CRIMSON CIRCLEN MATERIAALEJA

Penkkeilyn taito -sarja

SHOUD 6 – ADAMUS ST. GERMAIN, Geoffrey Hoppen kanavoimana

 

Esitetty Crimson Circlelle

5.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
www.crimsoncircle.com

Minä olen mitä olen, ylpeästi täysivaltaisen alueen Adamus.

Otan tässä hetken, ja hengitän kunnolla sisään, tunnen teidän energioitanne, ennen kaikkea. Tunnen kaikkia teitä, jotka katselette nyt tai joskus tulevaisuudessa (Adamus vetää syvään henkeä). Aah! Hengitän tässä hetken sisään tämän saaren kauneutta ja tietysti kahviani – mm! – joka on aina valmiina.

Mutta, rakas Linda, huomaan, ettei minulle ole mitään kakkuja tänään. Olenko jollain dieetillä?

LINDA: Halusitko jotain tietyn tyyppistä?

ADAMUS: Sillä ei ole merkitystä, mutta olen vain niin tottunut saamaan …

LINDA: Nimittäin ajattelen, onko tutkassasi suklaamuffinssi?

ADAMUS: Suklaa … Sillä ei ole merkitystä, mutta jotain vain tämän hyvän kahvin kanssa.

LINDA: Minäpä haen.

ADAMUS: Kiitos, rakas Linda. Mm (hän siemaisee kahvia, kun Linda lähtee hakemaan hänelle herkkuja). No, he unohtavat joskus. He unohtavat, että ylösnoussut mestari on tulossa käymään, ja he unohtavat pienet asiat, kuten hänen kakkunsa. Mutta se on ok, koska taivas tai helvetti, sillä ei ole väliä minne menen, kaikki on hyvin. Heh! (Viitaten lauluun All is well (= kaikki on hyvin), joka soitettiin juuri ennen Adamuksen viestiä)

Meillä on paljon käsiteltävää tänään, mutta hengitetäänpä sisään sen energioita, mitä meillä on tehtävänä tänään. Muistakaa, että asioita tapahtuu monilla, monilla eri tasoilla. Monilla eri tasoilla. Olette kaksitasoinen – sanottaisiin kai.

En tuo usein vieraita. En esittele usein niitä, jotka ovat tavallaan seurassani piippuhyllyllä muissa ulottuvuuksissa, mutta tämä päivä on erilainen. Tänään meillä on kaikki ne, jotka ovat koskaan kutsuneet itseään shamumbraksi ja jotka ovat menneet yli, ns. virran/joen toiselle puolelle. Meillä on heidät kaikki seurassamme, istumassa täällä parvella. Heitä kiehtoo, mitä maailmassa tapahtuu, ja joitakin heistä vähän kaduttaa, etteivät he ole täällä. Sart, erityisesti, tavallaan johtaa tuota porukkaa sanoen: "Äääh! Yhtäkkiä vain herään ja olen kuollut", mikä on mielenkiintoista sanojen käyttöä. Mutta he kaikki ovat täällä. Olen kutsunut heidät kaikki tänään nauttimaan energioistanne, tukemaan teitä siinä, mitä teette jäädessänne planeetalle.

Ja voin myös nähdä, että heillä on pieniä kylttejä, pieniä julisteita, joita he ovat tehneet. "Jää" on suosittu kyltti. "Tämä puoli on kiva, mutta maan päällä on enemmän tekemistä tällä hetkellä." "Kuolema on kammottava." Muutamia tuollaisia kylttejä on yleisössä. Siis he kannustavat teitä jäämään tänne tänä monumentaalisena aikana planeetalla. Ja he haluaisivat myös, Sartin mukaan, antaa teille suuret, suuret suosionosoitukset nyt. Siis tuntekaa sitä. Ottakaa se sisään, nuo taputukset, kun minä otan sen aikana pienen palan kakkua, jota rakas Linda toi. Mm, mm.

Ihmisruokaa. Kiitos paljon, Linda. Mm. Ihmisruokaa. Hyvää. Meillä on mahtavaa ruokaa Ylösnousseiden mestareiden klubilla, mutta se kaikki on vegaania, joten (Adamus naureskelee). Ei oikeasti, mutta …

LINDA: Olin sanomassa, ettei silloin voi olla maitoa.

ADAMUS: No, laskin vain leikkiä siitä.

LINDA: Se oli vitsi, okei.

ADAMUS: Joo. Meillä on kuitenkin paljon enkeliruokakakkua.

LINDA: Ai, nam!

ADAMUS: No, se sopii mielialaan siellä.

LINDA: Joo, ymmärrän.

ADAMUS: Kyllä. Mutta tuntekaa toki kaikkien noiden shaumbrojen taputukset, jotka ovat lähteneet. Ja tuntekaa myös, miltä heistä tuntuu, miten he haluavat jatkaa täällä olemista välillisesti teidän kauttanne ja tuntea, mitä te tunnette käydessänne läpi, mitä käytte läpi.

Ja on yksi kyltti, joka erityisesti veti huomioni tässä yleisössä, ja heitä on noin 310 täällä. He olivat shaumbroja ollessaan maan päällä. Mutta yksi kyltti todella kiinnitti huomioni. Siinä sanotaan: "Sukella syvälle." Sukella syvälle.

 

Sukella syvälle

Tuo kyltti tarkoittaa, että teidän on aika todella sukeltaa syvälle Oivaltamiseenne, jäämiseenne tälle planeetalle, sen läpikäymiseen, mitä käytte läpi. Kyllä, on rankkaa toisinaan. Mutta sukeltakaa syvälle siihen. Joskus on taipumusta haluta vain päästä pois siitä, tai sanoa, että eristäydytte maailmasta, tai joskus ette ole oikein varma, haluatteko jäädä vai lähteä. Tuota ilmiötä meillä oli erityisesti viisi, kymmenen vuotta sitten: "Haluanko oikeasti jäädä tälle planeetalle nyt?" Ja silloin kun ette ole oikein varma, te ette ole oikein täällä ettekä ole tuolla. Olette tavallaan välitilassa. Olette tavallaan sulkenut asiat pois, ja se on "ei kenenkään maa". Ja tämän yhden shaumbran kyltissä sanotaan: "Sukella syvälle." Sukeltakaa syvälle siihen kokemukseen, mitä planeetalla tapahtuu juuri nyt, omaan Oivaltamiseenne tai kohta tulevaan Oivaltamiseenne.

Sukeltakaa syvälle penkkeilyyn. Sillä on syvällinen vaikutus planeetalla. Sukeltakaa syvälle elämäänne. Ei muiden elämään kovin paljon, mutta omaan elämäänne. Se on uskomaton asia. Ja kuten olen sanonut pitkän, pitkän aikaa, koette vain kerran tämän Oivaltamiseen tulemisen. Ja se on siinä. Koette sen vain kerran, joten tehkää se kaikella antaumuksella. Tehkää se syvyyden ja selkeyden kera. Sukeltakaa syvälle itseenne, kaikkeen mitä käytte läpi tällä hetkellä. Tämä ei ole aikaa, jolloin teidän kannattaa istua aidalla. Enää ei voi istua aidalla, ja heitän mielelläni teidät pois tuolta aidalta siinä tapauksessa, että istutte.

Sukeltakaa syvälle jokaiseen kokemukseen, joka teillä on tällä hetkellä. Ja Cauldre varmistaa toiseen kertaan minulta tämän, mutta kyllä, sukeltakaa syvälle otsikoihin, jotka vaikuttavat planeettaan. Se ei merkitse, että tulee uutisnarkkariksi. Se merkitsee, ettei yritä vältellä sitä, ettei yritä työntää sitä pois. Se on rumaa toisinaan, mutta sukeltakaa syvälle siihen, koska hyvin paljon enemmän tapahtuu, kuin mitä on pinnalla.

Planeetalla on nyt monia elementtejä, jotka muuttavat planeetan luonnetta, ja on hyvin intensiivistä toisinaan, hyvin intensiivistä, koska kuten olen sanonut usein, teistä on tulossa herkempi. Tunnette enemmän ja enemmän näitä asioita, joita planeetalla tapahtuu. Mutta sen sijaan, että juoksette pakoon sitä tai laitatte itsellenne suojahaarniskan, sukeltakaa syvälle siihen.

Sukeltakaa syvälle joka osaanne. Sukeltakaa syvälle … Kyllä, Cauldre vähän riitelee kanssani tässä (Linda kikattaa). Hän sanoo: "Tarkoitatko, että sukella syvälle kipuun?" Ehdottomasti, ja tiedän, että se on yksi suurimmista haasteista shaumbroilla tällä hetkellä – kivut ja säryt. Sen sijaan että juoksette karkuun niitä, ylilääkitsette niitä ja kiroatte koko päivän, koska on niin tuskallista, sukellatte syvälle siihen. Ja kun sukellatte, se on tavallaan kuin helmivene tai spiraali – se on spiraalimainen – ja kun pääsette sen tiukempaan ja tiukempaan osaan, pääsette sen ytimeen ja menette sen läpi. Menette suoraan sen läpi. Olen piirtänyt tästä kuvan tai laittanut Lindan piirtämään sen taululle. Menette siihen.

Kun yritätte pysyä sen toisella puolella ja yritätte juosta sitä karkuun tai piiloutua siltä tai teeskennellä, ettei sitä ole, teiltä menee tilaisuus tuohon kokemukseen. Mutta teiltä menee tilaisuus myös ns. energioiden ratkaisuun tai transformaatioon, joka tapahtuu. Jäätte sen tälle puolelle, ja kehonne kipu jatkuu, ja mielenne "rehottaa", ja saatte ahdistusta ja kaikkia muita asioita. Mutta sukeltakaa syvälle siihen.

Menkää suoraan sen ytimeen. Kyllä, myös kipuun, myös siihen jos teillä on jonkinlaista fyysistä vaivaa tai olette mentaalisesti epätasapainossa. Sukeltakaa syvälle siihen, koska havaitsette, ettei se ole oikeasti sitä, kuin katsoitte sen olevan tuosta perspektiivistä, tuosta identiteettiperspektiivistä. Kun sukellatte syvälle siihen, oivallatte, että siinä on valtavasti viisautta. Kun sukellatte syvälle siihen, oivallatte, ettei oikeasti ollut kipua. Tarkoitan, että tiedän teidän tuntevan sitä nyt, mutta kun sukellatte syvälle siihen, se kertoo teille ja oivallatte, että ne olivat vain signaaleja teille muuttaa muutamaa asiaa elämässänne. Tuo kipu kehossanne, kipu myös mielessänne, ovat oikeasti vain hälytyksiä tai signaaleja. Sitä ne vain ovat, myös sairaus. Sukellatte syvälle noihin asioihin, ja sitten saatte koko tuon kokemuksen. Saatte kaiken viisauden, ja saatte ratkaisun.

