MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Întoarcerii:
Shoud 6: “Vremea la nivel global”
Tobias transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson la 3 ianuarie 2009
www.crimsoncircle.com


Şi aşa este, dragi Shaumbra. Ne adunăm în acest spaţiu sigur, în energia Shaumbrei şi a Spiritului şi a tot ceea ce a fost, a tot ceea va fi. Şi ceea ce a fost nu mai este. Ceea ce presupuneţi că va fi, nu va fi. Iar asta sintetizează destul de bine anul ce urmează. (râsete, râde şi Tobias)

Oh, dragi Shaumbra, ce încântare, ce încântare să auzi şi să simţi oameni care se distrează, care se bucură de viaţă, care eliberează fricile, eliberează ceea ce ar putea fi, pentru că oricât de tare aţi încerca să vă gândiţi la ceea ce ar putea fi, probabil că oricum se va schimba. Aşa că de ce să nu vă bucuraţi pur şi simplu de ceea ce creaţi la cele mai adânci niveluri din voi?

Voi simţiţi puţin din tristeţea lui Cauldre, din tristeţea Lindei şi a unora dintre ceilalţi că acesta va fi ultimul an calendaristic al lucrării mele cu voi. Dar mă voi întoarce. Nu plec, mă întorc în formă umană pentru a fi cu voi în această călătorie. Nu aş rata asta pentru toate stelele din cosmos. Nu aş rata asta pentru nimic.

Oh, da, se poate spune – şi poate este şi puţin adevăr în asta – că v-am lăsat să veniţi voi primii şi să pavaţi calea, să treceţi prin ce a fost mai greu, să ajutaţi la remodelarea conştiinţei într-un nou mod, iar apoi o să apar şi eu şi o să vă urmez. Dar am fost alături de voi în călătoria din ultimii 10, 20 sau, pentru unii dintre voi, 30 de ani. Oh, am fost cu voi în această călătorie încă din vremurile Atlantidei, din templele din Tien, din vremea Egiptului antic – pentru mulţi dintre voi – şi din vremurile lui Yeshua, acum 2.000 de ani.

Nu sunt deloc trist în legătură cu ultimul meu channel, pentru că nu va mai exista vălul sau separarea dintre mine şi voi. Voi fi acolo, cu voi. Pe mulţi dintre voi vă voi întâlni personal. Vor fi adunări peste mulţi, mulţi ani, unde îi voi întâlni pe acei… acum mă pot uita la voi (ochii lui Cauldre se deschid). Pot vedea cine sunteţi. (pauză. Ochii lui Cauldre se închid şi Tobias râde, audienţa râde şi aplaudă) Cauldre nu ştia ce urmează şi i-a pus capăt repede, dar... (şi mai multe râsete) Acum vedeţi de ce trebuie să mă întorc pe Pământ – este aşa de zgârcit cu ochii ăştia ai lui! O privire scurtă, asta e tot ce primesc! (râsete) Trebuie să mă întorc în formă umană doar ca să vă privesc în ochi. (Tobias râde) Te-am prins, Cauldre.

Aşa că, oh, anul acesta vor fi multe surprize pentru voi. Haideţi să începem Shoudul. Avem multe de acoperit astăzi, multe veşti şi multă informaţie interesantă, şi, dincolo de toate acestea, un volum uriaş de conştiinţă. Haideţi să începem cu oaspeţii noştri de astăzi.

Tema pentru astăzi

Dar, înainte de a asta, aş vrea să vă dau de la început tema... tema de făcut. Oh, de data asta este uşoară. Este vorba despre un lucru pe care să îl lăsaţi în urmă. L-aţi adus din anul trecut..., de fapt din precedenta viaţă..., de fapt de acum mult timp. Ceva ce aţi purtat cu voi. Nu este nevoie să fie ceva material. Poate fi o emoţie, o simţire sau, probabil, un sistem de credinţă. Este un moment minunat, cel în care ne îmbarcăm către un an nou, ca să lăsaţi asta în urmă. Lăsaţi-o la uşă când ieşiţi din acest loc, de aici, din canion. Lăsaţi-o la baie, acasă, când vă veţi duce acolo mai târziu. Pur şi simplu lăsaţi-o acolo. Lăsaţi-o în urmă pe măsură ce intraţi în acest an nou. Nu aveţi nevoie de ea. Şi aş vrea să faceţi şi ceva respiraţie în acelaşi timp. Ce este? Aţi simţit-o, chiar v-aţi gândit la ea în ultimul timp. Aţi simţit greutatea, povara. Dar, uneori, atunci când încercaţi să o priviţi direct în faţă, dispare. Se întoarce în ceva vag, se întoarce în neclaritate. Dar ceva este în viaţa voastră.

Acum mintea prinde viteză. Haideţi să oprim asta. Haideţi să intrăm în simţire. Simţirea este partea atotcuprinzătoare din voi care integrează corpul, mintea şi spiritul. Simţirea este deschiderea simţurilor voastre şi a conştiinţei – simţurile fizice, precum şi cele divine.

Aţi cărat cu voi ceva, precum o minge sau un lanţ, ca şi cum aţi fi fost obligaţi să o purtaţi cu voi. Poate că este o veche relaţie karmică. Poate că este un sistem de credinţă vechi – credinţa în bine şi rău aşa cum o eraţi obişnuiţi să o cunoaşteţi. Poate că este credinţa că nu meritaţi. Poate este credinţa că viaţa trebuie să fie grea, că trebuie luptă pentru ca ea să merite. Poate că este credinţa că aşteptaţi ca ceva să se întâmple, mai degrabă decât să faceţi ceva ca acel lucru să se petreacă – credinţa că acel lucru este pe drum spre voi, dar îl ţineţi în starea de a veni în loc să îl aduceţi în Acum; credinţa că este mai bine să aveţi vise ca vise, în loc să aveţi vise ca realitate.

Uneori este mult mai uşor să visaţi cu ochii deschişi la ceea ce ar putea fi, dar sunteţi îngroziţi să le aduceţi în realitatea voastră, pentru că s-ar putea să nu fie atât de bun pe cât aţi visat voi. Uneori este mai bine să păstraţi visele într-o realitate separată, într-o lume separată, poate că acolo sunt în siguranţă. Visele voastre, aspiraţiile voastre, inima voastră, caracterul vostru jucăuş, creativitatea voastră – le păstraţi altundeva, căci ce s-ar întâmpla dacă ar veni pe Pământ şi ar fi distruse, tot aşa precum un corp fizic se distruge, aşa precum ţelurile sunt distruse?

Poate că este un sistem de credinţă vechi, Shaumbra, un sistem de credinţă pe care îl puteţi lăsa în urmă. Oh, va fi curăţat de fiinţele angelice. Va fi curăţat de micile – cum să spun – insecte multidimensionale care devorează energia, o rup în bucăţi şi o readuc înapoi din starea de blocaj în starea pură, naturală a energiei.

Aşa că staţi un moment ca să simţiţi ce este ceea ce aţi ales să lăsaţi în urmă – şi subliniez cuvântul alegere. Nu este nevoie să faceţi vreun hocus-pocus aici. Nu este nevoie să stropiţi cu apă sfinţită şi nici nu mai aveţi nevoie ca vreun guru să o ia de la voi şi să o transmute. Voi puteţi face asta. Aceasta este frumuseţea Noii Energii. Puteţi face asta.

