MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Întoarcerii

Shoud 4: “Ponturi oportune”
Tobias transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson la 1 noiembrie 2008
www.crimsoncircle.com

Şi aşa este - modul în care noi ne deschidem în adunările noastre, atunci când eu, Tobias, mă alătur fiecăruia dintre voi, în întreaga lume. Şi aşa este - ce mod minunat de a ne chema la un loc toate energiile, iar astăzi întâmpinăm unele noi. Energiile v-au adus aici, spiritul vostru v-a adus aici, în acest loc pe care noi în numim divin, locul ce este Punctul de Prezenţă, momentul de Acum.

Spiritul vostru v-a chemat să fiţi în energia şi conştiinţa grupului cunoscut ca Shaumbra, care s-a adunat astfel de mult, mult timp. Dacă puteţi crede şi vă puteţi imagina asta, demult, în timpurile Atlantidei - oh, Atlantida a existat - acest grup se aduna. Demult, în timpurile lui Yeshua, cunoscut şi ca Iisus, ei erau esenienii. Erau cei care au studiat la niveluri interioare profunde. Ei sunt cei care au ajutat la plantarea seminţelor noii conştiinţe acum mai bine de 2000 de ani, pregătind vremurile în care trăim acum.

Conştiinţa se schimbă

Se petrece acum, dragi Shaumbra, dragi vizitatori şi prieteni. Se petrece acum în întreaga lume o extraordinară schimbare în conştiinţă, care merge de la vechea energie a vibraţiei către Noua Energie a expansiunii. Trece de la un punct în care o parte, şi doar o parte, a spiritului exista pe Pământ în formă umană, petrecând viaţă după viaţă de reîncarnări fizice, căutând, descoperind, învăţând şi jucându-se, dar atât de des îndepărtată de divinitatea sa, de spiritul său, de adevăratul său sine.

Dar se petrece acum - divinul şi umanul revin împreună la un loc, iar asta nu este ceea ce aţi putea gândi voi că este. Nu este un înger mare cu aripi pufoase ce va veni ca să vă salveze lumea. Este partea divină din voi, cea mai simplă, cea mai uşoară şi cea mai iubitoare. Este partea din voi care mereu v-a iubit şi care mereu a fost acolo, dar care a aşteptat ca cealaltă parte, numintă umanul, să treacă prin procesul său.

Când spunem că aceasta se petrece acum, este întoarcerea acasă ce a fost aşteptată de la începuturile timpurilor. Este primul Sigiliu al Separării care se reîntoarce în unitate, iar asta se petrece acum. (referire la Shoudul 12 al Seriei Umanilor Divini, “Cele Şapte Peceţi”)

Luna trecută l-aţi ascultat pe Adamus Saint-Germain, care a vorbit despre toate schimbările ce se petrec acum în lume - lucruri ce se vor petrece - pentru a vă oferi conştientizare, nu dintr-un punct de vedere al fricii, ci pentru a înţelege lumea din jurul vostru şi pentru a înţelege de ce alegeţi să fiţi aici acum. Shoudul de astăzi va fi mult mai uşor şi poate şi mai scurt. În Shoudul de astăzi… (Tobias râde) Un suspin de uşurare străbate lumea! (Tobias râde din nou)

Dragi Shaumbra, astăzi vom sta deoparte un timp, ne vom relaxa şi vă voi oferi încă o versiune a Ponturilor Oportune ale lui Tobias. (câteva râsete) De fapt sunt prezentate pentru prima dată într-un Shoud, dar fac asta pentru voi doar dumnezeu ştie de cât timp, aşa că o să repet încă o dată în faţa tuturor.
Dar se petrece acum. Lumea se schimbă, voi vă schimbaţi, conştiinţa evoluează. Este interesant pentru mine, Tobias, pentru alte entităţi din Consiliul Crimson şi din alte consilii angelice să observăm, pentru că noi vedem atât ceea ce se petrece pe Pământ - vedem frumuseţea celor prin care treceţi -, dar, ştiţi voi, noi vedem şi ce se petrece pe coridoarele angelice, iar aici sunt multe, multe, multe dimensiuni sau coridoare.

Dar am vorbit acum multă vreme despre asta, despre cum expansiunea a Tot Ceea Ce Este, o expansiune a conştiinţei a lui Unu şi a Multora, s-a oprit. Se putea extinde doar atât de departe cât putea merge. Din această cauză voi, ca fiinţe angelice, aţi fost de acord să veniţi pe Pământ, aţi fost de acord să treceţi iar prin multe experienţe pe care le-aţi avut în tărâmurile non-fizice, dar reluate în realitatea fizică, încetinită, unde puteaţi fi conştienţi de alegeri şi apoi de rezultatele alegerilor voastre.

Aţi petrecut mult timp aici, unii dintre voi 1400, 1500 de vieţi pe Pământ, iar acum se petrece. Energia din toate celelalte dimensiuni începe să se mişte din nou. Se extinde, dar nu aşa cum s-a extins înainte. Energia conştiinţei a avut un anume mod de a se mişca cu mult înainte ca Pământul să fi fost creat. Se mişcă din nou, dar diferit. Se mişcă acum cu o nouă conştiinţă şi cu o nouă înţelegere de sine.

Ca rezultat, familiile spirituale, familiile angelice din care veniţi, se mişă şi ele. Se trezesc. Ele pot din nou să înceapă să se mişte şi să-şi elibereze energia. Şi de asta v-am spus în adunări recente că Pământul este originalul. Este prima dintre planetele fizice, iar după Pământ vor mai fi multe, multe altele ca el, poate nu în această dimensiune cu care sunteţi obişnuiţi, dar datorită a ceea ce s-a învăţat aici ajută la crearea multor altor Pământuri unde vor merge mulţi din familiile voastre spirituale pentru a învăţa despre ei înşişi, pentru a învăţa despre acest dar măreţ pogorât de spirit asupra lor, numit unica identitate - un suflet, un sine divin.

Acum, este garantat că ei nu vor fi obligaţi să treacă prin experienţele intense prin care aţi trecut voi pe acest Pământ în multele voastre vieţi, pentru că voi aţi bătătorit calea pentru ei. Ei nu vor trebui să treacă prin 1400 de vieţi. Nu vor fi obligaţi să treacă prin senzaţia de a fi pierduţi, total deconectaţi de restul fiinţei lor şi de Spirit pentru a putea evolua ei înşiţi, căci voi aţi făcut asta pentru ei. Ştiu că unii dintre voi poate că înjură un pic în gând, spunând că aţi făcut asta în folosul familiilor spirituale, că lor nu le va fi nici pe departe atât de dificil.

Dar, iubiţilor, ei au o mare onorare pentru voi. Şi, de asemenea, trebuie să spun că le lipsiţi mult. De când sunteţi aici, pe Pământ, nu aţi fost în contact cu ei şi ei cu voi. Ei ştiau în căutarea a ce plecaseţi, dar nu ştiau în ce urma să fiţi implicaţi. Ei ştiau că va dura mult timp înainte ca ei să vă poată simţi din nou. Acum ei vă simt, iar voi începeţi să îi simţiţi pe ei. Şi poate că în asta veţi începe să înţelegeţi unele din motivele adevărate pentru care aţi ales să veniţi aici, de ce aţi ales să simţiţi că eraţi cu totul pierduţi. Aşa că hai să respirăm adânc. (pauză)

Ce zi glorioasă. Se petrece. Este aici. Schimbările sunt în acest loc măreţ şi glorios numit Pământ. Este extraordinar să fii în viaţă, este uimitor să fiţi voi, iar eu, Tobias, aştept cu nerăbdare apropiata mea întoarcere pe Pământ pentru ca să pot merge alături de voi, să împărtăşesc aceste experienţe, să fiu parte a ceea ce voi numiţi Shaumbra.

