MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria Arta de a Sta pe Bancă

SHOUD 7 – Prezentat de ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat la Crimson Circle
2 aprilie 2022
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt cel ce Sunt, Adamus din St. Germain.

Iată-ne aici la Pavilionul Shaumbra din Kona, Hawaii, la Vila Ahmyo. Ne-am adunat din nou pentru Shoud-ul nostru lunar. De câți ani facem acest lucru, de câți ani frumoși, frumoși, și iată-ne acum într-un punct în care ne putem străluci lumina. Am trecut prin toate problemele, am trecut prin toate lacrimile, iar acum e timpul să putem face cu adevărat ce am venit să facem aici – să ne strălucim lumina. Nu e atât de dificil. Nu costă nimic. N-aveți nevoie de multe lecții, dar oricum, vă voi da o lecție, azi. E pur și simplu un punct de a străluci lumina. Noi ne emanăm lumina din Pavilionul Shaumbra.

În timp ce o facem, în timp ce vă străluciți lumina către planetă, ah, aproape că puteți simți câtă nevoie e de ea, dorința, aproape o disperare pentru ea. Pe măsură ce vă străluciți lumina, s-ar putea să observați, de asemenea, câteva lucruri întâmplându-se în viața voastră. Lucruri precum îndoiala, începând să dispară. Știți, atunci când vă rețineți lumina, când sunteți implicați în acele bătălii și conflicte interioare, când vă provocați pe voi înșivă, există o mulțime de îndoieli. Dar odată ce spuneți: “Eu sunt dincolo de asta. Sunt dincolo de asta. Nu există niciun motiv să continui să le am” – odată ce ați depășit asta – atunci îndoiala începe să dispară. Începeți să vă întoarceți în curgerea propriei voastre energii. Încetați să vă mai îngrijorați pentru lucruri care probabil nu se vor întâmpla niciodată, oricum. Începeți să înțelegeți cu adevărat sensul lui “Eu Exist.” Voi înțelegeți conștiența.

Dintr-odată, pe măsură ce vă străluciți lumina, toate aceste alte lucruri par să dispară, pentru că, ei bine, vă străluciți lumina. Vă deschideți către cine sunteți cu adevărat, fără să mai încercați să vă mai făuriți identitatea. Ăsta a fost un fel de joc distractiv și interesant pentru atât de multe vieți umane, încercarea de a vă crea identitatea: “Cine sunt eu?” și “Hai să văd cum e să fiu așa sau așa.” Și, în final, ajungeți să realizați că toate sunt acte, acte ale conștiinței, însă toate sunt acte. Și ajungeți la punctul în care realizați că nu mai aveți nevoie să vă construiți o identitate pentru voi înșivă. Pur și simplu: “Eu Sunt cel ce Sunt.” Atunci vă puteți lăsa lumina să strălucească, așa cum facem chiar acum, aici, de la Vila Ahmyo. Fără agendă. Lăsându-ne lumina să strălucească, indiferent dacă e cineva acolo s-o primească sau nu. Nu contează. Lăsându-ne lumina să strălucească, fără a  încerca s-o impunem vreunuia din voi, Shaumbra, ci împărtășind-o pur și simplu cu voi.

Dar, din nou, când faceți asta, o faceți mai întâi pentru voi. Cea mai mare lumină este strălucită asupra propriului vostru sine. Iar omul începe să realizeze nebunia trecutului, a tuturor lucrurilor pe care le-ați făcut încercând să vă înțelegeți pe voi, să vă faceți perfecți, să vă meritați propria Realizare.

Știți, Realizarea, ajungerea la propria Realizare, să fiți demni de ea, nu există un test pe care trebuie să-l dați pentru asta. Nu există un examen. Nu există fulgere coborând din cer și, de multe ori, chiar nu există mari activități cathartice. În ajungerea la propria Realizare vă veți împiedica și veți cădea, într-adevăr. Asta face parte din program, cred, cel puțin acum. Vă veți împiedica și veți cădea la propriu și, de asemenea, în general, dar vă veți împiedica și veți cădea puțin. Uneori, e o lovire și umplere. Uneori, vă străduiți atât de mult să faceți lucruri și vă împiedicați, și apoi, în sfârșit vă împiedicați suficient și realizați: “Nu voi mai încerca deloc. Voi fi. Doar voi fi.” Și asta e o diferență uriașă. Acea identitate umană pe care ați încercat s-o făuriți ar putea striga: “Nu! Nu! Mai avem ceva de lucru. Suntem imperfecți și trebuie să lucrăm la asta, și avem tot felul de prostii și trebuie să atingem Realizarea”, dar apoi realizați că totul e fals. E doar o chestiune de a vă străluci lumina. Atât e de simplu.

Când vă străluciți lumina, veți realiza, dacă n-ați făcut-o deja, că sunteți deja realizați. Realizați că era acolo de la bun început și, pur și simplu, făceați totul pentru a o evita sau încercați s-o faceți voi înșivă, sau încercați s-o faceți așa cum alții au făcut-o pe a lor. Nu funcționează. Dintr-odată realizați: “Eu Sunt. Eu sunt realizat.” S-ar putea să nu existe vreun mare fulger impresionant. S-ar putea să nu arătați brusc cu 10 ani mai tineri. Lucrurile astea nu contează. Ce contează e că vă permiteți să fiți realizați.

Atât de mulți Shaumbra au făcut-o acum. Au făcut-o cu adevărat, și ei realizează că nu e o chestiune de putere. Oh, nu, Realizarea – mnh-mnh – nu e deloc o chestiune de putere. Nu înseamnă să deveniți deodată mai puternici în viață sau în voi înșivă, sau chiar cu alți oameni. Nu înseamnă să aveți deodată o mulțime de lucruri, sau să fiți capabili să faceți o mulțime de lucruri. Realizați că a fost într-adevăr un fel de narațiune falsă, un dialog fals pe care l-ați avut în propria minte umană. Omul poate să vrea asta, dar Realizarea e doar: “Eu Sunt cel ce Sunt. Eu sunt realizat.”
 
Și când realizați asta, când ajungeți la acel punct în care o simțiți cu adevărat în interior, toate energiile se schimbă, se ajustează și curg într-un mod foarte sincronizat și foarte personal. Nu mai există a lucra la asta. Nu mai există așteptări pentru vreo glorie care vine odată cu Realizarea. Pentru voi, Shaumbra care ați realizat că sunteți realizați, nu e vorba de glorie. Nu e vorba de putere. Nu e vorba despre a avea mai multă energie. Nimic din toate astea. Înseamnă pur și simplu a realiza cine sunteți cu adevărat. Nu doar omul. Omul este un aspect sau o fațetă remarcabilă pentru a vă duce, a descoperi și a vă juca, dar voi realizați brusc: “Eu Sunt cel ce Sunt” și poate nu puteți asocia cuvinte acestui lucru. Poate nu-l puteți defini cu adevărat. Iar eu îi încurajez adesea pe cei care tocmai au ajuns la Realizare, să nu încerce deloc s-o definească. Încercați doar să fiți asta și s-o trăiți. Mai târziu, veți fi capabili s-o definiți și s-o comunicați mai bine. Dar acum, doar respirați profund și realizați: “Eu sunt realizat.”

Așadar, ne strălucim lumina aici, de la Vila Ahmyo, către lume. Fără agendă. Către absolut fiecare dintre voi, prin intermediul acestei transmisii webcast. Strălucim lumina, și mai ales către voi înșivă. O meritați. O meritați cu desăvârșire, după toate prin câte ați trecut.

Așa că hai să respirăm foarte profund cu asta. Motivul pentru care suntem aici.

Suntem într-o nouă eră pentru Shaumbra. Linda, ai realizat asta? Suntem într-o eră cu totul nouă pentru Shaumbra.

LINDA: Cred asta.

ADAMUS: Tu ești cu Shaumbra tot timpul.

LINDA: Se poate simți. Se poate simți, cu adevărat.

ADAMUS: Da.

LINDA: În special când am avut și evenimentele din ultima vreme. Se vede asta.