Ce alegeţi să lăsaţi în urmă? Şi ce fel de gol lasă în urmă? La ce joc trebuie să renunţaţi? Ah. De ce aţi purtat-o cu voi atât de mult timp? Trebuie să fi servit unui scop. Şi ce anume din ea vă va lipsi atunci când o veţi lăsa în urmă?
Acum, aş vrea să vă previn şi să spun: atunci când o lăsaţi în urmă, nu vă mai uitaţi înapoi. Nu mai priviţi înapoi. Există tendinţa – cred că există o veche poveste biblică referitoare la uitatul înapoi – nu priviţi în urmă, pentru că este evident un simbol ce spune că poate nu sunteţi cu adevărat pregătiţi să eliberaţi. Atunci când eliberaţi, eliberaţi. Nu păstraţi asta într-o dimensiune statică. Nu o lăsaţi pe undeva, pe acolo, pentru cazul în care v-aţi răzgândi. Faceţi o alegere şi eliberaţi.

Aş vrea ca voi să comunicaţi între voi prin mecanismul Internetului vostru, pe Forum. (n. tr. – în acest caz, al Cercului Crimson, dar nu numai) Împărtăşiţi unii cu alţii ce aţi eliberat, astfel ca alţii să poată simţi pasiunea din spatele său şi, de asemenea, poate, lupta şi bucuria din fundal. Împărtăşiţi din inimă. Împărtăşiţi din integritatea şi autenticitatea voastră. Atunci când eliberaţi, nu mai priviţi în urmă – oh, o să pun nişte note de subsol aici –, în special dacă este vorba despre o relaţie.

Acum, voi pune o notă de subsol la nota de subsol şi voi spune că atunci când daţi drumul unei relaţii karmice vechi, blocate, nu vă mai uitaţi în urmă şi vă continuaţi călătoria în bucurie, sunt şanse foarte mari ca acea relaţie să se întâlnească iar cu voi pe cale. Va apărea în drumul vostru. Dar acea relaţie este acum transformată. Energia şi karma sa veche s-au transmutat. Aşa că, atunci când veţi reîntâlni persoana cu care aţi avut acea relaţie, nu se va mai baza pe trecut. Se bazează pe noi potenţiale şi oportunităţi. Nu mai poartă suferinţa, durerea şi vina, însă poartă un nou potenţial – dacă voi aşa alegeţi. Poate că nu veţi alege să intraţi din nou în acea relaţie. Poate veţi dori numai să îl salutaţi pe acela drag pe cale, să-l binecuvântaţi, să-l onoraţi şi să îi mulţumiţi pentru tot ceea ce v-a oferit în viaţa voastră.

Aşa că respiraţi adânc, iar până la sfârşitul Shoudului nostru de astăzi – nu va fi prea lung, draga mea (către Linda) –, până la sfârşitul acestui Shoud lăsaţi ceva în urmă şi nu mai priviţi înapoi. Păşiţi înainte în Noua Energie.
Hmm… ah, cât aştept să mă întorc!

Oaspeţii de astăzi

Oaspeţii noştri de astăzi sunt trei în particular: primul, Carl Jung se reîntoarce spre a studia natura umană în modul Noii Energii. El îi va inspira pe unii dintre voi – unii dintre voi, cei de aici – pentru a scrie cărţile conştiinţei şi psihologiei din Noua Energie, care au multe diferenţe faţă de psihologia Vechii Energii. El vă va ajuta să scrieţi cărţi despre noua conştiinţă cosmică, iar el a scris câteva dintre acestea în trecut. Dar el vine acum pregătit şi doritor să le scrie din umbră – niciun calambur la mijloc! (râsete) … el a scris replica asta pentru mine[1] – să scrie din umbră unele dintre cărţile despre noua conştiinţă cosmică, despre ce se întâmplă atunci când cu adevărat deveniţi ceea ce voi numi bi-prezenţi. Şi voi explica asta într-o clipă.

Astfel că aceia dintre voi care sunt autori sau viitori autori, aceia care s-aţi simţit în ultima vreme inspiraţi ca să scrie – treceţi peste faptul că s-ar putea să nu aveţi pregătire medicală sau studii universitare în domeniul psihologiei. Consideraţi asta o binecuvântare. Jung va veni şi va lucra cu voi la noua psihologie. El o studiază cu mare atenţie şi din acest motiv se reîntoarce ca oaspete al acestei adunări.

Al doilea oaspete: cel drag pe care îl numesc Sam. Sam vine acum. Este treaz. Acum, aşa cum mulţi dintre voi ştiţi, Sam este următoarea mea întrupare pe Pământ. Este un băieţel care trăieşte în vestul SUA, este în viaţă acum. De o perioadă de timp eu îmi contopesc şi îmi integrez esenţa în Sam. Sam îşi are foarte mult din personalitatea lui. Eu, Tobias, nu îl controlez pe Sam. Am ajutat la crearea lui, dar în egală măsură i-am oferit libertate, independenţă, propria lui suveranitate. Aşa sunt întrupările în cel mai bun caz, în care ceea ce aţi numi fiinţa suflet acordă suveranitate creaţiei omului de pe Pământ. Iar eu i-am oferit asta lui Sam, integrându-mă lent cu el, iar acesta este un studiu uimitor, uimitor.

Conştienţa şi integrarea lucrează în ambele sensuri, întotdeauna. Iată-l aici pe Sam, un băieţel care acum este treaz, deşi cumva visează cu ochii deschişi, mult mai matur decât era ultima dată când a fost cu noi. El ştie că se petrece ceva. El este foarte prezent în realitatea sa de acasă, dar crede că este distras de lucrul numit Internet. El se tot învârte pe Internet şi, ia priviţi, unde se află dintr-odată? Pe site-ul Cercului Crimson. Nu urmăreşte transmisia live acum, dar se află în energia Cercului Crimson.

Aici se află şi energia lui în spirit, cu voi şi cu mine, simţind esenţa acestui Shoud pe care îl susţinem împreună şi simţind cum ceva din el prinde viaţă, îl cheamă, îi cere să participe.

Integrarea dintre suflet şi uman

În ultimele luni, în special, Sam se integrează. Nu este ceva ce voi aţi numi „conştient”, aşa cum lucrează mulţi dintre voi, dar el şi-a integrat mai mult din esenţa divinităţii, care mă include, pe mine, Tobias dar nu este limitată la atât. El devine din ce în ce mai conştient că există o energie, o conştiinţă care curge înspre el, care schimbă natura propriei sale realităţi, care îi oferă lămuriri, care îi aduce o conştienţă pe care nu a mai avut-o niciodată. El şi cu mine discutăm în mod regulat, dar nu ştie încă să mă definească drept Tobias. El ştie doar că mai există o altă parte a lui cu care devine tot mai obişnuit, care îi este mult mai confortabilă, iar ca urmare invită acea parte să participe împreună cu el la viaţa lui.

Deşi mulţi dintre voi aveţi un trecut în care aţi început să vă deschideţi, aţi păstrat altundeva partea voastră divină. Nu i-aţi permis să îşi facă intrarea aici, pe Pământ, nu aţi vrut să fie distorsionată de energiile Pământului sau manipulată de alţi oameni – sau poate ca energia să nu fie furată sau luată de alţii. În loc de asta, Sam este foarte deschis. El nu are acele tipuri de frici, astfel că permite divinităţii să se integreze. Încă nu cunoaşte termenii, dar îi va descoperi pe site-ul Cercului Crimson, pe site-ul lui Kryon şi pe alte site-uri. El va citi foarte mult despre Jung, pentru a obţine un background în conştiinţa cosmică sau trezirea sufletului.

