МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ


Серия “Изкуството да седиш на пейката“


ШОД 6 – АДАМУС СЕН ЖЕРМЕН

ченалинг чрез Джефри Хопи


Представено пред Аления Кърг на 5 март, 2022г.

https://www.crimsoncircle.com/Аз Съм това Което Съм, Адамус от Суверенните Владения.


Отделям момент тук, за да вдишам наистина, да почувствам енергиите ви, преди всичко; почувствайте как всички се настройвате сега или някога в бъдещето (Адамус си поема дълбоко въздух). Ааа! Отделям момент тук, за да вдишам красотата на този остров и кафето си, разбира се – мм! – винаги в готовност.


Но, скъпа Линда, забелязвам, че днес ги няма моите сладки. Да не би да съм на диета?


ЛИНДА: Определен вид ли искаш?


АДАМУС: Няма значение, но аз толкова съм свикнал да има...


ЛИНДА: Виждаш ли, чудя се има ли шоколадов мъфин в радара ти?


АДАМУС: Шоколадов, няма значение, но просто нещо, което подхожда на чудесното кафе.


ЛИНДА: Моля, позволи ми.


АДАМУС: Благодаря ти, скъпа Линда. Мм (той отпива глътка кафе, докато Линда отива да му донесе лакомство). Е, забравят понякога. Те забравят, че Възнесен Майстор идва да ги посети и забравят малки неща като неговата торта. Но това е добре, защото в рая или в ада, където и да отида, всичко е наред. Хех! (Позовавайки се на песента “All is Well,“ пусната точно преди съобщението на Адамус.)


И така, имаме много да покрием днес, но нека всички вдишаме енергията на това, което трябва да направим днес. Не забравяйте, че има неща, които се случват на много, много различни нива. Много различни нива. Вие сте от две нива, предполагам, че бихте казали.


Не водя често гости. Не представям често тези, които ме придружават там в галерията с фъстъци в другите сфери, но днешният ден е нещо специално. Днес имаме всички онези, които някога са се наричали Шамбра, които са преминали от другата страна на реката, така да се каже. Всички те ни придружават, седят тук в галериите. Те са очаровани от това, което се случва по света и някои от тях изпитват малко съжаление, че не са тук. Сарт, по - специално, някак води тази глутница, казвайки, “Ъъъъ! Просто внезапно се събуждам и съм мъртъв,“ което е доста интересна употреба на думи. Но всички те са тук. Поканих всички тях в този ден, за да се насладят на енергията ви, да ви подкрепят в това, което правите, за да останете на планетата.


И можете също да видите, че те държат малки знаци, малки плакати, които са направили. “Остани“ е популярен. “Тази страна е хубава, но в момента има още какво да се прави на Земята.“ “Да си мъртъв - е ужас.“ Има няколко плаката в публиката като този. Така че те ви насърчават да останете тук в това монументално време на планетата. И те също, те, според Сарт, биха искали да ви дадат грандиозни, грандиозни аплодисменти точно сега. Така че усетете това. Поемете ги, аплодисментите, докато аз отделям момент тук по време на аплодисментите, за да взема малко от тортата, донесена от скъпата Линда. Ммм. Ммм.


Човешка храна. Благодаря ти много, Линда. Ммм. Човешка храна. Добре. Имаме страхотна храна в Клуба на Възнесените Майстори, но всичко е веган, така че (Адамус се смее). Не наистина, но…


ЛИНДА: Щях да кажа, че в такъв случай, не можеш да пиеш дори мляко.


АДАМУС: Е, аз просто се шегувах с това.


ЛИНДА: Това беше шега, добре.


АДАМУС: Да. Все пак имаме доста ангелски торти.


ЛИНДА: О, вкусно!


АДАМУС: Е, отговаря на настроението там.


ЛИНДА: Да, разбирам.


АДАМУС: Да. Но усетете аплодисментите от всички Шамбра, които са си тръгнали. И също така усетете как се чувстват, наистина искат да продължат да бъдат тук чрез вас, да усетят какво чувствате, преминавайки през това, през което преминавате.


И има един по – специален плакат, който наистина привлече вниманието ми от тази публика, а ние имаме около 310 тук в публиката. Те бяха Шамбра, когато бяха на Земята. Но единственият плакат, който наистина привлече вниманието ми, казва, “Потопете се дълбоко.“ Потопете се дълбоко.


Потопете се дълбоко


Това, което означава този плакат е, че е време наистина да се потопите дълбоко в своята Реализация, да останете тук на планетата, да преминете през това, през което преминавате. Трудно на моменти, да, така е. Да, така е. Но се потопете дълбоко в него. Понякога има тенденция просто да искате да се измъкнете от това, да кажете, че ще се изолирате от света или понякога не сте сигурни дали искате да останете или да си тръгнете. Това беше феномен, който имахме, особено, о, преди пет, десет години, “Наистина ли искам да остана тук, на планетата точно сега?“ И това, което се случва е, че всъщност не сте съвсем сигурни, така че наистина не сте тук и не сте там. Вие сте нещо между тях. Някак сте изключили нещата и това е нещо като ничия земя. И това, което този единствен плакат от тази Шамбра казва е “Потопете се дълбоко.“ Потопете се дълбоко в преживяването на това, което се случва на планетата в момента, във вашата собствена Реализация или бъдеща Реализация.


Потопете се дълбоко в пейката. Това има дълбоко въздействие върху планетата. Потопете се дълбоко в живота си. Не толкова в живота на другите, а във вашия живот. Това е невероятно нещо. И както казах от много, много време, вие преминавате през това преживяване на постигане на Реализация само веднъж. Това е. Изпитвате го само веднъж, така че го направете с цялото си удоволствие. Направете го с дълбочина и с яснота. Потопете се дълбоко в себе си, във всичко, през което преминавате в момента. Това не е моментът да искате да седнете на оградата. Не може да има седене на ограда и ще се радвам да ви изхвърля от тази ограда, в случай че го направите.


Потопете се дълбоко във всяко преживяване, което имате в момента. И Калдре ме проверява втори път тук, но, да, потопете се дълбоко в заглавията, които засягат планетата. Това не означава да се пристрастите към новините. Това означава, да не се опитвате да ги избягвате. Не се опитвайте да ги отблъснете. Понякога са грозни, но се гмурнете дълбоко в тях, защото се случва много повече от това, което е на повърхността. Има толкова много елементи на планетата в момента, които променят природата на планетата и това е много интензивно на моменти, много интензивно, защото, както съм казвал толкова често, вие ставате по - чувствителни. Усещате все повече и повече от тези неща, които се случват на планетата. Но вместо да бягате от тях, вместо да облечете защитна броня, гмурнете се дълбоко.


Потопете се дълбоко във всяка част от себе си. Гмурнете се дълбоко – да, Калдре води малък спор с мен тук (Линда се кикоти). Той казва, “Искаш да кажеш, да се гмурнем дълбоко в болката?“ Абсолютно и знам, че едно от най - големите предизвикателства за Шамбра в момента са болките. Вместо да бягате от тях, вместо да прекалявате с лекарствата, вместо просто да проклинате деня, защото е болезнен, вие се гмуркате дълбоко в него. И когато го направите, това е нещо като Наутилус или спирала – знаете, това е кръговата спирала – и докато навлизате във все по - тесния модел от нея, стигате до сърцевината и, преминавате през нея. Минавате точно през нея. Чертал съм това преди или накарах Линда да го нарисува на дъската. Влизате в нея.


Когато се опитвате да останете от другата страна и се опитвате да избягате от нея или да се скриете от нея, или се преструвате, че не е там, вие губите от изживяването. Но вие също губите от това, което бих нарекъл разрешаване или трансформация на енергиите, които се случват. Оставате само от тази страна и тялото ви продължава да изпитва болка, а умът ви продължава да се обърква, и вие получавате безпокойство и всички тези други неща. Но потопете се дълбоко в нея.