ADAMUS: Vezi, tu ești în prima linie. Ești cu Shaumbra într-un mod foarte personal, intim, și poți vedea diferența comparativ cu adunările, workshop-urile care obișnuiau să se facă acum 15, 20 de ani. Adică, erau minunate la vremea respectivă, așa cum erau, dar atât de diferite acum.

LINDA: Geoff, chiar și cu vreo doi... oh, Adamus.

ADAMUS: Eu sunt Adamus (Adamus chicotește).

LINDA: Îmi pare rău. Ei bine, știi, există o mică confuzie pentru mine (Adamus continuă să chicotească). Dar chiar și în ultimii do- ...

ADAMUS: Cu cine dormi noaptea?

LINDA: Încerc să dorm cu Geoff, dar tu ne deranjezi foarte des.

ADAMUS: Nu vă deranjez. Pur și simplu am o întâlnire programată cu Cauldre...

LINDA: În patul nostru.

ADAMUS: … la vremea respectivă. El nu e în pat. E plecat în altă parte. Corpul lui e în pat, dar conștiința lui e în altă parte.

LINDA: Mulțumesc pentru claritate.

ADAMUS: Da. Deci poți avea corpul lui. Eu pot avea conștiința lui. În regulă (Linda se strâmbă și Adamus chicotește). Bun. Bun. Așa că, da, există o diferență clară. Ne aflăm într-o nouă eră. Într-adevăr...

LINDA: Dar nu e doar – nu e de acum 10 ani. E doar în ultimii doi ani.

ADAMUS: În ultimii doi ani, absolut. Aș spune că cel mai mare punct de cotitură – am avut multe – cel mai mare Punct de Separare, în ceea ce privește Shaumbra, a avut loc în vara anului 2020.

LINDA: Sunt de acord.

ADAMUS: A fost o combinație cu COVID. A fost o combinație a foarte multor Shaumbra din întreaga lume care pur și simplu au respirat profund și și-au recunoscut Realizarea. Doar: “Eu sunt realizat.” Asta e. Asta-i tot ce e nevoie, și fără toate așteptările legate de ce anume se va întâmpla. Se întâmplă după asta. Energiile se reechilibrează și se ajustează și lucrează diferit. Dar, mai mult decât orice altceva, percepția voastră de sine se schimbă.

LINDA: Absolut.

ADAMUS: În loc să încercați acum să deveniți realizați, și să vă luptați cu toate lucrurile care credeți că vă rețin de la asta, acum doar sunteți realizați. E așa o gură de aer proaspăt – ahhh! – și a venit exact în mijlocul COVID. Dar chiar și de atunci, facem acum ce am venit aici să facem. Au fost 20 și ceva de ani de pregătire, iar acum facem ce am venit aici să facem, iar asta înseamnă să strălucim lumina. Voi spuneți: “Ei bine, asta-i destul de ușor. De ce am avut nevoie de 20 de ani?” Ei, întrebați-vă pe voi de ce am avut nevoie de 20 de ani. Dar acum suntem aici, făcând-o. Suntem aici, făcând-o.

LINDA: A fost o evoluție. Adică, nu se poate să n-o vezi.

ADAMUS: Da, categoric o evoluție. Iar acum, ca întreg, energia Shaumbra se liniștește cu adevărat. Se maturizează. Nu mai este atât de agitată. Nu mai e panică, disperare. Acum, încă mai sunt niște Shaumbra care trec prin multe, dar le vom da un șut în fund și le vom da de înțeles că nu trebuie să fie așa (Linda reacționează) – ei bine, uneori e nevoie de asta, sau putem doar să medităm. Dar apoi ei intră și mai rău în asta.

LINDA: Nu e genul tău.

ADAMUS: Nu e genul meu. Nu e genul meu. Nu, nu-i nimic în neregulă cu meditația, în afară de modul în care o fac oamenii. Dar, în rest, e un instrument grozav (Adamus chicotește). Așadar, să începem. Avem multe de acoperit azi. Vreau să vorbesc, în primul rând, despre comunicare.


Comunicarea

Comunicarea se află aproape în centrul tuturor lucrurilor – aproape al tuturor lucrurilor – după cum știți din discuțiile noastre, energia este comunicare. Nu mai este e=mc2, ci e=c, “c” fiind comunicarea. Același lucru – energie și comunicare.

Am avut recent câteva întâlniri minunate chiar aici, în Pavilionul Shaumbra, Maeștri în Comunicare, în care Shaumbra învață să perceapă lucrurile, să fie conștienți de lucruri, fără a avea nevoie de cuvinte sau imagini. Și la început pare foarte dificil, deoarece mintea vrea să le pună într-un fel de referință verbală sau vizuală. Dar nu e nevoie, și voi realizați: “Pot simți lucrurile fără definiția umană limitată.”

Ei încep să realizeze că pot deschide acele simțuri angelice care altfel i-ar fi putut copleși, dar acum pot deschide acele simțuri angelice în toată frumusețea lor. Există aproximativ 200.000 de simțuri angelice, dar acum e vorba de a se conecta la acelea prin care să simtă frumusețea, fără a fi nevoie să o definească.

Este vorba de a simți iubirea, care a devenit un simț angelic, fără a fi nevoie să o punem în ce aș numi eu o terminologie veche, ci iubirea adevărată. Toate aceste lucruri se deschid. Avem această minunată înțelegere nouă a comunicării.

Comunicarea nu e doar acea sporovăială constantă pe care o aveți prin SMS-uri – cred că le spuneți voi, sau mesaje sex pentru unii – sau prin internet, prin toate aceste lucruri. Asta e o formă de comunicare. Dar mergând la esență, abilitatea de a percepe și abilitatea de a emana apoi, a radia prin simțurile voastre angelice. E cu mult mai ușor, cu mult mai rapid, mult mai complet și mai satisfăcător, și totul se reduce apoi la a călători sau a vă juca cu energia, deoarece asta e energia.

Acum, eu am spus că în curând, lumea va începe să înțeleagă că energia nu e nimic mai mult decât comunicare, iar sincronizarea în asta e ideală deoarece, în prezent, energia este asociată cu puterea.

LINDA: Corect.

ADAMUS: Cu puterea.

LINDA: Exact.

ADAMUS: Așadar, oamenii gândesc în termeni de energie, gândesc în termeni de putere. Gândesc prin perspectiva faptului că nu au destulă energie sau putere, și apoi încearcă s-o obțină. Noi inversăm această situație. Ne strălucim lumina și aducem în conștiință faptul că energia nu este nimic mai mult decât o comunicare. Ea nu vorbește. Nu trăncănește. Nu vă spune ce să faceți. Dacă vreți s-o rezumați cu adevărat, ea afirmă pur și simplu: “Eu Exist. Eu Exist.” Și, în plus, energia e toată a voastră.

În acest timp foarte interesant în care trăiți, și aș vrea să simțiți în asta pentru un moment. Asta-i o perioadă fascinantă pentru oricare dintre voi, și știu că au fost greutăți – incontestabil, au fost greutăți – dar acum sunteți aici, în timpul cel mai fascinant, epic de pe planetă.

Simțiți în asta pentru o clipă. Nu sunteți aici doar pentru o altă viață. Nu sunteți aici doar pe o linie de tren liniară care duce din punctul A în punctul B și C, și nu ajungeți niciodată cu adevărat nicăieri. Sunteți aici, în primul rând, pentru Realizarea voastră, pentru a realiza că sunteți realizați și, apoi, să fiți aici în acest moment al schimbării, când planeta are într-adevăr nevoie de asta; să fiți aici pentru a ajuta, de fapt, la facilitarea schimbării și, de asemenea, doar pentru a face parte din experiență. Parte din experiență, dar diferit de modul în care o experimentează ceilalți oameni. Poate că ei o experimentează din punct de vedere al greutăților, sau simt că lumea e pe cale să se destrame, sau pur și simplu își ascund capul în nisip. Dar voi sunteți aici pentru a o experimenta dintr-o perspectivă foarte conștientă, de a vă străluci lumina. Nu ați fi putut alege un moment mai bun pentru a fi aici pe planetă, pentru voi și pentru planetă.

Așa că simțiți pentru o clipă, cum totul converge, cum se adună. Momentul potrivit, locul potrivit, nu e nicio greșeală.

