Paluu-sarja, shoud 3
HYVÄSTIT VALLALLE
 
Adamus Saint Germaina (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)
4.10.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
(Suom. huom. englannin kielen sana (power), jota tässä tekstissä on käytetty paljon, merkitsee mm. valtaa, voimaa, mahtia, sähkövoimaa/virtaa.)
 
Minä olen mitä minä olen Adamus Saint Germain (yleisö taputtaa). Kovat ajat vaativat kovia enkeleitä (naurua) ja siksi olen täällä tänään.
 
Otin aikaa erittäin tiukassa aikataulussani ja tulin juuri Pariisista hyvin vaikeista kokouksista, shaumbra, kokouksista jotka jatkuvat seuraavien päivien, viikkojen ja kuukausien ajan. Ne ovat kokouksia, joissa olin kirjaimellisesti mukana varhain teidän aikaanne, mikä oli Pariisissa päivä ja nyt siellä on yö. Olen ottanut muutaman hetken aikataulustani ollakseni täällä kansanne puhumassa siitä, mitä maailmassa tapahtuu, puhumassa vallan romahtamisesta.
 
Vedetäänpä syvään henkeä yhdessä, ennen kuin kuljemme tähän keskusteluun. Pyydän teitä pitämään tuolistanne kiinni, meille tulee tässä kuoppainen matka.
 
Mutta rakas shaumbra, tiesitte tämän olevan tulossa ja siksi olette näissä tuoleissa juuri nyt - olette sitten täällä tässä hyvin vanhakantaisessa kulttuurikeskuksessa, Pariisissa tai missä tahansa maailmassa - tiesitte, tiesitte olevanne täällä näillä tuoleilla tänä aikana.
 
Ajankohtaisia tapahtumia
 
Minulla on ollut sarja hyvin tärkeitä, hienovaraisia ja historiallisia kokouksia tänään Pariisissa. Ne ovat koskeneet tulevaisuutta, Euroopan, Aasian, Afrikan ja Amerikkojen kohtaloa. Samanlaisia kokouksia on pidetty ympäri maailmaa viime viikkojen aikana. Jos olisitte minä - mutta te ette ole - tietäisitte, millaista on mennä näihin uskomattomiin valtapaikkoihin ympäri maailmaa - Washington, Lontoo, New York, Pariisi, Bangkok. Näette nyt vallan loppumisen sellaisena, kuin se on tunnettu maan päällä - ja luojan kiitos, että näin on.
 
Tämä vallan loppuminen pelästyttää paskat ulos niistä, jotka ovat ruokkineet sitä monien, monien aikakausien ajan. He näkevät imperiumiensa romahtavan. He näkevät omaisuutensa katoavan. He näkevät kaiken sen romahtavan edessään, mitä he luulivat olevansa, ja maailma muuttuu.
 
Muutama viikko on ollut uskomatonta maapallon historiassa - historiassa mitä ei unohdeta pitkään, pitkään aikaan. Ja se mitä tietoiset ihmiset ovat tehneet ympäri maailmaa kymmenen viime vuoden aikana, tulee nyt esiin. Se mikä on vanhentunut vuoden takaisesta kvanttihyppypäivästä alkaen, vaikuttaa nyt vallankäyttöpöydissä ympäri maailmaa.
 
Selitän tilannetta vähän lisää tässä shoudissa, mutta vedetäänpä taas kerran syvään henkeä (tauko).
 
Olemme lähtemässä alueelle, minkä kaltaista en ole nähnyt missään elämässäni ettekä tekään ole nähneet. Ihmiskunnassa tapahtuu suurinta muutosta, kun istutte täällä nyt. Puhumme tietoisuusmuutoksesta, mikä ei muistuta mitään toista.
 
Olette käyneet läpi muutoksia aiemmin toisissa elämissä, mutta ne ovat paljastuneet monien, monien elämien aikana - satojen tai tuhansien vuosien aikana. Koskaan muutos ei ole tapahtunut näin erityisellä tavalla ja näin lyhyessä ajassa.
 
Tobias kysyi, voisinko kertoa ajatuksiani ja tunteitani teille tänään, antaa teille näkemyksiä siitä, mitä maailmassa todella tapahtuu. Tobias valmistautuu huomiseen keskusteluun musiikista. Hän valmistautuu tulevaan seksuaalivirustilaisuuteensa Brasiliassa - työhön mikä on hyvin tärkeää tässä valtavassa muutoksessa.
 
Ja tietenkin Tobias työskentelee fyysiseen muotoon palaamisensa kanssa, jotta hän voi liittyä seuraanne verenä ja lihana, jotta hän voi olla auttamassa uusien tulijoiden - kristallien - tervetulleeksi toivottamisessa.
 
Voi, näette tässä maapallon valtamuutoksessa monien, jotka ovat eläneet vallan vuoksi, jotka ovat eläneet elämä toisensa jälkeen valtarakennelmissaan ja istuneet temppuineen valtaistuimellaan, lähtevän maapallolta eivätkä he palaa kovinkaan pian.
 
Tämä tekee tilaa niille, jotka eivät ole olleet aiemmin maan päällä - tälle uudelle kristallien, uuden energian lasten rodulle, joita tulee sisään juuri niillä energiasäteillä, juuri niistä tietoisuusportaaleista, joita olette auttaneet luomaan. Jos ajattelette, että ikänne ylittää jo synnyttämisen - niin se ylittääkin (paljon naurua). Näin vähän paniikkia joissakin teistä! (Lisää naurua) "Hyvä Jumala, ei enää yhtään sellaista minun elämääni! Kaksi kyllä riittää."
 
