BÍBOR KÖR ANYAGOK

A PADON ÜLÉS MŰVÉSZETE SOROZAT

7. SHOUD – ADAMUS főszereplésével, Geoffrey Hoppe közvetítésében

 

Elhangzott a Bíbor Körben

2022. április 2-án.

www.crimsoncircle.com

 

Vagyok, Aki Vagyok, Adamus Saint-Germain.

 

Itt vagyunk Konán, Hawaiin, az Ahmyo Villában, a Shaumbra Pavilonban. Ismét összegyűltük a havi Shoudunkra. Milyen sok éve csináljuk már ezt, milyen sok szépséges, gyönyörűséges éve, és most itt tartunk azon a ponton, ahol sugározni tudjuk a fényünket. Keresztülmentünk az összes gondon, elsírtuk az összes könnyet és tudom, hogy most már itt az ideje annak, hogy tényleg azt tegyük, aminek a megtételéért idejöttünk – hogy sugározzuk a fényünket, ami nem is olyan nehéz. Nem kerül semmibe. Nincs szükségetek ehhez sok leckére, de ma mindenképpen adok egyet nektek. Egyszerűen a fény kisugárzásának a pontján tartunk. Kiárasztjuk a fényünket a Shaumbra Pavilonból.

 

És ahogy ezt megtesszük, ahogy kisugározzátok a fényeteket a bolygóra, szinte érzitek mennyire nagy szükség van rá, mekkora a vágy erre, és hogy már-már szinte kétségbeesett szükség van rá. Ahogy kisugározzátok a fényeteket, talán észreveszitek, hogy a saját életetekben is történnek dolgok. Az olyan dolgok, mint a kétség, elkezd eltávozni. Mert tudjátok, amikor visszafogjátok a fényeteket, amikor benne vagytok azokban a belső csatákban és konfliktusokban, amikor kihívásokat állítotok önmagatok elé, akkor nagyon sok a kétség. De, amikor azt mondjátok, hogy „Én ezen túlléptem. Túl vagyok rajta. Semmi okom nincs ezt tovább folytatnom!” – tehát ha egyszer túlléptek ezeken – akkor a kétség elkezd eltávozni. Ti pedig elkezdetek visszatérni a saját energiátok áramlásába. Abba hagyjátok az aggódást azok miatt a dolgok miatt, amik nagy valószínűséggel egyébként sohasem következnének be. Elkezditek igazán megérteni a „Létezem” jelentését. Elkezditek megérteni a tudatosságot.

 

Ahogy elkezditek sugározni a fényeteket, ez az összes többi dolog egyszerűen csak elkezd eltávozni, aminek az az oka, hogy sugározzátok a fényeteket. Megnyitjátok magatokat arra, akik valójában vagytok és többé már nem próbáljátok fejleszteni a személyiségeteket. Ami ugyan egy érdekes és szórakoztató játék volt sok-sok életen át, ahol is a személyiségetek fejlesztésével próbálkoztatok, hogy „Ki vagyok én?”, továbbá „Nézzük meg milyen ilyennek vagy olyannak lenni.” – De aztán végül elérkeztek arra a pontra, amikor megértitek, hogy azok mind színjátékok, tudatosság játékok voltak, de mind szerep-alakítások voltak. És eljuttok arra a pontra, ahol felismeritek, hogy többé már nincs szükségetek arra, hogy kifejlesszetek vagy megmunkáljatok egy személyiséget önmagatoknak. Egyszerűen csak „Vagyok, Aki Vagyok!” – És akkor csak hagyjátok, hogy ragyogjon a fényetek úgy, ahogy ezt most is tesszük éppen, innen az Ahmyo Villából. Minden elvárás nélkül, akár befogadja ezt valaki, akár nem. Az nem számít. Hagyjuk, hogy ragyogjon a fényünk és nem próbáljuk ezt egyikőtökre sem ráerőltetni, egyszerűen csak megosztjuk veletek.

 

De, ismételten szólva, amikor sugározzátok a fényeteket, akkor azt először önmagatokra sugározzátok. A legnagyszerűbb fényt a saját énetekre sugározzátok. És akkor az emberi rész elkezdi felismerni a múlt őrültségeit, mindazokat a dolgokat, amiket azért tettetek, hogy megpróbáljátok kitalálni, megfejteni önmagatokat, hogy megpróbáljátok tökéletessé tenni magatokat és hogy megpróbáljatok méltóvá válni a Realizációtokra.

 

Pedig ahhoz, hogy a Realizáció bekövetkezzen, nincs semmilyen teszt, ami megmondaná, eldöntené, hogy méltóak vagytok-e rá. Nincs vizsga. Nem történik villámcsapás és sokszor tényleg nem jár ezzel semmilyen nagy katartikus élmény sem. A Realizáció felé vezető úton egészen biztosan elbotlotok és elestek. Ez része a programnak szerintem, legalábbis egyelőre. Meg fogtok botlani és elestek a szó szoros értelmében is és általánosságban fogalmazva is, de a lényeg az, hogy egy kicsikét elbotlotok és elestek. Néha ez egy ütközéses betöltődést jelent. Máskor pedig azt, hogy olyan nagyon és keményen próbálkoztok a dolgokkal, hogy botladoztok és a végén pedig annyira nagyon megbotlotok, hogy felismeritek „Többé nem fogok próbálkozni. Csak leszek. Egyszerűen csak leszek!” – És a kettő között óriási a különbség. És az emberi személyiség, amit felépítettetek persze kiabálni fog, hogy „Nem! Nem! Még dolgoznunk kell ezen! Nem vagyunk még tökéletesek és még dolgoznunk kell ezen. Még mindenféle szemét van bennünk és el kell érnünk a Realizációt!” – De akkor felismeritek, hogy ez az egész hamis. Ez egyszerűen csak arról szól, hogy kisugározzátok a fényeteket. Ez ennyire egyszerű!

 

Amikor sugározzátok a fényeteket, fel fogjátok ismerni – ha még eddig nem tettétek volna meg – hogy ti már elértétek a Realizációt. Felismeritek, hogy ez már eleve ott volt bennetek, ti pedig mindent elkövettetek, hogy ezt elkerüljétek vagy, hogy ezt egyedül próbáljátok megtenni vagy, hogy olyan módon, ugyanúgy próbáljátok megtenni, ahogy ez másokkal is történt. De ez nem működik. Hirtelen rádöbbentek, hogy „Vagyok. Realizált Vagyok.” – Az lehet, hogy nem fog ezzel semmilyen nagy villámcsapás járni. Hirtelen nem fogtok tíz évvel fiatalabbnak kinézni. Ezek a dolgok nem számítanak! Ami számít az az, hogy megengeditek magatoknak a Realizációtokat.

 

Már sok Shaumbra elérte a Realizációt. Tényleg Realizáltak és azt is felismerik, hogy ez nem a hatalomról szól. Egyáltalán nem. A Realizáció egyáltalán nem a hatalomról szól. Nem arról szól, hogy hirtelen az életben nagy hatalomra tesztek szert, magatokkal vagy a többi emberrel kapcsolatban. Ez nem arról szól, hogy hirtelenjében rendelkeztek mindezekkel a dolgokkal vagy hogy képesek vagytok megtenni mindezeket a dolgokat. Rájöttök, hogy ez tényleg egy mondhatni hamis elbeszélés vagy párbeszéd volt, amit a saját elmétekben folytattatok. Talán az emberi rész ezt akarja, de a Realizáció csak annyi, hogy „Vagyok, Aki Vagyok. Realizált Vagyok.”

 

És amikor ezt felismeritek, amikor eljuttok arra a pontra, hogy ezt tényleg érzitek magatokban, akkor az összes energia megváltozik és igazodik, egy nagyon szinkronisztikus és személyes módon. Többé nem dolgoztok ezen. Többé már nincs elvárásotok azokról a glóriákról, dicsfényekről, amik együtt járnak a Realizációval. Nektek Shaumbra, akik már elértétek a Realizációtokat, ez nem a dicsfényről szól. Nem a hatalomról szól. Nem a még több energiáról szól. Ezek egyikéről sem szól, hanem egyszerűen csak arról, hogy felismeritek, realizáljátok azt, akik vagytok, hogy nem csak az emberi rész vagytok. Az ember egy nagyszerű aspektus vagy csiszolat, aki kimegy, felfedez és játszik és váratlanul felismeritek, hogy „Vagyok, Aki Vagyok” – és meglehet, hogy ezt nem tudjátok szavakba önteni, nem tudjátok ezt igazán meghatározni. Sokszor arra szoktam bátorítani azokat, akikkel éppen csak megtörtént a Realizáció, hogy egyáltalán ne is próbálják ezt meghatározni. – Csak legyetek benne és éljétek meg. Majd később képesek lesztek meghatározni és jobban kommunikálni erről. De most, egyelőre csak vegyetek egy mély lélegzetet és ismerjétek fel, hogy már elértétek a realizációt: „Realizált Vagyok.”

 

Tehát most innen, az Ahmyo Villából sugározzuk ki a fényünket a világra, elvárások nélkül. Kivétel nélkül mindannyiótokra ezen a webközvetítésen keresztül. Kisugározzátok a fényt, konkrétan saját magatokra. Megérdemlitek. Teljes egészében megérdemlitek mindazok után, amin keresztülmentetek.

 

Akkor most vegyünk erre egy jó mély lélegzetet! Ez az oka annak, hogy itt vagyunk.

 

Egy új korszak kezdődött a Shaumbra számára. Linda, felismerted ezt? Egy teljesen új korszakban vagyunk a Shaumbra számára.

 

LINDA: Elhiszem.

 

ADAMUS: Folyton Shaumbrák között vagy.