Astfel că el permite ca integrarea să aibă loc şi asta este o uimitoare – şi, uneori, înspăimântătoare – revelaţie pentru el. Dar în aceeaşi măsură, dragi Shaumbra, în aceeaşi măsură şi eu mă integrez cu el. Eu devin tot mai conştient de fiinţa numită Sam. Devin tot mai conştient de tendinţele sale umane şi de nevoile sale umane. Eu îmi permit mie însumi să vin mai aproape decât vine în mod obişniut un spirit sau un supra-suflet – în parte din cauza lipsei invitaţiei din partea omului, în parte pentru că supra-sufletul se teme să vină prea aproape.
Astfel că şi pe partea mea are loc un proces de integrare. Aţi putea spune că, pe de o parte, Sam se deschide pentru a-mi permite să intru în corpul său fizic de pe Pământ. Se poate spune şi că eu mă deschid pentru a-l primi pe Sam în tărâmurile spirituale, permiţând esenţei umanului să mi se alăture, să se alăture supra-sufletului în aceste tărâmuri.

În aceasta este o lecţie extraordinară, o lecţie pentru fiecare dintre voi, cei aflaţi astăzi aici, pentru că atât de des... deseori supra-sufletul va crea o expresie a sa în tărâmurile umane, dar apoi va menţine distanţa faţă de el. Atât de des supra-sufletul creează entitatea umană şi descoperă că este dificil să se conecteze cu ea. Vălul merge în ambele sensuri – este clar că funcţionează în ambele sensuri. Uneori supra-sufletul face asta deoarece nu vrea să interfereze cu existenţa sa umană, alteori pentru că se teme să vină prea aproape, ca să nu fie aspirat în lucrul numit realitatea umană. Alteori părţi din supra-suflet sunt rănite şi distorsionate. Unele din aceste fragmente ale supra-sufletului rămân în tărâmurile apropiate Pământului, prinse în propriile orori şi iadul lor, încât uita cumva de lucrul numit viaţa umană pe Pământ.

Astfel că aici este o mare disociere între spirit, între supra-suflet, între alte aspecte ale entităţii însăşi şi omul de pe Pământ. Destul de des am văzut şi am simţit pe partea noastră că există disociere între suflet şi om, când uneori sufletul, de fapt, desconsideră şi respinge expresia sa umană, îi întoarce spatele – într-adevăr, da, sufletele pot face asta, pot întoarce spatele expresiei umane – şi cum se va simţi atunci omul de pe Pământ? Că nu merită, nu este iubit, că nu este necesar.

Pe măsură ce voi vă faceţi lucrarea Pământ, lucrarea de schimbare şi evoluţie a conştiinţei, pe partea noastră are loc o lucrare paralelă – trezirea şi reintegrarea sufletelor, pentru a le aduce înapoi în completitudine, sufletele care au avut întrupări umane care au fost rănite, sparte, care au fost violate, care au fost întemniţate, care sunt atât de tulburate încât nici măcar sufletul lor nu le mai poate privi. Pe măsură ce vă faceţi lucrarea – ea vine mai întâi, ea arată calea. Pe măsură ce vă faceţi lucrarea, se lucrează şi pe partea noastră la aducerea sufletelor înapoi la expresiile lor umane, nu doar la expresiile umane din această viaţă, ci şi la cele ce sunt îngropate în solul Pământului, expresii care rătăcesc în tărâmurile apropiate, readucându-le la un loc.

Experienţele mele cu Sam îmi oferă noi înţelegeri – şi, da, vor fi şi cărţi despre asta -, îmi oferă noi înţelegeri asupra relaţiei dintre creaţia umană, expresia umană şi suveranitatea sa, alături de supra-sufletul fiinţei. Conştienţa… conştienţa tuturor acestor niveluri diferite care au loc simultan nu depinde doar de om. Depinde şi de suflet.

Şi, dragi Shaumbra, voi sunteţi Standardele de lideri pe Pământ pentru rechemarea esenţei voastre, a sufletului vostru, sinelui vostru, ca să le permiteţi să se integreze cu voi pe Pământ, pentru a vă încuraja să vă integraţi cu ele în alte tărâmuri, pentru a vă aduce pe voi înşivă la un loc.
Uneori oamenii plâng noaptea, se roagă noaptea. Ei se roagă pentru înţelegere şi călăuzire. Ei se roagă pentru vindecarea unei inimi zdrobite, pentru curăţarea confuziei din mintea lor. Şi se întreabă… se întreabă de ce nu le apare nimeni. Uneori este datorită sufletului. Sufletul fie este tulburat în felul său, fie şi-a întors spatele.

Aceasta este Noua Energie. Voi sunteţi cei ce schimbă dinamica veche, care aduc esenţa şi spiritul aici pe Pământ şi permit sufletului să aducă la el, în alte tărâmuri, conştienţa voastră. Acesta este spaţiul unde se întâlnesc cerul şi Pământul. Aceasta este noua conştiinţă.

Ce onoare să îl avem pe Sam aici. Ce onoare pentru Sam să mă invite pe mine în existenţa sa pământească. Ce plăcere pentru mine să îl am aici, în alte tărâmuri.

A fi bi-prezenţi

Sam devine foarte bi-prezent. Bi-prezent – noul cuvânt. Înseamnă abilitatea de a fi în moment, aşa cum sunteţi voi acum, dar să vă aflaţi simultan în locuri diferite. Pare o contradicţie, dar nu este deloc aşa. Chiar acum faceţi asta, fie că ştiţi sau nu. Veţi deveni mari maeştri în acest domeniu în anul acesta.
Acum Sam este treaz şi stă în faţa calculatorului… Cauldre întreabă dacă are un Mac. (râsete) Nu este. V-am spus că părinţii lui sunt profesori universitari, foarte mentali. Aşa că... (Tobias râde) Aşa că Sam este foarte treaz acum. El umblă pe site-ul Cercului Crimson. În acelaşi timp îmi simte prezenţa în realitatea lui umană, ca şi prezenţa lui în realitatea mea. El face toate aceste lucruri simultan şi perfect, iar pe măsură ce devine tot mai priceput, devine şi mai conştient de toate nuanţele şi diversele niveluri.

Asta se numeşte a fi bi-prezent. Înseamnă a vă permite vouă înşivă să fiţi în multiple dimensiuni şi realităţi în acelaşi timp.
În loc de a trebui să săriţi de la un punct de prezenţă la altul sau la diverse niveluri ale realităţii, a fi bi-prezenţi înseamnă că permiteţi ca liniile tuturor dimensiunilor – şi, amintiţi-vă, dimensiunile nu se îngrămădesc una peste alta, ci se împletesc una cu alta – să ajungă la convergenţă în acelaşi punct. Punctul de Prezenţă.

În trecut asta era foarte greu de făcut. Era copleşitor pentru corp, iar mintea nu şi-o putea închipui, astfel că trebuia să săriţi în realităţi diferite şi să vă concentraţi doar asupra uneia dintre ele. Puteaţi fi în starea de visare cu ochii deschişi sau foarte concentraţi asupra unui proiect pe Pământ, dar era greu să le faceţi pe amândouă odată. Puteaţi fi în starea de somn, acolo unde ieşiţi în vis, sau puteaţi fi treji şi să conduceţi maşina pe drum. Dar era greu să le faceţi pe amândouă odată.