Mutta toisella hyvin todellisella tavalla olette synnyttäneet. Olette olleet raskaana viisi, kymmenen vuotta luoden aukkoja, jotka päästävät kristalleja sisään. Eivätkä he ole niitä viisaita sieluja. He ovat uusia sieluja. He eivät ole niitä, joilla on ratkaisu ja vastaus moniin ongelmiin ja haasteisiin, joita ihmiskunnalla on tällä hetkellä, koska ne sielut ovat jo maan päällä ja ne istuvat näillä tuoleilla tänään - ne sielut olette te.
 
Viestintuojat
 
Erään ystäväni - teidän kaikkien ystävän - sanoin, te olette niitä, joita olette odottaneet. Te olette viestintuojia. Te olette niitä, jotka ovat tulleet ajan ja avaruuden poikki. Siitä huolimatta että olette jääneet kiinni tähän hyvin lineaariseen ja rajoitettuun ulottuvuuteen, olette niitä, jotka tulivat tänne viestin kanssa kauan, kauan sitten, naamioituneena fyysiseen kehoon hyvin monien elämien ajaksi, jääden kiinni mieleen hyvin pitkäksi aikaa.
 
Aa, mieli. Ylitämme mielen ja se pelottaa monia, koska he eivät tunne mitään sen lisäksi. Mieli on ollut valtakeskus ja ylitämme sen.
 
Te olette viestintuojia - eivät ne lentävissä lautasissa olevat, eivät jotkut johtajat, joiden luullette saavan ylennyksen ja tulevan pelastamaan tämän maaplaneetan. Te olette viestintuojia. Haluan teidän hengittävän tämän sisään.
 
Haluan teidän muistavan, keitä olette, miksi olette olleet Atlantiksen temppeleissä, miksi olette olleet vanhassa Egyptissä, miksi tulitte takaisin Jeshuan aikana, miksi olette ilmestyneet kerta toisensa jälkeen tämän planeetan dramaattisimpina, katkerimpina ja tärkeimpinä historian hetkinä - ei ollenkaan sattumalta. Historian joka menee tämän planeetan tuolle puolen, historian millä on nyt vaikutusta yli tuhansiin uusiin maapalloihin, jotka odottavat aloittamistaan ja jotka ovat muodostelmia toisissa ulottuvuuksissa, mutta ne ovat kuin tämän fyysisen, alkuperäisen maapallon peilejä - ja ne odottavat.
 
Taivaissa henkiset perheenne odottavat tällä hetkellä, vetävät syvään henkeä ja lähettävät teille syvintä rakkauttaan, sillä olette heidänkin viestintuojiaan. Ette välttämättä tulleet tänne maan päälle johonkin korkeaprofiiliseen poliittiseen asemaan tai jonkin miljardiyrityksen pohataksi tai rokkitähdeksi lavalle, koska opitte aiemmissa elämissä, että ne ovat vaikeita rooleja todellisen viestintuojan esitettäväksi. On liian helppoa jäädä kiinni valtaan ja ylikuormittua teihin kohdistetuista energioista.
 
Viestintuojina jotka ovat tulleet ajan ja avaruuden halki, olette niitä, jotka ovat täällä hiljaisella tasolla, arkisella tasolla, mutta hyvin laajentuneilla tasoilla tuomassa viestiä muulle ihmiskunnalle, tuomassa vision tulevaisuudesta, tuomassa toivoa uudesta tavasta - tätä varten olette täällä.
 
Epäilette sitä hyvin usein. Ihmettelette, onko tämä totta, miten voitte olla niin voimattomia? Miksi ihmeessä ette voi tehdä kaikkia niitä mahtavia asioita, jotka tekisivät vaikutuksen ystäviin, sukulaisiin ja muihin ihmisiin? Miten ihmeessä teillä ei ole selkeää selvänäköisyyttä? Miten ihmeessä ette pysty ennustamaan tulevaisuutta? Miten ihmeessä ette pysty liikuttamaan esineitä koskematta niihin - niin kuin minä teen?
 
Olette siirtäneet tämän sivuun - ainakin tällä erää. Se olisi ollut häiriötekijä. Se olisi saanut teidät keskittymään johonkin sellaiseen, mikä olisi ollut lopulta teille myrkkyä.
 
Mutta rakkaat ystävät, te - katson niitä, jotka istuvat täällä, niitä jotka tulevat avaruuden halki internetin välityksellä ja niitä jotka kuuntelevat ja katsovat tätä myöhemmin - jos kuulette sanani tai luette näitä sanoja, jos tämän shaumbrana tunnetun ryhmän energia koskettaa teitä, niin olette viestintuojia ja tulette tänne nyt.
 
Tobias siis valmistautuu lisätyöhön, tulemaan takaisin maan päälle ja työskentelemään rinta rinnan kanssanne.
 
Kuthumi joka ei kovin usein ilmesty shaumbran eteen tällä tavalla, tekee kiireisenä työtä kanssanne ja tiedätte sen. Tunnette hänen energiansa. Tunnette Kuthumin jatkuvasti yrittävän saada teidät ymmärtämään, että kyse on olemisesta läsnä tässä hetkessä kehossanne ja mielen tuolle puolen laajentumisesta.
 
Mutta tänään… tänään on minun päiväni. Tämän on Adamuksen päivä ja tässä sitä ollaan. Olette maapallon suurimman muutoksen huippukohdassa.
 
Se tapahtuu nyt
 
Jotkut teistä voivat kyseenalaistaa tämän, koska entisissä elämissä muutosta tapahtui sotien - enimmäkseen - tai nälänhädän aikana. Nämä olivat kaksi tapaa, mitkä saivat muutoksen käyntiin. Mutta ette nyt näe sellaisia sotia kuin menneisyydessä. Näette täysin erilaisen tietoisuuden muuttumistavan.
 
