CRIMSON CIRCLEN MATERIAALEJA

Penkkeilyn taito -sarja

SHOUD 7 – ADAMUS ST. GERMAIN, Geoffrey Hoppen kanavoimana

 

Esitetty Crimson Circlelle

2.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
www.crimsoncircle.com

Minä olen mitä olen, St. Germainin Adamus.

Olemme täällä Shaumbra-paviljongilla Konassa, Havaiilla, Villa Ahmyossa. Olemme kokoontuneet taas kerran kuukausittaista shoudiamme varten. Miten monta vuotta olemme jo tehneet tätä, miten monta kaunista, kaunista vuotta, ja olemme nyt kohdassa, jossa voimme säteillä valoamme. Olemme käyneet läpi kaikki ongelmat, olemme käyneet läpi kaikki kyyneleet, ja nyt on aika todella tehdä, mitä tulimme tänne tekemään – säteillä valoamme.

Se ei ole kovin vaikeaa. Se ei maksa mitään. Ette tarvitse paljon oppitunteja, mutta annan teille sellaisen tänään joka tapauksessa. On pelkkä valon säteilemisen kohta. Säteilemme valoamme Shaumbra-paviljongilta.

Kun säteilemme, kun te säteilette valoanne planeetalle, voi melkein tuntea tarpeen siihen, halun siihen, melkein epätoivoa saada sitä. Kun säteilette valoanne, saatatte huomata myös joitain asioita tapahtuvan elämässänne. Epäilyn kaltaiset asiat alkavat hävitä. Nimittäin silloin kun pidättelette valoa, kun olette mukana noissa sisäisissä taisteluissa ja konflikteissa, kun haastatte itsenne, on paljon epäilyä. Mutta sitten kun sanotte: "Olen yli siitä. Olen yli siitä. Ei ole mitään syytä jatkaa sitä", epäily alkaa mennä pois. Alatte päästä takaisin oman energianne virtaan. Lakkaatte olemasta huolissanne asioista, joita ei luultavasti koskaan edes tapahdu. Alatte todella ymmärtää, mitä merkitsee "olen olemassa". Ymmärrätte tietoisuuden/tiedostamisen.

Yhtäkkiä, kun alatte säteillä valoanne, kaikki nuo muut asiat näyttävät menevän pois, koska te säteilette valoanne. Avaudutte sille, kuka oikeasti olette, yrittämättä rakentaa identiteettiänne enää: "Kuka minä olen?" ja "Katsotaanpa, millaista on olla tällainen tai tuollainen." Ja tulette lopulta sen oivaltamisen kohtaan, että ne ovat kaikki näytöksiä, tietoisuuden näytöksiä, mutta ne ovat kaikki näytöksiä. Ja tulette sen oivaltamisen kohtaan, ettei teidän tarvitse enää rakentaa identiteettiä itsellenne. On pelkästään "minä olen mitä olen".

Silloin voitte säteillä valoanne, kuten teemme tällä hetkellä täältä Villa Ahmyosta. Ei agendaa. Annamme valomme säteillä, riippumatta siitä vastaanottaako kukaan sitä vai ei – sillä ei ole merkitystä. Annamme valomme säteillä, yrittämättä tuputtaa sitä kenellekään teille, shaumbroille, vaan pelkästään jaamme sen kanssanne.

Mutta taas kerran, kun teette sen, teette sen ensin itsellenne. Suurinta valoa säteillään omalle itsellenne. Ja ihminen alkaa oivaltaa menneisyyden hulluuden, kaikkien niiden asioiden hulluuden joita olette tehneet yrittäessänne ottaa itsestänne selvää, tehdä itsestänne täydellisen, olla Oivaltamisenne arvoinen.

Nimittäin tultaessa Oivaltamiseen, oltaessa sen arvoinen, ei ole testiä, johon teidän täytyy osallistua. Ei ole koetta. Taivaalta ei iske salamoita, ja usein ei ole mitään isoa katarsista. Tullessanne Oivaltamiseenne kompuroitte ja kaadutte. Se on kai osa ohjelmaa, ainakin tällä hetkellä. Kompuroitte ja kaadutte kirjaimellisesti ja myös tavallaan yleisesti, mutta kompuroitte ja kaadutte vähän. Joskus se on "kolauta ja täyty". Joskus yritätte asioita erittäin kovasti, ja kompuroitte, ja sitten lopulta kompuroitte tarpeeksi ja oivallatte: "En yritä enää. Aion olla. Aion vain olla."

Ja siinä on valtava ero. Ihmisidentiteetti jota olette yrittäneet rakentaa, saattaa huutaa: "Ei! Ei! Meillä on lisää työtä tehtävänä. Olemme epätäydellisiä, ja meidän täytyy työstää tätä, ja meillä on kaikenlaista paskaa, ja meidän täytyy saavuttaa Oivaltaminen", mutta sitten oivallatte, että se kaikki on valheellista. Kyse on vain valonne säteilemisestä. Se on niin yksinkertaista.

Kun säteilette valoanne, oivallatte – jos ette ole jo oivaltanut – että olette jo oivaltanut. Oivallatte, että se oli siinä alusta saakka, ja teitte vain kaikkea välttääksenne sen tai yrittääksenne tehdä sen itse tai yrittääksenne tehdä sen niin, kuin muut ovat tehneet omansa. Se ei toimi. Oivallatte yhtäkkiä: "Minä olen. Olen oivaltanut." Ei ehkä ole mitään suuria salamaniskuja. Ette ehkä näytä yhtäkkiä 10 vuotta nuoremmalta. Noilla asioilla ei ole merkitystä. Sillä on merkitystä, että sallitte itsenne olla oivaltanut.

Hyvin monet shaumbrat ovat nyt sallineet. He todella ovat, ja he oivaltavat, ettei se ole vallankäyttöä. Voi ei, Oivaltaminen ei ole lainkaan vallankäyttöä. Siinä ei ole kyse siitä, että on yhtäkkiä vaikutusvaltaisempi elämässä tai itsenne osalta tai muiden ihmisten osalta. Kyse ei ole siitä, että yhtäkkiä on kaikkia asioita tai pystyy tekemään kaikkia asioita. Oivallatte, että se oli todella valheellinen narratiivi, valheellinen dialogi, joka teillä oli omassa ihmismielessänne. Ihminen saattaa haluta sitä, mutta Oivaltaminen on vain sitä: "Minä olen mitä olen. Olen oivaltanut."

Ja sitten kun oivallatte sen, kun tulette tuohon kohtaan, että todella tunnette sen sisällänne, kaikki energiat muuttuvat ja sopeutuvat ja virtaavat hyvin sykronistisella ja henkilökohtaisella tavalla. Siinä ei ole enää työn tekemistä. Ei ole enää odotuksia mistään loistosta, jota tulee Oivaltamisen myötä. Teille shaumbroille, jotka oivalsitte, että olette oivaltanut, siinä ei ole kyse loistosta. Siinä ei ole kyse vallasta. Siinä ei ole kyse enemmän energian saamisesta. Ei mitään näitä asioita.

Siinä on kyse vain sen oivaltamisesta, kuka oikeasti olette. Ette ole vain ihminen. Ihminen on mahtava aspekti tai osa, jonka voi lähteä löytämään ja leikkimään, mutta yhtäkkiä oivallatte: "Minä olen mitä olen", ja kenties ette pysty ilmaisemaan sitä sanoin. Kenties ette pysty oikein määrittelemään sitä. Ja kannustan usein niitä, jotka ovat juuri tulleet Oivaltamiseen, etteivät yritä määritellä sitä lainkaan. Ja yrittävät vain olla se ja elää sen. Myöhemmin pystytte määrittelemään ja kommunikoimaan sen paremmin. Mutta juuri nyt vedätte vain syvään henkeä ja oivallatte: "Olen oivaltanut."

Siis säteilemme valoamme täältä Villa Ahmyosta maailmaan. Ei agendaa. Teille jokaiselle tämän nettilähetyksen kautta. Säteilemme valoa, ja erityisesti itsellenne. Ansaitsette sen. Ehdottomasti ansaitsette sen kaiken sen jälkeen, mitä olette käyneet läpi.

Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä tämän myötä. Syyn miksi olemme täällä.

Olemme uudessa aikakaudessa shaumbroille. Linda, oivalsitko sen? Olemme nyt täysin uudessa aikakaudessa shaumbroille.

LINDA: Uskon sen.

ADAMUS: Olet shaumbrojen kanssa koko ajan.

LINDA: Sen voi tuntea. Sen voi tuntea, todella.

ADAMUS: Joo.

LINDA: Erityisesti kun meillä on ollut viime aikoina myös tapahtumia, niin sen näkee.

ADAMUS: Olet eturintamassa. Olet shaumbrojen kanssa hyvin henkilökohtaisella, intiimillä tavalla, ja voit nähdä eron verrattuna kokoontumisiin, työpajoihin, joita pidettiin 15, 20 vuotta sitten. Tarkoitan, että ne olivat upeita tuohon aikaan, mutta on hyvin erilaista nyt.

