CRIMSON CIRCLE MATERIALET

Kunsten å benke

SHOUD 7 – Med ADAMUS SAINT-GERMAIN, kanalisert av Geoffrey Hoppe

Presentert for Crimson Circle
April 2, 2022
www.crimsoncircle.com

Jeg Er det Jeg Er, Adamus av St. Germain.

Her er vi på Shaumbra paviljongen i Kona, på Hawaii på Villa Ahmyo. Her er vi igjen samlet til vår månedlige Shoud. Hvor mange år har vi gjort dette, hvor mange vakre, vakre år, og her er vi nå på et punkt hvor vi kan skinne vårt lys. Vi har gått gjennom alle problemene, vi har gått gjennom alle tårene, og nå er det på tide at vi virkelig kan gjøre det vi kom hit for å gjøre – skinne vårt lys. Det er ikke så vanskelig. Det koster ingenting. Du trenger ikke mange leksjoner, men jeg skal gi deg en i dag uansett. Det er rett og slett et poeng å skinne lyset. Vi skinner vårt lys fra Shaumbra paviljongen.

Når vi gjør, når du skinner lyset på planeten, du kan nesten føle behovet for det, ønsket, det er nesten en desperasjon for det. Når du skinner ditt lys, kan du også legge merke til noen ting som skjer i livet ditt. Tvilen begynner å forsvinne. Du vet, når du holder lyset tilbake, når du er involvert i de indre kampene og konfliktene, når du utfordrer deg selv, er det mye tvil. Men når du sier: "Jeg er hinsides det. Jeg er hinsides det. Ingen grunn til å fortsette å ha det" - når du først er utenfor det - så begynner tvilen å forsvinne. Du begynner å komme tilbake i strømmen av din egen energi. Du slutter å bekymre deg for ting som sannsynligvis aldri kommer til å skje uansett. Du begynner virkelig å forstå betydningen av "Jeg eksisterer." Du forstår bevissthet.

Plutselig, når du skinner lyset ditt, ser alle disse andre tingene ut til å forsvinne, for du skinner lyset ditt. Du åpner deg for hvem du egentlig er, prøver ikke å lage identiteten din lenger. Det var et interessant og morsomt spill i så mange menneskeliv, og prøvde å lage identiteten din, "Hvem er jeg?" og "La oss se hvordan det er å være slik eller slik." Og du kommer endelig til poenget med å innse at de alle er spill, bevissthetsspill, men de er alle spill. Og du kommer til å innse at du ikke trenger å lage en identitet lenger for deg selv. Ganske enkelt: "Jeg Er det Jeg Er." Da kan du la lyset skinne, som vi gjør akkurat nå her fra Villa Ahmyo. Ingen agenda. Å la lyset skinne, enten det er noen der for å motta det eller ikke. Det spiller ingen role. La lyset skinne, prøver ikke å påføre det på noen av dere, Shaumbra, men bare deler det med dere.

Men igjen, når du gjør det, gjør du det for deg selv først. Det største lyset skinner på ditt eget jeg. Og mennesket begynner å innse fortidens galskap, av alle de tingene du har gjort for å prøve å finne ut av deg selv, gjøre deg selv perfekt, være verdig din realisering.

Du vet, Realisering, å komme til din Realisering, være verdig det, det er ingen test du må ta for det. Det er ingen eksamen. Det er ikke noe lyn som kommer fra klar himmel, og ofte er det ingen store rensende aktiviteter i det heller. Når du kommer til Realiseringen din, vil du snuble og falle, faktisk. Det er en del av programmet, antar jeg, i hvert fall akkurat nå. Du vil snuble og falle bokstavelig talt forklart i generelle termer, men du vil snuble og falle litt. Noen ganger er det en hump og fyll. Noen ganger prøver du så hardt på ting, og du snubler og så snubler du endelig nok, og du innser: "Jeg kommer ikke til å prøve lenger. Jeg skal bli det. Jeg kommer bare til å bli det." Og det er en stor forskjell. Den menneskelige identiteten du har prøvd å skape, kan skrike: "Nei! Nei! Vi har litt mer arbeid å gjøre. Vi er ufullkomne, og vi må jobbe med dette, og vi har all slags dritt, og vi må nå Realisering," men så innser du at det er helt falskt. Det handler rett og slett om å skinne lyset ditt. Så enkelt er det.

Når du skinner lyset ditt, vil du innse, hvis du allerede ikke har gjort det, at du allerede er realisert. Du innser at det var der til å begynne med, og du gjorde bare alt for å unngå det eller prøve å gjøre det selv eller prøve å gjøre det som andre hadde gjort. Det funker ikke. Du innser plutselig "Jeg Er. Jeg Er realisert." Det er kanskje ikke som et store lynnedslag. Du ser kanskje ikke plutselig 10 år yngre ut. De tingene spiller ingen rolle. Det som betyr noe er at du tillater deg selv å bli realisert.

Så mange Shaumbra har gjort det nå. Det har de virkelig, og de innser at det ikke er en krafttur. Å nei, Realisering – mnh-mnh – er ikke en krafttur i det hele tatt. Det handler ikke om plutselig å få mer kraft i livet eller få mer personlig kraft eller mer kraft i forhold til andre mennesker. Det handler ikke om at du plutselig har alle disse tingene eller det å kunne gjøre alle disse tingene. Du innser at dette var en feil oppfattelse, en falsk fortelling, en falsk dialog som du hadde i ditt eget menneskelige sinn. Mennesket vil kanskje ha det, men Realisering er bare det. "Jeg Er det Jeg Er. Jeg er realisert."

Og når du innser at, når du kommer til det punktet av virkelig å føle det i deg selv, endres og justeres og flyter alle energier på en veldig synkron og en veldig personlig måte. Det er ikke mer arbeid med det. Det er ikke flere forventninger til noen herlighet som følger med realisering. For deg Shaumbra som innser at du er Realisert, handler det ikke om ære. Det handler ikke om makt. Det handler ikke om å ha mer energi. Ingen av de tingene. Det handler rett og slett om å innse hvem du egentlig er. Ikke bare mennesket. Mennesket er et flott aspekt eller fasett for å gå ut og oppdage og spille, men du innser plutselig: "Jeg Er Det Jeg Er," og kanskje du ikke kan sette ord på det. Kanskje du ikke kan definere det. Og jeg oppfordrer ofte de som nettopp har kommet inn i realisering, ikke prøv å definere det i det hele tatt. Prøv å bare være det og lev det. Senere vil du kunne definere det og kommunisere det bedre. Men akkurat nå tar du bare et dypt åndedrag, og innser at: "Jeg er realisert."

Så vi skinner lyset vårt her fra Villa Ahmyo og ut til verden. Ingen agenda. Ut til hver og en av dere gjennom denne webcasten. Vi skinner lyset og spesielt for deg selv. Du fortjener det. Du fortjener det absolutt etter alt du har vært gjennom.

Så la oss ta et godt dypt åndedrag med det. Dette er grunnen til at vi er her.

Vi er i en ny tid for Shaumbra. Linda, innså du det? Vi er i en helt ny tid nå for Shaumbra.

LINDA: Det tror jeg på.

ADAMUS: Du er sammen med Shaumbra hele tiden.

LINDA: Du kan føle det. Du kan virkelig føle det.

ADAMUS: Ja.

LINDA: Spesielt når vi har hatt arrangementer i det siste. Du ser det.