Отидете директно в сърцевината. Да, включително болката, включително ако имате някакво физическо заболяване или се чувствате психически не на себе си. Потопете се дълбоко в него, защото ще откриете, че от гледната точка, от която сте го гледали, от гледната точка на идентичността, от която сте го гледали, това не е това, което е в действителност. Когато се потопите дълбоко в него, разбирате, че има огромна мъдрост. Когато се потопите дълбоко в него, разбирате, че всъщност наистина не е имало болка. Искам да кажа, знам, че я чувствате сега, но когато се потопите дълбоко в нея, тя просто ви казва – осъзнавате, че това са просто сигнали, изпращани към вас, за да промените няколко неща в живота си. Болката в тялото ви, дори болката в ума ви всъщност са само предупреждения или сигнали. Това е всичко, дори болестта. Гмуркате се дълбоко в тези неща и тогава получавате пълнотата на изживяването. Получавате цялата мъдрост и получавате решението.


И така, представете си, че сте тук в живота си и познавам толкова много Шамбра, вие се опитвате да избягвате нещата. Опитвате се да бягате от нещата. Опитвате се да се преструвате, че ги няма. Опитвате се да ги отблъснете с кристали – да, някои от вас все още го правят, вярвате или не – бяла светлина и всичко останало. Не, потопете се дълбоко в него. Всичко това е вашата енергия и изглежда, че се представя за нещо друго и се представя за нещо, което може да не е удобно или приятно. Но когато навлезете дълбоко, разбирате какво всъщност е то.

И така, обичам този плакат от един от починалите Шамбра, “Потопете се дълбоко в него.” Затова сте тук. И отново, никога повече няма да преминете през това. Планетата никога, никога няма да премине през това, през което преминава в момента, никога повече. Всичко това се случва еднократно. Не искате да го пропуснете. И затова поканих всички тези Шамбра днес да бъдат част от Шоуда и да ви аплодират за това, което правите, и да ви кажат, “Потопете се дълбоко.“ За да ви кажат, “Направете го веднага.“


Мисля, че открихте, че наистина няма друг начин. Ако се опитате да избягате от него, опитвате се да избегнете тези неща, опитвате се да се преструвате, че не са ваши, то просто продължава. Става лепкаво и е същото, ден след ден, след ден, когато се опитвате да се преструвате, че не е там. Когато се потопите дълбоко, да, ще бъде малко хаотично и не много приятно първоначално. Но когато се потопите дълбоко в него, тогава получавате пълнотата и богатството на преживяването, заедно с всички отговори – всички отговори – и тогава осъзнавате, че енергията винаги, винаги ви е служила.

Нека си поемем дълбоко дъх с това – гмуркане дълбоко – и знам, че някои от вас ме ругаят или някои от вас дори ми показват този жест с пръст, но... (Адамус се смее)


Нека си поемем дълбоко въздух и се потопим дълбоко в живота. Животът, о, животът е интересен. Има своите добри и лоши дни, но тогава вие се издигате над това. Издигате се над добрите и лошите дни и изведнъж това е просто живот в неговата най - богата, най - пълна форма. Няма добро или лошо. Няма светлина или тъмнина. Няма добър ти и лош ти и всичко останало. Всичко това изчезва. Изчезва. Тогава осъзнавате, че наистина сте Майстор, който стои тук, на планетата в момента, правите това, за което сте дошли тук, пребивавайки в своята страст. И макар да си мислите, “Е, да седя на пейка в парка и просто да осветявам със светлината си не е много страстно,“ наистина е така. Когато започнете да виждате ефекта, който оказва, ефекта, който оказва върху всичко.


Вашата Светлина


Може би най - важното нещо – и никога не съм говорил за това директно – най -важното нещо в осветяването с вашата светлина е, че вие осветявате себе си. Осветявате себе си. Не исках да започвам с това. Не исках да започвам с това, когато говорихме за седене на пейката и светене, и излъчване, и всичко останало, защото не исках това да е мотивацията. И също така, има нещо интересно в природата на толкова много Шамбра. По - лесно е, ако мислите, че някак го правите за някой друг или нещо друго, отколкото за себе си. И така, започнахме, като казахме осветете със своята светлина тази планета, излъчете я, без цел, без определена цел. Но това, което вероятно откривате, е, че първо осветявате себе си. Осветете първо себе си и тази динамика отново ще промени всичко.

Знаете ли, когато някой има преживяване близо до смъртта – знаете ли какво е преживяване близо до смъртта? Имали ли сте?


ЛИНДА: Да.


АДАМУС: Да? Какво е? Кого ще видиш?


ЛИНДА: Беше пълно безсъзнание.


АДАМУС: В пълно безсъзнание. Добре. Някои хора имат преживяване, близко до смъртта, когато претърпяват травматичен инцидент или нещо подобно и често първото нещо, което виждат, е силна светлина, силна, силна светлина. И тогава те виждат, ами, ако са от християнски произход, не че трябва да практикуват християнство, но християнски произход, кого виждат?

ЛИНДА: Исус.


АДАМУС: Исус – Исус – защото Исус е икона, символ. Те всъщност наистина не виждат Исус. Това е просто нещо, което очакват да видят. Това е като в сън, толкова често умът измисля интерпретации или символи, защото това е, което прави. Опитва се да вкара този асоциативен фактор. Така че хората виждат Исус, дори и да не ходят на църква. Но това е техният произход и това е умът, който вкарва Исус там.

И така, какво вижда един будист, когато има преживяване близо до смъртта?


(кратка пауза)


Буда! Буда. Те ще видят Буда, точно както някой от християнски или западен произход ще види Исус. И така, какво вижда един мюсюлманин?

(лека пауза и те се смеят)


Всички чакат. Всички мои приятели, които доведох днес, просто чакат в очакване, “Какво ще каже Линда?“


ЛИНДА: Мохамед!


АДАМУС: Не, защото не трябва да виждаш Мохамед.


ЛИНДА: Е, разбира се, бих го прецакала! (те се смеят)


АДАМУС: Но някои от тях го правят. Някои от тях виждат Мохамед. Другите казват, “Не виждам! Не трябва да имам видение.“ Ох, млъкни! (Линда продължава да се смее) Някои от вас се оплакват от това. Трябва да можеш да се шегуваш в живота си, нали. Мисля, че Кутхуми го каза на скорошното ни събиране. Две неща, които винаги трябва да помните, забравяте всичко останало. Поддържайте нещата прости и имайте хумор. Трябва да можеш да се смееш. И знаете ли, Земята е най -доброто място за смях.


ЛИНДА: Вярвам ти.


АДАМУС: Да. Не, наистина е така, защото смехът, хуморът се основава на конфликт и въпросът е можете ли да се смеете на конфликта или той ще ви разкъса? Така че можете също да си правите шеги, независимо дали става дума за други хора, други неща. Някои от най - добрите вицове са свързани с това откъде са хората, разбирате ли, етнически групи.


ЛИНДА: Вярно е.


АДАМУС: И никога не трябва да стават неприятни, но трябва да можете да се смеете на себе си. Искам да кажа, че това е най - великото нещо. Мога да се смея на всички вас (Адамус се смее), така че трябва да можете да се смеете на себе си.


ЛИНДА: В добър ден.


АДАМУС: В добър ден. Добре. И така, какво вижда един атеист, когато има преживяване близо до смъртта?


ЛИНДА: Нищо!


АДАМУС: Нищо, нали. Абсолютно нищо. Да. Не, наистина не виждат. Те може да видят голяма, голяма бяла светлина, но знаете ли, Исус не се показва, защото те не вярват в него, а Бог със сигурност не е там.

И така, причината, поради която споменавам преживявания близо до смъртта точно сега, е, че когато имате преживяване близо до смъртта и отидете в тази светлина, всичко изглежда в единство. Всичко изглежда обединено. Влизате в тази светлина, това сте вие. Дори ако виждате Исус или Буда, или лицето на Мохамед, което не трябва да виждате, виждате именно себе си. Умът ви го интерпретира, както би интерпретирал сън, но вие виждате собствената си светлина.


