МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

Серия “Изкуството да седиш на пейката“


ШОУД 7 – АДАМУС СЕН ЖЕРМЕН

ченалинг чрез Джефри Хопи


Представено пред Аления Кръг на 2 април 2022 година

https://www.crimsoncircle.com/Аз Съм това Което Съм, Адамус Сен Жермен.


Ние сме в Павилиона на Шамбра в Кона, Хавай, във Вила Амио. Отново сме заедно за нашия месечен Шоуд. Колко години вече правим това, колко прекрасни, прекрасни години и сега сме в точката, в която можем да блеснем с нашата светлина. Преживяхме всички проблеми, преминахме през всички сълзи и сега дойде времето, когато можем да направим това, за което сме дошли тук - да осветим с нашата светлина. Не е толкова трудно. Не струва нищо. Не е необходимо да получавате много уроци, въпреки че аз ще ви дам един днес. В този момент просто трябва да блеснете със светлината си. Ние излъчваме нашата светлина от павилиона на Шамбра.


Когато правите това, когато излъчвате светлината си върху планетата, изпитвате нужда от това, почти отчаяно желание. Докато излъчвате своята светлина, може също да забележите, че нещо се случва в живота ви. Неща като съмненията започват да изчезват. Знаете ли, когато задържате светлината, когато сте въвлечени във вътрешни битки и конфликти, когато предизвиквате себе си, има много съмнения. Но щом кажете, “Аз съм над това. Аз съм над него. Няма причина да продължавате да го правите.” След като го преодолеете, съмненията започват да изчезват. Започвате да се връщате към потока на собствената си енергия. Спирате да се тревожите за неща, които може никога да не се случат. Започвате наистина да разбирате значението на думите “Аз Съществувам.“ Вие разбирате осъзнаването.


Когато излъчвате своята светлина, внезапно всичко останало изглежда изчезва, защото вие излъчвате своята светлина. Отваряте се към това, което сте в действителност и вече не се опитвате да оформяте самоличността си. Опитите да оформите вашата личност - това се превърна в един вид вълнуваща забавна игра за много човешки животи, “Кой съм аз?“ и “Да видим какво е да си този или онзи.“ И накрая разбирате, че всичко това е игра, игра на съзнанието, но все пак игра. И разбирате, че вече не е необходимо да създавате личност за себе си. Просто, “Аз Съм това, Което Съм.“ След това можете да оставите вашата светлина да свети, както правим сега тук във Вила Амио. Без предразсъдъци. Да оставим нашата светлина да свети, независимо дали може да бъде приета или не. Без значение. Да позволим на нашата светлина да свети, без да се опитваме да я осветим върху някой от вас, Шамбра, а просто да я споделим.


Но отново, когато правите това, вие го правите преди всичко за себе си. Най -голямата част от светлината се излъчва върху вас самите. И човек започва да осъзнава лудостта на миналото, всичко, което сте направили, опитвайки се да разберете себе си, да станете съвършени, да станете достойни за своята Реализация.


Знаете ли, Реализацията, стигайки до Реализация, за да бъдете достойни за нея, не е нужно да преминавате през никакви тестове. Няма изпити. Светкавицата не пада от небето и често няма специални пречистващи събития. Когато стигнете до Реализацията, със сигурност ще се спънете и ще паднете. Мисля, че е част от програмата, поне засега. Ще се спънете и паднете и в буквалния, и в преносния смисъл, но ще трябва да се спънете и да паднете малко. Понякога има “сблъсък и изпълване.“ Понякога се опитвате толкова много, спъвате се и накрая се спъвате толкова силно, че осъзнавате, “Няма да опитам отново. Няма. Просто ще го направя.“ Това е огромна разлика. Човешката личност, която се опитвате да оформите, може да крещи, “Не! Не! Имаме още работа. Ние не сме съвършени и трябва да работим върху това, имаме всякакви глупости, трябва да постигнем Реализация,“ но тогава разбирате, че всичко това е лъжа. Всичко зависи само от сиянието на вашата светлина. Всичко е много просто.


Докато осветявате със своята светлина, ще осъзнаете, ако още не сте го направили, че вече сте наясно. Първо, ще разберете, че Реализацията вече е била там, вие просто сте правили всичко, за да я избегнете, опитвайки се да го направите сами или опитвайки се да го направите по начина, по който другите са го направили. Така че нищо няма да работи. Изведнъж осъзнавате, “Аз Съм. Аз Съм Осъзнат.“ Може да не ви удари мълния. Може да не започнете изведнъж да изглеждате с 10 години по - млади. Няма значение. Важното е да си позволите да бъдете осъзнати.


Толкова много Шамбра вече го направиха. Те наистина позволиха и разбраха, че това не е пътят към властта. О, не, осъзнаването - ммм - изобщо не е пътят към властта. Не става въпрос внезапно да станете по - силен в живота, във взаимоотношенията със себе си или дори с другите хора. Не става дума за това внезапно да получите нещо или да придобиете способността да направите нещо. Осъзнавате, че това всъщност е било един вид фалшива интерпретация, фалшив диалог, който се е провеждал в собствения ви човешки ум. Човек може да го желае, но Реализацията е просто Осъзнаване. “Аз Съм Това, което Съм. Аз Съм Осъзнат.“


И когато осъзнаете това, когато стигнете до момента, в който наистина го усещате в себе си, всички енергии се променят, настройват и протичат по много синхронен и много индивидуален начин. Без повече усилия. Няма повече чакане за някаква слава, която да дойде с Реализацията. За вас, Шамбра, осъзнаването, че сте осъзнати, не е въпрос на слава. Не е въпрос на власт. Не става въпрос за повече енергия. Нищо подобно. Просто осъзнавате кои сте всъщност. Не само човек. Човекът е красив аспект или фасета, с които да излезете, да го откривате и да си играете с тях, но изведнъж осъзнавате, “Аз Съм това, Което Съм“ и може да не можете да го изразите с думи. Може наистина да не можете да го дефинирате. И често насърчавам онези, които току-що са стигнали до Реализацията, изобщо да не се опитват да я дефинират. Опитайте се просто да бъдете това и да го изживеете. По - късно ще можете по - добре да го дефинирате и изразите. Но в момента просто си поемате дълбоко дъх и осъзнавате, “Аз съм осъзнат.“


И така, ние излъчваме нашата светлина в света от Вила Амио. Без поставена цел. Всички и всеки чрез това предаване. Ние хвърляме светлина и най - вече върху вас. Заслужавате го. Със сигурност го заслужавате след всичко, през което сте преминали.

Така че нека да си поемем дълбоко въздух. Причината, поради която сме тук.

Ние сме в нова епоха за Шамбра. Линда, наясно ли си с това? Сега сме в напълно нова епоха за Шамбра.