ADAMUS: Du er i frontlinjen. Du er med Shaumbra på en veldig personlig, intim måte, og du kan se forskjellen sammenlignet med samlingene, samlingene som pleide å være for 15, 20 år siden. Jeg mener, de var fantastiske på den tiden for hva det var, men annerledes nå.

LINDA: Geoff, selv bare et par ... Å, Adamus.

ADAMUS: Jeg er Adamus (Adamus humrer).

LINDA: Beklager. Vel, du vet, det er litt forvirring der for meg (Adamus fortsetter å humre). Men selv som den siste par- ...

ADAMUS: Hvem sover du sammen med om natten?

LINDA: Jeg prøver å sove med Geoff, men du kommer inn ofte.

ADAMUS: Jeg går ikke inn. Jeg skal bare ha et planlagt møte med Cauldre ...

LINDA: I sengen vår.

ADAMUS: ... på det tidspunktet. Han er ikke i senga. Han er et annet sted. Kroppen hans er i sengen, men bevisstheten hans er et annet sted.

LINDA: Takk for klarheten.

ADAMUS: Du kan få kroppen hans. Jeg kan få hans bevissthet. Ok (Linda lager et ansikt og Adamus humrer). Bra. Bra. Så ja, det er en særegen forskjell. Vi er i en ny tid. Virkelig ...

LINDA: Men det er ikke bare – ikke for 10 år siden. Det er bare de siste par årene.

ADAMUS: De siste par årene, absolutt. Jeg vil si det største vendepunktet – Vi har hatt mange av dem – Det største vendepunktet for Shaumbra kom sommeren 2020.

LINDA: Jeg er enig.

ADAMUS: Det var en kombinasjon av COVID. Det var en kombinasjon av at så mange Shaumbra rundt om i verden bare tok et dypt åndedrag og anerkjente deres Realisering. Bare: "Jeg er realisert." Det var det. Det er alt den trenger, og uten alle forventninger til hva som kommer til å skje. Det skjer etter det. Energien rebalanserer og justerer og fungerer annerledes. Men mer enn noe annet endres selvoppfatningen din.

LINDA: Absolutt.

ADAMUS: I stedet for å prøve å bli realisert og kjempe mot alle tingene du tror holder deg fra det, nå er du bare klar over det. Det er et friskt pust – ahhh!  – og det kom midt i COVID. Men siden da, nå, gjør vi det vi kom hit for å gjøre. Det var 20 år med forberedelser og nå gjør vi det vi kom hit for å gjøre, og det er å skinne lyset. Du sier: "Vel, det er ganske enkelt. Hvorfor trengte vi 20 år?" Spør deg selv hvorfor vi trengte 20 år. Men vi er her nå og gjør det. Vi er her for å gjøre det.

LINDA: Det var en evolusjon. Jeg mener, du kan ikke se det.

ADAMUS: Ja, absolutt en evolusjon. Og nå som helhet, er Shaumbra energien virkelig forbedret. Den er modnet. Den er ikke så sprettende, men roligere. Den har ikke panikk, desperasjon. Nå er det fortsatt noen Shaumbra som går gjennom mye, men vi sparker dem i rumpa og lar dem få vite at de ikke trenger å være (Linda reagerer) - vel, noen ganger er det det som trengs, eller vi kan bare meditere. Men så blir det bare verre.

LINDA: Det er ikke din greie.

ADAMUS: Ikke min greie. Ikke min greie. Nei, ikke noe galt med meditasjon, annet enn måten folk gjør det på. Men annet enn det er det et flott verktøy (Adamus humrer). Så la oss begynne. Vi har mye å rekke over i dag. Jeg vil først og fremst snakke om kommunikasjon.

Kommunikasjon

Kommunikasjon er kjernen i omtrent alt – omtrent alt – som du vet fra våre diskusjoner om at energi er kommunikasjon. Det er ikke lenger e = mc2, det er e = c, "c" er kommunikasjon. Samme forskjell – energi og kommunikasjon.

Vi har hatt noen fantastiske sammenkomster her på Shaumbra paviljongen nylig, Mestere i kommunikasjon, der Shaumbra lærer å oppfatte ting, å være klar over ting, uten behov for ord eller bilder. Og først virker det vanskelig, fordi sinnet ønsker å sette dem inn i en slags verbal eller visuell referanse. Men det er ikke nødvendig, og du innser: "Jeg kan føle ting uten den begrensede menneskelige definisjonen."

De begynner å innse at de kan åpne opp de engleaktige sansene som ellers kunne ha overveldet dem, men de kan nå åpne opp de engleaktige sansene i all sin skjønnhet. Det er rundt 200 000 engleaktige sanser, men nå griper det dem slik at de føler skjønnhet uten å måtte definere det.

Det å føle seg forelsket, som har blitt en engleaktig sans, uten å måtte sette den i det jeg vil kalle en slags gammel terminologi, men ekte kjærlighet. Alle de tingene åpner seg. Vi har en ny forståelse av kommunikasjon.

Kommunikasjon er ikke bare den konstante pratingen du får gjennom tekstmeldingene dine – Jeg tror du kaller det det, eller sexting for noen – Eller via Internett, gjennom alle disse tingene. Det er en form for kommunikasjon. Men vi kommer til kjernen, evnen til å oppfatte og evnen til deretter å utstråle, utstråle gjennom dine engleaktige sanser. Det er så mye enklere, så mye raskere, så mye fyldigere og mer givende, og det hele er å ri på eller leke med energi, fordi det er det energi er.

Nå har jeg sagt at snart vil verden begynne å forstå at energi ikke er noe mer enn kommunikasjon, og tidspunktet for dette er ideelt, for akkurat nå er energi forbundet med makt.

LINDA: Riktig.

ADAMUS: Med makt.

LINDA: Riktig.

ADAMUS: Det folk tenker på når det gjelder energi, de tenker at det gjelder makt. De tenker at de ikke har nok energi eller kraft, og så prøver de å få det. Vi reverserer det. Vi skinner vårt lys og bringer inn bevissthet om at energi ikke er noe mer enn kommunikasjon. Den snakker ikke. Den skravler ikke. Den forteller deg ikke hva du skal gjøre. Hvis du virkelig vil koke det ned, sier den ganske enkelt: "Jeg eksisterer. Jeg eksisterer." Og dessuten er energien din.

I denne veldig interessante tiden som du lever i, og jeg vil at du skal føle deg inn i det et øyeblikk. Dette er en fascinerende tid for noen av dere, og jeg vet at det har vært vanskeligheter – Unektelig har det vært vanskeligheter – men nå er dere her i denne mest fascinerende, episke tiden på planeten.

Føl deg inn i det et øyeblikk. Du er ikke bare her for et liv til. Du er ikke bare her på et lineært togspor som fører fra punkt A til B til C og aldri kommer noen vei. Du er her først og fremst for din Realisering, for å innse at du er realisert, og deretter å være her på denne tiden av forandring når planeten virkelig trenger det; være her for å faktisk bidra til å lette det og også bare for å være en del av opplevelsen. En del av opplevelsen, men annerledes enn hvordan andre mennesker opplever det. De kan oppleve det fra vanskelighetssynspunktet, eller føle at verden er i ferd med å falle fra hverandre, eller bare gjemme hodet i sanden. Men du er her for å oppleve det fra et veldig bevisst perspektiv og å skinne lyset ditt. Du kunne ikke ha valgt et bedre tidspunkt å være her på planeten for deg selv og for planeten.

