Paluu-sarja, shoud 4
AJANKOHTAISIA VINKKEJÄ
 
Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
1.11.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ja niin se on - tapa jolla avaudumme yhteisessä kokoontumisessa, kun minä, Tobias, liityn jokaisen teidän seuraanne kaikkialla maailmassa. Ja niin se on - miten ihana tapa kutsua yhteen meidän kaikkien energiat, ja tänään toivotamme tervetulleeksi monia uusia. Energiat ovat tuoneet teidät tänne - henkenne on tuonut teidät tänne - tähän paikkaan mitä kutsumme jumalaiseksi, paikkaan mikä on läsnäolopiste, nyt-hetki.
 
Henkenne on kutsunut teitä tämän shaumbrana tunnetun ryhmän energiaan ja tietoisuuteen, mikä on kokoontunut tällä tavalla pitkän, pitkän aikaa. Jos voitte uskoa ja kuvitella, niin Atlantiksen aikana - voi, kyllä oli Atlantis - tämä ryhmä on kokoontunut. Jeshuan aikana - tunnetaan myös Jeesuksena - he olivat essealaisia. He olivat niitä, jotka tutkivat syvillä sisäisillä tasoilla. He ovat niitä, jotka ovat auttaneet kylvämään uuden tietoisuuden siemeniä 2000 vuotta sitten ja valmistelleet tätä aikaa, missä nyt elämme.
 
Tietoisuus muuttuu
 
Sitä tapahtuu nyt, rakas shaumbra, rakkaat vierailijat ja ystävät. Sitä tapahtuu nyt kaikkialla maailmassa - valtavaa tietoisuusmuutosta, jossa siirrytään vanhasta energiavärähtelystä uuteen laajentumisenergiaan. Siirrytään kohdasta, missä osa - ja vain osa - hengestä oli maan päällä siinä ihmismuodossa, joka kulki fyysisesti reinkarnoituen elämästä toiseen etsien, löytäen, oppien ja leikkien, mutta myös usein irti jumaluudestaan, hengestään ja todellisesta itsestään.
 
Mutta nyt se tapahtuu, että jumaluus ja ihminen tulevat taas yhteen, eikä se ole sellaista, mitä luulette sen olevan. Kyse ei ole siitä, että suuri enkeli jolla on pörröiset siivet, tulee pelastamaan maailmanne. Kyse on jumalaisesta osastanne - yksinkertaisimmasta, helpoimmasta ja rakastavimmasta. Se on osanne, joka on aina rakastanut teitä ja aina ollut paikalla, mutta odottanut tuon toisen osan, mitä kutsutaan ihmiseksi, käyvän läpi oman prosessinsa.
 
Kun sanomme, että se tapahtuu nyt, niin kyse on kotiinpaluusta, mitä on odotettu ajan alusta saakka. Kyse on ensimmäisen erillisyyssinetin paluusta taas ykseyteen ja se tapahtuu nyt. [Viitataan Jumalainen ihminen -sarjan shoudiin 12, "Seitsemän sinettiä", www.crimsoncircle.fi/kanavoinnit/jumalallinenihminen12.htm.]
 
Viime kuussa kuulitte Adamus Saint Germainin, joka puhui kaikista maailmassa tällä hetkellä tapahtuvista muutoksista - asioista joita tulee tapahtumaan - antavan teille tietoa, ei pelokkaasta näkökulmasta vaan ymmärtääksenne maailmaa ympärillänne ja ymmärtääksenne, miksi valitsitte olevanne täällä juuri nyt. Tämän päivän shoud on paljon helpompi ja kenties myös lyhyempi.
 
Tämän päivän shoudissa… (Tobias naureskelee). Helpotuksen huokaus kiirii ympäri maailmaa! (Tobias naureskelee taas.)
 
Rakas shaumbra, tänään - tänään nojaudumme vähän taaksepäin, rentoudumme ja annan teille yhden version Tobiaksen ajankohtaisista vinkeistä. (Vähän naurua) Tämä tapahtuu itse asiassa ensimmäisen kerran shoudissa, mutta olen tehnyt sitä teille, herra tietää kuinka kauan, joten teemme sen vain kaikkien edessä.
 
Mutta se tapahtuu juuri nyt. Maailma muuttuu, te muututte, tietoisuus kehittyy. Minulle, Tobiakselle, muille Crimson Councilin olennoille ja muille enkelineuvostoille on mielenkiintoista tarkkailla tilannetta, koska näemme sen, mitä tapahtuu teille maan päällä - näemme sen prosessin kauneuden, mitä käytte läpi - mutta näemme myös sen, mitä tapahtuu enkelikäytävillä, ja on monia, monia, monia eri ulottuvuuksia tai käytäviä.
 
Puhuimme kauan sitten tästä, siitä miten kaikkeuden laajentuminen, yhden ja monien tietoisuuden laajentuminen pysähtyi. Se voisi laajentua vain tiettyyn pisteeseen. Siksi te enkeliolentoina suostuitte tulemaan maan päälle, suostuitte palaamaan niiden monien kokemusten kautta, joita teillä oli ollut ei-fyysisissä ulottuvuuksissa, ja tekemään saman fyysisessä todellisuudessa hidastettuna, jolloin voisitte tietoisesti tietää valinnoista ja sitten valintojenne tuloksesta.
 
Olette viettäneet pitkän ajan täällä - jotkut teistä 1400-1500 elämää maan päällä - ja nyt se tapahtuu. Energia kaikissa muissa ulottuvuuksissa alkaa taas kerran liikkua. Se laajenee, mutta ei entiseen tapaan. Energiatietoisuudella oli tietty liikkumistapa kauan ennen maapallon luomista. Se liikkuu taas kerran, mutta täysin eri tavalla. Se liikkuu uuden tietoisuuden ja uuden itsetunnon kera.
 
Sen tuloksena myös henkiset perheet - enkeliperheet joista tulitte - liikkuvat taas. Ne heräävät. Ne pystyvät taas kerran aloittamaan liikkumisen ja energiansa vapauttamisen. Siksi olemme kertoneet teille viimeaikaisissa kokoontumisissa, että maapallo on alkuperäinen. Se on ensimmäinen fyysisistä planeetoista ja maapallon jälkeen tulee monia, monia sen kaltaisia - kenties ei tässä teille tutussa ulottuvuudessa. Mutta se mitä täällä on opittu, auttaa luomaan monia toisia maapalloja, minne monet henkiperheistänne menevät oppimaan itsestään. Oppimaan tästä suuresta lahjasta, minkä henki on antanut heille, mitä kutsutaan ainutlaatuiseksi identiteetiksi - sieluksi, Jumalitseksi.
 
Totta, heidän ei tarvitse käydä läpi niitä intensiivisiä kokemuksia, joita te olette käyneet läpi tällä maapallolla monissa elämissänne, koska olette viitoittaneet heille tietä. Heidän ei tarvitse käydä läpi 1400 elämää. Heidän ei tarvitse käydä läpi eksymisen tunnetta, täydellistä irrallisuutta itsensä loppuosasta ja Hengestä todella kehittyäkseen, koska olette tehneet sen heidän puolestaan.
 
Tiedän, että jotkut teistä ehkä kiroavat hiljaa sitä, että teitte tämän kaiken henkiperheiden puolesta eikä heillä ole läheskään yhtä vaikeaa. Mutta rakkaat ystävät, heillä on todella suurta kunnioitusta teitä kohtaan. Ja minun on sanottava, että he myös kaipaavat teitä kovasti. Koska olette olleet täällä maan päällä, ette ole olleet yhteydessä heihin ja he teihin. He tiesivät, mitä varten lähditte, mutta he eivät tienneet, missä teidän täytyisi olla mukana. He tiesivät, että kuluisi pitkä aika, ennen kuin he voisivat taas tuntea teidät.
 
Nyt he tuntevat teidät ja te alatte tuntea heidät. Ja kenties siinä alatte ymmärtää niitä syitä, miksi päätitte tulla tänne ja miksi päätitte tuntea, että olitte täysin eksyksissä.
 
