MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria Întoarcerii

Shoud 3: “Adio puterii”
Adamus transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson la 4 octombrie 2008
www.crimsoncircle.com


Eu sunt cel ce sunt, Adamus Saint-Germain. (aplauze) Sunt timpuri dure ce necesită îngeri duri (râsete) şi de asta mă aflu aici astăzi. Am luat o pauză din programul meu foarte aglomerat şi am venit de la o serie de întâlniri de la Paris. Au fost într-adevăr nişte întâlniri foarte dificile, Shaumbra, întâlniri ce vor continua zile, săptămâni şi luni, întâlniri efective la care am participat mai devreme, în timpul zilei la Paris, unde acum este noapte. Am rupt câteva momente din programul meu pentru a fi aici cu voi, pentru a vorbi despre ce se întâmplă în lume, pentru a vorbi despre căderea puterii.

Hai să respirăm adânc împreună înainte de a intra în discuţia noastră. O să vă cer să vă ţineţi bine de scaune, o să fie o călătorie cu obstacole. Dar, dragi Shaumbra, voi ştiaţi că vine şi de asta sunteţi acum pe aceste scaune, fie că vă aflaţi aici, în această sală unică, fie că sunteţi la Paris sau oriunde altundeva în lume, voi ştiaţi, ştiaţi că acum vă veţi afla pe aceste scaune.

Evenimente curente

Azi am avut o serie de întâlniri foarte importante, delicate şi istorice la Paris, referitoare la viitor, la destinul Europei, Asiei, Africii şi Americilor, similar întâlnirilor care au avut loc pretutindeni în lume în ultimele câteva săptămâni. Dacă aţi fi în locul meu - şi nu sunteţi! - aţi şti ce înseamnă cum este să mergeţi în acele locuri de putere incredibile - Washington, New York, Londra, Paris, Bangkok, în întreaga lume. Ce vedeţi acum este sfârşitul puterii aşa cum a fost ea cunoscută pe Pământ şi slavă domnului că este aşa.
Acest final al puterii îi sperie de moarte de cei ce s-au hrănit din ea veacuri la rând. Ei îşi văd imperiul prăbuşindu-se. Îşi văd averile pierdute. Ei văd că tot ce au crezut că sunt se prăbuşeşte în faţa lor, iar lumea se schimbă.

Au fost câteva săptămâni incredibile în istoria Pământului, o istorie ce nu va fi uitată mult, mult timp. Asta s-a făcut în ultimii 10 ani de către oamenii conştienţi din întreaga lume care îşi intră în rol acum. S-a produs de la Saltul Cuantic, acum un an, iar acum face diferenţa la mesele puterii din întreaga lume. Voi explica ceva mai mult în acest Shoud, dar hai să respirăm iarăşi adânc. (pauză) Pornim spre noi teritorii pe care eu nu le-am văzut în niciuna din vieţile mele şi pe care nici voi nu le-aţi văzut. Cea mai mare schimbare în omenire are loc chiar acum, când voi staţi aici. Vorbim despre o transformare unică a conştiinţei. Aţi trecut prin schimbări înainte, în alte vieţi, dar s-au petrecut timp de multe, multe vieţi, de-a lungul a sute sau mii de ani. Niciodată nu s-a petrecut atât de specific şi într-un timp atât de scurt.

Tobias m-a rugat dacă pot să împărtăşesc azi cu voi unele din gândurile şi simţirile mele, să vă ofer unele lămuriri despre ce se petrece cu adevărat în această lume. Tobias se pregăteşte pentru discuţia despre muzică de mâine (n.tr.: 5 octombrie 2008) Se pregăteşte pentru următorul eveniment din Brazilia, cel despre virusul energiei sexuale, lucrare atât de importantă acum în această uriaşă schimbare ce are loc.

Şi, desigur, Tobias lucrează la întoarcerea sa în formă fizică, astfel încât să se alăture vouă în carne şi oase, pentru a fi aici ca să vă ajute să-i întâmpinaţi pe cei mulţi ce vin acum: cristalele.

Oh, în această schimbare a puterii pe Pământ veţi vedea că mulţi dintre aceia ce au trăit pentru putere, cei care au trăit viaţă după viaţă în centrele lor de putere, stând pe scaunele lor de putere, cu instrumentele lor de putere, părăsesc Pământul şi nu se mai întorc ceva vreme. Aceasta va face loc pentru cei care nu au mai fost pe Pământ înainte, pentru specia nouă a cristalelor, copii Noii Energii, cei care vin direct pe raze de energie, portale de conştiinţă la a căror creare aţi ajutat voi. Dacă vă gândiţi că aveţi o vârstă la care nu mai puteţi avea copii - aşa este! (multe râsete) Am văzut că unii dintre voi au intrat în panică! (şi mai multe râsete) „Doamne Dumnezeule, nu încă unul! Doi îmi ajung!”
Dar pe de altă parte este foarte real că voi aţi dat naştere. Aţi fost în stare de gestaţie timp de cinci, 10 ani, cât aţi creat deschiderile care vor permite cristalelor să vină. Ei nu sunt cei înţelepţi. Sunt cei noi. Ei nu vor veni cu soluţii şi răspunsuri la multele probleme şi provocări cu care se confruntă omenirea acum, pentru că cei ce vor face asta sunt deja pe Pământ şi stau pe aceste scaune astăzi, iar aceia sunteţi voi.

Mesagerii

În dragile cuvinte ale unui prieten al meu şi al vostru al tuturor, voi sunteţi cei pe care i-aţi aşteptat. Voi sunteţi mesagerii. Voi sunteţi cei care au venit peste timp şi spaţiu. În pofida faptului că aţi rămas prinşi în această dimensiune liniară şi restrânsă, voi sunteţi cei care au venit aici cu un mesaj acum mult, mult timp, deghizaţi pentru atât de multe vieţi în corpul fizic, prinşi atât de mult timp în minte.