În acest an veţi descoperi că şi voi puteţi fi conştienţi de propria voastră bi-prezenţă, de faptul că faceţi multe lucruri în acelaşi timp. Nu este nevoie să vă umple de confuzie. Nu este nevoie să vă scoată din echilibru. Mulţi dintre voi sunt îngrijoraţi că veţi ajunge – cum să spun – să vă pierdeţi locul, să vă pierdeţi echilibrul şi să fiţi aruncaţi într-un fel de prăpastie. Atunci când eliberaţi veţi înţelege că de fapt vă extindeţi cu mare graţie. Toate diversele realităţi vin în convergenţă în Punctul de Prezenţă. Asta înseamnă a fi bi-prezent.
Astfel că Sam ni se alătură, deoarece eu devin tot mai mult parte din viaţa sa şi el dintr-a mea. Şi eu vă invit acum, fie că staţi pe aceste scaune, fie că citiţi sau ascultaţi mai târziu, să staţi o clipă. Respiraţi adânc. Invitaţi-vă sufletul, esenţa, să participe alături de voi acum, în viaţa voastră. (pauză)

Nu vă uitaţi la casa voastră ca şi cum v-aţi uita la o casă distrusă, murdară. Nu o judecaţi. Invitaţi înăuntru sufletul vostru, divinitatea voastră, ca oaspete de onoare. Invitaţi-l fără să inventaţi scuze, fără să spuneţi că veţi repara una sau alta mai târziu, fără să spuneţi că aveţi intenţia ca mai întâi să faceţi curat, fără scuze sau justificări. Invitaţi esenţa voastră, sufletul vostru, în realitatea voastră pe măsură ce sunteţi bi-prezenţi.

Pe măsură ce sufletul vă invită să vă alăturaţi lui, sinelui integrat, faceţi acea mişcare curajoasă şi îndrăzneaţă. Faceţi acel pas de a vă alătura, de a vă alătura vouă înşivă, sufletului vostru, în alte tărâmuri, în alte dimensiuni. Nu este nevoie ca alte dimensiuni să fie la mii de mile de aici. Ele sunt la jumătate de respiraţie distanţă. Permiteţi-vă vouă înşivă să aveţi atâta încredere încât să vă puteţi deschide pentru a vă alătura sufletului vostru, să vă extindeţi dincolo de fizic şi mental şi să vă alăturaţi lui.

Haideţi să respirăm adânc cu asta. (pauză)

Sufletul vostru este atât de curios. Oh, aţi crezut că el apasă pe butoane, trage sfori şi v-a şi stabilit deja viaţa? Deloc. Voi sunteţi suverani. Aveţi suveranitatea propriilor alegeri. Aţi crezut că sufletul era cel ce vă crea realitatea – bună, rea sau oarecare. Voi sunteţi cei care o creează. Sufletul vostru vrea să se alăture vouă în viaţa voastră şi vrea ca voi să vă alăturaţi sufletului în călătoria sa. Acum, aceasta este adevărata integrare şi despre asta va fi vorba în legătură cu voi în anul ce vine – integrarea adevărată la fiecare nivel.

Al treilea oaspete

Următorul nostru oaspete… haideţi să respirăm adânc şi să bem ceva. Văd că luna asta nu avem băutura cu bule, avem apa asta neobişnuit de dulce.

Următorul oaspete, care va fi tot mai important pe măsură ce anul avansează, va fi esenţa grupului pe care voi îl numiţi Naţiunile Unite (ONU). Acum, nu este nevoie ca ele să vină aici toate, năpădindu-ne dintr-o dată. Există o esenţă a lor, un fel de entitate reprezentativă pentru Naţiunile Unite.
Indiferent ce credeţi voi despre această organizaţie, ea este una din puţinele organizaţii culturale, politice, geografice de pe Pământ care încearcă să ajute la călăuzirea şi influenţarea lumii ca întreg. Este una dintre puţinele organizaţii care încearcă – deşi nu reuşeşte întotdeauna – să aducă pacea şi armonia pe Pământ. Da, ştiu că, în calitate de organizaţie umană, şi ea poate fi coruptă. Poate fi prinsă în birocraţie. Poate fi prinsă în luptele pentru bani şi, de asemenea, şi acţionează în moduri foarte umane. Dar speranţă există. Există speranţă pentru Pământ în anul ce vine, iar planeta va avea nevoie de ea în acest an.

Astfel că am invitat esenţa Naţiunilor Unite – toate naţiunile. Am invitat-o aici cu compasiune şi acceptare. Am adus-o aici pentru a simţi energia Shaumbra şi pentru a înţelege că schimbarea are loc mai întâi în conştiinţă, iar apoi se răspândeşte în întreaga lume. Aşa că vă cerem vouă, Shaumbra, lucrătorii pentru conştiinţă de pe acest Pământ, să invitaţi energia Naţiunilor Unite.

Anul care urmează

Haideţi să vorbim acum despre 2009. Ah, oamenii adoră predicţiile de început de an. Problema este că nimeni nu mai întoarce la ele la sfârşitul anului! Dar noi vom face asta. Voi veţi face asta... voi da.
Haideţi să începem predicţiile despre anul ce vine şi aş vrea să începem cu voi! Aa, voi avea şi eu contribuţiile mele, dar aş vrea ca unii dintre voi să ne ofere o simţire scurtă şi concisă despre energiile acestui an ce vine – conştiinţa – mai mult dintr-o perspectivă globală, nu doar a voastră.

O să intrăm puţin în asta. Aţi simţit-o în ultimul timp. Aţi simţit schimbările. Aţi simţit energiile care se schimbă, se mişcă şi se restructurează pe sine. Aţi lucrat asupra intuiţiei voastre. Acum, nu vorbim aici despre a face obişnuitele predicţii sau profeţii, dar care este direcţia? Ce rezervă acest an? Aş vrea ca cineva să organizeze o listă cu ceea ce s-a spus aici, iar apoi aş vrea ca acea listă să fie extinsă prin intermediul Internetului vostru, prin alţii ce pot contribui la ea şi, fireşte, să aibă o dată clară de închidere. Aş vrea ca această listă să fie postată şi păstrată în acest sacru spaţiu sigur numit www.crimsoncircle.com, pentru ca voi să o vedeţi pe parcursul anului şi să descoperiţi, să înţelegeţi cât de înţelepţi sunteţi cu adevărat – cu adevărat înţelepţi. Acum, s-ar putea să nu prindeţi totul exact atunci când încercaţi să îl definiţi în cuvinte umane, dar este energia din spatele său.

Aşa că astăzi vom juca un mic joc. Vom juca “Ce urmează pentru omenire şi Pământ?” O vom ruga pe draga Linda din Issa să ducă microfonul în sală şi vă vom cere să fiţi concişi şi să simţiţi. Aa, aici este ceva. Unii dintre voi simt nevoia, dar nu îndrăzniţi să vă ridicaţi. Treceţi dincolo de asta. Lăsaţi şi asta în spate. Grăiţi adevărul vostru, pe măsură ce Linda duce microfonul prin sală.
Haideţi să începem.

Shaumbra 1: Mai multe conexiuni globale.

Tobias: Bine. O să vă cerem ca lista să fie păstrată.

Linda: Am prins asta? Mai multe conexiuni globale. OK.

Shaumbra 2: Deschiderea multor potenţiale.

Tobias: Excelent. Deschiderea multor potenţiale.

Shaumbra 3: Vom începe să ne ascultăm pe noi înşine în loc de a-i asculta pe alţii.

Tobias: Ah, într-adevăr. Ascultarea sinelui în locul ascultării altora. Simţiţi. Simţiţi omenirea şi planeta în general. Care sunt unele din lucrurile ce se vor petrece în acest an?

Shaumbra 4 (Patricia Aburdene): Simţirea adevărată a legăturii dintre conştiinţă şi bani.

Tobias: Într-adevăr.

Shaumbra 5 (David McMaster) : Energie curată şi relativ gratuită.

Shaumbra 6: Lucrăm împreună.

Shaumbra 7: Simt, începând cu Obama, o conectare la nivel de inimă în întreaga lume şi mai observ asta în politica ce începe şi aici, în Colorado, de asemenea.