 

LINDA: Ezt érezni lehet. Igazán érezni lehet.

 

ADAMUS: Igen.

 

LINDA: Kifejezetten most, mivel voltak élő rendezvényeink.

 

ADAMUS: Te ott vagy az élvonalban. Ott vagy a Shaumbrával egy nagyon személyes, bensőséges módon, ezért láthatod a különbséget a 15, 20 évvel ezelőtti és a mostani tanfolyamok között. Úgy értem azok is csodálatosak voltak a maguk idejében, de most annyira más minden.

 

LINDA: Geoff, még egy pár évvel ezelőttitől is…ó, Adamus!

 

ADAMUS: Adamus Vagyok. (Adamus nevet)

 

LINDA: Bocsánat. Tudod, ez egy kicsit zavaros nekem. (Adamus tovább nevet) De, még az elmúlt pár…

 

ADAMUS: Kivel alszol éjjelente?

 

LINDA: Próbálok Geoff-fel aludni, de te is sokszor ott vagy.

 

ADAMUS: Az nem úgy van, egyszerűen csak egy előre egyeztetett megbeszélésem van Cauldre-val…

 

LINDA: Az ágyunkban.

 

ADAMUS: … olyankor. Ő nincs ott az ágyban. Valahol máshol van. A teste ott van az ágyban, de a tudatossága valahol máshol van.

 

LINDA: Köszönöm a tisztánlátást.

 

ADAMUS: Igen, szóval a tiéd lehet a teste. Az enyém lehet a tudata. Oké. (Linda grimaszol, Adamus pedig nevet) Jó. Jó. Tehát igen, nagy a különbség. Egy új korszakban vagyunk. Tényleg…

 

LINDA: De nem csak az elmúlt tíz évhez képest, hanem az elmúlt pár évhez képest is.

 

ADAMUS: Igen, ez teljes egészében így van. Azt mondanám, hogy a legnagyobb fordulópont – amiből sok volt – de a legnagyobb Szeparációs Pont a Shaumbránál 2020 nyarán történt meg.

 

LINDA: Egyetértek.

 

ADAMUS: Ott volt a COVID, ott volt sok Shaumbra a világon, akik egyszerűen csak vettek egy mély lélegzetet és elismerték a Realizációjukat. Csak azt, hogy „Realizált Vagyok.” – Ennyit. Csak erre van szükség – minden elvárás nélkül arra vonatkozóan, hogy mi fog történni. Mert ami majd utána történik, hogy az energiák újra kiegyensúlyozzák magukat, igazodnak, alkalmazkodnak és másképpen működnek majd. De, ami a legfontosabb, hogy önmagatok észlelése megváltozik.

 

LINDA: Abszolút.

 

ADAMUS: Ahelyett, hogy megpróbálnátok eljutni a Realizációba és harcolnátok minden dologgal, ami szerintetek megakadályoz benneteket ebben, most csak egyszerűen elismertitek, hogy „Realizált vagyok”. Ez olyan, mintha friss levegőt szívnátok – és mindez a COVID kellős közepén történt! De, azóta is itt vagyunk és most már azt tesszük, aminek a megtételéért idejöttünk. Több, mint 20 év előkészület után most már azt tesszük, aminek a megtételéért idejöttünk, ami a fényünk sugárzása. Erre azt mondjátok, hogy „Hát, ez elég könnyű. Miért kellett ehhez 20 év?” – Hát kérdezzétek ezt meg saját magatoktól, hogy miért kellett ehhez 20 év? De most már csináljuk! Csináljuk!

 

LINDA: Ez egy evolúció volt, úgy értem ez egyértelmű.

 

ADAMUS: Igen, abszolút egy evolúció volt. És most így egészében, a Shaumbra energiája megérett rá. Nem ugrándozik ide-oda. Nem pánikol, nem esik kétségbe. Persze még most is vannak olyan Shaumbrák, akik sok mindenen mennek keresztül, de majd seggbe rúgjuk őket, és tudatjuk velük, hogy erre már semmi szükség. Hát igen, néha ez kell hozzá, vagy egyszerűen csak meditálhatunk. De, attól csak még rosszabb lesz a helyzetük.

 

LINDA: A meditáció nem a kedvenced.

 

ADAMUS: Nem a kedvencem. Nem a kedvencem. Semmi baj sincs a meditációval, csak azzal, ahogy az emberek ezt csinálják. De, ezen kívül egy remek eszköz. (Adamus nevet) Akkor kezdjük is el! Sok mindenről kell ma beszélnünk! Először is a kommunikációról szeretnék beszélni!

 

 

Kommunikáció

 

Mindennek a gyökere, alapja a kommunikáció. Mindennek. És ahogy ti is tudjátok a megbeszéléseinkből, az energia kommunikációt jelent. Többé már nem az van, hogy e=mc2, hanem most már e=c, ahol a „c” a kommunikációt jelenti. Vagyis a kettő egy és ugyanaz – energia és kommunikáció.

 

A múltkor tartottunk pár csodálatos összejövetelt itt a Shaumbra Pavilonban, a Kommunikáló Mesterek címmel – ahol a Shaumbra megtanulta észlelni, érzékelni a dolgokat, megtanult a tudatában lenni a dolgoknak anélkül, hogy ehhez szavakra vagy képekre lenne szüksége. Eleinte ez nagyon nehéznek tűnik, mert az elme bele akar ebbe vinni valamiféle szóbeli vagy vizuális hivatkozást. De, erre semmi szükség és felismeritek, hogy „Érezhetem a dolgokat a korlátozott emberi meghatározás nélkül is.”

 

Elkezdik felismerni, hogy megnyílhatnak azokra az angyali érzékekre, amik máskülönben maguk alá teperhetnék, letaglózhatnák őket, de most már megnyílhatnak az angyali érzékekre, azok összes szépségére. Több mint 200.000 angyali érzék létezik és most rá tudnak erre hangolódni, érezhetik ezek szépségét anélkül, hogy ezt meg kellene határozniuk.

 

Bele lehet érezni a szeretetbe, ami egy angyali érzékké vált, anélkül, hogy rá lenne húzva az a régi terminológia, mert itt a valódi szeretetről van szó. Mindezek a dolgok megnyílnak. Itt van számunkra a kommunikációnak ez a nagyszerű új megértése.

 

A kommunikáció nem csak azt az állandó szövegelést jelenti, amit az üzenetváltásokon keresztül csináltok – azt hiszem így hívjátok ezt, vagy egy páran szexüzeneteknek, vagy amit az interneten keresztül csináltok. Ez is a kommunikáció egy formája, de most lemegyünk a gyökeréig, ami azt a képességet jelenti, hogy képesek vagytok azt észlelni, érzékelni és utána képesek vagytok azt kiárasztani, kisugározni az angyali érzékeitekkel. Ez sokkal könnyebb, gyorsabb, sokkal teljesebb és sokkal gyümölcsözőbb dolog – és akkor ez az egész játszik az energiával, mert pontosan ez az energia.

 

Mondtam már, hogy a világ hamarosan elkezdi megérteni, hogy az energia nem más, pusztán kommunikáció és ennek tökéletes az időzítése pont most van, amikor az energiát a hatalommal társítják.

 

LINDA: Igen.

 

ADAMUS: A hatalommal.

 

LINDA: Igen.

 

ADAMUS: Tehát, amikor az emberek az energiára gondolnak, akkor a hatalom értelmében gondolnak rá. Abban az értelemben, hogy nincs elég energiájuk, vagyis hatalmuk – és olyankor megpróbálnak szert tenni rá. És mi ezt most visszafordítjuk. Sugározzuk a fényünket és a tudatosságunkba hozzuk, hogy az energia pusztán csak kommunikáció. Nem beszél. Nem szövegel. Nem mondja meg nektek, hogy mit tegyetek. És ha tényleg le akarjátok ezt a lényegére tömöríteni, akkor egyszerűen csak azt jelenti ki, hogy „Létezem! Létezem!” – Azon túlmenően pedig, az energia teljes egészében a sajátotok.

 

Ezekben a rendkívül érdekes időkben, amiben jelenleg éltek – szeretném, ha ebbe most egy pillanatra beleéreznétek! Ez egy elképesztő időszak most mindannyiótok számára és tudom, hogy voltak nehézségek – ez tagadhatatlan, hogy voltak nehézségek – de most már itt vagytok ebben a legelképesztőbb, legnagyobb jelentőséggel bíró időszakban a bolygón.

 

Érezzetek ebbe bele egy pillanatra! Nem csak egy újabb létidő miatt vagytok itt. Nem csak egy lineáris vasúti vágányon vagy sínen vagytok itt, ami A pontból B pontba, majd C pontba tart, de igazából soha nem jut sehova. Először is a Realizációtok miatt vagytok itt. Azért, hogy felismerjétek, hogy elértétek a Realizációt, azt követően pedig azért, hogy itt legyetek a változás időszakában a bolygón, amikor a bolygónak erre tényleg nagy szüksége van. Azért, hogy itt legyetek és elősegítsétek ezt a változást, továbbá azért is, hogy a részesei legyetek a tapasztalásnak. Azért, hogy megtapasztaljátok ezt, de másképpen, mint a többi ember. Ők ezt talán a nehézség nézőpontjából tapasztalják meg, vagy az az érzésük, hogy a világ össze fog omlani, szét fog esni, vagy pedig egyszerűen csak a homokba dugják a fejüket. De ti, ezért vagytok itt, hogy egy nagyon is tudatos nézőpontból tapasztaljátok ezt meg, a fényetek sugárzásával. Nem tudtatok volna sem saját magatok sem a bolygó számára egy jobb időszakot kiválasztani erre, mint ezt a mostanit itt a bolygón.