Så føl deg inn i det et øyeblikk, hvordan det hele konvergerer, kommer sammen. Rett tid, rett sted, ingen feil.

(pause)

Det som skjer på planeten akkurat nå, når det gjelder alt – systemer, teknologi, energi – alt som skjer. De tingene jeg snakket om, de største drivende faktorene på planeten akkurat nå - suverenitet eller frihet. Mennesker ønsker frihet som aldri før, men de vet virkelig ikke hva det er. De lengter etter den, men de er ikke sikre på hvordan de skal komme dit, hvordan de finner den.

De leter også etter sannhet, og den gode herre vet at i denne tidsalderen, hvor finner du sannhet? Hvor finner du sannheten?

LINDA: Det er utfordrende.

ADAMUS: I nyhetsmediene, på Internett, fra vennene dine, fra dine lokale konspirasjonsklubber, hva som helst. Hvor finner du sannheten? Det er ett sted. Det er inni deg selv. Og hvis du skinner lyset ditt, kommuniserer du også med deg selv, og du vet også intuitivt sannheten, og du kommer ikke til å bli fanget i alt det andre søppelet som flyr rundt.

LINDA: Det er virkelig oppmuntrende faktisk. Du destillerte det så pent. Jøss!

ADAMUS: Takk skal du ha. Takk.

LINDA: Prisløst.

ADAMUS: Ja, jeg er en Mester. Så sannheten de leter etter. Du kan holde denne flyten når du vil, rosen. Og jeg spøker om det, men så mange av dere – Ros dere selv, ta ros fra andre! Du kommer ikke til å få et stort egoistisk hode. Det er en anerkjennelse fra Mesteren at du virkelig er det, så slutt å spille det sjenerte spillet eller "Jeg er ikke verdig" -spillet. Mer ros?

LINDA: Å, ja visst. Du er fantastisk.

ADAMUS: Takk skal du ha.

LINDA: Herregud, du har hjulpet oss gjennom dette.

ADAMUS: Ja visst, takk (Adamus humrer).

LINDA: Uvirkelig hva dette betyr.

ADAMUS: Ta rosen. OK.

Så vi har suverenitet. Vi har sannhet. Vi har energi som en av de store driverne på planeten. Jeg listet opp alle disse forrige måned, men Shaumbra har en tendens til å glemme.

LINDA: Vet du hva, det hjelper, og nå har jeg allerede laget et litt nyttig ord, STEP.

ADAMUS: TRINN, riktig. Ja. Suverenitet. Sannhet. Energi. Å, energien på planeten akkurat nå, og selv med alle konfliktene som skjer, er drivkraften bak så mye av dette selve energien. Jeg mener, det er et av redskapene for krigføring, så å si, økonomisk krigføring. Og hva er den siste, "P"?

LINDA: Lidenskap?

ADAMUS: Nei.

(det er en pause)

Kraft.

LINDA: Åh!

ADAMUS: Makt!

LINDA: Jeg ville ikke tro det!

ADAMUS: Kraft. Nei, jeg har sagt det før.

LINDA: Jeg vet det.

ADAMUS: Jeg mener, makt. Nei, det er en av de store kreftene. Folk prøver å gripe fatt i – det er som det siste strået – makt. Jeg skal snakke om det.

Men kommunikasjon er så viktig i arbeidet vi alle gjør akkurat nå i forståelsen av at det er det energi er. Og jeg har sagt at det er på randen av å komme ut offentlig, og jeg så nylig bare det første trinnet i det, og jeg kommer til å be deg om å lese det, kjære Linda.

LINDA: Greit.

ADAMUS: Dette er et sitat fra en kontroversiell fysiker, men gode fysikere er kontroversielle fordi de bryter noen av de gamle paradigmene.

Linda: Riktig.

ADAMUS: Fysikk handler om hvordan ting fungerer. Men du må være litt ute av boksen - du må være mye ute av boksen - for å utforske ikke bare denne dimensjonen av fysikk, men det er så mye mer.

Så et nylig sitat kom ut ...

LINDA: Folk lærer mye bare for å bevise at de tar feil.

ADAMUS: Nøyaktig.

LINDA: Riktig.

ADAMUS: Og hvem er dette fra?

LINDA: Greit. Dette er fra Nassim Haramein.

ADAMUS: Nassim Haramein, ja.

LINDA: Fysiker.

ADAMUS: Ja. Ja, bra. Og han er kontroversiell på grunn av metodene sine, men metodene hans må være det, fordi han ikke vil bli sittende fast i hengemyren, det eksisterende gamle systemet.

LINDA: Hvor kommer han fra? Jeg fant ikke ut hvor han kommer fra.

ADAMUS: Bare sett i gang.

LINDA: Greit. "Eksistensen av denne intelligente og ryddige kosmos er at skapelsens struktur er intrikat og kommuniserer i alle skalaer."

ADAMUS: Ok, greit. Den kommuniserer på alle skalaer. Strukturen, systemet, dette universet kommuniserer i alle skalaer. Bra.

LINDA: Greit. "Denne kommunikasjonen driver en informasjonsutvekslingsdynamikk - feedforward, tilbakemelding eller tilbakemeldingssløyfe for informasjon - som gjør at systemet kan lære om seg selv og utvikle seg og bli selvbevisst."

ADAMUS: Bli selvbevisst. Så i utgangspunktet er det Nassim sier at det er en massive kommunikasjonen som skjer. Det er ikke et dødt rom. Det er ikke dumme partikler. Alt kommuniserer. Det han ikke vet ennå, men vi skal hjelpe ham, er at det er din energi til å begynne med. Det blir en stor åpenbaring. Men det han sier er at alt henger sammen med alt i en kommunikasjonen.

Nå vil hans neste trinn være å komme ut en gang i år med teorien om at energi er kommunikasjon eller omvendt, at kommunikasjon er energi. Dette er det første trinnet i det vi har gjort i lang tid med å snakke om – og om jeg kunne se dette sitatet igjen – men å si at alt kommuniserer i alle skalaer. Alt i kroppen din, alt i virkeligheten din kommuniserer. Alt er sammenkoblet i deg, innenfor din enhet, og dette er fantastisk. Og kommunikasjonen, det driver denne informasjons-utvekslingen og lar systemet lære om seg selv og utvikle seg og bli selvbevisst. Vel, det høres ut som det er tatt rett ut av Adamus-boken, og det kan det være.

Det viktige poenget her, den viktige takeaway er at spesielt for Shaumbra er kommunikasjon neste trinn. Forstå hvordan du kommuniserer tilbake i din naturlige tilstand uten ord eller bilder, og til slutt kan du bruke det. Men det er på tide å komme tilbake til den forståelsen av hvordan du gjør det. Og å innse at hele kroppen akkurat nå kommunisere med alle nevronene og alle cellene og molekylene. Alle kommuniserer. Alt i din virkelighet. Luften akkurat der kommuniserer. Det trenger ikke å være en partikkel for å kommunisere. Det trenger ikke å være i stand til å snakke eller synge eller skrive brev eller noe sånt. Alt kommuniserer akkurat nå. Alt er ditt, og du er midt i det.