Vedetäänpä syvään henkeä. (Tauko)
 
Miten upea päivä. Se tapahtuu. Se on täällä. Muutokset ovat käsillä tässä mahtavassa ja upeassa paikassa nimeltään maa. On upeaa olla elossa, on upeaa olla "sinä" - ja miten minä, Tobias, odotankaan innolla hyvin lähellä olevaa paluutani takaisin maan päälle, takaisin kulkemaan kanssanne, jakamaan näitä kokemuksia ja olemaan osa sitä, mitä kutsutaan shaumbraksi.
 
Tämän päivän vieras
 
Tämä päivä… tämä päivä on siis vähän helpompi. Kutsumme nyt sisään tämän päivän vieraamme. Hän liittyy seuraamme seuraavien osien ajaksi. Vieraamme on lähellänne, kanssanne seuraavien kuukausien aikana. Jotkut teistä ovat työskennelleet suoraan vieraamme kanssa edellisessä elämässä. Jotkut teistä ovat tutkineet vierastamme sekä hänen opetuksiaan ja ymmärrystään.
 
Niinpä tämän päivän vieraamme saapuu sisään kunnioitettuna. Vetäkää syvään henkeä ja toivottakaa tervetulleeksi kokoontumiseemme Carl Gustav Jung. Hän on kaivannut palaamista, tulemista takaisin ja liittymistä seuraamme tällä tavalla näkyvästi. Hän ei ole reinkarnoitunut maan päälle, mutta se tapahtuu pian. Kenties uusi persoonani, Sam, saa tuntea tämän Jungin reinkarnaation maan päällä.
 
Hän oli aikanaan johtaja uusien ideoiden ja uuden tietoisuuden kehittämisessä, ja silloin kun hänen päivinään tapahtui varsinaista liikehdintää kohti tiedettä ja teknologiaa, hän sanoi: "Odottakaahan hetki. Ei ole kyse vain tieteestä. Itse asiassa olennosta, ihmisestä viedään erittäin tärkeä osa, jos kaikesta tehdään vain tosiasioita, lukuja ja vain asioita, joita voidaan nähdä mikroskoopin läpi tai pitää tekijänä matemaattisessa kaavassa. On jotain enemmän. On tämä psyykeksi kutsuttu asia. On tämä hengeksi kutsuttu asia, ja sen pitäisi esittää hyvin tärkeää osaa jokaisen henkilön elämässä riippumatta siitä, onko hän uskonnollinen vai ei - olisi oltava ymmärrys omasta tietoisuudestaan, sisäisestä itsestään ja siitä, mikä tosiaankin menee mielen tuolle puolen."
 
Hän oli pioneeri omana aikanaan ja siksi hän on pyytänyt palata katsomaan tämän uuden ajan uusia pioneereja, oppimaan teiltä, jotta sitten kuin hän inkarnoituu taas, hän on saanut hyvin arvokkaita oppitunteja teiltä kaikilta - niitä oivalluksia ja sitä tietoisuutta, mitä olette auttaneet kehittämään.
 
Carl tuli tänne tärkeään aikaan myös omassa elämässään, vaikka muutokset eivät olleet läheskään yhtä suuria, kuin mitä näette tällä hetkellä. Rakkaan Carlin, kuten useimpien hyvien ja nuorten sveitsiläispoikien, oli opiskeltava kovasti, oli toistettava, muistattava ja tajuttava kirjoja. Mutta Carlissa oli aina jotain, mikä sai hänet olemaan katkera ja vastustamaan opintoja, paljon enemmän kuin toisia poika hänen iässään - kahdeksan, yhdeksän, kymmenen vuoden iässä. Vaikka hän pystyi olemaan kurinalainen, vaikka hän pystyi opiskelemaan kovasti ja sai jokseenkin hyviä arvosanoja, hänessä oli osa, joka alkoi suuttua, katkeroitua tästä opiskelusta. Hän halusi lähteä pois päiväunissaan. Hän halusi tuntea intuitionsa. Hän halusi yhdistyä henkensä kanssa.
 
Ja voitte kuvitella, miten vaikeaa siitä oli nuorena poikana puhua, kun päiväjärjestyksenä oli saada hyviä arvosanoja - perheen ainoana poikana, perheen ainoana lapsena - jotta hän voisi menestyä, jatkaa perheen nimeä.
 
Hän järjesti itselleen mielenkiintoisen pikkutilanteen - kuten myös monet teistä, kun olitte nuorempia. Pyydän teitä sallimaan itsenne muistaa elämästänne jonkin tapauksen, mikä tapahtui, kun olitte iältänne, sanotaan 7-vuotias tai kenties 12- tai 13-vuotias. Jotain traumaattista tapahtui muuttamaan kurssia ja avaamaan teitä.
 
Carlille se oli riita eräänä päivänä luokkatovereidensa kanssa. Siitä tuli vähän ilkeämielistä eikä käytetty kovinkaan mukavia sanoja toisista. Carl pidätteli ja yritti olla suuttumatta, vaikka hän saattoi tuntea kasvojensa punastuvan ja käsiensä puristuvan nyrkkiin, kunnes yksi luokkatovereista - paljon häntä suurempi poika - sattui tekemään sopimattoman kommentin Carlin äidistä. No niin, jotkut teistä tietävät, millaista se on. Mutta tässä tapauksessa se oli totta, sillä Carlin äidillä oli vakavia ongelmia masennuksen ja ahdistuksen kanssa. Hänet lähetettiin usein pois, lukittiin johonkin laitokseen muutaman kerran ja ero äidistä oli syvällä Carlin sydämessä ja mielessä - hänestä välittäminen mutta myös hänen häpeämisensä.
 
Niinpä se hetki kun toinen poika teki kommentin "sinun äitisi" - kuten nyt sanottaisiin - oli tuonut esiin kaiken vihan, katkeruuden ja kaikki muut huonot tunteet, joita Carl oli pidätellyt, ja hän hyökkäsi syyttäjää vastaan. Ja tietenkin toinen poika, joka oli paljon suurempi ja vahvempi ja jolla oli toisten lähellä olevien roistojen apu, hakkasit paskat pihalle Carlista, painoi hänet maahan ja hakkasi hänen päätään kovaan maahan, kunnes Carl makasi tajuttomana ja elottomana.
 
Tämä oli käännekohta Carlin elämässä, koska hänen maatessaan tajuttomana lisättiin uutta energiaa. Tiedättehän sen, mitä tapahtuu - joskus kun olette auto-onnettomuudessa, joskus kun kaadutte, kun tuuli kaataa teidät, joskus kun joku lyö teitä, kuten Carlia.
 
Kun hän makasi tajuttomana, hänessä tapahtui muutos ja hän koki kaiken kulkevan mielensä läpi ja sydämensä avautuvan. Kun hän kompuroi takaisin kotiin, hän vannoi, ettei mene koskaan enää kouluun. Hän nimittäin syytti koulua, mutta jotain muuta oli tekeillä. Hän kertoi isälleen ja huoltajilleen, ettei hän voisi mitenkään palata, sillä hänet hakattaisiin taas. Mutta tämä oli tekosyy sille, mistä tulisi hyvin, hyvin muokkaavia vuosia Carlin elämässä.
 
Hän opiskeli vähään isänsä johdolla, mutta hän vietti valtavasti aikaa itsensä kanssa, nähden päiväunia - kuten jotkut sitä kutsuisivat - mutta se oli laajentumista. Jotkut kutsuisivat sitä vain sängyssä makaamiseksi, mutta hän kutsui sitä toisiin ulottuvuuksiin menemiseksi. Sitä mitä jotkut kutsuisivat itsekeskeisyydeksi, mutta mikä itse asiassa oli itsensä tuntemaan oppimista. Hän pysytteli poissa mielestä ja opinnoista useita vuosia, jotta hän saattoi tuoda intuitionsa ja itsetuntemuksensa etualalle.
 
Se oli järjestely, joka Carlilla oli itseään varten - "siltä varalta" -järjestely - siltä varalta että hän jäisi liikaa kiinni opiskeluun, kuten hän pelkäsi voivan käydä. Siltä varalta että hän unohti, mitä hän oli tullut maan päälle tekemään - avaamaan tietoisuuden ovet, pystymään puhumaan sellaisista asioista kuin kosminen tietoisuus, tiedostamaan toisia ulottuvuuksia ja henkiä sekä tutkimaan tänne psykiatriaa, filosofiaa, psykologiaa, mutta uudesta näkökulmasta - ei kovaa älyllistä tutkimista eikä uskonnollista tutkimista, vaan uutta tietoisuutta, kuten sitä voitaisiin nyt kutsua.
 