ЛИНДА: Вярвам в това.


АДАМУС: Ти си постоянно с Шамбра.


ЛИНДА: Това може да се усети.


АДАМУС: Да.


ЛИНДА: Особено напоследък на нашите срещи. Ти го видя.


АДАМУС: Ти си на първа линия. Имаш много лична и интимна връзка с Шамбра и забелязваш разлика от срещите, семинарите, които се провеждаха преди 15, 20 години. Тоест, бяха красиви за онова време, но сега са съвсем различни.


ЛИНДА: Дори Джеф няколко ... о, Адамус.


АДАМУС: Аз съм Адамус (Адамус се смее).


ЛИНДА: Извинявай. Малко се обърках тук (Адамус продължава да се смее). Но дори когато последните няколко ...


АДАМУС: С кого спиш нощем?


ЛИНДА: Опитвам се да спя с Джеф, но ти често влизаш.


АДАМУС: Аз не влизам. Просто имам планирана среща с Калдре ...


ЛИНДА: В леглото ни.


АДАМУС: ... в същото време. Той не е в леглото. Той е някъде на друго място. Тялото му е в леглото, но съзнанието му е на друго място.


ЛИНДА: Благодаря, че поясни.


АДАМУС: Да. При теб може да е неговото тяло. Аз мога да получа съзнанието му. Добре (Линда прави физиономия, Адамус се смее). Добре. Добре. Така че, да, има видима разлика. Намираме се в нова епоха. Наистина ...


ЛИНДА: Но това не е само ... не е от 10 години. Само за последните няколко години.


АДАМУС: Последните няколко години, безусловно. Бих казал, че най - големия повратен момент – имали сме много – най - голямата точка на разделение в Шамбра настъпи 2020 година.


ЛИНДА: Съгласна съм.


АДАМУС: Всичко се случи в комбинация с ковид. В тази комбинация толкова много Шамбра по света просто поеха дълбоко дъх и признаха своята Реализация. Просто, “Аз съм осъзнат.“ И това е. Това е всичко, без очаквания. Всичко се случва след това. Енергиите са балансирани, настроени и работят по различен начин. Но най - вече се променя вашето самовъзприятие.


ЛИНДА: Безусловно.


АДАМУС: Вместо да се опитвате да осъзнаете и да се борите с всичко, което мислите, че ви спира, сега просто осъзнавате. Това е такава глътка свеж въздух - ааа! - и това се случи точно в разгара на ковид. Но оттогава и сега правим това, за което сме дошли тук. След повече от 20 години подготовка, сега правим това, за което сме дошли тук - излъчваме светлина. Казвате, “Съвсем просто е. Защо ни отне 20 години?“ Запитайте се - защо ни трябваха 20 години? Но сега сме тук и го правим. Ние го правим тук.


ЛИНДА: Това е еволюция. Не може да не я забележиш.


АДАМУС: Да, определено е еволюция. И сега енергията на Шамбра като цяло наистина се смекчава. Тя е зряла. Тя не удря стени. В нея няма паника и отчаяние. Някои Шамбра все още преминават през много, но ние ще им дадем удар и ще им кажем, че нямате нужда от това (Линда реагира) – понякога това е, от което се нуждаете, или можем просто да медитираме. Но тогава те само ще се влошат.


ЛИНДА: Това не е твоя метод.


АДАМУС: Това не е моят метод. Това не е моят метод. Не, няма нищо лошо в медитацията, освен в начина, по който хората медитират. Ако не беше това, това е страхотен инструмент (Адамус се смее). И така, да започваме. Днес имаме много за покриване. Преди всичко искам да говоря за комуникацията.Комуникация


Комуникацията е в основата на почти всичко - почти всичко - както знаете от нашите дискусии, енергията е начин на комуникация. Вече не е e=mc2, а e=к, където “к“ означава комуникация. Същата разлика - енергията и комуникация.


Наскоро тук, в павилиона на Шамбра, имахме страхотни срещи, наречени “Майстори в комуникацията,“ където Шамбра се научиха да възприемат, да осъзнават без нужда от думи или картини. В началото изглежда много трудно, защото умът иска да съпостави нещо вербално или визуално. Но това не е необходимо и вие разбирате, “Мога да усетя всичко без ограничената човешка дефиниция.“


Те започнаха да осъзнават, че могат да разкрият онези ангелски сетива, които иначе биха ги претоварили, но сега те могат да разкрият тези ангелски сетива в цялата им красота. Има около 200 000 ангелски сетива, но сега те могат да се използват за усещане на красотата, без да е необходимо да я дефинирате.


Това означава да изпитваш любов, превърнала се в ангелско сетиво, без да се налага да го изразявате с това, което бих нарекъл старата терминология, а истинска любов. Всичко това се разкрива. При нас идва ново и красиво разбиране за комуникацията.


Комуникацията не е просто непрекъснато бърборене, което идва до вас чрез текстови съобщения - мисля, че някои хора го наричат ​​секстинг - или чрез интернет, чрез всичко свързано с него. Това също е форма на комуникация. Но ние се обръщаме към същността, способността да възприемаме и способността след това да излъчваме, излъчваме чрез своите ангелски сетива. Това е много по - лесно, много по - бързо, много по - пълноценно и по - възнаграждаващо и всичко това се прави чрез овладяване или игра с енергията, защото това е енергията.


И така, казах, че скоро светът ще започне да разбира, че енергията не е нищо друго освен комуникация и моментът е идеален за това, защото точно сега енергията се свързва с властта.


ЛИНДА: Точно.


АДАМУС: С мощта.


ЛИНДА: Точно.


АДАМУС: Така че, когато хората мислят за енергия, те имат предвид мощност. Те си мислят, че им липсва енергия или сила и след това се опитват да си ги набавят. Ние променяме това. Ние излъчваме нашата светлина и въвеждаме в съзнанието, че енергията не е нищо повече от комуникация. Тя не говори. Тя не говори. Тя не ви казва какво да правите. Ако наистина сведем всичко до същината, тя просто заявява, “Аз Съществувам. Аз Съществувам.“ Освен това цялата енергия ви принадлежи.


В тези много интересни времена, в които живеете, искам да го усетите за момент. Това е вълнуващо време за всеки от вас и знам, че е имало предизвикателства – без съмнение е имало предизвикателства – но сега сте тук в това най - вълнуващо, епично време на планетата.