 

Akkor most érezzetek ebbe bele egy pillanatra, hogy ez az egész hogyan fut össze, hogyan jön össze egymással. A megfelelő idő, a megfelelő hely, tévedések nélkül.

 

(szünet)

 

Ami most a bolygón zajlik mindenféle értelemben véve – rendszerek, technológia, energia értelmében – tehát mindaz, ami történik – ezekről a dolgokról már beszéltem, hogy mik a legnagyobb vezérlő erők jelenleg a bolygón. A szuverenitás vagy a szabadság. Az emberek korábban soha nem vágytak még ennyire a szabadságra, miközben tényleg nem tudják mi is a szabadság. Vágynak rá, de nem biztosak abban, hogyan juthatnának el oda, hogyan találhatnák azt meg.

 

Ezen kívül az igazságot is keresik és ebben a mai korban csakis isten a tudója, hogy vajon ezt hol találhatnák majd meg? Hol lehet megtalálni az igazságot?

 

LINDA: Ez kihívást jelent.

 

ADAMUS: A hírekben, a médiában, az interneten, a barátaitoktól, a helyi összeesküvés elméletek klubjában, vagy hol? Hol találhatja meg az ember az igazságot? Egyetlen egy helyen. Önmagatokban. Legbelül. És ha sugározzátok a fényeteket, akkor ez azt jelenti, hogy kommunikációt folytattok önmagatokkal, és hogy intuitívan tudjátok az igazságot és nem fogtok beleragadni abba a sok szemétbe, ami odakint szálldos.

 

LINDA: Ez tényleg, igazán bátorító. Nagyon szépen összefoglaltad. Nahát!

 

ADAMUS: Köszönöm. Köszönöm.

 

LINDA: Felbecsülhetetlen értékkel bír.

 

ADAMUS: Igen. Mester Vagyok. Tehát az emberek az igazságot keresik. Nyugodtan dicsérj csak tovább! És most viccelek ezzel, de a legtöbben – fogadjátok el saját magatok dicséretét és másokét is! Ettől nem lesz óriási egoista fejetek. Ez mindössze annak a Mesternek az elismerése, akik valójában vagytok. Szóval fejezzétek be ezt a félénk irányuló, szemérmes játszmát, vagyis ezt a „nem vagyok rá méltó” játszmát. Kapok még dicséretet?

 

LINDA: Hát persze. Fantasztikus vagy!

 

ADAMUS: Köszönöm.

 

LINDA: Istenem, te segítettél ezen túllépni.

 

ADAMUS: Az biztos, köszönöm. (Adamus nevet)

 

LINDA: A lehetetlent jelenti.

 

ADAMUS: Fogadjátok el a dicséretet!

 

Tehát itt van nekünk a szuverenitás, az igazság. Itt van nekünk az energia, ami az egyik legnagyobb vezérlőerő erő a bolygón. A múlt hónapban mindezt elmondtam, de tudjátok a Shaumbra hajlamos a felejtésre.

 

LINDA: Tudod mit? Mivel ez segít, ezért szándékosan létrehoztam erre egy kis mozaikszót, a „SZIEH”-t.

 

ADAMUS: SZIEH. Rendben. Szuverenitás. Igazság. Energia. Ó, a bolygót mozgató erő jelenleg – és még a folyamatban lévő konfliktusok ellenére is, ami mögött annyi minden áll – az energia, maga az energia. Úgy értem, hogy ez a hadviselés egyik eszköze, hogy úgy mondjam, a gazdasági hadviselésé. És mi a jelentése az utolsó betűnek, a H-nak?

 

LINDA: Hév?

 

ADAMUS: Nem.

 

(szünet)

 

Hatalom.

 

LINDA: Á!

 

ADAMUS: Hatalom!

 

LINDA: Nem akartam elhinni!

 

ADAMUS: Hatalom. Ezt már korábban is elmondtam.

 

LINDA: Tudom.

 

ADAMUS: A Hatalom. Ez az egyik nagy erő. Az emberek megpróbálnak belekapaszkodni ebbe –utolsó szalmaszál gyanánt – a hatalomba. Mindjárt beszélni fogok erről.

 

Azonban a kommunikáció rendkívül fontos abban a munkában, amit jelenleg mindannyian végzünk annak megértésével kapcsolatban, hogy mi is az energia? És ahogy már említettem, ez a nyilvános publikálás határán áll és mostanában láttam ennek valamiféle első lépését megjelenni. Most arra kérlek drága Linda, hogy ezt olvasd fel nekünk!

 

LINDA: Oké.

 

ADAMUS: Ez az idézet egy ellentmondásos, vitatott fizikustól származik, de a jó fizikusok mindig vitatottak, mert áttörnek a régi paradigmákon.

 

LINDA: Igen.

 

ADAMUS: A fizika teljes egészében arról szól, hogy a dolgok hogyan működnek. De, valahogy ki kell látni a dobozból – nagyon is ki kell látnotok abból a dobozból ahhoz, hogy fel tudjátok fedezni a fizikának nem csak ezt a dimenzióját, mivel létezik ennél sokkal több is.

 

Tehát ez az idézet jelent meg…

 

LINDA: Az emberek sokat tanulnak csak azért, hogy aztán bebizonyosodjon, hogy tévedtek.

 

ADAMUS: Pontosan.

 

LINDA: Igaz.

 

ADAMUS: De kitől van ez az idézet?

 

LINDA: Oké. Nassim Haramein-től.

 

ADAMUS: Igen, Nassim Haramein-től.

 

LINDA: Aki egy fizikus.

 

ADAMUS: Igen. Jó. És ellentmondásos, mert vitatottak a módszerei. De az kell, hogy ilyenek legyenek a módszerei, mert nem akar beleragadni a létező régi rendszer posványába.

 

LINDA: És hova valósi? Nem tudtam rájönni.

 

ADAMUS: Csak folytasd!

 

LINDA: Oké. – „Ennek az intelligens és rendezett kozmosznak a létezése és a teremtés szerkezete, felépítése bonyolult és minden szinten kommunikál.”

 

ADAMUS: Oké. Minden szinten kommunikál. A felépítés, a rendszer, ez az univerzum minden szinten kommunikál. Jó.

 

LINDA: Oké. – Ez a kommunikáció táplál egy információcsere dinamikát – egy előre csatolást és egy visszacsatolást, vagyis egy információs visszacsatoló hurkot – ami lehetővé teszi a rendszer számára, hogy tanuljon önmagáról, fejlődjön és önmaga tudatára ébredjen.

 

ADAMUS: Hogy önmaga tudatára ébredjen. Tehát lényegében Nassim azt mondja, hogy egy masszív kommunikáció zajlik. Ez nem egy holt tér. Nem butácska részecskékről van szó. Minden kommunikál. Amit még nem tud, de mi majd segítünk neki – az, hogy ez eleve a ti saját energiátok. Ez lesz a nagy felfedezés! De azt mondja, hogy minden össze van kötve egymással a kommunikáció által.

 

A következő lépése az lesz, amivel valamikor az idén fog előállni, az az elmélet, hogy az energia kommunikációt jelent vagy fordítva, a kommunikáció energia. Ez az első lépés, amiről már régóta beszélünk és ha láthatnám újra az idézetet – de azt mondja, hogy minden kommunikál egymással minden szinten. Minden kommunikál a testetekben, a valóságotokban. Minden össze van kötve bennetek, a saját Egységeteken belül – és ez bámulatos! És a kommunikáció táplálja vagy hajtja előre ezt az információcserét, ami lehetővé teszi, hogy a rendszer megismerje magát, fejlődjön és tudatossá váljon az önmagával kapcsolatban. – Ez pont úgy hangzik, mintha egyenesen Adamus szövegkönyvéből lenne idézve – és ez lehet, hogy így is van!

 

A lényeg az, ami igen fontos magatokkal vihető dolog, különösen a Shaumbrák számára, hogy a kommunikáció jelenti a következő lépést. Annak megértése, hogyan kommunikáljatok, visszatérve a saját a természetes állapototokhoz szavak és képek nélkül, amit később akár használhattok is majd. De, most itt az ideje visszatérni annak megértéséhez, hogyan tudjátok ezt megtenni. Felismerni azt, hogy a testetek most is kommunikál az összes idegsejttel, sejttel és molekulával. Mind kommunikálnak. Minden kommunikál a valóságotokban. A levegő, ami ott van, mind kommunikál. Nem kell valaminek részecskének lennie ahhoz, hogy kommunikáljon. Nem kell ehhez beszélni, énekelni, leveleket írni vagy ehhez hasonló dolgokat tenni. Mindez most is kommunikációt folytat. Mindez a sajátotok, ti pedig ennek pontosan a kellős közepén tartózkodtok!

 

Rendkívül fontos, hogy érezzetek bele a kommunikációtokba, de ne várjatok szavakat! Egyáltalán ne számítsatok szavakra! Érezzetek ebbe bele az angyali érzékeitekkel és még csak meg sem kell határoznotok azokat az érzékeket! Csak annyit kell tudnotok, hogy azok már ott vannak. Az az a képesség, hogy érzékiek legyetek és tudatában legyetek sok-sok különböző szintnek, amelyek majd egy nézőponttal szolgálnak majd, nem csak erről a jelenlegi fizikai valóságról, amiben mondhatni léteztek, hanem az összes dimenzióról, az összes valóságról, amik ezt körbeveszik. Tehát, a kommunikáció a lényege annak, amit most teszünk és ha megértitek a kommunikációt, akkor az energiát is meg fogjátok érteni és ez fordítva is igaz ez.