Oaspetele de astăzi

Aşa că, astăzi… astăzi va fi ceva mai uşor. Îl vom invita acum pe oaspetele nostru de astăzi. Se va alătura nouă pentru următoarele segmente. Oaspetele nostru va fi în jurul vostru în următoarele luni, va fi cu voi. Unii dintre voi aţi lucrat direct cu invitatul nostru într-o viaţă anterioară. Unii dintre voi aţi studiat lucrările sale, învăţăturile sale şi înţelegerile sale. Aşa că oaspetele nostru vine astăzi într-un loc de onorare. Respiraţi adânc şi întâmpinaţi-l pe Carl Gustav Jung la adunarea noastră.

El şi-a dorit să se întoarcă, să revină şi să se alăture nouă deschis. Nu s-a reîncarnat încă pe Pământ, dar o va face în curând. Poate că noul meu aspect Sam va ajunge să cunoască reîncarnarea lui Jung aici, pe Pământ.
El a fost un lider al vremurilor sale, care a dezvoltat noi idei şi o nouă conştiinţă, iar în timp ce atunci era o astfel de aplecare către ştiinţă şi tehnologie, el a spus: “Staţi puţin. Ştiinţa nu este TOTUL. De fapt fiinţa, omul este lipsit de o parte foarte importantă a sa dacă îl transformaţi doar în fapte şi cifre ce pot fi văzute prin microscop sau procesate într-o formulă matematică. Este mult mai mult. Mai există şi lucrul numit psyche. Mai există şi lucrul numit spirit, iar el ar trebui să joace un rol important în viaţa oricărei persoane, indiferent dacă este sau nu religioasă, ca înţelegere a conştiinţei sale, a sinelui său interior şi a celor ce trec dincolo de minte”.

A fost un pionier al timpului său şi de asta a cerut să se întoarcă şi să-i vadă pe noii pionieri ai acestei noi epoci, să înveţe de la voi astfel ca atunci când se va reîncarna să aibă lecţiile valoroase din partea voastră a tuturor, lămuririle şi conştienţa la a căror dezvoltare voi toţi aţi contribuit.
Carl a venit atunci în vremuri importante, deşi nici pe departe tot atât de masive ca schimbările pe care le vedeţi acum.

Dragul de Carl, ca majoritatea băieţilor buni elveţieni, a trebuit să înveţe mult, să recite, să memoreze şi să stea cu nasul în cărţi. Tatăl său, predicator, a vrut ca el să fie un elev bun şi să aibă succes în viaţă, dar în Carl era mereu ceva care îl făcea să respingă şi să reziste studiilor, mult mai mult decât alţi băieţi de vârsta lui - opt, nouă, zece ani. Deşi el se putea disciplina pe sine, deşi învăţa din greu şi obţinea note destul de bune, o parte din el începea să fie mânioasă, începea să respingă tot ce studia. El vroia să meargă în visele sale cu ochii deschişi. Vroia să-şi simtă intuiţia. Vroia să se conecteze cu spiritul său. Şi vă puteţi imagina cât de greu îi era ca băieţel să vorbească despre asta, atunci când la ordinea zilei era să obţină note bune. Ca fiu unic, ca singur copil din familia sa, trebuia să obţină note bune ca să poată avea succes, ca să poarte mai departe numele familiei.

El şi-a creat o mică situaţie pentru sine, aşa cum mulţi dintre voi aţi făcut atunci când eraţi tineri. Vă voi cere să vă permiteţi să vă amintiţi un eveniment din viaţa voastră care s-a produs când aveaţi cam aceeaşi vârstă, să spunem între şapte şi doisprezece-treisprezece ani. Ceva traumatic s-a produs pentru a schimba cursul, pentru a vă deschide.
Pentru Carl a fost o ceartă cu unii dintre colegii săi de clasă. A degenerat şi au folosit cuvinte nu prea frumoase unii cu alţii. Carl a încercat să stea deoparte, a încercat să nu se enerveze, deşi putea simţi cum se înroşeşte la faţă şi că i se strâng pumnii, până când unul dintre colegii de clasă, un băiat mult mai solid ca el, a făcut întâmplător un comentariu nepotrivit despre mama lui Carl. Acum, unii dintre voi ştiţi cum este asta. Dar în acel caz era adevărat, căci mama lui Carl avea probleme serioase cu depresia şi anxietatea. Era trimisă departe destul de des, chiar închisă cu câteva ocazii, iar despărţirea de mama sa era profundă în inima şi mintea lui Carl.

Îi ducea grija, dar era şi jenat în legătură cu ea, aşa că în momentul în care celălalt băiat a făcut comentariul despre ceea ce azi voi aţi numi ‘maică-ta,’ asta a adus la suprafaţă toată mânia, toate resentimentele şi toate sentimentele rele pe care le păstrase Carl, iar el s-a năpustit asupra celui ce îl acuza. Fireşte, celălalt băiat, fiind mult mai mare şi mai puternic şi ajutat de alţi bătăuşi de ai lui, l-a bătut rău pe Carl. L-a pus la pământ, l-a lovit cu capul de pământul plin de praf şi mizerie până când l-a lăsat inconştient şi aproape fără viaţă.
Acesta a fost un punct de cotitură în viaţa lui Carl, pentru că în timp de zăcea acolo inconştient a avut loc o infuzie de energie nouă.

Ştiţi cum se întâmplă - uneori aveţi un accident de maşină, alteori cădeţi şi vi se opreşte respiraţia, alteori, ca şi în cazul lui Carl, cineva vă loveşte. Când zăcea acolo inconştient a avut loc o schimbare în el şi a trecut prin toate, de la minte şi până la inima ce se deschidea. Când şi-a revenit şi s-a împleticit spre casă a jurat să nu se mai ducă la şcoală. Vedeţi voi, el dădea vina pe şcoală, dar altceva lucra de fapt acolo. I-a spus tatălui săi şi celor ce aveau grijă de el că nu se mai putea întoarce, pentru că băieţii l-ar fi bătut din nou, dar aceasta era o scuză pentru ceea ce au devenit anii importanţi de formare din viaţa lui Carl.

El a învăţat cumva cu tatăl său, dar a petrecut extraordinar de mult timp cu el însuşi, în ceea ce unii ar numi vise cu ochii deschişi, dar de fapt se extindea. Unii ar numi asta a zace în pat, dar el o numea a merge în alte tărâmuri. Unii ar numi asta absorbirea de propria persoană, dar de fapt el ajungea să se cunoască pe sine. A ieşit din minte şi a părăsit studiile pentru câţiva ani ca să-şi poată aduce intuiţia şi simţirea sinelui său în prim-plan.