Усетете го за момент. Вие не сте просто тук в друг живот. Вие не сте просто тук, на линейната релса, която минава от точка А до точка Б и нататък до точка В, никога не стигайки никъде. Вие сте тук преди всичко за вашата Реализация, за да осъзнаете, че сте реализирани, и едва след това, да сте тук в това време на промяна, когато планетата наистина има нужда от това; да бъдете тук, за да помогнете наистина за промяната и също така просто да бъдете част от преживяването. Станете част от преживяването, но не по начина, по който другите го преживяват. Те могат да го изживеят от гледна точка на трудностите или да чувстват, че светът е на път да се разпадне, или просто да заровят главите си в пясъка. Но вие сте тук, за да го изпитате от много съзнателна гледна точка, излъчвайки вашата светлина. Не бихте могли да изберете по - добро време да сте тук, на планетата, за себе си и за планетата.


Почувствайте за момент как всичко се събира, обединява се. В точното време, на точното място, безпогрешно.


(пауза)


Какво сега става на планетата по отношение на всичко - системи, технологии, енергия - всичко, което се случва. Това, за което говорих, най - големите движещи сили на планетата в този момент са суверенитетът или свободата. Хората искат свобода както никога досега, но всъщност не знаят какво е това. Искат го, но не знаят как да го получат, как да го намерят.


Те също търсят истината и, Господи, къде да намерят истината в наши дни? Къде да намеря истината?


ЛИНДА: Това е сложно.


АДАМУС: В медиите, в интернет, с вашите приятели, в местните конспиративни клубове, къде другаде? Къде да намеря истината? Има едно място. Вътре в себе си. И ако излъчвате своята светлина, вие общувате и със себе си, интуитивно знаете истината и няма да бъдете хванати от всички други боклуци, които хвърчат наоколо.


ЛИНДА: Всъщност това е много обнадеждаващо. Много добре го каза. Еха!


АДАМУС: Благодаря. Благодаря.


ЛИНДА: Безценно.


АДАМУС: Да, аз съм Майстор. Така те търсят истината. Можете да продължите потока от похвали, когато пожелаете. Шегувам се с това, но за много от вас - приемайте похвалите за себе си, от другите! Няма да станете егоистично арогантни. Това е просто признание на Майстора, което сте, така че спрете да играете на срамежливост или на играта “Не го заслужавам.“ Ще има ли още похвали?


ЛИНДА: О, разбира се. Ти си възхитителен.


АДАМУС: Какво пък, благодаря.


ЛИНДА: Боже, ти ни помогна да се справим с всичко.


АДАМУС: Разбира се, благодаря (Адамус се смее).


ЛИНДА: Това е безценно.


АДАМУС: Приемайте похвали. Добре.


И така, имаме суверенитет. Имаме истината. Имаме енергия като една от най -големите движещи сили на планетата. Говорих за всичко това миналия месец, но както знаете, Шамбра е склонна да забравя.


ЛИНДА: Знаеш ли, това помага и аз вече съм измислила абривиатура – STEP.


АДАМУС: STEP, правилно. Да. Суверенитет. Истина. Енергия. О, енергията е на планетата в момента и дори при всички протичащи конфликти, движещата сила зад всичко това е самата енергия. Искам да кажа, че това е един от инструментите за водене на война, между другото, икономическа война. Какво означава последната буква “P“?


ЛИНДА: Страст?


АДАМУС: Не.


(пауза)


Сила.


ЛИНДА: А!


АДАМУС: Сила!


ЛИНДА: Не ми се искаше да вярвам в това!


АДАМУС: Сила. Не, вече говорих за това.


ЛИНДА: Знам.


АДАМУС: Сила. Не, това е един от най – важните фактори. Хората се опитват да се хванат както за последната сламка – за силата. Ще разкажа за това малко по – късно.


Но комуникацията е много важна в работата, която всички вършим сега, разбирайки, че това е енергия. Казах, че това откритие предстои да стане публично достояние и наскоро видях първата стъпка към това и ще ви помоля да прочетете, скъпа Линда.


ЛИНДА: Добре.


АДАМУС: Това е цитат от един добър, но противоречив физик, физиците са винаги противоречиви, защото разбиват старите парадигми.


ЛИНДА: Така е.


АДАМУС: Физиката е наука за това как работят нещата. Но трябва да сте малко неконвенционални - трябва да сте много нетрадиционни - за да изследвате не само това измерение на физиката, но много повече.

И така, скорошен цитат ...


ЛИНДА: Хората научават много, просто опитвайки се да докажат, че грешат.


АДАМУС: Именно.


ЛИНДА: Да.


АДАМУС: И чий е този цитат?


ЛИНДА: Така. Това е цитата на Насим Харамейн.


АДАМУС: Насим Харамейн, да.


ЛИНДА: Физик.


АДАМУС: Да. Да, добре. И той се смята за спорен заради методите си, но методите му трябва да бъдат такива, защото не иска да затъне в блатото на съществуващата стара система.


ЛИНДА: От къде е той? Не можах да разбера от къде е той.


АДАМУС: Просто продължавай.


ЛИНДА: Добре. “Съществуването на този интелигентен и подреден космос се дължи на факта, че структурата на творението е сложна и комуникира на всички нива.“


АДАМУС: Добре. Всичко си взаимодейства на всички нива. Структури, системи, тази вселена си взаимодейства на всички нива. Добре.


ЛИНДА: Добре. “Тази комуникация подхранва динамиката на обмена на информация - подаване напред, директна връзка или обратна връзка - което позволява на системата да се разпознава, да се развива и да се самоосъзнава.“


АДАМУС: Става самоосъзната. По същество Насим говори за осъществяване на масова комуникация. Това не е мъртво пространство. Това не са глупави частици. Всичко комуникира. Това, което той все още не знае, но ние ще му помогнем, е, че като начало цялата енергия е ваша. Това ще бъде важно откритие. Но той казва, че всичко е взаимосвързано чрез общуване.


Следващата му стъпка ще бъде да излезе по някое време тази година с теорията, че енергията е начин за комуникация или обратното, комуникацията е енергия. Това е първата стъпка към това, за което говорим от много време - можете да погледнете този цитат отново - че всичко си взаимодейства на всички нива. Всичко във вашето тяло, всичко във вашата реалност комуникира. Във вас, във вашето единство, всичко е взаимосвързано и това е невероятно. А комуникацията подхранва този обмен на информация и позволява на системата да учи за себе си, да се развива и да осъзнава себе си. Звучи направо от колекция от цитати на Адамус и може би е така.


Важният момент тук, важният извод е, че за Шамбра в частност комуникацията е следващата стъпка. Разбиране как да общувате в естественото си състояние без използването на думи и картини и в крайна сметка ще можете да го използвате. Но е време да се върнем към разбирането как да го направим. И осъзнаването, че цялото ви тяло в момента комуникира с всички неврони, всички клетки и молекули. Всички те общуват. Всичко е във вашата реалност. Въздухът тук също комуникира. Частиците не са необходими за комуникация. Не е необходимо да можете да говорите, да пеете, да пишете писма и други подобни. В момента всичко е в комуникация. Всичко е ваше и сте точно в средата на това общение.