Ah, mintea! Vom trece dincolo de ea şi asta îi va speria pe mulţi, pentru că ei nu ştiu nimic în afară de ea. Mintea a fost un centru de putere şi vom trece dincolo de asta. Voi sunteţi mesagerii, nu cei din farfuriile zburătoare, nu vreun lider despre care credeţi că va apărea din mulţime ca să salveze planeta. Voi sunteţi mesagerii. Vreau să respiraţi asta.

Vreau să vă amintiţi cine sunteţi, de ce aţi fost în templele din Atlantida, de ce v-aţi întors în Egiptul antic, de ce aţi revenit în vremea lui Yeshua, de ce, fără nicio coincidenţă, aţi apărut mereu în cele mai dramatice, triste şi importante momente din istoria planetei, o istorie care trece dincolo de planetă, o istorie cu impact asupra miilor şi mai mult de noi Pământuri care aşteaptă să înceapă, care se formează în alte tărâmuri, dar sunt ca nişte oglinzi ale acestui Pământ fizic, Pământul originar, iar ele sunt în aşteptare. În cerurile unde există familiile voastre spirituale ele aşteaptă, respirând adânc, trimiţându-vă iubirea lor profundă, pentru că voi sunteţi şi mesagerii lor.

Nu aţi venit neapărat aici, pe Pământ, ca să preluaţi o poziţie politică proeminentă sau să fiţi un oligarh al unei companii de miliarde de dolari ori vreun star rock pe scenă, pentru că aţi învăţat în vieţi trecute că aceste roluri sunt greu de jucat de către mesagerii adevăraţi. Este mult prea uşor ca să vă lăsaţi prinşi de putere, să fiţi copleşiţi de toate acele energii direcţionate spre voi. Ca mesageri ce au venit peste timp şi spaţiu, voi sunteţi cei care se află aici la niveluri liniştite, cotidiene, dar foarte expansionate, pentru a aduce mesajul către restul omenirii, pentru a aduce viziunea viitorului, pentru a aduce speranţa unei noi căi. Pentru asta vă aflaţi aici.

Deseori vă îndoiţi. Vă întrebaţi: dacă este adevărat, cum de nu sunteţi puternici? Cum se face că nu puteţi face toate acele lucruri măreţe care i-ar impresiona pe prieteni, rudele şi alte persoane? Cum se face că nu sunteţi clarvăzători? Cum de nu puteţi prezice viitorul? Cum de nu puteţi mişca obiecte fără să le atingeţi, aşa ca mine? Voi aţi pus asta deoparte, cel puţin deocamdată. Ar fi o distragere. V-ar face să vă concentraţi asupra a ceva ce în cele din urmă ar fi otrava voastră.

Dar, dragi prieteni, voi - mă uit la cei ce se află aici, mă uit la cei ce veniţi peste spaţiu prin Internet şi la cei ce vor asculta şi vor vedea aceasta mai târziu - dacă îmi auziţi cuvintele sau le citiţi, dacă sunteţi atinşi de energia grupului cunoscut ca Shaumbra, sunteţi mesageri şi aţi venit aici acum.

Aşa că Tobias se pregăteşte pentru mai multă muncă, se pregăteşte să se întoarcă pe Pământ, pentru a lucra alături de voi. Kuthumi, cel care nu apare atât de des în faţa Shaumbra, este foarte ocupat să lucreze cu voi, iar voi ştiţi. Îi simţiţi energia. Îl simţiţi continuu pe Kuthumi cum încearcă să vă facă să înţelegeţi că este vorba despre a fi prezenţi în acest moment în corpul vostru şi a vă extinde dincolo de minte. Dar astăzi... astăzi ziua este a mea. Astăzi este ziua lui Adamus şi iată-ne aici. Sunteţi la încununarea celei mai mari schimbări de pe Pământ.

Se petrece acum

Acum, unii dintre voi pot pune asta la îndoială, pentru că în vieţile trecute schimbările s-au petrecut în timpuri de război, în cea mai mare parte, sau de foamete. Acestea erau cele două căi ce puneau schimbarea în mişcare. Dar voi nu veţi vedea tipurile de războaie pe care le-aţi văzut în trecut. Veţi vedea un mod cu totul diferit de a schimba conştiinţa. Pentru aceia dintre voi care aşteaptă anul 2012, o să pierdeţi toată distracţia. Veţi pierde petrecerea, pentru că se produce acum. A început, adevărata schimbare profundă a început acum un an. Oh, s-au adunat de mult timp, dar adevărata schimbare în conştiinţă de la vibraţiile Vechii Energii la expansiunea Noii Energii a început acum un an, şi priviţi ce s-a produs de atunci încoace. Dacă aşteptaţi anul 2012 pentru o mare schimbare veţi rata totul.

Pe parcursul următorilor patru ani în special veţi vedea lucruri dificile, pline de provocări. Veţi vedea vedea conştiinţa de pe Pământ că se deşiră, se sfărâmă. Şi da, unii vor intra în panică. Vor fi cei aflaţi în spaimă, iar mulţi vor recurge la furt, fie că vor fura bani, fie că vor fura energia şi conştiinţa altor oameni, fie că le vor fura proprietăţile. Veţi vedea că multe astfel de lucruri se vor întâmpla. Următorii patru ani vor fi un timp în care voi să fiţi în echilibru, să scoateţi la suprafaţă din voi înşivă tot ce aţi învăţat, tot ce aţi câştigat în înţelepciune, tot ce deja ştiţi în interiorul vostru. Următorii patru ani vor fi un timp de a înceta să vă mai ascundeţi şi să încetaţi să mai pretindeţi că sunteţi o victimă, să încetaţi să pretindeţi că aşteptaţi altceva. Încetaţi să mai pretindeţi că trebuie să mai învăţaţi, că trebuie să treceţi prin toate acele ritualuri şi ceremonii pentru a deveni un om al Noii Energii. Sunteţi asta chiar aici, acum, astăzi. Nu este niciun lucru care să vă lipsească în afară de adevărata încredere în voi înşivă.

