Paluu-sarja, shoud 5
RAKAS TOBIAS, MITÄ TAPAHTUU?
 
Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
Esitetty Crimson Circle -kuukausitilaisuudessa 6.12.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on, shaumbra. Kokoonnumme yhteen tähän viimeiseen kanavointiini joulukuussa. (Paljon naurua ja Tobias naureskelee viitaten aiemman esityksen kaikille Tobiaksen "viimeisille" tapahtumille.) Näen, että ihmiset suunnittelevat jo aikatauluani - "Tobiaksen viimeinen matka Israeliin, Tobiaksen viimeinen matka Australiaan, Tobiaksen ikimuistoinen joulukuu!" (Naurua) Olen tulossa takaisin elämään. En ole kuolemassa, ymmärrättekö. (Lisää naurua)
 
Tosiaankin, on totta, että päätän omistaa energiani eri tavalla sen olennon kautta, mitä kutsun Samiksi. En tee sitä näiden kanavointien kautta, vaan tulen takaisin luoksenne tähän uskomattomaan paikkaan nimeltään maa, kulkemaan taas kerran ihmisten kanssa, nauramaan ihmisen kanssa ja nauttimaan musiikista, minkä vain ihmiset voivat tehdä. En ole lähdössä. Olen tulossa takaisin. Sen sijaan että pidätte minulle läksiäisjuhlat, synnyttäkää minut! (Naurua) Tuokaa minut takaisin, shaumbra. Älkää lähettäkö pois. (Lisää naurua)
 
Elämä maan päällä
 
Aa, yksi asia mitä teen Samin kautta, on se, että kirjoitan muutaman kirjan. Olen tehnyt muistiinpanoja - toivottavasti muistan, sitten kun palaan ihmismuotoon - mutta olen tehnyt muistiinpanoja. "Kummallisia ja hämmästyttäviä asioita, joita ihmiset tekevät, ja tapoja joilla he yrittävät oikeuttaa itsensä" (Tobias naureskelee) - ja te ette naura. Se on itse asiassa kirja teistä.
 
Ihmisiä… Ihmisiä rakastavat kovasti ne, jotka ovat enkeliperheistänne, ne jotka tekevät työtä kanssanne, kaikki olennot kaikissa monissa ulottuvuuksissa, koska te järjestätte vaikeimmat ja haastavimmat olosuhteet. Järjestätte suurimmat pelit, suurimmat harhat, syvimmät itsepetokset ja sitten leikitte niillä. Ja miten hämmästyttävä asia se on. Voi, ei se ole ollenkaan huono asia. Se on oppituntien, kokemusten ja kasvun asia.
 
Näitä olosuhteita ei löydy muista ulottuvuuksista. Ei voi kuunnella musiikkia niin, kuin juuri tunsitte hetki sitten. Ei voi käydä läpi tätä syvää sisäistä etsintää - aitoutenne ja omaperäisyytenne etsintää - samalla tavalla kuin ihmisenä. Vain täällä, vain maan päällä.
 
On edelleen tämä rankaisemisen ja syyllisyyden kuorikerros. Edelleen tämä vanhojen uskontojen vaikutus, joka kuvaa tätä matkaa maan päälle jonkinlaiseksi rangaistukseksi, jos ei mitenkään muuten niin jonkinlaiseksi huonoksi käänteeksi eräänä pimeänä yönä valaistulla taivaalla ja päädyitte tänne. Kyse ei ole lainkaan siitä. Ymmärtääksenne, kuka todella olette, ja tämän sisäisen Jumalan, teidän on mentävä syvyyksiin - joskus vaikeimpiin osiin, joskus osiin jotka ovat haastavimpia.
 
Niin, rakas shaumbra, se on meriitti teille. Se on kunnia teille. Tästä syystä tuomme tänne muita. Tuomme sellaisia vieraita kuin Carl Jung, joka tulee takaisin taas tässä kuussa ja on kanssamme useita kuukausia lisää, sillä hän on todella viehättynyt omasta näkökulmastaan meidän puolellamme tästä ihmisolotilasta, ihmisen psyykestä. Hän on erityisen viehättynyt asiasta, mitä kutsutaan tietoisuudeksi. Hän näkee sen täysin eri tavalla kuin aiemmin ollessaan maan päällä.
 
(Tobias ottaa juomaa ja irvistää, yleisö nauraa kovasti.) Ihmiset tekevät mielenkiintoisia asioita ja juovat melko kummallisia sekoituksia, mutta kuka minä olen tuomitsemaan sitä. (Tobias naureskelee ja yleisö nauraa.) Haluaisin tuota toista, mikä sinulla on tuolla. Kokeilemme tätä ja pyydämme muutamia vieraitamme tulemaan maistamaan sitä kanssamme. Tätä ihmiset juovat. Tämä on suosittua, voitte löytää sitä kaikkialta maailmasta - puhun tämän päivän vieraillemme - tämä on yksi heidän arvostetuista ja pyhistä virvokkeistaan. (Lisää naurua, Tobias ottaa toisen siemauksen.) Se nimittäin kuplii. Se kihelmöi. Se menee vatsaan ja jatkaa kuplimista ja kihelmöimistä. (Naurua) Ja tuntikausia se kuplii ja kihelmöi, ja tästä ihmiset nauttivat. Älkää minulta kysykö.
 
Niin, shaumbra… rakas shaumbra, historiaa kirjoitetaan uudelleen, mutta historia on uusi. Se alkaa nyt. Se kirjoitetaan täysin uudella tavalla eivätkä sitä kirjoita ne, jotka saavat julkisuutta, jotka ovat uutisissa. Vaan historiaa ihmisen matkasta kirjoitatte uudestaan te ja muut, jotka avaavat tietoisuutta.
 
Historia menee käytännön puolen yli, faktojen ja lukujen yli. Se menee sen yli, ketkä olivat rikkaita ja ketkä vaikutusvaltaisia. Uuden energian historiassa on kyse tietoisuudesta, ihmiseitsen ja jumaluuden yhteensulautumisesta, tietoisuuskudoksen muuttamisesta maan päällä, ja sitä tehdään tällä hetkellä.
 
Olette monisyinen osa siitä - se työ mitä teette oman tietoisuutenne ymmärtämisessä.  Sukellatte joillekin syvimmille alueille tällä hetkellä, ja kyllä, tiedämme, että se voi vaikuttaa haastavalta ja se voi vaikuttaa vaikealta. Ja kuten yksi teistä ajattelee juuri nyt erittäin äänekkäästi, se voi vaikuttaa olevan perseestä. (Paljon naurua) Tämä oli itse asiassa kollektiivienergiaa täällä, mutta korostamme sanaa "vaikuttaa". Vaikuttaa. Puhumme siitä tänään. Muutamme asioita vähän tänään.
 
Ensinnäkin, tämä shoud ottaa eri ilmeen. Puhun tänään vain vähän ja sitten aion pyytää ottamaan muutamia kysymyksiä tuosta suuresta, synkästä ja mustasta laukusta, joka on täynnä "niitä" kysymyksiä. Viimeisten parin kuukauden aikana on lähetetty paljon kysymyksiä, jotka ovat erittäin intensiivisiä ja erittäin surullisia tavallaan. Haluamme ottaa vähän aikaa tämän tavallisen shoud-osuuden aikana puhuaksemme siitä.
 
Sitten kun palaamme myöhemmin kysymyksiin ja vastauksiin, otamme kysymyksiä vain ryhmältä täällä, ei kirjoitettuja kysymyksiä. Otamme niitä ryhmältä täällä, mutta pyydämme tuomaan mikrofonin teille sen sijaan, että seisotte edessä jonossa kuin ankat tivolin ammuntarivissä (naurua), kunnioittaaksemme teitä, kunnioittaaksemme teitä sen paikan vuoksi, jolla istutte - vertauskuva olemisesta maan päällä tänä tärkeänä aikana. Aiomme antaa teidän kysyä tänään kaikkea, mitä haluatte, mutta valmistautukaa siihen, että vastaamme kaikkeen, mitä kysytte.
 
Niin, shaumbra, vedetäänpä syvään henkeä yhdessä. Kyse on upeasta matkasta, niin upeasta, että minä, Tobias, haluan tulla takaisin ja monet, monet muutkin haluavat. Ei pelastamaan, vaan olemaan kokemuksessa kanssanne.
 