 

Végsősoron ennek az egésznek a veleje a tudatosság. A tudatosság. A tudatosság a létező legnagyobb ajándék, amiben valaha is részetek lehet. A tudatosság a létező legnagyobb ajándék, ami azzal veszi kezdetét, hogy „Létezem. Tudatában vagyok annak, hogy Létezem!” – Ha nem léteznétek, akkor annak sem lehetnétek a tudatában, hogy léteztek. Tehát, az a lényege, a veleje, hogy „Létezem!” – Amit az követ, hogy „Vagyok, Aki Vagyok!” – ami lényegében azt jelenti, hogy mindazok vagytok, amit valaha megtettetek, vagy gondoltatok, vagy lehetnétek – mindez a Most pillanatában. A tudatosság a létező legnagyobb ajándék, amivel rendelkeztek!

 

És mi történik most, ahogy egyre többet kommunikálunk, ahogy megtanultok a saját energiátokkal kommunikálni, ez megnyitja a tudatosságotokat, néha olyan szinteken, amit határozottan meg tud érteni az emberi elme, máskor pedig olyan szinteken, amelyek igénylik a nyitottságot vagy a természetes kommunikáció megengedését, ami az észlelésre való képességet jelenti, azt a képességet, hogy tudatában tudtok lenni a dolgoknak és érzékelni tudjátok az összes kommunikációt. És ez nem fog titeket letaglózni, ledönteni a lábatokról!

 

Azt gondoljátok, hogy „Ó, minden egyes kis atom kommunikál!” – Ez nem fog titeket letaglózni, és nem próbálja megmondani nektek, hogy mit tegyetek. Lépjetek már túl ezen! Sohasem fogják megmondani nektek, hogy mit tegyetek! Ti hozzátok meg a döntést! Még az Én Vagyok, vagy a Lélek sem mondja meg nektek, hogy mit tegyetek. Ugyanakkor össze tudtok újra kapcsolódni az Énetekkel és tényleg vissza tudtok térni az egyensúlyhoz azáltal, hogy megengeditek a Lélekkel történő összekapcsolódásotokat, hiszen az ti vagytok. Ez minden, a bölcsességetek, az energiátok. De ezek egyike sem fogja megmondani nektek, hogy mit tegyetek. És ezt soha többet nem akarom hallani! Tudom, hogy már túl vagyunk a szellemi vezetőkön, erre most azt mondjátok, hogy „A lelkem azt mondta, hogy ezt vagy azt tegyem!” – Nem, nem mond ilyet! A Lélek egy állandó fényként van jelen, egyfajta megnyugtató dologként, az összes energiátok, bölcsességetek és a potenciáljaitok tárhelyeként. De, nem fogja azt mondani, hogy „ezt” vagy „azt tegyétek”! Ez rajtatok múlik. Rajtatok áll és behozhatjátok a bölcsességeteket, ami segíthet a választások meghozatalában, de végeredményben ez rajtatok múlik.

 

Tehát, az összes kommunikáció közül a legfontosabb, hogy „Tudatában vagyok. Létezem. Vagyok, Aki Vagyok.” – Ez egy olyan kommunikáció, ami folyamatosan zajlik. Ott lehettek egy teljesen csendes környezetben, ahogy a múltkor is megpróbáltuk megtapasztalni ezt a tanfolyamainkon, ahol teljes csend van, ahol ugyanúgy ott van ez a kommunikáció. Ami nem egy hangosan kiabáló zaj és nem is egy szülői hang a fejetekben vagy bármi ilyesmi, hanem csak a „Vagyok! Vagyok! Létezem!” – Ez az állandó kommunikáció, ami folyamatosan zajlik.

 

Érezzetek most ebbe bele egy pillanatra!

 

(szünet)

 

És eleinte nehéz túllépni a szavakon, de aztán visszatértek a természetes létállapototokhoz és egyszeriben csak felismeritek, hogy a nehéz az volt, amikor szavakat használtatok, amikor meg kellett tanulnotok egy nyelven beszélni és teljesen le kellett korlátoznotok magatokat egyetlen nyelvre vagy egy vizuális képre.

 

A következő fontos dolog ebben – most a kommunikációról és a tudatosságról beszélünk – a tudatosság.

 

 

Tudatában lenni a Mostnak

 

Tudjátok nagyon sok Shaumbra – nagyon sok ember – és most az átlagemberrel fogom ezt kezdeni. Nagyon sok ember mondhatni nem tudatos. Mindössze egy nagyon kevés, elképesztően korlátozott dolognak vannak tudatában a valóságukon belül. Talán, tudatában vannak a családtagjaiknak, a munkájuknak és annak a ténynek, hogy hideg van odakint, de a tudatosságuk eszméletlenül le van korlátozva, ami, hát nem szomorú, hanem mondhatni sajnálatos, mert sokkal több minden létezik, aminek a tudatában lehetne lenni.

 

A legtöbb ember nem tartózkodik a testében. Nincsenek leföldelve a testükben, de akár még az elméjükben sem. És nem valahol máshol vannak, mondjuk egy magasabb tudati állapotban, hanem a semmiben tartózkodnak. Egyszerűen csak nincsenek itt. És ott sincsenek. És valahogy végig csinálják a napot. És ennek az az oka, hogy túlságosan fájdalmas lenne teljesen leföldeltnek lenni a testükben. De, pontosan ez az oka a fájdalomnak, mert a testetek azt próbálja ezzel mondani, hogy „Gyere már vissza a fenébe is!” – Érzelmi fájdalmaik vannak, ezért aztán nem akarnak Jelen lenni. Bárhol máshol szeretnének lenni, mert ugye éppen csak annyi tudatossággal bírnak, ami elegendő ahhoz, hogy végig csináljanak egy napot, mivel az érzelmi fájdalom letaglózza őket. Ezért elhagyják a testüket. De, ismételten szólva, amikor ezt teszik, akkor az érzelmi fájdalom még hangosabban kiabál, mint előtte és azt akarja, hogy legyetek ott. Vissza akar kapni benneteket, hogy el tudjátok engedni azokat a fájdalmakat, hogy szélnek tudjátok ereszteni őket, hogy sugározni tudjátok a fényeteket, ami eleve a legnagyszerűbb módja a fájdalom elengedésének.

 

Nagyon sok olyan Shaumbra van, aki még mindig nem akar igazán itt lenni. Lehet, hogy fizikai fájdalmuk van, lehet, hogy mentális gondjaik, mentális fájdalmaik vannak. Ezért aztán valahol máshol vannak. És amikor ebben az állapotban vagytok, olyankor nem vagytok itt. Akkor nem vagytok teljesen, egészen tudatosak. Akkor nem vagytok itt és így nem tudjátok befogadni azt az összes ajándékot, amelyek itt vannak a számotokra az öröm, a boldogság, az egészség és a bőség formájában.

 

Végtére is, ennek az egésznek az a lényege, amit én a Jelen pillanatának vagy a MOSTnak hívok, hogy nincsenek a MOSTban. Nincsenek Jelen. Pedig a MOST az egyetlen hely, ahol bármi is megtörténhet. A Jelen Pillanatán kívül nem létezik a kommunikáció, mert azon kívül csak a múlt emlékei és a jövőn való elmélkedés létezik. De, kommunikáció nincs! Minden a Most Pillanatában kommunikál. Kommunikációt akartok? Akkor legyetek a Jelen Pillanatban!

 

A Jelen Pillanatban található minden, beleértve ebbe az elmúlt életeiteket is. Tényleg nem a múltban vannak. A Jelen Pillanatban van az összes bőségetek és nem a jövőben. Nem a jövőben! A Jelen Pillanatban található az egészségetek, amennyiben egészségügyi gondjaitok vannak. Az egészségetek nem a múltban található, amikor még fiatalabbak voltatok. És nem is a jövőben, amikor egy jövőbeli csodás gyógyulásban reménykedtek. Csodával határos gyógyulásra vágytok? Akkor lépjetek be a Most Pillanatába, mert ott található az összes tudatosság, az összes kommunikáció, az összes ajándék befogadása – pontosan ott!

 

Az elmúlt életeitek a Jelen Pillanatban vannak annak ellenére, hogy ennek esetleg nem vagytok a tudatában, valamiféle szemellenző van rajtatok. A jövőbeli potenciáljaitok igazából nem a jövőben vannak, hanem pontosan itt vannak a MOSTban és csak várakoznak. A MOST Pillanata egy óriási, hatalmas tájkép, egy gyönyörűségesen szépséges tájkép, ami csak rátok vár! Tehát, minden itt van a MOSTban.

 

Nem létezik az idő. Úgy értem létezik, amennyiben karórát hordotok, de valójában nem létezik az idő. Így, mikor a múltban elgondolkodtatok az örökkévalóságon, akkor az egy rettenetesen hosszú, végeláthatatlan időnek tűnt a számotokra. Gondolkodtok az örökkévalóságon. El tudjátok képzelni, hogy valakivel összeházasodtok és egy örökkévalóságon át együtt maradjatok vele? Úgy értem, ez tényleg nagyon hosszú időnek tűnik.

 

LINDA: Az hosszú idő.

 

ADAMUS: Bizony, nagyon hosszú és soha nem ér véget. És vannak olyan egyházak, akik ezt hirdetik. Ez egy hatalmas fogadalom, ami nagyon hosszú ideig tart!

 

Amikor az örökkévalóságon elmélkedtek, akkor azt az elme képtelen felfogni, mert az egyre csak folytatódik és folytatódik. Hacsak, nem ismeritek fel, hogy ez az egész ebben a MOST Pillanatában történik. Hacsak, fel nem ismeritek, hogy ez pontosan MOST történik, mert ha ezen a módon veszitek szemügyre a dolgot, akkor az örökkévalóság egyáltalán nem is olyan hosszú! Hiszen, pontosan itt van. Az örökkévalóság nem nyúlik ki valami nagy űrbe, ami megállás nélkül egyre csak folytatódik. Az örökkévalóság pontosan itt van. Ezért mondom azt, hogy ti soha nem is születtetek meg, hogy soha nem volt egyfajta angyali spirituális születésetek. Emberként persze megszülettetek, de az nem úgy van, hogy hirtelen bekerültetek a létezésbe valamiféle Isteni kéz suhintására és azért nem tud soha megszűnni a létezésetek, mert ez az egész itt és MOST zajlik. Hogyan is rendelkezhetnétek múlttal és jövővel, amikor mind ez pontosan itt van?