LINDA: Geoff, vasta pari … Ai niin, Adamus.

ADAMUS: Olen Adamus (naureskellen).

LINDA: Sori. No, minulla on vähän hämmennystä siinä (Adamus jatkaa naureskelua). Mutta vasta pari …

ADAMUS: Kenen kanssa nukut yöllä?

LINDA: Yritän nukkua Geoffin kanssa, mutta sinä sekaannut siihen paljon.

ADAMUS: En minä sekaannu. Minulla on vain aikataulun mukainen tapaaminen Cauldren kanssa …

LINDA: Meidän sängyssämme.

ADAMUS: … tuolloin. Hän ei ole sängyssä. Hän on jossain muualla. Hänen kehonsa on sängyssä, mutta hänen tietoisuutensa on jossain muualla.

LINDA: Kiitos selkeytyksestä.

ADAMUS: Kyllä. Siis sinä voit saada hänen kehonsa. Minä voin saada hänen tietoisuutensa. Okei (Linda tuijottaa Adamusta suu auki, ja Adamus naureskelee elehtien laittamaan suun kiinni; Linda sulkee suunsa). Hyvä, hyvä. Siis kyllä, siinä on selvä ero. Olemme uudessa aikakaudessa. Oikeastaan …

LINDA: Mutta kyse ei ole vain 10 vuodesta. Kyse on vain parista viime vuodesta.

ADAMUS: Parista viime vuodesta, ehdottomasti. Samoisin, että suurin käännekohta – meillä on ollut niitä paljon – mutta suurin erkaantumiskohta* shaumbroilla oli kesällä 2020.

LINDA: Olen samaa mieltä.

ADAMUS: Siihen yhdistyi covid. Hyvin monet shaumbrat ympäri maailmaa vetivät vain syvään henkeä ja tunnustivat Oivaltamisensa. "Olen oivaltanut." Se on siinä. Se ainoastaan tarvitaan, ilman kaikkia odotuksia siitä, mitä tapahtuu. Se tapahtuu sen jälkeen. Energiat tasapainottuvat uudelleen ja sopeutuvat ja toimivat eri tavalla. Mutta ennen kaikkea, itsehavaintonne muuttuu.

LINDA: Ehdottomasti.

ADAMUS: Sen sijaan että yritätte tulla oivaltaneeksi ja taistelette kaikkia niitä asioita vastaan, joiden luulette estävän teiltä sen, nyt olette vain oivaltanut. Se on hengenveto raikasta ilmaa – aah! – ja se tapahtui keskellä covidia. Mutta myös siitä lähtien, ja nyt teemme, mitä tulimme tänne tekemään. Oli 20 vuotta valmistautumista ja nyt tehdään, mitä tulimme tänne tekemään, ja se on valon säteileminen. Sanotte: "No, se on melko helppoa. Mihin tarvitsimme 20 vuotta?" No, kysykää itseltänne, miksi tarvitsimme 20 vuotta. Mutta olemme nyt tässä ja teemme sitä. Teemme sitä tässä.

LINDA: Se oli evoluutio. Tarkoitan, ettei sitä voi olla näkemättä.

ADAMUS: Joo, ehdottomasti evoluutio. Ja nyt kokonaisuutena shaumbra-energia on todella lempeää/seestynyttä. Se on kypsynyt. Se ei hypi seinille. Ei ole paniikkia, epätoivoa. On edelleen joitain shaumbroja, jotka käyvät paljon asioita läpi, mutta potkaisemme heitä persuuksille ja kerromme, etteivät he tarvitse sitä (Linda reagoi). No, joskus sitä vaaditaan, tai voimme vain meditoida. Mutta sitten he joutuvat vielä pahemmin siihen.

LINDA: Se ei ole sinun juttusi.

ADAMUS: Ei ole minun juttuni. Ei ole minun juttuni. Ei meditoinnissa ole mitään vikaa, paitsi ihmisten tapa tehdä sitä. Mutta muuten se on mahtava työkalu (Adamus naureskelee). Aloitetaanpa sitten. Meillä on paljon käsiteltävää tänään. Haluan puhua ensinnäkin kommunikoinnista.

 

Kommunikointi

Kommunikointi on jokseenkin kaiken ytimessä – jokseenkin kaiken. Kuten tiedätte keskusteluistamme, energia on kommunikointia. Yhtälö ei ole enää e=mc2, vaan e=c, jossa "c" on kommunikointi. Sama asia – energia ja kommunikointi.

Meillä on ollut upeita kokoontumisia täällä Shaumbra-paviljongilla hiljattain, Masters in Communication (= mestarit kommunikoimassa), jossa shaumbrat opettelivat havaitsemaan asioita, olemaan tietoisia asioista, tarvitsematta sanoja tai kuvia. Ja ensin se tuntuu hyvin vaikealta, koska mieli haluaa laittaa ne jonkinlaisiin verbaalisiin tai visuaalisiin puitteisiin. Mutta siihen ei ole tarvetta, ja oivallatte: "Voin tuntea asioita ilman rajoittunutta ihmismääritelmää."

He alkavat oivaltaa, että he voivat olla avoimia noille enkeliaisteille, jotka olisivat muuten saattaneet pakahduttaa heidät. Mutta nyt he voivat avautua noiden enkeliaistien koko kauneuteen. On noin 200.000 enkeliaistia, mutta nyt on kyse niihin käyttämisestä kauneuden tuntemiseen, tarvitsematta määritellä sitä.

Se on tuntea rakkautta, josta on tullut enkeliaisti, tarvitsematta laittaa sitä ns. vanhanlaiseen terminologiaan, vaan tuntea todellista rakkautta. Kaikki nuo asiat avautuvat. Meillä on tätä mahtavaa, uutta ymmärrystä kommunikoinnista.

Kommunikointi ei ole vain tuota jatkuvaa rupattelua, jota saatte läpi tekstatessanne – niin kai kutsutaan, tai sekstatessanne, joillakin – tai internetin kautta, kaikkien näiden juttujen kautta. Se on eräs kommunikointimuoto. Mutta tulemme ytimeen, kykyyn havaita ja sitten kykyyn huokua, säteillä enkeliaistienne kautta. Se on paljon helpompaa, paljon nopeampaa, paljon täydempää ja paljon palkitsevampaa, ja sitten se kaikki ratsastaa energialla tai leikkii energian kanssa, koska sitä energia on.

Olen sanonut, että pian maailma alkaa ymmärtää, että energia on vain kommunikointia, ja tämä ajankohta on ihanteellinen, koska tällä hetkellä energia liitetään valtaan.

LINDA: Kyllä.

ADAMUS: Valtaan.

LINDA: Aivan.

ADAMUS: Siis kun ihmiset ajattelevat energiaa, he ajattelevat valtaa. He ajattelevat, ettei ole tarpeeksi energiaa tai valtaa, ja sitten he yrittävät saada sitä. Käännämme sen toisinpäin. Säteilemme valoamme, ja tuomme tietoisuuteen, ettei energia ole mitään muuta kuin kommunikointia. Se ei puhu. Se ei juttele. Se ei kerro teille, mitä pitää tehdä. Jos se halutaan todella kiteyttää, se on pelkästään sanoa: "Olen olemassa. Olen olemassa." Ja lisäksi, kaikki energia on teidän.

Tämä on hyvin mielenkiintoista aikaa, jota elätte, ja haluaisin teidän tuntevan sitä hetken. Tämä on kiehtovaa aikaa jokaiselle teistä, ja tiedän, että on ollut vastoinkäymisiä – kiistämättä on ollut vastoinkäymisiä – mutta nyt olette täällä, tämän planeetan kiehtovimpana, eeppisimpänä aikana.

Tuntekaa sitä hetki. Ette ole täällä vain yhtä elämää varten. Ette ole täällä vain lineaarisilla junaraiteilla, jotka johtavat pisteestä a, pisteeseen b ja pisteeseen c, ettekä oikeasti koskaan pääse mihinkään. Olette täällä ensinnäkin Oivaltamistanne varten, oivaltaaksenne, että olette oivaltanut, ja sitten ollaksenne täällä tänä muutosaikana, jolloin planeetta todella tarvitsee sitä – ollaksenne täällä edesauttamassa sitä ja myös osallistuaksenne tuohon kokemukseen.

Osallistuaksenne kokemukseen, mutta eri tavalla kuin muut ihmiset kokevat sen. He saattavat kokea sen vaikeuksien näkökulmasta, tai tuntea maailman hajoavan kohta, tai pistää päänsä vain pensaaseen. Mutta te olette täällä kokeaksenne sen hyvin tietoisesta, oman valonne säteilemisen perspektiivistä. Ette olisi voineet valita parempaa aikaa olla tällä planeetalla itsenne ja planeetan kannalta.

Siis tuntekaa sitä hetki, miten kaikki yhtyy, tulee yhteen. Oikea aika, oikea paikka, ei virheitä.

