MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria Arta de a Sta pe Bancă

SHOUD 6 – Prezentat de ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat la Crimson Circle
5 martie 2022
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt cel ce Sunt, cu mândrie, Adamus din Domeniul Suveran.

Îmi acord un moment aici pentru a respira cu adevărat, pentru a simți energiile voastre, în primul rând; pentru a vă simți pe toți cum vă conectați acum sau cândva în viitor (Adamus respiră profund). Ahh! Îmi rezerv un moment aici pentru a respira frumusețea acestei insule și a cafelei mele, desigur – mm! – mereu la îndemână.

Dar, dragă Linda, observ că nu sunt prăjituri pentru mine azi. Sunt la dietă?

LINDA: Ți-ai dorit un anumit fel?

ADAMUS: Nu contează, dar sunt atât de obișnuit să am...

LINDA: Să vedem, mă gândesc, o brioșă cu ciocolată e pe gustul tău?

ADAMUS: Ciocolată, nu contează, ci doar ceva care să meargă cu cafeaua excelentă.

LINDA: Te rog, dă-mi voie.

ADAMUS: Mulțumesc, dragă Linda. Mm (ia o înghițitură de cafea în timp ce Linda pleacă să-i aducă ceva). Ei bine, ei uită uneori. Uită că un Maestru Ascensionat vine în vizită și uită lucruri mărunte, cum ar fi prăjitura lui. Dar nu-i nimic, deoarece în rai sau în iad, indiferent unde mă duc, totul este în regulă. Heh! (Referindu-se la cântecul “All is Well/Totul este în regulă” [de Avi Kaplan, cu participarea lui Joy Williams], difuzat înainte de mesajul lui Adamus).

Așadar, avem multe de discutat azi, dar hai să respirăm cu toții energiile a ce avem de făcut azi. Amintiți-vă, se întâmplă lucruri pe multe, multe niveluri diferite. Multe niveluri diferite. Sunteți la niveluri duble, cred că ați putea spune.

Nu aduc oaspeți des. Nu-i prezint prea des pe cei care mă urmăresc din ‘galeria alunelor’*, în celelalte tărâmuri, dar azi e cumva o zi specială. Azi, îi avem pe toți cei care s-au numit vreodată pe ei Shaumbra și care au trecut de cealaltă parte a râului, ca să spunem așa. Toți ne însoțesc, stând aici, în public. Ei sunt fascinați de ce se întâmplă în lume, iar unii dintre ei simt un pic de regret că nu sunt aici. Sart, în special, conduce într-un fel acea gașcă spunând: "Erhh! Doar ce mă trezesc, și sunt mort", ceea ce-i o exprimare interesantă. Dar sunt cu toții aici. I-am invitat pe toți în această zi pentru a se bucura de energiile voastre, pentru a vă susține în ce faceți, rămânând pe planetă.
*n.tr.: în original ‘peanut gallery’ = termen consacrat din timpurile vodevilului, poreclă pentru cele mai ieftine și aparent mai gălăgioase locuri din sala de teatru, ale căror ocupanți erau cunoscuți ca interpelând deseori actorii. Cele mai ieftine gustări servite la teatru erau alunele, pe care spectatorii le aruncau din când în când înspre artiștii de pe scenă pentru a-și exprima dezacordul.
 
Și puteți vedea de asemenea, că au în mână mici afișe, mici pancarte pe care le-au făcut. "Rămâneți", e una dintre cele mai populare. "Partea asta e frumoasă, dar acum, sunt mai multe de făcut pe Pământ." "Moartea-i nașpa." Câteva pancarte de acest gen în public. Așa că ei vă încurajează să rămâneți aici, în acest timp monumental pentru planetă. Și, de asemenea, ei ar vrea, conform lui Sart, ar vrea să vă ofere o mare, mare rundă de aplauze chiar acum. Așa că simțiți în asta. Primiți-le, aplauzele, în timp ce eu îmi rezerv o clipă aici, în timpul aplauzelor, să mănânc o bucățică din prăjitura adusă de draga de Linda. Mm. Mm.

Hrană umană. Mulțumesc foarte mult, Linda. Mm. Hrană umană. Bun. Noi avem mâncare excelentă la Clubul Maeștrilor Ascensionați, dar toată e vegană, așa că (Adamus chicotește). Nu chiar, dar...

LINDA: Voiam să spun, nici măcar lapte nu puteți bea, atunci.

ADAMUS: Ei bine, eu doar glumeam pe tema asta.

LINDA: A fost o glumă, bine.

ADAMUS: Da. Avem totuși o mulțime de prăjituri îngerești.

LINDA: Ooo, delicios!

ADAMUS: Ei bine, se potrivește, știi tu, cu atmosfera de acolo.

LINDA: Daa, m-am prins.

ADAMUS: Da. Dar simțiți aplauzele tuturor Shaumbra care au plecat. Și, de asemenea, simțiți ce simt ei, dorind cu adevărat să continue să fie aici indirect prin voi, să simtă ce simțiți voi, să treacă prin ce treceți voi.

Și, în acest public, există o pancartă, în special, care într-adevăr mi-a atras atenția, și avem aproximativ 310 persoane aici în public. Ei au fost Shaumbra când erau pe Pământ. Dar pancarta care chiar mi-a atras atenția, spune: "Scufundați-vă adânc." Scufundați-vă adânc.


Scufundați-vă  Adânc

Această pancartă înseamnă că e timpul ca voi într-adevăr să vă scufundați adânc în Realizarea voastră, în a rămâne aici pe planetă, în a trece prin ceea ce treceți. Greu uneori, da, este. Da, este. Dar scufundați-vă adânc în asta. Uneori există o tendință de a vrea doar să ieșiți din asta, de a spune că vă veți izola de lume, sau uneori, de a spune că nu sunteți foarte siguri dacă vreți să rămâneți sau să plecați. Ăsta a fost un fenomen pe care l-am avut, mai ales, oh, acum cinci, zece ani: "Chiar vreau să rămân aici pe planetă, în acest moment?" Și ce se întâmplă cu asta e că nu prea sunteți siguri, așa că nu sunteți cu adevărat aici, și nu sunteți nici acolo. Sunteți cumva între. Într-un fel, ați închis lucrurile și e un fel de țara nimănui. Și ce spune această pancartă de la acest Shaumbra e: "Scufundați-vă adânc." Scufundați-vă adânc în experiența a ceea ce se petrece pe planetă chiar acum, în propria voastră Realizare sau în Realizarea care-e-pe-cale-să fie.

Scufundați-vă adânc în statul pe bancă. Are un impact profund asupra planetei. Scufundați-vă adânc în viața voastră. Nu atât în viața altora, cât în viața voastră. E un lucru uimitor. Și, așa cum spun de foarte, foarte mult timp, treceți prin această experiență de ajungere la Realizare doar o singură dată. Asta e. O experimentați o singură dată, așa că faceți-o cu tot elanul. Faceți-o cu profunzime și faceți-o cu claritate. Scufundați-vă adânc în voi înșivă, în tot ce experimentați chiar acum. Ăsta nu-i momentul să așteptați să vedeți ce se întâmplă. Nu poate exista nicio așteptare, iar eu voi fi fericit să vă arunc din această așteptare, în cazul în care o faceți.

Scufundați-vă adânc în fiecare experiență pe care o aveți acum. Și Cauldre mă verifică de două ori aici, dar, da, scufundați-vă adânc în titlurile știrilor care afectează planeta. Asta nu înseamnă să deveniți dependenți de știri. Înseamnă: nu încercați să le evitați. Nu încercați să le îndepărtați. E urât uneori, dar scufundați-vă adânc în ele, deoarece se întâmplă mult mai mult decât ce e la suprafață. Există atât de multe elemente pe planetă acum care schimbă natura planetei, și e foarte intens uneori, foarte intens, pentru că, așa cum am spus atât de des, voi deveniți mai sensibili. Simțiți din ce în ce mai mult aceste lucruri care se întâmplă pe planetă. Dar, în loc să fugiți de ele, în loc să vă puneți o armură de protecție, scufundați-vă adânc în ele.

Scufundați-vă adânc în fiecare parte a voastră. Scufundați-vă adânc – da, Cauldre are o mică controversă cu mine aici (Linda chicotește). El spune: "Vrei să spui să ne scufundăm adânc în durere?" Absolut, și știu că una dintre cele mai mari provocări pentru Shaumbra acum sunt durerile. În loc să fugiți de ele, în loc să le tratați excesiv cu medicamente, în loc să blestemați pur și simplu ziua pentru că e plină de durere, scufundați-vă adânc în ea. Și când o faceți, e ca un fel de [moluscă] nautil sau o spirală – știți voi, e spirala circulară – și pe măsură ce intrați în tiparul tot mai strâns al acesteia, ajungeți în miezul ei, treceți prin ea. Treceți drept prin ea. Am mai făcut înainte o diagramă sau am pus-o pe Linda să o deseneze pe tablă. Intrați în ea.

Când încercați să stați de cealaltă parte a ei, și încercați să fugiți de ea sau să vă ascundeți de ea, sau să vă prefaceți că nu e acolo, pierdeți experiența. Dar pierdeți și ceea ce-aș numi rezolvarea sau transformarea energiilor care se întâmplă. Rămâneți doar pe partea asta a lucrurilor, iar corpul vostru continuă să aibă dureri, iar mintea continuă să fie răvășită, iar voi vă confruntați cu anxietate și cu toate celelalte lucruri. Dar scufundați-vă adânc în asta.