A fost ceva organizat de Carl pentru el însuşi, ceva organizat “pentru orice eventualitate”, pentru cazul în care ar fi ajuns să fie mult prea prins cu studiul, aşa cum se temea că s-ar putea întâmpla, pentru cazul în care ar fi uitat de ceea ce venise pe Pământ să facă – să deschidă porţile conştiinţei, să fie în stare să vorbească despre lucruri precum conştiinţa cosmică, conştienţa unor alte dimensiuni sau spirite, să vină aici pentru a studia psihiatria, filosofia, psihologia, dar dintr-un punct de vedere cu totul nou, nu din cel al studiului intelectual încrâncenat sau a celui religios, ci din cel al ceea ce numiţi acum noua conştiinţă.
Aşa că acest episod de când avea 12 ani a schimbat cursul foarte mental pe care se afla. Oh da, până la urmă, până la urmă într-o zi a ales să se întoarcă la studii şi a făcut asta dintr-un nou spaţiu. Nu doar memora, ci mai degrabă absorbea informaţia. Nu făcea asta ca să obţină note bune şi să meargă la o şcoală bună, ci pentru că acum el se cufundase în studiul conştiinţei umane, istoriei oamenilor şi potenţialelor umane.

Desigur, aşa cum ştiţi, a devenit celebru, a scris cărţi, a ţinut conferinţe în întreaga lume, s-a întâlnit cu unii dintre cei mari. A petrecut ceva timp lucrând cu Freud, dar la un punct din relaţia lor au avut dezacorduri fundamentale, în urma cărora Jung a plecat pe drumul lui, iar Freud pe al său. Fireşte, atât voi, cât şi Freud şi Jung cunosc cum a decurs restul vieţii fiecăruia dintre ei.

Dragi Shaumbra ... dragi, dragi Shaumbra, Carl se alătură nouă – C.J., cum ne place nouă să-l numim – se alătură nouă pentru această reuniune specială pentru a privi cum are loc următorul nivel al conştiinţei, evoluţia conştiinţei. Desigur, îi lipseşte mult ceea ce se petrece, îşi doreşte să fie parte din asta, aşa că a ales să se întoarcă într-un corp fizic nou destul de curând, iar unii dintre voi l-ar putea întâlni. Ca tânăr, el ar putea studia cu unii dintre voi. Ar putea citi unele din cărţile voastre. Unele din tablourile voastre, din invenţile voastre i-ar putea deveni familiare. Aşa că într-adevăr este o onoare să îl avem înapoi, pionierul unei noi conştiinţe care vine acum să îi viziteze pe pionierii noii conştiinţe. Ce onoare.

Haideţi să respirăm adânc... (pauză)... şi hai să trecem la Ponturile Oportune ale lui Tobias.

Evenimente curente

Aşa cum voi toţi ştiţi, au fost câteva luni intense, în special această lună. Va continua să fie intens şi chiar când lucrurile par a se linişti puţin: când acţiunile încep să revină, când la ştiri este linişte timp de câteva zile totul va reveni. Vor fi momente în care vă veţi întreba de ce au loc aceste valuri şi valuri de schimbări la fiecare nivel. Amintiţi-vă doar că sunt schimbările ce au loc. Este un proces natural. Doar atunci când oamenii intră în panică şi încep să arate cu degetul, când oamenii acuză sau încearcă să se ţină de vechile lor căi apar şi problemele.

Oh, schimbările vor avea loc oricum, în mod natural. Evoluţia conştiinţei merge mai departe, asta nu se va schimba. Sunt şi cei care încearcă să se ţină deoparte, să opună rezistenţă şi, în cele din urmă, le va fi foarte greu, până la punctul în care mulţi vor alege să nu mai stea pe Pământ. Vor închide telefonul, ca să spun aşa, vor renunţa. Nu vorbesc despre salturi de pe poduri sau clădiri, vorbesc despre a renunţa la energia forţei vieţii care curge prin corp, pentru că sunt vremuri dificile şi provocatoare. Dar nu este neapărată nevoie să fie aşa.

Veţi simţi încă o schimbare, o schimbare monumentală ce vine săptămâna viitoare. Acum, parţial este vorba despre alegerile ce au loc. Nu o să spun cine… cine o să câştige, dar cred că ştim cu toţii. (râsete) Este vorba despre a alege, despre a vota şi a alege, pentru schimbare şi a o permite.
Este interesant că… din nou, noi observăm energiile de pe poziţia noastră de pe Culmea Îngerilor.

Vedem cum nu sunt doar cei care vor merge la vot şi vor depune votul în urnă, ci o întreagă… în spatele fiecărui votant, spunem noi, sunt 10 sau 20 de alţi votanţi - conştiinţa oamenilor din alte locuri de pe planetă care participă şi ei. Acestea sunt primele alegeri de asemenea amploare ce au tipul de energie care implică mai mult decât o persoană care votează, ci simt şi conştiinţa altora cu vibraţii similare din întreaga lume.

Puteţi spune că acesta este primul vot cu adevărat global ce a avut loc vreodată. Acum se vor număra un număr x de milioane de voturi, dar în spatele fiecăruia dintre acestea mai sunt încă zece, 15, poate 20 de voturi ale conştiinţei altora din întreaga lume, alţii care au spus: “Vrem schimbarea, suntem gata pentru schimbare” sau cei care au spus “Nu suntem prea pregătiţi pentru schimbare. Vrem să rămânem în vechile tipare şi căi”.

Aşa că priviţi nu doar ziua sau noaptea alegerilor, ci şi cele trei zile ce îi urmează. Priviţi cum lucrurile se mişcă, se schimbă şi evoluează. Staţi în spatele zidului scund chiar dacă al vostru se dărâmă. (râsete) Faceţi rost de nişte ciment celest, cârpiţi-l un pic, staţi în spatele acelui zid scund şi observaţi. Fiţi un observator energetic, aşa cum suntem noi aici sus sau acolo, oriunde ar fi.

Retrageţi-vă şi priviţi ţesătura şi curgerea, mişcarea. Priviţi cum energia va începe să se mişte într-un ritm foarte rapid, iar apoi se opreşte brusc, ca şi cum aţi fi apăsat puternic frâna maşinii. Aceasta este doar frica altor oameni care vin şi spun: “Merge prea repede. Trebuie să încetinim.”

Iar apoi se produce ceva care se întâmplă să elibereze din nou energia, să o facă să se mişte. Atunci ea va fi destul de mânioasă şi instabilă, va încerca să-şi regăsească locul, va încerca să se întoarcă la vechile concepte şi la vechea programare, dar nu funcţionează.

Aşa că atunci când energia conştiinţei de masă respiră adânc, ca să spun aşa, îşi găseşte un nou nivel. Îşi găseşte un nou echilibru într-un nou loc. Foarte similar cu cele prin care aţi trecut voi. Foarte similar cu voi care puneţi frână când se merge prea repede. Foarte similar cu voi care simţiţi că sunteţi cu totul în afara echilibrului şi când, în fine, renunţaţi şi eliberaţi vă reechilibraţi pe voi înşivă într-un nou loc, la un nou nivel.

Veţi vedea un vot pentru schimbare ce va avea loc săptămâna viitoare. Rezultatele - rezultatele în acele trei zile, în special în săptămâna ce va urma – priviţi cum funcţionează. Fiţi monitor. Fiţi observator. Veniţi şi fiţi alături de noi pentru scurt timp. Ieşiţi din dramă şi priviţi ce se petrece. Va fi uimitor, fără precedent şi foarte, foarte frumos.