Niinpä episodi mikä hänellä oli 12-vuotiaana, muutti hänen ajattelusuuntaansa. Voi kyllä, lopulta yhtenä päivänä hän päätti taas palata opiskelemaan ja hän teki sen täysin uudesta tilasta. Ei vain painaen mieleensä, vaan omaksuen informaatiota. Ei tehden sitä vain siksi, että hän voisi saada hyviä arvosanoja ja päästä hyvään kouluun, vaan siksi että hän oli nyt uppoutunut tutkimaan ihmisen tietoisuutta, ihmisen historiaa ja ihmisen mahdollisuuksia.
 
Kuten tiedätte, hän tietenkin jatkoi ja tuli kuuluisaksi, kirjoitti kirjoja, luennoi ympäri maailmaa ja tapasi joitain merkittäviä henkilöitä. Hän vietti jonkin aikaa työskennellen Freudin kanssa, mutta jossain kohtaa he olivat eri mieltä toistensa kanssa ja Jung lähti omille teilleen ja Freud omilleen. Tietenkin te sekä Freud ja Jung tiedätte, miten kummankin loppuelämä sujui.
 
Rakas shaumbra… rakas, rakas shaumbra, Carl liittyy seuraamme - C.J., kuten häntä mielellään nimitämme - tähän erikoiseen kokoontumiseen katselemaan seuraavan tietoisuustason - tietoisuusevoluution - tapahtumista. Tietenkin hän kaipaa kovasti sitä, mitä on tehty, haluaisi voida olla osana sitä, joten hän on päättänyt tulla hyvin pian takaisin uudessa fyysisessä kehossa. Ja jotkut teistä saattavat tavata hänet. Hän saattaa nuorena aikuisena opiskella joidenkin teidän alaisuudessa. Hän saattaa lukea joitain kirjojanne. Hänelle saattavat olla tuttuja jotkut maalauksenne, keksintönne. On siis todella kunnia saada hänet takaisin, entisen ajan uuden tietoisuuden pioneeri vierailemaan nyt uuden tietoisuuden pioneerien luokse. Mikä kunnia.
 
Vedetäänpä syvään henkeä… (tauko)
 
…ja siirrytään Tobiaksen ajankohtaisiin vinkkeihin.
 
Ajankohtaisia tapahtumia
 
Kuten tiedätte, useat kuukaudet ovat olleet hyvin, hyvin intensiivisiä, mutta erityisesti viime kuukausi. Intensiivisyys jatkuu. Ja juuri kun asiat näyttävät helpottuvan vähän, kun osakkeet nousevat vähän, kun uutiset ovat hiljaa muutamia päiviä, se alkaa taas. On aikoja, jolloin ihmettelette, miksi näitä aaltoja, muutosaaltoja tapahtuu joka tasolla. Vain muistakaa, että kyse on tapahtuvasta muutoksesta. Se on luonnollinen prosessi. Vain silloin kun ihmiset menevät paniikkiin ja osoittelevat sormella, kun ihmiset syyttelevät tai yrittävät pitää kiinni hyvin, hyvin vanhasta tavasta, joka ei ole enää tarkoituksenmukainen, alkaa tulla ongelmia.
 
Voi, muutokset tapahtuvat edelleen luonnostaan. Tietoisuusevoluutio on hyvässä vauhdissa, se ei muutu. On niitä, jotka yrittävät pidätellä, yrittävät vastustaa, ja lopulta heillä on hyvin, hyvin vaikeaa aina siihen pisteeseen saakka, missä monet päättävät olla jäämättä tänne maan päälle. He laittavat ns. hanskat tiskiin, päästävät irti. En puhu sillalta tai rakennuksista hyppäämisestä, puhun siitä elämänvoimaenergiasta irtipäästämisestä, mikä virtaa kehon läpi, koska ajat ovat vaikeita ja haastavia. Mutta niiden ei tarvitse olla.
 
Tunnette myös yhden muutoksen, hyvin monumentaalisen muutoksen tulevan - ensi viikolla. Se on osa vaaleja, mitkä ovat käynnissä. En aio sanoa, onko se… kuka voittaa, mutta otaksun, että me kaikki tiedämme jo (naurua). Kyse on valitsemisesta - äänestämisestä ja valitsemisesta - muutoksen puolesta ja sen sallimisesta.
 
On mielenkiintoista… taas kerran, tarkkailemme energioita omasta asemapaikastamme Enkelihuipulla. Tarkkailemme, miten kyse ei ole vain niistä, jotka menevät äänestyspaikoille ja "vääntävät kammesta", vaan jokaisen äänestäjän takana on 10 tai 20 muuta äänestäjää - toisten ihmisten tietoisuuksia toisista paikoista ympäri planeettaa, jotka myös osallistuvat. Nämä ovat ensimmäiset suuret vaalit, joilla on tällainen energia, mikä sitoo mukaan useamman kuin vain äänestävän henkilön - he tuntevat myös toisten, samalla tavalla värähtelevien tietoisuuden ympäri maailmaa.
 
Voitaisiin sanoa, että nämä ovat ensimmäiset todella maailmanlaajuiset vaalit. Lasketaan vain x miljoonaa ääntä, mutta jokaisen äänen takana on 10, 15 tai kenties 20 ääntä, jotka on antanut toisten tietoisuus ympäri maailmaa, toisten jotka ovat sanoneet: "Haluamme muutosta, olemme valmiita muutokseen", tai niiden jotka ovat sanoneet: "Emme ole vielä valmiita muutokseen. Haluamme pysyä vanhoissa malleissa ja tavoissa."
 
Älkää siis katsoko vain vaalipäivää tai yötä, vaan kolmea seuraavaa päivänä. Katsokaa, miten asiat muuttuvat, liikkuvat ja kehittyvät. Seiskää matalan aidan takana, vaikka omanne sortuu. (Naurua) Ottakaa vähän taivaallista laastia, korjatkaa sitä vähän ja seiskää tuon matalan aidan takana tarkkailemassa. Olkaa energiatarkkailija, kuten me olemme täällä ylhäällä tai tuolla - missä satumme olemaankin. Astukaa etäämmälle ja katselkaa aaltoilua, liikettä.
 
Katsokaa, miten energia alkaa liikkua hyvin, hyvin nopealla tahdilla ja sitten se yhtäkkiä pysähtyy, aivan kuin jarruttaisitte autolla. No, tämä on vain toisten ihmisten pelkoa, mikä tulee sisään sanomaan: "Tämä menee liian nopeasti. Meidän on hidastettava." Ja sitten jotain sattuu ja se murtaa tuon energian taas kerran vapaaksi, saa sen liikkumaan. Mutta sitten sillä on taipumusta olla huteraa ja horjuvaa ja se yrittää löytää taas paikkansa, palata vanhoihin käsitteisiin ja vanhaan ohjelmointiin, muttei se toimi.
 
Niinpä silloin kun massatietoisuusenergia vetää ns. syvään henkeä, se löytää uuden tasonsa. Se löytää uuden tasapainonsa uudessa paikassa. Se on hyvin samanlaista, kuin mitä olette käyneet läpi. Hyvin samanlaista kuin jarrun painaminen, kun kuljetaan liian nopeasti. Hyvin samanlaista kuin tunnette olevanne täysin tasapainottomia, ja sitten kun lopulta annatte periksi ja päästätte irti, tasapainotutte uudessa paikassa, uudella tasolla.
 
Näette täällä tulevalla viikolla äänestettävän muutoksesta. Tulokset - tulokset kolme päivää, erityisesti viikko jälkeenpäin - katsokaa, miten homma toimii. Olkaa tarkkailija. Olkaa valvoja. Tulkaa vähän tänne ja liittykää seuraamme. Pääskää ulos draamasta ja katsokaa, mitä tapahtuu. Se on hämmästyttävää, ennenkuulumatonta ja tavallaan hyvin, hyvin kaunista.
 