Mergeți direct în miezul ei. Da, inclusiv în durere, inclusiv dacă aveți vreo afecțiune fizică sau dacă vă simțiți foarte rău din punct de vedere mental. Scufundați-vă adânc în ea, deoarece veți descoperi că, din perspectiva din care priveați, din perspectiva identității din care o priveați, nu e chiar ceea ce e. Când vă scufundați adânc în ea, realizați că există o înțelepciune extraordinară. Când vă scufundați adânc în ea, realizați că, de fapt, n-a existat durere. Adică, știu că o simțiți acum, dar când vă scufundați adânc în ea, vă spune pur și simplu – realizați că erau doar semnale care ajungeau la voi pentru a schimba câteva lucruri din viața voastră. Durerea din corpul vostru, chiar și durerea din mintea voastră sunt, de fapt, doar alerte sau semnale. Asta-i tot ce sunt, chiar și boala. Vă scufundați adânc în aceste lucruri, și apoi primiți plinătatea experienței. Primiți toată înțelepciunea și obțineți rezolvarea.

Așadar, imaginați-vă că sunteți aici, în viața voastră, și știu că mulți Shaumbra încearcă să evite lucrurile. Încercați să fugiți de lucruri. Încercați să pretindeți că ele nu sunt acolo. Încercați să le alungați cu cristale – da, unii dintre voi încă faceți asta, credeți sau nu – cu lumină albă și toate celelalte. Nu, scufundați-vă adânc în ele. Toată e energia voastră și pare că se prezintă ca fiind altceva, și se prezintă ca fiind ceva care s-ar putea să nu fie confortabil sau plăcut. Dar când pătrundeți adânc în ea, realizați ce e cu adevărat.

Așadar, îmi place acea pancartă a unuia dintre acei Shaumbra care au plecat: "Scufundați-vă adânc în experiență." Pentru asta sunteți aici. Și, din nou, nu veți mai trece niciodată prin asta. Planeta nu va mai trece niciodată, niciodată, prin ce trece acum, niciodată. Toate astea se întâmplă o singură dată. Nu vreți să le ratați. Și de aceea i-am invitat pe toți acești Shaumbra azi, să facă parte din această întâlnire și să vă încurajeze în ceea ce faceți și, să vă spună: "Scufundați-vă adânc." Să vă spună: "Dați-i bătaie, chiar acum."

Cred c-ați descoperit că, ei bine, chiar nu există altă cale. Dacă încercați să fugiți de ele, dacă încercați să evitați aceste lucruri, dacă încercați să pretindeți că nu sunt ale voastre, ele pur și simplu persistă. Devin lipicioase și e la fel apoi, zi după zi după zi, când încercați să pretindeți că nu sunt acolo. Când vă scufundați adânc, da, va fi puțin haotic și nu foarte plăcut inițial. Dar când vă scufundați adânc în ele, atunci primiți plinătatea și bogăția experienței, împreună cu toate răspunsurile – toate răspunsurile – și apoi realizați că energia v-a servit întotdeauna, întotdeauna.

Să respirăm profund cu asta – să ne scufundăm adânc – și știu că unii dintre voi mă înjură sau câțiva dintre voi chiar îmi fac gestul ăla cu degetul, dar... (Adamus chicotește)
 
Să respirăm profund și să ne scufundăm adânc în viață. Viața, oh, viața este interesantă. Are zilele ei bune și zilele ei rele, dar apoi vă ridicați deasupra acestui lucru. Vă ridicați deasupra zilelor bune și zilelor rele și, dintr-o dată, e doar viața în forma ei cea mai bogată, cea mai deplină. Nu mai există bine sau rău. Nu mai există lumină sau întuneric. Nu mai există un tu bun și un tu rău, și tot restul. Toate astea dispar. Se duc. Apoi realizați că sunteți cu adevărat un Maestru, stând aici pe planetă, chiar acum, făcând ce ați venit să faceți aici, fiind în pasiunea voastră. Și, deși s-ar putea să gândiți: "Ei bine, stând pe o bancă în parc și doar strălucindu-mi lumina nu e foarte pasionant", dar absolut este. Când începeți să vedeți efectul pe care îl are, efectul pe care îl are asupra tuturor.


Lumina Voastră

Poate că cel mai important lucru – și niciodată nu obișnuiam să vorbesc despre asta deschis – cel mai semnificativ lucru în a vă străluci lumina e că o străluciți asupra voastră înșivă. O străluciți asupra voastră. N-am vrut să încep cu asta. N-am vrut să pornesc cu asta atunci când am vorbit despre statul pe bancă și despre strălucirea luminii și despre a o radia și toate celelalte, deoarece n-am vrut ca asta să fie motivația. Și, de asemenea, există ceva interesant în structura atâtor Shaumbra. E mai ușor dacă credeți că într-un fel faceți asta pentru altcineva sau altceva decât pentru voi înșivă. Așadar, am început prin a spune să vă străluciți lumina pe această planetă, s-o radiați, fără agendă, fără program. Dar ceea ce probabil descoperiți, e că o străluciți mai întâi asupra voastră. Străluciți-o mai întâi asupra voastră, iar această dinamică, din nou, schimbă totul.

Știți, când cineva are o experiență în apropierea morții – știi ce este o experiență în apropierea morții? Ai avut vreuna?

LINDA: Da.

ADAMUS: Da? Cum a fost? Pe cine ai văzut?

LINDA: Am fost complet inconștientă.

ADAMUS: Complet inconștientă. Bine. Unii oameni au o experiență în apropierea morții atunci când au un accident traumatic sau ceva de genul ăsta și, de multe ori, primul lucru pe care-l văd e o lumină mare, mare, mare. Și apoi ei văd, ei bine, dacă provin dintr-un mediu creștin, nu că trebuie să fi practicat creștinismul, ci dintr-un mediu creștin, pe cine văd ei?

LINDA: Isus.

ADAMUS: Iisus – Iisus – pentru că Iisus este un idol, un simbol. De fapt, ei nu-l văd pe Iisus. E, pur și simplu, cam ce se așteaptă să vadă. E ca într-un vis, atât de des mintea vine cu interpretări sau simboluri, pentru că asta face ea. Încearcă să introducă acel factor de asociere. Deci, oamenii îl văd pe Iisus, chiar dacă ei nu merg la biserică. Dar e mediul din care provin, și mintea îl bagă pe Iisus acolo.
 
Așadar, ce vede un budist atunci când are o experiență în apropierea morții?

(ușoară pauză)

Buddha! Buddha. Ei îl vor vedea pe Buddha, la fel cum cineva dintr-un mediu creștin sau occidental îl va vedea pe Iisus. Deci, ce vede un musulman?

(o mică pauză și ei chicotesc)

Toată lumea așteaptă. Toți prietenii mei, pe care i-am adus azi așteaptă cu nerăbdare: "Ce va spune Linda?"

LINDA: Mahomed!

ADAMUS: Nu, pentru că n-ai voie să ai o imagine a lui Mahomed.

LINDA: Bineînțeles că aș fi dat-o în bară! (ei chicotesc)

ADAMUS: Dar unii dintre ei o fac. Unii dintre ei îl văd pe Mahomed. Ceilalți sunt în genul: "Pot să văd! N-ar trebui să am o viziune." Oh, taci din gură! (Linda continuă să chicotească) 

Câțiva dintre voi vă plângeți de asta. Trebuie să fiți capabili să glumiți în viață, să știți. Cred că a spus-o Kuthumi la întâlnirea noastră recentă. Două lucruri pe care să le țineți minte mereu, uitând de orice altceva. Mențineți lucrurile simple și aveți umor. Trebuie să fiți capabili să râdeți. Și, știți, Pământul e cel mai bun loc dintre toate pentru a râde.

LINDA: Cred asta.

ADAMUS: Da. Nu, chiar este, pentru că râsul, umorul, se bazează pe conflict, și întrebarea e: “Puteți râde de conflict sau el vă va sfâșia?” Așa că ați putea de asemenea să faceți glume, fie că e vorba de alți oameni, de alte lucruri. Unele dintre cele mai bune glume au legătură cu locul de proveniență al oamenilor, știți, cu grupurile etnice.

LINDA: Adevărat.

ADAMUS: Și niciodată n-ar trebui să devină răutăcioase, dar ar trebui să puteți râde de voi înșivă. Vreau să spun, ăsta-i cel mai bun lucru. Eu pot râde de voi toți (Adamus chicotește), așa că și voi ar trebui să puteți râde de voi înșivă.

LINDA: Într-o zi bună.

ADAMUS: Într-o zi bună. Bun. Deci, ce vede un ateu când are o experiență în apropierea morții?

LINDA: Nimic!

ADAMUS: Nimic, corect. Absolut, nimic. Da. Nu, chiar nu văd. Poate că văd o mare lumină albă, dar, știți, Isus nu apare, pentru că ei nu cred în El, iar Dumnezeu cu siguranță nu-i acolo.

Deci, motivul pentru care menționez acum experiențele din apropierea morții e că atunci când aveți o experiență în apropierea morții, și intrați în acea lumină, totul pare a fi în unitate. Totul pare să fie închegat. Intrați în acea lumină, sunteți voi. Chiar dacă îl vedeți pe Iisus sau pe Buddha, sau chipul lui Mahomed, pe care se presupune că n-ar trebui să-l vedeți, acela pe care îl vedeți sunteți voi. Mintea voastră o interpretează așa cum ar interpreta un vis, dar ce vedeți e propria voastră lumină.