Tobias: Încă doi.

Shaumbra 8: Eu tocmai am simţit că armata noastră va găsi pentru război alternative care seamănă mai mult cu pacea.

Linda: Sunt singura care crede că lucrurile s-ar putea zgâlţâi?

Shaumbra 9: Haos.

Tobias: Haos. Într-adevăr. Astfel că acum… mai stai puţin, Linda.

Linda: Nicio problemă.

Tobias: Deci ce lipseşte? Multă dramă. Nu am auzit prea multă dramă din partea Shaumbra, ceea ce este un semn bun. Aş vrea să continuăm, încă trei: Aandrah, Garret şi Patricia. Voi sunteţi cei care studiază asta, deci ne-ar plăcea să avem contribuţia voastră şi puteţi să şi detaliaţi puţin. Şi ştiaţi că asta urmează.

Aandrah (Norma): Da. Simţirea calităţilor native pe care oamenii le vor asimila în procesul lor de integrare. Nu vorbind, ci scufundându-se în adânc. Cu adevărat vor permite pasiunii să se integreze şi să şi-o asume.
Garret: Am auzit conştiinţa lumii spunând “Vrem schimbare.” Cred că asta înseamnă voinţa reală ca lucrurile să se schimbe.

Tobias: Şi Patricia, cea care studiază tendinţele.

Linda: Patricia Aburdene[2].

Tobias: Da.

Patricia Aburden: Cred că va fi o revenire lentă pe piaţa imobiliară. Cred că bursele de valori vor avea o revenire relativă, iar apoi vor avea un declin accelerat.

Tobias: Într-adevăr. Şi, în cele din urmă, Linda. (Linda suspină, Tobias râde)

Linda: Cred că va avea loc o trezire reală a conştiinţei într-un mod pe care îl vom putea vedea, dincolo de noi înşine, că într-adevăr se vor afla într-un punct în care vor fi deschişi la a face totul într-un mod diferit, se vor deschide către ceva nou. Şi asta... vom vedea pretutindeni în jurul nostru că oamenii se vor concentra – se vor deschide – către mai mult. Se vor deschide cu adevărat, iar noi vom vedea asta pretutindeni în jur, va fi atât de frumos încât ne va tăia respiraţia. Şi nu va veni mereu pentru că lucrurile sunt uşoare. Deseori se va produce pentru că lucrurile realmente ne vor invita să spunem “N-ai vrea să fie diferit?”

Tobias: Într-adevăr. Vă mulţumim tuturor pentru contribuţiile voastre şi pentru simţirea energiei a ceea ce urmează a se produce. Şi asta, apropo, ajută la crearea acelei realităţi.

Acum perspectiva noastră: privim cu mare atenţie. Noi simţim direcţiile conştiinţei umane şi privim la supra-trenduri, tendinţele superioare care se manifestă. Este foarte greu de făcut predicţii exacte, iar voi, ca oameni, ar trebui să ştiţi asta – mulţi aţi fost ghicitori în vieţi trecute, aţi fost ţigani şi vrăjitori şi aţi putea simţi unele dintre energii, dar o predicţie exactă este foarte greu de făcut.

Aşa că haideţi să mergem la un nivel mai general, la imaginea de ansamblu a ceea ce vedem că se petrece, iar apoi vom coborî până la unele detalii.
Saltul Cuantic s-a produs acum mai bine de un an, iar asta a însemnat o infuzie de energie nouă şi total diferită pe Pământ. Oamenii, Pământul şi conştiinţa Pământului încă mai învaţă cum să lucreze cu ea. Încă este în copilărie. Noua Energie este foarte diferită de cea veche – vorbesc despre conştiinţă, nu despre carburanţi –, dar, deşi îşi taie drum cu subtilitate în viaţa cotidiană, majoritatea oamenilor nici nu sunt conştienţi de ea. Puţini oameni ştiu ce să facă cu ea, cum lucrează.

Aşa cum am mai spus în trecut, vechea energie vibraţională era relativ predictibilă. Mereu era vorba despre opoziţia celor două forţe care lucrau una împotriva celeilalte pentru a crea realitatea. Noua Energie nu înseamnă forţe ce se opun, nu implică fricţiune, astfel că nu creează realitatea în acelaşi mod. Noua Energie este cu adevărat expansională în toate direcţiile în acelaşi timp. Aşa că este foarte greu de înţeles asta prin minte, iar în cazurile în care cineva accesează Noua Energie, lucrează o dată cu ea şi apoi încearcă să o facă să se repete, nu va mai apărea din nou. Pare a se fi pierdut, dar nu este deloc aşa.

Noua Energie nu urmează calea trecutului său. Ea se extinde permanent în noi potenţiale şi în potenţiale ce nu vin din experienţa trecută. Totul ca un mod complex de a spune că Noua Energie lucrează diferit. Pare a fi impredictibilă, dar, de fapt, este foarte simplu odată ce renunţaţi la aşteptările vibraţionale sau ale Vechii Energii.

Deci ce înseamnă asta pentru conştiinţa omenirii? Ea se schimbă la niveluri profunde. Aţi văzut asta în viaţa voastră. Aţi văzut în ultimul an, în 2008, lucruri la care nu v-aţi fi aşteptat să aibă loc vreodată pe pieţele financiare, pe scenele politice. Schimbarea totală a sistemelor vechi, despre care alţii ar fi crezut că va dura sute de ani, s-a produs în câteva săptămâni. Oh, a existat o acumulare anterioară care a dus la asta, dar evenimentele, schimbările de pe pieţele financiare, s-au produs în câteva săptămâni. Atât de repede merg lucrurile.

Ce urmează în 2009? Poate că nu este incitant sau dramatic, dar merită luat în seamă. Îl vom numi anul vremii, vremea fizică de pe Pământ. Motivul este foarte simplu: deoarece conştiinţa se schimbă, Noua Energie intră, Vechea Energie pleacă. Vechea Energie blocată în Pământ se schimbă şi pleacă. Trupuri care au fost îngropate acum sute, mii şi zeci de mii de ani pleacă acum.
Gaia, planeta însăşi, energia şi esenţa planetei pleacă, predând responsabilitatea pentru această planetă măreaţă oamenilor care o locuiesc. Ea nu va pleca într-o singură zi şi s-ar putea ca asta să dureze mulţi, mulţi ani, dar acea tranziţie are loc. Are loc o curăţare la cele mai profunde niveluri ale Pământului, chiar acum, iar asta se traduce prin schimbări majore ale vremii pe Pământ.

Vremea pe Pământ

2009 va fi anul furtunilor – furtuni ce intră în buletinele de ştiri şi stârnesc drama – fie că este vorba despre cutremure, fie că sunt furtuni violente ce nu au fost vreodată măsurate la această scală, vânturi, ploi, fulgere –, furtuni cu fulgere ciudate şi neobişnuite, în întreaga lume, care vor aduce tipare ce nu s-au văzut niciodată la furtunile cu fulgere şi trăsnete din trecut – acestea vor avea loc pe întregul Pământ.

Unii vor spune că este rezultatul încălzirii globale. Vor pune totul pe seama încălzirii globale. Ei vor intra în panică şi dramă. Vor merge la extrem, pentru că este un joc distractiv pe care îl joacă.

Alţii vor da vina pe Dumnezeu. “Dumnezeu este mânios, Dumnezeu este supărat pe oameni,” vor spune ei. „Este începutul sfârşitului, apocalipsa, sfârşitul lumii, Dumnezeu arată cât de nemulţumit este de oameni şi, ca urmare, trimite forţele naturii şi ale vremii ca să îi trezească”. Iar uneori ia mii, zeci de mii sau sute de mii dintre ei dintr-o singură furtună, dintr-o singură furtună, dintr-o singură rafală.