Усещането за вашата комуникация е много важно, но не очаквайте да чуете думи. Въобще не. Усетете я с вашите ангелски сетива и дори не е нужно да ги дефинирате. Просто трябва да знаете какви са те. Това е способността да бъдете разумни и осъзнати на много, много, много, много, много различни нива, което ще ви даде перспектива не само за тази физическа реалност, в която съществувате, но и за всички измерения, всички реалности, които я заобикалят.
Комуникацията, разбирането и, е в основата на това, което правим сега, и разбирайки комуникацията, вие ще разберете енергията и обратното.


В крайна сметка всичко се свежда до едно много важно нещо, основното – осъзнаването. Осъзнатост. Осъзнатостта е най - големият дар, който някога ще имате. Осъзнатостта е най - големият дар и започва с “Аз съществувам. Аз Съм Осъзнат. Аз Съществувам.“ Ако не съществувахте, не бихте могли да знаете, че съществувате. Така че това е най - основното, най - важното – “Аз Съществувам.“ И след това “Аз Съм това, Което Съм,“ което означава, че вие ​​сте всичко, което някога сте правили, мислили, че можете да бъдете или сте били, но всичко това в момента Сега. Осъзнаването е най - големият дар, който имате.


И това, което се случва сега, докато общуваме все повече, докато се учите да общувате със собствената си енергия, отваря вашето съзнание, понякога на нива, които човешкият ум определено разбира; в други случаи, на нива, които изискват откритост или позволяване на естествените връзки, които имате, способността да възприемате, способността да осъзнавате и способността да усещате цялата комуникация. И това няма да ви претовари.


Мислите си, “О, всеки малък атом комуникира.“ Това не претоварва и те не се опитват да ви кажат какво да правите. Разберете го. Те никога няма да ви кажат какво да правите. Изборът винаги е ваш. Дори Аз Съм или душата няма да ви кажат какво да правите. Но вие можете да се свържете с вашето Аз, можете да възвърнете истинския си баланс, като си позволите да се свържете с душата, защото това сте вие. Тя е всичко. Това е вашата мъдрост. Това е вашата енергия. Но нищо от това няма да ви каже какво да правите и не искам да го чувам повече. Знам, че сме минали през всичко това с духовните водачи, но сега вие казвате, “Душата ми каза да направя това или онова.“ Не, тя не каза нищо. Душата съществува като постоянна светлина, като потвърждение, като резервоар на цялата ви енергия, вашата мъдрост и вашите потенциали. Но тя няма да каже “направи това“ или “направи онова.“ Зависи от вас. От вас зависи и можете да използвате мъдростта си, за да ви помогне да направите този избор, но в крайна сметка зависи от вас.


Така че най - основната от всички комуникации, най - основната от всичко е “Аз Съм Осъзнат. Аз Съществувам. Аз Съм Това, което Съм.“ Това е комуникация, която винаги продължава. Може да сте в абсолютно тиха среда, както наскоро се опитахме да изпитаме на семинарите, просто в абсолютна тишина, и комуникацията ще продължи. Но това не е оглушителен шум или гласът на родителите ви в главата ви или нещо подобно. Това е просто “Аз Съм. Аз Съм. Аз Съществувам.“ Това е вид комуникация, която продължава през цялото време.


Усетете това за момент.


(пауза)


И в началото е трудно да отидете отвъд думите, но след това се връщате в естественото си състояние и изведнъж осъзнавате, че е било по - трудно да използвате думите, да научите езика и да се ограничите до езика или визуалните ефекти.

Следващия важен момент тук - говорим за комуникация и осъзнаване - ще бъде осъзнаването.


Осъзнатост в настоящия моментът


Знаете ли, много Шамбра – много хора – ще започна с обикновените хора. Много хора изглеждат в безсъзнание. Те осъзнават нещо много ограничено в тяхната реалност. Те може да са осъзнати за членовете на семейството си, за работата си, че навън може да е студено, но това съзнание е доста ограничено, което е някак ... не тъжно, а жалко, защото те все още имат толкова много да осъзнават.


Повечето хора са извън тялото си. Те не са заземени в тялото си или дори в ума си. И те не са някъде другаде, в някакво по - високо състояние на съзнанието. Изглежда, че ги няма никъде. Те просто не са тук. Те не са там. Те просто продължават с деня си и може да се каже, че това е защото има твърде много болка, твърде много, за да бъдат напълно заземени в тялото им. Но точно това е една от причините за болката – тялото ви се опитва да ви каже, “Върни се тук, по дяволите.“ Те не искат да са тук заради емоционалната болка. Те искат да бъдат навсякъде, но не и тук, оставяйки само достатъчно съзнание, за да оцелеят, но емоционалната болка е непосилна. Така че те някак си напускат. Но отново, когато го направят, емоционалната болка крещи повече от всякога, иска ги обратно. Тя ги иска обратно. Можете да се освободите от тази болка. Можете да я пуснете. Можете да светите със своята светлина и това е най - добрият начин да се освободите от болката.


Въпреки това, голяма част от Шамбра наистина не искат да са тук. Те могат да изпитват физическа болка. Може да изпитват психични проблеми, душевна болка. Така че отиват на друго място. Когато сте в това състояние, вие не сте тук. Вие не сте в пълно съзнание. Вие не сте тук, за да получите всички дарове на радост, щастие, здраве и изобилие.


В крайна сметка всичко се свежда до това, което наричам настоящ момент или момент Сега. Те не са в Сега. Те не присъстват. Единственото място, където нещо се случва, е моментът Сега. Извън настоящия момент няма комуникация. Има само спомени от миналото и съмнения или идеи за това какво може да бъде бъдещето. Но няма комуникация. Всичко се съобщава в Сега. Искате комуникация? Бъдете в настоящия момент.


Настоящият момент е мястото, където е всичко, включително вашите минали животи. Всъщност те не са в миналото. В настоящия момент се намира цялото изобилие. Не е в бъдещето. Не и в бъдещето. В настоящия момент е вашето здраве, ако имате здравословни проблеми. Здравето не е в миналото, когато сте били по - млади. Не е в бъдещето, където предполагате, че можете да бъдете излекувани по чудо. Искате чудодейно изцеление? Отидете в настоящия момент, защото тук е цялото осъзнаване, цялото общуване, цялото приемане и всички дарове.


Вашите минали животи са в настоящия момент, въпреки че може да не го осъзнавате. Поставили сте си някакви щори. Вашите бъдещи потенциали всъщност не са в бъдещето. Те са тук и точно сега. Те просто чакат. Сякаш вашият настоящ момент е огромен, необятен, да кажем, пейзаж от реалност, красив пейзаж от реалност, който просто ви чака. Така че всичко е тук и сега.