Det er et så viktig poeng og å føle seg inn i kommunikasjonen din, men ikke forvent ord. Ikke i det hele tatt. Du føler deg inn i det med dine engle sanser, og du trenger ikke engang å definere disse sansene. Du må bare vite at de allerede er der. Det er evnen til å være sensuell og å være oppmerksom på mange, mange, mange, mange, mange forskjellige nivåer, noe som vil gi deg et perspektiv på ikke bare denne fysiske virkeligheten du eksister i, men alle dimensjonene, alle realitetene som omgir den. Så kommunikasjon er kjernen i det vi gjør nå, forstå det, og når du forstår kommunikasjon, vil du forstå energi og omvendt.

Til syvende og sist handler det om en kjerneting, en kjerneting - bevissthet. Bevissthet. Bevissthet er den største gaven du noen gang vil ha. Bevissthet er den største gaven, og den starter med "Jeg Eksisterer. Jeg Er klar over det. Jeg Eksisterer." Hvis du ikke eksisterte, kunne du ikke være klar over at du eksisterer. Så det er så grunnleggende, så kjernen - "Jeg Eksisterer." Og så "Jeg Er det Jeg Er", betyr i utgangspunktet at du er alt du noen gang har gjort eller tenkt eller kunne være eller ville være, men alt i øyeblikket. Bevissthet, den største gaven du har.

Og det som skjer akkurat nå når vi kommuniserer mer, når du lærer å kommunisere med din egen energi, åpner det opp bevisstheten din, noen ganger på nivåer som definitivt forstås av det menneskelige sinn; andre ganger på nivåer som krever åpenhet eller tillater den naturlige kommunikasjonen du har, evnen til å oppfatte, evnen til å være oppmerksom og evnen til å føle all kommunikasjon. Og det er ikke overveldende.

Du tenker: "Å, hvert eneste lille atom kommuniserer." Det er ikke overveldende, og de prøver ikke å fortelle deg hva du skal gjøre. Kom deg over det. De vil aldri fortelle deg hva du skal gjøre. Det er du som velger. Selv Jeg Er eller sjelen forteller deg ikke hva du skal gjøre. Men du kan koble deg til Selvet igjen, du kan virkelig komme deg tilbake i balanse ved å koble deg til sjelen igjen, fordi det er deg. Det er alt. Det er din visdom. Det er din energi. Men ingen av disse tingene kommer til å fortelle deg hva du skal gjøre, og det vil jeg ikke høre lenger. Jeg vet at vi kom forbi det hele med åndeguider, men nå sier du: "Vel, min sjel ba meg om å gjøre dette eller det." Nei, det gjør den ikke. Sjelen er der som et konstant lys, som en trygghet, som et reservoar av all din energi og din visdom og dine potensialer. Men den sier ikke "gjør dette" eller "gjør det". Det er opp til deg. Det er opp til deg, og du kan bringe inn din visdom for å hjelpe deg med å ta disse valgene, men til syvende og sist er det opp til deg.

Så, den mest grunnleggende av all kommunikasjon, den mest grunnleggende av alle ting er "Jeg Er klar over. Jeg Eksisterer. Jeg Er det Jeg Er." Det er en kommunikasjon som alltid foregår. Du kan være i et helt stille miljø, som vi nylig prøvde å oppleve i workshopene, bare helt stille, og det er fortsatt den kommunikasjonen. Men det er ikke en skrikende lyd, og det er ikke en forelders stemme i hodet ditt eller noe sånt. Det er bare "Jeg Er. Jeg Er. Jeg Eksisterer." Det er den konstante kommunikasjonen som foregår.

Føl inn i det et øyeblikk.

(pause)

Og det er vanskelig i begynnelsen, går utover ord, men så går du tilbake til din naturlige tilstand og plutselig innser du at den vanskelige delen faktisk brukte ord, måtte lære et språk og måtte begrense deg selv i språk eller i visuelle effekter.

Det neste viktige punktet i dette – vi snakker om kommunikasjon og vi snakker om bevissthet – vil være bevissthet.

Bevissthet i Nå’et

Du vet, så mange Shaumbra – Så mange mennesker – Jeg kommer til å starte med generelle mennesker først. Så mange mennesker er, vel, de er litt uvitende. De er klar over en veldig begrenset, veldig begrenset ting i sin virkeligheten. De er klar over familiemedlemmene og jobben deres og det faktum at det kan være kaldt ute, men bevisstheten er ganske begrenset, noe som på en måte er, vel, det er ikke trist, det er litt uheldig, fordi det er så mye mer å være klar over.

De fleste er ute av kroppene sine. De er ikke jordet i kroppen eller til og med i tankene. Og de er ikke et annet sted, som en høyere bevissthetstilstand. De er på et slags sted uten ting. De er bare ikke her. De er ikke der. De kommer bare gjennom dagen, og du kan si at det er fordi, vel, det er for mye smerte, det er for mye smerte til å være fullt jordet i kroppen din. Men det er en av grunnene til at det er smerte fordi kroppen din prøver å fortelle deg "Kom deg til helvete tilbake hit." De har følelsesmessige smerter, så de vil ikke være til stede. De vil bare være andre steder enn her med nok bevissthet bare for å klare seg, men den følelsesmessige smerten er overveldende. Så de drar på en måte. Men igjen, når du gjør det, skriker den følelsesmessige smerten ut enda mer enn noen gang, og den vil ha dem tilbake. Den vil ha deg tilbake. Så du kan frigjøre de smertene. Du kan la dem gå. Du kan skinne lyset ditt, som er den største måten å frigjøre smerte til å begynne med i utgangspunktet.

Så mange Shaumbra, likevel, de ønsker egentlig ikke å være her. De kan ha fysisk smerte. De kan ha psykiske problemer, psykiske smerter. Så de går ut et annet sted. Når du er i den tilstanden, er du ikke her. Du er ikke helt klar over det. Du er ikke her for å motta alle gavene som er her når det gjelder glede og lykke og helse og overflod. Til syvende og sist kommer alt ned til det jeg kaller øyeblikket eller nåtiden. De er ikke i Nå’et. De er ikke til stede. Og det eneste stedet noe skjer er Nå. Det er ingen kommunikasjon utenfor øyeblikket. Det er bare minner fra fortiden og de lurer på eller har oppfatninger om hva fremtiden kan være. Men det er ingen kommunikasjon. Alt kommuniserer i øyeblikket. Vil du ha kommunikasjon? Må du være i øyeblikket.

Øyeblikket er der alt er, inkludert dine tidligere liv. De er egentlig ikke i fortiden. Øyeblikket er der all overflod er. Den er ikke i fremtiden. Den er ikke i fremtiden. Øyeblikket er der helsen din er, hvis du har helseproblemer. Helsen er ikke i fortiden da du var yngre. Den er ikke i fremtiden når du tror du kan ha en mirakelkur. Vil du ha en mirakelkur? Kom inn i øyeblikket, fordi det er her all bevissthet, all kommunikasjon, all mottakelse og alle gavene er - akkurat her.

Dine tidligere liv er i øyeblikket, selv om du kanskje ikke innser det. Du har en slags skylapper på. Dine fremtidige potensialer er faktisk ikke i fremtiden. De er her. De bare venter. Det er som om ditt nåværende øyeblikk er et stort stort, la oss si, virkelighetslandskap, vakkert virkelighetslandskap som bare venter på deg. Så alt er her akkurat nå.

Vi har ikke tid. Jeg mener, det er tid hvis du har på deg en klokke, men det er ingen sann tid. Derfor, når du vurderer - når du har vurdert tidligere - uendeligheten eller evigheten, virker det som en lang, lang, lang, lang tid. Du tenker på evigheten. Kan du forestille deg å være gift med noen i all evighet? Jeg mener, det er lenge.