Niiltä teistä jää hauskuus kokematta, jotka odotatte vuotta 2012. Teiltä menee juhlat sivu suun, koska muutos tapahtuu nyt. Se alkoi - todella syvät muutokset alkoivat - vuosi sitten. Voi, ne ovat rakentuneet pitkään, mutta todellinen tietoisuusmuutos vanhan energian värähtelystä uuteen energiaan alkoi vuosi sitten, ja katsokaa, mitä kaikkea sen jälkeen on vanhentunut. Jos odotatte vuotta 2012 jonkin suuren muutoksen tapahtumiseksi, teiltä menee koko juttu sivu suun.
 
Erityisesti seuraavien neljän vuoden aikana näette hyvin vaikeita muutoksia, haastavia asioita. Näette vanhan tietoisuuden hajoavan, purkautuvan maan päällä. Ja kyllä, jotkut ovat paniikissa. Jotkut ovat peloissaan ja monet, monet sortuvat varastamiseen - on kyse sitten rahasta, toisten ihmisten energiasta ja tietoisuudesta tai omaisuudesta. Näette tapahtuvan paljon tätä.
 
Seuraavien neljän vuoden aikana teidän on oltava tasapainossa, tuotava esiin itsessänne kaikki, mitä olette oppineet, kaikki viisaus mitä olette saavuttaneet ja kaikki minkä jo tiedätte sisällänne. Seuraavien neljän vuoden aikana on aika lopettaa piilossa oleminen ja lakata teeskentelemästä, että olette uhri, että odotatte jotakuta muuta. Lakata teeskentelemästä, että teidän on opittava lisää, että teidän on käytävä läpi kaikenlaisia rituaaleja ja seremonioita tullaksenne uuden energian ihmiseksi. Olette sitä juuri tässä ja nyt, tänä päivänä. Teiltä ei puutu enää mitään, paitsi todellinen luottamus itseenne.
 
Näette kaikkialla maailmassa, kaikkialla ympärillänne nyt merkittävää luottamuksen menettämistä - luottamuksen menettämistä vanhoihin järjestelmiin, vanhoihin järjestöihin, hallitukseen ja ne romahtavat. Rakas shaumbra, sinulla on yksi tärkeimmistä työkaluista ja se on luottamus itseesi. Ja perimmiltään muulla maailmalla on kyse samasta jutusta. Kyse on oppimisesta luottamaan itseensä vastauksien saamisessa. Tällä hetkellä, tänä muuttuvimpana, tänä romahtavimpana aikana on aika muistaa, on aika tuoda esiin luottamus itseenne.
 
Kykenette kulkemaan kaiken tämän läpi lähes naarmuttaa, jos muistatte luottaa siihen, kuka olette. Enkä puhu nyt luottamisesta johonkin tuntemattomaan jumalaan. En puhu luottamisesta johonkin guruun. En puhu luottamisesta siihen, kuka luulette olevanne viiden tai kymmenen vuoden päästä. Puhun luottamisesta itseenne juuri nyt. Teillä on kaikki työkalut. Teillä on kaikki resurssit. Teillä on kaikki, mitä tarvitsette tällä hetkellä, koska viestintuojana, sieluna joka voi kulkea ajan ja avaruuden halki, laitatte ne itseänne varten. Luottakaa, että tiedätte riittävästi laittaaksenne tuon työkalun polullenne käytettäväksi nyt-hetkessä. Luottakaa, että olette jo laittaneet sen sinne ja se on siellä.
 
Vetäkää syvään henkeä. Älkää odottako vuotta 2012, koska silloin tämä tietoisuusmuutos on kulkenut vaikeimman jaksonsa läpi. Vuoteen 2012 mennessä näette alkuja, uuden maapallon ilmentyneitä alkuja täällä.
 
Vallan menettäminen
 
Keskeisin tekijä, puheeni tarkoitus, puheeni otsikko on tänään "hyvästit vallalle" ja juuri sitä tosiaankin näette. Jos haluatte tietää, mitä tapahtuu, sanotte: "Saint Germain, anna meille keskeisin tekijä. Mitä maan päällä tapahtuu tällä hetkellä?" Kyse on vallan menettämisestä.
 
Teillä on tapahtunut sitä itsessänne, joten teidän pitäisi tietää tarkkaan, mistä tässä on kyse. Kymmenen vuotta vallan menettämistä, vaikka olette yrittäneet epätoivoisesti pysyä siinä kiinni.
 
Jos katsotte taaksepäin historiaanne tässä elämässä, hyvin sen suuressa osassa on ollut kyse valtanne menettämisestä. Tämä pitää sisällään kehonne valta/voimakeskukset. Menetitte vanhat valtakeskuksenne, vanhan seksuaalienergian valtakeskuksen. Se oli merkittävin valtakeskus. Joidenkin teidän oli erittäin vaikeaa päästä siitä läpi, koska olitte niin kovin omaksuneet sen, kun olitte rakentaneet elämien ajan seksuaalienergiaanne. Enkä nyt puhu haureuden harjoittamisesta jonkun toisen kanssa, vaan puhun siitä, minne toitte vallan/voiman ja mistä säteilitte sitä.
 
Olette viettäneet tämän elämän opetellen, millaista on päästää irti seksuaalivoimasta sisällänne. Jotkut teistä ovat käyttäneet sitä valtavaan manipulointiin. Jotkut teistä ovat käyttäneet sitä rakentaakseen valtavat muurit ympärillenne. Jotkut teistä ovat käyttäneet sitä vain puhtaaseen energian ruokkimiseen. Sen sijaan että luotitte siihen, mitä sisällä todella on, työskentelitte tästä seksuaalivoimakeskuksesta ruokkiaksenne itseänne toisilla.
 
Niinpä sen oli lähdettävä. Minä en ottanut sitä teiltä. Kukaan muu ei ottanut sitä teiltä, vaan asetitte elämäänne olosuhteet - joskin hyvin, hyvin vaikeat ja haastavat - murtautuaksenne ulos tuosta valtakeskuksesta.
 