E exact același lucru atunci când radiem către lume, și Dumnezeu știe că lumea cu siguranță ar putea folosi asta acum. Dar voi vă radiați lumina și primul la care ajunge sunteți voi. O străluciți asupra voastră. Spuneți că sunteți în sfârșit pregătiți să terminați cu dualitatea și că aveți în sfârșit înțelepciunea pe care nu o aveați înainte. În sfârșit aveți cunoaștere și, practic, reflectați asta asupra voastră. Vă străluciții asta vouă înșivă. Spuneți că ați parcurs un drum lung. Nu mai sunteți un căutător. Nu mai rătăciți la nesfârșit căutând răspunsuri, deoarece toate sunt chiar aici (arată spre piept). Vă străluciți lumina asupra voastră. Și, făcând asta, se schimbă dinamica energetică a tuturor lucrurilor. Vă străluciți lumina asupra voastră și apoi primiți acea lumină înapoi de la voi înșivă.

Și apoi nu vă mai faceți griji pentru lucrurile mărunte. Nu vă mai faceți griji legat de, să zicem, abundență. Oh, ăsta a fost un lucru atât de important pentru Shaumbra și încă e un lucru, dar nu la fel de mare. Chestiunea abundenței, totul e chiar acolo și, începeți să realizați că e în lumina voastră. Și nu stați pe bancă, nu vă străluciți lumina pentru a încerca să obțineți abundența, pentru că asta-i o agendă. Asta-i o agendă. Însă, ea e un produs secundar, natural, înțelegeți voi. Dacă stați pe bancă încercând să obțineți abundența, nu va funcționa. De fapt, o va îndepărta și mai mult, pentru că încercați, în loc să permiteți și să acceptați.

Când vă străluciți deschis lumina, ea e înțelepciunea voastră. E conștiința voastră. E ființa voastră. E identitatea voastră. Când străluciți asta deschis, e simțită, de asemenea, de fiecare celulă din corpul vostru. Acum, nu vă puteți așeza pe banca voastră din parc spunând: “Oh, sper că durerea asta dispare, și o să strălucesc lumină peste tot, deasupra ei.” Ei bine, străluciți lumină peste durere, și o să devină și mai dureroasă, vedeți voi. E foarte literal. Dar vă străluciți lumina, lumina voastră, și ea cade peste voi mai întâi, iar produsul secundar, natural, al acestui lucru e că atunci vă aduce corpul de lumină. Apoi, mută energia din durerea și tiparul de boală în care se poate să fi fost, și acum, aduce corpul de lumină, care apoi intră în comuniune cu corpul vostru fizic, iar durerea pur și simplu dispare. Dar, din nou, n-ar trebui să aveți un interes în a sta pe bancă, doar ca să vă rezolvați durerea.

Sau, am văzut asta – o să documentez unele dintre aceste lucruri, o să creez o compilație de secvențe amuzante, secvențe amuzante cu Shaumbra – am văzut recent oameni, și știți voi cine sunteți – n-o să vă arăt cu degetul, heh, știți voi cine sunteți – stați pe bancă pentru a avea un partener. Stați pe bancă pentru a avea o nouă relație în viața voastră (Linda chicotește). Nu, vorbesc serios, Linda. Vorbesc foarte serios. Și nu, nu era vorba despre tine (ei chiotesc și Belle latră). Dar încă există un fel de înțelegere greșită a statului pe bancă, ca și când încercați să faceți ceva proactiv. Nu despre asta e vorba în statul pe bancă. Și am văzut oameni stând pe bancă pentru, știți voi, sperând că o să primească un anume job la care aplică. Nu se face așa (Belle latră din nou). Pur și simplu vă radiați lumina.

Mulțumesc, Belle. Belle a trebuit să-și spună părerea despre toate astea. E de acord, apropo.

LINDA: Absolut.

ADAMUS: Da. Așadar, vă radiați pur și simplu lumina și gata, iar primul lucru pe care îl atinge sunteți voi înșivă, părți din voi pe care nici nu le știți încă. O radiați spunând: “Toate sunt în regulă.” Cum era versul? “Mergând prin rai sau iad, totul e în regulă.”* Asta spuneți. Și apoi, miraculos, dar nu chiar, energiile, energiile voastre, se schimbă pentru a vă servi. E chiar foarte simplu.
*n.tr.: referire la melodia de la începutul shoud-ului: ‘All is Well’ (‘Totul e în regulă’)

Când stați pe bancă, o faceți fără niciun scop. Nu încercați deloc să forțați un rezultat. Nu e vorba despre anihilarea întunericul sau răului, sau de a vă vindeca. Niciuna din cele de mai sus. Ăsta-i momentul când intră adevărata înțelepciune, și aveți înțelepciunea, acum. Adevărata înțelepciune intră când voi vă radiați pur și simplu lumina. Atât e de simplu.
 
Nu încercați să găsiți un partener. Nu încercați să depășiți o boală sau o afecțiune. Și da, e dificil la început, pentru că stați acolo și dintr-o dată spuneți: “Trebuie să-mi strălucesc lumina peste această problemă din viața mea” sau peste încercarea de a schimba rezultatul unei situații globale. Nu trebuie. E-atât de simplu, dar din nou, identitatea umană     intervine și vrea să înceapă să se joace cu asta, stricând-o. Nu-i un instrument de putere. Să vă străluciți lumina nu e un instrument al puterii.

Simțiți pur și simplu în asta pentru un moment. E vorba doar de a vă străluci lumina, esența voastră, conștiința voastră, înțelepciunea voastră. Atât. Fără niciun fel de scop. Și când o faceți, ajunge mai întâi la voi, și apoi se îndreaptă spre lume. 

Rezultatele sunt profunde, dar voi n-o faceți pentru rezultate. Și ăsta-i paradoxul din situație, pentru că atât de mulți vor încerca s-o facă pentru rezultate. Chiar statul pe bancă, a vă străluci lumina peste lume acum, încercând să obțineți rezultate – și vom vorbi despre asta într-un moment – dar cu situația globală, am văzut mult prea mulți Shaumbra stând totuși pe bancă cu un scop. Scopul ar putea fi la fel de simplu ca: “Sper să se termine războiul imediat” sau “Sper să câștige tabăra asta.” Am văzut de fapt câțiva oameni stând pe bancă efectiv pentru rezultatul unui meci, un meci de fotbal (Linda chicotește). Nu, pe bune. E scos din context.

LINDA: Serios?!

ADAMUS: Serios. Oh, o să creez o listă întreagă de lucruri amuzante – pune asta pe lista celor 10.000 de lucruri pe care trebuie să le facem în curând – însă filmulețul cu gafe și mici incidente. Lucruri amuzante…

LINDA: Momente amuzante cu cei care stau pe bancă.

ADAMUS: Poftim?

LINDA: Momente amuzante cu cei care stau pe bancă?
 
ADAMUS: Cei care stau pe bancă… da.

LINDA: Boacăne.

ADAMUS: Ei bine, nu-i vorba doar de statul pe bancă. E vorba de Shaumbra în general. O să venim cu o – îl voi face pe Kuthumi să mi se alăture pentru asta.

LINDA: În regulă. În regulă.

ADAMUS: Da, momente comice. Chestii amuzante pe care le fac Shaumbra, când cred că nimeni nu se uită.

LINDA: (râzând) Oh, nu! (Adamus chicotește)

ADAMUS: Da. Strălucind lumina peste un meci de fotbal, nu, nu. Nu faceți asta.

Acum, pe de altă parte, e perfect în regulă, ca om, să spuneți că aveți de gând să susțineți o anumită echipă și să intrați în dualitate pentru o clipă, să urlați, să țipați și să aruncați televizorul în cealaltă parte a camerei, sau lucruri de genul ăsta.

LINDA: Așadar, spui că Cauldre nu și-a strălucit niciodată lumina peste Packers*?
*n.tr.: Green Bay Packers, echipă de fotbal american, singura echipă sportivă non-profit și susținută de comunitate, din SUA

ADAMUS: Nu vorbesc în numele lui Cauldre acum. El vorbește în numele meu (ei chicotesc). Mulțumesc că ai întrebat. Chiar vrei să vorbim despre asta? (Linda chicotește) Chiar vrei ca eu să-l expun în fața a zeci de mii de Shaumbra din toată lumea?

LINDA: Nu, îl iubesc prea mult pentru asta. Scuze! (ea continuă să chicotească)

ADAMUS: Pentru că, atunci, el o să expună câteva din ale tale…

LINDA: Oh, te rog nu!! Nu, nu, nu!

ADAMUS: (chicotind) Nu, nu, nu. Nu vom face asta.

LINDA: Să ne oprim! Să ne oprim!

ADAMUS: Deci, unde eram? Să vă străluciți lumina. Nu, la propriu, în crearea acestor momente amuzante despre Shaumbra, am văzut Shaumbra radiindu-și lumina asupra terenului de golf (Linda chicotește), așa încât atunci când ajung acolo, să joace mai bine. Nu despre asta e vorba. E oarecum amuzant, nu-i așa?

LINDA: Da. E foarte distractiv.

ADAMUS: Ei bine, am putea fie să râdem, fie să plângem de asta. Da.

LINDA: Hai să râdem.

ADAMUS: Hai să râdem de asta.

LINDA: În regulă.

ADAMUS: Deci, deci… (ei chicotesc) Jean o să mă strângă de gât, din cauza asta. Deci, vă cerem să vă trimiteți momentele comice (ei râd) la     [email protected] Așteptați o zi sau două, pentru că adresa asta de e-mail nu a fost creată încă. Dar  [email protected] Asta se va vinde mai bine decât orice altă carte pe care am făcut-o până acum…

LINDA: În regulă, probabil.

ADAMUS: …inclusiv favorita mea, Actul Conștiinței. Da. Așadar lucruri pe care le-ați făcut pe parcurs, despre care știați că erau puțin cam – hâm – pe lângă subiect. 

