jotka käsittelevät taloudellisia ja poliittisia asioita ja sotia, ja niiden ajatukset ovat näissä asioissa. Niiden ajatukset ovat liiketoiminnassa. Ne ovat syventyneet talouden pelastamiseen. Ja juuri kun ne yrittävät kovimmin saattaa asioita yhteen, huonoja uutisia tulee ovelle: "Meiltä loppuu ruoka."
 
Kaaos vai siunaus? Katastrofi vai ainoastaan muutos? Kumpaan haluatte uskoa? Kumpaa haluatte elää?
 
Shaumbra, tämä kaikki tapahtuu hyvin luonnostaan. Silloinkin kun ryhmiä - kokonaisia ihmisryhmiä - lähtee maan päältä kerralla, taustalla on jonkin tason valinta. Jotkut näistä ryhmistä ovat olleet niin kytköksissä tiettyyn kulttuuriin tai esi-isiensä ja kulttuurinsa karmaan, että he eivät voi enää pysyä maan päällä sillä tavalla. Jollain tasolla he siis suostuvat massalähtöön.
 
Jotkut eläin- ja kasvimuodot tietävät, ettei niiden tarvitse palvella ihmisiä ja maapalloa vanhalla tavalla, joten ne lähtevät. Joka kerta kun tapahtuu joukkolähtö, se on tilaisuus ja aukko seuraavalle sukupolvelle ja seuraavalle syklille ja kehitykselle tulla sisään - ja tätä tapahtuu maan päällä.
 
Eivät muukalaiset manipuloi säätilaa. Hallitus ei kylvä pilviä. Hallitus tekee typeriä asioita (naurua), mutta typeryys ei pääse kovin pitkälle, ennen kuin se epäonnistuu. Näitä asioita, joita tapahtuu säätilassa, eivät manipuloi ihmiset, jotka elävät vuorien sisällä, koska he ovat lähteneet kauan sitten. Heidän ei tarvitse enää olla siellä maapallon energian ylläpitäjinä.
 
Tarkkailkaa säätilaa. Tarkkailkaa muutoksia ruuan tuotannossa. Tarkkailkaa, miten kaaos kehittyy joillakin ja miten kaaos ja maailmanlopun näkymät ja salaliitot ja kaikki muu… ja rakas shaumbra, kehotamme teitä ymmärtämään, että kyse on asioiden uudelleenjakautumisesta. Kyse on muutoksesta ja se on tarkoituksenmukaista.
 
Uusia mahdollisuuksia
 
Säämalleista tulee intensiivisempiä, erityisesti tämän vuoden toisella puoliskolla, mitä jatkuu seuraavaan vuoteen. Kuten sanoimme, tämä aiheuttaa muutoksia ruokakuvioissa. Mutta kappas vaan, älykkäät ja tietoiset, ne jotka ymmärtävät, mitä oikeasti tapahtuu, yhdistyvät teidän kaltaistenne henkisten olentojen energioihin maan päällä. Ja silloin todellinen työ, todelliset keksinnöt, todellinen luominen ja uudet teknologiat syntyvät.
 
Tällä hetkellä on ruokatuotannon teknologioita, mitkä eivät voi tulla ulos laboratorioista kiinnostuksen tai rahoituksen puutteen vuoksi. Tällä hetkellä on teknologioita, jotka ovat erittäin valmiita tulemaan esiin. Mutta ne eivät tule, koska nämä teknologiat liittyvät puhtaaseen, erittäin halpaan polttoaineeseen, kuten David sanoi. Ne ovat valmiina tulemaan esiin, mutta puuttuu rahoitusta tai kiinnostusta tai joskus ovet vain ovat kiinni. Nämä asiat ovat valmiina tulemaan esiin. Rakas shaumbra, on jo kehitetty parantamisteknologioita, jotka hämmästyttäisivät teitä. Ne tarvitsevat vain hiomista ja rahoitusta taakseen. Tässä kohtaa te tulette kuvaan mukaan. Tässä kohtaa tietoisuus tulee kuvaan mukaan.
 