Muutamalla teistä oli rahan valtakeskuksia. Opettelitte niitä elämä toisensa jälkeen ja teidän oli opeteltava, että valta on harhaa. Teidän oli opeteltava päästämään irti tuosta vallasta ja se oli vaikeaa. Melkein vuodatin muutamia kyyneliä joidenkin teidän vuoksenne, kun menetitte kaiken aineellisen. Luulitte olevanne se. Se oli vahvuutenne. Se oli aseenne ja teidän oli menetettävä se. Sitten kun yrititte saada sitä taas, teidän oli menetettävä se toisen kerran. Luojalle kiitos siitä.
 
Yksi valtakeskus minkä kanssa monet teistä kamppailevat vielä tänäkin päivänä, on mielenne, mutta pääsette siitä läpi. Menetitte seksuaalivallan, taloudellisen vallan, joten laitoitte kaiken sinne. "Ainakin minulla on järkeni, mieleni. Ainakin voin olla edelleen rationaalinen." Ja sekin on lähdössä. (Vähän naurua)
 
Mieli on ollut nimittäin erittäin vaikea, erittäin jääräpäinen valtakeskus. Olette laittaneet sinne kaiken valtanne/voimanne, oman arvonne, kaiken mitä ajattelette voivanne luoda. Ja olemme nähneet, että sekin on lähdössä pois, koska valta on harhakuva.
 
Valta on vanhaa värähtelyenergiaa. Valta - kaikki mikä liittyy valtaan - muodostuu siitä, että on pakko olla vastakkaisia energioita. Olemme käyneet tätä läpi aiemmin - negatiivinen/positiivinen, maskuliininen/feminiininen, valo/pimeys, kaikkea tätä. Olette keskittäneet valtakeskuksen mieleen ja se on ehkä viimeinen todellinen valtakeskus, mitä teillä on, ja se on lähdössä. Sitten kun tämä viimeinen vallan harhajäänne on poissa, ymmärrätte, että mieli oli rajoite. Saatavillanne on niin paljon enemmän.
 
Jotkut teistä ovat käyttäneet uskontoa ja henkisyyttä valtakeskuksenanne ja mieleen yhdistettynä kyse on erittäin vaarallisesta sekoituksesta. Olette käyttäneet uskonnollista retoriikkaa ja henkistä p:tä (vähän naurua). Cauldre ei antanut minun sanoa paska, joten sanoin p! (Paljon naurua) Jotkut teistä ovat menneisyydessä yhdistäneet sen seksuaalivaltakeskuksenne ja katsokaa, mitä tapahtuu. Näette sitä tällä hetkellä kirkoissa. Olette oppineet päästämään irti noista opeista, tuosta filosofiasta, tuosta fasadista. Se on valtakeskus ja se lähtee.
 
Sitten olette keksineet toisia pikkuvoimakeskuksia kehoonne ja olette antaneet niille paljon arvoa - niille mitä kutsutte chakroiksenne. Teillä ei ole chakroja. Olette myös Jumala. Teidän ei tarvitse jakaa voimaa pieniksi, värillisiksi pyöriviksi ympyröiksi kehossanne. Se on harhakuva tai kenties pitäisi sanoa itsepetosta. Ja kaiken keskellä annoitte voimanne/valtanne myös kaikille muille. Olette oppineet kymmenessä tuskallisessa vuodessa, millaista on päästää irti.
 
Tämä oli teille vallan menettämistä, jotta voisitte olla sitä, kuka todella olette. Voisitte siirtyä uuteen energiaan, mikä ei tarvitse voimaa, ei halua voimaa eikä salli voimaa. Miksi tarvitsisitte voimaa energiassa, mikä on todella joka suuntaan laajentuvaa? Sen ei tarvitse olla oma vastakohtansa tunteakseen itsensä. Sen ei tarvitse kerätä mitään, koska kaikki on jo olemassa. Miksi tarvitsisitte valtaa/voimaa?
 
Aina Lemurian viimevaiheista ja Atlantikselta saakka tämä vallan/voiman käsite on rakentunut ja rakentunut ja rakentunut. Se on tuotu tähän moderniin - te kutsutte sitä moderniksi - aikakauteen ja se on paisunut. Se on päässyt hallinnasta. Nyt kun maailmassa ollaan siirtymässä uuteen energiaan ja uuteen tietoisuuteen, voimaa/valtaa ei enää sallita.
 
Tällä hetkellä valta on myrkkyä. Näette sen uudestaan ja uudestaan, kun luette otsikoita ja näette, mitä maailmassa tapahtuu. Se sama valta mistä ihmiset ovat pitäneet kiinni menneisyydessä, aina suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista instituutioista lähtien, on heidän myrkkyään. Mitä enemmän he pitävät siitä kiinni, sitä myrkyllisemmäksi se tulee. Mitä enemmän he yrittävät uskoa siihen, sitä häijympää siitä tulee. Mitä enemmän he yrittävät käyttää sitä toisia vastaan, sitä enemmän se kuristaa heitä. Se tukehduttaa heitä. Se vie heiltä hengen.
 
Valta on oma tietoisuutensa. Valta on saavuttanut omassa kierrossaan pisteen, missä se ei voi valta. Se ei voi olla vastakkaiset maskuliinisuus ja feminiinisyys tai valo ja pimeys. Se on kasvanut yli itsensä. Se etsii vapautta vanhasta tietoisuudestaan, missä se on ollut, ja nyt se kääntyy itseään vastaan. Valta on myrkyllistä ja se tappaa itsensä ja jokaisen, kuka pitää siitä kiinni.
 