Tämän päivän vieras
 
Tämän päivän ensimmäisen vieraamme lisäksi - Carl Jung tulee tarkkailemaan tietoisuutta, sitä miten se liikkuu, laajenee ja muuttuu - meillä on toinen rakas vieras, minkä kutsuin tänään henkilökohtaisesti, sellainen jota ette luultavasti tunne, josta ette ole luultavasti koskaan kuulleet ettekä luultavasti kuulekaan tämän shoudin jälkeen. (Naurua) Tämä ei ole mikään suuri nimi enkeliulottuvuuksissa, ei mikään arkkienkeli - vain tavallinen enkeli. Enkelin nimi on Chez. Chez. Vain lyhyt lempinimi. Chez ei ole mies- eikä naispuolinen, mutta viittaan tänään häneen feminiinisenä, koska hän ei ole koskaan ollut maan päällä, hänellä ei ole koskaan ollut fyysistä kehoa - tulee olemaan jonain vuonna aika pian, mutta tällä hetkellä Chez on palveluksessa, kuten monet, monet enkeliolennot ovat.
 
Hän toimii hyvin, hyvin lähellä maan ulottuvuuksia. Hän on käynyt läpi merkittävän koulutuksen siitä, miten ollaan suojelusenkeli, henkiopas - kuten jotkut teistä ovat kutsuneet tämäntyyppistä olentoa. Useimmat henkioppaat eivät ole olleet koskaan maan päällä. Heidän tehtävänsä ei ole vastata kysymyksiin. Heidän tehtävänsä ei ole viitoittaa tietä teille, koska se vesittäisi matkanne koko tarkoituksen. Mutta tällaisten ihmisen enkeliapulaisten - kirjainlyhenteenä "HAA" (Human Angel Assistant) - haa! (naurua). (Tobias kurkottaa juomaa.) Otamme sitä kuplivaa. (Linda sanoo: "Ai, okei, tässä on. Se ei kuitenkaan ole Coka Colaa eikä Pepsiä. Onko se ok?) Kihelmöi! (Naurua)
 
Ihmisen enkeliapulaisen tehtävä on auttaa tietoisuus- ja energiatasapainon ylläpitämisessä - auttaa ylläpitämään sitä, minkä jotkut teistä ovat kokeneet aiemmin työssään. Kutsumme sitä kultalangaksi, erotuksena hopealangasta, mikä yhdistää teidät itsenne toisen ulottuvuuden osiin. Ihmisen enkeliapulainen auttaa ylläpitämään kultalankaa niiden ihmisten puolesta, jotka ovat maan päällä, jotta he eivät täysin eksy, jotta heitä ympäröi aina enkeliolemus ja jotta he tietävät aina, että he eivät ole yksin ja että heitä todella rakastetaan, koska ilman suojelusenkelin tai enkeliapulaisen läsnäoloa useimmista ihmisistä olisi sietämättömän vaikeaa, synkkää ja masentavaa. He tuntisivat kadottaneensa kosketuksen kaikkeen - kaikkeen enkeliulottuvuudessa. Niinpä nämä ihmisen enkeliapulaiset koulutetaan siihen, miten autetaan ylläpitämän energeettistä tilaa ihmisen, hänen jumaluutensa, enkeliulottuvuuksien ja ei-fyysisen todellisuuden välillä, kuten te sitä kutsuisitte.
 
Teillä kaikilla on ollut niitä aiemmin. Olette kutsuneet niitä henkioppaiksi tai suojelusenkeleiksi. Olette tunteneet heidän läsnäolonsa synkimpinä hetkinänne, jolloin tunsitte epäonnistuneenne ihmisenä, jolloin tunsitte rakkaidenne torjuneen teidät, jolloin tunsitte vanhempienne tai muiden torjuneen teidät - hyvin synkkinä hetkinänne, jolloin huusitte Henkeä, jolloin sanoitte rukouksia Jumalalle, Suurelle tuntemattomalle, kuten me kutsumme sitä.
 
Nämä ovat niitä, joiden läsnäolon silloin tunnette - ei välttämättä siksi, että ne tulevat yhtään lähemmäs, vaan siksi että olette avoimempia tuolloin. Olette eri tietoisuudentasolla. Ihmistaso on epätoivoinen ja ahdistunut, mutta olette myös avoimempia. Teidän on lähdettävä pois mielestänne. Teidän on kurkottauduttava ulospäin ja silloin erityisesti voitte tuntea suojelusenkelien läsnäolon.
 
Melkein jokaisella ihmisellä maan päällä on yksi. Joillakin on useampia, muttei yleensä koskaan enemmän kuin neljä. Te, shaumbra, teitte tietoisen päätöksen vuosia sitten päästää irti suojelusenkeleistänne, henkioppaistanne. Tiesitte, että teidän oli aika ottaa omistukseenne ja vastuullenne oma itsenne, katkaista kultalanka, jotta voisitte ruumiillistaa itsenne, henkenne ja jumaluutenne sisältä, suoraan täältä. Ottaa pois henkiset apupyörät ja todella antaa itsenne kokea elämää omillanne.
 
Kun päästitte irti kultalangasta ja kiititte ihmisen enkeliapulaisianne, se oli vaikeaa. Se jätti tyhjiön. Osa teissä ihmetteli, voitteko jatkaa. Osa teissä tunsi, että teidät oli täysin hylätty, vaikka se olikin oma valintanne. (Tobias ottaa siemauksen). Luulen, että voisimme jäädä tähän koukkuun. (Naurua)
 
Aa, aion kirjoittaa Samina myös kirjan: "101 hyvää syytä tulla takaisin maan päälle, silloinkin kun ajattelitte, että olitte ylösnousemassa."
 
Niin, rakas shaumbra, jokaisella on yksi, ja rakas ystävämme, Chez, tulee mukaan tänään. Ei tunnettu enkeli, Chez on vastuussa eräästä ihmisestä, nelikymppisestä naisesta, joka elää Euroopassa ja jonka nimi on Rebecca - ja tämä on itse asiassa hänen oikea nimensä. Chezin on tarkkailtava hengessä ja autettava ylläpitämään rakkaan Rebeccan tasapainoa, sillä muuten Rebecca - hänen ihmisitsensä - saattaisi eksyä, täysin eksyä.
 
Se on siis mielenkiintoista, tämä ihmisen enkeliapulaisten työ. He eivät ole täällä lainkaan tuomitsemassa. On ollut päiviä, jolloin Rebecca on tehnyt todella typeriä asioita, todella, todella typeriä - jollaisina niitä ehkä pitäisitte. Oli yksi päivä, ei kovinkaan kauan sitten, jolloin Rebecca suuttui niin kovasti työtoverilleen, että hän juorusi tästä tarkoituksellisesti. Hän saattoi tämän tarkoituksellisesti vaikeuksiin ja työtoveri sai lopulta potkut.
 
Suojelusenkelit
 
Ajattelisitte, että suojelusenkeli Chez sanoisi: "Rebecca, se oli väärin tehty", mutta suojelusenkelit eivät tee lainkaan niin. He ovat rakastamassa ja hyväksymässä, vaikka mikä olisi. Varmasti he ovat myös oppimassa, koska suojelusenkelit valmistutuvat itse tulemaan maan päälle, joten myötätuntonsa ja jatkuvan rakkautensa kautta he myös oppivat ominaisuuksia, upeita ominaisuuksia, joita he haluavat ilmentää tullessaan maan päälle.
 
Niinpä Chezin on oltava ehdottomasti Rebeccaa varten läsnä, kun tämä vihaa itseään asioista, mitä hän tekee - ylisyömisestä. Hän syö liikaa ja usein hän tulee kipeäksi jälkeenpäin. Chez ei voi sanoa: "Rebecca, älä tee sitä." Chezin on oltava paikalla täydellisessä rakkaudessa.
 
No niin, jotkut teistä - voimme tuntea kierrostenne nousevan vähän - "Miksi enkelit eivät huuda ja käske häntä lopettamaan sitä? Miksi he eivät estä häntä tekemästä sitä? Miksi he eivät järjestele asioita niin, että hän oppii oppituntinsa?" Mutta se ei ole enkelin rooli - tai ihmisen. Suojelusenkelin roolina on jatkuva rakkaus, jatkuva myötätunto.
 
Oli aika, jolloin Rebecca ajatteli itsensä tappamista. Hän oli ollut naimisissa, eronnut, ollut naimisissa, eronnut taas, ei lapsia, eikä hän oikeastaan tiennyt, miksi hän haluaisi jatkaa elämistä. Hänellä on työpaikka, muttei kovin hyvä. Hänellä on ystäviä, mutta hän ei päästä näitä lähelle. Ja muuten, hän ei ole shaumbra - potentiaalinen ehdokas toki, mutta hän ei ole shaumbra. Hän ei edes tiedä, mihin uskoa, kun kyse on Jumalasta. Hän on käynyt kirkossa, mutta se ei resonoi hänen kanssaan. Hän rukoilee paljon. Hän rukoilee paljon tällä hetkellä ja silloin Chez voi tulla todella lähelle ja yrittää säteillä rakkautta ja myötätuntoa, niin kuin Henki vain tekisi.
 