Aşteptăm şi noi să vedem de aici. Eu deja mi-am ales scaunul (râsete), ne adunăm cu toţii, coacem prăjituri şi facem nişte vin nou ca să ne putem uita la omenire – spectacolul – în următoarele zile. Şi mai vorbiţi despre reality TV! (râsete) Este tot ce poate fi mai bun.

Aşa că este interesant că Jung nu a fost niciodată la un astfel de eveniment, iar eu cred că el trebuie să aibă o nouă simţire că va fi diferit. Nu înţelege încă foarte bine lucrul numit Shaumbra, dar voi îl veţi obişnui cu el.

B.E.A.P.

Hai să vorbim despre ce puteţi face acum. Este foarte practic, foarte personal, nu prea plutitor, foarte împământat. Vom începe cu trecerea în revistă a unora din lucrurile simple pe care le puteţi face în viaţa voastră.
Voi numi această trecere în revistă BEAP, BEAP. B-E-A-P, dar dacă ne permiteţi noi vom programa sau vom aduce nişte bipuri pe care le veţi auzi, ca un bip al unui zgomot electronic sau doar un bip care va veni să vă reamintească uneori, când intraţi în anxietate şi frică şi preluaţi voi totul. Aşa că atunci când veţi auzi un mic bip este o reamintire a patru puncte foarte simple.

B – Breathe (respiraţi). Ştiaţi că asta vine. Respiraţia este cel mai bun lucru pe care îl puteţi face pentru voi înşivă atunci când sunteţi bombardaţi de toate aceste energii din partea Pământului şi a tărâmurilor angelice. Bombardaţi nu sub forma unui atac, dar aici are loc o extraordinară mişcare a energiei. Şi ştim că unii dintre voi se supără pe noi când spunem doar să respiraţi, pentru că voi vreţi să faceţi totul mai complex. Aşa că staţi în cap şi respiraţi! (râsete) Faceţi o integramă atunci când respiraţi dacă aşa vreţi, dar numai respiraţi.

Respiraţia mişcă energia. Respiraţia mişcă energia. Mereu a fost proiectat astfel, de prima dată când aţi început să vizitaţi această planetă, şi încă mai este aşa. Respiraţia vă aduce înapoi în corp, pentru că acum majoritatea dintre voi sunteţi cel puţin încă două treimi în afară. Vă schimbaţi, vă mutaţi undeva în afară. Respiraţia vă readuce centraţi, face ca energia să curgă.
Vă blocaţi mult. Voi faceţi un progres, apoi vă blocaţi. Respiraţia ajută. Respiraţia este în esenţă un lubrifiant spiritual. Face ca lucrurile să alunece, le ţine în mişcare.

De fapt – Saint-Germain a spus asta, nu eu –, dar Saint-Germain spune că respiraţia vă prosteşte. Vă prosteşte, însemnând că vă scoate din cap. Încetaţi să vă mai gândiţi atât de mult. Vă întoarceţi la fundament, la simplitate.
Aşa că respiraţi adânc. Mereu respiraţi adânc. Într-atât este de uşor.

Al doilea - “E.” “E” vine de la ease (uşurinţă). Uşurinţă. Dacă descoperiţi că este multă luptă în viaţa voastră, dacă descoperiţi că totul este dificil şi provocator, înseamnă că greşiţi. Aşa este. Acum, nu spun că nu va fi intens, că nu veţi simţi energia, dar nu este nevoie să vă epuizeze. Nu este nevoie să vă epuizeze trupurile, aşa cum am văzut în ultima lună cu mulţi dintre voi.

Ce sunt toate aceste suferinţe pe care le aveţi dintr-odată? Dureri fizice în luna aceasta, mai mult ca oricând, pentru că voi faceţi să fie dificil. Este provocator. Sinele vostru încearcă să vă spună că ar trebui să fie cu uşurinţă. Dacă nu este, respiraţi adânc şi faceţi asta diferit. Nimeni nu a spus că trebuie să suferiţi. Ei bine, părinţii voştri au spus aşa (câteva râsete), dar nimeni altcineva nu a spus că trebuie să suferiţi. Îngerii, Spiritul, Yeshua, oricare dintre ei v-ar spune că nu este nevoie să suferiţi. Faceţi asta cu uşurinţă. Veţi descoperi cât de uimitor de uşor poate să fie, în special dacă sunteţi înapoi în respiraţie, înapoi în voi înşivă.

Acum, nu spun că va fi uşor şi pentru oamenii din jurul vostru. Ei sunt cei care deseori vă trag în jos, fac lucrurile să fie dificile, vă aduc provocări. Ei pot continua în conştiinţa lor şi pe căile lor, iar asta este în regulă. Dar pentru voi, cu lucrurile din viaţa voastră, lucrurile pe care vreţi să le faceţi acum, ar trebui să se facă cu uşurinţă. Dacă nu este aşa, opriţi-vă. Faceţi asta într-un mod diferit.

Unii dintre voi au un fel de bucurie sadică în a face lucrurile dificile. Sunteţi de acord cu teoria “fără durere nu câştigi nimic” şi nu este adevărat. Ar trebui să fie cu uşurinţă. Mai uşor, ca o briză. Ţine lucrurile în mişcare. Menţine energiile în expansiune. Da, puteţi pune asta pe un abţibild! Dar, dragi Shaumbra, dacă nu este cu uşurinţă, opriţi-vă, respiraţi, faceţi ceva distractiv pentru scurt timp şi apoi abordaţi într-un mod cu totul diferit. Ar trebui să fie cu uşurinţă.

“A” ... “A-ul” din bipul nostru – “A” înseamnă conştienţă. Conştienţă. Trăiţi într-o societate care are o cantitate extraordinară de straturi hipnotice ce merg înapoi timp de generaţii şi generaţii, vieţi după vieţi, epoci după epoci. Şi totul se adună acum. Este ca o cicatrice în conştiinţa umanităţii. De fapt oamenii nu sunt conştienţi - foarte, foarte puţină conştienţă. Ei sunt programaţi. Se află în minte. Mintea a fost programată cu ere în urma, dar acum în special are un nou nivel de programare. Vine de la media, vine de la conştiinţa de masă şi vine din educaţie. Aşa că există acest strat hipnotic uriaş. Majoritatea oamenilor nu sunt conştienţi de degetele lor de la picioare. Sună simplu, dar nu este aşa. Dacă nu sunteţi conştienţi de degetele de la picioare este greu să fiţi în corp. Majoritatea oamenilor nu sunt conştienţi de corpul lor fizic. Ei îl târăsc cu ei în fiecare zi fără niciun chef, dar nu sunt conştienţi de el. Şi este un vas atât de frumos şi preţios!

Când sunteţi conştienţi de corpul vostru, când respiraţi, acestea vor aduce mai multă energie a forţei vieţii în corpul vostru, care astfel are nevoie de mai puţină hrană. Corpul vostru va opera la un nivel mult mai eficient. Veţi sta în corp. când plutiţi pe jumătate afară din corp vă veţi lovi de lucruri. Aţi observat că în ultimele câteva săptămâni a crescut numărul de incidente de izbire de tot felul de lucruri? Când sunteţi în corp sunteţi mult mai eficienţi.