Съвсем същото е, когато излъчваме към света и Бог знае, че светът със сигурност може да я използва точно сега. Но вие излъчвате своята светлина и първото нещо, при което идва тя, сте вие. Вие осветявате себе си. Казвате, че най - накрая сте готови да преодолеете дуалността и най - накрая имате мъдростта, която не сте имали преди. Най - накрая имате знание и всъщност отразявате това към себе си. Вие осветявате себе си. Казвате, че сте извървели дълъг път. Вече не си търсач. Вече не се лутате безкрайно в търсене на отговори, защото всички те са точно тук (посочва гърдите). Вие осветявате себе си със своята светлина. И правейки го, това променя енергийната динамика на всичко. Вие осветявате със своята светлина себе си и след това я получавате обратно от себе си.


И тогава спирате да се тревожите за дребните неща. Спирате да се тревожите за, да кажем, изобилие. О, това беше толкова голямо нещо с Шамбра и все още е, но не чак толкова голямо. Проблемът с изобилието, всичко е наред и започвате да осъзнавате, че е във вашата светлина. И вие не седите на пейката, не осветявате, за да се опитате да получите изобилие, защото това е програма. Това е цел. Но това е естествен страничен продукт, разбирате ли. Ако седите на пейката, опитвайки се да получите изобилие, това няма да проработи. В интерес на истината, това ще го отблъсне още повече, защото опитвате, а не просто позволявате и приемате.


Когато открито излъчвате светлината си, това е вашата мъдрост. Това е вашето съзнание. Това е вашето битие. Това е вашата самоличност. Когато открито осветите това, то се усеща и от всяка клетка в тялото ви. Сега не можете да седите и да лежите на пейка в парка, казвайки, “О, надявам се тази болка да изчезне и ще я осветя със светлина.“ Е, вие осветявате болката и тя ще стане по - болезнена, разбирате ли. Това е много буквално. Но вие излъчвате светлина, вашата светлина, и тя първо се хвърля върху вас и естественият страничен продукт от това е, че след това внася светлинното ви тяло. След това премества енергията от модела на болка и болест, в който може да е била, и сега внася светлинното тяло, което след това общува с вашето физическо тяло и болката просто изчезва. Но, отново, не трябва да имате цел на седене на пейката, само за да разрешите болката си.


Или, виждал съм го – ще документирам някои от тези неща, ще създам гафове, Шамбра гафове – наскоро видях хора и вие знаете кои сте – няма да ви посочвам, хех, знаеш кой си – седите на пейката, така че не сте сами. Седите на пейката, за да имате нова връзка в живота си (Линда се кикоти). Не, сериозен съм, Линда. Наистина съм сериозен. И, не, не беше ти (те се смеят и Бел лае). Но все още има някакво неразбиране относно седенето на пейката, сякаш се опитвате да направите нещо активно. Не става въпрос за това в седенето на пейката. Виждал съм хора да седят, знаете ли, с надеждата, че ще получат определена работа, за която кандидатстват. Не го правете така (Бел отново лае). Вие просто излъчвате своята светлина.


Благодаря ти, Бел. Бел трябваше да извести всичко това. Между другото, тя е съгласна.


ЛИНДА: Абсолютно.


АДАМУС: Да. И така, вие просто излъчвате своята светлина и това е, и първото нещо, към което тя отива, това сте вие самите, към части от вас, които дори още не познавате. Вие я излъчвате, казвайки, “Всичко е наред.“ Каква беше линията? “Вървейки през рая или ада, всичко е наред.“ Това е, което казвате. И тогава, по чудо, но всъщност не, енергиите, вашите енергии, се променят, за да ви служат. Наистина е много просто.


Когато седите на пейката, всичко е без цел. Всичко е без да се опитвате да наложите резултат. Не става въпрос за унищожаване на тъмното или злото, или за изцеление на себе си. Не е нито едно от горните. Това е мястото, където идва истинската мъдрост и вие имате мъдростта сега. Истинската мъдрост идва, когато просто излъчвате светлината си. Толкова е просто.


Не се опитвате да намерите партньор. Не се опитвате да преодолеете болка или болест. И, да, в началото е трудно, защото седите там и изведнъж казвате, “Трябва да хвърля светлина върху този проблем в живота си“ или когато се опитвате да промените изхода от глобална ситуация. Не го правите. Толкова е просто, но отново човешката идентичност се намесва и иска да започне да си играе с нея, обърквайки я. Това не е инструмент за власт. Осветяването с вашата светлина не е инструмент за власт.

Просто го усетете за момент. Просто светите с вашата светлина, вашата същност, вашето съзнание, вашата мъдрост. Това е. Без каквато и да е цел. И когато го направите, първо тя отива при вас, а след това отива към света.


Резултатите са дълбоки, но вие не го правите заради резултатите. И това е парадоксът в ситуацията, защото толкова много ще се опитат да го направят за резултати. Дори и да седите на пейката, да осветявате света в момента, да се опитвате да постигнете резултати – и ще говорим за това след малко – но с глобалната ситуация съм виждал твърде много Шамбра, които все още седят на пейката с цел. Целта може да бъде толкова проста като, “Надявам се войната да свърши веднага“ или “Надявам се тази страна да спечели.“ Всъщност съм виждал няколко души, които наистина се борят за резултата от футбол, футболен мач (Линда се смее). Не, наистина. Извадено е от контекста.


ЛИНДА: Сериозно?!


АДАМУС: Сериозно. О, ще създам цял списък със смешки – сложете го в списъка с 10 000 неща, които трябва да направим – но гафовете се въртят. Смешни неща…


ЛИНДА: Гафове от седенето на пейката.


АДАМУС: Пардон?


ЛИНДА: Гафове от седенето на пейката?


АДАМУС: От седенето ... да.


ЛИНДА: Гафове.


АДАМУС: Е, не е само от пейката. Това е Шамбра като цяло. Ще измислим – ще накарам Кутхуми да се присъедини към мен в това.


ЛИНДА: Добре. Добре.


АДАМУС: Да, гафове. Смешни неща правят Шамбра, когато си мислят, че никой не ги гледа.


ЛИНДА: (смее се) О, не! (Адамус се смее)


АДАМУС: Да. Светите със светлината си на футболен мач, не, не. Вие не правите това.


Сега, от друга страна, е съвършено нормално като човек да кажеш, че ще подкрепяш определен отбор и да влезеш в дуалността за момент и виковете, и крясъците, и хвърлянето на телевизора ви през стаята или подобни неща.


ЛИНДА: И така, искаш да кажеш, че Калдре никога не е осветил със светлината си Пакърс?


АДАМУС: В момента не говоря от името на Калдре. Той говори от мое име (те се смеят). Благодаря, че попита. Наистина ли искаш да тръгнем в тази посока? (Линда се смее) Наистина ли искаш да го разоблича пред десетки хиляди Шамбра по света?


ЛИНДА: Не, обичам го твърде много за това. Съжалявам! (тя продължава да се смее)


АДАМУС: Защото тогава той ще разкрие някои от твоите ...


ЛИНДА: Ох, моля, не!! Не, не.


АДАМУС: (смее се) Не, не, не. Няма да го направим.


ЛИНДА: Да спрем! Нека спрем!


АДАМУС: И така, до къде бях стигнал? Светейки с вашата светлина. Не, буквално, при създаването на тези гафове на Шамбра, видях Шамбра да излъчва светлината си върху игрището за голф (Линда се кикоти), така че когато стигнат там, да играят по - добра игра. Не става въпрос за това. Това е някак смешно, нали?


ЛИНДА: Да, това е много забавно.


АДАМУС: Е, можем или да се смеем за това или да плачем. Да.


ЛИНДА: Нека се смеем.


АДАМУС: Нека се смеем.


ЛИНДА: Добре.


АДАМУС: Така, така... (те се смеят) С това, Джийн ще ме удуши. Така че ще ви помолим да изпратите гафовете си (те се смеят) на shaumbrabloopers@crimsoncircle.com. Изчакайте ден или два, защото този имейл адрес все още не е създаден. Но shaumbrabloopers@crimsoncircle.com. Това ще надхвърли продажбите на всички останали книги, които съм написал досега ...


ЛИНДА: Добре, може би.


АДАМУС: Включително любимата ми “Игра на Съзнанието.“ Да. И така неща, които сте направили по пътя, за които сте знаели, че са малко - хм - извън целта.