(Tauko)

Siinä mitä tapahtuu planeetalla tällä hetkellä kaikkeen liittyen – järjestelmät, teknologia, energia, kaikki mitä tapahtuu – olen puhunut asioista, suurimmista liikkeelle saavista tekijöistä planeetalla nyt. Yksi on täysivaltaisuus tai vapaus. Ihmiset haluavat vapautta enemmän kuin koskaan, mutta he eivät oikeasti tiedä, mitä se on. He kaipaavat sitä, mutta he eivät ole varmoja, miten siihen päästään, miten se löydetään.

He etsivät myös totuutta, ja herran tähden, mistä tänä aikana löydätte totuuden? Mistä löydätte totuuden?

LINDA: Se on haastavaa.

ADAMUS: Uutismediasta, internetistä, ystäviltänne, paikallisista salaliittokerhoista, mistä tahansa. Mistä löydätte totuuden? On yksi paikka. Se on sisällänne. Ja jos säteilette valoanne, olette myös läheisessä yhteydessä itsenne kanssa ja intuitiivisesti tiedätte totuuden, ettekä jää kiinni kaikkeen muuhun roskaan, jota lentelee.

LINDA: Se on todella kannustavaa. Tiivistit sen erittäin kivasti. Vau!

ADAMUS: Kiitos, kiitos.

LINDA: Korvaamatonta.

ADAMUS: Kyllä, olen mestari. Siis he etsivät totuutta. Voit antaa näiden virrata (Lindalle), koska vain haluat, näiden ylistysten. Ja lasken leikkiä siitä, mutta hyvin monet teistä, ottakaa ylistystä itseltänne, muilta! Ei teille kasva suuri, egoistinen pää. Se on vain tunnustusta mestarille, joka todella olette, joten lakatkaa pelaamasta tuota ujostelupeliä tai "en ole sen arvoinen" -peliä. Lisää ylistyksiä?

LINDA: Voi toki. Olet upea.

ADAMUS: No, kiitos.

LINDA: Voi luoja, olet auttanut meidät läpi tästä.

ADAMUS: Todellakin, kiitos (naureskellen).

LINDA: Uskomatonta, mitä tämä merkitsee.

ADAMUS: Ottakaa vastaan ylistystä, okei.

Siis meillä on täysivaltaisuus. Meillä on totuus. Meillä on energia yhtenä suurena liikkeelle panevana tekijänä tällä planeetalla. Sanoin kaikki nämä viime kuussa, mutta shaumbroilla on taipumusta unohtaa.

LINDA: Tiedätkö mitä, se auttaa, ja nyt olen jo luonut pienen hyödyllisen sanan, STEP (suom. huom. muodostuu käsiteltävien asioiden alkukirjaimista, tarkoittaa myös "askel").

ADAMUS: STEP, aivan. Täysivaltaisuus. Totuus. Energia. Voi, energia tällä planeetalla tällä hetkellä, ja myös kaikissa konflikteista joita tapahtuu – liikkeelle paneva voima hyvin monien asioiden taustalla on energia. Tarkoitan, että se on ns. yksi sodankäynnin työkalusta, taloudellisen sodankäynnin. Ja sitten mikä tuo viimeinen kirjain, "P", on?

LINDA: Intohimo?

ADAMUS: Ei.

(Tauko)

Valta (suom. huom. "intohimo" ja "valta" alkaa kumpikin p:llä).

LINDA: Äh!

ADAMUS: Valta!

LINDA: En halunnut uskoa sitä!¨

ADAMUS: Valta. Kyllä, olen sanonut sen aiemmin.

LINDA: Tiedän.

ADAMUS: Siis, valta. Kyllä, se on yksi suurista voimista. Ihmiset yrittävät tarttua siihen, kuin viimeiseen oljenkorteen – valtaan. Puhun sitä hetken kuluttua.

Mutta kommunikointi on erittäin tärkeää siinä työssä, mitä kaikki teemme tällä hetkellä, se ymmärrys, että sitä energia on. Ja olen sanonut, että se on julkisuuteen tulemisen partaalla, ja näin hiljattain tavallaan ensimmäisen askeleen siinä, ja pyydän sinua lukemaan sen, rakas Linda.

LINDA: Okei.

ADAMUS: Tämä on lainaus eräältä kiistanalaiselta fyysikolta, mutta hyvät fyysikot ovat kiistanalaisia, koska he rikkovat vanhoja paradigmoja.

LINDA: Aivan.

ADAMUS: Fysiikassa on kyse siitä, miten asiat toimivat. Mutta täytyy olla vähän laatikon ulkopuolella – täytyy olla paljon laatikon ulkopuolella – tutkiakseen muutakin kuin vain fysiikan tätä ulottuvuutta, koska on paljon enemmän.

Siis äskettäin lainaus tuli …

LINDA: No, ihmiset oppivat paljon vain yrittäessään todistaa heidän olevan väärässä.

ADAMUS: Juuri niin.

LINDA: Aivan.

ADAMUS: Ja keneltä tämä lainaus on?

LINDA: Okei. Tämä on Nassim Harameinilta.

ADAMUS: Nassim Haramein, kyllä.

LINDA: Fyysikko.

ADAMUS: Kyllä, hyvä. Ja hän on kiistanalainen menetelmiensä vuoksi, mutta hänen menetelmiensä täytyy olla sellaisia, koska hän ei halua jäädä kiinni olemassa olevaan järjestelmäsuohon.

LINDA: Mistä hän on kotoisin? En saanut selville, mitä hän on kotoisin.

ADAMUS: Anna mennä.

LINDA: Okei. "Tämän älykkään ja järjestyneen kosmoksen olemassaolo/elämäntapa on, että luomisen rakenne on monisyinen ja se kommunikoi joka mittakaavassa."

ADAMUS: Okei, se kommunikoi joka mittakaavassa. Rakenne, järjestelmä, tämä universumi kommunikoi joka mittakaavassa. Hyvä.

LINDA: Okei. "Tämä kommunikointi ruokkii informaatiovaihtodynamiikkaa – syöttö, palaute tai informaatiopalautesilmukka – mikä sallii järjestelmän oppia itsestään ja kehittyä ja tulla itsetietoiseksi."

ADAMUS: Tulee itsetietoiseksi. Siis periaatteessa Nassim sanoo, että tapahtuu massiivista kommunikointia. Ei ole kuollutta tilaa/avaruutta. Ei ole tyhmiä hiukkasia. Kaikki kommunikoi. Sitä hän ei tiedä vielä, että kaikki on teidän energiaanne, mutta autamme häntä siinä. Se on iso paljastus. Mutta hän sanoo, että kaikki on keskenään yhteydessä omassa kommunikoinnissaan.

Hänen seuraava askeleensa on julkaista joskus tänä vuonna teoria, että energia on kommunikointia, tai toisinpäin, kommunikointi on energiaa. Tämä on ensimmäinen askel siinä, mistä olemme puhuneet pitkään – ja voisinko katsoa tätä lainausta uudestaan (Adamus lukee lainausta) – mutta sanomalla, että kaikki kommunikoi joka mittakaavassa. Kaikki kehossanne, kaikki todellisuudessanne, kommunikoi. Kaikki on yhteydessä teissä, teidän ykseydessänne, ja tämä on uskomatonta. Ja kommunikointi ruokkii tätä informaatiovaihtoa ja sallii järjestelmän oppia itsestään ja kehittyä ja tulla itsetietoiseksi. No, se kuulostaa joltain, mikä on suoraan Adamuksen pelikirjasta, ja se saattaa olla.

Tärkeä pointti tässä, tärkeä anti erityisesti shaumbroille on, että kommunikointi on seuraava askel. Ymmärtää, miten kommunikoidaan takaisin luonnollisessa tilassanne, ilman sanoja tai kuvia, ja lopulta osaatte käyttää sitä. Mutta on aika päästä takaisin siihen ymmärrykseen, miten se tehdään. Ja siihen oivallukseen, että koko kehonne kommunikoi tällä hetkellä kaikkien neuronien ja solujen ja molekyylien kanssa. Ne kaikki kommunikoivat. Kaikki todellisuudessanne. Ilma tässä (kahmaisten ilmaan kuin kuppiin käsiensä väliin) kommunikoi. Ei tarvitse olla hiukkanen kommunikoidakseen. Ei tarvitse kyetä puhumaan tai laulamaan tai kirjoittamaan kirjeitä tai mitään sellaista. Kaikki kommunikoi tällä hetkellä. Se kaikki on teidän, ja olette aivan sen keskellä.

On hyvin tärkeä asia tuntea kommunikointianne, mutta älkää odottako sanoja. Ei lainkaan. Tuntekaa sitä enkeliaisteillanne, eikä teidän tarvitse edes määritellä noita aisteja. Teidän täytyy vain tietää, että ne ovat jo siinä. Se on kyky olla aistillinen ja tietoinen monilla, monilla, monilla, monilla, monilla eri tasoilla, mikä antaa teille perspektiivin tämän fyysisen todellisuuden lisäksi, jossa tavallaan olette olemassa, kaikkiin ulottuvuuksiin, kaikkiin todellisuuksiin, jotka sitä ympäröivät.