(pauză)

Ce se întâmplă pe planetă în acest moment, în ce privește totul – sisteme, tehnologie, energie – tot ce se întâmplă. Lucrurile despre care am vorbit, cei mai mari factori determinanți de pe planetă în acest moment – sunt suveranitatea sau libertatea. Oamenii, ca niciodată înainte, își doresc libertatea, dar ei nu știu cu adevărat ce este. Tânjesc după ea, dar nu sunt siguri cum să ajungă acolo, cum s-o găsească.

De asemenea, ei caută adevărul, și bunul Dumnezeu știe că, în vremurile noastre, unde găsiți adevărul? Unde găsiți adevărul?

LINDA: E provocator.

ADAMUS: În știrile din media, pe internet, de la prietenii voștri, de la cluburile voastre locale de [adepți ai] conspirației, indiferent ce-o fi. Unde găsiți adevărul? Există un singur loc. E în voi înșivă. Și dacă vă străluciți lumina, sunteți și în comuniune cu voi înșivă și, de asemenea, știți în mod intuitiv adevărul, și nu vă veți lăsa prinși în toate celelalte prostii care zboară prin jur.

LINDA: De fapt, asta e foarte încurajator. Ai distilat asta atât de bine. Uau!

ADAMUS: Mulțumesc. Mulțumesc. 

LINDA: De neprețuit. 

ADAMUS: Da, sunt un Maestru. Deci, adevărul pe care ei îl caută. Poți continua cu laudele, oricând vrei. Și glumesc în legătură asta, dar atât de mulți dintre voi – primiți laudele de la voi înșivă, de la alții! Nu riscați să dobândiți un cap mare și egoist. E pur și simplu ca o recunoaștere pentru Maestrul care sunteți cu adevărat, așa că încetați să jucați jocul timidității sau jocul “Nu sunt demn/nu merit.” Mai multe laude?

LINDA: Oh, sigur. Ești minunat.

ADAMUS: Ei bine, mulțumesc.

LINDA: Doamne, ne-ai ajutat să trecem peste asta.

ADAMUS: Sigur, mulțumesc (Adamus chicotește).

LINDA: Ireal ce înseamnă asta.

ADAMUS: Primesc laudele. În regulă.

Așadar, avem suveranitatea. Avem adevărul. Avem energia, ca unul dintre marile motoare de pe planetă. Am afirmat toate astea luna trecută, dar, știți, Shaumbra tinde să uite.

LINDA: Știi ce, asta ajută, iar acum eu am creat deja un mic cuvânt de ajutor, cum ar fi, STEP.

ADAMUS: STEP, corect. Da. Suveranitate. Adevăr. Energie. Oh, energia de pe planetă, din acest moment, chiar și cu toate conflictele care au loc, forța motrice din spatele atâtor lucruri e însăși energia. Vreau să spun, e unul dintre instrumentele de război, ca să spunem așa, războiul economic. Și apoi care este ultimul, “P-ul”?

LINDA: Pasiunea?

ADAMUS: Nu.

(pauză, Adamus așteaptă răspunsul Lindei)

Puterea*.
*n.tr.: STEP, în engleză, inițialele cuvintelor: suveranitate, adevăr, energie, putere; în plus, cuvânt de sine stătător, step = pas
 
LINDA: Ah!

ADAMUS: Puterea!

LINDA: N-am vrut să cred asta!

ADAMUS: Puterea. Nu, am mai spus-o și înainte.

LINDA: Știu.

ADAMUS: Adică, puterea. Nu, e una dintre marile forțe. Oamenii încearcă să se agațe – e ca și cum ar fi ultima picătură – de putere. Voi vorbi despre asta doar într-o clipă.

Dar comunicarea este atât de importantă în munca pe care o facem cu toții acum, în a înțelege că asta e energia. Și am spus că e pe punctul de a ieși la iveală în public, iar recent [am văzut] un fel de prim pas în acest sens, și am să te rog să citești asta, dragă Linda.

LINDA: În regulă.

ADAMUS: Acesta este un citat de la un fizician controversat, dar fizicienii buni sunt controversați, pentru că distrug unele din vechile paradigme.

LINDA: Corect.

ADAMUS: Fizica se referă, ei bine, la modul în care funcționează lucrurile. Dar trebuie să fiți oarecum în afara cutiei – trebuie să fiți mult în afara cutiei – pentru a explora nu doar această dimensiune a fizicii, ci și multe altele.

Astfel, recent, a apărut un citat...

LINDA: Ei bine, oamenii învață multe doar încercând să demonstreze că fizicienii greșesc.

ADAMUS: Exact.

LINDA: Așa este.

ADAMUS: Și de la cine e asta?

LINDA: Bine. Asta-i de la Nassim Haramein.

ADAMUS: Nassim Haramein, da.

LINDA: Fizician.

ADAMUS: Da. Da, bun. Și, e controversat, din cauza metodelor sale, dar e nevoie ca metodele sale să fie așa, pentru că nu vrea să se împotmolească în mlaștina vechiului sistem existent.

LINDA: De unde e el? Nu mi-am putut da seama de unde e.

ADAMUS: Doar continuă.

LINDA: În regulă. “Existența acestui cosmos inteligent și ordonat e dată de faptul că structura creației este intricată și comunică la orice scară.”

ADAMUS: În regulă. Comunică la orice scară. Structura, sistemul, acest univers comunică la orice scară. Bun.

LINDA: În regulă. “Această comunicare alimentează o dinamică a schimbului de informație – informație primită în avans, informație ca răspuns sau buclă de transmitere a informației – care permite sistemului să învețe despre sine și să evolueze și să devină conștient de sine.”

ADAMUS: Să devină conștient de sine. Așadar, în esență, ce spune Nassim e că există o comunicare în desfășurare. Nu e un spațiu mort. Nu sunt niște particule tâmpe. Totul comunică. Acum, ceea ce nu știe el încă, dar îl vom ajuta noi, e că toată energia e a voastră, în primul rând. Asta va fi o revelație majoră. Dar, ce spune el, e că toate lucrurile sunt interconectate în comunicarea lor.

Acum, următorul lui pas va fi să iasă cândva anul ăsta cu teoria că energia înseamnă comunicare sau reciproc, comunicarea este energie. Ăsta e primul pas în ceea ce noi facem de mult timp, vorbind despre – și dacă aș putea vedea citatul ăsta din nou – dar spunând că toate lucrurile comunică la orice scară. Totul în corpul vostru, totul înăuntrul realității voastre comunică. Totul e interconectat înăuntrul vostru, înăuntrul singularității voastre și asta e extraordinar. Și comunicarea, ea alimentează acest schimb de informație și permite sistemului să învețe despre sine și să evolueze și să devină conștient de sine. Ei bine, asta sună ca ceva venind direct din manualul lui Adamus, și ar putea fi.

Ce e important aici, ce e important de reținut e că, în special pentru Shaumbra, comunicarea e următorul pas. Înțelegând cum să comunicați înapoi în starea voastră naturală, fără cuvinte sau imagini, și la un moment dat să puteți folosi asta. Dar e timpul să vă întoarceți la acea înțelegere despre cum să o faceți. Și asta, realizând că întregul vostru corp comunică în acest moment, cu toți neuronii și toate celulele și moleculele. Ele toate comunică. Totul, în realitatea voastră. Chiar aerul de aici (face palmele căuș, ca și cum ar cântări aerul din ele) comunică. Nu trebuie să fie o particulă pentru a comunica. Nu trebuie să fie capabil să vorbească sau să cânte sau să scrie scrisori, sau nimic de genul ăsta. Totul comunică în acest moment. Toate sunt ale voastre, și voi sunteți chiar în mijlocul lor.
 
E un punct atât de important, și simțiți în comunicarea voastră, dar nu vă așteptați la cuvinte. Deloc. Simțiți în ea cu simțurile voastre angelice, și nici măcar nu trebuie să definiți acele simțuri. Trebuie doar să știți că ea e deja acolo. E abilitatea de a fi senzual și de a fi conștient pe multe, multe, multe, multe, multe niveluri diferite, care vă vor da o perspectivă nu doar a acestei realități fizice în care existați într-un fel, ci a tuturor dimensiunilor, a tuturor realităților care o înconjoară. Așadar, comunicarea e în inima a ceea ce facem noi acum, înțelegând asta, și dacă înțelegeți comunicarea, veți înțelege energia, și reciproc.