Rebecca rukoilee Suurta tuntematonta, kuten mielellämme kutsumme sitä. Jumalaa, tätä Suurta tuntematonta. Ihmiset asettavat Jumalan hyvin tuntemattomaksi, kauas jonnekin muualle. Ihmiset asettavat Jumalan olennoksi, joka tietää kaiken heistä, mutta he eivät tiedä mitään Jumalasta. Ihmisten Jumala näkee kaiken, mutta he, ihmiset, eivät näe häivähdystäkään Jumalasta. Ihmisten Jumala on kaikkivoipa, hän voi silmänräpäyksessä pyyhkäistä pois koko maailmankaikkeuden ja luoda toisen. Mutta ihmiset näkevät niin, ettei heillä ole itsellään voimaa tehdä mitään muuta, kuin kenties pärjätä päivän ajan.
 
Ihmiset rukoilevat tätä Suurta tuntematonta siellä jossain ja se pysyy tuntemattomana, mysteerinä. Ja sitten siitä kirjoitetaan tarinoita ja kirjoja, mikä saa siihen vielä enemmän mysteeriä, rangaistusta, tuomitsemista ja vähemmän, vähemmän ja vähemmän rakkautta. Siksi suojelusenkelien on ollut hyvin tärkeää olla paikalla säteilemässä tätä rakkautta, myötätuntoa, olla läsnä ihmisiä varten, vaikka mikä olisi, silloinkin kun he ajattelevat itsensä tappamista - tai toisen tappamista.
 
Käsitättekö, että on suojelusenkeleitä niitä varten, jotka ovat tappamassa jonkun? Terroristeilla on suojelusenkelit. Suojelusenkeleillä ei ole mieltymystä tiettyyn uskontoon tai mihinkään uskomusjärjestelmään. Se ei ole heidän työtään. He eivät ole paikalla käskemässä terroristeja olemaan tekemättä jotain eivätkä he itse asiassa varoita toisia ihmisiä olemaan tarkkana tai valppaana siitä, että saattaisi syntyä terrorismitilanne.
 
Hyvin usein silloin kun maailmassa tapahtuu sellaista kuin äskettäiset toimet Mumbaissa, Intiassa, saamme paljon taivaallista sähköpostia ihmisiltä. Niitä ei ole kohdistettu kenellekään erityisesti, mutta niissä sanotaan: "Miksi sallitte tämän tapahtua? Miksi Jumala sallii tämän tapahtua?" Koska rakastamme teitä, koska Jumala rakastaa teitä. Siksi. Emme puutu asioihin. Emme päätä tai halua puuttua. Haluamme olla läsnä rakkaudessa ja myötätunnossa.
 
Sotia on nimittäin käyty maan päällä aina Atlantikselta saakka. Sodat ovat olleet tapa käsitellä ongelmia. Sodat ovat olleet tapa - kummallisella tavalla - oppia, ja kenties olemme nyt aikakaudella, missä tietoisuus on riittävän korkea ja voimme päästä yli sodista. Mutta sodista, kärsimyksistä ja kaikista muista vaikeista olosuhteista huolimatta elämä jatkuu. Eikä teillä tai toisilla ihmisillä ole vain yksi elämä - on monia, monia elämiä. Ei ole oikeaa kuolemaa. Ei ole oikeaa tuskaa tai kärsimystä, vaikka sitä on vaikeaa sanoa ihmisille. Elämä jatkuu. Se jatkaa kehittymistään.
 
Ja onnellista sanoa, että ihmisolotila ja ihmistietoisuus jatkavat kohoamistaan, laajentumistaan. Tiedämme, että on päiviä, jolloin sanotte: "Näytämme menevän taaksepäin." Teillä on unia tai mielikuvitelmia siitä, että maailma vajoaa takaisin lamaan, takaisin pimeään keskiaikaan. Joskus yhdistytte tietoisesti joihinkin tieteiselokuviin, missä maailman hävittää sota, ympäristö- tai muut olosuhteet, ja kyse on vain henkiinjäämisestä. Mutta kyse ei ole lainkaan siitä. Ei käy lainkaan niin.
 
Tietoisuustaso maan päällä on tällä hetkellä aivan liian korkea sellaiseen, eikä se mene taaksepäin. On teidän kaltaisianne ihmisiä, shaumbra, ja toisia ihmisiä, jotka eivät kutsu itseään shaumbraksi, mutta jotka kytkeytyvät toisenlaiseen ryhmään tai ovat vain itsekseen - te olette tuoneet maapallon tietoisuustason kohtaan, mistä se ei voi palata pimeään keskiaikaan. Ei voida päätyä tuhoon maan päällä. Ei voida enää päätyä vanhan maailman sotiin. Kyse on muuttuvasta maailmasta ja se muuttuu paremmaksi. On edelleen vaikeuksia - todellakin. On edelleen monia ihmisiä, jotka turvautuvat hyvin pimeisiin tapoihin, hyvin haastaviin tapoihin, mutta maailma menee eteenpäin. Voisitte vetää syvään henkeä tälle. (Tauko)
 
Chez tulee siis tänään tarkkailemaan, ei vain Rebeccaa, jonka kanssa hän työskentelee. Hän ottaa vähän vapaata ollakseen täällä shaumbran kanssa ja hän haluaa takaisin mennessään puhua tästä toisten suojelusenkelien kanssa. Millaista se on hänestä - mitä hän näki tämän shaumbra-ryhmän kanssa, minkä hän näkee ihmiskunnan mahdollisuudeksi.
 
Niinpä pyydämme teitä kutsumaan sisään ja itse asiassa kunnioittamaan - ei vain Cheziä - vaan kaikkia suojelusenkeleitä, jotka tekevät työtä ympäri maapalloa tällä hetkellä, jotka ovat läsnä täysin rakastavina ja myötätuntoisina ihmisiä kohtaan - riippumatta siitä mitä nämä päättävät tehdä. Riippumatta siitä mitä nämä päättävät tehdä.
 
Ihmisenkelit
 
Ja kenties jokaisella teistä on eräs tärkeä asia opittavaksi Cheziltä - täydellinen myötätunto ja rakkaus toisia ihmisiä kohtaan. Ei tarvitse olla palveluksessa oleva suojelusenkeli toisessa ulottuvuudessa ottaakseen sen roolin, tunteakseen täydellistä rakkautta ja myötätuntoa itseänne kohtaan. Itseänne kohtaan.
 
Vain kuvitelkaa - teillä oli ennen suojelusenkelit tai henkioppaat, ei kovinkaan kauan sitten ja he rakastivat teitä ehdottomasti. Kuvitelkaa nyt käyttävänne sitä standardina itseänne kohtaan. Itsenne rakastamista täysin. Ei sellaista rakkautta tai ehdollista rakkautta, mitä teillä on usein, jolloin rakastatte itseänne hyvinä päivinä ja inhoatte itseänne huonoina päivinä. Ei, puhumme samasta puhtaudesta, samasta puhtaudesta, mitä suojelusenkeleillä on ollut teitä kohtaan.
 
Ja sitten kuvitelkaa, vain kuvitelkaa hetken aikaa, että teillä on samaa myötätuntoa arkipäiväisessä elämässänne toisia ihmisiä kohtaan. Täydellistä rakkautta. Täydellistä myötätuntoa. Tämä ei merkitse yritystä muuttaa heitä eikä heidän säälimistään. Yhtenä ensimmäisistä asioista suojelusenkeleiden kanssa työskennellessä ja heitä koulutettaessa opetetaan: älkää koskaan säälikö ihmistä - koskaan. Kova oppitunti.
 
Se on vähän erilaista heillä, koska nämä enkeliolennot eivät ole olleet aiemmin maan päällä, joten heillä ei ole niitä samoja kuorikerroksia kuin teillä. Mutta kuitenkin sillä hetkellä kun heidän energiansa alkaa tulla lähemmäs tätä maaulottuvuutta, heidän on helppoa alkaa tuntea surua, korvata myötätunto surulla. Mutta tekeekö se todellisuudessa ihmiselle hyvää? Millaista olisi, jos suojelusenkelinne vain säälisivät teitä? Eikö se tuntuisi vähän epäonnistumiselta? Jos tuntisitte tuon energian ympärillänne ja tuntisitte: "Säälin todella Marya", eikö olisi kamalaa herätä aamulla ja tuntea se kaiken päivää? Aha! Kenties ei. Kenties ei. Puhumme siitä aivan hetken kuluttua.
 