Добре, сега, знаете ли какво се случва в момента? Всички по цялата планета, всички Шамбра си мислят, “О, да, това е, което направих.“ Всички са потънали в мисли в момента (Линда се кикоти), а тези от другата страна се смеят – моята фъстъчена ложа днес, смеят се и се смеят – защото знаят какво са направили. Да.


И така, нека се върнем на въпроса. Излъчвайки светлината си, тя отива първо при вас, но вие не го правите за това. Правим го точно сега, само за да осветим цялото творение. И това сте и вие. Цялото творение и както знаете, това е страхотно време за това. Ето защо сте дошли тук на тази планета. Ето защо седим тук и говорим по този начин. Отидохме отвъд дългия труден път към Реализацията – прозявка – и сега сме в това, за което сме дошли тук.


Вие Сте Тук


Така че, нека си поемем дълбоко въздух с това. Вие пристигнахте. Бяхте тук. И ако смятате, че не сте пристигнали, че сте изпуснали влака, спрете! Млъкнете, каквото и да е. Просто бъдете тук! Просто го преодолейте. Спрете да се оплаквате. Спрете да се тревожите, “Правилно ли го направих? Аз ли...?“ Вие сте тук, добре. Нека отделим малко време само за това, че сте тук.


ЛИНДА: Еха!


АДАМУС: Поемете си дълбоко въздух! Вече няма върху какво да се работи. Ако не греша, мисля, че в последната ни сесия казах, “Без повече преработка, консултиране, лечение, каквито и да било методи.“ Вие сте тук. Вие сте тук. Те са там. Те си тръгнаха рано и има някои съжаления, но вие сте тук.

Нека си поемем дълбоко въздух с това.


Няма значение дали сте пропуснали няколко стъпки по пътя, защото наистина не сте. Няма значение дали все още мислите, че имате още нещо, което трябва да научите, защото няма. Няма.

Вие сте тук в това грандиозно време на планетата.

Вие сте тук като човек и Майстор. И тогава можем просто да продължим. Вие сте тук.

Поемете си дълбоко въздух. Усетете го и ако ви се струва подходящо, кажете си, “Аз съм тук.“


(пауза)


И вие сте тук с хиляди други Шамбра, за да се наслаждавате на остатъка от живота си и да излъчвате съзнанието си.

Сега, докато правите това – трябва да запознаем всички с новостите. Има някои заблудени за цялата работа с достигането на Реализацията. Те просто не смятаха, че са готови, или наистина станаха много ментални за това, мислейки за това твърде много. Някои наистина заблудени и аз просто искам да доведа всички до едно и също ниво на съзнание точно сега. Всичко, което трябва да направите, е да кажете, “Аз съм тук.“ Това е, и тогава сте. И тогава не мислете за това. Не си мислете, “Е, наистина ли мога да кажа това?“ или “Трябваше ли да го направя?“ или “Може би трябва да го направя по различен начин“ или “Може би той не говори за мен.“ Шт! Спрете това! “Аз съм тук.“ Това е “Аз съм тук.“ Еха! Тогава енергиите се променят и вашите енергии се променят и след това продължавате напред и ние правим това, за което наистина сме дошли тук. И нека се забавляваме, докато го правим, и нека го правим с хумор, и нека го правим с изобилие. Всичко това е ваше право.


Добре, следващото. Обратно към чашата кафе (Адамус отпива). Ммм. Забелязвам, че не си получила нищо, Линда. Искаше ли кафе или ...?


ЛИНДА: Ако искам нещо просто ще си отпия ...


АДАМУС: Ще си отпиеш ...


ЛИНДА: ... от твоето.


АДАМУС: Добре.


ЛИНДА: Да.


АДАМУС: Нека продължим. Едно от главните неща ...


ЛИНДА: Почакай, още шоколад ли искаш?


АДАМУС: Не, добре съм за сега.


ЛИНДА: Добре.


АДАМУС: Просто имах нужда от този вкус.


ЛИНДА: Добре.


Идентичност


АДАМУС: Едно от основните неща в момента, което ще се случи с вас, с другите Шамбра; някои от вас вече са го почувствали и може би сте малко обезпокоени от това, но това се случва и ще продължи да се случва известно време. Вие като цяло развивате нова идентичност. Изцяло нова самоличност. И се чудя дали изобщо да го нарека идентичност, но няма друга наистина подходяща дума, която да пасне.


Имате идентичност от дълго време като човек, разбира се, и вашата идентичност може да бъде мъжка, женска. Можете да се идентифицирате с това, че сте по - млади или по - възрастни. Доста типични неща. Можете да се идентифицирате с това, че сте богати или някъде по средата, или разорени. И така, вие сте се идентифицирали с всички тези различни неща и това е човешка идентичност. И вие обличате своята идентичност по определен начин, защото сте свикнали с това и имате определен външен вид - вашите дрехи. Знаете ли, ако прегледате гардероба си, всичко е някак едно и също. Наистина е. Искам да кажа, че не е като да имаш бизнес костюм от едната страна и костюм на клоун от другата. Донякъде всичко е почти същото, защото вие обличате своята идентичност.


Вашата идентичност се съдържа в гласа ви. Толкова голяма част от вашата идентичност наистина е в гласа ви и вие сте проектирали гласа си така, че да отговаря на вашата идентичност. И не че гласът ви е добър или лош, но гласът ви е пригоден, съобразен с вашата идентичност. Това всъщност е важна част. Повечето хора никога не се замислят за гласа си и как той е част от тяхната идентичност. И, разбира се, можете да кажете, от по - научна гледна точка, всеки гласов модел е уникален. Знаете ли, това е като снежинките. Въпреки че веднъж намерих две абсолютно еднакви снежинки. Така че това разбива тази теория. Но всеки глас е уникален и различен и е част от вашата идентичност. Вслушайте се някой път. Не дали говорите високо или тихо, но в гласа ви има модели и всичко това е вплетено в самоличността ви.


Вашата идентичност е свързана с храните, които ядете. Вие формирате храните си според вашата идентичност. Вие се свързвате с хората въз основа на вашата самоличност. Вие правите определени неща, гледате определени програми, четете определени книги, всичко това оформя вашата идентичност. Понякога дори не защото непременно харесвате тези неща, но смятате, че трябва да го направите, за да поддържате тази идентичност.


Вие спите по определен начин и това поддържа вашата идентичност. Моделите на сън, начинът, по който спите, колко дълбоко спите и какво сънувате, са нещата, които правите, укрепващи идентичността.


Начинът, по който изглеждате, начинът, по който се поддържате, поддържа тази идентичност. Това, което казвам тук, е, че сте направили много, всички хора правят много, за да изградят своята идентичност. Тогава те се чувстват много комфортно с това, може би не харесват определени части, но това е тяхната идентичност. И тогава остават в нея. Те остават в нея. Това е много линейно, много прилично на едно ниво. Няма много дълбочина в човешката идентичност и тази идентичност е така оформена, също въз основа на вашата семейна биология и произхода на вашите предци, така че тази идентичност ще се пренесе от един живот в друг. Може да изглеждате малко по - различно и дори да живеете на различно място – но вероятно не – но това се превръща във вашата идентичност, човешката идентичност. И хората наистина не спират да мислят за това. Те я приемат за даденост, “Това съм аз. Това е, което ме определя.” Тяхното образование, работата им, всичко това е част от тяхната идентичност.


И самоличността е удобен ковчег, в известен смисъл (Линда реагира). Удобен ковчег. Ами защото е удобно. Знаеш ли, ковчезите са доста удобни.


ЛИНДА: Предпочитам да съм буркан с бисквити.


АДАМУС: Е, но аз харесвам ковчези, защото понякога са подплатени с коприна, понякога с евтин полиестер. Те са някак удобни и държат тялото ви там. Но все пак това е ковчег, защото рано или късно ще те постави под земята (Линда изсумтя). И точно това прави една идентичност. След това ви ограничава. Но все пак, ако някой дойде и започне да отнема части от вашата идентичност, о, вие побеснявате. Вие се ядосвате за това, защото това е човекът, за когото се идентифицирате.