În regulă, acum, știți ce se petrece acum? Toată lumea de pe întreaga planetă, toți Shaumbra gândesc: “Oh, da, asta am făcut.” Toată lumea e adâncită în gânduri acum (Linda chicotește), iar cei de pe cealaltă parte râd – ‘galeria alunelor’ care mă însoțește azi, râzând într-una – pentru că știu ce-au făcut. Da.

Așadar, să revenim la subiect. Strălucindu-vă lumina, ea merge la voi mai întâi, dar n-o faceți pentru asta. O facem chiar acum doar pentru a străluci lumina peste toată creația. Și asta înseamnă și peste voi. Toată creația și, așa cum știți, e un moment foarte bun pentru asta. E motivul pentru care ați venit aici pe această planetă. De aceea stăm aici vorbind astfel. Am trecut dincolo de drumul lung și greu spre Realizare – (căscând) aahh! – și acum suntem în ce am venit aici să facem.


Sunteți Aici
 
Așadar, să respirăm foarte profund cu asta. Ați sosit. Suntem aici. Și dacă credeți că n-ați ajuns, că ați pierdut trenul, încetați cu asta! Țineți-vă gura, sau cum vreți să-i spuneți. Fiți pur și simplu aici! Treceți pur și simplu peste asta. Încetați să vă lamentați. Încetați să vă îngrijorați: “Am făcut-o bine? Sunt…?” Sunteți aici, în regulă. Să ne acordăm un moment doar pentru că sunteți aici.

LINDA: Pfiuu!

ADAMUS: Respirați foarte profund! Nu mai e nimic la care să lucrați. Dacă nu mă înșel, cred că în ultima noastră sesiune am spus: “Gata cu procesarea, consilierea, vindecarea, indiferent de metode.” Sunteți aici. Voi sunteți aici. Ei sunt acolo. Au plecat devreme și există niște regrete, dar voi sunteți aici.

Să respirăm profund cu asta.

Nu contează dacă ați sărit câțiva pași pe parcurs, pentru că n-ați făcut-o de fapt. Nu contează dacă încă mai credeți că mai e ceva ce trebuie să învățați, pentru că nu trebuie. Nu trebuie.

Sunteți aici în acest moment extraordinar de pe planetă.

Sunteți aici ca om și ca Maestru. Și apoi am putea pur și simplu să mergem mai departe cu asta. Sunteți aici.

Respirați profund. Simțiți în asta și, dacă e potrivit, spuneți-vă vouă: “Eu Sunt Aici.”

(pauză)

Și sunteți aici cu mii de alți Shaumbra, pentru a vă bucura de restul vieții voastre și a vă radia conștiința.

Acum, în timp ce faceți asta – trebuie să-i punem oarecum pe toți la curent cu situația. Sunt câțiva rămași în urmă în toată treaba asta cu ajungerea la Realizare. Pur și simplu n-au crezut că erau pregătiți sau au devenit cu adevărat mentali legat de asta, gândindu-se prea mult la ea. Niște adevărați întârziați, și eu doar vreau să aduc acum pe toată lumea, într-un fel, la același nivel de conștiință. Tot ce trebuie să faceți e să spuneți: “Eu Sunt Aici.” Atât, apoi sunteți. Și apoi nu vă gândiți la asta. Nu vă gândiți: “Ei bine, chiar pot spune asta?” sau “Ar fi trebuit să fac aia?” sau “Poate ar trebui s-o fac altfel” sau “Poate nu vorbește cu mine.” Șș! Încetați cu asta! “Eu Sunt Aici.” Atât, “Eu Sunt Aici.” Uuu! Apoi energiile se schimbă, iar energiile voastre se schimbă, și apoi vă mișcați mai departe și facem efectiv ce am venit să facem aici. Și hai să ne distrăm în timp ce o facem, și hai s-o facem cu umor, și hai s-o facem cu abundență. Toate astea sunt drepturile voastre.

Bun, mai departe. Înapoi la o ceașcă de cafea (Adamus ia o înghițitură). Mm. Am observat că tu nu ți-ai luat nimic, Linda. Voiai cafea sau…?

LINDA: Dacă am nevoie de ceva, o să iau pe furiș o înghițitură…

ADAMUS: Pe furiș…

LINDA: … din a ta.

ADAMUS: În regulă.

LINDA: Da.

ADAMUS: Să continuăm. Unul din lucrurile principale…

LINDA: Așteaptă. Aveai nevoie de mai multă ciocolată?

ADAMUS: Nu, sunt bine deocamdată.

LINDA: În regulă.

ADAMUS: Am avut doar nevoie s-o gust.

LINDA: În regulă.


Identitatea

ADAMUS: Unul dintre lucrurile principale chiar acum, care urmează să se petreacă cu voi, cu alți Shaumbra; unii dintre voi ați simțit asta deja și poate vă sperie puțin, dar se întâmplă și o să continue să se întâmple pentru încă puțină vreme. În principiu dezvoltați o nouă identitate. O identitate complet nouă. Și pun sub semnul întrebării dacă s-o numesc identitate, dar nu există alt cuvânt într-adevăr potrivit care să meargă.

Aveți de mult timp identitatea de om, bineînțeles, și identitatea voastră ar putea fi masculină, feminină. V-ați putea identifica cu a fi mai tânăr sau mai batrân. Lucruri destul de tipice. Vă puteți identifica cu a fi prosper sau undeva intermediar sau falit. Așadar, v-ați identificat cu toate aceste lucruri diferite, și e o identitate omenească. Și vă îmbrăcați identitatea într-un anume fel, pentru că v-ați obișnuit cu asta, și aveți o anumită înfățișare pentru voi – hainele voastre. Știți, dacă treceți prin garderoba voastră, totul e cam la fel. Chiar este. Vreau să spun, nu e ca și cum ați avea un costum de business într-o parte și un costum de clovn în cealaltă parte. Toate sunt cam la fel, pentru că vă îmbrăcați identitatea.
 
Identitatea voastră e conținută în vocea voastră. Atât de mult din identitatea voastră, într-adevăr, e în vocea voastră, și v-ați modelat vocea ca să se potrivească cu identitatea voastră. Și nu e vorba că e o voce bună sau o voce rea, ci vocea voastră a fost croită, aranjată pentru identitatea voastră. De fapt e o parte importantă. Majoritatea oamenilor nu se gândesc niciodată la vocea lor și cum face ea parte din identitatea lor. Și, bineînțeles, ați putea spune, dintr-un punct de vedere mai științific, că fiecare tipar de voce e unic. Știți, e ca și cu fulgii de zăpadă. Deși, odată, chiar am găsit doi fulgi de zăpadă care erau exact la fel. Așa că, aruncă în aer acea teorie. Dar fiecare voce este unică și diferită, și e parte din identitatea voastră. Ascultați-vă, din când în când. Nu dacă vorbiți tare sau delicat, dar există tipare în vocea voastră și sunt toate țesute în identitatea voastră.

Identitatea voastră are de-a face cu mâncărurile pe care le mâncați. Vă alegeți mâncărurile pentru identitatea voastră. Vă asociați cu oameni, bazat pe identitatea voastră. Faceți anumite lucruri, urmăriți anumite programe, citiți anumite cărți, toate modelate pe identitatea voastră. Uneori nici măcar pentru că vă plac neapărat acele lucruri, însă credeți că trebuie s-o faceți ca să susțineți acea identitate. 

Dormiți într-un anumit fel, și asta vă susține identitatea. Tiparele de somn, felul în care dormiți, cât de profund dormiți și ce visați, toate sunt lucruri pe care le faceți, care vă întăresc identitatea.

Felul în care arătați, felul în care vă îngrijiți, sprijină acea identitate. Așa că, ce spun eu aici e că ați făcut foarte multe, toți oamenii fac foarte multe pentru a-și construi identitatea. Apoi devin foarte confortabili cu ea, poate fără să le placă anumite părți, dar asta e identitatea lor. Și apoi rămân în ea. Rămân în ea. E foarte liniar, foarte pe un singur nivel. Nu există prea multă profunzime în identitatea umană, și acea identitate e atât de modelată, bazată de asemenea pe biologia familiei și pe trecutul vostru ancestral, încât acea identitate va trece în altă viață. Voi ați putea arăta puțin diferit și veți putea chiar locui într-un loc diferit – dar probabil că nu – însă aceea devine identitatea voastră, identitatea umană. Și oamenii nu se opresc cu adevărat să reflecteze la asta. O iau de-a gata: “Ăsta sunt eu. Asta mă definește.” Educația lor, jobul lor, toate fac parte dintr-o identitate.
 
Și identitatea e un sicriu confortabil, într-un fel (Linda reacționează). Un sicriu confortabil. Ei bine, din cauză că e confortabil. Știți, sicriele sunt destul de confortabile.

LINDA: Mai degrabă aș fi un borcan de fursecuri.

ADAMUS: Ei bine, dar mie îmi plac sicriele pentru că sunt căptușite uneori cu mătase, alteori cu poliester ieftin. Sunt oarecum confortabile și îți țin cumva corpul în ele. Dar totuși vorbim de un sicriu, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vă va pune sub pământ (Linda pufnește zgomotos în râs). Și asta face o identitate. Apoi, vă restricționează. Și totuși, dacă ar fi să vină cineva și să înceapă să înlăture părți din identitatea voastră, oh, vă înfuriați. Vă enervați din cauza asta, fiindcă cu asta vă identificați voi.
 
Așadar, oamenii fac asta. E un joc uman nemaipomenit despre a crea, a construi și apoi a vă ține cât de strâns puteți de identitatea voastră, chiar dacă nu vă plac lucruri despre voi, pentru că ăsta sunteți. Dacă începeți să înlăturați părți din vreo identitate – niște părți din cineva, din identitatea sa – el/ea se dezechilibrează foarte tare. Poate provoca amețeală. Poate provoca nebunie la un moment dat. Poate cauza un grad uriaș de instabilitate, la un moment dat. Așadar, oamenii chiar se țin strâns de acea identitate.