Niin, shaumbra, olette standardeja. Olette tällä hetkellä ihmisenkeleitä maan päällä. Voitteko kuvitella sellaista myötätuntoa ja rakkautta toista ihmistä kohtaan, että vain rakastatte häntä ja hyväksytte hänet? Katsokaahan, osa teissä haluaa taistella tämän kanssa sanoen: "Mutta miten voin vain seistä vieressä katselemassa toisia ihmisiä, hitto soikoon? Miten voin vain antaa heidän tehdä vääriä asioita?"
 
Aha! Tämä erottaa valaistuneet olennot normaalista, tavallisesta ihmisolennosta - kyky rakastaa ehdottomasti. Se on Kwan Yinin olemus, se on Maria Magdaleenan ja Äiti Marian olemus. Se on Sofian olemus ja niiden monien muiden energioiden olemus, joissa on täydellistä myötätuntoa ja rakkautta.
 
Alatte tajuta sen. Alatte oppia sen, ja tämä erottaa teidät vanhasta itsestänne tulevina kuukausina. Se erottaa teidät toisista ihmisistä ja on aikoja, jolloin voi olla yksinäistä olla niin täynnä myötätuntoa ja rakkautta, ettei teillä ole draamaa, ettei teillä ole energian varastamista ja syöttämistä. Niin täynnä myötätuntoa ja rakkautta, että toiset ihmiset haluavat seuraanne ja haluavat ymmärtää, mikä toi teidät tähän ihmissuojelusenkelin pisteeseen.
 
Voitteko kuvitella, miten vaikeaa noilla suojelusenkeleillä on, kun heidän on katseltava ihmisten tekevän erittäin vaikeita tai erittäin pimeitä, pahoja asioita - kuten niitä kutsuisitte? Ja suojelusenkeli pysyy tasapainossa, rakastavana, pysyy läsnä tuota ihmistä varten ja ylläpitää tuon kultaisen yhteyden, kultalangan, koska kaikki hyväksytään takaisin toisiin ulottuvuuksiin.
 
Niin, kerromme teille tämän tänään ennen kaikkea siksi, että päästitte irti tästä tarpeesta tai halusta pitää suojelusenkeli, silloin kun aloitte käydä läpi heräämisprosessia. Teillä on kirjeenvaihtajia, teillä on enkeliolentoja, joiden kanssa toimitte koko ajan, mutta teillä ei tarvitse olla enää nimettyjä olentoja ylläpitämässä tuota energiatilaa. Tästä syystä toisinaan tuntuu vähän yksinäiselle. Voi, rakastaisitte tuota - se on kuin peite, nämä suojelusenkelit ovat kuin peite - haluaisitte saada sen takaisin ympärillenne. Mutta tiedätte myös, että kypsytte tietoisuudessanne ja on aika päästää irti tuota peitteestä.
 
Katsaus kuluneeseen vuoteen
 
Eteenpäin - vain muutamia, lyhyitä kommentteja tästä. Jos muistatte, niin tämän kalenterivuoden alussa sanoimme, että tästä tulisi pingisvuosi (ping-pong) ja sitä se tosiaan on ollut. Ja sitä se on ollut. Tänä vuonna pelattiin paljon pingistä.
 
Oli taloutenne, rahoitustilanteenne. Olisitteko voineet kuvitella… Voi, tiedän, että Cauldre olisi estänyt sen tammikuussa, jos olisimme sanoneet, että Dow Jones -indeksi laskee alle 8000:n ennen vuoden loppua. Hän olisi mennyt paniikkiin. Hän olisi juossut ulos ja tehnyt paniikinomaisia asioita ja monet teistä muistakin olisivat tehneet - kaivautuneet maanalaiseen suojaanne valmistautuen maailmanloppuun. Ja jos olisimme kertoneet teille, että maailman suurimmat sijoitustalot lakkaisivat olemasta - ne pyyhkäistäisiin pois maailmankartalta ennen vuoden 2008 loppumista - olisitte varmasti joutuneet paniikkiin. Olisitte yrittäneet rakentaa avaruusaluksen ja laukaista itsenne maan päältä, koska olisitte järkeilleet sen tulevan loppuunsa.
 
Jos olisimme kertoneet teille, että yhdessä kalenterivuodessa - yhdessä kalenterivuodessa - öljynhinta olisi mennyt 144 dollarista barrelilta 40 dollariin, vuoden alkupuolella 144 dollariin ja vuoden lopussa 40 dollariin, olisitte sanoneet meitä hulluiksi tai ainakin olisitte sanoneet Cauldrea hulluksi. Oli pingisvuosi.
 
Jos olisimme sanoneet teille edes tämän vuoden tammikuussa, että musta mies - nuori musta mies - valittaisiin USA:n seuraavaksi presidentiksi, olisitte syyttäneet meitä "jonkin" taivaallisen polttelemisesta. (Naurua)
 
Rakas shaumbra, jos olisimme kertoneet teille, että maailma kävisi nämä muutokset läpi vuodessa - muutoksia melkein kaikessa mitä ajatella saattaa - olisitte pelänneet niin kovasti tätä vuotta, joutuneet niin paniikkiin tästä vuodesta, että siitä olisi ollut vaikea päästä läpi. Mutta katsokaa - katsokaa, mitä tapahtuu. Voi, ja tämä tapahtuu vain siksi, että tietoisuus tekee itsensä uudelleen. Maapallo ja ihmiskunta tekevät vain itseään uudelleen tällä hetkellä. Mutta ne eivät palaa takaisin. Ne eivät tee itseään uudelleen vanhojen reseptien mukaisesti. Ne tehdään uudestaan uutta varten. Siksi se vaikuttaa olevan haastavaa.
 
Samalla kun tämä vuosi oli "ping", se oli myös "pong". Käsitättekö… käsitättekö - Cauldre kysyy tilastojen oikeellisuudesta - että tänä vuonna on aloitettu enemmän uusia yrityksiä kuin koskaan historian aikana? Toisaalta yrityksiä romahtaa, kaatuu - suurimpia ja vahvimpia - mutta kuitenkin aloitetaan enemmän kuin koskaan uutta liiketoimintaa jonkinlaisen laillisen rakenteen muodossa.
 
Uusia patentteja ollaan hakemassa maailmanlaajuisesti enemmän kuin koskaan. Jos siis maailma on loppumassa, miksi keksiminen ja luovuus ovat kaikkien aikojen huippulukemissa?
 
Ihmiset tekevät tällä hetkellä enemmän hyviä tekoja, kuin voimme muistaa koskaan tehdyn näiden ulottuvuuksien seurannassa. No, te luette huonoista uutisista, murhista, tappamisista ja terroristihyökkäyksistä, mutta käsitättekö, että on enemmän ihmisiä, jotka ottavat tämän rakastavan ja myötätuntoisen asenteen, jotka tekevät rakastavia asioita ensin itselleen ja sitten ihmiskunnalle. Eivät pelastaakseen sitä, eivät siksi että säälivät sitä, vaan siksi että he ovat ehdottomasti rakastuneita elämään. He eivät tee sitä ansaitakseen pisteitä taivaaseen. He eivät tee sitä haisevan karmansa vuoksi. He tekevät näitä asioita, koska he rakastavat elämää enemmän kuin koskaan.
 
Miksi asiat ovat vaikeita?
 
Ilmiselvästi kyse oli pingisvuodesta - edestakaisin - ja te selviydyitte. Selviydyitte aivan hyvin itse asiassa. Se ei ehkä ole ollut teille selvää tiettyinä aikoina, koska on edelleen erittäin haastavaa. Tämä on otsikko, josta haluaisimme puhua tänään: "Siis, Tobias, jos asiat kerran menevät niin hyvin, niin miten ihmeessä kaikki vaikuttaa niin vaikealta?" Tämä on pitkä shoudin otsikko, mutta keksitte tavan tiivistää sitä. Miksi asiat ovat niin vaikeita tällä hetkellä?
 
No, ensinnäkin aion kertoa teille muutamia asioita, joista ette pidä tai joista ette ehkä pidä. Ehkä minun olisi pitänyt kutsua Saint Germain mukaan (naurua), mutta kuten Cauldre sanoi, aikani on rajallinen, joten…
 
Ensinnäkin, asiat eivät ole niin vaikeita. Eivät ole. On eräs havaintotapa tai tietoisuus, mitä melkein vaaditte ja mikä sanoo: "Jos kaikki ei ole täydellistä vanhalla ajattelutavallani, niin kaiken on oltava pielessä." Tämä on mielenkiintoinen prosessi - mielenkiintoinen ajatteluprosessi. Se on samanlainen kuin uutiset. Ei julkaista hyviä asioita, vain huonoja. Ja myös omassa henkilökohtaisessa uutiskirjeessä itsellenne keskitytte siihen, minkä ajattelette menevän pieleen, ja tuomitsette sen.
 