Voimakkaita sanoja, mutta totta. Tulette näkemään sen. Näette sitä ensi viikolla ja seuraavalla. Ja kun ihmettelette, mitä maailmassa tapahtuu, onko se romahtamassa, niin vastaus on "ehdottomasti". Valta tuhoaa itsensä ja kaikki ne, jotka ovat hyväksikäyttäneet ja väärinkäyttäneet sitä sekä ymmärtäneet sen väärin.
 
Mitä on edessä
 
Käydäänpä läpi muutamia asialuokkia. Tarkastellaanpa mahdollisia tulevia otsikoita. (Linda sanoo: "Onko tämä lokakuun yllätys?" Adamus Saint Germain naureskelee.) (Suom. huom. "lokakuun yllätys" liittyy USA:n poliittiseen slangiin, mikä tarkoittaa marraskuun presidentin vaaleihin vaikuttavia tekijöitä.) Ensinnäkin, olette nähneet sitä taloussektorilla ja olette nähneet vasta alkua. Näette erityisesti seuraavien muutaman kuukauden aikana niiden, jotka ovat pitäneet kiinni vallasta - ei vain tässä elämässä, vaan monissa elämissä, jotka ovat pitäneet siitä kiinni uudestaan ja uudestaan - inkarnoituneen takaisin valtaan. He ovat nimittäneet itsensä jonkinlaiseen diktatoriseen valtaan - ja heitä on paljon maan päällä tällä hetkellä.
 
Näette niiden jotka ovat pitäneet kiinni taloudellisesta vallastaan, yrittävän epätoivoisesti saada sitä, yrittävän saada sitä takaisin, yrittävän manipuloida sitä. Seiskää matalan aidan takana, vetäkää syvään henkeä, olkaa myötätuntoisia, koska auta armias heitä. Auta armias heidän perheitään, heidän palvelijoitaan, kaikkia jotka ovat osana heidän valtapeliään. Seiskää matalan aidan takana myötätuntoisena, hyvät ystävät. Älkää säälikö heitä vähääkään. Voitaisiin sanoa, että tavallaan, kieroutuneella tavalla, he tekevät tämän myös ihmisten puolesta. He tiesivät tämän olevan tulossa.
 
1500-luvulla, 1700-luvulla ja 1900-luvun lopulla meillä oli hyvin moniulotteisia, hyvin henkis-mystisiä keskusteluja näiden ryhmien kanssa, jotka ovat pitäneet valtaa. Näytimme heille, mitä olisi tulossa. He eivät uskoneet sitä. Se sai heidät pitämään epätoivoisemmin kiinni vallasta ja nyt se tapahtuu.
 
On siis taso, jolla he tiesivät tämän olevan tulossa. Älkää säälikö heitä. Älkää myöskään säälikö siksi, koska jotkut heistä tulevat teidän luoksenne selvittämään, mitä helvettiä heidän elämässään on juuri tapahtunut. Heillä on painajaismaista, kun he tulevat luoksenne. He ovat haavoittuneessa maailmassa. (Naurua, kun ambulanssi menee sireenit päällä ohi.)
 
Rakas shaumbra, valta on siis tällä hetkellä myrkkyä. Se on myrkkyä niille, jotka ovat valtiollisessa asemassa, jotka ovat pitäneet omaa pikku peliään, joilla on ollut oma pikku imperiuminsa ja jotka ovat ajatelleet enemmän itseään ja sitä pikkuryhmää, mikä tukee heitä. En välttämättä puhu nyt vain valituista virkamiehistä, puhun byrokraateista. Byrokraatit löytävät täysin uuden joukon olentoja, jotka tulvat todella palvelemaan, eivät ottamaan. Ne jotka ovat pitäneet kiinni pikkuvaltaistuimistaan, löytävät myös itsensä haavoittuneesta maailmasta.
 
Me emme laita mitään asioita tapahtumaan. Te ette laita mitään asioita tapahtumaan, vaan se valta mitä he ovat tottuneet juomaan, on muuttunut nyt myrkylliseksi. Itse valta johon he luottavat, jota he juovat joka päivä, on nyt myrkkyä.
 
Näette tätä tapahtuvan kirkoissa. Luojan kiitos siitä (naurua), sillä ne ovat pitäneet valtion, rahan, seksuaalienergian, henkitietoisuuden valtaa, ja kun ne juovat valtaansa, niiden sisuskalut räjähtävät. Se tuhoaa sisältä sen, mitä ne ovat väärinkäyttäneet hyvin pitkään. Tulee tarinoita niistä, jotka ovat pitäneet ihmisten uskonnollista valtaa, luottamusta ja uskoa, ja millaisia he todellisuudessa ovatkaan - he ovat todellisuudessa demoneja.
 
Olen pahoillani. Tobias ei… hän tuo asiat teille lempeämmin, minä vain heitän ne pöydälle. Minulla on ollut hyvin, hyvin pitkiä neuvotteluviikkoja. Ilmestyin esiin kissana - yksi uusista suosikeistani. Ihmiset ovat nimittäin hyvin hassuja. He luulevat kissaa hyvin harmittomaksi. (Naurua)
 
Tänään Pariisin kokouksessamme ilmestyin esiin itsenäni ja järkytin paskat pihalle joistakin näistä valtaihmisistä, näistä pankkiireista, byrokraateista, politiikoista, jotka tunnistivat minut Saint Germaniksi toisista elämistä. He eivät voineet oikein käsittää sitä. "Mistä tunnen sinut?" ja saatoin vain hymyillä. Sanoin: "Tunnet minut helvetistä" (naurua ja yleisön taputuksia) "ja juuri sinne olet palaamassa takaisin." (Lisää naurua)
 
Rakas, rakas shaumbra, näette tällä hetkellä maan päällä sanottavan hyvästejä vallalle, vallan menettämistä - vallan myrkkynä. Se pyyhkäisee jokaisen valtainstituution läpi. Näette sitä myös sellaisissa paikoissa kuin yliopistot ja koulut, poliisilaitos, armeija, koska juuri se mikä on ylläpitänyt niitä, on se sama asia, mikä romahduttaa ne.
 