Acum, pentru Shaumbra în acest moment, acea identitate se transformă, și dispare. Și, din nou, în engleză nu există un alt cuvânt potrivit pentru asta, decât identitate, care înseamnă oarecum asta, dar nu e asta. Așadar dezvoltați o identitate cu totul nouă, dar această identitate e fluidă. E flexibilă. Această identitate se poate schimba de la o clipă la alta. Dar cel mai important lucru despre ea e că este multistratificată, pe multiple niveluri. Este Și-ul despre care noi am vorbit. Sunteți voi, fiind oameni și Maeștri.

Și vreau să fiu foarte clar când spun că nu înseamnă să fiți un ommaestru, într-un singur cuvânt: “ommaestru.” Acesta a fost conceptul vechi, că vom transforma acest om și-l vom face un corp supraomenesc și o personalitate supraomenească și o inteligență supraomenească, și pur și simplu, un superom, superbărbat, superfemeie. Nu asta se întâmplă.

Omul rămâne, în mare parte, ca un om. Se transformă pe parcurs, ca răspuns la multe alte lucruri care se schimbă legat de identitatea voastră. Corpul începe să se transforme și, în principiu, să se regenereze sau să se vindece singur. Mintea devine mai clară, pentru că vă debarasați de o grămadă de gunoi care era în mintea voastră, legat de cine credeați că sunteți sau trebuia să fiți. Dar ce se petrece cu adevărat e faptul că alte straturi și niveluri sosesc acum în ființa voastră, pe măsură ce vă străluciți lumina. Pe măsură ce vă străluciți lumina fără agendă, ce se întâmplă e că lumina merge către toate celelalte potențiale pentru transumanul din voi, pentru identitatea voastră dincolo-de-om.

Aceste lucruri au fost mereu acolo. Aceste părți ale voastre au fost mereu prezente, însă se aflau în întuneric, ca să zic așa. Erau ascunse. Ele nu au fost expuse la lumină, pentru că voi erați atât de ocupați să vă construiți în primul rând identitatea. Voi erați atât de ocupați să apărați și să protejați acea identitate. Dar acum, că voi, ca om și Maestru, vă luați o clipă de pauză și doar vă străluciți lumina, ea merge mai întâi la voi și deschide toate aceste alte straturi și niveluri ale noii voastre identități.

Și sunt atât de multe încât n-aș putea nici măcar să încep să le descriu, dar e Totalitatea voastră. Este Eu Sunt-ul, nu doar omul. Este “Eu Sunt Cel ce Sunt, Tot ceea ce Eu Sunt.” Și, da, este Maestrul, dar trebuie să mă opresc puțin asupra acestui lucru, deoarece a existat o neînțelegere chiar și cu privire la termenul “Maestru”, în cazul unora dintre voi.   

V-ați gândit la voi înșivă ca la acel “ommaestru”, supraom, într-un singur cuvânt. Ele au aceeași origine, dar sunt diferite. Noi nu încercăm să facem omul să fie un Maestru. Nu, nu asta facem. Nu, noi nu o facem. Și unii dintre voi se luptă cu mine în privința asta. Nu, nu o facem! În primul rând, nu puteți. Fizica, logica și orice altceva spun că nu puteți. Noi îi permitem omului să fie om, și construcția omului, scopul omului e să fie în experiență. Și din acest motiv am început shoud-ul spunând: “Scufundați-vă adânc [în experiență].” Treaba voastră ca om e să fiți în acea experiență, și nu omul e cel care dorește iluminarea sau Realizarea. Nicidecum.   

Omul, ca om, dorește apoi să fie super. Voi vreți să fiți mai buni ca alții. Vreți să fiți nemuritori, în multe privințe, dar dați-i voie omului să fie om. Și pe urmă, pe măsură ce omul strălucește lumina – cu alte cuvinte, a străluci lumina înseamnă că ați ajuns la punctul în care, ca om, realizați că există cu mult mai mult. Ați ajuns în punctul în care realizați că acum aveți înțelepciune. Pe asta, o aveți. Ați ajuns la momentul realizării că acum s-a încheiat călătoria, căutarea Sfântului Graal. Sunteți aici. Sunteți în Realizare. Și acum, în timp ce omul doar își strălucește lumina, el spune în esență: “Renunț să încerc să-mi păstrez vechea identitate. Renunț la a-mi construi puterea. Renunț să mai încerc să fiu o ființă supraomenească. Pur și simplu mă permit pe mine.” Și străluciți acea lumină și ea strălucește asupra adevăratului Maestru – care nu e omul – adevăratul Maestru. Sunteți voi, însă nu doar identitatea voastră umană. Merge cu mult dincolo de asta.

Ar fi un lucru teribil – cred că ar fi un lucru teribil – dacă toate astea erau doar în cratița omului, în mâna omului. Cu alte cuvinte, totul ar fi fost focalizat pe om. Noi încercăm să-l facem pe om desăvârșit, încercăm să-l aducem pe om la Realizare, încercăm să-l aducem pe om la corpul său de lumină. Nu e așa. 

Omul, așa cum e el acum, ar încerca să ia în stăpânire toate aceste lucruri, să le domine, să le controleze și la un moment dat să le ducă în dualitate și probabil să distrugă jumătate din ele, sau mai mult. Așa că noi nu facem asta – nu facem asta – să facem omul mai puternic. Noi o facem astfel încât omul să se deschidă către tot ceea ce este – către tot ceea ce este – și el e cu mult mai mult. Nu încercăm să-i dăm omului mai multă putere sau să trăiască veșnic sau oricare din aceste lucruri. Însă cu omul care stă pe bancă, care-și strălucește lumina spunând: “Eu Sunt Cel ce Sunt”, el luminează toate aceste alte părți din cine sunteți de fapt, permițându-i omului să-și mențină integritatea sa de om, realizând însă că, pentru voi, există cu mult mai mult de atât. V-ați identificat ca fiind omul și atât de mult din ce ați făcut a fost să faceți din asta un om mai bun, mai fericit, mai prosper, mai sănătos. Nu despre asta-i vorba. Eliberați asta. 

Ce se întâmplă acum e că există – la nivel individual, dar și cu Shaumbra din toată lumea – o realizare că identitatea se schimbă acum. Identitatea ca voi înșivă, ca fiind doar acest om care se zbate în viață și bla, bla, bla, se schimbă.

În privința asta, da, omul își va schimba identitatea. Își va schimba foarte mult identitatea și se va deschide către toate celelalte părți, către adevărata voastră măreție. Și noi nu-l diminuăm deloc pe om. Îl eliberăm pe om, făcând asta.

Pe măsură ce identitatea voastră începe să se schimbe – totul e un proces natural; nu trebuie să lucrați la el, nu trebuie să mergeți și să începeți să distrugeți părți din vechea voastră identitate – în timp ce se întâmplă asta, este tulburător uneori, pentru că v-ați identificat atât de intim cu omul. Chiar și căutarea voastră spirituală a fost ce credeați – omul a încercat s-o ia în stăpânire. V-ați identificat cu o ființă spirituală sau ca fiind pe o cale spirituală, ceea ce n-ați fost niciodată cu adevărat.

Toate astea vă schimbă identitatea, și e o stare foarte perturbatoare, ciudată, aproape ca o senzație de amețeală, ca și cum totul se clatină și nu știți unde vă este împământarea. Vă voi ruga să permiteți ca asta să se întâmple și să vă cufundați adânc în ea, și veți spune: “Ohh! Îmbătrânesc. Îmi pierd mințile. Nu-mi pot aminti nimic.” Nu, voi vă schimbați acea identitate. Sau veți spune: “Nici măcar nu pot să conduc o mașină, nu mă pot concentra deloc.” În regulă, chemați un Uber, cel puțin pentru moment, în timp ce treceți prin această întreagă schimbare, în a vă identifica pe voi ca om.
 
Veți simți părți din voi înșivă, părți mai mărețe din voi – și îl voi corecta pe Cauldre – ele nu sunt mai mărețe; sunt doar alte părți din voi. Le veți simți, ați putea spune, intrând. Nimic nu vă va face rău. Ele nu sunt… (Adamus chicotește) Nu sunt ființe extraterestre care încearcă să facă cercetări pe voi. Nu sunt alte entități care dau buzna încercând să vă ia în stăpânire corpul, în acest moment. Sunt părți naturale ale voastre, divinitatea voastră, ființa voastră Maestru, energia voastră, înțelepciunea voastră, toate aceste lucruri, mult prea numeroase ca să le numim în acest punct, și nu încercați să le dați un nume. Doar permiteți-le. 

Va exista și o mică rezistență, deoarece veți spune: “Păi, stai o secundă. Cine conduce aici? Eu sunt omul. Am muncit să-mi dezvolt identitatea vreme îndelungată. Privește la felul în care mă îmbrac și acționez, și la sunetul vocii mele și la privirea din ochii mei. Toate astea fac parte din identitatea mea. Și acum intră aceste alte lucruri și încearcă să preia conducerea?” 

Nu. Ele nu încearcă să preia conducerea. Ele sunt părți naturale ale voastre care intră acum. Și la început, poate se vor simți ca ceva puțin străin, poate puțin diferit. Știți voi, e ca atunci când vedeți acea lumină albă în timpul unei experiențe în-apropierea-morții: “Oh, ăsta-i Isus.” Nu, erai tu. Așa că, se va simți puțin ca altcineva sau altceva. Dar apoi, dacă vă scufundați adânc în asta și permiteți ceea ce se întâmplă, veți realiza că ăsta sunteți voi, dar nu identitatea umană fasonată, sculptată și cizelată care ați crezut că erați.   