Siis kuvitelkaa tässä, että olette elämässänne, ja tiedän, että hyvin monet shaumbrat yrittävät välttää asioita. Yritätte juosta asioita karkuun. Yritätte teeskennellä, ettei niitä ole. Yritätte torjua niitä kristalleilla – joo, jotkut teistä tekevät edelleen sitä, uskokaa tai älkää – yritätte torjua valkoisella valolla ja kaikella muulla sellaisella. Ei, vaan sukeltakaa syvälle siihen. Se on kaikki teidän energiaanne, ja vaikuttaa siltä, että se tekeytyy joksikin muuksi, että se tekeytyy joksikin, mikä ei ehkä ole mukavaa tai miellyttävää. Mutta kun menette syvälle siihen, oivallatte, mitä se oikeasti on.

Siis rakastan tuon yhden lähteneen shaumbran kylttiä: "Sukella syvään siihen." Sitä varten olette täällä. Ja taas kerran, ette koskaan enää käy tätä läpi. Planeetta ei koskaan enää käy läpi, mitä se käy tällä hetkellä, ei koskaan. Nämä ovat kaikki kertajuttuja. Teidän ei kannata jäädä paitsi siitä. Ja siitä syystä kutsuin kaikki nämä shaumbrat tänne tänään, osallistumaan tähän ja kannustamaan teitä siinä, mitä teette, ja kertomaan teille: "Sukella syvälle." Kertomaan teille: "Anna palaa nyt."

Luulen, että olette havainneet, ettei ole oikeasti muuta tapaa. Jos yritätte juosta karkuun sitä, välttää näitä asioita, tai teeskennellä, etteivät ne ole teidän, se vain jatkuu. Siitä tulee tahmea, ja se on samaa sitten päivästä toiseen, kun yritätte teeskennellä, ettei sitä ole. Kun sukellatte syvälle, joo, on vähän kaoottista eikä ole kovin mukavaa alkuun. Mutta kun sukellatte syvälle siihen, saatte tuon kokemuksen täyteyden ja rikkauden, sekä kaikki vastaukset – kaikki vastaukset – ja sitten oivallatte, että energia on aina palvellut teitä, aina.

Vedetään kunnolla syvään henkeä sen myötä – syvälle sukeltamisen – ja tiedän, että jotkut teistä kiroilevat minulle, tai muutama teistä näyttää minulle tuota sormimerkkiä, mutta … (Adamus naureskelee)

Vedetään syvään henkeä ja sukelletaan syvälle elämään. Elämään – voi, elämä on mielenkiintoista. Siinä on hyvät päivänsä ja huonot päivänsä, mutta sitten nousette sen yli. Nousette hyvien päivien ja huonojen päivien yli, ja yhtäkkiä se on vain elämää rikkaimmassa ja täysimmässä muodossaan. Ei ole mitään hyvää tai huonoa. Ei ole valoa tai pimeyttä. Ei ole kivaa "sinua" ja "huonoa" sinua tai mitään sellaista. Kaikki se häviää. Se lähtee pois. Sitten oivallatte, että olette todellakin mestari, jääden tälle planeetalle nyt, tehden, mitä tulitte tänne tekemään, ja ollen intohimossanne. Ja vaikka saatatte ajatella: "No, puistonpenkillä istuminen valoani säteilemässä ei ole kovin intohimoista", se on ehdottomasti. Sitten kun alatte nähdä vaikutuksen, joka sillä on, vaikutuksen joka sillä on kaikkeen.

 

Sinun valosi

Kenties merkittävin asia valonne säteilemisessä on – enkä koskaan ennen ole puhunut siitä näkyvästi – että säteilette sitä itsellenne. Säteilette sitä teihin. En halunnut aloittaa sillä. En halunnut johtaa sillä, kun puhuimme penkkeilystä ja valon säteilemisestä ja valon huokumisesta ja kaikesta muusta, koska en halunnut sen olevan motiivi. Ja lisäksi hyvin monien shaumbrojen rakenteessa on jotain hyvin mielenkiintoista. Se on helpompaa, jos ajattelette tekevänne sitä jonkun tai jonkin muun hyväksi kuin itsenne. Niinpä aloitimme sanomalla: säteilkää valoanne tälle planeetalle, huokukaa sitä ilman agendaa, ilman agendaa. Mutta huomaatte luultavasti, että säteilette sitä itseenne ensin. Säteilkää sitä ensin itseenne, ja jälleen kerran, tuo dynamiikka muuttaa kaiken.

Nimittäin, kun jollakulla on kuoleman lähikokemus … Tiedätkö, mikä kuoleman lähikokemus on? Onko sinulla ollut sellaista?

LINDA: Joo.

ADAMUS: Joo? Millainen se oli? Kenet näit?

LINDA: Olin täysin tiedoton.

ADAMUS: Täysin tiedoton, okei. Joillakin ihmisillä on kuoleman lähikokemus, kun he ovat traumaattisessa onnettomuudessa tai jossain vastaavassa, ja usein he näkevät ensimmäisenä suuren valon – suuren, suuren valon. Ja he näkevät … No, jos heidän taustansa on kristinusko, kyse ei tarvitse olla kristinuskon harjoittamisesta, vaan tausta on kristinusko, kenet he näkevät?

LINDA: Jeesuksen.

ADAMUS: Jeesuksen, Jeesuksen, koska Jeesus on ikoni, symboli. He eivät todellisuudessa näe Jeesusta. Se on pelkästään, mitä he tavallaan odottavat näkevänsä. Se on kuin unessa, joten usein mieli keksii tulkintoja tai symboleja, koska sitä se tekee. Se yrittää laittaa mukaan tuon assosiointitekijän. Siis ihmiset näkevät Jeesuksen, vaikkeivät he käy kirkossa. Mutta se on heidän taustansa, ja mieli putkauttaa Jeesuksen siihen.

Siis mitä buddhalainen näkee, kun hänellä on kuoleman lähikokemus?

(Pieni tauko)

Buddhan! Buddhan. Hän näkee Buddhan, aivan kuten joku jolla on kristillinen tai länsimainen tausta, näkee Jeesuksen. Mitä muslimin näkee?

(Pieni tauko, ja he naureskelevat)

Kaikki odottavat. Kaikki ystäväni jotka toin tänään, odottavat innokkaasti: "Mitä Linda sanoo?"

LINDA: Muhammedin!

ADAMUS: Ei, koska ei kuulu olla kuvaa Muhammedista.

LINDA: Niinpä tietysti, munasin sen! (He naureskelevat)

ADAMUS: Mutta jotkut heistä näkevät. Jotkut heistä näkevät Muhammedin. Toiset ovat kuin: "En saa nähdä! Minulla ei kuulu olla kuvaa." Suu tukkoon! (Linda jatkaa nauramista) Muutama teistä valittaa siitä. Täytyy voida laskea leikkiä elämässä. Luulen, että Kuthumi sanoi sen kokoontumisessamme hiljattain. Kaksi asiaa muistettavaksi aina, jos unohdatte kaiken muun. Pitäkää asiat yksinkertaisena, ja teillä täytyy olla huumoria. Teidän täytyy kyetä nauramaan. Ja Maa on kaikkein paras paikka nauraa.

LINDA: Uskon sen.

ADAMUS: Kyllä, se todella on, koska nauraminen, huumori perustuu ristiriitaan, ja kysymykseksi tulee, voitteko nauraa ristiriitatilanteelle vai repiikö se teidät kappaleiksi. Siis voisitte yhtä hyvin keksiä vitsejä, on kyse sitten muista ihmisistä tai muista asioista. Jotkut parhaimmista vitseistä liittyvät siihen, mistä ihmiset tulevat, etnisiin ryhmiin.

LINDA: Totta.

ADAMUS: Eikä niiden pitäisi koskaan olla ilkeitä, mutta teidän pitäisi voida nauraa itsellenne. Tarkoitan, että se on mahtavin asia. Minä voin nauraa teille kaikille (Adamus naureskelee), joten sinun pitäisi voida nauraa itsellesi.

LINDA: Hyvänä päivänä.

ADAMUS: Hyvänä päivänä. Hyvä. Siis mitä ateisti näkee, kun hänellä on kuoleman lähikokemus?

LINDA: Ei mitään!

ADAMUS: Ei mitään, aivan. Ehdottomasti ei mitään. Hän ei oikeasti näe. Hän saattaa nähdä suuren valkoisen valon, mutta Jeesus ei kävele ulos siitä, koska ateisti ei usko häneen, eikä Jumalaa tietenkään ole siinä.

Siis mainitsen kuoleman lähikokemukset nyt, koska silloin kun teillä on kuoleman lähikokemus ja menette tuohon valoon, kaikki näyttää olevan ykseydessä. Kaikki näyttää olevan yhdessä. Menette tuohon valoon – ja se olette te. Vaikka näkisitte Jeesuksen tai Buddhan tai Muhammedin kasvot, joita ei pitäisi nähdä, näette itsenne. Mielenne tulkitsee sen, kuin se tulkitsisi unen, mutta näette oman valonne.

Se on sama asia, silloin kun säteilemme maailmaan, ja luojan tähden, maailmalla olisi tosiaankin käyttöä sille nyt. Mutta säteilette valoanne, ja se tulee ensimmäisenä teihin. Säteilette sitä itseenne. Sanotte, että olette lopultakin valmis pääsemään kaksinaisuuden yli, ja teillä on lopultakin se viisaus, jota teillä ei ollut ennen. Teillä on lopultakin tietämistä, ja periaatteessa heijastatte sen itseenne. Säteilette sitä itseenne. Sanotte, että olette tulleet pitkän matkan. Ette ole enää etsijä. Ette vaella enää loputtomasti etsien vastauksia, koska ne ovat kaikki aivan tässä (osoittaen rintaa). Säteilette valoanne itseenne. Ja samalla se muuttaa energiadynamiikan kaikessa. Säteilette valoanne itseenne, ja sitten saatte tuon valon takaisin itseltänne.