Mutta tällä hetkellä sairastuminen - jollakin teistä - on itse asiassa siunaus. Se on itse asiassa uskomaton siunaus, koska opitte rakastamaan taas kerran kehoanne. Opitte vaalimaan elämää ja se pelästyttää jotkut teistä kovasti. Mutta lopussa huokaisette helpotuksesta ja sanotte: "Nyt ymmärrän kehoni arvon. Nyt ymmärrän elämän siunauksen ja kauneuden." Kyllä, se pelästyttää, se mitä tahansa tapahtuukin - syöpä, sydänongelmat, kaikki muu. Se voi saada teidät palaamaan joko rukoilemaan tai kiroamaan Suuren tuntemattoman - "Miksi teet tämän minulle? Minun pitäisi olla henkinen? Miksi näitä asioita tapahtuu?" Niitä tapahtuu, koska se auttaa teitä ymmärtämään syvällä ja intiimillä tasolla.
 
** Itsensä kanssa kamppaileminen
 
Miksi asiat sitten vaikuttavat vaikeilta toisinaan? No, yksi syy on kamppailu - se on siunaus, mutta kutsun sitä kamppailuksi - joka tapahtuu vanhan ihmisitsenne, tärkeimmän aspektinne/osanne tai sen ryhmäaspektinne, mitä kutsutaan ihmiselämiksi… Tuo ihmistietoisuus taistelee sieluitsenne kanssa ja te olette siinä välissä. Se on outo paikka, koska olette kumpaakin. Olette jumaluutenne ja olette sieluitsenne. Olette suuruutenne ja kaikki mahdollisuutenne. Olette tuo sielunne elegantti yksinkertaisuus. Mutta olette myös vanhat ihmisaspektinne ja ihmisolotilanne. Ja nämä kaksi - ne eivät sinällään taistele - mutta kamppailu on meneillään.
 
Jumaluus - tämä elegantin yksinkertainen jumaluus - raivaa hitaasti, kauniisti ja rakastavasti tietään päivittäiseen elämäänne. Kyse ei ole siitä, että se on ollut jossain kaukana, mutta ette ole keskittyneet siihen. Nyt se siirtyy elämäänne ja tekee sen hiljaisimmalla ja yksinkertaisimmalla tavalla.
 
Ihmisolotila kamppailee edelleen sen puolesta, minkä se ajattelee ansaitsevansa ja mikä sen on saatava. Ihmisolotila on koulutettu tuntemaan olevansa oikeutettu. Oikeutuksessaan se on vaativa ja pelokas. Se tuntee uhkaa tämän jumalaisen olemuksen tullessa elämäänne, koska se sanoo, että jos on olemassa tämä jumalainen olemus ja se on niin hyvä ja mahtava ja siitä tässä maallisessa matkassanne on kyse, niin miksi tämä jumalainen olemus ei anna minulle rahaa, terveyttä, kaikkea haluamaani, taikavoimia, psyykkisiä/selväaistisia intuitiivisia voimia? Miksi tämä jumalainen olemus tekee tämän minulle? Ja tässä on se kamppailu.
 
Jumalainen olemus ei tee sitä, koska se on uusi suojelusenkeli. Se on uusi "sinä". Suojelusenkeli ei koskaan puutu asioihin, vaikka se olisi sielunne. Se vain rakastaa ja sillä on vain myötätuntoa. Ja koska tällä kertaa se on "sinä", ei mikään toinen enkeli, koska se on "sinä itse", niin se tuo tyydytystä itselleen. Perimmiltään ei ole mitään tarpeita. Ei ole mitään puutteita tai haluja. Mutta ihmisolotila tuntee olevansa oikeutettu, siitä tuntuu siltä, että sen on parempi saada kaikki nämä asiat, ja nyt teillä on tämä ristiriita käynnissä.
 
Mitä siis teette? Kenen puolella olette? Yritättekö toimia välittäjänä sielunne ja vanhojen oikeutettujen ihmisaspektienne välillä - pelokkaiden ihmisaspektien? Ehdottomasti ei. Antakaa niiden selvittää tilanne itse. Seiskää matalan aidan takana ja antakaa ehdottomasti niiden selvittää tilanne. Tiedättekö miksi? Hyvin yksinkertaista. Muuten ihmisaspektinne - oikeutettu ihminen - alkaa vääntää ja manipuloida teitä saadakseen, mitä haluaa. Olette kouluttaneet sen siihen. Se tietää, miten teitä käsitellään, ja se alkaa käyttää hyväkseen teidän halujanne omaa henkisyyttänne ja omaa Jumalitseänne vastaan. Se saa teidät aivan kaiken keskelle. Ettekä te halua olla siinä.
 
Astukaa etäämmälle, luottamuksen aidossa mielessä. Ihmisitsenne, oikeutettu itsenne ja jumalainen olemuksenne - antakaa niiden selvittää tilanne. Antakaa oikeutetun ihmisen, tuon pelokkaan ihmisen, tuntea jumaluuden läsnäolo ilman tarvetta olla välittäjä, ilman tarvetta yrittää lepyttää tai tyynnyttää ihmisolotilaa. Luottakaa itseenne riittävästi siinä, että se on oman jumalaisen järjestyksenne mukaista, että nämä kaksi kohtaavat ja sulautuvat yhteen, eikä siitä tule sotaa. Siitä ei tule kaaosta.
 
Elämässänne tapahtuu tällä hetkellä niin, että yritätte toimia tasapainottavasti. Se saa teidät väsymään. Yritätte tasapainottaa ihmisen tarpeita, ihmisen pelkoja, ihmisen haluja, henkisten tarpeiden ja halujen kanssa. Tästä Jung on erityisen kiinnostunut.  Mitä silloin tapahtuu tässä koko dynamiikassa - vanhan, hyvin koulutetun, joskus surkean ja säälittävän ihmisolotilan ja jumaluuden välillä - kun henkiset halunne heräävät, henkinen halunne palata itseenne herää? Niin, siksi kehotamme seisomaan etäämmällä. Luottakaa prosessiin ja katsokaa, mitä tapahtuu.
 
Silloin kun tämä tapahtuu, teillä on voitonriemuisia löytöjä/havaintoja. Muistatteko, kun puhuimme tämän vuoden ensimmäisessä tilaisuudessamme, että tämä olisi voitonriemuisen löytämisen vuosi? Monet teistä sanovat: "Voitonriemuisen? Ei minusta. Löydön? Ei ikinä." Pyydän teitä katsomaan yhtä asiaa. Ensinnäkin, mitä tarkoitamme voitonriemuisella löydöllä? Luulitteko löytävänne linnan, missä on valtaistuin, jotta voisitte jatkaa ihmisen "oikeutussyndroomaa"? Se minkä löysitte - voitonriemuinen löytönne - se mihin vihjasimme aiemmin tänä vuonna, oli omaperäisyys. Omaperäisyys. Palaamme tähän aivan hetken kuluttua. Miettikääpä sitä vähän.
 
** Toisten ihmisten ongelmat
 
Sanotte: "Tobias, miksi on niin vaikeaa? Meidän pitäisi olla valaistuneita. Ja puhut uudesta ajasta ja kvanttihypystä. Miksi on niin hiton vaikeaa?" Kohta kaksi: ympärillänne olevat ihmiset. Ympärillänne olevat ihmiset. Ei se ole heidän vikansa. Se on teidän vikanne. Sallitte sen. Otatte heidän ongelmansa omaksenne. Otatte heidän draamansa ja uitte siinä. Juotte sitä. Otatte heidän haasteensa ja tuotte ne suoraan sisään ja kymmenkertaistatte ne omiksenne. Mutta ne eivät ole sitä. Otatte maailman ongelmat - sen haasteet, sodat, köyhyyden, väkivallan - omaksenne. Teillä on tämä hämmästyttävä kyky sopeutua kaikkien muiden ongelmiin. 
 
Miksi? Miksi teette sen? Saako se teidät tuntemaan olevanne elossa? Saako se teidät ajattelemaan, että kilpailette Äiti Teresan kanssa - ajattelemaan pikkupyhimyksen arvoa?
 