Identitatea voastră e spulberată, asta spun. Identitatea voastră se deschide (Belle începe să latre din nou). Da, Belle răspunde la asta cu un viguros: “Da! Era și timpul.” Vedeți, pot să înțeleg limbajul câinilor. Belle spune: “E timpul.” Știți voi: “Pe bune? Ce v-a luat atâta să ajungeți în acest punct?” (Adamus chicotește)  

Așadar, identitatea se schimbă și uneori se va simți ciudat din punct de vedere fizic, iar asta ar putea schimba totul, de la alimentele pe care le doriți, la lucrurile care credeați că vă plac, care erau doar parte a construcției identității, până la orice. Și totul e potrivit.

Acum, primesc aici toate întrebările. Mulțumesc că puneți multele, multele voastre întrebări, dragi Shaumbra care ascultați/vizionați. “Cât o să dureze asta?” Contează? Adică, chiar contează? Veți pune semn în calendar spunând: “Identitatea mea va începe să se schimbe pe data…” hai să spunem pe 1 aprilie – ei! asta-i o dată bună – și se va sfârși, să zicem, pe 12 iunie. Hai să nu punem o dată. E o evoluție naturală. Și vă veți adapta la ea. Veți simți în ea și, destul de curând, veți curge cu ea. Dar la început, da, se simte, într-o măsură, ați putea spune, puțin intruziv, puțin neliniștitor, adică, unde e vă e echilibrul? Vă întrebați dacă o luați razna. N-o luați razna. Vă întrebați dacă doar inventați asta. N-o inventați. Vă întrebați dacă muriți, deoarece atunci când covorul identității voastre e tras de sub voi, vă spuneți: “Oh, nu! Mor, Îmi pierd toată conexiunea cu mine însumi/însămi.” Nu, nu muriți. Deveniți liberi pentru a putea trăi cu adevărat.

Așadar, asta sosește. Unii dintre voi ați început s-o experimentați de curând. Nu vreau să… cineva tocmai a ridicat mâna și a spus că ați început asta cu 30 de ani în urmă. Nu, n-ați făcut-o. Nu, nu ați făcut-o. Totul a început recent. Nu-mi spuneți că deja ați trecut prin asta. A început recent – recent… Cauldre mă întreabă, nu știu, recent. Voi știți ce înseamnă recent. N-aveți nevoie de o dată pentru asta.  

Ăsta este un fenomen foarte nou. Da, voi v-ați mai schimbat părți din personalitate înainte, din identitatea voastră, mai înainte, dar asta e ceva diferit. Voi nu doar schimbați ceva, nu doar o ciupiți, o faceți mai bună, o reparați puțin. Asta e o identitate cu totul nouă. Este Eu Sunt-ul. Este Eu Sunt-ul.  

Să respirăm profund cu asta.

E foarte semnificativ. E foarte potrivit că se întâmplă chiar acum și e o mișcare complet naturală.

V-ați perceput pe voi în acest sicriu cumva confortabil, ca om, identitatea voastră, și acum e timpul să ieșiți din el și să vă deschideți spre tot ceea ce sunteți. Omul încă joacă un rol extraordinar în toate astea, așa cum veți ajunge să vedeți.

Unul din lucrurile care cel mai probabil se vor întâmpla în această transformare a identității – sau extindere a identității, mai bine zis – e că într-o bună zi, vă veți trezi deodată uitându-vă la voi înșivă, la sinele vostru omenesc, prin ochii Maestrului sau ai sufletului. Sufletul nu are realmente ochi, dar înțelegeți ce vreau să spun, perspectiva lui. Sunteți obișnuiți să priviți din perspectiva voastră omenească, și încercați să vă imaginați Maestrul și sufletul și toate aceste alte lucruri. Însă, deodată, se inversează, și dintr-odată voi priviți omul prin perspectiva Maestrului.

E cumva asemănător cu proiecțiile astrale pe care le-ați făcut unii dintre voi sau chiar cu experiența în-apropierea-morții, în care plutiți deasupra corpului vostru uitându-vă la voi înșivă. Va fi asemănător cu asta, dar nu vă proiectați în afară și nu muriți. Deodată, vă vedeți pe voi dintr-o perspectivă diferită, și apoi e uimitor. E frumos. Și mult din asta e adus acum prin faptul că vă străluciți lumina, iar acea lumină se îndreaptă către voi mai întâi. Iluminează părți din voi care erau mereu acolo, dar de care n-ați fost niciodată conștienți (se aud sirene în fundal).

Așa că hai să respirăm profund cu asta.

Noi nu doar schimbăm identitatea umană; ci mergem dincolo de acea identitate. Și, făcând asta, hai să vedem ce altceva se schimbă în privința voastră. Bun.  


Afaceri Mondiale

În continuare, cu sirenele în fundal, e timpul să vorbim despre afacerile mondiale. Foarte potrivit. Da.

Trăiți în vremuri interesante (sirenele continuă). Mai multe sirene. Efecte secundare de fundal.

LINDA: Probabil că te-au auzit pe tine transmițând prin channel.

ADAMUS: Da.

Așadar, se întâmplă multe lucruri acum pe planetă. Voi vă aflați aici pentru a sta pe bancă, pentru a trimite lumii acea lumină fără agendă. Dificil de făcut, mai ales atunci când spuneți: “Oh, toți acei bieți oameni care își pierd casele, care își pierd viețile, care trebuie să-și părăsească țara” și tot restul. Ăsta-i un fel de – nu vreau să spun un test, dar e un test pentru compasiunea voastră. Puteți străluci acea lumină? Pentru că în momentul în care aveți chiar doar o fărâmă de agendă/scop acolo înăuntru – agenda poate însemna pur și simplu a spune: “Asta ar trebui să se termine într-o săptămână. Îmi voi străluci lumina pentru ca asta să se încheie într-o săptămână” sau “Sper ca o anumită parte să învingă” sau indiferent ce – dintr-odată, sunteți trași în toată mizeria, în toată dualitatea, în tot restul care se petrece. Voi nu vă mai străluciți lumina. Măriți haosul.  

Acum, vreau să clarific, deoarece știu că mulți dintre voi aveți, de asemenea, opiniile voastre personale, și asta-i în regulă. Mă refer la momentele în care voi stați pe bancă conștient, sunteți conștienți – fie că stați pe scaun, fie că sunteți efectiv afară pe o bancă din parc sau faceți o plimbare – dar când sunteți conștienți că vă străluciți lumina, ăsta e timpul să nu aveți o agendă. Și foarte curând agenda – dacă aveți vreuna, ca individ, ca identitate – chiar și acea agendă începe să dispară, deoarece realizați că e așa de superficială. Chiar nu e o adevărată înțelepciune și înțelegere. Dar dacă acum spuneți, ca oameni cu opinii proprii, că sperați la un anumit rezultat, asta e în regulă. Nu o încurajez, dar e în regulă. Dar când stați pe bancă, când stați acolo pe bancă în starea voastră de conștiență, în starea voastră de Maestru, strălucindu-vă lumina, fiți fără agendă. 


Patru Dinamici Energetice Principale

Acum, am vorbit despre asta, într-o măsură, în Keahak și, de asemenea, la recenta Reuniune Kasama, dar o aduc aici în discuție. Există patru dinamici energetice de bază, foarte importante, care au loc pe planetă acum. Totul poate fi atribuit acestor patru lucruri pe care le veți vedea aici pe ecran.


1 – Suveranitate

Numărul unu, suveranitatea.

Există o dorință fundamentală a unui număr suficient de mare de oameni de pe planetă, pentru libertatea și suveranitatea lor, încât asta mișcă acum curenții energiei, ai schimbării, care sunt destul de dinamici. 

Cu mulți, mulți ani în urmă, am făcut o declarație, am pus o întrebare publicului: ”Vor oamenii libertate?” Am spus că în mare parte, nu. Cei mai mulți, încă n-o vor. Dar există destui care o vor, care vor suveranitate adevărată, încât asta a dus la o schimbare imensă în curenții energetici pe planetă, și destui oameni doresc și caută acum suveranitate sau libertate la anumite niveluri. Asta e important. 


2 – Adevăr

Următorul, e adevărul.

Oamenii sunt disperați după adevăr în clipa de față. Ei nu mai cred mai nimic, dacă mai cred ceva. Cu siguranță, nu-i cred pe politicieni sau pe liderii religioși. Nu cred reclamele (Adamus chicotește). De fapt, probabil există mai mult adevăr și credință într-o reclamă TV decât există în Papă, dar asta-i altă poveste.

Oamenii sunt în căutarea adevărului – adevăr, fie că e vorba de rostul vieții, adevăr, fie că e vorba de relațiile cu familia lor, adevăr fie în privința istoriei. Istoria nu e adevărată. Oamenii au presupus timp îndelungat că a fost adevărată, deoarece este într-o carte. Dar ei află acum că de fapt nu e adevărată. A fost o singură perspectivă, de obicei scrisă de învingător. Așadar, ei descoperă că nu este. Și făcând asta, spun: “Dar care este adevărul? Unde este?” Și așa cum știți, desigur, din viața voastră, ei caută adevărul în afara lor.

Ei caută ceva în care să creadă, fie că e o persoană sau o organizație, chiar și un produs. Nu le pasă. Ei caută ceva în care să găsească adevăr și, în cele din urmă, acea căutare îi va aduce înapoi la ei înșiși. În final. Voi știți cum e asta. Ați început în afara voastră, și apoi, în cele din urmă, ați adus-o înapoi aici.  