Ja sitten lakkaatte murehtimasta pikku asioista. Lakkaatte murehtimasta – sanotaan – yltäkylläisyydestä. Voi, se oli hyvin suuri juttu shaumbroilla, ja se on edelleen juttu, muttei läheskään yhtä suuri. Yltäkylläisyys – se kaikki on aivan siinä, ja alatte oivaltaa, että se on teidän valossanne. Ettekä penkkeile sitä – ette säteile valoa yrittäen saada yltäkylläisyyttä, koska se on agenda. Se on agenda. Mutta se on sen luonnollinen sivutuote. Jos istutte penkillä yrittäen saada yltäkylläisyyttä, se ei toimi. Itse asiassa, se työntää sitä vielä kauemmas, koska yritätte, sallimisen ja hyväksymisen sijasta.

Kun säteilette avoimesti valoanne, se on viisauttanne. Se on myötätuntoanne. Se on olemistanne. Se on identiteettiänne. Kun säteilette sitä avoimesti, myös kehonne joka solu tuntee sen. Ette voi istua tekemässä puistonpenkkeilyänne sanoen: "Voi, toivon, että tämä kipu menee pois, ja säteilen valoa sen joka puolelle." No, säteilette valoa tuohon kipuun, ja tulee vielä tuskallisemmaksi. Se on hyvin kirjaimellista.

Mutta kun säteilette valoa, teidän valoanne, se lankeaa ensin teihin, ja sen luonnollinen sivutuote on, että se tuo sisään valokehonne. Se vie energian pois kipu- ja sairausmallista, joka teillä on saattanut olla, ja tuo nyt sisään valokehon, joka sitten kommunikoi fyysisen kehonne kanssa, ja kipu lähtee pois. Mutta taas kerran, teillä ei pitäisi olla penkkeilyn agendana lopettaa kipuanne.

Tai, olen nähnyt … Aion dokumentoida joitain näistä asioista, tehdä videon emämokista, shaumbrojen emämokista. Olen nähnyt ihmisten hiljattain – ja tiedät, kuka olet (kameralle); en osoita sinua tässä, mutta tiedät, kuka olet – että penkkeilette saadaksenne kumppanin. Penkkeilette, jotta saatte uuden suhteen elämäänne (Linda kikattaa). Kyllä, olen vakavissani, Linda. Olen todella vakavissani. Ja ei, se et ole sinä (he naureskelevat ja Belle haukkuu). Mutta on edelleen väärinymmärrystä penkkeilystä, yritätte tehdä jotain ennakoivasti. Penkkeilyssä ei ole kyse siitä. Ja olen nähnyt ihmisten penkkeilevän toivoen, että he saavat tietyn työpaikan, jota he hakevat. Sitä ei tehdä niin (Belle haukkuu taas). Säteilette pelkästään valoanne.

Kiitos, Belle. Bellen täytyi puuttua tähän kaikkeen. Se on muuten samaa mieltä.

LINDA: Ehdottomasti.

ADAMUS: Joo. Siis säteilette pelkästään valoanne, ja se on siinä. Ja ensimmäisenä se menee itsellenne, teidän osiinne joita ette edes tunne vielä. Säteilette sitä sanoen: "Kaikki on hyvin." Miten se säe menikään? "Kuljetaan taivaan tai helvetin läpi, kaikki on hyvin." (Viitaten em. lauluun) Sitä sanotte. Ja sitten taianomaisesti – mutta ei oikeasti – energiat, teidän energianne, muuttuvat palvelemaan teitä. Se on todella hyvin yksinkertaista.

Kun penkkeilette, se kaikki tapahtuu ilman agendaa. Se kaikki tapahtuu yrittämättä pakottaa jotain lopputulosta. Siinä ei ole kyse pimeyden tai pahuuden tuhoamisesta tai itsenne parantamisesta. Se ei ole mitään yllä mainittua. Tässä todellinen viisaus tulee sisään, ja teillä on tuota viisautta nyt. Todellinen viisaus tulee sisään, kun säteilette vain valoanne. Se on näin yksinkertaista.

Ette yritä saada kumppania. Ette yritä päästä yli jostain sairaudesta tai vaivasta. Ja kyllä, se on vaikeaa ensin, koska istutte siinä ja yhtäkkiä sanotte: "Minun täytyy säteillä valoa tähän ongelmaan elämässäni", tai yritätte muuttaa jonkin globaalin tilanteen lopputulosta. Ette tee sitä. Se on hyvin yksinkertaista, mutta taas kerran ihmisidentiteetti hyppää mukaan ja haluaa pelata sen kanssa, sotkea sitä. Se ei ole voima/valtatyökalu. Valonne säteileminen ei ole voimatyökalu.

Tuntekaa sitä hetki. Se on vain valonne, ydinolemuksenne, tietoisuutenne, viisautenne säteilemistä. Se on siinä. Ei mitään agendaa. Ja kun teette sitä, se menee ensin teihin, ja sitten se menee ulos maailmaan.

Tulokset ovat syvällisiä, mutta ette tee sitä noiden tulosten vuoksi. Ja se on tilanteen paradoksi, koska hyvin monet yrittävät tehdä sitä tulosten vuoksi. Myös penkkeilyä, valon säteilemistä maailmaan yrittäen saada tuloksia globaalissa tilanteessa – ja puhumme siitä hetken kuluttua. Ja olen nähnyt liian monien shaumbrojen edelleen istuvan penkkeilemään agendan kera. Agenda voisi olla niin yksinkertainen kuin: "Toivon, että sota loppuu välittömästi", tai " Toivon, että tämä puoli voittaa". Olen itse asiassa nähnyt muutaman ihmisen penkkeilevän jalkapallopelin tuloksen puolesta (Linda naureskelee). Kyllä, oikeasti. Se on otettu pois kontekstista.

LINDA: Ihan oikeasti?!

ADAMUS: Ihan oikeasti. Aion laatia kokonaisen luettelon hassuista asioista – laita se listalle niistä 10.000 asiasta, joita meidän täytyy tehdä jatkossa – videon emämokista. Hassuja asioita …

LINDA: Penkkeiljän emämokia.

ADAMUS: Anteeksi kuinka?

LINDA: Penkkeilijän emämokia?

ADAMUS: Penkkeilijän …

LINDA: Emämokia.

ADAMUS: No, kyse ei ole vain penkkeilystä. Kyse on shaumbroista yleensä. Keksimme jonkin … Otan Kuthumin mukaani siihen.

LINDA: Okei, okei.

ADAMUS: Joo, emämokia. Hassuja asioita, joita shaumbra tekee luullessaan, ettei kukaan katsele.

LINDA: (nauraen) Voi ei! (Adamus naureskelee)

ADAMUS: Kyllä. Säteillään valoa jalkapallopeliin – ei, ei, niin ei tehdä.

No niin, toisaalta on täysin ok ihmisenä sanoa, että pidätte peukkua tietylle joukkueelle ja menette kaksinaisuuteen hetkellisesti, huudatte ja kiljutte ja heitätte television huoneen poikki tai sellaisia asioita.

LINDA: Siis sanotko, ettei Cauldre koskaan säteile valoaan Packerseille?

ADAMUS: En puhu Cauldren puolesta nyt. Hän puhuu minun puolestani (he naureskelevat). Kiitos kysymästä. Haluatko oikeasti mennä siihen? (Linda naureskelee) Haluatko oikeasti minun paljastavan hänet kymmenientuhansien shaumbrojen edessä ympäri maailmaa?

LINDA: Ei, rakastan häntä liikaa tehdäkseni sen. Sori! (Jatkaen naureskelemista)

ADAMUS: Koska silloin hän paljastaa joitain sinun …

LINDA: Voi, ei!! Ei, ei, ei!

ADAMUS: (naureskellen) Ei, ei, ei. Emme tee sitä.

LINDA: Lopetetaan! Lopetetaan!

ADAMUS: Siis missä olinkaan? Valonne säteileminen. Kyllä, kun luodaan tätä shaumbrojen emämokien videota, olen nähnyt shaumbrojen säteilevän valoaan golf-kentälle (Linda naureskelee), jotta he päästessään sinne pelaavat paremman pelin. Siitä ei ole kyse. Se on tavallaan hauskaa, vai mitä?

LINDA: Joo. Se on hyvin viihdyttävää.

ADAMUS: No, voisimme joko nauraa sille, tai voisimme itkeä sitä.

LINDA: Nauretaan.

ADAMUS: Nauretaan sille.

LINDA: Okei.

ADAMUS: Siis, siis … (He naureskelevat) Tässä kohtaa Jean kuristaa minut. Siis pyydämme teitä lähettämään epämokanne (he nauravat) osoitteeseen [email protected]. Odottakaa pari päivää, koska tuota sähköpostiosoitetta ei ole luotu vielä. Mutta [email protected]. Tätä myydään enemmän kuin mitään muuta kirjaa, joita olen tehnyt tähän mennessä …

LINDA: Okei, luultavasti.

ADAMUS: … mukaan luettuna suosikkini, Act of Consciousness. Siis asioita, joita olette tehneet matkan varrella, ja joista tiesitte, etteivät ne menneet ihan nappiin.

Okei, tiedättekö, mitä tapahtuu tällä hetkellä? Kaikki ympäri planeettaa, kaikki shaumbrat ajattelevat: "Voi kyllä, tätä minä tein." Kaikki ovat syvällä ajatuksissaan tällä hetkellä (Linda kikattaa), ja toisella puolella olevat nauravat – tämän päivän piippuhyllyläiseni nauravat ja nauravat – koska he tietävät, mitä he tekivät.

Palaanpa sitten takaisin asian ytimeen. Valonne säteileminen menee ensin teihin, mutta te ette tee sitä sen vuoksi. Teemme sitä tällä hetkellä säteilläksemme valoa koko luomakuntaan. Ja siihen sisällytte myös te. Koko luomakuntaan, ja kuten tiedätte, on mahtava aika sille. Siitä syystä tulitte tälle planeetalle. Siitä syystä istumme täällä ja puhumme näin. Olemme päässeet tuon työlään tien yli Oivaltamiseen – haukotus – ja nyt teemme aktiivisesti, mitä tulimme tänne tekemään.