În cele din urmă, totul se reduce la un singur lucru foarte esențial, un singur lucru esențial – conștiența. Conștiența. Conștiența e cel mai mare dar pe care-l veți avea vreodată. Conștiența e cel mai mare dar, și începe cu “Eu Exist. Eu sunt conștient. Eu Exist.” Dacă nu ați exista, nu ați fi conștienți că existați. Așadar, e atât de elementar, atât de esențial – “Eu Exist.” Și apoi “Eu Sunt cel ce Sunt”, însemnând în esență că sunteți tot ceea ce ați făcut vreodată sau ați gândit sau ați putea fi sau ați dori să fiți, dar toate în momentul de Acum. Conștiența, darul cel mai mare pe care-l aveți.

Și ce se întâmplă chiar acum, odată ce comunicăm mai mult, odată ce învățați să fiți în comuniune cu propria voastră energie, vă deschide conștiența, uneori la niveluri care sunt cu siguranță înțelese de mintea umană; alteori la niveluri care necesită deschiderea sau permiterea comunicării naturale pe care o aveți, a abilității de a percepe, a abilității de a fi conștient și a abilității de a simți toată comunicarea. Și nu e copleșitor.

Vă spuneți: “Oh, fiecare atom micuț comunică.” Nu e copleșitor, și ei nu încearcă să vă spună ce să faceți. Treceți peste asta. Nu vă vor spune niciodată ce să faceți. Voi sunteți cei care alegeți. Chiar și Eu Sunt-ul sau sufletul nu vă spune ce să faceți. Dar vă puteți reconecta cu sufletul, chiar vă puteți readuce pe voi într-un echilibru permițând reconectarea cu sufletul, pentru că el e voi. E totul. E înțelepciunea voastră. E energia voastră. Dar nici unul din lucrurile astea nu vă vor spune ce să faceți, și nu vreau să mai aud asta. Știu că am depășit întreaga chestie cu ghizii spirituali, dar acum spuneți: “Ei bine, sufletul meu mi-a spus să fac asta sau aia.” Nu, n-o face. Sufletul e acolo ca o lumină constantă, ca o reasigurare, ca un rezervor pentru toată energia și înțelepciunea voastră și potențialele voastre. Dar nu va spune “fă asta” sau “fă aia”. Asta-i la alegerea voastră. Asta-i la alegerea voastră, și vă puteți aduce înțelepciunea să vă ajute să faceți acele alegeri, dar, în final, depinde de voi.

Așadar, cea mai elementară dintre toate comunicările, cel mai elementar dintre toate lucrurile este “Eu sunt conștient. Eu Exist. Eu Sunt ceea ce Sunt.” Asta e o comunicare care se petrece mereu. Ați putea fi într-un mediu cu totul tăcut, așa cum am încercat de curând să experimentăm în workshop-uri, pur și simplu cu totul tăcut, și încă există acea comunicare. Dar nu e un zgomot țipător și nu e o voce de părinte în capul vostru, sau ceva de genul ăsta. E pur și simplu “Eu Sunt. Eu Sunt. Eu Exist.” Asta e acea comunicare constantă care se petrece.

Simțiți în ea pentru un moment.

(pauză)

Și e dificil la început, să mergeți dincolo de cuvinte, dar apoi vă întoarceți înapoi la starea voastră naturală și dintr-odată realizați că partea dificilă era, de fapt, să folosiți cuvinte, să trebuiască să învățați o limbă, și să trebuiască să vă limitați în limbaj sau în imagini.

Următorul punct important în asta – vorbim despre comunicare și vorbim despre conștiență – ar fi conștiența.


Conștiența în Acum

Știți, atât de mulți Shaumbra – atât de mulți oameni – o să încep mai întâi cu oamenii obișnuiți. Atât de mulți oameni sunt, ei bine, sunt cumva inconștienți. Sunt conștienți de un lucru foarte, foarte limitat înăuntrul realității lor. Sunt conștienți poate de membrii familiei lor sau de jobul lor, sau de faptul că ar putea fi frig afară, dar conștiența e destul de limitată, ceea ce e destul de, ei bine, nu e trist, e oarecum nefericit, pentru că există atât de multe de care să fie conștienți.

Cei mai mulți oameni sunt în afara corpului lor. Nu sunt împământați în corpurile lor sau chiar în mintea lor. Și nu sunt altundeva, în vreo stare de conștiință superioară. Sunt într-un fel de loc unde nu e nimic. Pur și simplu, nu sunt aici. Nu sunt aici. Trec pur și simplu prin zi, și ați putea spune că e din cauză că, ei bine, există prea multă durere, prea multă durere pentru a fi complet împământați în corpul vostru. Dar ăsta e unul din motivele pentru care există durere, deoarece corpul vostru încearcă să vă spună “Întoarce-te naibii înapoi aici.” Ei sunt în durere emoțională, așa că nu vor să fie prezenți. Ei vor pur și simplu să fie oriunde în altă parte decât aici, cu suficientă conștiență doar cât să supraviețuiască, dar durerea emoțională e copleșitoare. Așa că, oarecum, pleacă. Dar, din nou, când faceți asta, durerea emoțională țipă mai mult ca niciodată, și vă vrea înapoi. Vă vrea înapoi. Ca să puteți elibera acele dureri. Le puteți da drumul. Vă puteți radia lumina, care e, de la bun început, cel mai bun mod de a vă elibera de durere.

Atât de mulți Shaumbra, încă, nu vor cu adevărat să fie aici. Ar putea avea dureri fizice. Ar putea avea probleme psihice, tulburări psihice. Așadar, ei merg cumva afară, în altă parte. Ei bine, când sunteți în acea stare, nu sunteți aici. Nu sunteți chiar total conștienți. Nu sunteți aici ca să primiți toate darurile care sunt aici în termeni de bucurie și veselie și sănătate și abundență.

În cele din urmă, totul se reduce la ce numesc eu momentul prezent sau Acum. Ei nu sunt în Acum. Nu sunt prezenți. Și singurul lucru în care se petrece vreodată ceva este Acum. Nu există comunicare în afara momentului prezent. Există doar amintiri ale trecutului și curiozitate sau percepții despre cum ar putea să fie viitorul. Dar nu există comunicare. Totul comunică în momentul Acum. Vreți comunicare? Fiți în momentul prezent.

În momentul prezent e totul, inclusiv viețile voastre trecute. Ele chiar nu sunt în trecut. În momentul prezent e toată abundența. Nu e în viitor. Nu e în viitor. În momentul prezent e sănătatea voastră, dacă aveți probleme de sănătate. Sănătatea nu e în trecut când erați mai tineri. Nu e în viitor când credeți că ați putea avea un remediu minune. Vreți un remediu minune? Intrați în momentul prezent, pentru că aici e toată conștiența, toată comunicarea, toată acceptarea și toate darurile – chiar aici.

Viețile voastre trecute sunt în momentul prezent, chiar dacă ați putea să nu realizați asta. Aveți un fel de ochelari de cal. Potențialele voastre viitoare nu sunt, de fapt, în viitor. Sunt aici, chiar acum. Doar așteaptă. E ca și cum momentul vostru prezent este, să spunem, un uriaș, vast peisaj al realității, un peisaj al realității frumos care vă așteaptă pur și simplu. Așa că toate sunt aici, chiar acum.

Nu există timp. Vreau să spun, există timp dacă purtați un ceas, dar nu există timp real. Ca atare, când luați în considerare – când ați luat în considerare în trecut – infinitatea sau eternitatea, pare ca un timp foarte, foarte îndelungat. Vă gândiți la eternitate. Vă puteți imagina să fiți căsătorit cu cineva pentru eternitate? Vreau să spun, asta înseamnă multă vreme.

LINDA: E multă vreme.

ADAMUS: E multă vreme și nu se termină niciodată. Și există niște religii care practică asta. Ăsta-i un jurământ major, pentru o lungă perioadă de timp.