Ei ole aika mennä mukaan draamaan, salaliittoihin, maailmanloppuun. On aika kohota sen yläpuolelle, käyttää luovia energioitanne, luojaenergioitanne auttaaksenne tuomaan nämä asiat eteenpäin. Ja teillä täytyy vain olla toivoa, visio, tietoisuutta ja ymmärrystä, teidän täytyy olla kaksoisläsnä, olla tässä hetkessä. Älkää lähtekö kehosta, älkää lähtekö tästä todellisuudesta piiloon jonnekin muualle, älkää teeskennelkö, ettei tätä kaikkea tapahdu, vaan ymmärtäkää, että kyse on uudesta aikakaudesta. Kyse on uudesta ajasta. Asiat todellakin muuttuvat.
 
Vetäkää syvään henkeä, shaumbra.
 
(Tauko)
 
Kyse ei ole lopusta ja pimeydestä, kyse on muutoksesta. On päiviä, jolloin on vaikeaa muistaa tätä. On päiviä, jolloin lankeatte tuohon draamaan toisten ihmisten kanssa ja ihmettelette, mitä tapahtuu. Kun päädytte siihen, vetäkää syvään henkeä ja muistakaa… muistakaa tuntea tuota myrskyä.
 
Shaumbran henkilökohtaisia seuraamuksia
 
Mitä tämä merkitsee teille henkilökohtaisesti? Tämä oli seuraava kysymyksenne: "Mitä shaumbran pitäisi tehdä tänä vuonna?" Aa, uskomatonta. Niin monia myrskyjä kuin onkin ympäri maapalloa ja niin paljon kuin maapallo halkeileekin ja "röyhtäilee" tänä vuonna - mikä sen on tehtävä - niin tämän voitaisiin määritellä olevan se - ja korostan sanaa se, ei yksi monista vaan se - tilaisuuksien vuosi shaumbralle ja jokaiselle, joka on yhdistänyt henkisen viisauden ihmisolemukseensa.
 
Teillä on enemmän tilaisuuksia aloittaa omaa toimintaa, tehdä parannusta omalla tavallanne - omalla tavallanne - enemmän tilaisuuksia opettaa sitä, mitä teillä on jaettavana, enemmän tilaisuuksia olla standardeja toisille ihmisille, valomajakoita niille, jotka ovat ahdingossa. Teillä on enemmän tilaisuuksia tuoda unelmianne maan päälle, ilmentää niitä tänne ja saada iloa niiden elämisestä. On enemmän tilaisuuksia kuin koskaan ennen kutsua olemuksenne, jumaluutenne, todellinen itsenne liittymään teihin tässä kokemuksessa nimeltään "elämä maapallolla".
 
On enemmän tilaisuuksia yltäkylläisyyteen elämässänne. Älkää katsoko toiseen suuntaan tänä vuonna, kuten olette tehneet monta vuotta. Opettajat jotka ovat tulleet ennen teitä, ovat puhuneet teille yltäkylläisyydestä, siitä miten sitä tehdään, puhuneet teille siitä, että siihen voi liittyä riskejä, mutta se voi olla myös palkitsevaa. Jos teillä on ollut ongelmia yltäkylläisyyden kanssa, lakatkaa juoksemasta sitä karkuun. Lakatkaa pelaamasta tuota peliä. Kuunnelkaa, mitä heillä on sanottavana tänä vuonna. Kuunnelkaa itseänne tänä vuonna. "Itsenne" on väsynyt kärsimään, väsynyt hädin tuskin kykenemään laskujen maksuun. Se on vanhaa peliä.
 
Tämä on tilaisuuksien vuosi ja nyt sanotte: "Kyllä, mutta muu maailma käy läpi kaikkia kamppailuja ja sanot meille, Tobias, että ruokaa on niukasti." En sanonut, että sitä on niukasti. En sanonut sitä. Tuotanto muuttuu ja on olemassa teknologioita sellaiseen uudentyyppiseen tuotantoon, mitä ei ole koskaan ennen nähty maan päällä, ja on niitä, jotka saavat toiset ihmiset uskomaan, että on pulaa. Älkää langetko siihen ansaan. Ruokatuotannossa tapahtuu muutos.
 
Älkää siis menkö tähän mukaan sanoen: "Mutta maailma on nyt niin haastavassa pisteessä. Miten voit sanoa minulle, että minulla on enemmän yltäkylläisyyttä tänä vuonna?" Koska samaan aikaan kun muu maailma katsoo myrskyä, teillä on tilaisuus katsoa sateenkaarta.
 