 

Olet tässä/täällä

Siis vedetäänpä kunnolla syvään henkeä tässä kohtaa. Olette saapuneet perille. Olemme tässä. Ja jos luulet, ettet ole saapunut perille, että olet jäänyt junasta, lopeta se! Suu tukkoon. Ole vain tässä! Pääse sen yli. Lakkaa vaikertamasta. Lakkaa murehtimasta: "Teinkö sen oikein? Olenko …?" Olet tässä, okei. Otetaan hetki vain siihen, että olette tässä.

LINDA: Huh!

ADAMUS: Vetäkää kunnolla syvään henkeä!  Ei ole enää mitään työstettävää. Jos en erehdy, luulen viime sessiossamme sanoneeni: "Ei enää prosessointia, neuvontaa, parantamista, mitään menetelmiä." Olette tässä. Olette tässä. He ovat siellä. He lähtivät varhain, ja on vähän katumusta, mutta te olette tässä.

Vedetään syvään henkeä tässä kohtaa.

Sillä ei ole merkitystä, jos hyppäsit muutaman askeleen yli matkan varrella, koska et oikeasti hypännyt. Sillä ei ole merkitystä, jos edelleen luulet, että sinun pitäisi oppia vielä vähän lisää, koska ei pitäisi. Ei pitäisi.

Olet tässä/täällä tänä mahtavana aikana planeetalla.

Olet tässä ihmisenä ja mestarina. Ja sitten voisimme vain siirtyä eteenpäin siinä. Olet tässä.

Vedä syvään henkeä. Tunne sitä, ja jos se on sopivaa, sano se itsellesi: "Olen tässä."

(Tauko)

Ja olet tässä tuhansien muiden shaumbrojen kanssa, nauttiaksesi loppuelämästäsi ja säteilläksesi tietoisuuttasi.

Nyt kun teette tämän, meidän täytyy tuoda kaikki tavallaan ajan tasalle. On joitain harhailijoita koko tässä Oivaltamiseen tulemisessa. He eivät ajatelleet, että he olivat valmiita, tai heistä tuli todella mentaalisia siinä ja ajattelivat sitä aivan liikaa. Joitain todellisia harhailijoita, ja haluan vain tuoda kaikki samanlaiselle tietoisuustasolle nyt. Teidän täytyy vain sanoa: "Olen tässä." Se on siinä, ja sitten olette. Älkääkä sitten ajatelko sitä. Älkää ajatelko: "No, voinko oikeasti sanoa sen?" tai "Olisiko minun pitänyt tehdä se?" tai "Kenties minun pitäisi tehdä se eri tavalla" tai "Ehkä hän ei puhu minulle."

Shh! Lopettakaa se! "Minä olen tässä." Se on siinä. "Minä olen tässä." Vou! Sitten energiat muuttuvat, ja teidän energianne muuttuvat, ja sitten siirrytte eteenpäin, ja teemme, mitä tulimme oikeasti tänne tekemään. Ja pidetään hauskaa sitä tehdessä, ja tehdään se huumorin kera, ja tehdään se yltäkylläisyyden kera. Nämä kaikki ovat oikeuksianne.

Okei, seuraava asia. Takaisin kahvikupin luo (Adamus ottaa hörpyn). Mm. Huomaan, ettet sinä saanut mitään, Linda. Halusitko kahvin tai …?

LINDA: Jos tarvitsen jotain, otan vain vaivihkaa hörpyn …

ADAMUS: Vaivihkaa …

LINDA: … sinulta.

ADAMUS: Okei.

LINDA: Joo.

ADAMUS: Jatketaan. Yksi pääasioista …

LINDA: Odota. Tarvitsitko lisää suklaata?

ADAMUS: En, kaikki on hyvin tällä erää.

LINDA: Okei.

ADAMUS: Tarvitsin vain tuon maun.

LINDA: Okei.

 

Identiteetti

ADAMUS: Yksi pääasioista tällä hetkellä, joka tapahtuu teillä ja muilla shaumbroilla – jotkut teistä ovat jo tunteneet sen ja olette ehkä vähän tolaltanne siitä, mutta sitä tapahtuu, ja se jatkuu jonkin aikaa – on, että kehitätte periaatteessa uuden identiteetin. Kokonaan uuden identiteetin. Ja kyseenalaistan, pitäisikö sitä edes kutsua identiteetiksi, mutta ei ole oikein muuta sopivaa sanaa.

Teillä kaikilla on ollut tietysti hyvin pitkän aikaa identiteetti ihmisenä, ja identiteettinne voisi olla mies, nainen. Voisitte identifioitua nuoremmaksi tai vanhemmaksi. Melko tyypillisiä asioita. Voitte identifioitua varakkaaksi tai rahattomaksi tai jotain siltä väliltä. Siis olette samaistuneet kaikkiin näihin eri asioihin, ja se on ihmisidentiteetti. Ja puette identiteettinne tietyllä tavalla, koska olette tottuneet siihen, ja teillä on tietty ulkomuoto – vaatteenne. Nimittäin jos käytte läpi vaatekaappinne, kaikki on tavallaan samanlaista. Oikeasti on. Tarkoitan, että teillä ei ole tumma puku toisella puolella ja pellepuku toisella. Kaikki on tavallaan melko samanlaista, koska puette identiteettinne.

Identiteetti sisältyy ääneenne. Hyvin paljon identiteetistänne on äänessä, ja olette muotoilleet äänenne sopimaan identiteettiin. Eikä kyse ole siitä, että ääni on hyvä tai huono, vaan äänenne on räätälöity, muokattu identiteettiänne varten. Se on itse asiassa tärkeä osa. Useimmat ihmiset eivät koskaan ajattele ääntään ja sitä, miten se on osa heidän identiteettiään.

Ja tietysti voitaisiin sanoa tieteellisemästä näkökulmasta, että jokaisen äänen rakenne on ainutlaatuinen. Ne ovat kuin lumihiutaleita. Vaikka kerran löysin kaksi lumihiutaletta, jotka olivat täsmälleen samanlaisia. Se sräjäyttää tuon teorian. Mutta jokainen ääni on ainutlaatuinen ja erilainen, ja se on osa identiteettiänne. Kuunnelkaa itseänne joskus. Ei sitä, puhutteko kovalla äänellä vai pehmeästi, mutta äänessänne on kuvioita/kaavoja, ja se on kudottuna identiteettiinne.

Identiteettinne liittyy ruokiin, joita syötte. Muokkaatte ruokanne identiteettiänne varten. Olette tekemisissä ihmisten kanssa identiteettinne perusteella. Teette tiettyjä asioita, katselette tiettyjä ohjelmia, luette tiettyjä kirjoja, jotka kaikki muovaavat identiteettiänne. Joskus ette tee välttämättä edes siksi, että pidätte noista asioista, vaan koska ajattelette, että teidän täytyy tehdä se tukemaan tuota identiteettiä.

Nukutte tietyllä tavalla, ja se tukee identiteettiänne. Unirytmit, tapanne nukkua, miten syvästi nukutte ja mitä unta näette, ovat kaikki identiteettiä vahvistavia asioita, joita teette.

Se miltä näytätte, miten kaunistelette itseänne, tukee tuota identiteettiä. Siis sanon tässä sitä, että olette tehneet paljon, kaikki ihmiset tekevät paljon, rakentamaan identiteettiä. Sitten siitä tulee hyvin mukava heille, kenties he eivät pidä tietyistä osista, mutta tämä on heidän identiteettinsä. Ja sitten he pysyvät siinä. He pysyvät siinä.

Se on hyvin lineaarinen, tavallaan hyvin yksitasoinen. Ihmisidentiteetissä ei ole paljon syvyyttä, ja tuo identiteetti on niin muokattu – perustuu myös sukunne biologiaan ja esi-isiltänne perittyyn taustaan – että se siirtyy toiseen elämään. Voitte näyttää vähän erilaiselta, ja saatatte asua eri paikassa – todennäköisesti ette – mutta siitä tulee identiteettinne, ihmisidentiteetti. Ja ihmiset eivät oikeastaan pysähdy ajattelemaan sitä. He ottavat sen itsestäänselvyytenä: "Tätä minä olen. Tämä määrittelee minut." Heidän koulutuksensa, työpaikkansa – se kaikki on osa identiteettiä.

Ja tuo identiteetti on mukava arkku, tavallaan (Linda reagoi). Mukava arkku, koska se on mukava. Nimittäin arkut ovat melko mukavia.

LINDA: Olisin mieluummin piparipurkki.

ADAMUS: No, mutta minä pidän arkuista, koska ne on vuorattu joskus silkillä, joskus halvalla polyesterillä. Se on tavallaan mukava, ja keho pysyy siinä. Mutta se on kuitenkin arkku, koska ennemmin tai myöhemmin teidät laitetaan siinä maan alle (Linda tuhahtaa). Ja sen identiteetti tekee. Se rajoittaa teitä. Mutta kuitenkin jos joku tulee ja alkaa ottaa osia identiteetistänne pois, raivostutte. Suututte siitä, koska tämä on se, keneksi identifioidutte.

Siis ihmiset tekevät tätä. Se on suurta ihmispeliä, jossa luodaan ja rakennetaan identiteetti ja sitten pidetään siitä niin tiukasti kiinni, kuin pystytään, vaikkette pidä tietyistä asioista itsessänne, koska tämä on, kuka olette. Aletaan ottaa osia pois jostain identiteetistä – osia pois jostakusta, hänen identiteetistään – ja hänestä tulee hyvin tasapainoton. Se voi aiheuttaa huimausta. Se voi aiheuttaa mielisairautta tietyssä kohtaa. Se voi aiheuttaa valtavassa määrin epävakautta tietyssä kohtaa. Siis ihmiset pitävät todella kiinni tuosta identiteetistä.

No niin, tuo identiteetti on shaumbroilla tällä hetkellä transformoitumassa, ja se lähtee pois. Ja taas kerran, englannin kielessä ei ole hyvää sanaa, muu kuin "identiteetti", jollekin sellaiselle, mikä tavallaan merkitsee sitä, muttei ole se. Siis olette kehittämässä täysin uutta identiteettiä, mutta tämä identiteetti on nestemäinen. Se on joustava. Tämä identiteetti voi muuttua hetkestä toiseen. Mutta isoin juttu siinä on, että se on monikerroksinen, monitasoinen. Se on ja-tila, josta olemme puhuneet. Se on sitä, että olette ihminen ja olette mestari.