Siis kommunikointi on sen ytimessä, mitä teemme nyt, kommunikoinnin ymmärtäminen, ja kun ymmärrätte kommunikointia, ymmärrätte energiaa, ja toisinpäin.

Loppujen lopuksi se kaikki kiteytyy yhteen hyvin ydinasiaan, yhteen ydinasiaan – tietoisuuteen. Tietoisuus/tiedostaminen on suurin lahja, jonka koskaan saatte. Tietoisuus on suurin lahja, ja se alkaa tästä: "Olen olemassa. Olen tietoinen. Olen olemassa." Jos ette olisi olemassa, että voisi olla tietoinen, että olette olemassa. Se on siis hyvin perusasia, hyvin ydinasia: "Olen olemassa." Ja sitten "minä olen mitä olen", tarkoittaen periaatteessa, että olette kaikki, mitä olette koskaan tehneet tai ajatelleet tai voisitte olla tai olisitte, mutta kaikki se nyt-hetkessä. Tietoisuus – suurin lahja, joka teillä on.

Ja nyt kuin kommunikoimme enemmän, kun opitte olemaan yhteydessä oman energianne kanssa, se avaa tietoisuutenne – joskus tasoilla jotka ihmismieli ehdottomasti ymmärtää, toisilla kerroilla tasoilla jotka vaativat avoimuutta tai luonnollisen kommunikointinne sallimista, kykyä havaita, kykyä olla tietoinen ja kykyä aistia/tuntea kaikki kommunikointi. Eikä se ole pakahduttavaa.

Ajattelette: "Voi, jokainen pieni atomi kommunikoi." Mutta se ei ole pakahduttavaa, eivätkä ne yritä kertoa teille, mitä pitää tehdä. Pääskää sitä yli. Ne eivät koskaan kerro teille, mitä pitää tehdä. Te olette se, joka valitsee. Edes "minä olen" tai sielu ei kerro teille, mitä pitää tehdä. Mutta voitte yhdistyä taas Itseen, voitte saada itsenne takaisin tasapainoon sallimalla jälleenyhdistymisen sielun kanssa, koska se on te. Se on kaikki. Se on viisautenne. Se on energianne. Mutta mikään näistä ei kerro teille, mitä pitää tehdä, enkä halua kuulla sitä enää.

Tiedän, että pääsimme ohi koko henkiopasjutusta, mutta nyt sanotte: "No, sieluni käski minun tehdä näin tai noin." Ei, se ei käske. Sielu on siinä jatkuvana valona, vakuutteluna, kaiken energianne, viisautenne ja mahdollisuuksienne varastona, mutta se ei sano "tee tämä" tai "tee tuo". Se on teidän päätöksenne. Se on teidän päätöksenne, ja voitte tuoda viisauttanne auttamaan noiden valintojen tekemisessä, mutta perimmiltään se on teidän asianne.

Siis perustavanlaatuisinta kommunikointia, kaikkein perustavanlaatuisin asia on: "Olen tietoinen. Olen olemassa. Minä olen mitä olen." Se on kommunikointia, jota tapahtuu aina. Voisitte olla täysin hiljaisessa ympäristössä, kuten kokeilimme hiljattain työpajoissa – täysin hiljaisessa – ja olisi silti tuota kommunikointia. Mutta se ei ole huutava ääni, eikä se ole vanhemman ääni päässänne, tai mitään sellaista. Se on vain: "Minä olen. Minä olen. Olen olemassa." Se on jatkuvaa kommunikointia, jota tapahtuu.

Tuntekaa sitä hetki.

(Tauko)

Ja on ensin vaikeaa mennä sanojen yli, mutta sitten palaatte takaisin luonnolliseen tilaanne, ja yhtäkkiä oivallatte, että sanojen käyttäminen oli vaikeaa, tarve oppia kieli ja rajoittaa itseänne kielellä tai kuvilla.

Seuraava tärkeä asia tässä olisi tietoisuus. Puhumme kommunikoinnista ja puhumme tietoisuudesta.

 

Tietoisuus nyt-hetkessä

Hyvin monet shaumbrat – hyvin monet ihmiset, aloitan ensin ihmisistä yleensä. Hyvin monet ihmiset ovat, no, tavallaan tietämättömiä. He ovat tietoisia hyvin, hyvin rajoittuneista asioista todellisuudessaan. He ovat kenties tietoisia perheenjäsenistään ja työpaikastaan ja siitä, että ulkona saattaa olla kylmää, mutta tietoisuus on hyvin rajoittunutta, mikä on – se ei ole surullista, mutta se on tavallaan onnetonta, koska on hyvin paljon enemmän, mistä voi olla tietoinen.

Useimmat ihmiset ovat ulkona kehostaan. He eivät ole maadoittuneita kehoonsa tai edes mieleensä. Eivätkä he ole jossain muualla, kuten jossain korkeammassa tietoisuustilassa. He ovat tavallaan ei-missään. He eivät ole täällä. He eivät ole siellä. He vain pääsevät jotenkin päivästä läpi, ja voitaisiin sanoa, että niin on, koska on liikaa kipua, liikaa tuskaa, ollakseen täysin maadoittunut kehoon.

Mutta yksi syy kipuun on, että keho yrittää kertoa teille: "Tule helvetissä takaisin tänne." Heillä on tunnetuskaa, joten he eivät halua olla läsnä. He haluavat olla missä tahansa muualla, ja ovat täällä vain riittävän tietoisuuden kera selviytyäkseen, mutta tunnetuska on pakahduttavaa. Siis he tavallaan lähtevät. Mutta taas kerran, kun teette sen, tuo tunnetuska huutaa enemmän kuin koskaan ennen, ja se haluaa heidät takaisin. Se haluaa teidät takaisin, jotta voitte päästää irti tuosta tuskasta. Voitte vapautua niistä. Voitte säteillä valoanne, mikä on mahtavin tapa päästää irti tuskasta.

Monet shaumbrat eivät vieläkään halua oikeasti olla täällä. Heillä saattaa olla fyysistä kipua. Heillä saattaa olla mielen ongelmia, mentaalista tuskaa. He siis menevät tavallaan jonnekin muualle. No, kun olette tuossa tilassa, ette ole täällä. Ette ole todella täysin tietoinen. Ette ole täällä saamassa kaikkia lahjoja, joita on ilona, onnellisuutena, terveytenä ja yltäkylläisyytenä.

Loppujen lopuksi se kaikki kiteytyy siihen, mitä kutsun läsnäolevaksi hetkeksi tai nyt-hetkeksi. He eivät ole nyt-hetkessä. He eivät ole läsnä. Ja ainoa paikka jossa koskaan tapahtuu mitään, on nyt-hetki. Läsnäolevan hetken ulkopuolella ei ole kommunikointia. On vain muistoja menneisyydestä ja miettimistä tai havaintoja, mitä tulevaisuus ehkä on. Mutta ei ole kommunikointia. Kaikki kommunikoi nyt-hetkessä. Haluatteko kommunikointia? Olkaa läsnäolevassa hetkessä.

Kaikki on läsnä olevassa hetkessä, myös entiset elämänne. Ne eivät ole oikeasti menneisyydessä. Kaikki yltäkylläisyys on läsnäolevassa hetkessä. Se ei ole tulevaisuudessa. Se ei ole tulevaisuudessa. Terveytenne on läsnäolevassa hetkessä, jos teillä on terveysongelmia. Terveys ei ole menneisyydessä, jolloin olitte nuorempi. Se ei ole tulevaisuudessa, jolloin ajattelette saavanne ehkä ihmeparannuksen. Haluatteko ihmeparannuksen? Tulkaa läsnäolevaan hetkeen, koska siinä on kaikki tietoisuus, kaikki kommunikointi, kaikki vastaanottaminen ja kaikki lahjat – juuri tässä.

Entiset elämänne ovat läsnäolevassa hetkessä, vaikka ette ehkä oivalla sitä. Teillä on jonkinlaiset silmälaput. Tulevaisuuden mahdollisuutenne eivät ole tulevaisuudessa. Ne ovat aivan tässä, nyt. Ne vain odottavat. Läsnäoleva hetkenne on kuin valtava, suunnaton ns. todellisuusmaisema, kaunis todellisuusmaisema joka vain odottaa teitä. Se kaikki on siis tässä nyt.

Ei ole aikaa. Tarkoitan, että on aika, jos käytätte kelloa, mutta ei ole todellista aikaa. Siksi kun ajattelette – kun olette ajatelleet menneisyydessä – äärettömyyttä tai ikuisuutta, se tuntuu pitkältä, pitkältä, pitkältä, pitkältä ajalta. Ajattelette ikuisuutta. Voitko kuvitella olevasi naimisissa jonkun kanssa ikuisuuden (Lindalle)? Tarkoitan, että se on pitkä aika.

LINDA: Se on pitkä aika.

ADAMUS: Se on pitkä aika, eikä se lopu koskaan. Ja on joitain uskontoja, joka harjoittavat sitä. Se on iso lupaus, tehty pitkälle aikajaksolle.