Odotamme sitä innolla täällä. Olen jo valinnut oman paikkani (naurua). Keräämme toisia ympärille, leivomme pipareita ja teemme uutta viiniä, jotta voimme katsella ihmisiä - show'ta - seuraavien päivien aikana. "Tositv:stä" puheen ollen! (Naurua) Tämä on sitä parhaimmillaan.
 
Niin, on kiinnostavaa, ettei Jung ole koskaan ollut tällaisessa tapahtumassa, ja luulen, että hänellä on ollut tunne, että tämä olisi vähän erilaista, ettei hän oikein ymmärrä tätä juttua, mitä kutsutaan shaumbraksi, mutta totutte siihen.
 
H.H.T.L
 
Puhutaanpa siitä, mitä voitte tehdä nyt. Tämä on hyvin käytännönläheistä, hyvin henkilökohtaista, ei mitenkään epätodellista, hyvin maadoittunutta. Aloitamme yleiskatsauksella tai muutamalla hyvin yksinkertaisella asialla, mitä voisitte tehdä elämässänne.
 
Kutsun tätä yleiskatsaukseksi, kutsun sitä HHTL, HHTL. H-H-T-L, mutta jos sallitte sen, niin ohjelmoimme tai tuomme äänimerkin, jonka kuulette - niin kuin elektronisen piippauksen tai vain äänimerkin, mikä tulee muistuttamaan teitä joskus, kun joudutte mukaan ahdistukseen ja pelkoon ja otatte sen itseenne. Kun siis kuulette pikkuäänimerkin, se on muistutus teille neljästä yksinkertaisesta kohdasta. (Suom. huom. kanavoinnissa käytetty kirjainyhdistelmä on BEAP, mikä muistuttaa englannin kielen sanaa "beep" (=äänimerkki, piippaus).)
 
H - hengitys. Tiesitte tämän tulevan. Hengittäminen on parasta, mitä voitte tehdä hyväksenne, kun teitä pommitetaan kaikilla maapallon, ihmisten ja enkeliulottuvuuksien energioilla tällä hetkellä. Pommitetaan - ei hyökkäyksenä, mutta tapahtuu valtavaa energialiikettä. Ja tiedämme, että jotkut suuttuvat meille kovasti, kun kehotamme vain hengittämään, koska haluatte tehdä kaikesta monimutkaista. Seiskää siis päällänne ja hengittäkää! (Naurua) Tehkää sanaristikoita, kun hengitätte, jos niin haluatte, mutta vain hengittäkää.
 
Hengittäminen liikuttaa energiaa. Hengittäminen liikuttaa energiaa. Niin suunniteltiin ensi kerrasta lähtien, kun aloitte käydä tällä planeetalla, ja edelleen tilanne on näin tänä päivänä. Hengittäminen saa teidät takaisin kehoon, koska tällä hetkellä useimmat teistä ovat vähintään 2/3 poissa. Olette, liikutte jossain muualla. Hengittäminen keskittää teidät, saa energian virtaamaan.
 
Juututte paljon kiinni. Edistytte ja sitten juututte kiinni. Hengittäminen auttaa. Hengittäminen on periaatteessa henkinen liukastusaine. Se pitää asiat liukumassa, pitää asiat liikkeessä. Se itse asiassa - Saint Germain sanoo tämän, en minä - Saint Germain sanoo hengittämisen tekevän teidät tyhmäksi. Tekevän teidän tyhmäksi. Mikä tarkoittaa sitä, että pääsette ulos päästänne. Lakkaatte ajattelemasta niin paljon. Pääsette takaisin perusteisiin, yksinkertaisuuteen.
 
Vetäkää siis syvään henkeä.
 
Vetäkää aina syvään henkeä. Se on näin helppoa.
 
Toinen kohta, H. H tarkoittaa helppoa. Jos huomaatte, että elämässänne on paljon kamppailua, huomaatte, että kaikki on vaikeaa ja haastavaa, niin teette asiat väärin. Todellakin teette. En sano, ettei tule olemaan intensiivistä, että ette tunne energiaa, mutta sen ei tarvitse vetää teitä maahan. Sen ei tarvitse vetää kehoanne maahan, kuten olemme tässä kuussa nähneet hyvin monilla teistä tapahtuvan.
 
Mitä nämä kaikki vaivat ovat, joita te yhtäkkiä saatte? Kehoa särkee ja kivistää tässä kuussa enemmän kuin koskaan. Tämä johtuu siitä, että teette kaikesta vaikeaa. On haastavaa. Yritätte kertoa itsellenne, että kaiken pitäisi sujua helposti. Jos ei suju, pysähtykää, vetäkää syvään henkeä ja tehkää eri tavalla. Kukaan ei ole sanonut, että teidän täytyy kärsiä. No, vanhempanne sanoivat, että täytyy (vähän naurua), mutta kukaan muu ei ole sanonut, että teidän täytyy kärsiä. Enkelit, Henki, Jeshua, kukaan heistä ei sano, että teidän täytyy kärsiä. Tehkää kaikki helposti. Huomaatte, miten ällistyttävän helppoa kaikki voi olla, varsinkin jos olette takaisin hengityksessänne, takaisin itsessänne.
 
No niin, en sano, että tämä tekee asiat helpoiksi ihmisille ympärillänne, ja he usein ovat niitä, jotka vetävät teidät maahan, mikä tekee asioista vaikeita ja antaa teille haasteita. He ehkä jatkavat omassa tietoisuudessaan ja omalla tavallaan ja se on ok. Mutta teillä asiat elämässänne, asiat joita haluatte tehdä tällä hetkellä, pitäisi sujua helposti. Jos ei näin käy, pysähtykää. Tehkää eri tavalla.
 
Jotkut teistä saavat tietynlaista sadistista iloa siitä, kun asiat ovat vaikeita. Uskotte teoriaan "mitään ei saa ilman tuskaa" eikä se ole totta. Kaiken pitäisi olla helppoa. Helpompaa, helppo nakki. Se pitää asiat liikkeellä. Se pitää energiat laajentumassa. Kyllä, voitte tehdä siitä "puskuritarran"! Mutta, rakas shaumbra, jos homma ei suju helposti, pysähdy, vedä henkeä, tee vähän jotain hauskaa ja sitten lähesty asiaa täysin todella tavalla. Kaiken pitäisi olla helppoa.
 
T… T merkitsee tiedostamista. Tiedostamista.
 
Elätte yhteiskunnassa, millä on valtava määrä hypnoottisia kuorikerroksia, jotka tulevat sukupolvien, elämien, aikakausien takaa. Ja se on kaikki kasaantunut tällä hetkellä. Se on kuin arpikudosta ihmiskunnan tietoisuudessa. Ihmiset itse asiassa eivät ole tietoisia - on hyvin, hyvin vähän tiedostamista. Heidät on ohjelmoitu. He ovat mielessä. Mieltä on ohjelmoitu aikoja sitten, mutta erityisesti tällä hetkellä se saa uuden ohjelmointitason. Se tulee mediasta, se tulee massatietoisuudesta ja se tulee koulutuksesta.
 
On siis valtava hypnoottinen kuorikerros. Useimmat ihmiset eivät ole tietoisia varpaistaan. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta he eivät ole. Jos ette ole tietoisia varpaistanne, on todella vaikeaa olla kehossa. Useimmat ihmiset eivät tiedosta fyysistä kehoaan. He raahaavat sitä haluttomasti mukanaan joka päivä, mutta he eivät ole tietoisia siitä. Ja se on hyvin kaunis ja kallisarvoinen astia.
 
Silloin kun olette tietoisia kehostanne, kun hengitätte, se tuo enemmän elämänvoimanenergiaa kehoonne, mikä vaatii vähemmän ravintoa. Kehonne toimii tehokkaammalla tasolla. Pysytte kehossanne. Silloin kun leijutte puolittain ulkona kehostanne, törmäilette asioihin. Oletteko huomanneet viime viikkojen aikana lisääntynyttä törmäilemistä asioihin? Silloin kun olette kehossanne, olette paljon tehokkaampia.
 