A fi conştienţi înseamnă să fiţi conştienţi de aerul pe care îl respiraţi, de copacii de afară, de cer, de păsări, să fiţi conştienţi de tot ce este în natură. Este aproape o ruşine. Aproape că este o risipă. Unii oameni trec prin viaţă şi nu sunt conştienţi de ceea ce îi înconjoară. Oh, sunt conştienţi de timp. Asta este ceva important. Oamenii sunt conştienţi de timp, dar nu şi de frumuseţea naturii, de soarele de pe faţa lor. Doar din când în când ei se opresc pentru o clipă.

Fiţi conştienţi de sunete. Fiţi conştienţi de lucrurile pe care le vedeţi şi le mirosiţi. Mirosul - este unul cele mai grozave feluri de a trezi intuiţia la un nivel sacru, divin. Realizaţi că simţul mirosului la oameni se află la cel mai de jos nivel la care s-a aflat de mii, poate mii de ani? Indică faptul că ei nu simt lucrurile din jur, şa că se închid sinusurile, nasul, simţul mirosului. Sunt într-o mică hipnoză. Mica hipnoză.

Aşa că fiţi conştienţi, nu doar de împrejurimile voastre - da, şi spun asta conştient. Priviţi un copac. Mergeţi şi simţiţi-l. Puneţi mâna în apa ce curge într-un râu, un izvor sau un lac şi doar simţiţi-o. Nu încercaţi să-i faceţi nimic altceva. Nu încercaţi să faceţi nimic altceva decât să fiţi conştienţi.

Fiţi conştienţi de alte energii din jurul vostru, ele vin ca niciodată înainte. Vorbesc despre cele din tărâmurile angelice, din tărâmurile apropiate, tărâmurile invizibile. O extraordinară atenţie vine spre Pământ acum – cei care au trecut pe partea cealaltă de curând şi nu s-au întors la Podul de Flori. Ei se adună întrebându-se ce se întâmplă pe Pământ – unii îngroziţi, alţii emoţionaţi că se vor întoarce. Ei sunt aici. Sunt în sală chiar acum. Sunt lângă voi când staţi lângă computer şi ascultaţi acum. Nu sunteţi singuri. Ei sunt peste tot în jur.
Dar sunt şi energii care vin să vă susţină şi să vă servească, precum Jung care vine acum, vrea să fie cât se poate de aproape, vrea să ştie prin ce treceţi, dar şi să vă ofere unele din gândurile şi ideile sale. Fiinţele angelice sunt peste tot în jur. Întrebaţi mereu când se vor arăta, dar ele sunt aici, şi dacă conştienţa voastră este moartă nu le vei simţi. Conştienţă.

Şi în cele din urmă “P” – Punctul de Prezenţă. Punctul de Prezenţă. Este ceva despre care am vorbit şi despre care vom continua să vorbim. Unii dintre voi îl cunoaşteţi ca momentul de Acum, dar noi îl definim aici ca Punctul de Prezenţă, Unde sunteţi voi acum? Unde este prezenţa voastră? Unde este acea strălucire, ceea ce voi aţi numi scânteia de lumină, iluminare sau conştienţă? Este undeva explorând ziua de mâine? Ei bine, o mare parte din conştienţa umană acolo este de fapt. Este plecată undeva în afară, este acolo de luni de zile. Ei nu sunt în Punctul lor de Prezenţă.

Ei sunt undeva în afară, explorând viitoruri potenţiale, pentru că atât de mulţi de pe Pământ – miliarde şi miliarde de oameni – sunt îngrijoraţi de ce se va întâmpla mâine, săptămâna viitoare, anul viitor, aşa că Punctul lor de Prezenţă nu este aici şi acum. Este în afară, explorând potenţialul de dezastru, sfârşitul lumii, sfârşitul vremurilor, al lucrurilor bune. Este în afară, explorând potenţialul de frică şi anxietate. Aşa că de ce credeţi că v-aţi simţit aşa cum v-aţi simţit în ultimul timp? V-aţi simţit cumva pe altundeva, în afară. Dar puteţi sta în Punctul vostru de Prezenţă aici, acum.

În acest Punct de Prezenţă totul vine la voi. Când sunteţi în afară nu vine. Într-atât este de simplu. Când sunteţi aici vine la voi. Când sunteţi aici şi faceţi alegeri conştiente, aceasta, într-un sens, se magnetizează. Face ca lucrurile să înceapă să curgă în realitatea voastră. Nu este nevoie de detalii. Nu este nevoie să spuneţi: “Am nevoie de 1.000$.” Dar dacă sunteţi în Punctul vostru de Prezenţă şi aţi ales abundenţa ea va fi acolo. În Punctul de Prezenţă sănătatea se întoarce, vitalitarea, energia, totul, în Punctul de Prezenţă.

Aşa că acestea sunt nişte orientări foarte simple – BEAP – şi când vă îndepărtaţi de la ele o să emitem un bip. O să vă claxonăm. O să scoatem un sunet electronic din calculatorul vostru. O să facem un zgomot ciudat despre care nu veţi fi siguri de unde vine. O să vă transmitem un bip. Respiraţi? Faceţi totul cu uşurinţă? Sunteţi conştienţi de lucrurile din jur şi din interiorul vostru? Sunteţi în Punctul de Prezenţă? Haideţi să respirăm adânc cu asta. (pauză)

Ponturile Oportune ale lui Tobias

Aş vrea să vă ofer câteva lămuriri şi ponturi despre lucruri ce se vor întâmpla… sau moduri de a trăi pe măsură ce lucrurile se produc, aş spune. Acestea nu sunt profeţii, ci mai degrabă ponturi pentru fiinţa din Noua Energie. De fapt nu sunt ale mele, sunt ale voastre. Le-am adunat din întrebările pe care le-aţi adresat în ultimele săptămâni şi din răspunsurile la care aţi ajuns, fireşte adăugând şi energia noastră în ele.

O să trecem acum la lista celor mai frecvent adresate întrebări în prezent. Mai întâi şi probabil cel mai important în minţile voastre, în ce să-mi investesc banii? (râsete) O să fac asta foarte simplu. Dacă aveţi capacitatea de a investi, dacă aveţi acum fonduri suplimentare… Cauldre mă întreabă dacă sunt autorizat să fiu consilier de investiţii. (râsete) La naiba, da, sunt - sunt evreu! (multe râsete, râde şi Tobias)

Investiţiile

Aşa că unde să investiţi? În ce să investiţi? Pământ, proprietăţi imobiliare. Oh, dragi Shaumbra ... acum voi spuneţi: “Dar, uite, piaţa se duce naibii. Toate preţurile scad.” Exact. Exact. Preţurile coboară, cumva artificial aş spune, sunt împinse în jos. De ce? Pentru că sunt mulţi oameni cu mulţi bani care vor să vină şi să cumpere ieftin terenuri de la cei care intră in faliment. Aceasta este parte a planului. Pământul este cea mai preţioasă resursă naturală de pe Pământ.

Acum, nu este necesar să crească imediat, dar va fi. Veţi descoperi asta în special pe măsură ce banii sunt redistribuiţi în întreaga lume şi că unii obţin mari cantităţi din ei acum. Ei nu sunt proşti. Nu vor merge după aur sau diamante. Nu-şi vor arunca banii pe piaţă. Îi vor plasa în ceva tangibil şi necesar, iar acesta se numeşte pământ.