 

Az összes ajándékotok tőletek önmagatoknak – a lelketektől önmagatoknak – pontosan itt van most. Akkor most csináljunk – nem egy merabh-ot, hanem legyen ez csak egy pillanat, amibe beleéreztek – kérnék hozzá egy kis zenét és érezzetek ebbe bele! Annyira szépségesen egyszerű és oly jelentőségteljes!

 

(megszólal a zene)

 

Minden itt van a Jelen Pillanatában. Minden. A Jelen Pillanatán kívül nem létezik kommunikáció. A Jelen Pillanatán kívül nem létezik gyógyulás. A Jelen Pillanatán kívül nem létezik bőség. Ez minden!

 

Ezért is annyira fontos most, hogy tudatába legyünk a Jelen Pillanatának!

 

Ezért is annyira elengedhetetlen, hogy kommunikáljatok most a Jelen Pillanatában és hogy sugározzátok a fényeteket.

 

Tudom, hogy nagyon könnyű beleragadni a jövőbe és a múltba, továbbá a lineáris valóságba, de ez egészen egyszerűen nem így van. A valóság körkörös. Minden a Jelen Pillanatában van, az összes előző életetek is.

 

Valami elképesztően érdekes dolgon mennek keresztül jelenleg a ti elmúlt életeitek. Keresztülmennek a Realizáción. Annak ellenére, hogy az valamikor a múltban volt, vagy legalábbis ti ezt gondoljátok, ez pontosan itt és most történik. Annak ellenére, hogy az ember ezzel vitába szállna és azt mondaná, hogy „Nem, nekik meg van a maguk múltjuk. Megtettek bizonyos dolgokat, majd meghaltak.” – Ó, dehogyis! Nem igazán. Ez az egész éppen most változik, mert azok a Jelen Pillanatában vannak.

 

Tényleg nem tudtok visszamenni a múltba azáltal, hogy visszaforgatjátok az idő kerekét, vagyis visszafelé haladtok az időben, viszont képesek vagytok érzékelni ezt az összes többi megnyilvánulást. Képesek vagytok kommunikálni velük a Jelen Pillanatában, hiszen minden itt van.

 

Minden bőségetek pontosan itt van. Néhányan még mindig keresitek, hogy „Hol a bőség? Nem találom!” – Azért, mert kívül keresitek.

 

Ez mind a Jelen Pillanat. Ezen kívül semmi más nem létezik a teremtés egészében. Semmi más. Csak a Jelen Pillanat létezik.

 

Az a fény, ami egy távoli, messzi bolygóról sugárzik, nem kétmillió fényévre van innen, csak akkor, ha kizárólag ennek a lineáris valóságnak vagytok a tudatában. Nem, mert az a fény a pillanatban sugárzik.

 

Amit egy csillagként vagy egy naprendszerként észleltek kétmillió fényévnyire innen, az igazából nem odakint van. Ó, hát persze az emberi mérőműszerek ezzel vitába szállnának, de nem, az igazából pontosan itt van. Az a távoli, messzi bolygó igazából pontosan itt van. Itt kell lennie.

 

Semmi sem létezik a Jelen Pillanatán kívül, kivéve az emlékeket és talán a reményeket – a múlt emlékei és a jövővel kapcsolatos remények. De aztán rájöttök, hogy az összes remény és mindaz, amit választhattok, pontosan itt van a Jelen Pillanatában.

 

Semmi sem kommunikál a múltból, minden pontosan itt van. Ez jelenti a körkörös valóságot.

 

A Realizációtok soha nem volt kint valahol a jövőben. Valamikor régen – régen – vagyis pár évvel ezelőtt azt mondtam a Shaumbráknak, hogy úgy egy hét pontossággal meg tudom mondani mikor következik be a Realizációtok. És ezt nem onnan tudtam, hogy belenéztem a jövőbe, hanem onnan, hogy belenéztem a Jelen Pillanatotokba.

 

Minden itt található. Néha ehhez csak az kell, hogy vegyetek egy mély lélegzetet, egy kicsikét lazuljatok el, majd legyetek a tudatában, kommunikáljatok a realizációtokkal! De ne viselkedjetek követelőzően, ne mondjátok meg, hogy mit akartok, hanem egyszerűen csak hangolódjatok rá a saját Énetekre – a bölcsességetekre, az energiátokra, a potenciálokra, a Lelketekre – és érezzetek ebbe bele. Minden itt van.

 

A halálotok is itt van a Most Pillanatában.

 

Minden itt van. A válaszok és minden más is. És most rendkívül fontos, hogy miközben kisugárzzátok a fényeteket, mely először saját magatokra ragyog, hogy miközben sugározzátok a fényeteket, kommunikáljatok minden egyes részetekkel, önmagatok összességével, az ismeretlen, felfedezésre váró részekkel is, amelyek pontosan itt vannak és nem valahol máshol.

 

Legyetek a tudatában annak, hogy csak a pillanatnak tudtok a tudatában lenni! Csak a pillanatnak tudtok a tudatában lenni. Hogyan is tudnátok a tudatában lenni a jövőnek? És igazából a múltnak sem vagytok a tudatában, hiszen azok mindössze régi emlékek. Mentálisak. Nem többek annál, pusztán csak mentális dolgok. Csak és kizárólag mentálisak!

 

Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet arra, hogy a Most Pillanatában léteztek és kommunikáltok. Minden itt van. Ennyi!

 

Ezzel az óriási és egyszerű felismeréssel máris elhagytátok és kiszálltatok a lineáris valóság régi vasúti sínjeiből. És hirtelen felismeritek, hogy a vonat egyáltalán nem mozog. Nem is kell mozognia! Hiszen minden pontosan itt van.

 

Nem kell semmilyen sínpályát követnetek, sín mentén haladnotok. Nem kell az energiáért sehova se mennetek. Úgy értem nincs olyan energia, ami ne lenne már eleve itt.

 

Nem létezik semmi a valóságotokon kívül, a Most Pillanatának a valóságán kívül. Semmi! Minden pontosan itt van.

 

És nem kell ezen dolgoznotok. Ne menjetek bele abba a mentális dologba, hogy nektek dolgoznotok kell ezen. Ne próbáljátok azt gondolni, hogy „Jelen Pillanata. A Jelen…” - Ne! Csak vegyetek egy mély lélegzetet és lazuljatok bele a Jelen Pillanatába! Csak ennyi kell hozzá!

 

Az lehet, hogy visszacsapódtok a lineáris valóságba. És akkor vesztek még egy mély lélegzetet és visszatértek a természetes létállapototokba, ahol minden a jelenben van.

 

Minden jelen van. Minden pontosan itt van és ez magába foglal mindent, minden egyes dolgot, mindent, amit csak akarhattok vagy amire valaha szükségetek lehet ebben az életetekben. Mindez pontosan itt van.

 

Akkor most vegyünk erre egy mély lélegzetet és kezdjük el sugározni a fényt a Jelen Pillanatból!

 

Láttam ám, hogy egy páran az isten tudja honnan akartátok sugározni – a múltból a jövőből vagy valamiféle zombi dimenzióból. De nem, ez az egész pontosan innen történik.

 

Akkor most vegyünk erre egy jó mély lélegzetet!

 

Egy jó mély lélegzetet, hogy rátérhessünk a következő témánkra!

 

(véget ér a zene)

 

 

A világ

 

Akkor most beszéljünk a világról! Eleget beszéltünk már a rólatok, beszéljünk hát a világról! Érezzetek bele most egy pillanatra a világba!

 

Érdekes, ugye? Érdekes. Én ezt teljesen bámulatosnak tartom.

 

Amikor beleéreztek a világba, akkor talán elkezdeitek felismerni, hogy a világ most, a Jelen Pillanatban egy óriási Szeparációs Ponton áll – egy hatalmas Szeparációs Ponton – olyanon, mint korábban még soha. És tudom, hogy ezt már máskor is hallottátok, hogy „A dolgok olyanok, mint eddig még soha” – de ez tényleg egy olyan pont, amire eddig még soha, de soha nem volt példa a bolygón.

 

Vannak, akik ezt egy fordulópontnak tartják. Tóbiás a Szeparációs Pont fogalmat használta, amit kedvelek – de tényleg ez most a létező legnagyobb lehetőség a bolygón a változásra. Ez a legnagyszerűbb lehetőség erre és ti itt vagytok. Hát nem érdekes? És ha egy kicsikét hátra léptek, csak lépjetek hátra és álljatok be a kerítés mögé és innen figyeljétek meg mindazt, ami most történik. És tudom, hogy ez időnként letaglózó, nyomasztó, lehangoló és elszomorító tud lenni, ahogy azt is tudom, hogy ilyenkor beindul a drámátok, pedig most pont egy ilyen időszakot élünk.

 

Szeretném, ha ebbe tényleg beleéreznétek a Shoud hátralévő részében! Sőt, utána is!

 

Korábban még soha nem adódott ekkora lehetőség a bolygón arra, hogy véget érjenek a háborúk, hogy ezen a bolygón vége legyen a háborúknak. Még soha nem adódott ekkora lehetőség arra, hogy ezen a bolygón vége legyen az éhezésnek. Ez a bolygó nem áll messze attól, hogy elengedje ezeket a régi dolgokat. Most egy fordulóponton vagyunk, ahol még mind a két irányba mehetnek a dolgok – és most éppen ezen a fordulóponton vagyunk.