Ceea ce vedeţi că se petrece acum în întreaga lume, în jurul vostru, este o profundă pierdere a încrederii - pierderea încrederii în vechile sisteme, organizaţii vechi, pierderea încrederii în guverne şi ea se prăbuşeşte. Ceea ce aveţi, dragi Shaumbra, unul din cele mai importante instrumente este adevărata încredere în voi înşivă. Şi, în cele din urmă, pentru restul lumii este acelaşi lucru. Este vorba despre a învăţa să aibă încredere că ei au răspunsurile. Dar acum în aceste timpuri de mare schimbare, în aceste vremuri de prăbuşire, este momentul să vă amintiţi, este timpul să aduceţi încrederea în voi înşivă.

Veţi putea trece nevătămaţi prin toate acestea dacă vă amintiţi să aveţi încredere în cine sunteţi. Şi nu vorbesc despre a avea încredere în vreun dumnezeu necunoscut. Nu vorbesc despre a avea încredere într-un guru. Nu vorbesc despre a avea încredere în cine credeţi voi că veţi fi peste cinci sau zece ani. Vorbesc despre a avea încredere în voi înşivă acum. Aveţi toate instrumentele. Aveţi toate resursele. Aveţi tot ce vă trebuie chiar acum pentru că, în calitate de mesager, ca cei care pot merge peste timp şi spaţiu, le-aţi pus acolo pentru voi înşivă. Aveţi încredere că aţi ştiut destul ca să puneţi acel instrument în cale pentru a fi folosit în momentul de Acum. Aveţi încredere că deja le-aţi pus acolo şi atunci aşa va fi.

Respiraţi adânc. Nu mai aşteptaţi anul 2012, căci până atunci schimbarea de conştiinţă va fi trecut prin cel mai dificil ciclu al său. Prin 2012 veţi vedea începuturile, începuturile manifestării Noului Pământ aici.

Pierderea puterii

Concluzia, scopul a ceea ce spun, titlul discursului meu de astăzi este adio puterii, şi într-adevăr asta vedeţi. Dacă vreţi să ştiţi ce se petrece, voi spuneţi: “Saint-Germain, dă-ne o concluzie. Ce se petrece acum pe Pământ?” Este pierderea puterii.

S-a petrecut şi în voi, aşa că ar trebui să ştiţi exact despre ce este vorba. Zece ani de pierdere a puterii, chiar dacă aţi încercat cu disperare să vă ţineţi de ea. Dacă aruncaţi o privire în urmă la istoria voastră din această viaţă, mult din ea se leagă de pierderea puterii voastre. Asta include şi centrele de putere din corpul vostru. Aţi pierdut vechile centre de putere, pe cel al vechii energii sexuale. Acesta a fost un centru de putere major. A fost dur pentru unii dintre voi să treceţi dincolo de asta pentru că eraţi atât de captivaţi de ea, după vieţi de acumulare a energiei voastre sexuale. Şi nu vorbesc aici despre sex cu altcineva, vorbesc despre locul în care aţi adus puterea şi cel din care o emanaţi.

Aţi petrecut această viaţă învăţând cum este să eliberaţi puterea sexuală din voi. Unii dintre voi aţi folosit-o pentru mari manipulări. Unii dintre voi aţi folosit-o pentru a vă construi bariere în jur. Unii dintre voi aţi folosit-o doar pentru hrănire energetică. În loc să vă bazaţi pe ceea ce este cu adevărat în interior, aţi lucrat din acest centru al puterii sexuale pentru a vă hrăni din alţii, aşa că trebuia să plece.

Nu v-am luat eu puterea. Nu v-a luat-o nimeni altcineva, voi aţi stabilit circumstanţele din viaţa voastră - deşi foarte, foarte dificile şi provocatoare - pentru a sfărâma acel centru de putere. Câţiva dintre voi au avut banii ca centru al puterii. Aţi învăţat asta viaţă după viaţă, iar acum trebuia să învăţaţi că puterea este o iluzie. A trebuit să învăţaţi să eliberaţi acea putere. A fost greu şi aproape că am vărsat câteva lacrimi pentru unii din voi atunci când aţi pierdut tot ce era material. Era doar cine credeaţi voi că eraţi. Era puterea voastră. Era arma voastră şi a trebuit să o pierdeţi. Şi apoi, când aţi încercat să o recâştigaţi, a trebuit să o pierdeţi încă odată. Slavă domnului pentru asta.

Unul cu care mulţi dintre voi încă se mai luptă, dar îl veţi depăşi, este centrul de putere din mintea voastră. Aţi pierdut puterea sexuală, puterea financiară, aşa că aţi pus totul aici sus. “Cel puţin încă mai am raţiunea, mintea. Cel puţin încă mai raţionez.” Şi asta pleacă. (câteva râsete) Vedeţi voi, mintea a fost un centru de putere foarte înşelător, foarte încăpăţânat. Voi v-aţi plasat aici toată puterea, toată valoarea de sine, tot ce aţi gândit că puteţi crea şi că puteţi fi.

Noi vedem că şi asta pleacă, pentru că puterea este o iluzie.
Puterea este energie vibraţională veche. Puterea - orice are legătură cu puterea – constă în nevoia de a exista energii opuse. Am mai trecut prin asta înainte - pozitiv-negativ, masculin/feminin, lumină/întuneric, oricare dintre ele. Dar voi aţi concentrat acest centru de putere în minte şi poate că este ultimul centru de putere adevărat pe care îl mai aveţi, iar el pleacă. Iar când pleacă voi vă veţi deschide către universul interior şi exterior al cine sunteţi cu adevărat. Când iluzia acestei ultime rămăşiţe a puterii pleacă veţi înţelege că mintea era o limitare. Este mult mai mult în voi.

Unii dintre voi au folosit religia şi spiritualitatea ca centru de putere şi în combinaţie cu mintea este un cocktail foarte periculos. Aţi folosit discursul religios şi RH spiritual. (unele râsete) Cauldre nu a vrut să mă lase să spun „rahat”, aşa că am spus RH. (multe râsete) Ca centru de putere unii dintre voi aţi combinat-o cu centrul puterii voastre sexuale în trecut şi priviţi ce se întâmplă. Vedeţi asta în biserici acum. Aţi învăţat să eliberaţi dogma, filosofia, acea faţadă. A fost un centru de putere şi pleacă.