Tiedostaminen merkitsee myös sitä, että tiedätte tietoisesti hengittämästänne ilmasta, puista ulkona, taivaasta, linnuista, kaikesta luonnossa. Se on melkein häpeällistä, se on melkein haaskausta, että jotkut ihmiset kulkevat elämänsä läpi eivätkä tiedosta ympäristöään. Voi, he ovat tietoisia ajasta. Se on iso juttu. Ihmiset ovat tietoisia ajasta, mutta eivät luonnon kauneudesta, auringosta kasvoilla. Vain tosi harvoin he pysähtyvät hetkeksi.
 
Olkaa tietoisia äänistä. Olkaa tietoisia asioista, joita näette ja haistatte. Haistatte - se on yksi upeimmista tavoista herättää intuitio jumalaisella, pyhällä tasolla. Käsitättekö, että ihmisten hajuaisti on alimmalla tasolla satoihin vuosiin, kenties tuhansiin vuosiin? Se on osoitus siitä, että he eivät aisti asioita ympärillään. Niinpä suljetaan ontelot, nenä ja hajuaisti. Ne ovat pikkuhypnoosissa. Pikkuhypnoosissa.
 
Olkaa siis tietoisia, ei ainoastaan ympäristöstänne - kyllä, ja sanon tietoisesti. Katsokaa puuta. Menkää sen luo ja tuntekaa se. Laittakaa kätenne joesta, virrasta tai järvessä juoksevaan veteen ja vain tuntekaa se. Älkää yrittäkö tehdä sillä mitään. Älkää yrittäkö tehdä mitään muuta, kuin olla tietoinen.
 
Olkaa tietoisia muista energioista ympärillänne - niitä tulee enemmän kuin koskaan. Puhun enkeliulottuvuuksista, maan lähiulottuvuuksista, näkymättömistä ulottuvuuksista. Maapalloon kohdistuu tällä hetkellä valtavaa huomioita - on niitä, jotka ovat siirtyneet toiselle puolelle hiljattain eivätkä ole menneet Kukkien sillalle. Heitä kerääntyy ihmettelemään sitä, mitä tapahtuu maan päällä - jotkut heistä ovat kauhuissaan, jotkut innoissaan tulemassa takaisin. Heitä on täällä. Heitä on tässä huoneessa tällä hetkellä. Heitä on vierellänne, kun istutte tietokoneellanne kuuntelemassa tätä. Ette ole yksin. Heitä on kaikkialla.
 
Mutta on myös energioita, joita tulee tukemaan ja palvelemaan teitä, kuten Jung joka tulee nyt sisään ja haluaa olla erityisen lähellä, haluaa tietää, mitä käytte läpi, mutta myös haluaa antaa teille ajatuksiaan ja näkemyksiään. Enkeliolentoja - heitä on kaikkialla. Kysytte jatkuvasti, koska he ilmestyvät, mutta he ovat paikalla, ja jos tiedostamisenne on kuollut, ette tunne heitä. Tiedostaminen.
 
Ja lopuksi L - läsnäolopiste. Läsnäolopiste. Olemme puhuneet siitä ja jatkamme puhumista.
 
Jotkut teistä tuntevat sen nyt-hetkenä, mutta määrittelemme sen tässä läsnäolopisteeksi. Missä olette juuri nyt? Missä olemuksenne on? Missä on tuo loistava, mitä voitaisiin sanoa valon, valaistumisen tai tiedostamisen välähdys? Onko se huomisessa? No, useimpien ihmisten tietoisuus itse asiassa on. Se meni sinne, se on ollut siellä nyt kuukausia. Se ei ole heidän läsnäolopisteessään.
 
He ovat jossain muualla tutkimassa mahdollisia tulevaisuuksia, koska hyvin monet maan päällä ovat tällä hetkellä - miljardit ja miljardit ihmiset - huolissaan siitä, mitä tapahtuu huomenna, ensi viikolla, ensi vuonna. Heidän läsnäolopisteensä ei siis ole tässä ja nyt. Se on ulkona tutkimassa tuhon, maailmanlopun, lopunpäivien ja hyvien asioiden mahdollisuutta. Se on tutkimassa pelon ja ahdistuksen mahdollisuutta. Miksi siis luulette tunteneenne niin, kuin olette tunteet viime aikoina? Olette tunteneet heidät jossain muualla. Mutta voitte pysyä läsnäolopisteessänne juuri tässä, juuri nyt.
 
Tässä läsnäolopisteessä kaikki tulee luoksenne. Silloin kun olette tuolla jossain, niin ei tule. Niin yksinkertaista se on. Silloin kun olette täällä, kaikki tulee luoksenne. Silloin kun olette täällä ja teette tietoisia valintoja, niin se tietyssä mielessä magnetisoi teidät. Se saa nuo asiat aloittamaan virtaamisensa todellisuuteenne.
 
Teidän ei tarvitse mennä yksityiskohtiin. Teidän ei tarvitse sanoa: "Tarvitsen 1000 euroa." Mutta jos olette läsnäolopisteessänne ja olette valinneet yltäkylläisyyden, niin sitä tulee. Läsnäolopisteessä palaa terveys, elinvoimaisuus, energiat, kaikki - läsnäolopisteessä.
 
Nämä ovat siis erittäin yksinkertaisia ohjenuoria - HHTL - ja sitten kun joudutte erilleen niistä, annamme teille äänimerkin. Tööttäämme teille torvea. Teemme elektronisen äänen tietokoneellanne. Teemme kummallisen äänen, minkä aiheuttajasta ette ole varmoja. Annamme teille äänimerkin.
 
Hengitätkö? Teetkö kaiken helposti? Oletko tietoinen asioista ympärilläsi ja sisälläsi? Oletko läsnäolopisteessäsi?
 
Vedetäänpä syvään henkeä tämän myötä. (Tauko)
 
Tobiaksen ajankohtaisia vinkkejä
 
Haluaisin antaa muutamia näkemyksiä ja vinkkejä asioihin, joita tapahtuu… tai tapoja elää, kun asioita tapahtuu - minun pitäisi sanoa. Nämä eivät ole minkäänlaisia profetioita, vaan sen sijaan pelkkiä vinkkejä uuden energian olemiseen.
 
Nämä eivät itse asiassa ole minun, vaan teidän. Olen kerännyt ne kysymyksistä, joita olette esittäneet viimeisten viikkojen aikana, ja vastauksista, joihin olette päätyneet - tietysti laitan myös omaa energiaamme mukaan.
 
Menemme luetteloon joistain tällä hetkellä yleisesti esitetyistä kysymyksistä. Ensimmäisenä ja luultavasti eniten useimpien teidän mielessä on: minne minun pitäisi sijoittaa rahani? (Naurua) Teen siitä hyvin yksinkertaista. Jos voitte sijoittaa, jos teillä on ylimääräisiä varoja tällä hetkellä… ja Cauldre kysyy minulta, onko minulla lupa olla sijoituskonsultti. (Naurua) Totta hitossa minulla on - olen juutalainen! (Paljon naurua, Tobias naureskelee)
 
* Mihin sijoittaa
 
Mihin siis sijoittaa? Mihin sijoittaa? Maahan, kiinteistöihin. Voi, rakas shaumbra… nyt sanotte: "Mutta katso, markkinat menevät päin helvettiä. Kaikki hinnat laskevat." Juuri niin. Juuri niin. Hinnat laskevat ja on sanottava, että vähän keinotekoisesti niitä myös työnnetään alas. Miksi? Koska on paljon ihmisiä, joilla on paljon rahaa ja jotka haluavat alkaa osaa halpaa maata niiltä, jotka ovat menossa ulosmittaukseen. Se on osa suunnitelmaa. Maa on arvokkain luonnonresurssi maapallolla.
 
Sen arvo ei välttämättä nouse välittömästi, mutta se nousee. Huomaatte sen erityisesti, kun rahaa jaetaan uudelleen ympäri maailmaa ja kun jotkut hankkivat maata suuria määriä tällä hetkellä. He eivät ole typeriä. He eivät sijoita kultaan tai timantteihin. He eivät sijoita markkinoille. He sijoittavat johonkin konkreettiseen ja tarpeelliseen ja sitä kutsutaan maaksi.
 