Kun pohditte ikuisuutta, mieli ei pysty siihen. Se vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Ellette oivalla, että se kaikki tapahtuu läsnäolevassa hetkessä. Kun sitä ajattelee tällä tavalla, ikuisuus ei ole lainkaan pitkä aika. Se kaikki on aivan siinä. Ikuisuus ei ulotu jononkin valtavaan ulkoavaruuteen ja jatku ja jatku. Ikuisuus on aivan siinä. Ja silloin sanon, että te ette koskaan syntyneet, teillä ei koskaan ollut henkistä enkelisyntymää. Synnyitte ihmisinä, mutta ette tulleet yhtäkkiä olemaan jonkin Jumalan käden heilautuksella, ettekä lakkaa koskaan olemasta, koska se kaikki on aivan tässä. Miten voisi olla menneisyys tai tulevaisuus, kun se kaikki on aivan tässä?

Kaikki lahjat teiltä itsellenne, sielultanne teille, ovat juuri tässä, juuri nyt. Laitetaan vähän musiikkia ja tunnetaan sitä – tämä ei ole merabh, vaan hetki sen tuntemiseen. Se on hyvin kauniin yksinkertaista ja hyvin oleellista tällä hetkellä.

(Musiikki alkaa)

Se kaikki on aivan tässä, läsnäolevassa hetkessä. Kaikki. Ei ole kommunikointia läsnäolevan hetken ulkopuolella. Ei ole parantumista läsnäolevan hetken ulkopuolella. Ei yltäkylläisyyttä tämän ulkopuolella. Se on tässä.

Tästä syystä on hyvin välttämätöntä olla nyt tietoinen läsnäolevassa hetkessä.

On hyvin välttämätöntä kommunikoida nyt läsnäolevassa hetkessä ja säteillä valoanne läsnäolevassa hetkessä.

Oivallan, että on erittäin helppoa jäädä menneisyyden, tulevaisuuden ja lineaarisen todellisuuden vangiksi, mutta niin ei yksinkertaisesti ole. Todellisuus on ympyränmuotoinen. Se kaikki on läsnäolevassa hetkessä. Kaikki entiset elämänne.

Entiset elämänne käyvät nyt läpi jotain hyvin, hyvin mielenkiintoista. Ne käyvät läpi Oivaltamista. Vaikka se oli entinen elämä, tai ainakin luulette olleen, se tapahtuu juuri nyt. Vaikka voitaisiin kiistellä ja sanoa: "No, heillä on historiansa. He tekivät tiettyjä asioita, ja sitten he kuolivat", niin ei oikeasti. Se kaikki muuttuu nyt, koska se on läsnäolevassa hetkessä.

Ette voi oikeasti mennä menneisyyteenne menemällä taaksepäin ajassa, mutta voitte tuntea kaikki nämä muut ilmaisumuodot. Voitte kommunikoida niiden kanssa läsnäolevassa hetkessä. Se kaikki on aivan tässä.

Kaikki yltäkylläisyytenne on aivan siinä. Jotkut teistä etsivät edelleen: "Missä yltäkylläisyys on? Missä se on? En löydä sitä." Koska etsitte tuolta.

Se on kaikki läsnäolevassa hetkessä. Ei ole mitään muuta koko luomakunnassa. Ei mitään muuta. On vain läsnäoleva hetki.

Valo joka säteilee kaukaiselta planeetalta, ei tule kahden miljoonan valovuoden päästä, ellette ole tietoinen vain lineaarisesta todellisuudesta. Mutta ei, tuo valo säteilee hetkessä.

Se mikä hahmotetaan tähdeksi tai aurinkokunnaksi kahden miljoonan valovuoden päässä, ei ole oikeasti siellä. Tietysti instrumentit joita ihmiset käyttävät mittaamiseen, väittäisivät muuta, mutta ei, todellisuudessa se kaikki on aivan siinä. Tuo kaukainen planeetta on itse asiassa aivan tässä. Sen täytyy olla.

Ei ole mitään läsnäolevan hetken ulkopuolella, paitsi muistoja tai kenties toiveita. Muistoja menneisyydestä ja toiveita siitä, mitä voi tulla, mutta löydätte, että kaikki nuo toiveet, kaikki mitä valitsisitte olla, on aivan tässä, läsnäolevassa hetkessä.

Mikään ei kommunikoi menneisyydestä. Se kaikki on aivan tässä. Todellisuus on ympyränmuotoinen.

Oivaltamisenne ei ollut jossain tulevaisuudessa. Kauan sitten – no, ei kauan, vaan pari vuotta sitten – kerroin shaumbroille jokseenkin tietävänäni noin viikon tarkkuudella, milloin saatte Oivaltamisenne. Niin ei ollut, koska katsoin tulevaisuuteen. Katsoin läsnäolevaan hetkeenne.

Kaikki on tässä. Joskus kyse on vain sitä, että vedetään syvään henkeä, rentoudutaan vähän ja sitten ollaan tietoinen, ollaan yhteydessä sen kanssa. Mutta ette vaadi, ette kerro, mitä haluatte, vaan yhdistytte omaan Itseenne – energiaanne, viisauteenne, mahdollisuuksiinne, sieluunne – ja tunnette sitä. Se kaikki on aivan tässä.

Kuolemanne on aivan tässä, nyt-hetkessä.

Kaikki on aivan tässä. Vastaukset, kaikki. Ja tämä on hyvin tärkeää nyt, kun säteilette valoa, kun se säteilee teihin ensin. Kun säteilette valoa, ja sitten olette yhteydessä koko "sinun" kanssa, koko itsenne kanssa, tuntemattomien, tutkimattomien osien kanssa, mutta ne kaikki ovat aivan siinä. Ne eivät ole jossain muualla.

Tietoisena oleminen. Voitte olla tietoinen hetkestä. Voitte olla tietoinen vain hetkestä. Miten voisitte olla tietoinen tulevaisuudesta? Ette ole tietoinen oikeastaan myöskään menneisyydestä. Ne ovat vanhoja muistoja. Ne ovat mentaalisia, eivätkä mitään muuta kuin mentaalisia. Sitä ne vain ovat.

Vedetään syvään henkeä olemassaolemiseen, olemiseen ja yhteydessä olemiseen nyt-hetkessä. Kaikki on siinä. Se on siinä.

Tuon suuren ja yksinkertaisen oivalluksen myötä, olette yhtäkkiä pois noilta lineaarisen todellisuuden vanhoilta junaraiteilta. Yhtäkkiä oivallatte, ettei juna liiku lainkaan. Sen ei tarvitse. Se kaikki on aivan tässä.

Ei ole raiteita, joita täytyy seurata. Ei ole energiaa, jota täytyy saada jostain. Tarkoitan, ettei ole mitään energiaa, mikä ei ole jo tässä.

Ei ole mitään todellisuutenne ulkopuolella, nyt-hetken todellisuuden ulkopuolella. Ei mitään. Se kaikki on aivan tässä.

Ja älkää tehkö työtä sen eteen. Älkää menkö tuohon mentaaliseen työntekemiseen, yrittäen ajatella: "Läsnäoleva hetki. Läsnä …" Ei, vedetään vain syvään henkeä ja rentoudutaan läsnäolevaan hetkeen. Tämän se vain vaatii.

Joo, teidät saatetaan heittää takaisin lineaariseen todellisuuteen. Sitten vedätte uudestaan syvään henkeä, ja palaatte luonnolliseen olemistilaanne. Se kaikki on läsnä.

Se kaikki on läsnä. Se kaikki on aivan tässä, mukaan luettuna kaikki, kaikki, kaikki mitä voisitte mitenkään haluta tai tarvita tässä elämässä. Se kaikki on aivan tässä.

Vedetään syvään henkeä tässä kohtaa, ja annetaan tuon valon säteillä läsnä olevasta hetkestä.

Olen nähnyt joidenkin teistä tekevän sitä luoja ties mistä – menneisyydestä, tulevaisuudesta, jostain zombiulottuvuudesta jossain. Ei, vaan se kaikki tapahtuu aivan tästä.

Vedetään kunnolla syvään henkeä tämän myötä.

Kunnolla syvään henkeä, kun siirrymme seuraavaan aiheeseemme.

(Musiikki loppuu)

 

Maailma

Puhutaanpa nyt maailmasta. Riittää jo puhe teistä, puhutaan maailmasta. Tuntekaa sitä hetki, maailmaa.

Mielenkiintoista, eikö? Mielenkiintoista. Minusta se on kerrassaan uskomatonta.

Tunnette maailmaa, ja kenties alatte oivaltaa, että tällä hetkellä, läsnäolevassa hetkessä, on valtava erkaantumiskohta* - valtava erkaantumiskohta* tälle planeetalle – jollaista ei ole ollut koskaan ennen. Ja tiedän, että olette kuulleet sen aiemmin: "Asiat eivät ole koskaan ennen olleet näin". Mutta tämä on planeetalle ei koskaan, ei koskaan, ei koskaan ennen.