Apoi mascaţi aceste mici centre de putere din corpul vostru şi le oferiţi multă validare - ceea ce numiţi chakre. Nu aveţi chakre. Şi voi sunteţi Dumnezeu. Nu este nevoie să consolidaţi puterea în nişte cerculeţe colorate rotitoare din corpul vostru. Este o iluzie sau poate ar trebui să spun o deziluzie, iar în mijlocul ei voi vă oferiţi puterea oricui altcuiva. Aţi învăţat în zece ani dureroşi cum este să eliberaţi.

Aceasta a fost pentru voi pierderea puterii, pentru ca voi să puteţi fi cine sunteţi cu adevărat. Vă puteţi muta în Noua Energie, care nu necesită putere, nu vrea putere şi nu va permite puterea. De ce aţi avea nevoie de putere într-o energie cu adevărat expansională în fiecare direcţie? Nu are nevoie să se opună sieşi pentru a se cunoaşte pe sine. Nu este nevoie să acumuleze nimic, pentru că totul este deja acolo. De ce aţi avea nevoie de putere? Din zilele vechii Lemurii şi până în Atlantida conceptul puterii s-a tot construit. A fost adus în faţă în această eră modernă - voi o numiţi modernă - şi s-a umflat. A scăpat de sub control. Şi ceea ce se întâmplă în lume acum, pe măsură ce ea trece la Noua Energie şi la o nouă conştiinţă, este că puterea nu este permisă.

Ca să pun punctul pe i, puterea este otravă, iar voi veţi vedea iar şi iar când veţi citi titlurile în ziare şi veţi vedea ce se întâmplă în lume. Aceeaşi putere de care oamenii s-au ţinut în trecut, începând cu cele mai mari şi mai puternice instituţii, va deveni otrava lor. Cu cât mai mult se vor ţine de ea, cu atât mai otrăvitoare devine. Cu cât mai mult ei vor încerca să creadă în ea, cu atât mai veninoasă va fi. Cu cât mai mult încearcă ei să o folosească împotriva altora cu atât mai mult îi va sugruma. Îi va sufoca. Va scoate viaţa din ei.

Puterea este o conştiinţă în sine. Puterea a atins un punct din ciclul său în care nu mai poate fi putere. Nu mai poate fi masculinul şi femininul ce se opun sau lumina şi întunericul. S-a depăşit pe sine. Îşi caută libertatea din vechea conştiinţă în care s-a aflat şi acum se întoarce împotriva sa însăşi. Puterea se otrăveşte şi se ucide pe sine şi pe oricine altcineva se ţine de ea.
Cuvinte dure, dar adevărate. Veţi vedea. Veţi vedea săptămâna viitoare şi săptămâna de după, iar atunci vă veţi întreba ce se întâmplă cu lumea, se sfărâmă? Iar răspunsul este absolut da. Puterea se distruge pe sine şi pe toţi cei care au abuzat-o, au folosit-o greşit şi au înţeles-o greşit.

Ce este înainte

Hai să trecem acum prin câteva categorii. Haideţi să privim la titlurile potenţiale, căci ele vor apărea. (Linda spune: “Surpriza lunii octombrie?” Adamus Saint-Germain râde.) Mai întâi de toate aţi văzut ce se petrece în sectorul financiar şi abia aţi văzut începutul. Ceea ce veţi vedea în special în următoarele luni este că cei care au deţinut puterea, nu doar în această viaţă, ci şi în multe altele, cei care au ţinut-o iar şi iar, s-au reîncarnat înapoi la ea. Ei s-au numit pe ei înşişi un fel de dictatori ai puterii şi sunt mulţi pe Pământ acum.
Pe cei care au deţinut puterea financiară îi veţi vedea disperaţi încercând să o reţină, încercând să o reia, încercând să o manipuleze.

Staţi în spatele zidului scund, respiraţi adânc, aveţi compasiune pentru că vai lor. Vai familiilor lor, vai celor ce îi servesc, vai tuturor celor ce sunt parte a jocurilor lor de putere. Staţi în spatele zidului scund cu compasiune, dragi prieteni. Să nu vă pară deloc rău pentru ei.

Aţi putea spune că, într-un fel, într-un fel deformat, ei fac asta şi pentru omenire. Ei ştiau că vine. În secolele XVI, XVIII şi la sfârşitul anilor 1900 noi am purtat ceea ce voi aţi numi discuţii multidimensionale, spirituale şi mistice cu aceste grupuri care au deţinut puterea. Noi le-am arătat ce va veni. Nu au crezut. I-a făcut să se ţină şi mai disperaţi de putere, iar acum deznodământul a venit.

Aşa că există un nivel la care ei au ştiut că vine. Să nu vă pară rău. Să nu vă pară rău pentru că unii dintre ei vor veni la voi ca să afle ce naiba s-a întâmplat în viaţa lor. Ei vor fi într-un coşmar când vor veni la voi. Se vor afla într-o lume a durerii. (râsete în timp ce în fundal se aud sirene) Aşa că, dragi Shaumbra, puterea este acum otravă. Este otravă pentru cei aflaţi în posturi guvernamentale, cei care îşi au micile lor jocuri, micile lor imperii, cei care s-au gândit mai mult la ei înşişi şi la micul grup care îi susţine. Nu vorbesc doar despre autorităţile alese, vorbesc şi despre birocraţi. Birocraţii se vor găsi brusc în afară. Birocraţii vor găsi o nouă... o întreagă legiune de fiinţe care vin să servească, nu să ia. Cei care s-au ţinut de micile lor tronuri ale puterii se vor afla într-o lume a durerii, de asemenea.