Maa voi olla tyhjä tontti. Se voi olla kiinteistö, mutta kaikki mikä on tontilla, maapalalla, tulee hyvin, hyvin arvokkaaksi. Näette suuren muutoksen tässä erityisesti seuraavien kolmen, neljän vuoden aikana. Älkää lähtekö tänään juosten ulos sijoittamaan omaisuuteen, jos teillä ei ole siihen varaa, olettaen, että äkkirikastutte yhdessä yössä. Puhun pitkästä juoksusta. Maasta tulee arvokkain hyödyke maan päällä ja se ohittaa kullan ja muut vastaavat arvossa ja todellisuudessa.
 
Tulee olemaan mielenkiintoista katsella kultaa. Jotkut teistä ovat kysyneet siitä minulta enkä ole tällä hetkellä kullan puolestapuhuja. Olisin ollut useita vuosia sitten, kun ette kysyneet minulta, mutta en ole sitä nyt, koska kultaa ja jotain toisia jalometalleja manipuloidaan tällä hetkellä keinotekoisesti. Ja kulta - kulta on taas kerran vain luottamusasia. Olette nimittäin luottaneet paperirahaan tai sähköiseen rahaan. Sanotte "mutta todella tärkeää on kulta". Se on vain metalli. Se on vain metalli, siinä kaikki. Metalli mitä ihmiset haluavat käyttää ja näytellä, mutta sillä ei ole mitään todellista, luontaista arvoa.
 
Näette, että kultamarkkinat tulevat käymään läpi omaa kiemurteluaan, ja minun on sanottava katsottuani energioita viime kuukausien aikana… en halua loukata ketään, mutta pelkurit ovat sijoittaneet kultaan. Niin he tekivät, koska he ajattelivat: "Tämä on turvallista. Se on melkein yhtä hyvä, kuin rahan laittaminen patjan alle." Niinpä he sijoittivat kultaan. Ja kullassa sekä jossain määrin timanteissa ja platinassa on tällä hetkellä paljon pelkoenergiaa ja ahneusenergiaa. Tällä hetkellä ihmisille kiinteistöjä.
 
Älkää hamstratko niitä. Älkää yrittäkö mennä ostamaan koko lääniä kerralla. Jos teitä kiinnostaa eikä teillä välttämättä ole varaa siihen, niin kerätkää yhteen resurssinne, shaumbra. Se on aikakausia vanhaa. Se on käytäntö, mikä menee niin pitkälle, minkä voin muistaa - ja se on pitkä rupeama. Yhdistäkää resurssinne säätiöön tai jonkinlaiseen yritykseen toistenne kanssa. Mutta sitten istukaa kärsivällisenä - hyvin, hyvin kärsivällisenä. Hengittäkää. Hengittäkää maalle. Hengittäkää sijoitukselle. Tämä on siis neuvoni.
 
Jos aiotte pelata nyt markkinoilla, on erityisesti kaksi asiaa. Tiedän, että jotkut teistä ovat ehkä samaa mieltä kanssani tai eri mieltä, mutta tulkaa seisomaan viereeni, tulkaa tänne ylös hetkeksi. Katsokaa, miten energia toimii ja liikkuu. Tällä hetkellä on pari asiaa, joiden tunnen olevan hyvin eettisiä ja myös antavan erittäin hyvän tuoton sijoituksellenne, jotta sitten voitte pitää nuo energiat liikkumassa.
 
Kaksi asiaa - maanviljelystutkimus ja energiatutkimus. Laajennan tätä vähän ja sanon, että myös lääketieteellinen ja tieteellinen tutkimus, mutta erityisesti maanviljelys- ja energiatutkimus. En nyt puhu sijoittamisesta suhteellisen perinteisiin energiayhtiöihin, kuten tuuliturbiineihin tai aurinko- tai edes valtameri- tai aaltoenergiaan. Puhun yhtiöistä, jotka työskentelevät energian kanssa hyvin, hyvin syvillä fysiikan ja uuden fysiikan tasoilla.
 
Aurinkoenergia ei riitä maapallon energiatarpeisiin seuraavien 25 vuoden päästä. Piste. Emme sano, että se on huono asia, mutta jos aiotte sijoittaa rahojanne, on yhtiöitä, jotka työskentelevät tällä hetkellä energian kvanttifysiikan kanssa, ja ne tekevät suuria läpimurtoja. Eivät kaikki, mutta läpimurroilla on vaikutusta niihin kaikkiin. Energiatutkimus.
 
Teidän täytyy tuntea (tunnustella) yrityksiä. Teidän täytyy ehkä tutkia vähän. Mutta kun kerran - miten sen sanoisi - magnetisoitte itsenne siihen, teille tulee informaatiota näistä yrityksistä. Satutte vaan lukemaan niistä, kuulemaan niistä. Ette löydä tietoa television myöhäisillan sijoitusmainoksista, mutta se tulee tietoonne.
 
Maanviljelystutkimus - hiljaista tutkimusta tällä hetkellä - mutta se räjähtää. En puhu lopputuotteista tai viljojen jakelusta, vaan taustatutkimuksesta, koska on muutamia läpimurtoja, jotka ovat hyvin, hyvin lähellä tapahtumistaan ja joihin ei liity atomihiukkasten ja itse siemenen perusperiaatteiden manipulointia - kuten sitä kutsuisimme - vaan energian "kannustamista" tai itse asiassa laajentamista.
 
Erityisesti seuraavien kolmen, neljän vuoden aikana tulee selväksi, että maailman on vaikeaa ruokkia itseään. Kun väestö kasvaa, kun vaaditaan lisää ruokaa, kun kulutetaan enemmän ruokaa henkeä kohti, niin huomaatte, että on tärkeää saada läpimurtoja maanviljelysteknologiassa - itse siemenessä ja joissakin kasvatusmenetelmissä. Tällä hetkellä tähän ei kohdistu paljon rahaa, se ei ole kamalan jännittävää, mutta siitä tulee hyvin, hyvin jännittävää lyhyen ajan kuluttua.
 
Tällä hetkellä on myös niin, että tietty ruokaenergiataso elättää maailman. Mutta kun lisää ihmisiä alkaa herätä ja tulla ulos hypnoottisesta horroksestaan, he käyvät läpi jakson, missä kulutetaan enemmän ruokaa. Otetaanpa, että tyypillinen ihminen maan päällä tällä hetkellä - jos mennään keskelle, mediaaniin - sanotaan, että hän kuluttaa päivässä 10 yksikköä ruokaenergiaa. Kun hän alkaa herätä, hän alkaa kuluttaa 20 ja 30 yksikköä päivässä, koska hän käy läpi muodonmuutosta, muutosta ja hän tarvitsee lisää ruokaenergiaa. Tietyssä kohtaa tilanne alkaa kääntyä toiseen suuntaan ja hän tarvitsee vähemmän ruokaa elättääkseen itsensä, koska hänen kehostaan on tullut tehokkaampi.
 
Niin, tämä on neuvoni kaikkiin kysymyksiin sijoittamisesta. Lopultakin Tobias tekee paljastuksen. (Linda kysyy: "Onko se laillista?") Sillä ei ole merkitystä, en ole täällä. (Naurua) Haluaisin nähdä minut haastettavan oikeuteen tästä. (Lisää naurua) Sori, Cauldre. Minä olin kerran vankilassa. Sinä voit olla vankilassa. (Linda sanoo: "Kiitos." Tobias naureskelee) Lasken leikkiä.
 
* Missä asua
 
Seuraava kysymys. Missä asua? Missä asua? Aion yksinkertaistaa asian tässä, mutta esitätte silti minulle kysymyksiä myöhemmin. Sillä ei oikeastaan ole merkitystä. Sillä ei oikeastaan ole merkitystä. Maan päällä ei ole paikkoja, joissa on enemmän potentiaalia kuin jossain toisessa paikassa, mitä tulee pyörteisiin, verkkoihin ja kaikkeen vastaavaan. Se on vanhaa energiaa. Uuden energian ihminen tekee oman, tuo oman, luo turvallisen ja pyhän paikan.
 