И така, хората го правят. Това е страхотна човешка игра на създаване, изграждане и след това да държите възможно най - здраво своята идентичност, дори ако не харесвате неща в себе си, защото това сте вие. Започвате да отнемате части от някаква идентичност – някои части от някого, от неговата идентичност – те стават много небалансирани. Това може да причини световъртеж. Може да доведе до лудост в определен момент. Това може да причини огромна степен на нестабилност в определен момент. Така че хората наистина държат на тази идентичност.


Сега, за Шамбра точно сега, тази идентичност се трансформира и си отива. И отново, няма добра английска дума за нещо различно от идентичност, което да я обозначава, но не е така. Така че вие развивате изцяло нова идентичност, но тази идентичност е подвижна. Тя е гъвкава. Тази идентичност може да се променя от момент на момент. Но най - важното в нея е многослойността, многостепенност. Това е И, за което говорихме. Вие сте човек и Майстор.


И искам да бъда много ясен, като казвам, че не е да си човек-майстор, като една дума “човек-майстор.“ Това беше старата концепция, че ще трансформираме този човек и ще го направим свръхчовешко тяло и свръхчовешка личност, свръхчовешки интелект и просто свръхчовек, свръхчовек, супер жена. Не става това.


Човекът си остава почти като човек. Той се трансформира по пътя в отговор на многото други неща, които се променят във вашата самоличност. Тялото започва да се трансформира и основно да се регенерира или самолекува. Умът става по - ясен, защото изхвърляте много от боклука, който е бил там, за това кой сте мислили, че сте или трябва да бъдете. Но това, което наистина се случва, е, че другите слоеве и нива сега се появяват, докато вие осветявате със своята светлина. Докато осветявате със своята светлина без цел, това, което се случва, е, че светлината отива към всички други потенциали за вашата трансчовешка, за вашата отвъд човешка идентичност.


Тези неща винаги ги е имало. Тези части от вас винаги са присъствали, но са били в тъмнината, така да се каже. Бяха скрити. Те не бяха осветени, защото бяхте толкова заети да изграждате самоличността си на първо място. Бяхте толкова заети да защитавате и защитавате тази самоличност. Но сега, когато вие, като човек и Майстор, спрете за момент и просто осветите със светлината си, тя отива първо при вас и отваря всички тези други слоеве и нива на вашата нова идентичност.


И има толкова много, че дори не мога да започна да ги описвам, но всички те сте Вие. Това е Аз Съм, не само човекът. Това е “Аз Съм това Което Съм, Всичко Което Съм.“ И, да, това е Майсторът, но трябва да се спра за момент тук, защото има неразбиране дори относно термина “Майстор“ с някои от вас.


Мислели сте за себе си като за тази една дума “човек-майстор,“ свръхчовек. Те са от един и същ произход, но са различни. Ние не се опитваме да направим човека Майстор. Не, не го правим. Не, не го правим. И някои от вас се борят с мен за това. Не, не го правим! От една страна вие не можете. Физиката, логиката и всичко останало казва, че не можете. Ние позволяваме на човека да бъде човек и конструкцията на човека, целта на човека е да бъде в преживяването. И затова започнах с думите “Потопете се дълбоко.“ Вашата работа като човек е да бъдете в това преживяване и не човекът желае просветление или Реализация. Въобще не.


Човекът, като човек, тогава желае да бъде суперчовек. Вие искате да сте по - добри от другите. Искате да сте безсмъртни по много начини, но позволете на човека да бъде човек. И тогава, докато човекът осветява със светлината си – с други думи, блестящата светлина означава, че сте стигнали до момента като човек, където осъзнавате, че има много повече. Стигате до момента, когато осъзнавате, че вече имате мъдрост. Че наистина я имате. Стигате до точката да осъзнаете, че пътуването, търсенето на Светия Граал вече е приключило. Вие сте тук. Вие сте в Реализация. И сега, когато човекът просто осветява със своята светлина, той всъщност казва, “Отказвам се да се опитвам да запазя старата си идентичност. Отказвам се от изграждането на власт. Отказвам се да се опитвам да бъда свръхчовешко същество. Просто си позволявам.” И вие осветявате с тази светлина и тя осветява истинския Майстор – който не е човек – истинският Майстор. Това сте вие, но не само вашата човешка идентичност. Тя отива толкова далеч отвъд.


Би било ужасно нещо – вярвам, че би било ужасно нещо – ако всичко това беше само в човешката яхния, направена от човека. С други думи, всичко беше фокусирано върху човека. Опитваме се да направим човека Майстор, опитваме се да го накараме да постигне Реализация, опитваме се да го накараме да достигне светлинното си тяло. Не.


Човекът, какъвто е сега, би се опитал да поеме всички тези неща, да доминира, да ги контролира и в крайна сметка да ги отведе в дуалността и вероятно да унищожи половината или повече от тях. Така че ние не правим това – ние не правим това – за да възвеличаваме човека. Правим го така, че човекът да се отвори към всичко, което е – към всичко, което е – и той е много повече. Ние не се опитваме да получим повече сила от човека или да живеем вечно, или някое от тези други неща. Но с човешкото седене на пейката, излъчвайки светлината си, казвайки “Аз Съм Това, което Съм,“ това осветява всички тези други части от това, което всъщност сте, и позволява на човека да запази своята цялост като човек, но осъзнавайки, че има толкова много повече за вас. Идентифицирахте себе си като човек и голяма част от това, което правите, е да го направите по - добър, по - щастлив, по - богат, по - здрав човек. Не става дума за това. Пуснете това.


Това, което се случва в момента е, че има – на индивидуална основа, но също и с Шамбра по целия свят – осъзнаване, че идентичността се променя точно сега. Идентичността сама по себе си, като просто този човек, който се бори през живота и бла, бла, бла, се променя.


С това, да, човекът ще промени своята идентичност. Той ще промени значително своята идентичност и ще се отвори към всички останали части, към вашето истинско величие. И ние изобщо не омаловажаваме човека. Правейки това, ние освобождаваме човека.


Когато вашата идентичност започне да се променя – всичко това е естествен процес; не е нужно да работите върху това, не е нужно да унищожавате части от старата си идентичност – когато това става, понякога е обезпокоително, защото толкова тясно сте се идентифицирали с човека. Дори вашето духовно търсене беше това, което си мислехте беше че – човекът се опитва да надделее. Идентифицирахте себе си като духовно същество или на духовния път, което всъщност никога не сте били.


И така, всичко това променя самоличността ви и е много неспокойно, странно, почти като усещане за световъртеж, сякаш всичко се клати и не знаете къде да се заземите. Ще ви помоля да позволите това да се случи и да се потопите дълбоко в него, а вие ще кажете, “О! Остарявам. Губя ума си. Не мога да си спомня нищо. Не, вие променяте тази самоличност. Или ще кажете, “Дори не мога да карам кола, толкова съм разсеян.“ Добре, обадете се на Uber (мобилно приложение за споделено пътуване), поне за момента, докато преминете през цялата тази промяна в идентифицирането ви като човек.


Ще почувствате части от себе си, по - големи части от себе си – и аз ще поправя Калдре – те не са по - велики; те са просто други части от вас самите. Ще почувствате, че те, може да се каже, навлизат. Нищо няма да ви навреди. Те не са ... (Адамус се смее) Те не са извънземни същества, които се опитват да ви изследват. В този момент те не се опитват да завладеят вашето тяло. Това са естествени части от вас самите, вашата божественост, вашата Майсторска същност, вашата енергия, вашата мъдрост, всички тези неща, са твърде много, за да ги назовете на този етап и затова не се и опитвайте. Просто ги позволявате.