Näette tässä muutoksessa - no, näette kaaosta. En kaunistele tätä. Näette sitä kaikkialla maailmassa. Jotkut teistä kokevat sen niin lähellä kuin perheessänne ja ystävissänne. He menettävät asioita. He ovat tuskissaan ja kärsivät - ainakin harhaa siitä. He ihmettelevät, missä Jumala on, ja se on kaikkein vaikein kysymys. Näette heidän polvillaan rukoilevan ja rukoilevan ja rukoilevan, mikä saa heidät raivon valtaan, koska he ottavat valtaa väärältä jumalalta joka kerta rukoillessaan sitä. He eivät ole rukoilleet Jumalaa - he ovat rukoilleet valtaa. Ja kun he rukoilevat nyt, he juovat vanhan energian myrkkyä ja sen on muutettava heidät.
 
Vedetäänpä syvään henkeä. Vetäkää syvään henkeä.
 
Kun seisotte matalan aidan takana ja katselette valtamyrkyn etenemistä maan päällä, kun näette Euroopan johtajan salamurhan hyvin lähitulevaisuudessa, kun näette merkittäviä maan muutoksia - maanjäristyksiä joita on ennustettu pitkään - kun tätä kaikkea tapahtuu silmienne edessä, shaumbra, ymmärtäkää, että kyse on vallan menettämisestä.
 
Tämä ei johdu siitä, että ihmiset ovat olleet pahoja. Ihmiset ovat hyviä. Ihmisillä on sydän. Ihmiset ovat täynnä rakkautta ja toivoa, mutta muutamat ovat yrittäneet ottaa sen pois eikä se toimi enää. Muutamat yrittävät estää siirtymisen uuteen tietoisuuteen, missä valtaa ei tarvita tai haluta. He yrittävät pitää kiinni ja se on heidän tuhonsa.
 
Näette mellakoita kaduilla, kaupunkien palamista. Näette ihmisten saavan sairauksia, jotka leviävät aivan liian nopeasti modernin tieteen pysymiseksi perässä. Näette monia pimeitä päiviä eikä kyse ole maailmanlopusta.
 
Aika olla se, kuka olette
 
Pyydän jokaista teitä muistamaan itseensä luottamisen, ymmärtämään, että te ette tarvitse valtaa, ette tarvitse tuota vanhaa energiaa. Pyydän jokaista teitä nousemaan ylös ja olemaan se viestintuoja, joka olette. Olette kestäneet oman valmistautumisenne monia kovia vuosia juuri sitä aikaa varten, mitä nyt elämämme. Olette niitä, joiden luokse he tulevat kuunneltavaksi. Kuuntavaksi. He tarvitsevat jonkun, joka kuuntelee - ei syydä retoriikkaa, ei tee tietynlaisia rituaaleja tai kristalliparantamista tai mitään vastaavaa. He tarvitsevat kuuntelijaa.
 
He tarvitsevat jonkun auttamaan heitä hengittämään, koska - kuten Tobias sanoi aiemmin - he ovat shokissa. He ajattelevat elävänsä apokalyptista aikaa. Siltä monista tuntuu. Mutta taas kerran, pankaa merkille sanani tässä: en ennusta maailmanloppua, ennustan suuria muutoksia ja ennustan vallan hajoamista.
 
Teillä on kokemuksia, jotka ovat vähän pelottavia, kun kirjaimellinen voimanne/virtanne, sähkönne, menee pois päältä - ei vain yhdessä pienessä kaupungissa, vaan koko maassa tai monissa maissa. Ihmettelette, mitä tapahtuu, koska maailmamme on perustettu kirjaimelliseen voimaverkkoon sellaisilla asioilla kuin ydinvoima, hiili ja muut voimavarat. Maapallolla on siis käyttövoimaa, joten näette joidenkin voimaverkkojenne romahtavan. Voi, ne palautuvat jonkin ajan kuluttua, mutta ne menevät päältä hyvin epätavallisella ja mysteerisellä tavalla maailman eri osissa.
 
Haluan jokaisen teidän pysähtyvän siihen paikkaan, ja jos syytätte siitä maan ulkopuolisia (naurua), meidän täytyy keskustella pitkään. Lähetän teidät takaisin henkiseen lastentarhaan. (Linda sanoo: "Henkiseen lastentarhaan?!" Yleisö nauraa)
 
Shaumbra, näette asioita, joita ette ole koskaan ennen nähneet, eikä sen tarvitse vaikuttaa teihin. Sen ei tarvitse saada teitä pois tasapainosta. Itse asiassa se ei oikeastaan voi tehdä sitä, koska olette päästäneet irti vallasta. Olette palanneet itsenne, Lähteeseen, sisäiseen Jumalaan. Olette ns. irrottautuneet verkosta, vanhan energian ihmistietoisuusverkosta. Muistakaa, että meidän oli pakko repiä jotkut teistä irti verkosta noin kolme vuotta sitten! Päästäkää irti tuosta ihmistietoisuusverkosta, myös henkisen tietoisuuden verkosta, koska olette oma verkkonne. Kun siis näette näitä asioita ympärillänne, ne eivät vaikuta teihin, koska ette pidä samalla tavalla kuin toiset kiinni vallasta/voimasta maailmassa tällä hetkellä.
 