Mutta huomaatte, että on helpompaa alueilla, missä on vähän enemmän auringonpaistetta. Auringonpaisteella on tapa tehdä teistä tietoisempia järjestelmän elvyttämisestä. Auringonpaisteella - auringolla - on myös tapa sallia fyysisen kehonne olla rennompi ja auttaa sitä parantumisprosessien läpi. En puhu siitä, että aurinkoa on saatava vuoden joka päivä. Mutta jos valitsette asuinpaikkaa, kannustaisin kevyesti aurinkoiseen puoleen.
 
Paikat jotka ovat nyt kaukana suurkaupunkien melusta - energiamelusta. Ja taas kerran, ei siksi että on erityisiä portaaleja tai ei-erityisiä portaaleja, vaan siksi että maan päällä on enemmän värähtelymelua, energeettistä melua kuin koskaan aiemmin, ja se tulee ihmisistä, kun he asuvat tiiviisti yhdessä ja varsinkin, kun he ovat tällaisessa hypnoosissa. Sitä tulee koneista. Koneet saavat aikaan valtavan määrän melua - tiedostatte sitä tai ette - energiamelua, ei vain kuultavaa melua, ja tuo melu voi olla hyvin vaikeaa järjestelmälle, erityisesti tiiviisti asutussa suurkaupungissa.
 
Autoistanne tulee valtava määrä melua. Kaikesta tulee melua ja se on vaikeaa fyysiselle järjestelmälle. Teidän ei tarvitse päästä kovin kauas kaupungista. Muutaman kilometrin päässä - 10, 20 kilometrin päässä - melutaso putoaa oleellisesti. Tämä sallii kehonne yhdistyä lähemmäs maata, lähemmäs Gaian maadoittamista ja sallii kehon käydä läpi eräänlaisen puhdistumis- ja sopeutumisprosessin paljon helpommin. Jos olette suuressa kaupungissa, on vaikeaa harmonisoida kehoa, mieltä ja henkeä, mitä on tehtävä nyt hyvin, hyvin säännöllisesti. Suosittelemme siis vähän aurinkoisempaa, vähän hiljaisempaa.
 
Emme halua kenenkään teidän ajattelevan enää, että teidän on asuttava jollain tietyllä alueella tai että me "määrämme" teidät tiettyyn maailmankolkkaan tai tiettyyn maahan - ei mitään tällaista. Ne olivat vanhoja päiviä. Nyt on uutta, ja todellisuudessa kysymys kuuluu: missä haluatte olla?
 
Niin, syvä hengitys… (Tauko)
 
* Missä tehdä töitä
 
Puhutaanpa työstä. Olette kysyneet: "Millaista työtä minun pitäisi tehdä?" Ja vastaus tähän on oikeastaan hyvin yksinkertainen, "Mitä haluatte tehdä", mutta suosittelemme tekemään sitä omillanne. Olette siirtymässä pois ajasta, jolloin tehdään töitä toisille yrityksille. Osa siitä mikä todella vie teiltä ja välittömässä läheisyydessänne olevilta ihmisiltä energiaa, on se, että työn tekeminen yritykselle on erittäin kuluttavaa. Miten voitte olla itsenäinen olento ollen kiitollisuudenvelassa "toisen" yritykselle?
 
On eri juttu, kun olette oleellinen osa tuota yritystä, yksi sen ylimmistä johtajista tai perustajista. Mutta silloin kun roikutte siellä vain selviytyäksenne, se kuluttaa teitä joka tasolla. Se myös rajoittaa yltäkylläisyyskykyänne. Huomaatte, että vaikka joillekin teistä on pelottavaa siirtyä omaan hankkeeseenne, se on paljon palkitsevampaa, siinä on paljon enemmän mahdollisuuksia yltäkylläisyyteen ja se on myös paljon tyydyttävämpää.
 
Vastauksemme on siis työn tekeminen itsellenne. Luokaa oma yritys, joka on intohimonne, joka antaa teille syyn olla täällä, koska mitä kauemmin jatkatte työn tekemistä toisille yrityksille, sitä enemmän uuvutte.
 
* Mitä syödä
 
Mitä syödä, ruokavalio. Tällä hetkellä ehdotamme ruokavaliota, jossa on päivittäin vähintään yksi annos ruokaa, mitä kutsuisimme prosessoimattomaksi tai olemukseltaan eläväksi ruuaksi. Emme kehota siirtymään täysin prosessoimattomaan tai myöskään täysin luonnonmukaiseen ruokaan.
 
Sanotaanpa, että syötte mielellänne paljon prosessoitua ruokaa. Joidenkin teistä näemme hotkivan suuria määriä sellaisia ruokia kuin perunalastut, käsitellyt lihat, kaikki käsitelty tölkkiruoka ja se ok, koska kehonne ymmärtää intuitiivisesti, miten aktivoidaan tuon ruuan todelliset energiat. Mutta tilannetta auttaa, kun on muistutus ruuasta, jossa on edelleen elämänvoimaenergiaa - se on prosessoimatonta, mieluummin luonnonmukaista, muttei välttämättä. Tämä järjestää ydinolemuksen tai eräänlaisen värähtelyn tai muistikuvan sille prosessoidulle ruualle, mitä laitatte kehoonne. Se muistaa ytimessään, mistä se tulee - tavallisesti maasta, joskus eläimestä, mutta eläinkin syö ruohoa, viljaa ja muuta vastaavaa.
 
Kun siis saadaan päivittäin muistus prosessoimattomasta ruuasta - salaatti, vihannekset, hedelmät, eikä sen tarvitse olla suuri määrä, vain vähän - muistutetaan kaikkea muuta järjestelmään laittamaanne "kamaa" siitä, mistä se on tullut. Tämä antaa tavan muuttaa sen ravinnoksi, mutta vielä syvemmällä tasolla - todelliseksi energiaksi, mitä kehonne hyödyntää, moniulotteisemmaksi energiaksi. Ehdotamme siis ruokavalioon luontaisia ruoka-aineita.
 
* Parantaminen ja lääketiede
 
Parantaminen tai sanotaan lääketiede. (Linda sanoo: Teetkö tämän, ettei meidän tarvitse pitää kysymys- ja vastausosuutta?" Tobias naureskelee) Pidän sitä jo. Parantaminen tai lääketiede. Jotkut kysyvät, mitä teidän pitäisi tehdä. Kehotan nyt suuntautumaan enemmän vaihtoehtoiseen - siihen mitä kutsutaan vaihtoehtoiseksi - mutta siinä pitäisi olla mukana itsensä parantamisen olemus. Toisin sanoen, pitäisi olla kääntymättä jonkun toisen puoleen parantuakseen. On aikoja, jolloin tarvitsette apua tai opastusta, aikoja jolloin tarvitsette vahvistusta jonkun muun kanssa työskentelemisestä. Mutta on erittäin paljon vaihtoehtoista lääketiedettä tulossa tällä hetkellä - yrttejä, luonnonmukaisuutta, myös hengittäminen on lääkintää.
 
Tuomme tämän esiin erityisesti siitä syystä, että jotkut teistä ovat pohtineet käyttämiään lääkkeitä. No, lääkkeet voivat joskus antaa väliaikaista helpotusta ja saada tilanteen vakiintumaan, mutta pitkässä juoksussa nämä lääkkeet toimivat teitä vastaan. On minun ja Saint Germainin nöyrä mielipide, että elätte lääkityssä… (Linda sanoo "Mitä??")… nöyrä mielipide (naurua), että elätte lääkityssä yhteiskunnassa ja se jatkuu. Näette lääkefirmojen kasvavan suuremmiksi ja suuremmiksi ja suuremmiksi. En sisällyttänyt niitä sijoitusneuvoihini, kuten en sisällyttänyt aseita ja joitain toisenlaisia asioita, koska en usko, että on vilpitöntä laittaa rahojanne niihin tällä hetkellä. Mutta ne kasvavat. Ja tiedän joidenkin teistä jo kirjoittavan muistiin "sijoita lääketehtaisiin".
 
Muuten, valtionhallinto säätelee kovasti seuraavien vuosien aikana lääkeyrityksiä ja jotkut itse asiassa otetaan valtion haltuun. Tämän pitäisi pelästyttää teidät. Tämän pitäisi pelästyttää teidät. Se tehdään sillä perusteella, että ne menevät vararikkoon ja ihmiset tarvitsevat näitä lääkkeitä elääkseen. Mutta tässä tapahtuu todellisuudessa niin, että kun valtio saa otteen lääkeyrityksestä, meidän kaikkien on hengiteltävä paljon.
 