Nu noi facem ca acestea să se producă. Voi nu faceţi să se producă ceva, ci puterea din care obişnuiau să bea a devenit otravă. Chiar puterea pe care ei se bazează, băutura pe care o sorb în fiecare zi este acum otravă.
Veţi descoperi că se va produce în continuare în biserici. Slavă domnului pentru asta (râsete), căci ei au menţinut puterea autorităţii, a banilor, puterea energiei sexuale şi puterea spiritului şi conştiinţei, iar când vor bea din puterea lor le va exploda măruntaiele. Va distruge din interior ceea ce ei au abuzat de atâta timp. Vor ieşi la lumină istorii despre cei care au deţinut puterea religioasă şi încrederea şi credinţa oamenilor şi despre ceea ce sunt ei cu adevărat - demonii ce sunt cu adevărat.

Îmi pare rău. Tobias nu... el vă aduce informaţia mai blând, eu o trântesc direct pe masă. Am avut câteva săptămâni foarte lungi de negocieri. Uneori apar ca pisică - una din noile mele favorite. Ştiţi, oamenii sunt aşa amuzanţi. Ei cred că o pisică este inofensivă. (râsete) La întâlnirea noastră de la Paris de astăzi am apărut ca eu însumi şi i-am speriat de moarte pe unii din cei cu putere, acei bancheri, acei birocraţi, acei politicieni care m-au recunoscut ca Saint-Germain din alte vieţi. Nu puteau să-şi dea seama – “De unde te ştiu?” – şi nu puteam decât să zâmbesc. Am spus: “Din iad mă ştii” (râsete şi aplauze din public) “şi fix acolo o să te întorci”. (şi mai multe râsete)

Dragi, dragi Shaumbra, ceea ce vedeţi acum este un adio spus puterii, pierderea puterii, puterea ca otravă a Pământului acum. Se mătură fiecare instituţie a puterii. O veţi vedea chiar şi în lucruri precum universităţile şi şcolile, structurile de poliţie, în armate, pentru că ceea ce a fost lucrul care le susţinea acum va deveni ceea ce le dărâmă.

Veţi vedea haos în această schimbare. Nu îndulcesc nimic. Îl veţi vedea peste tot. Unii veţi experimenta asta în apropiere, cu familia şi prietenii. Ei vor pierde lucruri. Vor fi în durere şi suferinţă - sau cel puţin în iluzia lor. Se vor întreba unde este dumnezeu, iar asta va fi cea mai dificilă întrebare dintre toate. Îi veţi vedea în coate şi genunchi rugându-se, rugându-se şi iar rugându-se, aruncându-se pe ei înşişi într-o stare de nebunie, pentru că ei consideră puterea ca derivând dintr-un dumnezeu fals de fiecare dată când i se roagă. Nu se rugau lui dumnezeu, ci pentru putere, iar când se roagă acum vor bea otrava Vechii Energii şi asta îi va schimba.

Haideţi să respirăm adânc. Respiraţi adânc. Pe măsură ce veţi sta în spatele zidului scund privind cum otrava puterii se manifestă pe Pământ, pe măsură ce veţi vedea asasinări ale unor lideri europeni în viitorul foarte apropiat, pe măsură ce veţi vedea mişcări mari ale Pământului, cutremure ce au fost de mult prezise – ele se vor petrece, Shaumbra, în faţa ochilor voştri – înţelegeţi că este pierderea puterii. Aceasta nu are loc pentru că oamenii au fost răi.

Oamenii – oamenii sunt buni. Oamenii au inimi. Oamenii sunt plini de iubire şi speranţă, dar câţiva au încercat să blocheze acestea, ceea ce nu mai funcţionează. Câţiva încearcă să ţină pe loc o tranziţie într-o nouă conştiinţă în care puterea nu este necesară sau dorită. Încearcă să se ţină de ea, iar acesta va fi finalul lor.

Veţi vedea revolte pe străzi, incendii în oraşe. Veţi vedea oameni îmbolnăvindu-se, boli ce se extind mult prea repede pentru ca ştiinţa modernă să poată să ţină pasul cu ele. Veţi vedea zile întunecate, dar nu este sfârşitul lumii.

Este vremea să fiţi cine sunteţi

Vă voi cere fiecăruia să vă amintiţi să aveţi încredere în voi înşivă, să înţelegeţi că nu aveţi nevoie de putere, că nu aveţi nevoie de acea energie veche. Vă voi cere fiecăruia să vă ridicaţi şi să fiţi mesagerul care sunteţi. Aţi îndurat mulţi ani grei în propria voastră pregătire pentru vremurile pe care le trăim. Voi sunteţi cei la care ei vor veni pentru a fi ascultaţi. Pentru a fi ascultaţi. Vor avea nevoie de cineva care să-i asculte - nu să-i împroaşte cu retorică, nu să execute vreun ritual, o vindecare prin cristale sau altceva similar. Vor avea nevoie de cineva care să-i asculte. Vor avea nevoie de cineva care să-i ajute să respire, deoarece, aşa cum a mai spus Tobias înainte, vor fi în stare de şoc. Vor gândi că trăiesc vremuri apocaliptice. Aşa le vor resimţi mulţi. Dar din nou, ţineţi minte cuvintele mele, nu prezic sfârşitul lumii, prezic mari schimbări şi prezic dizolvarea puterii.

Veţi avea experienţe ce vor fi un pic înfricoşătoare, în care puterea efectivă - electricitatea voastră - dispare, nu doar într-un orăşel, ci într-o ţară întreagă sau în mai multe ţări. Şi voi o să vă întrebaţi ce se întâmplă pentru că, vedeţi voi, lumea voastră este structurată efectiv pe o reţea de putere alimentată de lucruri precum energia nucleară, cărbunele şi alte resurse. Dar acum aveţi un Pământ activat, aşa că veţi vedea prăbuşiri ale unora din reţelele voastre de putere. Oh, ele se vor reface după un timp, dar ele vor ceda într-un mod neobişnuit şi misterios în diverse părţi ale lumii.