LINDA: Det er lang tid.

ADAMUS: Det er lang tid, og det tar aldri slutt. Og det er noen religioner som praktiserer det. Det er et stort løfte over lang tid.

Når du tenker på evigheten, kan ikke sinnet det. Det bare fortsetter og fortsetter og fortsetter. Med mindre du innser at alt skjer i øyeblikket. Med mindre det skjer akkurat nå. Når du anser det på den måten, er evigheten ikke veldig lang i det hele tatt. Det er her. Evigheten strekker seg ikke ut i et stort ytre rom som fortsetter og fortsetter. Evigheten er her. Og det er da jeg sier at du aldri ble født; Du har aldri hatt en engleaktig åndelig fødsel. Du gjorde det [som] menneske, men du kom ikke plutselig inn i tilværelse fordi Gud beveget hånden, og du går aldri ut av eksistens, fordi det er her. Hvordan kan du ha en fortid eller en fremtid når det er her?

Alle gaver fra deg til deg selv, fra din sjel til deg er her akkurat nå. La oss – Dette er ikke en merabh, dette er bare et øyeblikk å føle på det – La oss sette på litt musikk og føle på det. Det er så vakkert enkelt og så viktig akkurat nå.

(musikken begynner)

Det er her, i øyeblikket. Alt. Det er ingen kommunikasjon utenfor øyeblikket. Det er ingen helbredelse utenfor øyeblikket. Ingen overflod utenfor dette. Dette er hva det er.

Dette er grunnen til at det er så viktig akkurat nå å være klar over øyeblikket.

Så viktig akkurat nå å kommunisere i øyeblikket og å skinne ditt lys i øyeblikket.

Jeg innser at det er veldig lett å bli fanget i fellen av fortid og fremtid og lineær virkelighet, men det er rett og slett ikke slik. Virkeligheten er sirkulær. Alt er i øyeblikket. Alle dine tidligere liv.

Dine tidligere liv akkurat nå går gjennom noe veldig, veldig interessant. De går gjennom Realisering. Selv om det var fortiden, eller i det minste tror du det var, skjer det akkurat nå. Selv om man vil argumentere og si: "Vel, de har sin historie. De gjorde visse ting, og så døde de." Å, egentlig ikke. Alt forandrer seg akkurat nå, for det er i øyeblikket.

Du kan egentlig ikke gå inn i fortiden din ved å gå bakover i tid, men du kan føle alle disse andre uttrykkene. Du kan kommunisere med dem i øyeblikket. Det er her.

All din overflod er her. Noen av dere leter fortsatt: "Hvor er overfloden? Hvor er den? Jeg finner den ikke." Fordi du ser der ute.

Alt er nåværende øyeblikk. Det er ikke noe annet i hele skapelsen. Ikke noe annet. Bare i øyeblikket.

Lyset som skinner fra en fjern planet kommer ikke fra to millioner lysår unna, med mindre alt du er klar over er lineær virkelighet. Men nei, det lyset skinner i øyeblikket.

Det som oppfattes som en stjerne eller et solsystem to millioner lysår unna, er egentlig ikke der ute. Å, selvfølgelig, instrumentene som mennesker bruker til måling ville argumentere for det, men, nei, den er faktisk akkurat her. Den fjerne planeten er faktisk akkurat her. Det må den være.

Det er ingenting utenfor øyeblikket, bortsett fra minner eller kanskje håp. Minner fra fortiden og håp om hva som kan komme, men du finner ut at alle disse håpene, alt du vil velge å være er her i øyeblikket.

Det er ingenting som kommuniserer fra fortiden. Alt er her. Det er den sirkulære virkeligheten.

Din Realisering er ikke i fremtiden et sted. For lenge siden – Vel, 'lang tid' – For et par år siden fortalte jeg Shaumbra at jeg stort sett vet omtrent innen en uke eller så når du vil ha din realisering. Det var ikke fordi jeg så inn i fremtiden. Jeg så på øyeblikket ditt.

Alt er her. Noen ganger handler det bare om å ta et dypt åndedrag, slappe av litt, og så være klar over det, kommunisere med det. Men ikke kreve, ikke fortelle det hva du vil, bare lytte til ditt eget selv - din egen energi, visdom, potensialer, din sjel - og føle inn i det. Det er her.

Din død er her i øyeblikket.

Alt er her. Svarene, alt. Og dette er så viktig akkurat nå når du skinner lyset, det skinner på deg først. Når dere skinner lyset og deretter kommuniserer med alt i dere, alt i dere, det ukjente i deg, det uutforskede i deg, men de er rett her. De er ikke et annet sted.

Å være oppmerksom. Du kan bare være klar over øyeblikket. Du kan bare være klar over øyeblikket. Hvordan kunne du være klar over fremtiden? Og du er ikke klar over fortiden heller. Det er gamle minner. De er mentale og ikke annet enn mentale. Det er alt de er.

La oss ta et dypt åndedrag inn i det eksisterende og være og kommunisere i nå øyeblikket. Alt er her. Det er det.

Med den store og enkle erkjennelsen er du plutselig utenfor de gamle jernbanesporene av lineær virkelighet. Plutselig innser du at toget ikke beveger seg i det hele tatt. Det trenger det ikke. Det er her.

Det er ingen spor å følge. Det er ingen energi å måtte komme noen vei. Jeg mener, ingen energi som ikke er her allerede.

Det er ingenting utenfor virkeligheten din, øyeblikkets virkelighet. Ingenting. Det er her.

Og ikke jobb med det. Ikke gå inn på denne mentale tingen som å jobber med det, prøve å tenke: "Nåværende øyeblikk. Nåv ..." Nei, det er å ta et dypt åndedrag og slapper av inn i øyeblikket. Det er alt som trengs.

Ja, du kan bli slått tilbake til lineær virkelighet. Da tar du bare et nytt dypt åndedrag, og du kommer tilbake til din naturlige tilstand av å være. Alt er her.

Alt er her. Det er her, inkludert alt, alt, alt du muligens kan ønske eller trenger i dette livet. Det er her.

La oss ta et dypt åndedrag på det, og la lyset skinne fra øyeblikket.

Jeg har sett noen av dere som gjør det fra Gud vet hvor – fortiden, fremtiden, ut i en zombie dimensjon et eller annet sted. Nei, alt er her.

La oss ta et godt dypt åndedrag på det.

Godt dypt åndedrag, når vi går inn i vårt neste emne.

(musikken slutter)

Verden

La oss snakke om verden. Vi har snakket nok om deg, la oss snakke om verden. Føl deg inn i den et øyeblikk, verden.

Interessant, hva? Interessant. Jeg synes det er helt fantastisk.

Du føler deg inn i verden, og kanskje du vil begynne å innse at akkurat nå, jeg mener, i øyeblikket, akkurat nå er dette enorme separasjonspunktet – Et stort separasjons-punkt for planeten – som aldri før. Og jeg vet at du har hørt det før, "Ting er som aldri før," men dette er som aldri, aldri før for planeten.