Lääkkeet ovat fyysisen ja psykologisen hypnoosin muoto, ja on paljon helpompaa lääkitä jotakuta kuin sietää häntä. (Tobias naureskelee, yleisö nauraa) Kyse on joko kovasta lääkinnästä tai pyytämisestä parantumaan sisältä. Näette siis yhteiskunnan lääkitsevän kaikkea hyvin, hyvin paljon - psykologisia asioita, tietenkin, ja se kasvaa epideemisesti, mutta myös kehoa. "Ongelmia maksan kanssa? Ota pilleri. Ongelmia kipujen ja särkyjen kanssa? Ota kaksi pilleriä. Ongelmia sydämen kanssa? Ota viisi pilleriä."
 
Nimittäin toinen asia, mikä tapahtuu, kun alatte ottaa näitä erilaisia pillereitä kaikkiin erilaisiin, romahtaviin asioihin, on se, että ne kaikki räjähtävät jossain kohtaa. Teillä on liian monia outoja energioita, jotka eivät välttämättä sovi yhteen kehon luontaisten järjestelmien kanssa. Etsikää siis mahdollisimman paljon vaihtoehtoisia muotoja. Kyllä, on aikoja, jolloin tarvitsette jotain tasaantuaksenne. Mutta muistakaa silloin, mitä puhumme standarditeknologiassa. Kehonne tietää, miten parantaa itsensä, jos annatte sen tehdä sen. Kehonne tietää, miten saattaa itsensä takaisin tasapainoon, jos annatte sen tehdä sen.
 
Ja kuljetaan tässä vähän vailla tukea, mutta monet asiat joita kehonne käy läpi, eivät ole välttämättä lääketieteellisiä hätätapauksia. Cauldre pyytää minua lisäämään tähän vastuuvapauslausekkeen. Käykää aina lääkärissä, mutta… ja sitten pois tieltä. (Naurua) Lääkäri lääkitsee teitä. Lääkäri lääkitsee teitä. Sitä hänet on nyt koulutettu ja hypnotisoitu tekemään. Milloin viimeksi kävitte lääkärillä ja hän katsoi teitä edes silmiin? Sanoisiko lääkäri: "Haluatko todella parantua?" Sanoisiko lääkäri: "Vietä kanssani tunti tai pari juuri nyt." Viidestä kuuteen minuuttiin parhaimmillaan ja siihen sisältyy huonojen vitsien ja urheilujuttujen kertominen. (Naurua)
 
Niin, rakas shaumbra, keho tietää, miten parantaa itsensä. Antakaa sen tehdä tuo tehtävä. Jotkut prosessit joita käytte tällä hetkellä läpi kipujen ja kolotusten kera, erityisesti elinten muiden toimintojen kera, ovat säätöjä, joita kehonne tekee uuteen DNA:hansa. Kyllä, joskus se on epämukavaa tai tuskallista. Katsokaa sisään. Miksi keho toimii niin?
 
Vedetäänpä syvään henkeä… (Tauko)
 
Tuntekaa kehoanne… tuntekaa energiaanne.
 
* Mieli
 
Yksi asia vielä Tobiaksen tämän päivän vinkkeihin on mieli - vastaamme loppuihin, kun esitätte kysymyksiänne. Mieli. Mitä teette mielellänne tällä hetkellä? Olette kuulleet meidän puhuvan mielen tuolle puolen menemisestä. Mietitte, mikä mielen rooli on. Pitäisikö mieltä rakastaa? Pitäisikö mieltä vihata? Onko se roisto, onko se vihollinen vai onko se ystävänne?
 
Se on osa teitä. Se on erittäin tärkeä osa teitä ja se palvelee monissa erittäin tärkeissä tehtävissä. Mutta tällä hetkellä alatte mennä mielen tuolle puolen. Voitte tuntea sen, tiedätte sitä tapahtuvan. Intuitio tulee sisään ja tunnette asioita enemmän kuin koskaan. Vaihdatte takaisin mieleen, koska se on ohjelmoitu sillä tavalla. Mutta teistä on tulossa nyt rohkeita. Teistä on tulossa hyvin, hyvin rohkeita ja sallitte itsenne mennä intuitioon. Tämä on yksi syy, miksi Jung oli erityisen kiinnostunut tulemaan tänne. Hän uskoo kovasti intuitioon ja sisäiseen tietämykseen. Hän ei pystynyt koskaan oikein ymmärtämään, miten se toimi, mutta hän tiesi sitä olevan.
 
Pari asiaa mielestä nyt. Rakastakaa sitä, tietenkin. Ymmärtäkää, että sillä on tärkeä tarkoitus, mutta ymmärtäkää, että on paljon muutakin. Ei siksi, että monet shaumbrat tekevät tätä, mutta näen teidän palaavan mieleen aina silloin tällöin. Sellaiset asiat kuin… Tiedän joidenkin teistä suuttuvan minulle, mutta se on teidän mielenne, joka suuttuu minulle. Sellaiset asiat kuin affirmaatiot, positiiviset lauseet - pelkkä positiivinen ajattelu. Sellaiset asiat kuin mielen hallinta ja mielen keskittäminen eivät ole tarkoituksenmukaisia teille - kenties toisille ihmisille, jotka edelleen opettelevat energiansa hallintaa - mutta te olette sen yli.
 
Affirmaatiot ovat periaatteessa, no, teidän täytyy valehdella itsellenne. Teidän täytyy yrittää vahvistaa jotain ja kiellätte osan itsestänne. Kaikki nämä positiiviset ilmaukset, "ajattele positiivisesti". Se on upeaa, mutta ajatelkaa myös negatiivisesti. Todellakin, todellakin. Sallikaa itsenne tuntea ja ajatella tai tuntea ja tarkkailla ajatuksianne - miten ajattelette, malleja joilla ajattelette. Älkää yrittäkö säännellä ajatteluprosessia. Jos päästätte uutta energiaa sisään, uuttaa tietoisuutta itsestänne ja sitten palaatte yrittämään mielen hallintaa, ajattelun hallintaa, positiivisia affirmaatioita ja muuta vastaavaa, niin "väännellään" energioita. Se saa olonne hyvin, hyvin epämukavaksi, jos ette tule vähän hulluksi.
 
Päästäkää siis irti tuollaisista asioista. Mikään ei vedä vertoja hyvälle negatiiviselle ja hyvälle positiiviselle ajatukselle! Älkää pelätkö negatiivisia ajatuksia. Jos mieli olisi niin voimakas tai tehokas, että itse ajatus voisi luoda todellisuuden, niin todellisuutenne olisi melkoisen erilainen, eikö vain? Mutta se ei ole. Onneksi - jollain tasolla - ettei mieli luo todellisuutta. Olette tavallaan ohjelmoinut tämän sisään, luulisin. Sitä on ohjelmoitu liikaa, mutta tiedettiin jo kauan, kauan sitten, että jos mieli voisi luoda todellisuuden, se olisi helvetin vaarallinen paikka elää.
 
Todellisuus luodaan siis hyvin eri tasolla - sielun, intohimon ja todellisen halun tasolla, mutta ei mielestä. Niinpä yritys palata nyt takaisin mielen hallintaan tai yritys luoda todellisuus mielestä käsin ja yritys suodattaa ajatuksianne on haitallista ja se tekee teistä vähän hullun.
 
Niin, rakas shaumbra, tiedämme, että on kulunut kauan. Nämä olivat Tobiaksen ajankohtaisia vinkkejä tänään.
 
Vedetään syvään henkeä. Meillä on lisää vinkkejä, kun jatkamme laajentumista tähän uuteen energiaan. Mikä ilo on ollutkaan tuoda sisään vieraamme Carl Jung ja olla täällä kaikkien shaumbrojen kanssa - ikään kuin "Jung and the Restless" (= Jung ja levottomat). (Paljon naurua Tobiaksen viitatessa tv-ohjelmaan "The Young and The Restless" (= nuoret ja levottomat).
 
Ja niin se on.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 100.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.