Jotkut voivat kutsua sitä keikahduspisteeksi. Tobias käytti termiä "erkaantumiskohta*", josta pidän, mutta mikä se onkin, tällä hetkellä planeetalla on suurin mahdollisuus muutokseen. On suurin mahdollisuus, ja te olette täällä. Eikö se ole mielenkiintoista? Ja jos peräännytte vähän – peräännytte, seisotte matalan aidan takana ja tarkkailette kaikkea, mitä tapahtuu tällä hetkellä. Ja tiedän, että se on pakahduttavaa toisinaan. Toisinaan se on masentavaa ja surullista, ja tiedän, että tavallaan saatte draamanne esiin siinä, mutta tällä hetkellä on varsinaista aikaa.

Haluaisin teidän todella tuntevan tätä loppu-shoudimme ajan, ja myös shoudien välissä.

Planeetalla ei ole koskaan ollut tällaista tilaisuutta sotien loppumiseen. Sotien loppumiseen tällä planeetalla. Ei ole koskaan ollut tällaista tilaisuutta nälän loppumiseen planeetalta. Tämä planeetta ei ole kaukana siitä, että päästetään irti näistä vanhoista asioista. Olemme aivan keikahduspisteessä, ja se voisi mennä kumpaankin suuntaan, mutta olemme aivan keikahduspisteessä.

Planeetta on aivan sen partaalla, että päästetään irti joistain vanhoista talousjärjestelmistä, ja niistä täytyy päästää irti, halutaan tai ei. Jotkut vanhat talousjärjestelmät ovat antaneet joillekin ja olleet antamatta monille. Sen täytyy muuttua. Ja taas kerran – jotkut teistä heristävät sormeaan – en puhu kommunismista tai mistään sellaisesta. Se ei toiminut. Se oli huonoa Atlantiksen krapulaa, eikä se toiminut. Ja se toiminut, koska se veti jotain Atlantiksen ajoista, eikä se vain toiminut.

Puhun rahatalouden paremmasta globaalista tasapainosta. Taaskaan en halua mennä paljon yksityiskohtiin juuri nyt. Luulen, että otan sen uuden On Topic -esitykseni aiheeksi, mutta se on tavallaan planeetan talouden oikeudenmukainen jakautuminen, ja olemme aivan sen partaalla.

Olemme aivan sen partaalla, ettei enää ole valtapelejä tällä planeetalla. Ei enää valtapelejä.

Kaikki on tavallaan tullut fokukseen ja tiivistynyt ja tiukentunut, ja on nyt valmiina muutokseen, ja on paljon elementtejä, jotka tukevat tuota mahdollista muutosta – teknologia, tiede, järjestelmät, vanhat järjestelmät, fysiikka. Ne ovat kaikki tukemassa tuota erkaantumiskohtaa*, jossa planeetta on, mutta ennen kaikkea se on tietoisuus. Tietoisuus.

Voitteko kuvitella maailman, jossa sodat ovat menneisyyttä, jossa sotia ei enää käydä, jossa diktaattoreja ja johtajia jotka johtavat pahimmalla vallankäyttötavalla, ei enää suvaita? Ja se on tapahtumassa.

Voitte tuntea kaiken myllerryksen planeetalla tällä hetkellä, kaaoksen ja epäjärjestyksen ja kaiken, mitä tapahtuu. Sanotte: "Voi, mitä planeetalla tapahtuu?" No, astutte matalan aidan taakse. Aina ennen suurta muutosta on myllerrystä. Mutta tällä hetkellä planeetalla on tarpeeksi tietoisuutta ja tarpeeksi ihmisiä, jotka sanovat "ei enää" joillekin näille vanhoille tavoille. Tietysti vanhat tavat nostavat sitten tavallaan rumaa päätään viimeiseen vastarintaan, mutta minulla on todella tunne, että se mitä tulee kaikesta, mitä planeetalla tapahtuu tällä hetkellä, on, että ihmiskunta sanoo "ei enää" näille asioille.

Se tuo esiin ison kysymyksen. Tarkoitan, että skenaario on tietoisuuden kehittyminen planeetalla ja myötätunto poistaa joitain näistä vanhoista asioista. Sanotaan, että kenties konfliktista Ukrainassa tulee nyt viimeinen sota.

Kysymykseni on: "Ovatko ihmiset valmiita? Onko ihmiskunta valmis tähän?"

Vuosia, vuosia sitten kysyin shaumbroilta: "Luuletteko ihmisten olevan valmiita vapauteen?" Ja periaatteessa sanoin: "Eivät todellisuudessa. Eivät todellisuudessa." He eivät olleet valmiita oikeasti ymmärtämään, mitä vapaus oli, koska vapaus on vastuun hyväksymistä siitä, mitä tekee.

Kysyn nyt tässä käännekohdassa, ja rakastaisin kuulla näkemyksiänne siitä. Postatkaa sosiaaliseen mediaan tai lähettäkää minulle sähköpostia tai mitä tahansa, ja Cauldre sanoo minulle, ettei minulla ole sähköpostiosoitetta. Se pitää paikkansa, ja siksi sanoin: "Lähettäkää minulle sähköpostia" – mutta onko ihmiskunta valmis kaikkeen tähän nyt? Ja "kaikki tämä" merkitsee sotien loppumista. "Kaikki tämä" merkitsee nälän ja köyhyyden loppumista. Näitä asioita ei tarvitse olla olemassa. Planeetalla on tarpeeksi resursseja, jotka ovat tässä juuri nyt tai tutkimus- ja kehitysvaiheissa, ettei kenkään pitäisi koskaan kärsiä tällä planeetalla.

Onko planeetta valmis pääsemään yli hyväksikäytöstä, ihmisten välisestä hyväksikäytöstä, seksuaalisesta hyväksikäytöstä? Ovatko ihmiset valmiita pääsemään yli myös tunnepuolen hyväksikäytöstä toistensa kanssa? Ovatko he valmiita tähän? Koska se kaikki on tulossa nyt. Se kaikki on tuossa erkaantumiskohdassa*, ja todellinen kysymys on: ovatko he valmiita?

Ovatko he valmiita siihen, jonka he lopulta alkavat ymmärtää vapautena? Vapaus ei merkitse, että saatte tehdä, mitä haluatte. Vapaus merkitsee, että otatte vastuu kaikesta, mitä teette. Otatte vastuun kaikesta, mitä teette. Se on todellista vapautta.

Onko tämä planeetta nyt valmis ymmärtämään energiaa? Ratkaisu siihen energiaan joka antaa polttoainetta planeetallenne, on suhteellisen yksinkertainen, järkyttävän yksinkertainen, mutta ihmiskunta ei ole ollut valmis näkemään sitä. He ovat käyttäneet vanhoja fossiilisia polttoaineita, vanhaa energiaa, kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti. Mutta ovatko he valmiita nyt tähän asiaan, joka voisi tulla ulos laboratoriosta kolmen vuoden kuluessa ja joka antaisi lähes vapaata/ilmaista energiaa, ja sen lisäksi puhdasta energiaa?

Jonkin täytyy muuttua. Vain vähän, ei paljon. Jonkin täytyy tavallaan työntää tuon keikahduspisteen yli, ja tuo asia on tietoisuus. Tietoisuus, tai valo.

Ihmiskunta on hyvin lähellä nyt sitä, että tullaan sodan loppumiseen eikä suvaita enää sitä. Voitte nähdä, mitä tapahtuu tällä hetkellä uutisissa Ukrainan tilanteesta. Se on yhdistelmä valtaa … Asettukaa aloillenne, jotkut teistä, ja antakaa minun sanoa loppuun. Kyse on vallasta, hyvin vanhoista valtapeleistä. Kyse on taloudesta, suuressa määrin. Kyse on myös tavallaan vanhan voiman, sotilaallisen voiman, esittelystä. Miten maailma reagoi siihen tällä hetkellä? He ovat kyllästyneet siihen. He ovat väsyneet siihen. He eivät voi uskoa, että se tapahtuu.

He painostavat johtajiaan, maailmanjohtajia tekemään jotain sen muuttamiseksi tällä hetkellä, ja olemaan vastaamatta vallalla/voimalla valtaan. Olemaan menemättä suurempien ohjusten ja suurempien aseiden kanssa mukaan, vaan periaatteessa ihmiset julistavat: "Olemme valmiita sen osalta. Emme suvaitse sitä enää." Ja tietysti valta nostaa sitten rumaa päätään vielä korkeammalle ja sanoo: "Teillä ei ole vaihtoehtoa. Olen pelkkää valtaa/voimaa." Mutta se hajoaa. Se hajoaa.

Puhuin siitä vähän hiljattain Pyhimys vai Saatana? -esityksessämme, ja se tuo esiin koko tämän pointin. Planeetta on suuressa keikahduspisteessä/käännekohdassa, valmis suureen muutokseen. Mutta onko riittävä määrä ihmisiä valmis? Siinä kohtaa te tulette mukaan. Siitä syystä te olette tällä planeetalla nyt.

 

Valta

Puhutaanpa vähän lisää vallasta, mitä se on – valta.