Ще има и малко съпротива, защото ще кажете, “Е, чакай малко. Кой отговаря? Аз съм човекът. Работя върху развитието на своята идентичност от дълго време. Вижте начина, по който се обличам и държа, звука на гласа ми и погледа в очите ми. Всичко това е част от моята идентичност. И сега тези други неща идват и се опитват да я превземат?“


Не. Те не се опитват да поемат контрола. Те са естествени части от вас, които идват точно сега. И в началото ще се усещат може би малко чужди, може би малко по -различни. Знаете ли, това е като когато видите онази бяла светлина по време на преживяване близо до смъртта, “О, това е Исус.“ Не, вие сте. Така че малко ще се усеща като някой или нещо друго. Но след това, ако се потопите дълбоко в него и позволите това, което се случва, ще осъзнаете, че това сте вие, но не човешката, изваяна и изсечена идентичност, която сте мислили, че сте.


Това, което казвам, е, че вашата самоличност се разпада. Вашата самоличност се разкрива (Бел започва да лае отново). Да, Бел отговаря на това с енергично, “Да! Време е.“ Виж, мога да чуя кучешкия език. Бел казва, “Крайно време беше.“ Знаете, “Наистина ли? Защо ви отне толкова време, за да стигнете дотук?“ (Адамус се смее)


И така, самоличността се променя и понякога ще се чувства физически странно и може да промени всичко - от храни, които желаете, до неща, които смятате, че харесвате, които са просто част от изграждането на идентичността, до всичко. И всичко е уместно.


Сега получавам всички въпроси тук. Благодаря ви, че зададохте своите много, много въпроси, скъпа Шамбра, която слушате. “Колко време продължава?“ Има ли значение? Искам да кажа, наистина ли има значение? Ще го отбележите ли в календара с думите, “Моята самоличност ще започне да се променя на ...“ нека го наречем 1 април – хе! това е добра дата – и завършва на 12 юни. Нека не поставяме дата на това. Това е естествена еволюция. И вие ще се адаптирате към нея. Ще го усетите и много скоро ще се потопите в нея. Но в началото, да, усеща се до известна степен, може да се каже, малко натрапчиво, малко обезпокоително, като къде е балансът ви? Чудите се дали ще полудеете. Не, няма. Чудите се дали просто си измисляте всичко това. Не си измисляте. Чудите се дали умирате, защото когато килимчето за самоличност бъде извадено изпод краката ви, вие си мислите, “О, не! Умирам. Губя всякаква връзка със себе си.” Не, не умирате. Ставате свободни, за да можете да живеете истински.


Така че това предстои. Някои от вас започнаха да го изпитват наскоро. Не искам ... някой просто вдигна ръка и каза, че сте започнали това преди 30 години. Не, не сте. Не, не го направихте. Всичко започна наскоро. Не ми казвайте, че вече сте минали през това. Започна наскоро – наскоро… Калдре ме пита, не знам, наскоро. Знаете какво е скорошно. Нямате нужда от дата за него.


Това е много нов феномен. Да, вие сте променили части от вашата личност преди, вашата предишна идентичност, но това е различно. Вие не просто променяте нещо, променяте го, правите го по - добро, поправяте го малко. Това е напълно нова самоличност. Това е Аз Съм. Това е Аз Съм.

Нека си поемем дълбоко въздух с това.


Това е много важно. Много е подходящо това да се случва точно сега и всичко това е естествено движение.

Виждали сте себе си в този, един вид удобен ковчег като човек, вашата идентичност и сега е време да излезете от нея и да се отворите към всичко, което сте. Човекът все още играе невероятна роля във всичко това, както ще видите.


Едно от нещата, които най - вероятно ще се случат в тази трансформация на идентичността – или разширяването на идентичността, по - добре казано – ще откриете, че внезапно гледате себе си, вашето човешко аз, един ден през очите на Майстора или очите на душата. Душата всъщност няма очи, но знаете какво имам предвид, тяхната перспектива. Свикнали сте да гледате от човешката си гледна точка и да се опитвате да си представите Майстора, душата и всички тези други неща. Но изведнъж става наопаки и изведнъж вие наблюдавате човека през перспективата на Майстора.


Сякаш някои от вас са направили астрална проекция или дори преживяване близо до смъртта, когато витаете над тялото си, наблюдавайки себе си. Ще бъде така, но вие не правите проекция и не умирате. Изведнъж виждате себе си от различна гледна точка и това е невероятно. Красиво е. И толкова много от това е предизвикано сега от излъчването на вашата светлина и тази светлина отива първо при вас. Осветява части от вас, които винаги са били там, но никога не сте осъзнавали (на заден план се чуват сирени).


И така, нека си поемем дълбоко въздух с това.

Ние не просто променяме човешката идентичност; отиваме отвъд тази идентичност. И по този начин нека да видим какво друго се променя във вас. Добре.


Глобални въпроси


След това, със сирените на заден план, е време да поговорим за глобалните дела. Много подходящо. Да.

Живеете в интересни времена (сирените продължават). Още сирени. Фонови странични ефекти.


ЛИНДА: Сигурно са чули твоя ченалинг.


АДАМУС: Да.


И така, в момента на планетата се случват много неща. Вие сте тук за да седите на пейката, за да изпратите тази светлина на света без цел. Трудно е да се направи, особено когато казвате, “О, всички тези бедни хора, които губят домовете си, които губят живота си, които трябва да бягат от страната си“ и всичко останало. Това е един вид – не искам да кажа, че е тест, но е тест за вашето състрадание. Можете ли да го осветите със светлина? Защото в момента, в който имате дори малка цел – тя може да бъде толкова дребна колкото да кажете, “Това трябва да приключи след седмица. Ще осветя всичко, за да свърши след седмица“ или “Надявам се, че определена страна ще спечели“ или каквото и да е – внезапно сте въвлечени във всички боклуци, цялата дуалност, всичко останало, което се случва. Вече не излъчвате светлината си. Добавяте хаос.


Сега искам да изясня това, защото знам, че повечето от вас също имат свои лични мнения и това е добре. Говоря за това, когато съзнателно седите на пейката, вие го правите съзнателно – независимо дали е стол, независимо дали сте навън буквално на пейка в парка или се разхождате – но когато осъзнавате, че осветявате със своята светлина, това е времето за без цел. И доста скоро целта – ако имате такава като личност, като идентичност – дори тази цел започва да изчезва, защото осъзнавате, че е толкова повърхностна. Това всъщност не е истинска мъдрост и разбиране. Но ако точно сега кажете, като човек с вашето мнение, че се надявате на определени резултати, това е добре. Не го насърчавам, но е добре. Но когато седите на пейката, когато седите там в това състояние, в състояние на Майстор, осветявайки със светлината си – правете го без цел.


Четири основни енергийни динамики


1-Суверенитет


Номер едно, суверенитет.

Има основно желание на достатъчно хора на планетата за тяхната свобода и суверенитет, което движи потоците на енергия, на промяна в момента, които са доста динамични.


Преди години направих изявление, зададох въпрос на публиката, “Искат ли хората свобода?“ Казах в по - голямата си част не. В по - голямата си част все още не го правят. Но има достатъчно хора, които искат, които искат истински суверенитет, и че това доведе до огромна промяна в енергийните течения на планетата и достатъчно хора сега желаят и търсят суверенитет или свобода на определени нива. Това е нещо голямо.


2 – Истина


Следващото е истината.

Хората отчаяно търсят истината в момента. Те не вярват почти на нищо, ако изобщо вярват. Те със сигурност не вярват на политици или религиозни лидери. Те не вярват на рекламите (Адамус се смее). Всъщност вероятно има повече истина и вяра в една телевизионна реклама, отколкото в папата, но това е друга история.


Хората търсят истината – истината, независимо дали е смисълът на живота, истината, независимо дали е връзката им със семейството им, истината, независимо дали е историята. Историята не е истина. Хората дълго време са предполагали, че е така, защото е в книга. Но сега те научават, че всъщност не е истина. Беше една гледна точка, обикновено написана от победителя. Така те научават, че не е така. И тогава казват, “Но какво е истината? Къде е?“ И, разбира се, както знаете от собствен опит, те търсят истината навън.


Те търсят нещо, в което да вярват, независимо дали е човек или организация, дори продукт. Без значение. Те търсят нещо, в което могат да намерят истината, и в крайна сметка това търсене ще ги върне обратно към самите тях. В крайна сметка. Знаете какво е това. Започвате там и в крайна сметка го връщате тук.