Noen vil kalle det et vippepunkt. Tobias brukte begrepet "Point of Separation", som jeg liker, men uansett hva det er akkurat nå, er det den største muligheten på planeten akkurat nå for forandring. Det er den største muligheten, og du er her. Er ikke det interessant? Og hvis du går litt tilbake, bare gå tilbake, stå bak den lave muren og observere alt som skjer akkurat nå. Og jeg vet at det til tider er overveldende. Til tider er det deprimerende og trist, og jeg vet at du får dramaene dine opp i det, men akkurat nå er det en slik tid.

Jeg vil at du skal føle deg inn i dette under resten av shouden vår, men til og med i mellom.

Det har aldri vært en slik mulighet på planeten for å få slutt på kriger. Slutt på kriger på denne planeten. Det har aldri vært en slik mulighet for å få slutt på sult på planeten. Denne planeten er ikke langt unna å gi slipp på disse gamle tingene. Vi er rett ved vippepunktet, og det kan gå begge veier, men vi er rett ved det vippepunktet.

Planeten er i ferd med å gi slipp på noen av de gamle økonomiske systemene, og de må om de vil eller ikke, men det må de. Noen av de gamle økonomiske systemene som har levert for noen og ikke levert for mange. Det må forandre seg. Og igjen, noen av dere vifter med fingrene. Jeg snakker ikke om kommunisme eller noe sånt. Det fungerte ikke. Det var en dårlig Atlantisk bakrus, og det fungerte ikke. Og det ville ikke fungere, for det prøvde å trekke noe fra Atlantis', og det ville bare ikke fungere.

Men jeg snakker om mer av en global finansbalanse. Og igjen, jeg vil ikke gå inn på for mange detaljer akkurat nå. Jeg tror jeg vil gjøre et av mine nye "Tema" -emner om det, men en slags rettferdig fordeling på planeten for økonomien, og vi er helt på vippepunktet.

Vi er på vippepunktet av ikke flere maktspill på planeten. Ingen flere maktspill.

Alt har på en måte kommet i fokus og blitt komprimert og strammere og klart for en endring akkurat nå, og det er mange elementer som støtter den potensielle endringen, alt fra teknologi, vitenskap; alt fra systemer, gamle systemer, til og med fysikk. De er alle her for å støtte det separasjonspunktet planeten er på, men mer enn noe bevissthet. Bevissthet.

Kan du forestille deg en verden der kriger hører fortiden til, hvor kriger ikke lenger finner sted, der diktatorer og ledere som hersker med makt på verste tenkelig måte ikke lenger tolereres? Og det er det som skjer.

Du kan føle all turbulensen på planeten akkurat nå, kaoset og oppstyret og alt som skjer. Du sier: "Å, hva skjer med planeten?" Vel, du går bak den lave muren. Det er alltid turbulens før en stor forandring. Men akkurat nå er det som skjer at det er nok bevissthet på planeten og nok folk som sier "ikke mer" til noen av disse gamle måtene. Selvfølgelig, de gamle måtene reiser sitt stygge hode for siste gang, men jeg har virkelig en følelse av at det som kommer fra alt som skjer på planeten akkurat nå er at menneskeheten sier "ikke mer" til disse tingene.

Det bringer opp et stort spørsmål. Jeg mener, igjen, scenariet er utviklingen av bevissthet og medfølelse på planeten, den eliminerer noen av disse gamle tingene. La oss si at kanskje konflikten i Ukraina akkurat nå blir den siste krigen av alle.

Spørsmålet jeg har: "Er mennesker klare? Er menneskeheten klar for dette?"

For mange år siden spurte jeg Shaumbra: "Tror du mennesker er klare for frihet?" og jeg sa i utgangspunktet: "Egentlig ikke. Egentlig ikke." De var ikke klare til å forstå hva sann frihet var, fordi sann frihet er å ta ansvar for det du gjør.

Nå spør jeg igjen, på dette vippepunktet, og jeg vil gjerne høre dine synspunkter på det – Legg det ut på sosiale medier eller send meg en e-post eller hva som helst, og Cauldre forteller meg at jeg ikke har en e-postadresse; det er riktig, det er derfor jeg sa: "Send meg en e-post" – Men er menneskeheten klar for alt dette akkurat nå? Og "alt dette" betyr slutten på kriger. "Alt dette" betyr slutten på sult og fattigdom. Disse tingene trenger ikke å eksistere i det hele tatt. Det er nok ressurser på planeten akkurat nå eller i forsknings- og utviklingsfasene slik at ingen på planeten noen gang skal lide.

Er planeten klar til å komme over overgrep, overgrep mellom mennesker, seksuelle overgrep? Er mennesker klare til å komme over de følelsesmessige overgrepene mellom hverandre? Er de klare for dette? Fordi alt kommer inn akkurat nå. Det er dette vippepunktet, og det virkelige spørsmålet er om de er klare?

Er de klare for det de til slutt vil forstå som frihet? Frihet betyr ikke at du får gjøre hva du vil. Frihet betyr at du tar ansvar for alt du gjør. Du tar ansvar for alt du gjør. Det er sann frihet.

Er denne planeten klar til å forstå energi? Løsningen på energien som driver planeten din er relativt enkel, sjokkerende enkel, men menneskeheten har bare ikke vært klar til å se den. De har brukt gammelt fossilt brensel, gammel energi, bokstavelig og billedlig. Men er de klare nå for denne tingen som kan komme ut av laboratoriet innen tre år som vil gi nesten fri energi og, på toppen av det, er ren energi?

Noe må endres; noe må skifte. Bare litt, ikke mye. Noe må dytte det over vippepunktet, og den tingen er bevissthet. Bevissthet eller lys.

Menneskeheten er så nær akkurat nå å komme til slutten av enhver krig og ikke tolerere den. Du kan se hva som skjer akkurat nå i nyhetene om situasjonen i Ukraina. Det er en kombinasjon av makt – Ro dere ned noen av dere, la meg fullføre det jeg sier. Det er et spørsmål om makt, veldig gamle maktspill. Det handler i stor grad om økonomi. Det er også en slags utstilling av gammel styrke, militær styrke. Hvordan reagerer verden på det akkurat nå? De er lei av det. De er lei av det. De kan ikke tro at det skjer. De legger press på sine ledere, på verdens ledere for å gjøre noe for å forandre det akkurat nå, og ikke for å møte makten med makt. Ikke for å gå inn med større raketter og større våpen, men for i utgangspunktet å erklære: "Vi er ferdige med dette. Det tolererer vi ikke lenger." Åh, og så vil selvfølgelig makten heve sitt stygge hode enda større og si: "Du har ikke noe valg. Jeg er bare makt." Men den vil gå i oppløsning. Den vil gå i oppløsning.

Jeg snakket litt om den nylige Helgen eller Satan?  diskusjon, og det bringer virkelig opp hele dette poenget. Planeten er på et vippepunkt, klar for en stor forandring. Men er nok mange klare? Det er der du kommer inn. Det er derfor du er her på planeten akkurat nå.

Kraft

La oss snakke litt mer også om makt, hva det er. Kraft.

Makt er – Jeg kommer til å forenkle det, forenkle det mye, og igjen vet Cauldre på en måte hva som kommer, så han argumenterer på det. Men jeg skal si makt, folk som er avhengige av makt – og det er en avhengighet – folk som er avhengige av makt er de som er ofre eller tror de er ofre. De er såret av noe i fortiden. Noe skjedde med dem kanskje da de var en kriger i et tidligere liv, kanskje fordi foreldrene deres ikke behandlet dem godt, uansett hva det er.