Tapahtumista puheen ollen, näette sellaisia, mitä monet kutsuisivat vierailuiksi - valoja taivaalla, erittäin epätavallisia malleja, jollaisia ei ole ennen nähty. Nämä eivät ole maan ulkopuolisia. Nämä ovat ihmiskunnan uusi tietoisuus, mikä tulee sisään. Nämä nähdään valoina taivaalla - ei vain yöllä, vaan myös päivällä. Nämä havaitaan myös hyvin mielenkiintoisina muutoksina, enimmäkseen valoenergiana, mutta myös toisentyyppisenä energiana. Jotkut tulkitsevat tämän mielensä ja silmiensä kautta muukalaisiksi, mutta kyse on siitä, että uutta energiaa, jumaluuttanne ja ihmiskunnan uutta tietoisuutta tulee sisään. Älkää palatko vanhoihin tapoihin antaa voimanne muukalaisille.
 
Te olette viestintuojia. Te olette niitä, joita olette odottaneet.
 
Tulee tosiaankin ulottuvuuksien, planeettojen ja toisten paikkojen tietoisuuksia, jotka katselevat ja tarkkailevat, mutta ne eivät tule pelastamaan. Ne eivät tule vastauksien kera, koska teillä on ne. Tunnette henkisen perheenne energian. Tunnette uuden maapallon ja niiden monien muiden maapallojen energian, joita alkaa muodostua, ja tulevien kristallien ja uusien sielujen energian, kun ne pääsevät lähemmäs ja lähemmäs maata. Ne pääsevät lähemmäs, koska verho on ohuempi. Ne pääsevät lähemmäs myös draaman ja kaaoksen aikoina, mutta muistakaa, ettei heitä ole lähetetty tänne pelastamaan teitä.
 
Te ette tarvitse pelastajaa. Te olette niitä, joita olette odottaneet.
 
Teidän ei tarvitse huolehtia sellaisista asioista kuin vaatetus, ruoka ja suoja, koska nämä asiat on olemassa teitä varten. Teidän ei tarvitse huolehtia maailman pelastamisesta. Olette kokeilleet sitä aiemmin toisissa elämissä ja se kostautuu. Olette nyt täällä maan päällä itsenäisenä olentona ollaksenne kuuntelija, visionääri, ollaksenne se joka auttaa toisia hengittämään ja näkemään, etteivät hekään tarvitse enää valtaa.
 
Teillä on taipumus alkaa pelätä, jäädä kiinni draamaan, koska sitä tulee olemaan "sankasti". Pyydän teitä muistamaan, kuka olette. Pyydän teitä muistamaan, että on tämä Shaumbra-huoltokeskus, jonka autoitte luomaan ja jonne voitte mennä omaa uudistumistanne varten.
 
Jotkut teistä ovat kysyneet, jotkut teistä ovat kärsimättömänä sanoneet: "Tobias, Saint Germain, sanoitte, että he tulevat ovellenne, he tulevat luoksenne. Missä ne ovat, jotka tulevat minun luokseni?" Kehotamme teitä valmistautumaan heitä varten, koska heitä tulee. Niitä jotka tuntevat, että matto on vedetty heidän jalkojensa alta, jotka tuntevat elävänsä sellaista painajaista, mitä he eivät koskaan halunneet elää. Heitä tulee luoksenne.
 
Uudet mahdollisuudet
 
Ihmiskunnalla tulee olemaan neljä vaikeaa vuotta ja sitten näette uuden aamunkoiton. Näette uuden ajan, jota te ja toiset olette työstäneet toisissa ulottuvuuksissa. Näette sen ilmentyvän maan päälle. Näette monien vanhojen asioiden lähtevän ja jäljelle jääneiden asioiden muuttuvan. Näette monien uusien sielujen tulevan.
 
Haluaisin käyttää tässä hetken shaumbrojen kanssa ympäri maailmaa. Haluan teidän olevan yhdessä tässä tilassa ja luovan vision ja mahdollisuuden. Tämä ei merkitse mielen vision luomista. Todellinen visio syntyy tunteista ja sydämestä. Teidän ei tarvitse yrittää luoda ajatuskuvaa siitä, miltä asiat näyttävät.
 
Haluan teidän tuntevan ihmiskunnan potentiaalin. En halua teidän ajattelevan yksityiskohtaista luetteloa siitä, että jokaisella ihmisellä on oltava lautasellinen muroja, mukavat kengät ja auto. Ne ovat mielen asioita. Todellinen visio syntyy tuntemisesta.
 
Haluan teidän pysähtyvän hetkeksi. Muistelkaa yhtä kokemustanne elämässä, tunnetta joka oli täydellinen ja onnellinen. Se voisi olla päivä rannalla, kävelyä metsän poikki, vain autolla ajamista. Haluan teidän tuntevan sen.
 
Katsokaa, tuo on se tunne. Tuntekaa se. (Tauko)
 
Tuossa tuntemuksessa on yleensä täyteyden, tyytyväisyyden tunne, ei mitään tarvetta tuolla hetkellä. Siksi tunnette täyteyttä ja tyytyväisyyttä. Tuolla erityishetkellä, jonka ehkä nyt muistatte, oli kaikkea. Kaikki oli tasapainossa tuolla hetkellä. Se on rauhallisuuden tunne. Se oli tunne, jolloin ette tarvinneet valtaa/voimaa. Kyse oli vain teistä.
 
No niin, liitytäänpä yhdessä ihmiskunnan visioon, ja ennen kuin teemme sen, haluan tehdä muutamia karkeita kommentteja. Kaikkialla maailmassa on ihmisryhmiä, yksilöitä, jotka yrittävät tehdä ihmiskunnan puolesta näitä visioita - kuten he kutsuvat niitä - mutta oikeastaan ne ovat hyvin kovia ja nopeita haluja. He ottavat oman tahtonsa ja myös omat rajoituksensa ja asettavat sen toisiin ihmisiin. He istuvat rukousryhmissä. He toistavat hokemia meditaatioryhmissä. Me emme tee tätä, koska rakkaat ystävät, se oli valtapeliä. Se oli valtapeliä, koska se siirsi heidän uskomuksensa, halunsa, epävarmuutensa ja toiveensa toisiin.
 