Alţii vor da vina pe Pământ, spunând – aceştia sunt cei cu minţi ştiinţifice – că există în Pământ şi în sistemul solar forţe care nu au fost bănuite mai înainte, care provoacă aceste tipare atipice şi că, poate, Pământul se sfărâmă. Nimic din acestea nu este real, ele sunt doar dramă. Reprezintă drama. Sunt drame intelectuale sau drame emoţionale.

Ceea ce se produce aici se datorează schimbării conştiinţei Pământului într-o asemenea măsură, încât va afecta vremea. Vremea vine ca răspuns la conştiinţa umană. Asta nu înseamnă că mereu trebuie să fie plăcut şi însorit. (unele râsete) Vremea aduce curăţare. Vremea oferă înţelegere şi conştienţă.

Vremea de pe Pământ ajută, de asemenea, într-un mod foarte interesant, la împărtăşirea conştiinţei, la împărtăşirea energiilor în întreaga lume. Obişnuia să fie cea mai importantă metodă de a aduce conştiinţa de la o cultură la alta sau dintr-o parte a lumii în cealaltă. Aşa era purtată de la nivelul eteric al unor pungi de conştiinţă către noi locuri din întreaga lume. Astfel a fost posibil să existe o invenţie în China acum 10.000 de ani şi, aproximativ în acelaşi timp, aceeaşi invenţie să apară într-o altă parte a lumii. O parte se produce în planul eteric, o parte se produce în planul fizic.

Vremea a fost utilizată ca un curier al conştiinţei şi încă mai este aşa. Încă mai este. Este mult mai tangibilă. Acum, alte sisteme şi tehnologii au venit să se joace şi ele, precum Internetul vostru. Dar vremea încă mai joacă un rol vital în purtarea unor mesaje importante în întreaga lume – şi nu doar pentru oameni, ci şi pentru animale, pentru sol, pentru plantele de pe Pământ. Ele nu se bazează aşa de mult pe Internet. (râde) Ele încă se bazează pe vreme.

În vreme există ceva ce aţi numi o bătaie de inimă. Vremea are un puls. Acum, dacă priviţi din punct de vedere statistic, nu pare să fie aşa. Dar dacă simţiţi norii, dacă simţiţi Pământul şi relaţia lui cu sine, cu apa şi cu aerul, veţi putea simţi pulsul şi veţi putea înţelege vremea, iar vremea schimbătoare de pe Pământ din anul 2009 îşi va face curăţarea sa. Va purta un nou mesaj către plante, către animale, către Pământ şi către apă. Voi veţi fi parte din ea. Vă veţi simţi foarte, foarte conectaţi cu vremea.

Nu permiteţi ca asta să vă stârnească vreo frică. Să nu credeţi că tulburarea interioară şi mânia voastră se exprimă prin acea furtună. Permiteţi-vă vouă înşivă să simţiţi vremea aşa cum nu aţi mai făcut-o niciodată, pentru că este purtătorul noii conştiinţe în straturile şi nivelurile profunde ale Pământului în următorul an.

Vremea va fi provoca multe ştiri, îndeosebi - îndeosebi - după primul sfert al acestui an. Îi va uimi pe savanţi şi pe cei care studiază tiparele vremii, iar ei se vor întreba de ce au loc schimbări atât de ciudate ale polilor magnetici, ca şi în cazul intensităţii sau atracţiei magnetice către Pământ.

Ambii poli magnetici se vor schimba, iar forţa – sau lipsa forţei – atracţiei gravitaţionale a Pământului se va schimba în acest an, va fi inconstantă. Nu va urma un tipar plăcut şi simetric. Se va schimba în fiecare parte a Pământului şi fiecare aspect fizic al Pământului o va simţi, dar cei mai mulţi nu vor înţelege ce se petrece.

Mulţi vor intra în dramă şi emoţie, căci nu ştiu ce se va întâmpla. Ei vor spune că este o reamintire din partea Pământului, care este mai mare decât oamenii, că oamenii au abuzat de Pământ şi acum este momentul să îl onoreze şi să îl respecte. Într-un fel, da – întotdeauna să onoraţi şi să respectaţi Pământul, dar nu vă temeţi de el. Este parte din voi. Vremea va oferi mutaţii importante pentru eliberarea energiilor captive timp de eoni şi care aşteptau să plece.
Majoritatea dintre voi şi-au rechemat energiile, trecuturile moarte ce erau îngropate în Pământ. Dar acum şi alte aspecte ale entităţilor se vor aduna.
Unele specii vor părăsi definitiv Pământul. Ele pleacă pentru ca noi specii să poată fi dezvoltate şi să poată veni, pentru ca specia umană să poată evolua şi să se schimbe. Toate acestea, dragi Shaumbra, reprezintă o binecuvântare de o cea mai mare magnitudine.

Vor fi momente în care mă veţi blestema, atunci când veţi sta ascunşi sub pat, când vă ascundeţi în pivniţă, în toiul unei furtuni, undeva, prin preerii, atunci când avioanele vor întârzia zile în şir, zile după zile şi tot aşa. Îmi pare rău. (râsete) Mă veţi blestema atunci când zăpada v-a acoperit până peste cap şi nu mai puteţi ieşi sau când barajul de tunete şi fulgere nu pare a se mai opri.

Dar amintiţi-vă, amintiţi-vă ce am vorbit astăzi aici. Vremea este conştiinţă şi se schimbă. Vremea serveşte omenirea. Vremea este modul perfect de a permite ca acest lucru simplu să aibă loc, modul perfect în care energia caută rezoluţie, transformare, regenerare. Şi asta se va petrece în acest an.

Efecte asupra rezervelor de hrană

Partea ne-dramatică, partea care nu va genera imediat ştiri, este o schimbare în clima globală care va produce o reducere a hranei, cel puţin în următorii câţiva ani. Locuri care s-au bazat pe cultivarea plantelor, pe producerea hranei, nu vor mai putea face asta. Rezervoarele aflate adânc sub suprafaţa Pământului vor seca sau vor deveni toxice pentru plante. Locuri ce au experimentat clima temperată vor începe să experimenteze o climă mai severă – prea frig, prea cald – şi plantele care creşteau odinioară acolo vor creşte cu greu, dacă vor mai creşte. Aceasta va cauza reducerea rezervelor de hrană de pe Pământ.

Asta nu va ţine imediat capul de afiş la ştiri, cel puţin nu ca prăbuşirea burselor sau un război ca lumea. Sunt ştirile subtile şi tăcute care se derulează. Dar vreau ca voi să fiţi conştienţi. Vreau ca voi toţi să fiţi conştienţi de vreme. Treceţi dincolo de ştirile de primă pagină şi săpaţi adânc. Chiar mi-ar plăcea să văd un grup de Shaumbra din mai multe ţări care să lucreze la un fel de raport asupra vremii, ca să-i ajute pe alţi Shaumbra să înţeleagă ce se petrece. Nu dintr-un loc al dramei, ci dintr-un loc al înţelegerii.

Pe măsură ce începe diminuarea hranei, evident că aceasta va crea un tip diferit de energie. Acum există ţări şi mari companii care lucrează asupra problemelor financiare, politice şi a războaielor, iar acestea le preocupă. Sunt preocupate de afaceri. Toţi sunt preocupaţi de salvarea economiei. Şi chiar atunci când vor face mari eforturi pentru reuşi, vor primi veştile proaste direct la uşa lor – “Mâncarea s-a terminat.”