Şi vreau ca fiecare dintre voi să se oprească la acest punct, iar dacă daţi vina pe extratereştri (râsete) trebuie să purtăm o discuţie lungă. O să vă trimit la grădiniţa spirituală. (Linda spune: “Grădiniţa spirituală?!” Audienţa râde) Shaumbra, veţi vedea lucruri pe care nu le-aţi mai văzut vreodată, iar asta nu trebuie să vă afecteze. Nu este nevoie să vă scoată din echilibru. De fapt nici nu poate, pentru că voi aţi eliberat puterea. Voi v-aţi întors la voi, la sursă, la dumnezeul interior. V-aţi scos pe voi înşivă în afara reţelei, ca să spun aşa, reţeaua conştiinţei umane a Vechii Energii. Amintiţi-vă că a trebui să vă smulgem din reţea pe unii dintre voi cam acum trei ani! Eliberaţi acea reţea a conştiinţei umane, chiar şi reţeaua conştiinţei spirituale, pentru că voi sunteţi propria voastră reţea. Aşa că în timp ce veţi vedea aceste lucruri în jurul vostru ele nu vă vor afecta, pentru că voi nu vă ţineţi de putere ca alţii din lume acum.
Vorbind despre întâmplări, veţi vedea ceea ce mulţi vor numi vizite ale extratereştrilor - lumini pe cer, cu tipare foarte neobişnuite, cum nu s-au mai văzut înainte. Nu sunt extratereştrii. Sunt noua conştiinţă a omenirii ce soseşte. Vor fi percepute ca lumini pe cer, nu doar noaptea, ci şi în timpul zilei. Vor fi percepute ca schimbări interesante, majoritatea ca energie a luminii, dar şi alte tipuri de energie. Unii vor interpreta aceasta prin minte şi privire ca fiind fiinţe extraterestre, dar este Noua voastră Energie, divinitatea voastră şi noua conştiinţă a omenirii. Nu vă întoarceţi la vechile căi ale puterii în care vă ofereaţi pe voi înşivă extratereştrilor.

Voi sunteţi mesagerii. Voi sunteţi cei pe care i-aţi aşteptat. Într-adevăr, va exista şi conştiinţa dimensiunilor, a planetelor, a altor locuri care vin să privească şi să observe, dar ei nu vin să vă salveze. Ei nu vin cu răspunsurile, pentru că voi le aveţi. Veţi simţi energia familiilor spirituale. Veţi simţi energiile Noului Pământ şi ale multor altor Pământuri care încep să se formeze, energiile cristalelor care vin şi ale celor noi care vin tot mai aproape de Pământ. Ei pot veni mai aproape pentru că vălul este mai subţire. Ei vor veni mai aproape în vremuri de dramă şi schimbare, dar amintiţi-vă că nu sunt cei trimişi aici să vă salveze.
Nu aveţi nevoie de un mântuitor. Voi sunteţi cei pe care i-aţi aşteptat. Nu trebuie să vă îngrijoraţi pentru lucruri precum îmbrăcămintea, mâncarea sau adăpostul, pentru că ele vor fi aici pentru voi. Nu trebuie să vă faceţi griji în legătură cu salvarea lumii. Aţi încercat asta în alte vieţi şi v-a explodat în faţă. Sunteţi fiinţă suverană pe Pământ acum pentru a asculta, pentru a fi un vizionar, pentru a fi cel care îi ajută pe alţii să respire şi îi ajută să vadă că nici ei nu mai au nevoie de putere. Veţi avea tendinţa de a vă teme, să vă prindeţi în dramă, căci aceasta va fi densă. Vă voi cere să vă amintiţi cine sunteţi. Vă cer să vă amintiţi că există lucrul numit Centrul Service Shaumbra la crearea căruia aţi ajutat şi voi, astfel încât să puteţi merge întotdeauna acolo pentru propria voastră regenerare.
Unii dintre voi aţi întrebat, unii dintre voi aţi fost nerăbdători şi aţi spus: “Tobias, Saint-Germain, aţi spus că vor veni la uşa noastră, că vor veni la noi. Unde sunt cei care vor veni la mine?” Noi vă spunem să vă pregătiţi pentru ei, căci vin. Cei care au simţit că li s-a tras covorul de sub picioare, care simt că trăiesc într-un coşmar în care nu au vrut niciodată să trăiască. Ei vor veni la voi.

Noi potenţiale

Vor fi patru ani dificili pentru omenire şi apoi veţi vedea noi zori. Veţi vedea o nouă eră la care voi şi alţii aţi lucrat în alte tărâmuri. O veţi vedea că vine să se manifeste pe Pământ. Veţi vedea că multe lucruri vechi pleacă şi cele care nu pleacă cum se schimbă. Veţi vedea mulţi dintre cei noi care vin acum.
Aş vrea să stau un moment aici cu Shaumbra din întreaga lume. Vreau ca voi să fiţi împreună în acest spaţiu pentru a crea o viziune şi un potenţial. Asta nu înseamnă crearea unei viziuni mentale. O adevărată viziune vine din simţire şi din inimă. Nu trebuie să încercaţi să creaţi o imagine mentală a modului în care ar trebui să arate lucrurile. Vreau să simţiţi un potenţial pentru omenire. Nu vreau ca voi să vă gândiţi sub forma unei liste detaliate că fiecare om are nevoie de un bol de cereale, pantofi comozi şi o maşină. Acestea sunt lucruri din minte.

O viziune adevărată vine din simţire. Vreau să vă opriţi o clipă. Amintiţi-vă una din experienţele din viaţa voastră, un simţământ complet şi fericit. Poate fi o zi pe plajă sau când aţi mers prin pădure, poate când doar conduceaţi maşina. Vreau să simţiţi asta. Vedeţi, asta este o simţire. Simţiţi-o. (pauză) În acea simţire în general există o senzaţie a completitudinii, de a fi mulţumit şi de a nu avea nevoie de nimic în acel moment. De asta v-aţi simţit mulţumiţi şi deplini. În acel moment foarte special de care poate că vă amintiţi acum, totul era acolo. Totul era echilibrat în acel moment. Este un sentiment de pace. Este o simţire în care nu aveaţi nevoie de putere. Eraţi doar voi.