Pământul poate fi sub forma unor terenuri libere. Poate fi ca proprietate imobiliară, dar orice se află pe o proprietate, pe o bucată de pământ, va deveni foarte, foarte valoros. Veţi vedea mari schimbări în următorii trei, patru ani. Aşa că nu alergaţi astăzi ca să investiţi în proprietăţi dacă nu vă permiteţi, presupunând că o să daţi lovitura peste noapte. Eu vorbesc pe termen lung. Pământul va deveni cea mai valoroasă marfă de pe Pământ şi va depăşi aurul şi alte lucruri sub aspectul valorii, al realităţii.

Va fi interesant de urmărit aurul. Unii dintre voi m-au întrebat despre asta şi eu nu sunt un susţinător al aurului acum. Aş fi fost acum câţiva ani, când nu m-aţi întrebat, dar nu îl susţin acum, pentru că aurul şi alte metale şi pietre preţioase sunt manipulate artificial acum. Şi aurul – aurul este, din nou, ceva în care trebuie să ai încredere. Ştiţi că v-aţi plasat încrederea în banii de hârtie sau în cel electronici.

Voi spuneţi: “Dar, ştii, cea ce este cu adevărat important este aurul.” Este doar metal. Este doar metal, atâta tot. Oamenilor le place să îl poarte şi să se mândrească, dar el nu are intrinsec nicio valoare.
Aşa că veţi vedea piaţa aurului cum trece prin propriile sale turbulenţe şi trebuie să spun, privind energiile din ultimele luni… acum, nu vreau să ofensez pe nimeni, dar laşii merg pe aur. Asta fac, pentru că se gândesc: “Este sigur. Este aproape cel mai bun lucru după a-l ţine la saltea.” Aşa că aleg aurul. Şi este multă energie a fricii şi lăcomiei în aur şi, într-o anumită măsură, în diamate şi platină acum. Proprietăţi imobiliare, acum, pentru oameni.

Nu acumulaţi. Nu încercaţi să ieşiţi şi să cumpăraţi judeţe întregi dintr-o dată. Dacă sunteţi interesaţi şi nu vă permiteţi, puneţi-vă resursele la un loc, Shaumbra. Este un obicei foarte vechi. Este o practică ce merge înapoi cât de mult îmi pot aminti, iar asta este foarte mult. Puneţi-vă resursele la un loc într-un trust sau într-un fel de companie. Dar apoi staţi liniştiţi – foarte, foarte liniştiţi. Respiraţi. Respiraţi pe acel pământ. Respiraţi pe investiţie. Acesta este sfatul meu.

Dacă veţi juca pe piaţă acum, sunt două lucruri de interes. Acum, ştiu că unii dintre voi ar putea să fie sau nu de acord, dar, din nou, staţi cu mine, veniţi aici sus un pic. Priviţi cum energiile lucrează şi se mişcă. Sunt câteva lucruri pe care le simt ca fiind etice şi care vor oferi o bună investiţie pentru voi, ca să puteţi păstra aceste energii în mişcare.

Două lucruri – cercetarea în agricultură şi cercetarea în energie. Mă voi extinde puţin şi vor spune chiar şi în cercetarea medicală şi ştiinţifică, ci în special cercetarea în agricultură şi în domeniul energetic. Acum, nu vorbesc despre a investi în ceea ce eu aş numi o companie energetică relativ tradiţională, precum turbinele eoliene sau chiar energia oceanică ori a valurilor. Vorbesc despre energii care lucrează cu energia la un nivel foarte profund al fizicii şi noii fizici.

Energia solară nu va fi suficientă pentru nevoile energetice ale Pământului în următorii 25 de ani. Punct. Nu spunem că este ceva rău, dar dacă vă veţi investi banii, există companii care lucrează la fizica cuantică a energiei, şi ele vor avea succese. Nu toate, dar aceasta va avea un efect asupra tuturor. Cercetarea în energie.

Acum, va trebui ca voi să simţiţi companiile. S-ar putea să trebuiască să faceţi nişte mici cercetări. Dar odată ce – cum să spun – odată ce va magnetizaţi pe voi înşivă în legătură cu asta, informaţia despre aceste companii va veni la voi. Se va întâmpla să citiţi despre asta, să auziţi despre ea. Nu o veţi găsi în reclamele de la televizor despre investiţii, dar va veni la voi.
Cercetarea în agricultură – cercetarea tăcută acum – va fi explozivă. Nu vorbesc despre producţia finală sau despre distribuţia recoltelor, ci despre cercetarea din spatele lor, pentru că sunt unele progrese care sunt foarte aproape de a se produce, care nu implică ceea ce noi am numi manipularea particulelor atomice şi unele din principiile de bază ale seminţei, dar implică şi încurajarea sau de fapt expansiunea unora dintre energii.

În următorii trei până la cinci ani în special va deveni evident că lumea are dificultăţi în a se hrăni. Pe măsură ce populaţia creşte, pe măsură ce necesită tot mai multă hrană, pe măsură ce se consumă tot mai multă hrană pe cap de locuitor, veţi descoperi că nevoia de progrese reale în tehnologia agricolă, în sămânţa însăşi şi unele din tehnicile de cultivare va deveni foarte importantă. Acum nu se alocă prea mulţi bani pentru asta, nu este prea pasionantă, dar va deveni aşa în scurt timp.

Ceea ce se petrece acum este că există un anumit nivel al energiei mâncării care va susţine lumea. Dar pe măsură ce tot mai mulţi oameni încep să se trezească şi tot mai mulţi încep să iasă din somnul lor hipnotic, ei vor trece printr-o perioadă în care vor consuma mai multă mâncare. Hai să luăm un om tipic de pe Pământ acum, dacă mergeţi la medie, hai să spunem că el consumă pe zi 10 unităţi de energie a mâncării.

Pe măsură ce încep să se trezească, oamenii încep să consume 20 şi chiar 30 de unităţi pe zi, pentru că trec printr-o metamorfoză, o schimbare, şi au nevoie de mai multă energie a mâncării. La un anumit punct, însă, se inversează şi au nevoie de mai puţină energie a hranei pentru a să susţine pe ei înşişi, deoarece corpul lor a devenit mai eficient.

Aşa că acesta este sfatul meu la toate întrebările despre investiţii. În cele din urmă, Tobias dezvăluie. (Linda întreabă: “Este legal?”) Nu contează, eu nu sunt aici. (râsete) Aş vrea să văd că mă dau în judecată pentru asta. (multe râsete) Îmi pare rău, Cauldre. Eu am fost odinioară la închisoare. Poţi şi tu să mergi acolo. (Linda spune: “Mulţumesc”, Tobias râde) Glumeam.

Unde să locuiţi

Următoarea întebare. Unde să locuiţi? Unde să locuiţi? Acum, eu voi simplifica, dar tot o să îmi mai puneţi întrebări mai târziu. Nu contează cu adevărat. Nu contează cu adevărat. Nu există locuri pe Pământ care să conţină mai mult potenţial decât alte locuri în ceea ce priveşte vortexurile, reţelele şi toate celelalte. Aceasta este energie veche. Omul în Noua Energie şi le creează pe ale sale, le aduce pe ale sale, creează spaţiul sigur şi sacru.