Haos sau binecuvântare? Dezastru sau doar schimbare? În care vreţi să credeţi? În care vreţi să trăiţi?

Shaumbra, toate acestea se petrec foarte natural. Chiar şi când grupuri – grupuri întregi de oameni – părăsesc Pământul în acelaşi timp, în spatele acestui lucru este o alegere făcută la un anumit nivel. Unele dintre aceste grupuri au fost atât de conectate cu civilizaţia lor, cu karma lor strămoşească ori culturală încât nu mai pot sta pe Pământ ca până acum. Aşa că la un nivel anume ei şi-au dat acordul pentru exodul în masă.

Unele din plantele şi animalele de pe Pământ ştiu că nu mai au nevoie să servească oamenii şi Pământul în vechiul fel, astfel că vor pleca. De fiecare dată când are loc un exod apare oportunitatea şi deschiderea ca următoarea generaţie, următorul ciclu şi evoluţie să vină – şi asta se petrece pe Pământ.

Nu extratereştrii manipulează vremea. Nu autorităţile aduc norii pe cer. Ele fac destule lucruri prosteşti, (râsete), dar prostia nu merge prea departe până se poticneşte. Lucrurile ce se petrec cu vremea nu sunt manipulate de cei ce trăiesc în interiorul munţilor, pentru că cei ce erau acolo au plecat demult. Ei nu mai aveau nevoie să se mai afle aici ca susţinători ai energiei pentru Pământ.
Urmăriţi vremea. Urmăriţi schimbarea care are loc în producţia de hrană. Urmăriţi cum criza se va coace pentru unii, haosul şi scenariile de sfârşit al lumii, conspiraţiile şi toate celelalte… şi, dragi Shaumbra, vă invităm să înţelegeţi că este o redistribuire. Este schimbarea şi este foarte potrivită.

Noi potenţiale

Tiparele vremii vor fi intense, în special în a doua parte a anului şi vor trece şi în următorul an. Aşa cum am spus, va produce modificarea tiparelor hranei. Dar priviţi, cei luminoşi şi cei cu conştiinţă, cei care într-adevăr înţeleg ce se întâmplă vor accesa energii ale fiinţelor spirituale de pe Pământ, precum sunteţi voi. Şi atunci lucrarea adevărată, invenţiile reale, creaţiile şi noile tehnologii se vor manifesta.

Acum există tehnologii de producere a alimentelor care nu pot ieşi din laborator din cauza lipsei de finanţare sau lipsei interesului. Există acum tehnologii pregătite să vină în prim-plan. Dar asta nu se întâmplă, pentru că acele tehnologii sunt legate de carburanţi curaţi, foarte ieftini, aşa cum a spus David. Ele sunt gata să iasă în prim-plan, dar este o lipsă de finanţare, de interes sau, uneori, numai porţi închise. Aceste lucruri sunt gata să iasă la iveală. Există acum tehnologii, dragi Shaumbra, care v-ar uimi cu vindecările pe care deja le-au dezvoltat. Au nevoie doar de rafinare şi de finanţare. Aici interveniţi voi. Aici intervine conştiinţa.

Nu este momentul să intraţi în dramă, în conspiraţie, în scenariul de sfârşit al lumii. Este momentul să vă ridicaţi peste toate acestea, să vă folosiţi energiile creative, energiile de creatori pentru a ajuta aceste lucruri să iasă la iveală. Şi tot ce trebuie să faceţi este să aveţi speranţă, să aveţi viziune, conştienţă şi înţelegere, să fiţi bi-prezenţi, să fiţi în acest moment. Nu să vă părăsiţi corpul, nu să plecaţi din această realitate pentru a vă ascunde în altă parte, nu să pretindeţi că nu se întâmplă, ci să înţelegeţi că este o nouă eră. Sunt vremuri noi.

Lucrurile se schimbă.

Respiraţi adânc, Shaumbra. (pauză)

Nu sunt finalul şi damnarea, este schimbarea. Vor fi zile în care va fi greu să vă amintiţi asta. Vor fi zile în care veţi cădea în dramă împreună cu alţi oameni, vă veţi întreba ce se întâmplă. Când ajungeţi acolo, respiraţi adânc şi amintiţi-vă… amintiţi-vă să simţiţi furtuna.

Implicaţii personale pentru Shaumbra

Acum, ce înseamna asta pentru voi personal? Asta era următoarea voastră întrebare: “Ce ar trebui să facă Shaumbra anul ăsta?” Ah, incredibil. Deşi pe Pământ vor fi multe furtuni, iar planeta se va crăpa şi îşi va scoate măruntaiele la iveală – ceea ce trebuie să facă –, anul acesta poate fi definit - subliniez cuvântul acesta, nu este unul din mulţii ani – drept anul oportunităţii pentru Shaumbra şi pentru oricine şi-a integrat înţelepciunea spirituală cu existenţa umană.

Vor fi mai multe oportunităţi ca voi să vă începeţi o afacere proprie; să vă faceţi propriile voastre vindecări - în felul vostru; mai multe oportunităţi ca voi să fiţi învăţători şi să împărtăşiţi ceea ce aveţi de împărtăşit; mai multe oportunităţi ca voi să fiţi Standarde pentru alţi oameni, o sursă de inspiraţie pentru cei ce vor fi în suferinţă. Vor fi mai multe oportunităţi de a vă aduce visele pe Pământ, să le manifestaţi aici şi să vă bucuraţi de trăirea lor. Vor fi mai multe oportunităţi ca oricând ca să vă invitaţi esenţa, divinitate, sinele vostru adevărat să vi se alăture în această experienţă numită viaţa pe Pământ.

Vor fi mai multe oportunităţi pentru abundenţă în viaţa voastră. Nu vă uitaţi în altă parte anul acesta, aşa cum faceţi de mulţi ani. Învăţătorii care au venit în faţa voastră şi v-au vorbit despre abundenţă v-au vorbit despre cum să o realizaţi, v-au spus că da, implică riscuri, dar poate şi recompensatoare. Dacă aţi avut probleme cu abundenţa, nu mai fugiţi de ea. Încetaţi să mai jucaţi acel joc. Anul acesta ascultaţi ce au ei de spus. Ascultaţi-vă pe voi înşivă anul acesta. Sinele vostru s-a săturat să sufere, s-a săturat abia să fie în stare să-şi plătească facturile. Este un joc vechi.

Acesta este anul oportunităţii, iar acum voi spuneţi: “Da, dar restul lumii va trece prin toate aceste eforturi, iar tu, Tobias, ne spui că mâncarea se împuţinează”. Nu am spus că rămâne puţină. Nu am spus asta. Producţia se va schimba, iar tehnologiile sunt aici pentru tipuri de producţie pe care Pământul nu le-a mai văzut vreodată. Mai sunt şi cei care îi vor face pe alţii să creadă că este penurie. Nu cădeţi în acea capcană. Este schimbarea producţiei de hrană.
Aşa că nu intraţi în asta spunând: “Dar lumea se află acum într-un punct de provocare. Cum îmi spui că voi avea mai multă abundenţă în anul ăsta?” Pentru că, în timp ce restul lumii, restul omenirii, se uită la furtună, voi aveţi oportunitatea de a privi curcubeul.

Iar curcubeul… dragi prieteni, nu prea mulţi oameni se vor uita la el în anul acesta. Ei vor privi la vechiul curcubeu şi la vechiul cazan cu aur de la capătul său – chiar dacă se vor uita în aceeaşi direcţie. Dar furtuna îi va distrage. Oportunitatea este aici. Mereu a fost. O să arate cumva diferit faţă de cum era în trecut. Curcubeul va avea diverse nuanţe de culoare şi un alt mod de a face conectarea şi de a se arcui. Şi da, metafora curcubeului vi se va arăta de multe ori în următorul an, literalmente.