 

A bolygó jelenleg a határán áll annak, hogy elengedjen pár régi gazdasági rendszert, amit meg kell lépni, ha akarják, ha nem – de akkor is muszáj lesz elengedniük. Azokról a régi gazdasági rendszerekről van szó, amik sokat adnak keveseknek és semmit sem adnak a többségnek. Ennek meg kell változnia! Most sokan ujjal mutogattok. Itt most nem a kommunizmusról vagy valami ehhez hasonlóról beszélek, mert az nem működött. Az egy rossz atlantiszi másnaposság volt és egyszerűen nem működött. És nem is kellett, hogy működjön, mert megpróbált áthozni valamit Atlantisz idejéből, ami egyszerűen csak nem volt működőképes.

 

Én most itt a pénzügyek globális egyensúlyáról beszélek. És ismételten szólva, most nem kívánok belemenni ennek a részleteibe. Majd megteszem az új „Adamus a témáról” sorozat egyik részében, de a lényeg egy egyensúlyi elosztási rendszer létrehozása a bolygó gazdaság számára és most pontosan ennek a fordulópontján vagyunk.

 

Azon a fordulóponton vagyunk, ahol már elég volt a hatalmi játszmákból ezen a bolygón! Elég volt a hatalmi játszmákból!

 

Mindez a figyelem középpontjába került, kicsivé tömörült és most készen áll a változásra – és sok olyan elem van, ami támogatja ezt a potenciális változást – a technológia, a tudomány, minden a régi rendszerektől kezdve, még a fizika is. Ezek mind itt vannak, hogy támogassák ezt a Szeparációs Pontot a bolygón, de mindenekelőtt a tudatosságot. A tudatosságot!

 

El tudnátok képzelni egy olyan világot, ahol a háborúk a múlt részévé váltak és soha többé nincsenek háborúk? Ahol a legrosszabb módon uralkodó diktátorokat és vezetőket többé már nem tűrik meg a hatalmon? Most pontosan ez történik.

 

Érezhetitek a bolygón lévő összes zűrzavart, nyugtalanságot, káoszt, felfordulást és minden egyebet is. Azt kérdezitek, hogy „Mi történik a bolygón?” – Hát, álljatok a kerítés mögé! Mindig ott a zűrzavar a nagy változás előtt! De, itt most az történik, hogy elegendő tudatosság és elegendő olyan ember van a bolygón, aki azt mondja, hogy „Elég volt ebből! Elég volt már ezekből a régi dolgokból!” Na persze ezek a régi dolgok felütik a ronda fejüket még egyszer utoljára, de nekem tényleg az az érzésem, hogy az fog történni ennek az összes dolognak a következményeként, ami most történik a bolygón, hogy az emberiség azt mondja, hogy „Ebből elég volt!”

 

Ez felvet egy nagy kérdést. Úgy értem, hogy itt most az a kérdés, hogy végbemegy-e a bolygón a tudatosság és az együttérzés fejlődése, aminek a következtében megsemmisülnek ezek a régi dolgok? Mondjuk azt, hogy talán ez az ukrajnai konfliktus lesz a legutolsó háború ezen a bolygón.

 

A kérdésem a következő: Az emberek készen állnak erre? Az emberiség készen áll erre?

 

Évekkel ezelőtt azt kérdeztem a Shaumbrától, hogy „Szerintetek az emberek készen állnak-e a szabadságra?” – majd lényegében azt feleltem, hogy „Nem igazán! Nem igazán!” – Nem álltak készen arra, hogy megértsék mit jelent a valódi szabadság, mert a szabadság azt jelenti, hogy felelősséget vállaltok azért, ami tesztek.

 

És ezen a fordulóponton most szeretném hallani az ezzel kapcsolatos meglátásaitokat – amit megoszthattok a közösségi médián, vagy küldhettek nekem emailt is erről. Cauldre most azt mondja nekem, hogy nekem nincs is email címem, ami így is van, ezért is mondtam azt, hogy „Küldjetek nekem emailt!” – de a kérdés az, hogy most készen állnak-e az emberek erre az egészre? Ami alatt azt értem, hogy készen állnak-e arra, hogy vége legyen a háborúknak? Hogy vége legyen az éhezésnek, a nélkülözésnek és a szegénységnek? Mert ezeknek a dolgoknak egyáltalán nem is kellene létezniük. Elegendő forrás áll a bolygón rendelkezésére itt és most, vagy éppen a kutatási és fejlesztési fázisban vannak – mert ezen a bolygón soha senkinek sem lenne szabad szenvednie.

 

Készen áll-e a bolygó arra, hogy véget vessen a bántalmazásoknak, a visszaéléseknek két ember között – gondolok itt a szexuális bántalmazásra? Készen állnak-e az emberek arra, hogy véget vessenek az egymás érzelmi bántalmazásának? Készen állnak-e erre? Mert ez most mind itt van. Mind itt van ezen a Szeparációs Ponton és a valódi kérdés az, hogy készen állnak-e rá?

 

Készen álnak arra, amit végsősoron majd szabadságként fognak megérteni? A szabadság nem azt jelenti, hogy bármit megtehettek, amit csak akartok. A szabadság azt jelenti, hogy felelőséget vállaltok mindazért, amit tesztek. Felelősséget vállaltok minden tettetekért. Ez a valódi, igazi szabadság.

 

Készen áll-e az energia megértésére most a bolygó? A bolygótokat üzemanyaggal ellátó energiára a megoldás viszonylag egyszerű, sokkolóan egyszerű, csak az emberek eddig nem álltak rá készen, hogy ezt észre vegyék. A régi fosszilis – vagyis állati maradványból képződött energiát, a kőolajat használták erre – a régi energiát – szó szerint és átvitt értelemben is. És most vajon készen állnak-e erre a dologra, ami három éven belül kijöhet a laboratóriumokból és ami szinte teljesen ingyen energiát adna? Sőt, ami ráadásul még tiszta energia is lenne?

 

Valaminek ehhez meg kell változnia, át kell váltania. Csak egy kicsikét, nem nagyon. Valaminek át kellene billentenie a dolgokat azon a fordulóponton és ez a valami a tudatosság. A tudatosság, vagyis a fény.

 

Az emberiség most nagyon közel áll ahhoz, hogy véget vessen minden háborúnak és többé már ne tűrje azt el! Látjátok a hírekben, hogy mi történik Ukrajnában. Ami a hatalom kombinációja a – egy páran most nyugodjatok le, hadd fejezzem be, amit elkezdtem mondani! Ez egy hatalmi probléma, egy nagyon, de nagyon régi hatalmi játszma. Ez egy gazdasági probléma egy elég magas szintű. Továbbá egyfajta bemutatója, felvonultatása a régi erőnek, a régi katonai erőnek, vagyis a hadseregnek. És hogyan reagál erre most a világ? Már elegük van ebből. Belefáradtak ebbe. El sem hiszik, hogy ez történik. Nyomást helyeznek a vezetőikre, a világ vezetőire, hogy tegyenek már valamit, hogy ez azonnal megváltozzon, de ne úgy, ahol a hatalom a hatalommal találkozik. Ne úgy, hogy nagyobb lövedékeket és nagyobb fegyvereket vessenek be, hanem lényegében azzal, hogy az emberek kijelentsék, hogy „Elég volt ebből! Végeztünk ezzel! Ezt többé már nem tűrjük el!” – Na és ekkor persze a hatalom még jobban fel fogja ütni a ronda fejét és azt mondja majd, hogy „Nincs választásotok. Itt én vagyok a minden feletti hatalom!” – De majd szét fog esni, fel fog bomlani.

 

Beszéltem erről egy keveset a Szent vagy Sátán? – anyagban – és ez tényleg felhozza ezt az egészet. A bolygó egy óriási fordulóponton áll és készen áll egy nagy változásra. De, vajon elegen vannak-e, azok, akik készen állnak erre? Na itt jöttök be ti a képbe! Ezért is vagytok most itt a bolygón!

 

 

Hatalom

 

Akkor beszéljünk még egy kicsit a hatalomról, arról, hogy mi is a hatalom.

 

A hatalom – és ezt most le fogom egyszerűsíteni, nagyon is le fogom egyszerűsíteni és Cauldre, aki mondhatni tudja, hogy mit fogok mondani, most vitatkozik ezen velem. De, akkor is mondom, hogy a hatalom, azok az emberek, akik függőek a hatalomtól – mert ez egy függőség – tehát azok az emberek, akik függő viszonyban vannak a hatalommal – áldozatok, vagy legalábbis áldozatnak érzik magukat. Valamilyen sérülés érte őket a múltban. Valami történt velük. Talán egy előző életükben, amikor harcosok voltak, vagy talán amiatt, hogy a szüleik nem bántak jól velük, vagy legyen ennek bármi is az oka.

 

A hatalomra éhes ember egy sérült létező, aki nem tud mihez kezdeni a sebeivel. Áldozattá válik, és egy áldozat sokszor egyre több és több és még annál is több hatalmat halmoz fel. Ez egy védekezés a részéről, mert azt gondolja, hogy meg kell védenie magát, hogy az a dolog az életben soha többé ne történhessen meg újra vele.