Ja haluan olla hyvin selkeä sanoessani, ettei kyse ole siitä, että on ihmismestari, yksi sana "ihmismestari". Se oli vanha käsitys, että transformoimme tämän ihmisen ja teemme siitä superihmiskehon ja superihmispersoonallisuuden ja superihmisälykkyyden ja superihmisen, supermiehen, supernaisen. Sitä ei tapahdu.

Ihminen pysyy melko lailla ihmisenä. Se transformoituu matkan varrella reaktiona niihin moniin asioihin, jotka identiteetissänne muuttuvat. Keho alkaa transformoitua ja periaatteessa uudistua tai parantua. Mielestä tulee selkeämpi, koska heitätte pois paljon roskaa, jota mielessänne oli siitä, kuka luulitte olevanne tai että teidän täytyi olla. Mutta todellisuudessa nuo muut kerrokset ja tasot ovat nyt tulossa olemaan, kun säteilette valoanne. Kun säteilette valoanne ilman agendaa, tuo valo menee kaikkiin muihin mahdollisuuksiinne transhumaanina, "ihmisen yli" -identiteettinä.

Nämä asiat olivat aina siinä. Nämä osanne olivat aina läsnä, mutta ne olivat ns. pimennossa. Ne olivat piilossa. Niitä ei ollut valaistu, koska teillä oli ensinnäkin hyvin kiire rakentaessanne identiteettiänne. Sitten teillä oli hyvin kiire puolustaessanne ja suojellessanne tuota identiteettiä. Mutta nyt te, ihmisenä ja mestarina, pysähdytte hetkeksi ja säteilette vain valoanne, ja se menee teihin ensin ja avaa kaikki uuden identiteettinne muut kerrokset ja tasot.

Ja niitä on niin monia, etten voisi alkuunkaan kuvata niitä, mutta se on koko "sinä". Se on "minä olen", ei vain ihminen. Se on "minä olen, mitä olen; kaikki mitä olen". Ja kyllä, se on mestari, mutta minun täytyy pysähtyä tähän hetkeksi, koska joillakin teistä on ollut väärinymmärrystä myös termistä "mestari".

Olette ajatelleet itseänne tuollaisena yhden sanan "ihmismestarina", superihmisenä. Ne ovat samaa alkuperää, mutta hyvin erilaisia. Emme yritä tehdä ihmisestä mestaria. Ei, emme yritä. Ei, emme yritä. Ja jotkut teistä tappelevat minua vastaan tässä. Ei, emme yritä! Ensinnäkään ette voi tehdä sitä. Fysiikka, logiikka ja kaikki muu sanoo, että ette voi tehdä sitä. Sallimme ihmisen olla ihminen, ja ihmisen suunnitelma, ihmisen tarkoitus, on olla kokemassa. Ja siitä syystä aloitin sanomalla: "Sukella syvälle." Tehtävänne ihmisenä on olla tuossa kokemisessa, eikä ihminen halua valaistumista tai Oivaltamista. Ei lainkaan.

Ihminen haluaa, ihmisenä, olla sitten huippuhyvä. Haluatte olla parempi kuin muut. Haluatte olla kuolematon, monin tavoin, mutta sallikaa ihmisen olla ihminen. Ja sitten kun ihminen säteilee valoa – toisin sanoen, valon säteileminen merkitsee, että olette tulleet ihmisenä kohtaan, jossa oivallatte, että on paljon enemmän. Olette tulleet kohtaan, jossa oivallatte, että nyt teillä on viisautta. Että teillä tosiaankin on sitä. Tulette kohtaan, jossa oivallatte, että matka, Graalin maljan etsintä, on nyt ohi.

Olette tässä. Olette Oivaltamisessa. Ja nyt kun ihminen säteilee vain valoaan, se periaatteessa sanoo: "Luovun yrityksestä säilyttää vanhan identiteettini. Luovun voiman/vallan rakentamisesta. Luovun yrityksestä olla superihminen. Sallin vain itseni." Ja säteilette tuota valoa, ja se säteilee todelliseen mestariin, joka ei ole ihminen – todelliseen mestariin. Se olet sinä, mutta ei pelkästään ihmisidentiteettisi. Se menee paljon pidemmälle.

Se olisi kamala asia – minun uskoakseni se olisi kamala asia – jos kaikki tämä olisi vain "ihmismuhennosta", ihmisen tekemää. Toisin sanoen, kaikki olisi fokusoitunut ihmiseen. Yrittäisimme tehdä ihmisestä mestarillisen, yrittäisimme saada ihmisen Oivaltamiseen, yrittäisimme saada ihmisen valokehoonsa. Se ei ole sitä.

Ihminen, sellaisena kuin se nyt on, yrittäisi ottaa valtaansa kaikki nämä asiat, hallita sitä, kontrolloida sitä ja lopulta viedä sen kaksinaisuuteen, ja luultavasti se tuhoaisi puolet tai enemmän siitä. Siis emme tee tätä – emme tee tätä – suurentelemaan ihmistä. Teemme sen niin, että ihminen avautuu kaikelle, mitä se on – kaikelle mitä se on – ja se on hyvin paljon enemmän. Emme yritä saada ihmiselle lisää voimaa/valtaa tai ihmistä elämään ikuisesti tai mitään vastaavaa.

Mutta ihmisen penkkeillessä, säteillessä valoaan sanoen: "Minä olen mitä olen", säteillään valoa kaikkiin sen muihin osiin, kuka todellisuudessa olette, sallien ihmisen säilyttää koskemattomuutensa ihmisenä, mutta oivaltaen, että teissä on hyvin paljon enemmän. Olette identifioituneet ihmiseksi, ja hyvin paljon siitä, mitä olette tehneet, on tekemään ihmisestä paremman, onnellisemman, varakkaamman ja terveemmän. Ei ole kyse tästä. Antakaa sen mennä.

Tällä hetkellä on yksilötasolla, mutta myös shaumbroilla ympäri maailmaa, oivallus, että identiteetti on muuttumassa. Identiteetti itsenänne, pelkkänä ihmisenä joka kamppailee elämän läpi ja plaa, plaa, plaa, on muuttumassa.

Kyllä, siinä ihmisen identiteetti muuttuu. Sen identiteetti muuttuu kovasti ja avautuu kaikille muille osille, todelliselle suuruudellenne. Emmekä lainkaan väheksy ihmistä. Vapautamme ihmisen vain tämän tekemisestä.

Kun identiteettinne alkaa muuttua – täysin luonnollinen prosessi; teidän ei tarvitse tehdä työtä siihen, teidän ei tarvitse alkaa tuhota vanhan identiteettinne osia – kun tämä tapahtuu, se saa tolaltaan toisiaan, koska olette samaistuneet niin läheisesti ihmiseen. Myös henkinen etsintänne oli, mitä ajattelitte sen olevan, ja ihminen yritti ottaa sen valtaansa. Identifioiduitte henkiseksi olennoksi tai että olitte henkisellä polulla, mitä ette oikeasti koskaan olleet.

Siis kaikki tämä muuttaa identiteettiänne, ja on hyvin epävakaa, kummallinen tunne, melkein kuin pyörryttäisi, kuin kaikki huojuisi, ettekä tiedä, mihin maadoitutte. Pyydän teitä antamaan sen tapahtua ja sukeltamaan syvälle siihen. Ja sanotte: "Voi, olen tulossa vanhaksi. Menetän järkeni. En muista mitään." Ei, vaan muutatte tuota identiteettiä. Tai sanotte: "En voi ajaa edes autoa, olen niin fokusoimaton." Okei, tilatkaa Uber. Ainakin tällä erää, kun käytte läpi koko tätä muutosta siinä, että identifioidutte ihmiseksi.

Tunnette osianne, suurempia osianne – ja korjaan Cauldrea, ne eivät ole suurempia; ne ovat vain muita osianne. Tunnette niiden tavallaan tulevan sisään. Mikään ei vahingoita teitä. Ne eivät … (Adamus naureskelee) Ne eivät ole avaruusolentoja, jotka yrittävät tehdä tutkimuksia teillä. Ne eivät ole vaihdokkaita, jotka yrittävät ottaa kehonne valtaansa tässä kohtaa. Ne ovat luonnollisia osia itsestänne, jumaluudestanne, mestariolennostanne, energiastanne, viisaudestanne, kaikkia näitä asioita – aivan liian lukuisia nimettäväksi tässä kohtaa. Ja älkää yrittäkö nimetä niitä. Sallitte vain ne.

On myös vähän vastarintaa, koska sanotte: "No, hetkinen nyt. Kuka on ohjaksissa? Olen ihminen. Olen kehittänyt identiteettiäni pitkän aikaa. Katsokaa, miten pukeudun ja käyttäydyn, millainen on ääneni ja katse silmissäni. Nämä kaikki ovat osa identiteettiäni. Ja nyt näitä muita juttuja tulee sisään, ja ne yrittävät ottaa vallan?"

Ei. Ne eivät yritä ottaa valtaa. Ne ovat luonnollisia osianne, joita tulee nyt. Ja se tuntuu ensin ehkä vähän vieraalta, vähän erilaiselta. Nimittäin se on, kuin nähdessänne tuon valkoisen valon kuoleman lähikokemuksen aikana: "Oi, se on Jeesus." Ei, se olit sinä. Se tuntuu vähän kuin joltakulta tai joltain muulta. Mutta sitten jos sukellatte syvälle siihen ja sallitte sen, mitä tapahtuu, oivallatte, että tämä on sinä, muttei tuo ihmisen muovaama, veistämä ja kaivertama identiteetti, joka luulitte olevanne.

Siis sanon, että identiteettinne räjähtää. Identiteettinne avautuu (Belle alkaa taas haukkua). Kyllä, Belle vastaa siihen pontevasti: "Kyllä! Jo on aikakin." Nimittäin voin kuulla koirakielen. Belle sanoo: "Jo on aikakin. Ihan oikeasti? Mikä teillä kesti niin pitkään päästä tähän kohtaan?" (Adamus naureskelee)

Siis identiteetti muuttuu, ja se tuntuu fyysisesti oudolta toisinaan, ja se voi muuttaa kaiken – ruuista joita haluatte, asioihin joista luulitte pitävänne, mikä oli vain osa tuon identiteetin rakentamista. Ja tämä kaikki on tarkoituksenmukaista.