Acum, haideţi să ne unim într-o viziune pentru umanitate, iar înainte de a face asta vreau să fac câteva comentarii grosolane. Există grupuri de oameni, indivizi din întreaga lume, care încearcă să aibă astfel de viziuni pentru omenire, cum spun ei, dar ceea ce au ei cu adevărat sunt dorinţe rapide şi dure. Ei iau dorinţele lor, limitările lor şi le plasează asupra altor oameni. Stau în grupuri de rugăciune. Incantează în grupuri de meditaţie. Îşi impun voinţa asupra altor oameni. Noi nu vom face asta, pentru că, dragi prieteni, a fost un joc al puterii. A fost un joc de putere pentru că impunea asupra altor oameni credinţele lor, vrerile lor, lipsa lor de siguranţă, chiar şi dorinţele lor.

Ceea ce facem ca vizionari ai Noii Energii este să creăm un potenţial. Nu îl impunem asupra nimănui, nu îl forţăm asupra nimănui. Ceea ce facem noi este să trimitem o simţire, o conştiinţă şi un potenţial pe care alţi oameni să îl îmbrăţişeze dacă astfel aleg. Cei care îşi pierd acum puterea şi care vor fi lăsaţi cu puţin sau nimic ar putea păşi înspre acest potenţial, ar putea păşi spre această cale lipsită de putere. Nu încercăm să creăm o lume în viziunea Vechii Energii. Încercăm să deschidem şi să expansionăm o viziune prin simţire pe care alţii o pot îmbrăţişa dacă vor alege.

Chiar acum, dacă priviţi la un potenţial din viitorul apropiat poate părea destul de întunecat. A avut loc o pierdere a încrederii şi, prin urmare, a speranţei, aşa că potenţialele care vin în faţă, cele pe care le văd acum majoritatea oamenilor, par a fi foarte întunecate şi negative. Ceea ce vom face va fi să creăm un potenţial, dacă ei vor să îl aleagă, dacă ei vor să îl aleagă, în care puterea nu este necesară, în care abuzul aparţine trecutului, în care completitudinea vine din fiecare.

Aşa că haideţi să respirăm adânc ... (pauză) ... şi fără nicio forţă, fără nicio putere, fără a recurge la minte... îi voi ruga pe artiştii noştri dăruiţi şi talentaţi, Einat şi Gerhard, să vină pe scenă şi să cânte, pentru a ajuta la aducerea prin muzică a potenţialului, pentru a ajuta la purtarea potenţialului către mâine, poimâine şi zilele ce vor urma pentru acei oameni care sunt pregătiţi pentru o nouă conştiinţă. Cât va cânta muzica permiteţi-vă vouă înşivă să vă extindeţi. Permiteţi-vă să simţiţi. Permiteţi-vă vouă înşivă să fiţi mesagerii pentru următorii patru ani. (muzică)

Respiraţi adânc, Shaumbra. Haideţi să creăm o viziune pentru mâine, simţirea, conştiinţa cu care alţii se pot asocia, aducându-şi vieţile către împlinire, către divin, către completitudine, eliberând puterea, mutându-se cu adevărat în noua conştiinţă.

Observaţie, eliberare şi încredere

Pe măsură ce ne mutăm în această următoare perioadă foarte importantă în vieţile voastre, doar câteva lucruri cât stăm în spatele zidului scund. Puteţi spune în concluzie că puterea pleacă. Îi spunem adio şi toate lucrurile pe care le vedeţi acum, toate lucrurile pe care le observaţi, pe care altminteri le-aţi fi putut judeca drept negative sau rele, vedeţi acum că este doar puterea care pleacă. Observaţi cum puterea este propria sa otravă pentru cei care insistă să o bea, pentru că încearcă să le spună să elibereze. Este ceva de o magnitudine mai mare.

În vieţile voastre ştiţi destul pentru a sta în afara dramei, în afara autoacuzaţiilor. În vieţile voastre păstraţi acum lucrurile simple. Simplificaţi. Faceţi asta într-un mod fizic, cu împrejurimile voastre. Faceţi asta în mintea voastră. Faceţi asta în toate lucrurile din viaţa voastră. Păstrând lucrurile simple veţi găsi că este mult, mult mai uşor să treceţi prin aceste timpuri. Se vor lipi mai puţine de voi. Nu spun să aruncaţi tot ce aveţi. Vorbesc despre a păstra totul simplu.

Mare parte din conştiinţa voastră acum merge către gestionarea multor detalii. Vreau ca voi să priviţi la lucrurile din viaţa voastră: Sunt necesare sau nu? Nu vorbesc doar despre fizic, ci şi despre lucrurile mentale, credinţe, toate lucrurile din viaţa voastră. Sunt într-adevăr necesare? Vă servesc ele cu adevărat?

Vreau să priviţi la cât de mult încă vă mai trataţi mintea ca centru de putere. Majoritatea aţi eliberat mare parte din asta. V-aţi permis vouă înşivă să vă deschideţi către divini şi către imaginaţie, dar voi încă vă bazaţi pe minte ca centru principal de putere. Sunteţi gata să eliberaţi şi asta? Poate fi înfricoşător, pentru că voi spuneţi: “Mintea este tot ce am.” Dar în sine este înşelăciunea acelui centru de putere. Aveţi şi sunteţi mult mai mult dacă pur şi simplu aveţi încredere în cine sunteţi şi îi permiteţi să vină.

Ceea ce aţi văzut în aceste ultime câteva săptămâni este doar începutul. Va fi mult mai mult şi va veni din direcţii diferite. Nu prezic ispăşirea şi bezna, ci prezic schimbarea în masă. Prezic că cei care se ţin de putere vor descoperi că este o otravă foarte, foarte neplăcută. Iar cei care insistă că sunt victimele celor ce au puterea vor descoperi că este timpul să elibereze şi acea Energie Veche.

Respiraţi adânc. Viaţa este bună. Cu adevărat este aşa.
Eu sunt cel ce sunt, Adamus Saint-Germain.