Krafthandleren er et såret vesen, og de vet ikke hvordan de skal håndtere sårene sine. De blir et offer, og et offer akkumulerer ofte mer og mer og mer kraft. Det er et forsvar og at de tror de må beskytte seg selv, slik at dette aldri kommer til å skje igjen.

Tenk deg for eksempel, på et typisk menneskelig nivå, noen har hatt et veldig dårlig forhold, et ekteskap og det går veldig, veldig ille. De er skadet, de er såret og de har ikke gitt slipp på de energiene. De har ikke beveget seg gjennom det. Så alt utspiller seg i kroppen og i tankene deres. Og det de gjør nå er - de er et offer - så de går inn i et annet forhold, og de bringer alt det med seg, deres offerenergi, og de vil spille et spill. I stedet for bare å nyte forholdet, vil de enten trekke seg tilbake fra det nye forholdet, eller de vil kanskje bare prøve å være sterkere, mer selvsikker. Eller de vil kanskje bli sinte og voldelige eller til og med ta til overdreven drikking eller til narkotika, på grunn av sårene de har, og det er et slags defensivt trekk.

Det er det samme som skjer akkurat nå, på verdensscenen. Disse makt handlerne anser seg som ofre på et eller annet nivå. Verden behandlet dem feil. Andre behandlet dem feil. Og det de skal gjøre nå er å samle makt slik at ingen kan gjøre det igjen. De blir avhengige av makt, besatt av makt og hele tiden ser de ikke at makt er en absolutt illusjon. Det vil ikke kurere sårene dine fra fortiden. Det kommer ikke til å flytte energien eller frigjøre deg fra å være et offer. Så de får mer og mer makt, enten det er gjennom et militære, enten det er gjennom penger, eller det er gjennom å manipulere andre mennesker på individuell basis. Men i kjernen er menneskene som går etter makten virkelig ofre.

Nå, med den forståelsen, og når du skinner lyset ditt, har du nå litt mer forståelse for hva som skjer. Ingen vil herske over verden. Jeg mener, noen har prøvd, men ingen vil virkelig herske over verden. De vil bare ikke at verden skal herske over dem. Så de går for makt.

Når du skinner lyset ditt og innser denne typen ting, prøver du ikke å endre dem. Du prøver ikke å gjøre dem til et hyggeligere menneske. Du skinner bare det lyset så kanskje de kan se sine egne sår, sine egne vondter.

Makt er en veldig, veldig vanedannende, men akkurat nå sier planeten: "Ikke mer." Enten det er makt fra en regjering, fra en diktator; Enten det er makt fra bedrifter, så sier verden: "Vi kommer bare ikke til å gå den veien." Og bedrifter er faktisk ganske fleksible, fordi de er bedrifter, og de går sammen med det, fordi de må. De er en forretning. De vil holde seg i bransjen. Så hvis bevisstheten endres, tilpasser virksomheten seg og tilpasser seg den.

Akkurat nå er det et enormt potensiale på denne planeten for å se slutten på ting som mange av dere har håpet og drømt om og ønsket i lang, lang tid. Gi slipp på makt og overgrep. En verden der det ikke er flere kriger, og ingen vil tolerere en i det hele tatt. De vil finne måter å isolere de som er i krigermodus. Eller bedrifter som utnytter, de vil finne en måte å sette dem ut av drift på. Og igjen, ikke ved hjelp av kraft og makt, men ved hjelp av bevissthet.

Forhåpentligvis gir det deg et bedre perspektiv på nøyaktig hvorfor du er her på planeten, hva du gjør på dette episke tidspunktet, dette vippepunktet.

Kan du forestille deg i ditt liv, i det neste tiåret, at menneskeheten setter en stopper for dette tullet? Menneskeheten setter en stopper for sult, som ikke trenger å eksistere. Menneskeheten setter en stopper for kriger og kamper og cyberangrep og alt det andre, fordi det er for mye bevissthet for at det skal eksistere lenger. Det er for mye lys i det som var veldig, veldig mørke steder på planeten, at det rett og slett ikke kan eksistere.

Kan du forestille deg hvor denne enorme endringen akkurat nå også blir tilrettelagt eller gjort for å skje gjennom ting som teknologi? Teknologi som bidrar til å lette disse endringene slik at disse gamle tingene aldri kan eksistere. Jeg snakker ikke om en pipedrøm her. Jeg snakker om en virkelighet som sitter foran hver og en av dere akkurat nå på denne planeten. Det er på et vippepunkt. Hvilken vei vil det gå? Helgen eller Satan? Hvilken vei?

Benking

La oss nå snakke om å benke et øyeblikk. Benking.

Benking er ikke så vanskelig å forstå. Det er benking! Du kan gjøre det sittende i en stol. Du kan gjøre det sittende på en parkbenk. Du kan gjøre det i badekaret. Du trenger ikke å ha en benk. Noen av dere har blitt veldig bokstavelige. Du trenger ikke å ha en benk. Du kan gjøre det hvor som helst. Det er ganske enkelt å stråler lyset ditt uten agenda.

Det har vært mye kontrovers, diskusjon og mye forvirring rundt dette med å skinne lyset og om benking. La meg prøve å avklare.

For det første, som menneske, vil du ha visse ønsker om hvordan du vil se ting skje. Selv jeg har mine ønsker, og jeg er ikke engang et menneske. Cauldre har sin. Jeg antar at de fleste Shaumbra ønsker å se en slutt på kriger, og det er agenda. Ja, innvilget. Se slutten på sult. Ok, det er agenda. Se hvor denne planeten kan jobbe gjennom et av de mest klissete problemene av alle, mental ubalanse, mental sykdom. Og å forstå at sinnet forandrer seg, men sinnet liker ikke det som skjer, så det er mye mental ubalanse på planeten. Ingen av oss ønsker å se det. Ikke mange, håper jeg, ønsker å se det.

Vi vil ikke lide mer og vil ikke se andre lide. Og ja, dette er alle agendaer. Det er dine ønsker. Det er kanskje ikke noen andres ønske, og det er greit å ha dem. Det er greit å håpe at kreft for eksempel vil bli kurert. Kreft vil bli kurert når hat utryddes fra denne planeten, eller i det minste er den på god vei ut. Kreft er rett og slett hat og sinne som forårsaker en misforståelse i kroppens kommunikasjonsnettverk, og det kommer deretter inn i massebevisstheten.

Så jeg antar at de fleste Shaumbra ønsker å se en slutt på kreft, for eksempel, og det er en agenda. Det er en skjevhet, og det er greit å ha det som det individet du er. Du liker og misliker visse ting. Du vil gjerne se visse ting for planeten, spesielt nå når du er i ditt siste liv på planeten. Du vil gjerne se noen ting utvikle seg og forandre seg og kunne gå ut døren til slutt og si: "Jøss! Du vet, vi gjorde noen store endringer på vei ut," og ha et smil om munnen når du lukker døren bak deg inn til Klubben til Oppstegene Mestere. Og det er greit å ha dem. Du kan nesten ikke la være å ikke ha dem.

Men når du benker, legger du dem til side. Når du benker, har du ikke lenger et ønsket resultat, mål eller preferanse eller noe annet. Ha dem som person, men når du setter deg ned for å benke, handler det bare om å la lyset stråle. Det er ikke å ønske eller håpe. Det krever ikke planetarisk fred. Det åpner ikke nye virvler i kosmos for å tillate noe annet. Du skinner rett og slett lyset ditt. Jeg tror du lett kan gjøre det.