Valta on … Aion yksinkertaistaa sitä, yliyksinkertaistaa, ja Cauldre tavallaan tietää, mitä on tulossa, joten hän väittelee siitä. Mutta aion sanoa, että ihmiset jotka ovat riippuvaisia vallasta – ja se on riippuvuus – ovat sellaisia, jotka ovat uhreja tai ajattelevat olevansa uhreja. Jokin heidän menneisyydessään on haavoittanut heitä. Heille tapahtui jotain, kenties silloin kun he olivat soturi entisessä elämässä, kenties koska vanhemmat eivät kohdelleet heitä hyvin, mitä se onkin.

Vallanlietsoja on haavoittunut olento, eikä hän osaa käsitellä omia haavojaan. Hänestä tulee uhri, ja uhri kerää usein enemmän ja enemmän ja enemmän ja enemmän valtaa. Se on puolustus, jota he ajattelevat tarvitsevansa suojellakseen itseään, jottei tämän tyyppistä asiaa koskaan enää tapahdu.

Kuvitelkaa esimerkiksi tyypillisellä ihmistasolla, että jollain oli todella huono suhde, avioliitto ja se menee hyvin, hyvin huonosti. Hän on loukkaantunut, hän on haavoittunut, eikä hän ole vapauttanut noita energioita. Ne eivät ole menneet läpi vielä. Se kaikki tapahtuu hänen kehossaan ja mielessään. Ja hän on uhri, ja hän menee uuteen suhteeseen ja tuo kaiken sen mukanaan, uhrienergiansa, ja hän pelaa peliä. Sen sijaan, että vain nauttisi tuosta suhteesta, hän joko vetäytyy tuosta uudesta suhteesta tai kenties hän yrittää olla voimakkaampi, itsevarmempi. Tai hänestä tulee ehkä vihainen ja väkivaltainen tai hän juo liikaa tai käyttää huumeita niiden haavojen vuoksi, joita hänellä on, ja se on tavallaan puolustusliike.

Tilanne on hyvin samanlainen tällä hetkellä myös maailmannäyttämöllä. Nämä vallanlietsojat pitävät itseään uhreina jollain tasolla. Maailma teki heille väärin. Toiset ihmiset tekivät heille väärin. Ja nyt he keräävät valtaa, ettei kukaan voi tehdä sitä uudestaan. Heistä tulee riippuvaisia vallasta, pakkomielteisiä vallan suhteen, koko ajan oivaltamatta, että valta on ehdottomasti illuusio. Se ei paranna menneisyyden haavojanne. Se ei liikuta energioita tai vapauta teitä uhriudesta. Siis he hankkivat enemmän ja enemmän valtaa, tapahtuu se sitten armeijan avulla, rahan avulla tai manipuloimalla muita ihmisiä yksilöpohjalta. Mutta sen ytimessä, ihmiset jotka tavoittelevat valtaa, ovat oikeasti uhreja.

Tämän ymmärryksen myötä, kun säteilette valoanne, teillä on vähän enemmän ymmärrystä siitä, mitä tapahtuu. Kukaan ei oikeasti halua hallita maailmaa. Tarkoitan, että jotkut ovat yrittäneet, mutta kukaan ei oikeasti halua hallita maailmaa. He eivät ainoastaan halua maailman hallitsevan itseään. Niinpä he tavoittelevat valtaa.

Kun säteilette valoanne oivaltaen tällaisen asian, ette yritä muuttaa heitä. Ette yritä tehdä heistä mukavampaa ihmistä. Säteilette pelkästään tuota valoa, jotta he voivat kenties nähdä omat haavansa, omat loukkaantumisensa.

Valta on hyvin, hyvin addiktoiva asia, mutta tällä hetkellä planeetta sanoo: "Ei enää." On kyse sitten hallituksen, diktaattorin tai yritysten vallasta, maailma sanoo: "Emme enää mene tuota tietä." Ja yritykset ovat itse asiassa melko joustavia, koska ne ovat bisneksiä, ja ne menevät sen mukaan, koska niiden täytyy. Ne ovat bisnes. Ne haluavat pysyä bisneksessä. Siis jos tietoisuus muuttuu, yritys sopeutuu ja mukautuu siihen.

Tällä hetkellä planeetalla on valtava potentiaali sellaisten asioiden loppumiseen, mitä monet teistä ovat toivoneet ja uneksineet pitkän, pitkän aikaa. Irtipäästäminen vallasta ja hyväksikäytöstä. Maailma jossa ei ole sotia ja jossa kukaan ei suvaitse sellaista lainkaan. He löytävät tapoja eristää ne, jotka ovat soturimoodissa. Tai yritykset jotka ovat rosvoja – he löytävät tavan saada ne pois bisneksestä. Ja taas kerran, käyttämättä voimakeinojen valtaa, vaan käyttämällä tietoisuutta.

Toivottavasti tämä antaa teille paremman perspektiivin siitä, miksi olette tällä planeetalla, mitä teette tänä eeppisenä aikana, tässä käännekohta-ajassa.

Voisitteko kuvitella elinaikananne, seuraavana vuosikymmenenä, että ihmiskunta laittaa lopun tällä hölynpölylle? Ihmiskunta laittaa lopun nälälle, jota ei tarvitse olla olemassa. Ihmiskunta laittaa lopun sodille ja taisteluille ja kyberhyökkäyksille ja kaikelle vastaavalle, koska on liian paljon tietoisuutta sen olemassaolemiselle enää. Oli liikaa valoa siellä, missä oli hyvin, hyvin pimeitä paikkoja planeetalla, eikä sitä voi yksinkertaisesti olla enää.

Voisitteko kuvitella, missä tätä valtavaa muutosta edesautetaan tai saadaan tapahtumaan teknologian kaltaisilla asioilla? Teknologia joka edesauttaa näitä muutoksia, jotta näitä vanhoja asioita ei voi koskaan enää olla olemassa. En puhu tässä pilvilinnoista. Puhun todellisuudesta, joka on jokaisen teidän edessä nyt tällä planeetalla. Se on keikahduspisteessä. Kumpaan suuntaan se menee? Pyhimys vai Saatana? Kumpaan suuntaan?

 

Penkkeily

Puhtaanpa nyt penkkeilystä hetki. Penkkeilystä.

Penkkeilyä ei ole kovin vaikea ymmärtää. Se on penkkeilyä! Voitte tehdä sitä tuolissa istumalla. Voitte tehdä sitä puistonpenkillä istumalla. Voitte tehdä sitä kylpyammeessa. Teillä ei tarvitse olla penkkiä. Jotkut teistä ovat olleet hyvin kirjaimellisia. Teillä ei tarvitse olla penkkiä. Voitte tehdä sitä missä vaan. Se on vain valonne säteilemistä ilman agendaa.

On ollut paljon kiistaa, keskustelua ja paljon hämmennystä koko tästä valonne säteilemisestä ja penkkeilystä. Minäpä yritän selkeyttää.

Ensinnäkin, ihmisenä teillä on tiettyjä haluja siitä, miten haluaisitte nähdä asioiden menevän. Minullakin on haluni, enkä ole edes ihminen. Cauldrella on omansa. Kuvittelen, että useimmat shaumbrat haluaisivat nähdä sotien loppuvan, ja se on agenda. Kyllä. Nähdä nälänhädän loppuvan. Okei, se on agenda. Nähdä, että tämä planeetta pystyy käsittelemään yhden kaikkein kiperimmistä ongelmista – mielen tasapainottomuuden, mielen sairauden. Ymmärtäen, että mieli muuttuu, mutta mieli ei pidä siitä, mitä tapahtuu, joten planeetalla on paljon mielen tasapainottomuutta. Kukaan meistä ei halua nähdä sitä. Moni toivottavasti ei halua nähdä sitä.

Emme haluaisi kärsiä enää, emmekä nähdä muiden kärsivän. Ja kyllä, kaikki nämä ovat agendoja. Se on teidän halunne. Se ei ehkä ole jonkun toisen halu, ja on ok, että niitä on. On ok toivoa, että syöpä parannetaan, esimerkiksi. Syöpä parannetaan, kun viha on hävitetty tältä planeetalta, tai ainakin se on hyvin matkalla ulos. Syöpä on yksinkertaisesti vihaa ja kiukkua, joka aiheuttaa väärinkommunikointia kehon kommunikointiverkossa, ja sitten se pääsee massatietoisuuteen.

Siis oletan, että useimmat shaumbrat haluavat nähdä esimerkiksi syövän loppuvan, ja se on agenda. Se on ennakkoasenne, ja on ok, että teillä on sellainen yksilönä. Pidätte ja ette pidä tietyistä asioista. Haluaisitte nähdä tiettyjä asioita planeetalla, erityisesti koska olette viimeisessä elämässänne tällä planeetalla. Haluaisitte nähdä, että jotkut asiat kehittyvät ja muuttuvat ja että voitte lähteä ulos ovesta kaiken tämän lopussa ja sanoa: "Huh! Teimme isoja muutoksia matkallamme ulos", ja hymyillä sulkiessanne oven perässänne, kun lähdette Ylösnousseiden mestareiden klubille. Ja on ok, että niitä on. Ei melkein voi olla olematta.