 

Képzeljetek el valakit egy átlagos emberi szinten, aki egy nagyon rossz párkapcsolatban él, akinek a házassága nagyon, de nagyon rosszul alakul. Sérült, megbántott és nem engedte el azokat az energiákat, még nem ment azon keresztül. És ez az egész megmutatkozik a testében és az elméjében. És azt teszi – mivel áldozat – hogy belemegy egy újabb kapcsolatba, amibe beleviszi ezt az egészet, az áldozati energiáját és egy játszmát játszik. Ahelyett, hogy élvezné azt a kapcsolatot, vagy visszahúzódik és kiszáll abból az új kapcsolatból, vagy esetleg megpróbál benne hatalmaskodni, erőszakos, rámenős lenni, vagy akár nagyon haragos és erőszakos lesz, vagy esetleg túlzott alkohol vagy drogfogyasztásba merül bele a sérülései következtében, ami egyfajta önvédelem a részéről.

 

Ugyanez a helyzet most is, csak a világ színpadán. Ezek a hataloméhes emberek egy szinten áldozatnak tartják magukat. A világ rosszul bánt velük. Vagy más emberek bántak rosszul velük. És most nekiállnak még több hatalmat felhalmozni annak érdekében, hogy többé soha senki se tehesse meg újra ezt velük. Így aztán hatalomfüggőkké, a hatalom megszállottjaivá válnak és egész végig nem ismerik fel, hogy a hatalom teljes egészében egy illúzió. A hatalom nem fogja begyógyítani a múltban szerzett sérüléseiteket. Nem fogja megmozgatni az energiákat és nem fog titeket feloldozni az áldozati szerepetek alól. Ezért aztán egyre több és több hatalomra tesznek szert, egyre több hatalmat akarnak, akár a hadseregen, akár a pénzen keresztül, vagy akár más emberek egyesével történő manipulációja által. De lényegében, azok az emberek, akik a hatalmat akarják, akik a hatalmat hajszolják, valójában áldozatok.

 

Most pedig, mikor ennek megértésével sugárzzátok a fényeteket, egy kicsikét jobban megértitek, hogy mi folyik. Igazából senki nem akar a világ ura lenni. Persze egy páran megpróbálkoztak ezzel, de valójában tényleg senki nem akar a világ ura lenni, csak arról van szó, hogy nem akarják, hogy a világ uralja őket. Ezért a hatalmat választják inkább.

 

Ahogy kisugározzátok a fényeteket, felismeritek ezt a dolgot és ismételten szólva ne akarjátok őket megváltoztatni. Ne próbáljatok belőlük jobb embert csinálni. Egyszerűen csak kisugározzátok a fényeteket, amitől talán meglátják a saját sérüléseiket, sebeiket, fájdalmukat.

 

A hatalom egy elképesztő függőséget jelentő dolog, de most a bolygó azt mondja, hogy „Elég volt!” – Legyen szó akár egy kormány hatalmáról, aminek az élén egy diktátor áll, vagy az üzleti élet hatalmáról, amire a világ azt mondja, hogy „Akkor sem fogunk azon az úton járni!” – De az üzleti világ igazából rendkívül rugalmas, mert ők ehhez alkalmazkodni fognak az üzlet érdekében, mivel muszáj ezt tenniük. Ők az üzlettel törődnek, amit meg akarnak tartani. Tehát, ha a tudatosság megváltozik, akkor az üzleti élet ehhez alkalmazkodik, igazodik.

 

Jelenleg óriási potenciál van arra, hogy azok a dolgok egyszer s mindenkorra véget érjenek, amit sokan már nagyon régóta reméltetek, álmodoztatok róla és kívántatok. Elengedni a hatalmat és a bántalmazást. Egy olyan világot teremtve, ahol többé már nincsenek háborúk és senki sem fogja többé már eltűrni ezeket, mert meg fogják találni annak a módját, hogy elszigeteljék azokat, akiknek harcias a hozzáállásuk, vagy pedig meg fogják találni annak a módját, hogy az üzleti életben kilökjék a ragadozó hozzáállással rendelkező egyéneket az üzletből. És ismételten mondom, hogy ehhez nem a hatalmi erejüket fogják bevetni, hanem a tudatosságukat.

 

Remélhetőleg ez egy nagyobb betekintést nyújt a számotokra arról, hogy pontosan miért is vagytok most itt a bolygón, hogy mi is az, amit tesztek ebben az elképesztő időszakban, ezen a fordulóponton.

 

El tudjátok azt képzelni, hogy még ebben az életetekben, a következő évtized során, az emberiség véget vet ennek az értelmetlenségnek? Hogy az emberiség véget vet az éhezésnek, aminek egyáltalán nem lenne szabad léteznie? Hogy az emberiség véget vet a háborúknak, az ütközeteknek és a csatáknak, továbbá a cyber-támadásoknak és minden ehhez hasonló dolognak, hiszen a túl sok a tudatosság nem teszi lehetővé, hogy ezek továbbra is létezni tudjanak. Túlságosan sok a fény kerül oda, ahol korábban nagyon nagy volt a sötétség a bolygón és ez a sötétség, ezért már nem képes tovább fennmaradni, létezni.

 

El tudjátok azt képzelni, hogy ezt az óriási változást olyan dolgok is elősegítik, mint a technológia? A technológia elősegíti a változások a bekövetkezéstét, hogy ezek a régi dolgok soha többé ne tudjanak létezni többé. És itt most nem egy hamis reményről, vágyálomról beszélek, hanem egy olyan valóságról, ami most kivétel nélkül mindegyikőtök előtt ott fekszik, a bolygón. Ez egy fordulópont. Melyik irányba fog átfordulni? A Szent vagy a Sátán irányába? Melyik irányba?

 

 

A padon ülés

 

Akkor most beszéljünk egy kicsit a padon ülésről! A padon ülésről.

 

A padon ülést nem túl nehéz megérteni, mert a padon ülést jelenti. Amit megtehettek egy széken ülve, vagy le is ülhettek egy padra, de megtehetitek a fürdőkádban is. Nem kell ehhez egy valódi padra leülnötök. Néhányan mindent szó szerint vesztek! Nem kell ehhez pad, megtehetitek bárhol. Egyszerűen csak arról van szó, hogy kisugározzátok a fényeteket elvárások nélkül.

 

Az egész padon üléssel és a fény kisugárzással kapcsolatban igen sok zűrzavar, megbeszélés és jó nagy félreértés kerekedett. Akkor most hadd próbáljam meg ezt tisztázni!

 

Először is emberként lesznek bizonyos vágyaitok azzal kapcsolatban, ahogy látni szeretnétek a dolgok haladását. Még nekem is meg vannak ezzel kapcsolatban a saját vágyaim, pedig én nem is vagyok ember. Cauldre-nek is meg vannak az ezzel kapcsolatos saját vágyai. Úgy képzelem, hogy a legtöbb Shaumbra azt szeretné látni, hogy a háborúk ideje lejárt, a háborúknak befellegzett. És ez egy elvárás. Igen, az. Azt szeretnétek látni, hogy vége legyen az éhezésnek, a nélkülözésnek. Oké, ez is egy elvárás. Azt szeretnétek látni, hogy ezen a bolygón véget érjen az egyik legragacsosabb probléma, ami a mentális egyensúlytalanság, a mentális betegség. Megértve azt, hogy az elme változik, de az elmének egyáltalán nem tetszik az, ami történik, ezért van ez a rengeteg sok mentális egyensúlytalanság a bolygón. És ezt egyikünk sem akarja látni. Vagy legalábbis azt remélem, hogy nem sokan akarjátok ezt látni.

 

Nem szeretnénk többé szenvedni és másokat sem akarunk szenvedni látni. És igen, ezek egytől -egyig mind elvárások. Ez a vágyatok. Az lehet, hogy ez nem egyezik meg valaki más vágyával, de az rendjén van, hogy vannak vágyaitok. Az rendjén van, hogy abban reménykedtek, hogy valaki például megtalálja a rák gyógymódját. A rák akkor gyógyul meg, amikor a gyűlölet eltávozik, kiirtásra kerül erről a bolygóról – vagy legalábbis akkor, amikor már elég erőteljesen távozni kezd innen. A rák oka egyszerűen a gyűlölet és a harag, ami téves kommunikációt eredményez a test kommunikációs hálózatában, majd bekerül a tömegtudatba.

 

Feltételezem, hogy a legtöbb Shaumbra azt szeretné, ha nem lenne többé rákos megbetegedés, de ez is egy elvárás. Egy részrehajlás, egy elfogultság – de rendben van, ha ezt így látjátok emberként. Vannak dolgok, amiket kedveltek és vannak dolgok, amiket nem. Szeretnétek látni bizonyos dolgokat a bolygón, különösen most, hogy ez a legutolsó életetek itt, ezen a bolygón. Szeretnétek látni, ahogy a dolgok tovább fejlődnek és megváltoznak és szeretnétek a végén úgy kisétálni innen, hogy azt tudjátok mondani, hogy „Nahát! Nagy változásokat tettünk itt, mikor elindultunk kifelé innen!” – És egy nagy mosollyal szeretnétek becsukni magatok mögött az ajtót, mikor elmentek a Felemelkedett Mesterek Klubjába. És ez is rendjén van így. Szinte nem tudtok mit tenni ezekkel a vágyakkal kapcsolatban, mert ezek ott vannak.

 

Ugyanakkor viszont, amikor ott ültök a padon, akkor ezeket tegyétek félre! Amikor a padon ültök, akkor ne lebegjen ott a szemetek előtt semmilyen régóta várt kimenetel vagy vágy, vagy bármi, amit csak szeretnétek. Persze azok legyenek ott bennetek, mint a személyiségetek részeként, de amikor leültök a padra, akkor az csakis arról szóljon, hogy megengeditek a fényetek kisugárzását. Az nem a kívánságokról vagy a reménykedésről szól. Az nem a planetáris béke eléréséről szól. Az nem a kozmoszban lévő új portálok megnyitásáról szól, meg semminek a beengedéséről sem szól. Hanem olyankor egyszerűen csak kisugározzátok a fényeteket. Szerintem ezt nagyon könnyen meg tudjátok tenni.