Dar veţi descoperi că este mai uşor în zone în care este ceva mai mult soare. Lumina soarelui va avea un mod de a va face mai constienţi de revigorarea sistemului. De asemenea soarele permite corpului vostru fizic să fie mai în largul său şi îl şi ajută să treacă prin unele din procesele de vindecare. Nu vorbesc aici despre a avea soare în fiecare zi a anului, dar dacă veţi fi în situaţia de a alege un loc în care să trăiţi aş încuraja uşor regiunile însorite.

Locuri care acum sunt departe de zgomotul – energia zgomotului – marilor oraşe. Şi, din nou, nu sunt portaluri speciale sau ne-speciale, dar este mai mult zgomot vibraţional, zgomot energetic, pe Pământ decât înainte, iar el vine de la oamenii înghesuiţi la un loc, în special când se află într-un tip de hipnoză. Vine de la maşini. Maşinile, fie că ştiţi sau nu, fac un zgomot uriaş - un zgomot energetic, nu doar un zgomot pe care să-l auziţi - şi acel zgomot poate fi foarte dificil pentru sistem, în special într-un oraş înghesuit.

O cantitate uriaşă de zgomot vine de la automobile. Este zgomot de la orice şi este dificil pentru sistemul fizic. Nu este nevoie să plecaţi foarte departe de oraş. Câţiva kilometri - 10, 20 km – şi nivelul de zgomot scade substanţial. Acesta permite corpului vostru să se conecteze îndeaproape cu Pământul, mai aproape de împământarea Gaiei şi permite corpului să treacă mult mai uşor printr-un proces de curăţare şi reajustare. Dacă vă aflaţi într-un oraş mare este dificil să vă realiniaţi corpul, mintea şi spiritul, care trebuie făcută acum în mod regulat. Aşa că recomandăm să fie un pic mai însorit, un pic mai liniştit.

Nu vrem ca voi să vă gândiţi că trebuie să mai locuiţi într-o anumită zonă sau că noi vă arondăm într-o anumită parte a lumii sau într-o anumită ţară, nimic din toate astea. Asta a fost demult. Acum este ceva nou şi realmente întrebarea este unde vreţi să fiţi? Deci, respirăm adânc … (pauză)

Unde să lucraţi

Hai să vorbim despre muncă. Voi aţi întrebat: “Ce fel de muncă ar trebui să fac?” Iar răspunsul este de fapt foarte simplu – “ceea ce vreţi voi să faceţi,” dar vă recomandăm să faceţi asta pe cont propriu. Aţi trecut de vremea în care să lucrţi pentru alte companii. Parte din ceea ce vă ia energia voastră şi cea a oamenilor din imediata voastră apropiere este că a lucra pentru o companie realmente va secătuieşte. Cum aţi putea voi, ca fiinţă suverană, să fiţi supuşi unei alte companii?

Este altceva când sunteţi parte integrantă a acelei companii, unul din lideri sau din fondatori. Dar când doar sunteţi acolo şi încercaţi să supravieţuiţi, asta vă va epuiza pe fiecare nivel. Va limita şi capacitatea voastră de a avea abundenţă. Veţi descoperi că deşi pentru unii dintre voi este înspăimântător să plecaţi în propria voastră aventură, aceasta este mult mai recompensatoare, prezintă un potenţial mult mai mare pentru abundenţă şi este şi mult mai satisfăcătoare.

Aşa că răspunsul nostru este să lucraţi pentru voi înşivă. Creaţi propria voastră companie care este pasiunea voastră, care vă dă un motiv ca să fiţi aici, căci cu cât mai mult veţi continua să lucraţi pentru alte companii cu atât vă va epuiza mai mult.

Ce să mâncaţi

Ce să mâncaţi, dieta voastră. Acum sugeram o dieta care oferă cel puţin o doză zilnică de ceea ce am numi alimente neprocesare sau de esenţă a forţei vieţii. Nu spunem că este nevoie să treceţi complet pe mâncare neprocesată sau pur organică.

Hai să spunem că mâncaţi multe alimente procesate. Îi vedem pe unii dintre voi că devorează mari cantităţi din lucrurile pe care le numiţi cipsuri, cărnuri procesate, alimente procesate din tot felul de cutii şi conserve, iar asta este în regulă pentru că trupul vostru înţelege intuitiv cum să activeze energiile adevărate din acele alimente. Dar ajută atunci când în alimente există reamintirea energiei forţei vieţii încă în ele, neprocesată, de preferat organică, dar nu neapărat. Aceasta stabileşte esenţa sau tipul de vibraţie ori reamintirea pentru alte alimente procesate pe care deja le-aţi plasat acolo. Amintiţi-i în miezul său din ce provine – de obicei din pământ, uneori de la un animal –, dar chiar şi un animal, ştiţi, consumă iarbă şi altele.

Aşa că prin reamintirea zilnică a alimentelor neprocesate – salate, legume, fructe, nu este nevoie să fie multe, câte puţin – reminteşte celorlalte alimente pe care le-aţi plasat acolo de unde provin, stabileşte în ele calea de a le converti în nutrienţi, dar, la un nivel şi mai profund, într-un tip real şi diferit de energie pe care o foloseşte corpul vostru, mai mult o energie interdimensională. Aşa că sugerăm ca în dietă să aveţi câteva alimente naturale.

Vindecarea şi medicamentaţia

Vindecare sau, hai să spunem, medicamente. (Linda spune: “Faci asta ca să nu mai trebuiască să avem sesiunea de întrebări şi răspunsuri?” Tobias râde) Deja fac asta. Vindecare sau medicamente.

Unii dintre voi întreabă ce ar trebui să facă. Voi spune acum că tind mai mult spre alternative, ceea ce voi aţi numi alternative, dar ar trebui să aibă esenţa vindecării de sine inclusă în ele. Cu alte cuvinte, nu cedaţi vindecarea voastră către altcineva. Sunt momente în care aveţi nevoie de facilitare sau ghidare, momente în care aveţi nevoie de susţinere şi lucru cu altcineva. Dar multe medicamente alternative apar acum – pe bază de plante, organice, chiar şi respiraţia este un medicament, ştiţi.

Motivul pentru care ridicăm acest subiect anume este că voi v-aţi întrebat în legătură cu medicamentele pe care le luaţi. Ei bine, medicamentele uneori oferă o ameliorare temporară şi voi vă stabilizaţi, dar pe termen lung ele lucrează împotriva voastră. Este umila părere a mea şi a lui Saint-Germain că voi traiţi într-o societate medicată (Linda spune: “Ce??”) … umila opinie (râsete) şi asta va continua. Văd companiile farmaceutice ce devin tot mai mari. Nu le-am inclus în sfaturile mele de investiţii, aşa cum nu aş include armele şi alte tipuri de lucruri, pentru că nu cred că sunt locuri de înaltă integritate în care să vă plasaţi banii acum. Dar aceste companii vor creşte. Şi ştiu că unii dintre voi deja îşi scriu o notiţă – ‘investeşte în domeniul farmaceutic’.

Companiile farmaceutice, apropo, vor fi foarte mult reglementate de stat în următorii ani şi de fapt vor fi preluate de stat. Asta ar trebui să vă sperie. Asta ar trebui să vă sperie. Vor face asta pe motiv că ele vor da faliment şi oamenii au nevoie de medicamente pentru a trăi. Dar ceea ce se petrece cu adevarat aici, odată ce autorităţile preiau controlul asupra unei companii farmaceutice – trebuie să respirăm mult cu toţii.