Времето не съществува. Тоест времето съществува, ако носиш часовник, но реално време няма. Така че, когато обмисляте - когато сте го обмисляли в миналото - безкрайност или вечност, изглежда, че продължава дълго, дълго, дълго, дълго време. Мислите за вечността. Можете ли да си представите да сте омъжени за някого завинаги? В крайна сметка това е много време.


ЛИНДА: Това е дълго.


АДАМУС: Дълго е и никога няма да свърши. И някои религии правят това. Когато се дава клетва, предназначена за дълъг период от време.


Когато мислите за вечността, умът не може да го направи. Просто продължава и продължава и продължава. Освен ако не осъзнаете, че всичко се случва в настоящия момент. Освен ако всичко не се случва точно сега. Като си го представите, вечността не е толкова дълга. Тя цялата е тук. Вечността не се простира в някакво огромно космическо пространство, което продължава и продължава. Вечността е точно тук. И сега казвам, че никога не сте били родени; никога не сте имали ангелско духовно раждане. Вие сте родени като хора, но не сте се появили изведнъж с махването на ръката на някой Бог и никога няма да изчезнете, защото всичко е тук. Как можете да имате минало или бъдеще, когато всичко е тук? Всички подаръци за вас от вас, от вашата душа са вече тук и сега. Това не е мераб, това е просто момент, в който можете да го почувствате - нека включим малко музика и да го почувстваме. Толкова е прекрасно просто и толкова необходимо точно сега.


(музиката започва да свири)


Всичко е тук, в настоящия момент. Всичко. Няма взаимодействие извън настоящия момент. Няма изцеление извън настоящия момент. Извън него няма изобилие. Всичко е тук.


Ето защо е толкова важно да сме наясно с настоящия момент точно сега.

Важно е точно сега да си взаимодействате в настоящия момент и да излъчвате своята светлина в настоящия момент.


Разбирам, че е много лесно да се увлечете в миналото, бъдещето и линейната реалност, но нещата просто не работят по този начин. Реалността е кръгообразна. Всичко е в настоящия момент. Всички ваши минали животи.


Нещо много, много интересно се случва в миналите ви животи в момента. Те минават през Реализацията. Въпреки че е било в миналото или поне така си мислите, то се случва в момента. Въпреки че някой ще спори и ще каже, “Е, те имат своя собствена история. Те направиха определени неща и след това умряха.“ О, не, не наистина. Сега всичко се променя, защото всичко съществува в настоящия момент.


Не можете наистина да влезете в миналото си, като се върнете назад във времето, но можете да преживеете всички тези други животи. Можете да общувате с тях в настоящия момент. Всички те са тук.


Цялото ви изобилие присъства точно тук. Някои от вас все още търсят, “Къде е изобилието? Къде се намира? Не мога да го намеря.“ Защото гледате навън.

Съществува само настоящия момент. Няма нищо друго в цялото творение. Нищо повече. Само настоящия момент.


Светлината, идваща от далечна планета, не идва от два милиона светлинни години, освен ако не сте наясно само с линейна реалност. Не, тази светлина свети в настоящия момент.


Това, което изглежда като звезда или слънчева система на два милиона светлинни години, всъщност не е там. О, разбира се, инструментите, които хората използват за измерване, ще кажат друго, но не, всъщност всичко е тук. Тази далечна планета всъщност е тук. Тя трябва да е тук.


Няма нищо извън настоящия момент, освен спомени или може би надежди. Спомени от миналото и надежди за това, което може да се случи, но откривате, че цялата надежда, всичко, което искате да бъдете, съществува точно тук, в настоящия момент.

Няма взаимодействие с миналото. Всичко е точно тук. Това е една изопачена реалност.


Вашата Реализация не е била някъде в бъдещето. Преди много време – това “отдавна“ беше преди няколко години – казах на Шамбра, че знам кога ще стигнете до вашата Реализация с точност до седмица или нещо такова. Не го казах, защото гледах към бъдещето. Погледнах сегашния ви момент.

Всичко е тук. Понякога всичко, което трябва да направите, е да поемете дълбоко въздух, да се отпуснете малко и да започнете да осъзнавате, да взаимодействате с него. Без да изисквате нищо, да не казвате това, което искате, просто да се свържете със собственото си Аз - вашата енергия, мъдрост, потенциал, вашата душа - и чувство. Всичко е тук.


Вашата смърт е точно тук, в момента Сега.

Всичко е точно тук. Отговори, всичко. И това е толкова важно точно сега, когато излъчвате светлина, защото тя озарява първо вас. Когато излъчвате светлина и след това общувате изцяло със себе си, с цялото си аз, с непознати, неизследвани части, но всички те са точно там. Те не са някъде другаде.


Да осъзнавате. Можете да осъзнаете само този момент. Можете да осъзнаете само този момент. Как можете да знаете за бъдещето? Освен това сте особено наясно с миналото. Това са стари спомени. Те са ментални и само ментални. Това са те.

Нека си поемем дълбоко въздух от битието, битието и общуването в момента Сега. Всичко е тук. Точно.


С това велико и просто осъзнаване вие ​​внезапно излизате от старите релси на линейната реалност. Изведнъж разбирате, че влакът изобщо не се движи. Това е ненужно. Всичко е точно тук.

Няма курс, който да следвате. Няма енергия, която трябва да отиде някъде. Тоест няма енергия, която да не е вече тук.

Няма нищо извън вашата реалност, реалността на Сега. Нищо. Всичко е точно тук.


Не е нужно да практикувате това. Не се увличайте в тази умствена работа, като се опитвате да мислите, “Сега. Вливане…” Не, поемате си дълбоко въздух и се отпускате в настоящия момент. Това е всичко, което е нужно.

Да, можете да бъдете засмукани обратно в линейната реалност. След това си поемате отново дълбоко въздух и се връщате в естественото си състояние. Всичко е в настоящето.

Всичко е в настоящето. Всичко е точно тук, включително всичко, всичко, всичко, което бихте искали или имате нужда в този живот. Всичко е точно тук.

Нека си поемем дълбоко въздух и оставим тази светлина да блести от настоящия момент.


Виждал съм някои от вас да правят това от бог знае къде - от миналото, от бъдещето, от някакво зомби измерение. Не, всичко е от тук.

Да си поемем дълбоко въздух.

Приятно дълбоко вдишване докато преминаваме към следващата ни тема.

(музиката свършва)


Светът


Сега да поговорим за света. Стига сме говорили за вас, нека поговорим за света. Усетете го за миг - света.

Интересно, нали? Интересно. Намирам го за абсолютно невероятно.