Nyt saan kaikkia kysymyksiä tässä. Kiitos monista, monista kysymyksistä, rakkaat shaumbrat jotka kuuntelette. "Miten kauan se kestää?" Onko sillä merkitystä? Tarkoitan, että onko sillä oikeasti merkitystä. Aiotteko merkitä sen kalenteriin sanoen: "Identiteettini alkaa muuttua …" Sanotaan, että se on huhtikuun 1. päivä – heh! se on hyvä päivämäärä – ja loppuu esim. 12.6. Ei laiteta siihen päivämäärää. Se on luonnollista evoluutiota. Ja te sopeudutte siihen. Tunnette sitä, ja melko pian virtaatte sen kanssa.

Mutta voitaisiin sanoa, että ensin se tuntuu jossain määrin tungettelevalta, vähän järkyttävältä – missä on tasapainonne? Mietitte, tuletteko hulluksi. Ette tule. Mietitte, kuoletteko, koska silloin kun tuo identiteettimatto vedetään altanne, ajattelette: "Voi ei! Minä kuolen. Menetän kaiken yhteyden itseeni." Ei, ette kuole. Teistä tulee vapaa, jotta voitte todella elää.

Siis tämä on tulossa. Jotkut teistä alkoivat kokea sitä hiljattain. En halua … Joku nosti juuri kätensä ja sanoi aloittaneensa tämän 30 vuotta sitten. Ei, et aloittanut. Ei, et aloittanut. Tämä kaikki alkoi hiljattain. Älkää kertoko minulle, että olette jo käyneet tämän läpi. Se alkoi hiljattain – hiljattain … Cauldre kysyy minulta siitä. No, en minä tiedä, "hiljattain". Tiedätte, mikä "hiljattain" on. Ette tarvitse siihen mitään päivämäärää.

Tämä on hyvin uusi ilmiö. Kyllä, olette muuttaneet persoonallisuutenne osia, identiteettiänne aiemmin, mutta tämä on erilaista. Ette pelkästään muuta jotain, rukkaa sitä, tee sitä paremmaksi, korjaa sitä vähän. Tämä on täysin uusi identiteetti. Tämä on "minä olen" -olemus. Se on "minä olen" -olemus.

Vedetään syvään henkeä tässä kohtaa.

On hyvin merkittävää, on hyvin tarkoituksenmukaista, että se tapahtuu tällä hetkellä. Ja se kaikki on luonnollista liikettä.

Olette nähneet itsenne tässä tavallaan mukavassa arkussa ihmisenä, identiteettinä, ja nyt on aika päästä siitä ulos ja avautua kaikelle, mitä olette. Ihminen esittää edelleen uskomatonta roolia kaikessa tässä, kuten alatte nähdä.

Yksi asia joka hyvin luultavasti tapahtuu tässä identiteetin transformoitumisessa – tai identiteetin laajentumisessa, paremmin sanottuna – on, että huomaatte yhtäkkiä eräänä päivänä katsovanne itseänne, ihmisitseänne, mestarin silmin tai sielun silmin. Sielulla ei oikeasti ole silmiä, mutta tiedätte, mitä tarkoitan – sen perspektiivistä. Olette tottuneet katsomaan ihmisperspektiivistänne ja yrittäneet kuvitella mestarin ja sielun ja kaikkia näitä muita asioita. Mutta yhtäkkiä se kääntyy, ja yhtäkkiä katselette ihmistä mestarin perspektiivistä.

Se on tavallaan sellaista, kun jotkut teistä ovat tehneet astraaliprojektiossa, tai kuoleman lähikokemus, jossa leijutte kehonne yläpuolella katsellen itseänne. Se on tällaista, mutta te ette tee projektiota ettekä kuole. Yhtäkkiä näette itsenne eri perspektiivistä, ja sitten se on hämmästyttävää. Se on kaunista. Ja hyvin paljon siitä tuodaan nyt säteilemällä valoanne, ja tuo valo menee ensin teihin. Se valaisee osianne, jotka olivat aina siinä, mutta joita ette koskaan tiedostaneet (hälytyssireenien ääntä kuuluu taustalla).

Siis vedetään syvään henkeä sille.

Emme ainoastaan muuta ihmisidentiteettiä – menemme tuon identiteetin yli. Ja katsotaanpa, mikä muu muuttuu teissä sitä tehdessä. Hyvä.

 

Maailmantapahtumat

Seuraavaksi, sireenien soidessa taustalla on aika puhua maailmantapahtumista. Hyvin sopivaa, kyllä.

Elätte mielenkiintoisia aikoja (sireenien ääni jatkuu). Lisää sireenejä. Taustasivuvaikutuksia.

LINDA: He ovat varmaan kuulleet sinun kanavoivan.

ADAMUS: Joo.

Siis planeetalla tapahtuu paljon tällä hetkellä. Olette täällä penkkeilyä varten, lähettämässä tuota valoa maailmaan ilman agendaa. Vaikea tehdä, erityisesti kun sanotte: "Voi, kaikkia noita ihmisraukkoja, jotka menettävät kotinsa, jotka menettävät henkensä, joiden täytyy paeta maastaan", ja kaikkea muuta. Tämä on tavallaan – en halua sanoa, että se on testi, mutta se on myötätuntonne testi. Voitteko säteillä tuota valoa? Koska sillä hetkellä kun teillä on edes vähän agendaa siinä – ja agenda voi olla niin yksinkertainen kuin sanoa: "Tämän pitäisi olla ohi viikossa. Säteilen valoani siihen, että se on ohi viikossa", tai "Toivon, että tietty puoli voittaa", tai mitä tahansa – yhtäkkiä teidät vedetään kaikkeen tuohon roskaa, kaikkeen kaksinaisuuteen, kaikkeen muuhun mitä tapahtuu. Ette enää säteile valoanne. Lisäätte kaaosta.

Haluan nyt selkeyttää tätä, koska tiedän, että useimmilla teistä on henkilökohtaiset mielipiteenne, ja se on ok. Puhun siitä, että kun penkkeilette tietoisesti, olette tietoinen siitä, että säteilette valoanne, se on aikaa olla ilman agendaa – tapahtuu se sitten tuolilla, kirjaimellisesti puistonpenkillä tai kävellessä. Ja melko pian tuo agenda – jos teillä on sellainen ihmisenä, identiteettinä – alkaa mennä pois, koska oivallatte, että se on hyvin pinnallinen. Se ei ole oikeasti todellista viisautta ja ymmärrystä. Mutta jos sanotte nyt ihmisenä, jolla on mielipide, että toivotte tiettynä lopputuloksia, se on ok. En kannusta siihen, mutta se on ok. Mutta silloin kun penkkeilette, kun istutte penkkeilymoodissanne, mestarimoodissanne säteilemässä valoanne, ei agendoja.

 

Neljä pääenergiadynamiikkaa

Olen puhunut tästä jossain määrin Keahakissa ja myös äskettäisessä Kasama-jälleentapaamisessa, mutta tuon sen esiin tässä. Planeetalla on tällä hetkellä neljä taustalla vaikuttavaa energiadynamiikkaa. Kaikkea voidaan pitää näiden neljän asian aiheuttamana, jotka näette tässä ruudulla.

 

1 – Täysivaltaisuus

Numero yksi, täysivaltaisuus.

Planeetalla on riittävä määrä ihmisiä, joiden taustahaluna on saada vapautensa ja täysivaltaisuutensa, ja se liikuttaa tällä hetkellä niitä energia- ja muutosvirtauksia, jotka ovat melko dynaamisia.

Vuosia, vuosia sitten esitin kysymyksen yleisölle: "Haluavatko ihmiset vapautta?", ja totesin, että enimmäkseen eivät. Enimmäkseen he eivät vieläkään halua. Mutta on riittävä määrä, joka haluaa, joka haluaa todellista täysivaltaisuutta, että se on aiheuttanut valtavan muutoksen planeetan energiavirtauksissa, ja riittävästi ihmisiä haluaa ja etsii nyt täysivaltaisuutta tai vapautta tietyillä tasoilla. Se on iso teema.

 

2 – Totuus

Seuraava kohta on totuus.

Ihmiset haluavat epätoivoisesti totuutta tällä hetkellä. He eivät usko juuri mihinkään, jos mihinkään. He eivät todellakaan usko poliitikkoihin tai uskonnollisiin johtajiin. He eivät usko mainoksiin (Adamus naureskelee). Itse asiassa on luultavasti enemmän totuutta ja uskoa televisiomainokseen tuin paaviin, mutta se on toinen tarina.   

Ihmiset etsivät totuutta. Totuutta, on se sitten elämän merkitys, heidän suhteensa perheeseen, historia. Historia ei ole totta. Ihmiset ovat olettaneet pitkän aikaan, että se on, koska se on kirjoissa. Mutta he oppivat nyt, ettei se ole oikeasti totta. Se on yksi perspektiivi, tavallisesti voittajan kirjoittama. Siis he oppivat, ettei se ole totta. Ja silloin he sanovat: "Mutta mikä on totuus? Missä se on?" Ja tietysti, kuten tiedätte itsestänne, he etsivät ulkopuolelta totuutta.

He etsivät jotain, mihin uskoa, on se sitten ihminen tai organisaatio tai tuote. He eivät välitä. He etsivät jotain, mistä he voivat löytää totuuden, ja loppujen lopuksi tuo etsintä tuo heidät takaisin omaan itseensä. Loppujen lopuksi. Tiedätte, millaista se on. Aloitatte tuolta ulkoa, ja sitten lopulta tuotte sen takaisin tähän (itseen).

 

3 – Energia

Planeetalla on tällä hetkellä valtava dynamiikka, joka liittyy energiaan, ja sanoessani "energia", se on kaikilla eri tasoilla. Polttoaine-energiaa ajoneuvoihin, kodin lämmitykseen ja kaikkeen muuhun, mutta myös, mitä energia, henkilökohtainen energia, on. Olen aina huvittunut kaikista niistä energiajuomista, joita on tällä hetkellä. Minusta meidän pitäisi tehdä nyt Adamuksen energiajuoma, "Kunnon potku persuuksille". Se pitäisi teidät liikkeessä koko päivän. Paljon energiajuomia, koska ihmiset etsivät energiaa, ja se on ymmärrettävää, koska se on puolittain se syy, miksi tulitte tälle planeetalle alun alkaen – ymmärtääksenne tietoisuuden ja energian välisen suhteen.