Noi spunem că, în timp ce restul lumii se va uita în altă parte, acum există multă oportunitate – oportunitate sinceră, care nu ia nimic de la altcineva, oportunitate nespeculativă, fără furt sau manipulare artificială pe spezele altcuiva -, mai multe oportunităţi ca să vă lansaţi. Nu rataţi acest an.

Oportunităţile nu vor fi niciodată atât de mari pentru cei ce au o bază spirituală în viaţa lor. Oportunităţile nu vor fi la fel în 2010 sau 2011 şi, clar, nu vor fi la fel în anul 2012. Dacă aşteptaţi 2012, o să tot aşteptaţi. După 2012 va veni 2020 – dacă o să trăiţi aşa de mult, (Tobias râde) dacă o să continuaţi să aşteptaţi. Este anul oportunităţii pentru Shaumbra.

Dacă v-aţi gândit la asta, dacă aţi simţit-o, dacă simţiţi impulsul şi înclinaţia, faceţi asta în acest an. Anul acesta, Shaumbra. Veţi fi uimiţi de cât de disponibile sunt resursele. Acum va trebui să acţionaţi şi voi. Va trebui să puneţi puţin din voi în asta. Nu puteţi sta deoparte şi să nu faceţi nimic. Este un tip de energie participativă atunci când creaţi ceva. Dar faceţi asta în acest an.

Claritare, bucurie şi alegere

Încă ceva. În trecut, conştiinţei îi era greu să vadă multele lumi şi realităţi diferite care există în cadrul unei singure realităţi. Cu alte cuvinte, totul părea a fi în ceaţă şi curgea la un loc. Era foarte greu de distins între diferitele straturi ale conştiinţei. Toate păreau a se estompa unele în altele – nu doar pentru voi, ci pentru lume în general. Voi şi mulţi alţii din lume, dar în special voi, veţi vedea cu o mare claritate. Nu se vor mai topi la un loc într-o mare ceaţă – vorbim despre conştiinţa umană în general.

Veţi vedea că lumi există în interiorul lumilor şi realităţi cuprind realităţi. Veţi vedea că nu mai este doar o viaţă plată, tridimensională. Este multidimensională. Veţi vedea că sunt multe segmente ale omenirii, nu doar geografice, ci şi culturale, sisteme de credinţă, religii. Veţi vedea diferenţele cu o claritate cu care nu le-aţi mai văzut înainte. Nu se vor contopi între ele.
Acesta este un factor important din două motive: pentru că veţi ajunge să înţelegeţi cât de diversă este realitatea. Nu este singulară. Este foarte diversă. Al doilea şi cel mai important este că voi veţi putea alege în care lume vreţi să trăiţi şi să experimentaţi.

Atunci când o pasăre cu pui se trezeşte dimineaţa… iubesc păsările. Sfântul Francisc (n. tr. – de Assisi) şi cu mine – nişte adevăraţi iubitori ai păsărilor. Atunci când acea mamă-pasăre se trezeşte dimineaţa, înainte ca soarele să răsară, ea are o mare anticipare şi bucurie a acelei zile. Ea nu aşteaptă ca soarele să urce pe cer. Ea se trezeşte şi începe imediat să cânte. Nu îşi face griji de unde o să apară viermişorul, mâncarea sau insecta. Ea începe să cânte bucuria acelei zile – cântă, priveşte la cuibul ei cu puişori, cântă despre bucuria vieţii împreună cu ei. Nu îşi face griji pentru toate lucrurile ce trebuie făcute în acea zi.

Ea îşi întinde aripile şi, înainte ca puii să se fi trezit, îşi ia zborul. Ea intră într-un curent de conştiinţă, iar vântul o duce acolo unde este mâncare, masa pentru puişori, apoi pentru ea însăşi. Iar aceasta este pur şi simplu acolo. Mai sunt şi zile în care mâncarea nu apare, dar ea continuă să cânte, căci pentru ea, pentru această mamă-pasăre, simpla experimentare a vieţii, a deschiderii aripilor şi avântării deasupra Pământului este o bucurie suficientă, chiar dacă ea ar dispărea în următorul moment.

În general, ea se întoarce la cuib cu mâncare în cioc pentru puişori şi continuă să cânte toată ziua şi toată noaptea. Aceasta este viaţa unei păsări. Fără frică. Pasărea lucrează cu intuiţia, cu conştiinţa sa de pasăre şi cu conştiinţa Pământului pentru a-şi îndeplini toate necesităţile.

Atunci când vă treziţi – atunci când alţi oameni se trezesc – primul lucru pe care îl fac este să fie îngroziţi. Înainte de a se da jos din pat, înainte de a face primul pas şi de a respira adânc şi conştient, ei au oroare de ziua ce urmează. Ei urăsc ceea ce îi aşteaptă, facturile, slujbele, relaţiile lor. Sunt speriaţi şi se tem pentru sănătatea lor. În loc să se trezească cu un cântec şi cu o respiraţie, ei se scoală deja luptându-se cu noua zi. Şi nu este nevoie să fie neapărat astfel.

Voi alegeţi în ce lume să trăiţi. În lumea în care furtunile vor sfâşia Pământul, în care recoltele vor fi decimate? Oh, când culturile agricole vor începe să se schimbe, asta va aduce un nou tip de insecte, de paraziţi. Va aduce tipuri noi de boli ale plantelor. Ar putea fi îngrozitor – dacă alegeţi să trăiţi în acea lume.

Sau, atunci când vă treziţi dimineaţa, puteţi respira adânc. Cântaţi cântecul bucuriei de a fi aici, în corp fizic, pe Pământ. Cântaţi cântecul vieţii, chiar dacă ea s-ar încheia în aceeaşi zi. Nu contează. Aceasta a fost experienţa de a fi aici, pe Pământ. Cântaţi pentru că aveţi un corp fizic în care simţiţi Pământul şi viaţa. Cântaţi cântecul relaţiilor, bune şi rele, pentru că toate v-au adus câte ceva.

Astfel că întrebarea pe care o adresez fiecăruia dintre voi este: în care lume vreţi să trăiţi? În lumea haosului, a dramei şi a furtunilor? Sau alegeţi să trăiţi în lumea abundeţi şi oportunităţii şi bucurie, indiferent de furtunile din jurul vostru? În care lume alegeţi să trăiţi? Acum, aici voi atinge un punct foarte important. Nu vorbesc aici despre gândirea pozitivă. Nu vorbesc despre a vă forţa pe voi înşivă să gândiţi pozitiv. Asta nu funcţionează, pentru că nu este naturală şi autentică. Vorbesc aici despre a face o alegere conştientă – în care lume vreţi să trăiţi.

Puteţi respira adânc înainte să vă daţi jos din pat, cu bucuria zilei ce vine, indiferent ce aduce ea? Puteţi murmura un cântec pentru voi înşivă? Vă puteţi deschide şi conecta cu fiinţele angelice ce sunt peste tot în jurul vostru? Puteţi avea o asemenea bucurie în viaţă încât să renunţaţi la luptă, ceea ce permite abundenţei să vină? Vă puteţi aduce visele în realitate, sufletul vostru în viaţa voastră? Vă puteţi permite vouă înşivă să fiţi şi parte a sufletului vostru?
În care lume alegeţi să trăiţi în acest an?

Şi aşa este".[1] Termenul englezesc este “ghostwrite” - scriere insuflată de o fantoma, de un spirit.

[2] Este autoarea cărţilor din seria „Megatendinţe”, publicate şi în România încă din 1988.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro.