CRIMSON CIRCLE-MATERIALET

Kunsten å benke

SHOUD 6 – Med ADAMUS SAINT-GERMAIN,
kanalisert av Geoffrey Hoppe

Presentert for Crimson Circle
5. mars 2022
www.crimsoncircle.com

Jeg Er den Jeg Er, stolt, Adamus av Suverent Domene.

Jeg tar et øyeblikk her for å puste inn, føle energien din, først og fremst; føler dere alle som tuner inn nå eller en gang i fremtiden (Adamus tar et dypt åndedrag). Åhh! Tar meg tid til å puste inn skjønnheten på denne øya og kaffen, selvfølgelig – mm!  – alltid klar.

Men kjære Linda, jeg legger merke til at det ikke er noen kaker til meg i dag. Er jeg på diett?

LINDA: Ville du ha en bestemt type?

ADAMUS: Det spiller ingen rolle, men jeg er bare så vant til å ha ...

LINDA: Er det en sjokolademuffins på radaren din?

ADAMUS: Sjokolade, det spiller ingen rolle, bare noe til denne fine kaffen.

LINDA: Vær så snill å la meg gjøre det.

ADAMUS: Takk, kjære Linda. Mm (han tar en slurk kaffe mens Linda går og henter noe til kaffen). De glemmer det av og til. De glemmer at en Oppsteget Mester kommer på besøke og glemmer små ting som kaken hans. Men det er greit, for himmel eller helvete, uansett hvor jeg drar, er alt bra. Heh! (Med henvisning til sangen «All is Well» som ble spilt like før Adamus' sitt budskap.)

Vi har mye som vi skal gå gjennom i dag, men la oss alle puste inn energien til det vi må gjøre i dag. Husk at det skjer ting på mange, mange forskjellige nivåer. Mange forskjellige nivåer. Du er på to nivå, antar jeg.

Jeg tar ikke ofte med meg gjester. Jeg introduserer ikke så ofte de som følger meg der i peanøttgalleriet i de andre rikene, men i dag er det litt spesielt. I dag har vi alle de som noen gang har kalt seg Shaumbra som har krysset over til den andre siden av elven, så å si. Vi har alle sammen med oss, de sitter her i galleriene. De er fascinert av hva som skjer i verden, og noen av dem føler seg litt beklagelige over at de ikke er her. Sart leder den flokken og sier: "Erhh!  Jeg våknet plutselig en dag og var død," et interessant ordspill. Men alle er her. Jeg har invitert dem alle inn på denne dagen for å nyte energien din, for å støtte deg i det du gjør når du blir værende på planeten.

Og du kan også se at de holder opp små skilt, små plakater som de har laget. "Bli" er populært. "Denne siden er fin, men det er mer å gjøre på Jorden akkurat nå." "Død er frykt." Noen få skilt i publikum som det. Så de oppmuntrer deg til å bli her på denne monumentale tiden på planeten. Og de vil også, ifølge Sart, de ønsker å gi deg en stor, stor applaus akkurat nå. Så føl deg inn i det. Ta det inn, applausen, mens jeg tar et øyeblikk her under applausen for å spise litt av kaken brakt til meg av kjære Linda. Mm. Mm.

Menneskelig mat. Tusen takk, Linda. Menneskelig mat. Bra. Vi har god mat i Klubben for Oppstegne Mestere, men alt er vegansk, så (Adamus humrer). Egentlig ikke, men ...

LINDA: Jeg hadde tenkt å si at du ikke kan få melk da.

ADAMUS: Jeg spøkte bare om det.

LINDA: Det var en spøk, ok.

ADAMUS: Ja, det var det. Men vi har mye engle kake.

LINDA: Å, yum!

ADAMUS: Vel, det passer, du vet, med stemningen der.

LINDA: Ja, jeg skjønner.

ADAMUS: Ja. Men føl applausen fra alle Shaumbra som har dratt. Og føl deg inn i hvordan de føler det, de ønsker å være her som en stedfortredende gjennom deg, å føle seg inn i hva du føler, gå gjennom det du går gjennom.

Og det er spesielt ett skilt som trakk oppmerksomheten min, og vi har omtrent 310 her som publikum. De var Shaumbra da de var på Jorden. Men på det ene skiltet som virkelig fanget oppmerksomheten min, står det: "Dykk dypt." Dykk dypt.

Dykk dypt

Det den plakaten betyr er at det er på tide at du virkelig dykker dypt ned i Realiseringen din, inn i det å bli her på planeten, til å gå gjennom det du går gjennom. Tøft til tider, ja, det er det. Ja, det er det. Men dykk dypt ned i det. Noen ganger er det en tendens til å bare ønske å komme seg ut av det, å si at du kommer til å isolere deg fra verden, eller noen ganger der du ikke er helt sikker på om du vil bli eller forlate. Det var et fenomen vi hadde, spesielt for fem, ti år siden, "Vil jeg virkelig bli her på planeten akkurat nå?" Og det som skjer med det er at du egentlig ikke er helt sikker, så du er egentlig ikke her, og du er ikke der. Du er litt midt imellom. Du har stengt av ting, og det er et slags ingenmannsland. Og det dette ene skiltet fra denne Shaumbra sier er "Dykk dypt." Dykk dypt inn i opplevelsen av hva som skjer på planeten akkurat nå, inn i din egen Realisering eller om Realisering.

Dykk dypt ned i benking. Det har en stor innvirkning på planeten. Dykk dypt ned i livet ditt. Ikke andres liv så mye, men livet ditt. Det er en utrolig ting. Og som jeg har sagt i lang, lang tid, går du bare gjennom denne opplevelsen av å komme inn i Realisering en gang. Det var det. Du opplever det bare en gang, så gjør det med etusiasme. Gjør det med dybde og gjør det med klarhet. Dykk dypt ned i deg selv, alt du går gjennom akkurat nå. Dette er ikke tiden til å sitte på gjerdet. Du kan ikke sitte på gjerdet, og jeg kaster deg gjerne ned fra gjerdet i tilfelle du sitter der.

Dykk dypt inn i hver opplevelse du har akkurat nå. Og Cauldre dobbeltsjekker meg her, men, ja, dykk dypt inn i overskriftene som påvirker planeten. Det betyr ikke å bli en nyhetsjunkie. Det betyr at du ikke prøver å unngå det. Ikke prøv å skyve det bort. Det er stygt til tider, men dykk dypt inn i det, fordi det er så mye mer som skjer enn det som er på overflaten. Det er så mange elementer på planeten akkurat nå som endrer planetens natur, og det er veldig intenst til tider,veldig intenst, fordi, som jeg har sagt så ofte, blir du mer følsom. Du føler mer og mer av disse tingene som skjer på planeten. Men i stedet for å løpe fra dem, i stedet for å ta på seg en beskyttende rustning, dykk dypt inn i dem.

Dykk dypt ned i alle deler av deg selv. Dykk dypt – Ja, Cauldre krangler litt med meg her (Linda fniser). Han sier: "Du mener, dykk dypt ned i smerten?" Absolutt, og jeg vet at det er en av de største utfordringene for Shaumbra akkurat nå, smerter. I stedet for å løpe fra dem, i stedet for å overmedisinere dem, i stedet for bare å forbanne dagen fordi den er smertefull, dykker du dypt inn i det. Og når du gjør det, er det litt som en nautilus eller en spiral - du vet, det er den sirkulære spiralen - og når du kommer inn i det blir det et strammere og strammere mønster, så kommer du til kjernen av det, du går gjennom det. Du går rett gjennom det. Jeg har laget en oversikt før eller fått Linda til å tegne den på brettet. Du går inn i det.

Når du prøver å holde deg på den andre siden av det, og du prøver å løpe fra det eller gjemme deg for det eller late som om det ikke er der, da taper du på opplevelsen. Men du taper også på det jeg vil kalle løsningen eller transformasjonen av energier som skjer. Du holder deg på denne siden av det, og kroppen din fortsetter å ha smerter, og tankene dine blir vanskelige, og du får angst og alle disse andre tingene. Men dykk dypt ned i det.

Gå rett inn i kjernen av det. Ja, inkludert smerte, inkludert fysisk sykdom eller om du mentalt føler deg langt utenfor. Dykk dypt inn i det, fordi du kommer til å oppdage at fra det perspektivet du så på det fra, fra identitetsperspektivet du så på det fra, er det ikke hva det egentlig er. Når du dykker dypt inn i det, innser du at det er en enorm visdom der. Når du dykker dypt inn i det, innser du at det faktisk ikke var smerte. Jeg mener, jeg vet at du føler det nå, men når du dykker dypt inn i det, forteller det deg bare – du innser at de bare var signaler som gikk ut til deg for å endre noen få ting i livet ditt. Smerten i kroppen din, selv smerten i tankene dine er egentlig bare varsler eller signaler. Det er alt de er, til og med sykdom. Du dykker dypt inn i disse tingene, og så får du fylden av opplevelsen. Du får all visdommen, og du får løsningen.

Så tenk deg at du er i livet ditt, og jeg kjenner så mange Shaumbra som prøver å unngå ting. Du prøver å flykte fra ting. Du prøver å late som om de ikke er der. Dere prøver å avverge dem med krystaller – Ja, noen av dere gjør fortsatt det, tro det eller ei – hvitt lys og alt det andre. Nei, dykk dypt ned i det. All energien er din, og det ser ut til at det poserer som noe annet, og det utgir seg for å være noe som kanskje ikke er behagelig eller hyggelig. Men når du går dypt inn i det, innser du hva det egentlig er.

Så jeg elsker denne plakaten fra en av de avdøde Shaumbra, "Dykk dypt ned i det." Det er det du er her for. Og igjen, du kommer aldri til å gå gjennom dette igjen. Planeten kommer aldri til å gå gjennom hva den går gjennom akkurat nå igjen. Dette er alle engangsavtaler. Du vil ikke gå glipp av det. Og det er derfor jeg inviterte inn alle Shaumbra i dag til å være en del av dette og å heie på deg for det du gjør og å fortelle deg "Dykk dypt." For å si "Gå for det nå."

Jeg tror du har oppdaget at det ikke finnes noen annen måte. Hvis du prøver å løpe fra dem, prøver å unngå disse tingene, du prøver å late som om de ikke er dine, da blir de værende. De blir klebrige og det er det samme, dag etter dag, når du prøver å late som om de ikke er der. Når du dykker dypt, ja, det kommer til å bli litt kaotisk og ikke veldig hyggelig i utgangspunktet. Men når du dykker dypt inn i det, får du fylden og rikdommen i opplevelsen, sammen med alle svarene - alle svarene - og så innser du at energien alltid har tjent deg.

La oss ta et godt dypt åndedrag med det – dykke dypt – og jeg vet at noen av dere forbanner meg eller noen få av dere til og med gir meg den fingerbevegelsen, men ... (Adamus humrer)

La oss ta et dypt åndedrag og dykke dypt inn i livet. Livet er interessant. Det har sine gode dager og dårlige dager, men så stiger du over det. Du reiser deg over gode dager og dårlige dager, og plutselig er det bare livet i sin rikeste, fulleste form. Det er ikke bra eller dårlig. Det er ikke noe lyst eller mørkt. Det er ikke noe hyggelig deg og dårlig deg og resten av det. Alt forsvinner. Det forsvinner. Så innser du at du virkelig er en Mester som bor her på planeten akkurat nå, gjør det du kom hit for å gjøre, å være i din lidenskap. Og selv om du kanskje tenker: "Vel, å sitte på en parkbenk og bare skinne lyset mitt er ikke veldig lidenskapelig," det er det absolutt. Når du begynner å se effekten det har, effekten det har på alt.

Ditt lys

Kanskje det viktigste - og jeg snakket ikke om det på forhånd - det viktigste i å skinne lyset ditt er at du skinner det på deg selv. Du skinner på deg. Jeg ville ikke begynne med det. Jeg ville ikke snakke om det da vi snakket om benking og lys skinning og utstråling og alt annet, fordi jeg ikke ville at det skulle være motivasjonen. Og det er også noe interessant i naturen til så mange Shaumbra. Det er lettere hvis du tror du gjør det for noen andre eller noe annet enn for deg selv. Så vi begynte med å si skinn ditt lys på denne planeten, utstråle det, uten agenda, uten agenda. Men det du sannsynligvis oppdager er at du skinner det på deg selv først. Skinner det på deg selv først, og den dynamikken, igjen, endrer alt.

Du vet, når noen har en nærdøden opplevelse – vet du hva en nærdøden opplevelse er? Har du hatt noen?

LINDA: Ja.

ADAMUS: Ja? Hvordan var det? Hvem så du?

LINDA: Jeg var helt bevisstløs.

ADAMUS: Helt bevisstløs. OK. Noen mennesker har en nærdøden opplevelse der de er i en traumatisk ulykke eller noe sånt, og ofte er det første de ser et stort lys, stort, stort lys. Og så ser de, vel, hvis de er fra en kristen bakgrunn, ikke at de må praktisere kristendommen, men en kristen bakgrunn, hvem ser de?

LINDA: Jesus.

ADAMUS: Jesus – Jesus – fordi Jesus er et ikon, et symbol. De ser faktisk ikke Jesus. Det er rett og slett det de forventer å se. Det er som i en drøm, så ofte kommer sinnet opp med tolkninger eller symboler, fordi det er det det gjør. Det prøver å sette inn den tilknytningsfaktoren. Så folk ser Jesus, selv om de ikke går i kirken. Men det er deres bakgrunn, og det er sinnet som setter Jesus inn der.

Så hva ser en buddhist når de har en nærdøden opplevelse?

(liten pause)

Buddha! Buddha. De vil se Buddha, akkurat som noen fra en kristen eller vestlig bakgrunn vil se Jesus. Så hva ser en muslim?

(liten pause og de humrer)

Alle venter. Alle vennene mine som jeg tok med i dag, venter på: "Hva skal Linda si?"

LINDA: Muhammad!

ADAMUS: Nei, for du skal ikke ha et bilde av Muhammed.

LINDA: Vel, selvfølgelig, jeg ville ødelegge det! (de humrer)

ADAMUS: Men noen av dem gjør det. Noen av dem ser Muhammed. De andre sier: "Jeg kan ikke se! Jeg skal ikke ha en visjon." Å, hold kjeft! (Linda fortsetter å humre) Noen av dere klager over det. Du må kunne spøke i livet. Jeg tror Kuthumi sa det på vår samling nylig. To ting å huske på, du glemmer alt annet. Hold ting enkelt og ha humor. Du må kunne le. Og Jorden er det beste stedet å le på.

LINDA: Jeg tror på det.

ADAMUS: Ja, det er det. Det er det virkelig, fordi latter, humor er basert på konflikt, og spørsmålet blir om du kan le av konflikten eller kommer den til å rive deg i stykker? Så du kan like gjerne spøke, enten det handler om andre mennesker, andre ting. Noen av de beste vitsene har å gjøre med hvor folk er fra, du vet, etniske grupper.

LINDA: Sant nok.

ADAMUS: Og aldri skal de bli ekle, men du bør kunne le av deg selv. Det er det beste. Jeg kan le av dere alle (Adamus humrer), så dere bør kunne le av dere selv.

LINDA: På en god dag.

ADAMUS: På en god dag. Bra. Så, hva ser en ateist når de har en nærdøden opplevelse?

LINDA: Ingenting!

ADAMUS: Ingenting, ikke sant. Absolutt ingenting. Ja. Nei, det gjør de virkelig ikke. De ser kanskje et stort, stort hvitt lys, men Jesus går ikke ut, fordi de ikke tror på ham, og Gud er absolutt ikke der.

Så grunnen til at jeg nevner nærdøden opplevelser akkurat nå er fordi når du har en nærdøden erfaring og du går inn i det lyset, ser alt ut til å være i enhet. Alt ser ut til å være sammen. Du går inn i det lyset, det er deg. Selv om du ser Jesus eller Buddha eller det ikke-antatte ansiktet til Muhmmad, er det deg du ser. Tankene dine tolker det som om det ville tolke en drøm, men det er ditt eget lys du ser.

Det er det samme når vi utstråler til verden, og godhet vet at verden absolutt kan bruke den akkurat nå. Men du utstråler lyset ditt, og det aller første det kommer til, er deg. Du skinner det på deg selv. Du sier at du er klar til å komme over dualitet, og du har visdommen du ikke hadde før. Du har kunnskap, og du reflekterer det på deg selv. Du skinner det på deg selv. Du sier at du har kommet langt. Du er ikke lenger en søker. Du vandrer ikke lenger uendelig på jakt etter svar, fordi svarene er her (peker på brystet). Du skinner lyset på deg selv. Og ved å gjøre det, endrer det energidynamikken til alt. Du skinner lyset på deg og mottar det lyset tilbake fra deg selv.

Og så slutter du å bekymre deg over de små tingene. Slutter å bekymre deg for overflod. Å, det var så stort med Shaumbra og er fortsatt en ting, men ikke på langt nær så stort. Overflodsproblemet, det er greit der, og du begynner å innse at det er i ditt lys. Og du sitter ikke på benken, du skinner ikke lyset for å prøve å få overflod, fordi det er en agenda. Det er en agenda. Men det er et naturlig biprodukt av det, skjønner du. Hvis du sitter på benken og prøver å få overflod, vil det ikke fungere. Faktisk vil det skyve det lenger unna, fordi du prøver i stedet for bare å tillate og akseptere.

Når du åpent skinner ditt lys, er det din visdom. Det er din bevissthet. Det er ditt vesen. Det er din identitet. Når du åpent skinner det, føles det av hver celle i kroppen din også. Du sitter ikke på parkbenken din og sier: "Å, jeg håper denne smerten forsvinner, og jeg kommer til å skinne lys over det hele." Vel, du skinner lys på smerte og det kommer til å bli mer smertefullt, skjønner du. Det er veldig bokstavelig. Men du skinner lys, ditt lys, og det kaster seg på deg først, og det naturlige biproduktet av det er at det deretter bringer inn din lys kropp. Det beveger deretter energien ut av smerte- og sykdomsmønsteret som den kan ha vært i, og bringer nå inn lys kroppen, som deretter kommuniserer med din fysiske kropp, og smerten blir bare borte. Men igjen, du bør ikke ha en agenda for å benke bare for å løse smerten din.

Eller jeg har sett det – Jeg skal dokumentere noen av disse tingene, lage en samling med morsomme feil, morsomme feil, Shaumbras morsomme feil – Jeg har sett folk nylig, og du vet hvem du er – Jeg vil ikke peke på deg, heh, du vet hvem du er – du benker for å få en partner. Du benker for å få et nytt forhold i livet ditt (Linda fniser). Nei, jeg er seriøs Linda. Jeg mener det virkelig. Og nei, det var ikke deg (de humrer og Belle bjeffer). Men det er fortsatt en misforståelse om benking, som om du prøver å gjøre noe proaktivt. Det er ikke det benking handler om. Og jeg har sett folk benke i håp om at de skal få den jobben de søker på. Du gjør det ikke slik (Belle bjeffer igjen). Du utstråler bare lyset ditt.

Takk, Belle. Belle måtte ta stilling til alt dette. Hun er forresten enig.

LINDA: Absolutt.

ADAMUS: Ja. Så du bare utstråler lyset ditt, og det er det, og det første det går til er deg selv, deler av deg selv du ikke engang vet om ennå. Du utstråler det og sier: "Alt er bra." Hva var linjen? "Vandre gjennom himmelen eller helvete, alt er bra." Det er det du sier. Og så, mirakuløst, men egentlig ikke, endres energien, energien din, for å tjene deg. Det er egentlig ganske enkelt.

Når du er på benken, er alt uten agenda. Alt uten å prøve å tvinge frem et utfall. Det handler ikke om å utslette mørket eller det onde eller helbrede deg selv. Det er ikke noe av det ovennevnte. Det er her den sanne visdom kommer inn, og du har visdom nå. Den sanne visdomen kommer inn når du bare utstråler lyset ditt. Så enkelt er det.

Du prøver ikke å få tak i en partner. Du prøver ikke å komme over en sykdom eller en lidelse. Og ja, det er vanskelig i begynnelsen, fordi du sitter der og plutselig sier du: "Jeg må skinne lyset mitt over dette problemet i livet mitt" eller når du prøver å endre utfallet av en global situasjon. Det gjør du ikke. Det er så enkelt, men nok en gang hopper den menneskelige identiteten inn og vil begynne å leke med den, rote det til. Det er ikke et makt verktøy. Å skinne lyset ditt er ikke et makt verktøy.

Bare føl deg inn i det et øyeblikk. Det er å bare skinne ditt lys, din essens, din bevissthet, din visdom. Det er det. Ingen agenda i det hele tatt. Og når du gjør det, går det til deg først, og så går det ut til verden.

Resultatene er dype, men du gjør det ikke for resultatene. Og det er paradokset i situasjonen, fordi så mange vil prøve å gjøre det for resultater. Benking, skinne til verden akkurat nå, prøver å få resultater – og vi vil snakke om det om et øyeblikk – men med den globale situasjonen har jeg sett altfor mange Shaumbra fortsatt sitte på benken med agenda. Agendaen kan være så enkel som "Jeg håper krigen slutter med en gang" eller "Jeg håper denne siden vinner." Jeg har faktisk sett noen få mennesker faktisk benke for utfallet av en fotballkamp (Linda humrer). Nei, virkelig. Det er tatt ut av sammenhengen.

LINDA: Seriøst?!

ADAMUS: Seriøst. Åh, jeg skal lage en hel liste over morsomheter – Sett det på en listen over de 10.000 tingene vi må gjøre – med morsomme feil. Morsomme ting ...

LINDA: Morsomme feil.

ADAMUS: Unnskyld?

LINDA: Morsomme feil?

ADAMUS: Benkere ... Ja.

LINDA: Morsomme.

ADAMUS: Vel, det er ikke bare benkingen. Det er Shaumbra generelt. Vi kommer opp med en – Jeg vil ha Kuthumi med meg på den.

LINDA: Greit. OK.

ADAMUS: Ja, morsomme. Pussige ting Shaumbra gjør når de tror ingen ser på.

LINDA: (ler) Å, nei! (Adamus humrer)

ADAMUS: Ja, det er det. Skinne lys på en fotballkamp, nei, nei. Du gjør ikke det.

Derimot, er det helt greit for et menneske å si at du kommer til å heie på et bestemt lag, og gå inn i dualiteten et øyeblikk og rope og skrike og kaste TV-en rundt i rommet eller noe sånt.

LINDA: Sier du at Cauldre aldri har skint sitt lys på Packers?

ADAMUS: Jeg snakker ikke for Cauldre akkurat nå. Han snakker for meg (de humrer). Takk for at du spurte. Vil du virkelig inn på det? (Linda humrer) Vil du virkelig at jeg skal avsløre ham foran titusenvis av Shaumbra rundt om i verden?

LINDA: Nei, jeg elsker ham for høyt til det. Unnskyld! (hun fortsetter å humre)

ADAMUS: For da vil han avsløre noen av dine ...

LINDA: Å, vær så snill, å nei!! Nei, nei, nei!

ADAMUS: Nei, nei, nei. Vi gjør ikke det.

LINDA: La oss stoppe der! La oss stoppe!

ADAMUS: Hvor var jeg? Skinne lyset ditt. Nei, bokstavelig talt, når jeg lager denne Shaumbra listen, har jeg sett Shaumbra utstråle lyset sitt på golfbanen (Linda fniser), så når de kommer dit, spiller de et bedre spill. Det er ikke det det handler om. Det er litt morsomt, ikke sant?

LINDA: Ja, det er det. Det er veldig underholdende.

ADAMUS: Vi kan enten le av det, eller så kan vi gråte av det. Ja.

LINDA: La oss le.

ADAMUS: La oss le av det.

LINDA: Greit.

ADAMUS: Så, så ... (de humrer) Med det kommer Jean til å kvele meg. Så vi kommer til å be deg om å sende inn morsomheter (de ler) til [email protected] Vent en dag eller to, fordi denne e-postadressen ikke er opprettet ennå. Men [email protected] Dette vil overselge noen av de andre bøkene jeg har skrevet frem til nå ...

LINDA: Ok, antakelig.

ADAMUS: ... inkludert min favoritt, «Act of Consciousness». Ja. Så ting du har gjort underveis som du visste var litt – ahem – utenfor målet.

Vet du hva som skjer nå? Alle på hele planeten, alle Shaumbra tenker: "Å, ja, det var det jeg som gjorde." Alle er dypt i tankene akkurat nå (Linda fniser), og de på den andre siden ler – peanøttgalleriet mitt i dag, ler og ler – fordi de vet hva de gjorde. Ja.

Så la oss komme tilbake til poenget. Skinne lyset ditt, det går til deg først, men du gjør det ikke på grunn av det. Vi gjør det akkurat nå bare for å skinne lyset på hele skapelsen. Og det er deg også.  Hele skapelsen, og som du vet, er det en flott tid for det. Det er derfor du kom hit til denne planeten. Det er derfor vi sitter her og snakker slik. Vi har gått utover den lange vanskelige veien til realisering – gjesping – og nå er vi inne på det vi kom hit for å gjøre.

Du er her

Så la oss ta et godt dypt åndedrag med det. Du har ankommet. Vi er her. Og hvis du tror du ikke har kommet, gikk glipp av toget, stopp! Hold kjeft, hva som helst. Bare vær her! Bare kom deg over det. Slutt å klage. Slutt å bekymre deg: "Gjorde jeg det riktig? Er jeg ...?" Du er her, ok. La oss ta et øyeblikk bare at du er her.

LINDA: Jøss!

ADAMUS: Ta et godt dypt åndedrag! Det er ingenting å jobbe med lenger. Hvis jeg ikke tar feil, mener jeg at i vår siste samling sa jeg: "Ikke mer bearbeiding, rådgivning, helbredelse, uansett metoder." Du er her. Du er her. De er der. De dro tidlig, og det er noen beklagelser (noe anger), men du er her.

La oss puste dypt med det.

Det spiller ingen rolle om du hoppet over noen få skritt underveis, fordi du virkelig ikke gjorde det. Det spiller ingen rolle om du fortsatt tror du har litt mer å lære, fordi du ikke har det. Du har ikke det.

Du er her på denne enorme tiden på planeten.

Du er her som et menneske og en Mester. Og så kunne vi bare gå videre med det. Du er her.

Pust dypt inn. Føl inn i det, og hvis det føles passende, si det til deg selv: "Jeg Er Her."

(pause)

Og du er her med tusenvis av andre Shaumbra, for å nyte resten av livet og for å utstråle bevisstheten din.

Nå, når du gjør dette - må vi få alle til liksom å komme på høyde med hverandre. Det er noen etternølere i hele denne komme til Realisering tingen. De trodde bare ikke at de var klare, eller de ble veldig mentale, og tenkte for mye på det. Noen ekte etternølere, og jeg vil bare bringe alle inn på samme type bevissthetsnivå akkurat nå. Alt du trenger å gjøre er å si "Jeg Er Her." Sånn er det, da er du det. Og så ikke tenk på det. Ikke tenk: "Vel, kan jeg virkelig si det?" eller "Burde jeg ha gjort det?" eller "Kanskje jeg burde gjøre det annerledes" eller "Kanskje han ikke snakker til meg."  Sh!  Hold opp med det! "Jeg Er Her." Det er det, "Jeg Er Her."  Woo!  Så endres energiene og energien din endres, og så går du videre, og vi gjør det vi virkelig kom hit for å gjøre. Og la oss ha det gøy med å gjøre det, og la oss gjøre det med humor, og la oss gjøre det med overflod. Dette er alle dine rettigheter.

Ok, neste. Tilbake til en kopp kaffe (Adamus tar en slurk). Mm. Jeg legger merke til at du ikke fikk noe, Linda. Ville du ha kaffe eller ...?

LINDA: Hvis jeg trenger noe, sniker jeg bare en slurk...

ADAMUS: Snik ut ...

LINDA: ... av din.

ADAMUS: OK.

LINDA: Jaa.

ADAMUS: La oss fortsette. En av de viktigste tingene ...

LINDA: Vent litt. Trengte du mer sjokolade?

ADAMUS: Nei, jeg har det bra foreløpig.

LINDA: OK.

ADAMUS: Jeg trengte bare den smaken.

LINDA: OK.

Identitet

ADAMUS: En av de viktigste tingene akkurat nå som kommer til å skje med deg, med andre Shaumbra, noen av dere har følt det allerede og du er kanskje litt urolig for det, men det skjer og det vil fortsette å skje en liten stund. Du utvikler en ny identitet. En helt ny identitet. Og jeg stiller spørsmål ved om jeg i det hele tatt skal kalle det en identitet, men det er ikke et annet virkelig passende ord som er dekkende.

Du har hatt identiteten i lang tid nå som menneske, selvfølgelig, og identiteten din kan være maskulin eller feminin. Du kunne identifisere deg med å være yngre eller eldre. Ganske typiske ting. Du kan identifisere deg med å være velstående eller et sted i midten eller blakk. Så du har identifisert deg med alle disse forskjellige tingene, og det er en menneskelig identitet. Og du kler opp identiteten din på en bestemt måte, fordi du er blitt vant til det, og du ser ut på en viss måte - klærne dine. Du vet, hvis du går gjennom garderoben din, er alt på en måte det samme. Det er det virkelig. Jeg mener, det er ikke slik at du har en businessdress på den ene siden og en klovnedrakt på den andre. Det er stort sett det samme, fordi du kler opp identiteten din.

Identiteten din finnes i stemmen din. Så mye av identiteten din er virkelig i stemmen din, og du har designet stemmen din slik at den passer til identiteten din. Og det er ikke det at det er en god stemme eller en dårlig stemme, men stemmen din er skreddersydd, formet for identiteten din. Det er faktisk en viktig del. De fleste tenker aldri på stemmen sin og hvordan den er en del av identiteten deres. Og selvfølgelig kan du si, fra et mer vitenskapelig synspunkt, et hvert stemmemønster er unikt. Du vet, det er som snøfnugg. Selv om jeg en gang fant to snøfnugg som var nøyaktig de samme. Så det blåser bort den teorien. Men hver stemme er unik og annerledes, og den er en del av identiteten din. Hør på deg selv en gang. Ikke om du snakker høyt eller mykt, men det er mønstre i stemmen din, og alt er vevd inn i identiteten din.

Identiteten din har å gjøre med maten du spiser. Du tilpasser maten din til din identitet. Du forbinder deg med folk basert på identiteten din. Du gjør visse ting, ser på visse programmer, leser visse bøker, alt former identiteten din. Noen ganger ikke engang fordi du nødvendigvis liker disse tingene, men du tror du må gjøre det for å støtte den identiteten.

Du sover på en bestemt måte, og det støtter identiteten din. Søvnmønstrene, måten du sover på, hvor dypt du sover og hva du drømmer er alle identitetsforsterkende ting du gjør.

Hvordan du ser ut, måten du steller deg selv på, støtter den identiteten. Så det jeg sier her er at du har gjort mye, alle mennesker gjør mye for å bygge sin identitet. Da blir de veldig komfortable med det, kanskje uten å like visse deler, men dette er deres identitet. Og så holder de seg til det. De holder seg til det. Det er veldig lineært, veldig på ett plan. Det er ikke mye dybde til den menneskelige identiteten, og den identiteten er slik formet, også basert på familiebiologien din og dine forfedres bakgrunn, at den identiteten vil overføres til en annen levetid. Du ser kanskje litt annerledes ut, og du kunne til og med bo på et annet sted - men sannsynligvis ikke - men det blir din identitet, den menneskelige identiteten. Og folk stopper egentlig ikke opp for å tenke over det. De tar det for gitt: "Dette er den jeg er. Det er dette som definerer meg." Utdannelsen deres, jobben deres, alt er en del av en identitet.

Og identiteten er en komfortabel kiste, på en måte (Linda reagerer). En komfortabel kiste. Fordi den er komfortabel. Kister er ganske komfortable.

LINDA: Jeg vil heller være en kakeboks.

ADAMUS: Vel, men jeg liker kister fordi de noen ganger er foret med silke, noen ganger med billig polyester. De er ganske komfortable, og de holder liksom kroppen din der inne. Men likevel er det en kiste, for før eller senere vil den sette deg under jorden (Linda snøfter). Og det er det en identitet gjør. Den begrenser deg. Men likevel, hvis noen skulle komme og begynne å ta deler av identiteten din fra deg, blir du rasende. Du blir sint av det, for dette er den du identifiserer deg som.

Så mennesker gjør dette. Det er et stort menneskelig spill om å skape, bygge og deretter holde så tett du kan på identiteten din, selv om du ikke liker ting ved deg selv, fordi det er den du er. Om du begynner å ta visse deler av identitet – noen deler bort fra noen, fra identiteten deres – kommer de veldig ut av balanse. Det kan forårsake svimmelhet. Det kunne forårsake galskap på et visst tidspunkt. Det kan forårsake en stor grad av ustabilitet på et visst tidspunkt. Så folk holder virkelig fast ved den identiteten.

Nå, for Shaumbra akkurat nå, er den identiteten i endring, og den forsvinner. Og igjen, det er ikke et godt engelsk ord for noe annet enn identitet som på en måte betyr det, men ikke er det. Så du utvikler en helt ny identitet, men denne identiteten er bevegelig. Den er fleksibelt. Denne identiteten kan endres fra øyeblikk til øyeblikk. Men det største ved den er dens flerlags, flernivå. Det er Og som vi har snakket om. Det er deg som menneske og Mester.

Og jeg vil være veldig tydelig på å si at det ikke er å være menneskemester, som ett ord "humanmaster". Det var det gamle konseptet, at vi skal forvandle dette mennesket og gjøre det til en supermenneske kropp og en supermenneske personlighet og supermenneske intelligens og simpelthen et supermenneske, supermann, superkvinne. Det er ikke det som skjer.

Mennesket forblir stort sett som et menneske. Det forvandles underveis som svar på de mange andre tingene som endrer seg om identiteten din. Kroppen begynner å forvandle seg og i utgangspunktet å regenerere eller helbrede seg selv. Sinnet blir klarere, fordi du dumper mye av søppelet som var i tankene dine om hvem du trodde du var eller måtte være. Men det som virkelig skjer er at de andre lagene og nivåene nå blir til, når du skinner lyset ditt. Når du skinner ditt lys uten agenda, det som skjer er at lyset går til alle de andre potensialene for ditt transmenneske, for din hinsides menneskelige identitet.

Disse tingene var alltid der. Disse delene av deg var alltid til stede, men de var i mørket, så å si. De var gjemt. De ble ikke opplyst, fordi du var så opptatt med å bygge identiteten din fra starten av. Du var så opptatt med å forsvare og beskytte den identiteten. Men nå som du, som mennesket og Mesteren, stopper et øyeblikk og bare skinner lyset ditt, går det til deg først, og det åpner opp alle disse andre lagene og nivåene av din nye identitet.

Og det er så mange at jeg ikke engang kunne begynne å beskrive dem, men det er Alt av deg. Det er Jeg Er, ikke bare mennesket. Det er "Jeg Er det Jeg Er, Alt det Jeg Er." Og ja, det er Mesteren, men jeg må stoppe opp med det et øyeblikk, fordi det har vært misforståelse om selv begrepet "Mester" hos noen av dere.

Du har tenkt på deg selv som det ene ordet "humanmaster", supermenneske. De er av samme opprinnelse, men de er forskjellige. Vi prøver ikke å gjøre mennesket til en Mester. Nei, det gjør vi ikke. Nei, det gjør vi ikke. Og noen av dere slåss med meg om dette. Nei, det gjør vi ikke! Du kan ikke, for det første. Fysikk, logikk og alt annet sier at du ikke kan. Vi tillater mennesket å være menneske, og menneskets utforming, menneskets formål er å være i erfaring. Derfor åpnet jeg med å si: "Dykk dypt." Din jobb som menneske er å være i den opplevelsen, og det er ikke mennesket som ønsker opplysning eller Realisering. Ikke i det hele tatt.

Mennesket, som mennesket, ønsker da å være super. Du vil bli bedre enn andre. Du ønsker å være udødelig, på mange måter, men la mennesket være mennesket. Og så, når mennesket skinner lyset - med andre ord, skinne lys betyr at du har kommet til det punktet som menneske der du innser at det er så mye mer. Du innser at du nå har visdom. Det har du. Du kommer til det punktet der du innser at reisen, jakten på den Hellige Gral er over nå. Du er her. Du er i Realisering. Og nå som mennesket bare skinner sitt lys, sier det enkelt: "Jeg gir opp å prøve å opprettholde min gamle identitet. Jeg gir opp kraft byggingen. Jeg gir opp å prøve å være et overmenneskelig vesen. Jeg tillater ganske enkelt meg selv." Og du skinner det lyset, og det skinner på den sanne Mesteren – som ikke er mennesket – den sanne Mesteren. Det er deg, men ikke bare din menneskelige identitet. Det går så langt utover det.

Det ville være en forferdelig ting – jeg tror det ville være en forferdelig ting – hvis alt dette bare var i den menneskelige gryten, utformet av mennesket. Med andre ord at alt var fokusert på mennesket. Vi prøver å gjøre mennesket mesterlig, prøver å få mennesket til Realisering, prøver å få mennesket til sin lyskropp. Det er ikke slik.

Mennesket, som det nå er, ville prøve å overta alle disse tingene, dominere det, kontrollere det og til slutt ta det inn i dualitet og sannsynligvis ødelegge halvparten eller mer av det. Så vi gjør ikke dette – vi gjør ikke dette – for å opphøye mennesket. Vi gjør det slik at mennesket åpner opp for alt det er – til alt de er – og de er så mye mer. Vi prøver ikke å gi mennesket mere makt eller å leve for alltid eller noen av disse andre tingene. Men med mennesket som benker, som skinner sitt lys og sier: "Jeg Er det Jeg Er", skinner det lyset til alle disse andre delene av den du faktisk er, og lar mennesket opprettholde sin integritet som et menneske, men det innser at det er så mye mer ved seg. Du har identifisert deg selv som et menneske, og så mye av det du har gjort er å gjøre det til et bedre, lykkeligere, rikere, sunnere menneske. Det handler ikke om det. La det være.

Det som skjer akkurat nå er at det er – på individuell basis, men også med Shaumbra over hele verden – en erkjennelse av at identiteten er i endring akkurat nå. Identiteten som deg selv, som bare dette mennesket som sliter seg gjennom livet og bla, bla, bla, bla er i endring.

I det, ja, vil mennesket endre sin identitet. Det vil i stor grad endre sin identitet og åpne opp for alle de andre delene, til din sanne storhet. Og vi reduserer ikke mennesket i det hele tatt. Vi frigjør mennesket idet vi gjøre dette.

Etter hvert som identiteten din begynner å endre seg – alt er en naturlig prosess, du trenger ikke å jobbe med det, du trenger ikke gå og begynne å ødelegge deler av din gamle identitet – mens dette skjer, er det urovekkende til tider, fordi du er så tett identifisert med mennesket. Selv din åndelige søken var hva du trodde – mennesket prøvde å ta over det. Du identifiserte deg selv som et åndelig vesen eller på den åndelige veien, som du egentlig aldri var.

Så alt dette endrer identiteten din, og det er en veldig urolig, merkelig, nesten som en følelse av å få svimmelhet, som om alt er som i bevegelse og du vet ikke hvor jordingen din er. Jeg vil be deg om å la det skje og dykke dypt inn i det, og du kommer til å si: "Åh! Jeg begynner å bli gammel. Jeg holder på å bli gal. Jeg kan ikke huske noe." Nei, du endrer den identiteten. Eller du sier: "Jeg kan ikke engang kjøre bil, jeg er så ufokusert." Ok, ring en drosje, i hvert fall foreløpig, mens du går gjennom hele denne endringen i din identifikasjon av deg selv som menneske.

Du kommer til å føle deler av deg selv, større deler av deg selv – og jeg skal korrigere Cauldre – de er ikke større, de er bare andre deler av deg selv. Du kommer til å føle at de, man kan si, på en måte komme inn. Ingenting vil skade deg. De er ikke ... (Adamus humrer) De er ikke fremmede vesener som prøver å forske med sonder på deg. De er ikke walk-ins som prøver å ta over kroppen din på det tidspunktet. Dette er naturlige deler av deg selv, din guddommelighet, ditt Mester vesen, din energi, din visdom, alle disse tingene, altfor mange å navngi på dette tidspunktet og ikke prøv å navngi dem. Du tillater dem bare.

Det kommer også til å være litt motstand på gang, fordi du kommer til å si: "Vel, vent litt her. Hvem bestemmer? Jeg er mennesket. Jeg har jobbet med å utvikle identiteten min i lang tid. Se hvordan jeg kler meg og oppfører meg, og lyden av stemmen min og blikket i øynene mine. Alt dette er en del av identiteten min. Og nå kommer disse andre tingene inn og prøver å ta over?"

Nei. De prøver ikke å ta over. De er naturlige deler av deg som kommer inn akkurat nå. Og det kommer til å føles i begynnelsen kanskje litt fremmed, kanskje litt annerledes. Du vet, det er som når du ser det hvite lyset under en nærdøden opplevelse: "Å, det er Jesus." Nei, det var deg. Så det kommer til å føles litt som en annen eller noe annerledes. Men så hvis du dykker dypt inn i det og tillater det som skjer, vil du innse at dette er deg, men ikke den menneskeskapte, skulpturerte og meislede identiteten du trodde du var.

Identiteten din blir sprengt i filler er hva jeg sier. Identiteten din åpnes opp (Belle begynner å bjeffe igjen). Ja, Belle svarer på det med et kraftig: "Ja! Det er på tide." Jeg kan høre hundespråk. Belle sier: "Det er på tide." Du vet, "Virkelig? Hvorfor tok det så lang tid å komme til dette punktet? (Adamus humrer)

Så identiteten er i endring, og det kommer til å føles fysisk rart til tider, og det kan endre alt fra mat du har lyst på, til ting du trodde du likte, som bare var en del av identitetsbyggingen, til alt. Og alt er passende.

Nå får jeg alle spørsmålene her. Takk for at du stiller så mange, mange spørsmål, kjære Shaumbra som lytter inn. "Hvor lenge varer det?" Spiller det noen rolle? Spiller det virkelig noen rolle? Skal du merke det på kalenderen og si: "Identiteten min kommer til å begynne å endre seg på ..." la oss si 1. april – heh! det er en god dato – og slutte 12. juni. La oss ikke sette en dato på det. Det er en naturlig evolusjon. Og du vil tilpasse deg det. Du vil føle deg inn i det, og ganske snart er du i flyt med det. Men først, ja, det føles, til en viss grad, kunne du si, litt påtrengende, litt urovekkende, som hvor er balansen din? Du lurer på om du er i ferd med å bli gal. Det er du ikke. Du lurer på om du bare finner på alt dette. Det gjør du ikke. Du lurer på om du er døende, for når identitetsteppet trekkes ut fra under deg, tenker du: "Å, nei! Jeg holder på å dø. Jeg mister all forbindelse med meg selv." Nei, du er ikke døende. Du blir fri så du virkelig kan leve.

Så dette kommer. Noen av dere begynte å oppleve det nylig. Jeg vil ikke ... noen løftet akkurat hånden og sa at du startet dette for 30 år siden. Nei, det gjorde du ikke. Nei, det gjorde du ikke. Det har startet nylig. Ikke si at du allerede har vært gjennom dette. Det startet nylig – nylig ... Cauldre spør meg, jeg vet ikke, nylig. Du vet hva nylig er. Du trenger ikke en dato på det.

Dette er et helt nytt fenomen. Ja, du har endret deler av personligheten din før, identiteten din før, men dette er annerledes. Du forandrer ikke bare noe, finjusterer det, gjør det bedre, reparerer litt. Dette er en helt ny identitet. Det er Jeg Er. Det er Jeg Er.

La oss puste dypt med det.

Det er veldig signifikant. Det er veldig passende at det skjer akkurat nå, og det hele er en naturlig utvikling.

Du har satt deg selv i denne typen komfortable kiste som menneske, din identitet, og nå er det på tide å komme seg ut av det og åpne opp for alt du er. Mennesket spiller fortsatt en fantastisk rolle i alt dette, som du vil komme til å se.

En av de tingene som mest sannsynlig vil skje i denne transformasjonen av identitet – eller utvidelsen av identitet, bedre sagt – er at du plutselig vil se på deg selv, på ditt menneskelige jeg en dag fra Mesterens øyne eller sjelens øyne. Sjelen har egentlig ikke øyne, men du vet hva jeg mener, deres perspektiv. Du er vant til å se fra ditt menneskelige perspektiv og prøve å forestille deg Mesteren og sjelen og alle disse andre tingene. Men plutselig snur det, og plutselig ser du mennesket gjennom Mesterens perspektiv.

Det er som når noen av dere har gjort astral projeksjon eller til og med nærdøden opplevelse der du svever over kroppen din og ser på deg selv. Det kommer til å bli slik, men du gjør ikke projeksjon og du er ikke døende. Du ser deg selv plutselig fra et annet perspektiv, og da er det fantastisk. Det er vakkert. Og så mye av det frembrakt nå ved å skinne lyset ditt og det lyset går til deg først. Det lyser opp deler av deg som alltid var der, men som du aldri var klar over (sirener kan høres i bakgrunnen).

Så la oss puste dypt med det.

Vi endrer ikke bare den menneskelige identiteten, vi går utover den identiteten. Og ved å gjøre det, la oss se hva annet som endres ved deg. Godt.

Globale saker

Neste, med sirenene i bakgrunnen, er det på tide å snakke om globale saker. Veldig passende. Ja.

Du lever i interessante tider (sirener fortsetter). Mer sirene. Bivirkninger i bakgrunnen.

LINDA: De må ha hørt deg kanalisere.

ADAMUS: Ja.

Det er mye som skjer på planeten akkurat nå. Du er her for å benke, for å sende ut lyset til verden uten agenda. Vanskelig å gjøre, spesielt når du sier: "Å, alle de fattige menneskene som mister hjemmene sine, som mister livet, som må flykte fra landet sitt" og alt annet. Dette er litt – Jeg vil ikke si at det er en test, men det er en test på din medfølelse. Kan du skinne lyset? For i det øyeblikket du bare får litt agenda der inne - agendaen kan være så enkelt som å si: "Dette bør være over om en uke. Jeg kommer til å skinne lyset mitt for at det skal være over om en uke" eller "Jeg håper en bestemt side vinner" eller hva som helst – Plutselig blir du trukket inn i alt søppelet, all dualiteten, alt annet som skjer. Du skinner ikke lys ditt. Du bidrar til kaoset.

Jeg vil avklare, for jeg vet at de fleste av dere også har personlige meninger, og det er greit. Jeg snakker om når du bevisst benker, når du er bevisst – enten det er en stol, enten du er ute bokstavelig talt på en parkbenk eller går en tur – men når du er bevisst på at du skinner lyset ditt, er tiden for ingen agenda. Og ganske snart begynner agendaen - hvis du har en, som identitet - selv den agendaen vil forsvinne, fordi du innser at den er så overfladisk. Det er egentlig ikke en sann visdom og forståelse. Men hvis du akkurat nå sier, som mennesket med din mening, at du håper på visse utfall, er det greit. Jeg oppmuntrer det ikke, men det er greit. Men når du benker, når du sitter i benkemodus, i Mestermodus og skinner lyset ditt, ingen agendaer.

Fire hovedenergidynamikker

Jeg har snakket om det, til en viss grad, i Keahak og også i den nylige Kasama gjenforeningen, men jeg tar det opp her. Det er fire store underliggende energidynamikker på planeten akkurat nå. Alt kan tilskrives disse fire tingene du kommer til å se her på skjermen.

1 – Suverenitet

Nummer én, suverenitet.

Det er et underliggende ønske fra nok mennesker på planeten for frihet og suverenitet som beveger energistrømmene, en forandring akkurat nå som er ganske dynamiske.

For mange år siden kom jeg med en uttalelse og stilte et spørsmål til publikum: "Vil mennesker ha frihet?" Jeg sa for det meste ikke. For det meste gjør de fortsatt ikke det. Men det er nok som gjør, som ønsker sann suverenitet, og dette har forårsaket en stor endring i energistrømmene på planeten, og det er nok mennesker som nå ønsker og søker suverenitet eller frihet på visse nivåer. Den er stor.

2 – Sannhet

Den neste er sannhet.

Mennesker er desperate etter sannhet akkurat nå. De tror knapt på noe, om noe. De tror absolutt ikke på politikere eller religiøse ledere. De tror ikke på reklame (Adamus humrer). Faktisk er det sannsynligvis mer sannhet og tro i en TV-reklame enn det er fra paven, men det er en annen historie.

Mennesker søker etter sannhet – sannhet om det er meningen med livet, sannheten om det er deres forhold til familien, sannheten om det er historie. Historien er ikke sann. Folk har lenge antatt at det var sant fordi det stod i en bok. Men de lærer nå, det er egentlig ikke sant. Det var ett perspektiv, vanligvis skrevet av seierherren. Så de lærer at det ikke er det. Og med det sier de: "Men hva er sannhet? Hvor er den?" Og, sevfølgelig, som du vet fra deg selv, ser de der ute etter sannhet.

De leter etter noe å tro på, enten det er en person eller en organisasjon, til og med et produkt. De bryr seg ikke. De leter etter noe, der de kan finne sannhet, og til slutt vil dette søket bringe dem tilbake til seg selv. Slutt. Du vet hvordan det er. Du begynner der ute, og til slutt tar du den med tilbake hit.

3 – Energi

Det er en enorm dynamikk på planeten akkurat nå som omhandler energi, og jeg sier "energi", og det er alle forskjellige nivåer. Drivstoff til kjøretøyene dine og oppvarming av hjemmet og alt annet, men også det som er energi, personlig energi. Jeg morer meg alltid over alle energidrikkene som er der ute akkurat nå. Jeg synes vi skal ta en Adamus energidrikk, "Et stort spark i ræva." Det ville holde deg gående hele dagen lang. Mye energidrikker, fordi mennesker søker etter energi, og det er forståelig, fordi det er halvparten av grunnen til at du kom hit til planeten i utgangspunktet - for å forstå forholdet mellom bevissthet og energi.

Så akkurat nå er det en slags overveldende bevegelse for å prøve å forstå energi. Og det er for det meste akkurat nå fokusert på energien på planeten. Og gass. Du sier: "Gassprisene går opp." Bra! Fordi det kommer til å flytte mennesker bort fra avhengigheten av fossil energi og kraft akkurat nå – Ah, noen ganger skulle jeg ønske jeg bare kunne vise deg oversikten, men vel, føle deg inn i meg og kanskje du får det.

All denne dynamikken, kombinert med kunstig intelligens, skaper en veldig reell og potensiel - vel, potensialer kommer inn i livet ditt - fri energi. Hvis drivstoff var billig eller lett tilgjengelig, ikke forurensende, ville ingen se på disse tingene. Men akkurat nå er det den virkelige drivkraften å se på, det jeg kaller fri energi, en ikkeforurensende, bærekraftig energi som ikke kommer fra drivstoff, som ikke kommer fra vinden eller havet, men fra en fantastisk oppdagelse som sannsynligvis er her innen tre år etter at den har blitt oppdaget, i hvert fall i laboratoriet. Så snart. Og så kommer det til å ta litt tid å få det ut i markedet og komme gjennom alle de andre tingene som er knyttet til det. Men det er en enorm bevegelse for energi på planeten.

4 – Makt

Og til slutt, den siste, makt.

Makten har hatt sin dag, men den prøver fortsatt å holde ut. Makt er når noen feilaktig tror at energien er utenfor dem selv, og de må få fatt i alt de kan, først i energi, men til slutt i å kontrollere andre mennesker – personlig makt, makt over andre.

Makt er på sine siste ben, så å si, fordi menneskeheten avviser det på så mange forskjellige nivåer. De avviste det på bedriftsnivå for en stund siden, og det hadde stor innvirkning. De avviser det nå på regjeringsnivå og på økonomisk nivå og på kirkenivå. De tror for eksempel at de taler mot kirken, men til syvende og sist handler det egentlig om kirkens makt. Det handler ikke om hva kirken tror, men hvordan de har hatt makt over så mange mennesker.

Dette er de viktigste energidriverne – de viktigste tingene som beveger energistrømmene – på planeten og forårsaker transformasjon. Du kan ta dem og se på enhver situasjon på planeten og i utgangspunktet destillere dem ned til de fire tingene. Det ville være ett eller flere av de fire elementene.

En kraftvirvel

Det du ser akkurat nå i Øst-Europa med Ukraina og Russland handler ikke bare om Ukraina og Russland. Ikke narr deg selv. Det handler om verden. Det handler om alle verdensmakter akkurat nå. Det er en enorm kraftvirvel som virvler akkurat nå over den delen av verden på Ukraina og den russiske grensen, men den vil ikke være fornøyd med akkurat det området. Den vil vokse og vokse, noe som betyr at det ikke bare handler om en liten konflikt mellom to land. Og ja, kanskje president Putin vil prøve å utvide sin makt, går utover Ukraina. Dette vil vi snakke om, om et øyeblikk, men dette er ikke blitt besluttet ennå.

Det er en enorm maktvirvel, fordi makt henger på den akkurat nå. Den ønsker å få mer makt. Og makt, hvis det var en person eller identitet, vet den at det er vanskeligere å få makt nå enn det noen gang pleide å være. Før, da, var det relativt enkelt å få mer makt. Du skaffet deg en hær, og du hadde makt. Start en bedrift, du kunne få makt. Start en religion, du kan få mye makt. Men akkurat nå kan ikke makt få mer makt som den pleide å gjøre. Den må jobbe veldig hardt for det, og det gjør makt veldig sint, og sint makt er ikke spesielt pent. Så den er sint, og den kommer til å prøve å få mer, og den prøver å suge inn alt og alt den kan.

Og så setter du inn i den situasjonen det som jeg nevnte i Keahak. President Putin – det spiller ingen rolle, jeg sier ikke om det er bra eller dårlig, jeg bryr meg ikke om du er Russer eller Brasilianer, det spiller ingen rolle - men han har et tidligere liv som St. Vladimir, og det går tilbake mange år til omtrent 880 eller så. Og han har reinkarnert i dette livet, og ble Russlands president, St. Vladimir har alltid følt at Kiev var et maktsenteret for hele Europa og potensielt verden, at det skulle være det nye Roma. Og denne kraftdynamikken fra Putin har kommet inn i dette livet, har spilt rett inn i hele greia med makt på planeten som blir desperate, og de spiller dette spillet sammen.

Det president Putin vil ha, er Kiev. Det er hans hellig sted, og han vil ekspandere ut herfra. Ikke bli sint på Putin. Det er bare det at han representerer makt, sammen med mange, mange andre verdensledere. Du kan se hvordan maktdynamikken står i kø akkurat nå på hele planeten. Og det som er interessant med makt – makt er ikke veldig smart. Makt er kraftig, men den er ikke særlig smart. Den reiser seg. Den ærer seg selv, denne makten er, men den innser ikke – at den ikke har intelligensen, eller visdommen til å forstå - at bare litt lys vil vaske den bort, vil oppløse den. Det er – det du kaller – kryptonitten til Superman, dette er lysets påvirkning på makt. Cauldre gir meg noen eksempler. Så lyset ville være som en bøtte med vann kastet på den onde heksen. Pssss!  Makt er ikke smart nok til å innse det, og det er spennende.

Folk er redde for makt. De sier: "Åh! Den er så kraftig." Egentlig ikke. Faktisk er det svake punktet, lys. Det svake punktet. Så hva gjør vi? Vi skinner vårt lys uten agenda. Går du inn med agenda, gir du makten det den vil ha. Den vil ha dualitet. Den vil ha agenda. Den vil ha dualitet. Den vil at mennesker skal velge side, lys og mørke. Makt elsker det. Makten bryr seg ikke. Den elsker bare dualiteten. Men den innser ikke at bare litt lys, så mister makt balansen. Det begynner å vingle og riste, og så faller den fra hverandre.

Det er det vi er her for å gjøre akkurat nå på planeten på denne tiden når makten kommer til en slutt. Jeg mener, du har liten makt, ubetydelig makt, men mennesker har i det siste blitt lei makten. Maktreiser fra foreldrene, maktreiser fra organisasjoner og bedrifter. Men mer enn noe annet er de lei av maktreiser fra regjeringer. Makt kan potensielt ta slutt, eller i det minste slik du kjener den. Og det er derfor det du gjør akkurat nå, at du skinner lyset ditt på planeten, har en slik innvirkning på makt. Vi gjør det ikke for å prøve å bli kvitt makt. Ikke i det hele tatt. Vi prøver ikke å tvinge makten ut. Vi sier: "Hei, makt, her er lyset mitt. Hvordan liker du det? Hvordan liker du det?"

Så mange ting kan skje akkurat nå i denne konflikten som er sentrert om Ukraina og Russland. Troppene kunne rulle inn, russiske tropper kunne bevege seg veldig raskt, ta over Ukraina veldig fort, og det kunne kollapse nesten umiddelbart. Men det morsomme er at med Shaumbra-benking, har det egentlig ikke skjedd, har det? Det kan bli en lang, lang trukket krig, en blodig krig med utallige tapte liv, en slags repetisjon av Afghanistan for Russland, der inne i lang tid og mange blodige kamper, og det kan vare lenge. Men akkurat nå har ikke verden tålmodighet til det.

Dette kan skje at de setter seg ned for å forhandle og utarbeide en våpenhvile, sette seg ved bordet og snakke. Svært usannsynlig. Svært usannsynlig. Makt liker ikke å forhandle. Makt liker å være overveldende. Makten vil ha alt for seg selv. Den kommer ikke til å gi opp en del av sin makt. Og igjen, ikke bare se på overflaten, som president Putin. Se på dynamikken i makt og energi på planeten.

Eller det kan være at noe skjer, nok lys som skinner på planeten og at makt begynner å smuldre opp. Makt begynner å falle fra hverandre. Det kan være at med lyset skinnende uten agenda, at verden forenes – verden forenes – og de siste årene, de siste årene har vært så splittende over hele planeten. Splittende på omtrent alle måter, fordi alt kommer opp akkurat nå for å finne sin løsning. Men kan du forestille deg at verden forener seg akkurat nå og sier: "Ikke mer. Vi tolererer det ikke lenger», om det er kutt i de finansielle systemene, om det bare er å gjøre ting som absolutt vil hindre denne invasjonen i å gå lenger.

Men kan du med litt lys forestille deg hvordan verden kan forenes akkurat nå? Og jeg har sett det skje. Jeg har sett store selskaper over hele verden som nå gir opp litt fortjeneste og inntekter og sier: "Nei, vi kommer til å slutte å sende produkter til Russland." Du kommer til å se land som stopper økonomiske avtaler. Du kommer til å se dem avslutte gamle forhold som en måte å si at denne maktbruken ikke kan fortsette lenger.