Când contemplați eternitatea, mintea nu poate [s-o facă]. Pur și simplu merge încontinuu. Doar dacă nu realizați că totul se petrece în acest moment prezent. Doar dacă nu se întâmplă chiar acum. Când o priviți astfel, eternitatea nu e deloc foarte lungă. E toată chiar aici. Eternitatea nu se întinde într-un vast univers, continuând la nesfârșit. Eternitatea e chiar aici. Și de aceea vă spun că n-ați fost niciodată născuți; n-ați avut niciodată o naștere spirituală angelică. Ați avut, ca oameni, dar n-ați apărut dintr-odată în existență, când a fluturat mâna vreun Dumnezeu, și n-ați ieșit niciodată din existență, pentru că sunt toate chiar aici. Cum ați putea să aveți un trecut sau un viitor când toate sunt chiar aici?

Toate darurile de la voi pentru voi înșivă, de la sufletul vostru pentru voi sunt chiar aici, chiar acum. Hai – ăsta nu e un merabh, ăsta e doar un moment să simțiți în asta – să punem puțină muzică, și simțiți în asta. E atât de frumos, de simplu și atât de esențial în acest moment.

(începe muzica)

Toate sunt aici, în momentul prezent. Totul. Nu există comunicare în afara momentului prezent. Nu există vindecare în afara momentului prezent. Nici abundență în afara acestuia. Asta e.

De aceea e atât de imperativ acum să fiți conștienți în momentul prezent.

Atât de imperativ chiar acum să comunicați în momentul prezent și să vă radiați lumina în momentul prezent.

Realizez că e foarte ușor să fiți prinși în capcana trecutului și a viitorului și a realității liniare, dar pur și simplu nu e așa. Realitatea e circulară. E toată în momentul prezent. Toate viețile voastre trecute.

Viețile voastre trecute trec chiar acum prin ceva foarte, foarte interesant. Trec prin Realizare. Chiar dacă era trecutul, sau cel puțin credeți că era, el se întâmplă chiar acum. Chiar dacă cineva ar contrazice și ar spune: “Ei bine, ele au istoria lor. Au făcut anumite lucruri și apoi au murit.” Oh, nu, nu tocmai. Totul se schimbă chiar acum, pentru că sunt în momentul prezent.

Nu puteți merge cu adevărat în trecutul vostru prin mersul înapoi în timp, dar puteți simți toate aceste alte expresii. Puteți comunica cu ele în momentul prezent. Sunt toate chiar aici.

Toată abundența voastră e chiar aici. Unii dintre voi încă mai caută: “Unde e abundența? Unde e? N-o pot găsi.” Pentru că vă uitați acolo, în afară.

E toată în momentul prezent. Nu există nimic altceva în toată creția. Nimic altceva. Doar momentul prezent.

Lumina care strălucește de la o planetă extrem de îndepărtată, nu vine de la două milioane de ani-lumină depărtare, decât dacă sunteți conștienți numai de realitatea liniară. Dar, nu, acea lumină strălucește în acest moment.

Ce e perceput ca o stea sau un sistem solar aflat la două milioane de ani-lumină distanță, nu e de fapt afară, acolo. Oh, bineînțeles, instrumentele pe care oamenii le folosesc pentru măsurare ar susține altceva, dar, nu, de fapt, toate sunt chiar aici. Acea planetă distantă e de fapt, chiar aici. Trebuie să fie.

Nu există nimic în afara momentului prezent, mai puțin amintirile sau, probabil, speranțele. Amintirile trecutului și speranțele a ceea ce poate veni, dar aflați că toate acele speranțe, tot ceea ce ați alege să fie, e chiar aici în momentul prezent.

Nu există nimic care să comunice din trecut. E totul chiar aici. E realitatea circulară.

Realizarea voastră nu era departe, undeva, în viitor. Cu mult timp în urmă – ei bine, ‘mult timp’ – acum vreo doi ani am spus Shaumbrei că știu destul de bine, cu o marjă de aproximativ o săptămână sau cam așa ceva, când vă aveți Realizarea. N-a fost din cauză că mă uitam în viitor. Mă uitam la momentul vostru prezent.

Totul e aici. Uneori e pur și simplu doar o chestiune de a respira foarte profund, relaxându-vă puțin, și apoi de a fi conștienți, de a fi în comuniune cu el. Dar nu pretinzându-i, nu spunându-i ce vreți, ci pur și simplu acordându-vă la propriul vostru Sine – energia voastră, înțelepciunea, potențialele, sufletul vostru – și simțind în asta. E totul chiar aici.

Moartea voastră e chiar aici, în momentul Acum.

Totul e chiar aici. Răspunsurile, totul. Și asta e atât de important în acest moment, în timp ce vă radiați lumina, în timp ce strălucește mai întâi peste voi. În timp ce radiați lumina și apoi sunteți în comuniune cu tot ce sunteți, totul din voi înșivă, părți necunoscute, neexplorate, dar sunt toate chiar aici. Nu sunt afară, altundeva.

Să fiți conștienți. Puteți fi conștienți doar de moment. Puteți fi conștienți doar de moment. Cum ați putea fi conștienți de viitor? Și nu sunteți cu adevărat conștienți nici de trecut. Acelea sunt amintiri vechi. Sunt mentale și nimic mai mult decât mentale. Asta-i tot ce sunt.

Să respirăm profund în a exista și a fi și a comunica în momentul de Acum. Totul e aici. Asta e.

Cu acea măreață și simplă realizare, dintr-odată sunteți în afara vechilor șine de cale ferată ale realității liniare. Dintr-odată, realizați că trenul nu se mișcă deloc. N-are nevoie s-o facă. Totul e chiar aici.

Nu există șine de urmat. Nu există energie care să trebuiască să ajungă undeva. Vreau să spun, nicio energie care nu e deja chiar aici.

Nu există nimic în afara realității voastre, realitatea momentului de Acum. Nimic. Totul e chiar aici.

Și nu lucrați la asta. Nu intrați în chestia asta mentală de a lucra la asta, încercând să gândiți: “Momentul prezent. Mom…” Nu, e vorba de a respira foarte profund și a vă relaxa în momentul prezent. Doar de asta e nevoie.

Da, ați putea fi trântiți înapoi în realitatea liniară. Apoi respirați încă o dată foarte profund, și reveniți la starea voastră naturală de a fi. Totul e prezent.

Totul e prezent. Totul e chiar aici, incluzând orice, orice, orice ați putea dori sau avea nevoie în viața asta. Sunt toate chiar aici.

Să respirăm foarte profund cu asta, și să permitem acelei lumini să strălucească din momentul prezent.

V-am văzut pe unii dintre voi făcând-o de te miri unde – trecutul, viitorul, undeva afară, în vreo dimensiune zombi. Nu, totul e chiar de aici.

Să respirăm foarte profund cu asta.

Respirați foarte profund, în timp ce trecem la următorul nostru subiect.

(se termină muzica)


Lumea

Acum, hai să vorbim despre lume. Am vorbit suficient despre voi, să vorbim despre lume. Simțiți în ea pentru un moment, lumea.

Interesant, ha? Interesant. O găsesc absolut uimitoare.

Simțiți în lume și probabil veți începe să realizați asta chiar acum, vreau să spun, în momentul prezent, chiar acum e acest uriaș Punct de Separare – un Punct de Separare uriaș pentru planetă – ca niciodată înainte. Și știu că ați mai auzit asta: “Lucrurile sunt ca niciodată până acum”, dar de data asta e ca niciodată, niciodată până acum pentru planetă.

Unii îl pot numi un punct critic. Tobias a folosit termenul “Punct de Separare”, care îmi place, dar orice este acum, în acest moment, e cea mai mare oportunitate pentru schimbare pe planetă. E cea mai mare oportunitate, și voi sunteți aici. Nu e interesant? Și dacă faceți un mic pas înapoi, doar faceți un pas înapoi, stați în spatele zidului scund și observați tot ce se întâmplă în acest moment. Și știu că e copleșitor uneori. Uneori e deprimant și trist, și știu că vi se stârnesc oarecum dramele când faceți asta, dar chiar acum e un moment extraordinar.

Aș vrea să simțiți cu adevărat în asta, pentru restul Shoud-ului nostru, ba chiar și între Shoud-uri.