Siis tällä hetkellä on tätä tavallaan musertavaa liikettä energian ymmärtämiseen. Ja se on fokusoitunut nyt enimmäkseen planeetan energiaan. Ja kaasuun. Sanotte: "Voi, kaasunhinta nousee." Hyvä! Koska se siirtää ihmiset pois siitä, että luotetaan periaatteessa fossiiliseen polttoaine-energiaan, ja se pakottaa nyt johonkin … Aa, joskus haluaisin voida näyttää teille yleisnäkymän, mutta no, tuntekaa minua ja kenties saatte sen.

Kaikki nämä dynamiikat, yhdistettynä tekoälyyn, luovat hyvin todellisen ja mahdollisesti – no, mahdollisesti se tulee elämäänne – vapaan/ilmaisen energian. Jos polttoaine-energia olisi halpaa tai helposti saatavilla, eikä se saastuttaisi, kukaan ei oikeasti katsoisi noita asioita. Mutta tällä hetkellä on todellista intoa katsoa ns. vapaata/ilmaista energiaa, saastuttamatonta, periaatteessa ympäristön kannalta kestävää energiaa, joka ei tule polttoaineesta, tuulesta tai merestä, vaan uskomattomasta löydöstä, josta tulee luultavasti kolmessa vuodessa todellisuutta, ainakin laboratorioissa. Niin pian. Ja sitten vie vähän aikaa, että se pääsee markkinoille ja läpi kaikista niistä muista asioista, jotka liittyvät siihen. Mutta planeetalla on valtavaa liikettä energiaan.

 

4 – Valta

Ja lopuksi, viimeinen kohta, valta.

Vallan kukoistuskausi on ohi, mutta se yrittää edelleen pitää kiinni. Valtaa on se, kun joku uskoo virheellisesti, että energia on hänen ulkopuolellaan ja hänen täytyy saada kaikki, mitä voi, ensin energiana, mutta lopulta muiden ihmisten kontrollointina – henkilökohtaista valtaa, valtaa muihin.

Valta on ns. viimeisellä taipaleellaan, koska ihmiset torjuvat sen hyvin monilla eri tasoilla. He torjuivat sen jokin aika sitten korporaatiotasolla, ja sillä oli suuri vaikutus. He torjuvat sen nyt hallitustasoilla ja rahoitustasoilla ja kirkkotasoilla. He luulevat esimerkiksi puhuvansa kirkkoa vastaan, mutta perimmiltään kyse on kirkon vallasta. Siinä ei ole kyse siitä, mihin kirkko uskoo, vaan miten se on pitänyt valtaa moniin ihmisiin.

Nämä ovat planeetan pääenergiamotivoijat – pääasiat jotka liikuttavat energiavirtauksia – jotka aiheuttavat transformaatiota. Voidaan katsoa mitä tahansa tilannetta planeetalla ja periaatteessa tiivistää se noihin neljään asiaan. Kyse on yhdestä tai useammasta noista neljästä elementistä.

 

Valtapyörre

Siinä mitä näette tällä hetkellä Itä-Euroopassa Ukrainan ja Venäjän välillä, ei ole kyse vain Ukrainasta ja Venäjästä. Älkää huijatko itseänne. Siinä on kyse maailmasta. Siinä on kyse jokaisesta maailmavallasta tällä hetkellä. On suunnaton valtapyörre, joka pyörii nyt siinä osassa maailmaa, joka on Ukrainan ja Venäjän rajalla, mutta se ei tyydy vain tuohon alueeseen. Se kasvaa ja kasvaa ja kasvaa, eli siinä ei ole kyse pienestä konfliktista kahden maan välillä. Ja kyllä, kenties presidentti Putin yrittää laajentaa valtaansa ja mennä Ukrainan yli. Nämä ovat kaikki asioita, joista puhumme aivan hetken kuluttua, mutta joita ei ole vielä määrätty.

Se on valtava valtapyörre, koska valta pitää pintansa tällä hetkellä. Se pyrkii saamaan lisää valtaa. Ja jos valta olisi ihminen tai identiteetti, se tietää, että on vaikeampaa saada valtaa kuin koskaan ennen. Ennen oli suhteellisen helppoa saada lisää valtaa. Saat armeijan, ja sinulla on valtaa. Aloitat bisneksen, ja voit saada valtaa. Aloitat uskonnon, ja voisit saada paljon valtaa. Mutta tällä hetkellä valta ei voi saada valtaa niin, kuin ennen. Sen täytyy tehdä todella kovasti työtä sen eteen, ja tämä suututtaa valtaa, eikä suuttunut valta ole kovin kaunis näky. Siis se on vihainen, ja se yrittää saada lisää, ja se yrittää imeä sisään kaiken, minkä voi.

Ja sitten siihen lisätään tilanne, josta mainitsin Keahakissa. Presidentti Putin – sillä ei ole merkitystä; en sano hyvää tai huonoa; en välitä, oletko venäläinen tai brasilialainen; sillä ei ole merkitystä – mutta hänellä on entinen elämä Vladimir Suurena (Pyhä Vladimir), palaten taaksepäin monia vuosia, noin vuoteen 880. Ja hän on reinkarnoitunut tähän elämään, hänestä tulee Venäjän presidentti, mutta Vladimir Suuri tunsi aina, että Kiova oli koko Euroopan ja mahdollisesti maailman valtakeskus, jonka pitäisi olla uusi Rooma. Ja Putinin valtadynamiikka on tullut tähän elämään, pelannut suoraan tämän planeetan valtajutun pussiin, joka on tulossa epätoivoiseksi, ja he pelaavat tätä peliä yhdessä.

Presidentti Putin haluaa Kiovan – se on hänelle tavallaan pyhä paikka – ja laajentua sieltä. Älkää suuttuko Putinille. Hän edustaa vain valtaa, monien, monien muiden maailmanjohtajien rinnalla. Voitte nähdä, miten kaikki valtadynamiikat asettuvat riviin tällä hetkellä. Ja vallassa on mielenkiintoista, ettei se ole kovin fiksua. Valta on voimakasta, muttei kovin fiksua. Se kohottaa itsensä. Se ihannoi itseään, mutta valta ei oivalla – sillä ei ole älykkyyttä, viisautta ymmärtää – että vain vähän valoa huuhtoo sen pois, hävittää sen. Se on ns. kryptoniittia Supermiehelle, tämä valo vallalle. Cauldre antaa minulle esimerkkejä. Valo olisi ämpärillinen vettä, joka heitetään Lännen Pahan Noidan päälle. Psssss! Valta ei ole tarpeeksi fiksua oivaltaakseen tämän, ja se on jännittävää.

Ihmiset pelkäävät valtaa. He sanovat: "Voi, se on niin voimakas!" Ei oikeasti. Itse asiassa sen heikko kohta on valo. Sen heikko kohta. Siis mitä teemme? Säteilemme valoamme ilman agendaa. Jos menette agendaan, annatte nyt vallalle, mitä se haluaa. Se haluaa ennakkoluuloja. Se haluaa agendaa. Se haluaa kaksinaisuutta. Se haluaa ihmisten valitsevan puolen, valo tai pimeys. Valta rakastaa sitä. Valta ei välitä. Se rakastaa vain kaksinaisuutta. Mutta se ei oivalla, että on vain vähän valoa, ja valta menettää tasapainonsa. Se alkaa huojua ja täristä, ja sitten se räjähtää.

Tätä olemme nyt tekemässä tällä planeetalla, tänä aikana jolloin valta tulee loppuunsa. Tarkoitan, että on vähän valtaa, merkityksetöntä valtaa, mutta ihmiset ovat yleisesti alkaneet viime aikoina nähdä, että he ovat kyllästyneet valtaan. Vanhempiensa vallankäyttöön, organisaatioiden ja yritysten vallankäyttöön. Mutta ennen kaikkea, he ovat kyllästyneet hallituksen vallankäyttöön. Valta voisi mahdollisesti loppua, ainakin sellaisena kuin olette tunteneet sen. Ja tästä syystä sillä, mitä teette tällä hetkellä täällä – säteilette valoanne tällä planeetalla – on hyvin suuri vaikutus valtaan. Emme tee sitä yrittäen päästä eroon vallasta. Ei lainkaan. Emme yritä pakottaa valtaa ulos. Sanomme: "Hei, valta, tässä on minun valoni. Mitä pidät siitä? Mitä pidät siitä?"

Hyvin monia asioita voisi tapahtua nyt tässä konfliktissa, joka keskittyy Ukrainaan ja Venäjään. Joukot voisivat mennä sisään, Venäjän joukot voisivat mennä sisään hyvin nopeasti, ottaa valtaansa Ukrainan hyvin nopeasti, ja se voisi romahtaa melkein hetkessä. Mutta hassu asia on, että shaumbrojen penkkeillessä sitähän ei ole tapahtunut. Se voisi olla pitkä, pitkä, ikuisuuksia kestävä sota, verinen sota jossa menetetään lukemattomia henkiä, tavallaan Venäjälle seuraava kierros Afganistanista. He olisivat siellä pitkän aikaa ja olisi paljon verisiä taisteluja, ja se voisi kestää pitkän aikaa. Mutta tällä hetkellä maailmalla ei ole kärsivällisyyttä siihen.

Tässä tilanteessa voisi tapahtua niin, että istutaan alas neuvottelemaan ja saadaan aikaan aselepo, istutaan pöytään puhumaan. Hyvin epätodennäköistä. Hyvin epätodennäköistä. Valta ei pidä neuvottelemisesta. Valta pitää kukistamisesta. Valta haluaa kaiken itselleen. Se ei luovu osasta valtaansa. Ja taas kerran, älkää katsoko vain pintaa, kuten presidentti Putinia. Katsokaa valta- ja energiadynamiikkoja planeetalla.

Tai voisi olla niin, että jotain tapahtuu, kun tarpeeksi valoa säteilee planeetalla, ja valta alkaa murentua. Valtaa alkaa hajota. Voisi olla niin, että valon säteillessä ilman agendaa, maailma yhdistyy – maailma yhdistyy – ja kuluneet vuodet, muutama kulunut vuosi ovat olleet hyvin jakavia ympäri planeettaa. Jakavia melkein kaikin tavoin, koska kaikki tulee nyt esiin ratkaisua varten. Mutta voisitteko kuvitella maailman yhdistyvän nyt sanomaan: "Ei enää. Emme siedä sitä", on se sitten rahoitusjärjestelmien sulkemista tai asioiden tekemistä, jotka estävät ehdottomasti tätä hyökkäystä menemästä pidemmälle.