Rakastatte toisten ihmisten ongelmien ottamista omaksenne ja todellakin, rakas shaumbra - kerroin, että pettyisitte minuun vähän tänään - rakastatte heidän ongelmiensa ottamista omaksenne. Ilahdutte siitä. Ette voi kuvitella, millaista olisi rakastaa toista ihmistä - erityisesti niitä joka ovat teitä lähimpänä, niitä joka on dramaattisimpia elämässänne - rakastaa häntä niin kuin suojelusenkeli rakastaisi. Ette voi kuvitella olevanne puuttumatta hänen elämäänsä, yrittämättä muuttaa häntä, yrittämättä sääliä häntä. Ette voi kuvitella sitä. Se tuntuu tyhjältä, eikö vain? Millainen se päivä olisi, jos teillä ei olisi jokin perhedraama menossa? Jos teillä ei olisi jotain työpaikkadraamaa? Niinpä tuotte sitä sisään. Ja sitten teidän on laitettavaa kysymyksiä tähän mustaan laukkuun - "Miksi minusta tuntuu niin kamalalle?" No, koska sinulla ei ole ollut mitään draamaa viime aikoina. Draamalla on taipumusta pitää teidät liikkeellä.
 
Tulette ohittamaan draaman. Teillä on samaa myötätuntoa ja rakkautta kuin suojelusenkeleillä, samaa myötätuntoa ja hyväksyntää. Jotkut teistä ajattelevat jo: "Voi pojat, se on todella tylsää. Todella tylsää." Mutta tiedättekö, mikä osanne toteaa tämän? Mikä osanne pohtii tätä? Kenties ihmisolotilanne on ruokkinut itseään draamalla, toisten ihmisten ongelmilla, ottanut maailman ongelmat omakseen - tuo ihmisolotila jonka tarvitsi tuntea olevansa arvokas, elossa. Rakas shaumbra, yksi syy miksi teistä tuntuu kamalalta, on se, että otatte itsellenne kaikkien muiden ongelmia.
 
Yksi haaste tässä kuussa on olla ottamatta niitä itselleen ja olla valppaana ja tarkkaavaisena siinä, miten nämä ihmisten, maailman ja kaiken muun dynamiikat kutsuvat teitä, viittoilevat teille - osa teissä kutsuu niitä, haluaa ottaa heidän ongelmansa omakseen, tuntea sääliä jotakuta kohtaan, haluaa ratkaista jotain jonkun puolesta, yrittää korjata jonkun tai maapallon. Kuulemme tästä koko ajan, näistä ryhmistä, uskonnoista, vaikka mistä, mitkä yrittävät korjata maapalloa ja toisia ihmisiä. Se saa aikaan lisää ristiriitaa. Se saa aikaan lisää vaikeuksia.
 
Todelliset standardit rakastavat jokaista ja kaikkea ja hyväksyvät ne. Haastavia aikoja, kyllä, mutta tätä on uuden energian todellinen standardi.
 
** Itseensä luottaminen
 
Yksi dynamiikka on käynnissä, kun sanotte: "Tobias, miksi asiat ovat niin vaikeita?" Yksi asia, erittäin yksinkertainen ja kuitenkin se voi olla erittäin mutkikas. Se on luottamus. Ette luota itseenne. Eikä se ole syy pettyä itseensä, se on täysin ymmärrettävää, mutta on luottamuksen puutetta. Ja tuo luottamuksen puute estää teitä tekemästä asioita, kokeilemasta asioita. Luottamuksen puute pitää teitä erittäin pienessä tietoisuusvankilassa. Etsitte itsenne ulkopuolelta asioita muodostaaksenne luottamuksen sisällenne eikä homma toimi niin. Todellinen luottamus itseensä on henkilökohtainen tietoisuuden kvanttihyppy.
 
Monet teistä yrittävät luottaa itseensä, mutta olette jo päättäneet, miltä lopputuloksen pitää näyttää voidaksenne luotaa siihen, kuka olette. Toisin sanoen, teillä on malli siitä, miltä epäonnistuminen tai onnistuminen näyttää. Todellisessa itseluottamuksessa ei ole mitään epäonnistumista ja onnistumista. Se on, mitä se on, ja siinä kaikki, mitä tarvitaan. Sen ei tarvitse olla oikeassa tai väärässä. Ei tarvitse olla jokin mitattavissa oleva tapahtuma saadakseen takaisin luottamuksen itseensä. Luottamus on vain sitä - luottamista siihen, kuka olette.
 
Nyt kaikki äänet ja kaikki muistot tulevat tulvien muistuttamaan teitä niistä kerroista, jolloin olette munanneet - ei vain tässä elämässä, vaan monissa. Ne sanovat: "Aiot luottaa kehen? Sinuun?! On helpompaa luottaa suojelusenkeliin. On helpompaa luottaa Tobiakseen. Kehen tahansa muuhun mutta ei sinuun." Todellinen hyppäys syntyy, kun ylitätte käsitykset elämästä ja kuolemasta, onnistumisesta ja epäonnistumisesta ja ehdottomasti luotatte itseenne.
 
Se on yksi suurimmista haasteista, minkä ihminen koskaan kohtaa, mutta myös helpoin haaste, minkä ihminen koskaan kohtaa. Teidän on tehtävä valinta. Aiotteko tehdä siitä vaikean haasteen vai helpon haasteen? Luottamuksen puute aiheuttaa suurinta huolta elämässänne tällä hetkellä. Se vie energiaanne. Tämä jumalainen olemus haluaa tuon luottamuksen, se haluaa voida tulla elämäänne ja olla osa elämäänne nyt.
 
** Ihmisten pelaamat pelit
 
Seuraavan listalla. Sanotte: "Tobias, miksi ihmeessä homma ei toimi? Miksi ihmeessä elämä on todella perseestä? Miten ihmeessä yritän, yritän ja yritän eikä homma koskaan toimi? Miten ihmeessä elämäni on edelleen sotkussa, vaikka olen tehnyt kaiken, mitä käskit meitä tekemään?" No, erittäin yksinkertainen syy - ette pidä minusta tämän vuoksi - te pelaatte peliä. Pelaatte peliä, siinä se. Rakastatte tätä peliä, minusta on inhottavaa sanoa se. Rakastatte tätä katastrofisuunnitelmaa. Rakastatte sitä, kun asiat eivät toimi. Rakastatte toisten ihmisten syyttämistä ja todella, todella, todella rakastatte itsenne syyttämistä.
 
Olette jääneet kiinni peliin, mitä olette pelanneet pitkän, pitkän aikaa, koska muuten sitä ei tapahtuisi. Mutta sanotte: "No, Tobias, mutta kaikki nämä ulkoiset asiat - tiedäthän äitini…" Hyvin nähty? Palatkaa katsomaan, mitä puhuimme aiemmin. Laitatte kaiken tämän draaman ja energian toisiin ihmisiin. Käytätte heitä tekosyynä.
 
Rakas shaumbra, haluan teidän tarkastelevan itseänne erittäin tarkasti, rakastavasti ja myötätuntoisesti. Jos elämässänne jokin ei toimi, jos ette ole johonkin tyytyväinen, se johtuu siitä, että pelaatte peliä. Kukaan muu ei päätä siitä, ellette anna heidän päättää puolestanne.
 
Pelaatte köyhyyspeliä. Pelaatte eksynyttä teeskentelevän peliä. Pelaatte voimattomuudentunteen peliä. Pelaatte hukassa olevan peliä. Jossain sisällänne on halu tehdä tätä ja valinta tehdä tätä - vain te loitte sen. Pidätte sellaisen pelin pelaamisesta, että jotkut maan ulkopuoliset, jotka elävät puissa, laittoivat teihin sellaisen implantin. (Vähän naurua) Pidätte sellaisen pelin pelaamisesta, että kaikki johtuu menneistä elämistänne. Pidätte sellaisen pelin pelaamisesta, että kyse on ympärillänne olevista ihmisistä. Pidätte sellaisen pelin pelaamista, että elämä on perseestä ja siksi kaikki nämä ongelmat kohtaavat teitä.
 
Mutta aion haastaa teidät nyt. Haluan teidän tarkastelevan näitä pelejä, joita pelaatte. Jos olette onneton, valitsette sen pelin. Piste. Sanotte: "Mutta Tobias, en tiedä, miten päästään ulos siitä ja olen käynyt kaikki kurssit ja koulut ja olen lukenut jokaisen shoudin ja olen kuluttanut kaikki rahani onnettomana olemiseen." (Naurua) Ehdottomasti olette. Näettekö, pelaatte peliä. Pidätte pelin hengissä. Aiheutatte itsellenne vararikon, jotta voitte jatkaa onnettomassa energiassa olemista. Miksi? Miksi? Luultavasti kahdesta syystä: (a) ette tunne olevanne pelistä ulos pääsemisen arvoinen ja (b) tuo peli on tavallaan hauskaa. Se itse asiassa todella on.
 