Ja sateenkaaressa… Rakkaat ystävät, kovin monet ihmiset eivät katso sitä tänä vuonna. Ja he etsivät vanhaa sateenkaarta ja kulta-arkkua sen lopussa, jos he katsovatkin siihen suuntaan. Mutta myrsky harhauttaa heidät. Tilaisuus on siinä. Se on aina ollut. Se näyttää vähän erilaiselta kuin aiemmin. Sateenkaaressa on erilaisia värisävyjä ja se kaareutuu eri tavalla kuin koskaan aiemmin. Ja kyllä, vertauskuva sateenkaaresta ilmestyy teille monta kertaa seuraavan vuoden aikana, kirjaimellisesti.
 
Käytämme tätä sanoaksemme, että samaan aikaan kun muu maailma katsoo jotain muuta, on monia mahdollisuuksia - tilaisuuksia jotka ovat aitoja, jotka eivät ota keneltäkään toiselta, tilaisuuksia jotka eivät ole spekulatiivisia siinä mielessä, että se ottavat pois tai keinotekoisesti manipuloivat jonkun toisen kustannuksella. Teillä on enemmän tilaisuuksia hypätä mukaan. Älkää hukatko tätä vuotta.
 
Tilaisuus ei ole koskaan näin suuri niille, joilla on henkinen asenne tai perusta elämässään. Tilaisuudet eivät ole samat vuonna 2010 tai 2011 eivätkä ehdottomasti vuonna 2012. Jos odotatte vuotta 2012, jatkatte vain odottamista. Vuoden 2012 jälkeen se on vuosi 2020, jos eläisitte niin pitkään (Tobias naureskelee), jos jatkatte odottamista. On tilaisuuksien vuosi shaumbralle.
 
Jos olette ajatelleet asiaa, jos olette tunteneet sitä, jos olette saaneet tönäisyjä ja on kiinnostusta, tehkää se tänä vuonna. Tehkää se tänä vuonna, shaumbra. Tulette hämmästymään, miten käytettävissä resurssit ovat. Teidän on nostettava sormea ja kättä. Teidän on laitettava vähän itsenne likoon. Ette voi vain istua tekemättä mitään. Kyse on osallistumisenergiasta, silloin kun luotte jotain. Mutta tehkää se tänä vuonna.
 
Selkeys, ilo ja valinta
 
Vielä yksi kohta. Aiemmin tietoisuus oli sellaista, että oli vaikeaa nähdä monia eri maailmoja ja todellisuuksia samassa yksittäisessä todellisuudessa. Toisin sanoen, kaikki vaikutti olevan tavallaan utuista ja virtaavan yhteen. Oli erittäin vaikeaa erottaa tietoisuuden eri tasoja. Ne näyttivät kaikki sekoittuvan yhteen - ei vain teillä, vaan maailmassa yleisesti. Te ja monet muut maailmassa, mutta erityisesti te, näette uudella selkeydellä. Kaikki ei vain "hämärry" yhteen - puhumme ihmistietoisuudesta yleisesti ottaen.
 
Näette, että maailmoja on maailmojen sisällä ja todellisuuksia todellisuuksien sisällä. Näette, ettei kyse ole enää litteästä, kolmannen ulottuvuuden elämästä. Se on moniulotteista. Näette, että ihmiskunnassa on hyvin monia segmenttejä, ei vain maantieteellisiä, vaan kulttuurillisia, uskomusjärjestelmiä, uskontoja. Näette erot selkeästi, kaikesta entisestä poikkeavalla tavalla. Kaikki ei vain huuhtoudu yhteen.
 
Tämä on tärkeä tekijä paristakin syystä, koska käsitätte, miten monimuotoinen todellisuus on. Se ei ole yksittäinen, vaan hyvin monimuotoinen. Toinen ja tärkein kohta tässä on se, että voitte valita, missä haluatte elää ja kokea.
 
Kun äitilintu herää aamulla… Rakastan lintuja. Saint Francis ja minä - todellisia lintujen rakastajia.
 