Усетете света и може би ще започнете да осъзнавате, че сега, тоест в настоящия момент, точно сега, има огромна точка на разделяне – огромна точка на разделяне на планетата – която никога преди не е съществувала. И знам, че сте го чували и преди, “Това никога не се е случвало преди,“ но това никога, никога преди не се е случвало на планетата.


Някои може да го нарекат повратна точка. Тобиас използва термина “Точка на разделение,“ който ми харесва, но каквото и да е в момента, това е най - голямата възможност за планетарна промяна. Най - голямата възможност и вие сте тук. Не е ли интересно? Отдръпнете се малко, просто се отдръпнете, застанете зад ниска стена и наблюдавайте всичко, което се случва сега. И знам, че понякога е непосилно. Понякога е депресиращо и тъжно, и знам, че подхранва драмата във вас, но това е специално време.


Бих искал наистина да усетите това по време на останалата част от нашия Шоуд и дори между Шоудовете.

Никога не е имало такава възможност на планетата за края на войните. Край на войните на тази планета. Никога досега на планетата не е имало такава възможност да се сложи край на глада. Тази планета е на една крачка от това да се отървем от този боклук. Ние сме точно в повратна точка и нещата могат да се развият по различен начин, но ние сме точно в повратна точка.


Планетата е на ръба да се откаже от някои от старите икономически системи и те ще трябва да го направят, независимо дали искат или не, но ще трябва. Някои стари икономически системи, които облагодетелстваха малцина и не облагодетелстваха много. Това трябва да се промени. И пак някои от вас размахват пръст. Не говоря за комунизъм или нещо подобно. Не проработи. Беше тежък атлантски махмурлук и нищо не последва. И нямаше да проработи, защото беше опит да се извади нещо от времето на Атлантида и нямаше да проработи.


Но аз говоря за по - голям глобален финансов баланс. И отново, не искам да навлизам в подробности сега. Мисля, че ще направя една от моите лекции “Темата на деня“ по тази тема, но това е нещо като справедливо разпределение в икономиката на планетата и ние сме точно на ръба на това.

Точно на ръба сме да сложим край на игрите на власт на тази планета. Стига игри на власт.


В момента всичко е някак фокусирано, кондензирано и готово за промяна и има много елементи, които подкрепят тази потенциална промяна – всичко от технология до наука; всичко от системи, стари системи, дори физика. Всичко това е тук, за да подкрепи Точката на разделение, в която се намира планетата, но най - вече съзнанието. Съзнание.

Можете ли да си представите свят, в който войните са нещо от миналото, където вече няма войни, където вече няма никаква толерантност към диктатори и лидери, които управляват със сила, по най - лошия възможен начин? Точно това се случва.


Сега усещате всички вълнения на планетата, хаоса, сътресението и всичко, което се случва в момента. Питате, “О, какво се случва с планетата?“ Отидете зад ниската стена. Винаги има турбуленция преди големи промени. Но това, което се случва сега е, че има достатъчно съзнание на планетата и достатъчно хора, които казват “стига“ с тези стари начини. Разбира се, старите подходи надигат грозните си глави за последната битка, но наистина имам чувството, че в резултат на всичко, което се случва на планетата в момента, човечеството ще каже на това “стига.“


Възниква важен въпрос. Тоест, повтарям, сценарият е следният - еволюцията на съзнанието на планетата и състраданието на планетата елиминира някои от тези боклуци. Да кажем, че може би настоящият конфликт в Украйна ще бъде последната война.

Въпросът, който задавам е, “Готови ли са хората? Готово ли е човечеството за това?“


Преди години попитах Шамбра, “Мислите ли, че хората са готови за свобода?“ и тогава казах, “Не съвсем. Не точно.“ Те не бяха готови наистина да разберат какво е истинската свобода, защото свободата означава да поемеш отговорност за това, което правиш.


Задавам този въпрос сега в този преломен момент и бих искал да чуя мнението ви - публикувайте в социалните медии, изпратете ми имейл или каквото и да е и Калдре ми казва, че нямам имейл; нали, затова казах, “Изпратете ми писмо“ - готово ли е човечеството сега за всичко това? И “всичко това“ означава край на войните. “Всичко това“ означава край на глада и бедността. Това изобщо не трябва да съществува. В момента на планетата има достатъчно ресурси, които вече са тук или са във фазите на изследване и развитие, с които никой на тази планета никога вече няма да страда.


Готова ли е планетата да преодолее насилието, човешкото насилие, сексуалното насилие? Готови ли са хората да преодолеят дори емоционалното насилие помежду си? Готови ли са за това? Защото всичко се случва точно сега. Всичко е в точката на разделяне и истинският въпрос е готови ли са?


Готови ли са за факта, че в крайна сметка ще стигнат до разбирането за свободата? Свободата не означава, че можете да правите каквото искате. Свободата означава да поемете отговорност за всичко, което правите. Вие поемате отговорност за всичко, което правите. Това е истинската свобода.


Тази планета сега готова ли е да разбере енергията? Решението на проблема с енергията, която захранва вашата планета, е относително просто, шокиращо просто, но човечеството просто не беше готово да го види. Те използваха стари изкопаеми горива, стара енергия, буквално и преносно. Но готови ли са сега за това, което може да излезе от лабораторията в рамките на три години и да осигури почти безплатна и в същото време чиста енергия?


Нещо трябва да се промени; нещо трябва да се движи. Само малко, не много. Нещо трябва да стигне до критичната точка и това е съзнанието. Съзнание или светлина.


Сега човечеството е толкова близо до това да сложи край на всяка война и да не я толерира отново. Вижте какво се случва в новините за ситуацията в Украйна. Това е комбинация от сила - успокойте се, някои от вас, нека да довърша. Това е въпрос на сила, много стари игри на власт. Това до голяма степен е въпрос на икономика. Това е и един вид демонстрация на стара сила, военна сила. Как светът реагира на това сега? Те са уморени от това. Те са уморени от това. Те не могат да повярват, че това се случва. Те оказват натиск върху своите лидери, върху световните лидери, да направят нещо, за да променят това сега, вместо да отговорят на силата със сила. Не за да влязат с по - големи ракети и по - мощни оръжия, а за да кажат на хората, “Приключихме с това. Няма да го търпим повече.“ О, и тогава, разбира се, властите ще надигнат още повече грозната си глава и ще кажат, “Нямате избор. Аз съм цялата власт.“ Но тя ще се разпадне. Тя ще се разпадне.


Говорих малко за това в скорошния ни разговор “Светец или Сатана?“ и наистина този въпрос излиза на преден план. Планетата е в повратна точка, готова е за големи промени. Но дали е достатъчно готова? Там се появявате вие. Ето защо сте тук на планетата точно сега.


Власт


Нека поговорим малко повече за властта, за това какво е тя. Власт.