3 – Energie

Există o dinamică uriașă acum pe planetă care are de-a face cu energia, și spun ‘energie’, iar asta înseamnă fiecare nivel diferit. Energia voastră de tip combustibil pentru vehicule și încălzirea caselor și tot restul, dar de asemenea, ce anume este energia, energia personală. Sunt mereu amuzat de toate băuturile energizante care există acum. Cred că ar trebui să facem o băutură energizantă a lui Adamus: “Un Mare Șut În Fund.” V-aș face să funcționați toată ziua. Multe băuturi energizante, pentru că oamenii caută energie, și e de înțeles, deoarece ăsta-i pe jumătate motivul pentru care ați venit aici pe planetă, în primul rând – să înțelegeți relația dintre conștiință și energie.

Așa că acum, există această mișcare cumva copleșitoare de a înțelege energia. Și în mare parte e focalizată acum pe energia planetei. Și pe gaz. Voi spuneți: “Oh, prețul gazului se duce în sus.” Bun! Pentru că asta îi va îndepărta acum pe oameni de la a se baza pe ce a fost, practic, energia combustibilului fosil și forță – ah, uneori aș dori să pot doar să vă arăt priveliștea de ansamblu, dar, ei bine, simțiți înăuntrul meu și poate o să pricepeți.  

Toate aceste dinamici, combinate cu inteligența artificială, creează o posibilă, și foarte reală, energie liberă – ei bine, care e posibil să intre în viețile voastre. Dacă energia combustibililor ar fi fost ieftină sau ușor de obținut, dacă nu ar polua, nimeni n-ar fi interesat cu adevărat de aceste lucruri. Dar, în prezent, există o adevărată dorință de a cerceta, ce numesc eu, energia liberă, o energie nepoluantă, în esență energie sustenabilă, care nu provine din combustibil, care nu provine de la vânt sau de la ocean, ci dintr-o descoperire uimitoare care e, probabil, la trei ani distanță de a deveni realitate, cel puțin în laborator. Atât de curând. Și apoi va dura ceva timp până când va ajunge pe piață și să treacă prin toate celelalte lucruri care sunt asociate cu asta. Dar există o imensă mișcare pentru energie pe planetă.


4 – Putere
 
Și, în sfârșit, ultima, puterea.

Puterea aparține trecutului, dar încă încearcă să reziste. Putere e atunci când cineva, crede în mod fals că energia se află în afara lui și că trebuie să obțină tot ce poate, mai întâi ca energie, dar în cele din urmă în ce privește controlul altor oameni – puterea personalității, puterea asupra altora.

Puterea se află pe ultima sută de metri, ca să spunem așa, pentru că omenirea o respinge la atât de multe niveluri diferite. A respins-o la nivel corporatist cu ceva timp în urmă, și a avut un mare impact. Acum o respinge la nivel guvernamental, la nivel financiar și la nivel bisericesc. Oamenii cred, de exemplu, că vorbesc împotriva bisericii, dar, în cele din urmă, e vorba, de fapt, de puterea bisericii. Nu e vorba despre ce crede biserica, ci despre modul în care aceasta a deținut puterea asupra atâtor oameni.

Astea sunt principalele motoare energetice – principalele lucruri care mișcă curenții de energie – pe planetă, provocând transformări. Puteți să le luați și să vă uitați la orice situație de pe planetă și, în esență, să o reduceți la aceste patru lucruri. Va fi unul sau mai multe din aceste patru elemente.


Un Vortex de Putere 

Ceea ce vedeți acum în Europa de Est cu Ucraina și Rusia nu este doar despre Ucraina și Rusia. Nu vă păcăliți. E vorba despre lume. E vorba despre fiecare putere mondială de acum. Există un imens vortex de putere care se învârte chiar acum deasupra acestei părți a lumii, la granița dintre Ucraina și Rusia, dar nu se va mulțumi doar cu această zonă. Va crește și va crește și va crește, însemnând că nu e vorba doar de un mic conflict între două țări. Și, da, poate că președintele Putin va încerca să-și extindă puterea dincolo de Ucraina. Toate astea sunt lucruri despre care vom vorbi într-un moment, dar care nu au fost încă stabilite.

Este un vortex de putere uriaș, pentru că acum, puterea se agață. Caută să obțină mai multă putere. Iar puterea, dacă ar fi o persoană sau o identitate, știe că e mai greu să obțină putere decât a fost vreodată. Înainte, pe vremuri, era relativ ușor să obții mai multă putere. Făceai rost de o armată, aveai putere. Începeai o afacere, puteai avea putere. Înființai o religie, puteai avea multă putere. Dar acum, puterea nu mai poate obține putere, așa cum o făcea înainte. Într-adevăr, trebuie să muncească din greu pentru a o obține, iar asta enervează puterea și, puterea enervată nu e plăcută. Deci, e supărată și va încerca să obțină mai mult, și va încerca să absoarbă tot ce poate.

Și apoi puneți în ea situația pe care am menționat-o în Keahak. Președintele Putin – nu contează, nu spun bun sau rău, nu mă interesează dacă ești rus sau brazilian, nu contează – dar are o viață trecută ca Sf. Vladimir, care s-a petrecut cu mulți ani în urmă, prin anul 880 sau așa ceva. Și se reîncarnează în această viață, devine președintele Rusiei, dar ca Sf. Vladimir a simțit întotdeauna că Kievul era centrul de putere al întregii Europe și, potențial, al lumii, că acesta ar trebui să fie noua Romă. Și această dinamică a puterii din partea lui Putin a intrat în această viață, a făcut jocul acestei întregi chestiuni a puterii pe planetă care devine disperată, și ei joacă împreună acest joc.

Ce vrea președintele Putin este Kievul. E genul lui de loc sfânt, iar de acolo să se extindă. Nu vă supărați pe Putin. El doar reprezintă puterea, alături de mulți, mulți alți lideri mondiali. Puteți vedea cum se aliniază toate dinamicile puterii chiar acum pe planetă. Și ce este interesant la putere – puterea nu e foarte inteligentă. Puterea e puternică, dar nu e foarte inteligentă. Ea se ridică singură. Se glorifică pe sine, puterea asta, dar ea nu realizează – nu are inteligența, înțelepciunea de a înțelege – că doar un pic de lumină o va curăța, o va dizolva. Este – cum o numiți voi – ca kryptonita pentru Superman, așa e această lumină pentru putere. Cauldre îmi dă niște exemple. Deci, lumina ar fi ca găleata de apă aruncată pe Vrăjitoarea cea Rea din Vest. Pssss! Puterea nu e suficient de deșteaptă ca să realizeze asta, și e incitant.

Oamenii se tem de putere. Ei spun: "Oh! E atât de puternică." Nu chiar. De fapt, punctul său slab e lumina. Punctul său slab. Deci, ce facem noi? Ne strălucim lumina, fără a avea o agendă. Dacă intri în agendă, acum îi dai puterii ce vrea. Vrea părtinire. Vrea scop. Vrea dualitate. Vrea ca oamenii să ia atitudine în favoarea unei părți, lumină și întuneric. Puterii îi place asta. Puterii nu-i pasă. Pur și simplu îi place această dualitate. Dar ea nu realizează că [e nevoie] doar de puțină lumină, și puterea își pierde echilibrul. Începe să se clatine și să se zdruncine și, apoi explodează.

Asta facem noi aici, chiar acum, pe planetă, în acest timp în care puterea se apropie de sfârșit. Adică, aveți puțină putere, o putere nesemnificativă, dar oamenii în general au ajuns să înțeleagă în ultima vreme că s-au săturat de putere. Manifestări de putere din partea părinților, manifestări de putere din partea organizațiilor și afacerilor. Dar, mai mult decât orice, s-au săturat de manifestările de putere din partea guvernului. Puterea, este posibil să ia sfârșit, sau cel puțin așa cum o știați până acum. Și de aceea, ce faceți voi acum, strălucindu-vă lumina aici pe planetă, are așa un impact asupra puterii. Noi nu o facem pentru a încerca să scăpăm de putere. Deloc. Nu încercăm să forțăm puterea să plece. Noi spunem: “Hei putere, iată lumina mea. Ce zici de asta? Ce părere ai de asta?”

Atât de multe lucruri s-ar putea întâmpla acum în acest conflict care e centrat pe Ucraina și Rusia. Trupele ar putea intra, trupele rusești ar putea intra foarte rapid, ar prelua Ucraina foarte repede și aceasta s-ar putea prăbuși aproape instantaneu. Dar lucrul amuzant e că, cu Shaumbra stand pe bancă, asta nu s-a prea întâmplat, nu-i așa? Ar putea fi un război de lungă, lungă durată, un război sângeros, cu nenumărate vieți pierdute, gen următoarea iterație a Afganistanului pentru Rusia, acolo pentru o perioadă lungă de timp și o mulțime de bătălii sângeroase, și ar putea dura mult timp. Dar chiar acum, lumea nu are răbdare pentru asta.

Ar putea avea loc situația în care ei care s-ar așeza la masa negocierilor și ar stabili un armistițiu, s-ar așeza la masă și ar discuta. Foarte puțin probabil. Foarte puțin probabil. Puterii nu-i place să negocieze. Puterii îi place să copleșească. Puterea vrea totul pentru ea însăși. Nu va renunța la o parte din puterea sa. Și, din nou, nu vă uitați doar la suprafață, la președintele Putin. Priviți dinamica puterii și a energiei de pe planetă.