N-a existat niciodată o asemenea oportunitate pe planetă, pentru sfârșitul războaielor. Sfârșitul războaielor pe această planetă. Nu a existat niciodată o asemenea oportunitate pentru sfârșitul foametei pe planetă. Această planetă nu e foarte departe de a da drumul acestor lucruri vechi. Suntem chiar în punctul critic, și ar putea merge în ambele direcții, dar suntem chiar în punctul critic.

Planeta e chiar pe acea muchie de a da drumul unora din sistemele economice vechi, și va trebui s-o facă fie că vrea sau nu, dar va trebui s-o facă. Unele dintre sistemele economice vechi care au dat rezultate pentru unii și n-au dat rezultate pentru mulți. Trebuie să se schimbe. Și, din nou, unii dintre voi arătați cu degetul. Nu vorbesc despre Comunism sau ceva de genul ăsta. Comunismul n-a funcționat. A fost o mahmureală atlantiană urâtă și, pur și simplu n-a funcționat. Și nu urma să funcționeze, pentru că încerca să tragă ceva din timpurile din Atlantida și, pur și simplu, n-avea cum să funcționeze.

Dar vorbesc despre mai mult echilibru global al finanțelor. Și, din nou, nu vreau să intru în multe detalii acum. Cred că voi face din ăsta unul din subiectele seriei “On Topic”, dar oarecum o distribuție echitabilă a economiei pe planetă, și suntem chiar pe muchia acestui lucru.

Suntem chiar pe muchia de a înceta cu jocurile de putere pe planeta asta. Gata cu jocurile de putere.

Totul a intrat cumva într-o focalizare și a devenit compactat și strâns și pregătit pentru o schimbare în acest moment, și există multe elemente care susțin acea schimbare potențială, totul, de la tehnologie, știință; totul, de la sisteme, vechile sisteme, chiar și fizica. Sunt toate aici pentru a sprijini acel Punct de Separare în care se află planeta, dar mai mult decât orice, conștiința. Conștiința.

Vă puteți imagina o lume în care războaiele sunt o chestiune de domeniul trecutului, unde nu mai au loc războaie, unde dictatorii și conducătorii care guvernează cu putere, în cel mai rău mod, nu mai sunt tolerați? Și asta e ceea ce se întâmplă.

Știți, acum puteți simți toate turbulențele de pe planetă, haosul și agitația și tot ce se întâmplă. Vă întrebați: “Ce se întâmplă cu planeta?” Ei bine, pășiți în spatele zidului scund. Întotdeauna există turbulențe înaintea unei mari schimbări. Dar chiar acum, ce se întâmplă e că există suficientă conștiință pe planetă și destui oameni care spun “ajunge” unora din aceste căi vechi. Bineînțeles, într-un fel, vechile obiceiuri își vor ridica capetele urâte pentru o ultimă confruntare, dar am într-adevăr sentimentul că ce va rezulta din tot ce se întâmplă acum pe planetă, va fi că omenirea va spune “ajunge” acestor lucruri.

Acum, acest lucru ridică o întrebare importantă. Adică, din nou, scenariul e că evoluția conștiinței pe planetă și compasiunea de pe planetă elimină unele din aceste lucruri vechi. Să spunem că, poate, conflictul de acum din Ucraina devine ultimul război dintre toate.

Întrebarea pe care o am: “Sunt oamenii pregătiți? E omenirea pregătită pentru asta?”

Acum, cu ani și ani în urmă, i-am întrebat pe Shaumbra: “Credeți că oamenii sunt pregătiți pentru libertate?” și am spus, în esență: “Nu chiar. Nu chiar.” Ei nu erau pregătiți să înțeleagă într-adevăr ce este adevărata libertate, pentru că libertatea înseamnă să accepți responsabilitatea pentru ceea ce faci.

Acum, întreb în acest punct de cotitură, și mi-ar plăcea să aud părerile voastre despre asta – postați pe rețelele sociale sau trimiteți-mi un e-mail sau orice altceva, și Cauldre îmi spune că nu am o adresă de e-mail; e corect, de aceea am spus: “Trimiteți-mi un e-mail” – dar este omenirea pregătită pentru toate astea acum? Și “toate astea” înseamnă sfârșitul războaielor. “Toate astea” înseamnă sfârșitul foametei și al sărăciei. Aceste lucruri nu trebuie să existe deloc. Există suficiente resurse pe planetă care sunt aici chiar acum, sau în fazele de cercetare și dezvoltare, pentru ca nimeni de pe această planetă să nu mai sufere vreodată.

E planeta pregătită să termine cu abuzurile, abuzuri între oameni, abuzuri sexuale? Sunt oamenii pregătiți să termine chiar și cu abuzurile emoționale dintre ei? Sunt pregătiți pentru asta? Pentru că totul devine realitate chiar acum. Totul se află în acel Punct de Separare, iar adevărata întrebare este: Sunt ei pregătiți?

Sunt pregătiți pentru ceea ce, în cele din urmă, vor ajunge să înțeleagă ca fiind libertate? Libertatea nu înseamnă că ajungi să faci tot ce vrei. Libertatea înseamnă că îți asumi responsabilitatea pentru tot ce faci. Îți asumi responsabilitatea pentru tot ce faci. Asta-i adevărata libertate.

Este această planetă pregătită acum să înțeleagă energia? Soluția pentru energia care vă alimentează planeta e relativ simplă, șocant de simplă, dar omenirea pur și simplu n-a fost pregătită să o vadă. A folosit combustibil fosil vechi, energie veche, la propriu și la figurat. Dar este ea pregătită acum pentru acest lucru care ar putea ieși din laborator în trei ani, care ar furniza energie aproape gratuită și, pe deasupra, energie curată?

Ceva trebuie să se schimbe; ceva trebuie să se modifice. Doar un pic, nu mult. Ceva trebuie s-o împingă peste punctul critic, iar acel lucru e conștiința. Conștiința, sau lumina.

Omenirea e atât de aproape acum de a pune capăt oricărui război și de a nu-l mai tolera. Puteți vedea ce se întâmplă chiar acum, în știrile despre situația din Ucraina. E o combinație de putere – liniștiți-vă unii dintre voi, lăsați-mă să termin ce am de spus. E o problemă de putere, jocuri de putere foarte vechi. E o problemă de economie, în mare măsură. E, de asemenea, un fel de expunere a vechii forțe, a forței militare. Cum reacționează lumea la asta acum? Oamenii nu mai suportă asta. S-au săturat de asta. Nu le vine să creadă că se întâmplă. Fac presiuni asupra liderilor lor, asupra liderilor mondiali, să facă ceva să schimbe asta chiar acum, și pentru a nu răspunde puterii cu putere. Pentru a nu se intra cu rachete mai mari și arme mai mari, ci pentru ca, practic, oamenii să declare: "Am terminat cu asta. Nu vom mai tolera asta." Oh, și apoi, desigur, puterea își va ridica și mai mult capul urât și va spune: "Nu aveți de ales. Eu sunt toată puterea." Dar se va dezintegra. Se va dezintegra.

Am vorbit puțin despre asta în recentul nostru mesaj Sfânt sau Satana?, și el chiar aduce în discuție acest întreg aspect. Planeta se află într-un punct critic, pregătită pentru o mare schimbare. Dar sunt suficient de mulți pregătiți? Aici interveniți voi. De aceea sunteți aici pe planetă chiar acum.


Puterea

Să vorbim puțin mai mult și despre putere, despre ce este ea. Puterea.

Puterea este – voi simplifica asta, o voi simplifica excesiv și, din nou, Cauldre cam știe ce va urma, așa că polemizează pe tema asta. Dar voi spune că puterea, oamenii care sunt dependenți de putere – și e o dependență – oamenii care sunt dependenți de putere sunt cei care sunt victime sau cred că sunt victime. Ei sunt răniți de ceva din trecutul lor. Ceva li s-a întâmplat poate când erau războinici într-o viață anterioară, poate că părinții lor nu i-au tratat bine, indiferent ce este.