Kun äitilintu herää aamulla jopa ennen auringonnousua, sillä on odotusta ja iloa päivän osalta. Se ei edes odota auringon nousemista. Se herää ja alkaa heti laulaa. Se ei kanna huolta siitä, mistä mato, ruoka tai hyönteinen tulee. Se alkaa laulaa päivän iloista - laulaen, katsoen pesässä poikasiaan, laulaen elämän nauttimisesta niiden kanssa. Se ei kanna huolta kaikista asioista, mitä täytyy tehdä tuon päivän aikana.
 
Se leivittää siipensä ja jo ennen pikkuisten heräämistä se lentää pois. Se pääsee tietoisuusvirtaan ja tuuleen, mitä tuo sen ruuan luo, aamiaisen luo pikkuisia ja häntä itseään varten. Ja se vain on siinä. Ja on päiviä, jolloin se ei ole siinä ja se jatkaa laulamista, koska sille, tälle äitilinnulle on vain elämän kokeminen, siipiensä levittäminen ja korkeuksiin kohoaminen maan yläpuolelle riittävä ilo, vaikka se loppuisi seuraavassa hetkessä.
 
Yleensä se palaa pesälleen ruokaa nokassaan pikkuisia varten ja se jatkaa laulamista koko päivän iltaan saakka. Sellaista on linnun elämä. Ei pelkoa. Lintu toimii intuitionsa, lintutietoisuutensa ja maan tietoisuuden kanssa saadakseen kaikki tarpeensa tyydytettyä.
 
Kun te heräätte, kun muut ihmiset heräävät, niin ensimmäiseksi he pelkäävät. Ennen kuin he nousevat sängystä, ennen kuin he ottavat ensimmäisen, tietoisen hengenvedon, he pelkäävät edessä olevaa päivää. He pelkäävät sitä, mikä heitä kohtaa - pelkäävät laskujensa, työpaikkansa ja suhteensa puolesta. He pelkäävät terveytensä puolesta. Sen sijaan että heräisivät laulaen ja hengittäen, he heräävät kamppaillen päivän kanssa. Eikä niin tarvitse olla.
 
Voitte valita, kummassa maailmassa elätte. Maailmassa missä myrskyt repivät kappaleiksi maan, tuhoavat viljan? Voi, ja kun viljat alkavat muuttua, tulee uudentyyppisiä hyönteisiä tai loisia. Tulee uudentyyppisiä kasvisairauksia. Se voisi näyttää kamalalta - jos valitsette elävänne tuossa maailmassa.
 
Tai kun heräätte aamulla, voisitte vetää syvään henkeä. Laulaa laulua siitä ilosta, että olette fyysisessä kehossa maan päällä. Laulaa laulua elämästä, vaikka elämä loppuisi myöhemmin tuona päivänä. Sillä ei ole merkitystä. Se oli kokemus olemisesta täällä maan päällä. Laulaa laulua fyysisestä kehosta, missä tuntee maan ja elämän. Laulaa laulua ihmissuhteista, hyvistä ja huonoista, koska ne kaikki antoivat teille jotain.
 
Esitän siis jokaiselle teille kysymyksen: kummassa maailmassa valitsette elävänne. Kaaoksen, draaman ja myrskyjen maailmassa? Vai valitsetteko elävänne yltäkylläisyyden, tilaisuuksien ja ilon maailmassa, riippumatta siitä mitä ympärillänne tapahtuu? Kummassa maailmassa valitsette elävänne?
 
Korostan nyt erästä hyvin tärkeää kohtaa tässä. En puhu positiivisesta ajattelusta. En puhu itsenne pakottamisesta positiivisuuteen. Se ei toimi, koska se ei ole aitoa ja väärentämätöntä. Puhun tässä tietoisen valinnan tekemisestä - kummassa maailmassa haluatte elää.
 
Voitteko vetää syvään henkeä, ennen kuin nousette ylös sängystä, iloiten päivästä riippumatta siitä, mitä se pitää sisällään? Voitteko hyräillä laulua itseksenne? Voitteko avautua ja yhdistyä enkeliolentoihin, joita on kaikkialla ympärillänne? Voiko teillä olla sellaista iloa elämässänne, että luovutte kamppailusta, että päästätte yltäkylläisyyden sisään? Voitteko tuoda unelmanne omaan todellisuuteenne, sielunne omaan elämäänne? Voitteko sallia myös itsenne olla sielunne osa?
 
Kummassa maailmassa valitsette elävänne tänä vuonna?
 
Ja niin se on.