Ja, du vil få tanker som flyter gjennom sinnet ditt om at du virkelig håper at dette er slutten på alle kriger på planeten, men du fokuserer ikke på det. Du dveler ikke ved dem. Du projiserer ikke det ut. Du skinner rett og slett lyset ditt uten agenda. Du skinner din bevissthet i sin rene tilstand. Du skinner din bevissthet inn i dette nåværende øyeblikket. Det er det du gjør. Ja, du kan fortsatt ha dine personlige preferanser, men når du benker, skinner du bare lyset. Det er ganske enkelt å gjøre.


Skinner Nå – Merabh

La oss gjøre det nå. La oss gjøre det nå.

Det er en så episk tid akkurat nå i denne planetens historie, og det er igjen, derfor du er her.

(musikken begynner)

Det er ikke så vanskelig å finne ut av dette.

Du er her i øyeblikket, og det er alt som er.

Du er her for å skinne lyset ditt, ikke jobbe med det 24 timer i døgnet. Du gjør forretninger og nyter livet, men du vil føle det når det er på tide. Du vil føle det. Og det er ikke en telefon fra meg eller noen andre. Det er bare det at du vil føle det i deg selv, "Det er på tide å utstråle." Ingen agenda.

Du ber ikke om fred i verden, eller slutt på kreft.

Du er ikke – vær så snill – du ber ikke om at et bestemt fotballag vinner eller taper. Gjør det på egen hånd. Fortsett å spille i dualitet hvis og når du vil, men når du skinner lyset, er det bare det.

La oss ta et godt dypt åndedrag i å la lyset skinne, la det skinne ut på planeten som er på vippepunktet, som trenger lyset akkurat nå. Da er det opp til dem hvordan de vil bruke det.

Bare skinne det lyset, og som jeg sa, det går til deg først.

Skinne det lyset i dette øyeblikket.

Ingenting kan kommunisere utenfor øyeblikket. Ingenting kan. Derfor er det så viktig å være her til stede, bevisst, i live.

Hva gjør mennesker med dette lyset? Det er opp til dem, men dette er et vippepunkt akkurat nå.

Det er opp til dem, helt opp til dem hva de gjør. Men lyset er i det minste der for dem. Et høyere bevissthetsnivå.

Det er så mange akkurat nå som ber og ber og søker, så mange som er fylt med håp og drømmer.

Det er noen som sier at mennesker mistet sin evne til å håpe og drømme. Nei, det har de virkelig ikke. De er forvirret på mange, mange nivåer. Men akkurat nå har de fortsatt håp og drømmer. De venter bare på et svar. Venter på at noen eller at noe skal skje.

Vel, det kommer ikke til å være romskip som kommer ned, fordi vi sparket dem ut herfra. De forstyrret. Det kommer ikke til å være noen menneskeskapt Gud som kommer og skaper oversvømmelser eller hva Gud pleide å gjøre.

Det kommer til å være bevissthet som kommer fra de menneskene, som deg, rundt om på planeten som er i øyeblikket, de er til stede, og de vet hvordan det er bare å utstråle bevissthet.

Det handler om hva vi gjør. Vi brukte mange år på å komme hit, men det er det dette handler om.

Det er egentlig ganske enkelt, og det er egentlig ganske fascinerende også når du ser på, for å se hva som skjer på planeten. Oppserver. Du trenger ikke vente så lenge.

Lys er en morsom ting. Lys tar egentlig ikke noe tid å reise. Det skjer i øyeblikket og nå.

Du kan si fysisk lys eller fotoner, de tar litt tid å reise. Men bevissthetens lys er øyeblikkelig. Det er øyeblikkelig. Du trenger ikke å vente lenge for å se hvordan alt dette utspiller seg på planeten din.

La det skinne. Det var det.

Ingen anstrengelse. Du kan drikke kaffe, eller du kan til og med lytte til musikk eller lese en bok mens du gjør det. Jeg ville foretrekke, faktisk, hvis jeg var på planeten, ville jeg ikke ha på meg hodesettene og høre på musikk. Jeg ville kommunisere hele tiden og høre på selve livets skjønnhet. Hvem trenger hodetelefoner? Hvem trenger musikken som kommer utenfra? Og det kommer fra meg, som var musiker i mitt siste liv. Nei, jeg ville bare kommunisere med alt rundt meg.

Igjen har jeg sett mye kontrovers, "Hva er benking?" og - åh!  – Jeg har sett noen Shaumbra bli fanget i dualiteten og kjempe for den ene eller den andre siden.

Det skinner ikke lyset ditt. Det er å holde seg i dualitet, prøver å provosere argumenter. Gjør det, men ikke når du skinner i lyset. Gjør det hvis du må.

Å skinne lyset ditt er nettopp det.

La oss puste dypt med hvorfor du er her, hva du gjør. Og mer enn noe annet, dette separasjonspunktet for planeten, det er akkurat nå. Akkurat nå.

Muligheter blir ikke mye større enn dette, det er alle disse kreftene som er i arbeid hele tiden, og ikke bare denne invasjonen i Ukraina, men det er krefter overalt på jobb; krefter der menneskeheten sier: "Vi kommer ikke til å gjøre det lenger. Vi er ferdige med det, og vi trenger ikke politikere for å fortelle oss hvordan vi skal gjøre det. Vi er bare ferdige med det."

Det er egentlig ganske vakkert når 1000, 2000, 10.000 mennesker rundt om i verden skinner sitt lys. Det er ganske utrolig hva som faktisk forårsaker forandring.

Å forårsake endring er ikke å legge ut en haug med retorikk på sosiale medier. Det har ingen reell effekt på forandring. Å forårsake endring er ikke å diskuterer og krangler, og å forårsake forandring er ikke å komme inn i alle slags konspirasjonsgreier.

Å forårsake forandring eller, bedre sagt, å ha potensiale for forandring er ved å gjøre akkurat det vi gjør akkurat her. Og så virkelig, når du skinner lyset ditt, skinner du det virkelig på deg selv, bevisstheten, "Jeg Er det Jeg Er, Jeg eksisterer," og deretter være i den kommunikasjonen i øyeblikket.

Så det er en vakker type sløyfe. Du skinner ditt lys, deler det med verden, men det kommer tilbake til deg på så mange måter.

Så med det, Shaumbra, det har vært en fremragende Shoud. Takk til hver og en av dere for at dere er her på planeten, for at dere ble.

Og akkurat nå, bare en kort melding fra FM: "Alltid forstå, føl deg inn i kommunikasjonen fra sjelen din. Det er den største sannheten, det er den største friheten du noensinne vil få."

Vi har FM som jobber her oppe sammen med så mange av de andre Shaumbra som har vært på Jorden og som nå er kommet til denne siden, de er med deg, bistår deg. Men til syvende og sist er det ditt lys som menneske på planeten som utgjør hele forskjellen.

Skinne ditt lys og innse at uansett hva som skjer, alt er godt i hele skapelsen.

Med det, Jeg er Adamus av St. Germain.


VIKTIG MEDDELELSE: Denne informasjonen er sannsynligvis ikke noe for deg med mindre du tar fullt og helt ansvar for ditt eget liv og dine egne skapelser.

***

----------------------------------------------------------------------------------------------
Oversettelse: Inge Klokkeide.
Korrektur: Evy Finjord Heggelund
----------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må̊ betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt. Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.