Medicamentele sunt o formă de hipnoză fizică şi psihologică şi este mult ami uşor să prescrii medicamente unei persoane decât să te descurci cu ei. (Tobias râde; râde şi audienţa) Sunt foarte multe medicamente versus a cere cuiva să se vindece din interior. Aşa că veţi vedea o societate medicată pentru orice – pentru lucruri ce sunt psihologice, fireşte, şi care cresc la proporţii epidemice, dar şi pentru fizic. “Ai probleme cu ficatul? Ia o pastilă. Te doare ceva? Ia două pastile. Probleme cu inima? Ia cinci pastile.”

Şi ştiţi că celălalt lucru ce se va petrece odată ce începeţi să luaţi atâtea pastile pentru diverse lucruri care nu funcţionează: toate vor exploda la un punct. Aveţi prea multe energii străine, energii ce nu sunt neapărat compatibile cu unele din sistemele naturale ale corpului. Aşa că pe cât posibil căutaţi alternativele. Vor fi momente, da, în care veţi avea nevoie să luaţi ceva pentru a va stabiliza.

Dar apoi amintiţi-vă despre ce am vorbit în Tehnologia Standard. Corpul vostru ştie cum să se vindece singur dacă îl lăsaţi. Corpul vostru ştie cum să se readucă singur în echilibru, dacă îi permiteţi.

Şi multe din lucrurile prin care trece acum corpul vostru nu sunt neapărat urgenţe medicale. Cauldre îmi cere să pun o notă aici. Consultaţi întotdeauna medicul, dar... şi cu asta gata. (râsete) Un doctor vă va prescrie medicamente. Acel doctor vă va prescrie medicamente. Asta sunt pregătiţi şi hipnotizaţi să facă acum.

Când a fost ultima dată când aţi fost la doctor şi acesta s-a uitat în ochii voştri? A spus doctorul: “Vrei cu adevărat să te vindeci?” A spus doctorul: “Dă-mi voie să petrec o oră sau două cu tine acum.” Cinci, şase minute cel mult, cel mult, şi asta include şi glumele lor proaste şi ştirile din sport. (râsete)
Aşa că, dragi Shaumbra, corpul ştie cum să se vindece singur şi daţi-i voie să se îşi facă treaba. Unele dintre procesele prin care treceţi acum, cu dureri şi suferinţe, cu unele din activităţile organelor în special, sunt ajustări ale corpului vostru la noul său ADN. Uneori, da, este inconfortabil şi dureros. Priviţi în interior. De ce se comportă trupul astfel? Haideţi să respirăm adânc... (pauză) Simţiţi-vă corpul... simţiţi-vă energia.

Mintea

Alt lucru din Ponturile lui Tobias pentru astăzi, şi vom răspunde celorlalte când voi veţi adresa întrebările şi răspunsurile voastre, este mintea. Mintea. Ce faceţi cu mintea acum? Ne-aţi auzit spunându-vă să treceţi dincolo de minte. Vă întrebaţi care este rolul minţii. Ar trebui să vă iubiţi mintea? Ar trebui să o detestaţi? Este bestia, este duşmanul sau este prietenul vostru?
Este parte din voi. Este o parte foarte importantă din voi şi serveşte multor funcţii importante.

Dar acum voi începeţi să treceţi dincolo de minte. Puteţi simţi asta, ştiţi că se petrece. Intuiţia vine, simţind lucruri ca niciodată înainte. Fugiţi înapoi la minte pentru că aşa a fost programat. Dar acum aveţi curaj. Deveniţi tot mai curajoşi permiţându-vă vouă înşivă să vă urmaţi intuiţiile. Acesta este unul din motivele pentru care Jung a fost în mod deosebit interesat să vină aici. El a crezut mult în intuiţie şi cunoaştere. Nu a reuşit niciodată să înţeleagă pe deplin cum lucrează, dar ştia că aşa este.

Deci câteva lucruri despre minte. Iubiţi-o, fireşte. Înţelegeţi că este aici pentru un scop important, dar pricepeţi că este mult mai mult. Acum, nu că mulţi Shaumbra ar face asta, dar vă văd că vă întoarceţi înapoi din când în când. Lucruri precum… ştiu că unii dintre voi se vor supăra pe mine, dar de fapt mintea voastră se supără pe mine. Lucruri precum afirmaţiile, declaraţiile pozitive, gândirea exclusiv pozitivă. Lucruri precum controlul minţii şi concentrarea mentală nu sunt potrivite pentru voi - poate pentru alţi oameni care încă mai învaţă cum să-şi gestioneze energia –, dar voi sunteţi dincolo de asta.

Afirmaţiile sunt, ei bine, vă minţiţi pe voi înşivă. Încercaţi să forţaţi ceva şi negaţi o parte din voi. Toate aceste declaratii pozitive, ‘gândeşte pozitiv.’ Grozav, dar gândiţi şi negativ. Adevărat, adevărat. Permiteti-va sa simtiti si sa ganditi si sa va observati gandurile – cum gândiţi, tiparele în care gândiţi. Nu încercaţi să reglementaţi procesul gândirii. Dacă permiteţi Noii Energii să vină, noua voastră conştiinţă, iar apoi vă întoarceţi şi încercaţi să faceţi controlul minţii, al gândurilor, afirmaţii pozitive, şi toate celelalte, va deforma energiile. Va face să vă fie foarte inconfortabil, dacă nu cumva veţi înnebuni puţin.
Aşa că eliberaţi aceste lucruri.

Nimic nu se compară cu un gând negativ sau unul cu adevărat pozitiv! Nu vă fie teamă de gândurile negative. Dacă mintea ar fi atât de puternică sau de eficientă pe cât se crede singură şi ar putea crea realitatea, realitatea voastră ar fi cu totul diferită, nu-i aşa? Dar nu este. Din fericire, la un nivel, mintea nu creează realitatea. Voi aţi programat aşa, cred. A fost supra-programată, dar atunci, demult, se ştia că dacă mintea ar putea crea realitatea ar fi un iad sau un loc periculos pentru a trăi. Aşa că realitatea este creată la un nivel foarte diferit, la nivelul sufletului, pasiunii şi dorinţei adevărate, dar nu din minte. Aşa că să încercaţi să vă întoarceţi acum şi să recurgeţi la controlul minţii sau să încercaţi să creaţi realitatea din minte şi să vă filtraţi gândurile va fi contraproductiv şi vă va înnebuni.

Aşa că, dragi Shaumbra, ştim că a durat mult. Acestea au fost Ponturile Oportune ale Tobias pentru astăzi. Haideţi să respirăm adânc. Va fi mai mult pe măsură ce vom continua să ne extindem în această Nouă Energie. Ce plăcere a fost astăzi să îl aducem pe oaspetele nostru Carl Jung şi să fim aici cu toţi Shaumbra – un fel de “The Jung and the Restless” (multe râsete, căci Tobias se referă la filmul serial “The Young and the Restless” - “Tânăr şi neliniştit”).Şi aşa este.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. În cazul preluării pe alte site-uri sau bloguri, vă rugăm să preluaţi şi aceste elemente. Namaste!
;