Mutta voitteko kuvitella, miten maailma voi nyt yhdistyä vähän valon myötä? Ja olen nähnyt sitä tapahtuvan. Olen nähnyt, että ympäri maailmaa on korporaatioita, jotka luopuvat nyt joistain voitoistaan ja tulostaan sanoen: "Ei, lakkaamme lähettämästä tuotteita Venäjälle." Näette maiden lopettavan taloudellisia sopimuksia. Näette niiden lopettavan vanhoja suhteita tapana sanoa, ettei tämä valta voi jatkua enää.

Siis yksi asia jonka näen tuloksena valon säteilemisestä ympäri planeetta ilman agendaa, on, että maat ja ihmiset ympäri maailmaa kokoontuvat yhtenäisenä yhteen sanomaan: "Ei enää. Ei enää." On se sitten Venäjä, Kiina, USA tai mikä tahansa muu maa, joka sanoo: "Ei enää valtapelejä. Sen täytyy loppua nyt." Ei enää aseellisia sotia, joissa ihmisiä kuolee. Ihmiset ovat tarpeeksi kyllästyneitä siihen, mutta he eivät olleet tarpeeksi tarpeeksi kyllästyneitä siihen. Heistä tuli omahyväisiä. Mutta kun vähän valoa säteilee nyt todellisiin mahdollisuuksiin planeetalla, kenties tässä kaikessa on hyvin mielenkiintoinen lopputulos, kenties.

Ja taas kerran, meidän täytyy tehdä se ilman agendaa. Mutta sanon vain, että nyt on erilaisia skenaarioita, ja voitte kuvitella, että kun valoa säteilee niihin, mitkä niistä tulevat ehkä pintaan ja toteutuvat.

 

Ihmisidentiteetin yli -merabh

Olen puhunut pitkään tänään. Uuvutan Cauldre-raukan identiteettiäänen (Adamus naureskelee), ja on pienen merabhin aika. Laitetaan siis vähän musiikkia ja vedetään syvään henkeä, kun menemme tähän merabhiin. Merabh on tuo tietoisuusmuutos.

(Musiikki alkaa)

Se on aikaa, jolloin meidän ei tarvitse puhua, eikä minun tarvitse puhua niin paljon, ja sallimme vain tietoisuuden muuttua.

Vedetään kunnolla syvään henkeä merabhissamme tänään.

Merabhissa on kyse identiteetistä irtipäästämisestä.

Identiteetistä irtipäästämisestä, tai kutsutaan sitä sen uuden identiteetin toivottamiseksi tervetulleeksi, joka on "minä olen". Olette tehneet jo tarpeeksi irtipäästämistä. Toivotetaan nyt tervetulleeksi uusi identiteetti.

Eikä tuo identiteetti viittaa vain jalostettuun parempaan ihmiseen. Ei. Ihminen tavallaan astuu sivuun ja sanoo: "Olen paljon enemmän, kuin vain ihminen."

Ihmisvalta, voima jota ihminen yritti kerätä identiteettiinsä, häviää yhtäkkiä. Se lähtee pois. Ihminen oivaltaa, ettei se tarvitse valtaansa enää, sen ei tarvitse olla tuossa mukavassa identiteettiarkussa.

Ihminen oivaltaa, että hänessä on paljon enemmän.

Vedetään syvään henkeä, ja vain sallitaan se.

(Tauko)

On hyvin tyypillistä, että joku joka on henkisellä polulla, tekee siitä vain ihmisyyttään koskevaa.

Hän yrittää valaista ihmisen, mitä ei tapahdu.

On kyse ihmisen tulemisesta paikkaan, jossa hän voi sallia sen, että hänessä on paljon enemmän kuin pelkkä ihminen.

Ihminen on pelkästään osa kaikkea, mitä olet.

(Tauko)

Kun ihminen säteilee valoaan, se valaisee kaikki nuo muut osat, kuka hän on.

Vedetään syvään henkeä, ja salli tuo identiteettimuutos itsessäsi, tuo avautuminen kaikkeen, mitä todella olet. Taas kerran, yrittämättä suurennella ihmistä, avaudut koko sinulle – energiallesi, sielullesi, viisaudellesi, mahdollisuuksillesi, moniulotteiselle Itsellesi.

Olen tuskin maininnut sitä aiemmin. On myös moniulotteisia osiasi, jotka kokevat muissa ulottuvuuksissa.

On aika avautua kaikille noille asioille, olematta enää vain tiukasti tuo ihmisidentiteetti. Tuo ihmisidentiteetti joka pyrkii saamaan vähän lisää älykkyyttä, vähän lisää nuoruutta, vähän lisää rahaa. Ei. Päästetään siitä irti.

Emme yritä kasvattaa ihmistä. Annamme ihmisen avautua kaikille muille osilleen.

Ja kuten aina, se on luonnollista. Se on luonnollinen asia. Mutta se tapahtuu paljon armollisemmin, kun vedät vain syvään henkeä ja sallit.

(Tauko)

Identiteetti muuttuu, kuten oikeutetusti pitäisikin. Ei enää tiukaksi puristumista, pidättelyä, edes pelkältä ihmiseltä.

Ihminen liittyy nyt jumaluuteen, mestariin.

Ihminen liittyy nyt moniulotteisiin itseihinsä.

Ihminen oivaltaa, että se on osa jotain paljon, paljon laajempaa. Se on osa jotain, mikä on todella täysivaltainen ja vapaa.

Kyse ei ole välttämättä siitä, että ihmisellä on vapaus, vaan kyse on sen vapauden ja täysivaltaisuuden tunnistamisesta, mikä on "minä olen" -olemuksessa, itsen kokonaisuudessa tai itsen eheydessä.

(Tauko)

Kun tämä identiteetti muuttuu, ihminen kapinoi vähän. Siitä tuntuu oudolta ja kiusalliselta toisiaan. Mutta ihminen ottaa sitten oikeutetun paikkansa "minä olen" -olemuksen kokonaisuudessa.

Ihminen oivaltaa, ettei se tarvitse enää valtaa, eikä se ole oikeasti koskaan tarvinnut. Sen ei tarvitse yrittää suojella identiteettiään, koska se on osa jotain paljon, paljon laajempaa.

Ihminen ei yritä ole jumalainen. Ihminen tunnustaa sielun jumaluuden.

Ihminen ei yritä olla viisaus, mutta ihminen tunnustaa viisauden, joka on luonnostaan koko itsessä.

Ihminen ei yritä olla mystinen, mutta se oivaltaa itsensä, sielunsa, "minä olen" -olemuksensa hyvin mystiset osat.

Ihmisen ei tarvitse tehdä näitä asioita.

Ihminen voi vetää syvään henkeä ja todella sallia se identiteetti, joka on hyvin huolellisesti, hyvin pikkutarkasti ja joskus hyvin ankarasti kasattu hänelle, ja antaa tuon identiteetin mennä.

(Tauko)

Kun olin nuori mies, kenties 12- tai 13-vuotias, kun minua koulutettiin Transilvaniassa pienen ryhmän kanssa muita lapsia, tuossa iässä yksi vaikeimmista, mutta kauneimmista kokemuksista, asioista joita minun täytyi oppia, oli päästää irti identiteetistäni, kaikesta mitä oli rakentanut, no, noissa 12 elämän vuodessa, mutta oikeasti kaikissa monissa elämissäni.

Se oli vaikeaa, koska tuntui siltä, että petät itsesi tai kadotat itsesi. Juuri niistä asioista joita olit työstänyt, hyvin huolellisesti muokannut itsessäsi, sinua pyydettiin päästämään irti. Ei kieltämään niitä, vaan päästämään irti.

Mutta kun olin tehnyt sen, oivalsin, että tuo ihmisidentiteetti sellaisena, miksi ihminen yrittäisi muotoilla sen, ei ole totuus. Se ei ole totuus, eikä se ole täysivaltaisuutta. Ihmisidentiteetti on parhaimmillaan tietoisuusnäytös, ja pahimmillaan inhottava asia. Inhottava asia totuudesta ja oman itsen kokonaisuudesta.

Kun vapauduin identiteetistäni, sitten olin vapaa tuntemaan itseni, kaikki osani.

Olin vapaa saamaan tietoisuusnäytöksiä luomatta hyvin ylimääriteltyä identiteettiä. Pystyin todella muuttamaan esitystäni, identiteettiäni, koska tahansa. Olin todella vapaa identiteetin kahleista.

Vedetään kunnolla syvään henkeä, kun astumme tähän seuraavaan, kauniiseen vaiheeseen, identiteetin transformoitumiseen ja laajentumiseen, ja kaiken sen tiedostamiseen, mitä oikeasti olet, ja sen tehdessäsi jatka valosi säteilemistä ilman agendaa planeetalla.

Jatka valosi säteilemistä, teet sitä sitten kerran päivässä, tai aina silloin tällöin, mikä ikinä miellyttääkin sinua. Mutta säteile valoasi. Ole tietoinen siitä ja tiedosta se ilman agendaa, sillä maailma tarvitsee sitä nyt, ja se haluaa sitä.

Säteilkää valoanne ja sitten myöhemmin katsokaa, miten se on vaikuttanut planeettaan, miten se vaikuttaa tähän valtakonfliktiin, joka planeetalla nyt on.

Katsokaa, miten vain vähän valoa pystyy transformoimaan valtaa.

Tämän myötä, rakkaat ystäväni, erityiskiitos kaikille shaumbroille toiselta puolelta, jotka ovat kerääntyneet yhteen tätä päivää varten. Aa, he sanovat kaipaavansa shoudeja. He kaipaavat tätä aikaa yhdessä, mutta he katselevat edelleen. He katselevat muissa ulottuvuuksissa. Ja ennen kaikkea he kaipaavat teitä.

Vedetään syvään henkeä yhdessä, kun saatamme tämän shoudin loppuun.

Minä olen kaikkea mitä olen. Olen Adamus.

Ja älkää unohtako, että riippumatta siitä, mitä tapahtuu, kaikki on hyvin koko luomakunnassa. Kiitos.