 

Persze, az elmétekben ott fognak majd keringeni a gondolatok arról, amire vágytok, hogy most már érjenek véget a háborúk ezen a bolygón egyszer s mindenkorra, de nem összpontosíthattok ezekre a gondolatokra. Nem időzhettek el rajtuk. Nem vetítitek ezeket ki magatokból, hanem egyszerűen csak kisugározzátok a fényeteket minden elvárás nélkül. Kisugározzátok a tudatosságotokat annak színtiszta állapotában. Belesugározzátok a tudatosságotokat ebbe a Je len Pillanatába. Ez az, amit tesztek. Igen, attól még ugyanúgy meglehetnek a személyes preferenciáitok vagy vágyaitok, de amikor ott ültök a padon, akkor egyszerűen csak kiragyogjátok a fényt magatokból. És ezt nagyon könnyű megtenni!

 

 

Ragyogás a Mostban ~ merabh

 

Akkor ezt csináljuk most meg is! Csináljuk is meg most rögtön!

 

Ez most egy nagyon is történelmi jelentőségű időszak a bolygón és ismételten mondom, hogy ezért is vagytok itt!

 

(megszólal a zene)

 

Nem annyira nehéz ezt megérteni.

 

Itt vagytok a Jelen Pillanatában és csakis ez létezik.

 

Itt vagytok, hogy kisugározzátok a fényeteket, de nem kell ezt napi 24 órában tennetek. Teszitek a dolgotokat, élvezitek az életeteket és érezni fogjátok azt, amikor eljön ennek az ideje. Érezni fogjátok. És erre nem én, vagy valaki más fog titeket megkérni, hanem egészen egyszerűen csak érezni fogjátok ezt önmagatokon belül, hogy „Itt az ideje a kisugárzásnak. Elvárások nélkül.”

 

Nem a világbékét vagy a rák végét kéritek!

 

Nem azt kéritek, hogy egy konkrét focicsapat nyerjen vagy veszítsen – ugyan már! Azt tegyétek egyedül! Továbbra is játszhattok a dualitásban, akkor és amikor ezt akarjátok, de amikor a fényeteket sugározzátok, akkor nem!

 

Akkor most, vegyünk egy mély lélegzetet arra, hogy megengedjük, hogy kiáradjon a fényünk a bolygóra – itt most ezen a fordulóponton – aminek nagy szüksége van most a fényre. Aztán már rajtuk múlik, hogyan akarják majd használni.

 

Csak árasszátok ki azt a fényt és ahogy ezt már említettem, az legelőször saját magatokra ragyog majd. Sugározzátok ki azt a fényt ebben a Most Pillanatában!

 

Semmi sem tud kommunikálni a Most Pillanatán kívül. Semmi sem képes erre, ezért is olyan fontos az, hogy legyetek jelen itt, tudatosan, élettel tele.

 

Hogy mit kezdenek az emberek ezzel a fénnyel? Az már csakis rajtuk múlik, hogy mihez kezdenek vele, de legalább ott van nekik a fény. Legalább ott van számukra egy magasabb szintű tudatosság.

 

Olyan sokan vannak most olyanok, akik kérnek, imádkoznak, keresnek és teli vannak reményekkel és álmokkal.

 

Vannak, akik azt állítják, hogy az emberek elvesztették a reménykedésre és az álmodozásra való képességüket. Nem, igazából nem veszítették el. Csak nagyon sok szinten össze vannak zavarodva. De most is, ugyanúgy meg vannak a reményeik és az álmaik. Mindössze csak válaszokra várnak. Várnak valakire, vagy arra, hogy valami történjen.

 

Hát nem fognak idejönni a földönkívüli űrhajók, mert már jól kirúgtuk innen őket, amiért beleavatkoztak a dolgokba. És egy ember által teremtett Istenség sem fog eljönni ide, hogy árvizeket teremtsen, vagy bármi olyasmit tegyen, amit az ilyen Istenségek szoktak tenni.

 

A tudatosság lesz az, ami meg fog érkezni azoktól az emberektől, mint amilyenek ti vagytok a bolygó minden tájáról, akik a Most Pillanatában tartózkodtok, Jelen vagytok és tudjátok milyen egyszerű csupán kisugározni magatokból a fényt, azaz a tudatosságot.

 

Ez az egész arról szól, amit teszünk. Sok évbe került, amíg eljutottunk idáig, de most már itt vagyunk és ez a lényege az egésznek.

 

Ez valóban, tényleg egyszerű és egészen bámulatos, miközben figyelitek azt, ami a bolygón történik. Csak figyeljétek! Nem kell ehhez nagyon sokáig várnotok.

 

A fény egy fura dolog. A fénynek tényleg nincs szüksége időre ahhoz, hogy bárhova is eljusson, mert ez a Most Pillanatában történik.

 

Mondhatjátok azt, hogy a fizikai fénynek, vagyis a fotonoknak időbe telik, amíg eljutnak, elutaznak valahova. De, a tudatosság fénye azonnali. Azonnal ott van, ezért aztán nem kell sokáig várnotok, hogy meglássátok, hogy ez az egész hogyan valósul meg a bolygótokon.

 

Engedjétek kiragyogni a fényeteket! Ennyi az egész!

 

Minden erőfeszítés nélkül. Miközben kiragyogjátok a fényeteket, kávézhattok vagy akár zenét is hallgathattok vagy könyvet olvashattok. Én, személy szerint, ha most ott élnék a bolygón, akkor nem hordanék fülhallgatót és nem hallgatnék zenét közben, hanem megállás nélkül kommunikálnék és magának az életnek a szépségét hallgatnám. Kinek van szüksége fülhallgatóra? Kinek van szüksége arra a külső zenére? Mert ez belőlem árad, abból a zenészből, aki a legutolsó életemben voltam. Nem! Én egyszerűen mindennel kommunikálnék, ami csak körülvesz.

 

Ismételten mondom, rengeteg ellentmondást láttam már arról, hogy „Mi az az padon ülés?” – És jaj, még olyan Shaumbrákat is láttam, akik beragadtak a dualitásba és harcba szálltak az egyik vagy a másik oldal mellett.

 

Ez az, amikor nem sugározzátok ki a fényeteket. Ilyenkor benne vagytok a dualitásban és megpróbáltok vitákat, veszekedéseket provokálni. Csináljátok csak nyugodtan, de ne olyankor, amikor a fényeteket sugározzátok ki. De, csináljátok csak, ha muszáj ezt tennetek!

 

Egyszerűen csak árasszátok ki a fényeteket!

 

Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet arra, hogy miért is vagytok itt és hogy mit tesztek. És ami most a legfontosabb, ez a Szeparációs Pont a bolygó számára pontosan most van itt. Pontosan most.

 

Nem lesznek ennél nagyszerűbb lehetőségek, mint most, ahol az összes erő munkában van minden oldalról és ez nem csak Ukrajna megtámadásáról szól, mert ezek az erők mindenhol munkálkodnak éppen. Olyan erők ezek, amire az emberiség azt mondja, hogy „Többé már nem teszünk ilyet. Elég volt már ebből, végeztünk ezzel és nincs szükségünk arra, hogy a politikusok mondják meg nekünk, hogy hogyan fogjuk a dolgokat megtenni. Egyszerűen elég volt ebből!”

 

Ez tényleg káprázatosan gyönyörű, amikor ezer, kétezer vagy tízezer ember az egész bolygón kisugározza a fényét. Egészen bámulatos, hogy valójában mi okozza a változást.

 

Változást okozni nem azt jelenti, hogy megosztotok egy rakás szónoklatot a közösségi médián. Annak nincs valódi hatása a változásra. Változást okozni nem azt jelenti, hogy vitatkoztok, veszekedtek és nem is azt jelenti, hogy belementek, beleártjátok magatokat mindenféle összeesküvés elméletekbe.

 

Változást okozni – vagy helyesebben fogalmazva – a változás potenciálja akkor jelenik meg, amikor pontosan ugyanazt teszitek, mint amit itt most teszünk. És aztán amikor tényleg kiárasztjátok a fényeteket, azt valójában tényleg magatokra sugározzátok – annak tudatosságát, hogy „Vagyok, Aki Vagyok. Létezem!” – és akkor benne vagytok a Jelen Pillanatának a kommunikációjában.

 

Szóval, ez mondhatni egy csodálatos tér-időhurok. Kisugározzátok a fényeteket, megosztjátok azt a világgal, ami visszatér hozzátok sokkal, de sokkal többféle módon.

 

Tehát, ezzel Shaumbra, ez ismételten egy kiváló Shoud volt. Kivétel nélkül mindannyiótoknak köszönöm, hogy itt vagytok a bolygón és hogy itt is maradtok.

 

És van itt még egy rövid üzenet FM-től, hogy „Mindig értsétek meg és érezzetek bele a Lelketektől érkező kommunikációba, mert ez a létező legnagyszerűbb igazság, és a létező legnagyobb szabadság, amivel valaha is rendelkezhettek!”

 

Számos Shaumbrával dolgozik FM idefent, akik a Földön éltek, de aztán átjöttek a mi oldalunkra és onnan vannak veletek, onnan segítenek nektek. De végeredményben, a ti fényetek, amit emberként sugároztok ki a bolygón az, ami mindent megváltoztat.

 

Árasszátok ki a fényeteket és ismerjétek fel, hogy bármi is történjék, minden jól van a teremtés egészében.

 

Ezzel Adamus Saint-Germain Vagyok.

 

 

 

 

Fordította: Telegdi Ildikó [email protected]

Szerkesztő és magyar nyelvi lektor: Thomázy Tímea – [email protected]