Yksi asioista, joita tutkimme Heräämistalossa nyt ja jota on tutkittu jonkin aikaa uudella maapallolla, on se, miksi ihmiset pelaavat pelejä. Vastaus: he rakastavat sitä. Vastaus: se tuntuu hyvältä. Vastaus: he oppivat jotain siitä. Miksi ihmiset pelaavat pelejä? Koska se varmasti tekee jotain heidän hyväkseen.
 
Jos katsotte pientä tekstiä tässä kirjassa "Miksi ihmiset pelaavat pelejä", siinä sanotaan, että he voivat päästä siitä ulos koska tahansa valitessaan niin. Ja sitten sanotaan hyvin, hyvin, hyvin pienellä tekstillä, että sillä hetkellä kun he valitsevat niin, heidän elämänsä muuttuu. Ja useimmat ihmiset eivät koskaan katso niin syvälle. He eivät halua. He eivät halua elämänsä muuttuvan.
 
Aha! Sanotte: "Voi Tobias, siinä on ristiriita. He eivät halua elämänsä muuttuvan, mutta he pyytävät muutosta." Ei, he haluavat elämänsä tulevan vain vähän paremmaksi. He haluavat vähän armonaikaa. He haluavat vähän valtaa. He haluavat vähän draamaa ja energiaa ruokkimaan. He haluavat olla vähän parempia kuin heidän ystävänsä ja naapurinsa, mutta he eivät välttämättä halua elämänsä muuttuvan. Muutokseen sisältyy aito transformaatio, ja miten moni ihminen on todella valmis aitoon transformaatioon?
 
Kyse on pelistä. Kyse on ehdottomasti pelistä. Jos ette ole tyytyväinen siihen, missä asutte tai mitä teette tai kenen kanssa olette, valitsette pelin. Kysykää itseltänne miksi. Kysykää itseltänne, mistä joutuisitte luopumaan, jos ette enää pelaisi tätä peliä. Kysykää, miten elämänne muuttuisi ylösalaisin - ja tämä oikeutettu ihmisosa kiljuu ja valittaa, koska se haluaa jatkaa vain oikeutettuna olemista. Kysykää, mitä tapahtuu, kun lakkaatte pelaamasta peliä.
 
Kaksi tärkeää avainta
 
On kaksi erittäin tärkeää kohtaa, rakas shaumbra, kun etenette seuraavaan vuoteen. Annamme teille raportin ensi shoudissa ennustuksistamme vuodelle 2009, mutta tässä on kaksi erittäin tärkeää kohtaa mietittäväksi, tunnettavaksi ja hengitettäväksi loppukuun ajaksi: olla omaperäinen ja aito.
 
** Olkaa omaperäinen
 
Omaperäisenä oleminen merkitsee omaperäisenä olemista. Lakatkaa luottamasta siihen, mitä olette tehneet menneisyydessä tai mitä toiset ihmiset ovat tehneet luodakseen mallin elämällenne. Omaperäinen merkitsee uutta, mitä ei ole koskaan ennen tehty. Omaperäinen merkitsee sen tulemista syvältä sisällänne - luovuudestanne, ainutlaatuisuudestanne, ykseydestänne itsen kanssa.
 
Yksi asioista mistä Chez ja toiset enkelit puhuvat, on se, että ihmiset ovat kopioijia. He kopioivat toisiltaan ja he kopioivat itseltään. Niinpä he luovat tien, mikä näyttää siltä tieltä, mikä heillä oli eilen ja toissapäivänä, ja se on kopioimisen tulosta. Tie näyttää aina samalta. Huomisen tie on tämänpäiväinen, koska ihmiset kopioivat. Se on turvallisempaa. On turvallisempaa vain kopioida jotain. Voi kyllä, saatatte maalata vähän erilaisella värillä tai antaa sille vähän eri nimen, mutta te kopioitte.
 
Tämä ei tarkoita sitä, että kaiken elämässänne on oltava omaperäistä, mutta alkakaa tuoda omaperäisyyttä elämäänne. Jotain mikä tulee teistä ja vain teistä. Sanotte: "No, miten tiedän sen?" Koska se tuntuu teiltä. Se tuntuu omaperäiseltä. Se antaa teille innostusta. Kopioiminen vähentää jännitystä ja innostusta tietystä tapahtumasta tai luomuksesta. Siitä tulee "suu täyteen", mutta kun kopioitte, niin miten elämä voi virrata ja energia laajentua? Te vain kopioitte. Pelaatte varman päälle.
 
Aion haastaa teidät - teidät joilla on hyvä elämä, teidät joiden elämä on perseestä. Aion haastaa teidät olemaan omaperäinen. Tehkää jotain omaperäistä. Merkitseekö tämä outoa? Kenties, mutta sen ei tarvitse merkitä. Se merkitsee sitä, että se tulee teistä. Tämä on jumaluutenne ääni, energia ja tietoisuus, ja se haluaa pelata - ei pelejä - mutta se haluaa pelata/leikkiä elämässä kanssanne. Olemalla omaperäinen tuotte tämän elegantin, yksinkertaisen energian elämäänne.
 
** Olkaa aito
 
Olkaa aito. Olkaa aito. Kuorikerrokset maan päällä tällä hetkellä tekevät erittäin vaikeaksi edes muistaa sitä, mitä aito on. Se merkitsee totta teille, totta tunteillenne. Hyvin monet ihmisten tunteet ovat kaunisteluja tai haudattua. Teille on opetettu, miten asiat sanotaan niin laimennettuina, ettei kukaan loukkaannu tai suutu. Pelaatte varman päälle. Mutta se ei ole aitoa.
 
Nimittäin jos ette pidä jostakusta, voitte sanoa sen hänelle. Voitte todella. Jos olette väsynyt ja haluatte lähteä, voitte sanoa sen.
 
Joillekin teistä tämä on sietämättömän vaikeaa, koska useimmat ihmiset ovat itse asiassa toisten miellyttäjiä. Näin he oppivat itsestään - "Jos toiset ihmiset pitävät minusta, niin voin pitää itsestäni." Silloin kun alatte tulla näin aidoksi - eikä se merkitse julmaa - niin mieli lujahtaa oitis mukaan asioihin ja sanoo: "No, jos olen aito, varmasti suututan ihmiset." Itse asiassa et suututa. He kunnioittavat aitouttanne. He kunnioittavat ääntä, joka ei enää suodatu kuorikerroksilla, "pitäisi ja ei pitäisi" -lauseilla tai sillä tavalla, että teidän on sanottava jotain sopivaa. He tuntevat tuon resonanssin tulevan aidosta "sinusta".
 
Aitous on selkeyttä. On vaikeaa olla selkeä, kun olette ihmismuodossa. Itse asiassa, tällä hetkellä koulutus ja kuorikerrokset maan päällä ovat epäselvyyttä varten. Käsitätte sen, jos tarkastelette kaikkea laeista viihdeteollisuuteen ja tietoyhteyksiin, uskontoihin ja melkein kaikkeen muuhun - aikomuksena on olla epäselvä. Ei ole lainkaan selkeyttä. Tämä jättää ihmiset turtaan tilaan, hypnoottisen kuorikerroksen tilaan. Kun alatte olla aito, ihmiset tuntevat sen. Ja he eivät ehkä pidä siitä välittömästi, mutta sillä ei ole merkitystä. Ette te ole täällä toisten pitämistä varten, ette sillä vanhalla tavalla millä olette tottuneet aikaansaamaan sitä.
 
Aitona oleminen merkitsee jumaluutenne, selkeytenne, totuutenne puhumista. Lakatkaa yrittämästä valita sanoja. Chez on ehdottomasti hämmästynyt siitä, miten Rebecca jatkuvasti hämmentää itseään yrittämällä sanoa oikeita asioita - sitä mikä on oletettavasti oikein. Siksi hänen viestinsä ja selkeytensä heikkenevät, ja silloin kun kommunikointinne toisten kanssa heikkenee, heidän kommunikointinsa takaisin teille heikkenee ja melko pian kaikki kuulostaa surinalta ettekä enää kuule. Kaikki on kuin "surrurrur…" (Naurua) Ei ole selkeyttä, koska ei ole aitoutta. Olkaa omaperäinen ja aito.
 
Musta laukku
 
Nyt aion pyytää Lindaa valitsemaan kaksi kysymystä satunnaisesti tuosta mustasta laukusta ja lukemaan ne molemmat.
 