Kuitenkin silloin kun penkkeilette, laitatte ne sivuun. Kun penkkeilette, enää ei ole mitään haluttua lopputulosta tai tavoitetta tai mieltymystä tai mitään muuta. Pitäkää ne persoonana, mutta silloin kun istutte penkkeilemään, kyse on vain valonne antamisesta säteillä. Se ei ole toivomista. Se ei ole rauhan vaatimista planeetalle. Se ei ole uusien pyörteiden avaamista kosmokseen, päästämään sisään jotain muuta. Se on pelkästään valonne säteilemistä. Luulen, että pystytte helposti tekemään sen.

Kyllä, ajatuksia leijuu mielenne läpi siitä, että toivotte todella, että tämä on sotien loppu tällä planeetalla, mutta ette fokusoidu siihen. Ette viivy siinä. Ette projisoi sitä. Säteilette pelkästään valoanne ilman agendaa. Säteilette tietoisuuttanne sen puhtaassa tilassa. Säteilette tietoisuuttanne tähän läsnäolevaan hetkeen. Sitä teette. Kyllä, teillä voi edelleen olla henkilökohtaisia mieltymyksiä, mutta silloin kun penkkeilette, säteilette pelkästään valoanne. Sen tekeminen on melko helppoa.

 

Nyt-hetkessä säteileminen -merabh

Tehdäänpä se nyt. Tehdään sen nyt.

On hyvin eeppistä aikaa nyt tämän planeetan historiassa, ja taas kerran, siksi olette täällä.

(Musiikki alkaa)

Ei ole kovin vaikea hoksata tätä kaikkea.

Olette tässä läsnäolevassa hetkessä, ja se on kaikki, mitä on.

Olette täällä säteilemässä valoanne, ette työstämässä sitä 24 tuntia vuorokaudessa. Teette juttujanne nauttien elämästä, mutta tunnette, milloin on aika. Tunnette sen. Eikä se ole kutsu minulta tai keneltäkään muulta. Tunnette vain sen sisällänne: "On aika säteillä." Ei agendaa.

Ette pyydä maailmanrauhaa, syövän loppumista.

Ette pyydä – olkaa kilttejä – tietyn jalkapallojoukkueen voittavan tai häviävän. Tehkää sitä itseksenne. Jatkakaa pelaamista kaksinaisuudessa, jos ja kun haluatte, mutta silloin kun säteilette valoa, tehdään vain sitä.

Vedetään kunnolla syvään henkeä siihen, että annetaan tuon valon säteillä, annetaan sen säteillä planeetalle, joka on tässä keikahduspisteessä ja joka tarvitsee valoa tällä hetkellä. Sitten on heidän asiansa, miten he haluavat käyttää sitä.

Säteillään vain tuota valoa, ja kuten sanoin, se menee ensin teihin.

Säteillään tuota valoa tässä nyt-hetkessä.

Mikään ei voi kommunikoida nyt-hetken ulkopuolella. Mikään ei voi. Siitä syystä on hyvin tärkeää olla tässä läsnä, tietoinen, elossa.

Mitä ihmiset tekevät tällä valolla? Se on heidän asiansa, mutta tämä on nyt keikahduspiste.

Se on heidän asiansa, täysin heidän päätöksensä, mitä he tekevät. Mutta ainakin heillä on valoa. Ainakin on korkeampi tietoisuustaso.

Tällä hetkellä on monia, jotka pyytävät ja rukoilevat ja etsivät, hyvin monia jotka ovat täynnä toiveita ja unelmia.

On joitain, jotka sanovat, että ihmiset ovat menettäneet kykynsä toivoa ja unelmoida. Ei, eivät he ole. He ovat hämmentyneitä monilla, monilla tasoilla. Mutta tällä hetkellä heillä on edelleen toiveita ja unelmia. He odottavat vain vastauksia. Odottavat jonkun tai jonkin tapahtuvan.

No, se ei ole muukalaisten laskeutuvia avaruusaluksia, koska potkaisimme heidät ulos. He sekaantuivat asioihin. Se ei ole jokin ihmisen keksimä Jumala, joka tulee luomaan tulvia tai mitä ikinä Jumalalla oli tapana tehdä.

Se on tietoisuus, jota tulee noista ihmisistä, kuten te, ympäri planeettaa, jotka ovat nyt-hetkessä. He ovat läsnä, ja he tietävät, millaista on säteillä tietoisuutta.

Kyse on siitä, mitä te teette. Meiltä vei paljon vuosia päästä tähän, mutta tästä siinä on kyse.

Se on todella melko yksinkertaista, ja se on myös melko kiehtovaa, kun näette, mitä tapahtuu planeetalla. Katsokaa. Teidän ei tarvitse odottaa kovin pitkään.

Valo on hassu asia. Valolta ei vie aikaa kulkea. Se tapahtuu nyt-hetkessä.

Saatatte sanoa, että fyysiseltä valota tai fotoneilta vie tovin kulkea. Mutta tietoisuuden valo on välitöntä. Se on välitöntä. Teidän ei tarvitse odottaa pitkään nähdäksenne, miten kaikki tämä tapahtuu planeetallanne.

Antakaa sen säteillä. Se on siinä.

Ei ponnistelua. Voitte juoda kahvia, tai voitte kuunnella myös musiikkia tai lukea kirjaa, kun teette sitä. Itse mieluummin … Jos olisin planeetalla, en käyttäisi kuulokkeita ja kuuntelisi musiikkia. Olisin yhteydessä koko ajan, kuuntelisin elämän kauneutta. Kuka tarvitsee kuulokkeita? Kuka tarvitsee tuota ulkoista musiikkia? Ja se tulee minulta, joka olin muusikko viime elämässäni. Ei, olisin vain yhteydessä kaikkeen ympärilläni.

Taas kerran, olen nähnyt paljon kiistelyä: "Mitä penkkeily on?" Ja olen nähnyt joidenkin shaumbrojen jäävän kiinni kaksinaisuuteen ja taistelevan puolen tai toisen puolesta.

Se ei ole valonne säteilemistä. Se on pysymistä kaksinaisuudessa, yrittäen provosoida vastaväitteitä. Menkää tekemään sitä, mutta älkää silloin kun säteilette valoanne. Menkää tekemään sitä, jos teidän on pakko.

Valonne säteileminen on vain sitä.

Vedetään syvään henkeä siihen, miksi olette täällä ja mitä teette. Ja ennen kaikkea, tähän planeetan erkaantumiskohtaan*. Se on juuri nyt. Juuri nyt.

Tilaisuuksista ei tule paljon tätä suurempia, kun on kaikki nämä voimat työssä ympäri planeettaa. Ei vain tämä hyökkäys Ukrainaan, vaan kaikkialla on voimia työssä – voimia, että ihmiset sanovat: "Emme tee sitä enää. Olemme valmiita sen osalta, emmekä tarvitse poliitikkoja kertomaan meille, miten teemme sen. Olemme valmiita sen osalta."

On todella hyvin kaunista, kun 1.000, 2.000, 10.000 ihmistä ympäri maailmaa säteilee valoaan. On hyvin uskomatonta, mikä aiheuttaa muutosta.

Muutosta ei aiheuta, kun postataan tukku retoriikkaa sosiaaliseen mediaan. Sillä ei ole todellista vaikutusta muutokseen. Muutosta ei aiheuta, kun väitellään ja perustellaan, eikä muutosta aiheuta, kun mennään kaikenlaisiin salaliittojuttuihin.

Muutosta aiheutetaan, tai paremmin ilmaistuna on muutoksen mahdollisuus, kun tehdään sitä, mitä teemme tässä. Ja sitten kun säteilette valoanne, säteilette sitä oikeasti itseenne – tietoisuutta "Minä olen mitä olen, olen olemassa" – ja sitten olette tuossa kommunikoinnissa läsnäolevassa hetkessä.

Siis tästä on tavallaan kyse kauniista silmukasta. Säteilette valoanne, jaatte sen maailmalle, mutta se tulee teille takaisin hyvin monilla muilla tavoilla.

Tämän myötä, on ollut yksi merkittävä shoud. Kiitokseni jokaiselle teistä, että olette täällä planeetalla, että jäätte.

Ja nyt vain lyhyt viesti FM:ltä: "Aina ymmärtäkää, tuntekaa kommunikointia sielultanne. Se on suurin totuus, se on suurin vapaus, jonka koskaan saatte."

FM työskentelee täällä ylhäällä hyvin monien shaumbrojen kanssa, jotka ovat olleet maan päällä ja sitten tulleet tälle puolelle, ja he ovat kanssanne ja auttavat. Mutta perimmiltään teidän valonne ihmisenä tällä planeetalla vaikuttaa kaikkein eniten.

Säteilkää valoanne ja oivaltakaa, että riippumatta siitä, mitä tapahtuu, kaikki on hyvin koko luomakunnassa.

Tämän myötä, olen St. Germainin Adamus.

 

*Suom. huom. tai "eroamiskohta", "jakautumiskohta" (point of separation); se tarkoittaa hetkeä, jolloin todellisuus siirtyy yhdestä kokemussyklistä tai -spiraalista toiseen.