Så, en av de tingene jeg ser som et resultat av at noe lys skinner rundt på planeten uten agenda, jeg ser at land og mennesker rundt om i verden kommer sammen i enhet og sier: "Ikke mer. Ikke mer."Enten det er Russland, enten det er Kina, enten det er USA eller noe annet land som sier: "Ikke mer av disse maktspillene. Det må ta slutt nå." Ingen flere kriger med våpen der folk blir drept. Mennesker er lei av det, men de var ikke lei nok av det. De ble selvtilfredse. Men med litt lys som skinner på de virkelige potensialene akkurat nå på planeten, kanskje det vil føre til et veldig interessant utfall i alt dette.

Og igjen, vi må gjøre det uten agenda. Men jeg sier bare at det er en rekke forskjellige scenarier akkurat nå, og du kan forestille deg, når lyset skinner på dem, kan du forestille deg hvilke som kan komme til overflaten og bli virkelighet. 

Utover den menneskelige identitet – Merabh

Så jeg har snakket lenge i dag. Jeg sliter ut Cauldres identitetsstemme (Adamus humrer), og det er på tide med en liten merabh. Så la oss sette på litt musikk og ta et dypt åndedrag når vi går inn i en merabh. Merabh er et bevissthetsskiftet.

(musikken begynner)

Det er på tide at vi ikke trenger å tenke, og at jeg ikke trenger å snakke så mye, og vi vil bare tillate bevisstheten å skifte.

La oss ta et godt dypt åndedrag i vår merabh i dag.

En merabh handler om å gi slipp på identiteten.

Gi slipp på identiteten, eller la oss kalle det å ønske den nye identiteten velkommen, som er Jeg Er. Du har gjort nok for å gi slipp på ting. La oss ønske den nye identiteten velkommen.

Og identiteten er ikke bare et raffinert overlegent menneske. Nei. Mennesket tar et skritt tilbake eller til siden og sier: "Jeg er så mye mer enn bare menneske."

Den menneskelige makt selv, kraften som mennesket prøvde å akkumulere, være i sin identitet, oppløses plutselig. Det forsvinner. Mennesket innser at det ikke trenger sin makt lenger, det trenger ikke å være i den komfortable kisten med identifikasjon.

Mennesket innser at det er så mye mer i seg selv.

La oss puste dypt og bare tillate det.

(pause)

Det er typisk for noen som er på den åndelige reisen og gjøre alt om til deres menneskelighet.

De prøver å opplyse mennesket, det skjer bare ikke.

Det handler om at mennesket kommer til stedet der de kan tillate at det er mye mer ved dem enn bare mennesket.

Mennesket er rett og slett en fasett av alt du er.

(pause)

Når mennesket skinner sitt lys, lyser det opp alle disse andre fasettene til hvem de er.

La oss ta et dypt åndedrag og tillate det identitetsskiftet i deg selv, den åpningen til alt du virkelig er. Igjen, ikke prøver å forsterke mennesket, men å åpne opp til alt dere er - din energi, din sjel, din visdom, dine potensialer, ditt flerdimensjonale selv.

Jeg har så vidt nevnt det før. Det er flerdimensjonale deler av deg som også erfarer i andre riker.

Det er på tide å åpne opp for alle disse tingene, ikke lenger bare å være i den menneskelig identiteten, at menneskelig identitet streber etter litt mer intelligens, litt mer ungdom, litt mer penger. Nei. La det gå.

Vi prøver ikke å pumpe opp mennesket. Vi lar mennesket åpne seg for alle de andre delene av seg selv.

Og som alltid er det naturlig. Det er en naturlig ting. Men det skjer mye mer grasiøst når du bare tar et dypt åndedrag og tillater det.

(pause)

Identiteten er i endring, som den med rette burde være. Ikke lenger tett komprimert, holdt tilbake av det menneskelige selv.

Mennesket slutter seg nå til det guddommelige, med Mesteren.

Mennesket slutter seg nå til sitt flerdimensjonale jeg.

Mennesket innser at det er en fasett av noe langt, langt mer ekspansivt. Det er en fasett av noe som virkelig er suverent og fritt.

Det handler ikke nødvendigvis om at mennesket har frihet, men det handler om at mennesket anerkjenner friheten og suvereniteten som eksisterer i Jeg Er, i hele seg selv eller helheten i seg selv.

(pause)

Etter hvert som denne identiteten endrer seg, kommer mennesket til å gjøre litt opprør, det kommer til å føles rart og vanskelig til tider. Men mennesket tar da sin rettmessige posisjon innenfor totaliteten til Jeg Er.

Mennesket innser at det ikke trenger makt lenger, og det gjorde det faktisk aldri. Det trenger ikke å prøve å beskytte sin identitet, fordi det er en del av noe langt, langt mer ekspansivt.

Mennesket prøver ikke å være guddommelig. Mennesket anerkjenner sjelens guddommelighet.

Mennesket prøver ikke å være visdom, men mennesket anerkjenner ganske enkelt visdommen som er iboende i seg selv.

Mennesket prøver ikke å være mystisk, men det innser de svært mystiske delene av seg selv, dens sjel, dens Jeg Er.

Mennesket trenger ikke å gjøre disse tingene.

Mennesket kan ta et dypt åndedrag og virkelig tillate identiteten som er så omhyggelig, så omhyggelig og noen ganger så hardt satt sammen for seg selv og la den identiteten gå.

(pause)

Da jeg var ung, kanskje 12, 13 år gammel, da jeg var i Transylvania og ble utdannet der med en liten gruppe andre barn, i en alder av rundt 12 år, var en av de vanskeligste, men vakre opplevelsene, ting jeg måtte lære, å gi slipp på identiteten min, av alt jeg hadde bygget over, vel, 12 år av livet, men egentlig over mange liv.

Det var vanskelig fordi du føler at du forråder deg selv eller du mister deg selv. De tingene du hadde jobbet med, så omhyggelig å lage om deg selv, blir du bedt om å gi slipp på. Ikke for å benekte, men bare for å gi slipp.

Men når jeg hadde gjort det, innså jeg at den menneskelige identiteten, som mennesket ville prøve å forme den, ikke er sannhet. Det er ikke sannhet, og det er ikke suverenitet. Den menneskelige identitet er i beste fall en bevissthetshandling, og i verste fall en avskyelighet. En avskyelighet av sannhet og helheten i å være av seg selv.

Da jeg befridde meg fra identiteten min, var jeg fri til å kjenne meg selv, alle deler av meg selv.

Jeg var da fri til å ha bevissthetshandlinger uten å skape – hva ville du si – en veldig altfor definert identitet. Jeg var i stand til å virkelig skifte og endre min handling, min identitet når som helst. Jeg var virkelig fri for en identitets trelldom.

La oss ta et godt dypt åndedrag når vi nå går inn i denne neste vakre fasen, transformasjonen og utvidelsen av identiteten og eier av bevisstheten om alt du virkelig er, og ved å gjøre det, fortsett å skinne lyset ditt uten agenda på planeten.

Fortsett å skinne lyset ditt, enten du gjør det en gang om dagen, enten du bare gjør det en gang i blant, uansett hva som behager deg. Men skinn lyset ditt. Vær bevisst og klar over det uten agenda, for verden trenger det akkurat nå, og de vil ha det.

Skinne ditt lys og senere se hvordan det har påvirket planeten, hvordan det påvirker denne maktkonflikten som finner sted akkurat nå.

Se hvordan bare litt lys, hvordan det har en måte å transformere makt på.

Med det, mine kjære venner, spesiell takk til alle Shaumbra på den andre siden som samlet seg denne dagen. De sier de savner Shoudene. De savner denne tiden sammen. Men de tuner fortsatt inn. De tuner seg inn på de andre rikene. Og mer enn noe annet savner de deg.

La oss ta et dypt åndedrag sammen, når vi bringer denne Shouden til en slutt.

Jeg Er alt Jeg Er. Jeg Er Adamus.

Og ikke glem, uansett hva som skjer, uansett hva som skjer, er alt bra i hele skapelsen. Takk.


VIKTIG MEDDELELSE: Denne informasjonen er sannsynligvis ikke noe for deg med mindre du tar fullt og helt ansvar for ditt eget liv og dine egne skapelser.

***

----------------------------------------------------------------------------------------------
Oversettelse: Hedevig Blakstad og Inge Klokkeide.
Korrektur: Evy Finjord Heggelund
----------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må̊ betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt. Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.