LINDA: Satunnaisesti?
 
TOBIAS: Suhteellisen satunnaisesti ja lue ne molemmat, ennen kuin vastaamme. Vettä?
 
LINDA: Mitä etsit?
 
TOBIAS: Vettä. Tai sitä poreilevaa…
 
LINDA: Se on loppu. Se oli minun, mutta jaan sen kanssasi.
 
TOBIAS: Luepa nyt molemmat.
 
LINDA: Anteeksi kuinka?
 
TOBIAS: Lue molemmat, kaksi kysymystä kerralla - tai peräkkäin. (Naurua)
 
LINDA: Kiitos.
 
KYSYMYS:
Minulla on pari ongelmaa, monia demoneja, joita en pysty ratkaisemaan itse. Suurin on: miten löydän sen, mitä minun pitäisi tehdä? Olen pyytänyt, kerjännyt, rukoillut, affirmoinut, julistanut, mutten pysty kuulemaan vastausta. Olen liian vanha tekemään nyt virheitä ja liian vanha olemaan ilman oikeaa työtä, ilman oikeita taitoja, ilman rahaa. Katselen ympärille eikä siellä ole mitään sellaista, mitä todella haluan tehdä joka päivä elämässäni. Mikään vanhan energian työ ei houkuttele minua, mutten ole mikään parantaja tai kanavoija. Toinen minua hereillä pitävä kysymys on se, pitäisikö minun jäädä tänne vai palata siihen maahan, missä "maallinen" perheeni on. Tunnen olevani täällä niin yksin.
 
LINDA: Okei.
 
KYSYMYS:
Taosin kvanttihypyn jälkeen kaikesta tuli minulle kristallinkirkasta ja tätä seurasi sen muistaminen, miksi tulin tänne ja mitä tekemään - olemaan nimittäin opettaja. Matkallani takaisin Eurooppaan väitin, kuka olin, vain kuullakseni, että sitä ei ymmärretty yhtään - ei poikaystäväni, liikekumppani eikä ystäväni. Täysin päinvastoin, minusta tuli hylkiö ja minua syytettiin liittymisestä erittäin vaaralliseen järjestöön (naurua), joka vaikuttaa pahemmalta kuin scientologia - vain mainitakseni yhden monista typeristä kommenteista. Lisäksi menetin liiketoimintani ja rahani.
 
Kesän aikana harjoitin edelleen hetkessä olemista ja harjoitan edelleen, pysyin matalan aidan takana ja siirryin eteenpäin vain opetustehtävässäni, mutta tähän mennessä kaikki yritykseni tehdä rahaa ovat olleet tuloksettomia. Yritin löytää työpaikan, mutta kaikki hakemukset hylättiin. Mitä ihmisten opettamiseen tulee, niin ensin oltiin innostuneita, mutta ketään ei ilmestynyt paikalle. Nyt en pysty maksamaan laskujani eikä ole ketään, kenen puoleen kääntyä, koska minulla ei ole ystäviä. Sieluni intohimo on opettaa ja innostaa sekä ihmisiä että yrityksiä. Heräämisprosessini kahdeksan vuoden aikana minun on täytynyt kestää paljon ja olen hyvin tietoinen siitä, ettei se ole ollut mitään, vaan se on tehnyt minusta opettajan liittyen siihen, mitä muut joutuvat kestämään nyt tai tulevina vuosina, jotta voin opastaa heidät sen läpi.
Kaipaan ilon kokemista ollessani synkronissa tehtäväni kanssa, keräten yhteen samanmielisiä henkiä, pitäen aspektologia- ja seksuaalisuuskursseja, mitkä erityisesti resonoivat kanssani ja mihin tuleva opetusaiheeni liittyy, mutta minulta puuttuu rahaa ja kaikki aikomukseni ansaita ovat valuneet tyhjään, kuten aiemmin todettiin.
 
Viimeisiä maksukehotuksia kasaantuu eikä minulla ole aavistustakaan siitä, mitä tehdä. En pysty seisomaan matalan aidan takana. Tarkoitan, että minun on tehtävä jotain, mutten olen kadulla. Mutta mikään aiemmin yrittämäni ei ole kääntynyt hyväksi. Kaikki helppous mikä on kantanut minua voitonriemuisen löytömyrskyn läpi, näyttää haihtuneen pois, ja tunnen olevani taas pelottavassa laaksossa. Hengitän päästääkseni irti pelosta eikä minulla ei ole enää aavistustakaan siitä, mitä tehdä. Kaikesta opastuksesta ollaan todella kiitollisia, koska tämä ei ole sitä, minkä olen valinnut viime vuonna Taosista paluuni jälkeen. Ansaitsen iloa, elää ja ilmaista sieluni intohimoa ja lopultakin tehdä sitä, mitä tulin tänne alun alkaen tekemään. Kiitos.
 
TOBIAS: Nyt…
 
LINDA: Tämä oli vain yksi monista suuressa mustassa laukussa!
 
TOBIAS: Rakas shaumbra, pyysin näitä kahta kysymystä tietämättä lainkaan meidän puolellamme sitä, mitä ne tulevat olemaan, mutta tuntien tuon laukun energian (naurua).
 
LINDA: Anteeksi kuinka! (Lisää naurua, Tobias naureskelee)
 
TOBIAS: Nämä olisivat voineet olla mitkä tahansa kaksi kysymystä. Voi, voisimme pyytää kaksi lisää, mutta tilanne on hyvin todistettu. Voisimme lukea kaikki kysymykset ja rakas shaumbra, en yritä loukata, mutta se saattaisi olla vähän läimäys vasten kasvoja joillekin teistä. Pystyttekö kuulemaan noissa kysymyksissä ja toisissa niiden kaltaisissa juuri sen, mistä olemme puhuneet? Draamaa! Pelejä! Toisia ihmisiä! Jatkuu ja jatkuu. Pitkiä tarinoita, kommunikoinnin puutetta. Jatkuu ja jatkuu ja jatkuu.
 
Nämä kaksi, jotka kirjoittivat nämä kirjeet ja toiset, jotka ovat kirjoittaneet samanlaisia kirjeitä laukkuun, ja te jotka istutte täällä kuuntelemassa ja te jotka katselette, teidän mielessä kirjoittamanne samanlaiset kirjeet - ne ovat pelejä. Pelaatte pelejä. Toinen kirjoitettu kirje vain jatkui ja jatkui ja jatkui - selkeyden puutetta, todellisen ratkaisuhalun puutetta, rakastaen jokaista pelin minuuttia. Ja te suututte minulle kovasti ja saan erittäin pitkän kirjeen teiltä (naurua), olen varma siitä, koska kerrotte minulle, että te ette ymmärrä. Kerrotte minulle, että te olette yrittäneet kaikkea. Kerrotte minulle, että te ette vain enää tiedä, minne kääntyä.
 
Kääntykää itseenne. Lakatkaa kääntymästä kaikkialle muualle. Lakatkaa syyttämästä kaikkea muuta. Nämä kirjeet ovat täynnä oikeutusta. Nämä kirjeet ovat täynnä toisten ihmisten syyttämistä tai toisten ihmisten kurjuuden tuomista elämäänne. Kirjeet ovat täynnä draamaa. Kirjeet - jokainen kirje tuossa laukussa - on täynnä pelejä. Täynnä pelejä.
 
No niin, teemme jokaiselle kirjeen kirjoittaneelle palveluksen. Poltamme kirjeet takassa myöhemmin tänään ja toivottavasti te poltatte ne myös tietoisesti. Pyydän jokaista teitä, koska kukaan teistä ei ole vapaa tästä. Kukaan teistä ei ole vapaa tästä. Kirjoitatte kaikki kirjeitä joko tietokoneella, käsin tai vain mielessänne - Miksi minä? Miksi minä -kirjeitä. "Miksi minä? Miksi minä saan aina lyhyen tikun? Miksi minä? Pyysin jumaluutta ja sain vain huonon elämän. Miksi minä? Miksi kaikki muut ihmiset tekevät elämästäni kurjan?" Pelien vuoksi.
 
Sanon tämän aidossa rakkaudessa, myötätunnossa ja havainnossa. Sisällänne on jokin, mikä valitsee sen ja tekee siitä todellisuutta. Tämä on kenties vaikea pala nieltäväksi. Jokaiselta teistä - jokaiselta jolla on vaikeuksia tällä hetkellä - kysyn, miksi sitten pelaatte peliä ja miltä elämänne näyttäisi, jos lopettaisitte pelaamisen.
 
Palaamme myöhemmin, jos enää esitätte kysymyksiä. (Naurua)
 
Ja niin se on.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 100.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.