Властта е - ще опростя, много ще опростя, а Калдре знае какво ще се случи след това, затова той спори. Но искам да кажа, че използването на сила, хората, които са пристрастени към използването на сила – и това е зависимост – хората, които са пристрастени към използването на сила, са жертви или се смятат за жертви. Те са травматизирани от нещо в миналото си. Нещо им се е случило, може би когато са били войни в минал живот, може би са били малтретирани от родителите си, каквото и да било.


Защитниците на властта са травматизирани същества и не знаят как да се справят с травмите си. Те стават жертви, а жертвата често натрупва все повече и повече, все повече и повече власт. Това е защитата, която смятат, че трябва да имат, за да се предпазят, така че това никога да не се повтори.


Представете си, например, на обикновено човешко ниво, че някой е имал много лоша връзка, брак и всичко е било много, много лошо. Той е наранен, той е травмиран и не е освободил тези енергии. Не го е преодолял. Всичко това се отразява в тялото и ума му. И това, което прави сега, е жертва - следователно, влизайки в нова връзка, той носи със себе си своята енергия на жертвеност и ще играе своята игра. Вместо просто да се наслаждава на връзката, той или ще я откаже, или може би просто ще се опита да използва повече власт, да стане по -настоятелен. Или може би се ядосва и насилва или дори започва да злоупотребява с алкохол или наркотици поради нараняванията си и това е вид защитен ход.


Същото се случва и сега, дори на световната сцена. Защитниците на използването на власт на някакво ниво се виждат като жертви. Светът е постъпил неправилно с тях. Други хора са им сторили нещо лошо. И това, което те ще направят сега, е да натрупат власт, така че никой да не може да го направи отново. Те стават зависими от властта, обсебени от властта, без да осъзнават, че властта е абсолютна илюзия. Това няма да излекува миналите ви травми. Това няма да премести енергиите и няма да ви освободи от това да бъдете жертва. Следователно те придобиват все повече и повече власт, независимо дали чрез оръжия, чрез пари или чрез манипулиране на други хора на индивидуална основа. Но като цяло хората, които се стремят към сила и власт, всъщност са жертви.


Сега, когато имате това разбиране, когато излъчвате своята светлина, вие имате малко повече осъзнатост за това, което се случва. Никой наистина не иска да управлява света. Някои са опитвали, но никой не иска наистина да управлява света. Те просто не искат светът да ги управлява. Затова те гонят сила и власт.


Когато излъчвате своята светлина, знаейки това, отново не се опитвайте да промените нищо. Не се опитвайте да ги направите по - добри. Вие просто излъчвате светлина, за да могат те да видят собствената си травма, собствената си болка.


Силата и властта са силно пристрастяващи, но в момента планетата казва, “Стига толкова.“ Независимо дали става въпрос за власт на правителство, диктатор; независимо дали това е бизнес сила, светът казва, “Ние просто няма да тръгнем по този път.“ А бизнесът всъщност е доста гъвкав, защото е бизнес и те се съгласяват, защото трябва. Това е бизнес. Те искат да останат в бизнеса. Така че, ако съзнанието се промени, бизнесът се адаптира и се приспособява към него.


В момента на тази планета има огромен потенциал за приключването на това за което толкова много от вас са се надявали, мечтали и желаели от много дълго време. Отказ от власт и насилие. Свят, в който вече няма войни, никой вече няма да ги търпи. Ще има начини да изолирате онези, които са в режим на войн. Или бизнеси, които са хищници, има начини да ги извадите от бизнеса. И пак не със сила, а със съзнание.


Надявам се, че това ви дава по - добра представа защо сте тук на планетата, какво правите в това епично време, в тази повратна точка.

Можете ли да си представите, че по време на вашия живот, през следващото десетилетие, човечеството ще сложи край на тази глупост? Че човечеството ще сложи край на глада, който не трябва да съществува. Че човечеството ще сложи край на войните, битките, кибер атаките и всичко останало, защото има твърде много съзнание, за да съществува това. В най - тъмните места на планетата има толкова много светлина, че това просто не може да съществува.


Можете ли да си представите как тези огромни промени сега се улесняват или се случват с помощта на технологиите? Технологии, които спомагат за улесняването на тези промени, така че този боклук да не може да съществува. Не говоря за празна мечта. Говоря за реалността, пред която е изправен всеки от вас в момента на тази планета. Това е повратна точка. По кой път ще тръгне всичко? Светец или Сатана? По какъв начин?


Как да седите на пейката


Сега нека поговорим малко за това как да седим на пейката. Как се седи на пейка.

Не е твърде трудно за разбиране. Това означава да седите на пейка! Можете да направите това, докато седите на стол. Можете да направите това, докато седите на пейка в парка. Можете да го направите в банята. Не е задължително да имате нужда от пейка. Някои от вас са го приели твърде буквално. Пейката не е задължителна. Можете да го направите навсякъде. Това означава просто да излъчвате своята светлина без цел.


Имаше много спорове, дискусии и объркване относно осветяването със светлината си и седенето на пейка. Нека се опитам да изясня.

На първо място, като човешко същество ще имате определени желания за това как бихте искали да се развият събитията. Дори аз имам своите желания, въпреки че не съм човек. Калдре има свои собствени. Предполагам, че повечето Шамбра биха искали да видят края на войните, което вече е цел. Да, определено. Да видите края на глада. Да, това е пристрастие. Да видим как планетата може да се справи с един от най - трудните проблеми – психическия дисбаланс, психични заболявания. И разбирането, че умът се променя, но умът не харесва това, което се случва, така че има много психични проблеми на планетата. Никой от нас не иска да види това. Надявам се, че няма много хора, които искат да го видят.


Бихме искали повече да не страдаме и да не виждаме как другите страдат. И да, всичко е пристрастие. Това е вашето желание. Може да не е желанието на някой друг и това е добре. Например, човек може да се надява, че ракът ще бъде излекуван. Ракът ще бъде излекуван, когато омразата бъде изкоренена от тази планета или поне изчезне. Ракът е просто омраза и гняв, причиняващи прекъсвания в комуникационната мрежа на тялото и след това проникващи в масовото съзнание.


Така че моето предположение е, че повечето Шамбра искат да видят края на онкологията, например, и това е пристрастие. Това е предразсъдък и е нормално да го имате като човек, каквито сте. Харесвате и не харесвате определени неща. Бихте искали да видите определени събития за планетата, особено в последния си живот на тази планета. Бихте искали да видите как нещо се развива и променя и докато излизате през вратата в края на всичко това, можете да кажете, “Уау! Когато си тръгнахме, донесохме много голяма промяна” и се усмихнете, докато затваряте вратата след себе си, докато се отправяте към Клуба на Възнесените Майстори. И е добре, че тези желания ги има. Почти невъзможно е да ги няма.