Uuden energian visionääreinä luomme mahdollisuuden. Emme siirrä sitä kehenkään, emme työnnä sitä kenellekään. Teemme niin, että lähetämme ulos tunteen, erään tietoisuuden mahdollisuudeksi, minkä toiset ihmiset voivat ottaa vastaan, jos niin valitsevat. Ne jotka menettävät tällä hetkellä valtansa ja joille jää vähän tai ei mitään, kulkevat ehkä tähän mahdollisuuteen, tähän uuteen voimattomaan/vallattomaan tapaan. Emme yritä luoda maailmaa vanhan energian visiollamme. Yritämme avautua ja laajentua sellaiseen visioon tunteiden kautta, jonka toiset voivat ottaa vastaan, jos niin valitsevat.
 
Jos nyt katsotte sitä mahdollisuutta, mikä on lähitulevaisuudessa, voi näyttää aika ankealta. On menetetty luottamus ja siksi toivo. Siksi mahdollisuudet joita tulee esiin, ne mitä useimmat ihmiset nyt näkevät, vaikuttavat hyvin synkiltä ja hyvin negatiivisilta. Luomme mahdollisuuden - jos he haluavat valita sen - missä valtaa ei tarvita, missä hyväksikäyttö on mennen talven lumia, missä täyteys syntyy jokaisen sisältä.
 
Vedetäänpä siis syvään henkeä… (tauko)
 
… ja ilman mitään väkivaltaa, ilman mitään voimaa, ilman ajatuksia - pyydän hyvin lahjakaita ja taitavia muusikoitamme, Einatia ja Gerhardia, tulemaan soittamaan ja auttamaan tämän kantamisessa musiikin välityksellä, auttamaan tämän mahdollisuuden kantamisessa huomiseen, seuraavaan päivään ja sitä seuraavaan niitä ihmisiä varten, jotka ovat valmiita uuteen tietoisuuteen.
 
Kun musiikki soi, antakaa itsenne laajentua. Antakaa itsenne tuntea. Antakaa itsenne olla seuraavien neljän vuoden viestintuoja.
 
[Musiikki soi]
 
Hengittäkää syvään, shaumbra. Luodaan visio huomista varten - tunne, tietoisuus - johon toiset voivat yhdistyä. He voivat tuoda elämäänsä täyttymystä, jumaluutta, täyteyttä, päästää irti vallasta ja siirtyä todella uuteen tietoisuuteen.
 
Tarkkailkaa, päästäkää irti ja luottakaa
 
Kun siirrymme nyt tähän seuraavaan, hyvin tärkeään aikaan elämässänne, niin muutamia yksinkertaisia asioita, kun seisomme tämän matalan aidan takana. Voitaisiin sanoa, että keskeisin asia on vallan lähteminen. Sanomme hyvästit. Tarkkailkaa ja nähkää kaikki ne asiat, joita nyt näette, jotka muuten olisitte tuominneet negatiivisiksi tai pahoiksi, vain vallan lähtemiseksi. Tarkkailkaa, miten valta on omaa myrkkyään niille, jotka väkisin haluavat luoda sitä, koska valta yrittää kehottaa heitä päästämään irti. On jotain paljon suurempaa.
 
Osaatte nyt pysyä ulkona draamasta ja itsenne syyttelystä omassa elämässänne. Pitkää nyt omassa elämässänne asiat yksinkertaisina. Yksinkertaisina. Tehkää tämä erittäin fyysisesti ympäristössänne. Tehkää se mielessänne. Tehkää se kaikissa asioissa elämässänne. Huomaatte paljon, paljon helpommaksi kulkemisen näiden aikojen läpi, kun pidätte asiat yksinkertaisina. Vähemmän asioita tarttuu teihin. En puhu nyt siitä, että heitätte kaiken omaisuutenne pois. Puhun asioiden pitämisestä yksinkertaisina.
 
Tällä hetkellä tietoisuudestanne menee suuri osa monien yksityiskohtien hallitsemiseen. Haluan teidän tarkastelevan asioita elämässänne. Ovatko ne tarpeellisia? En puhu vain fyysisistä asioista, vaan myös mentaalisista asioista, uskomuksista, kaikista asioista elämässänne. Ovatko ne oikeasti tarpeellisia? Palvelevatko ne teitä?
 
Haluan teidän myös tarkastelevan sitä, miten paljon pidätte edelleen mieltänne valtakeskuksena. Useimmat teistä ovat antaneet sen suurelta osin mennä. Olette sallineet itsenne avautua jumaluudelle ja kuvittelulle, mutta luotatte edelleen mieleen keskeisenä valtakeskuksena. Oletteko valmiita päästämään myös siitä irti? Se voi olla pelottavaa, koska sanotte: "Minulla on vain mieleni." Mutta tuo itsessään on tämän valtakeskuksen temppu. Teillä on ja te olette niin paljon enemmän, jos vain luottaisitte siihen, kuka olette, ja päästäisitte sen sisään.
 
Se mitä olette nähneet muutaman viime viikon aikana, on alkua. Tulee lisää ja sitä tulee monista eri suunnista. En ennusta synkkyyttä ja tuhoa, ennustan massamuutosta. Ennustan niiden, jotka pitävät kiinni vallasta, huomaavan sen olevan hyvin, hyvin epämiellyttävää myrkkyä. Ja ne jotka välttämättä haluavat olla heidän uhrejaan, huomaavat myös, että on aika päästää irti tuosta vanhasta energiasta.
 
Vetäkää syvään henkeä. Elämä on hyvää. Se todella on.
 
Minä olen mitä minä olen Adamus Saint Germain. Näemme teidät pian.
 
- - - - - - - - -
 
Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.
 
Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 100.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.
 
Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.
 
Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.