3 – Енергия


В момента има огромна динамика на планетата, свързана с енергията и аз казвам “енергия“ и това е на всяко различно ниво. Вашето гориво за вашите превозни средства и отопление на дома и всичко останало, но също така какво е енергия, лична енергия. Винаги се забавлявам с всички енергийни напитки, които се предлагат в момента. Мисля, че трябва да направим енергийна напитка на Адамус, “Голям ритник в задника.“ Ще ви държи цял ден. Много енергийни напитки, защото хората търсят енергия и това е разбираемо, защото това е половината от причината, поради която сте дошли тук на тази планета изначално – да разберете връзката между съзнанието и енергията.


Така че в момента има един вид огромно движение за разбиране на енергията. И в момента е фокусирано предимно върху енергията на планетата. И, боже. Казвате, “О, цените на бензина се покачват.“ Добре! Защото това ще накара хората да не разчитат основно на това, което беше енергия от изкопаеми горива и власт в момента – ах, понякога ми се иска просто да ви покажа общата картина, но, добре, усетете ме и може би ще го получите.


Цялата тази динамика, съчетана с изкуствения интелект, създава много реална и потенциално – добре, потенциално навлизаща в живота ви – безплатна енергия. Ако горивната енергия беше евтина или леснодостъпна, не замърсяваше, никой нямаше наистина да разглежда тези неща. Но в момента има този истински стремеж за разглеждане на това, което аз наричам безплатна енергия, незамърсяваща, основно устойчива енергия, която не идва от гориво, която не идва от вятъра или океана, а от удивително откритие, което вероятно ще бъде в рамките на три години, след като стане реалност, поне в лабораторията. Това е скоро. И тогава ще отнеме известно време, за да го пуснете на пазара и да преминете през всички други неща, които са свързани с него. Но има огромно движение за енергия на планетата.


4- Власт


И накрая, последното, властта.

Властта изживя своя ден, но все още се опитва да се задържи. Власт е, когато някой погрешно вярва, че енергията е извън него и трябва да получи каквото може, първо в енергия, но в крайна сметка в контролиране на други хора – сила на личността, власт над другите.


Властта е така да се каже на последни издихания, защото човечеството я отхвърля на толкова много различни нива. Те я отхвърлиха на корпоративно ниво преди известно време и това имаше голямо въздействие. Сега те я отхвърлят на правителствени нива, на финансови нива и църковни нива. Те си мислят, че например говорят против църквата, но в крайна сметка става дума наистина за властта на църквата. Не става дума за това в какво вярва църквата, а как са държали власт над толкова много хора.


Това са основните енергийни двигатели – основните неща, които движат енергийните потоци – на планетата, причинявайки трансформация. Можете да ги вземете и да разгледате всяка ситуация на планетата и основно да я дестилирате до тези четири неща. Това ще бъде един или повече от тези четири елемента.


Енергийно Завихряне


Това, което виждате в момента в Източна Европа с Украйна и Русия, не се отнася само за Украйна и Русия. Не се заблуждавайте. Става дума за света. Става въпрос за всяка световна сила в момента. Има огромен вихър на властта, който се върти в момента над тази част на света на украинската и руската граница, но той няма да се задоволи само с тази област. Ще расте и ще расте, и ще расте, което означава, че не става дума само за малък конфликт между две държави. И да, може би президентът Путин ще се опита да разшири властта си, надхвърляйки Украйна. Това са всички неща, за които ще говорим след малко, но все още предстои да бъдат определени.


Това е огромен вихър на властта, защото тя е надвиснала в момента. Търси да получи повече енергия. И властта, ако беше човек или идентичност, тя знае, че сега е по - трудно да се получи енергия, отколкото някога е било. Преди, навремето, беше сравнително лесно да се получи повече власт. Имате армия, имате власт. Започнете бизнес, може да имате власт. Започнете религия, може да имате много власт. Но в момента властта не може да получи енергия, както преди. Трябва да се работи много упорито за това и това вбесява, а ядосаната власт не е хубаво нещо. И така, тя е ядосана и ще се опита да получи повече, и се опитва да всмуче всеки и всичко, което може.


И тогава вкарвате към това ситуацията, за която споменах в Keahak. Президентът Путин – няма значение, не казвам добър или лош, не ме интересува дали си руснак или бразилец, няма значение – но той има минал живот като Свети Владимир, отиващ назад много години до около 880 или нещо такова. И той се преражда в този живот, става президент на Русия, но тъй като Свети Владимир винаги е чувствал, че Киев е центърът на властта за цяла Европа и потенциално за света, че той трябва да бъде новият Рим. И тази динамика на властта от Путин се появи в този живот, играе точно в цялото това нещо с властта на планетата, която става отчаяна и те играят тази игра заедно.


Това, което президентът Путин иска, е Киев. Това е негов вид свято място и оттам да се разширява. Не се сърдете на Путин. Просто той представлява властта, заедно с много, много други световни лидери. Можете да видите как цялата динамика на властта се подрежда в момента на планетата. И това, което е интересно за властта - властта не е много умна. Властта е мощна, но не е много умна. Тя се издига. Той се възхвалява, това е властта, но тя не осъзнава – няма интелекта, мъдростта да разбере – че само малко светлина ще я отмие, ще я разтвори. Това е – как го наричате – криптонитът за Супермен, това е светлината за властта. Калдре ми дава някои примери. Така че светлината би била като кофа с вода, хвърлена върху Злата вещица от Запада. Псссс! Властта не е достатъчно умна, за да го осъзнае и това е вълнуващо.


Хората се страхуват от властта. Те казват, “О! Толкова е властен.“ Не точно. Всъщност слабото и място е светлината. Слабото и място. И така, какво правим? Ние осветяваме с нашата светлина без цел. Когато го правите с цел - сега давате на властта каквото иска. Тя иска пристрастие. Иска цел. Тя иска дуалност. Тя иска хората да заемат страна, светли и тъмни. Властта обича това. На властта не и пука. Тя просто обича тази дуалност. Но не осъзнава, че само малко светлина и властта губи баланса си. Започва да се клати и тресе, след което се разпада.


Това е, което правим тук в момента на планетата в това време на властта, която е към своя край. Искам да кажа, че имате малко власт, незначителна власт, но хората като цяло напоследък виждат, че са уморени от властта. Властта идва от родителите, властта идва от организациите и фирмите. Но повече от всичко на хората им е омръзнало от властта на правителството. Властта потенциално може да приключи или поне по начина, по който я познавате. И затова това, което правите в момента тук, осветявайки с вашата светлина на планетата, има такова въздействие върху властта. Ние не го правим, за да се опитаме да се отървем от властта. Въобще не. Ние не се опитваме да изключим властта насила. Ние казваме, “Хей, власт, ето моята светлина. Как ти харесва това? Как ти харесва това?“


Толкова много неща могат да се случат точно сега в този конфликт, в центъра на който са Украйна и Русия. Войските биха могли да навлязат, руските войски биха могли да навлязат много бързо, да превземат Украйна много бързо и тя може да рухне почти моментално. Но странното е, че със седенето на пейката на Шамбра, това наистина не се е случило, нали? Това може да бъде дълга, дълго проточена война, кървава война с безброй загубени животи, нещо като следващото повторение на Афганистан за Русия - за дълго време и с много кървави битки, и може да продължи дълго. Но точно сега светът няма търпение за това.


Това може да се случи в ситуацията, в която те седнат да преговарят и да постигнат примирие, да седнат на масата и да говорят. Много малко вероятно. Много малко вероятно. Властта не обича преговорите. Властта обича поразителното. Властта иска всичко за себе си. Няма да се откаже от част от енергията си. И отново, не гледайте само повърхността, като президента Путин. Вижте динамиката на властта и енергията на планетата.


Или може да се случи нещо с достатъчно светлина, огряваща планетата, така че властта да започне да се разпада. Властта започва да се разпада. Може да се окаже, че със светлината, която свети без цел, светът всъщност се обединява – светът се обединява – и тези изминали години, тези изминали години бяха толкова разколни по цялата планета. Разногласия по почти всеки начин, защото всичко предстои да бъде разрешено точно сега. Но можете ли да си представите как светът се обединява точно сега, за да каже, “Стига. Няма да го толерираме вече,“ независимо дали прекъсва финансовите системи, дали просто прави неща, които абсолютно ще попречат на тази инвазия да продължи.