Sau s-ar putea ca ceva să se întâmple, cu o cantitate suficientă de lumină care să lumineze planeta, încât puterea să înceapă să se prăbușească. Puterea să înceapă să se destrame. S-ar putea ca, odată cu lumina care strălucește fără agendă, de fapt, lumea să se unească – lumea să se unească – iar acești ultimi ani, acești ultimi ani au fost atât de dezbinatori pe întreaga planetă. Dezbinatori în aproape toate modurile, deoarece totul iese la suprafață acum pentru rezolvare. Dar v-ați putea imagina lumea unindu-se chiar acum pentru a spune: "Ajunge. Nu vom mai tolera asta", fie că înseamnă întreruperea sistemelor financiare, fie că înseamnă doar lucruri care vor opri categoric această invazie din a merge mai departe.

Dar vă puteți imagina cum, cu puțină lumină, lumea se poate uni chiar acum? Iar eu am văzut-o întâmplându-se. Am văzut că aveți mari corporații din întreaga lume care acum renunță la unele profituri și venituri și spun: "Nu, vom întrerupe trimiterea de produse în Rusia." Veți vedea țări care vor opri acordurile economice. Le veți vedea punând capăt unor relații vechi ca un mod de a spune că această putere nu mai poate continua.

Așadar, unul din lucrurile pe care le văd ca rezultat al unei lumini care strălucește peste tot pe planetă fără agendă, văd că țările și oamenii din întreaga lume se adună împreună în unitate pentru a spune: "Ajunge. Ajunge." Și fie că e Rusia, fie că e China, fie că sunt Statele Unite ale Americii, sau orice altă țară care spune: "Ajunge cu jocurile de putere. Trebuie să se încheie acum." Gata cu războaiele cu arme în care oamenii sunt uciși. Oamenii sunt destul de sătui de asta, dar nu au fost suficient de sătui de asta. S-au complăcut. Dar, cu puțină lumină strălucind chiar acum asupra potențialelor reale de pe planetă, poate, poate va exista un rezultat foarte interesant în toate astea.

Și, din nou, trebuie să o facem fără a avea o agendă. Însă doar spun că există o varietate de scenarii diferite acum și, vă puteți imagina, când lumina strălucește asupra lor, vă puteți imagina care din ele ar putea ieși la suprafață și să devină realitate.


Dincolo de Identitatea Umană – Merabh
 
Așadar, am vorbit pe larg azi. Am uzat vocea identității sărmanului de Cauldre (Adamus chicotește), și e timpul pentru un mic merabh. Așa că hai să punem niște muzică și să facem o respirație profundă, în timp ce intrăm în merabh. Merabh-ul este acea schimbare de conștiință.

(începe muzica)

E timpul în care nu trebuie să gândim și eu nu trebuie să vorbesc atât de mult, și doar vom permite conștiinței să se schimbe.

Să respirăm foarte profund azi, în merabh-ul nostru.

Un merabh înseamnă renunțarea la identitate.

Renunțarea la identitate, sau, să-i spunem, întâmpinarea noii identități, care este Eu Sunt. Ați renunțat la destule lucruri. Să întâmpinăm acum noua identitate.

Iar identitatea nu e doar un om superior, rafinat. Nu. Într-un fel, omul face un pas înapoi și spune: "Sunt mult mai mult decât doar omul."

Puterea umană însăși, puterea pe care omul a încercat să o acumuleze, să se afle în identitatea sa, se dizolvă brusc. Dispare. Omul realizează că nu mai are nevoie de puterea sa, că nu mai are nevoie să fie în acel sicriu confortabil al identificării.

Omul realizează că e mult mai mult decât atât.

Să respirăm profund și pur și simplu să permitem asta.

(pauză)

E foarte tipic pentru cineva care se află pe calea spirituală să considere că totul este despre umanitatea sa.

El încearcă să ilumineze omul, ceea ce nu se întâmplă.

E vorba despre omul care ajunge în locul în care poate accepta că e mult mai mult decât doar omul.

Omul e pur și simplu o fațetă a tot ce sunteți.

(pauză)

Pe măsură ce omul își strălucește lumina, ea luminează toate aceste alte fațete ale celui care este.

Să respirăm profund și să permitem această schimbare de identitate în voi înșivă, această deschidere către tot ce sunteți cu adevărat. Din nou, fără să încercați să faceți omul mai puternic, ci să vă deschideți către întregul din voi – către energia voastră, sufletul vostru, înțelepciunea voastră, potențialele voastre, Sinele vostru multidimensional.

Abia dacă am menționat asta înainte. Există părți multidimensionale din voi care experimentează și în alte tărâmuri.

E timpul să vă deschideți către toate aceste lucruri, să nu mai fiți doar acea identitate umană îngustă, acea identitate umană care se străduiește să obțină un pic mai multă inteligență, un pic mai multă tinerețe, un pic mai mulți bani. Nu. Hai să dăm drumul la asta.

Noi nu încercăm să umflăm omul. Îl lăsăm pe om să se deschidă către toate celelalte părți ale sale.

Și, ca întotdeauna, e natural. E un lucru natural. Dar se petrece mult mai grațios atunci când respirați profund și permiteți.

(pauză)

Identitatea se schimbă, așa cum ar trebui s-o facă. Nu mai e strâns comprimată, reținută, fie chiar și doar de sinele uman.

Omul se reunește acum cu divinul, cu Maestrul.

Omul se reunește acum cu variantele multidimensionale ale sinelui.

Omul realizează că este o fațetă a ceva cu mult, mult mai extins. E o fațetă a ceva care e cu adevărat suveran și liber.

Nu e vorba neapărat despre omul care are libertate, ci despre omul care recunoaște libertatea și suveranitatea care există în Eu Sunt, în întregimea sa sau în totalitatea sa.

(pauză)

Pe măsură ce această identitate se schimbă, omul se va răzvrăti un pic, se va simți ciudat și incomod uneori. Dar omul își va ocupa apoi poziția cuvenită în cadrul totalității lui Eu Sunt.

Omul realizează că nu mai are nevoie de putere și că, de fapt, chiar n-a avut vreodată. Nu are nevoie să încerce să-și protejeze identitatea, pentru că face parte din ceva cu mult, mult mai expansiv.

Omul nu încearcă să fie divin. Omul recunoaște divinitatea sufletului.

Omul nu încearcă să fie înțelepciune, dar omul, recunoaște pur și simplu înțelepciunea care este inerentă în totalitatea sa.

Omul nu încearcă să fie mistic, dar își realizează chiar părțile sale mistice, sufletul său, Eu Sunt-ul său.
 
Omul nu trebuie să facă aceste lucruri.

Omul poate să respire profund și să-i permită cu adevărat identității pe care și-a construit-o atât de minuțios, atât de meticulous, și uneori atât de dureros pentru sine, și să lase acea identitate să plece.

(pauză)

Când eram un tânăr de 12, 13 ani, când eram în Transilvania, fiind educat acolo împreună cu un mic grup de alți copii, la acea vârstă de aproximativ 12 ani, una dintre cele mai dificile, dar frumoase experiențe, lucrul pe care a trebuit să-l învăț, a fost să renunț la identitatea mea, la tot ce construisem de-a lungul, ei bine, a 12 ani de viață, dar de fapt de-a lungul multor vieți.

A fost dificil, deoarece simți ca și cum te trădezi sau te pierzi pe tine. Tocmai acele lucruri la care ai lucrat, pe care le-ai făurit cu atâta grijă despre tine, ți se cere să renunți la ele. Nu să le negi, ci pur și simplu să le dai drumul.

Dar odată ce am făcut asta, am realizat că identitatea umană, așa cum ar încerca omul s-o modeleze, nu este adevărul. Nu este adevăr și nu este suveranitate. Identitatea umană este, în cel mai bun caz, un act al conștiinței și, în cel mai rău caz, o abominație. O abominație a adevărului și a plenitudinii ființei, a propriului sine.

Odată ce m-am eliberat de identitatea mea, am fost liber să mă cunosc pe mine însumi, toate părțile mele.

Am fost liber atunci să am acte de conștiință fără să creez – cum s-ar spune – o identitate mult prea definită. Eram capabil să mă schimb și să-mi schimb actul, identitatea, oricând. Eram cu adevărat liber de constrângerea unei identități.

Să respirăm foarte profund, în timp ce intrăm acum în această minunată fază următoare, transformarea și expansiunea identității și ajungerea la conștientizarea a tot ce sunteți voi cu adevărat și, făcând asta, continuați să vă străluciți lumina pe planetă, fără agendă.

Continuați să vă străluciți lumina, fie că o faceți o dată pe zi, fie că o faceți doar din când în când, oricum vă face plăcere. Dar străluciți-vă lumina. Fiți conștienți de ea, fără agendă, pentru că lumea are nevoie de ea chiar acum și o vrea.

Străluciți-vă lumina și apoi, mai târziu, uitați-vă să vedeți cum a afectat planeta, cum afectează acest conflict de putere care are loc chiar acum.

Priviți cum doar un pic de lumină, are un mod de a transforma puterea.

Cu asta, dragi prieteni, mulțumiri speciale tuturor Shaumbra de pe partea cealaltă, care s-au adunat pentru această zi. Ah, ei spun că le este dor de Shoud. Le este dor de acest moment împreună. Dar ei încă se conectează. Se conectează din celelalte tărâmuri. Și, mai mult decât orice, le este dor de voi.

Să respirăm profund împreună, în timp ce încheiem acest Shoud.

Eu Sunt tot ceea ce Sunt. Eu Sunt Adamus.

Și nu uitați, indiferent ce se întâmplă, indiferent ce se petrece, totul este în regulă în întreaga creație. Vă mulțumesc.

 

Traducere realizată de: Carmen Rivalet, Ana-Maria Labo, Cristina Dobrescu, Florența Cuculeac
Revizuire: Carmen Rivalet, Manuela Sfirschi