Ne revedem curând.


Acum veştile bune

- din deschiderea sesiunii de întrebări şi răspunsuri -

Eu sunt cel ce sunt, Adamus Saint-Germain, iar voi v-aţi întors pentru mai mult! (râsete) Dar de fapt, Shaumbra, acum sunt şi veştile bune. Vestea bună este că pot explica printr-o formulă simplă. Este o formulă fizică la scrierea căreia am ajutat împreună cu Einstein şi această formulă este foarte simplă: „Prăbuşirea puterii conduce la valuri de turbulenţă care generează un vid tensionat, ceea ce conduce la o nouă conştienţă”.

Hmmm, într-adevăr. Acum puteţi scrie o formulă matematică lungă şi plictisitoare, dar este simplu ceea ce voi aţi numi fizică spirituală. Aşa că ceea ce se petrece acum este că vedeţi centre de putere ce se prăbuşesc, veţi continua să vedeţi aşa ceva, iar asta va speria mulţi oameni. Ei au investit în aceste centre de putere - financiar, din punctul de vedere al controlului, din punctul de vedere al împuternicirii, dar aceste centre încep să se prăbuşească. Aceasta va transmite valuri de turbulenţă care vor produce frică, dramă, reacţii excesive ale oamenilor din întreaga lume.

Dar aceasta va genera o asemenea dinamică a energiei ce creează un fel de vid, iar în vid oamenii nu ştiu ce să facă. Ei caută răspunsuri peste tot, dar deocamdată nu pare să fie ceva acolo. Şi spun şi că este un vid tensionat pentru că, ei bine, în jurul său este tensiune. A fost creat din tensiune. Iar acest vid nu vrea să rămână ca vid, aşa că energia implicată în el trece printr-un proces de transmutare în tot vidul, dar în centru pare să nu fie nimic, iar oamenii vor simţi asta. Finalitatea este atunci când vidul nu se prăbuşeşte neapărat, de fapt transmută, iar transmutaţia invită conştienţa sau ceea ce numiţi noua conştiinţă la un nivel foarte, foarte înalt. Ea va veni repezindu-se, curgând ca apa atunci când un baraj se sparge, iar ceea ce veţi vedea sunt soluţii extrem de rapide şi eficiente.

Va fi ceea ce eu aş numi o nouă societate socială – a nu se confunda cu socialismul sau comunismul, ci o societate care chiar ia în considerare problemele şi nevoile sociale. Dar noua societate socială nu le va lăsa pe victime să se hrănească în vechiul mod în care au făcut-o în trecut. O societate socială va recunoaşte suveranitatea fiecărei persoane, dar şi compatibilitatea cooperării între fiinţe suverane.

Veţi vedea noi soluţii foarte, foarte rapide pentru situaţia financiară globală. Veţi vedea apariţia unui nou sistem bancar, unul foarte cooperant, care nu se bazează pe putere, ci pe o bază fluidă de schimb.
Veţi vedea lucruri despre care am vorbit recent – o dezvoltare rapidă a noi surse de hrană pentru această planetă. Veţi vedea dezvoltări medicale ce vor veni într-un ritm surprinzător pentru a rezolva unele din problemele Vechii Energii legate de cancer, SIDA şi alte lucruri care în esenţă sunt un rezultat al energiei dezechilibrate a puterii Vechii Energii.

Veţi vedea soluţii sclipitoare la ceea ce numiţi criza voastră a combustibililor sau criza energetică de pe Pământ care, atunci când vor fi descoperite, vor părea atât de evidente. Oamenii se vor scărpina în cap şi se vor întreba de ce nu le-au văzut mai devreme. Aceste soluţii vor fi curate, eficiente şi abundente. Şi ele se vor conforma tiparului general de a nu avea putere şi de a readuce suveranitatea indivizilor.

Când folosesc termenul de putere mă refer la fizica ce se ocupă de polarităţi opuse - negativ şi pozitiv. Mult timp conştiinţa Pământului s-a bazat pe asta. Are ceea ce a construit Pământul. A atins o maturitate şi un punct în care puterea - în sensul vechi al energiilor opuse ce intră în coliziune - nu mai este nevoie să existe. În plus, deşi mulţi au crezut sau au investit în înşelătoria puterii vor descoperi că într-adevăr nu au nevoie de ea.

Răspunsurile la multe din întrebările referitoare la originea Pământului, răspunsurile la întrebări despre dimensiuni şi despre timp şi spaţiu vor apărea ca rezultat al acestei noi conştienţe. În faţa voastră vor fi câteva procese dificile, în faţa noastră a tuturor. Va fi panică, va fi frică, vor fi acuzaţii şi se va arăta cu degetul. Vor fi şi încercări de agăţare de putere. De câte ori veţi auzi oameni spunând că ar trebui să ne întoarcem la zilele bune de odinioară, înlocuiţi cu aceste vorbe cu: „Ar trebui să continui să am şi să controlez puterea”. Asta este tot ce înseamnă.

Vă aflaţi în cea mai incredibilă parte a călătoriei voastre pe Pământ în această viaţă, partea pentru care aţi făcut repetiţii în alte tărâmuri, pentru care v-aţi pregătit în toate modurile posibile în viaţa voastră. Este momentul ca voi, mesagerii, să ieşiţi în faţă, nu pentru a predica sau evengheliza, nu pentru a spune oamenilor cum voi aţi avut dreptate şi că ei au greşit, ci pentru a fi aici ca standard al noii conştiinţe. Pentru că acest vid este plin şi conştiinţa vine, va fi nevoie de oameni ca voi pentru a fi cei integraţi, care o împământează şi care acţionează de o manieră rezonabilă şi de o înaltă conştiinţă.

Îmi ridic pălăria în faţa fiecăruia dintre voi pentru lucrarea pe care o faceţi.

Eu sunt cel ce sunt, Adamus Saint-Germain.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. În cazul preluării pe alte site-uri sau bloguri, vă rugăm să preluaţi şi aceste elemente. Namaste!