Cel care se ocupă cu puterea este o ființă rănită și nu știe cum să se descurce cu propriile răni. Devine o victimă, iar o victimă adesea acumulează din ce în ce mai multă putere. Este o apărare pe care crede că trebuie s-o aibă pentru a se proteja el însuși, astfel încât să nu i se mai întâmple niciodată un astfel de lucru.

Imaginați-vă, de exemplu, la un nivel tipic uman, că cineva a avut o relație foarte proastă, o căsnicie, și că totul merge foarte, foarte prost. [Cei doi] sunt îndurerați, sunt răniți și nu au eliberat aceste energii. Nu au trecut prin ele. Așa că, totul se joacă în corpul și în mintea lor. Și ce fac acum este – ei sunt victime – astfel că mergând în altă relație, ei aduc toate astea cu ei, energia lor de victimă, și vor juca un joc. În loc să se bucure de relație, fie se vor retrage din acea nouă relație, fie pur și simplu vor încerca să fie mai puternici, mai asertivi. Sau poate vor deveni furioși și violenți sau chiar se vor apuca de băutură sau droguri în exces, din cauza rănilor pe care le au, și asta e un fel de mișcare defensivă.

La fel este acum, chiar și pe scena mondială. Aceste persoane care se ocupă cu puterea se consideră ei înșiși victime, la un anumit nivel. Lumea le-a făcut rău. Alți oameni le-au făcut rău. Și ce vor face ei acum e să acumuleze putere pentru ca nimeni să nu mai poată face asta din nou. Ei devin dependenți de putere, obsedați de putere, și în tot acest timp nu realizează că puterea e o iluzie absolută. Nu le va vindeca rănile din trecut. Nu va mișca energiile, și nu îi va elibera din a fi o victimă. Așa că ei dobândesc din ce în ce mai multă putere, fie prin armată, fie prin bani, fie prin manipularea altor oameni la nivel individual. Dar, în esența lor, oamenii care urmăresc puterea sunt, de fapt, victime.

Acum, cu această înțelegere, și atunci când vă străluciți lumina, aveți un pic mai multă înțelegere despre ce se întâmplă. Nimeni nu vrea cu adevărat să conducă lumea. Adică, unii au încercat, dar nimeni nu vrea cu adevărat să conducă lumea. Doar că nu vor ca lumea să-i conducă pe ei. Așa că se orientează către putere.

Pe măsură ce vă străluciți lumina, realizând acest tip de lucruri, din nou, nu încercați să-i schimbați. Nu încercați să-i faceți să fie persoane mai drăguțe. Pur și simplu străluciți acea lumină, astfel încât ei să își poată vedea propriile răni, propriile suferințe.

Puterea e un lucru care creează o dependență foarte mare, dar în acest moment planeta spune: "Ajunge." Fie că e vorba de putere din partea unui guvern, a unui dictator; fie că e vorba de putere din partea afacerilor, lumea spune: "Pur și simplu nu vom merge pe această cale." Iar afacerile sunt, de fapt, destul de flexibile, pentru că sunt afaceri, și se conformează, pentru că trebuie să o facă. Sunt afaceri. Vor să rămână în afaceri. Așa că, dacă se schimbă conștiința, afacerile se adaptează și se ajustează la ea.

Chiar acum, există un imens potențial pe această planetă pentru sfârșitul lucrurilor, la care mulți dintre voi ați sperat, ați visat, și pe care l-ați dorit de foarte, foarte mult timp. Renunțarea la putere și la abuzuri. O lume în care să nu mai existe războaie și nimeni să nu mai tolereze deloc, vreunul. Se vor găsi modalități de a-i izola pe cei care sunt în modul războinic. Sau afacerile care sunt lacome, se va găsi o modalitate de a le scoate din afaceri. Și, din nou, fără a-și folosi puterea sau forța, ci folosind conștiința.

Să sperăm că asta vă oferă o perspectivă mai clară asupra motivului exact pentru care vă aflați aici pe planetă, a ceea ce faceți în acest moment epic, acest moment de cotitură.

V-ați putea imagina ca în timpul vieții voastre, în următorul deceniu, omenirea să pună capăt acestui nonsens? Omenirea să pună capăt foametei, care nu trebuie să existe. Omenirea să pună capăt războaielor și bătăliilor, atacurilor cibernetice și tuturor celorlalte lucruri, deoarece există prea multă conștiință pentru ca acestea să mai existe. Există prea multă lumină în cele ce erau locuri foarte, foarte întunecate pe planetă, încât pur și simplu nu mai pot exista.

V-ați putea imagina cum această extraordinară schimbare e facilitată acum, sau e făcută să se întâmple prin lucruri precum tehnologia? Tehnologia care ajută la facilitarea acestor schimbări, astfel încât aceste lucruri vechi să nu mai poată exista. Nu mă refer aici la un vis ireal. Vorbesc despre o realitate care se află în fața fiecăruia dintre voi chiar acum pe această planetă. Se află într-un punct de cotitură. În ce direcție se va îndrepta? A Sfântului sau a Satanei? În ce direcție?


Statul pe Bancă

Acum, să vorbim puțin despre statul pe bancă. Statul pe bancă.

Statul pe bancă nu e prea greu de înțeles. E statul pe bancă! Puteți face asta stând pe un scaun. O puteți face stând pe o bancă din parc. O puteți face în cadă. Nu e nevoie să aveți o bancă. Unii dintre voi ați luat-o foarte ad-litteram. Nu trebuie să aveți o bancă. Puteți s-o faceți oriunde. Înseamnă pur și simplu să vă radiați lumina fără o agendă.

Acum, au existat multe controverse, discuții și multă confuzie în legătură cu toată chestia asta de a vă străluci lumina și a sta pe bancă. Permiteți-mi să încerc să clarific.

În primul rând, ca om, veți avea anumite dorințe cu privire la modul în care v-ar plăcea să se întâmple lucrurile. Chiar și eu am dorințele mele și nici măcar nu sunt om. Cauldre le are pe ale lui. Îmi imaginez că cei mai mulți Shaumbra ar vrea să vadă un sfârșit al războaielor, și asta e o agendă. Da, de acord. Să vadă un sfârșit al foametei. În regulă, e o agendă. Să vadă cum poate această planetă să rezolve una din cele mai dificile probleme dintre toate, dezechilibrul mental, boala mentală. Și înțelegând că mintea se schimbă, dar minții nu-i place ce se întâmplă, așa că există o mulțime de dezechilibre mentale pe planetă. Niciunul dintre noi nu vrea să vadă asta. Nu vor mulți, sper, să vadă asta.

Am vrea să nu mai suferim și să nu-i mai vedem pe alții suferind. Și, da, toate astea sunt agende. E dorința voastră. S-ar putea să nu fie dorința altcuiva, și e în regulă să le aveți. E în regulă să sperați că va fi vindecat cancerul, de exemplu. Cancerul va fi vindecat atunci când ura va fi eradicată de pe această planetă, sau cel puțin e pe cale să dispară. Cancerul e pur și simplu ură și furie care cauzează o comunicare greșită în rețeaua de comunicare a organismului și, apoi ajunge în conștiința de masă.

Așadar, presupun că cei mai mulți Shaumbra vor să vadă sfârșitul cancerului, de exemplu, și asta e o agendă. E o polarizare, și este în regulă să aveți asta ca indivizi ce sunteți. Vă plac și nu vă plac anumite lucruri. V-ar plăcea să vedeți anumite lucruri pentru planetă, mai ales că sunteți în ultima voastră viață pe această planetă. V-ar plăcea să vedeți anumite lucruri evoluând și schimbându-se și să fiți capabili să ieșiți pe ușă la sfârșitul tuturor acestora, și să spuneți: “Uau! Știți, am făcut niște schimbări mari pe drumul nostru de ieșire”, și să zâmbiți în timp ce închideți ușa în urma voastră, plecând spre Clubul Maeștrilor Ascensionați. Și e în regulă să aveți astea. Aproape că nu vă puteți abține să nu le aveți.