Но можете ли да си представите с малко светлина как светът може да се обедини точно сега? И аз съм виждал как се случва. Виждал съм, че имате големи корпорации по целия свят, които сега се отказват от печалби и приходи и казват, “Не, ние ще спрем изпращането на продукти до Русия.“ Ще видите страни да спират икономически споразумения. Ще ги видите да прекратяват стари връзки като начин да кажат, че тази власт не може да продължава повече.


И така, едно от нещата, които виждам като резултат от малкото светлина, грееща около планетата без цел, виждам, че страните и хората по света се обединяват, за да кажат, “Стига. Стига.“ И независимо дали е Русия, независимо дали е Китай, дали е Съединените Американски Щати или която и да е друга страна, която казва, “Край на игрите на властта. Сега трябва да им дойде краят.“ Без повече войни с оръжие, в които хората биват убивани. Това доста омръзна на хората, но не достатъчно. Те станаха самодоволни. Но с малко светлина върху реалните потенциали на планетата в момента, може би, може би ще има много интересен резултат във всичко това.


И отново, трябва да го направим без цел. Но просто казвам, че в момента има много различни сценарии и можете да си представите, когато светлината ги огрее, можете да си представите кои от тях могат да излязат на повърхността и да станат реалност.


Отвъд човешката идентичност – Мераб


И така, днес говорих дълго. Изтощавам самоличността на горкия Калдре (Адамус се смее) и е време за малко мераб. Така че нека пуснем малко музика и да си поемем дълбоко въздух, докато навлизаме в мераб. Мераб е тази промяна на съзнанието.


(музиката започва да свири)


Сега е момента, когато не трябва да мислим и аз не трябва да говоря толкова много, а просто ще позволим на съзнанието да се промени.

Нека си поемем дълбоко въздух в нашия мераб днес.

Мераб е да се откажеш от идентичността.

Освобождаване от идентичността, или нека го наречем посрещане на новата идентичност, която е Аз Съм. Направихте достатъчно, за да се откажете от нещата си. Нека сега приветстваме новата идентичност.


И идентичността не е просто изискан превъзходен човек. Не. Човекът един вид се отдръпва встрани и казва, “Аз съм много повече от просто човек.“

Самата човешка сила, силата, която човекът се опита да натрупа, да бъде в своята идентичност, внезапно се разтваря. Изчезва. Човекът осъзнава, че вече не се нуждае от силата си, няма нужда да бъде в този удобен ковчег на идентификация.

Човекът осъзнава, че има много повече за себе си.

Нека си поемем дълбоко дъх и просто го позволим.


(пауза)


Много е типично за някой, който е на духовния път, да прави всичко свързано с човешкото си аз.

Те се опитват да просветят човека, което просто не се случва.

Става въпрос за това, че човекът стига до мястото, където може да позволи, че има много повече за него, отколкото просто човек.

Човекът е просто аспект на всичко, което сте.

(пауза)


Докато човекът осветява със своята светлина, той осветява всички тези други аспекти на това кой е той.

Нека си поемем дълбоко дъх и позволим тази промяна на идентичността в себе си, това отваряне към всичко, което наистина сте. Отново, не се опитваме да възвеличим човека, а да се отворим към всички вас – вашата енергия, вашата душа, вашата мъдрост, вашите потенциали, вашето многоизмерно Аз.

Дори не го споменах преди. Има многоизмерни части от вас, които преживяват и в други сфери.

Време е да се отворим за всички тези неща, вече не само като тясна човешка идентичност, онази човешка идентичност, стремяща се към малко повече интелигентност, малко повече младост, малко повече пари. Не. Да оставим това.

Ние не се опитваме да напомпаме човека. Оставяме човека да се отвори към всички останали части от себе си.

И както винаги, това е естествено. Това е нещо естествено. Но това се случва много по - грациозно, когато просто си поемете дълбоко въздух и си позволите.

(пауза)


Идентичността се променя, точно както трябва. Вече не е плътно компресирана, задържана дори само от човешкото аз.

Човешкото сега се съединява с божественото, с Майстора.

Човекът се присъединява сега към многоизмерната си същност.

Човекът осъзнава, че това е аспект на нещо много, много по - обширно. Това е аспект на нещо, което е наистина суверенно и свободно.

Не става дума непременно за това, че човекът има свобода, но става въпрос за това, че човекът признава свободата и суверенитета, които съществуват в Аз Съм, в целия си аз или в своята цялост.

(пауза)


Тъй като тази идентичност се променя, човекът ще се бунтува малко, ще се чувства странно и неловко на моменти. Но тогава човекът заема своята законна позиция в целостта на Аз Съм.

Човекът осъзнава, че вече не се нуждае от власт и всъщност никога не се е нуждал. Не е необходимо да се опитва да защити своята идентичност, защото е част от нещо много, много по - обширно.

Човекът не се опитва да бъде божествен. Човекът признава божествеността на душата.

Човекът не се опитва да бъде мъдрост, но човекът просто признава мъдростта, която е присъща на самия себе си.

Човекът не се опитва да бъде мистичен, но осъзнава много мистичните части от себе си, своята душа, своето Аз Съм.

Човекът не трябва да прави тези неща.

Човекът може да си поеме дълбоко дъх и наистина да позволи идентичността, която толкова старателно, толкова педантично и понякога толкова грубо е събирал за себе си, и да остави тази идентичност да си отиде.

(пауза)


Когато бях млад мъж, може би на 12, 13 години, когато бях в Трансилвания и се обучавах там с малка група други деца, на тази възраст от около 12, едно от най -трудните, но красиви преживявания, неща, които трябваше да науча, беше да се откажа от моята идентичност, от всичко, което бях изградил през, ами, 12 години живот, но всъщност през много животи.

Беше трудно, защото се чувстваш сякаш предаваш себе си или се губиш. Самите неща, върху които сте работили, толкова внимателно сте изработвали за себе си, че сте помолени да ги пуснете. Не да ги отричате, а просто да ги пуснете.

Но след като го направих, разбрах, че човешката идентичност, както човекът би се опитал да я оформи, не е истина. Това не е истина и не е суверенитет. Човешката самоличност е в най - добрия случай игра на съзнанието, а в най - лошия - мерзост. Отвращение към истината и към целостта на битието на себе си.

След като се освободих от своята идентичност, тогава бях свободен да позная себе си, всички части от себе си.

Тогава бях свободен да имам игра на съзнанието, без да създавам – както бихте казали – много твърдо определена идентичност. Бях в състояние наистина да превключа и да променя поведението си, идентичността си по всяко време. Бях наистина освободен от робството на една идентичност.


Нека си поемем дълбоко дъх, докато сега навлизаме в тази следваща красива фаза, трансформацията и разширяването на идентичността и идването на осъзнаването на всичко, което наистина сте, и по този начин да продължите да осветявате планетата със своята светлина без цел.

Продължавайте да осветявате със светлината си, независимо дали го правите веднъж на ден, дали го правите само от време на време, каквото ви харесва. Но светете със светлината си. Бъдете осъзнати и наясно с това без цел, защото светът се нуждае от нея точно сега и те го искат.

Осветете със своята светлина и след това погледнете по - късно, за да видите как това се е отразило на планетата, как се отразява на този конфликт на властта, който се случва в момента.

Вижте как само малко светлина може да трансформира властта.

С това, мои скъпи приятели, специални благодарности на всички от Шамбра от другата страна, които се събраха заедно за този ден. А, те казват, че им липсват Шоудите. Липсва им това време заедно. Но те все още се настройват. Те се настройват в другите сфери. И повече от всичко, им липсвате вие.

Нека си поемем дълбоко дъх заедно, докато завършваме този Шоуд.

Аз Съм всичко, Което Съм. Аз Съм Адамус.

И не забравяйте, без значение какво се случва, без значение какво става, всичко е наред в цялото творение. Благодаря ви.