Въпреки това, когато седнете на пейка, оставете това настрана. Когато седите на пейка, вече не трябва да имате желания резултат, цел, предпочитание или нещо друго. Запазете го като ваша личност, но когато седнете на пейката, просто оставате със светлината си. Това не е желание или надежда. Това не е призив за планетарен мир. Това не е отварянето на нови вихри в космоса, за да се пусне нещо друго. Просто светите със своята светлина. Мисля, че можете да го направите лесно.


Да, ще имате мисли, че наистина се надявате, че това е краят на всички войни на планетата, но не се фокусирайте върху тях. Не се фокусирайте върху тях. Не ги проектирайте. Вие просто осветявате със своята светлина без цел. Вие блестите със съзнанието си в неговото чисто състояние. Вие осветявате този настоящ момент с вашето съзнание. Това правите. Да, все още можете да имате лични предпочитания, но когато седнете на пейката - това е просто сияние от светлина. Това е доста лесно да се направи.


Сияние в настоящето – мераб


Нека го направим веднага. Нека го направим веднага.

Това е епично време в историята на тази планета и отново, затова сте тук.

(музиката започва да свири)

Всичко това не е трудно да се разбере.

Вие сте тук, в настоящия момент и това е всичко.


Вие сте тук, за да осветите със своята светлина, а не да работите върху нея 24 часа в денонощието. Гледайте си работата, наслаждавайте се на живота, ще усетите, когато му дойде времето. Ще почувствате. И няма да е обаждане от мен или някой друг. Просто ще почувствате вътре в себе си, “Време е да заблестите.“ Безпристрастни.

Не искайте световен мир, край на рака.


Не искайте, умолявам ви, определен футболен отбор да печели или губи. Направете го по друго време. Продължавайте да играете дуалност, ако и когато искате, но когато излъчвате светлина, просто излъчвайте.

Нека си поемем дълбоко дъх, нека светлината да блесне, да се излее върху планета, която преминава през повратна точка и се нуждае от светлина сега. Как искат да я използват по - нататък зависи от тях.

Просто излъчвайте светлина и както казах, тя първо отива при вас.


Осветете със светлината си в Сега.

Нищо не може да комуникира извън Сега. Нищо. Ето защо е толкова важно да сте тук – да присъствате, да осъзнавате, да сте живи.

Какво ще правят хората с тази светлина? Зависи от тях, но сега е повратна точка.

Какво ще направят, зависи от тях, изцяло от тях. Но поне имат светлина. Поне имат по - високо ниво на съзнание.


Има толкова много, които питат, молят се и търсят сега, толкова много, които са изпълнени с надежди и мечти.

Някои казват, че хората са загубили способността да се надяват и да мечтаят. Не, всъщност не е така. Те са объркани на много, много нива. Но сега те все още имат надежди и мечти. Те просто чакат някакви отговори. В очакване на някого или нещо да се случи.

Това няма да са извънземни космически кораби, защото ги изгонихме оттук. Те пречеха. Няма да е някакъв измислен Бог, който ще дойде и ще създаде потоп или каквото Бог обикновено прави.


Това ще бъде съзнание, идващо от хора като вас по цялата планета, които са в момента Сега, които присъстват и знаят какво означава просто да излъчваш съзнание.

Става въпрос за това, което правим. Отне ни много години, за да стигнем до тук, но това е всичко.

Всичко наистина е много просто, а освен това е доста вълнуващо да наблюдаваш какво се случва на планетата. Вижте. Няма да чакате дълго.


Светлината е интересно нещо. Светлината не отнема време, за да се движи. Всичко се случва в момента Сега.

Може да се каже, че физическата светлина или фотоните отнемат време, за да се придвижат. Но светлината на съзнанието е мигновена. Тя е незабавна. Няма да ви се наложи да чакате дълго, за да видите как всичко това ще се отрази на вашата планета.

Нека свети. И това е.

Без усилие. Докато правите това, можете да пиете кафе или дори да слушате музика, да четете книга. Ако бях на планетата, бих предпочел да не нося слушалки и не бих слушал музика. Постоянно бих общувал, слушайки красотата на самия живот. Кой има нужда от слушалки? Кому е нужна тази външна музика? И това казвам аз, музикант в последния си живот. Не, просто бих общувал с всичко, което ме заобикаля.


Отново, видях много дискусии, “Какво означава да седиш на пейка?“ и - ох! “Виждал съм някои Шамбра да попадат в капана на дуалността и да се борят за едната или другата страна.

Това означава да не излъчвате светлината си. Това е престой в дуалността, опит за предизвикване на спорове. Моля, направете това, но не когато осветявате със светлината си. Направете го, ако трябва.

Да осветявате със светлината си означава просто да светите.

Нека си поемем дълбоко дъх, защо сте тук, какво правите. И най - важното, тази точка на разделяне на планетата, се случва точно сега. Точно сега.


Няма да има по - грандиозни възможности от сега, когато всички тези сили действат от всички страни и това не е само нахлуването в Украйна, но сили действат навсякъде; сили, на които човечеството казва, “Няма да правим това повече. Приключихме с това и нямаме нужда от политици да ни казват какво да правим. Просто приключихме с това.“

Наистина е много красиво, когато 1000, 2000, 10 000 души по цялата планета излъчват своята светлина. Удивително е какво всъщност причинява промяната.


Причиняването на промяна не е публикуване на купища риторика в социалните медии. Няма реален ефект върху промените. Да предизвикате промяна не означава да обсъждате и да спорите, да предизвикате промяна не означава да се забърквате във всякакви теории на конспирацията.

Да предизвикаме промяна, или по - добре да кажем, да имаме потенциал за промяна, означава да правим точно това, което правим в момента. И тогава, всъщност, когато излъчвате своята светлина, вие всъщност я излъчвате към себе си, осъзнаването, “Аз Съм, това Което Съм, Аз Съществувам,“ и тогава вие сте в тази комуникация в настоящия момент.

Това е толкова красив вид цикъл. Вие излъчвате своята светлина, споделяте я със света, но тя се връща при вас по много други начини.

Така че с това, Шамбра, това беше още един изключителен Шоуд. Благодаря на всеки един от вас, че сте тук на планетата, че останахте.


А сега кратко съобщение от FM, “Винаги разбирайте, чувствайте общуването на душата. Това е най - голямата истина, това е най - голямата свобода, която някога ще имате.

Имаме FM тук, който работи с много други Шамбра, които са живели на Земята и след това са дошли от тази страна, за да бъдат с вас и да помогнат. Но в крайна сметка важна е вашата светлина, като човек на планетата.

Излъчете светлината си и разберете, че каквото и да се случи, всичко е наред в цялото творение.

С това, аз съм Адамус Сен Жермен.