Cu toate astea, atunci când stați pe bancă, le lăsați deoparte. Când stați pe bancă, nu mai e despre a avea un rezultat dorit sau un scop sau o preferință sau orice altceva. Aveți-le pe acelea ca persoană, dar când vă așezați pentru a sta pe bancă, înseamnă doar să vă lăsați lumina să radieze. Nu înseamnă să vă doriți sau să sperați. Nu înseamnă să cereți pace planetară. Nu înseamnă să deschideți noi vortexuri în cosmos pentru a permite intrarea a orice altceva. Înseamnă pur și simplu să vă străluciți lumina. Cred că sunteți capabili să faceți asta ușor.

Da, vă vor trece prin minte gânduri despre faptul că sperați cu adevărat ca acesta să fie sfârșitul tuturor războaielor de pe planetă, dar nu vă focalizati pe asta. Nu insistați pe asta. Nu o proiectați în exterior. Pur și simplu vă străluciți lumina fără agendă. Vă străluciți conștiința în starea ei pură. Vă străluciți conștiința în acest moment prezent. Asta e ceea ce faceți. Da, puteți avea în continuare preferințele voastre personale, dar când stați pe bancă, pur și simplu străluciți lumina. E destul de ușor de făcut.


Strălucind în Acum – Merabh

S-o facem chiar acum. S-o facem chiar acum.

Este o perioadă așa de epică acum în istoria acestei planete, și din nou, de aceea sunteți aici.

(începe muzica)

Nu e foarte greu să vă dați seama de toate astea.

Sunteți aici, în momentul prezent, și asta e tot ce există.

Sunteți aici pentru a vă străluci lumina, nu pentru a lucra la ea 24 de ore pe zi. Vă vedeți de treburile voastre, bucurându-vă de viață, dar veți simți când va fi timpul. O veți simți. Și nu e o solicitare care să vină de la mine sau de la altcineva. Pur și simplu o veți simți în interiorul vostru: “E timpul să radiezi.” Fără nicio agendă.

Nu cereți pace în lume, nu cereți un sfârșit al cancerului.

Nu cereți – vă rog – nu cereți ca o anumită echipă de fotbal să câștige sau să piardă. Faceți asta pe cont propriu. Continuați să vă jucați în dualitate dacă și când vreți, dar când vă străluciți lumina, e doar atât.

Să respirăm foarte profund în a lăsa această lumină să strălucească, în a o lăsa să strălucească pe planeta care se află în acest punct critic, care are nevoie de lumină chiar acum. Apoi depinde de oameni cum vor s-o folosească.

Pur și simplu strălucind acea lumină și, așa cum am spus, ea ajunge mai întâi la voi.

Strălucind acea lumină în acest moment Acum.

Nimic nu poate comunica în afara momentului Acum. Nimic nu poate. De aceea e atât de important să fiți aici prezenți, conștienți, în viață.

Ce fac oamenii cu această lumină? Depinde de ei, dar ăsta, chiar acum, e un punct critic.

Depinde de ei, depinde în totalitate de ei ce fac. Dar, cel puțin, lumina e acolo pentru ei. Cel puțin, un nivel mai înalt de conștiință.

Sunt atât de mulți acum cei care cer și se roagă și caută, atât de mulți cei care sunt plini de speranțe și vise.

Sunt unii care spun că oamenii și-au pierdut capacitatea de a spera și de a visa. Nu, chiar nu și-au pierdut-o. Sunt confuzi pe foarte multe niveluri. Dar, acum, ei încă mai au speranțe și vise. Așteaptă doar niște răspunsuri. Așteaptă ca cineva sau ceva să se întâmple.

Ei bine, nu vor coborî navele spațiale extraterestre, pentru că le-am gonit de aici. Interveneau. Nu va veni vreun Dumnezeu fabricat de oameni să creeze inundații sau orice obișnuia Dumnezeu să facă.

Va fi conștiința care vine de la acei oameni, ca voi, de pe întreaga planetă, care sunt în momentul Acum, sunt prezenți și știu cum e doar să radieze conștiință.

E vorba despre ce facem noi. Ne-au trebuit mulți ani pentru a ajunge aici, dar despre asta e vorba.

Într-adevăr, e foarte simplu și, în plus, e chiar fascinant, odată ce urmăriți să vedeți ce se întâmplă pe planetă. Urmăriți. Nu va trebui să așteptați prea mult.

Lumina e o chestie ciudată. Lumina nu are nevoie de timp pentru a călători. Ea apare în momentul Acum.

Puteți spune că lumina fizică sau fotonii au nevoie de ceva timp pentru a călători. Dar lumina conștiinței este instantanee. Este instantanee. Nu va trebui să așteptați mult timp să vedeți cum se desfășoară toate astea pe planeta voastră.

Lăsați-o să strălucească. Asta e!

Fără efort. Puteți bea cafea sau puteți chiar asculta muzică, sau citi o carte în timp ce o faceți. Eu, aș prefera, de fapt, dacă aș fi pe planetă, nu aș purta căști și să ascult muzică. Aș fi în comuniune tot timpul, ascultând frumusețea vieții însăși. Cine are nevoie de căști? Cine are nevoie de acea muzică din afară? Și asta vine de la mine, un muzician, în ultima mea viață. Nu, pur și simplu aș fi în comuniune cu tot ce mă înconjoară.

Din nou, am văzut multe controverse: “Ce este statul pe bancă?” și – ohh! – am văzut niște Shaumbra prinși în dualitate și luptându-se pentru o parte sau alta.

Asta nu înseamnă că vă străluciți lumina. Asta înseamnă că rămâneți în dualitate, încercând să provocați discuții. Mergeți și faceți asta, dar nu atunci când vă străluciți lumina. Mergeți și faceți asta, dacă trebuie.

Strălucirea luminii voastre este doar [strălucire și] atât.

Să respirăm profund cu motivul pentru care sunteți aici, cu ceea ce faceți. Și, mai mult decât orice, acest Punct de Separare pentru planetă, e chiar acum. Chiar acum.

Nu poate fi oportunitate mai măreață decât asta, unde sunt toate aceste forțe care acționează din toate părțile, și nu doar această invazie în Ucraina, ci sunt forțe care acționează peste tot; forțe cărora omenirea le spune: “Nu vom mai face asta. Am terminat cu asta, și nu avem nevoie de politicieni care să ne spună cum o vom face. Pur și simplu, am terminat cu asta.”

E cu adevărat foarte frumos când 1.000, 2.000, 10.000 de oameni de pe întreaga planetă își strălucesc lumina. E absolut uimitor ce anume provoacă, de fapt, schimbarea.

A provoca schimbarea nu înseamnă a posta o grămadă de vorbe goale pe rețelele de socializare. Asta n-are niciun efect real asupra schimbării. A provoca schimbarea nu înseamnă a dezbate și a argumenta și, a provoca schimbarea, nu înseamnă a intra în tot felul de chestii conspirative.

A provoca schimbarea sau, mai bine spus, a genera potențialul de schimbare înseamnă a face exact ce facem noi aici. Și apoi, într-adevăr, atunci când vă străluciți lumina, de fapt, vă străluciți lumina asupra voastră înșivă, conștientizarea: “Eu Sunt ceea ce Sunt, Eu Exist”, și apoi sunteți în acea comunicare în momentul prezent.

Deci, e această minunată buclă. Vă străluciți lumina, o împărtășiți lumii, dar ea se întoarce la voi în multe alte moduri.

Așadar, cu asta, Shaumbra, a fost un alt Shoud remarcabil. Mulțumirile mele fiecăruia dintre voi pentru că sunteți aici pe planetă, pentru că ați rămas.

Și acum, doar un scurt mesaj de la FM: “Întotdeauna înțelegeți, simțiți în comunicarea de la sufletul vostru. E cel mai mare adevăr, e cea mai mare libertate pe care o veți avea vreodată.”

Îl avem pe FM lucrând aici cu mulți alți Shaumbra care au fost pe Pământ, și apoi au venit pe partea aceasta, fiind alături de voi, ajutându-vă. Dar, în final, lumina voastră ca oameni pe planetă, e cea care face toată diferența.

Străluciți-vă lumina și realizați că, indiferent ce se întâmplă, totul este în regulă în întreaga creație.

Cu asta, Eu Sunt Adamus al lui St. Germain.

 

Traducere realizată de: Carmen Rivalet, Ana-Maria Labo, Florența Cuculeac
Revizuire: Manuela Sfirschi, Mirela Ghenea